an online Instagram web viewer

#dropshipneeded medias

Photos

nak berjaya nak ada duit banyak nak g jalan nak bantu family nak kawen nak shopping! semuaaaa lah nak! TAPI...........
.
.
💕TAKNAK usaha ubah menjadi lebih baik
💕TAKNAK cuba untuk buat sesuatu yg lebih baik
💕TAKNAK korban sesuatu untuk menjadi lebih baik
💕TAKNAK join buat bisnes #kendrateam 😂😂
💕SEMUA laaaa taknak then macam mana nak berjaya??!
.
.
♥JOMM SERTAI KAMI UNTUK KEMBANGKAN LEGACY ANDA SENDRI! kami ajarkan teknik marketing mcm air closed sale! siap dapat FOLLOWERS REAL 5000 lagi dekat ig (sbb kami nak bantu anda yang NAK DIBANTU)
♥CONTACT NOW 0174103585
.
.
#kendrabeauty #kendrabeautykedah #kendrabeautypenang #kendrabeautymalaysia #luckydrawiphone #iphone
#tunm #businessonlinemalaysia #businessonline #produkmerawatkulit #jombuatbusiness #jomcantik
#agentneeded
#dropshipneeded
nak berjaya nak ada duit banyak nak g jalan nak bantu family nak kawen nak shopping! semuaaaa lah nak! TAPI........... . . 💕TAKNAK usaha ubah menjadi lebih baik 💕TAKNAK cuba untuk buat sesuatu yg lebih baik 💕TAKNAK korban sesuatu untuk menjadi lebih baik 💕TAKNAK join buat bisnes #kendrateam  😂😂 💕SEMUA laaaa taknak then macam mana nak berjaya??! . . ♥JOMM SERTAI KAMI UNTUK KEMBANGKAN LEGACY ANDA SENDRI! kami ajarkan teknik marketing mcm air closed sale! siap dapat FOLLOWERS REAL 5000 lagi dekat ig (sbb kami nak bantu anda yang NAK DIBANTU) ♥CONTACT NOW 0174103585 . . #kendrabeauty  #kendrabeautykedah  #kendrabeautypenang  #kendrabeautymalaysia  #luckydrawiphone  #iphone  #tunm  #businessonlinemalaysia  #businessonline  #produkmerawatkulit  #jombuatbusiness  #jomcantik  #agentneeded  #dropshipneeded 
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda “❗️
.
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Pernah beli dgn kami? 
Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG‼️
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
.
“ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY PERFECT @ BASIC “❗️
.
.
Paling best COMPLETE SET❤️💕 .
.
✔️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✔️DYXY GREEB TEA FACE MIST
✔️DYXY BRUSH
💄DYXY LIPSTICK MATTE 👁 DYXY MASCARA
.
.
BEST SANGAT‼️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sgt )
( bibir cantik suci )
.
.
💕BERITA BAIK💋💋💋
.
.
Harga EXTRA Diskaun‼️
.
.
Harga EXTRA Diskaun ‼️🎉🎊🎉
.
.
Ada free gift lagi ❓woah😍😍😍😍
.
10 gift awak dapat taw! -
.
>>whatsapp untuk pertanyaan & order .
.
✔+601110839181

Atau lebih senang klik terus link ni

www.wasap.my/601110839181
www.wasap.my/601110839181
www.wasap.my/601110839181
.
#teamFL
#dyxykotabharu
#dyxykelantan
#foundation
#foundationmalaysia
#makeup
#makeupartist
#makeuptutorial
#muakotabharu
#muawakafbharu
#muamachang
#makeupwedding
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#glowingskin
#wakafcheyeh
#putihkankulit
#bccreambydyana
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda “❗️ . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Pernah beli dgn kami? Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG‼️ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . “ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY PERFECT @ BASIC “❗️ . . Paling best COMPLETE SET❤️💕 . . ✔️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✔️DYXY GREEB TEA FACE MIST ✔️DYXY BRUSH 💄DYXY LIPSTICK MATTE 👁 DYXY MASCARA . . BEST SANGAT‼️ ( muka terus glowing ) ( bulu mata gojes sgt ) ( bibir cantik suci ) . . 💕BERITA BAIK💋💋💋 . . Harga EXTRA Diskaun‼️ . . Harga EXTRA Diskaun ‼️🎉🎊🎉 . . Ada free gift lagi ❓woah😍😍😍😍 . 10 gift awak dapat taw! - . >>whatsapp untuk pertanyaan & order . . ✔+601110839181 Atau lebih senang klik terus link ni www.wasap.my/601110839181 www.wasap.my/601110839181 www.wasap.my/601110839181 . #teamFL  #dyxykotabharu  #dyxykelantan  #foundation  #foundationmalaysia  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #muakotabharu  #muawakafbharu  #muamachang  #makeupwedding  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #glowingskin  #wakafcheyeh  #putihkankulit  #bccreambydyana 
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics. .
.
Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍
.
.
#dyxycosmetics
#dyxykedah 
#dyxyalorsetar
#dyxypenang 
#dyxyperlis 
#dyxysungaipetani 
#dyxyjitra 
#dyxyipoh 
#dyxykualanerang 
#dyxymelaka
#dyxyjohor 
#dyxykelantan 
#dyxyperak 
#bccream 
#facemist 
#maskara 
#brush 
#teamfina 
#teamfl 
#dropshipneeded
#agentneeded
#muakedah 
#muaalorsetar 
#muasungaipetani
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics . . . Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍 . . #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxypenang  #dyxyperlis  #dyxysungaipetani  #dyxyjitra  #dyxyipoh  #dyxykualanerang  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxykelantan  #dyxyperak  #bccream  #facemist  #maskara  #brush  #teamfina  #teamfl  #dropshipneeded  #agentneeded  #muakedah  #muaalorsetar  #muasungaipetani 
Assalamualaikum, selamat malam semua..
.
Nad nak bagitahu, sekarang DYXY Cosmetic tgh buat promosi Aidilfitri,
.
Setiap Set DYXY. Potongan sebanyak RM45 sehingga RM50.
😍😍
.
Byk tu, selain itu juga berpeluang memenangi Beg Vincci atau Body shoppe bernilai RM200 secara percuma.. 😍😍😍
.
Hah, nak cantik di hari raya?
Meyh order cepat² dgn nadh, nadh bagi harga diskaun.
.
Tekan link di bio atau dm terus.. Hari ini bank in, esok dah boleh pos.. 😍😍
.
#shafkasihfamily #teamArraFamily #teamdyxy #dyxythebest #dyxyjohorbahru #johorbahru #dyxycosmetics #dyxylover #dropshipneeded
Assalamualaikum, selamat malam semua.. . Nad nak bagitahu, sekarang DYXY Cosmetic tgh buat promosi Aidilfitri, . Setiap Set DYXY. Potongan sebanyak RM45 sehingga RM50. 😍😍 . Byk tu, selain itu juga berpeluang memenangi Beg Vincci atau Body shoppe bernilai RM200 secara percuma.. 😍😍😍 . Hah, nak cantik di hari raya? Meyh order cepat² dgn nadh, nadh bagi harga diskaun. . Tekan link di bio atau dm terus.. Hari ini bank in, esok dah boleh pos.. 😍😍 . #shafkasihfamily  #teamArraFamily  #teamdyxy  #dyxythebest  #dyxyjohorbahru  #johorbahru  #dyxycosmetics  #dyxylover  #dropshipneeded 
Uolls tak tahu lagi khasiat PINKLADY ?? 😱😱
.
Ya Allah, orang rugi je tak berani cuba PINKLADY ni . kenapa rugi ??
.
sebab PINKLADY ni SUPER² JIMAT 👉🏻 uolls tak payah beli satu² produk untuk cover satu² masalah seperti :
😱Putihkan Kulit
😱Hilangkan Jerawat
😱Pudarkan Parut² pada Kulit
😱Besarkan Payudara
😱Besarkan Punggung
😱Kurangkan Berat Badan
😱Tambahkan Berat Badan
😱Rampingkan Pinggang
😱Cantikkan Body Biar Nampak Bentuk
😱Kurangkan Rambut Gugur
😱Sihatkan Kuku
😱Hilangkan Senggugut
😱Atasi Masalah Period Tak Teratur
😱Merawat Rahim
😱Ketatkan Miss V
😱Milkbooster
dan lain²
.
ehhh 👆🏻👆🏻 ni salah satu nye taw, COMPLETE dalam SATU BOTOL 😍😍
.
ehhh HALAL taw uolls . kelulusan dari TEST LAB .. TIADA BAHAN KIMIA, 100% HERBA BERKUALITI TINGGI 🤩 Dijamin Selamat untuk si Dara & para² Isteri
.
nak tempah ? klik link www.wasap.my/60126109400 .. PINKLADY READY STOCK ya 😉 bukan Pre-Order .
.
#pinkladybodyperfection #pinkladymurah #dropshipneeded #montok #payudara #punggung #melentik #kembalidara #missvketat #kulitputih #ubatsenggugut #ubatrambut #periodteratur #luarancantik #jamumoden #baazarpaknil #gadiscendol #awekcendol #teamemmaaron #teamintanirfan
Uolls tak tahu lagi khasiat PINKLADY ?? 😱😱 . Ya Allah, orang rugi je tak berani cuba PINKLADY ni . kenapa rugi ?? . sebab PINKLADY ni SUPER² JIMAT 👉🏻 uolls tak payah beli satu² produk untuk cover satu² masalah seperti : 😱Putihkan Kulit 😱Hilangkan Jerawat 😱Pudarkan Parut² pada Kulit 😱Besarkan Payudara 😱Besarkan Punggung 😱Kurangkan Berat Badan 😱Tambahkan Berat Badan 😱Rampingkan Pinggang 😱Cantikkan Body Biar Nampak Bentuk 😱Kurangkan Rambut Gugur 😱Sihatkan Kuku 😱Hilangkan Senggugut 😱Atasi Masalah Period Tak Teratur 😱Merawat Rahim 😱Ketatkan Miss V 😱Milkbooster dan lain² . ehhh 👆🏻👆🏻 ni salah satu nye taw, COMPLETE dalam SATU BOTOL 😍😍 . ehhh HALAL taw uolls . kelulusan dari TEST LAB .. TIADA BAHAN KIMIA, 100% HERBA BERKUALITI TINGGI 🤩 Dijamin Selamat untuk si Dara & para² Isteri . nak tempah ? klik link www.wasap.my/60126109400 .. PINKLADY READY STOCK ya 😉 bukan Pre-Order . . #pinkladybodyperfection  #pinkladymurah  #dropshipneeded  #montok  #payudara  #punggung  #melentik  #kembalidara  #missvketat  #kulitputih  #ubatsenggugut  #ubatrambut  #periodteratur  #luarancantik  #jamumoden  #baazarpaknil  #gadiscendol  #awekcendol  #teamemmaaron  #teamintanirfan 
=================
KELEBIHAN DROPSHIP
=================
🎁 Online & offline coaching disediakan.
🎁 Reward best bagi yang mencapai target.
🎁 Platform untuk promote tersedia.
🎁 Boleh offer COD pada customer.
🎁 Komisen RM15. .
===================
DIAJAR PELBAGAI TEKNIK
===================
🎀 Gain followers
🎀 Close dan follow up customers.
🎀 How to edit profile.
🎀 Dan banyak lagi++
-
📲 Whatsapp 0182740730  sekarang.
-
#dropshipneeded 
#dropshipwanted
#dropshipopen
#dropshipdiperlukan
#dropship
#dropshipdyxy #mua #teamsyamimi 
#dyxy
#bccream  #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #dropshipdiperlukansegera #bazaarpaknil #teamdyxy #stokisdyxy #viral #titiancinta #adibizara #babyshark #motifviral #lawakhambar #hipster #hijabista #hudabeauty
================= KELEBIHAN DROPSHIP ================= 🎁 Online & offline coaching disediakan. 🎁 Reward best bagi yang mencapai target. 🎁 Platform untuk promote tersedia. 🎁 Boleh offer COD pada customer. 🎁 Komisen RM15. . =================== DIAJAR PELBAGAI TEKNIK =================== 🎀 Gain followers 🎀 Close dan follow up customers. 🎀 How to edit profile. 🎀 Dan banyak lagi++ - 📲 Whatsapp 0182740730 sekarang. - #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipopen  #dropshipdiperlukan  #dropship  #dropshipdyxy  #mua  #teamsyamimi  #dyxy  #bccream  #dropshipwantedmalaysia  #dropshipneededmalaysia  #dropshipdiperlukansegera  #bazaarpaknil  #teamdyxy  #stokisdyxy  #viral  #titiancinta  #adibizara  #babyshark  #motifviral  #lawakhambar  #hipster  #hijabista  #hudabeauty 
Ouchhh! Wowskin Vitamin Serum dah jadi kegemaran ramai. Ramai kulit dah cantik hanya dgn apply serum ni sahaja. Tak perlu skincare yg lain dah 😍 .
.
Hebat tak Wowskin Vitamin Serum ni? Macam macam manfaat & kelebihan drpd serum ni. Dont wori kulit awak akan selamat .
.
NO MERKURI & BAHAN BERBAHAYA .
.
Lets try! Jgn tunggu lama2, lagi lambat lah awak nak dapat kulit yg FLAWLESS 😎 .
.
.
HARGA PROMOSI
+ FREE POSTAGE + FREE BEG MAKEUP KIT 😍 .
.
DM/ Whatsapp +60137803227 cecepat 💋 .
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sales #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #dropshipneeded #dropshipwanted #agentwanted #agentneeded
Ouchhh! Wowskin Vitamin Serum dah jadi kegemaran ramai. Ramai kulit dah cantik hanya dgn apply serum ni sahaja. Tak perlu skincare yg lain dah 😍 . . Hebat tak Wowskin Vitamin Serum ni? Macam macam manfaat & kelebihan drpd serum ni. Dont wori kulit awak akan selamat . . NO MERKURI & BAHAN BERBAHAYA . . Lets try! Jgn tunggu lama2, lagi lambat lah awak nak dapat kulit yg FLAWLESS 😎 . . . HARGA PROMOSI + FREE POSTAGE + FREE BEG MAKEUP KIT 😍 . . DM/ Whatsapp +60137803227 cecepat 💋 . . . #serum  #serumvitamin  #vitamin  #vitaminserum  #serummalaysia  #vitaminmalaysia  #vitaminbooster  #wowskin  #wowskinmalaysia  #wowskinserum  #wowskinserumvitamin  #wowskinvitaminserum  #skincare  #skincaremalaysia  #feedback  #customerfeedback  #visitmyig  #visitmyigmalaysia  #promosi  #hargapromosi  #sales  #salesmalaysia  #sayajualserum  #sayajualvitamin  #sayajualvitaminserum  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #agentwanted  #agentneeded 
NEW COLLECTION
.
KG060/18 QALEESH LACEY KURUNG
#bbqaleeshlaceykurung #kg060
#bbkurungmerecik 
HARGA RM 100  SM / RM 105 SS
📲018-2740730 SYAMIMI .
Material Quality Moss Crepe WITH Lace at Sleeve
Round neck with hidden back zip
Hidden zip Sleeve
Accessories Daimond Patch at Sleeve Edge
Skirt Elastic Waist
.
#ootdcurvy #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #dropshipwanted
#dropshipwantedmalaysia #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia
#dropshipdiperlukansegera #dropshipdibuka #dropshipneedednow #motifviral #viral . .
.
.
.
.
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
NEW COLLECTION . KG060/18 QALEESH LACEY KURUNG #bbqaleeshlaceykurung  #kg060  #bbkurungmerecik  HARGA RM 100 SM / RM 105 SS 📲018-2740730 SYAMIMI . Material Quality Moss Crepe WITH Lace at Sleeve Round neck with hidden back zip Hidden zip Sleeve Accessories Daimond Patch at Sleeve Edge Skirt Elastic Waist . #ootdcurvy  #hijab  #hijjab  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #hijabi  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #chubbygirl  #chubbypunbolehcantik  #dropshipwanted  #dropshipwantedmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipneededmalaysia  #dropshipdiperlukansegera  #dropshipdibuka  #dropshipneedednow  #motifviral  #viral  . . . . . . . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
NEW COLLECTION
.
KG060/18 QALEESH LACEY KURUNG
#bbqaleeshlaceykurung #kg060
#bbkurungmerecik 
HARGA RM 100  SM / RM 105 SS
📲018-2740730 SYAMIMI .
Material Quality Moss Crepe WITH Lace at Sleeve
Round neck with hidden back zip
Hidden zip Sleeve
Accessories Daimond Patch at Sleeve Edge
Skirt Elastic Waist
.
#ootdcurvy #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #dropshipwanted
#dropshipwantedmalaysia #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia
#dropshipdiperlukansegera #dropshipdibuka #dropshipneedednow #motifviral #viral . .
.
.
.
.
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
NEW COLLECTION . KG060/18 QALEESH LACEY KURUNG #bbqaleeshlaceykurung  #kg060  #bbkurungmerecik  HARGA RM 100 SM / RM 105 SS 📲018-2740730 SYAMIMI . Material Quality Moss Crepe WITH Lace at Sleeve Round neck with hidden back zip Hidden zip Sleeve Accessories Daimond Patch at Sleeve Edge Skirt Elastic Waist . #ootdcurvy  #hijab  #hijjab  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #hijabi  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #chubbygirl  #chubbypunbolehcantik  #dropshipwanted  #dropshipwantedmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipneededmalaysia  #dropshipdiperlukansegera  #dropshipdibuka  #dropshipneedednow  #motifviral  #viral  . . . . . . . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
💚💜TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST 💚💜
.
🐝Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit
🐝Makeup tahan lama dan kulit sentiasa segar
🐝Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit
🐝Ekstrak kapur memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi.
🐝Meningkatkan kecerahan kulit
🐝Mengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan.
Berat bersih : 80ML
💸 RM58 exc postage
.WHATSAPP 0193851102

#ephyrapremium #ephyra #azcosmetic #azkosmetik #satinskinzpremium #satinskinzbotanicalacneserum #satinskinzbotanical #satinskinzbotanicalacneserummurah 
#dropshipneeded #openfordropship #dropshipperwelcome #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropship 
#honeybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenommultisolutioncream #honeybeevenommurah
#trueislandhoneybeealldayfixingmist #trueislandhoneybeealldayfixingmistmurah #trueislandhoneybeealldayfixingmistborong #trueislandhoneybeealldayfixingmistoriginal
💚💜TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST 💚💜 . 🐝Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit 🐝Makeup tahan lama dan kulit sentiasa segar 🐝Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit 🐝Ekstrak kapur memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi. 🐝Meningkatkan kecerahan kulit 🐝Mengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan. Berat bersih : 80ML 💸 RM58 exc postage .WHATSAPP 0193851102 #ephyrapremium  #ephyra  #azcosmetic  #azkosmetik  #satinskinzpremium  #satinskinzbotanicalacneserum  #satinskinzbotanical  #satinskinzbotanicalacneserummurah  #dropshipneeded  #openfordropship  #dropshipperwelcome  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropship  #honeybeevenom  #honeybeevenomcream  #honeybeevenommultisolutioncream  #honeybeevenommurah  #trueislandhoneybeealldayfixingmist  #trueislandhoneybeealldayfixingmistmurah  #trueislandhoneybeealldayfixingmistborong  #trueislandhoneybeealldayfixingmistoriginal 
🍂MINYAK BELACAK HOUSEHERB JOHOR🍂
.
��untuk payudara wanita
��bantu membesarkan saiz payudara yang kecil
��bantu anjalkan payudara yang jatuh (sagging breasts)
��bantu payudara kekal bulat terletak tanpa bra
��untuk punggung wanita
��bantu anjalkan punggung yang jatuh & menggelebeh
��untuk zakar lelaki
��bantu tambah saiz zakar yang kecil (panjang & lebar)
��bantu atasi masalah pancut awal ketika bersama
bagaimana cara guna ekstrak belacak original?
��gunakan 2 kali sehari, selepas mandi
��1 kali pada waktu pagi (sebelum bersarapan pagi)
��1 kali pada waktu malam (sebelum tidur / bersama suami tersayang)
.

Whtsapp 0193851102
.
#secretskinkawaii #kawaiicollagen #ipow #bvrscrubmurah #dropshipneeded #openfordropship  #symabeauty #symabeautyskincare #symabeautymurah #minyakbelacak #minyakbelacakhouseherbjohor #minyakbelacakhouseherb #minyakekstrakbelacakoriginal #minyakbelacakwarisan #minyakbelacakwarisanmurah #minyakbelacakwarisanborong #maysaracollection #minyakbelacakhouseherbjohorborong #dietboosterchiaseed #emmabeautskin5in1 #juzfit #kdollbeautyskincare #sabunkopi #minnkaffe #polishfacenina #qmqueenofmutiara #shhazbeautybooster
🍂MINYAK BELACAK HOUSEHERB JOHOR🍂 . ��untuk payudara wanita ��bantu membesarkan saiz payudara yang kecil ��bantu anjalkan payudara yang jatuh (sagging breasts) ��bantu payudara kekal bulat terletak tanpa bra ��untuk punggung wanita ��bantu anjalkan punggung yang jatuh & menggelebeh ��untuk zakar lelaki ��bantu tambah saiz zakar yang kecil (panjang & lebar) ��bantu atasi masalah pancut awal ketika bersama bagaimana cara guna ekstrak belacak original? ��gunakan 2 kali sehari, selepas mandi ��1 kali pada waktu pagi (sebelum bersarapan pagi) ��1 kali pada waktu malam (sebelum tidur / bersama suami tersayang) . Whtsapp 0193851102 . #secretskinkawaii  #kawaiicollagen  #ipow  #bvrscrubmurah  #dropshipneeded  #openfordropship  #symabeauty  #symabeautyskincare  #symabeautymurah  #minyakbelacak  #minyakbelacakhouseherbjohor  #minyakbelacakhouseherb  #minyakekstrakbelacakoriginal  #minyakbelacakwarisan  #minyakbelacakwarisanmurah  #minyakbelacakwarisanborong  #maysaracollection  #minyakbelacakhouseherbjohorborong  #dietboosterchiaseed  #emmabeautskin5in1  #juzfit  #kdollbeautyskincare  #sabunkopi  #minnkaffe  #polishfacenina  #qmqueenofmutiara  #shhazbeautybooster 
Produk tip top, customer puas hati !!! Dep dep je dah siap 😍
.
Cepat 📲📲 011-55700390
.
.
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc #raya2018
#muaampang
#teamfl #dyxypenang
#foundation #muapenang
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang #sendayutinggipenang
#gombak #salesendayutinggi
#ampang #sendayutinggi
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
Produk tip top, customer puas hati !!! Dep dep je dah siap 😍 . Cepat 📲📲 011-55700390 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #raya2018  #muaampang  #teamfl  #dyxypenang  #foundation  #muapenang  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #sendayutinggipenang  #gombak  #salesendayutinggi  #ampang  #sendayutinggi  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
PERFUME PARADISE X MUA BELLAZ .
.
Awak,awak nampak tak kat box siap ada gambar dan autograph MUA Bellaz??
.
Dan lagi special,
Memang MUA Bellaz sendiri yang request keluarkan wangian ni,sebab Bellaz pun nak share wangian yg dia suka dengan peminat Bellaz kan??😘😘
.
.
=============
PERFUME PARADISE EXCLUSIVE BELLA BY MUA BELLAZ
==============
.
TIADA PEN PERFUME,HANYA ADA PERFUME EXCLUSIVE
.
🌸 Moderate (tak strong dan tak soft) 🌸 Baunya : Fruity + sweet + woody
.
💋💋💋💋💋
🌷Utk top note:
Ada strawberi, blackcurrent, citrus sikit
🌷Middle :
Ada bau rasberry, rose sikit. .
🌷Base note:
Ada sandalwood.
.
Whtsapp 0193851102
.
#secretskinkawaii #kawaiicollagen #ipow #bvrscrubmurah #dropshipneeded #openfordropship  #symabeauty #symabeautyskincare #symabeautymurah #minyakbelacak #minyakbelacakhouseherbjohor #minyakbelacakhouseherb #minyakekstrakbelacakoriginal #minyakbelacakwarisan #minyakbelacakwarisanmurah #minyakbelacakwarisanborong #maysaracollection 
#perfumeparadise #perfumeparadisemuabellaz #perfumeparadisemurah #perfumeparadiseoriginal
PERFUME PARADISE X MUA BELLAZ . . Awak,awak nampak tak kat box siap ada gambar dan autograph MUA Bellaz?? . Dan lagi special, Memang MUA Bellaz sendiri yang request keluarkan wangian ni,sebab Bellaz pun nak share wangian yg dia suka dengan peminat Bellaz kan??😘😘 . . ============= PERFUME PARADISE EXCLUSIVE BELLA BY MUA BELLAZ ============== . TIADA PEN PERFUME,HANYA ADA PERFUME EXCLUSIVE . 🌸 Moderate (tak strong dan tak soft) 🌸 Baunya : Fruity + sweet + woody . 💋💋💋💋💋 🌷Utk top note: Ada strawberi, blackcurrent, citrus sikit 🌷Middle : Ada bau rasberry, rose sikit. . 🌷Base note: Ada sandalwood. . Whtsapp 0193851102 . #secretskinkawaii  #kawaiicollagen  #ipow  #bvrscrubmurah  #dropshipneeded  #openfordropship  #symabeauty  #symabeautyskincare  #symabeautymurah  #minyakbelacak  #minyakbelacakhouseherbjohor  #minyakbelacakhouseherb  #minyakekstrakbelacakoriginal  #minyakbelacakwarisan  #minyakbelacakwarisanmurah  #minyakbelacakwarisanborong  #maysaracollection  #perfumeparadise  #perfumeparadisemuabellaz  #perfumeparadisemurah  #perfumeparadiseoriginal 
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!! . 
Promosi sempena raya 2018 😏😍. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀
. 
wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊
.
🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 .
🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit
🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus
🌸Membaiki struktur kulit
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Mengatasi masalah kulit berminyak
🌸Merawat kulit terbakar (sunburn)
🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi
🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead
🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah
.
#serumviral #serum #serumbotox #vitaminc #serumvitaminc #serumvitc #skincare #masalahkulit #pencerahkulit #ubatjerawat #ubatjeragat #quputeh #rahsiakulitputih #serumviral #serummuka #dherbs #terlajaklaris #whiteningserum #glowglowing #meletop #fattzura #whiteningserum #produkviral #dropshipneeded #scarserum
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!! . Promosi sempena raya 2018 😏😍. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀 . wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊 . 🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 . 🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit 🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus 🌸Membaiki struktur kulit 🌸Menghilangkan jeragat 🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Mengatasi masalah kulit berminyak 🌸Merawat kulit terbakar (sunburn) 🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi 🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead 🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah . #serumviral  #serum  #serumbotox  #vitaminc  #serumvitaminc  #serumvitc  #skincare  #masalahkulit  #pencerahkulit  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #quputeh  #rahsiakulitputih  #serumviral  #serummuka  #dherbs  #terlajaklaris  #whiteningserum  #glowglowing  #meletop  #fattzura  #whiteningserum  #produkviral  #dropshipneeded  #scarserum 
SIAPA NAK MEMENANGI HANDBAGS? 😍
.
Dyxy Cosmetics dari Team WErepublic telah melancarkan Cabutan Bertuah untuk setiap set yang dibeli oleh anda dari mana-mana ahli team kami. Semakin banyak set yang anda beli, semakin tinggi peluang anda untuk menang hadiah ini! 🤗😘
.
Jom join contest superb best ini dengan DM/whatsapp kami di 017-870 8033 sekarang! 💕🏆
.
 #dyxycosmetics #dyxycosmeticsstore #myepiwanifamily #dyxyampang #dyxykl #dyxyselangor #trustedseller #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #kl #ampang #gombak #melawati #wangsamaju #dyxybccream #bccreamfoundation #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #agentneeded #stokistneeded #dyxycheras #muakl #muaselangor #muaampang #WErepublic
SIAPA NAK MEMENANGI HANDBAGS? 😍 . Dyxy Cosmetics dari Team WErepublic telah melancarkan Cabutan Bertuah untuk setiap set yang dibeli oleh anda dari mana-mana ahli team kami. Semakin banyak set yang anda beli, semakin tinggi peluang anda untuk menang hadiah ini! 🤗😘 . Jom join contest superb best ini dengan DM/whatsapp kami di 017-870 8033 sekarang! 💕🏆 . #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsstore  #myepiwanifamily  #dyxyampang  #dyxykl  #dyxyselangor  #trustedseller  #agentwanted  #dropshipwanted  #stokistwanted  #kl  #ampang  #gombak  #melawati  #wangsamaju  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipneeded  #agentneeded  #stokistneeded  #dyxycheras  #muakl  #muaselangor  #muaampang  #WErepublic 
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics. .
.
Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍
.
.
#dyxycosmetics
#dyxykedah 
#dyxyalorsetar
#dyxypenang 
#dyxyperlis 
#dyxysungaipetani 
#dyxyjitra 
#dyxyipoh 
#dyxykualanerang 
#dyxymelaka
#dyxyjohor 
#dyxykelantan 
#dyxyperak 
#bccream 
#facemist 
#maskara 
#brush 
#teamfina 
#teamfl 
#dropshipneeded
#agentneeded
#muakedah 
#muaalorsetar 
#muasungaipetani
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics . . . Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍 . . #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxypenang  #dyxyperlis  #dyxysungaipetani  #dyxyjitra  #dyxyipoh  #dyxykualanerang  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxykelantan  #dyxyperak  #bccream  #facemist  #maskara  #brush  #teamfina  #teamfl  #dropshipneeded  #agentneeded  #muakedah  #muaalorsetar  #muasungaipetani 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
1 botol perfume RM50
3 botol perfume RM100 😍😍😍
3 botol perfume RM100 😍😍😍
3 botol perfume RM100 😍😍😍
*STOCK TERHAD
*NO BOOKING
*FIRST COME FIRST SERVE

WHATSAPP 0129711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah  #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5
PROMOSI PROMOSI PROMOSI 1 botol perfume RM50 3 botol perfume RM100 😍😍😍 3 botol perfume RM100 😍😍😍 3 botol perfume RM100 😍😍😍 *STOCK TERHAD *NO BOOKING *FIRST COME FIRST SERVE WHATSAPP 0129711289 #perfume  #perfumebyzettynadzry  #sayajual  #bazarpaknil  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #dubaigred5A  #perfumedubai  #perfumemurah  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #hargakasihsayang  #bazaronline  #perfumeonline  #dubaigred5 
Nmpak cantik, nampak ayu, nmpak, glowing, nmpak flawless dgn dyxy cosmetics😊
.
Ramai yg dah bagi feedback untuk dyxy ni. Berbaloi🤗.
.
TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕
.
.
Atau Cepat cepat wasap untuk fast reply
📲📲+60196171169
.
#bccreamfoundation 
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#dyxysenawang 
#bukitkatil
#bandahilir 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyseremban 
#dyxymelakatengah 
#melakatengah 
#melaka
#dyxymuar 
#dyxymelaka
#muaserikembangan 
#muacheras
#teamalyaa
Nmpak cantik, nampak ayu, nmpak, glowing, nmpak flawless dgn dyxy cosmetics😊 . Ramai yg dah bagi feedback untuk dyxy ni. Berbaloi🤗. . TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . 💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕 . . Atau Cepat cepat wasap untuk fast reply 📲📲+60196171169 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #dyxysenawang  #bukitkatil  #bandahilir  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyseremban  #dyxymelakatengah  #melakatengah  #melaka  #dyxymuar  #dyxymelaka  #muaserikembangan  #muacheras  #teamalyaa 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
1 botol perfume RM50
3 botol perfume RM100 😍😍😍
3 botol perfume RM100 😍😍😍
3 botol perfume RM100 😍😍😍
*STOCK TERHAD
*NO BOOKING
*FIRST COME FIRST SERVE

WHATSAPP 0129711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah  #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5
PROMOSI PROMOSI PROMOSI 1 botol perfume RM50 3 botol perfume RM100 😍😍😍 3 botol perfume RM100 😍😍😍 3 botol perfume RM100 😍😍😍 *STOCK TERHAD *NO BOOKING *FIRST COME FIRST SERVE WHATSAPP 0129711289 #perfume  #perfumebyzettynadzry  #sayajual  #bazarpaknil  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #dubaigred5A  #perfumedubai  #perfumemurah  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #hargakasihsayang  #bazaronline  #perfumeonline  #dubaigred5 
POWERBANK PINENG ORIGINAL

PN920

20,000MAH 
7-8 KALI CAS
WARRANTY SETAHUN

PACKAGE INCLUDE
*1 X POWERBANK
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X POUCH BAG

POSTAGE PERCUMA SELURUH MALAYSIA

ORDER?? - WHATSAPP 0135904880

DROPSHIP?? - WHATSAPP 0135904880

#powerbank #powerbankpineng #pinengmurah #powerbankmalaysia #powerbankmurahmalaysia #pinengmalaysia #dropship #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualpowerbankmurahoriginal #igshop #igshopmurah #promosi #jombeli #malaysia #igers
POWERBANK PINENG ORIGINAL PN920 20,000MAH 7-8 KALI CAS WARRANTY SETAHUN PACKAGE INCLUDE *1 X POWERBANK *1 X MICRO USB CABLE *1 X POUCH BAG POSTAGE PERCUMA SELURUH MALAYSIA ORDER?? - WHATSAPP 0135904880 DROPSHIP?? - WHATSAPP 0135904880 #powerbank  #powerbankpineng  #pinengmurah  #powerbankmalaysia  #powerbankmurahmalaysia  #pinengmalaysia  #dropship  #dropshipper  #dropshipdiperlukan  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualpowerbankmurahoriginal  #igshop  #igshopmurah  #promosi  #jombeli  #malaysia  #igers 
FUHHH 🔥🔥RAYA NAK DEKAT DAH KAN??? 😱 SLING BAG BARU RESTOCK ADMIN NAK BAGI HARGA BEST PRICE TAK BELI TAK TAHU LA SEBAB DAH MURAH SANGAT NI ! STOK TERHAD WEH ! CEPAT GRAB!
.
HARGA BAWAH MARKET 🔥DEKAT IGSHOP LAIN TAK DAPAT HARGA NI GENG 👇
.
HARGA MARKET 🚫RM98🚫
HARGA SAYA JUAL ✅RM55✅ SAHAJA MURAH KAN ?? 😘
.
DETAILS
💢3 compartment
💢Material Nylon (High Quality)
💢Ada Tag USA/ Gregory
💢Limited Stock
💢6 Colours : Navy, blue , Black, grey , Red , Camo
.
ITEM READYSTOCK 😉ADMIN JANJI PUAS HATI PAKAI. SERIOUS CAKAP MEMANG BESAR DALAM DIA NAK SUMBAT APE PUN BOLEH 🤣KALAU LAMBAT HABIS LAH NAK KENA TUNGGU STOK BARU SAMPAI PULAK 😔
.
NAK COD BOLEH POSTAGE PUN BOLEH. ON TAK ON? BAYAR HARINI ESOK POS LUSA DAH SAMPAI WEH CEPATNYA 🔥BARANG TAK DAPAT SAMA MACAM DALAM GAMBAR TAK CAKAP BANYAK KAMI REFUND DUIT ! TAG INSTA BOYFRIENDS GIRLFRIEND KORANG SURUH BELI HIHI 💕
.
WHATSAPP or CLICK LINK ON BIO FOR DETAILS 017-2765483
.
FEEDBACK CUSTOMER @feedback.radiman
STREETWEAR @radiman.co
IPHONE @radiman.iphone
.
OPEN FOR DROPSHIP WHATSAPP NOW !
.
#bag #wallet #clutch #watch #accessories #bagpack #barangrare #gelang #bracelet #clutchmurah #slingbagmurah #clutchbag #pouchbagmurah #hikingbag #slingbag #begsekolahmurah #begmurahmalaysia #begmurahcantik #travelbagmurah #begborong #gelangmurah #kasutborong #barangmurah #terapiinstagram #radimanco #radiman #feedbackradiman #dropshipneeded #dropship
FUHHH 🔥🔥RAYA NAK DEKAT DAH KAN??? 😱 SLING BAG BARU RESTOCK ADMIN NAK BAGI HARGA BEST PRICE TAK BELI TAK TAHU LA SEBAB DAH MURAH SANGAT NI ! STOK TERHAD WEH ! CEPAT GRAB! . HARGA BAWAH MARKET 🔥DEKAT IGSHOP LAIN TAK DAPAT HARGA NI GENG 👇 . HARGA MARKET 🚫RM98🚫 HARGA SAYA JUAL ✅RM55✅ SAHAJA MURAH KAN ?? 😘 . DETAILS 💢3 compartment 💢Material Nylon (High Quality) 💢Ada Tag USA/ Gregory 💢Limited Stock 💢6 Colours : Navy, blue , Black, grey , Red , Camo . ITEM READYSTOCK 😉ADMIN JANJI PUAS HATI PAKAI. SERIOUS CAKAP MEMANG BESAR DALAM DIA NAK SUMBAT APE PUN BOLEH 🤣KALAU LAMBAT HABIS LAH NAK KENA TUNGGU STOK BARU SAMPAI PULAK 😔 . NAK COD BOLEH POSTAGE PUN BOLEH. ON TAK ON? BAYAR HARINI ESOK POS LUSA DAH SAMPAI WEH CEPATNYA 🔥BARANG TAK DAPAT SAMA MACAM DALAM GAMBAR TAK CAKAP BANYAK KAMI REFUND DUIT ! TAG INSTA BOYFRIENDS GIRLFRIEND KORANG SURUH BELI HIHI 💕 . WHATSAPP or CLICK LINK ON BIO FOR DETAILS 017-2765483 . FEEDBACK CUSTOMER @feedback.radiman STREETWEAR @radiman.co IPHONE @radiman.iphone . OPEN FOR DROPSHIP WHATSAPP NOW ! . #bag  #wallet  #clutch  #watch  #accessories  #bagpack  #barangrare  #gelang  #bracelet  #clutchmurah  #slingbagmurah  #clutchbag  #pouchbagmurah  #hikingbag  #slingbag  #begsekolahmurah  #begmurahmalaysia  #begmurahcantik  #travelbagmurah  #begborong  #gelangmurah  #kasutborong  #barangmurah  #terapiinstagram  #radimanco  #radiman  #feedbackradiman  #dropshipneeded  #dropship 
FUHHH 🔥🔥RAYA NAK DEKAT DAH KAN??? 😱 SLING BAG BARU RESTOCK ADMIN NAK BAGI HARGA BEST PRICE TAK BELI TAK TAHU LA SEBAB DAH MURAH SANGAT NI ! STOK TERHAD WEH ! CEPAT GRAB!
.
HARGA BAWAH MARKET 🔥DEKAT IGSHOP LAIN TAK DAPAT HARGA NI GENG 👇
.
HARGA MARKET 🚫RM98🚫
HARGA SAYA JUAL ✅RM55✅ SAHAJA MURAH KAN ?? 😘
.
DETAILS
💢3 compartment
💢Material Nylon (High Quality)
💢Ada Tag USA/ Gregory
💢Limited Stock
💢6 Colours : Navy, blue , Black, grey , Red , Camo
.
ITEM READYSTOCK 😉ADMIN JANJI PUAS HATI PAKAI. SERIOUS CAKAP MEMANG BESAR DALAM DIA NAK SUMBAT APE PUN BOLEH 🤣KALAU LAMBAT HABIS LAH NAK KENA TUNGGU STOK BARU SAMPAI PULAK 😔
.
NAK COD BOLEH POSTAGE PUN BOLEH. ON TAK ON? BAYAR HARINI ESOK POS LUSA DAH SAMPAI WEH CEPATNYA 🔥BARANG TAK DAPAT SAMA MACAM DALAM GAMBAR TAK CAKAP BANYAK KAMI REFUND DUIT ! TAG INSTA BOYFRIENDS GIRLFRIEND KORANG SURUH BELI HIHI 💕
.
WHATSAPP or CLICK LINK ON BIO FOR DETAILS 017-2765483
.
FEEDBACK CUSTOMER @feedback.radiman
STREETWEAR @radiman.co
IPHONE @radiman.iphone
.
OPEN FOR DROPSHIP WHATSAPP NOW !
.
#bag #wallet #clutch #watch #accessories #bagpack #barangrare #gelang #bracelet #clutchmurah #slingbagmurah #clutchbag #pouchbagmurah #hikingbag #slingbag #begsekolahmurah #begmurahmalaysia #begmurahcantik #travelbagmurah #begborong #gelangmurah #kasutborong #barangmurah #terapiinstagram #radimanco #radiman #feedbackradiman #dropshipneeded #dropship
FUHHH 🔥🔥RAYA NAK DEKAT DAH KAN??? 😱 SLING BAG BARU RESTOCK ADMIN NAK BAGI HARGA BEST PRICE TAK BELI TAK TAHU LA SEBAB DAH MURAH SANGAT NI ! STOK TERHAD WEH ! CEPAT GRAB! . HARGA BAWAH MARKET 🔥DEKAT IGSHOP LAIN TAK DAPAT HARGA NI GENG 👇 . HARGA MARKET 🚫RM98🚫 HARGA SAYA JUAL ✅RM55✅ SAHAJA MURAH KAN ?? 😘 . DETAILS 💢3 compartment 💢Material Nylon (High Quality) 💢Ada Tag USA/ Gregory 💢Limited Stock 💢6 Colours : Navy, blue , Black, grey , Red , Camo . ITEM READYSTOCK 😉ADMIN JANJI PUAS HATI PAKAI. SERIOUS CAKAP MEMANG BESAR DALAM DIA NAK SUMBAT APE PUN BOLEH 🤣KALAU LAMBAT HABIS LAH NAK KENA TUNGGU STOK BARU SAMPAI PULAK 😔 . NAK COD BOLEH POSTAGE PUN BOLEH. ON TAK ON? BAYAR HARINI ESOK POS LUSA DAH SAMPAI WEH CEPATNYA 🔥BARANG TAK DAPAT SAMA MACAM DALAM GAMBAR TAK CAKAP BANYAK KAMI REFUND DUIT ! TAG INSTA BOYFRIENDS GIRLFRIEND KORANG SURUH BELI HIHI 💕 . WHATSAPP or CLICK LINK ON BIO FOR DETAILS 017-2765483 . FEEDBACK CUSTOMER @feedback.radiman STREETWEAR @radiman.co IPHONE @radiman.iphone . OPEN FOR DROPSHIP WHATSAPP NOW ! . #bag  #wallet  #clutch  #watch  #accessories  #bagpack  #barangrare  #gelang  #bracelet  #clutchmurah  #slingbagmurah  #clutchbag  #pouchbagmurah  #hikingbag  #slingbag  #begsekolahmurah  #begmurahmalaysia  #begmurahcantik  #travelbagmurah  #begborong  #gelangmurah  #kasutborong  #barangmurah  #terapiinstagram  #radimanco  #radiman  #feedbackradiman  #dropshipneeded  #dropship 
Gosok-gosok sahaja semua kotoran /blackhead tanggal ‼
.
Semua peringkat umur boleh pakai tua muda lelaki perempuan..
.
❌Jeragat & jerawat
❌parut-parut ❌muka kusam ❌sunburn
❌muka berminyak
❌tumit kaki keras
.
Muka rasa cekang habiss time pakai!!
.
Serius memang best bila pakai #lulurflawless masa pakai tu semua kotoran muka habis dia sapu!! RM15 sahaja best & berbaloi sgt..
.
======================
KEBAIKAN LULUR FLAWLESS
======================
🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit
🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
🍃Menaikkan seri wajah
🍃Merawat kulit berminyak
🍃100% bahan organik
🍃Sesuai untuk semua jenis kulit
🍃Mengecilkan pori muka
🍃Merawat kulit muka
🍃Membuang whitehead dan blackhead
🍃Merawat masalah resdung
🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka
🍃Detox muka
===================
.
Macam mana nak dapatkan ?
JOM WS  SEKARANG 
017-9409611
#scrublulurflawless
#scrub5perisa
#lulurflawlesslubokjong
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#padangtembak
#dropshipneeded
Gosok-gosok sahaja semua kotoran /blackhead tanggal ‼ . Semua peringkat umur boleh pakai tua muda lelaki perempuan.. . ❌Jeragat & jerawat ❌parut-parut ❌muka kusam ❌sunburn ❌muka berminyak ❌tumit kaki keras . Muka rasa cekang habiss time pakai!! . Serius memang best bila pakai #lulurflawless  masa pakai tu semua kotoran muka habis dia sapu!! RM15 sahaja best & berbaloi sgt.. . ====================== KEBAIKAN LULUR FLAWLESS ====================== 🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit 🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat 🍃Menaikkan seri wajah 🍃Merawat kulit berminyak 🍃100% bahan organik 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit 🍃Mengecilkan pori muka 🍃Merawat kulit muka 🍃Membuang whitehead dan blackhead 🍃Merawat masalah resdung 🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka 🍃Detox muka =================== . Macam mana nak dapatkan ? JOM WS SEKARANG 017-9409611 #scrublulurflawless  #scrub5perisa  #lulurflawlesslubokjong  #kubangkerian  #pengkalanchepa  #padangtembak  #dropshipneeded 
New Almah Pants-Navy
Bahan : Katun Square + Renda
Ukuran : Free Size fit L
- Lingkar Pinggang : 102 cm
- Panjang : 90 cm
Pinggang Karet
-Harga :79,000

Ready Warna Sesuai Gambar 
Produk dibuat menyerupai foto dengan tingkat kemiripan maksimal 90%
Foto diatas hanya sbg referensi.
Mohon cantumkan keterangan warna saat order.
Untuk order silhkn hub wa(085276163748) **** Baca catatan Wajib Dibaca sebelum transaksi ***** ***** Produk yang telah dibeli tidak dapat dikembalikan ***** #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #bajukebaya #bajutanjungpinang #tnj #tanjungpinang #bajubandungmurah #jaketparka #bajubandung #celanaperempuan #hijabinstan #hijabsyari #hijabwanita #hijabcantik #bajutunik #bajudress #bajucelana #jne #bajusyari #0131 #grosir #shopping #olshopgrosir #tunic #dagelan #girl #fashion #trustedseller #bestselle
New Almah Pants-Navy Bahan : Katun Square + Renda Ukuran : Free Size fit L - Lingkar Pinggang : 102 cm - Panjang : 90 cm Pinggang Karet -Harga :79,000 Ready Warna Sesuai Gambar Produk dibuat menyerupai foto dengan tingkat kemiripan maksimal 90% Foto diatas hanya sbg referensi. Mohon cantumkan keterangan warna saat order. Untuk order silhkn hub wa(085276163748) **** Baca catatan Wajib Dibaca sebelum transaksi ***** ***** Produk yang telah dibeli tidak dapat dikembalikan ***** #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipmalaysia  #bajukebaya  #bajutanjungpinang  #tnj  #tanjungpinang  #bajubandungmurah  #jaketparka  #bajubandung  #celanaperempuan  #hijabinstan  #hijabsyari  #hijabwanita  #hijabcantik  #bajutunik  #bajudress  #bajucelana  #jne  #bajusyari  #0131  #grosir  #shopping  #olshopgrosir  #tunic  #dagelan  #girl  #fashion  #trustedseller  #bestselle 
PROMO RAMADHAN
.
Kak aca nak bagi diskaun dan free gift eksklusif sempena ramadhan yang bakal tiba ni
.
Jangan tunggu lelama.. Takut habis pulak promosi ramadhan ni
. 
019-6210890
.
#dyxycodkajang #dyxycodbangi #dyxycodnilai #dyxycodshahalam #dyxycodkelantan #dyxycodcheras #dyxybandarpermaisuri #dyxyuitm #dyxyukm #dyxyupm #upm #ukm #uitm #promosidyxy #facemistdyxy #facemistsemenyih #bccreamsemenyih #sayajualmekap #sayajualbarangmekap #borongmekap #pemborong #dropshipneeded #dyxyserikembangan #dyxyserdang #uniten #dyxycherasselatan
PROMO RAMADHAN . Kak aca nak bagi diskaun dan free gift eksklusif sempena ramadhan yang bakal tiba ni . Jangan tunggu lelama.. Takut habis pulak promosi ramadhan ni . 019-6210890 . #dyxycodkajang  #dyxycodbangi  #dyxycodnilai  #dyxycodshahalam  #dyxycodkelantan  #dyxycodcheras  #dyxybandarpermaisuri  #dyxyuitm  #dyxyukm  #dyxyupm  #upm  #ukm  #uitm  #promosidyxy  #facemistdyxy  #facemistsemenyih  #bccreamsemenyih  #sayajualmekap  #sayajualbarangmekap  #borongmekap  #pemborong  #dropshipneeded  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #uniten  #dyxycherasselatan 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 .
.
.
.
Cepat cepat wssp 📲📲+60139054752
.
Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang kami sedang buat promosi tak masuk akal 😮

#bccreamfoundation
#bccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#kuantan
#muakuantan
#muapahang
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxykl
#dyxypahang
#dyxykuantan
#dyxyampang
#dyxybalok
#dyxykl
#dyxypetalingjaya 
#dyxy
#dyxycosmetic
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . . . . Cepat cepat wssp 📲📲+60139054752 . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang kami sedang buat promosi tak masuk akal 😮 #bccreamfoundation  #bccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #kuantan  #muakuantan  #muapahang  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxykl  #dyxypahang  #dyxykuantan  #dyxyampang  #dyxybalok  #dyxykl  #dyxypetalingjaya  #dyxy  #dyxycosmetic 
New Claretta Top-Grey
Bahan : Woolpeach
Ukuran : Free Size - Lingkar Dada : 102 cm
- Panjang Baju : 65cm
-Harga :85,000

Ready Warna Sesuai Gambar 
Produk dibuat menyerupai foto dengan tingkat kemiripan 90%.
Foto diatas hanya sebagai referensi.
Mohon cantumkan keterangan warna saat order.
Untuk order slhkn hub wa(085276163748) **** Baca catatan Wajib Dibaca sebelum transaksi ***** ***** Produk yang telah dibeli tidak dapat dikembalikan ***** #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #bajukebaya #bajutanjungpinang #tnj #tanjungpinang #bajubandungmurah #jaketparka #bajubandung #celanaperempuan #hijabinstan #hijabsyari #hijabwanita #hijabcantik #bajutunik #bajudress #bajucelana #jne #bajusyari #0131 #grosir #shopping #olshopgrosir #tunic #dagelan #girl #fashion #trustedseller #bestselle
New Claretta Top-Grey Bahan : Woolpeach Ukuran : Free Size - Lingkar Dada : 102 cm - Panjang Baju : 65cm -Harga :85,000 Ready Warna Sesuai Gambar Produk dibuat menyerupai foto dengan tingkat kemiripan 90%. Foto diatas hanya sebagai referensi. Mohon cantumkan keterangan warna saat order. Untuk order slhkn hub wa(085276163748) **** Baca catatan Wajib Dibaca sebelum transaksi ***** ***** Produk yang telah dibeli tidak dapat dikembalikan ***** #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipmalaysia  #bajukebaya  #bajutanjungpinang  #tnj  #tanjungpinang  #bajubandungmurah  #jaketparka  #bajubandung  #celanaperempuan  #hijabinstan  #hijabsyari  #hijabwanita  #hijabcantik  #bajutunik  #bajudress  #bajucelana  #jne  #bajusyari  #0131  #grosir  #shopping  #olshopgrosir  #tunic  #dagelan  #girl  #fashion  #trustedseller  #bestselle 
⭐️NEW COLLECTION RAYA⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KURUNG SUHAILA
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5  warna yang menarik untuk di rebut

mesti miliki baju kurung moden by AZC *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌸material royal silk
🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung moden
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung
🌸pinggang bergetah  KIRI KANAN
🌸saiz  S M L XL XXL ✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok √sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian 
Ready stock

#STOCK MASIH BANYAK BOLE TERUS PROMOTE DN SUBMIT TANPA TANYA STOK😘

HARGA RM105sm/Rm110ss

Ready stock

Ade sedikit perbezaan warns 5-10 % faktor cahaya kamera

01127211070
#kurungsuhaila#raya2018#dropshipneeded#bajurayamurah#bajukurungcorak
⭐️NEW COLLECTION RAYA⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KURUNG SUHAILA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 warna yang menarik untuk di rebut mesti miliki baju kurung moden by AZC *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material royal silk 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung moden 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah KIRI KANAN 🌸saiz S M L XL XXL ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Ready stock #STOCK  MASIH BANYAK BOLE TERUS PROMOTE DN SUBMIT TANPA TANYA STOK😘 HARGA RM105sm/Rm110ss Ready stock Ade sedikit perbezaan warns 5-10 % faktor cahaya kamera 01127211070 #kurungsuhaila #raya2018 #dropshipneeded #bajurayamurah #bajukurungcorak 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
1 botol perfume RM50
3 botol perfume RM100 😍😍😍
3 botol perfume RM100 😍😍😍
3 botol perfume RM100 😍😍😍
*STOCK TERHAD
*NO BOOKING
*FIRST COME FIRST SERVE

WHATSAPP 0129711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah  #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5
PROMOSI PROMOSI PROMOSI 1 botol perfume RM50 3 botol perfume RM100 😍😍😍 3 botol perfume RM100 😍😍😍 3 botol perfume RM100 😍😍😍 *STOCK TERHAD *NO BOOKING *FIRST COME FIRST SERVE WHATSAPP 0129711289 #perfume  #perfumebyzettynadzry  #sayajual  #bazarpaknil  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #dubaigred5A  #perfumedubai  #perfumemurah  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #hargakasihsayang  #bazaronline  #perfumeonline  #dubaigred5 
NAK RAYA NI KAN 😂
.
Ramai yang dah grab tea yang nak kurus before raya so tunggu apa lagi jom cepat order now now !! whatsapp 019-4222214❤️💕
.
siapa yang nak join postage esok cepat whatsapp 019-4222214 ‼️
.
#poslaju #dropshipneeded #Agentneeded #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualonline #igshopmalaysia #terlajaklaris #meletop #fattahamin #neelofa #noradanish
New Ayana Maxy Bordir-Berry Bahan : Balotelly + Bordir
Ukuran : Free Size - Lingkar Dada : 94 cm
- Panjang : 130 cm
-Harga :115,000
Ready Warna Sesuai Gambar 
Produk dibuat menyerupai foto dengan tingkat kemiripan maksimal 90%
Foto diatas hanya sbg referensi.
Mohon cantumkan keterangan warna saat order.
Untuk Order Slhakn Hub Wa(085276163748) **** Baca catatan Wajib Dibaca sebelum transaksi ***** ***** Produk yang telah dibeli tidak dapat dikembalikan ***** #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #bajukebaya #bajutanjungpinang #tnj #tanjungpinang #bajubandungmurah #jaketparka #bajubandung #celanaperempuan #hijabinstan #hijabsyari #hijabwanita #hijabcantik #bajutunik #bajudress #bajucelana #jne #bajusyari #0131 #grosir #shopping #olshopgrosir #tunic #dagelan #girl #fashion #trustedseller #bestselle
New Ayana Maxy Bordir-Berry Bahan : Balotelly + Bordir Ukuran : Free Size - Lingkar Dada : 94 cm - Panjang : 130 cm -Harga :115,000 Ready Warna Sesuai Gambar Produk dibuat menyerupai foto dengan tingkat kemiripan maksimal 90% Foto diatas hanya sbg referensi. Mohon cantumkan keterangan warna saat order. Untuk Order Slhakn Hub Wa(085276163748) **** Baca catatan Wajib Dibaca sebelum transaksi ***** ***** Produk yang telah dibeli tidak dapat dikembalikan ***** #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipmalaysia  #bajukebaya  #bajutanjungpinang  #tnj  #tanjungpinang  #bajubandungmurah  #jaketparka  #bajubandung  #celanaperempuan  #hijabinstan  #hijabsyari  #hijabwanita  #hijabcantik  #bajutunik  #bajudress  #bajucelana  #jne  #bajusyari  #0131  #grosir  #shopping  #olshopgrosir  #tunic  #dagelan  #girl  #fashion  #trustedseller  #bestselle 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
1 botol perfume RM50
3 botol perfume RM100 😍😍😍
3 botol perfume RM100 😍😍😍
3 botol perfume RM100 😍😍😍
*STOCK TERHAD
*NO BOOKING
*FIRST COME FIRST SERVE

WHATSAPP 0129711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah  #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5
PROMOSI PROMOSI PROMOSI 1 botol perfume RM50 3 botol perfume RM100 😍😍😍 3 botol perfume RM100 😍😍😍 3 botol perfume RM100 😍😍😍 *STOCK TERHAD *NO BOOKING *FIRST COME FIRST SERVE WHATSAPP 0129711289 #perfume  #perfumebyzettynadzry  #sayajual  #bazarpaknil  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #dubaigred5A  #perfumedubai  #perfumemurah  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #hargakasihsayang  #bazaronline  #perfumeonline  #dubaigred5 
( READY STOCK ) BUNNY SLINGBAG

MATERIAL : PU LEATHER
SIZE : 18CM ( L ) , 18CM ( H ) , 5CM ( W ) -
COLOUR : CREAM , LIGHT PURPLE , BLACK , LIGHT PINK
-
RM25
RM7 SM / RM10 SS
-

#dropshippermalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #Slingbag #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbeg #slingbegmalaysia #slingbegmurah #berkualiti #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #womensfashion #bagmurah #bagmalaysia #begmurah2 #begmampumilik #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagberkualiti #handbagonline #mustbuy #trustedseller #murahmeriah #handbagmalaysia #handbegmalaysia
( READY STOCK ) BUNNY SLINGBAG MATERIAL : PU LEATHER SIZE : 18CM ( L ) , 18CM ( H ) , 5CM ( W ) - COLOUR : CREAM , LIGHT PURPLE , BLACK , LIGHT PINK - RM25 RM7 SM / RM10 SS - #dropshippermalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #Slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmalaysia  #slingbeg  #slingbegmalaysia  #slingbegmurah  #berkualiti  #handbag  #handbagmurah  #handbagmurahmalaysia  #womensfashion  #bagmurah  #bagmalaysia  #begmurah2  #begmampumilik  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagberkualiti  #handbagonline  #mustbuy  #trustedseller  #murahmeriah  #handbagmalaysia  #handbegmalaysia 
Sebotol RM15 tapi kalau 2 botol RM 20. Jimat berbaloi-baloi.
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH whatsapp 0129711289 ☺

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah  #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A
New Alyla Dress
Bahan : Balotelly + Bordir
Ukuran : Free Size fit xl - Lingkar Dada : 100cm - Panjang : 131 cm
Resleting Depan
Harga :125,000
Ready Warna Sesuai Gambar 
Produk dibuat menyerupai foto dengan tingkat kemiripan maksimal 90%
Foto diatas hanya sbg referensi.
Untuk order silhkn hub wa(085276163648) **** Baca catatan Wajib Dibaca sebelum transaksi ***** ***** Produk yang telah dibeli tidak dapat dikembalikan ***** #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #bajukebaya #bajutanjungpinang #tnj #tanjungpinang #bajubandungmurah #jaketparka #bajubandung #celanaperempuan #hijabinstan #hijabsyari #hijabwanita #hijabcantik #bajutunik #bajudress #bajucelana #jne #bajusyari #0131 #grosir #shopping #olshopgrosir #tunic #dagelan #girl #fashion #trustedseller #bestselle
New Alyla Dress Bahan : Balotelly + Bordir Ukuran : Free Size fit xl - Lingkar Dada : 100cm - Panjang : 131 cm Resleting Depan Harga :125,000 Ready Warna Sesuai Gambar Produk dibuat menyerupai foto dengan tingkat kemiripan maksimal 90% Foto diatas hanya sbg referensi. Untuk order silhkn hub wa(085276163648) **** Baca catatan Wajib Dibaca sebelum transaksi ***** ***** Produk yang telah dibeli tidak dapat dikembalikan ***** #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipmalaysia  #bajukebaya  #bajutanjungpinang  #tnj  #tanjungpinang  #bajubandungmurah  #jaketparka  #bajubandung  #celanaperempuan  #hijabinstan  #hijabsyari  #hijabwanita  #hijabcantik  #bajutunik  #bajudress  #bajucelana  #jne  #bajusyari  #0131  #grosir  #shopping  #olshopgrosir  #tunic  #dagelan  #girl  #fashion  #trustedseller  #bestselle 
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics. .
.
Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍
.
.
#dyxycosmetics
#dyxykedah 
#dyxyalorsetar
#dyxypenang 
#dyxyperlis 
#dyxysungaipetani 
#dyxyjitra 
#dyxyipoh 
#dyxykualanerang 
#dyxymelaka
#dyxyjohor 
#dyxykelantan 
#dyxyperak 
#bccream 
#facemist 
#maskara 
#brush 
#teamfina 
#teamfl 
#dropshipneeded
#agentneeded
#muakedah 
#muaalorsetar 
#muasungaipetani
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics . . . Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍 . . #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxypenang  #dyxyperlis  #dyxysungaipetani  #dyxyjitra  #dyxyipoh  #dyxykualanerang  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxykelantan  #dyxyperak  #bccream  #facemist  #maskara  #brush  #teamfina  #teamfl  #dropshipneeded  #agentneeded  #muakedah  #muaalorsetar  #muasungaipetani 
50pcs SOLD OUT! 😱
.
semua nak cantik before raya ni that’s why berebut rebut semua nak order serum 😍
.
itula korang I dah cakap order awal² kan dah habis haa 😜 hehehe tapi don’t worry I dah restock lagi 50pcs tau untuk you guys!
.
so jom order cepat sebelum orang lain kebas semua 😋
.
.
#bougasbeautyserum#bougas#bougasbeauty#bougasserum#bougasbeautyterengganu#bougasbeautytganu#bougasbeautydungun#bougasserumterengganu#dungun#terengganu#serumviral#agentneededmalaysia#agentneeded#dropshipneeded#dropshipneededmalaysia#BBSSTARS
50pcs SOLD OUT! 😱 . semua nak cantik before raya ni that’s why berebut rebut semua nak order serum 😍 . itula korang I dah cakap order awal² kan dah habis haa 😜 hehehe tapi don’t worry I dah restock lagi 50pcs tau untuk you guys! . so jom order cepat sebelum orang lain kebas semua 😋 . . #bougasbeautyserum #bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyterengganu #bougasbeautytganu #bougasbeautydungun #bougasserumterengganu #dungun #terengganu #serumviral #agentneededmalaysia #agentneeded #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #BBSSTARS 
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Setiap pembelian Set Combo akan mendapat FREE GIFT, FREE POSTAGE & FREE COD‼️
.
Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat?  Meh whatapps sis lajuII mehhh 0199939836 / dm @fizasaiza.dyxy 😘
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah  #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Setiap pembelian Set Combo akan mendapat FREE GIFT, FREE POSTAGE & FREE COD‼️ . Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat? Meh whatapps sis lajuII mehhh 0199939836 / dm @fizasaiza.dyxy 😘 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstik  #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxytestimonials  #foundationmurah  #dyxycheras  #dyxyampang  #dyxykuantan  #dyxyklsentral  #dyxybandartasikselatan  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #muabandartasikselatan  #muacheras  #muaklsentral  #muaampang  #muakuantan  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #agentwanted  #agentneeded 
TAWARAN ISTIMEWA RAMADHAN RAYA DYXY!! setiap pembelian Set anda berpeluang dapat .
.
.
🌟free Rebate rm5
🌟Free 5 special gift
🌟Free paper bag 🌟Free postage
.
.
.
Wasap now 📲014-5349153
.
.
.
.
#teamFL
#teambieena
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxykotabharu
#dyxykelantan
#foundation
#foundationmalaysia
#makeup
#makeupartist
#makeuptutorial
#muakotabharu
#muawakafbharu
#muamachang
#muaguamusang
#muakelantan
#makeupwedding
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#glowingskin
#wakafcheyeh
#putihkankulit
#igshopmalaysia
#bccreambydyana
TAWARAN ISTIMEWA RAMADHAN RAYA DYXY!! setiap pembelian Set anda berpeluang dapat . . . 🌟free Rebate rm5 🌟Free 5 special gift 🌟Free paper bag 🌟Free postage . . . Wasap now 📲014-5349153 . . . . #teamFL  #teambieena  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxykotabharu  #dyxykelantan  #foundation  #foundationmalaysia  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #muakotabharu  #muawakafbharu  #muamachang  #muaguamusang  #muakelantan  #makeupwedding  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #glowingskin  #wakafcheyeh  #putihkankulit  #igshopmalaysia  #bccreambydyana 
THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1🌸

Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher )
.
.
SET ZAKIRAH 💕
💞Foundation picy pink
💞Liptint rosella
💞Untuk kulit cerah & pinkish
💞Foundation tahan lama
💞Matte
💞Medium to full coverage
.
.
SET SYUHAILA 💞
💕Foundation sand latte
💕Liptint sandstone
💕Untuk kulit sawah matang & kuning langsat
💕Foundation tahan lama
💕Matte
💕Medium to full coverage

NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇🏻 - 📲 Whatsapp: 0143475047
COD : SHAH ALAM / PKNS / ALAM SENTRAL / SACC MALL 🚚🚚🚚
SELF PICKUP AVAILABLE 
POSTAGE EVERYDAY!! .
.
Putih Korea RM75
Lotion Whitening RM37
Makeup Kit RM35
Normal Pinkish White RM64
Mayla Advance RM106 -

#TheJunniPinkishWhite 
#TheJunniMAYLA 
#thejunnimakeupkit
#thejunnilovers
#WhiteningLosyen
#thejunniShahAlam
#thejunniSeksyen7
#ThejunniReseller 
#PutihKoreaReseller 
#TJCODshahalam
#PKCODShahAlam
#TJTEAMAMIRAH
#dropshipneeded
#agentneeded
#postageeveryday
#cod #thejunnitestimoni 
#shahalam #seksyen7 #uitm #ramadan
THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1🌸 Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher ) . . SET ZAKIRAH 💕 💞Foundation picy pink 💞Liptint rosella 💞Untuk kulit cerah & pinkish 💞Foundation tahan lama 💞Matte 💞Medium to full coverage . . SET SYUHAILA 💞 💕Foundation sand latte 💕Liptint sandstone 💕Untuk kulit sawah matang & kuning langsat 💕Foundation tahan lama 💕Matte 💕Medium to full coverage NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇🏻 - 📲 Whatsapp: 0143475047 COD : SHAH ALAM / PKNS / ALAM SENTRAL / SACC MALL 🚚🚚🚚 SELF PICKUP AVAILABLE POSTAGE EVERYDAY!! . . Putih Korea RM75 Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM35 Normal Pinkish White RM64 Mayla Advance RM106 - #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #thejunnimakeupkit  #thejunnilovers  #WhiteningLosyen  #thejunniShahAlam  #thejunniSeksyen7  #ThejunniReseller  #PutihKoreaReseller  #TJCODshahalam  #PKCODShahAlam  #TJTEAMAMIRAH  #dropshipneeded  #agentneeded  #postageeveryday  #cod  #thejunnitestimoni  #shahalam  #seksyen7  #uitm  #ramadan 
TAWARAN ISTIMEWA RAMADHAN RAYA DYXY!! setiap pembelian Set anda berpeluang dapat .
.
.
🌟free Rebate rm5
🌟Free 5 special gift
🌟Free paper bag 🌟Free postage
.
.
.
Wasap now 📲014-5349153
.
.
.
.
#teamFL
#teambieena
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxykotabharu
#dyxykelantan
#foundation
#foundationmalaysia
#makeup
#makeupartist
#makeuptutorial
#muakotabharu
#muawakafbharu
#muamachang
#muaguamusang
#muakelantan
#makeupwedding
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#glowingskin
#wakafcheyeh
#putihkankulit
#igshopmalaysia
#bccreambydyana
TAWARAN ISTIMEWA RAMADHAN RAYA DYXY!! setiap pembelian Set anda berpeluang dapat . . . 🌟free Rebate rm5 🌟Free 5 special gift 🌟Free paper bag 🌟Free postage . . . Wasap now 📲014-5349153 . . . . #teamFL  #teambieena  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxykotabharu  #dyxykelantan  #foundation  #foundationmalaysia  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #muakotabharu  #muawakafbharu  #muamachang  #muaguamusang  #muakelantan  #makeupwedding  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #glowingskin  #wakafcheyeh  #putihkankulit  #igshopmalaysia  #bccreambydyana 
Siapa belum Fibre Mascara dyxy? 
Haa yg belum tu mai mai lekaih cuba. Tak rugi taw!! PROMOSI ISTIMEWA RAMADHAN RAYA 2018!!
.
.
.
Jom cantik hari raya dengan #dyxycosmetic .
.
.
.
📲014-5349153
.
.
.
.
#teamFL
#teambieena
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxykotabharu
#dyxykelantan
#foundation
#foundationmalaysia
#makeup
#makeupartist
#makeuptutorial
#muakotabharu
#muawakafbharu
#muamachang
#muaguamusang
#muakelantan
#makeupwedding
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#glowingskin
#wakafcheyeh
#putihkankulit
#igshopmalaysia
#bccreambydyana
Siapa belum Fibre Mascara dyxy? Haa yg belum tu mai mai lekaih cuba. Tak rugi taw!! PROMOSI ISTIMEWA RAMADHAN RAYA 2018!! . . . Jom cantik hari raya dengan #dyxycosmetic  . . . . 📲014-5349153 . . . . #teamFL  #teambieena  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxykotabharu  #dyxykelantan  #foundation  #foundationmalaysia  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #muakotabharu  #muawakafbharu  #muamachang  #muaguamusang  #muakelantan  #makeupwedding  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #glowingskin  #wakafcheyeh  #putihkankulit  #igshopmalaysia  #bccreambydyana 
Alhamdulillah... restock. #lulurflawless mmg berbaloi. Boleh digunakan untuk muka & badan... 1 botol berbagai kebaikan😘😘😘 COD Langkawi

Pm/Dm @ whatsapp 📲0127198726
#lulurflawless #lulurmuka #lulurbadan #miniagentneeded #dropshipneeded
TAWARAN ISTIMEWA RAMADHAN RAYA DYXY!! setiap pembelian Set anda berpeluang dapat .
.
.
🌟free Rebate rm5
🌟Free 5 special gift
🌟Free paper bag 🌟Free postage
.
.
.
Wasap now 📲014-5349153
.
.
.
.
#teamFL
#teambieena
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxykotabharu
#dyxykelantan
#foundation
#foundationmalaysia
#makeup
#makeupartist
#makeuptutorial
#muakotabharu
#muawakafbharu
#muamachang
#muaguamusang
#muakelantan
#makeupwedding
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#glowingskin
#wakafcheyeh
#putihkankulit
#igshopmalaysia
#bccreambydyana
TAWARAN ISTIMEWA RAMADHAN RAYA DYXY!! setiap pembelian Set anda berpeluang dapat . . . 🌟free Rebate rm5 🌟Free 5 special gift 🌟Free paper bag 🌟Free postage . . . Wasap now 📲014-5349153 . . . . #teamFL  #teambieena  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxykotabharu  #dyxykelantan  #foundation  #foundationmalaysia  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #muakotabharu  #muawakafbharu  #muamachang  #muaguamusang  #muakelantan  #makeupwedding  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #glowingskin  #wakafcheyeh  #putihkankulit  #igshopmalaysia  #bccreambydyana 
TAWARAN ISTIMEWA RAMADHAN RAYA DYXY!! setiap pembelian Set anda berpeluang dapat .
.
.
🌟free Rebate rm5
🌟Free 5 special gift
🌟Free paper bag 🌟Free postage
🌟Free Purse
🌟FREE Tshirt
.
.
.
.
Wasap now 📲014-5349153
.
.
.
.
#teamFL
#teambieena
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxykotabharu
#dyxykelantan
#foundation
#foundationmalaysia
#makeup
#makeupartist
#makeuptutorial
#muakotabharu
#muawakafbharu
#muamachang
#muaguamusang
#muakelantan
#makeupwedding
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#glowingskin
#wakafcheyeh
#putihkankulit
#igshopmalaysia
#bccreambydyana
TAWARAN ISTIMEWA RAMADHAN RAYA DYXY!! setiap pembelian Set anda berpeluang dapat . . . 🌟free Rebate rm5 🌟Free 5 special gift 🌟Free paper bag 🌟Free postage 🌟Free Purse 🌟FREE Tshirt . . . . Wasap now 📲014-5349153 . . . . #teamFL  #teambieena  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxykotabharu  #dyxykelantan  #foundation  #foundationmalaysia  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #muakotabharu  #muawakafbharu  #muamachang  #muaguamusang  #muakelantan  #makeupwedding  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #glowingskin  #wakafcheyeh  #putihkankulit  #igshopmalaysia  #bccreambydyana 
210k = 3pcs? 390k = 6pcs?
Murah, tp kualitas terbaik...
💞Harga Diskon Kusus Ramadhan...💞
.
Bahan lebih tebal,hasil maksimal...sesuai kualitas fto😍😍😍
Bahan premium...(jgn samakan sama yg lain y...hehe)selagi masih murah👏👏👏💕💕💕 💞 1 kilo ongkir muat 3 bantal,,, Jd sayang kalau bli 1 pcs... ajakin temennya aja...segera pesan...selagi murah -  Chat wa aja...
.
🐇Ket. Produk =
• "bahannya?" - CANVAS halus & katun. ( Bahan kusus utk printing, jd bukan kanvas yg kasar )
• isi silikon ( jd empuk ..bukan kapas)
• ada Zipper/resleting, jd sarungnya bisa d buka...
.
📣 suvenir jmlh 50-500 an? Chat langsung...
=== ..
Tunggu apalagi???langsung aja klik link WhatsApp/line d home page.(wa lbih cpet d bls)
~
@kado_1waygift

#dropship
#dropshipwanted
#dropshipper
#dropshipmalaysia
#dropshipdiperlukan
#dropshipneeded
#infodropship
#dropshiper
#dropshiptas
#dropshipwelcome
#dropshipsepatu
#dropshipcase
#dropshipmurah
#dropshipping
#dropshipjam
#dropshipbaju
#dropshipwantedmalaysia
#dropshipagent
#dropshiperwelcome
210k = 3pcs? 390k = 6pcs? Murah, tp kualitas terbaik... 💞Harga Diskon Kusus Ramadhan...💞 . Bahan lebih tebal,hasil maksimal...sesuai kualitas fto😍😍😍 Bahan premium...(jgn samakan sama yg lain y...hehe)selagi masih murah👏👏👏💕💕💕 💞 1 kilo ongkir muat 3 bantal,,, Jd sayang kalau bli 1 pcs... ajakin temennya aja...segera pesan...selagi murah - Chat wa aja... . 🐇Ket. Produk = • "bahannya?" - CANVAS halus & katun. ( Bahan kusus utk printing, jd bukan kanvas yg kasar ) • isi silikon ( jd empuk ..bukan kapas) • ada Zipper/resleting, jd sarungnya bisa d buka... . 📣 suvenir jmlh 50-500 an? Chat langsung... === .. Tunggu apalagi???langsung aja klik link WhatsApp/line d home page.(wa lbih cpet d bls) ~ @kado_1waygift #dropship  #dropshipwanted  #dropshipper  #dropshipmalaysia  #dropshipdiperlukan  #dropshipneeded  #infodropship  #dropshiper  #dropshiptas  #dropshipwelcome  #dropshipsepatu  #dropshipcase  #dropshipmurah  #dropshipping  #dropshipjam  #dropshipbaju  #dropshipwantedmalaysia  #dropshipagent  #dropshiperwelcome 
Siapa belum Lipstik dyxy? 
Haa yg belum tu mai mai lekaih cuba. Tak rugi taw!! PROMOSI ISTIMEWA RAMADHAN RAYA 2018!!
.
.
.
Jom cantik hari raya dengan #dyxycosmetic .
.
.
.
📲014-5349153
.
.
.
.
#teamFL
#teambieena
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxykotabharu
#dyxykelantan
#foundation
#foundationmalaysia
#makeup
#makeupartist
#makeuptutorial
#muakotabharu
#muawakafbharu
#muamachang
#muaguamusang
#muakelantan
#makeupwedding
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#glowingskin
#wakafcheyeh
#putihkankulit
#igshopmalaysia
#bccreambydyana
Siapa belum Lipstik dyxy? Haa yg belum tu mai mai lekaih cuba. Tak rugi taw!! PROMOSI ISTIMEWA RAMADHAN RAYA 2018!! . . . Jom cantik hari raya dengan #dyxycosmetic  . . . . 📲014-5349153 . . . . #teamFL  #teambieena  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxykotabharu  #dyxykelantan  #foundation  #foundationmalaysia  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #muakotabharu  #muawakafbharu  #muamachang  #muaguamusang  #muakelantan  #makeupwedding  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #glowingskin  #wakafcheyeh  #putihkankulit  #igshopmalaysia  #bccreambydyana 
PRODUCT BERKUALITI MAMPU MILIK,BOLEH CANTIK SEPANTAS 3MINIT
.
.
Bahagia naw naw kan bila bangun tidur rasa kulit muka segar macam embun pagi. .
.

Bila sentuh muka pun rasa licin dan bebas jerawat sana sini.😍
.
.
Kalau lewat nak pergi kerja tak payah kalut mekap sana sini. Cukup sparay #FaceMistDyxy dan dap dap #BcCreamDyxy nipis nipis pun dah berseri.
.
.
Dengan Set Dyxy Kosmetik semua benda jadi mudah. Sebab uols boleh jimat masa hari hari.
Mudah jerr, Kalau tak sempat kat rumah, kat tempat kerja pun boleh calit lagi.😉
.
.
Rugi naw naw sape xgrab harga PROMOSI sekarang, stock laku keras, lagi best dapat FREEGIFT EXCLUSIVE lagi tau😍
.
Whatsapp to order ⤵
01110096094
.
#dyxymascara
#dyxy
#bccream
#bccbydyana 
#bccreambydyana 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxyfacemist
#dyxymurah 
#dyxysaujanautama
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#facemist
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxysetiaalam
#puncakalam
#ampang 
#dyxypuncakalam
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muashahalam
#dyxycosmetics
PRODUCT BERKUALITI MAMPU MILIK,BOLEH CANTIK SEPANTAS 3MINIT . . Bahagia naw naw kan bila bangun tidur rasa kulit muka segar macam embun pagi. . . Bila sentuh muka pun rasa licin dan bebas jerawat sana sini.😍 . . Kalau lewat nak pergi kerja tak payah kalut mekap sana sini. Cukup sparay #FaceMistDyxy  dan dap dap #BcCreamDyxy  nipis nipis pun dah berseri. . . Dengan Set Dyxy Kosmetik semua benda jadi mudah. Sebab uols boleh jimat masa hari hari. Mudah jerr, Kalau tak sempat kat rumah, kat tempat kerja pun boleh calit lagi.😉 . . Rugi naw naw sape xgrab harga PROMOSI sekarang, stock laku keras, lagi best dapat FREEGIFT EXCLUSIVE lagi tau😍 . Whatsapp to order ⤵ 01110096094 . #dyxymascara  #dyxy  #bccream  #bccbydyana  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxyfacemist  #dyxymurah  #dyxysaujanautama  #klcc  #muaampang  #teamfl  #facemist  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxysetiaalam  #puncakalam  #ampang  #dyxypuncakalam  #dyxykl  #muaserikembangan  #muashahalam  #dyxycosmetics 
Anda ada masalah mencari handbag raya untuk digayakan????💼💼
Di #IG@eima_imah81&#FB eima rohimah byk pilihan handbag yg berjenama dan mampu milik.. Pelbagai design dan gred.. 🎒👜HANDBAG GRED 2A,3A,SUPER A,1:1
🎀🎀MATERIAL TERBAIK &TAHAN LASAK👍👍👏👏 HARGA KASIH SYG & HARGA MAMPU MILIK😍😍 #BONIA 4 IN 1 SET
#RM110SAHAJA👏👏👏 ANDA BERMINAT NK MERISIK HBAG GOJESS INI???
BOLE TRS KLIK LINK👇👇👇📲📲
http://wasap.my/60182777601

#DROPSHIPNEEDED📢📢📢 #dropshipneeded #dropshipmalaysia
#dropshiphandbagbranded
#handbagmurahmalaysia #hbagdirectsupplier #trustedseller
Anda ada masalah mencari handbag raya untuk digayakan????💼💼 Di #IG @eima_imah81&#FB  eima rohimah byk pilihan handbag yg berjenama dan mampu milik.. Pelbagai design dan gred.. 🎒👜HANDBAG GRED 2A,3A,SUPER A,1:1 🎀🎀MATERIAL TERBAIK &TAHAN LASAK👍👍👏👏 HARGA KASIH SYG & HARGA MAMPU MILIK😍😍 #BONIA  4 IN 1 SET #RM110SAHAJA 👏👏👏 ANDA BERMINAT NK MERISIK HBAG GOJESS INI??? BOLE TRS KLIK LINK👇👇👇📲📲 http://wasap.my/60182777601 #DROPSHIPNEEDED 📢📢📢 #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshiphandbagbranded  #handbagmurahmalaysia  #hbagdirectsupplier  #trustedseller 
Anda ada masalah mencari handbag raya untuk digayakan????💼💼
Di #IG@eima_imah81&#FB eima rohimah byk pilihan handbag yg berjenama dan mampu milik.. Pelbagai design dan gred.. 🎒👜HANDBAG GRED 2A,3A,SUPER A,1:1
🎀🎀MATERIAL TERBAIK &TAHAN LASAK👍👍👏👏 HARGA KASIH SYG & HARGA MAMPU MILIK😍😍 #👇BONIA FLOWER PRINT 3 IN 1
#RM90 SAHAJA👏👏👏 ANDA BERMINAT NK MERISIK HBAG GOJESS INI???
BOLE TRS KLIK LINK👇👇👇📲📲
http://wasap.my/60182777601

#DROPSHIPNEEDED📢📢📢 #dropshipneeded #dropshipmalaysia
#dropshiphandbagbranded
#handbagmurahmalaysia #hbagdirectsupplier #trustedseller
Anda ada masalah mencari handbag raya untuk digayakan????💼💼 Di #IG @eima_imah81&#FB  eima rohimah byk pilihan handbag yg berjenama dan mampu milik.. Pelbagai design dan gred.. 🎒👜HANDBAG GRED 2A,3A,SUPER A,1:1 🎀🎀MATERIAL TERBAIK &TAHAN LASAK👍👍👏👏 HARGA KASIH SYG & HARGA MAMPU MILIK😍😍 #👇BONIA FLOWER PRINT 3 IN 1 #RM90  SAHAJA👏👏👏 ANDA BERMINAT NK MERISIK HBAG GOJESS INI??? BOLE TRS KLIK LINK👇👇👇📲📲 http://wasap.my/60182777601 #DROPSHIPNEEDED 📢📢📢 #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshiphandbagbranded  #handbagmurahmalaysia  #hbagdirectsupplier  #trustedseller 
Anda ada masalah mencari handbag raya untuk digayakan????💼💼
Di #IG@eima_imah81&#FB eima rohimah byk pilihan handbag yg berjenama dan mampu milik.. Pelbagai design dan gred.. 🎒👜HANDBAG GRED 2A,3A,SUPER A,1:1
🎀🎀MATERIAL TERBAIK &TAHAN LASAK👍👍👏👏 HARGA KASIH SYG & HARGA MAMPU MILIK😍😍 #👇CARLO RINO 3 IN 1 SET
#RM110👏👏👏 ANDA BERMINAT NK MERISIK HBAG GOJESS INI???
BOLE TRS KLIK LINK👇👇👇📲📲
http://wasap.my/60182777601

#DROPSHIPNEEDED📢📢📢 #dropshipneeded #dropshipmalaysia
#dropshiphandbagbranded
#handbagmurahmalaysia #hbagdirectsupplier #trustedseller
Anda ada masalah mencari handbag raya untuk digayakan????💼💼 Di #IG @eima_imah81&#FB  eima rohimah byk pilihan handbag yg berjenama dan mampu milik.. Pelbagai design dan gred.. 🎒👜HANDBAG GRED 2A,3A,SUPER A,1:1 🎀🎀MATERIAL TERBAIK &TAHAN LASAK👍👍👏👏 HARGA KASIH SYG & HARGA MAMPU MILIK😍😍 #👇CARLO RINO 3 IN 1 SET #RM110 👏👏👏 ANDA BERMINAT NK MERISIK HBAG GOJESS INI??? BOLE TRS KLIK LINK👇👇👇📲📲 http://wasap.my/60182777601 #DROPSHIPNEEDED 📢📢📢 #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshiphandbagbranded  #handbagmurahmalaysia  #hbagdirectsupplier  #trustedseller 
Sebotol RM15 tapi kalau 2 botol RM 20. Jimat berbaloi-baloi.
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH whatsapp 0129711289 ☺

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah  #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A
Anda ada masalah mencari handbag raya untuk digayakan????💼💼
Di #IG@eima_imah81&#FB eima rohimah byk pilihan handbag yg berjenama dan mampu milik.. Pelbagai design dan gred.. 🎒👜HANDBAG GRED 2A,3A,SUPER A,1:1
🎀🎀MATERIAL TERBAIK &TAHAN LASAK👍👍👏👏 HARGA KASIH SYG & HARGA MAMPU MILIK😍😍 #👇COACH SLING BAG
#RM80 SAHAJA👏👏👏 ANDA BERMINAT NK MERISIK HBAG GOJESS INI???
BOLE TRS KLIK LINK👇👇👇📲📲
http://wasap.my/60182777601

#DROPSHIPNEEDED📢📢📢 #dropshipneeded #dropshipmalaysia
#dropshiphandbagbranded
#handbagmurahmalaysia #hbagdirectsupplier #trustedseller
Anda ada masalah mencari handbag raya untuk digayakan????💼💼 Di #IG @eima_imah81&#FB  eima rohimah byk pilihan handbag yg berjenama dan mampu milik.. Pelbagai design dan gred.. 🎒👜HANDBAG GRED 2A,3A,SUPER A,1:1 🎀🎀MATERIAL TERBAIK &TAHAN LASAK👍👍👏👏 HARGA KASIH SYG & HARGA MAMPU MILIK😍😍 #👇COACH SLING BAG #RM80  SAHAJA👏👏👏 ANDA BERMINAT NK MERISIK HBAG GOJESS INI??? BOLE TRS KLIK LINK👇👇👇📲📲 http://wasap.my/60182777601 #DROPSHIPNEEDED 📢📢📢 #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshiphandbagbranded  #handbagmurahmalaysia  #hbagdirectsupplier  #trustedseller 
[ OPEN SLOT FOR NEW DROPSHIP]

Assalamualaikum. Berita baik untuk korang yang sedang mencari side income.
.
.
Student IPT sangat-sangat dialukan untuk menambah pendapatan harian #projekduitraya
.
.
❌TAK PAYAH SIMPAN STOCK
❌TAK PAYAH KEUAR POS BARANG
.
.
Usaha yang besar akan dapat hasil yang besar 😍
.
.
Berminat?
📲 +60168189017 Shikin
📲 +60168189017 Shikin
📲 +60168189017 Shikin

#teambeautizonempire
#putihkoreabyshikin
#agentputihkorea
#agenttaiping
#agentsimpang
#agentchangkatjering
#agentkualakangsar
#agentusas
#dropshipneeded
#dropshipmalaysia
#dropshipputihkorea
#dropshipwanted
#projekduitraya
[ OPEN SLOT FOR NEW DROPSHIP] Assalamualaikum. Berita baik untuk korang yang sedang mencari side income. . . Student IPT sangat-sangat dialukan untuk menambah pendapatan harian #projekduitraya  . . ❌TAK PAYAH SIMPAN STOCK ❌TAK PAYAH KEUAR POS BARANG . . Usaha yang besar akan dapat hasil yang besar 😍 . . Berminat? 📲 +60168189017 Shikin 📲 +60168189017 Shikin 📲 +60168189017 Shikin #teambeautizonempire  #putihkoreabyshikin  #agentputihkorea  #agenttaiping  #agentsimpang  #agentchangkatjering  #agentkualakangsar  #agentusas  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshipputihkorea  #dropshipwanted  #projekduitraya 
( READY STOCK ) .
CATHY SLINGBAG
- 
MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER
SIZE : LENGTH 19CM , HEIGHT 19CM , WIDTH 8CM
-
COLOUR : BLACK , GREY , BROWN
-
RM33 exc postage .
.
📲 sebrg pertnyaan blh dm/ws 0143316395 .
.
#bagmurahcantik #bagmurahcantikdanterkini #bagmurahmalaysia #sayajualbagcantik #handbagonline #handbagmurahmalaysia #sayajualhandbag #bagpackmurah #bagpackcantik #bagpackmurahmalaysia #sayajualbagpackmurah #pursemurahmalaysia #pursemurahcantik #sayajualmurah #makmarahjualmahal #bazaronline #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknilmurah #barangmakeupmurah #sayajualmakeup  #dropshipneeded #pencariandropship #dropshipmalaysia #dropshipbag dropshipmakeup
( READY STOCK ) . CATHY SLINGBAG - MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER SIZE : LENGTH 19CM , HEIGHT 19CM , WIDTH 8CM - COLOUR : BLACK , GREY , BROWN - RM33 exc postage . . 📲 sebrg pertnyaan blh dm/ws 0143316395 . . #bagmurahcantik  #bagmurahcantikdanterkini  #bagmurahmalaysia  #sayajualbagcantik  #handbagonline  #handbagmurahmalaysia  #sayajualhandbag  #bagpackmurah  #bagpackcantik  #bagpackmurahmalaysia  #sayajualbagpackmurah  #pursemurahmalaysia  #pursemurahcantik  #sayajualmurah  #makmarahjualmahal  #bazaronline  #bazaronlinemurah  #bazaronlinemalaysia  #bazarpaknilmurah  #barangmakeupmurah  #sayajualmakeup  #dropshipneeded  #pencariandropship  #dropshipmalaysia  #dropshipbag  dropshipmakeup
Parut chicken pox pon lulirflawless boleh hilangkan..ni kan pula parut jerawat,burn,jeragat..small matter je lah..janji rajin usaha..konsisten..confirm boleh dapat kulit muka cantik.. Dekat badan pon boleh pakai tau. jangan xtau pulak..lulurflawless memang menjimatkan.. Gosok-gosok sahaja semua kotoran /blackhead tanggal ‼
.
Semua peringkat umur boleh pakai tua muda lelaki perempuan..
.
❌Jeragat & jerawat
❌parut-parut ❌muka kusam ❌sunburn
❌muka berminyak
❌tumit kaki keras
.
Muka rasa cekang habiss time pakai!!
.
Serius memang best bila pakai #lulurflawless masa pakai tu semua kotoran muka habis dia sapu!! RM15 sahaja best & berbaloi sgt..
.
======================
KEBAIKAN LULUR FLAWLESS
======================
🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit
🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
🍃Menaikkan seri wajah
🍃Merawat kulit berminyak
🍃100% bahan organik
🍃Sesuai untuk semua jenis kulit
🍃Mengecilkan pori muka
🍃Merawat kulit muka
🍃Membuang whitehead dan blackhead
🍃Merawat masalah resdung
🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka
🍃Detox muka
===================
.
Macam mana nak dapatkan ?
JOM WS  SEKARANG 
017-9409611
#scrublulurflawless
#scrub5perisa
#lulurflawlesslubokjong
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#padangtembak
#dropshipneeded
Parut chicken pox pon lulirflawless boleh hilangkan..ni kan pula parut jerawat,burn,jeragat..small matter je lah..janji rajin usaha..konsisten..confirm boleh dapat kulit muka cantik.. Dekat badan pon boleh pakai tau. jangan xtau pulak..lulurflawless memang menjimatkan.. Gosok-gosok sahaja semua kotoran /blackhead tanggal ‼ . Semua peringkat umur boleh pakai tua muda lelaki perempuan.. . ❌Jeragat & jerawat ❌parut-parut ❌muka kusam ❌sunburn ❌muka berminyak ❌tumit kaki keras . Muka rasa cekang habiss time pakai!! . Serius memang best bila pakai #lulurflawless  masa pakai tu semua kotoran muka habis dia sapu!! RM15 sahaja best & berbaloi sgt.. . ====================== KEBAIKAN LULUR FLAWLESS ====================== 🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit 🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat 🍃Menaikkan seri wajah 🍃Merawat kulit berminyak 🍃100% bahan organik 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit 🍃Mengecilkan pori muka 🍃Merawat kulit muka 🍃Membuang whitehead dan blackhead 🍃Merawat masalah resdung 🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka 🍃Detox muka =================== . Macam mana nak dapatkan ? JOM WS SEKARANG 017-9409611 #scrublulurflawless  #scrub5perisa  #lulurflawlesslubokjong  #kubangkerian  #pengkalanchepa  #padangtembak  #dropshipneeded 
( READY STOCK ) .
BUNNY SLINGBAG
.
MATERIAL : PU LEATHER
SIZE : 18CM ( L ) , 18CM ( H ) , 5CM ( W ) -
COLOUR : CREAM , LIGHT PURPLE , BLACK , LIGHT PINK
-
RM33 exc postage .
.
📲 sebrg pertnyaan blh dm/ws 0143316395 .
.
#bagmurahcantik #bagmurahcantikdanterkini #bagmurahmalaysia #sayajualbagcantik #handbagonline #handbagmurahmalaysia #sayajualhandbag #bagpackmurah #bagpackcantik #bagpackmurahmalaysia #sayajualbagpackmurah #pursemurahmalaysia #pursemurahcantik #sayajualmurah #makmarahjualmahal #bazaronline #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknilmurah #barangmakeupmurah #sayajualmakeup  #dropshipneeded #pencariandropship #dropshipmalaysia #dropshipbag dropshipmakeup
( READY STOCK ) . BUNNY SLINGBAG . MATERIAL : PU LEATHER SIZE : 18CM ( L ) , 18CM ( H ) , 5CM ( W ) - COLOUR : CREAM , LIGHT PURPLE , BLACK , LIGHT PINK - RM33 exc postage . . 📲 sebrg pertnyaan blh dm/ws 0143316395 . . #bagmurahcantik  #bagmurahcantikdanterkini  #bagmurahmalaysia  #sayajualbagcantik  #handbagonline  #handbagmurahmalaysia  #sayajualhandbag  #bagpackmurah  #bagpackcantik  #bagpackmurahmalaysia  #sayajualbagpackmurah  #pursemurahmalaysia  #pursemurahcantik  #sayajualmurah  #makmarahjualmahal  #bazaronline  #bazaronlinemurah  #bazaronlinemalaysia  #bazarpaknilmurah  #barangmakeupmurah  #sayajualmakeup  #dropshipneeded  #pencariandropship  #dropshipmalaysia  #dropshipbag  dropshipmakeup
D R O P S H I P !!!
Dropship Yang jujur diperlukan .
Awak rajin awak la yang dapat untung.
Kami Akan guide Cara buat sale.
Yanhlg penting awak rajin.
.
WhatsApp 016-5553017.
.
#dropshipwanted #teamkaktila #dropshipdikehendaki #dropshipneeded #sayajualdetoxtea #sdt #kct #aurainsta #IGMASHUP #detoxteamurah #detoxtea #slimmingdetoxtea #rajin
D R O P S H I P !!!
Dropship Yang jujur diperlukan .
Awak rajin awak la yang dapat untung.
Kami Akan guide Cara buat sale.
Yanhlg penting awak rajin.
.
WhatsApp 016-5553017.
.
#dropshipwanted #teamkaktila #dropshipdikehendaki #dropshipneeded #sayajualdetoxtea #sdt #kct #aurainsta #IGMASHUP #detoxteamurah #detoxtea #slimmingdetoxtea #rajin
D R O P S H I P !!!
Dropship Yang jujur diperlukan .
Awak rajin awak la yang dapat untung.
Kami Akan guide Cara buat sale.
Yanhlg penting awak rajin.
.
WhatsApp 016-5553017.
.
#dropshipwanted #teamkaktila #dropshipdikehendaki #dropshipneeded #sayajualdetoxtea #sdt #kct #aurainsta #IGMASHUP #detoxteamurah #detoxtea #slimmingdetoxtea #rajin
Bismillahirrahmannirahim 💕
.
♥ FALUHH..FANTASTIK DAY SALE ❤ .
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS untuk YANG TERSAYANG 🤣
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁 .
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ DYXY FANTASTIC D
🔥 *SET LAKU KERAS* 💋 *SET WAJIB ADE UTK SEMUA*
 DYXY LOVERS
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM295
💗 NOW : *RM250 ONLY*
.
❗Beauty Lady RM205
BCC 
FM
BRUSH
MASCARA

Normal price : RM255
NOW : RM205 📣📣 PERFECT LADY SET 📣📣
💕 BCC 💕 FM 💕 BRUSH
💕 LIPSTICK

Normal price : RM230
NOW : RM185 💄 SEDUCTION SET 💄
💋 LIPSTICK
💋 MASCARA

Normal price : RM115
NOW : RM105
💕 FREE GIFT .
✅LOOSE ITEM

Bccream RM85
Facemist RM60
Brush  RM45
Lipstick  RM50
Mascara  RM65 .
.
💕 ALL SET FREE POSTAGE TO SM
💕 SS add RM5
.
Jom TRY!
📲 01-110839181
atau klik jerr @thedyxy.hub 😘
.
.
#teamFL
#dyxykotabharu
#dyxykelantan
#foundation
#foundationmalaysia
#makeup
#makeupartist
#makeuptutorial
#muakotabharu
#muawakafbharu
#muamachang
#makeupwedding
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#glowingskin
#wakafcheyeh
#putihkankulit
#bccreambydyana
Bismillahirrahmannirahim 💕 . ♥ FALUHH..FANTASTIK DAY SALE ❤ . 🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS untuk YANG TERSAYANG 🤣 . Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA Dan special free gift super bestt 🎁 . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ DYXY FANTASTIC D 🔥 *SET LAKU KERAS* 💋 *SET WAJIB ADE UTK SEMUA* DYXY LOVERS BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM295 💗 NOW : *RM250 ONLY* . ❗Beauty Lady RM205 BCC FM BRUSH MASCARA Normal price : RM255 NOW : RM205 📣📣 PERFECT LADY SET 📣📣 💕 BCC 💕 FM 💕 BRUSH 💕 LIPSTICK Normal price : RM230 NOW : RM185 💄 SEDUCTION SET 💄 💋 LIPSTICK 💋 MASCARA Normal price : RM115 NOW : RM105 💕 FREE GIFT . ✅LOOSE ITEM Bccream RM85 Facemist RM60 Brush RM45 Lipstick RM50 Mascara RM65 . . 💕 ALL SET FREE POSTAGE TO SM 💕 SS add RM5 . Jom TRY! 📲 01-110839181 atau klik jerr @thedyxy.hub 😘 . . #teamFL  #dyxykotabharu  #dyxykelantan  #foundation  #foundationmalaysia  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #muakotabharu  #muawakafbharu  #muamachang  #makeupwedding  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #glowingskin  #wakafcheyeh  #putihkankulit  #bccreambydyana