an online Instagram web viewer

#dietsihat medias

Photos

Lagi beberapa hari je lagi nak start coaching sesi June. Join us today!
Whatsapp 0193709753 untuk mula ๐Ÿ˜

#TeamSuriKurus #coachperempuan #herbalifemalaysia #onlinecoaching
KUPI TAHAN LAPAR dan GARLIC SIHAT

Sejak kenal kupi garam buluh Min kaffe dah tak riso lapar bila berpuasa.

Tahun ke 2 berpuasa dengan min kaffe dan garlic ni, memang beri tenaga walapun keje hakiki kadang2 bit heavy dan boleh tahan bizi..badan pula.. ehemm alwayz maintain slim ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ Nak dapatkan kupi dan garlic sihat nim pm wasap kak cah..ready stok
Klik sini www.wasap.my/+60125871862

#SetPKP
#EnergyBooster
#DietSihat
KUPI TAHAN LAPAR dan GARLIC SIHAT Sejak kenal kupi garam buluh Min kaffe dah tak riso lapar bila berpuasa. Tahun ke 2 berpuasa dengan min kaffe dan garlic ni, memang beri tenaga walapun keje hakiki kadang2 bit heavy dan boleh tahan bizi..badan pula.. ehemm alwayz maintain slim ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ Nak dapatkan kupi dan garlic sihat nim pm wasap kak cah..ready stok Klik sini www.wasap.my/+60125871862 #SetPKP  #EnergyBooster  #DietSihat 
Jiran dia kata,dia nampak makin kurus. 
Apa kata korang pulak??
Nak jadi mcm sis ni?
Jom order set combo sekarang. .
SLIMMING DETOX TEAโ„ข : RM15
KAKI CANTIQ โ„ข(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0105677817
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #pau2018 #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #luaskankuasamu
Jiran dia kata,dia nampak makin kurus. Apa kata korang pulak?? Nak jadi mcm sis ni? Jom order set combo sekarang. . SLIMMING DETOX TEAโ„ข : RM15 KAKI CANTIQ โ„ข(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0105677817 . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #detoxmurah  #blausplussize  #blausbesarmurah  #pau2018  #langsingcepat  #pehabesar  #langsing  #langsingbadan  #gegarvaganza  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #luaskankuasamu  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #luaskankuasamu 
Jiran dia kata,dia nampak makin kurus. 
Apa kata korang pulak??
Nak jadi mcm sis ni?
Jom order set combo sekarang. .
SLIMMING DETOX TEAโ„ข : RM15
KAKI CANTIQ โ„ข(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0105677817
.
. ,
#plussizemalaysia#bajuplussize#dietsihat#cepatkurus#tipskempisperut#perutkempis#tipskurus#tipskempis#tipscantik#petualangsing#petuakurus#bengkung#menuatkins#gymmalaysia#fatburnermalaysia#zumbamalaysia#bajupanas#losyenkurus#nakcepatkurus#kuruscepat#kurusselamat#kurussihat#weddingmalaysia#pengantin#bridesmaid#bajupanas##bakalpengantin#malamberinai
Jiran dia kata,dia nampak makin kurus. Apa kata korang pulak?? Nak jadi mcm sis ni? Jom order set combo sekarang. . SLIMMING DETOX TEAโ„ข : RM15 KAKI CANTIQ โ„ข(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0105677817 . . , #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskempisperut #perutkempis #tipskurus #tipskempis #tipscantik #petualangsing #petuakurus #bengkung #menuatkins #gymmalaysia #fatburnermalaysia #zumbamalaysia #bajupanas #losyenkurus #nakcepatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #weddingmalaysia #pengantin #bridesmaid #bajupanas ##bakalpengantin #malamberinai 
JANGAN X PERCAYA.. set combo kite ni mmg padu penangan dia.. .
ramai yg dah lost berpuluh kg tau.. ๐Ÿ˜
.
set combo terdiri dari:-
๐ŸŒฑKAKICANTIQ
๐ŸŒฑSLIMMING DETOX .
harga cuma RM40.. .
kalau korg nk tahu lebih lanjut pasal set combo wssp 0136321814 skrg ๐Ÿ˜โค๏ธ๐ŸŽ
.
.
#medinadesire#medinadesirebangi#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#legstea#ukmbangi#upmserdang#resepiatkins#lotionkurus#dietsihat#kakicantiqbangi#kakicantiqputrajaya#pilkurus#jamukurus#losyenmustajab
JANGAN X PERCAYA.. set combo kite ni mmg padu penangan dia.. . ramai yg dah lost berpuluh kg tau.. ๐Ÿ˜ . set combo terdiri dari:- ๐ŸŒฑKAKICANTIQ ๐ŸŒฑSLIMMING DETOX . harga cuma RM40.. . kalau korg nk tahu lebih lanjut pasal set combo wssp 0136321814 skrg ๐Ÿ˜โค๏ธ๐ŸŽ . . #medinadesire #medinadesirebangi #kakicantiq #legstea #skinnyteatox #teatoxmalaysia #detoxteamalaysia #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmurahmalaysia #medinadesireagentputrajaya #detoxtea #teatox #skinnytea #tehherba #ubatkurusmalaysia #ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi #legstea #ukmbangi #upmserdang #resepiatkins #lotionkurus #dietsihat #kakicantiqbangi #kakicantiqputrajaya #pilkurus #jamukurus #losyenmustajab 
6 SEBAB KENAPA @betheglamorousdrink PILIHAN TERBAIK!.
.
.
Hanya serendah RM4.30 sehari membantu uolz tampil sihat dalaman dan cantik luaran๐Ÿ˜ฑ.
*
*
@betheglamorousdrink menjadi pilihan No. 1 di Malaysia, Brunei, Singapore dan Indonesia, kerana,
*
BTGD telah membantu hampir 25000 pengguna untuk๐Ÿ‘‡๐Ÿป,
*
1๏ธโƒฃ Mencerahkan dan merawat kulit seluruh badan.
*
2๏ธโƒฃ Membantu membersih usus dan memperbaiki sistem dalam badan.
*
3๏ธโƒฃ Membakar lemak tepu, menurunkan berat badan, menyekat selera makan dan meratakan perut serta mengecilkan pinggang.
*
4๏ธโƒฃ Mengembalikan keremajaan dan melambatkan penuaan.
*
5๏ธโƒฃ Memberikan tenaga berpanjangan sepanjang hari.
*
*
1 box ada 30 sachet taw, 
Bukan 10, bukan 15, tapi 30 sachet!.
*
*
Dapatkan sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿป,
*
Klik link di Bio atau,
Whatsapp ke ๐Ÿ“ž013-507-2605.
*
*
#instagram
 #healthylifestyle
 #weightloss  #bedrink  #igersmalaysia  #igshopmalaysia
 #dietsihat
 #malaysia
 #betheglamorousdrink
 #nadiaannuar
 #btgdtrg
 #sayajual
 #diet  #detox
 #sayanakkurus
 #tipsdiet
 #tipskurus
 #kurus
 #nakkurus
 #nakkuruscepat #halaljakim
 #instafit
 #bajuraya2018  #kurusselamat 
#weightlosstransformation 
#healthyfood 
#dietplan 
#bajuraya2018 
#kurussebelumraya
6 SEBAB KENAPA @betheglamorousdrink PILIHAN TERBAIK!. . . Hanya serendah RM4.30 sehari membantu uolz tampil sihat dalaman dan cantik luaran๐Ÿ˜ฑ. * * @betheglamorousdrink menjadi pilihan No. 1 di Malaysia, Brunei, Singapore dan Indonesia, kerana, * BTGD telah membantu hampir 25000 pengguna untuk๐Ÿ‘‡๐Ÿป, * 1๏ธโƒฃ Mencerahkan dan merawat kulit seluruh badan. * 2๏ธโƒฃ Membantu membersih usus dan memperbaiki sistem dalam badan. * 3๏ธโƒฃ Membakar lemak tepu, menurunkan berat badan, menyekat selera makan dan meratakan perut serta mengecilkan pinggang. * 4๏ธโƒฃ Mengembalikan keremajaan dan melambatkan penuaan. * 5๏ธโƒฃ Memberikan tenaga berpanjangan sepanjang hari. * * 1 box ada 30 sachet taw, Bukan 10, bukan 15, tapi 30 sachet!. * * Dapatkan sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿป, * Klik link di Bio atau, Whatsapp ke ๐Ÿ“ž013-507-2605. * * #instagram  #healthylifestyle  #weightloss  #bedrink  #igersmalaysia  #igshopmalaysia  #dietsihat  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #diet  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #kurus  #nakkurus  #nakkuruscepat  #halaljakim  #instafit  #bajuraya2018  #kurusselamat  #weightlosstransformation  #healthyfood  #dietplan  #bajuraya2018  #kurussebelumraya 
Nak kurus dan nampak langsing pada hari bahagia?!
.
Dah cuba macam-macam cara untuk turun berat badan tapi tak turun-turun ๐Ÿ˜ญ
.
Follow @arbieyah_kaseh untuk dapat tips turun berat badan cara sihat, teknik berdiet dan teknik senaman yang betul.
.
Bagaimana nak turun 3-10 kg sebelum majlis bahagian anda dengan diet seimbang dan cara hidup cergas.
.
#coacharbie
#onlinecoaching
#slim&fit
#dietsihat
Nak kurus dan nampak langsing pada hari bahagia?! . Dah cuba macam-macam cara untuk turun berat badan tapi tak turun-turun ๐Ÿ˜ญ . Follow @arbieyah_kaseh untuk dapat tips turun berat badan cara sihat, teknik berdiet dan teknik senaman yang betul. . Bagaimana nak turun 3-10 kg sebelum majlis bahagian anda dengan diet seimbang dan cara hidup cergas. . #coacharbie  #onlinecoaching  #slim &fit #dietsihat 
FRESh testimoni.. Haaa ramai lelaki2 di luar sana cqkap susahnye nk dapat produk slimming kebanyakkannye semua perempuan...jqngn risqu sekarang anda lihat sendiri . tiada yang mustahil lagi hanya Rm40.oo sahaja segalanyqa berubah ..anda boleh lihat sendiri testimoni ni & anda sendiri nilaikannye๐Ÿ˜˜

http://Www.wasap.my/60172764634๐Ÿ’–DIELA๐Ÿ’–

#kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus
#tqsupportdila#dilaaknguide# #dilajual#dilatry#
#dilatestimoni#kurus#
#smpberjaya#freegift#๐ŸŽ๐ŸŽ ๐Ÿ’–60172764634๐Ÿ’–

@lemonexadvance.30harikurus
FRESh testimoni.. Haaa ramai lelaki2 di luar sana cqkap susahnye nk dapat produk slimming kebanyakkannye semua perempuan...jqngn risqu sekarang anda lihat sendiri . tiada yang mustahil lagi hanya Rm40.oo sahaja segalanyqa berubah ..anda boleh lihat sendiri testimoni ni & anda sendiri nilaikannye๐Ÿ˜˜ http://Www.wasap.my/60172764634๐Ÿ’–DIELA๐Ÿ’– #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kurus  #tqsupportdila #dilaaknguide # #dilajual #dilatry # #dilatestimoni #kurus # #smpberjaya #freegift #๐ŸŽ๐ŸŽ ๐Ÿ’–60172764634๐Ÿ’– @lemonexadvance.30harikurus
Fresh TESTIMONI

Alhamdulilah sekarang ramai yang makin berpuas hati dengan set combo dqri medina desire ni๐Ÿค—sakitยฒ badan semua dah  hilang.. tak.perlu nk bli mahalยฒ kalau set combo medina desire nie leh membantu anda . 
http://Www.wasap.my/60172764634๐Ÿ’–DIELA๐Ÿ’–

#kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus#cantikskincare
#tqsupportdila#dilaaknguide# #dilajual#dilatry#dilatestimoni#
#kurus#meletop
#smpberjaya#freegift#๐ŸŽ๐ŸŽ ๐Ÿ’–60172764634๐Ÿ’–

@mosaorganics
Fresh TESTIMONI Alhamdulilah sekarang ramai yang makin berpuas hati dengan set combo dqri medina desire ni๐Ÿค—sakitยฒ badan semua dah hilang.. tak.perlu nk bli mahalยฒ kalau set combo medina desire nie leh membantu anda . http://Www.wasap.my/60172764634๐Ÿ’–DIELA๐Ÿ’– #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kurus #cantikskincare  #tqsupportdila #dilaaknguide # #dilajual #dilatry #dilatestimoni # #kurus #meletop  #smpberjaya #freegift #๐ŸŽ๐ŸŽ ๐Ÿ’–60172764634๐Ÿ’– @mosaorganics
DAH BANYAK KALI COACH SHARING TENTANG AIR TAPI RAMAI YANG MASIH ABAIKANNYA ๐Ÿ˜ฉ
.
PLEASE KEEP TRYING DO THE BEST SUPAYA KITA JADI KURUS DAN SIHAT APABILA MINUM AIR YANG CUKUP.  AIR SANGAT PENTING!!!
.
.
๐Ÿ“ฑCOACH KURUS
HASMAH ๐Ÿ’‘ NAWAWI 
www.wasap.my/60124634020

#coachkurus #personalcoach #happydiet  #kurus #bersalin #premiumcoaching #kahwin #puasa #raya #slim #happydiet #dietsihat #dietmakannasi #langsing #saizs #kebaya #onlinecoaching #lost5kg #saizxxl #mudahnyakurus #nakkuruscepat #nakkurusraya #nakkurusbalik
DAH BANYAK KALI COACH SHARING TENTANG AIR TAPI RAMAI YANG MASIH ABAIKANNYA ๐Ÿ˜ฉ . PLEASE KEEP TRYING DO THE BEST SUPAYA KITA JADI KURUS DAN SIHAT APABILA MINUM AIR YANG CUKUP. AIR SANGAT PENTING!!! . . ๐Ÿ“ฑCOACH KURUS HASMAH ๐Ÿ’‘ NAWAWI www.wasap.my/60124634020 #coachkurus  #personalcoach  #happydiet  #kurus  #bersalin  #premiumcoaching  #kahwin  #puasa  #raya  #slim  #happydiet  #dietsihat  #dietmakannasi  #langsing  #saizs  #kebaya  #onlinecoaching  #lost5kg  #saizxxl  #mudahnyakurus  #nakkuruscepat  #nakkurusraya  #nakkurusbalik 
Feedback Customer ESCHOCO :)
.
Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan  harapan palsu pada customer kami,
ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan
.
" 5 HARI 10 KILO TURUN"
" 3 HARI 15 KILO TURUN"
.
.
Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN.
.
ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT.
.
Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG
.
Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. 
Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. .
.
#eschoco #slimmingproduct #produkkurus #luluskkm
#dietsihat #ramadan2018
Feedback Customer ESCHOCO :) . Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan harapan palsu pada customer kami, ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan . " 5 HARI 10 KILO TURUN" " 3 HARI 15 KILO TURUN" . . Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN. . ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT. . Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG . Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. . . #eschoco  #slimmingproduct  #produkkurus  #luluskkm  #dietsihat  #ramadan2018 
Feedback Customer ESCHOCO :)
.
Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan  harapan palsu pada customer kami,
ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan
.
" 5 HARI 10 KILO TURUN"
" 3 HARI 15 KILO TURUN"
.
.
Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN.
.
ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT.
.
Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG
.
Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. 
Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. .
.
#eschoco #slimmingproduct #produkkurus #luluskkm
#dietsihat #ramadan2018
Feedback Customer ESCHOCO :) . Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan harapan palsu pada customer kami, ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan . " 5 HARI 10 KILO TURUN" " 3 HARI 15 KILO TURUN" . . Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN. . ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT. . Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG . Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. . . #eschoco  #slimmingproduct  #produkkurus  #luluskkm  #dietsihat  #ramadan2018 
Feedback Customer ESCHOCO :)
.
Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan  harapan palsu pada customer kami,
ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan
.
" 5 HARI 10 KILO TURUN"
" 3 HARI 15 KILO TURUN"
.
.
Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN.
.
ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT.
.
Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG
.
Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. 
Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. .
.
#eschoco #slimmingproduct #produkkurus #luluskkm
#dietsihat #ramadan2018
Feedback Customer ESCHOCO :) . Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan harapan palsu pada customer kami, ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan . " 5 HARI 10 KILO TURUN" " 3 HARI 15 KILO TURUN" . . Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN. . ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT. . Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG . Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. . . #eschoco  #slimmingproduct  #produkkurus  #luluskkm  #dietsihat  #ramadan2018 
Feedback Customer ESCHOCO :)
.
Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan  harapan palsu pada customer kami,
ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan
.
" 5 HARI 10 KILO TURUN"
" 3 HARI 15 KILO TURUN"
.
.
Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN.
.
ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT.
.
Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG
.
Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. 
Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. .
.
#eschoco #slimmingproduct #produkkurus #luluskkm
#dietsihat #ramadan2018
Feedback Customer ESCHOCO :) . Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan harapan palsu pada customer kami, ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan . " 5 HARI 10 KILO TURUN" " 3 HARI 15 KILO TURUN" . . Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN. . ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT. . Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG . Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. . . #eschoco  #slimmingproduct  #produkkurus  #luluskkm  #dietsihat  #ramadan2018 
MASYAALLAH...TAHNIAH UNTUK SALAH SEORANG PESERTA PROGRAM COACHING ONLINE KERANA SEASON KALI NI TELAH BERJAYA CAPAI BERAT IDEAL ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ALHAMDULILLAH, TAHUN NI BERAYA DENGAN HAPPY SEBAB DAH TAK SUSAH NAK CARI BAJU RAYA ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
BAYANGKAN KALAU DULU TAK JOIN PROGRAM ??? JOMMM...JOMMM DAFTAR PROGRAM KURUS HANYA SECARA ONLINE, RESULT KEBABOMMM!!!
.
JOM BACA SHARING KAK THOALIMI ๐Ÿ˜ฌ
.
SESIAPA YANG BERMINAT NAK JOIN PROGRAM BOLEH TERUS WASUP COACH ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ“ฑCOACH KURUS
HASMAH ๐Ÿ’‘ NAWAWI 
www.wasap.my/60124634020

#coachkurus #personalcoach #happydiet  #kurus #bersalin #premiumcoaching #kahwin #puasa #raya #slim #happydiet #dietsihat #dietmakannasi #langsing #saizs #kebaya #onlinecoaching #lost5kg #saizxxl #mudahnyakurus #nakkuruscepat #nakkurusraya #nakkurusbalik
MASYAALLAH...TAHNIAH UNTUK SALAH SEORANG PESERTA PROGRAM COACHING ONLINE KERANA SEASON KALI NI TELAH BERJAYA CAPAI BERAT IDEAL ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ALHAMDULILLAH, TAHUN NI BERAYA DENGAN HAPPY SEBAB DAH TAK SUSAH NAK CARI BAJU RAYA ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . BAYANGKAN KALAU DULU TAK JOIN PROGRAM ??? JOMMM...JOMMM DAFTAR PROGRAM KURUS HANYA SECARA ONLINE, RESULT KEBABOMMM!!! . JOM BACA SHARING KAK THOALIMI ๐Ÿ˜ฌ . SESIAPA YANG BERMINAT NAK JOIN PROGRAM BOLEH TERUS WASUP COACH ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . ๐Ÿ“ฑCOACH KURUS HASMAH ๐Ÿ’‘ NAWAWI www.wasap.my/60124634020 #coachkurus  #personalcoach  #happydiet  #kurus  #bersalin  #premiumcoaching  #kahwin  #puasa  #raya  #slim  #happydiet  #dietsihat  #dietmakannasi  #langsing  #saizs  #kebaya  #onlinecoaching  #lost5kg  #saizxxl  #mudahnyakurus  #nakkuruscepat  #nakkurusraya  #nakkurusbalik 
Feedback Customer ESCHOCO :)
.
Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan  harapan palsu pada customer kami,
ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan
.
" 5 HARI 10 KILO TURUN"
" 3 HARI 15 KILO TURUN"
.
.
Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN.
.
ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT.
.
Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG
.
Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. 
Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. .
.
#eschoco #slimmingproduct #produkkurus #luluskkm
#dietsihat #ramadan2018
Feedback Customer ESCHOCO :) . Kami tak pernah menjanjikan Bulan Bintang dengan memberikan harapan palsu pada customer kami, ada sesetengah produk dengan YAKIN menyatakan . " 5 HARI 10 KILO TURUN" " 3 HARI 15 KILO TURUN" . . Kalau difikir dan dilihat dari sudut kesihatan penurunan mendadak seperti dinyatakan mungkin akan mendatangkan implikasi kepada pengguna dan ada penggunaan bahan kimia. Berhati-hati memilih PRODUK KESIHATAN. . ESCHOCO diformulasikan menggunakan bahan semulajadi dan kesan kurus secara semulajadi dan SIHAT. . Penggunaan secara konsisten dan mengikut disiplin pemakanan yang sesuai sekotak ESCHOCO yang boleh digunakan selama SETENGAH BULAN akan memberikan penurunan berat badan secara konsisten dari 3-10KG . Lihat feedback atau maklumbalas customer kami, Rata-rata berpuas hati dengan KEBERKESANAN produk kami. Berpuasa pun memang akan memberikan tenaga untuk kita menghadapi rutin seharian selain dapat kurus dengan 2 kali lebih pantas. . . #eschoco  #slimmingproduct  #produkkurus  #luluskkm  #dietsihat  #ramadan2018 
semurah rm25 ja harga 1 pek kakicantiq tea ni awak. kenapa teh ni lagi mahal dari slimming detox ? sebab teh ni dirumus khas untuk  attack kawasan2 yg susah buang lemak..๐Ÿ˜˜ Nk yang lagi terbaik,tambah Lotion maryam..๐Ÿ‘๐Ÿ™‚ wasap 0162199742

#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri  #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#secretcorreaglobal #teamilafazila#kurussebelumraya
semurah rm25 ja harga 1 pek kakicantiq tea ni awak. kenapa teh ni lagi mahal dari slimming detox ? sebab teh ni dirumus khas untuk attack kawasan2 yg susah buang lemak..๐Ÿ˜˜ Nk yang lagi terbaik,tambah Lotion maryam..๐Ÿ‘๐Ÿ™‚ wasap 0162199742 #cantik  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #dietatkins  #dietsihat  #jomsihat  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal  #teamilafazila #kurussebelumraya 
Tadi saje p farmasi..
.

Nak tengok harga vitamin C yang jual.. .

Betul lah orang kata.. mahal2 belaka.. .

Ada yang 90biji sampai rm190.. And kebanyakan nya jenis timed release..
.

Baru sedar.. promosi shaklee buat ni murah gila kot.. .

180biji boleh tahan 1/2 tahun.. Harga RMxx jee .
Dah lah sustained release.. .

Untung sangat lah kalau nak usaha awet muda.. comey2 dari dalam.. n glowing2 untuk raya ni..
.

Jom grab sekarang.. siapa nak kongsi beli dengan nadia? Kita tong2 lah utk dapat kan diskaun 10% untuk 3botol..
.
YOU CAN LEARN MORE ABOUT CALORIES WITH ME!

#ProjekbuatduitRM1500HWHEmpire
#BALKiS 
#BinaKewanganLebihkanSimpanan
#kitaok #dietsihat #detoxsihat #sihat #kurus #jomkurus #cantik #shakleepenang  #shakleemalaysia #shakleebayanlepas #shakleepenangisland
Tadi saje p farmasi.. . Nak tengok harga vitamin C yang jual.. . Betul lah orang kata.. mahal2 belaka.. . Ada yang 90biji sampai rm190.. And kebanyakan nya jenis timed release.. . Baru sedar.. promosi shaklee buat ni murah gila kot.. . 180biji boleh tahan 1/2 tahun.. Harga RMxx jee . Dah lah sustained release.. . Untung sangat lah kalau nak usaha awet muda.. comey2 dari dalam.. n glowing2 untuk raya ni.. . Jom grab sekarang.. siapa nak kongsi beli dengan nadia? Kita tong2 lah utk dapat kan diskaun 10% untuk 3botol.. . YOU CAN LEARN MORE ABOUT CALORIES WITH ME! #ProjekbuatduitRM1500HWHEmpire  #BALKiS  #BinaKewanganLebihkanSimpanan  #kitaok  #dietsihat  #detoxsihat  #sihat  #kurus  #jomkurus  #cantik  #shakleepenang  #shakleemalaysia  #shakleebayanlepas  #shakleepenangisland 
#TIPS KURUS KETIKA BERPUASA ๐Ÿ“JANGAN SKIP SAHUR
๐Ÿ“JANGAN MAKAN BERLEBIHAN HIDANGAN
๐Ÿ“BERBUKA DIMULAKAN DENGA. BUAH KURMA
๐Ÿ“ELAK MINUMAN KARBONAT. MANIS
๐Ÿ“MINUM AIR KOSONG SECUKUPNYA SEDIKIT-SEDIKIT TETAPI KERAP MINIMA 3L
๐Ÿ“JANGAN LUPA 1 BIJI MAXXSLIM SETIAP HARI

#cantikmelentikraya
#0127760876

#cantik 
#puasa
#MaxXSlim
#kuruscepat 
#dietsihat #manja #ramping
#zumba
#raya #senamringan
THE SHAKLEE EFFECT : Nutrisi Untuk Bantu Anda Turunkan Berat Badan
.
.
Dalam Nutrisi Shaklee yang ini kita ada konsep DETOKS, BAKAR & BINA:
๐Ÿ”ฅDetoks: Untuk singkirkan toksin daripada badan supaya proses pembakaran lemak lebih mudah berlaku
๐Ÿ”ฅBakar: Untuk bakar lemak dan kolestrol jahat dalam badan
๐Ÿ”ฅBina: Untuk bina semula tisu-tisu otot supaya kulit tidak mengeleber
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit
.
.
Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ๐Ÿ˜Š
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#budgetslummingset #tipskurus #diet #dietsihat #slimmingset #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #nutrisishaklee #esp #alfalfa #omegaguard #minyakikan #herblax #detoks #detox #cinchshake #leucine #lecithin #soyprotein #omegaguard #omega3 #dha #epa #kurusdenganshaklee #dietcoach
THE SHAKLEE EFFECT : Nutrisi Untuk Bantu Anda Turunkan Berat Badan . . Dalam Nutrisi Shaklee yang ini kita ada konsep DETOKS, BAKAR & BINA: ๐Ÿ”ฅDetoks: Untuk singkirkan toksin daripada badan supaya proses pembakaran lemak lebih mudah berlaku ๐Ÿ”ฅBakar: Untuk bakar lemak dan kolestrol jahat dalam badan ๐Ÿ”ฅBina: Untuk bina semula tisu-tisu otot supaya kulit tidak mengeleber . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit . . Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ๐Ÿ˜Š . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Nana Shaklee 018-2301077 . . #budgetslummingset  #tipskurus  #diet  #dietsihat  #slimmingset  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #nutrisishaklee  #esp  #alfalfa  #omegaguard  #minyakikan  #herblax  #detoks  #detox  #cinchshake  #leucine  #lecithin  #soyprotein  #omegaguard  #omega3  #dha  #epa  #kurusdenganshaklee  #dietcoach 
.
Ingat timbang rosak, x percaya berat dh turun woiiii!!!
.
Hampa jom kurus sebelum raya, wassap mai laju2
.
To Order & Info : ๐Ÿ“ฒWhatsApp For Fast Response
012 256 4452 
OR
.
CLICK WASSAP LINK AT ABOVE BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ
.
#teamminah #langsingcepat #pehabesar #tudungmurah #langsingbadan #lelakicantik #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #teammakcunkurus #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #duckscarves #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #medinadesire #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #dramasangat #klubnalaleh #kopikurus
. Ingat timbang rosak, x percaya berat dh turun woiiii!!! . Hampa jom kurus sebelum raya, wassap mai laju2 . To Order & Info : ๐Ÿ“ฒWhatsApp For Fast Response 012 256 4452 OR . CLICK WASSAP LINK AT ABOVE BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ . #teamminah  #langsingcepat  #pehabesar  #tudungmurah  #langsingbadan  #lelakicantik  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #teammakcunkurus  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #duckscarves  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #medinadesire  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #dramasangat  #klubnalaleh  #kopikurus 
.
Sapa kata ibu menyusu x boleh minum SET COMBO? .
Tu 4kg dah lost weight tau๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Hampa jom kurus sebelum raya, wassap mai laju2
.
To Order & Info : ๐Ÿ“ฒWhatsApp For Fast Response
012 256 4452 
OR
.
CLICK WASSAP LINK AT ABOVE BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ
.
#teamminah #langsingcepat #pehabesar #tudungmurah #langsingbadan #lelakicantik #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #teammakcunkurus #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #duckscarves #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #medinadesire #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #dramasangat #klubnalaleh #kopikurus
. Sapa kata ibu menyusu x boleh minum SET COMBO? . Tu 4kg dah lost weight tau๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ . Hampa jom kurus sebelum raya, wassap mai laju2 . To Order & Info : ๐Ÿ“ฒWhatsApp For Fast Response 012 256 4452 OR . CLICK WASSAP LINK AT ABOVE BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ . #teamminah  #langsingcepat  #pehabesar  #tudungmurah  #langsingbadan  #lelakicantik  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #teammakcunkurus  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #duckscarves  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #medinadesire  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #dramasangat  #klubnalaleh  #kopikurus 
.
Ingat timbang rosak, x percaya berat dh turun woiiii!!!
.
Hampa jom kurus sebelum raya, wassap mai laju2
.
To Order & Info : ๐Ÿ“ฒWhatsApp For Fast Response
012 256 4452 
OR
.
CLICK WASSAP LINK AT ABOVE BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ
.
#teamminah #langsingcepat #pehabesar #tudungmurah #langsingbadan #lelakicantik #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #teammakcunkurus #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #duckscarves #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #medinadesire #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #dramasangat #klubnalaleh #kopikurus
. Ingat timbang rosak, x percaya berat dh turun woiiii!!! . Hampa jom kurus sebelum raya, wassap mai laju2 . To Order & Info : ๐Ÿ“ฒWhatsApp For Fast Response 012 256 4452 OR . CLICK WASSAP LINK AT ABOVE BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ . #teamminah  #langsingcepat  #pehabesar  #tudungmurah  #langsingbadan  #lelakicantik  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #teammakcunkurus  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #duckscarves  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #medinadesire  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #dramasangat  #klubnalaleh  #kopikurus 
Seronoknya...bnyk testimoni masuk garaยฒ amlkan SKINNY DETOX GOATMILK masa berpuasa nie... Alhamdulillah lost 3.8kg ๐Ÿ˜˜dengan skinny detox goatmilk hanya dalm masa 5 HARI!!!!.. Masih lagi berbuka dgn makanan berat mcm  nasi dan kuih muih TAPI...Masih lagi turun berkilo2.... Jadi yng mner nak  kurus ms puasa ni cpt2 amik kesempatan...puasa dengan skinny detox goatmilk boleh cpt2 jd kurus inshaallah...๐Ÿ˜‰ www.wasap.my/60199876395

#dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#zaloraya2018#detoxkerenggashahalam
Seronoknya...bnyk testimoni masuk garaยฒ amlkan SKINNY DETOX GOATMILK masa berpuasa nie... Alhamdulillah lost 3.8kg ๐Ÿ˜˜dengan skinny detox goatmilk hanya dalm masa 5 HARI!!!!.. Masih lagi berbuka dgn makanan berat mcm nasi dan kuih muih TAPI...Masih lagi turun berkilo2.... Jadi yng mner nak kurus ms puasa ni cpt2 amik kesempatan...puasa dengan skinny detox goatmilk boleh cpt2 jd kurus inshaallah...๐Ÿ˜‰ www.wasap.my/60199876395 #dietatkins  #dietsihat  #kuruscepat  #ibumengandung  #kelabdietatkins  #dietatkinsmalaysia  #lossfatjourney  #atkiners  #menudietatkins #menukda #ibulepasbersalin #ibudalampantang #ibumenyusubaby #bfmom #demica #lemonex #zaloraya2018 #detoxkerenggashahalam 
Masya Allah tabarakallah
.
Pagi pagi dapat berita gembira!
Peserta sis ni masih tak percaya dia dah bole pakai size S hehe
.
Sebb tak pernah seumur hidup dia bole pakai baju size S.
Alhamdulillah..antara empunya result yg sgt boombastik utk intake Mei
Tahniahhhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Cabaran Turun Berat Badan Online 
Premium Coaching Online
Slot utk intake June Ramadhan Raya telah dibuka!
.
Coach Sue 0192268955
Klik link di bio
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus #tipssihat #fitmama #makanaktiga #shawl #tudungbawal #BHonline #plussize #rapi #onlineshopping #naelofarhijab #jubahbesar #sayanakkurus #sayanaksihat #kurusdarirumah #kurusonline #kurustanpasenaman #dietsihat #tipsdiet #melakapeople #perlis #putrajaya
Masya Allah tabarakallah . Pagi pagi dapat berita gembira! Peserta sis ni masih tak percaya dia dah bole pakai size S hehe . Sebb tak pernah seumur hidup dia bole pakai baju size S. Alhamdulillah..antara empunya result yg sgt boombastik utk intake Mei Tahniahhhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . Cabaran Turun Berat Badan Online Premium Coaching Online Slot utk intake June Ramadhan Raya telah dibuka! . Coach Sue 0192268955 Klik link di bio . #seluarbesar  #zalora  #tipskurus  #tipssihat  #fitmama  #makanaktiga  #shawl  #tudungbawal  #BHonline  #plussize  #rapi  #onlineshopping  #naelofarhijab  #jubahbesar  #sayanakkurus  #sayanaksihat  #kurusdarirumah  #kurusonline  #kurustanpasenaman  #dietsihat  #tipsdiet  #melakapeople  #perlis  #putrajaya 
FAEDAH PENGAMBILAN SUPLEMEN KALSIUM KETIKA DALAM PANTANG
.
.
Kalsium adalah zat yang sangat penting bagi wanita dalam pantang untuk faedah dirinya dan juga bayi yang disusukan.
.
.
Kalsium sangat diperlukan untuk pembentukan tulang dan gigi yang sihat pada bayi yang disusukan. Bagi wanita yang sedang dalam pantang, selalunya tidak banyak bergerak dan kebanyakan masa mereka berbaring di atas katil.
.
.
Suplemen kalsium dapat menghalang pembentukan darah beku pada saluran darah ketika banyak berbaring dan tidak aktif semasa pantang. .
.
Kalsium juga sangat penting memperbaiki fungsi saraf, bagi mengelakkan rasa kebas pada anggota kaki dan tangan mereka di samping mempercepatkan pengecutan otot rahem untuk kembali ke saiz asal.

Bagi wanita yang menyusukan anak, mereka memerlukan sebanyak 1,000 mg hingga 1,500 mg dalam sehari. .
.
Sumber : Dr. Zubaidi.
.
.
Kalsium pilihan Akak adalah ostematrix! Tak perlu bancuh-bancuh. Telan je. Hasilnya :
.
๐Ÿ‘‰ hilang sengal badan
๐Ÿ‘‰ susu jadi lebih pekat dan banyak
๐Ÿ‘‰ tidur lebih lena
๐Ÿ‘‰ bangun pagi rasa cergas
๐Ÿ‘‰ mood ceria
๐Ÿ‘‰ badan kurang lesu
๐Ÿ‘‰ poo poo lebih lawas!
.
Bila digandingkan dgn B Complex, ia menjadi vitamin terapi yg sgt bagus. Sbb B complex adalah vitamin anti stress yg sgt bagus utk kita semua. Set migrain terbaik dari Shaklee

WA
Juma Atie
012 223 9261
012 223 9261
012 223 9261

#pengedarshakleemeru #shakleemeru  #omega3 #omegaguard #ibuhamil #anakcerdik #migrain #sakitkepala #asthma #nakkurus  #kulitpinkish
#vitaminsihatcantikmeru #gout #kurussihatdancantik #kurussihat #ostematrix  #bcomplex  #setkurus #shakleekurus #supplementkurus #setkurusshaklee #dietsihat #badanslim #shakleeklang #shakleesetiaalam
#meruresidents #meruklangResidents
FAEDAH PENGAMBILAN SUPLEMEN KALSIUM KETIKA DALAM PANTANG . . Kalsium adalah zat yang sangat penting bagi wanita dalam pantang untuk faedah dirinya dan juga bayi yang disusukan. . . Kalsium sangat diperlukan untuk pembentukan tulang dan gigi yang sihat pada bayi yang disusukan. Bagi wanita yang sedang dalam pantang, selalunya tidak banyak bergerak dan kebanyakan masa mereka berbaring di atas katil. . . Suplemen kalsium dapat menghalang pembentukan darah beku pada saluran darah ketika banyak berbaring dan tidak aktif semasa pantang. . . Kalsium juga sangat penting memperbaiki fungsi saraf, bagi mengelakkan rasa kebas pada anggota kaki dan tangan mereka di samping mempercepatkan pengecutan otot rahem untuk kembali ke saiz asal. Bagi wanita yang menyusukan anak, mereka memerlukan sebanyak 1,000 mg hingga 1,500 mg dalam sehari. . . Sumber : Dr. Zubaidi. . . Kalsium pilihan Akak adalah ostematrix! Tak perlu bancuh-bancuh. Telan je. Hasilnya : . ๐Ÿ‘‰ hilang sengal badan ๐Ÿ‘‰ susu jadi lebih pekat dan banyak ๐Ÿ‘‰ tidur lebih lena ๐Ÿ‘‰ bangun pagi rasa cergas ๐Ÿ‘‰ mood ceria ๐Ÿ‘‰ badan kurang lesu ๐Ÿ‘‰ poo poo lebih lawas! . Bila digandingkan dgn B Complex, ia menjadi vitamin terapi yg sgt bagus. Sbb B complex adalah vitamin anti stress yg sgt bagus utk kita semua. Set migrain terbaik dari Shaklee WA Juma Atie 012 223 9261 012 223 9261 012 223 9261 #pengedarshakleemeru  #shakleemeru  #omega3  #omegaguard  #ibuhamil  #anakcerdik  #migrain  #sakitkepala  #asthma  #nakkurus  #kulitpinkish  #vitaminsihatcantikmeru  #gout  #kurussihatdancantik  #kurussihat  #ostematrix  #bcomplex  #setkurus  #shakleekurus  #supplementkurus  #setkurusshaklee  #dietsihat  #badanslim  #shakleeklang  #shakleesetiaalam  #meruresidents  #meruklangResidents 
ESP SHAKLEE PILIHAN TERBAIK! ๐Ÿ˜˜

Kepada yang baru berjinak jinak nak keep healthy dengan minuman ni, ESP bagi kita ALL IN ONE khasiat.

Kita memerlukan protein untuk pertumbuhan sel yang sihat. 25% daripada badan kita berasal daripada protein termasuk kuku, rambut, kulit dan otot. 
Keperluan protein yang mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum. Andddd kenapa ESP tersangatlah istimewa? โœ…Menyediakan 9 asid Amino penting โœ…Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
โœ…Sangat sesuai untuk semua peringkat umur
โœ…1 hidangan ESP ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu
โœ…Rendah lemak
โœ…Bebas kolestrol
โœ…Tanpa asid uric
โœ…Sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

Apa khasiat ESP Shaklee? โค๏ธNak KURUS : ESP mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang berpanjangan
โค๏ธNak PUASA : ESP membuat badan bertenaga sepanjang hari.
โค๏ธNak TAMBAH SUSU IBU : ESP membuat susu menjadi lebih pekat, dan meransang penghasilan susu yang banyak
โค๏ธNak CANTIK : ESP memberikan cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
โค๏ธNak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
โค๏ธNak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
โค๏ธNak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
โค๏ธNak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.

No wonder la ESP ni merupakan antara produk Shaklee yang BEST SELLER dan sentiasa berada di hati customer di luar sana.
Jom dapatkan sekarang dgn harga istimewa
๐Ÿ“ฒ0182444072
www.wasap.my/60182444072
#espshaklee
#milkbooster
#protein
#hilangparut #nakcantik
#nakkurus
#dietsihat
#shakleepenang
#shakleebukitmertajam
#shakleekulim
#shakleeseberangjaya
#shakleeprai
ESP SHAKLEE PILIHAN TERBAIK! ๐Ÿ˜˜ Kepada yang baru berjinak jinak nak keep healthy dengan minuman ni, ESP bagi kita ALL IN ONE khasiat. Kita memerlukan protein untuk pertumbuhan sel yang sihat. 25% daripada badan kita berasal daripada protein termasuk kuku, rambut, kulit dan otot. Keperluan protein yang mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum. Andddd kenapa ESP tersangatlah istimewa? โœ…Menyediakan 9 asid Amino penting โœ…Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral โœ…Sangat sesuai untuk semua peringkat umur โœ…1 hidangan ESP ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu โœ…Rendah lemak โœ…Bebas kolestrol โœ…Tanpa asid uric โœ…Sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. Apa khasiat ESP Shaklee? โค๏ธNak KURUS : ESP mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang berpanjangan โค๏ธNak PUASA : ESP membuat badan bertenaga sepanjang hari. โค๏ธNak TAMBAH SUSU IBU : ESP membuat susu menjadi lebih pekat, dan meransang penghasilan susu yang banyak โค๏ธNak CANTIK : ESP memberikan cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. โค๏ธNak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. โค๏ธNak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. โค๏ธNak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. โค๏ธNak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. No wonder la ESP ni merupakan antara produk Shaklee yang BEST SELLER dan sentiasa berada di hati customer di luar sana. Jom dapatkan sekarang dgn harga istimewa ๐Ÿ“ฒ0182444072 www.wasap.my/60182444072 #espshaklee  #milkbooster  #protein  #hilangparut  #nakcantik  #nakkurus  #dietsihat  #shakleepenang  #shakleebukitmertajam  #shakleekulim  #shakleeseberangjaya  #shakleeprai 
KESAN TIDUR SELEPAS SUBUH PADA WAKTU PUASA
.
.
Kebanyakan kita akan bangun awal pada setiap untuk bersahur. Malangnya ada di antara kita tidur semula selepas subuh selama sejam kerana mengikut nafsu untuk tidur dengan alasan untuk mendapat kesegaran di tempat kerja.
.
.
Pola kehidupan sedemikian akan mengganggu pusingan biologi di dalam badan dan ini akan menambahkan keletihan seseorang. Keadaan ini disebabkan gangguan ke atas pengeluaran hormon kortisol yang berfungsi sebagai hormon kecergasan bagi seseorang.
.
.
Apabila seseorang bangun daripada tidur setiap pagi pada pukul lima pagi untuk bersahur, rutin ini akan merangsang pengeluaran hormon kortisol pada pukul tiga atau empat pagi dan akan memuncak pada pukul 11 pagi.
.
.
Apabila rutin ini ditukarkan secara tiba-tiba, dengan tidur semula selepas subuh, pengeluaran hormon ini akan terganggu dan kita keletihan sepanjang hari berpuasa.
.
.
Jika mahu tidur sebentar, saya cadangkan masa yg sesuai antara tiga puluh minit  sebelum zohor. Ambil masa 10-15 minit saja. .
.
Selepas berwudhu dan solat zohor berjemaah, insha ALLAH kita akan berasa segar walaupun berpuasa..
.
Credit to: Dr. Zubaidi
.
#HealthDrZubaidi #sihatdancantik #dietatkin #dietkalori #dietsihat #misimengecil #azizanosman #nakbebel #nakpesan #malaysiamemilih
KESAN TIDUR SELEPAS SUBUH PADA WAKTU PUASA . . Kebanyakan kita akan bangun awal pada setiap untuk bersahur. Malangnya ada di antara kita tidur semula selepas subuh selama sejam kerana mengikut nafsu untuk tidur dengan alasan untuk mendapat kesegaran di tempat kerja. . . Pola kehidupan sedemikian akan mengganggu pusingan biologi di dalam badan dan ini akan menambahkan keletihan seseorang. Keadaan ini disebabkan gangguan ke atas pengeluaran hormon kortisol yang berfungsi sebagai hormon kecergasan bagi seseorang. . . Apabila seseorang bangun daripada tidur setiap pagi pada pukul lima pagi untuk bersahur, rutin ini akan merangsang pengeluaran hormon kortisol pada pukul tiga atau empat pagi dan akan memuncak pada pukul 11 pagi. . . Apabila rutin ini ditukarkan secara tiba-tiba, dengan tidur semula selepas subuh, pengeluaran hormon ini akan terganggu dan kita keletihan sepanjang hari berpuasa. . . Jika mahu tidur sebentar, saya cadangkan masa yg sesuai antara tiga puluh minit sebelum zohor. Ambil masa 10-15 minit saja. . . Selepas berwudhu dan solat zohor berjemaah, insha ALLAH kita akan berasa segar walaupun berpuasa.. . Credit to: Dr. Zubaidi . #HealthDrZubaidi  #sihatdancantik  #dietatkin  #dietkalori  #dietsihat  #misimengecil  #azizanosman  #nakbebel  #nakpesan  #malaysiamemilih 
.
Sapa kata ibu menyusu x boleh minum SET COMBO? .
Tu 4kg dah lost weight tau๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Hampa jom kurus sebelum raya, wassap mai laju2
.
To Order & Info : ๐Ÿ“ฒWhatsApp For Fast Response
012 256 4452 
OR
.
CLICK WASSAP LINK AT ABOVE BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ
.
#teamminah #langsingcepat #pehabesar #tudungmurah #langsingbadan #lelakicantik #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #teammakcunkurus #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #duckscarves #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #medinadesire #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #dramasangat #klubnalaleh #kopikurus
. Sapa kata ibu menyusu x boleh minum SET COMBO? . Tu 4kg dah lost weight tau๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ . Hampa jom kurus sebelum raya, wassap mai laju2 . To Order & Info : ๐Ÿ“ฒWhatsApp For Fast Response 012 256 4452 OR . CLICK WASSAP LINK AT ABOVE BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ๐Ÿ‘†๐Ÿฝ . #teamminah  #langsingcepat  #pehabesar  #tudungmurah  #langsingbadan  #lelakicantik  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #teammakcunkurus  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #duckscarves  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #medinadesire  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #dramasangat  #klubnalaleh  #kopikurus 
Stock dah lincin akibat viral video #kejutlemak. Mai sapa lg nak #video #kejulemak. Wassap kak Ina sekarang +6012 6154196. 5minit hilang 2 inci๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Seminggu HILANG 4 KG๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
.
#slimsebelumraya
#kurussebelumraya
#cepatKurus
#alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #gemuk #visitmyig #kuruscepat #bazaarpaknil #malaysia #kuruskanbadan #jomkurus #nakkurus #dietsihat #ubatkurus #krimkurus #kurus #losyenkurus #moodrepublik #jozlynnhanania #bruneifm #iklanbruneifm #Singaporebusiness #LosyenKurusSejuk #kurusselepasbersalin #bersalin
Stock dah lincin akibat viral video #kejutlemak . Mai sapa lg nak #video  #kejulemak . Wassap kak Ina sekarang +6012 6154196. 5minit hilang 2 inci๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Seminggu HILANG 4 KG๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ . #slimsebelumraya  #kurussebelumraya  #cepatKurus  #alhamdulillah  #sayajual  #sayajualmurah  #gemuk  #visitmyig  #kuruscepat  #bazaarpaknil  #malaysia  #kuruskanbadan  #jomkurus  #nakkurus  #dietsihat  #ubatkurus  #krimkurus  #kurus  #losyenkurus  #moodrepublik  #jozlynnhanania  #bruneifm  #iklanbruneifm  #Singaporebusiness  #LosyenKurusSejuk  #kurusselepasbersalin  #bersalin 
GEMUK --> KURUS --> KURUS LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป Hasil minum teh 40 henget,cust ni minum secara konsisten selama 4 bulan tau ,hasil dia gajah pun boleh jdi lidi๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ,pm!
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
.
. ,
#detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #pau2018 #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #luaskankuasamu
GEMUK --> KURUS --> KURUS LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป Hasil minum teh 40 henget,cust ni minum secara konsisten selama 4 bulan tau ,hasil dia gajah pun boleh jdi lidi๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ,pm! . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . . , #detoxmurah  #blausplussize  #blausbesarmurah  #pau2018  #langsingcepat  #pehabesar  #langsing  #langsingbadan  #gegarvaganza  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #luaskankuasamu  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #luaskankuasamu 
GEMUK --> KURUS --> KURUS LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป Hasil minum teh 40 henget,cust ni minum secara konsisten selama 4 bulan tau ,hasil dia gajah pun boleh jdi lidi๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ,pm!
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#plussizemalaysia#bajuplussize#dietsihat#cepatkurus#tipskempisperut#perutkempis#tipskurus#tipskempis#tipscantik#petualangsing#petuakurus#bengkung#menuatkins#gymmalaysia#fatburnermalaysia#zumbamalaysia#bajupanas#losyenkurus#nakcepatkurus#kuruscepat#kurusselamat#kurussihat#weddingmalaysia#pengantin#bridesmaid#bajupanas##bakalpengantin#malamberinai
GEMUK --> KURUS --> KURUS LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป Hasil minum teh 40 henget,cust ni minum secara konsisten selama 4 bulan tau ,hasil dia gajah pun boleh jdi lidi๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ,pm! . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskempisperut #perutkempis #tipskurus #tipskempis #tipscantik #petualangsing #petuakurus #bengkung #menuatkins #gymmalaysia #fatburnermalaysia #zumbamalaysia #bajupanas #losyenkurus #nakcepatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #weddingmalaysia #pengantin #bridesmaid #bajupanas ##bakalpengantin #malamberinai 
Kakicantiq tea dirumus khas daripada 100% bahan semula jadi dan 4 herba terpilih (dry herbs) danย bebas dari bahan kimiaย untukย :- Mengecilkan paha, lengan, pinggul, dan spare tyreย di badan.  Bukan setakat mengecilkan malahan membuang angin dan lebihan air serta melawaskan kencing. Mempunyai rasa campuran teh bersamaย lite ribena dan lemongrassย sedap.

WA 0162199742

#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri  #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#secretcorreaglobal #teamilafazila#kurussebelumraya
Kakicantiq tea dirumus khas daripada 100% bahan semula jadi dan 4 herba terpilih (dry herbs) danย bebas dari bahan kimiaย untukย :- Mengecilkan paha, lengan, pinggul, dan spare tyreย di badan. Bukan setakat mengecilkan malahan membuang angin dan lebihan air serta melawaskan kencing. Mempunyai rasa campuran teh bersamaย lite ribena dan lemongrassย sedap. WA 0162199742 #cantik  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #dietatkins  #dietsihat  #jomsihat  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal  #teamilafazila #kurussebelumraya 
TERGOLONG DALAM KUMPULAN YANG GEMUK AIR
. 
Jom cuba TEATOX by MEDINA DESIRE..
.
BANTU membuang lebihan air yang ada dalam badan kita..
.
JOM CUBA CABARAN 15 HARI..
.
SLIMMING DETOX TEAโ„ข
RM15
. 
KAKI CANTIQ โ„ข(SLIM LEG)
RM25
. 
COMBO SET
RM 40
. 
POSTAGE ADD
RM8 (SM)
RM12 (SS)
.
.
#detoxmurah#tehkurus#detoxtea#slimtea#skinnytea#kuruscepat#produkkurus#jomkurus#slimmingproducts#detoxslim#skinnytea#detoxtea#kempisperut#kurus#langsingbadan#ubatkurusberkesan#dietsihat#buanglemak#nakkurus#atasimasalahgemuk#kakicantiqtea#buangtoksin#pinggangramping#kecilkanpeha#perutbuncit#perutkempis#fabulousfit#sembelit#fattzura#johor#penang
TERGOLONG DALAM KUMPULAN YANG GEMUK AIR . Jom cuba TEATOX by MEDINA DESIRE.. . BANTU membuang lebihan air yang ada dalam badan kita.. . JOM CUBA CABARAN 15 HARI.. . SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15 . KAKI CANTIQ โ„ข(SLIM LEG) RM25 . COMBO SET RM 40 . POSTAGE ADD RM8 (SM) RM12 (SS) . . #detoxmurah #tehkurus #detoxtea #slimtea #skinnytea #kuruscepat #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #detoxslim #skinnytea #detoxtea #kempisperut #kurus #langsingbadan #ubatkurusberkesan #dietsihat #buanglemak #nakkurus #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #perutbuncit #perutkempis #fabulousfit #sembelit #fattzura #johor #penang 
Selamat Berpuasa Ladies..!! Macam biasa kita dah start buat postage isnin hingga jumaat..
.
So ada yg nak join postage today masih sempat lagi.. payment before pukul 1 tghari ye..!!!!
.
Promo Free Postage + Free Gift untuk pembelian COMBO Jus Qurus.
.
Jom Grab sekarang juga.๐Ÿ˜—klik link @ wsap je 0126170312
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume
Selamat Berpuasa Ladies..!! Macam biasa kita dah start buat postage isnin hingga jumaat.. . So ada yg nak join postage today masih sempat lagi.. payment before pukul 1 tghari ye..!!!! . Promo Free Postage + Free Gift untuk pembelian COMBO Jus Qurus. . Jom Grab sekarang juga.๐Ÿ˜—klik link @ wsap je 0126170312 . . #penatnakkurus  #rahsiakuruscheta  #quruscheta  #jusquruscheta  #kuruscaraselamat  #produkslimming  #slimmingworld  #juskurus  #jusslim  #badanlangsing  #ratujamu  #jamutradisional  #quruschetasepang  #jusquruschetasepang  #dietsihat  #detox  #slimming  #kurusdanglowing  #rcw  #rozitachewan  #lokalah  #fattzura  #produkkurus  #preciousbyrcw  #luxebyrcw  #gorgeousbyrcw  #jusgoyangrapatbyrcw  #pencucigoyangsegarbyrcw  #perfume 
PEMBAZIRAN DAN RAMADHAN.
.
Ramadhan bukan hanya setakat menahan lapar dan dahaga.
.
Tetapi Ramadhan bulan beribadat. 
Penyucian diri, pengabdian diri kepada Yang Khaliq.
.
Sabda Nabi Muhamad SAW, โ€œLawanlah nafsu makanmu dengan menahan lapar dan dahaga kerana ganjaran pahalanya sama seperti berjihad di jalan ALLAH. 
Tidak ada pengabdian yang lebih besar kepada ALLAH daripada menahan lapar dan dahaga.โ€
.
.
Kita juga ditegah daripada melakukan pembaziran.
.
Tetapi masih ramai yang membeli mengikut nafsu.
.
Sedangkan tak semua makanan itu mampu dihabiskan.
.
Jangan ikutkan nafsu membazir tu ye๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
.
Bagi memberikan tenaga tambahan dan cergas sepanjang hari, minumlah @betheglamorousdrink sewaktu berbuka dan bersahur.
.
.
Dapatkan be drink disini๐Ÿ‘‡๐Ÿป,
Klik link di Bio atau Whatsapp ke ๐Ÿ“ž019.968.1322.
.
#instagram
 #healthylifestyle
 #weightloss
 #realtestimonibedrink  #igersmalaysia  #igshopmalaysia
 #dietsihat
 #malaysia
 #betheglamorousdrink
 #nadiaannuar
 #btgdtrg
 #sayajual
 #diet  #detox
 #sayanakkurus
 #tipsdiet
 #tipskurus
 #bedrink  #nakkurus
 #nakkuruscepat  #halaljakim
 #instafit
 #bajuraya2018 
#healthyfood 
#dietplan 
#hijablover 
#kurussebelumraya 
#skinwhitening 
#iftar 
#ramadhan
PEMBAZIRAN DAN RAMADHAN. . Ramadhan bukan hanya setakat menahan lapar dan dahaga. . Tetapi Ramadhan bulan beribadat. Penyucian diri, pengabdian diri kepada Yang Khaliq. . Sabda Nabi Muhamad SAW, โ€œLawanlah nafsu makanmu dengan menahan lapar dan dahaga kerana ganjaran pahalanya sama seperti berjihad di jalan ALLAH. Tidak ada pengabdian yang lebih besar kepada ALLAH daripada menahan lapar dan dahaga.โ€ . . Kita juga ditegah daripada melakukan pembaziran. . Tetapi masih ramai yang membeli mengikut nafsu. . Sedangkan tak semua makanan itu mampu dihabiskan. . Jangan ikutkan nafsu membazir tu ye๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . Bagi memberikan tenaga tambahan dan cergas sepanjang hari, minumlah @betheglamorousdrink sewaktu berbuka dan bersahur. . . Dapatkan be drink disini๐Ÿ‘‡๐Ÿป, Klik link di Bio atau Whatsapp ke ๐Ÿ“ž019.968.1322. . #instagram  #healthylifestyle  #weightloss  #realtestimonibedrink  #igersmalaysia  #igshopmalaysia  #dietsihat  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #diet  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #bedrink  #nakkurus  #nakkuruscepat  #halaljakim  #instafit  #bajuraya2018  #healthyfood  #dietplan  #hijablover  #kurussebelumraya  #skinwhitening  #iftar  #ramadhan 
Seperti mana jam perlukan bateri untuk terus berdetik, begitu jua lah dengan jantung.โ €
โ €
Jantung perlukan tenaga untuk terus berdetak. CoQ10 lah si penjana kuasanya

Jom amalkan CoQ-Troll untuk kesihatan jantung kita. Kali ni ia lebih power dengan gabungan meletops resveratrol dan tocopherol ๐Ÿ˜โ € Tinggal 3hari utk promo beli 3botol diskaun 10%. Rembat jgn xrembat. โ €
Juma Atieโ €
012 223 9261โ €
012 223 9261โ €
012 223 9261โ €
โ €
#pengedarshakleemeru #shakleemeru  #coq10 #omegaguard #kolestrol #kolestroljahat #kulitcantik #kolestroltinggi #nakkurus #kulitpinkishโ €
#vitaminsihatcantikmeru #goutโ €
#omegaguardshaklee #jantungโ €
#produkshaklee #setkurus #shakleemeru #shakleekurus #supplementkurus #setkurusshaklee #dietsihat #badanslim
Seperti mana jam perlukan bateri untuk terus berdetik, begitu jua lah dengan jantung.โ € โ € Jantung perlukan tenaga untuk terus berdetak. CoQ10 lah si penjana kuasanya Jom amalkan CoQ-Troll untuk kesihatan jantung kita. Kali ni ia lebih power dengan gabungan meletops resveratrol dan tocopherol ๐Ÿ˜โ € Tinggal 3hari utk promo beli 3botol diskaun 10%. Rembat jgn xrembat. โ € Juma Atieโ € 012 223 9261โ € 012 223 9261โ € 012 223 9261โ € โ € #pengedarshakleemeru  #shakleemeru  #coq10  #omegaguard  #kolestrol  #kolestroljahat  #kulitcantik  #kolestroltinggi  #nakkurus  #kulitpinkish โ € #vitaminsihatcantikmeru  #gout โ € #omegaguardshaklee  #jantung โ € #produkshaklee  #setkurus  #shakleemeru  #shakleekurus  #supplementkurus  #setkurusshaklee  #dietsihat  #badanslim 
Analogi mudah untuk memahami kenapa makanan rendah GI adalah lebih baik untuk kita jafi lebih sihat dan selim melim.

Senang nak tau makanan yang Tinggi GI iaitu makanan yang perlu dielak.
Makanan berasaskan tepung putih, nasi putih, roti putih, minuman bergula, tepung instant dll.

#nadfitmom 
#teamrafiqrazali 
#youcanloseweightfromhome 
Coach Nad +60133994084

#ramadhan #diet #transformasi #dietonline #dietcoach #diettips #committed #eatclean #mealplan #onlinegroup #dietonline #dietcoach #dietsihat #diettips #dietfood #kurus #kuruscepat #kurusdansihat #makan #sukamakan #viral #onlinegroup #coaching #fitness #bakalpengantin #bakalibu #breastfeedingmom #busymom #ariani #shawl #plussizefashion
Analogi mudah untuk memahami kenapa makanan rendah GI adalah lebih baik untuk kita jafi lebih sihat dan selim melim. Senang nak tau makanan yang Tinggi GI iaitu makanan yang perlu dielak. Makanan berasaskan tepung putih, nasi putih, roti putih, minuman bergula, tepung instant dll. #nadfitmom  #teamrafiqrazali  #youcanloseweightfromhome  Coach Nad +60133994084 #ramadhan  #diet  #transformasi  #dietonline  #dietcoach  #diettips  #committed  #eatclean  #mealplan  #onlinegroup  #dietonline  #dietcoach  #dietsihat  #diettips  #dietfood  #kurus  #kuruscepat  #kurusdansihat  #makan  #sukamakan  #viral  #onlinegroup  #coaching  #fitness  #bakalpengantin  #bakalibu  #breastfeedingmom  #busymom  #ariani  #shawl  #plussizefashion 
AWAS BAHAYA GULA DAN GARAM BERLEBIHAN

Kita memang tidak lari dari menggunakan seasoning, garam, gula, perencah, knoor pasti sedap, cukup rasa dlm masakan kita. Tu yg bagi makanan sedap. Betul x tipu pun memang makanan kita sedap2 belaka, TAPI....
.
.
Nikmat sedap tu sementara je, dlm 15min semasa kita makan tu, 2-3 jam kemudian kita lapar balik. DAN....
.
Nikmat sedap hanya sementara je, NAMUN nikmat kesihatan setelah 10-40 tahun kita asyik duk makan MSG je, tuan punya badan sendiri la jawab ye... .
Bila dtg jmpa Dr., baru nk menyesal. Kan dh habis duit berpuluhan ribu nak tanggung ubat-ubatan dan kos pembedahan. ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
Coach Dr Najla Ahmad +60182184536
.
#teamdrnajlaahmad #teamsyuhadaamran #teamnickhinhussien #minazlovers #megadrama #RahsiaHatiPerempuan #mirafilzah #mfshawls #ingatrayaingatjakel #ramadhan #dramasangat #tv3 #dietsihat #herbalife #naelofarhijab #malaysiamemilih #bellaammara #seluarbesar #byfatinsuhana #gemukisawesome #uswahislamicclothing #jubahabaya #meletop #lazada #bazaarpaknill #kulitgebu #obesity #alhamdulillah #malaysiawedding #viralpost
AWAS BAHAYA GULA DAN GARAM BERLEBIHAN Kita memang tidak lari dari menggunakan seasoning, garam, gula, perencah, knoor pasti sedap, cukup rasa dlm masakan kita. Tu yg bagi makanan sedap. Betul x tipu pun memang makanan kita sedap2 belaka, TAPI.... . . Nikmat sedap tu sementara je, dlm 15min semasa kita makan tu, 2-3 jam kemudian kita lapar balik. DAN.... . Nikmat sedap hanya sementara je, NAMUN nikmat kesihatan setelah 10-40 tahun kita asyik duk makan MSG je, tuan punya badan sendiri la jawab ye... . Bila dtg jmpa Dr., baru nk menyesal. Kan dh habis duit berpuluhan ribu nak tanggung ubat-ubatan dan kos pembedahan. ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . Coach Dr Najla Ahmad +60182184536 . #teamdrnajlaahmad  #teamsyuhadaamran  #teamnickhinhussien  #minazlovers  #megadrama  #RahsiaHatiPerempuan  #mirafilzah  #mfshawls  #ingatrayaingatjakel  #ramadhan  #dramasangat  #tv3  #dietsihat  #herbalife  #naelofarhijab  #malaysiamemilih  #bellaammara  #seluarbesar  #byfatinsuhana  #gemukisawesome  #uswahislamicclothing  #jubahabaya  #meletop  #lazada  #bazaarpaknill  #kulitgebu  #obesity  #alhamdulillah  #malaysiawedding  #viralpost 
CIA CIA CIA BERSAMA MINKAFFE.

Alhamdulillah nak masuk 2 tahun dah TA tak diserang SEMBELIT , rindu pulak eh !!! ๐Ÿ˜‚
takkkkkk nakkkkk dah merasa SEMBELIT itu ๐Ÿ˜ฃ.
tq #minkaffe berjaya menyelesaikan masalah sembelit TA yang dari zaman belajar lagi.
NOW, NO MORE SEMBELIT , alhamdulillah ๐Ÿ˜„

Paling best body maintain 53kg, ni bulan puasa belum lagi timbang ๐Ÿ˜Œ. TA amal TA jual k, PROMO lagi 3 hari nak TAMAT dah ,cepat-cepat grab 
BUY 11 FREE 1 ๐ŸŽŠ
FREE POSTAGE LAGIIII
JIMAT BERGANDA - GANDA ๐Ÿ’ƒ
nak SLIM ?? kena KONSISTEN k,
bukan order sekotak truih dari 80 kg ke 50 kg ๐Ÿ˜‚. Tu klau pergi operate sedut lemak bleh la yang.
#minkaffe & #garlictablet ni secara selamat dan sihat k, turun berat secara berperingkat lebih selamat & berkesan.

nak cuba roger TA, always READY STOCK !

1 set (2 Box MK + 1 bottle garlic tablet) RM 110 FREE POSTAGE !! click www.wasap.my/60164476285

ll projectSTG l ELITkingdom l bizonlineRM50 ll

#setpkp
#dietsihat
#khasiatgarambuluhkorea
#agenwanted
menangi #DuitShoppingRaya2018 RM 12K ๐ŸŽŠ
CIA CIA CIA BERSAMA MINKAFFE. Alhamdulillah nak masuk 2 tahun dah TA tak diserang SEMBELIT , rindu pulak eh !!! ๐Ÿ˜‚ takkkkkk nakkkkk dah merasa SEMBELIT itu ๐Ÿ˜ฃ. tq #minkaffe  berjaya menyelesaikan masalah sembelit TA yang dari zaman belajar lagi. NOW, NO MORE SEMBELIT , alhamdulillah ๐Ÿ˜„ Paling best body maintain 53kg, ni bulan puasa belum lagi timbang ๐Ÿ˜Œ. TA amal TA jual k, PROMO lagi 3 hari nak TAMAT dah ,cepat-cepat grab BUY 11 FREE 1 ๐ŸŽŠ FREE POSTAGE LAGIIII JIMAT BERGANDA - GANDA ๐Ÿ’ƒ nak SLIM ?? kena KONSISTEN k, bukan order sekotak truih dari 80 kg ke 50 kg ๐Ÿ˜‚. Tu klau pergi operate sedut lemak bleh la yang. #minkaffe  & #garlictablet  ni secara selamat dan sihat k, turun berat secara berperingkat lebih selamat & berkesan. nak cuba roger TA, always READY STOCK ! 1 set (2 Box MK + 1 bottle garlic tablet) RM 110 FREE POSTAGE !! click www.wasap.my/60164476285 ll projectSTG l ELITkingdom l bizonlineRM50 ll #setpkp  #dietsihat  #khasiatgarambuluhkorea  #agenwanted  menangi #DuitShoppingRaya2018  RM 12K ๐ŸŽŠ
Makan banyak tu memang tidak digalakkan inikan pula sahur dengan makanan yang tinggi karbo ringkas dan berminyak.

Lebih baik ambil makanan dari karbo complex, protein dan kurma dalam kuantiti yang sepatutnya.

Caffeine dan carbonated drinks kene elakkan kerana ia akan buat perut dan badan anda tidak selesa semasa berpuasa. Rasa kembung berangin satu badan dan juga boleh menyebabkan gastrik.

#nadfitmom 
#teamrafiqrazali 
#youcanloseweightfromhome 
Coach Nad +60133994084

#ramadhan #diet #transformasi #dietonline #dietcoach #diettips #committed #eatclean #mealplan #onlinegroup #dietonline #dietcoach #dietsihat #diettips #dietfood #kurus #kuruscepat #kurusdansihat #makan #sukamakan #viral #onlinegroup #coaching #fitness #bakalpengantin #bakalibu #breastfeedingmom #busymom #ariani #shawl #plussizefashion
Makan banyak tu memang tidak digalakkan inikan pula sahur dengan makanan yang tinggi karbo ringkas dan berminyak. Lebih baik ambil makanan dari karbo complex, protein dan kurma dalam kuantiti yang sepatutnya. Caffeine dan carbonated drinks kene elakkan kerana ia akan buat perut dan badan anda tidak selesa semasa berpuasa. Rasa kembung berangin satu badan dan juga boleh menyebabkan gastrik. #nadfitmom  #teamrafiqrazali  #youcanloseweightfromhome  Coach Nad +60133994084 #ramadhan  #diet  #transformasi  #dietonline  #dietcoach  #diettips  #committed  #eatclean  #mealplan  #onlinegroup  #dietonline  #dietcoach  #dietsihat  #diettips  #dietfood  #kurus  #kuruscepat  #kurusdansihat  #makan  #sukamakan  #viral  #onlinegroup  #coaching  #fitness  #bakalpengantin  #bakalibu  #breastfeedingmom  #busymom  #ariani  #shawl  #plussizefashion 
Peha drumsticks lemak melimpah...jgn sentap dgn mak cik bawang tu... Tag and share dgn kwn2.. . 
first jangan dok buat exercise lagi..fokus dengan diet seimbang.. mula kurangkan gula2 kosong..banyakkan ambil makanan yg ada lemak baik dan elakkan dulu junk food dan fast food.. . 
Cer mkn protein dr ikan... Dada ayam dan brokoli... Dan amik carbo nasi beras perang dan sweet potato ๐Ÿ ... So tok sah la nk pi gym and joint zumba group.. Fokus pd pemakanan dulu... . 
jika serius dan ready untuk jadi coachee program Lose Weight From Home ..mula nak serius dengan bentuk badan ideal tahun 2018 dan especially raya ni ..inshaallah kami boleh bantu๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿผ
. 
#mai_zainol 
#santaisantaikurus #makansedapkurus . ๐Ÿ“ฒ Coach Mai - 0123012783 ๐Ÿ“ฒ Coach Zainol - 0105416001 . 
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #butikbangigateway #butikbangisentral #jubahsouq #asyasyraf #lubouk #ariani #nakkurus #dietsihat #lazada #zalora #apacerita #fashionvalet
Peha drumsticks lemak melimpah...jgn sentap dgn mak cik bawang tu... Tag and share dgn kwn2.. . first jangan dok buat exercise lagi..fokus dengan diet seimbang.. mula kurangkan gula2 kosong..banyakkan ambil makanan yg ada lemak baik dan elakkan dulu junk food dan fast food.. . Cer mkn protein dr ikan... Dada ayam dan brokoli... Dan amik carbo nasi beras perang dan sweet potato ๐Ÿ ... So tok sah la nk pi gym and joint zumba group.. Fokus pd pemakanan dulu... . jika serius dan ready untuk jadi coachee program Lose Weight From Home ..mula nak serius dengan bentuk badan ideal tahun 2018 dan especially raya ni ..inshaallah kami boleh bantu๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿผ . #mai_zainol  #santaisantaikurus  #makansedapkurus  . ๐Ÿ“ฒ Coach Mai - 0123012783 ๐Ÿ“ฒ Coach Zainol - 0105416001 . #tv3malaysia  #jomkurus1malaysia  #makansedap  #jubahlabuh  #jomkurusjomsihat  #synkkurus  #jubahbesar  #jalanmakantido  #jjcm  #dexandra  #fareeda  #alifsyukriterlajaklaris  #rob  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  #butikbangigateway  #butikbangisentral  #jubahsouq  #asyasyraf  #lubouk  #ariani  #nakkurus  #dietsihat  #lazada  #zalora  #apacerita  #fashionvalet 
Puasa bukan alasan untuk kita bermalasan.
.
Sis @nadiaannuar kongsikan
๐ŸŒŸ 5 TIPS BERTENAGA SEWAKTU BERPUASA.
.
Simple sangat dan semua orang boleh lakukan.
.
โœ–๏ธJangan tidur selepas sahur!
Kerana tidur selepas sahur akan menyebabkan dehidrasi kepada otak dan badan kita.
.
โœ–๏ธElakkan minum kopi dengan banyak.
Kerana kopi akan menyebabkan kita dahaga dengan cepat. Boleh gantikan kopi dengan tea hijau tanpa gula yang tentu sahaja sangat berkhasiat.
.
โœ”๏ธPilih menu makanan sihat.
Pastikan menu sihat ketika berbuka dan bersahur.
.
โœ”๏ธMinum air kosong secukupnya selepas berbuka bagi mengelakkan dehidrasi. Ikut panduan minum air yang betul sewaktu berpuasa.
.
โœ”๏ธAmbil @betheglamorousdrink sewaktu berbuka dan bersahur bagi membekalkan tenaga dan rasa kenyang yang berpanjangan.
.
Mudah kan?๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
.
.
Berminat untuk dapatkan be drink?.
.
.
Klik link di Bio atau 
Whatsapp ke ๐Ÿ“ž013-507-2605
.
.
.
#menudiet 
#instagram
 #healthylifestyle
 #weightloss
 #realtestimonibedrink  #igersmalaysia  #igshopmalaysia
 #dietsihat
 #malaysia
 #betheglamorousdrink
 #nadiaannuar
 #btgdtrg
 #sayajual
 #diet  #detox
 #sayanakkurus
 #tipsdiet
 #tipskurus
 #bedrink  #nakkurus
 #nakkuruscepat  #halaljakim
 #instafit
 #bajuraya2018 
#healthyfood 
#dietplan 
#hijablover 
#kurussebelumraya 
#iftar 
#healthyfood 
#goodforyou
Puasa bukan alasan untuk kita bermalasan. . Sis @nadiaannuar kongsikan ๐ŸŒŸ 5 TIPS BERTENAGA SEWAKTU BERPUASA. . Simple sangat dan semua orang boleh lakukan. . โœ–๏ธJangan tidur selepas sahur! Kerana tidur selepas sahur akan menyebabkan dehidrasi kepada otak dan badan kita. . โœ–๏ธElakkan minum kopi dengan banyak. Kerana kopi akan menyebabkan kita dahaga dengan cepat. Boleh gantikan kopi dengan tea hijau tanpa gula yang tentu sahaja sangat berkhasiat. . โœ”๏ธPilih menu makanan sihat. Pastikan menu sihat ketika berbuka dan bersahur. . โœ”๏ธMinum air kosong secukupnya selepas berbuka bagi mengelakkan dehidrasi. Ikut panduan minum air yang betul sewaktu berpuasa. . โœ”๏ธAmbil @betheglamorousdrink sewaktu berbuka dan bersahur bagi membekalkan tenaga dan rasa kenyang yang berpanjangan. . Mudah kan?๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . . Berminat untuk dapatkan be drink?. . . Klik link di Bio atau Whatsapp ke ๐Ÿ“ž013-507-2605 . . . #menudiet  #instagram  #healthylifestyle  #weightloss  #realtestimonibedrink  #igersmalaysia  #igshopmalaysia  #dietsihat  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #diet  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #bedrink  #nakkurus  #nakkuruscepat  #halaljakim  #instafit  #bajuraya2018  #healthyfood  #dietplan  #hijablover  #kurussebelumraya  #iftar  #healthyfood  #goodforyou 
Siapa cakap perempuan je bolej kurus ? Lelaki pon boleh laaaa. Yg penting kena SABAR dan KONSISTEN ๐Ÿ˜‰

Whatsapp 0128494134 for fast respond ๐Ÿ˜Š

Set combo : RM40 + FREE GIFT

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus #teamilafazila
Siapa cakap perempuan je bolej kurus ? Lelaki pon boleh laaaa. Yg penting kena SABAR dan KONSISTEN ๐Ÿ˜‰ Whatsapp 0128494134 for fast respond ๐Ÿ˜Š Set combo : RM40 + FREE GIFT #cantik  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kurus  #teamilafazila 
Teh viral ! Teh kurus yg berkesan n mudah sgt dijual! Berminat nk belajar buat duit,meh pm roz ..A-Z roz ajar buat bisnes ,tggal rajin je ,klau malas jangan berangan 4 angka dalam akaun ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#plussizemalaysia#bajuplussize#dietsihat#cepatkurus#tipskempisperut#perutkempis#tipskurus#tipskempis#tipscantik#petualangsing#petuakurus#bengkung#menuatkins#gymmalaysia#fatburnermalaysia#zumbamalaysia#bajupanas#losyenkurus#nakcepatkurus#kuruscepat#kurusselamat#kurussihat#weddingmalaysia#pengantin#bridesmaid#bajupanas##bakalpengantin#malamberinai
Teh viral ! Teh kurus yg berkesan n mudah sgt dijual! Berminat nk belajar buat duit,meh pm roz ..A-Z roz ajar buat bisnes ,tggal rajin je ,klau malas jangan berangan 4 angka dalam akaun ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskempisperut #perutkempis #tipskurus #tipskempis #tipscantik #petualangsing #petuakurus #bengkung #menuatkins #gymmalaysia #fatburnermalaysia #zumbamalaysia #bajupanas #losyenkurus #nakcepatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #weddingmalaysia #pengantin #bridesmaid #bajupanas ##bakalpengantin #malamberinai 
Teh viral ! Teh kurus yg berkesan n mudah sgt dijual! Berminat nk belajar buat duit,meh pm roz ..A-Z roz ajar buat bisnes ,tggal rajin je ,klau malas jangan berangan 4 angka dalam akaun ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #pau2018 #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #luaskankuasamu
Teh viral ! Teh kurus yg berkesan n mudah sgt dijual! Berminat nk belajar buat duit,meh pm roz ..A-Z roz ajar buat bisnes ,tggal rajin je ,klau malas jangan berangan 4 angka dalam akaun ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #detoxmurah  #blausplussize  #blausbesarmurah  #pau2018  #langsingcepat  #pehabesar  #langsing  #langsingbadan  #gegarvaganza  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #luaskankuasamu  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #luaskankuasamu 
Suka milkshake kan
.
Lebih lebih lagi Kalo tambah buah berries ataupun buahan lain
.
Smoothies ataupun shake shake
.
Terpulang dengan anda
.
Apa lagi untuk juadah berbuka
.
Adoooi terliur pula
.
Dayang
#pengedarshakleepapar
#shakleeeffect
#shakleelovers
#jjcm
#ramadankarem
#sucikanhati
#dietsihat
#instaaddict
#blogger
Ini sebabnya Dayang sarankan setong #ESPsoyprotein di setiap rumah anda
.
Kerana ia membekalkan secawan susu tepungnya dengan 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh
.
Mengandungi 14grm protein soya juga
.
Rendah glisemiknya amat sesuai untuk mereka yang mengamalkan diet sihat
.
Berbaloi bukan?
.
Dayang
#pengedarshakleepapar
#shakleeeffect
#shakleelovers
#ESPsoyprotein
#setgastrik
#dietsihat
#PromoMei
#YOUTH
#setkecantikan
#setkulitcantik
#instaaddict
#blogger
Permulaan jer rasa cam tu.. last sekali Happy Ending tau bila tgk berat badan makin bkurangan.๐Ÿ˜. adoiii best gilerr Teh nie๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #pau2018 #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #luaskankuasamu
Permulaan jer rasa cam tu.. last sekali Happy Ending tau bila tgk berat badan makin bkurangan.๐Ÿ˜. adoiii best gilerr Teh nie๐Ÿ‘†๐Ÿป . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #detoxmurah  #blausplussize  #blausbesarmurah  #pau2018  #langsingcepat  #pehabesar  #langsing  #langsingbadan  #gegarvaganza  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #luaskankuasamu  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #luaskankuasamu 
Permulaan jer rasa cam tu.. last sekali Happy Ending tau bila tgk berat badan makin bkurangan.๐Ÿ˜. adoiii best gilerr Teh nie๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#plussizemalaysia#bajuplussize#dietsihat#cepatkurus#tipskempisperut#perutkempis#tipskurus#tipskempis#tipscantik#petualangsing#petuakurus#bengkung#menuatkins#gymmalaysia#fatburnermalaysia#zumbamalaysia#bajupanas#losyenkurus#nakcepatkurus#kuruscepat#kurusselamat#kurussihat#weddingmalaysia#pengantin#bridesmaid#bajupanas##bakalpengantin#malamberinai
Permulaan jer rasa cam tu.. last sekali Happy Ending tau bila tgk berat badan makin bkurangan.๐Ÿ˜. adoiii best gilerr Teh nie๐Ÿ‘†๐Ÿป . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskempisperut #perutkempis #tipskurus #tipskempis #tipscantik #petualangsing #petuakurus #bengkung #menuatkins #gymmalaysia #fatburnermalaysia #zumbamalaysia #bajupanas #losyenkurus #nakcepatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #weddingmalaysia #pengantin #bridesmaid #bajupanas ##bakalpengantin #malamberinai 
Permulaan jer rasa cam tu.. last sekali Happy Ending tau bila tgk berat badan makin bkurangan.๐Ÿ˜. adoiii best gilerr Teh nie๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #pau2018 #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #luaskankuasamu
Permulaan jer rasa cam tu.. last sekali Happy Ending tau bila tgk berat badan makin bkurangan.๐Ÿ˜. adoiii best gilerr Teh nie๐Ÿ‘†๐Ÿป . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #detoxmurah  #blausplussize  #blausbesarmurah  #pau2018  #langsingcepat  #pehabesar  #langsing  #langsingbadan  #gegarvaganza  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #luaskankuasamu  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #luaskankuasamu 
Permulaan jer rasa cam tu.. last sekali Happy Ending tau bila tgk berat badan makin bkurangan.๐Ÿ˜. adoiii best gilerr Teh nie๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#plussizemalaysia#bajuplussize#dietsihat#cepatkurus#tipskempisperut#perutkempis#tipskurus#tipskempis#tipscantik#petualangsing#petuakurus#bengkung#menuatkins#gymmalaysia#fatburnermalaysia#zumbamalaysia#bajupanas#losyenkurus#nakcepatkurus#kuruscepat#kurusselamat#kurussihat#weddingmalaysia#pengantin#bridesmaid#bajupanas##bakalpengantin#malamberinai
Permulaan jer rasa cam tu.. last sekali Happy Ending tau bila tgk berat badan makin bkurangan.๐Ÿ˜. adoiii best gilerr Teh nie๐Ÿ‘†๐Ÿป . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskempisperut #perutkempis #tipskurus #tipskempis #tipscantik #petualangsing #petuakurus #bengkung #menuatkins #gymmalaysia #fatburnermalaysia #zumbamalaysia #bajupanas #losyenkurus #nakcepatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #weddingmalaysia #pengantin #bridesmaid #bajupanas ##bakalpengantin #malamberinai 
Sis ni hnya consume 1 set combo yg berhrga rm40 ja taw ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปberbaloi tau ualls
Ws:0105677917
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#plussizemalaysia#bajuplussize#dietsihat#cepatkurus#tipskempisperut#perutkempis#tipskurus#tipskempis#tipscantik#petualangsing#petuakurus#bengkung#menuatkins#gymmalaysia#fatburnermalaysia#zumbamalaysia#bajupanas#losyenkurus#nakcepatkurus#kuruscepat#kurusselamat#kurussihat#weddingmalaysia#pengantin#bridesmaid#bajupanas##bakalpengantin#malamberinai
Sis ni hnya consume 1 set combo yg berhrga rm40 ja taw ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปberbaloi tau ualls Ws:0105677917 . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskempisperut #perutkempis #tipskurus #tipskempis #tipscantik #petualangsing #petuakurus #bengkung #menuatkins #gymmalaysia #fatburnermalaysia #zumbamalaysia #bajupanas #losyenkurus #nakcepatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #weddingmalaysia #pengantin #bridesmaid #bajupanas ##bakalpengantin #malamberinai 
Sis ni hnya consume 1 set combo yg berhrga rm40 ja taw ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปberbaloi tau ualls
Ws:0105677917
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #pau2018 #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #luaskankuasamu
Sis ni hnya consume 1 set combo yg berhrga rm40 ja taw ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปberbaloi tau ualls Ws:0105677917 . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #detoxmurah  #blausplussize  #blausbesarmurah  #pau2018  #langsingcepat  #pehabesar  #langsing  #langsingbadan  #gegarvaganza  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #luaskankuasamu  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #luaskankuasamu 
Awakkkk!!!!
Bestkan lemak tepu pun leh mencair dgn teh nii.
Terus repeat order lagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Awak klu nk selit ordee pun boleh.
Klik link ni ye awakkkk
www.wasap.my/60105677817/NAKKURUS

Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#plussizemalaysia#bajuplussize#dietsihat#cepatkurus#tipskempisperut#perutkempis#tipskurus#tipskempis#tipscantik#petualangsing#petuakurus#bengkung#menuatkins#gymmalaysia#fatburnermalaysia#zumbamalaysia#bajupanas#losyenkurus#nakcepatkurus#kuruscepat#kurusselamat#kurussihat#weddingmalaysia#pengantin#bridesmaid#bajupanas##bakalpengantin#malamberinai
Awakkkk!!!! Bestkan lemak tepu pun leh mencair dgn teh nii. Terus repeat order lagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Awak klu nk selit ordee pun boleh. Klik link ni ye awakkkk www.wasap.my/60105677817/NAKKURUS Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskempisperut #perutkempis #tipskurus #tipskempis #tipscantik #petualangsing #petuakurus #bengkung #menuatkins #gymmalaysia #fatburnermalaysia #zumbamalaysia #bajupanas #losyenkurus #nakcepatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #weddingmalaysia #pengantin #bridesmaid #bajupanas ##bakalpengantin #malamberinai 
Awakkkk!!!!
Bestkan lemak tepu pun leh mencair dgn teh nii.
Terus repeat order lagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Awak klu nk selit ordee pun boleh.
Klik link ni ye awakkkk
www.wasap.my/60105677817/NAKKURUS
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #pau2018 #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #luaskankuasamu
Awakkkk!!!! Bestkan lemak tepu pun leh mencair dgn teh nii. Terus repeat order lagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Awak klu nk selit ordee pun boleh. Klik link ni ye awakkkk www.wasap.my/60105677817/NAKKURUS . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #detoxmurah  #blausplussize  #blausbesarmurah  #pau2018  #langsingcepat  #pehabesar  #langsing  #langsingbadan  #gegarvaganza  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #luaskankuasamu  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #luaskankuasamu 
KORANG YG MASIH WAS-WAS DGN TEATOX,SGT2 RUGI๐Ÿ˜œ๐Ÿ‘†๐Ÿป1 MGGU LOSS 10 KG UALLS
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#plussizemalaysia#bajuplussize#dietsihat#cepatkurus#tipskempisperut#perutkempis#tipskurus#tipskempis#tipscantik#petualangsing#petuakurus#bengkung#menuatkins#gymmalaysia#fatburnermalaysia#zumbamalaysia#bajupanas#losyenkurus#nakcepatkurus#kuruscepat#kurusselamat#kurussihat#weddingmalaysia#pengantin#bridesmaid#bajupanas##bakalpengantin#malamberinai
KORANG YG MASIH WAS-WAS DGN TEATOX,SGT2 RUGI๐Ÿ˜œ๐Ÿ‘†๐Ÿป1 MGGU LOSS 10 KG UALLS . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskempisperut #perutkempis #tipskurus #tipskempis #tipscantik #petualangsing #petuakurus #bengkung #menuatkins #gymmalaysia #fatburnermalaysia #zumbamalaysia #bajupanas #losyenkurus #nakcepatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #weddingmalaysia #pengantin #bridesmaid #bajupanas ##bakalpengantin #malamberinai 
Non stop masuk feedback dari customer haa. 
Korg tgk akak ni perubahan ketara nampak kt mana?
Sis nampak lengan dia makin kecik. 
Lemak kt lengan susah tau nak buang. Tp teatox medina senang je bantu buang lemak kt situ. .
Jom mulakan misi kurus sekarang. 
Raya dah xlama oii๐Ÿ˜‚

www.wasap.my/60105677817/NAKKURUS
.
Awak yg cantik manis kebabom nak  kurus jgk takk?
Klik je link ni ye wasap.my/60105677817
.
. ,
#plussizemalaysia#bajuplussize#dietsihat#cepatkurus#tipskempisperut#perutkempis#tipskurus#tipskempis#tipscantik#petualangsing#petuakurus#bengkung#menuatkins#gymmalaysia#fatburnermalaysia#zumbamalaysia#bajupanas#losyenkurus#nakcepatkurus#kuruscepat#kurusselamat#kurussihat#weddingmalaysia#pengantin#bridesmaid#bajupanas##bakalpengantin#malamberinai
Non stop masuk feedback dari customer haa. Korg tgk akak ni perubahan ketara nampak kt mana? Sis nampak lengan dia makin kecik. Lemak kt lengan susah tau nak buang. Tp teatox medina senang je bantu buang lemak kt situ. . Jom mulakan misi kurus sekarang. Raya dah xlama oii๐Ÿ˜‚ www.wasap.my/60105677817/NAKKURUS . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye wasap.my/60105677817 . . , #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskempisperut #perutkempis #tipskurus #tipskempis #tipscantik #petualangsing #petuakurus #bengkung #menuatkins #gymmalaysia #fatburnermalaysia #zumbamalaysia #bajupanas #losyenkurus #nakcepatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #weddingmalaysia #pengantin #bridesmaid #bajupanas ##bakalpengantin #malamberinai