an online Instagram web viewer

#dexandraperfume medias

Photos

Promosi Raya !!!
.
Meh nak bagi tau korang abang jual perfume ni dah lama and alhamdulillah so far customer semua puas hati cuma malas update feedback sebab busy nak upload pic pon jarang ada masa. Tapi bukan nak bagi tau yang ni sebenarnya.
.
Kita nak bagi tahu yang bulan ni kita ada promo untuk perfume. Hanya RM 140 je untuk 100ml punya perfume. Harga ni kita bagi and kita bagi sekali free postage. So apa lagi dah bagi rm 140 je tu tak kan korang nak tengok je kan? Apa lagi grab la sebotol dua ke.
.
Senang je korang nak dapatkan perfume ni. Just whatsapp or DM abang ye. No whatsapp ialah 0182299175. Cepat contact abang tunggu ni.
.
#originalperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiori #minyakwangioriginal #perfumesale #sayajualperfumemurah #sayajualoriginalperfume #sayajualminyakwangi #perfumeraya #minyakwangiraya #sayajual #dexandraperfumes #minyakwangi #dexandraperfume #perfumesale #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #moneybackgurantee #defectperfume #perfumesale #orirejectperfume #dexandraborong #dexandraseremban #dexandraseremban2 #gsctyr #gsctyrdexandra #perfume
Promosi Raya !!! . Meh nak bagi tau korang abang jual perfume ni dah lama and alhamdulillah so far customer semua puas hati cuma malas update feedback sebab busy nak upload pic pon jarang ada masa. Tapi bukan nak bagi tau yang ni sebenarnya. . Kita nak bagi tahu yang bulan ni kita ada promo untuk perfume. Hanya RM 140 je untuk 100ml punya perfume. Harga ni kita bagi and kita bagi sekali free postage. So apa lagi dah bagi rm 140 je tu tak kan korang nak tengok je kan? Apa lagi grab la sebotol dua ke. . Senang je korang nak dapatkan perfume ni. Just whatsapp or DM abang ye. No whatsapp ialah 0182299175. Cepat contact abang tunggu ni. . #originalperfume  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangiori  #minyakwangioriginal  #perfumesale  #sayajualperfumemurah  #sayajualoriginalperfume  #sayajualminyakwangi  #perfumeraya  #minyakwangiraya  #sayajual  #dexandraperfumes  #minyakwangi  #dexandraperfume  #perfumesale  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #sayajual  #sayajualmurah  #jualmurah  #baazarpaknil  #visitmyig  #originalperfume  #moneybackgurantee  #defectperfume  #perfumesale  #orirejectperfume  #dexandraborong  #dexandraseremban  #dexandraseremban2  #gsctyr  #gsctyrdexandra  #perfume 
Promosi Raya !!!
.
Meh nak bagi tau korang abang jual perfume ni dah lama and alhamdulillah so far customer semua puas hati cuma malas update feedback sebab busy nak upload pic pon jarang ada masa. Tapi bukan nak bagi tau yang ni sebenarnya.
.
Kita nak bagi tahu yang bulan ni kita ada promo untuk perfume. Hanya RM 140 je untuk 100ml punya perfume. Harga ni kita bagi and kita bagi sekali free postage. So apa lagi dah bagi rm 140 je tu tak kan korang nak tengok je kan? Apa lagi grab la sebotol dua ke.
.
Senang je korang nak dapatkan perfume ni. Just whatsapp or DM abang ye. No whatsapp ialah 0182299175. Cepat contact abang tunggu ni.
.
#originalperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiori #minyakwangioriginal #perfumesale #sayajualperfumemurah #sayajualoriginalperfume #sayajualminyakwangi #perfumeraya #minyakwangiraya #sayajual #dexandraperfumes #minyakwangi #dexandraperfume #perfumesale #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #moneybackgurantee #defectperfume #perfumesale #orirejectperfume #dexandraborong #dexandraseremban #dexandraseremban2 #gsctyr #gsctyrdexandra #perfume
Promosi Raya !!! . Meh nak bagi tau korang abang jual perfume ni dah lama and alhamdulillah so far customer semua puas hati cuma malas update feedback sebab busy nak upload pic pon jarang ada masa. Tapi bukan nak bagi tau yang ni sebenarnya. . Kita nak bagi tahu yang bulan ni kita ada promo untuk perfume. Hanya RM 140 je untuk 100ml punya perfume. Harga ni kita bagi and kita bagi sekali free postage. So apa lagi dah bagi rm 140 je tu tak kan korang nak tengok je kan? Apa lagi grab la sebotol dua ke. . Senang je korang nak dapatkan perfume ni. Just whatsapp or DM abang ye. No whatsapp ialah 0182299175. Cepat contact abang tunggu ni. . #originalperfume  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangiori  #minyakwangioriginal  #perfumesale  #sayajualperfumemurah  #sayajualoriginalperfume  #sayajualminyakwangi  #perfumeraya  #minyakwangiraya  #sayajual  #dexandraperfumes  #minyakwangi  #dexandraperfume  #perfumesale  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #sayajual  #sayajualmurah  #jualmurah  #baazarpaknil  #visitmyig  #originalperfume  #moneybackgurantee  #defectperfume  #perfumesale  #orirejectperfume  #dexandraborong  #dexandraseremban  #dexandraseremban2  #gsctyr  #gsctyrdexandra  #perfume 
Cod sekitar Sepang,BBST, Salak, kota warisan, enstek, mercato, Nilai, USIM, UKM, UniKL MFI, UniKL MIAT, USJ, HICOM shah Alam, putra height, shah alam, tg malim, UPSI, Majlis daerah Tg malim, etc -dexandra perfume -dexandra air freshener/pewangi Kereta
-body odorless

Pm atau WhatsApp 0167837185

#dexandraperfume
#dexandraairfreshener
#dexandrabodyodorless
#dexandracodsepang
#dexandracodnilai
#dexandracodtgmalim
#dexandracodupsi
#dexandracodukm
#dexandracodusim
#dexandracare
#rarebarulahraya
#hariharimurah
Cod sekitar Sepang,BBST, Salak, kota warisan, enstek, mercato, Nilai, USIM, UKM, UniKL MFI, UniKL MIAT, USJ, HICOM shah Alam, putra height, shah alam, tg malim, UPSI, Majlis daerah Tg malim, etc -dexandra perfume -dexandra air freshener/pewangi Kereta -body odorless Pm atau WhatsApp 0167837185 #dexandraperfume  #dexandraairfreshener  #dexandrabodyodorless  #dexandracodsepang  #dexandracodnilai  #dexandracodtgmalim  #dexandracodupsi  #dexandracodukm  #dexandracodusim  #dexandracare  #rarebarulahraya  #hariharimurah 
Cod sekitar Sepang,BBST, Salak, kota warisan, enstek, mercato, Nilai, USIM, UKM, UniKL MFI, UniKL MIAT, USJ, HICOM shah Alam, putra height, shah alam, tg malim, UPSI, Majlis daerah Tg malim, etc -dexandra perfume -dexandra air freshener/pewangi Kereta
-body odorless

Pm atau WhatsApp 0167837185

#dexandraperfume
#dexandraairfreshener
#dexandrabodyodorless
#dexandracodsepang
#dexandracodnilai
#dexandracodtgmalim
#dexandracodupsi
#dexandracodukm
#dexandracodusim
#dexandracare
#rarebarulahraya
#hariharimurah
Cod sekitar Sepang,BBST, Salak, kota warisan, enstek, mercato, Nilai, USIM, UKM, UniKL MFI, UniKL MIAT, USJ, HICOM shah Alam, putra height, shah alam, tg malim, UPSI, Majlis daerah Tg malim, etc -dexandra perfume -dexandra air freshener/pewangi Kereta -body odorless Pm atau WhatsApp 0167837185 #dexandraperfume  #dexandraairfreshener  #dexandrabodyodorless  #dexandracodsepang  #dexandracodnilai  #dexandracodtgmalim  #dexandracodupsi  #dexandracodukm  #dexandracodusim  #dexandracare  #rarebarulahraya  #hariharimurah 
Lg 20 minit masa utk berbuka... .
.
Byk kn, berdoa ketika ini.. Moga dimakbulkan... Ape yg dihajati, . .
.
Insyaallah,  Aamin Ya Allah 😊
.
.
Selamat Berbuka Puasa Smua. .
.
Pesanan ikhlas Dr Dexandra Perfume 😘 
Jom sape nk oder utk rya ni...(sempat lg promote kn...🤣😎🤗😅😜
.
.
#rarebarulahraya
#dexandraperfume
Lg 20 minit masa utk berbuka... . . Byk kn, berdoa ketika ini.. Moga dimakbulkan... Ape yg dihajati, . . . Insyaallah, Aamin Ya Allah 😊 . . Selamat Berbuka Puasa Smua. . . Pesanan ikhlas Dr Dexandra Perfume 😘 Jom sape nk oder utk rya ni...(sempat lg promote kn...🤣😎🤗😅😜 . . #rarebarulahraya  #dexandraperfume 
Hanya diva² sukakan Valerie (viva la juicy)
.
Eh awak pun boleh jadi diva di hari Raya nanti.
.
Hanya spray jer viva la juicy ni awak. Fefiling tu terus datang taw 😍
.
Klik link wasap di atas untuk maklumat lanjut.
Hanya diva² sukakan Valerie (viva la juicy) . Eh awak pun boleh jadi diva di hari Raya nanti. . Hanya spray jer viva la juicy ni awak. Fefiling tu terus datang taw 😍 . Klik link wasap di atas untuk maklumat lanjut.
Nak berbuka puasa pun ada adab2 yang perlu dipatuhi . Apapun, semoga rezeki yang Allah berikan semasa berbuka tu menjadi sesuatu yang berkah.

Selamat berbuka kepada semua 😋
.
#RareBarulahRaya
#dexandra
Nak berbuka puasa pun ada adab2 yang perlu dipatuhi . Apapun, semoga rezeki yang Allah berikan semasa berbuka tu menjadi sesuatu yang berkah. Selamat berbuka kepada semua 😋 . #RareBarulahRaya  #dexandra 
ZERO GST!
Alhamdulillah 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #dyxycosmetics 
Selamat Menjalani Ibadah Puasa 🕌🌙diatas permintaan ramai..kita extend 
Operasi Kedai Bermula 10.00pagi sehingga 11.00malam untuk bulan Ramadhan ini.
We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai: 
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

Cara Order: SMS/Whatsapp:  013 377 7786 #dyxy #dyxybccream  #ephyra #pinkladybodyperfection  #aurawhite  #glowglowing #kauzs #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic  #dianzvitamin #tatiskincare  #dexandraperfume  #uitm  #lemonex #tabita  #jamunenek #dianzvitamin  #honeyglowsoap  #kcolly #shhazbeauty  #kurungmoden #azanis #snowwhitesecret #uitmshahalam #bajukurung #kosmetikmurah #dnarsskincare
ZERO GST! Alhamdulillah 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #dyxycosmetics  Selamat Menjalani Ibadah Puasa 🕌🌙diatas permintaan ramai..kita extend Operasi Kedai Bermula 10.00pagi sehingga 11.00malam untuk bulan Ramadhan ini. We Accept All Credit Card & Debit Card 💳 Alamat Kedai: 1. Outlet Shah Alam HQ: Kauzs Sdn Bhd C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406 2. Outlet Johor Bahru: Kauzs Sdn Bhd No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006 Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda. Cara Order: SMS/Whatsapp: 013 377 7786 #dyxy  #dyxybccream  #ephyra  #pinkladybodyperfection  #aurawhite  #glowglowing  #kauzs  #dyxycosmetic  #karismacosmetic  #susumaaez  #DeejaCosmetic  #dianzvitamin  #tatiskincare  #dexandraperfume  #uitm  #lemonex  #tabita  #jamunenek  #dianzvitamin  #honeyglowsoap  #kcolly  #shhazbeauty  #kurungmoden  #azanis  #snowwhitesecret  #uitmshahalam  #bajukurung  #kosmetikmurah  #dnarsskincare 
HARI-HARI WANGI‼️
.
SPRAY AJE. Bau mahal macam original tau🤪
.
Inspired Perfume dari Bandung🎉
Rm 30 SAHAJA‼️‼️
.
🖤Pati original EDP
🖤Boleh dibawa solat
🖤Tahan lama (8-12 jam)
🖤35ml (tidak terlalu kecil/besar)
.
🤗 Whatsapp sekarang‼️ click in bio😊
.
#inspiredperfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #dropshipneeded #dropshipperfume #leeyanaraya2018 #lilypetunaraya #rizalmanforzalora #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #dexandra #dexandraperfume #dexandramalaysia #dexandrainspiredperfumes
HARI-HARI WANGI‼️ . SPRAY AJE. Bau mahal macam original tau🤪 . Inspired Perfume dari Bandung🎉 Rm 30 SAHAJA‼️‼️ . 🖤Pati original EDP 🖤Boleh dibawa solat 🖤Tahan lama (8-12 jam) 🖤35ml (tidak terlalu kecil/besar) . 🤗 Whatsapp sekarang‼️ click in bio😊 . #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipperfume  #leeyanaraya2018  #lilypetunaraya  #rizalmanforzalora  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandramalaysia  #dexandrainspiredperfumes 
VICTORIA SI JELITA YANG MENAKLUK JIWA
.
Ye, wangian VICTORIA mampu menyerlahkan keanggunan si gadis di Hari Raya . Keanggunan yang menjadi penarik sekaligus menakluk hati para jejaka hingga tak mampu bertentangan mata .
.
Ianya based dari bauan buah raspberi, neroli dan lemon serta dilengkapi dengan bungaan jasmin dan patchouli . Gabungan sempurna untuk Si Jelita, tak hairan ramai jejaka tertaut hatinya .
.
Bau yang sangat eksklusif, maka ianya sangat terhad . Khas untuk si gadis yang nak tampil jelita di hari raya ini.

Hubungi saya di whatsapp
011-12509316

#Dexandraperfume
#rarebarulahraya
VICTORIA SI JELITA YANG MENAKLUK JIWA . Ye, wangian VICTORIA mampu menyerlahkan keanggunan si gadis di Hari Raya . Keanggunan yang menjadi penarik sekaligus menakluk hati para jejaka hingga tak mampu bertentangan mata . . Ianya based dari bauan buah raspberi, neroli dan lemon serta dilengkapi dengan bungaan jasmin dan patchouli . Gabungan sempurna untuk Si Jelita, tak hairan ramai jejaka tertaut hatinya . . Bau yang sangat eksklusif, maka ianya sangat terhad . Khas untuk si gadis yang nak tampil jelita di hari raya ini. Hubungi saya di whatsapp 011-12509316 #Dexandraperfume  #rarebarulahraya 
VICTORIA SI JELITA YANG MENAKLUK JIWA
.
Ye, wangian VICTORIA mampu menyerlahkan keanggunan si gadis di Hari Raya. Keanggunan yang menjadi penarik sekaligus menakluk hati para jejaka hingga tak mampu bertentangan mata.
.
Ianya based dari bauan buah raspberi, neroli dan lemon serta dilengkapi dengan bungaan jasmin dan patchouli. Gabungan sempurna untuk Si Jelita, tak hairan ramai jejaka tertaut hatinya.
.
Bau yang sangat eksklusif, maka ianya sangat terhad. Khas untuk si gadis yang nak tampil jelita di hari raya ini. Hubungi saya di ☎️ 0122524387 untuk set DeXandra anda.

#dexandra #dexandraperfume #dexandralover #dexandraampang #dexandraselangor #dexandrakelantan #dexandrakualalumpur #dexandraterengganu #dexandrapahang #dexandraperak #dexandrakedah #dexandraperlis #dexandrapulaupinang #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandranegerisembilan #perfumeterbaik #minyakwangi #minyakwangionline #minyakwangihalal #tudungpeople #syamsuldebat #primavalet #majalahwanita #bellaammara #hantaranperkahwinan #lovingcouple
VICTORIA SI JELITA YANG MENAKLUK JIWA . Ye, wangian VICTORIA mampu menyerlahkan keanggunan si gadis di Hari Raya. Keanggunan yang menjadi penarik sekaligus menakluk hati para jejaka hingga tak mampu bertentangan mata. . Ianya based dari bauan buah raspberi, neroli dan lemon serta dilengkapi dengan bungaan jasmin dan patchouli. Gabungan sempurna untuk Si Jelita, tak hairan ramai jejaka tertaut hatinya. . Bau yang sangat eksklusif, maka ianya sangat terhad. Khas untuk si gadis yang nak tampil jelita di hari raya ini. Hubungi saya di ☎️ 0122524387 untuk set DeXandra anda. #dexandra  #dexandraperfume  #dexandralover  #dexandraampang  #dexandraselangor  #dexandrakelantan  #dexandrakualalumpur  #dexandraterengganu  #dexandrapahang  #dexandraperak  #dexandrakedah  #dexandraperlis  #dexandrapulaupinang  #dexandrajohor  #dexandramelaka  #dexandranegerisembilan  #perfumeterbaik  #minyakwangi  #minyakwangionline  #minyakwangihalal  #tudungpeople  #syamsuldebat  #primavalet  #majalahwanita  #bellaammara  #hantaranperkahwinan  #lovingcouple 
Grandeur Terbaik Untuk Raya Si Jejaka

Haa..tak ramai yang tahu tentang wangian Grandeur ni . Ianya eksklusif dan ada peminat tersendiri . Lelaki yang gunakan Grandeur, memang berada dalam kelasnya sendiri . Ianya mempunyai komposisi oriental woody, dari based amber, leather, caviar . Gabungan yang cukup sempurna untuk memberi kesempurnaan untuk hari raya si jejaka .

Feedback dari jejaka yang gunakan Grandeur ni diorang kata baunya mewah dan elegan . Sesuai dipakai di majlis-majlis dan juga hari biasa .

Grandeur tak selalu ada, grab sekarang sementara stok tengah ada .
.
.
Nak order?? Whatsapp Kak N www.wasap my/60139992083 😍

#codsetiaalam #codmeru 
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#perfume
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki 
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandradunhillblue
#dexandraelenor
#dexandranemesis
#dexandragrandeur
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#rarebarulahraya1
#rarebarulahraya2 
#rarebarulahraya3 
#rarebarulahraya
Grandeur Terbaik Untuk Raya Si Jejaka Haa..tak ramai yang tahu tentang wangian Grandeur ni . Ianya eksklusif dan ada peminat tersendiri . Lelaki yang gunakan Grandeur, memang berada dalam kelasnya sendiri . Ianya mempunyai komposisi oriental woody, dari based amber, leather, caviar . Gabungan yang cukup sempurna untuk memberi kesempurnaan untuk hari raya si jejaka . Feedback dari jejaka yang gunakan Grandeur ni diorang kata baunya mewah dan elegan . Sesuai dipakai di majlis-majlis dan juga hari biasa . Grandeur tak selalu ada, grab sekarang sementara stok tengah ada . . . Nak order?? Whatsapp Kak N www.wasap my/60139992083 😍 #codsetiaalam  #codmeru  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #perfume  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki   #dexandrabombshell  #dexandrachaleur  #dexandragucciflora  #dexandradunhillblue  #dexandraelenor  #dexandranemesis  #dexandragrandeur  #dexandraairfreshener  #airfreshenerdexandra  #rarebarulahraya1  #rarebarulahraya2  #rarebarulahraya3  #rarebarulahraya 
MACAM MAGNET!😀 Wow..nak tau? Ustaz Norhisyam kata AIR FRESHENER DEXANDRA ni macam magnet!😄 Rasa macam nak balik rumah jer selalu! 😀gantunglah kat semua ruang kat rumah tu wangi jer.. So..nak raya ni kan, apa kata pakat ramai2 dengan sedara mara, adik bradik gantung Air Freshener Dexandra kat semua tempat dalam rumah tu biar rumah tu wangiii je..dr depan sampai belakang rumah wangii je kan..mesti semua orang yg datang rumah tu suka dengan bau wangi rumah kita. 
READY STOCK AIR FRESHENER DEXANDRA RM10/sebotol 💓 🍈 Passion Fine (Honey Dew)
☘ Green Tea (Fresh)
🍋 Forest Dream (Lime Lemon)
☕ Coffee Warm (Starbuck)
🥓 Roasted Caramel (popcorn / roti boy )
🥀 Rose Forest (Lovely Lace)
🍁 Vanilla 🍑 Passion Fruit (Manis Buah)

Untuk order klik di bio kak mila je 😉

#dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandraagenkualaselangor #dexandraagenpuncakalam #dexandrapuncakalam #dexandrapuncakalamfasa3
MACAM MAGNET!😀 Wow..nak tau? Ustaz Norhisyam kata AIR FRESHENER DEXANDRA ni macam magnet!😄 Rasa macam nak balik rumah jer selalu! 😀gantunglah kat semua ruang kat rumah tu wangi jer.. So..nak raya ni kan, apa kata pakat ramai2 dengan sedara mara, adik bradik gantung Air Freshener Dexandra kat semua tempat dalam rumah tu biar rumah tu wangiii je..dr depan sampai belakang rumah wangii je kan..mesti semua orang yg datang rumah tu suka dengan bau wangi rumah kita. READY STOCK AIR FRESHENER DEXANDRA RM10/sebotol 💓 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Fresh) 🍋 Forest Dream (Lime Lemon) ☕ Coffee Warm (Starbuck) 🥓 Roasted Caramel (popcorn / roti boy ) 🥀 Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla 🍑 Passion Fruit (Manis Buah) Untuk order klik di bio kak mila je 😉 #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraagenkualaselangor  #dexandraagenpuncakalam  #dexandrapuncakalam  #dexandrapuncakalamfasa3 
VICTORIA SI JELITA YANG MENAKLUK JIWA
.
Ye, wangian VICTORIA mampu menyerlahkan keanggunan si gadis di Hari Raya . Keanggunan yang menjadi penarik sekaligus menakluk hati para jejaka hingga tak mampu bertentangan mata
.
Ianya based dari bauan buah raspberi, neroli dan lemon serta dilengkapi dengan bungaan jasmin dan patchouli . Gabungan sempurna untuk Si Jelita, tak hairan ramai jejaka tertaut hatinya
.
Bau yang sangat eksklusif, maka ianya sangat terhad . Khas untuk si gadis yang nak tampil jelita di hari raya ini . Hubungi saya di 014 5425800
.
.
.
.
#dexandra #dexandraPerfume #victoria #raya #jimat #cikguseo #igmonsta
VICTORIA SI JELITA YANG MENAKLUK JIWA . Ye, wangian VICTORIA mampu menyerlahkan keanggunan si gadis di Hari Raya . Keanggunan yang menjadi penarik sekaligus menakluk hati para jejaka hingga tak mampu bertentangan mata . Ianya based dari bauan buah raspberi, neroli dan lemon serta dilengkapi dengan bungaan jasmin dan patchouli . Gabungan sempurna untuk Si Jelita, tak hairan ramai jejaka tertaut hatinya . Bau yang sangat eksklusif, maka ianya sangat terhad . Khas untuk si gadis yang nak tampil jelita di hari raya ini . Hubungi saya di 014 5425800 . . . . #dexandra  #dexandraPerfume  #victoria  #raya  #jimat  #cikguseo  #igmonsta 
VICTORIA SI JELITA YANG MENAKLUK JIWA
.
Ye, wangian VICTORIA mampu menyerlahkan keanggunan si gadis di Hari Raya . Keanggunan yang menjadi penarik sekaligus menakluk hati para jejaka hingga tak mampu bertentangan mata .
.
Ianya based dari bauan buah raspberi, neroli dan lemon serta dilengkapi dengan bungaan jasmin dan patchouli . Gabungan sempurna untuk Si Jelita, tak hairan ramai jejaka tertaut hatinya .
.
Bau yang sangat eksklusif, maka ianya sangat terhad . Khas untuk si gadis yang nak tampil jelita di hari raya ini . Hubungi saya di 📲 0178652505 (Ayu)

#dexandra #dexandraperfume #letpassionleadyou
VICTORIA SI JELITA YANG MENAKLUK JIWA . Ye, wangian VICTORIA mampu menyerlahkan keanggunan si gadis di Hari Raya . Keanggunan yang menjadi penarik sekaligus menakluk hati para jejaka hingga tak mampu bertentangan mata . . Ianya based dari bauan buah raspberi, neroli dan lemon serta dilengkapi dengan bungaan jasmin dan patchouli . Gabungan sempurna untuk Si Jelita, tak hairan ramai jejaka tertaut hatinya . . Bau yang sangat eksklusif, maka ianya sangat terhad . Khas untuk si gadis yang nak tampil jelita di hari raya ini . Hubungi saya di 📲 0178652505 (Ayu) #dexandra  #dexandraperfume  #letpassionleadyou 
TITUS MENCETUS MEMORI .
Wangian ni, menggambarkan raut seorang lelaki yang gigih . Dalam diam sebenarnya dia sangat berusaha demi sebuah kehidupan . Baunya sangat familiar . Bau yang kita selalu hidu pada masa lalu namun kini jarang-jarang atau sudah tiada lagi
.
Ianya kombinasi bauan buluh, bergamot dan oren mandarin yang segar, menjadikan ianya suatu aroma woody yang sempurna
.
Wangian yang mencetus kasih sayang seorang ayah . Beruntung bagi yang masih memiliki, doakan yang telah pergi . Dengan setiap semburan TITUS, pasti mengubati rasa rindu yang menebal di hati
.
Jangan berlengah lagi, hari raya semakin menghampiri . Dapatkan satu hari ini, hubungi saya di whatsapp 014 5425800
.
.
.
.
#dexandra #dexandraPerfume #titus #raya #jimat #cikguseo #igmonsta
TITUS MENCETUS MEMORI . Wangian ni, menggambarkan raut seorang lelaki yang gigih . Dalam diam sebenarnya dia sangat berusaha demi sebuah kehidupan . Baunya sangat familiar . Bau yang kita selalu hidu pada masa lalu namun kini jarang-jarang atau sudah tiada lagi . Ianya kombinasi bauan buluh, bergamot dan oren mandarin yang segar, menjadikan ianya suatu aroma woody yang sempurna . Wangian yang mencetus kasih sayang seorang ayah . Beruntung bagi yang masih memiliki, doakan yang telah pergi . Dengan setiap semburan TITUS, pasti mengubati rasa rindu yang menebal di hati . Jangan berlengah lagi, hari raya semakin menghampiri . Dapatkan satu hari ini, hubungi saya di whatsapp 014 5425800 . . . . #dexandra  #dexandraPerfume  #titus  #raya  #jimat  #cikguseo  #igmonsta 
Best kannn...blh buat raya nnti pin swrovski tuhh...da la wangi, bling blings pulakkkk... apa lagi Dm / pM mummy k... #rarebarulahraya 
#dexandraperfume 
#dexandrasingapore 
#dexandrateamkeksah 
#niezasahak
#maylove😍
MISS LUNA signature by Rohaizat
.
Confidence and Glamour is your new favorite sexy scent!! The women with an attitude that require attention..😘
.
▪️For Women
▪️Top Notes: Fruity & Sweet
▪️Middle Notes: Citrus
▪️Base Notes: Fresh & Floral
▪️Very Long Lasting
.
Follow ig : @ir.signature
Follow ig : @ir.signature
Follow ig : @ir.signature
.
#irsignature #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #likeforfollow #likeforlike  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
MISS LUNA signature by Rohaizat . Confidence and Glamour is your new favorite sexy scent!! The women with an attitude that require attention..😘 . ▪️For Women ▪️Top Notes: Fruity & Sweet ▪️Middle Notes: Citrus ▪️Base Notes: Fresh & Floral ▪️Very Long Lasting . Follow ig : @ir.signature Follow ig : @ir.signature Follow ig : @ir.signature . #irsignature  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #likeforfollow  #likeforlike  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
RIZQ Signature by Rohaizat is signature of Masculinity.
.
It represents Power, Wealth, Luxury, and Durability. New Fragrance For Men
.
▪️Top Notes: The freshness of grapefruit & combining of mint and blood mandarin
▪️Middle Notes: Rose, Cinnamon, and Spicy
▪️Base Notes: Blond Leather, White Wood, Amber and Patchouli Essences
▪️Very Long Lasting
.
Follow ig: @ir.signature
Follow ig: @ir.signature
Follow ig: @ir.signature
.
#irsignature #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #likeforfollow #likeforlike  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
RIZQ Signature by Rohaizat is signature of Masculinity. . It represents Power, Wealth, Luxury, and Durability. New Fragrance For Men . ▪️Top Notes: The freshness of grapefruit & combining of mint and blood mandarin ▪️Middle Notes: Rose, Cinnamon, and Spicy ▪️Base Notes: Blond Leather, White Wood, Amber and Patchouli Essences ▪️Very Long Lasting . Follow ig: @ir.signature Follow ig: @ir.signature Follow ig: @ir.signature . #irsignature  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #likeforfollow  #likeforlike  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
🌷🌷Wangian ini sebijik bau Gucci Flora 😊 si Elenor Wangian Gadis Sempurna🌷🌷
.
Haa, Elenor ni adalah kombinasi bunga peony, ros dan patchoulli . Kalau minat bau floral, Elenor memang pilihan yang tepat . Ianya gabungan aroma floral yang sangat sempurna . Nak guna untuk hari raya ? Ya memang sesuai sangat .
.
.
Kalau nak tahu Elenor ni selalu sangat Sold Out . Memang ramai yang tercari-cari Elenor ni dan ianya juga Top Selling dari De'Xandra . Feedback yang abamjoe terima ada yang simpan 5 6 botol untuk diri sendiri sebab takut habis .

Jangan sampai kempunan, dapatkan Elenor dari kami sekarang .
.
Meh whatsapp 01123285813 (admin)

#dexandra
#dexandraperfume
#giftideas
#perfumeforman
#perfumeforwomen
🌷🌷Wangian ini sebijik bau Gucci Flora 😊 si Elenor Wangian Gadis Sempurna🌷🌷 . Haa, Elenor ni adalah kombinasi bunga peony, ros dan patchoulli . Kalau minat bau floral, Elenor memang pilihan yang tepat . Ianya gabungan aroma floral yang sangat sempurna . Nak guna untuk hari raya ? Ya memang sesuai sangat . . . Kalau nak tahu Elenor ni selalu sangat Sold Out . Memang ramai yang tercari-cari Elenor ni dan ianya juga Top Selling dari De'Xandra . Feedback yang abamjoe terima ada yang simpan 5 6 botol untuk diri sendiri sebab takut habis . Jangan sampai kempunan, dapatkan Elenor dari kami sekarang . . Meh whatsapp 01123285813 (admin) #dexandra  #dexandraperfume  #giftideas  #perfumeforman  #perfumeforwomen 
AMELINA “The Scent of Queen” Signature by Rohaizat - New Fragrance for Her
.
Fresh and Citrusy. Lavish of Floral to Wooden and Vanilla.
.
▪️Fresh: Lemon & Bergamot
▪️Fruity: Mandarin & Peach
▪️Classical Floral: Rose, Jasmine, Water Lily, Peony, Magnolia, Orange Bloosom
▪️ Woody: Sandalwood & Vetiver
▪️Oriental: Vanilla
▪️Very Long Lasting
.
Follow ig: @ir.signature
Follow ig: @ir.signature
Follow ig: @ir.signature
.
#irsignature #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #likeforfollow #likeforlike  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
AMELINA “The Scent of Queen” Signature by Rohaizat - New Fragrance for Her . Fresh and Citrusy. Lavish of Floral to Wooden and Vanilla. . ▪️Fresh: Lemon & Bergamot ▪️Fruity: Mandarin & Peach ▪️Classical Floral: Rose, Jasmine, Water Lily, Peony, Magnolia, Orange Bloosom ▪️ Woody: Sandalwood & Vetiver ▪️Oriental: Vanilla ▪️Very Long Lasting . Follow ig: @ir.signature Follow ig: @ir.signature Follow ig: @ir.signature . #irsignature  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #likeforfollow  #likeforlike  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
PISCES is Signature by Rohaizat a resolutely masculine fragrance born from the sea, the sun, the earth, and the breeze of a Mediterranean island.
.
▪️For Men
▪️Transparent
▪️Modern
▪️Masculine
▪️Very Long Lasting
.
Follow ig: @ir.signature
Follow ig: @ir.signature
Follow ig: @ir.signature
.
📱www.wasap.my/60137300390
📱www.wasap.my/60137300390
📱www.wasap.my/60137300390
.
Telegram Link: https://t.me/irsignaturebyrohaizat 
Telegram Link: https://t.me/irsignaturebyrohaizat 
Telegram Link: https://t.me/irsignaturebyrohaizat
.
FB Page: ir.signature
FB Page: ir.signature
FB Page: ir.signature
.
FB: IR SLEEK MAVEN
FB: IR SLEEK MAVEN
FB: IR SLEEK MAVEN
.
#irsignature #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #stokiswantedmalaysia #agentwantedmalaysia  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
PISCES is Signature by Rohaizat a resolutely masculine fragrance born from the sea, the sun, the earth, and the breeze of a Mediterranean island. . ▪️For Men ▪️Transparent ▪️Modern ▪️Masculine ▪️Very Long Lasting . Follow ig: @ir.signature Follow ig: @ir.signature Follow ig: @ir.signature . 📱www.wasap.my/60137300390 📱www.wasap.my/60137300390 📱www.wasap.my/60137300390 . Telegram Link: https://t.me/irsignaturebyrohaizat Telegram Link: https://t.me/irsignaturebyrohaizat Telegram Link: https://t.me/irsignaturebyrohaizat . FB Page: ir.signature FB Page: ir.signature FB Page: ir.signature . FB: IR SLEEK MAVEN FB: IR SLEEK MAVEN FB: IR SLEEK MAVEN . #irsignature  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #stokiswantedmalaysia  #agentwantedmalaysia  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
TITUS MENCETUS MEMORI .
Wangian ni, menggambarkan raut seorang lelaki yang gigih . Dalam diam sebenarnya dia sangat berusaha demi sebuah kehidupan . Baunya sangat familiar . Bau yang kita selalu hidu pada masa lalu namun kini jarang-jarang atau sudah tiada lagi .
.
Ianya kombinasi bauan buluh, bergamot dan oren mandarin yang segar, menjadikan ianya suatu aroma woody yang sempurna . .
Wangian yang mencetus kasih sayang seorang ayah . Beruntung bagi yang masih memiliki, doakan yang telah pergi . Dengan setiap semburan TITUS, pasti mengubati rasa rindu yang menebal di hati .
.
Jangan berlengah lagi, hari raya semakin menghampiri . Dapatkan sekarang!!! 017.847.4828
.
.
#raya2018 #perfumeraya #shoppingraya #perfumelover #fragrancelover #dexandra #dexandraperfume
TITUS MENCETUS MEMORI . Wangian ni, menggambarkan raut seorang lelaki yang gigih . Dalam diam sebenarnya dia sangat berusaha demi sebuah kehidupan . Baunya sangat familiar . Bau yang kita selalu hidu pada masa lalu namun kini jarang-jarang atau sudah tiada lagi . . Ianya kombinasi bauan buluh, bergamot dan oren mandarin yang segar, menjadikan ianya suatu aroma woody yang sempurna . . Wangian yang mencetus kasih sayang seorang ayah . Beruntung bagi yang masih memiliki, doakan yang telah pergi . Dengan setiap semburan TITUS, pasti mengubati rasa rindu yang menebal di hati . . Jangan berlengah lagi, hari raya semakin menghampiri . Dapatkan sekarang!!! 017.847.4828 . . #raya2018  #perfumeraya  #shoppingraya  #perfumelover  #fragrancelover  #dexandra  #dexandraperfume 
SEMPENA NAK SAMBUT LEBARAN INI, DEXANDRA KELUARKAN BEBERAPA WANGIAN LIMITED EDITION !!
.
Ehh. eh.. Stop ! Jangan scroll laju sangat. 
Meh singgah wall kami sekejap. Ada kejutan untuk anda sempena salam lebaran ini. 😱😱
.
.
Dexandra dengan besar hatinya nak bagi semua peminat nya beraya dengan #rare. HQ keluarkan beberapa wangian limited edition yang pernah menjadi kegilaan ramai . .
Jom usha List Limited Edition ini. 
Mana tau ada perfume kegemaran anda yang tersenarai sekali .. 😘😘
#rarebarulahraya

Untuk sebarang pertanyaan, bole WhatsApp Naja ditalian: 
www.wasap.my/60133737912

or walk in terus ke outlet kami yang terletak di : 
Taman Muhibah, Banting 
Bersebelahan Nissan Showroom 
Belakang Saha Café 
Waktu Urusniaga:
Isnin - Jumaat : 1.00pm - 6.00pm 
Sabtu : 10.00am - 2.00pm 
#dexandraperfume 
#ListLimitedEditionRaya
SEMPENA NAK SAMBUT LEBARAN INI, DEXANDRA KELUARKAN BEBERAPA WANGIAN LIMITED EDITION !! . Ehh. eh.. Stop ! Jangan scroll laju sangat. Meh singgah wall kami sekejap. Ada kejutan untuk anda sempena salam lebaran ini. 😱😱 . . Dexandra dengan besar hatinya nak bagi semua peminat nya beraya dengan #rare . HQ keluarkan beberapa wangian limited edition yang pernah menjadi kegilaan ramai . . Jom usha List Limited Edition ini. Mana tau ada perfume kegemaran anda yang tersenarai sekali .. 😘😘 #rarebarulahraya  Untuk sebarang pertanyaan, bole WhatsApp Naja ditalian: www.wasap.my/60133737912 or walk in terus ke outlet kami yang terletak di : Taman Muhibah, Banting Bersebelahan Nissan Showroom Belakang Saha Café Waktu Urusniaga: Isnin - Jumaat : 1.00pm - 6.00pm Sabtu : 10.00am - 2.00pm #dexandraperfume  #ListLimitedEditionRaya 
Prince:
♥99.9% Similar (Originality)
♥Very Long Lasting (6-12 hours)
♥Travel Friendly (30ml)
♥Clamping (100% Not Leaking)
♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage)
.
Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love.
.
♦Here are our TOP DIAMOND PRODUCT♦
.
Her
1. Bombshell 
2. Gucci Flora
3. Be Delicious
4. Chloe Chloe
5. Jo Malone Pear Freesia
6. Allure Chanel
7. Fantasy Britney
8. Le Nuit Tresor
.
Men
1. Eros Versace
2. JPG Le Male
3. Fahrenheit Dior
4. Aqua Di Gio
5. Hugo Boss Red
6. Dunhill Blue Desire
7. Bvlgari Aqva
8. 1 Million Paco
.
📱www.wasap.my/60143360127
📱www.wasap.my/60143360127
📱www.wasap.my/60143360127
.
.
.
.
#princebycinta #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #stokiswantedmalaysia #agentwantedmalaysia  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
Prince: ♥99.9% Similar (Originality) ♥Very Long Lasting (6-12 hours) ♥Travel Friendly (30ml) ♥Clamping (100% Not Leaking) ♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage) . Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love. . ♦Here are our TOP DIAMOND PRODUCT♦ . Her 1. Bombshell 2. Gucci Flora 3. Be Delicious 4. Chloe Chloe 5. Jo Malone Pear Freesia 6. Allure Chanel 7. Fantasy Britney 8. Le Nuit Tresor . Men 1. Eros Versace 2. JPG Le Male 3. Fahrenheit Dior 4. Aqua Di Gio 5. Hugo Boss Red 6. Dunhill Blue Desire 7. Bvlgari Aqva 8. 1 Million Paco . 📱www.wasap.my/60143360127 📱www.wasap.my/60143360127 📱www.wasap.my/60143360127 . . . . #princebycinta  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #stokiswantedmalaysia  #agentwantedmalaysia  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
Prince:
♥99.9% Similar (Originality)
♥Very Long Lasting (6-12 hours)
♥Travel Friendly (30ml)
♥Clamping (100% Not Leaking)
♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage)
.
Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love.
.
♦Here are our TOP DIAMOND PRODUCT♦
.
Her
1. Bombshell 
2. Gucci Flora
3. Be Delicious
4. Chloe Chloe
5. Jo Malone Pear Freesia
6. Allure Chanel
7. Fantasy Britney
8. Le Nuit Tresor
.
Men
1. Eros Versace
2. JPG Le Male
3. Fahrenheit Dior
4. Aqua Di Gio
5. Hugo Boss Red
6. Dunhill Blue Desire
7. Bvlgari Aqva
8. 1 Million Paco
.
📱www.wasap.my/60143360127
📱www.wasap.my/60143360127
📱www.wasap.my/60143360127
.
.
.
.
#princebycinta #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #stokiswantedmalaysia #agentwantedmalaysia  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
Prince: ♥99.9% Similar (Originality) ♥Very Long Lasting (6-12 hours) ♥Travel Friendly (30ml) ♥Clamping (100% Not Leaking) ♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage) . Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love. . ♦Here are our TOP DIAMOND PRODUCT♦ . Her 1. Bombshell 2. Gucci Flora 3. Be Delicious 4. Chloe Chloe 5. Jo Malone Pear Freesia 6. Allure Chanel 7. Fantasy Britney 8. Le Nuit Tresor . Men 1. Eros Versace 2. JPG Le Male 3. Fahrenheit Dior 4. Aqua Di Gio 5. Hugo Boss Red 6. Dunhill Blue Desire 7. Bvlgari Aqva 8. 1 Million Paco . 📱www.wasap.my/60143360127 📱www.wasap.my/60143360127 📱www.wasap.my/60143360127 . . . . #princebycinta  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #stokiswantedmalaysia  #agentwantedmalaysia  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
Prince:
♥99.9% Similar (Originality)
♥Very Long Lasting (6-12 hours)
♥Travel Friendly (30ml)
♥Clamping (100% Not Leaking)
♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage)
.
Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love.
.
♦Here are our TOP DIAMOND PRODUCT♦
.
Her
1. Bombshell 
2. Gucci Flora
3. Be Delicious
4. Chloe Chloe
5. Jo Malone Pear Freesia
6. Allure Chanel
7. Fantasy Britney
8. Le Nuit Tresor
.
Men
1. Eros Versace
2. JPG Le Male
3. Fahrenheit Dior
4. Aqua Di Gio
5. Hugo Boss Red
6. Dunhill Blue Desire
7. Bvlgari Aqva
8. 1 Million Paco
.
📱www.wasap.my/60143360127
📱www.wasap.my/60143360127
📱www.wasap.my/60143360127
.
.
.
.
#princebycinta #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #stokiswantedmalaysia #agentwantedmalaysia  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
Prince: ♥99.9% Similar (Originality) ♥Very Long Lasting (6-12 hours) ♥Travel Friendly (30ml) ♥Clamping (100% Not Leaking) ♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage) . Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love. . ♦Here are our TOP DIAMOND PRODUCT♦ . Her 1. Bombshell 2. Gucci Flora 3. Be Delicious 4. Chloe Chloe 5. Jo Malone Pear Freesia 6. Allure Chanel 7. Fantasy Britney 8. Le Nuit Tresor . Men 1. Eros Versace 2. JPG Le Male 3. Fahrenheit Dior 4. Aqua Di Gio 5. Hugo Boss Red 6. Dunhill Blue Desire 7. Bvlgari Aqva 8. 1 Million Paco . 📱www.wasap.my/60143360127 📱www.wasap.my/60143360127 📱www.wasap.my/60143360127 . . . . #princebycinta  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #stokiswantedmalaysia  #agentwantedmalaysia  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
Dexandra perfumes original
rm28 pos 8sm/12ss
whatsapp 0195670098 
#dexandramurah #dexandragucciflora #dexandraoriginalmurah #dexandraperfumes #dexandraperfume #dexandraperfumemurah
Why PrincebyCinta
♥99.9% Similar (Originality)
♥Very Long Lasting (6-12 hours)
♥Travel Friendly (30ml)
♥Clamping (100% No Leakage)
♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage)
.
Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love.
.
❤️Our New Inspired❤️
1. Chanel Gabrielle - Women
2. Marc Jacobs Decadence - Women
3. Diesel Fuel Your Life - Women
4. Ralph Polo Black - Men
.
♦Here are Our TOP DIAMOND PRODUCT♦
.
Her
1. Bombshell Victoria’s Secret
2. Gucci Flora Gucci
3. Be Delicious DKNY
4. Chloe Chloe
5. English Pear Freesia Jo Malone
6. Allure Chanel
7. Midnight Fantasy Britney
8. Le Nuit Tresor Lancome
9. Bright Crystal Versace
10. 212 VIP Carolina Herrera
11. Jadore Dior
12. Miracle Lancome
13. Petite Cherry Annick Gautal
14. Narciso Paudree Narciso
15. Prada Candy Florale
16. Gucci Oud Gucci
.
Men
1. Eros Homme Versace
2. Le Male JPG
3. Fahrenheit Dior
4. Aqua Di Gio Giorgio Armani
5. Hugo Red Hugo Boss
6. Blue Desire Dunhill
7. Aqva Bvlgari
8. 1 Million Paco Rabbane
9. Red Desire Dunhill
10. Sauvage Dior
11. Allure Homme Sport Chanel
12. De Blue Chanel
13. Invictus Paco Rabbane
14. Polo Blue Ralph
15. Chic Carolina Herrera
16. Unforgivable Sean Jean
.
📱www.wasap.my/60195962381
📱www.wasap.my/60195962381
📱www.wasap.my/60195962381
.
.
.
.
#princebycinta #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #stokiswantedmalaysia #agentwantedmalaysia  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
Why PrincebyCinta ♥99.9% Similar (Originality) ♥Very Long Lasting (6-12 hours) ♥Travel Friendly (30ml) ♥Clamping (100% No Leakage) ♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage) . Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love. . ❤️Our New Inspired❤️ 1. Chanel Gabrielle - Women 2. Marc Jacobs Decadence - Women 3. Diesel Fuel Your Life - Women 4. Ralph Polo Black - Men . ♦Here are Our TOP DIAMOND PRODUCT♦ . Her 1. Bombshell Victoria’s Secret 2. Gucci Flora Gucci 3. Be Delicious DKNY 4. Chloe Chloe 5. English Pear Freesia Jo Malone 6. Allure Chanel 7. Midnight Fantasy Britney 8. Le Nuit Tresor Lancome 9. Bright Crystal Versace 10. 212 VIP Carolina Herrera 11. Jadore Dior 12. Miracle Lancome 13. Petite Cherry Annick Gautal 14. Narciso Paudree Narciso 15. Prada Candy Florale 16. Gucci Oud Gucci . Men 1. Eros Homme Versace 2. Le Male JPG 3. Fahrenheit Dior 4. Aqua Di Gio Giorgio Armani 5. Hugo Red Hugo Boss 6. Blue Desire Dunhill 7. Aqva Bvlgari 8. 1 Million Paco Rabbane 9. Red Desire Dunhill 10. Sauvage Dior 11. Allure Homme Sport Chanel 12. De Blue Chanel 13. Invictus Paco Rabbane 14. Polo Blue Ralph 15. Chic Carolina Herrera 16. Unforgivable Sean Jean . 📱www.wasap.my/60195962381 📱www.wasap.my/60195962381 📱www.wasap.my/60195962381 . . . . #princebycinta  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #stokiswantedmalaysia  #agentwantedmalaysia  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
NEW ARRIVAL
.
🔥C*ACH🔥 # 730 .
SET 2 IN 1 .
Size : 27 (L) X 23.5 (H) CM
.
GRED : AAA
.
Quality :PU Leather
.
Price :RM85sm/RM90ss
.
Whasapp ayu
01111651570
01111651570
01111651570
.
#handbagraya #handbagofis #handbaggredaaa #handbagbajet #cikgusekolah #cikgucikgi #sakarantai7 #terlajaklaris #terapiinstagram #ajimaura #taiping #trustedseller #testimony #beglawa #bagjelly #bazarmurah #bagmurahayu #cspscs #shaklee #slingbag #super100k #kedaibag #dropshipwanted #toneexcel #dexandraperfume #kainpasangmurah #palazzopants #sayajualbag #bagcantik
NEW ARRIVAL . 🔥C*ACH🔥 # 730 . SET 2 IN 1 . Size : 27 (L) X 23.5 (H) CM . GRED : AAA . Quality :PU Leather . Price :RM85sm/RM90ss . Whasapp ayu 01111651570 01111651570 01111651570 . #handbagraya  #handbagofis  #handbaggredaaa  #handbagbajet  #cikgusekolah  #cikgucikgi  #sakarantai7  #terlajaklaris  #terapiinstagram  #ajimaura  #taiping  #trustedseller  #testimony  #beglawa  #bagjelly  #bazarmurah  #bagmurahayu  #cspscs  #shaklee  #slingbag  #super100k  #kedaibag  #dropshipwanted  #toneexcel  #dexandraperfume  #kainpasangmurah  #palazzopants  #sayajualbag  #bagcantik 
Why PrincebyCinta
♥99.9% Similar (Originality)
♥Very Long Lasting (6-12 hours)
♥Travel Friendly (30ml)
♥Clamping (100% No Leakage)
♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage)
.
Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love.
.
❤️Our New Inspired❤️
1. Chanel Gabrielle - Women
2. Marc Jacobs Decadence - Women
3. Diesel Fuel Your Life - Women
4. Ralph Polo Black - Men
.
♦Here are Our TOP DIAMOND PRODUCT♦
.
Her
1. Bombshell Victoria’s Secret
2. Gucci Flora Gucci
3. Be Delicious DKNY
4. Chloe Chloe
5. English Pear Freesia Jo Malone
6. Allure Chanel
7. Midnight Fantasy Britney
8. Le Nuit Tresor Lancome
9. Bright Crystal Versace
10. 212 VIP Carolina Herrera
11. Jadore Dior
12. Miracle Lancome
13. Petite Cherry Annick Gautal
14. Narciso Paudree Narciso
15. Prada Candy Florale
16. Gucci Oud Gucci
.
Men
1. Eros Homme Versace
2. Le Male JPG
3. Fahrenheit Dior
4. Aqua Di Gio Giorgio Armani
5. Hugo Red Hugo Boss
6. Blue Desire Dunhill
7. Aqva Bvlgari
8. 1 Million Paco Rabbane
9. Red Desire Dunhill
10. Sauvage Dior
11. Allure Homme Sport Chanel
12. De Blue Chanel
13. Invictus Paco Rabbane
14. Polo Blue Ralph
15. Chic Carolina Herrera
16. Unforgivable Sean Jean
.
📱www.wasap.my/60195962381
📱www.wasap.my/60195962381
📱www.wasap.my/60195962381
.
.
.
.
#princebycinta #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #stokiswantedmalaysia #agentwantedmalaysia  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
Why PrincebyCinta ♥99.9% Similar (Originality) ♥Very Long Lasting (6-12 hours) ♥Travel Friendly (30ml) ♥Clamping (100% No Leakage) ♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage) . Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love. . ❤️Our New Inspired❤️ 1. Chanel Gabrielle - Women 2. Marc Jacobs Decadence - Women 3. Diesel Fuel Your Life - Women 4. Ralph Polo Black - Men . ♦Here are Our TOP DIAMOND PRODUCT♦ . Her 1. Bombshell Victoria’s Secret 2. Gucci Flora Gucci 3. Be Delicious DKNY 4. Chloe Chloe 5. English Pear Freesia Jo Malone 6. Allure Chanel 7. Midnight Fantasy Britney 8. Le Nuit Tresor Lancome 9. Bright Crystal Versace 10. 212 VIP Carolina Herrera 11. Jadore Dior 12. Miracle Lancome 13. Petite Cherry Annick Gautal 14. Narciso Paudree Narciso 15. Prada Candy Florale 16. Gucci Oud Gucci . Men 1. Eros Homme Versace 2. Le Male JPG 3. Fahrenheit Dior 4. Aqua Di Gio Giorgio Armani 5. Hugo Red Hugo Boss 6. Blue Desire Dunhill 7. Aqva Bvlgari 8. 1 Million Paco Rabbane 9. Red Desire Dunhill 10. Sauvage Dior 11. Allure Homme Sport Chanel 12. De Blue Chanel 13. Invictus Paco Rabbane 14. Polo Blue Ralph 15. Chic Carolina Herrera 16. Unforgivable Sean Jean . 📱www.wasap.my/60195962381 📱www.wasap.my/60195962381 📱www.wasap.my/60195962381 . . . . #princebycinta  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #stokiswantedmalaysia  #agentwantedmalaysia  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
Why PrincebyCinta
♥99.9% Similar (Originality)
♥Very Long Lasting (6-12 hours)
♥Travel Friendly (30ml)
♥Clamping (100% No Leakage)
♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage)
.
Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love.
.
❤️Our New Inspired❤️
1. Chanel Gabrielle - Women
2. Marc Jacobs Decadence - Women
3. Diesel Fuel Your Life - Women
4. Ralph Polo Black - Men
.
♦Here are Our TOP DIAMOND PRODUCT♦
.
Her
1. Bombshell Victoria’s Secret
2. Gucci Flora Gucci
3. Be Delicious DKNY
4. Chloe Chloe
5. English Pear Freesia Jo Malone
6. Allure Chanel
7. Midnight Fantasy Britney
8. Le Nuit Tresor Lancome
9. Bright Crystal Versace
10. 212 VIP Carolina Herrera
11. Jadore Dior
12. Miracle Lancome
13. Petite Cherry Annick Gautal
14. Narciso Paudree Narciso
15. Prada Candy Florale
16. Gucci Oud Gucci
.
Men
1. Eros Homme Versace
2. Le Male JPG
3. Fahrenheit Dior
4. Aqua Di Gio Giorgio Armani
5. Hugo Red Hugo Boss
6. Blue Desire Dunhill
7. Aqva Bvlgari
8. 1 Million Paco Rabbane
9. Red Desire Dunhill
10. Sauvage Dior
11. Allure Homme Sport Chanel
12. De Blue Chanel
13. Invictus Paco Rabbane
14. Polo Blue Ralph
15. Chic Carolina Herrera
16. Unforgivable Sean Jean
.
📱www.wasap.my/60195962381
📱www.wasap.my/60195962381
📱www.wasap.my/60195962381
.
.
.
.
#princebycinta #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #stokiswantedmalaysia #agentwantedmalaysia  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
Why PrincebyCinta ♥99.9% Similar (Originality) ♥Very Long Lasting (6-12 hours) ♥Travel Friendly (30ml) ♥Clamping (100% No Leakage) ♥Affordable ( Only RM45 - excluding postage) . Choose your scents. We deliver to you with sincerity & love. . ❤️Our New Inspired❤️ 1. Chanel Gabrielle - Women 2. Marc Jacobs Decadence - Women 3. Diesel Fuel Your Life - Women 4. Ralph Polo Black - Men . ♦Here are Our TOP DIAMOND PRODUCT♦ . Her 1. Bombshell Victoria’s Secret 2. Gucci Flora Gucci 3. Be Delicious DKNY 4. Chloe Chloe 5. English Pear Freesia Jo Malone 6. Allure Chanel 7. Midnight Fantasy Britney 8. Le Nuit Tresor Lancome 9. Bright Crystal Versace 10. 212 VIP Carolina Herrera 11. Jadore Dior 12. Miracle Lancome 13. Petite Cherry Annick Gautal 14. Narciso Paudree Narciso 15. Prada Candy Florale 16. Gucci Oud Gucci . Men 1. Eros Homme Versace 2. Le Male JPG 3. Fahrenheit Dior 4. Aqua Di Gio Giorgio Armani 5. Hugo Red Hugo Boss 6. Blue Desire Dunhill 7. Aqva Bvlgari 8. 1 Million Paco Rabbane 9. Red Desire Dunhill 10. Sauvage Dior 11. Allure Homme Sport Chanel 12. De Blue Chanel 13. Invictus Paco Rabbane 14. Polo Blue Ralph 15. Chic Carolina Herrera 16. Unforgivable Sean Jean . 📱www.wasap.my/60195962381 📱www.wasap.my/60195962381 📱www.wasap.my/60195962381 . . . . #princebycinta  #irsignatureperfumes  #perfumemurahmalaysia  #perfumesbycinta  #perfumes  #perfumebygloria  #dexandra  #dexandraperfume  #ajperfume  #ajperfumelover  #rcw  #perfumebyrcw  #jualanborong  #myhaiza  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #parfum  #sayajual  #perfumemurah  #minyakwangi  #likeforlike  #localbrand  #stokiswantedmalaysia  #agentwantedmalaysia  #vsco  #vscocam  #vsco  #vscocammalaysia 
Elenor Wangian Gadis Sempurna

Haa, Elenor ni adalah kombinasi bunga peony, ros dan patchoulli . Kalau minat bau floral, Elenor memang pilihan yang tepat . Ianya gabungan aroma floral yang sangat sempurna . Nak guna untuk hari raya ? Ya memang sesuai sangat .

Kalau nak tahu Elenor ni selalu sangat Sold Out . Memang ramai yang tercari-cari Elenor ni dan ianya juga Top Selling dari De'Xandra . Feedback yang diterima ada yang simpan 5 ke 6 botol untuk diri sendiri sebab takut habis .

Jangan sampai kempunan, dapatkan Elenor sekarang .

Whatsapp 📱016-6653171
.
#bizglobe_perfume 
#dropshipmalaysiawanted 
#consignmentwanted 
#agendexandrabk 
#dexandraperfume
#newlookdexandra 
#newdexandra 
#airfreshenerdexandra
#afdexandra
Elenor Wangian Gadis Sempurna Haa, Elenor ni adalah kombinasi bunga peony, ros dan patchoulli . Kalau minat bau floral, Elenor memang pilihan yang tepat . Ianya gabungan aroma floral yang sangat sempurna . Nak guna untuk hari raya ? Ya memang sesuai sangat . Kalau nak tahu Elenor ni selalu sangat Sold Out . Memang ramai yang tercari-cari Elenor ni dan ianya juga Top Selling dari De'Xandra . Feedback yang diterima ada yang simpan 5 ke 6 botol untuk diri sendiri sebab takut habis . Jangan sampai kempunan, dapatkan Elenor sekarang . Whatsapp 📱016-6653171 . #bizglobe_perfume  #dropshipmalaysiawanted  #consignmentwanted  #agendexandrabk  #dexandraperfume  #newlookdexandra  #newdexandra  #airfreshenerdexandra  #afdexandra 
TITUS MENCETUS MEMORI .
Wangian ni, menggambarkan raut seorang lelaki yang gigih . Dalam diam sebenarnya dia sangat berusaha demi sebuah kehidupan . Baunya sangat familiar . Bau yang kita selalu hidu pada masa lalu namun kini jarang-jarang atau sudah tiada lagi .
.
Ianya kombinasi bauan buluh, bergamot dan oren mandarin yang segar, menjadikan ianya suatu aroma woody yang sempurna . .
Wangian yang mencetus kasih sayang seorang ayah . Beruntung bagi yang masih memiliki, doakan yang telah pergi . Dengan setiap semburan TITUS, pasti mengubati rasa rindu yang menebal di hati .
.
#dexandrapapar #dexandraperfume #sabah#sabahonlineshop #bruneionlineshopping #tawauigshop #tawau#beaufort#bongawan#bazaarpaknil #sipitang#ranau#keningau
TITUS MENCETUS MEMORI . Wangian ni, menggambarkan raut seorang lelaki yang gigih . Dalam diam sebenarnya dia sangat berusaha demi sebuah kehidupan . Baunya sangat familiar . Bau yang kita selalu hidu pada masa lalu namun kini jarang-jarang atau sudah tiada lagi . . Ianya kombinasi bauan buluh, bergamot dan oren mandarin yang segar, menjadikan ianya suatu aroma woody yang sempurna . . Wangian yang mencetus kasih sayang seorang ayah . Beruntung bagi yang masih memiliki, doakan yang telah pergi . Dengan setiap semburan TITUS, pasti mengubati rasa rindu yang menebal di hati . . #dexandrapapar  #dexandraperfume  #sabah #sabahonlineshop  #bruneionlineshopping  #tawauigshop  #tawau #beaufort #bongawan #bazaarpaknil  #sipitang #ranau #keningau 
The New Dexandra Air Freshener 
Pilihan 8 bauan terbaik :
.
⭐️Forest Dream
⭐️Vanilla Fresh
⭐️Green Tea Forest
⭐️Rose Forest
⭐️Roasted Caramel
⭐️Coffee Warm
⭐️Passion Fruits
⭐️Pasaion Fine
.
.
Siap siaga untuk berkhidmat 😊
+ www.wasap.my/601128419498
.
COD : KLANG, SHAH ALAM, SUBANG JAYA (terms and conditions apply)
.
#newdexandra #clearancesale #dexandraairfreshener
#affordablesmell #richsmell #awesome #sayajual #dropship #siakapkeli #rotikaya #dropshipwanted #surprise #hadiah #gift #corporategift #wedding #dexandra #dexandraperfume #perfumemurah #perfume #fragrance #dexandraklang #dexandrasubang #dexandracod #harumanfragrance
The New Dexandra Air Freshener Pilihan 8 bauan terbaik : . ⭐️Forest Dream ⭐️Vanilla Fresh ⭐️Green Tea Forest ⭐️Rose Forest ⭐️Roasted Caramel ⭐️Coffee Warm ⭐️Passion Fruits ⭐️Pasaion Fine . . Siap siaga untuk berkhidmat 😊 + www.wasap.my/601128419498 . COD : KLANG, SHAH ALAM, SUBANG JAYA (terms and conditions apply) . #newdexandra  #clearancesale  #dexandraairfreshener  #affordablesmell  #richsmell  #awesome  #sayajual  #dropship  #siakapkeli  #rotikaya  #dropshipwanted  #surprise  #hadiah  #gift  #corporategift  #wedding  #dexandra  #dexandraperfume  #perfumemurah  #perfume  #fragrance  #dexandraklang  #dexandrasubang  #dexandracod  #harumanfragrance 
Grandeur Terbaik Untuk Raya Si Jejaka

Haa..tak ramai yang tahu tentang wangian Grandeur ni . Ianya eksklusif dan ada peminat tersendiri . Lelaki yang gunakan Grandeur, memang berada dalam kelasnya sendiri . Ianya mempunyai komposisi oriental woody, dari based amber, leather, caviar . Gabungan yang cukup sempurna untuk memberi kesempurnaan untuk hari raya si jejaka .

Feedback dari jejaka yang gunakan Grandeur ni diorang kata baunya mewah dan elegan . Sesuai dipakai di majlis-majlis dan juga hari biasa .

Grandeur tak selalu ada, grab sekarang sementara stok tengah ada .

Whatsapp 0182950002

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandramalaysia
#perfumeforhim
#perfumeforher
#giftideas
Grandeur Terbaik Untuk Raya Si Jejaka Haa..tak ramai yang tahu tentang wangian Grandeur ni . Ianya eksklusif dan ada peminat tersendiri . Lelaki yang gunakan Grandeur, memang berada dalam kelasnya sendiri . Ianya mempunyai komposisi oriental woody, dari based amber, leather, caviar . Gabungan yang cukup sempurna untuk memberi kesempurnaan untuk hari raya si jejaka . Feedback dari jejaka yang gunakan Grandeur ni diorang kata baunya mewah dan elegan . Sesuai dipakai di majlis-majlis dan juga hari biasa . Grandeur tak selalu ada, grab sekarang sementara stok tengah ada . Whatsapp 0182950002 #dexandra  #dexandraperfume  #dexandramalaysia  #perfumeforhim  #perfumeforher  #giftideas 
Elenor Wangian Gadis Sempurna

Haa, Elenor ni adalah kombinasi bunga peony, ros dan patchoulli . Kalau minat bau floral, Elenor memang pilihan yang tepat . Ianya gabungan aroma floral yang sangat sempurna . Nak guna untuk hari raya ? Ya memang sesuai sangat .

Kalau nak tahu Elenor ni selalu sangat Sold Out . Memang ramai yang tercari-cari Elenor ni dan ianya juga Top Selling dari De'Xandra . Feedback yang kami terima ada yang simpan 5 6 botol untuk diri sendiri sebab takut habis .

Jangan sampai kempunan, dapatkan Elenor dari kami sekarang .

Meh whatsapp 0182950002

#dexandra
#dexandraperfume
#giftideas
#perfumeforman
#perfumeforwomen
Elenor Wangian Gadis Sempurna Haa, Elenor ni adalah kombinasi bunga peony, ros dan patchoulli . Kalau minat bau floral, Elenor memang pilihan yang tepat . Ianya gabungan aroma floral yang sangat sempurna . Nak guna untuk hari raya ? Ya memang sesuai sangat . Kalau nak tahu Elenor ni selalu sangat Sold Out . Memang ramai yang tercari-cari Elenor ni dan ianya juga Top Selling dari De'Xandra . Feedback yang kami terima ada yang simpan 5 6 botol untuk diri sendiri sebab takut habis . Jangan sampai kempunan, dapatkan Elenor dari kami sekarang . Meh whatsapp 0182950002 #dexandra  #dexandraperfume  #giftideas  #perfumeforman  #perfumeforwomen 
TITUS MENCETUS MEMORI 😚
.
Wangian ni, menggambarkan raut seorang lelaki yang gigih . Dalam diam sebenarnya dia sangat berusaha demi sebuah kehidupan . Baunya sangat familiar . Bau yang kita selalu hidu pada masa lalu namun kini jarang-jarang atau sudah tiada lagi .
.
Ianya kombinasi bauan buluh, bergamot dan oren mandarin yang segar, menjadikan ianya suatu aroma woody yang sempurna . .
Wangian yang mencetus kasih sayang seorang ayah . Beruntung bagi yang masih memiliki, doakan yang telah pergi . Dengan setiap semburan TITUS, pasti mengubati rasa rindu yang menebal di hati .
.
Jangan berlengah lagi, hari raya semakin menghampiri . Dapatkan satu hari ini, hubungi saya di 👇👇 HARGARAYA👇
🌂RM75sm
🌂RM80ss
🌂RM8 (postage)

Order 👇👇
📲 www.wasap.my/60198361675
📲 www.wasap.my/60198361675
📲 www.wasap.my/60198361675

#titus #jomdexandra #dexandraperfume #dexandralovers #dexandrainspiredperfumes #alwaysdexandra #mesrasolat #tahanlebih8jam #dexandraraya
TITUS MENCETUS MEMORI 😚 . Wangian ni, menggambarkan raut seorang lelaki yang gigih . Dalam diam sebenarnya dia sangat berusaha demi sebuah kehidupan . Baunya sangat familiar . Bau yang kita selalu hidu pada masa lalu namun kini jarang-jarang atau sudah tiada lagi . . Ianya kombinasi bauan buluh, bergamot dan oren mandarin yang segar, menjadikan ianya suatu aroma woody yang sempurna . . Wangian yang mencetus kasih sayang seorang ayah . Beruntung bagi yang masih memiliki, doakan yang telah pergi . Dengan setiap semburan TITUS, pasti mengubati rasa rindu yang menebal di hati . . Jangan berlengah lagi, hari raya semakin menghampiri . Dapatkan satu hari ini, hubungi saya di 👇👇 HARGARAYA👇 🌂RM75sm 🌂RM80ss 🌂RM8 (postage) Order 👇👇 📲 www.wasap.my/60198361675 📲 www.wasap.my/60198361675 📲 www.wasap.my/60198361675 #titus  #jomdexandra  #dexandraperfume  #dexandralovers  #dexandrainspiredperfumes  #alwaysdexandra  #mesrasolat  #tahanlebih8jam  #dexandraraya 
Pening kepala kaaaa nk cari hadiah untuk marka?..dah la nak raya.. harijadi marka bulan ni jgk...apa nak bagi ni weh.. cheq nak bg yg rare dan exclusive.. hurmm pikir sat naa🤔🤔🤔
.
Toksah haih pening2 sgt dok pikiaq.. laaa ni SD ada satu wangian yg rare dan exclusive.. hanya 10 ribu org ja yg pakai dlm dunia ni.. hang pikiq na . Kalo dlm malaysia ni ade bejuta org..marka hang paling bertuah sbb salah satu antara 9999 org yg bertuah..
Hang Paham dak??
.
Ni ha...SD nak habag kt hang, dexandra la ni ada bau hot hot meletop yg rare..SD panggil wangian cinta ADAM dan HAWA..haaa.. bau toksah ckp la.. kalo dah nama pun dexandra.. wangian pasti buat hangpa terpesona na..
.
Mcm SD ckp tadi larr..Dexandra ADAM dan HAWA ni hanya 10k  botoi ja.. kalo hang beli.. hang dan marka hang diantara 10k yg ada bau rare ni..dah la hang ada bau rare.. siap ade box exclusive nu. tamboh plak ado sampul raya grand tuhh.. haih.. rugi la kalo hang tak grab utk marka hang dgn utk diri hang sekali.. rugi naaa...😶😶
.
Kalo hang tak mo ketinggalan.. hang wasap SD na.. toksah malu2 na...
0163551705..😁😁😁
.
Awat SD ckp utagha ni.. biasa la SD dok layan cita mr. Grey. Terhekot2 la gaya depa berlakon nu..
.
Maaf la oghang utagha kalo SD ade silap naa.. .
#dexandraaeonmahkotacheras #dexandrabmc #dexandraperfume #mrgrey #utaghamaghi #dexandraairfreshener #dexandrararebarulahraya
Pening kepala kaaaa nk cari hadiah untuk marka?..dah la nak raya.. harijadi marka bulan ni jgk...apa nak bagi ni weh.. cheq nak bg yg rare dan exclusive.. hurmm pikir sat naa🤔🤔🤔 . Toksah haih pening2 sgt dok pikiaq.. laaa ni SD ada satu wangian yg rare dan exclusive.. hanya 10 ribu org ja yg pakai dlm dunia ni.. hang pikiq na . Kalo dlm malaysia ni ade bejuta org..marka hang paling bertuah sbb salah satu antara 9999 org yg bertuah.. Hang Paham dak?? . Ni ha...SD nak habag kt hang, dexandra la ni ada bau hot hot meletop yg rare..SD panggil wangian cinta ADAM dan HAWA..haaa.. bau toksah ckp la.. kalo dah nama pun dexandra.. wangian pasti buat hangpa terpesona na.. . Mcm SD ckp tadi larr..Dexandra ADAM dan HAWA ni hanya 10k botoi ja.. kalo hang beli.. hang dan marka hang diantara 10k yg ada bau rare ni..dah la hang ada bau rare.. siap ade box exclusive nu. tamboh plak ado sampul raya grand tuhh.. haih.. rugi la kalo hang tak grab utk marka hang dgn utk diri hang sekali.. rugi naaa...😶😶 . Kalo hang tak mo ketinggalan.. hang wasap SD na.. toksah malu2 na... 0163551705..😁😁😁 . Awat SD ckp utagha ni.. biasa la SD dok layan cita mr. Grey. Terhekot2 la gaya depa berlakon nu.. . Maaf la oghang utagha kalo SD ade silap naa.. . #dexandraaeonmahkotacheras  #dexandrabmc  #dexandraperfume  #mrgrey  #utaghamaghi  #dexandraairfreshener  #dexandrararebarulahraya 
Al-mu'min secara bahasa berasal dari kata amina yang berarti pembenaran, ketenangan hati, dan aman.  Keamanan dan rasa aman yang kita peroleh tidak terlepas dari kekuasaan Allah. Ketenangan hati hanya didapat bila kita dekat dengan Allah, rajin membaca Al - Qur'an, rajin sholat, dan lain - lain.
.
.
Allah SWT bernama Al-Mu’min yang ertinya Yang Maha Memberikan Keamanan atau Yang maha Terpercaya kerana dalam mencantumkan janji-janjinya pasti tidak mungkin diingkari, pasti ditepati.
.
.
Allah adalah Al-mu’min yang muthlaq, kerana hanya kepada-Nyalah keamanan dapat diraih dan Dia adalah pencipta keamanan..
.
.
#FAVAcademy
#SuccessPartner
#DropShipDiperlukan
#DeXandraPerfume
#LetPassionLeadYou
#DeXandraPasirGudang
#DeXandraNusaJaya
#DeXandraKotaTinggi
#sayajual
#DeXandraSenai
#DeXandraKulai
#DeXandraUtm
#DeXandraSungaiPetani
#azizanosman
#DeXandraSg
#DeXandraIpoh
#terapiinstagram
#DeXandraGelangPatah
#DeXandraKempas
#DeXandraJohorBahru
#DeXandraKempas
#RareBarulahRaya
#LuckyDraw
#DuitRaya
#AirFreshener
#SoFreshSoWangi
Al-mu'min secara bahasa berasal dari kata amina yang berarti pembenaran, ketenangan hati, dan aman. Keamanan dan rasa aman yang kita peroleh tidak terlepas dari kekuasaan Allah. Ketenangan hati hanya didapat bila kita dekat dengan Allah, rajin membaca Al - Qur'an, rajin sholat, dan lain - lain. . . Allah SWT bernama Al-Mu’min yang ertinya Yang Maha Memberikan Keamanan atau Yang maha Terpercaya kerana dalam mencantumkan janji-janjinya pasti tidak mungkin diingkari, pasti ditepati. . . Allah adalah Al-mu’min yang muthlaq, kerana hanya kepada-Nyalah keamanan dapat diraih dan Dia adalah pencipta keamanan.. . . #FAVAcademy  #SuccessPartner  #DropShipDiperlukan  #DeXandraPerfume  #LetPassionLeadYou  #DeXandraPasirGudang  #DeXandraNusaJaya  #DeXandraKotaTinggi  #sayajual  #DeXandraSenai  #DeXandraKulai  #DeXandraUtm  #DeXandraSungaiPetani  #azizanosman  #DeXandraSg  #DeXandraIpoh  #terapiinstagram  #DeXandraGelangPatah  #DeXandraKempas  #DeXandraJohorBahru  #DeXandraKempas  #RareBarulahRaya  #LuckyDraw  #DuitRaya  #AirFreshener  #SoFreshSoWangi 
POWER OF DE'XANDRA
.
MINYAK WANGI PEKAT yang TAK hilang bau walau lepas cuci baju ?
.
Perfume super TERBAIK untuk CEWEK yang selalu berpeluh, aktif, lasak, selalu berjumpa orang, kerja luar kawasan, selalu travel & sibuk. .
Perfume POWER ini boleh buat si ROMEO tak tidur malam.....
YE sis,,, aroma De'xandra yang kuat & unik ini akan memberikan kesan emosi yang mendalam !
.
Koleksi WOMEN dari De'xandra adalah minyak wangi wanita 'EXCLUSIVELY blend' yang dibuat dari resipi RAHSIA... " LET'S PASSION LEAD YOU "
.
. 
E M M A  M A R L Y N I E 👤 Agent Gua Musang 🆔 A2368 📲 www.wasap.my/60199802803 👫 Dropship Wanted 🚗 COD : Chiku, Paloh, Gua Musang ( Ahad - Khamis ) & Machang ( Jumaat & Sabtu )
.
#dexandra
#letpassionleadyou
#clearancesale
#dexandraperfume
#kualakrai
#labok
#longlasting
#bautahanlama
#mesrasolat
#setandingoriginal
#produkbumiputera
#dropshipwanted
#ajimaura
#agentguamusang
#bodyodourless
#dropshipdiperlukan
#chiku
#paloh
#guamusang
#machang
#kelantan
#terapiinstagram
#usahawanonline
#usahawanmuda
#usahawandexandra
#sakarantai7
#bazarpaknil
#perfumeviral
#jeneralinsta
.
Jom follow ig awesome dibawah, banyak info dan tips tentang instagram 😍
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance
POWER OF DE'XANDRA . MINYAK WANGI PEKAT yang TAK hilang bau walau lepas cuci baju ? . Perfume super TERBAIK untuk CEWEK yang selalu berpeluh, aktif, lasak, selalu berjumpa orang, kerja luar kawasan, selalu travel & sibuk. . Perfume POWER ini boleh buat si ROMEO tak tidur malam..... YE sis,,, aroma De'xandra yang kuat & unik ini akan memberikan kesan emosi yang mendalam ! . Koleksi WOMEN dari De'xandra adalah minyak wangi wanita 'EXCLUSIVELY blend' yang dibuat dari resipi RAHSIA... " LET'S PASSION LEAD YOU " . . E M M A M A R L Y N I E 👤 Agent Gua Musang 🆔 A2368 📲 www.wasap.my/60199802803 👫 Dropship Wanted 🚗 COD : Chiku, Paloh, Gua Musang ( Ahad - Khamis ) & Machang ( Jumaat & Sabtu ) . #dexandra  #letpassionleadyou  #clearancesale  #dexandraperfume  #kualakrai  #labok  #longlasting  #bautahanlama  #mesrasolat  #setandingoriginal  #produkbumiputera  #dropshipwanted  #ajimaura  #agentguamusang  #bodyodourless  #dropshipdiperlukan  #chiku  #paloh  #guamusang  #machang  #kelantan  #terapiinstagram  #usahawanonline  #usahawanmuda  #usahawandexandra  #sakarantai7  #bazarpaknil  #perfumeviral  #jeneralinsta  . Jom follow ig awesome dibawah, banyak info dan tips tentang instagram 😍 . @ajimaura personal @akademi.insta group support @sifucilik basic Instagram @dukunsaka instagram advance
ZERO GST!
Alhamdulillah 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #kauzsperfume 
Selamat Menjalani Ibadah Puasa 🕌🌙diatas permintaan ramai..kita extend 
Operasi Kedai Bermula 10.00pagi sehingga 11.00malam untuk bulan Ramadhan ini.
We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai: 
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

Cara Order: SMS/Whatsapp:  013 377 7786 #dyxy #dyxybccream  #ephyra #pinkladybodyperfection  #aurawhite  #glowglowing #kauzs #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic  #dianzvitamin #tatiskincare  #dexandraperfume  #uitm  #lemonex #tabita  #jamunenek #dianzvitamin  #honeyglowsoap  #kcolly #shhazbeauty  #kurungmoden #azanis #snowwhitesecret #uitmshahalam #bajukurung #kosmetikmurah #dnarsskincare
ZERO GST! Alhamdulillah 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #kauzsperfume  Selamat Menjalani Ibadah Puasa 🕌🌙diatas permintaan ramai..kita extend Operasi Kedai Bermula 10.00pagi sehingga 11.00malam untuk bulan Ramadhan ini. We Accept All Credit Card & Debit Card 💳 Alamat Kedai: 1. Outlet Shah Alam HQ: Kauzs Sdn Bhd C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406 2. Outlet Johor Bahru: Kauzs Sdn Bhd No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006 Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda. Cara Order: SMS/Whatsapp: 013 377 7786 #dyxy  #dyxybccream  #ephyra  #pinkladybodyperfection  #aurawhite  #glowglowing  #kauzs  #dyxycosmetic  #karismacosmetic  #susumaaez  #DeejaCosmetic  #dianzvitamin  #tatiskincare  #dexandraperfume  #uitm  #lemonex  #tabita  #jamunenek  #dianzvitamin  #honeyglowsoap  #kcolly  #shhazbeauty  #kurungmoden  #azanis  #snowwhitesecret  #uitmshahalam  #bajukurung  #kosmetikmurah  #dnarsskincare 
ZERO GST!
Alhamdulillah 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #kauzsperfume 
Selamat Menjalani Ibadah Puasa 🕌🌙diatas permintaan ramai..kita extend 
Operasi Kedai Bermula 10.00pagi sehingga 11.00malam untuk bulan Ramadhan ini.
We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai: 
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

Cara Order: SMS/Whatsapp:  013 377 7786 #dyxy #dyxybccream  #ephyra #pinkladybodyperfection  #aurawhite  #glowglowing #kauzs #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic  #dianzvitamin #tatiskincare  #dexandraperfume  #uitm  #lemonex #tabita  #jamunenek #dianzvitamin  #honeyglowsoap  #kcolly #shhazbeauty  #kurungmoden #azanis #snowwhitesecret #uitmshahalam #bajukurung #kosmetikmurah #dnarsskincare
ZERO GST! Alhamdulillah 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #kauzsperfume  Selamat Menjalani Ibadah Puasa 🕌🌙diatas permintaan ramai..kita extend Operasi Kedai Bermula 10.00pagi sehingga 11.00malam untuk bulan Ramadhan ini. We Accept All Credit Card & Debit Card 💳 Alamat Kedai: 1. Outlet Shah Alam HQ: Kauzs Sdn Bhd C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406 2. Outlet Johor Bahru: Kauzs Sdn Bhd No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006 Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda. Cara Order: SMS/Whatsapp: 013 377 7786 #dyxy  #dyxybccream  #ephyra  #pinkladybodyperfection  #aurawhite  #glowglowing  #kauzs  #dyxycosmetic  #karismacosmetic  #susumaaez  #DeejaCosmetic  #dianzvitamin  #tatiskincare  #dexandraperfume  #uitm  #lemonex  #tabita  #jamunenek  #dianzvitamin  #honeyglowsoap  #kcolly  #shhazbeauty  #kurungmoden  #azanis  #snowwhitesecret  #uitmshahalam  #bajukurung  #kosmetikmurah  #dnarsskincare 
ZERO GST!
Alhamdulillah 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #kauzsperfume 
Selamat Menjalani Ibadah Puasa 🕌🌙diatas permintaan ramai..kita extend 
Operasi Kedai Bermula 10.00pagi sehingga 11.00malam untuk bulan Ramadhan ini.
We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai: 
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

Cara Order: SMS/Whatsapp:  013 377 7786 #dyxy #dyxybccream  #ephyra #pinkladybodyperfection  #aurawhite  #glowglowing #kauzs #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic  #dianzvitamin #tatiskincare  #dexandraperfume  #uitm  #lemonex #tabita  #jamunenek #dianzvitamin  #honeyglowsoap  #kcolly #shhazbeauty  #kurungmoden #azanis #snowwhitesecret #uitmshahalam #bajukurung #kosmetikmurah #dnarsskincare
ZERO GST! Alhamdulillah 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #kauzsperfume  Selamat Menjalani Ibadah Puasa 🕌🌙diatas permintaan ramai..kita extend Operasi Kedai Bermula 10.00pagi sehingga 11.00malam untuk bulan Ramadhan ini. We Accept All Credit Card & Debit Card 💳 Alamat Kedai: 1. Outlet Shah Alam HQ: Kauzs Sdn Bhd C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406 2. Outlet Johor Bahru: Kauzs Sdn Bhd No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006 Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda. Cara Order: SMS/Whatsapp: 013 377 7786 #dyxy  #dyxybccream  #ephyra  #pinkladybodyperfection  #aurawhite  #glowglowing  #kauzs  #dyxycosmetic  #karismacosmetic  #susumaaez  #DeejaCosmetic  #dianzvitamin  #tatiskincare  #dexandraperfume  #uitm  #lemonex  #tabita  #jamunenek  #dianzvitamin  #honeyglowsoap  #kcolly  #shhazbeauty  #kurungmoden  #azanis  #snowwhitesecret  #uitmshahalam  #bajukurung  #kosmetikmurah  #dnarsskincare