an online Instagram web viewer

#ctdk medias

Photos

FIBROID/CYST ADALAH PENYAKIT TREND TERKINI
.
.
Zaman mak dan nenek kita dulu jarang dengar fibroid dan cysts. Berbeza zaman sekarang ni anak dara belum kawin pun dah kena fibroid. Orang zaman dulu amalkan jamu dan maajun sejak anakdara lagi. Tak sempat fibroid diorang nak membesar n membiak. Kakyu nasihatkan wanita2 amalkanlah jamu n maajun utk mengelakkan cysts n fibroid menyubur dlm rahim anda. 
Yang sedang menghadapi masaalah cyst n fibroid segera amalkan jamu n maajun utk membantutkan pembesarannya.

www.wasap.my/60109011140/JAMU

#pakarjamu
#perlinawhite
#sengugut
#keputihan
#keputihanberbau
#kegatalanfaraj
#sukarhamil
#hubungansuamiisteri
#fibroid
#cyst
#terlajaklaris
#ctdk
#nursajat02
#laraalana
#bazarpaknil
FIBROID/CYST ADALAH PENYAKIT TREND TERKINI . . Zaman mak dan nenek kita dulu jarang dengar fibroid dan cysts. Berbeza zaman sekarang ni anak dara belum kawin pun dah kena fibroid. Orang zaman dulu amalkan jamu dan maajun sejak anakdara lagi. Tak sempat fibroid diorang nak membesar n membiak. Kakyu nasihatkan wanita2 amalkanlah jamu n maajun utk mengelakkan cysts n fibroid menyubur dlm rahim anda. Yang sedang menghadapi masaalah cyst n fibroid segera amalkan jamu n maajun utk membantutkan pembesarannya. www.wasap.my/60109011140/JAMU #pakarjamu  #perlinawhite  #sengugut  #keputihan  #keputihanberbau  #kegatalanfaraj  #sukarhamil  #hubungansuamiisteri  #fibroid  #cyst  #terlajaklaris  #ctdk  #nursajat02  #laraalana  #bazarpaknil 
KENAPA #BAimondKurung perlu ada dalam almari korang? .
PALING BEST, jubah ini tak perlu IRON. Kalau tiba2 sesapa ajak pergi kenduri, terus sarung je BAimond jubah. Dah jimat masa 😍
. 
#BAimonds ni menggunakan material custommade LUXURY GLITTER COTTON LYCRA yang sangat sejuk dan selesa untuk cuaca,dan satu lagi, material ni jugak stretchable tau. 😁
. 
#BAimondsKurung ni nampak mewah dan exclusive tapi tetap simple walau penuh gliter satu badan. Jadi jangan risau anda tak akan overdress,so sesuai sangat kalau nak pergi mana-mana majlis,nak pakai time pergi ofis pun boleh👌
.
Berminat?
Boleh WhatsApp Zara 
WhatsApp 0183286869
.
#BAimondJubah#bellaammara
#Bellaammaralovers#bellealyahya
#bajuraya2018#bajuwanita#bajuwanitamurah#bajulebaran#bellaammarabangi#bellaammaraonline#bellaammararaya2018#terapiinstagram#ajimaura#niqabis#shoppingonline#alhamdulillah#fashion#selamatpagi#bajucantik#carlsamsudin#azizanosman#irfankhairi#ctdk#neelofa#jubahmurah#selangor
KENAPA #BAimondKurung  perlu ada dalam almari korang? . PALING BEST, jubah ini tak perlu IRON. Kalau tiba2 sesapa ajak pergi kenduri, terus sarung je BAimond jubah. Dah jimat masa 😍 . #BAimonds  ni menggunakan material custommade LUXURY GLITTER COTTON LYCRA yang sangat sejuk dan selesa untuk cuaca,dan satu lagi, material ni jugak stretchable tau. 😁 . #BAimondsKurung  ni nampak mewah dan exclusive tapi tetap simple walau penuh gliter satu badan. Jadi jangan risau anda tak akan overdress,so sesuai sangat kalau nak pergi mana-mana majlis,nak pakai time pergi ofis pun boleh👌 . Berminat? Boleh WhatsApp Zara WhatsApp 0183286869 . #BAimondJubah #bellaammara  #Bellaammaralovers #bellealyahya  #bajuraya2018 #bajuwanita #bajuwanitamurah #bajulebaran #bellaammarabangi #bellaammaraonline #bellaammararaya2018 #terapiinstagram #ajimaura #niqabis #shoppingonline #alhamdulillah #fashion #selamatpagi #bajucantik #carlsamsudin #azizanosman #irfankhairi #ctdk #neelofa #jubahmurah #selangor 
Code: GM

CINDERELLA FUN SLING BAG

Price : Rm40.00 SM RM45.00 SS
📮 FREE POSTAGE 🌟 4 Colour : 
Hot Pink
Light Pink
Light Blue
Light Purple 📌Materials : PU Leather 📌Dimensions : 17cm(L )x 6cm(W) x 15cm(H)

Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio

#beg
#negerisembilan
#begcantik
#shakleemalaysia
#fattzura 
#kelantan
#terengganu
#comelpipimerah
#begtanganmalaysia
#politeknik
#johor
#terapiinstagram
#ajimaura
#slingbag
#ctdk
#backpack
#selangor
#uitm
#penang
#kedah
#begmurah
#shahalam
#bazarpaknil
#assalamualaikum 
#pengantinmusimsalju
#melaka
#begkanakkanak
#utm
#unisza
#rahsiahatiperempuan
Code: GM CINDERELLA FUN SLING BAG Price : Rm40.00 SM RM45.00 SS 📮 FREE POSTAGE 🌟 4 Colour : Hot Pink Light Pink Light Blue Light Purple 📌Materials : PU Leather 📌Dimensions : 17cm(L )x 6cm(W) x 15cm(H) Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio #beg  #negerisembilan  #begcantik  #shakleemalaysia  #fattzura  #kelantan  #terengganu  #comelpipimerah  #begtanganmalaysia  #politeknik  #johor  #terapiinstagram  #ajimaura  #slingbag  #ctdk  #backpack  #selangor  #uitm  #penang  #kedah  #begmurah  #shahalam  #bazarpaknil  #assalamualaikum  #pengantinmusimsalju  #melaka  #begkanakkanak  #utm  #unisza  #rahsiahatiperempuan 
Banyak yg ingin punya usaha, ingin sukses, tapi hanya sebatas impian & keinginan. Setelah tahu jumlah modalnya, nyali langsung ciut.

Semua usaha butuh modal ya shay, mau jual gorengan, jual bakso, jual apa pun butuh modal. Tapi 100rb, coba pikirkan bisa pake modal buat usaha apa? Gak ada. Cuma bisnis cerdas database modal demikian kecil hasil bisa jutaan per bulan.

Modal hanya 100rb 1x selamanya, hasil 500rb/hari.

Join now promo only 100rb. Harga normal 200rb. 
Serius join ya, ga ngerti nanti pasti dibimbing sampai bisa. Hanya kami yg berani beri garansi sukses karena sudah sangat sangat banyak yg berhasil dibimbing.

Pelajar, mahasiswa, karyawan, penggangguran, ibu rumah tangga, guru, dosen dan lainnya telah berhasil di bisnis cerdas ini. 
Siapa pun anda, apa pun latar belakang anda, kami pasti bimbing dari nol sampai sukses.

Jangan tunggu harga kembali normal, segera kontak D4063C64 
#artis #model #pramugari #puncak #bali #garut #dago #karawang #modelindonesia #wanita #batam #padang #gym #bajupremium #bandung #penyanyi #dewisandra #aliandooo #kulitputih #agnezmo #endorse #ctdk #sayanakkurus #bsi #sumedang #summarecon #creamjerawat #kecantikkan #sayajual #cantik
Banyak yg ingin punya usaha, ingin sukses, tapi hanya sebatas impian & keinginan. Setelah tahu jumlah modalnya, nyali langsung ciut. Semua usaha butuh modal ya shay, mau jual gorengan, jual bakso, jual apa pun butuh modal. Tapi 100rb, coba pikirkan bisa pake modal buat usaha apa? Gak ada. Cuma bisnis cerdas database modal demikian kecil hasil bisa jutaan per bulan. Modal hanya 100rb 1x selamanya, hasil 500rb/hari. Join now promo only 100rb. Harga normal 200rb. Serius join ya, ga ngerti nanti pasti dibimbing sampai bisa. Hanya kami yg berani beri garansi sukses karena sudah sangat sangat banyak yg berhasil dibimbing. Pelajar, mahasiswa, karyawan, penggangguran, ibu rumah tangga, guru, dosen dan lainnya telah berhasil di bisnis cerdas ini. Siapa pun anda, apa pun latar belakang anda, kami pasti bimbing dari nol sampai sukses. Jangan tunggu harga kembali normal, segera kontak D4063C64 #artis  #model  #pramugari  #puncak  #bali  #garut  #dago  #karawang  #modelindonesia  #wanita  #batam  #padang  #gym  #bajupremium  #bandung  #penyanyi  #dewisandra  #aliandooo  #kulitputih  #agnezmo  #endorse  #ctdk  #sayanakkurus  #bsi  #sumedang  #summarecon  #creamjerawat  #kecantikkan  #sayajual  #cantik 
Salam adik2 akak. Hari ini tinggal 7 set botol besar sahaja. Akak tak masak baru lagi minggu ni. Sapa cepat dia dapat. Set Trial kena tunggu next week ye sayang.

LAVENDER BEAUTY
Botol Besar 350g (actually up to 400g)
Rm30 - 350 g (termasuk postage)

Borneo / Sg / Bgu (without postage)
Borneo tambahan postage RM11

Wa: + 6014-2696997

#lavenderbeautybodywax#fattahamin #lavenderbeautyhairremoval #bodywax #hairremoval #organic #sayajual #visitmyig #bazarpaknil #beardwax #mustachewax #manwax #chestwax #legswax #eyebrowwax #lokalah #ig_malaysia #femesbazaar #dropshipmalaysia #fisheye #sayajualonline #barangonline #ctdk #neelofa #terlajaklaris #waxing #lofatah
Salam adik2 akak. Hari ini tinggal 7 set botol besar sahaja. Akak tak masak baru lagi minggu ni. Sapa cepat dia dapat. Set Trial kena tunggu next week ye sayang. LAVENDER BEAUTY Botol Besar 350g (actually up to 400g) Rm30 - 350 g (termasuk postage) Borneo / Sg / Bgu (without postage) Borneo tambahan postage RM11 Wa: + 6014-2696997 #lavenderbeautybodywax #fattahamin  #lavenderbeautyhairremoval  #bodywax  #hairremoval  #organic  #sayajual  #visitmyig  #bazarpaknil  #beardwax  #mustachewax  #manwax  #chestwax  #legswax  #eyebrowwax  #lokalah  #ig_malaysia  #femesbazaar  #dropshipmalaysia  #fisheye  #sayajualonline  #barangonline  #ctdk  #neelofa  #terlajaklaris  #waxing  #lofatah 
| BAWAL SELFIE 50' & 55'
.
Color : Stonegrey
Price : 
Bidang 50' RM 30 exc postage ✔
Bidang 55' RM 33 exc postage ❌
Material : Chiffon Aritachi No 1
.
Can place your order via
1) DM us ( InsyaAllah fast reply)
.
2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire
.
#feedbackcustomer#tudungbawallabuh#tudungviral#tudungbawalmurah#tudungturkey#bawalturkey#bawalheavychiffon#bawal#bawalbidang60#bawalbidang45#bawalbidang50#bawalbidang55#bawalovers#bawalsatin#bawalcrepe#bawalplain#bawalcantik#bawalcotton#bawalcottonmurah#bawalturki#ctdk#fattzura
| BAWAL SELFIE 50' & 55' . Color : Stonegrey Price : Bidang 50' RM 30 exc postage ✔ Bidang 55' RM 33 exc postage ❌ Material : Chiffon Aritachi No 1 . Can place your order via 1) DM us ( InsyaAllah fast reply) . 2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire . #feedbackcustomer #tudungbawallabuh #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungturkey #bawalturkey #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalovers #bawalsatin #bawalcrepe #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalturki #ctdk #fattzura 
| BAWAL SELFIE 50' & 55'
.
Color : Olive
Price : 
Bidang 50' RM 30 exc postage ✔
Bidang 55' RM 33 exc postage ❌
Material : Chiffon Aritachi No 1
.
Can place your order via
1) DM us ( InsyaAllah fast reply)
.
2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire
.
#feedbackcustomer#tudungbawallabuh#tudungviral#tudungbawalmurah#tudungturkey#bawalturkey#bawalheavychiffon#bawal#bawalbidang60#bawalbidang45#bawalbidang50#bawalbidang55#bawalovers#bawalsatin#bawalcrepe#bawalplain#bawalcantik#bawalcotton#bawalcottonmurah#bawalturki#ctdk#fattzura
| BAWAL SELFIE 50' & 55' . Color : Olive Price : Bidang 50' RM 30 exc postage ✔ Bidang 55' RM 33 exc postage ❌ Material : Chiffon Aritachi No 1 . Can place your order via 1) DM us ( InsyaAllah fast reply) . 2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire . #feedbackcustomer #tudungbawallabuh #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungturkey #bawalturkey #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalovers #bawalsatin #bawalcrepe #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalturki #ctdk #fattzura 
| BAWAL SELFIE 50' & 55'
.
Color : Petals
Price : 
Bidang 50' RM 30 exc postage
Bidang 55' RM 33 exc postage
Material : Chiffon Aritachi No 1
.
Can place your order via
1) DM us ( InsyaAllah fast reply)
.
2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire
.
#feedbackcustomer#tudungbawallabuh#tudungviral#tudungbawalmurah#tudungturkey#bawalturkey#bawalheavychiffon#bawal#bawalbidang60#bawalbidang45#bawalbidang50#bawalbidang55#bawalovers#bawalsatin#bawalcrepe#bawalplain#bawalcantik#bawalcotton#bawalcottonmurah#bawalturki#ctdk#fattzura
| BAWAL SELFIE 50' & 55' . Color : Petals Price : Bidang 50' RM 30 exc postage Bidang 55' RM 33 exc postage Material : Chiffon Aritachi No 1 . Can place your order via 1) DM us ( InsyaAllah fast reply) . 2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire . #feedbackcustomer #tudungbawallabuh #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungturkey #bawalturkey #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalovers #bawalsatin #bawalcrepe #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalturki #ctdk #fattzura 
| BAWAL SELFIE 50' & 55'
.
Color : Very Dark Blue
Price : 
Bidang 50' RM 30 exc postage ❌
Bidang 55' RM 33 exc postage ✔
Material : Chiffon Aritachi No 1
.
Can place your order via
1) DM us ( InsyaAllah fast reply)
.
2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire
.
#feedbackcustomer#tudungbawallabuh#tudungviral#tudungbawalmurah#tudungturkey#bawalturkey#bawalheavychiffon#bawal#bawalbidang60#bawalbidang45#bawalbidang50#bawalbidang55#bawalovers#bawalsatin#bawalcrepe#bawalplain#bawalcantik#bawalcotton#bawalcottonmurah#bawalturki#ctdk#fattzura
| BAWAL SELFIE 50' & 55' . Color : Very Dark Blue Price : Bidang 50' RM 30 exc postage ❌ Bidang 55' RM 33 exc postage ✔ Material : Chiffon Aritachi No 1 . Can place your order via 1) DM us ( InsyaAllah fast reply) . 2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire . #feedbackcustomer #tudungbawallabuh #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungturkey #bawalturkey #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalovers #bawalsatin #bawalcrepe #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalturki #ctdk #fattzura 
| BAWAL SELFIE 50' & 55'
.
Color : Toblerone
Price : 
Bidang 50' RM 30 exc postage ✔
Bidang 55' RM 33 exc postage ✔
Material : Chiffon Aritachi No 1
.
Can place your order via
1) DM us ( InsyaAllah fast reply)
.
2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire
.
#feedbackcustomer#tudungbawallabuh#tudungviral#tudungbawalmurah#tudungturkey#bawalturkey#bawalheavychiffon#bawal#bawalbidang60#bawalbidang45#bawalbidang50#bawalbidang55#bawalovers#bawalsatin#bawalcrepe#bawalplain#bawalcantik#bawalcotton#bawalcottonmurah#bawalturki#ctdk#fattzura
| BAWAL SELFIE 50' & 55' . Color : Toblerone Price : Bidang 50' RM 30 exc postage ✔ Bidang 55' RM 33 exc postage ✔ Material : Chiffon Aritachi No 1 . Can place your order via 1) DM us ( InsyaAllah fast reply) . 2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire . #feedbackcustomer #tudungbawallabuh #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungturkey #bawalturkey #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalovers #bawalsatin #bawalcrepe #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalturki #ctdk #fattzura 
| BAWAL SELFIE 50' & 55'
.
Color : Tiramisu
Price : 
Bidang 50' RM 30 exc postage ✔
Bidang 55' RM 33 exc postage ✔
Material : Chiffon Aritachi No 1
.
Can place your order via
1) DM us ( InsyaAllah fast reply)
.
2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire
.
#feedbackcustomer#tudungbawallabuh#tudungviral#tudungbawalmurah#tudungturkey#bawalturkey#bawalheavychiffon#bawal#bawalbidang60#bawalbidang45#bawalbidang50#bawalbidang55#bawalovers#bawalsatin#bawalcrepe#bawalplain#bawalcantik#bawalcotton#bawalcottonmurah#bawalturki#ctdk#fattzura
| BAWAL SELFIE 50' & 55' . Color : Tiramisu Price : Bidang 50' RM 30 exc postage ✔ Bidang 55' RM 33 exc postage ✔ Material : Chiffon Aritachi No 1 . Can place your order via 1) DM us ( InsyaAllah fast reply) . 2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire . #feedbackcustomer #tudungbawallabuh #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungturkey #bawalturkey #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalovers #bawalsatin #bawalcrepe #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalturki #ctdk #fattzura 
Handbag raya oulss
_
#ajdastorereadystock .

Ch@nel large 
_

RM 100 sm // RM 105 ss
Length 32  x height 21 cm
_

W H A T S A P P 
0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 .

Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉

#fattzura #dropship #dropshipwanted #dropshipneeded #aurainsta #terapiinstagram #ajimaura #handbagmurah #begtanganmurah #sethantaranmurah #tudunginstant #tudungekspress #handbagraya #zulofa #kedaionlinemurah #malaysiaigshop #handbagrayamurah #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #neelofa #ctdk #hantarankahwin #hantarantunang #cikgucikgi #cikgusekolah #hantaranpernikahan
Handbag raya oulss _ #ajdastorereadystock  . Ch@nel large _ RM 100 sm // RM 105 ss Length 32 x height 21 cm _ W H A T S A P P 0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 . Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉 #fattzura  #dropship  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #aurainsta  #terapiinstagram  #ajimaura  #handbagmurah  #begtanganmurah  #sethantaranmurah  #tudunginstant  #tudungekspress  #handbagraya  #zulofa  #kedaionlinemurah  #malaysiaigshop  #handbagrayamurah  #sayajualmurah  #sayajual  #bazarpaknil  #neelofa  #ctdk  #hantarankahwin  #hantarantunang  #cikgucikgi  #cikgusekolah  #hantaranpernikahan 
Hello handsome 😍
Selamat pagi semua
Hello handsome 😍 Selamat pagi semua
[ Tea for Two ] 
RM25.00 per set 
Available color - pink
[ Tea for Two ] RM25.00 per set Available color - pink
| BAWAL SELFIE 50' & 55'
.
Color : Smoke Blue
Price : 
Bidang 50' RM 30 exc postage ✔
Bidang 55' RM 33 exc postage ✔
Material : Chiffon Aritachi No 1
.
Can place your order via
1) DM us ( InsyaAllah fast reply)
.
2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire
.
#feedbackcustomer#tudungbawallabuh#tudungviral#tudungbawalmurah#tudungturkey#bawalturkey#bawalheavychiffon#bawal#bawalbidang60#bawalbidang45#bawalbidang50#bawalbidang55#bawalovers#bawalsatin#bawalcrepe#bawalplain#bawalcantik#bawalcotton#bawalcottonmurah#bawalturki#ctdk#fattzura
| BAWAL SELFIE 50' & 55' . Color : Smoke Blue Price : Bidang 50' RM 30 exc postage ✔ Bidang 55' RM 33 exc postage ✔ Material : Chiffon Aritachi No 1 . Can place your order via 1) DM us ( InsyaAllah fast reply) . 2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire . #feedbackcustomer #tudungbawallabuh #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungturkey #bawalturkey #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalovers #bawalsatin #bawalcrepe #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalturki #ctdk #fattzura 
| BAWAL SELFIE 50' & 55'
.
Color : Pure White
Price : 
Bidang 50' RM 30 exc postage
Bidang 55' RM 33 exc postage
Material : Chiffon Aritachi No 1
.
Can place your order via
1) DM us ( InsyaAllah fast reply)
.
2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire
.
#feedbackcustomer#tudungbawallabuh#tudungviral#tudungbawalmurah#tudungturkey#bawalturkey#bawalheavychiffon#bawal#bawalbidang60#bawalbidang45#bawalbidang50#bawalbidang55#bawalovers#bawalsatin#bawalcrepe#bawalplain#bawalcantik#bawalcotton#bawalcottonmurah#bawalturki#ctdk#fattzura
| BAWAL SELFIE 50' & 55' . Color : Pure White Price : Bidang 50' RM 30 exc postage Bidang 55' RM 33 exc postage Material : Chiffon Aritachi No 1 . Can place your order via 1) DM us ( InsyaAllah fast reply) . 2) Click our whatsapp link @teammuslimahattire . #feedbackcustomer #tudungbawallabuh #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungturkey #bawalturkey #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalovers #bawalsatin #bawalcrepe #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalturki #ctdk #fattzura 
Business
01. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, sila pm www.wasap.my/60193597795/. 02. Untuk promosi dan maklumat kereta keluaran Perodua, sila join group whatsapp saya di https://chat.whatsapp.com/63W4RWb7iLM6UY7PaDitcE

03. Anda juga boleh mengikuti perkembangan promosi terbaru dari Perodua di instagram https://www.instagram.com/mdsiraf/

04. Mohon ke page saya dan like sebagai tanda sokongan anda terhadap produk kereta keluaran Malaysia kebanggaan negara dengan ciri-ciri terkini dari Perodua:-
https://www.facebook.com/Perodua-Axia-Bezza-Myvi-Alza-200199434046631/

#kereta #keretasewa #perodua #peroduamyvi #peroduaaxia #peroduaalza #myvi #alza #axia #peroduabezza #bezza, #yunamusic, #aeril_zafrel, #aydajebat, #missfazura, #rozitachewan, #zizanrazak869, #ctdk, #schaalyahya, #awalashaari, #noradanish, #neelofa
Business 01. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, sila pm www.wasap.my/60193597795/. 02. Untuk promosi dan maklumat kereta keluaran Perodua, sila join group whatsapp saya di https://chat.whatsapp.com/63W4RWb7iLM6UY7PaDitcE 03. Anda juga boleh mengikuti perkembangan promosi terbaru dari Perodua di instagram https://www.instagram.com/mdsiraf/ 04. Mohon ke page saya dan like sebagai tanda sokongan anda terhadap produk kereta keluaran Malaysia kebanggaan negara dengan ciri-ciri terkini dari Perodua:- https://www.facebook.com/Perodua-Axia-Bezza-Myvi-Alza-200199434046631/ #kereta  #keretasewa  #perodua  #peroduamyvi  #peroduaaxia  #peroduaalza  #myvi  #alza  #axia  #peroduabezza  #bezza , #yunamusic , #aeril_zafrel , #aydajebat , #missfazura , #rozitachewan , #zizanrazak869 , #ctdk , #schaalyahya , #awalashaari , #noradanish , #neelofa 
Handbag raya oulss
_
#ajdastorereadystock .

Gucc! Sling
_

RM 90 sm // RM 95 ss
Length 25.5 x height 24 cm
_

W H A T S A P P 
0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 .

Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉

#fattzura #dropship #dropshipwanted #dropshipneeded #aurainsta #terapiinstagram #ajimaura #handbagmurah #begtanganmurah #sethantaranmurah #tudunginstant #tudungekspress #handbagraya #zulofa #kedaionlinemurah #malaysiaigshop #handbagrayamurah #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #neelofa #ctdk #hantarankahwin #hantarantunang #cikgucikgi #cikgusekolah #hantaranpernikahan
Handbag raya oulss _ #ajdastorereadystock  . Gucc! Sling _ RM 90 sm // RM 95 ss Length 25.5 x height 24 cm _ W H A T S A P P 0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 . Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉 #fattzura  #dropship  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #aurainsta  #terapiinstagram  #ajimaura  #handbagmurah  #begtanganmurah  #sethantaranmurah  #tudunginstant  #tudungekspress  #handbagraya  #zulofa  #kedaionlinemurah  #malaysiaigshop  #handbagrayamurah  #sayajualmurah  #sayajual  #bazarpaknil  #neelofa  #ctdk  #hantarankahwin  #hantarantunang  #cikgucikgi  #cikgusekolah  #hantaranpernikahan 
🌹 Tupperware Brands... Stok terhad.. blh isi keropok, beras, kuih, biskut & pelbagai lagi, size besar 11 Liter (size lbh besar dari seblm ni).. order sehingga 31/5/18 shj.. 😊.. berminat contact 019-2195015 💝

#sayajualtupperware #tupperware  #tupperwareonline #tupperwaremalaysia #tupperwarebrand #tupperwarebrands #tupperwarebrandsmalaysia @ctdk #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #sitizoner #laraalana #arifjiwaasyraf #bujibuchempel #theyusufiskandar  #neelofa #fattahaminz #noradanish #rozitachewan #errafazira #zianazain #aidijuma #nelydiasenrose #emmamaembong #mirafilzah #aaronaziz #zizanrazak #fazura #adibizara #sitiaafiyah
🌹 Tupperware Brands... Stok terhad.. blh isi keropok, beras, kuih, biskut & pelbagai lagi, size besar 11 Liter (size lbh besar dari seblm ni).. order sehingga 31/5/18 shj.. 😊.. berminat contact 019-2195015 💝 #sayajualtupperware  #tupperware  #tupperwareonline  #tupperwaremalaysia  #tupperwarebrand  #tupperwarebrands  #tupperwarebrandsmalaysia  @ctdk #ctdk  #ctnurhaliza  #sitinurhaliza  #sitizoner  #laraalana  #arifjiwaasyraf  #bujibuchempel  #theyusufiskandar  #neelofa  #fattahaminz  #noradanish  #rozitachewan  #errafazira  #zianazain  #aidijuma  #nelydiasenrose  #emmamaembong  #mirafilzah  #aaronaziz  #zizanrazak  #fazura  #adibizara  #sitiaafiyah 
MAKIN BERSERI NAMPAK? 😊AWAK PUN NAK KURUS PUTIH SERENTAKKKK??? #juskurusputihpertamaasia KAMI NI LULUS KKM TAUU😊.
.
#kurusputihserentak #slimmewhite #juskurusputihpertamaasia #ctdk #breastpumpmurah #resepikampung
Dah release premium collection dari @arianirtw !!
Jom order sebelum habis size 😆😆;
@arianirtw new arrival for #arianiglamlebaran2018 😍😍;
🌸 Veera
🌸 RM 409
🌸 Size XS-3XL
🌸 3 colors
🌸 Material: brocade
🌸 Whatsapp 0192782412 😍😍😍;
🎉 As usual, harga sama dengan butik, tiada service charge 😘😘; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung
Dah release premium collection dari @arianirtw !! Jom order sebelum habis size 😆😆; @arianirtw new arrival for #arianiglamlebaran2018  😍😍; 🌸 Veera 🌸 RM 409 🌸 Size XS-3XL 🌸 3 colors 🌸 Material: brocade 🌸 Whatsapp 0192782412 😍😍😍; 🎉 As usual, harga sama dengan butik, tiada service charge 😘😘; #artwglamlebaran  #galeriariani  #sayajualshawl  #ariani  #arianilovers  #singapore  #brunei  #sayajualbawal  #heroseorangcinderella  #galeriariani  #ariani  #arianilovers  #hijabista  #hijab  #hijabistamalaysia  #brunei  #singapore  #ctdk  #personalshopper  #personalshoppermalaysia  #personalshopperariani  #personalshoppermy  #arianilebaran2018  #arianiluminouslebaran2018  #bajuraya2018  #sayajualbajuraya  #bajukurung 
Cik abg makin menjauh?? Miss v berbau? , longgar? , berlendir? , dan gatal²...
Penjaagan miss v sgt penting bg memastikan keharmonian rumah tangga anda...
. 
bukan muka ja nk cntik², cik bunga pun perlu la ada Penjaagan khusus... Jgn la asal boleh je ye... Nti kalau cik abg dah terpandang hak lain mula la slh kn si suami.. Padahal diri sendri x pndai jage😝
. 
Rasai Kesegaran sepanjang hari degan FWH Nipopink. RM18 bersamaan 130ML tau sayang. Banyak dan Pekat. Bau Tea Trea Oil. Sesuai untuk semua Jenis Kulit.

Fungsi👇
👉Mengurangkan keputihan
👉Menyahkan Bau yg kurang enak
👉Mengembalikan keremaajaan miss V
👉pH yang seimbang
👉Mengurangkan Lebam dan gelap di sekitar faraj
👉Mengetatkan faraj
👉Mengurangkan kemelecetan dan gatal gatal pada miss v

Whatsapp 0179570551..click trus link ws pd bio okeyh . 
#nipopink #femininewash #pembersihwanitaviral2017
#merawatkeputihan
#mengetatkanfaraj #pencuciwanita
#ctdk #noradanish
Cik abg makin menjauh?? Miss v berbau? , longgar? , berlendir? , dan gatal²... Penjaagan miss v sgt penting bg memastikan keharmonian rumah tangga anda... . bukan muka ja nk cntik², cik bunga pun perlu la ada Penjaagan khusus... Jgn la asal boleh je ye... Nti kalau cik abg dah terpandang hak lain mula la slh kn si suami.. Padahal diri sendri x pndai jage😝 . Rasai Kesegaran sepanjang hari degan FWH Nipopink. RM18 bersamaan 130ML tau sayang. Banyak dan Pekat. Bau Tea Trea Oil. Sesuai untuk semua Jenis Kulit. Fungsi👇 👉Mengurangkan keputihan 👉Menyahkan Bau yg kurang enak 👉Mengembalikan keremaajaan miss V 👉pH yang seimbang 👉Mengurangkan Lebam dan gelap di sekitar faraj 👉Mengetatkan faraj 👉Mengurangkan kemelecetan dan gatal gatal pada miss v Whatsapp 0179570551..click trus link ws pd bio okeyh . #nipopink  #femininewash  #pembersihwanitaviral2017  #merawatkeputihan  #mengetatkanfaraj  #pencuciwanita  #ctdk  #noradanish 
🌸 Ready Stock 🌸 Ready Stock🌸
.
ANASTASIA BEVERLY HILLS
Liquid Lipstick -  Rm 130 each
.
▫️Dolce
▫️Pure Hollywood
▫️Poet
▫️Ashton
.
Postage : Rm 8 (S/M) Rm 12 (S/S)
.
WA : 🌷🌷 019 - 6923200 🌷🌷
.
#bluelilacreadystock
🌸 Ready Stock 🌸 Ready Stock🌸 . ANASTASIA BEVERLY HILLS Liquid Lipstick - Rm 130 each . ▫️Dolce ▫️Pure Hollywood ▫️Poet ▫️Ashton . Postage : Rm 8 (S/M) Rm 12 (S/S) . WA : 🌷🌷 019 - 6923200 🌷🌷 . #bluelilacreadystock 
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan teamikais.. Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? .
✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN teamikais!!”
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage
.

0199068004
0199068004
0199068004
.
.
#bccream #kulitflawless #tanpabedak #trustedseller #dyxy #cosmetic #produkhangat #nakcantik #teamdyxy #promosi #freegift  #bycreambydyana #testimonidyxy #foundation #teamikais #dyxypahang #dyxykuantan #facemistgreentea #mascaradyxy #lipstickdyxy #brushdyxy #muakuantan #muapekan#teamfl #DYXYLegacy #fattzura #ctdk #sitiaafiyah #dyxyroadto50k
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan teamikais.. Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? . ✅freegift banyak ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awak guna dyxy ✅penghantaran cepat ✅FREE POSTAGE gais! ✅harga less kebabom ✅cod kawasan melaka sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN teamikais!!” . . . Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage . 0199068004 0199068004 0199068004 . . #bccream  #kulitflawless  #tanpabedak  #trustedseller  #dyxy  #cosmetic  #produkhangat  #nakcantik  #teamdyxy  #promosi  #freegift  #bycreambydyana  #testimonidyxy  #foundation  #teamikais  #dyxypahang  #dyxykuantan  #facemistgreentea  #mascaradyxy  #lipstickdyxy  #brushdyxy  #muakuantan  #muapekan #teamfl  #DYXYLegacy  #fattzura  #ctdk  #sitiaafiyah  #dyxyroadto50k 
Buka puasa semalam .. buah Melaka #zahmb#comelpipimerah #neelofahijab #neelofa #ctdk #fatahamin #faizura
Handbag raya oulss
_
#ajdastorereadystock .

Ch@nel medium (double flap) 
_

RM 95 sm // RM 100 ss
Length 30  x height 18 cm
_

W H A T S A P P 
0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 .

Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉

#fattzura #dropship #dropshipwanted #dropshipneeded #aurainsta #terapiinstagram #ajimaura #handbagmurah #begtanganmurah #sethantaranmurah #tudunginstant #tudungekspress #handbagraya #zulofa #kedaionlinemurah #malaysiaigshop #handbagrayamurah #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #neelofa #ctdk #hantarankahwin #hantarantunang #cikgucikgi #cikgusekolah #hantaranpernikahan
Handbag raya oulss _ #ajdastorereadystock  . Ch@nel medium (double flap) _ RM 95 sm // RM 100 ss Length 30 x height 18 cm _ W H A T S A P P 0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 . Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉 #fattzura  #dropship  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #aurainsta  #terapiinstagram  #ajimaura  #handbagmurah  #begtanganmurah  #sethantaranmurah  #tudunginstant  #tudungekspress  #handbagraya  #zulofa  #kedaionlinemurah  #malaysiaigshop  #handbagrayamurah  #sayajualmurah  #sayajual  #bazarpaknil  #neelofa  #ctdk  #hantarankahwin  #hantarantunang  #cikgucikgi  #cikgusekolah  #hantaranpernikahan 
Mashaaallah alhamdulillah jejak ramadhan ke-12 dah kita dipanjatkan kesyukuran.
.
Guna yang terbaik ramadhan yang dikurniakan ini. Ada lebih kurang 2 minggu lagi dah untuk kita menjelang hari lebaran.
.
Baju raya dah boleh mula fitting siapa memang target tahun ni berkebaya di pagi raya. Keep going anda mampu mencapainya 😍💪. Kita dah mula masuk fasa ketiga proses autolisis nak turun & reshape dalam 2 minggu lagi 3-8kg boleh sangat lagi.
.
#losetobefit
#teamjuzailahjusoh
Coach Jue 0176954372
.
#misikurusdipagiraya
.
#fattzura #onlinetv3 #akasia #kevinzahri #ctdk #nazimothman #youcanloseweightfromhome #plussize #fitness #fitcamp #powerfitteam #onlinecoaching #kurus #dietatkins #ketodiet #crossfit #kuruscepat #jubahbesar #jubahsouq #bajubesar #bajuonline
Mashaaallah alhamdulillah jejak ramadhan ke-12 dah kita dipanjatkan kesyukuran. . Guna yang terbaik ramadhan yang dikurniakan ini. Ada lebih kurang 2 minggu lagi dah untuk kita menjelang hari lebaran. . Baju raya dah boleh mula fitting siapa memang target tahun ni berkebaya di pagi raya. Keep going anda mampu mencapainya 😍💪. Kita dah mula masuk fasa ketiga proses autolisis nak turun & reshape dalam 2 minggu lagi 3-8kg boleh sangat lagi. . #losetobefit  #teamjuzailahjusoh  Coach Jue 0176954372 . #misikurusdipagiraya  . #fattzura  #onlinetv3  #akasia  #kevinzahri  #ctdk  #nazimothman  #youcanloseweightfromhome  #plussize  #fitness  #fitcamp  #powerfitteam  #onlinecoaching  #kurus  #dietatkins  #ketodiet  #crossfit  #kuruscepat  #jubahbesar  #jubahsouq  #bajubesar  #bajuonline 
Hasil tangkapan semalam;
Alhamdulillah semua dah berpunya ❤️, spot yours;
Total 85pcs;
36pcs baju raya @arianirtw ; 
46pcs tudung  @galeriariani ;
3pcs baju @creacionbysitinurhaliza ;
Semua dapat free gift sampul raya, yeay!! 👏👏
Hari ni post ya 😊;
Whatsapp 0192782412 untuk order;
#galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #testimoniarianixsitinurhalizastockist #jualanpraramadhanariani2018 #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018
Hasil tangkapan semalam; Alhamdulillah semua dah berpunya ❤️, spot yours; Total 85pcs; 36pcs baju raya @arianirtw ; 46pcs tudung @galeriariani ; 3pcs baju @creacionbysitinurhaliza ; Semua dapat free gift sampul raya, yeay!! 👏👏 Hari ni post ya 😊; Whatsapp 0192782412 untuk order; #galeriariani  #sayajualshawl  #ariani  #arianilovers  #singapore  #brunei  #sayajualbawal  #heroseorangcinderella  #galeriariani  #ariani  #arianilovers  #hijabista  #hijab  #hijabistamalaysia  #brunei  #singapore  #ctdk  #personalshopper  #personalshoppermalaysia  #personalshopperariani  #personalshoppermy  #testimoniarianixsitinurhalizastockist  #jualanpraramadhanariani2018  #arianilebaran2018  #arianiluminouslebaran2018 
Ready stock...
Ubat tambah ketinggian pertama di malaysia. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? . 📞  ws : +60166105045 .
.
#heightup#heightupmurah#heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers.
Hasil tangkapan semalam;
Alhamdulillah semua dah berpunya ❤️, spot yours;
Total 85pcs;
36pcs baju raya @arianirtw ; 
46pcs tudung  @galeriariani ;
3pcs baju @creacionbysitinurhaliza ;
Semua dapat free gift sampul raya, yeay!! 👏👏
Hari ni post ya 😊;
Whatsapp 0192782412 untuk order;
#galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #testimoniarianixsitinurhalizastockist #jualanpraramadhanariani2018 #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018
Hasil tangkapan semalam; Alhamdulillah semua dah berpunya ❤️, spot yours; Total 85pcs; 36pcs baju raya @arianirtw ; 46pcs tudung @galeriariani ; 3pcs baju @creacionbysitinurhaliza ; Semua dapat free gift sampul raya, yeay!! 👏👏 Hari ni post ya 😊; Whatsapp 0192782412 untuk order; #galeriariani  #sayajualshawl  #ariani  #arianilovers  #singapore  #brunei  #sayajualbawal  #heroseorangcinderella  #galeriariani  #ariani  #arianilovers  #hijabista  #hijab  #hijabistamalaysia  #brunei  #singapore  #ctdk  #personalshopper  #personalshoppermalaysia  #personalshopperariani  #personalshoppermy  #testimoniarianixsitinurhalizastockist  #jualanpraramadhanariani2018  #arianilebaran2018  #arianiluminouslebaran2018 
PROMOSI RAYA‼️📣📣📣
.
MESTI KENA CUBA DYXY BCCREAM sbbnye:
.
🌸Dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yg berleluasa kat muka tu
🌸TAK PAYAH DA pakai CONCELEAR, COMPACT POWDER, BB CREAM bagai
🌸Tak Berminyak Langsung
🌸Tak Bercapuk bila apply kt muka
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸HD effect ( tak pyh edit gmbar da)
🌸Mempunyai SPF 50++ ( full coverage)
🌸Senang dicuci & Mesra Solat
🌸Tahan lebih 8 jam
.
.
Kemudiannn....
Spray dgn GREENTEA MINERAL FACEMIST
🌸Keep hydrating & moist kan skin kte
🌸Mengecutkan jerawat
🌸Makeup tahan lbh lama
🌸Membantu kurangkn alahan pd muka yg sensitif
🌸💯NATURAL INGREDIENT
( mineral,extract green tea, vit C & vit E)
🌸Boleh spray anytime
.
.
Jom dapatkan HOT SELLING SET COMBO TERLAJAK MURAH 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
.
😍DAPATKAN SEGERA SEBELUM PROMOSI TAMAT
🎁FREEGIFT LIMITED SETIAP PEMBELIAN
🚘FREE COD MELAKA
📬FREE POSTAGE SM
.
Berminat?
Just click link dekat bio @ whatsapp no 0125655125 sekarang
.
#myrajerfamily
#teamdxyxkakmar
#melaka
#pengkalanbalak
#pantaiputeri
#ayerkeroh
#dyxymelaka
#dyxyviral
#dyxyjohor
#facemistgreentea
#dyxykl
#dyxyseremban
#bccream
#dyxymurah
#bccreamdyxy
#comelpipimerah
#ctdk
#klebang
#dyxyteam
#fattzura
#neelofar
#dyxymurah
#sendayutinggi
#bccreamdyana
#foundationmalaysia
PROMOSI RAYA‼️📣📣📣 . MESTI KENA CUBA DYXY BCCREAM sbbnye: . 🌸Dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yg berleluasa kat muka tu 🌸TAK PAYAH DA pakai CONCELEAR, COMPACT POWDER, BB CREAM bagai 🌸Tak Berminyak Langsung 🌸Tak Bercapuk bila apply kt muka 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸HD effect ( tak pyh edit gmbar da) 🌸Mempunyai SPF 50++ ( full coverage) 🌸Senang dicuci & Mesra Solat 🌸Tahan lebih 8 jam . . Kemudiannn.... Spray dgn GREENTEA MINERAL FACEMIST 🌸Keep hydrating & moist kan skin kte 🌸Mengecutkan jerawat 🌸Makeup tahan lbh lama 🌸Membantu kurangkn alahan pd muka yg sensitif 🌸💯NATURAL INGREDIENT ( mineral,extract green tea, vit C & vit E) 🌸Boleh spray anytime . . Jom dapatkan HOT SELLING SET COMBO TERLAJAK MURAH 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . 😍DAPATKAN SEGERA SEBELUM PROMOSI TAMAT 🎁FREEGIFT LIMITED SETIAP PEMBELIAN 🚘FREE COD MELAKA 📬FREE POSTAGE SM . Berminat? Just click link dekat bio @ whatsapp no 0125655125 sekarang . #myrajerfamily  #teamdxyxkakmar  #melaka  #pengkalanbalak  #pantaiputeri  #ayerkeroh  #dyxymelaka  #dyxyviral  #dyxyjohor  #facemistgreentea  #dyxykl  #dyxyseremban  #bccream  #dyxymurah  #bccreamdyxy  #comelpipimerah  #ctdk  #klebang  #dyxyteam  #fattzura  #neelofar  #dyxymurah  #sendayutinggi  #bccreamdyana  #foundationmalaysia 
PROMOSI RAYA‼️📣📣📣
.
MESTI KENA CUBA DYXY BCCREAM sbbnye:
.
🌸Dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yg berleluasa kat muka tu
🌸TAK PAYAH DA pakai CONCELEAR, COMPACT POWDER, BB CREAM bagai
🌸Tak Berminyak Langsung
🌸Tak Bercapuk bila apply kt muka
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸HD effect ( tak pyh edit gmbar da)
🌸Mempunyai SPF 50++ ( full coverage)
🌸Senang dicuci & Mesra Solat
🌸Tahan lebih 8 jam
.
.
Kemudiannn....
Spray dgn GREENTEA MINERAL FACEMIST
🌸Keep hydrating & moist kan skin kte
🌸Mengecutkan jerawat
🌸Makeup tahan lbh lama
🌸Membantu kurangkn alahan pd muka yg sensitif
🌸💯NATURAL INGREDIENT
( mineral,extract green tea, vit C & vit E)
🌸Boleh spray anytime
.
.
Jom dapatkan HOT SELLING SET COMBO TERLAJAK MURAH 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
.
😍DAPATKAN SEGERA SEBELUM PROMOSI TAMAT
🎁FREEGIFT LIMITED SETIAP PEMBELIAN
🚘FREE COD MELAKA
📬FREE POSTAGE SM
.
Berminat?
Just click link dekat bio @ whatsapp no 0125655125 sekarang
.
#myrajerfamily
#teamdxyxkakmar
#melaka
#pengkalanbalak
#pantaiputeri
#ayerkeroh
#dyxymelaka
#dyxyviral
#dyxyjohor
#facemistgreentea
#dyxykl
#dyxyseremban
#bccream
#dyxymurah
#bccreamdyxy
#comelpipimerah
#ctdk
#klebang
#dyxyteam
#fattzura
#neelofar
#dyxymurah
#sendayutinggi
#bccreamdyana
#foundationmalaysia
PROMOSI RAYA‼️📣📣📣 . MESTI KENA CUBA DYXY BCCREAM sbbnye: . 🌸Dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yg berleluasa kat muka tu 🌸TAK PAYAH DA pakai CONCELEAR, COMPACT POWDER, BB CREAM bagai 🌸Tak Berminyak Langsung 🌸Tak Bercapuk bila apply kt muka 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸HD effect ( tak pyh edit gmbar da) 🌸Mempunyai SPF 50++ ( full coverage) 🌸Senang dicuci & Mesra Solat 🌸Tahan lebih 8 jam . . Kemudiannn.... Spray dgn GREENTEA MINERAL FACEMIST 🌸Keep hydrating & moist kan skin kte 🌸Mengecutkan jerawat 🌸Makeup tahan lbh lama 🌸Membantu kurangkn alahan pd muka yg sensitif 🌸💯NATURAL INGREDIENT ( mineral,extract green tea, vit C & vit E) 🌸Boleh spray anytime . . Jom dapatkan HOT SELLING SET COMBO TERLAJAK MURAH 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . 😍DAPATKAN SEGERA SEBELUM PROMOSI TAMAT 🎁FREEGIFT LIMITED SETIAP PEMBELIAN 🚘FREE COD MELAKA 📬FREE POSTAGE SM . Berminat? Just click link dekat bio @ whatsapp no 0125655125 sekarang . #myrajerfamily  #teamdxyxkakmar  #melaka  #pengkalanbalak  #pantaiputeri  #ayerkeroh  #dyxymelaka  #dyxyviral  #dyxyjohor  #facemistgreentea  #dyxykl  #dyxyseremban  #bccream  #dyxymurah  #bccreamdyxy  #comelpipimerah  #ctdk  #klebang  #dyxyteam  #fattzura  #neelofar  #dyxymurah  #sendayutinggi  #bccreamdyana  #foundationmalaysia 
ESP SHAKLEE adalah minuman tenaga yang berkhasiat dan digilai ramai.Kalau pagi pagi tak sempat nak sarapan boleh ambik ESP sebagai pengganti sarapan.
.
.
Kalau tak sempat nak sarapan, ambik esp, terus kenyang smpai ke lunch.Kalau ada gatsrik pun boleh cuba ESP sebab ESP mampu mengurangkan gatsrik sekaligus rasa kenyang dan bertenaga.
.
.
 Khasiat ESP SHAKLEE:
💊Memberi tenaga sepanjang hari
💊Mengurangkan angin dalam badan
💊Milkbooster terbaik
💊Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim.
💊Membantu masalah kesuburan.
💊Menguatkan rahim wanita.
💊Menganjalkan payudara wanita.
💊Mencantikkan kulit ,halus dan gebu.
💊Memudarkan dan menghilangkan parut.
💊Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang.
💊Membantu mengawal tahap kolestrol.
💊Baik untuk kesihatan jantung dan prostat.
💊Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut.
💊 Membantu menganjalkan aset wanita.

Banyak manfaat esp shaklee ni kan

Berminat pm or wasap ajoo👇
www.wasap.my/60103993961

#esplovers 
#espshaklee 
#sarapansihat 
#sayajualshaklee 
#shakleebandarserijempol 
#shakleebahau 
#shakleekualapilah 
#shakleegemas 
#instashopph 
#instabisness 
#like4like 
#likeforlike 
#likeforfollow 
#ctdk 
#codshakleejempol 
#cod_bdrserijempol_bahau_pilah_gemas
ESP SHAKLEE adalah minuman tenaga yang berkhasiat dan digilai ramai.Kalau pagi pagi tak sempat nak sarapan boleh ambik ESP sebagai pengganti sarapan. . . Kalau tak sempat nak sarapan, ambik esp, terus kenyang smpai ke lunch.Kalau ada gatsrik pun boleh cuba ESP sebab ESP mampu mengurangkan gatsrik sekaligus rasa kenyang dan bertenaga. . . Khasiat ESP SHAKLEE: 💊Memberi tenaga sepanjang hari 💊Mengurangkan angin dalam badan 💊Milkbooster terbaik 💊Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim. 💊Membantu masalah kesuburan. 💊Menguatkan rahim wanita. 💊Menganjalkan payudara wanita. 💊Mencantikkan kulit ,halus dan gebu. 💊Memudarkan dan menghilangkan parut. 💊Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang. 💊Membantu mengawal tahap kolestrol. 💊Baik untuk kesihatan jantung dan prostat. 💊Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut. 💊 Membantu menganjalkan aset wanita. Banyak manfaat esp shaklee ni kan Berminat pm or wasap ajoo👇 www.wasap.my/60103993961 #esplovers  #espshaklee  #sarapansihat  #sayajualshaklee  #shakleebandarserijempol  #shakleebahau  #shakleekualapilah  #shakleegemas  #instashopph  #instabisness  #like4like  #likeforlike  #likeforfollow  #ctdk  #codshakleejempol  #cod_bdrserijempol_bahau_pilah_gemas 
Kerajaan diminta jangan mengabaikan nasib lelaki yang tidak bekerjaya dan menggalas tanggungjawab sebagai suri rumah dengan memberi sumbangan RM50 bagi caruman kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) seperti mana yang diperoleh suri rumah wanita, lapor media tempatan.

Selain itu, langkah penolakan dua peratus daripada gaji isteri untuk dicarumkan dalam KWSP atas nama suami juga perlu dipertimbangkan oleh kerajaan bagi memastikan nasib kaum lelaki yang menjadi suri rumah dibela, lapor Utusan Online hari ini.

Laporan itu memetik pakar percukaian Universiti Tun Abdul Razak, Prof. Dr. Barjoyai Bardai berkata, inisiatif itu perlu diambil bagi memastikan golongan lelaki yang menjadi suri rumah mempunyai simpanan untuk digunakan sekiranya telah mencapai usia 60 tahun nanti. “Kita perlu tahu suri rumah ini bukan sahaja terhad kepada wanita namun ada lelaki yang terpaksa menggalas tanggungjawab tersebut atas alasan tersendiri dan golongan ini tidak boleh diabaikan oleh kerajaan. “Sudah tentu penolakan gaji isteri yang ingin dilakukan ini perlu mendapat persetujuan terlebih dahulu. Kerajaan juga perlu melihat kepada pendapatan isi rumah keluarga berkenaan bagi memastikan niat baik untuk membantu rakyat dapat dilaksanakan de­ngan telus dan menyeluruh,” katanya, petik laporan Utusan Online.

Pendapatan, purata simpanan rendah

Barjoyai menjelaskan kerajaan perlu memfokuskan golongan isi rumah berpendapatan rendah (B40) dan pertengahan (M40) untuk melaksanakan skim KWSP tersebut kerana faktor purata simpanan mereka yang rendah setiap tahun, petik laporan itu.. Sementara itu, laporan yang sama turut memetik penganalisis ekonomi dari ­Putra Business School, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Ahmed Razman Abdul Latiff berkata, pemberian sumbangan RM50 untuk dicarumkan dalam KWSP kaum lelaki yang menjadi suri rumah dapat membantu golongan tersebut untuk merancang simpanan mereka dengan lebih terurus.
.
Follow @rahsia.besarpadu

Sumber: Malaysia Kini
Kerajaan diminta jangan mengabaikan nasib lelaki yang tidak bekerjaya dan menggalas tanggungjawab sebagai suri rumah dengan memberi sumbangan RM50 bagi caruman kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) seperti mana yang diperoleh suri rumah wanita, lapor media tempatan. Selain itu, langkah penolakan dua peratus daripada gaji isteri untuk dicarumkan dalam KWSP atas nama suami juga perlu dipertimbangkan oleh kerajaan bagi memastikan nasib kaum lelaki yang menjadi suri rumah dibela, lapor Utusan Online hari ini. Laporan itu memetik pakar percukaian Universiti Tun Abdul Razak, Prof. Dr. Barjoyai Bardai berkata, inisiatif itu perlu diambil bagi memastikan golongan lelaki yang menjadi suri rumah mempunyai simpanan untuk digunakan sekiranya telah mencapai usia 60 tahun nanti. “Kita perlu tahu suri rumah ini bukan sahaja terhad kepada wanita namun ada lelaki yang terpaksa menggalas tanggungjawab tersebut atas alasan tersendiri dan golongan ini tidak boleh diabaikan oleh kerajaan. “Sudah tentu penolakan gaji isteri yang ingin dilakukan ini perlu mendapat persetujuan terlebih dahulu. Kerajaan juga perlu melihat kepada pendapatan isi rumah keluarga berkenaan bagi memastikan niat baik untuk membantu rakyat dapat dilaksanakan de­ngan telus dan menyeluruh,” katanya, petik laporan Utusan Online. Pendapatan, purata simpanan rendah Barjoyai menjelaskan kerajaan perlu memfokuskan golongan isi rumah berpendapatan rendah (B40) dan pertengahan (M40) untuk melaksanakan skim KWSP tersebut kerana faktor purata simpanan mereka yang rendah setiap tahun, petik laporan itu.. Sementara itu, laporan yang sama turut memetik penganalisis ekonomi dari ­Putra Business School, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Ahmed Razman Abdul Latiff berkata, pemberian sumbangan RM50 untuk dicarumkan dalam KWSP kaum lelaki yang menjadi suri rumah dapat membantu golongan tersebut untuk merancang simpanan mereka dengan lebih terurus. . Follow @rahsia.besarpadu Sumber: Malaysia Kini
Handbag raya oulss
_
#ajdastorereadystock .

LV speedy 30 cm
_

RM 90 sm // RM 95 ss
30 cm x 21 cm
_

W H A T S A P P 
0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 .

Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉

#fattzura #dropship #dropshipwanted #dropshipneeded #aurainsta #terapiinstagram #ajimaura #handbagmurah #begtanganmurah #sethantaranmurah #tudunginstant #tudungekspress #handbagraya #zulofa #kedaionlinemurah #malaysiaigshop #handbagrayamurah #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #neelofa #ctdk #hantarankahwin #hantarantunang #cikgucikgi #cikgusekolah #hantaranpernikahan
Handbag raya oulss _ #ajdastorereadystock  . LV speedy 30 cm _ RM 90 sm // RM 95 ss 30 cm x 21 cm _ W H A T S A P P 0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 . Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉 #fattzura  #dropship  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #aurainsta  #terapiinstagram  #ajimaura  #handbagmurah  #begtanganmurah  #sethantaranmurah  #tudunginstant  #tudungekspress  #handbagraya  #zulofa  #kedaionlinemurah  #malaysiaigshop  #handbagrayamurah  #sayajualmurah  #sayajual  #bazarpaknil  #neelofa  #ctdk  #hantarankahwin  #hantarantunang  #cikgucikgi  #cikgusekolah  #hantaranpernikahan 
Salam RAMADHAN uolls 💕 Kalau lambat reply whatsapp tu maaf tau, sis arini byk #jamumutyara nak COD 😍
.
COD Caj : RM5 sahaja 😱
RM68 1 botol (add RM8 postage)
RM136 2 botol (add RM11 postage)
.
Whatsapp 013-6927710 untuk order ♥️
.
#jamumutyarakl
#jamumutyaragombak 
#awetmuda
#tambahsusubadanmalaysia
#milkbooster 
#bazarpaknil
#cantiklangsing
#wanitamodern 
#ibumuda
#meletop
#sensasi
#kedaijamuonline
#langsing
#teamfaz
#testimoni
#tyaariffin 
#arifjiwa
#ctdk
#hadiah
#gift 
#mutyarabeauty 
#jamumutyaraoriginal 
#jamumutyarasentul
#jamumutyararawang
#jamumutyaralembahklang 
#jamumutyaraselayang 
#jamuviral 
#jamumutyaraoriginal
#jamumutyara
Salam RAMADHAN uolls 💕 Kalau lambat reply whatsapp tu maaf tau, sis arini byk #jamumutyara  nak COD 😍 . COD Caj : RM5 sahaja 😱 RM68 1 botol (add RM8 postage) RM136 2 botol (add RM11 postage) . Whatsapp 013-6927710 untuk order ♥️ . #jamumutyarakl  #jamumutyaragombak  #awetmuda  #tambahsusubadanmalaysia  #milkbooster  #bazarpaknil  #cantiklangsing  #wanitamodern  #ibumuda  #meletop  #sensasi  #kedaijamuonline  #langsing  #teamfaz  #testimoni  #tyaariffin  #arifjiwa  #ctdk  #hadiah  #gift  #mutyarabeauty  #jamumutyaraoriginal  #jamumutyarasentul  #jamumutyararawang  #jamumutyaralembahklang  #jamumutyaraselayang  #jamuviral  #jamumutyaraoriginal  #jamumutyara 
Handbag raya oulss
_
#ajdastorereadystock .

LV clunny 
_

RM 125 sm // RM 135 ss
Tinggi 17 x Lebar 25 cm
_

W H A T S A P P 
0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 .

Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉

#fattzura #dropship #dropshipwanted #dropshipneeded #aurainsta #terapiinstagram #ajimaura #handbagmurah #begtanganmurah #sethantaranmurah #tudunginstant #tudungekspress #handbagraya #zulofa #kedaionlinemurah #malaysiaigshop #handbagrayamurah #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #neelofa #ctdk #hantarankahwin #hantarantunang #cikgucikgi #cikgusekolah #hantaranpernikahan
Handbag raya oulss _ #ajdastorereadystock  . LV clunny _ RM 125 sm // RM 135 ss Tinggi 17 x Lebar 25 cm _ W H A T S A P P 0 1 3 6 7 8 1 6 7 6 . Malas nak save number ? Click je link biru di bio 😉 #fattzura  #dropship  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #aurainsta  #terapiinstagram  #ajimaura  #handbagmurah  #begtanganmurah  #sethantaranmurah  #tudunginstant  #tudungekspress  #handbagraya  #zulofa  #kedaionlinemurah  #malaysiaigshop  #handbagrayamurah  #sayajualmurah  #sayajual  #bazarpaknil  #neelofa  #ctdk  #hantarankahwin  #hantarantunang  #cikgucikgi  #cikgusekolah  #hantaranpernikahan 
PEWIIT SKINCARE DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

ramai sgt pm admin 'PEWIIT SKINCARE ADA KKM KE?'
"RAMAI PRODUK YG XDE KKM SEKARANG NI, SAYA TAKUT NAK PAKAI"
begitu ramai yg bertanya sy soalan yg sama
meh harini nak tunjuk bukti bahawa PEWIIT SKINCARE ade bukti KKM ASLI K kiki emoticon
OK pengguna yg nak cuba, jgn risau dah k?  Nah saya bagi besar2 punya kkm...wahh lega rasa sangat kan kalau produk yang kita pakai tu ada kkm,,sebab sekarang banyak sgt produk yg ada bahan terlarang ..NO NO NO
#instashop #sayajual #sayajualmurah#bazaaronline #malaysiaonlineshop
#bazaarpaknil #femesbazaar #advanceslim#onlineshop #visitig #jualanmurah#pewiitskincaremurah
#sitinurhaliza #neelofa #ctdk #emmamaembong#laraalana #cantik #sabunpewiit #pewiit3in1#sabunpewiit3in1 #setsabunpewiit #aidijuma#sabunjerawat #pewiitskincare #produkjerawat#sayapakaisayajual #tatiskincare #tabita
PEWIIT SKINCARE DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ramai sgt pm admin 'PEWIIT SKINCARE ADA KKM KE?' "RAMAI PRODUK YG XDE KKM SEKARANG NI, SAYA TAKUT NAK PAKAI" begitu ramai yg bertanya sy soalan yg sama meh harini nak tunjuk bukti bahawa PEWIIT SKINCARE ade bukti KKM ASLI K kiki emoticon OK pengguna yg nak cuba, jgn risau dah k? Nah saya bagi besar2 punya kkm...wahh lega rasa sangat kan kalau produk yang kita pakai tu ada kkm,,sebab sekarang banyak sgt produk yg ada bahan terlarang ..NO NO NO #instashop  #sayajual  #sayajualmurah #bazaaronline  #malaysiaonlineshop  #bazaarpaknil  #femesbazaar  #advanceslim #onlineshop  #visitig  #jualanmurah #pewiitskincaremurah  #sitinurhaliza  #neelofa  #ctdk  #emmamaembong #laraalana  #cantik  #sabunpewiit  #pewiit3in1 #sabunpewiit3in1  #setsabunpewiit  #aidijuma #sabunjerawat  #pewiitskincare  #produkjerawat #sayapakaisayajual  #tatiskincare  #tabita 
#assalamualaikum

Sahur apa tadi korang? 😄

Akak sahur oat tabur sambal bilis kering dan kurma jer.

Sebelum tu minum dulu #jamumutyara 1 sudu.

InsyaAllah seharian tak penat walaupun puasa.
.
Oh ya. Ni akak share tekstur jamu mutyara.. Pekat kan. Mmg terasa herba2 ramuannya. Tp sedapp.. Tak jemu nak consume hari2

#jamumutyara #salamsubuh #jamuawetmuda #jamukeputihan #jamusihat #jamutenaga #sihatbertenaga #sihatdancantik #sayajual #sayajualonline #sayajualjamu #jamuwanita #jamuanakdara #jamuibumenyusu #produkterbaik #tyaarifin #ctdk #ctdkfans #arifjiwaasyraf #jombeli #jombelionline #jomsihat #jomsihatdancantik #jamubersalin #jamuberpantang #jamukurus #jamumoden #jamuasli #jamuslimming
#assalamualaikum  Sahur apa tadi korang? 😄 Akak sahur oat tabur sambal bilis kering dan kurma jer. Sebelum tu minum dulu #jamumutyara  1 sudu. InsyaAllah seharian tak penat walaupun puasa. . Oh ya. Ni akak share tekstur jamu mutyara.. Pekat kan. Mmg terasa herba2 ramuannya. Tp sedapp.. Tak jemu nak consume hari2 #jamumutyara  #salamsubuh  #jamuawetmuda  #jamukeputihan  #jamusihat  #jamutenaga  #sihatbertenaga  #sihatdancantik  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualjamu  #jamuwanita  #jamuanakdara  #jamuibumenyusu  #produkterbaik  #tyaarifin  #ctdk  #ctdkfans  #arifjiwaasyraf  #jombeli  #jombelionline  #jomsihat  #jomsihatdancantik  #jamubersalin  #jamuberpantang  #jamukurus  #jamumoden  #jamuasli  #jamuslimming 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
❤ MANFAAT SKIN POTION OIL ❤.
.
🍃Merawat masalah jerawat
🍃Merawat masalah kulit berminyak
🍃Melembabkan kulit muka yang kering
🍃Merawat masalah pori terbuka
🍃Menghilangkan kesan parut.
🍃Menghilangkan rashes
🍃Menghilangkan kulit muka yang kusam
🍃Sekatakan tona kulit muka
🍃Memudarkan masalah jeragat
🍃Merawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
🍃Merawat bibir yang kering, gelap dan luka
🍃Merawat masalah kuku
🍃Merawat masalah strechmark.
🍃Boleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
💋 Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk  #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU". . Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? . . . ❤ MANFAAT SKIN POTION OIL ❤. . 🍃Merawat masalah jerawat 🍃Merawat masalah kulit berminyak 🍃Melembabkan kulit muka yang kering 🍃Merawat masalah pori terbuka 🍃Menghilangkan kesan parut. 🍃Menghilangkan rashes 🍃Menghilangkan kulit muka yang kusam 🍃Sekatakan tona kulit muka 🍃Memudarkan masalah jeragat 🍃Merawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri 🍃Merawat bibir yang kering, gelap dan luka 🍃Merawat masalah kuku 🍃Merawat masalah strechmark. 🍃Boleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan Kulit Jenis Yang Sesuai? 💋 Semua kulit wajah sesuai. Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut. WHATSAAP : +601116307572 WHATSAAP : +601116307572 WHATSAAP : +601116307572 . #muabella  #vitcpowder  #hmpfoundation  #hmpconceler  #vitamincbynleebeauty  #jushinecbynleebeauty  #testimoniskinpotionoil  #testomonivitcpowder  #nleebeauty  #serumoil  #multiuseoil  # #jerawat  #skincare  #aidajebat  #mirafilzah  #fattzura  #baazarpaknil  #baazaronline  #moodrepubliktour  #Dendamaurora  #sariyanti  #ctdk  #aurainsta  #unisza  #ayerlanas  #paidreview  #skinpotionoilbyileesh 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
NEW
EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0
.
MATERIAL : spanish zarrini cotton
SIZE : XS S M L XL
(see #EEkurtarizqi2 for measurements)
.
Price : $50

CLICK LINK IN BIO TO ORDER

#elrahexclusivesingapore #elrahexclusivesg
#bajumelayu2018
#kurtaraya2018
#bajurayalelaki
#bajumelayumoden
#kurtaraya
#jubahlelaki
#jubahlelaki2018
#jubahlelakiraya
#jubahrayalelaki
#bajumelayusingapore
#zulariffin #syafiqkyle #aaronaziz
#brontpalarae #haqiemrosli #hazama #faizaltahir
#wakdoyok #aerilzafrel #aydajebat #ctdk
NEW EXCLUSIVE KURTA RIZQI 2.0 . MATERIAL : spanish zarrini cotton SIZE : XS S M L XL (see #EEkurtarizqi2  for measurements) . Price : $50 CLICK LINK IN BIO TO ORDER #elrahexclusivesingapore  #elrahexclusivesg  #bajumelayu2018  #kurtaraya2018  #bajurayalelaki  #bajumelayumoden  #kurtaraya  #jubahlelaki  #jubahlelaki2018  #jubahlelakiraya  #jubahrayalelaki  #bajumelayusingapore  #zulariffin  #syafiqkyle  #aaronaziz  #brontpalarae  #haqiemrosli  #hazama  #faizaltahir  #wakdoyok  #aerilzafrel  #aydajebat  #ctdk 
L*uis Vuitt*n #43316
Grade AAA
.
Untuk bag yang lawa lagi berkualiti
HANYA 80 Ringgit
.
**slide gambar untuk lihat pilihan warna yang ada.
.
Barang baik dan lawa, kenalah kongsi. Sila tag kawan korang sekali yang berminat.
.
Cepat order bag lelawa ni sekarang!
...
Nak order, 
ambil screenshot dan 
hantar Whats App dekat .
0 111 769 4566. 
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
.
Atau nak senang tekan je link wasap dekat laman utama.
...
#handbag
#handbagcun
#handbaglelawa
#handbagmurah
#handbagmalaysia
#handbagmampumilik
#shilaxharis
#dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri
#bajuraya2018
#ctdk
#uqashasenrose
#neelofa
#fattzura
#dramasangat
#masauntukdrama
#syedsaddiq
#rahsiahatiperempuan
#handbagraya
#nur
L*uis Vuitt*n #43316  Grade AAA . Untuk bag yang lawa lagi berkualiti HANYA 80 Ringgit . **slide gambar untuk lihat pilihan warna yang ada. . Barang baik dan lawa, kenalah kongsi. Sila tag kawan korang sekali yang berminat. . Cepat order bag lelawa ni sekarang! ... Nak order, ambil screenshot dan hantar Whats App dekat . 0 111 769 4566. 0 111 769 4566. 0 111 769 4566. . Atau nak senang tekan je link wasap dekat laman utama. ... #handbag  #handbagcun  #handbaglelawa  #handbagmurah  #handbagmalaysia  #handbagmampumilik  #shilaxharis  #dramamonalisa  #halalkanhatiyangkucuri  #bajuraya2018  #ctdk  #uqashasenrose  #neelofa  #fattzura  #dramasangat  #masauntukdrama  #syedsaddiq  #rahsiahatiperempuan  #handbagraya  #nur 
"Hello, ye mak.. mak call kenapa?" "Mak nak gtau, kencing manis mak turun, banyak turun.." "Mak makan apa?" "Produk botol biru yg ko belikan tu la.. mak siap tunjuk doktor, doktor cakap teruskan je ambil produk ni.." Haishh takkan minum pati mineral je boleh turun kencing manis.. aku minum berbotol air mineral tak turun pun.. Air mineral mengandungi mineral yg sedikit, namun #Biomineral merupakan PATI MINERAL dari LAUT DALAM (Deep Sea Water) yang mengandungi Mineral makro & mikro yang cukup untuk keperluan tubuh badan serta mampu membantu menurunkan kadar gula dalam darah.

Apa mineral yang membantu menurunkan paras gula darah? Haaa jom kita cek kat gambar yang disertakan.

#BioMineral
#DropsOfVitality
#BMlifestyle
#ProjekpHBiru
#DOVclan
"Hello, ye mak.. mak call kenapa?" "Mak nak gtau, kencing manis mak turun, banyak turun.." "Mak makan apa?" "Produk botol biru yg ko belikan tu la.. mak siap tunjuk doktor, doktor cakap teruskan je ambil produk ni.." Haishh takkan minum pati mineral je boleh turun kencing manis.. aku minum berbotol air mineral tak turun pun.. Air mineral mengandungi mineral yg sedikit, namun #Biomineral  merupakan PATI MINERAL dari LAUT DALAM (Deep Sea Water) yang mengandungi Mineral makro & mikro yang cukup untuk keperluan tubuh badan serta mampu membantu menurunkan kadar gula dalam darah. Apa mineral yang membantu menurunkan paras gula darah? Haaa jom kita cek kat gambar yang disertakan. #BioMineral  #DropsOfVitality  #BMlifestyle  #ProjekpHBiru  #DOVclan 
Consultant dari unit iqa😍 I’m so happy for you dear !
.
Actually si ezie ni gelombang kali kedua kulit okey😂haritu dah okey dah dia tersilap p makan something yang menyebabkan allergy kulit , and now kulit kembali sihat ! 😍
.
Ok tak kesah you pkai produk apa, kalau kulit u allergy, skincare takkan cegah allergy tau sebab allergy ni sebab immune you .. so mencegah lebih baik dari merawat🤗
.
Nak lawa cam ezie jugak tak ? Berminat ? Jom hubungi saya sekarang 🎉
.
Nur atiqah,
Ind Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia,
018-2710227.
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaykajang  #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayperak #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban  #marykayserdang #marykaybalakong
#marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykuantan #marykaypasirgudang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykualalumpur #bellaammara #ctdk #malaysia #RAYYANHAYYA #marykaykuching #marykayjeli #testimonimarykay
Consultant dari unit iqa😍 I’m so happy for you dear ! . Actually si ezie ni gelombang kali kedua kulit okey😂haritu dah okey dah dia tersilap p makan something yang menyebabkan allergy kulit , and now kulit kembali sihat ! 😍 . Ok tak kesah you pkai produk apa, kalau kulit u allergy, skincare takkan cegah allergy tau sebab allergy ni sebab immune you .. so mencegah lebih baik dari merawat🤗 . Nak lawa cam ezie jugak tak ? Berminat ? Jom hubungi saya sekarang 🎉 . Nur atiqah, Ind Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia, 018-2710227. . #marykaymalaysia  #marykay  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayperak  #marykayjohor  #marykaymelaka  #marykayseremban  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaytanahmerah  #marykaykotabharu  #marykaykuantan  #marykaypasirgudang  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykualalumpur  #bellaammara  #ctdk  #malaysia  #RAYYANHAYYA  #marykaykuching  #marykayjeli  #testimonimarykay 
*SCRUB TIMUN ORGANIC*

KELEBIHAN SCRUB
❤ Membantu kulit agar lebih sihat dan anjal
❤ Mencegah Jerawat
❤ Melembabkan kulit dan melindungi kulit agar lebih lembut
❤mencerahkan kulit dan pudarkan parut jerawat
❤ membuang sel kulit mati Serta menyental daki
❤ Memberi Nutrisi pada kulit
❤ mengurangkan jeragat *Cara Penggunaan*
🌿basahkan permukaan yang hendak dibersihakan
🌿Gosok dan ratakan scrub pada seluruh wajah atau badan
🌿biarkan selama 5-15minit bilas dengan air bersih
🌿bersihkan wajah anda sekali lagi menggunakan cleanser/soap/etc
🌿keringkan dengan tuala bersih *Sesuai digunakan 3 kali seminggu (pagi dan malam)* Ingredients :
Rice,  cucumber extract,  pepermint exrract, glutinous rice flour and oats 
150 gram / RM20
*SCRUB TIMUN ORGANIC* KELEBIHAN SCRUB ❤ Membantu kulit agar lebih sihat dan anjal ❤ Mencegah Jerawat ❤ Melembabkan kulit dan melindungi kulit agar lebih lembut ❤mencerahkan kulit dan pudarkan parut jerawat ❤ membuang sel kulit mati Serta menyental daki ❤ Memberi Nutrisi pada kulit ❤ mengurangkan jeragat *Cara Penggunaan* 🌿basahkan permukaan yang hendak dibersihakan 🌿Gosok dan ratakan scrub pada seluruh wajah atau badan 🌿biarkan selama 5-15minit bilas dengan air bersih 🌿bersihkan wajah anda sekali lagi menggunakan cleanser/soap/etc 🌿keringkan dengan tuala bersih *Sesuai digunakan 3 kali seminggu (pagi dan malam)* Ingredients : Rice, cucumber extract, pepermint exrract, glutinous rice flour and oats 150 gram / RM20
💕•Berus Makeup Nurraysa•💕
•
•

Assalamualaikum. Bagaimana puasa Ramadhan ke 8? Dah shopping raya? Jom shopping makeup stuffs kat sini. •
.
Haa uolls yang duk cari berus yang lembut dan 100% jaminan bukan dari bulu khinzir untuk hasil make up yang sempurna sini le tempatnya. Cukup satu set ekslusif warna pinky & didatangkan dengan satu set warna pink. Lembut yang amat pada wajah. •
.
Harga Promosi RM49.90
Postage SM RM8 SS RM11
.
Makeup mesra wuduk follow rapat2 tau @nurraysa.kelantan.kaknor .
.
#makeup 
#nurraysabeauty 
#berusmakeup
#nurraysabeauty 
#ramadhansale 
#terapiinstagram 
#kosmetik
#produkkecantikan
#sayajualprodukkecantikan
#muslimahfashion 
#raya2018
#halalkosmetik
#igshopbrunei 
#igshopmalaysia 
#ctdk
#fazura
#mirafilzah
#nur
#shoppingraya
💕•Berus Makeup Nurraysa•💕 • • Assalamualaikum. Bagaimana puasa Ramadhan ke 8? Dah shopping raya? Jom shopping makeup stuffs kat sini. • . Haa uolls yang duk cari berus yang lembut dan 100% jaminan bukan dari bulu khinzir untuk hasil make up yang sempurna sini le tempatnya. Cukup satu set ekslusif warna pinky & didatangkan dengan satu set warna pink. Lembut yang amat pada wajah. • . Harga Promosi RM49.90 Postage SM RM8 SS RM11 . Makeup mesra wuduk follow rapat2 tau @nurraysa.kelantan.kaknor . . #makeup  #nurraysabeauty  #berusmakeup  #nurraysabeauty  #ramadhansale  #terapiinstagram  #kosmetik  #produkkecantikan  #sayajualprodukkecantikan  #muslimahfashion  #raya2018  #halalkosmetik  #igshopbrunei  #igshopmalaysia  #ctdk  #fazura  #mirafilzah  #nur  #shoppingraya 
SOLD OUT❌
-
FREE SHAWL🎁🎉 .
————
Label B
————
.
Ukuran : dada 46inch, labuh 55inch
(tgok video untuk details ye😍)
.
Rm100/pc
Rm165/2pcs (Mix design)
.
WhatsApp (0134044740-Ain)
.

#abaya  #abayamuslimah #abayamurahmalaysia #shahalam #abayacardiganmurah #coveryouraurah #abayacardiganmalaysia #jubahmuslimahmalaysia #sabah #uitm #ums #sarawak #klang #malaysia #jdt #shawl #ctdk #abayaborong #teamabayaain #bazaarpaknil  #abayaborong #borongabaya #borongjubah
SOLD OUT❌ - FREE SHAWL🎁🎉 . ———— Label B ———— . Ukuran : dada 46inch, labuh 55inch (tgok video untuk details ye😍) . Rm100/pc Rm165/2pcs (Mix design) . WhatsApp (0134044740-Ain) . #abaya  #abayamuslimah  #abayamurahmalaysia  #shahalam  #abayacardiganmurah  #coveryouraurah  #abayacardiganmalaysia  #jubahmuslimahmalaysia  #sabah  #uitm  #ums  #sarawak  #klang  #malaysia  #jdt  #shawl  #ctdk  #abayaborong  #teamabayaain  #bazaarpaknil  #abayaborong  #borongabaya  #borongjubah