an online Instagram web viewer

#coverupfoundation medias

Photos

Sesuai untuk yg sukakan kemasan tak terlalu matte & tak terlalu berkilau kena cuba Cover Up Foundation utk raya nanti.
.
Terdapat 4 code pilihan sesuai dengan tona kulit yang berbeza.
.
Jom follow ig @sendayu_tinggi_melaka untuk harga istemewa.
.
#sendayutinggi 
#sendayutinggionline 
#sendayutinggimelaka 
#coverupfoundation
Hari ni kita nak update produk2 ST yg ready stock dgn kita utk Promo Ramadhan esok 😄

Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ?

Cover Up Foundation jawapannya.Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.Tapi promo ni kita jual RM33.40 (ahli RM28.40)

Whatsapp 013-242 8578 utk pembelian.

FOLLOW & LIKE
IG:@fybeautyhouse
FB:FY Beauty House

#sendayutinggi 
#sendayutinggijohor 
#jamuratumalaya 
#jamuratumalayajohor 
#st
#jrm 
#promoramadhan 
#johor 
#johorbahru 
#gelangpatah 
#singapore 
#jdt
#sg
#coverupfoundation 
#beauty 
#health 
#cosmetics 
#bazaarpaknil 
#ruangrezekihanania 
#onlineshopping 
#fybeautyhouse
Hari ni kita nak update produk2 ST yg ready stock dgn kita utk Promo Ramadhan esok 😄 Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ? Cover Up Foundation jawapannya.Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.Tapi promo ni kita jual RM33.40 (ahli RM28.40) Whatsapp 013-242 8578 utk pembelian. FOLLOW & LIKE IG:@fybeautyhouse FB:FY Beauty House #sendayutinggi  #sendayutinggijohor  #jamuratumalaya  #jamuratumalayajohor  #st  #jrm  #promoramadhan  #johor  #johorbahru  #gelangpatah  #singapore  #jdt  #sg  #coverupfoundation  #beauty  #health  #cosmetics  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania  #onlineshopping  #fybeautyhouse 
Siapa yg suka kemasan tak terlalu matte & tak terlalu berkilau mesti kena cuba Cover Up Foundation utk raya nanti....
.
mmmgggg vassss uolllsss😘😘😘ni antara favourite foundation Hakak...
.
Nak beli time Sales ST 24-28 nanti....mehhh piyem tepi tau...
.
#sendayutinggi #coverupfoundation
Siapa yg suka kemasan tak terlalu matte & tak terlalu berkilau mesti kena cuba Cover Up Foundation utk raya nanti.... . mmmgggg vassss uolllsss😘😘😘ni antara favourite foundation Hakak... . Nak beli time Sales ST 24-28 nanti....mehhh piyem tepi tau... . #sendayutinggi  #coverupfoundation 
Tercari-cari foundation yang tak telalu berkilat tetapi tidak juga terlalu matte, lepas tu tahan lama, high coverage dan rasa ringan je atas kulit? Boleh cuba Cover Up Foundation daripada @sendayu.tinggi_hq 💓
_
Confirm meletopss hari raya nanti. Plus foundation ada SPF25 PA ++ 😎👍🏻
_
Cover Up Foundation RM37.10 (ahli RM33.40)
PROMO PRICE include service charge 24-28/5 ‼️
Cover Up Foundation RM36.40 (ahli RM31.40)
.
🗣FREE Consultation
📮Postage RM8 SM / RM11 S
🚗QS Delivery Alor Setar RM5
🛍Self Pickup (TIADA CAS TAMBAHAN)
❌NO Cash on Delivery (COD)❌
.
Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 📲📩
TERIMA KASIH 😘
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #simplygorgeous #new #coverupfoundation #liquidfoundation #demimatte #mediumtofullcoveragefoundation #glowingskin #flawlessskin #makeuplover #makeupcollection #makeup #makeupartist #mua #concealer #spf25 #musthave #musttry #sukamakeup #bedakasas #penyamarnoda #cantik2denganST 
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar
Tercari-cari foundation yang tak telalu berkilat tetapi tidak juga terlalu matte, lepas tu tahan lama, high coverage dan rasa ringan je atas kulit? Boleh cuba Cover Up Foundation daripada @sendayu.tinggi_hq 💓 _ Confirm meletopss hari raya nanti. Plus foundation ada SPF25 PA ++ 😎👍🏻 _ Cover Up Foundation RM37.10 (ahli RM33.40) PROMO PRICE include service charge 24-28/5 ‼️ Cover Up Foundation RM36.40 (ahli RM31.40) . 🗣FREE Consultation 📮Postage RM8 SM / RM11 S 🚗QS Delivery Alor Setar RM5 🛍Self Pickup (TIADA CAS TAMBAHAN) ❌NO Cash on Delivery (COD)❌ . Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 📲📩 TERIMA KASIH 😘 . #sendayutinggialorsetar  #dealersendayutinggi  #sendayutinggi  #sendayutinggikedah  #simplygorgeous  #new  #coverupfoundation  #liquidfoundation  #demimatte  #mediumtofullcoveragefoundation  #glowingskin  #flawlessskin  #makeuplover  #makeupcollection  #makeup  #makeupartist  #mua  #concealer  #spf25  #musthave  #musttry  #sukamakeup  #bedakasas  #penyamarnoda  #cantik2denganST  #posseluruhmalaysia  #possabahsarawak  #QSdelivery  #deliveryalorstar  #alorsetar 
Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ?
.
Cover Up Foundation jawapannya. Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10
.
.
Utk belian dan pertanyaan whatsapp 📲0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio 👆🏻👆🏻
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #gambang #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller #coverupfoundation #foundation #spf25
Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ? . Cover Up Foundation jawapannya. Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp 📲0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio 👆🏻👆🏻
.
.
#sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggipahang  #sendayutinggikuantan  #sendayutinggimaran  #sendayutinggichenor  #sendayutinggigambang  #sendayutinggimalaysia  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggi  #dealersendayutinggipahang  #chenor  #maran  #temerloh  #pahang  #kuantan  #gambang  #sayajual  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #coverupfoundation  #foundation  #spf25 
Dalam islam, wanita selepas bersalin selepas daripada hari ke 40 sudah perlu menunaikan ibadah puasa & solat. Bagaimana cara nak ambil kapsul Amme Bottle ?
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #promotion
Dalam islam, wanita selepas bersalin selepas daripada hari ke 40 sudah perlu menunaikan ibadah puasa & solat. Bagaimana cara nak ambil kapsul Amme Bottle ? . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #promotion 
Raya nanti kalau risau foundation cepat luntur, blend sekali dgn Shimmer Cream. Ia bertindak sbg kalis air & peluh selepas disebatikan dgn bedak asas jenis cecair atau krim.

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Jangan lupa ambil DTox lepas terawih ya. Bulan puasa tetap kena bersihkan usus dari toksin.

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Baju raya jangan beli dulu. Mana tahu sblm raya  semua baju longgar. Sapukan Body Contour Cream pada bhgn bdn yg berlemak & berselulit

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Bedap kompak tersedia dgn highlight. Bila nak efek glowy kena combine semuak menjadi satu. Utk efek matte, gunakan bedak kompak shj. Produk harus dibaur bersama berus wajah utk kemasan terbaik. Doll Skin Dual Powder RM39.90 (ahli RM35.95 )

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Bedap kompak tersedia dgn highlight. Bila nak efek glowy kena combine semuak menjadi satu. Utk efek matte, gunakan bedak kompak shj. Produk harus dibaur bersama berus wajah utk kemasan terbaik. Doll Skin Dual Powder RM39.90 (ahli RM35.95 ) Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Jenis yg susah kurus ? Kombinasi 2 produk terbaik ini mungkin membantu
.
Slimmertique RM41.35 (ahli RM37.20)
Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ?
.
Cover Up Foundation jawapannya. Mesti grab masa Promo Ramadhan nanti. Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 )

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ? . Cover Up Foundation jawapannya. Mesti grab masa Promo Ramadhan nanti. Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 ) Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Celak kening antara produk mekap yg wajib ada. Namun, ketebalan dan tektur sesuatu produk memberikan hasil lakaran yg berbeza. Angled Eyebrow Pencil memiliki ketebalan yg sederhana utk mengelakkan hasil tidak natural

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Celak kening antara produk mekap yg wajib ada. Namun, ketebalan dan tektur sesuatu produk memberikan hasil lakaran yg berbeza. Angled Eyebrow Pencil memiliki ketebalan yg sederhana utk mengelakkan hasil tidak natural Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Antara bestseller products bg masalah kulit jerawat, parut, berminyak & kombinasi. Mana satu produk yg paling uols suka sekali ?

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Tempoh berpantang adalah masa utk wanita mengembalikan semula tenaga, membaikpulih dalaman serta melangsingkan tubuh. Ada yg berpantang selama 44hari, tapi dgn Amme Complete penyediaan herba adalah utk 60 hari
.
Penyediaan herba yg direbus seperti dulu kala kini digantikan dlm bentuk kapsul dari hari 1-60 utk memudahkan proses berpantang. Param atau pilis kini digantikan dgn Body Tone yg lebih harum dan mudah digunakan

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Tempoh berpantang adalah masa utk wanita mengembalikan semula tenaga, membaikpulih dalaman serta melangsingkan tubuh. Ada yg berpantang selama 44hari, tapi dgn Amme Complete penyediaan herba adalah utk 60 hari . Penyediaan herba yg direbus seperti dulu kala kini digantikan dlm bentuk kapsul dari hari 1-60 utk memudahkan proses berpantang. Param atau pilis kini digantikan dgn Body Tone yg lebih harum dan mudah digunakan Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Antara simptom di atas ialah kesan hormon tak stabil. Ada byk makanan harian yg bgs utk hormon seperti brokoli, tempe, tahu, soya, kacang almond, salmon, avocado dan telur
.
Selain itu, suplemen seperti DFolia dan Sedu Arrow jg bgs utk mengekalkan paras hormon wanita
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Antara simptom di atas ialah kesan hormon tak stabil. Ada byk makanan harian yg bgs utk hormon seperti brokoli, tempe, tahu, soya, kacang almond, salmon, avocado dan telur . Selain itu, suplemen seperti DFolia dan Sedu Arrow jg bgs utk mengekalkan paras hormon wanita . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Masa puasa ni ambil DTox sblm 10.00mlm pun blh. Easyfull pula sblm makan berat waktu berbuka atau bersahur. Nak ambil ganti kudapan malam lepas terawih pun blh
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Nak Ramadhan tak lama lagi bagaimana cara nak ambil Easyfull ? Cepat stabdby beli skrg. Terutama mrk yg nak lost weight cepat
.
Ambil Easyfull 3 scoop dan bancuh dgn air panas. Biarkan kembang dlm 1-3minit. Diambil sebelum makan berat waktu berbuka, sahur atau selepas balik terawih utk elak makan kudapan malam
.
Hasilnya, blh turun paling sikit 3-5kg extra dari penurunan biasa semasa berpuasa. Kerana Easyfull akan memberikan kenyang awal bg elak kita makan berlebihan, menjimatkan pengambilan kalori dlm sehari sekaligus menyumbang kpd penurunan berat bdn yg konsisten

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Nak Ramadhan tak lama lagi bagaimana cara nak ambil Easyfull ? Cepat stabdby beli skrg. Terutama mrk yg nak lost weight cepat . Ambil Easyfull 3 scoop dan bancuh dgn air panas. Biarkan kembang dlm 1-3minit. Diambil sebelum makan berat waktu berbuka, sahur atau selepas balik terawih utk elak makan kudapan malam . Hasilnya, blh turun paling sikit 3-5kg extra dari penurunan biasa semasa berpuasa. Kerana Easyfull akan memberikan kenyang awal bg elak kita makan berlebihan, menjimatkan pengambilan kalori dlm sehari sekaligus menyumbang kpd penurunan berat bdn yg konsisten Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Mahukan kemasan demi matte dan gebu seharian ? Ini kombinasinya. Sapu tipis Cover Up Foundation yg tersedia dgn spf 25 & baurkan Simply Gorgeous Perfect Finish Powder
_
Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 )
Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM39.75 ( Ahli : RM35.80 )
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish mat runding .
.
#sendayutinggi #bestseller #makeup #demimattefinish
Mahukan kemasan demi matte dan gebu seharian ? Ini kombinasinya. Sapu tipis Cover Up Foundation yg tersedia dgn spf 25 & baurkan Simply Gorgeous Perfect Finish Powder _ Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 ) Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM39.75 ( Ahli : RM35.80 ) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  mat runding . . #sendayutinggi  #bestseller  #makeup  #demimattefinish 
Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ?
.
Cover Up Foundation jawapannya. Mesti grab masa Promo Ramadhan nanti. Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 )
.
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
.
Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) .
.
.
Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam #coverupfoundation
Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ? . Cover Up Foundation jawapannya. Mesti grab masa Promo Ramadhan nanti. Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 ) . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘 . #irfanirdinaenterprise  #macammacamada  #like4like  #syjualsendayutinggi  #sendayutinggi  #original  #sendayutinggionline  #dealeronline  #trustedseller  #bestseller  #sypakaisyjual  #readystock  #kotakemuning  #shahalamresident  #uitmshahalam  #coverupfoundation 
Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ?
.
Cover Up Foundation jawapannya 👍👍👍
.
Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 )
.
Sebarang Pertanyaan boleh terus Whatsapp Kak Elly 👇🏻👇🏻
.
.
http://wasapp.me/60192685913
.
📲📲 Kak Elly 0192685913
📷 IG : @bellareenashoppe
💌 email : ellyfnd07@gmail.com
.
#bestseller #sendayutinggi #coverupfoundation
Siapa team natural sini ? Sukakan sesuatu yg rasa “ringan” di wajah, tak rasa “greasy” tapi nak yg ada efek “glow” sikit & kalau blh nak skip sunblock sekali ? . Cover Up Foundation jawapannya 👍👍👍 . Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 ) . Sebarang Pertanyaan boleh terus Whatsapp Kak Elly 👇🏻👇🏻 . . http://wasapp.me/60192685913 . 📲📲 Kak Elly 0192685913 📷 IG : @bellareenashoppe 💌 email : ellyfnd07@gmail.com . #bestseller  #sendayutinggi  #coverupfoundation 
********* SIMPLY GORGEOUS COLLECTION *********
******************* SENDAYU TINGGI *******************
.
Mahukan kemasan demi matte dan gebu seharian ?? Ini kombinasinya. Sapu tipis Cover Up Foundation yg tersedia dgn spf 25 & baurkan Simply Gorgeous Perfect Finish Powder.
. 🌸 Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 ) 🌸 🌸 Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM39.75 ( Ahli : RM35.80 ) 🌸
. . 📲 whatsapp 018-3797432
.
.
.
.
#HargaAhliTanpaPerluDaftar #stonlinedealer #sendayutinggi #makeup #simplygorgeous #coverupfoundation #perfectfinishcompactpowder
********* SIMPLY GORGEOUS COLLECTION ********* ******************* SENDAYU TINGGI ******************* . Mahukan kemasan demi matte dan gebu seharian ?? Ini kombinasinya. Sapu tipis Cover Up Foundation yg tersedia dgn spf 25 & baurkan Simply Gorgeous Perfect Finish Powder. . 🌸 Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.10 ( ahli RM33.40 ) 🌸 🌸 Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM39.75 ( Ahli : RM35.80 ) 🌸 . . 📲 whatsapp 018-3797432 . . . . #HargaAhliTanpaPerluDaftar  #stonlinedealer  #sendayutinggi  #makeup  #simplygorgeous  #coverupfoundation  #perfectfinishcompactpowder 
Mahukan kemasan demi matte dan gebu seharian ? Ini kombinasinya. Sapu tipis Cover Up Foundation yg tersedia dgn spf 25 & baurkan Simply Gorgeous Perfect Finish Powder
_
💚 Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM33.40 💚 Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM35.80 .
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia  #dealersendayutinggi  #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#bestseller #makeup #demimattefinish #coverupfoundation #perfectfinishcompactpowder
Mahukan kemasan demi matte dan gebu seharian ? Ini kombinasinya. Sapu tipis Cover Up Foundation yg tersedia dgn spf 25 & baurkan Simply Gorgeous Perfect Finish Powder _ 💚 Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM33.40 💚 Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM35.80 . 🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia) #sendayutinggi  #jrm  #jamuratumalaya  #jrmmurah  #sendayutinggimalaysia  #dealersendayutinggi  #sendayutinggimurah  #sendayutinggionline  #agensendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #sayajualmurah  #sayajual  #yatiesendayutinggi  #onlinedealersendayutinggi  #bestseller  #makeup  #demimattefinish  #coverupfoundation  #perfectfinishcompactpowder 
Nak puasa tak lama lagi ni. Standby Slimmax Drink utk mrk tg malas nak masak masa sahur nanti

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Krim pelangsingan panas yg sgt sesuai utk bersenam dan bersauna. Ia meningkatkan pembakaran lemak dan melicinkan selulit

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Jangan lupa berDTox sebelum tidur. Nak puasa nanti pun masa ambilnya sama shj. Paling lambat ambil dlm 10mlm.

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Berkesan mengurangkan double chin. Pasti nampak langsing di hari raya nanti. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #slimminggel
Kulit berparut, jerawat halus di wajah & berminyak / kombinasi blh menggunakan 4 produk ni
.
1️⃣ Golden Herbs Soap RM15.90 ( ahli RM14.30 )membantu mengurangkan minyak di wajah selain menghaluskan kulit muka
.
2️⃣ Scar Toner RM35 (ahli RM33.25) melembutkan sel mati utk memudarkan parut degil selain memberikan tona sekata .
.
3️⃣ Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 ) memberikan lembapan pada wajah spy kelihatan glowing. Sangat sesuai digunakan walaupun kulit berminyak kerana tekstur produk yg waterbase
.
4️⃣ ST Clear Tablet RM38.70 (ahli RM34.80) ambil 2 tablet sebelum sarapan. Ia mengawal penghasilan jerawat, memudarkan parut selain formulasi dari kolagen di dalamnya melambatkan penuaan kulit menyeluruh
.
Utk pengguna setia, nantikan PROMOSI RAMADHAN bg produk @sendayu.tinggi_hq dalam masa terdekat !!
.
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish #bestseller #acneandoilyskin
Kulit berparut, jerawat halus di wajah & berminyak / kombinasi blh menggunakan 4 produk ni . 1️⃣ Golden Herbs Soap RM15.90 ( ahli RM14.30 )membantu mengurangkan minyak di wajah selain menghaluskan kulit muka . 2️⃣ Scar Toner RM35 (ahli RM33.25) melembutkan sel mati utk memudarkan parut degil selain memberikan tona sekata . . 3️⃣ Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 ) memberikan lembapan pada wajah spy kelihatan glowing. Sangat sesuai digunakan walaupun kulit berminyak kerana tekstur produk yg waterbase . 4️⃣ ST Clear Tablet RM38.70 (ahli RM34.80) ambil 2 tablet sebelum sarapan. Ia mengawal penghasilan jerawat, memudarkan parut selain formulasi dari kolagen di dalamnya melambatkan penuaan kulit menyeluruh . Utk pengguna setia, nantikan PROMOSI RAMADHAN bg produk @sendayu.tinggi_hq dalam masa terdekat !! . . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #bestseller  #acneandoilyskin 
Sapukan Acne Cream pada kawasan pori besar, berminyak & parut jerawat pada waktu malam. Kesannya blh dilihat seawal 28 hari
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #acnecream
Makin ramai pengguna Pearl Cream yg setia 💗
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #pearlcream
Semburkan XNe Facial Spray selepas mencuci wajah atau sebelum bersolek bagi kulit berjerawat & berminyak. Ia akan memberikan ketahanan pada solekan serta mengawal minyak pada wajaj. Jerawat jg lbh terkawal
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #oilyandacnefacialmist
Semburkan XNe Facial Spray selepas mencuci wajah atau sebelum bersolek bagi kulit berjerawat & berminyak. Ia akan memberikan ketahanan pada solekan serta mengawal minyak pada wajaj. Jerawat jg lbh terkawal . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #oilyandacnefacialmist 
Fungsi Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ With Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) :
.
▪️Hydrating Tinted Sunscreen hadir dengan formula lembapan wajah yang lebih tinggi serta SPF50 PA++ yang akan melindungi wajah dari sinar UV.
▪️Dirumus khas bersama Botanical + Luminosity complex yang akan membantu mencerahkan kompleksi kulit.
▪️Gabungan Poeny, Scutellaria Baicalensis bersama Arbutin, Gluthatione dan Vitamin C untuk mengawal kemunculan melanin, jeragat serta tanda penuaan.
▪️Diformulasi bersama gabungan 3D Sodium Hyaluronate untuk kelembapan wajah yang berganda.
▪️Teksturnya yang ringan tidak akan menyebabkan wajah kelihatan bercapuk, melekit atau berminyak. ▪️Sesuai untuk kulit normal, kering, berjeragat, kombinasi & sensitif.
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #sunscreen
Fungsi Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ With Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) : . ▪️Hydrating Tinted Sunscreen hadir dengan formula lembapan wajah yang lebih tinggi serta SPF50 PA++ yang akan melindungi wajah dari sinar UV. ▪️Dirumus khas bersama Botanical + Luminosity complex yang akan membantu mencerahkan kompleksi kulit. ▪️Gabungan Poeny, Scutellaria Baicalensis bersama Arbutin, Gluthatione dan Vitamin C untuk mengawal kemunculan melanin, jeragat serta tanda penuaan. ▪️Diformulasi bersama gabungan 3D Sodium Hyaluronate untuk kelembapan wajah yang berganda. ▪️Teksturnya yang ringan tidak akan menyebabkan wajah kelihatan bercapuk, melekit atau berminyak. ▪️Sesuai untuk kulit normal, kering, berjeragat, kombinasi & sensitif. . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #sunscreen 
Tips utk ambil Easyfull. Ambil sblm makan berat dlm 5-15 minit. Terus hilang selera mentekedarah 😅 Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #easyfull
Tips utk ambil Easyfull. Ambil sblm makan berat dlm 5-15 minit. Terus hilang selera mentekedarah 😅 Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #easyfull 
.
Fungsi Matte Mousse Sunscreen SPF50 PA++ With Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)
_
▪️Krim siang dengan formula baharu SPF 50 PA++ untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA .
▪️Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata .
▪️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak .
▪️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah .
▪️Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #oilyskinsunscreen
. Fungsi Matte Mousse Sunscreen SPF50 PA++ With Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) _ ▪️Krim siang dengan formula baharu SPF 50 PA++ untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA . ▪️Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata . ▪️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak . ▪️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah . ▪️Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #oilyskinsunscreen 
Pernah dengar kemasan demi matte? Yang ni sebenarnya kemasan separa matte. Masih nampak gkowing tapi tidak berkilat. Sangat sesuai utk cuaca Msia yg panas dan lembap. Sapukan tipis dengan jari utk kemasan ringan dan berus utk air brush texture. Blh skip sunblock utk yg menggunakan Cover Up Foundation.
.
.
👸MOTHER'S DAY SPECIAL | 🔖DISKAUN 7% | 🗓️5 - 13 MAY 2018 | 🛒JOM SHOPPING
.
.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Belian Online dan COD | whstpp 0162210891 utk khidmat runding produk
.
.
Melqa
Dealer Sendayu Tinggi KL
.
🛵COD🛵
Sri Rampai | Melati | Setiawangsa | Bkt Bntg | KLCC | Sek16 PJ | Titiwangsa | Keramat | Danau Kota | Kg Baru | Bdr KL.
.
💰setiap pembelian produk ST, RM1 akan disumbangkan kepada Tabung Aman Palestin 🇵🇸☺
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #dealersendayutinggikl #produkkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkecantikkan #onlineshopping #bestseller #sayajualmekapmurah #sayajualonline #sayajualonlinemurah #mekapmurahmalaysia #onlineshoppingmurah #shoppingonline #meqladealerst #sayajualsayaguna #mekap #mekapmurah #jualmekap #sayajualmekapmurahmalaysia #makeup #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Pernah dengar kemasan demi matte? Yang ni sebenarnya kemasan separa matte. Masih nampak gkowing tapi tidak berkilat. Sangat sesuai utk cuaca Msia yg panas dan lembap. Sapukan tipis dengan jari utk kemasan ringan dan berus utk air brush texture. Blh skip sunblock utk yg menggunakan Cover Up Foundation. . . 👸MOTHER'S DAY SPECIAL | 🔖DISKAUN 7% | 🗓️5 - 13 MAY 2018 | 🛒JOM SHOPPING . . . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Belian Online dan COD | whstpp 0162210891 utk khidmat runding produk . . Melqa Dealer Sendayu Tinggi KL . 🛵COD🛵 Sri Rampai | Melati | Setiawangsa | Bkt Bntg | KLCC | Sek16 PJ | Titiwangsa | Keramat | Danau Kota | Kg Baru | Bdr KL. . 💰setiap pembelian produk ST, RM1 akan disumbangkan kepada Tabung Aman Palestin 🇵🇸☺ . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #dealersendayutinggikl  #produkkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilkecantikkan  #onlineshopping  #bestseller  #sayajualmekapmurah  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #mekapmurahmalaysia  #onlineshoppingmurah  #shoppingonline  #meqladealerst  #sayajualsayaguna  #mekap  #mekapmurah  #jualmekap  #sayajualmekapmurahmalaysia  #makeup  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Lip Color Changing Balm memang ramai oengguna setianya. Semalam je dah byk stok keluar dgn belian Online melalui website. Bibir hitam dan kering jadi lembap dan merah semulajadi seharian
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #naturallipcolor #restock
Lip Color Changing Balm memang ramai oengguna setianya. Semalam je dah byk stok keluar dgn belian Online melalui website. Bibir hitam dan kering jadi lembap dan merah semulajadi seharian . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #naturallipcolor  #restock 
Collagen paling terbaik diambil sebelum tidur dengan perut kosong sekurangnya dalam 2 jam. Ambil DTox dahulu dlm 9.30mlm. Utk produk kapsul seperti suplemen kesihatan dalaman diambil waktu pagi & ptg sekurang-kurangnya 15 minit sblm makan berat
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #dtox #collagen
Collagen paling terbaik diambil sebelum tidur dengan perut kosong sekurangnya dalam 2 jam. Ambil DTox dahulu dlm 9.30mlm. Utk produk kapsul seperti suplemen kesihatan dalaman diambil waktu pagi & ptg sekurang-kurangnya 15 minit sblm makan berat . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #dtox  #collagen 
Salah satu pelembap terbaik yg tidak melekit, senang meresap dan berkesan dgn penggunaan yg konsisten. Kita akan lihat kulit semakin lembap sekaligus kurang garis halus pada wajah. Gunakan setiap hari siang & malam
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #brighteningseries
Salah satu pelembap terbaik yg tidak melekit, senang meresap dan berkesan dgn penggunaan yg konsisten. Kita akan lihat kulit semakin lembap sekaligus kurang garis halus pada wajah. Gunakan setiap hari siang & malam . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #brighteningseries 
Apakah fungsi Menstorm utk wanita ?
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #menstorm
Lip Color Changing Lip Balm dah restock ya. Agihan akan dibuat berperingkat. 
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #colorlipbalm
3 langkah mudah utk dapatkan kulit lembap, sihat & cerah berseri
.
1️⃣ Jangan lupa Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 )at least 3 kali seminggu. Ia akan menanggalkan sel mati dan menjadikan kulit lembut serta halus. Exfoliation penting utk memastikan skincare yg disapu meresap sepenuhnya utk mendapatkan hasil terbaik
.
2️⃣ Pearl Soap RM19.10 (ahli RM18.15) adalah sabun mutiara yg mencerahkan wajah secara natural. Ia mengandungi yougurt utk melembapkan wajah
.
3️⃣ Gunakan Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)waktu pagi & malam. Ia mengandungi ekstrak mutiara yg berkesan memutihkan wajah secara selamat & natural tanpa penggelupasan. Hasilnya jg melembapkan wajah yg kering serta menaikkan seri kulit yg kusam
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #pearlcream #pearlsoap
3 langkah mudah utk dapatkan kulit lembap, sihat & cerah berseri . 1️⃣ Jangan lupa Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 )at least 3 kali seminggu. Ia akan menanggalkan sel mati dan menjadikan kulit lembut serta halus. Exfoliation penting utk memastikan skincare yg disapu meresap sepenuhnya utk mendapatkan hasil terbaik . 2️⃣ Pearl Soap RM19.10 (ahli RM18.15) adalah sabun mutiara yg mencerahkan wajah secara natural. Ia mengandungi yougurt utk melembapkan wajah . 3️⃣ Gunakan Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)waktu pagi & malam. Ia mengandungi ekstrak mutiara yg berkesan memutihkan wajah secara selamat & natural tanpa penggelupasan. Hasilnya jg melembapkan wajah yg kering serta menaikkan seri kulit yg kusam . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #pearlcream  #pearlsoap 
Pearl Cream ni biasanya uols pakai dgn apa ? Share sikit ☺️ Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #pearlcream
Jangan biarkan keputihan menjadi bertambah teruk. Pastikan anda menggunakan pencuci bahagian intim yg betul kerana ia blh menyebabkan kegatalan dan bau busuk. DFolia berfungsi utk dlmn wanita dan berkesan menngurangkan keputihan

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Jangan biarkan keputihan menjadi bertambah teruk. Pastikan anda menggunakan pencuci bahagian intim yg betul kerana ia blh menyebabkan kegatalan dan bau busuk. DFolia berfungsi utk dlmn wanita dan berkesan menngurangkan keputihan Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Sentiasa dapat sambutan. Kenapa ? .
Brightening Series bukan shj melembapkan wajah, mencerah malahan ia berfungsi melambatkan penuaan kulit. Jeragat makin pudar, kedutan halus berkurangan dan kulit kelihatan “plump” atau padat dengan penggunaan konsisten

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Sentiasa dapat sambutan. Kenapa ? . Brightening Series bukan shj melembapkan wajah, mencerah malahan ia berfungsi melambatkan penuaan kulit. Jeragat makin pudar, kedutan halus berkurangan dan kulit kelihatan “plump” atau padat dengan penggunaan konsisten Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Siapa dah cuba pakai Brow Kit ? Tersedia celak dan mascara kening dlm satu. Mmg senang kalau nak bawa travel

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Jangan lupa berDTox sblm tidur. Ramai dah cuba & alhamdulillah serasi dgn ramai pengguna. DTox bukan semata-mata utk kurua tau, ia lbh kepada menyingkirkan toksin yg memudaratkan kesihatan utk jangka masa pjg

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Jangan lupa berDTox sblm tidur. Ramai dah cuba & alhamdulillah serasi dgn ramai pengguna. DTox bukan semata-mata utk kurua tau, ia lbh kepada menyingkirkan toksin yg memudaratkan kesihatan utk jangka masa pjg Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Palet eyeshadow dgn kombinasi neutral yg sentiasa serasi dgn peredaran zaman. Eyes On Me Palette RM63.60 (ahli RM57.25)

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Slimmax Drink dgn manisan stevia bukan shj enak diminum & menyihatkan, mengenyangkan serta membantu menurunkan paras kolestrol dlm darah. Sgt bgs utk mrk yg selalu pedih ulu hati. Standby sebelum puasa mmg berbaloi sgt. Kurang rasa lapar. Slimmax Drink RM31.25 (ahli RM29.70)

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Slimmax Drink dgn manisan stevia bukan shj enak diminum & menyihatkan, mengenyangkan serta membantu menurunkan paras kolestrol dlm darah. Sgt bgs utk mrk yg selalu pedih ulu hati. Standby sebelum puasa mmg berbaloi sgt. Kurang rasa lapar. Slimmax Drink RM31.25 (ahli RM29.70) Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Kulit berminyak dan berjerawat cukup sukar nak cari sunblock yg sesuai sbb ia akan buat lbh berminyak dan berlengas kan ? Matte Mousse Sunscreen SPF50++ bukan shj ringan utk kulit begini malahan mengandungi bahan pencerah kulit yg membantu memudarkan parut jerawat dan tona tak sekata akibat sunburn. Matte Mousse Sunscreen SPF50 PA++ With Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Kulit berminyak dan berjerawat cukup sukar nak cari sunblock yg sesuai sbb ia akan buat lbh berminyak dan berlengas kan ? Matte Mousse Sunscreen SPF50++ bukan shj ringan utk kulit begini malahan mengandungi bahan pencerah kulit yg membantu memudarkan parut jerawat dan tona tak sekata akibat sunburn. Matte Mousse Sunscreen SPF50 PA++ With Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Blusher & Highlight Palette menjadikan solekan lebih elegan & berseri. Warnanya juga pigmented dan tahan seharian walaupun berpeluh.

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Seronok bila baca feedback pengguna dari laman sosial yg telah berjaya mendapat kesan positif dgn produk sendayu.tinggi . Antara produj terawal yg diperkenalkan pada 22 tahun lalu ialah Amme Complete iaitu set bersalin utk wanita selama 60 hari

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Seronok bila baca feedback pengguna dari laman sosial yg telah berjaya mendapat kesan positif dgn produk sendayu.tinggi . Antara produj terawal yg diperkenalkan pada 22 tahun lalu ialah Amme Complete iaitu set bersalin utk wanita selama 60 hari Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Biasanya ada beberapa bahagian badan yg sukar kecil walaupun sudah berjaya turunkan berat badan
.
Lakukan senaman khas pada bahagian yg ingin di kuruskan selain mengamalkan makanan sihat utk mendapatkan hasil terbaik .
Sapukan Body Contour Cream pada kws berlemak slps mandi dan sblm bersenam. Ia akan menggalakkan lbh pembakaran lemak & menghapuskan selulit. Garlic Plus ambil 2 biji 3 kali sehari sblm mkn. Ia meningkatkan kadar pembakaran lemak semasa beraktiviti seharian selain bbs mengeluarkan angin dlm bdn

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
Biasanya ada beberapa bahagian badan yg sukar kecil walaupun sudah berjaya turunkan berat badan . Lakukan senaman khas pada bahagian yg ingin di kuruskan selain mengamalkan makanan sihat utk mendapatkan hasil terbaik . Sapukan Body Contour Cream pada kws berlemak slps mandi dan sblm bersenam. Ia akan menggalakkan lbh pembakaran lemak & menghapuskan selulit. Garlic Plus ambil 2 biji 3 kali sehari sblm mkn. Ia meningkatkan kadar pembakaran lemak semasa beraktiviti seharian selain bbs mengeluarkan angin dlm bdn Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish 
Cerah, gebu & kulit nampak lembap adalah idaman semua wanita. Biar lambat tp selamat
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #brighteningseries
Siapa pernah cuba 2 produk ni ? .

Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #dollskinfoundation #dollskinbbcushion
Sebelum picit jerawat yg susah utk dikeluarkan, sental lembut seluruh wajah dgn Collagen Facial Scrub. Ia membantu melembutkan semua sel mati sekaligus memudahkan proses exfoliation tanpa kesan luka. Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 )
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #collagenscrub
Sebelum picit jerawat yg susah utk dikeluarkan, sental lembut seluruh wajah dgn Collagen Facial Scrub. Ia membantu melembutkan semua sel mati sekaligus memudahkan proses exfoliation tanpa kesan luka. Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 ) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #collagenscrub 
Concealer Cream yg mana utk tona wajahmu ?
.
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #concealer
Boleh amalkan DTox walaupun menyusu badan.  Bila badan bebas toksin, kulit akan nampak sihat dan kurang masalah spt jerawat dan kekusaman
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #dtox #review
Boleh amalkan DTox walaupun menyusu badan. Bila badan bebas toksin, kulit akan nampak sihat dan kurang masalah spt jerawat dan kekusaman . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #dtox  #review 
Soalan lazim mengenai Cocoa Collagen & sedikit info mengenainya
.
Ambil 1-2 paket sehari sebelum makan sekitar 1-2 jam utk kesan terbaik. Atau diambil sebelum tidur dgn perut kosong bg mendapatkan hasil yg optimum. Kolagen bgs diamalkan selepas usia 25 tahun ke atas kerana usia ini penyusutan kolagen saban tahun akan mula berlaku. Di usia 45thn, rata2 akan kehilangan hampir separuh kolagen dari badan
.
Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65 )
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #collagen
Soalan lazim mengenai Cocoa Collagen & sedikit info mengenainya . Ambil 1-2 paket sehari sebelum makan sekitar 1-2 jam utk kesan terbaik. Atau diambil sebelum tidur dgn perut kosong bg mendapatkan hasil yg optimum. Kolagen bgs diamalkan selepas usia 25 tahun ke atas kerana usia ini penyusutan kolagen saban tahun akan mula berlaku. Di usia 45thn, rata2 akan kehilangan hampir separuh kolagen dari badan . Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65 ) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #collagen 
Sementara g pos barang boleh cod pada customer. Skali jalan.
.
Alhamdulillah repeat order #whiteningpearlcream & #coverupfoundation .
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
.
Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) .
.
.
Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam
Sementara g pos barang boleh cod pada customer. Skali jalan. . Alhamdulillah repeat order #whiteningpearlcream  & #coverupfoundation  . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘 . #irfanirdinaenterprise  #macammacamada  #like4like  #syjualsendayutinggi  #sendayutinggi  #original  #sendayutinggionline  #dealeronline  #trustedseller  #bestseller  #sypakaisyjual  #readystock  #kotakemuning  #shahalamresident  #uitmshahalam 
Apa fungsi Soothing Gel ?
.
▪️Meredakan alahan kulit sensitif akibat penyalahgunaan produk penggelupasan / kimia.
▪️Gel yang diolah dari ekstrak Aloe Vera, Timun, Canadian willowherb dan pelbagai jenis amino asid untuk kelegaan yang maksimum.
▪️Formulasi serum ini mengandungi pelbagai jenis amino asid yang membantu membaiki semula sel kulit mati dan memulihkan kerosakan kulit.
▪️Aloe Vera & Timun  membantu menyejukkan kulit wajah selepas terdedah pada sinaran matahari.
▪️Ia diformula khas untuk mengekalkan kelembapan disamping menenang dan menyejukkan kulit.
▪️Meredakan kesan sensitif, menggelupas dan kering dengan serta merta.
▪️Melembapkan kulit yg kering dan menggelupas
.
Soothing Gel RM39.20 ( ahli RM35.30 )
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #soothinggel
Apa fungsi Soothing Gel ? . ▪️Meredakan alahan kulit sensitif akibat penyalahgunaan produk penggelupasan / kimia. ▪️Gel yang diolah dari ekstrak Aloe Vera, Timun, Canadian willowherb dan pelbagai jenis amino asid untuk kelegaan yang maksimum. ▪️Formulasi serum ini mengandungi pelbagai jenis amino asid yang membantu membaiki semula sel kulit mati dan memulihkan kerosakan kulit. ▪️Aloe Vera & Timun membantu menyejukkan kulit wajah selepas terdedah pada sinaran matahari. ▪️Ia diformula khas untuk mengekalkan kelembapan disamping menenang dan menyejukkan kulit. ▪️Meredakan kesan sensitif, menggelupas dan kering dengan serta merta. ▪️Melembapkan kulit yg kering dan menggelupas . Soothing Gel RM39.20 ( ahli RM35.30 ) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #soothinggel 
Kulit normal, kering dan sensitif blh cuba rangkaian Brightening Series dan tambahan produk lain. Ia akan memulih, merawat dan berkesan sbg anti penuaan juga
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #skincare
Kulit normal, kering dan sensitif blh cuba rangkaian Brightening Series dan tambahan produk lain. Ia akan memulih, merawat dan berkesan sbg anti penuaan juga . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #skincare 
Lip Cushion dgn applicator lembut yg memudahkan sapuan gincu bibir seakan baldu. Tahan lama & tak mengeringkan bibir
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #lipcushion
Kalau ada resdung yg jenis keluar jerawat bernanah tu blh ambil sekali dgn ST Clear Tablet. Ia mengurangkan bengkak dan menyembuhkan luka jerawat lbh cepat
.
Nosygone RM37.10 (ahli RM33.40)
ST Clear Tablet RM38.70 (ahli RM34.80)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #nosygone #resdung #
Kalau ada resdung yg jenis keluar jerawat bernanah tu blh ambil sekali dgn ST Clear Tablet. Ia mengurangkan bengkak dan menyembuhkan luka jerawat lbh cepat . Nosygone RM37.10 (ahli RM33.40) ST Clear Tablet RM38.70 (ahli RM34.80) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #nosygone  #resdung  #
Jika anda skrg tgh dlm proses utk menurunkan berat badan, tgh berdiet & melakukan senaman namun tak nampak hasil yg memberangsangkan blh cuba 2 produk ni. Garlic Plus berkesan membuang angin dan meningkatkan kesihatan badan. Ia jg membantu pembakaran lemak. Sapukan Body Contour pada bhgn yg sukar dikuruskan seperti punggung, peha dan lengan. Utk kesan terbaik gunakan sblm bersenam, masa bersauna atau dibungkus dgn plastik dlm 1-2jam. Jgn lupa lakukan urutan dan tekanan semasa sapuan dibuat
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #garlicplus #bodyslimmingcream
Jika anda skrg tgh dlm proses utk menurunkan berat badan, tgh berdiet & melakukan senaman namun tak nampak hasil yg memberangsangkan blh cuba 2 produk ni. Garlic Plus berkesan membuang angin dan meningkatkan kesihatan badan. Ia jg membantu pembakaran lemak. Sapukan Body Contour pada bhgn yg sukar dikuruskan seperti punggung, peha dan lengan. Utk kesan terbaik gunakan sblm bersenam, masa bersauna atau dibungkus dgn plastik dlm 1-2jam. Jgn lupa lakukan urutan dan tekanan semasa sapuan dibuat . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #garlicplus  #bodyslimmingcream 
Kalau malam sapu ni pada jerawat. Insyallah esok kecut lah. Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #acnebalm
Kalau susah ke tandas walau dah minum air dan makan buah yg cukup, blh amalkan DTox. Ia membuang toksin selain melancarkan pembuangan harian. DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish#sendayutinggi #bestseller #dtox #sirehwash
Kalau susah ke tandas walau dah minum air dan makan buah yg cukup, blh amalkan DTox. Ia membuang toksin selain melancarkan pembuangan harian. DTox RM47.70 (ahli RM45.30) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish #sendayutinggi  #bestseller  #dtox  #sirehwash 
Jangan pandang ringan pencuci bahagian intim. Sabun biasa tak sesuai utk bhgn sulit kerana kandungan pH yg berbeza. Ia blh menyebabkan kegatalan dan bau. Sireh Wash dgn pH4.0 sgt sesuai utk menjaga kelembapan pd bhgn intim terutama semasa haid, berpantang dan yg alami keputihan
.
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish#sendayutinggi #bestseller #sirehwash
Jangan pandang ringan pencuci bahagian intim. Sabun biasa tak sesuai utk bhgn sulit kerana kandungan pH yg berbeza. Ia blh menyebabkan kegatalan dan bau. Sireh Wash dgn pH4.0 sgt sesuai utk menjaga kelembapan pd bhgn intim terutama semasa haid, berpantang dan yg alami keputihan . . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish #sendayutinggi  #bestseller  #sirehwash 
Amalan berpantang tradisional tak salah. Setiap badan kita ni lain penerimaannya. Kalau tak yakin, tak apa. Tapi ramai yg bersalin kerap & mengamalkan amalan berpantang mendapat kesan yg baik sejak zaman berzaman. Jgn anggap berpantang satu amalan kuno yg tak berfaedah. Sebab ramai jg yg dah merasa bentan kerana mengganggap amalan tradisional tidak perlu. Ada byk ilmu di dunia ni yg manfaat utk manusia
.
Berpantang yg mengarut kita jauhkan, mana yg baik kita blh jadikan panduan
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #pantang
Amalan berpantang tradisional tak salah. Setiap badan kita ni lain penerimaannya. Kalau tak yakin, tak apa. Tapi ramai yg bersalin kerap & mengamalkan amalan berpantang mendapat kesan yg baik sejak zaman berzaman. Jgn anggap berpantang satu amalan kuno yg tak berfaedah. Sebab ramai jg yg dah merasa bentan kerana mengganggap amalan tradisional tidak perlu. Ada byk ilmu di dunia ni yg manfaat utk manusia . Berpantang yg mengarut kita jauhkan, mana yg baik kita blh jadikan panduan . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #pantang 
Mauve Brush dgn kualiti terbaik utk mendapatkan kemasa unggul dlm solekan
.
Angled Stippling Brush RM 45.60 (ahli RM 43.30)
Contour & Highlight Flat Brush RM 37.10 ) ahli RM35.25)
Slanted Buffer Brush RM44.50 (ahli RM42.30)
Pointed Foundation Brush RM42.40 (ahli RM40.30)
Buffer Brush Expert RM44.50 (ahli RM42.30)
.
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #makeupbrushes
Mauve Brush dgn kualiti terbaik utk mendapatkan kemasa unggul dlm solekan . Angled Stippling Brush RM 45.60 (ahli RM 43.30) Contour & Highlight Flat Brush RM 37.10 ) ahli RM35.25) Slanted Buffer Brush RM44.50 (ahli RM42.30) Pointed Foundation Brush RM42.40 (ahli RM40.30) Buffer Brush Expert RM44.50 (ahli RM42.30) . . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #makeupbrushes 
Bila konsisten mmg blh nampak result. Biar perlahan tapi selamat. Pengambilan DTox pastinya memberikan impak besar pd kulit yg radiant dan bersih. Sapukan Pearl Cream pada kws bermasalah pd waktu mlm selain ia blh digunakan sblm foundation pd waktu siang. Ia bukan foundation ya, tapi krim kecantikan rawatan pencerahan kulit
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #dtox #pearlcream #brighteningseries
Bila konsisten mmg blh nampak result. Biar perlahan tapi selamat. Pengambilan DTox pastinya memberikan impak besar pd kulit yg radiant dan bersih. Sapukan Pearl Cream pada kws bermasalah pd waktu mlm selain ia blh digunakan sblm foundation pd waktu siang. Ia bukan foundation ya, tapi krim kecantikan rawatan pencerahan kulit . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #dtox  #pearlcream  #brighteningseries 
DFolia Coffee menggunakan pemanis stevia. Per serving adalah 92 kcal. Ramai dah cuba mix sekali dgn 1 sudu Easyfull. Sedap & kenyang. Terus rasa blh berlari satu padang bola
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #dfoliacoffee
DFolia Coffee menggunakan pemanis stevia. Per serving adalah 92 kcal. Ramai dah cuba mix sekali dgn 1 sudu Easyfull. Sedap & kenyang. Terus rasa blh berlari satu padang bola . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #dfoliacoffee 
Laku keras je Doll Skin Foundation. Pantang letak terutama di Watsons, sehari je licin 👍🏻
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #dollskinfoundation
Licorice Root di dlm DTox membantu mengurangkan lemak di badan. Fat loss lebih menampakkan kesan langsing dari water loss utk mereka yg nak menguruskan badan. DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #dtox #review
Licorice Root di dlm DTox membantu mengurangkan lemak di badan. Fat loss lebih menampakkan kesan langsing dari water loss utk mereka yg nak menguruskan badan. DTox RM47.70 (ahli RM45.30) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #dtox  #review 
Jgn lupa buat exfoliation berkala. Ini penting utk memastikan kulit mati disingkirkan sekaligus membantu produk wajah menyerap dgn baik
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #collagenscrub
Jgn lupa buat exfoliation berkala. Ini penting utk memastikan kulit mati disingkirkan sekaligus membantu produk wajah menyerap dgn baik . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #collagenscrub 
Whitening Bar Soap membantu mencerahkan wajah serta melembutkan sel mati
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #whiteningbarsoap
Lucimax adalah suplemen yg diamalkan oleh maharaja China utk tujuan longevity. Herba utamanya ialah lingzhi. Ia jg bagus utk melancarkan peredaran darah
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #lingzhi
Lucimax adalah suplemen yg diamalkan oleh maharaja China utk tujuan longevity. Herba utamanya ialah lingzhi. Ia jg bagus utk melancarkan peredaran darah . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #lingzhi 
Dah cuba Scar Toner ? Mmg berkesan pudarkan parut dgn penggunaan konsisten. Scar Toner RM35 (ahli RM33.25)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #scartoner #review
Kulit kering ? Ini 3 produk yg mungkin sesuai utk kulit anda
.
▪️Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (ahli RM34.35) digunakan selepas penggunaan pelembap. Ia akan mengelakkan kesan garisam halus pada wajah, mengurangkan efek menggelupasa berpunca dari kulit kering serta argan oil membantu melembap serta memulihkan keadaan kulit kering selain memastikan mekap kelihatan “ in “ dgn skin yg dy
.
▪️ Color Corrector Makeup Base RM39.20 ( ahli RM35.30 ) code yellow sesuai utk menyembunyikan kesan merah atau sensitif pd kulit . Ia juga memberikan kulit cerah natural semulajadi sblm penggunaan bedak asas utk mengelakkan efek “ashy “ slps berbedak
.
▪️ Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ With Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) seakan warna liquid foundation. Ia mengandungi treatment & whitening properties. Bukan shj melindungi dari sinaran matahari dlm 98% malahan ia mencerahkan wajah utk tona yg lebih sekata
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #arganoilprimer #colorcorrectormakeupbase #uvtintedsunblock
Kulit kering ? Ini 3 produk yg mungkin sesuai utk kulit anda . ▪️Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (ahli RM34.35) digunakan selepas penggunaan pelembap. Ia akan mengelakkan kesan garisam halus pada wajah, mengurangkan efek menggelupasa berpunca dari kulit kering serta argan oil membantu melembap serta memulihkan keadaan kulit kering selain memastikan mekap kelihatan “ in “ dgn skin yg dy . ▪️ Color Corrector Makeup Base RM39.20 ( ahli RM35.30 ) code yellow sesuai utk menyembunyikan kesan merah atau sensitif pd kulit . Ia juga memberikan kulit cerah natural semulajadi sblm penggunaan bedak asas utk mengelakkan efek “ashy “ slps berbedak . ▪️ Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ With Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) seakan warna liquid foundation. Ia mengandungi treatment & whitening properties. Bukan shj melindungi dari sinaran matahari dlm 98% malahan ia mencerahkan wajah utk tona yg lebih sekata . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #arganoilprimer  #colorcorrectormakeupbase  #uvtintedsunblock 
Gambar adalah dari pengguna sendiri. Selepas resdung atau sinus yg memerlukan suntikan setiap kali kena alahan teruk pada makanan atau habuk, kini berkurangan dgn Nosygone. Diambil 2 biji 2 kali sehari sebelum makan
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #nosygone #sinus #kkmapproved
Gambar adalah dari pengguna sendiri. Selepas resdung atau sinus yg memerlukan suntikan setiap kali kena alahan teruk pada makanan atau habuk, kini berkurangan dgn Nosygone. Diambil 2 biji 2 kali sehari sebelum makan . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #nosygone  #sinus  #kkmapproved 
Pearl Cream & Collagen Facial Spray mmg antara kegemaran ramai wanita. Sebab kesannya blh dilihat. Kulit cerah natural & parut pudar adalah impian semua wanita.
.
Collagen  Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65 )
Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #bestseller #pearlcream #collagenspray #review
Pearl Cream & Collagen Facial Spray mmg antara kegemaran ramai wanita. Sebab kesannya blh dilihat. Kulit cerah natural & parut pudar adalah impian semua wanita. . Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65 ) Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi #sendayutinggijb  #sendayutinggijohorbahru  #hargabaikpunyer  #nakcantik  #suamiterpikat  #sendayutinggi  #bestseller  #coverupfoundation  #demimattefinish  #sendayutinggi  #bestseller  #pearlcream  #collagenspray  #review