an online Instagram web viewer

#comey medias

Photos

β€œI wasn’t spying on you, silly. I was protecting you.πŸ’β€β™€οΈ Lordy. πŸ˜ƒβ€ #Comey
β€œI wasn’t spying on you, silly. I was protecting you.πŸ’β€β™€οΈ Lordy. πŸ˜ƒβ€ #Comey 
#maroon or #emeraldgreen? .
.
#sedondon cantik bersama adik beradik.. Nampak lebih rapat dan mesra
.
.
Detail tengok kat sini @katalog_kedaikitaclothingstore .
.
Or wasap lynn 0139756963
#maroon  or #emeraldgreen ? . . #sedondon  cantik bersama adik beradik.. Nampak lebih rapat dan mesra . . Detail tengok kat sini @katalog_kedaikitaclothingstore . . Or wasap lynn 0139756963
Dah masuk da... Sis nak cari tema ape?  Royal blue,  navy blue, emerald green ada 9 pilihan cora laura lace ni.. Cantik dan material tak usah bimbang yea.. Kami pilih yg terbaik.. 😊
.
.
Saiz S, M,  L, XL & XXL 
nursing dan wuduk friendly 
HIASAN LACE MEMBERI IMPAK MEWAH DAN BERGAYA
.
.
.
harga mampu milik dan free postage. Detail boleh tengok kat sini @katalog_kedaikitaclothingstore . .
Nak ORDER klik terus kat sini sebelum HABIS!! 60139756963
Dah masuk da... Sis nak cari tema ape? Royal blue, navy blue, emerald green ada 9 pilihan cora laura lace ni.. Cantik dan material tak usah bimbang yea.. Kami pilih yg terbaik.. 😊 . . Saiz S, M, L, XL & XXL nursing dan wuduk friendly HIASAN LACE MEMBERI IMPAK MEWAH DAN BERGAYA . . . harga mampu milik dan free postage. Detail boleh tengok kat sini @katalog_kedaikitaclothingstore . . Nak ORDER klik terus kat sini sebelum HABIS!! 60139756963
James Comey 5.7/10
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jamescomey #comey #fbi #politics #election #Clinton #Hillary #emails #2016 #art #sketch #drawing #sketchbook #portrait #America #Americanpolitics
Eyeshadow 2 minit paling trending😱 ! Kenapa trending ? Menjimatkan masa dan senang guna πŸ‘πŸ’― space dalam bentuk pen πŸ’― mur mur harga kasih sayang πŸ‘

http://www.wasap.my/60139489495

#lipmatte #sobellalipmatte #murah #hargamurah #eyeshadow2minit #sepantas3saat #simple #lecuu #muabellazpakai #muabellaz #produkviral #lipstiksobella #produkselamatdigunakan #bahanorganik #mengandungimadu #produkberkualiti #madulebah #sobellamurah #trustedseller #dropshipsobella #comey #colourcantik #hotcolour #lakukeras #sayapakaisayajual #foundersobella #dssobella
Eyeshadow 2 minit paling trending😱 ! Kenapa trending ? Menjimatkan masa dan senang guna πŸ‘πŸ’― space dalam bentuk pen πŸ’― mur mur harga kasih sayang πŸ‘ http://www.wasap.my/60139489495 #lipmatte  #sobellalipmatte  #murah  #hargamurah  #eyeshadow2minit  #sepantas3saat  #simple  #lecuu  #muabellazpakai  #muabellaz  #produkviral  #lipstiksobella  #produkselamatdigunakan  #bahanorganik  #mengandungimadu  #produkberkualiti  #madulebah  #sobellamurah  #trustedseller  #dropshipsobella  #comey  #colourcantik  #hotcolour  #lakukeras  #sayapakaisayajual  #foundersobella  #dssobella 
Sobella lipmatte 4.0 πŸ‘ Texture lembut dan ringan apabila disapukan pada bibir 😍 Tak melekit uolss πŸ‘ Tekan link di bwh utk order πŸ˜™

http://www.wasap.my/60139489495

#lipmatte #sobellalipmatte #murah #hargamurah #eyeshadow2minit #sepantas3saat #simple #lecuu #muabellazpakai #muabellaz #produkviral #lipstiksobella #produkselamatdigunakan #bahanorganik #mengandungimadu #produkberkualiti #madulebah #sobellamurah #trustedseller #dropshipsobella #comey #colourcantik #hotcolour #lakukeras #sayapakaisayajual
Sobella lipmatte 4.0 πŸ‘ Texture lembut dan ringan apabila disapukan pada bibir 😍 Tak melekit uolss πŸ‘ Tekan link di bwh utk order πŸ˜™ http://www.wasap.my/60139489495 #lipmatte  #sobellalipmatte  #murah  #hargamurah  #eyeshadow2minit  #sepantas3saat  #simple  #lecuu  #muabellazpakai  #muabellaz  #produkviral  #lipstiksobella  #produkselamatdigunakan  #bahanorganik  #mengandungimadu  #produkberkualiti  #madulebah  #sobellamurah  #trustedseller  #dropshipsobella  #comey  #colourcantik  #hotcolour  #lakukeras  #sayapakaisayajual 
Sobella lipmatte 4.0 πŸ‘ Texture lembut dan ringan apabila disapukan pada bibir 😍 Tak melekit uolss πŸ‘ Tekan link di bwh utk order πŸ˜™

http://www.wasap.my/60139489495

#lipmatte #sobellalipmatte #murah #hargamurah #eyeshadow2minit #sepantas3saat #simple #lecuu #muabellazpakai #muabellaz #produkviral #lipstiksobella #produkselamatdigunakan #bahanorganik #mengandungimadu #produkberkualiti #madulebah #sobellamurah #trustedseller #dropshipsobella #comey #colourcantik #hotcolour #lakukeras #sayapakaisayajual
Sobella lipmatte 4.0 πŸ‘ Texture lembut dan ringan apabila disapukan pada bibir 😍 Tak melekit uolss πŸ‘ Tekan link di bwh utk order πŸ˜™ http://www.wasap.my/60139489495 #lipmatte  #sobellalipmatte  #murah  #hargamurah  #eyeshadow2minit  #sepantas3saat  #simple  #lecuu  #muabellazpakai  #muabellaz  #produkviral  #lipstiksobella  #produkselamatdigunakan  #bahanorganik  #mengandungimadu  #produkberkualiti  #madulebah  #sobellamurah  #trustedseller  #dropshipsobella  #comey  #colourcantik  #hotcolour  #lakukeras  #sayapakaisayajual 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly  sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #ramadan5
#syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #ramadan5  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly  sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #ukuran
#syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #ukuran  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly  sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #darkpurple
#syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #darkpurple  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
Another book πŸ“– finished..#AHigherLoyalty #Comey #Notfakenews Good Book
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly  sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #emeraldgreen
#syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #emeraldgreen  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly  sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #rosepink
#syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #rosepink  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly  sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #maroon
#syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #maroon  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly  sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #darkblue
#syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #darkblue  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly  sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #mintgreen
#syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #mintgreen  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly  sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #darkchocolat
#syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #darkchocolat  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly sising sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
#royalblue
 #syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly sising sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #royalblue  #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
#NAURA KURUNG LACE .
.
.
INFO
- dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai
- #nursing dan wuduk firendly #sising sahaja
- gaya #moden dan #trendy dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe #takpanas dan tahan lasak
- #skirtduyung dgn zip dan getah .
.
.
Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage .
.
Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio .
.
 #syukurselalu #fashionmuslimah #designmuslimah #fashions #ootd #bajuraya #bajukurungraya #bajukurungplain #kebaya  #kurungmoden #kurungnursing #kurungmodencomey #kurungmodennursing #koleksiraya #rayacollection2018 #cute #cantik #comey #bazaarpaknil #butikonline #igshop
#NAURA  KURUNG LACE . . . INFO - dihiasi lace mewah menyerlahkan gaya sipemakai - #nursing  dan wuduk firendly #sising  sahaja - gaya #moden  dan #trendy  dgn cutting yang cantik dan sopan - saiz s hingga 2xl - material #comocrepe  #takpanas  dan tahan lasak - #skirtduyung  dgn zip dan getah . . . Harga mampu milik rm109.00 sahaja #freepostage  . . Berminat wasap lynn 0139756963 or klik aje link bio . . #syukurselalu  #fashionmuslimah  #designmuslimah  #fashions  #ootd  #bajuraya  #bajukurungraya  #bajukurungplain  #kebaya  #kurungmoden  #kurungnursing  #kurungmodencomey  #kurungmodennursing  #koleksiraya  #rayacollection2018  #cute  #cantik  #comey  #bazaarpaknil  #butikonline  #igshop 
The gun control debate is back πŸ€”. #maga #america #makeamericagreatagain #πŸ‡ΊπŸ‡Έ #πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ‡ΊπŸ‡Έ #πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ¦… #lockeherup #trump #comey #hillary #trump2020 #buildthatwall #conservative #libertarian #republican #Secondamendment #Firstamendment #freedom #GodblesstheUSA #USA #US #unitedstatesofamerica #ilovemycountry #FOX #CNN
Wahnsinn: Trump will ermitteln lassen, ob FBI ihn im Wahlkampf bespitzelte. Ex-FBI-Chef Comey wiederum startete Karriere bei T-Berater Giuliani, wollte T keine persΓΆnliche LoyalitΓ€t zusichern und schreibt nach Rausschmiss, wie er Trumps aktuellem Stabschef riet, nicht abzutreten. #comey #trump #politics #nonfiction
Wahnsinn: Trump will ermitteln lassen, ob FBI ihn im Wahlkampf bespitzelte. Ex-FBI-Chef Comey wiederum startete Karriere bei T-Berater Giuliani, wollte T keine persΓΆnliche LoyalitΓ€t zusichern und schreibt nach Rausschmiss, wie er Trumps aktuellem Stabschef riet, nicht abzutreten. #comey  #trump  #politics  #nonfiction