an online Instagram web viewer

#collagenpowder medias

Photos

JATUH CINTA DGN SET BASIC BEAUTY😍
.
Korang pelik tak kenapa ramai sgt org jatuh cinta dengan set basic nie? Okay, nak tau sebab apa? Sebab set nie set paling jimat! Memang rugi gilosss sape tak grab.
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
So tunggu apa lagi? Jom whatsapp sy skrg utk dapatkan consulatation secara percuma dan dapatkan supplements yg sesuai😘
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
JATUH CINTA DGN SET BASIC BEAUTY😍 . Korang pelik tak kenapa ramai sgt org jatuh cinta dengan set basic nie? Okay, nak tau sebab apa? Sebab set nie set paling jimat! Memang rugi gilosss sape tak grab. . ✨ESP Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat. . ✨VITA C Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan? . So tunggu apa lagi? Jom whatsapp sy skrg utk dapatkan consulatation secara percuma dan dapatkan supplements yg sesuai😘 . For order and consultation NURUL NADIA 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
Radiant 4 Set
🌿ESP🌿
Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia:
✅Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk n fungsi kulit yang optimum.
✅Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
✅Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
✅Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
✅Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.
🌿Vitamin C🌿
Vitamin C, yang bertindak sebagai antioksida menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. Walaubagaimanapun, badan anda tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C membantu untuk :
✅Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar.
✅Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit.
✅Membantu dalam penyembuhan luka.
✅Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.
🌿Shaklee Collagen Powder🌿
Kolagen adalah struktur penting untuk kulit anda. Ia mengekalkan keanjalan kulit anda dan menghalangnya daripada berkedut, berparut dan menjadi kendur. Berita baiknya adalah badan anda boleh menghasilkannya sendiri.
Walau bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan anda kepada risiko kulit berkedut dan kendur. Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini dan mulakan pengambilan kolagen sekarang untuk;
✅Kulit yang lebih anjal.
✅Mengurangkan kedutan.
✅Kulit yang lebih lembut, lebih padat.
✅Mengurangkan parut.
🌿🌿GLA Complex
Kulit yang sihat bergantung pada jumlah asid lemak pada bahagian kulit terutamanya, asid gamma-linolenic (GLA). Asid lemak ini berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan kulit dan juga:
✅Mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik.
✅Mengekalkan kelembapan kulit.
✅Melawan keradangan.

Hubungi Kak Huda untuk sebarang pertanyaan 
016.664.6051

#VitaminAwetMuda
#SetRadiant4
#SetKulitCantik
#CollagenPowder
#GlaComplex
#ESP
#VitaminC
#SetAwetMuda
#ShakleeTamanMelawat
Radiant 4 Set 🌿ESP🌿 Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia: ✅Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk n fungsi kulit yang optimum. ✅Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat. ✅Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit. ✅Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit. ✅Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari. 🌿Vitamin C🌿 Vitamin C, yang bertindak sebagai antioksida menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. Walaubagaimanapun, badan anda tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C membantu untuk : ✅Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar. ✅Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. ✅Membantu dalam penyembuhan luka. ✅Mempertahankan kulit daripada radikal bebas. 🌿Shaklee Collagen Powder🌿 Kolagen adalah struktur penting untuk kulit anda. Ia mengekalkan keanjalan kulit anda dan menghalangnya daripada berkedut, berparut dan menjadi kendur. Berita baiknya adalah badan anda boleh menghasilkannya sendiri. Walau bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan anda kepada risiko kulit berkedut dan kendur. Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini dan mulakan pengambilan kolagen sekarang untuk; ✅Kulit yang lebih anjal. ✅Mengurangkan kedutan. ✅Kulit yang lebih lembut, lebih padat. ✅Mengurangkan parut. 🌿🌿GLA Complex Kulit yang sihat bergantung pada jumlah asid lemak pada bahagian kulit terutamanya, asid gamma-linolenic (GLA). Asid lemak ini berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan kulit dan juga: ✅Mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik. ✅Mengekalkan kelembapan kulit. ✅Melawan keradangan. Hubungi Kak Huda untuk sebarang pertanyaan 016.664.6051 #VitaminAwetMuda  #SetRadiant4  #SetKulitCantik  #CollagenPowder  #GlaComplex  #ESP  #VitaminC  #SetAwetMuda  #ShakleeTamanMelawat 
Collagen shots ⚡️
These were made a few years back but I am bringing them back for myself now. I think these were quince & cherry 🍒 but my next batch will be summer berries. The ratio was this......⚡️
Collagen Shot Jellies ⚡️
250 ml@(1 cup) liquid, could be herbal tea or fresh juice
2 tbsp @greatlakesgelatin 
1 1/2 tbsp sweetener like local honey @highgatehoney or coconut sugar @thegroovyfoodcompany 
Natural color if needed or wanted. Try chlorophyll, raspberry powder, juiced carrots, a fun goth effect with @kikihealth charcoal or blue 🦋pea powder. • Mix it all in pan then let it sit for 10 min. Whiisk & heat up until dissolved but not boiling. It will take a minute or so. Pour in to clean moulds & cool in fridge for a few days! ⚡️
Collagen shots ⚡️ These were made a few years back but I am bringing them back for myself now. I think these were quince & cherry 🍒 but my next batch will be summer berries. The ratio was this......⚡️ Collagen Shot Jellies ⚡️ 250 ml@(1 cup) liquid, could be herbal tea or fresh juice 2 tbsp @greatlakesgelatin 1 1/2 tbsp sweetener like local honey @highgatehoney or coconut sugar @thegroovyfoodcompany Natural color if needed or wanted. Try chlorophyll, raspberry powder, juiced carrots, a fun goth effect with @kikihealth charcoal or blue 🦋pea powder. • Mix it all in pan then let it sit for 10 min. Whiisk & heat up until dissolved but not boiling. It will take a minute or so. Pour in to clean moulds & cool in fridge for a few days! ⚡️
PO JAPAN HANDCARRY 🇯🇵
24 May - 13 June 2018
ETA : 16 June 2018
Ready to Shipping : 18 June 2018
-
SHISEIDO THE COLLAGEN POWDER
126 gr (21 hari minum)
IDR 375.000
-
Shiseido kini memproduksi minuman kolagen sendiri yang terbuat dari kolagen ikan (best source of collagen for skin!)
Powder ini sangat bagus untuk anti aging dan review mantapnya sudah mendunia di Google!👍
Manfaat dan pentingnya COLLAGEN untuk kulit:
🌸 merangsang pembentukan sel kulit
🌸 menghaluskan kerut
🌸 mencerahkan wajah yang kusam
🌸 menipiskan noda hitam
🌸 dengan adanya collagen, regenerasi kulit lebih cepat
-
Komposisi:
Active Ingredients (6 grams), Fish Collagen 5,500 mg, Hyaluronic Acid 1mg, Ceramide 600 micro grams
-
Cara konsumsi:
Campurkan 6gr Shiseido The Collagen Powder ke dalam teh, kopi, susu atau makanan kesukaan kamu lainnya
-
For order please contact:
LINE: @dkx8673k
WA: 087883107257
-
#jastipjapan #jastipjepang #pojepang #preorderjapan #openjastip #openjastipjepang #jastipshiseido #preordershiseido #jualshiseidocollagen #jualcollagen #shiseidocollagen #shiseidocollagenpowder #collagenpowder #skincare #skincarejepang #shiseidothecollagen #shiseidothecollagenpowder #thecollagenpowder #jualcollagen #jualcollagenmask #jualcollagenpowder #jualminumancollagen
PO JAPAN HANDCARRY 🇯🇵 24 May - 13 June 2018 ETA : 16 June 2018 Ready to Shipping : 18 June 2018 - SHISEIDO THE COLLAGEN POWDER 126 gr (21 hari minum) IDR 375.000 - Shiseido kini memproduksi minuman kolagen sendiri yang terbuat dari kolagen ikan (best source of collagen for skin!) Powder ini sangat bagus untuk anti aging dan review mantapnya sudah mendunia di Google!👍 Manfaat dan pentingnya COLLAGEN untuk kulit: 🌸 merangsang pembentukan sel kulit 🌸 menghaluskan kerut 🌸 mencerahkan wajah yang kusam 🌸 menipiskan noda hitam 🌸 dengan adanya collagen, regenerasi kulit lebih cepat - Komposisi: Active Ingredients (6 grams), Fish Collagen 5,500 mg, Hyaluronic Acid 1mg, Ceramide 600 micro grams - Cara konsumsi: Campurkan 6gr Shiseido The Collagen Powder ke dalam teh, kopi, susu atau makanan kesukaan kamu lainnya - For order please contact: LINE: @dkx8673k WA: 087883107257 - #jastipjapan  #jastipjepang  #pojepang  #preorderjapan  #openjastip  #openjastipjepang  #jastipshiseido  #preordershiseido  #jualshiseidocollagen  #jualcollagen  #shiseidocollagen  #shiseidocollagenpowder  #collagenpowder  #skincare  #skincarejepang  #shiseidothecollagen  #shiseidothecollagenpowder  #thecollagenpowder  #jualcollagen  #jualcollagenmask  #jualcollagenpowder  #jualminumancollagen 
JATUH CINTA DGN SET BASIC BEAUTY😍
.
Korang pelik tak kenapa ramai sgt org jatuh cinta dengan set basic nie? Okay, nak tau sebab apa? Sebab set nie set paling jimat! Memang rugi gilosss sape tak grab.
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
So tunggu apa lagi? Jom whatsapp sy skrg utk dapatkan consulatation secara percuma dan dapatkan supplements yg sesuai😘
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
JATUH CINTA DGN SET BASIC BEAUTY😍 . Korang pelik tak kenapa ramai sgt org jatuh cinta dengan set basic nie? Okay, nak tau sebab apa? Sebab set nie set paling jimat! Memang rugi gilosss sape tak grab. . ✨ESP Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat. . ✨VITA C Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan? . So tunggu apa lagi? Jom whatsapp sy skrg utk dapatkan consulatation secara percuma dan dapatkan supplements yg sesuai😘 . For order and consultation NURUL NADIA 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
GARA GARA ESP KULIT JADI FLAWLESS! KULIT JADI CERAH!
.
Rupanyaaaa ini la rahsia orang sekarang makin cantik makin gebu! Gara-gara ESP rupanya! Apa yg best sangat ESP nie sampai digilai ramai?
.
.
ESP
🌸 Rasa kenyang yang berpanjangan
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
🌸 Kulit bertambah cerah dan berseri
🌸 Memberi tenaga berpanjangan
🌸 Kulit lebih sihat dan flawless
🌸 Parut semakin pudar
.
Tudiaaaaa patut laaaa gigilai ramai. Siapa tak grab lagi mmg rugi terukksss! Nak order atau nak tanya apa apa boleh whatsapp nadia okay💖
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
GARA GARA ESP KULIT JADI FLAWLESS! KULIT JADI CERAH! . Rupanyaaaa ini la rahsia orang sekarang makin cantik makin gebu! Gara-gara ESP rupanya! Apa yg best sangat ESP nie sampai digilai ramai? . . ESP 🌸 Rasa kenyang yang berpanjangan 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat 🌸 Kulit bertambah cerah dan berseri 🌸 Memberi tenaga berpanjangan 🌸 Kulit lebih sihat dan flawless 🌸 Parut semakin pudar . Tudiaaaaa patut laaaa gigilai ramai. Siapa tak grab lagi mmg rugi terukksss! Nak order atau nak tanya apa apa boleh whatsapp nadia okay💖 . Harga pasaran : RM170 Sebotol boleh tahan 2 bulan . Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
💥RAHSIA PUTIH MONTOK SATU BADAN!💥
***********************************************
.
.
Rasai sendiri perubahan kulit lebih cerah, lembut dan anjal dengan gabungan teknologi moden Korea dengan ramuan herba turun-temurun💥
.
🎀COLLARA SUPER WHITENING BOOSTER🎀
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
.
.•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🔥PUTIH MONTOK 97KALI GANDA DLM 11 HARI🔥
.•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
-
.
🌹Mencerahkan kulit 97x ganda lebih power!
🌹Menjadikan kulit 1 badan cerah kemerah jambu-an! 💖
🌹Menaikkan seri wajah
🌹Mengurangkan jerawat & jeragat
🌹Merawat parut jerawat dan parut bekas luka/operation
🌹Mengurangkan sunburn/kulit kering/kulit kusam
🌹Membesar & menganjalkan payudara & punggung
🌹Mengetatkan otot2 wanita
🌹Merawat keputihan
🌹Atasi masalah senggugut, period tak teratur
🌹Mengetatkan otot vagina
🌹Menghilangkan bau badan yang kurang menyenangkan
.
_
.
Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri#collagenpowder#susukambing#putihmontok1badan#sengguguthilang
💥RAHSIA PUTIH MONTOK SATU BADAN!💥 *********************************************** . . Rasai sendiri perubahan kulit lebih cerah, lembut dan anjal dengan gabungan teknologi moden Korea dengan ramuan herba turun-temurun💥 . 🎀COLLARA SUPER WHITENING BOOSTER🎀 ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄ . .••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🔥PUTIH MONTOK 97KALI GANDA DLM 11 HARI🔥 .••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• - . 🌹Mencerahkan kulit 97x ganda lebih power! 🌹Menjadikan kulit 1 badan cerah kemerah jambu-an! 💖 🌹Menaikkan seri wajah 🌹Mengurangkan jerawat & jeragat 🌹Merawat parut jerawat dan parut bekas luka/operation 🌹Mengurangkan sunburn/kulit kering/kulit kusam 🌹Membesar & menganjalkan payudara & punggung 🌹Mengetatkan otot2 wanita 🌹Merawat keputihan 🌹Atasi masalah senggugut, period tak teratur 🌹Mengetatkan otot vagina 🌹Menghilangkan bau badan yang kurang menyenangkan . _ . Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare #naturalskincare #selangor #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #murahmurah #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualsayapakai #sayajualonline #rahsiakulitcantik #bazaaronline #malaysianshop #murah #sayajualmurah #murahmeriah #jualonline #hargamurahmurah #igshopmalaysiamurah #best24434 #bebasmerkuri #collagenpowder #susukambing #putihmontok1badan #sengguguthilang 
SUPER LIKE & SUPER LOVE TO THIS AMAZING VITA-C!!
.
.

Semua orang duk suka kat vita-c shaklee ni, anda nak tahu KENAPA? Kenapa ia menjadi kegilaan ramai para anak gadis, ibu-ibu, abang-abang & para bapa di luar sana? Haaa, meh sini wani nak kaborkan cikit yer
.
.

Utk pengetahuan anda semua, vita-c shaklee ni merupakan satu-satunya vitamin C yg bersifat sustained release (SR) di mana setiap 4-5jam, ia akan merembeskan zat vitaminnya kpd badan.. Oleh itu, setiap kali sel-sel badan perlukannya, vita-c ini akan continuously supply kpd badan kita all day long.. wahhh, super awesome kan..?
.
.

Lagipun, setiap 1 tablet vita-c SR ini bersamaan 7.5 biji oren.. setiap hari badan kita hanya memerlukan 1-2tablet sahaja bagi memenuhi keperluan vita-c dlm badan.. since dah ada vita-C SR, kini tidak perlu lagi bersusah-payah beli 14biji oren sehari..lagipun, larat ker nak habiskan 14oren sehari.. kang x pasal2x keluar masuk tandas pulak..yer x? .
.
.

Lebih2x lagi yg bakal & sedang mengemas rumah akibat banjir macam wani sekarang ni, haaaa elok sangatlah standby awal2x dgn consume vita-c ni.. inshaAllah habuk, alergik, demam selesema tu x kan melarat
.
.

Dengan adanya vita-C SR ini, hidup anda menjadi super easy peasy, simple & the most important thing, kesihatan badan pun mantappp.. So, apa tunggu lagi guys.. dah tahu kan kenapa ia famous sangat.. meh lekaih2x pm wani sekarang ok.. harga durian runtuh menanti anda semua
.
.

Trusted SID
Founder of Sparkles Empire
Sr. Supervisor-to-be
Azwani
0139686461

#shaklee #shakleemalaysia #shakleebyazwani #shakleekb #shakleeshahalam #shakleeum #shakleevivix #setjeragatshaklee #laraalana #bazaarpaknil #setslimmingshaklee #esp #vitacshaklee #like4like #vivixshaklee #collagenpowder #promoshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #setjerawatshaklee #sethamilshaklee #flawlessskin #studentprice #setpantangshaklee #setmenyusushaklee #vitamincmurah #skincareshaklee #bisnesdarirumah #setbersalinshaklee
SUPER LIKE & SUPER LOVE TO THIS AMAZING VITA-C!! . . Semua orang duk suka kat vita-c shaklee ni, anda nak tahu KENAPA? Kenapa ia menjadi kegilaan ramai para anak gadis, ibu-ibu, abang-abang & para bapa di luar sana? Haaa, meh sini wani nak kaborkan cikit yer . . Utk pengetahuan anda semua, vita-c shaklee ni merupakan satu-satunya vitamin C yg bersifat sustained release (SR) di mana setiap 4-5jam, ia akan merembeskan zat vitaminnya kpd badan.. Oleh itu, setiap kali sel-sel badan perlukannya, vita-c ini akan continuously supply kpd badan kita all day long.. wahhh, super awesome kan..? . . Lagipun, setiap 1 tablet vita-c SR ini bersamaan 7.5 biji oren.. setiap hari badan kita hanya memerlukan 1-2tablet sahaja bagi memenuhi keperluan vita-c dlm badan.. since dah ada vita-C SR, kini tidak perlu lagi bersusah-payah beli 14biji oren sehari..lagipun, larat ker nak habiskan 14oren sehari.. kang x pasal2x keluar masuk tandas pulak..yer x? . . . Lebih2x lagi yg bakal & sedang mengemas rumah akibat banjir macam wani sekarang ni, haaaa elok sangatlah standby awal2x dgn consume vita-c ni.. inshaAllah habuk, alergik, demam selesema tu x kan melarat . . Dengan adanya vita-C SR ini, hidup anda menjadi super easy peasy, simple & the most important thing, kesihatan badan pun mantappp.. So, apa tunggu lagi guys.. dah tahu kan kenapa ia famous sangat.. meh lekaih2x pm wani sekarang ok.. harga durian runtuh menanti anda semua . . Trusted SID Founder of Sparkles Empire Sr. Supervisor-to-be Azwani 0139686461 #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleebyazwani  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleeum  #shakleevivix  #setjeragatshaklee  #laraalana  #bazaarpaknil  #setslimmingshaklee  #esp  #vitacshaklee  #like4like  #vivixshaklee  #collagenpowder  #promoshaklee  #setkurusshaklee  #setcantikshaklee  #setjerawatshaklee  #sethamilshaklee  #flawlessskin  #studentprice  #setpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #vitamincmurah  #skincareshaklee  #bisnesdarirumah  #setbersalinshaklee 
Hi smuanya...yuk kamu yg suka bikin jus...ini diblender saja sama buah pilihan kamu...jadi enak banget dan menyehatkan...wanginya seperti buah pisang...pokoknya jus buah apa aja cocok pakai collagen bubuk ini...sehat karena di dlm 1 sendok bubuk kolagen ini mengandung 3000mg kolagen yang cukup sebagai nutrisi bagi kulit kamu per hari. .

Pemesanan hanya di WA : 081311644759
Or
@supplemenpemutih 
#kolagen #minumansehat
#smoothies #jus #collagenpowder #juice  #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihjepang #pemutihalami #kulitsehatalami #antiaging #lotionpemutihbadan #Shiseido #vitamin_c #vitaminkulit #maskerpemutih #vitamins #suntikvitamin #jualkolagenmurah #jualsupplementmurah #jualkolagenimport #trustedonlineshop
Hi smuanya...yuk kamu yg suka bikin jus...ini diblender saja sama buah pilihan kamu...jadi enak banget dan menyehatkan...wanginya seperti buah pisang...pokoknya jus buah apa aja cocok pakai collagen bubuk ini...sehat karena di dlm 1 sendok bubuk kolagen ini mengandung 3000mg kolagen yang cukup sebagai nutrisi bagi kulit kamu per hari. . Pemesanan hanya di WA : 081311644759 Or @supplemenpemutih #kolagen  #minumansehat  #smoothies  #jus  #collagenpowder  #juice  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihjepang  #pemutihalami  #kulitsehatalami  #antiaging  #lotionpemutihbadan  #Shiseido  #vitamin_c  #vitaminkulit  #maskerpemutih  #vitamins  #suntikvitamin  #jualkolagenmurah  #jualsupplementmurah  #jualkolagenimport  #trustedonlineshop 
GARA GARA ESP KULIT JADI FLAWLESS! KULIT JADI CERAH!
.
Rupanyaaaa ini la rahsia orang sekarang makin cantik makin gebu! Gara-gara ESP rupanya! Apa yg best sangat ESP nie sampai digilai ramai?
.
.
ESP
🌸 Rasa kenyang yang berpanjangan
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
🌸 Kulit bertambah cerah dan berseri
🌸 Memberi tenaga berpanjangan
🌸 Kulit lebih sihat dan flawless
🌸 Parut semakin pudar
.
Tudiaaaaa patut laaaa gigilai ramai. Siapa tak grab lagi mmg rugi terukksss! Nak order atau nak tanya apa apa boleh whatsapp nadia okay💖
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
GARA GARA ESP KULIT JADI FLAWLESS! KULIT JADI CERAH! . Rupanyaaaa ini la rahsia orang sekarang makin cantik makin gebu! Gara-gara ESP rupanya! Apa yg best sangat ESP nie sampai digilai ramai? . . ESP 🌸 Rasa kenyang yang berpanjangan 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat 🌸 Kulit bertambah cerah dan berseri 🌸 Memberi tenaga berpanjangan 🌸 Kulit lebih sihat dan flawless 🌸 Parut semakin pudar . Tudiaaaaa patut laaaa gigilai ramai. Siapa tak grab lagi mmg rugi terukksss! Nak order atau nak tanya apa apa boleh whatsapp nadia okay💖 . Harga pasaran : RM170 Sebotol boleh tahan 2 bulan . Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
KULIT CANTIK SEPANTAS KILAT!
.
.
Kalau awak ada masalah parut jerawat, parut berkawah, jeragat, sunburn, jerawat batu etc, memang sesuai sangat amalkan Shaklee Collagen Powder ni.
.
.
Kesan dia berganda ganda lagi cepat daripada awak amalkan set kecantikan Shaklee. Ibarat anda naik Ferrari nak pegi ke satu tempat berbanding anda naik Myvi la.
.
.
Dua-dua akan sampai tempat dan destinasi yang nak dituju. Cuma yang membezakan, Ferrari hanya ambil masa yang jauh lebih singkat berbanding Myvi. Nampak tak beza dia? Hehe
.
.
Nak kekal nampak muda kan?Memang sesuai sangat amalkan kolagen dari sekarang. Confirm orang kata muka nampak lagi muda daripada usia sebenar!😍
.
.
Kelebihan Collagen Powder Shaklee:
💖 Amat mudah diserap oleh tubuh badan
💖 Mengurangkan pertumbuhan jerawat
💖 Jerawat mudah kecut
💖 Menjadikan kulit lebih lembap, lembut, tegang dan elastik
💖 Menganjalkan kulit, payudara dan punggung
💖 Mencerahkan kulit yang kusam
💖 Menghilangkan parut jerawat, jeragat dan chickenpox
💖 Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus atau kedutan
💖 Mengurangkan sakit lutut & sendi
💖 Baik untuk otot mata supaya tetap anjal
💖 Membekalkan nutrisi kepada otak agar kekal sihat
💖 Menguatkan rambut dan kuku
💖 Merangsang pertumbuhan semula rambut yang terbantut
-
-
SYAZ
0132562610
#shakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleebangi #shakleeupm #shakleeukm #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #setcantikshaklee #espshaklee #vitamincantik #vivixpromo #vivixputrajaya #collagenpowder #detox #espshakleemurah #coqtrolplus
KULIT CANTIK SEPANTAS KILAT! . . Kalau awak ada masalah parut jerawat, parut berkawah, jeragat, sunburn, jerawat batu etc, memang sesuai sangat amalkan Shaklee Collagen Powder ni. . . Kesan dia berganda ganda lagi cepat daripada awak amalkan set kecantikan Shaklee. Ibarat anda naik Ferrari nak pegi ke satu tempat berbanding anda naik Myvi la. . . Dua-dua akan sampai tempat dan destinasi yang nak dituju. Cuma yang membezakan, Ferrari hanya ambil masa yang jauh lebih singkat berbanding Myvi. Nampak tak beza dia? Hehe . . Nak kekal nampak muda kan?Memang sesuai sangat amalkan kolagen dari sekarang. Confirm orang kata muka nampak lagi muda daripada usia sebenar!😍 . . Kelebihan Collagen Powder Shaklee: 💖 Amat mudah diserap oleh tubuh badan 💖 Mengurangkan pertumbuhan jerawat 💖 Jerawat mudah kecut 💖 Menjadikan kulit lebih lembap, lembut, tegang dan elastik 💖 Menganjalkan kulit, payudara dan punggung 💖 Mencerahkan kulit yang kusam 💖 Menghilangkan parut jerawat, jeragat dan chickenpox 💖 Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus atau kedutan 💖 Mengurangkan sakit lutut & sendi 💖 Baik untuk otot mata supaya tetap anjal 💖 Membekalkan nutrisi kepada otak agar kekal sihat 💖 Menguatkan rambut dan kuku 💖 Merangsang pertumbuhan semula rambut yang terbantut - - SYAZ 0132562610 #shakleeputrajaya  #sayajualshaklee  #shakleebangi  #shakleeupm  #shakleeukm  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeselangor  #setcantikshaklee  #espshaklee  #vitamincantik  #vivixpromo  #vivixputrajaya  #collagenpowder  #detox  #espshakleemurah  #coqtrolplus 
1. Рассыпчатая пудра HIGH DEFINITION на основе масел луговых трав.
Дарит коже матовое вельветовое покрытие.
Фиксирует макияж, не требует повторного нанесения в течение дня.
Легкая текстура не ощущается на коже, не перегружает макияж. Придает коже естественное сияние и создавая эффект фотошопа сглаживает все неровности. Подходит для всех типов кожи. 
Цена : 1600 сом 
2. Увлажняющий тональный крем для сухой кожи 
DOUBLE SKIN AQUA создает на поверхности лица деликатную влагостойкую пленку, обеспечивая ощущение гладкой и шелковистой кожи.
🌸Содержит комплекс витаминов А, С, Е и F и аминокислоты шелка, которые питают и увлажняют чувствительную кожу лица.Оптически разглаживает неровности на коже лица.
🌸Не оставляет масляную пленку и не впитывает слишком много влаги - не сушит кожу.
Хорошо распределяется, избегая эффекта маски на лице.
🌸Специально подобранные пигменты обеспечивают равномерный, естественный цвет – завершая макияж в абсолютно естественном виде.
🌸Cмягчающие вещества глубоко увлажняют кожу благодаря инновационным японским компонентам, которые оптически сглаживают и рассеивают свет, визуально устраняя недостатки кожи.
Цена : 1850 сом 
3. Помада SILKY MATT 
Невероятно легкая вельветовая структура. 
Вам потребуется меньше минуты для идеально ровного, стойкого покрытия на весь день. 
Идеально матовое, нелипкое покрытие.
Не смазывается и не трескается на губах.
Цена : 1100 сом 
Мы работаем с 10:00 до 22:00 ежедневно!
ТРЦ Бишкек Парк 0-этаж
ТРЦ Азия Молл 1-этаж 
#paesekyrgyzstan #paese #hdpowder #beautifulskincare #bishkekmakeup #makeuptutorial #doubleskin #hyaluronicacid #bishkekbeauty #bishkekmua #professionalcosmetics #beautyandcare #cosmeticsstore #bishkekcosmetics #paesebishkek #bestfoundation #liftingfoundation #collagenpowder #collagenfoundation #naturalcosmetics #organicskincare #naturalskincare #naturalskincareproducts #naturalfoundation #dryskincare #dryskinproblems #dryskinfoundation #organicfacecream #facecare #bestfoundation #multivitamin
1. Рассыпчатая пудра HIGH DEFINITION на основе масел луговых трав. Дарит коже матовое вельветовое покрытие. Фиксирует макияж, не требует повторного нанесения в течение дня. Легкая текстура не ощущается на коже, не перегружает макияж. Придает коже естественное сияние и создавая эффект фотошопа сглаживает все неровности. Подходит для всех типов кожи. Цена : 1600 сом 2. Увлажняющий тональный крем для сухой кожи DOUBLE SKIN AQUA создает на поверхности лица деликатную влагостойкую пленку, обеспечивая ощущение гладкой и шелковистой кожи. 🌸Содержит комплекс витаминов А, С, Е и F и аминокислоты шелка, которые питают и увлажняют чувствительную кожу лица.Оптически разглаживает неровности на коже лица. 🌸Не оставляет масляную пленку и не впитывает слишком много влаги - не сушит кожу. Хорошо распределяется, избегая эффекта маски на лице. 🌸Специально подобранные пигменты обеспечивают равномерный, естественный цвет – завершая макияж в абсолютно естественном виде. 🌸Cмягчающие вещества глубоко увлажняют кожу благодаря инновационным японским компонентам, которые оптически сглаживают и рассеивают свет, визуально устраняя недостатки кожи. Цена : 1850 сом 3. Помада SILKY MATT Невероятно легкая вельветовая структура. Вам потребуется меньше минуты для идеально ровного, стойкого покрытия на весь день. Идеально матовое, нелипкое покрытие. Не смазывается и не трескается на губах. Цена : 1100 сом Мы работаем с 10:00 до 22:00 ежедневно! ТРЦ Бишкек Парк 0-этаж ТРЦ Азия Молл 1-этаж #paesekyrgyzstan  #paese  #hdpowder  #beautifulskincare  #bishkekmakeup  #makeuptutorial  #doubleskin  #hyaluronicacid  #bishkekbeauty  #bishkekmua  #professionalcosmetics  #beautyandcare  #cosmeticsstore  #bishkekcosmetics  #paesebishkek  #bestfoundation  #liftingfoundation  #collagenpowder  #collagenfoundation  #naturalcosmetics  #organicskincare  #naturalskincare  #naturalskincareproducts  #naturalfoundation  #dryskincare  #dryskinproblems  #dryskinfoundation  #organicfacecream  #facecare  #bestfoundation  #multivitamin 
APAKAH CIRI COLLAGEN TERBAIK?
.
Mari akak kongsikan 8 ciri kolagen terbaik.
.
1. Kolagen dalam bentuk makanan/minuman adalah lebih baik berbanding kolagen yang disuntik.
2. Saiz molekul kolagen adalah sekurang-kurangnya 1000dolton kebawah.
3. Kolagen yang mempunyai emolient yang unggul.
4. Kolagen yang mempunyai anti oksidan yang tinggi.
5. Kolagen yang mempunyai elemen Vitamin B.
6. Kolagen yang ada kandungan glucosamina.
7. Kolagen yang mempunyai bahan yang merangsang pembentukan Asid Hyaluronic.
8. Kolagen yang selamat dan tidak bertoksin.
.
Apa yang bestnya, Shaklee Collagen Powder sangat menepati ciri-ciri ni. 👍
.
Jadi, sempena promosi bulan ni, memang sangat sesuailah untuk korang yang nak muda jelita menawan awet muda dapatkan kolagen terbaik di pasaran ni.
.
Whatsapp 013-3130901.
.
FREE COD Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮
#shakleeterbaik #shakleeterengganu #shakleemalaysia #espshaklee #esp #kualanerus #kualaterengganu #umt #unisza #trustedsid #tokjembal #customer #cantik #alhamdulillah #seberangtakir #telukketapang #gongbadak  #promosishaklee #vitaminshaklee #collagenpowder #collagenshaklee
APAKAH CIRI COLLAGEN TERBAIK? . Mari akak kongsikan 8 ciri kolagen terbaik. . 1. Kolagen dalam bentuk makanan/minuman adalah lebih baik berbanding kolagen yang disuntik. 2. Saiz molekul kolagen adalah sekurang-kurangnya 1000dolton kebawah. 3. Kolagen yang mempunyai emolient yang unggul. 4. Kolagen yang mempunyai anti oksidan yang tinggi. 5. Kolagen yang mempunyai elemen Vitamin B. 6. Kolagen yang ada kandungan glucosamina. 7. Kolagen yang mempunyai bahan yang merangsang pembentukan Asid Hyaluronic. 8. Kolagen yang selamat dan tidak bertoksin. . Apa yang bestnya, Shaklee Collagen Powder sangat menepati ciri-ciri ni. 👍 . Jadi, sempena promosi bulan ni, memang sangat sesuailah untuk korang yang nak muda jelita menawan awet muda dapatkan kolagen terbaik di pasaran ni. . Whatsapp 013-3130901. . FREE COD Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮 #shakleeterbaik  #shakleeterengganu  #shakleemalaysia  #espshaklee  #esp  #kualanerus  #kualaterengganu  #umt  #unisza  #trustedsid  #tokjembal  #customer  #cantik  #alhamdulillah  #seberangtakir  #telukketapang  #gongbadak  #promosishaklee  #vitaminshaklee  #collagenpowder  #collagenshaklee 
GARA GARA ESP KULIT JADI FLAWLESS! KULIT JADI CERAH!
.
Rupanyaaaa ini la rahsia orang sekarang makin cantik makin gebu! Gara-gara ESP rupanya! Apa yg best sangat ESP nie sampai digilai ramai?
.
.
ESP
🌸 Rasa kenyang yang berpanjangan
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
🌸 Kulit bertambah cerah dan berseri
🌸 Memberi tenaga berpanjangan
🌸 Kulit lebih sihat dan flawless
🌸 Parut semakin pudar
.
Tudiaaaaa patut laaaa gigilai ramai. Siapa tak grab lagi mmg rugi terukksss! Nak order atau nak tanya apa apa boleh whatsapp nadia okay💖
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
GARA GARA ESP KULIT JADI FLAWLESS! KULIT JADI CERAH! . Rupanyaaaa ini la rahsia orang sekarang makin cantik makin gebu! Gara-gara ESP rupanya! Apa yg best sangat ESP nie sampai digilai ramai? . . ESP 🌸 Rasa kenyang yang berpanjangan 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membentuk sel kulit baru yang lebih sihat 🌸 Kulit bertambah cerah dan berseri 🌸 Memberi tenaga berpanjangan 🌸 Kulit lebih sihat dan flawless 🌸 Parut semakin pudar . Tudiaaaaa patut laaaa gigilai ramai. Siapa tak grab lagi mmg rugi terukksss! Nak order atau nak tanya apa apa boleh whatsapp nadia okay💖 . Harga pasaran : RM170 Sebotol boleh tahan 2 bulan . Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
STRESS DENGAN JERAWAT!!
.
Siapa yg jenis jerawat suka keluar time period ke, stress ke, sesuai la consume Vita C Shaklee nie. Sbb akan buat jerawat korang segan nak naik😍
.
Vita C Plus ( tahan 6 bulan )
💟 Menghilangkan jeragat, mengurangkan parut dan kedut
💟 Menghalang kenaikan jerawat di wajah
💟 Menghilangkan sunburn
💟 Immune booster
💟 Menghalang dari terkena jangkitan demam ataupun selsema
💟 Menjadikan kulit lebih cerah
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
STRESS DENGAN JERAWAT!! . Siapa yg jenis jerawat suka keluar time period ke, stress ke, sesuai la consume Vita C Shaklee nie. Sbb akan buat jerawat korang segan nak naik😍 . Vita C Plus ( tahan 6 bulan ) 💟 Menghilangkan jeragat, mengurangkan parut dan kedut 💟 Menghalang kenaikan jerawat di wajah 💟 Menghilangkan sunburn 💟 Immune booster 💟 Menghalang dari terkena jangkitan demam ataupun selsema 💟 Menjadikan kulit lebih cerah . Harga pasaran : RM105 Sebotol boleh tahan 6 bulan . Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
SUPER LIKE & SUPER LOVE TO THIS AMAZING VITA-C!!
.
.

Semua orang duk suka kat vita-c shaklee ni, anda nak tahu KENAPA? Kenapa ia menjadi kegilaan ramai para anak gadis, ibu-ibu, abang-abang & para bapa di luar sana? Haaa, meh sini wani nak kaborkan cikit yer
.
.

Utk pengetahuan anda semua, vita-c shaklee ni merupakan satu-satunya vitamin C yg bersifat sustained release (SR) di mana setiap 4-5jam, ia akan merembeskan zat vitaminnya kpd badan.. Oleh itu, setiap kali sel-sel badan perlukannya, vita-c ini akan continuously supply kpd badan kita all day long.. wahhh, super awesome kan..?
.
.

Lagipun, setiap 1 tablet vita-c SR ini bersamaan 7.5 biji oren.. setiap hari badan kita hanya memerlukan 1-2tablet sahaja bagi memenuhi keperluan vita-c dlm badan.. since dah ada vita-C SR, kini tidak perlu lagi bersusah-payah beli 14biji oren sehari..lagipun, larat ker nak habiskan 14oren sehari.. kang x pasal2x keluar masuk tandas pulak..yer x? .
.
.

Lebih2x lagi yg bakal & sedang mengemas rumah akibat banjir macam wani sekarang ni, haaaa elok sangatlah standby awal2x dgn consume vita-c ni.. inshaAllah habuk, alergik, demam selesema tu x kan melarat
.
.

Dengan adanya vita-C SR ini, hidup anda menjadi super easy peasy, simple & the most important thing, kesihatan badan pun mantappp.. So, apa tunggu lagi guys.. dah tahu kan kenapa ia famous sangat.. meh lekaih2x pm wani sekarang ok.. harga durian runtuh menanti anda semua
.
.

Trusted SID
Founder of Sparkles Empire
Sr. Supervisor-to-be
Azwani
0139686461

#shaklee #shakleemalaysia #shakleebyazwani #shakleekb #shakleeshahalam #shakleeum #shakleevivix #setjeragatshaklee #laraalana #setramadhanshaklee #setslimmingshaklee #esp #vitacshaklee #like4like #vivixshaklee #collagenpowder #promoshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #setjerawatshaklee #sethamilshaklee #flawlessskin #studentprice #setpantangshaklee #setmenyusushaklee #vitamincmurah #skincareshaklee #bisnesdarirumah #setbersalinshaklee
SUPER LIKE & SUPER LOVE TO THIS AMAZING VITA-C!! . . Semua orang duk suka kat vita-c shaklee ni, anda nak tahu KENAPA? Kenapa ia menjadi kegilaan ramai para anak gadis, ibu-ibu, abang-abang & para bapa di luar sana? Haaa, meh sini wani nak kaborkan cikit yer . . Utk pengetahuan anda semua, vita-c shaklee ni merupakan satu-satunya vitamin C yg bersifat sustained release (SR) di mana setiap 4-5jam, ia akan merembeskan zat vitaminnya kpd badan.. Oleh itu, setiap kali sel-sel badan perlukannya, vita-c ini akan continuously supply kpd badan kita all day long.. wahhh, super awesome kan..? . . Lagipun, setiap 1 tablet vita-c SR ini bersamaan 7.5 biji oren.. setiap hari badan kita hanya memerlukan 1-2tablet sahaja bagi memenuhi keperluan vita-c dlm badan.. since dah ada vita-C SR, kini tidak perlu lagi bersusah-payah beli 14biji oren sehari..lagipun, larat ker nak habiskan 14oren sehari.. kang x pasal2x keluar masuk tandas pulak..yer x? . . . Lebih2x lagi yg bakal & sedang mengemas rumah akibat banjir macam wani sekarang ni, haaaa elok sangatlah standby awal2x dgn consume vita-c ni.. inshaAllah habuk, alergik, demam selesema tu x kan melarat . . Dengan adanya vita-C SR ini, hidup anda menjadi super easy peasy, simple & the most important thing, kesihatan badan pun mantappp.. So, apa tunggu lagi guys.. dah tahu kan kenapa ia famous sangat.. meh lekaih2x pm wani sekarang ok.. harga durian runtuh menanti anda semua . . Trusted SID Founder of Sparkles Empire Sr. Supervisor-to-be Azwani 0139686461 #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleebyazwani  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleeum  #shakleevivix  #setjeragatshaklee  #laraalana  #setramadhanshaklee  #setslimmingshaklee  #esp  #vitacshaklee  #like4like  #vivixshaklee  #collagenpowder  #promoshaklee  #setkurusshaklee  #setcantikshaklee  #setjerawatshaklee  #sethamilshaklee  #flawlessskin  #studentprice  #setpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #vitamincmurah  #skincareshaklee  #bisnesdarirumah  #setbersalinshaklee 
STRESS DENGAN JERAWAT!!
.
Siapa yg jenis jerawat suka keluar time period ke, stress ke, sesuai la consume Vita C Shaklee nie. Sbb akan buat jerawat korang segan nak naik😍
.
Vita C Plus ( tahan 6 bulan )
💟 Menghilangkan jeragat, mengurangkan parut dan kedut
💟 Menghalang kenaikan jerawat di wajah
💟 Menghilangkan sunburn
💟 Immune booster
💟 Menghalang dari terkena jangkitan demam ataupun selsema
💟 Menjadikan kulit lebih cerah
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
STRESS DENGAN JERAWAT!! . Siapa yg jenis jerawat suka keluar time period ke, stress ke, sesuai la consume Vita C Shaklee nie. Sbb akan buat jerawat korang segan nak naik😍 . Vita C Plus ( tahan 6 bulan ) 💟 Menghilangkan jeragat, mengurangkan parut dan kedut 💟 Menghalang kenaikan jerawat di wajah 💟 Menghilangkan sunburn 💟 Immune booster 💟 Menghalang dari terkena jangkitan demam ataupun selsema 💟 Menjadikan kulit lebih cerah . Harga pasaran : RM105 Sebotol boleh tahan 6 bulan . Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
KULIT CANTIK SEPANTAS KILAT!
.
.
Kalau awak ada masalah parut jerawat, parut berkawah, jeragat, sunburn, jerawat batu etc, memang sesuai sangat amalkan Shaklee Collagen Powder ni.
.
.
Kesan dia berganda ganda lagi cepat daripada awak amalkan set kecantikan Shaklee. Ibarat anda naik Ferrari nak pegi ke satu tempat berbanding anda naik Myvi la.
.
.
Dua-dua akan sampai tempat dan destinasi yang nak dituju. Cuma yang membezakan, Ferrari hanya ambil masa yang jauh lebih singkat berbanding Myvi. Nampak tak beza dia? Hehe
.
.
Nak kekal nampak muda kan?Memang sesuai sangat amalkan kolagen dari sekarang. Confirm orang kata muka nampak lagi muda daripada usia sebenar!😍
.
.
Kelebihan Collagen Powder Shaklee:
💖 Amat mudah diserap oleh tubuh badan
💖 Mengurangkan pertumbuhan jerawat
💖 Jerawat mudah kecut
💖 Menjadikan kulit lebih lembap, lembut, tegang dan elastik
💖 Menganjalkan kulit, payudara dan punggung
💖 Mencerahkan kulit yang kusam
💖 Menghilangkan parut jerawat, jeragat dan chickenpox
💖 Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus atau kedutan
💖 Mengurangkan sakit lutut & sendi
💖 Baik untuk otot mata supaya tetap anjal
💖 Membekalkan nutrisi kepada otak agar kekal sihat
💖 Menguatkan rambut dan kuku
💖 Merangsang pertumbuhan semula rambut yang terbantut
-
-
SYAZ
0132562610
#shakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleebangi #shakleeupm #shakleeukm #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #setcantikshaklee #espshaklee #vitamincantik #vivixpromo #vivixputrajaya #collagenpowder #detox #espshakleemurah #coqtrolplus
KULIT CANTIK SEPANTAS KILAT! . . Kalau awak ada masalah parut jerawat, parut berkawah, jeragat, sunburn, jerawat batu etc, memang sesuai sangat amalkan Shaklee Collagen Powder ni. . . Kesan dia berganda ganda lagi cepat daripada awak amalkan set kecantikan Shaklee. Ibarat anda naik Ferrari nak pegi ke satu tempat berbanding anda naik Myvi la. . . Dua-dua akan sampai tempat dan destinasi yang nak dituju. Cuma yang membezakan, Ferrari hanya ambil masa yang jauh lebih singkat berbanding Myvi. Nampak tak beza dia? Hehe . . Nak kekal nampak muda kan?Memang sesuai sangat amalkan kolagen dari sekarang. Confirm orang kata muka nampak lagi muda daripada usia sebenar!😍 . . Kelebihan Collagen Powder Shaklee: 💖 Amat mudah diserap oleh tubuh badan 💖 Mengurangkan pertumbuhan jerawat 💖 Jerawat mudah kecut 💖 Menjadikan kulit lebih lembap, lembut, tegang dan elastik 💖 Menganjalkan kulit, payudara dan punggung 💖 Mencerahkan kulit yang kusam 💖 Menghilangkan parut jerawat, jeragat dan chickenpox 💖 Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus atau kedutan 💖 Mengurangkan sakit lutut & sendi 💖 Baik untuk otot mata supaya tetap anjal 💖 Membekalkan nutrisi kepada otak agar kekal sihat 💖 Menguatkan rambut dan kuku 💖 Merangsang pertumbuhan semula rambut yang terbantut - - SYAZ 0132562610 #shakleeputrajaya  #sayajualshaklee  #shakleebangi  #shakleeupm  #shakleeukm  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeselangor  #setcantikshaklee  #espshaklee  #vitamincantik  #vivixpromo  #vivixputrajaya  #collagenpowder  #detox  #espshakleemurah  #coqtrolplus 
.
.
VITAMIN C ON PROMO SEHINGGA 31 MEI!
.
Vitamin C ni banyak sangat kelebihannya. Antaranya ialah:
.
KELEBIHAN VITAMIN C
.
🍒 Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🍒 Mengurangkan simptom demam
🍒 Mengatasi masalah jerawat degil
🍒 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍒 Membantu kulit sensitif seperti ekzema dan resdung
🍒 Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
🍒 Mengurangkan kesan sunburn
🍒 Menjadikan kulit lebih gebu
🍒 Melembapkan kulit dari dalam
🍒 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍒 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍒 Mengurangkan selsema
🍒 Melindungi badan daripada radikal bebas
🍒 Menggantikan tisu rosak dan menyembuhkan luka
🍒 Merendahkan tekanan darah tinggi
🍒 Memastikan salurah darah mengembang dengan baik
🍒 Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak
🍒 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍒 Membantu kelihatan lebih muda
🍒 Merendahkan paras insulin
🍒 Mengimbangkan sistem dalam badan
🍒 Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf
🍒 Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan
🍒 Menghalang terkena serangan jantung
🍒 Mengawal komplikasi diabetes
🍒 Mengawal kelemumur
🍒 Meningkatkan pertumbuhan rambut
🍒 Menghasilkan rambut yang lebat
🍒 Mengelakkan daripada uban
.
Kuantiti: 180 Tablet/ 6 Bulan
.
📲 019-9958641
.
#shaklee #codjerteh #jerteh #setkulit #setramping #setdetox #sethamil #setsubur #setberpantang #setresdung #setgastrik #esp #vivix #mealshakes #vitaminc #collagenpowder #cinch#datoaliffsyukri #besut #setiu #kualaterengganu #marang #kualaberang #dungun #paka #kerteh #mesramall #kemaman
. . VITAMIN C ON PROMO SEHINGGA 31 MEI! . Vitamin C ni banyak sangat kelebihannya. Antaranya ialah: . KELEBIHAN VITAMIN C . 🍒 Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 🍒 Mengurangkan simptom demam 🍒 Mengatasi masalah jerawat degil 🍒 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍒 Membantu kulit sensitif seperti ekzema dan resdung 🍒 Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 🍒 Mengurangkan kesan sunburn 🍒 Menjadikan kulit lebih gebu 🍒 Melembapkan kulit dari dalam 🍒 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍒 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍒 Mengurangkan selsema 🍒 Melindungi badan daripada radikal bebas 🍒 Menggantikan tisu rosak dan menyembuhkan luka 🍒 Merendahkan tekanan darah tinggi 🍒 Memastikan salurah darah mengembang dengan baik 🍒 Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak 🍒 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🍒 Membantu kelihatan lebih muda 🍒 Merendahkan paras insulin 🍒 Mengimbangkan sistem dalam badan 🍒 Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf 🍒 Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan 🍒 Menghalang terkena serangan jantung 🍒 Mengawal komplikasi diabetes 🍒 Mengawal kelemumur 🍒 Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍒 Menghasilkan rambut yang lebat 🍒 Mengelakkan daripada uban . Kuantiti: 180 Tablet/ 6 Bulan . 📲 019-9958641 . #shaklee  #codjerteh  #jerteh  #setkulit  #setramping  #setdetox  #sethamil  #setsubur  #setberpantang  #setresdung  #setgastrik  #esp  #vivix  #mealshakes  #vitaminc  #collagenpowder  #cinch #datoaliffsyukri  #besut  #setiu  #kualaterengganu  #marang  #kualaberang  #dungun  #paka  #kerteh  #mesramall  #kemaman 
STRESS DENGAN JERAWAT!!
.
Siapa yg jenis jerawat suka keluar time period ke, stress ke, sesuai la consume Vita C Shaklee nie. Sbb akan buat jerawat korang segan nak naik😍
.
Vita C Plus ( tahan 6 bulan )
💟 Menghilangkan jeragat, mengurangkan parut dan kedut
💟 Menghalang kenaikan jerawat di wajah
💟 Menghilangkan sunburn
💟 Immune booster
💟 Menghalang dari terkena jangkitan demam ataupun selsema
💟 Menjadikan kulit lebih cerah
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
STRESS DENGAN JERAWAT!! . Siapa yg jenis jerawat suka keluar time period ke, stress ke, sesuai la consume Vita C Shaklee nie. Sbb akan buat jerawat korang segan nak naik😍 . Vita C Plus ( tahan 6 bulan ) 💟 Menghilangkan jeragat, mengurangkan parut dan kedut 💟 Menghalang kenaikan jerawat di wajah 💟 Menghilangkan sunburn 💟 Immune booster 💟 Menghalang dari terkena jangkitan demam ataupun selsema 💟 Menjadikan kulit lebih cerah . Harga pasaran : RM105 Sebotol boleh tahan 6 bulan . Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
Penangan Collagen Powder ni memang terbaik!
.
Ada yang sekotak dah flawess muka! Kenapa? Sebab dia diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang tahan pressure sampai kedalaman 5000m dasar laut which means bila kita consume Collagen Powder ni, akan tahan lebih lama dalam badan untuk penyerapan terbaik.
.
Collagen Powder nih akan merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit. Bila usia makin meningkat pun akan makin banyak ruang-ruang kosong, kalau dibiarkan macam tuu jer maka kulit akan mula laa berkedut dan mula kendur. Tuu yang kena consume makanan yang sumber protein dia tinggi.
.
ANTARA KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER: . .
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
.
Whatsapp 013-3130901.
.
FREE COD Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮
#shakleeterbaik #shakleeterengganu #shakleemalaysia #espshaklee #esp #kualanerus #kualaterengganu #umt #unisza #trustedsid #tokjembal #customer #cantik #alhamdulillah #seberangtakir #telukketapang #gongbadak  #promosishaklee #vitaminshaklee #collagenpowder #collagenshaklee
Penangan Collagen Powder ni memang terbaik! . Ada yang sekotak dah flawess muka! Kenapa? Sebab dia diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang tahan pressure sampai kedalaman 5000m dasar laut which means bila kita consume Collagen Powder ni, akan tahan lebih lama dalam badan untuk penyerapan terbaik. . Collagen Powder nih akan merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit. Bila usia makin meningkat pun akan makin banyak ruang-ruang kosong, kalau dibiarkan macam tuu jer maka kulit akan mula laa berkedut dan mula kendur. Tuu yang kena consume makanan yang sumber protein dia tinggi. . ANTARA KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER: . . . 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸 Memelihara kelembapan kulit 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸 Menguatkan otot dan tulang 🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru 🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi 🌸 Memelihara kelenturan sendi 🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation) 🌸 Mengatasi masalah sukar tidur 🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf . . Whatsapp 013-3130901. . FREE COD Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮 #shakleeterbaik  #shakleeterengganu  #shakleemalaysia  #espshaklee  #esp  #kualanerus  #kualaterengganu  #umt  #unisza  #trustedsid  #tokjembal  #customer  #cantik  #alhamdulillah  #seberangtakir  #telukketapang  #gongbadak  #promosishaklee  #vitaminshaklee  #collagenpowder  #collagenshaklee 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
PIKA HEALTHY 
017 3114297
Shaklee Independent Dist.
.
♦️Shaklee agent ♦️COD available
♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy
#espshaklee #esp #oste #ostematrix
#vitalea  #shakleefreepostage
#shakleefreecod #sakittulang #sakiturat
#sakitsendi #migrain #gestrik #shakleemurah #vitaminc #vitaleashaklee #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #collagenpowder #collagenpowdermurah #shaklee #shakleemurah #agentshaklee #nutriferonshaklee #alfalfa #pematahhati #promofebruari #promoshaklee #ikhtiarhamil
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, Pika nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi Pika untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . PIKA HEALTHY 017 3114297 Shaklee Independent Dist. . ♦️Shaklee agent ♦️COD available ♦️Postage everyday (except Saturday & Sunday) #Pikahealthy  #espshaklee  #esp  #oste  #ostematrix  #vitalea  #shakleefreepostage  #shakleefreecod  #sakittulang  #sakiturat  #sakitsendi  #migrain  #gestrik  #shakleemurah  #vitaminc  #vitaleashaklee  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #collagenpowder  #collagenpowdermurah  #shaklee  #shakleemurah  #agentshaklee  #nutriferonshaklee  #alfalfa  #pematahhati  #promofebruari  #promoshaklee  #ikhtiarhamil 
4 HARI JE LAGI

Jangan lupa PROMO MAY yang bakal tamat tak lama lagi. 
Jom cepat² grab 😊
.
✅ Beli 2 Performance Drink diskaun 10%
✅ Beli 2 Cinch Shake Vanilla diskaun 10%
✅ Beli 2 Mealshake diskaun 10%
✅ Beli 3 CoQtrol diskaun 10%
✅ Beli 3 Vita C Plus diskaun 10% ✅ Beli 1 set Youth skincare PERCUMA Radiance C + E yang berharga RM400++ Ada lagi nak lock order? Bekalan bulan Ramadhan gitu😍

Whatsapp : 0132567876 (zafirah)
.

#sayajualshaklee #sayapengedarshaklee  #sayapenggunashaklee
#shakleesince2015 #espshaklee #collagenpowder #glashaklee  #sayacodshakleebandarmelaka #shakleemelaka #shakleedamansara #shakleepetalingjaya #shakleeupm #shakleeutem #shakleeuitm #shakleemalaysia #shakleemurah #vitcshaklee #vivixshaklee #ostematrixshaklee  #shakleebyzafirah #YoungMillionaire #youthshaklee #skincare #lookyoungerlonger #melaka #readystock #sale #offer #promoramadhan #promoraya
4 HARI JE LAGI Jangan lupa PROMO MAY yang bakal tamat tak lama lagi. Jom cepat² grab 😊 . ✅ Beli 2 Performance Drink diskaun 10% ✅ Beli 2 Cinch Shake Vanilla diskaun 10% ✅ Beli 2 Mealshake diskaun 10% ✅ Beli 3 CoQtrol diskaun 10% ✅ Beli 3 Vita C Plus diskaun 10% ✅ Beli 1 set Youth skincare PERCUMA Radiance C + E yang berharga RM400++ Ada lagi nak lock order? Bekalan bulan Ramadhan gitu😍 Whatsapp : 0132567876 (zafirah) . #sayajualshaklee  #sayapengedarshaklee  #sayapenggunashaklee  #shakleesince2015  #espshaklee  #collagenpowder  #glashaklee  #sayacodshakleebandarmelaka  #shakleemelaka  #shakleedamansara  #shakleepetalingjaya  #shakleeupm  #shakleeutem  #shakleeuitm  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #vitcshaklee  #vivixshaklee  #ostematrixshaklee  #shakleebyzafirah  #YoungMillionaire  #youthshaklee  #skincare  #lookyoungerlonger  #melaka  #readystock  #sale  #offer  #promoramadhan  #promoraya 
COLLAGEN POWDER SHAKLEE YANG EXCLUSIVE!
.
Kenapa exclusive?
.
Sebab kandungan collagen powder shaklee yang diekstrak daripada sisik ikan merah laut dalam yang berkualiti tinggi dan tulen yang mana bebas dari sebarang pencemaran berbanding haiwan lain.
.
Ia mempunyai molekul yang sangat ringan untuk membolehkannya diserap dengan mudah dan berkesan oleh tubuh.
.
KESAN PENGAMBILAN KOLAGEN
🌼memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌼memelihara kelembapan kulit
🌼menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌼menguatkan otot dan tulang
🌼membantu hati dalam proses detoksifikasi (buang toksin)
🌼memelihara kelenturan sendi
🌼mengurangkan keradangan(inflammation)
🌼memberi tenaga
🌼membantu pola tidur
🌼memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf.
.
KEBAIKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE:
💜 mengurangkan kedutan dan mengecilkan liang roma
💜melembapkan kulit
💜mencerahkan kulit dengan mengurangkan pigmentasi jeragat
💜mengembalikan keanjalan
💜meningkatkan pergerakan
💜menyuburkan
💜menegang payudara dan punggung.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi terus menerusi whatsapp. InshaaAllah EXCLUSIVE CONSULTATION special untuk customers wardah😘👍🏻
.
WARDAH
012-6044442
Your health and beauty consultant
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#hilangkansunburn
#hilangkanjeragat
#ligamenterkoyak
#kecilkanliangpori
#beautycare 
#beautyproducts 
#wafashaklee
#wafahealthierlivesshaklee
#shakleebywardah
#shakleemelaka
#shakleejohor
#shakleesingapura
COLLAGEN POWDER SHAKLEE YANG EXCLUSIVE! . Kenapa exclusive? . Sebab kandungan collagen powder shaklee yang diekstrak daripada sisik ikan merah laut dalam yang berkualiti tinggi dan tulen yang mana bebas dari sebarang pencemaran berbanding haiwan lain. . Ia mempunyai molekul yang sangat ringan untuk membolehkannya diserap dengan mudah dan berkesan oleh tubuh. . KESAN PENGAMBILAN KOLAGEN 🌼memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌼memelihara kelembapan kulit 🌼menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌼menguatkan otot dan tulang 🌼membantu hati dalam proses detoksifikasi (buang toksin) 🌼memelihara kelenturan sendi 🌼mengurangkan keradangan(inflammation) 🌼memberi tenaga 🌼membantu pola tidur 🌼memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf. . KEBAIKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE: 💜 mengurangkan kedutan dan mengecilkan liang roma 💜melembapkan kulit 💜mencerahkan kulit dengan mengurangkan pigmentasi jeragat 💜mengembalikan keanjalan 💜meningkatkan pergerakan 💜menyuburkan 💜menegang payudara dan punggung. . Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi terus menerusi whatsapp. InshaaAllah EXCLUSIVE CONSULTATION special untuk customers wardah😘👍🏻 . WARDAH 012-6044442 Your health and beauty consultant #collagenpowder  #collagenpowdershaklee  #hilangkansunburn  #hilangkanjeragat  #ligamenterkoyak  #kecilkanliangpori  #beautycare  #beautyproducts  #wafashaklee  #wafahealthierlivesshaklee  #shakleebywardah  #shakleemelaka  #shakleejohor  #shakleesingapura 
Pink Day Cream 50gm
RM2000
100units
.
Harga termasuk:
1. Produk
2. Botol 
3. Label

Harga tak termasuk:
1. Kkm (RM150 utk 2 tahun)
2. Artwork
3. Delivery

Call kami 013-219 6967 utk order!  #naturalherbalindustries 
#whiteningcream 
#facecleanser
#collagentablet 
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia 
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik 
#kualiti 
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan 
#produkmakanan 
#produkhalal
#sayajual 
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah 
#kolagen 
#jellycollagen 
#collagen
Pink Day Cream 50gm RM2000 100units . Harga termasuk: 1. Produk 2. Botol 3. Label Harga tak termasuk: 1. Kkm (RM150 utk 2 tahun) 2. Artwork 3. Delivery Call kami 013-219 6967 utk order! #naturalherbalindustries  #whiteningcream  #facecleanser  #collagentablet  #collagenpowder  #kosmetikjenamasendiri  #kosmetikmalaysia  #produkjenamasendiri  #produkoem  #produkmalaysia  #jutawankosmetik  #kualiti  #whiteningcollagen  #facialcleanser  #makanankesihatan  #produkmakanan  #produkhalal  #sayajual  #sayabeli  #bazarpaknil  #kolagenmurah  #kolagen  #jellycollagen  #collagen 
Promo!
Promo!
Promo!
.
Pakej set skin 2 in 1 untuk beginners.
Taknak invest banyak2.
Baru nak cuba2.
Tak yakin.
.
Boleh try skincare set 2 in 1 kami.
Harga hanya RM10 untuk 2 benda.
.
Kami akan shrink wrap sekali 2-2 item ni.
.
KKM hanya RM150 for each product.
.
Valid 2 tahun.
.
Call 013-219 6967.
.
 #naturalherbalindustries 
#whiteningcream 
#facecleanser
#collagentablet 
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia 
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik 
#kualiti 
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan 
#produkmakanan 
#produkhalal
#sayajual 
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah 
#kolagen 
#jellycollagen 
#collagen
Promo! Promo! Promo! . Pakej set skin 2 in 1 untuk beginners. Taknak invest banyak2. Baru nak cuba2. Tak yakin. . Boleh try skincare set 2 in 1 kami. Harga hanya RM10 untuk 2 benda. . Kami akan shrink wrap sekali 2-2 item ni. . KKM hanya RM150 for each product. . Valid 2 tahun. . Call 013-219 6967. . #naturalherbalindustries  #whiteningcream  #facecleanser  #collagentablet  #collagenpowder  #kosmetikjenamasendiri  #kosmetikmalaysia  #produkjenamasendiri  #produkoem  #produkmalaysia  #jutawankosmetik  #kualiti  #whiteningcollagen  #facialcleanser  #makanankesihatan  #produkmakanan  #produkhalal  #sayajual  #sayabeli  #bazarpaknil  #kolagenmurah  #kolagen  #jellycollagen  #collagen 
早安🌼 昨天KL下了一整天的雨,现在的天气阴阴凉凉的很舒服☺️ 星期天都是出门吃早餐的吧~ 早餐前记得一杯胶原蛋白————滋润 补水 美白 抗氧化 祛皱纹黑斑等!您做自己皮肤的主人!让皮肤一整天处于光泽细腻好气色😊 .
.
.
#胶原蛋白 #胶原蛋白饮 #胶原蛋白粉 #collagen #collagenpowder #collagendrink
PO JAPAN HANDCARRY 🇯🇵
24 May - 13 June 2018
ETA : 16 June 2018
Ready to Shipping : 18 June 2018
-
SHISEIDO THE COLLAGEN POWDER
126 gr (21 hari minum)
IDR 375.000
-
Shiseido kini memproduksi minuman kolagen sendiri yang terbuat dari kolagen ikan (best source of collagen for skin!)
Powder ini sangat bagus untuk anti aging dan review mantapnya sudah mendunia di Google!👍
Manfaat dan pentingnya COLLAGEN untuk kulit:
🌸 merangsang pembentukan sel kulit
🌸 menghaluskan kerut
🌸 mencerahkan wajah yang kusam
🌸 menipiskan noda hitam
🌸 dengan adanya collagen, regenerasi kulit lebih cepat
-
Komposisi:
Active Ingredients (6 grams), Fish Collagen 5,500 mg, Hyaluronic Acid 1mg, Ceramide 600 micro grams
-
Cara konsumsi:
Campurkan 6gr Shiseido The Collagen Powder ke dalam teh, kopi, susu atau makanan kesukaan kamu lainnya
-
For order please contact:
LINE: @dkx8673k
WA: 087883107257
-
#jastipjapan #jastipjepang #pojepang #preorderjapan #openjastip #openjastipjepang #jastipshiseido #preordershiseido #jualshiseidocollagen #jualcollagen #shiseidocollagen #shiseidocollagenpowder #collagenpowder #skincare #skincarejepang #shiseidothecollagen #shiseidothecollagenpowder #thecollagenpowder #jualcollagen #jualcollagenmask #jualcollagenpowder #jualminumancollagen
PO JAPAN HANDCARRY 🇯🇵 24 May - 13 June 2018 ETA : 16 June 2018 Ready to Shipping : 18 June 2018 - SHISEIDO THE COLLAGEN POWDER 126 gr (21 hari minum) IDR 375.000 - Shiseido kini memproduksi minuman kolagen sendiri yang terbuat dari kolagen ikan (best source of collagen for skin!) Powder ini sangat bagus untuk anti aging dan review mantapnya sudah mendunia di Google!👍 Manfaat dan pentingnya COLLAGEN untuk kulit: 🌸 merangsang pembentukan sel kulit 🌸 menghaluskan kerut 🌸 mencerahkan wajah yang kusam 🌸 menipiskan noda hitam 🌸 dengan adanya collagen, regenerasi kulit lebih cepat - Komposisi: Active Ingredients (6 grams), Fish Collagen 5,500 mg, Hyaluronic Acid 1mg, Ceramide 600 micro grams - Cara konsumsi: Campurkan 6gr Shiseido The Collagen Powder ke dalam teh, kopi, susu atau makanan kesukaan kamu lainnya - For order please contact: LINE: @dkx8673k WA: 087883107257 - #jastipjapan  #jastipjepang  #pojepang  #preorderjapan  #openjastip  #openjastipjepang  #jastipshiseido  #preordershiseido  #jualshiseidocollagen  #jualcollagen  #shiseidocollagen  #shiseidocollagenpowder  #collagenpowder  #skincare  #skincarejepang  #shiseidothecollagen  #shiseidothecollagenpowder  #thecollagenpowder  #jualcollagen  #jualcollagenmask  #jualcollagenpowder  #jualminumancollagen 
DAY 4 #mbsfestival #sydney The calm before the storm. Come and visit us at Stand G47. So many #MBSshowspecials as we near the end of our #Pepo skincareroadtrip from QLD. #naturopathicallyformulated #naturalskincare #greenskincare #greenbeauty #collagen #collagenpowder #pumpkinseeds #lovewhatyoudo
It wasn’t only the dog that was apprehensive about a beetroot latte, the first time I heard of it I thought the foodie world had gone mad! And while I still kind of think it’s a crazy combo, I make a beetroot and chocolate cake that is just to die for, so I figured it can’t be all that bad. 
This is a powder I found at Woolies of all places; it’s pleasantly tasty with cacao, cinnamon, ginger, vanilla and of course, the beetroot powder on a base of Pure Harvest coconut milk. 
Never satisfied with things as they come, I’ve given my beetroot latte an extra dose of what’s good for you with some collagen powder and and slippery elm to improve my gut health and keep my skin looking firm and radiant. 
I know this isn’t for everyone but it’s it’s a yummy food-as-medicine combo that is both nourishing and satisfying.

#foodasmedicine #beetrootlatte #collagenpowder #guthealing #winterwarmer #redvelvetlatte #healthyagingskin #nundahnutritionist
It wasn’t only the dog that was apprehensive about a beetroot latte, the first time I heard of it I thought the foodie world had gone mad! And while I still kind of think it’s a crazy combo, I make a beetroot and chocolate cake that is just to die for, so I figured it can’t be all that bad. This is a powder I found at Woolies of all places; it’s pleasantly tasty with cacao, cinnamon, ginger, vanilla and of course, the beetroot powder on a base of Pure Harvest coconut milk. Never satisfied with things as they come, I’ve given my beetroot latte an extra dose of what’s good for you with some collagen powder and and slippery elm to improve my gut health and keep my skin looking firm and radiant. I know this isn’t for everyone but it’s it’s a yummy food-as-medicine combo that is both nourishing and satisfying. #foodasmedicine  #beetrootlatte  #collagenpowder  #guthealing  #winterwarmer  #redvelvetlatte  #healthyagingskin  #nundahnutritionist 
Bulletproof upgraded collagen is great for achieving the fastest possible healthy tissue repair, muscle mstrix, bone renewal and recovery after exercise. It can boost mental clarity, reduce inflammation, upgrade your skin, and it mixes easily with other foods and shakes thanks to its neutral taste.
Bulletproof upgraded collagen is great for achieving the fastest possible healthy tissue repair, muscle mstrix, bone renewal and recovery after exercise. It can boost mental clarity, reduce inflammation, upgrade your skin, and it mixes easily with other foods and shakes thanks to its neutral taste.
Looking for the perfect way to kickoff Memorial Day weekend? Try this collagen coconut smoothie!
1 cup vanilla almond milk (we used @thenewbarn)
1/2 cup frozen tropical fruit
1 frozen banana
1 tbsp. coconut flakes
1 scoop of @collagenforher
Blend and top with fresh fruit and coconut flakes!
Looking for the perfect way to kickoff Memorial Day weekend? Try this collagen coconut smoothie! 1 cup vanilla almond milk (we used @thenewbarn) 1/2 cup frozen tropical fruit 1 frozen banana 1 tbsp. coconut flakes 1 scoop of @collagenforher Blend and top with fresh fruit and coconut flakes!
PO JAPAN HANDCARRY 🇯🇵
24 May - 13 June 2018
ETA : 16 June 2018
Ready to Shipping : 18 June 2018
-
SHISEIDO THE COLLAGEN POWDER
126 gr (21 hari minum)
IDR 375.000
-
Shiseido kini memproduksi minuman kolagen sendiri yang terbuat dari kolagen ikan (best source of collagen for skin!)
Powder ini sangat bagus untuk anti aging dan review mantapnya sudah mendunia di Google!👍
Manfaat dan pentingnya COLLAGEN untuk kulit:
🌸 merangsang pembentukan sel kulit
🌸 menghaluskan kerut
🌸 mencerahkan wajah yang kusam
🌸 menipiskan noda hitam
🌸 dengan adanya collagen, regenerasi kulit lebih cepat
-
Komposisi:
Active Ingredients (6 grams), Fish Collagen 5,500 mg, Hyaluronic Acid 1mg, Ceramide 600 micro grams
-
Cara konsumsi:
Campurkan 6gr Shiseido The Collagen Powder ke dalam teh, kopi, susu atau makanan kesukaan kamu lainnya
-
For order please contact:
LINE: @dkx8673k
WA: 087883107257
-
#jastipjapan #jastipjepang #pojepang #preorderjapan #openjastip #openjastipjepang #jastipshiseido #preordershiseido #jualshiseidocollagen #jualcollagen #shiseidocollagen #shiseidocollagenpowder #collagenpowder #skincare #skincarejepang #shiseidothecollagen #shiseidothecollagenpowder #thecollagenpowder #jualcollagen #jualcollagenmask #jualcollagenpowder #jualminumancollagen
PO JAPAN HANDCARRY 🇯🇵 24 May - 13 June 2018 ETA : 16 June 2018 Ready to Shipping : 18 June 2018 - SHISEIDO THE COLLAGEN POWDER 126 gr (21 hari minum) IDR 375.000 - Shiseido kini memproduksi minuman kolagen sendiri yang terbuat dari kolagen ikan (best source of collagen for skin!) Powder ini sangat bagus untuk anti aging dan review mantapnya sudah mendunia di Google!👍 Manfaat dan pentingnya COLLAGEN untuk kulit: 🌸 merangsang pembentukan sel kulit 🌸 menghaluskan kerut 🌸 mencerahkan wajah yang kusam 🌸 menipiskan noda hitam 🌸 dengan adanya collagen, regenerasi kulit lebih cepat - Komposisi: Active Ingredients (6 grams), Fish Collagen 5,500 mg, Hyaluronic Acid 1mg, Ceramide 600 micro grams - Cara konsumsi: Campurkan 6gr Shiseido The Collagen Powder ke dalam teh, kopi, susu atau makanan kesukaan kamu lainnya - For order please contact: LINE: @dkx8673k WA: 087883107257 - #jastipjapan  #jastipjepang  #pojepang  #preorderjapan  #openjastip  #openjastipjepang  #jastipshiseido  #preordershiseido  #jualshiseidocollagen  #jualcollagen  #shiseidocollagen  #shiseidocollagenpowder  #collagenpowder  #skincare  #skincarejepang  #shiseidothecollagen  #shiseidothecollagenpowder  #thecollagenpowder  #jualcollagen  #jualcollagenmask  #jualcollagenpowder  #jualminumancollagen 
________
Siapa yang nak kahwin tu farha syorkan sangat korang consume collagen powder ni. ❤
.
Try dulu baru tau kesannya macam mana😚
.
.
#collagenpowdershaklee #shaklee #collagenshakleemurah #collagen 
#collagenpowder #collagen #kolagenshaklee #kolagenmurah
My morning coffee always has collagen powder. It’s one of my main supplements I take daily.
Pregnancy and breastfeeding do a lot of damage on our mom bodies. And I find most moms focus more on their kids health, than their own. With my first daughter I had a moderate amount of hair loss, lots of pelvis, wrist and back pain. I’m taking collagen to help with my joints and bones, also it has proteins which our bodies need especially if you’re breastfeeding. Also I’m attempting to see if collagen help reduce the amount of hair loss. Haven’t experience the hair loss yet so I shall keep you all posted! I love the Collagen supplement from Sports Research! Dissolved in warm water, no clumps and its tasteless! 
It’s important for us moms to take care of ourselves! ***Remember to speak with your health care provider before taking a supplement and chose a good source***
My morning coffee always has collagen powder. It’s one of my main supplements I take daily. Pregnancy and breastfeeding do a lot of damage on our mom bodies. And I find most moms focus more on their kids health, than their own. With my first daughter I had a moderate amount of hair loss, lots of pelvis, wrist and back pain. I’m taking collagen to help with my joints and bones, also it has proteins which our bodies need especially if you’re breastfeeding. Also I’m attempting to see if collagen help reduce the amount of hair loss. Haven’t experience the hair loss yet so I shall keep you all posted! I love the Collagen supplement from Sports Research! Dissolved in warm water, no clumps and its tasteless! It’s important for us moms to take care of ourselves! ***Remember to speak with your health care provider before taking a supplement and chose a good source***
Ashley Collagen Powder 🌻 Get this for only: Php239.00
🌻 Excellent quality
🌻 Free Bubble Wrap 🌻 Pls PM me for other inquiries
🌻 Payment Options: COD, Bank Transfer, Remittance Center, GCash & Paypal
🌻 We are open for Wholesalers/Resellers
🌻 Freebies will be given to our loyal customers
🌻 You can also order thru our shopee account: shopee.ph/thesweetchicph 
#thesweetchicph #instagram #like4like #followforfollow #onlineshopping  #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeupforless #makeupforsale #facemakeup #facepowder #powder #powdermatte #compactpowder #collagen #collagenpowder #collagenskincare #ashley #ashleycollection #ashleyshine #ashleycosmetics
Ashley Collagen Powder 🌻 Get this for only: Php239.00 🌻 Excellent quality 🌻 Free Bubble Wrap 🌻 Pls PM me for other inquiries 🌻 Payment Options: COD, Bank Transfer, Remittance Center, GCash & Paypal 🌻 We are open for Wholesalers/Resellers 🌻 Freebies will be given to our loyal customers 🌻 You can also order thru our shopee account: shopee.ph/thesweetchicph #thesweetchicph  #instagram  #like4like  #followforfollow  #onlineshopping  #makeup  #makeuplover  #makeupaddict  #makeupforless  #makeupforsale  #facemakeup  #facepowder  #powder  #powdermatte  #compactpowder  #collagen  #collagenpowder  #collagenskincare  #ashley  #ashleycollection  #ashleyshine  #ashleycosmetics 
The reality my podiatrist gave me was that breaking/fracturing my #sesamoid bone was one of the hardest bones to heal. It will be a long, roller coaster recovery. Only 5 days and already full of tears, frustration and a little bit of hope. So, I’m doing everything in my power for the next three weeks for the best outcome. That means also getting this @vitalproteins collagen. And maybe falling asleep at 9:30pm on a Friday night and getting 11 hours of sleep. And eating cheetos even though you’re supposed to be avoiding dairy because #yolo 🖤
The reality my podiatrist gave me was that breaking/fracturing my #sesamoid  bone was one of the hardest bones to heal. It will be a long, roller coaster recovery. Only 5 days and already full of tears, frustration and a little bit of hope. So, I’m doing everything in my power for the next three weeks for the best outcome. That means also getting this @vitalproteins collagen. And maybe falling asleep at 9:30pm on a Friday night and getting 11 hours of sleep. And eating cheetos even though you’re supposed to be avoiding dairy because #yolo  🖤
Any #superfoodies out there? What foods and eats are you enjoying to boost your health or stay in shape??? #zumbafitstyle #powerfoods #powerup #Repost @muscleandfitnesshers with @get_repost
・・・
A new generation of foods and ingredients can help boost your health and increase performance in surprisingly delicious ways. Here are 10 packaged superfoods we love right now. Link in bio. (📸: Courtesy Image) #supermarketsuperfoods #springnutrition #healthyeating #healthypackagedfood #kombuchalovers #watermelonseeds #cbdoil #collagenpowder #collagenbar #seaweedsnack #maca
Any #superfoodies  out there? What foods and eats are you enjoying to boost your health or stay in shape??? #zumbafitstyle  #powerfoods  #powerup  #Repost  @muscleandfitnesshers with @get_repost ・・・ A new generation of foods and ingredients can help boost your health and increase performance in surprisingly delicious ways. Here are 10 packaged superfoods we love right now. Link in bio. (📸: Courtesy Image) #supermarketsuperfoods  #springnutrition  #healthyeating  #healthypackagedfood  #kombuchalovers  #watermelonseeds  #cbdoil  #collagenpowder  #collagenbar  #seaweedsnack  #maca 
Let’s talk about collagen protein 🐄 I have 2 scoops of this stuff in my smoothie every morning ☀️ Why? ❣️ Grass fed collagen is a great source of protein
❣️ It improves health of skin and hair
❣️ It reduces joint pain and degeneration
❣️ It helps heal leaky gut
❣️ It boosts metabolism, muscle mass and energy output
❣️ Strengthens nail, hair and teeth
❣️ Improves liver health
❣️ Protects cardiovascular health

It’s also very versatile! You can blend it into soups 🍲 smoothies 🥤 coffee or tea ☕️ or make some protein packed gummies for a snack. 
Once you incorporate this awesome powder into your daily health regimen, your health will thank you for it 💪🏼
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#collagen #collagenpowder #protein #smoothie #smoothierecipes #breakfast #paleo #paleodiet #aip #aipdiet #healthyfood #healthylifestyle #treatyoself #love
Let’s talk about collagen protein 🐄 I have 2 scoops of this stuff in my smoothie every morning ☀️ Why? ❣️ Grass fed collagen is a great source of protein ❣️ It improves health of skin and hair ❣️ It reduces joint pain and degeneration ❣️ It helps heal leaky gut ❣️ It boosts metabolism, muscle mass and energy output ❣️ Strengthens nail, hair and teeth ❣️ Improves liver health ❣️ Protects cardiovascular health It’s also very versatile! You can blend it into soups 🍲 smoothies 🥤 coffee or tea ☕️ or make some protein packed gummies for a snack. Once you incorporate this awesome powder into your daily health regimen, your health will thank you for it 💪🏼 . . . . . . . . . . #collagen  #collagenpowder  #protein  #smoothie  #smoothierecipes  #breakfast  #paleo  #paleodiet  #aip  #aipdiet  #healthyfood  #healthylifestyle  #treatyoself  #love 
Looking forward to a long Bank Holiday weekend! We are!
Looking forward to a long Bank Holiday weekend! We are!
🐟Gyeol 2 Nano Fish Collagen Powder+ Vitamin C LEMONA🍋🍊.
.
.
Made in Korean🇰🇷 (Produk ini dulu modelnya kim so hyun, sekarang diganti sama Irene Red Velevet produk ini terkenal sama vitamin c nya yang bagus)
.
.
Produk ini merupakan produk collagen yang bagus untuk kulit dan didalamnya sudah mengandung vitamin C. Komposisinya terdiri dari collagen ikan 500gr dan 120mg Vitamin C.
.
.
Manfaatnya:
🍋 Dapat mencerahkan kulit
🐟 Bagus untuk kesehatan kulit dan tubuh.
🍋 Bisa mengencangkan kulit tubuh
🐟 Mencegah kulit kusam.
🍋 Cocok untuk usia 25tahun keatas.
.
.
Cara minumnya : langsung dimakan, tanpa dicampur air. Sehari bisa minum 1-2 sachet
.
🍋🐟 1Box isi 60 sachet
.
#collagenpowder
🐟Gyeol 2 Nano Fish Collagen Powder+ Vitamin C LEMONA🍋🍊. . . Made in Korean🇰🇷 (Produk ini dulu modelnya kim so hyun, sekarang diganti sama Irene Red Velevet produk ini terkenal sama vitamin c nya yang bagus) . . Produk ini merupakan produk collagen yang bagus untuk kulit dan didalamnya sudah mengandung vitamin C. Komposisinya terdiri dari collagen ikan 500gr dan 120mg Vitamin C. . . Manfaatnya: 🍋 Dapat mencerahkan kulit 🐟 Bagus untuk kesehatan kulit dan tubuh. 🍋 Bisa mengencangkan kulit tubuh 🐟 Mencegah kulit kusam. 🍋 Cocok untuk usia 25tahun keatas. . . Cara minumnya : langsung dimakan, tanpa dicampur air. Sehari bisa minum 1-2 sachet . 🍋🐟 1Box isi 60 sachet . #collagenpowder 
Sweet baby Jesus, I made it to my 3 day weekend. But of course the dogs woke me up at 530 🤬 they're lucky I love them.  Enjoying fatty coffee and @johnsonville smoked brats and mayo on the back deck.  Going to a local Mayfair this morning with my sis, nephew, mom and two of my dog's. So excited to actually be able to do a fair since I'm usually working. Then dinner and a movie with the boo for our 2 year anniversary. #ketogenicdiet #ketobreakfast #lchf #collagenpowder #mctoil #butterinmycoffee #sausage #threedayweekend #deckweather
Sweet baby Jesus, I made it to my 3 day weekend. But of course the dogs woke me up at 530 🤬 they're lucky I love them. Enjoying fatty coffee and @johnsonville smoked brats and mayo on the back deck. Going to a local Mayfair this morning with my sis, nephew, mom and two of my dog's. So excited to actually be able to do a fair since I'm usually working. Then dinner and a movie with the boo for our 2 year anniversary. #ketogenicdiet  #ketobreakfast  #lchf  #collagenpowder  #mctoil  #butterinmycoffee  #sausage  #threedayweekend  #deckweather 
Day, Night, Whatever!! Bambino Beauty Boosters are now live and taking orders 💫😄 Introducing the easiest way to take a collagen supplement, @bambinobeautyboosters provide daily doses almost twice of competitors to get that youthful glow back in your skin and healthy bounce in your hair💁🏼‍♀️ Clink the link in bio for more info 💕💫👌🏻😘 #bb #bbg #collagen #collagenpowder #bambinobeautyboosters #bambinobeauty #supplements #aminoacids #healthyfood #weightlossjourney #fitspo #positivevibes #saturdays
Day, Night, Whatever!! Bambino Beauty Boosters are now live and taking orders 💫😄 Introducing the easiest way to take a collagen supplement, @bambinobeautyboosters provide daily doses almost twice of competitors to get that youthful glow back in your skin and healthy bounce in your hair💁🏼‍♀️ Clink the link in bio for more info 💕💫👌🏻😘 #bb  #bbg  #collagen  #collagenpowder  #bambinobeautyboosters  #bambinobeauty  #supplements  #aminoacids  #healthyfood  #weightlossjourney  #fitspo  #positivevibes  #saturdays 
Assalamualaikum korang.
.
.
Harini Wani nak share tentang satu produk yang sangat-sangat digilai oleh pengguna tegar Shaklee iaitu Kolagen Powder.
.
.
Sebab apa Wani kata produk yang sangat digilai ? Sebab siapa dah consume pasti akan berpuas hati selepas merasai sendiri kesan especially pada kulit.
.
.
Antara Kelebihan Kolagen Powder Shaklee :
.
❤ ANTI PENUAAN -mengecilkan liang pori-pori yang kelihatan.
-menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
.
.
❤ MENGEMBALIKAN KEANJALAN
-menjadikan kulit lebih tegang,anjal dan lembut.
.
.
❤ MELEMBAP
-Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.
.
.
❤ MENCERAH
-mengurangi pigmentasi,jeragat dan kulit tidak sekata.
.
.
❤ MENEGANG
-membantu menegang dan menganjalkan payudara.
.
.
❤ MENYUBUR
-menjadikan rambut lebih sihat,tidak mudah gugur dan bercabang,tebal dan bersinar.
.
.
❤MENINGKATKAN PERGERAKAN
-menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.
.
.
Wassap / DM Wani untuk pertanyaan dan pembelian.

#shaklee
#shakleetaiping
#shakleeperak
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#promosishaklee
#taiping
#kulitcantik
#vitaminc
#vitamincshaklee
#espshaklee
#codtaiping
#promoespshaklee
#shakleeproduk
Assalamualaikum korang. . . Harini Wani nak share tentang satu produk yang sangat-sangat digilai oleh pengguna tegar Shaklee iaitu Kolagen Powder. . . Sebab apa Wani kata produk yang sangat digilai ? Sebab siapa dah consume pasti akan berpuas hati selepas merasai sendiri kesan especially pada kulit. . . Antara Kelebihan Kolagen Powder Shaklee : . ❤ ANTI PENUAAN -mengecilkan liang pori-pori yang kelihatan. -menghilangkan kedutan dan garis-garis halus. . . ❤ MENGEMBALIKAN KEANJALAN -menjadikan kulit lebih tegang,anjal dan lembut. . . ❤ MELEMBAP -Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka. . . ❤ MENCERAH -mengurangi pigmentasi,jeragat dan kulit tidak sekata. . . ❤ MENEGANG -membantu menegang dan menganjalkan payudara. . . ❤ MENYUBUR -menjadikan rambut lebih sihat,tidak mudah gugur dan bercabang,tebal dan bersinar. . . ❤MENINGKATKAN PERGERAKAN -menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang. . . Wassap / DM Wani untuk pertanyaan dan pembelian. #shaklee  #shakleetaiping  #shakleeperak  #collagenpowder  #collagenpowdershaklee  #promosishaklee  #taiping  #kulitcantik  #vitaminc  #vitamincshaklee  #espshaklee  #codtaiping  #promoespshaklee  #shakleeproduk