an online Instagram web viewer

#codputrajaya medias

Photos

TIPS RAWATAN RESDUNG DAN JERAWAT DENGAN SABUN SINUS JSD
.
👉Basuh muka dengan SABUN SINUS fokus lebih kepada tempat jerawat dan zon T sebab situ kawasan SINUS.
.

HASILnya .....
🔔Jerawat akan kecut
🔔Kalau #resdung yang kronik, lendir² akan keluar melalui lubang hidung, tekak, bersin² akan hilang.
.
.
Pada awal penggunaan,hingus atau lendir akan keluar dengan banyak.
.

Mudah sangat,hanya cuci sahaja.

WhatsApp fiza untuk detail & order
#StokisJSDPutrajaya
#empireaurafidarich
#JSDPutrajaya
Klik link bio
.

http://fizajsd.wasap.my/
.

COD Available:
🚗Putrajaya/Cyberjaya
🚗maybank Semenyih
.

#JamuSusukDara #JSD #freereview #SayaJualJSD #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #assalamualaikum #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #sabunclearskin #sabunsinus #sabunresdung #sabunjsd
TIPS RAWATAN RESDUNG DAN JERAWAT DENGAN SABUN SINUS JSD . 👉Basuh muka dengan SABUN SINUS fokus lebih kepada tempat jerawat dan zon T sebab situ kawasan SINUS. . HASILnya ..... 🔔Jerawat akan kecut 🔔Kalau #resdung  yang kronik, lendir² akan keluar melalui lubang hidung, tekak, bersin² akan hilang. . . Pada awal penggunaan,hingus atau lendir akan keluar dengan banyak. . Mudah sangat,hanya cuci sahaja. WhatsApp fiza untuk detail & order #StokisJSDPutrajaya  #empireaurafidarich  #JSDPutrajaya  Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚗Putrajaya/Cyberjaya 🚗maybank Semenyih . #JamuSusukDara  #JSD  #freereview  #SayaJualJSD  #like  #codputrajaya  #like4like  #igermalaysia  #putrajaya  #trustedseller  #assalamualaikum  #jsdsemenyih  #jsdkajang  #jsdbangi  #sabah  #sarawak  #stokisjsd  #sabunclearskin  #sabunsinus  #sabunresdung  #sabunjsd 
Awak tak suka ye suami awak puji miss v awak bersih, wangi, ketat????
.
Tak suka ker?? Tak happy ke dapat pesanan dari hubby..
.
"Ayang!! Jangan lupa cuci dengan fw jsd tau!!!
Abang suka bau dia.."
.
Jom dapatkan sebotol #fwjsd
.
Whatsapp fida
012.221.9497
Link at bio
.
#FeminineWashJSD #FeminineWash #celebrityfemininescrubwash #skinstorieshq #skinstories #fefetsirehpremium7in1 #fefet #pencuciintim #pembersihintim #pencucivagina #keputihandankegatalan #farajlonggar #jamu #jsd #sayajualjsd #sayajualjamususukdara
#putrajaya #codputrajaya
Awak tak suka ye suami awak puji miss v awak bersih, wangi, ketat???? . Tak suka ker?? Tak happy ke dapat pesanan dari hubby.. . "Ayang!! Jangan lupa cuci dengan fw jsd tau!!! Abang suka bau dia.." . Jom dapatkan sebotol #fwjsd  . Whatsapp fida 012.221.9497 Link at bio . #FeminineWashJSD  #FeminineWash  #celebrityfemininescrubwash  #skinstorieshq  #skinstories  #fefetsirehpremium7in1  #fefet  #pencuciintim  #pembersihintim  #pencucivagina  #keputihandankegatalan  #farajlonggar  #jamu  #jsd  #sayajualjsd  #sayajualjamususukdara  #putrajaya  #codputrajaya 
SABUN CLEAR SKIN a.k.a SABUN RESDUNG ni adalah rumusan dari herba-herba tradisional. Tidak mengandungi bahan kimia yang merengsakan kulit.
.

Jadi awak boleh guna sabun ni sekerap mungkin. Malah saya turutkan sarankan cuci muka awak setiap kali sebelum ambil wudhuk.
Penggunaan SABUN CLEAR SKIN yang kerap membantu pemulihan dengan kadar segera.
.

SABUN CLEAR SKIN SINUS - RM38.90
.

WhatsApp fiza untuk detail & order
#StokisJSDPutrajaya
#empireaurafidarich
#JSDPutrajaya
Klik link bio
.

http://fizajsd.wasap.my/
.

COD Available:
🚗Putrajaya/Cyberjaya
🚗maybank Semenyih
.

#JamuSusukDara #JSD #freereview #SayaJualJSD #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #assalamualaikum #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #sabunclearskin #sabunsinus #sabunresdung #sabunjsd #resdungteruk #parutjerawat #jerawatbatu
SABUN CLEAR SKIN a.k.a SABUN RESDUNG ni adalah rumusan dari herba-herba tradisional. Tidak mengandungi bahan kimia yang merengsakan kulit. . Jadi awak boleh guna sabun ni sekerap mungkin. Malah saya turutkan sarankan cuci muka awak setiap kali sebelum ambil wudhuk. Penggunaan SABUN CLEAR SKIN yang kerap membantu pemulihan dengan kadar segera. . SABUN CLEAR SKIN SINUS - RM38.90 . WhatsApp fiza untuk detail & order #StokisJSDPutrajaya  #empireaurafidarich  #JSDPutrajaya  Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚗Putrajaya/Cyberjaya 🚗maybank Semenyih . #JamuSusukDara  #JSD  #freereview  #SayaJualJSD  #like  #codputrajaya  #like4like  #igermalaysia  #putrajaya  #trustedseller  #assalamualaikum  #jsdsemenyih  #jsdkajang  #jsdbangi  #sabah  #sarawak  #stokisjsd  #sabunclearskin  #sabunsinus  #sabunresdung  #sabunjsd  #resdungteruk  #parutjerawat  #jerawatbatu 
Ramai ada masalah resdung,  tapi biarkan dan anggap biasa-biasa je
Korang tahu ke resdung tu makan isi dalam
Jangan biar lama-lama nanti memudaratkan
.

Pernah ke cuba jamu resdung dari Jsd ??
.

Eh kak,  saya dah cuba macam-macam kak.. Sama jer. Bersin jugak pagi-pagi,  gatal tak usah cakap la kak, rasa nak buang hidung ni.
.

Tahu ke effect lepas amalkan jamu resdung ??
.

Jerawat keluar banyak bagi yang resdung kuat tu then cepat je jerawat tu matang. Jerawat tu akan pecah dan keluarkan darah kotor melalui liang pori. Korang juga akan rasa berkahak dan selesema,  pastikan buang ye kahak dan hingus yang coklat atau gelap warnanya tu.  Proses ni akan ambil masa 1 ke 2 bulan.
.
Korang,  rawat masalah resdung sebaiknya ye
Memang korang yang ada resdung.  Tapi sedar tak orang sekeliling pun tahu korang ada resdung. Sebab bau busuk keluar dari nafas korang melalui hidung dan mulut.
.

Amalkan jamu resdung dari Jsd. Kita rawat dari dalam dan matikan semua ulat-ulat resdung tu..
.

Harga RM 129 / 40 biji..
.

Nak rawat resdung jangan berkira sgt dgn harga 😇
.
.
 WhatsApp fiza untuk detail & order
#StokisJSDPutrajaya
#empireaurafidarich
#JSDPutrajaya
Klik link bio
.

http://fizajsd.wasap.my/
.

COD Available:
🚗Putrajaya/Cyberjaya
🚗maybank Semenyih
.

#JamuSusukDara #JSD #freereview #SayaJualJSD #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #assalamualaikum #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #jamusericahaya #resdung #magicclearsinussoap #magicsericahayasoap
Ramai ada masalah resdung, tapi biarkan dan anggap biasa-biasa je Korang tahu ke resdung tu makan isi dalam Jangan biar lama-lama nanti memudaratkan . Pernah ke cuba jamu resdung dari Jsd ?? . Eh kak, saya dah cuba macam-macam kak.. Sama jer. Bersin jugak pagi-pagi, gatal tak usah cakap la kak, rasa nak buang hidung ni. . Tahu ke effect lepas amalkan jamu resdung ?? . Jerawat keluar banyak bagi yang resdung kuat tu then cepat je jerawat tu matang. Jerawat tu akan pecah dan keluarkan darah kotor melalui liang pori. Korang juga akan rasa berkahak dan selesema, pastikan buang ye kahak dan hingus yang coklat atau gelap warnanya tu. Proses ni akan ambil masa 1 ke 2 bulan. . Korang, rawat masalah resdung sebaiknya ye Memang korang yang ada resdung. Tapi sedar tak orang sekeliling pun tahu korang ada resdung. Sebab bau busuk keluar dari nafas korang melalui hidung dan mulut. . Amalkan jamu resdung dari Jsd. Kita rawat dari dalam dan matikan semua ulat-ulat resdung tu.. . Harga RM 129 / 40 biji.. . Nak rawat resdung jangan berkira sgt dgn harga 😇 . . WhatsApp fiza untuk detail & order #StokisJSDPutrajaya  #empireaurafidarich  #JSDPutrajaya  Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚗Putrajaya/Cyberjaya 🚗maybank Semenyih . #JamuSusukDara  #JSD  #freereview  #SayaJualJSD  #like  #codputrajaya  #like4like  #igermalaysia  #putrajaya  #trustedseller  #assalamualaikum  #jsdsemenyih  #jsdkajang  #jsdbangi  #sabah  #sarawak  #stokisjsd  #jamusericahaya  #resdung  #magicclearsinussoap  #magicsericahayasoap 
KEMPEN KAKAK ANGGUN
.
.
🎈🎈1 BOX RM57.90🎈🎈
🎈🎈3 BOX RM150 SAHAJA!🎈🎈
.
.
+ FREE KONSULTANSI
+ FREE KEAHLIAN
+ PENJIMATAN 20% NEXT BELIAN .
.

FUNGSI KOPI ANGGUN PESONA
🌸Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan
🌸Menganjalkan payudara dan punggung
🌸Menghilangkan masalah keputihan
🌸Membantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
🌸Kekal bertenaga , cergas walau seharian bekerja .
.
.
"SIHAT BERTENAGA BERSAMA KOPI HERBA JSD"
.

KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET
.

WhatsApp fiza untuk detail & order
#StokisJSDPutrajaya
#empireaurafidarich
#JSDPutrajaya
Klik link bio
.

http://fizajsd.wasap.my/
.

COD Available:
🚗Putrajaya/Cyberjaya
🚗maybank Semenyih
.

#JamuSusukDara #JSD #freereview #SayaJualJSD #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #assalamualaikum #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #kopianggunpesona #kopiwanita #kopiherba #kopijsd #kopiuntukcantik
KEMPEN KAKAK ANGGUN . . 🎈🎈1 BOX RM57.90🎈🎈 🎈🎈3 BOX RM150 SAHAJA!🎈🎈 . . + FREE KONSULTANSI + FREE KEAHLIAN + PENJIMATAN 20% NEXT BELIAN . . FUNGSI KOPI ANGGUN PESONA 🌸Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan 🌸Menganjalkan payudara dan punggung 🌸Menghilangkan masalah keputihan 🌸Membantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah 🌸Kekal bertenaga , cergas walau seharian bekerja . . . "SIHAT BERTENAGA BERSAMA KOPI HERBA JSD" . KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET . WhatsApp fiza untuk detail & order #StokisJSDPutrajaya  #empireaurafidarich  #JSDPutrajaya  Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚗Putrajaya/Cyberjaya 🚗maybank Semenyih . #JamuSusukDara  #JSD  #freereview  #SayaJualJSD  #like  #codputrajaya  #like4like  #igermalaysia  #putrajaya  #trustedseller  #assalamualaikum  #jsdsemenyih  #jsdkajang  #jsdbangi  #sabah  #sarawak  #stokisjsd  #kopianggunpesona  #kopiwanita  #kopiherba  #kopijsd  #kopiuntukcantik 
BEAUTY SET
.
1 Bc Cream
1 Face Mist
1 Brush
1 Mascara
.
Khusus buat pengguna dyxy yang baru nak berkenalan dengan dyxy
.
Pasti jatuh cinta saat pertama kali usapan di muka
.
Xpercaya? Jom try n wassap .
.
📩 0135903662
📩 0135903662
📩 0135903662
.

#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm #airaameena #lofatah #fatzura #khaibahar
BEAUTY SET . 1 Bc Cream 1 Face Mist 1 Brush 1 Mascara . Khusus buat pengguna dyxy yang baru nak berkenalan dengan dyxy . Pasti jatuh cinta saat pertama kali usapan di muka . Xpercaya? Jom try n wassap . . 📩 0135903662 📩 0135903662 📩 0135903662 . #naddyxy  #dyxy  #dyxymurah  #dyxyserikembangan  #sayajualdyxy  #freegift  #setdyxy  #teamfl  #codputrajaya  #codbangi  #codserikembangan  #dyxybest  #testimonidyxy  #codkajang  #codcyberjaya  #codpuchong  #cun  #hantaransimple  #hadiahharijadi  #suprise  #terbaik  #selangor  #negaraku  #mekapmurah  #mekapberbaloi  #kpm  #airaameena  #lofatah  #fatzura  #khaibahar 
Ada customer bagitau sedap katanya kopi ni..
Yang pastinya ibu² yang sedang menyusukan anak pun boleh minum KOPI ANGGUN PESONA (KAP) ni.
.

Ada yang kata boleh tambah susu badan..sebab itu KOPI ANGGUN PESONA ni boleh diminum semasa dalam pantang bersalin.
Minum semasa berpantang memang mengembalikan keserian di wajah sebab jamu melancarkan darah dan memanaskan badan.
.

Ada yang bagitau minum kopi ni boleh kurangkan selera makan..boleh slim katanya!
.

Ada pulak yang kata dah turun 2kg lepas minum kopi ni..besttt!
.

Ada tu, kata minum kopi ni memang bagi tenaga..tak cukup tidur pun boleh bertahan lagi.
.

Terbaik kan KOPI ANGGUN PESONA keluaran produk terbaik, JAMU SUSUK DARA (JSD) ni kan?? Belum cuba belum tau..harga bukan ukuran..harga murah-murah tapi takda khasiat pun tak guna kan?
.

Jom order!
.

KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET
.

WhatsApp fiza untuk detail & order
#StokisJSDPutrajaya
#empireaurafidarich
#JSDPutrajaya
Klik link bio
.

http://fizajsd.wasap.my/
.

COD Available:
🚗Putrajaya/Cyberjaya
🚗maybank Semenyih
.

#JamuSusukDara #JSD #freereview #SayaJualJSD #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #assalamualaikum #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #kopianggunpesona #kopiwanita #kopiherba #kopijsd #kopiuntukcantik
Ada customer bagitau sedap katanya kopi ni.. Yang pastinya ibu² yang sedang menyusukan anak pun boleh minum KOPI ANGGUN PESONA (KAP) ni. . Ada yang kata boleh tambah susu badan..sebab itu KOPI ANGGUN PESONA ni boleh diminum semasa dalam pantang bersalin. Minum semasa berpantang memang mengembalikan keserian di wajah sebab jamu melancarkan darah dan memanaskan badan. . Ada yang bagitau minum kopi ni boleh kurangkan selera makan..boleh slim katanya! . Ada pulak yang kata dah turun 2kg lepas minum kopi ni..besttt! . Ada tu, kata minum kopi ni memang bagi tenaga..tak cukup tidur pun boleh bertahan lagi. . Terbaik kan KOPI ANGGUN PESONA keluaran produk terbaik, JAMU SUSUK DARA (JSD) ni kan?? Belum cuba belum tau..harga bukan ukuran..harga murah-murah tapi takda khasiat pun tak guna kan? . Jom order! . KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET . WhatsApp fiza untuk detail & order #StokisJSDPutrajaya  #empireaurafidarich  #JSDPutrajaya  Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚗Putrajaya/Cyberjaya 🚗maybank Semenyih . #JamuSusukDara  #JSD  #freereview  #SayaJualJSD  #like  #codputrajaya  #like4like  #igermalaysia  #putrajaya  #trustedseller  #assalamualaikum  #jsdsemenyih  #jsdkajang  #jsdbangi  #sabah  #sarawak  #stokisjsd  #kopianggunpesona  #kopiwanita  #kopiherba  #kopijsd  #kopiuntukcantik 
Minum KOPI ANGGUN PESONA memang badan akan sedap je. Panas..
Sesuai untuk ibu lepas bersalin tau. Tapi ni kopi herba. Make sure anak bebas kuning dulu.
.

Suri rumah atau wanita bekerjaya juga sesuai minum. Best buat kerja berpeloh peloh. Bakar lemak sekali. Perut kempis secara tak sengaja.
.

Betapa banyaknya khasiat yang korang boleh dapat dalam sekotak kopi herba ni.
.
.
Jom cuba sekarang! Hanya RM57.90 untuk sekotak.
.

Nak cuba minum KAP?
.

KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET
.

WhatsApp fiza untuk detail & order
#StokisJSDPutrajaya
#empireaurafidarich
#JSDPutrajaya
Klik link bio
.

http://fizajsd.wasap.my/
.

COD Available:
🚗Putrajaya/Cyberjaya
🚗maybank Semenyih
.

#JamuSusukDara #JSD #freereview #SayaJualJSD #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #assalamualaikum #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #kopianggunpesona #kopiwanita #kopiherba #kopijsd #kopiuntukcantik
Minum KOPI ANGGUN PESONA memang badan akan sedap je. Panas.. Sesuai untuk ibu lepas bersalin tau. Tapi ni kopi herba. Make sure anak bebas kuning dulu. . Suri rumah atau wanita bekerjaya juga sesuai minum. Best buat kerja berpeloh peloh. Bakar lemak sekali. Perut kempis secara tak sengaja. . Betapa banyaknya khasiat yang korang boleh dapat dalam sekotak kopi herba ni. . . Jom cuba sekarang! Hanya RM57.90 untuk sekotak. . Nak cuba minum KAP? . KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET . WhatsApp fiza untuk detail & order #StokisJSDPutrajaya  #empireaurafidarich  #JSDPutrajaya  Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚗Putrajaya/Cyberjaya 🚗maybank Semenyih . #JamuSusukDara  #JSD  #freereview  #SayaJualJSD  #like  #codputrajaya  #like4like  #igermalaysia  #putrajaya  #trustedseller  #assalamualaikum  #jsdsemenyih  #jsdkajang  #jsdbangi  #sabah  #sarawak  #stokisjsd  #kopianggunpesona  #kopiwanita  #kopiherba  #kopijsd  #kopiuntukcantik 
Tahukah Anda!!! #LentikDaraShake #MakananDiet yang membuatkan kita merasa KENYANG LEBIH LAMA & membantu mempercepatkan proses PENURUNAN BERAT BADAN!!!
.
.
#LentikDara Shake ni sumpah sedap!!! 😋 Walaupun chuolls tak suka minum susu tapi chuolls gerenti suka Lentik Dara Shake ni sebab rasanya macam ais krim!!!🍦 Jom la grab cepat² try dulu baru tahu!!!
.
.
🍭 KEBAIKKAN LENTIK DARA SHAKE🍭
.
.
🍬MENGURANGKAN KEINGINAN UNTUK MAKAN & KEKAL RASA KENYANG LEBIH LAMA
🍬MENAMBAHKAN & MEMULIHKAN TENAGA .
🍬MEMBAKAR LEMAK .
🍬MENCEGAH KEGEMUKKAN
🍬MENINGKATKAN SISTEM KEKEBALAN TUBUH
🍬MENURUNKAN BERAT BADAN
🍬MEMBANTU SISTEM PENGHADAMAN
🍬MEMUTIHKAN KULIT
.
.
TEMPAHAN/Pertanyaan klik link WhatsApp di bio ⬆️⬆️⬆️ atau WhatsApp/Call nombor berikut ⬇️⬇️⬇️
.
.
📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL)
📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL)
📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL)
.
.
Tempah Sekarang!!! Jom sama² lentik💃
.
.
#TeamLentikDaraMazim
#TopStokisLentikDara
#ShakeShakeUolls
.
.
#EllyMazlein #KakLinaPomPom #KerjaKosong #EjenDiperlukan / #DropshipDiperlukan / #StokisDiperlukan #RakanNiaga / #DropshipMalaysia #CODBalakong #CODKajang #CODPutrajaya #CODSeriKembangan #CODUPM #CODUKM
Tahukah Anda!!! #LentikDaraShake  #MakananDiet  yang membuatkan kita merasa KENYANG LEBIH LAMA & membantu mempercepatkan proses PENURUNAN BERAT BADAN!!! . . #LentikDara  Shake ni sumpah sedap!!! 😋 Walaupun chuolls tak suka minum susu tapi chuolls gerenti suka Lentik Dara Shake ni sebab rasanya macam ais krim!!!🍦 Jom la grab cepat² try dulu baru tahu!!! . . 🍭 KEBAIKKAN LENTIK DARA SHAKE🍭 . . 🍬MENGURANGKAN KEINGINAN UNTUK MAKAN & KEKAL RASA KENYANG LEBIH LAMA 🍬MENAMBAHKAN & MEMULIHKAN TENAGA . 🍬MEMBAKAR LEMAK . 🍬MENCEGAH KEGEMUKKAN 🍬MENINGKATKAN SISTEM KEKEBALAN TUBUH 🍬MENURUNKAN BERAT BADAN 🍬MEMBANTU SISTEM PENGHADAMAN 🍬MEMUTIHKAN KULIT . . TEMPAHAN/Pertanyaan klik link WhatsApp di bio ⬆️⬆️⬆️ atau WhatsApp/Call nombor berikut ⬇️⬇️⬇️ . . 📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL) 📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL) 📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL) . . Tempah Sekarang!!! Jom sama² lentik💃 . . #TeamLentikDaraMazim  #TopStokisLentikDara  #ShakeShakeUolls  . . #EllyMazlein  #KakLinaPomPom  #KerjaKosong  #EjenDiperlukan  / #DropshipDiperlukan  / #StokisDiperlukan  #RakanNiaga  / #DropshipMalaysia  #CODBalakong  #CODKajang  #CODPutrajaya  #CODSeriKembangan  #CODUPM  #CODUKM 
Terima kasih kerana berminat dengan #dyxycosmetics 😊😊
.
Jom dapatkan set #dyxy sekarang dengan harga promosi tak masuk akal tau..😱😱
Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#maskaradyxy
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL
Terima kasih kerana berminat dengan #dyxycosmetics  😊😊 . Jom dapatkan set #dyxy  sekarang dengan harga promosi tak masuk akal tau..😱😱 Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codserikembangan  #codpuchong  dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana  #codputrajaya  #codbangi  #codkajang  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #muaputrajaya  #muakajang  #muabangi  #brushdyxy  #lipsticsdyxy  #maskaradyxy  #lipstikmatte  #putrajaya  #kajang  #bangi  #serikembangan  #puchong  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamFL 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
NAK KE NAK?AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#maskaradyxy
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . NAK KE NAK?AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codserikembangan  #codpuchong  dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana  #codputrajaya  #codbangi  #codkajang  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #muaputrajaya  #muakajang  #muabangi  #brushdyxy  #lipsticsdyxy  #maskaradyxy  #lipstikmatte  #putrajaya  #kajang  #bangi  #serikembangan  #puchong  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamFL 
Facemist memang terbaik😍😍 brush pun memang best sgt😊😊
.
.
Nak ke nak??Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#maskaradyxy
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL
Facemist memang terbaik😍😍 brush pun memang best sgt😊😊 . . Nak ke nak??Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codserikembangan  #codpuchong  dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana  #codputrajaya  #codbangi  #codkajang  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #muaputrajaya  #muakajang  #muabangi  #brushdyxy  #lipsticsdyxy  #maskaradyxy  #lipstikmatte  #putrajaya  #kajang  #bangi  #serikembangan  #puchong  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamFL 
ADAM - SPECIAL EID EDITION 2018 ❤

Kisah cinta dua hati yang terpisah jauh akhirnya bertemu kembali, menjadi saksi bukti cinta yang suci . Wangian yang diinspirasi dari kisah cinta yang teruji, dari syurga turun ke bumi, kerana kasihnya Ilahi, cinta mereka kekal abadi .

Adakah ADAM berjaya menemui HAWA Aidilfitri ini? Nantikan pengakhirannya.

ADAM

Wangian yang diinspirasi dari Kisah Cinta Adam dan Hawa 👉 35ml EDP. Tahan lebih 8 Jam.
👉 Bermula dengan kemanisan buah epal merah,
👉 Disusuli dengan aroma woody, vanila dan spicy
👉 Menyerlahkan kemaskulinan ADAM
👉 Membuat HAWA terpesona

10,000 unit sahaja (LIMITED) 😱

RM80 exc postage.

#FREEGift bagi setiap belian.

#PosSeluruhMalaysia
#CODPutrajaya

019 749 6236

#DeXandra #RareBarulahRaya #Raya2018 #DeXandraRayaLimitedEdition #DeXandraPutrajaya #DeXandraOnline #HadiahRaya

#bajuraya #bajuraya2018 #bajurayamurah #handbagmalaysia #handbagraya2018 #handbagraya #tudungraya #tudungraya2018 #jamtanganraya
ADAM - SPECIAL EID EDITION 2018 ❤ Kisah cinta dua hati yang terpisah jauh akhirnya bertemu kembali, menjadi saksi bukti cinta yang suci . Wangian yang diinspirasi dari kisah cinta yang teruji, dari syurga turun ke bumi, kerana kasihnya Ilahi, cinta mereka kekal abadi . Adakah ADAM berjaya menemui HAWA Aidilfitri ini? Nantikan pengakhirannya. ADAM Wangian yang diinspirasi dari Kisah Cinta Adam dan Hawa 👉 35ml EDP. Tahan lebih 8 Jam. 👉 Bermula dengan kemanisan buah epal merah, 👉 Disusuli dengan aroma woody, vanila dan spicy 👉 Menyerlahkan kemaskulinan ADAM 👉 Membuat HAWA terpesona 10,000 unit sahaja (LIMITED) 😱 RM80 exc postage. #FREEGift  bagi setiap belian. #PosSeluruhMalaysia  #CODPutrajaya  019 749 6236 #DeXandra  #RareBarulahRaya  #Raya2018  #DeXandraRayaLimitedEdition  #DeXandraPutrajaya  #DeXandraOnline  #HadiahRaya  #bajuraya  #bajuraya2018  #bajurayamurah  #handbagmalaysia  #handbagraya2018  #handbagraya  #tudungraya  #tudungraya2018  #jamtanganraya 
HAWA - SPECIAL EID EDITION 2018 ❤

Kisah cinta dua hati yang terpisah jauh akhirnya bertemu kembali, menjadi saksi bukti cinta yang suci . Wangian yang diinspirasi dari kisah cinta yang teruji, dari syurga turun ke bumi, kerana kasihnya Ilahi, cinta mereka kekal abadi .

Adakah HAWA berjaya menemui ADAM Aidilfitri ini? Nantikan pengakhirannya.

Wangian yang diinspirasi dari Kisah Cinta Adam dan Hawa
.
👉 35ml EDP. Tahan lebih 8 Jam.
👉 Bermula dengan aroma vanilla milk
👉 Disusuli dengan kemanisan floral fruity
👉 Menyerlahkan keanggunan si HAWA
👉 Menggetarkan tulang rusuk si ADAM

10,000 unit sahaja (LIMITED) 😱

RM80 exc postage.

#FREEGift bagi setiap belian.

019 749 6236

#PosSeluruhMalaysia
#CODPutrajaya

#DeXandra #RareBarulahRaya #Raya2018 #DeXandraRayaLimitedEdition #DeXandraPutrajaya #DeXandraOnline #HadiahRaya

#bajuraya #bajuraya2018 #bajurayamurah #handbagmalaysia #handbagraya2018 #handbagraya #tudungraya #tudungraya2018 #jamtanganraya
HAWA - SPECIAL EID EDITION 2018 ❤ Kisah cinta dua hati yang terpisah jauh akhirnya bertemu kembali, menjadi saksi bukti cinta yang suci . Wangian yang diinspirasi dari kisah cinta yang teruji, dari syurga turun ke bumi, kerana kasihnya Ilahi, cinta mereka kekal abadi . Adakah HAWA berjaya menemui ADAM Aidilfitri ini? Nantikan pengakhirannya. Wangian yang diinspirasi dari Kisah Cinta Adam dan Hawa . 👉 35ml EDP. Tahan lebih 8 Jam. 👉 Bermula dengan aroma vanilla milk 👉 Disusuli dengan kemanisan floral fruity 👉 Menyerlahkan keanggunan si HAWA 👉 Menggetarkan tulang rusuk si ADAM 10,000 unit sahaja (LIMITED) 😱 RM80 exc postage. #FREEGift  bagi setiap belian. 019 749 6236 #PosSeluruhMalaysia  #CODPutrajaya  #DeXandra  #RareBarulahRaya  #Raya2018  #DeXandraRayaLimitedEdition  #DeXandraPutrajaya  #DeXandraOnline  #HadiahRaya  #bajuraya  #bajuraya2018  #bajurayamurah  #handbagmalaysia  #handbagraya2018  #handbagraya  #tudungraya  #tudungraya2018  #jamtanganraya 
💕💕SI HITAM MENAWAN BUAT HATI TERTAWAN💕💕
.
Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.
.
SYNTETHIC BRISTLE
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang
.
.
Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#maskaradyxy
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL
💕💕SI HITAM MENAWAN BUAT HATI TERTAWAN💕💕 . Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas. . SYNTETHIC BRISTLE Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang . . Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codserikembangan  #codpuchong  dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana  #codputrajaya  #codbangi  #codkajang  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #muaputrajaya  #muakajang  #muabangi  #brushdyxy  #lipsticsdyxy  #maskaradyxy  #lipstikmatte  #putrajaya  #kajang  #bangi  #serikembangan  #puchong  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamFL 
🍷JUS LENTIK DARA 🍷
.
👉 SEBOTOL (250ML) untuk sebulan. Rasa jus buah yang sangat sedap.
.
👉 Tak perlu dibancuh, terus minum 1 sudu pagi + 1 sudu malam.
.
👉 Minum air kosong 2-3 Liter SEHARI untuk tujuan detox.
.
👉 Program mendapatkan berat badan ideal tanpa diet ketat & senaman berat.
.
👉 Duta selebriti #EllyMazlein / Kak Lina Pom Pom 💃🏻.
.
#FastOrder KLIK  link di bio atau whatsapp nombor berikut ⤵
.
📲 +6012-2596339 (Anis)
📲 +6012-2596339 (Anis)
📲 +6012-2596339 (Anis)
.
#MamanisLentikDara
#TeamLentikDaraMazim
#TrustedSeller
#CodPutrajaya
#CodCyberjaya
#CodKajang
#CodBangi
🍷JUS LENTIK DARA 🍷 . 👉 SEBOTOL (250ML) untuk sebulan. Rasa jus buah yang sangat sedap. . 👉 Tak perlu dibancuh, terus minum 1 sudu pagi + 1 sudu malam. . 👉 Minum air kosong 2-3 Liter SEHARI untuk tujuan detox. . 👉 Program mendapatkan berat badan ideal tanpa diet ketat & senaman berat. . 👉 Duta selebriti #EllyMazlein  / Kak Lina Pom Pom 💃🏻. . #FastOrder  KLIK link di bio atau whatsapp nombor berikut ⤵ . 📲 +6012-2596339 (Anis) 📲 +6012-2596339 (Anis) 📲 +6012-2596339 (Anis) . #MamanisLentikDara  #TeamLentikDaraMazim  #TrustedSeller  #CodPutrajaya  #CodCyberjaya  #CodKajang  #CodBangi 
Tekstur yg ringan dan tahan lama😍😍
Kesannya muka nmpk flawless gitu😄😄
.
.
Pakai #dyxy x rasa mcm pakai foundation pun tau..pakai ckit je dh cukup dan tahan sehingga 8jam😊... jimat kn??
.
.
Nak ke nak??Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#maskaradyxy
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL
Tekstur yg ringan dan tahan lama😍😍 Kesannya muka nmpk flawless gitu😄😄 . . Pakai #dyxy  x rasa mcm pakai foundation pun tau..pakai ckit je dh cukup dan tahan sehingga 8jam😊... jimat kn?? . . Nak ke nak??Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codserikembangan  #codpuchong  dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana  #codputrajaya  #codbangi  #codkajang  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #muaputrajaya  #muakajang  #muabangi  #brushdyxy  #lipsticsdyxy  #maskaradyxy  #lipstikmatte  #putrajaya  #kajang  #bangi  #serikembangan  #puchong  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamFL 
Cik abg tolong belikan tuk isteri😍😍
Sweet sgt kan... So encik² suami tu try beli #dyxy ni kt isteri..confirm senyum smpai ke telinga tau😉😉
.
.
Tggu ape lg... Jom dapatkn set #dyxy dengan harga promosi dan dapat extra freegift sempena bulan ramadhan ni..😊😊
.
Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#maskaradyxy
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL
Cik abg tolong belikan tuk isteri😍😍 Sweet sgt kan... So encik² suami tu try beli #dyxy  ni kt isteri..confirm senyum smpai ke telinga tau😉😉 . . Tggu ape lg... Jom dapatkn set #dyxy  dengan harga promosi dan dapat extra freegift sempena bulan ramadhan ni..😊😊 . Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codserikembangan  #codpuchong  dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana  #codputrajaya  #codbangi  #codkajang  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #muaputrajaya  #muakajang  #muabangi  #brushdyxy  #lipsticsdyxy  #maskaradyxy  #lipstikmatte  #putrajaya  #kajang  #bangi  #serikembangan  #puchong  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamFL 
DYXYBCCREAM FOUNDATION GLOWING MOWING ada 2 Tone⤵⤵
✅TONE NATURAL
▶Natural look
▶sesuai untuk kulit sederhana cerah/gelap.
.
✅TONE BEIGE ▶Heavy makeup user.
▶sesuai untuk kulit cerah.
.
BCCREAM  mampu menutup parut jerawat, cela2 kat muka kita.. dan paling best BCC ni OIL CONTROL CREAM sesuai untuk kulit muka berminyak & for those yg kuat berpeluh tau. Lepas ni FLAWLESS, GLOWING MOWING la uolzzzz.😄😄
.
.
Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#maskaradyxy
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL
DYXYBCCREAM FOUNDATION GLOWING MOWING ada 2 Tone⤵⤵ ✅TONE NATURAL ▶Natural look ▶sesuai untuk kulit sederhana cerah/gelap. . ✅TONE BEIGE ▶Heavy makeup user. ▶sesuai untuk kulit cerah. . BCCREAM mampu menutup parut jerawat, cela2 kat muka kita.. dan paling best BCC ni OIL CONTROL CREAM sesuai untuk kulit muka berminyak & for those yg kuat berpeluh tau. Lepas ni FLAWLESS, GLOWING MOWING la uolzzzz.😄😄 . . Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codserikembangan  #codpuchong  dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana  #codputrajaya  #codbangi  #codkajang  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #muaputrajaya  #muakajang  #muabangi  #brushdyxy  #lipsticsdyxy  #maskaradyxy  #lipstikmatte  #putrajaya  #kajang  #bangi  #serikembangan  #puchong  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamFL 
.
🎆🎆🎆Raya dah dekat.. Inilah masa terbaik utk kelihatan kurus dan anggun.. nnti boleh pakai bj raya slim fit tau.. .
📦📦📦Free pos laju jer tau.. mai la pakat order.. sy akan beri bimbingan pd anda semua.. Ws/ sms segera ke 0199542884 .. Mai mai utk kurus sblm beraya..
.
#HybridNutrilab 
#EliteS7
#PembakarLemak
#PembakarLemakNo1 
#Testimoni
#elites7murah
#elites7malaysia
#elites7original
#fatburnermalaysia
#powerdetoxmalaysia
#tripleenergyboostermalaysia
#kolagen
#bazarpaknil
#kuruscepat
#bakarlemak
#codpercuma
#codkajang
#codbalakong
#codcheras
#codserdang
#codputrajaya
#codlembahklang
#codcyberjaya
#terlajaklaris
#pru14
#kevinzahri
#ame2018
#coachkurus
#tkofatburner
#tkomega3.0
. 🎆🎆🎆Raya dah dekat.. Inilah masa terbaik utk kelihatan kurus dan anggun.. nnti boleh pakai bj raya slim fit tau.. . 📦📦📦Free pos laju jer tau.. mai la pakat order.. sy akan beri bimbingan pd anda semua.. Ws/ sms segera ke 0199542884 .. Mai mai utk kurus sblm beraya.. . #HybridNutrilab  #EliteS7  #PembakarLemak  #PembakarLemakNo1  #Testimoni  #elites7murah  #elites7malaysia  #elites7original  #fatburnermalaysia  #powerdetoxmalaysia  #tripleenergyboostermalaysia  #kolagen  #bazarpaknil  #kuruscepat  #bakarlemak  #codpercuma  #codkajang  #codbalakong  #codcheras  #codserdang  #codputrajaya  #codlembahklang  #codcyberjaya  #terlajaklaris  #pru14  #kevinzahri  #ame2018  #coachkurus  #tkofatburner  #tkomega3 .0
DARIPADA BIASA BIASA TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍😘
.
TAK PERLU BARANG MAKEUP MAHAL‼️
TAK PERLU MAKEUP TEBAL2 ‼️
.
Cukup dengan pakai Set Complete dari DYXY COSMETICS ni. Makeup uolss tahan dari pagi sampai ke malam. Bertambah cantik & berseri-seri la uolss 😉😘
.
NAK PERCAYA ATAU TAK KENA LA CUBA SENDIRI BARU RASA BEST KE BEST!!! 💕😘
.
AWAK KAT SANA TU RUGI LA TAK TRY LAGI!!! JOM WHATSAPP kakmai LAJU LAJU
.
.Confirm tak cari lain daahhh❤️💋
. .WHATSAPP TERUS❗ .
.

WHATSAPP Farehan SEKARANG 📲📲📲 017-2213649
.
#teamfarehan #teamkepok2
#dyxycosmetic
#kulitflawless 
#tanpabedak 
#bccreambydyana
#dyxyviral
#dyxylovers
#dropship_wanted
#sayajualsayapakai
#jomcantik
#instabeauty
#instamakeup
#dyxycombo
#syurgayangkedua
#makeup
#foundationmalaysia 
#makeupmalaysia 
#murah
#maskara 
#lipstick 
#bccream
#sale#promo
#fattzura
#postagesetiaphari
#codputrajaya
#codcyberjaya
#codserikembangan
DARIPADA BIASA BIASA TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍😘 . TAK PERLU BARANG MAKEUP MAHAL‼️ TAK PERLU MAKEUP TEBAL2 ‼️ . Cukup dengan pakai Set Complete dari DYXY COSMETICS ni. Makeup uolss tahan dari pagi sampai ke malam. Bertambah cantik & berseri-seri la uolss 😉😘 . NAK PERCAYA ATAU TAK KENA LA CUBA SENDIRI BARU RASA BEST KE BEST!!! 💕😘 . AWAK KAT SANA TU RUGI LA TAK TRY LAGI!!! JOM WHATSAPP kakmai LAJU LAJU . .Confirm tak cari lain daahhh❤️💋 . .WHATSAPP TERUS❗ . . WHATSAPP Farehan SEKARANG 📲📲📲 017-2213649 . #teamfarehan  #teamkepok2  #dyxycosmetic  #kulitflawless  #tanpabedak  #bccreambydyana  #dyxyviral  #dyxylovers  #dropship_wanted  #sayajualsayapakai  #jomcantik  #instabeauty  #instamakeup  #dyxycombo  #syurgayangkedua  #makeup  #foundationmalaysia  #makeupmalaysia  #murah  #maskara  #lipstick  #bccream  #sale #promo  #fattzura  #postagesetiaphari  #codputrajaya  #codcyberjaya  #codserikembangan 
Let's look pretty before Eid this year!! 🌸 
Natural Look and Gorgeous only with Bougas Beauty Serum 😍

Click link at bio to get yours 🌸

#serum #serumviral #serumwajah #serumwangi #waterbasedserum #ernibougas #bougas #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougaslovers #bougasbeautyserumselangor #bougasselangor #bougasputrajaya #bougasbangi #bougasmalaysia #codbangi #codputrajaya #coduitmshahalam
Let's look pretty before Eid this year!! 🌸 
Natural Look and Gorgeous only with Bougas Beauty Serum 😍

Click link at bio to purchase 🌸

#serum #serumviral #serumwajah #serumwangi #waterbasedserum #ernibougas #bougas #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougaslovers #bougasbeautyserumselangor #bougasselangor #bougasputrajaya #bougasbangi #bougasmalaysia #codbangi #codputrajaya #coduitmshahalam
THE NEW DYXY NANO TECHNOLOGY FACEMIST! .
.
The new face & UPGRADED QUALITY 🔥🔥🔥
.
.
Apa Tu nano tech? Apa beza dengan spray biasa?
.
Ok adik adik, pada Farehan dari bahasa kasarnya.
Nano tech ni adalah satu teknologi baru dalam dunia kosmetik. Kos untuk menghasilkan nano tech adalah sangat tinggi tau. Jadi, tahniah dyxy sbb keluarkan spray sebegini pada harga yang sangat mampu milik!! 😍😍😍
.
Apa yang special nya? Nano tech based ni -- setiap semburan yang keluar adalah tersangat sangat halus & semburan lebih cepat meresap berkali ganda pada kulit dan ia akan masuk ke dlm liang liang pori dengan lebih efektif!
.
Jadiii, khasiat green tea dr MINERAL spray dyxy tersebut akan lebih penetrate into deeep deeppp skin layer kita taww 👍👍👍
.
Apa tunggu lagi, grab It now!!!
.
WHATSAPP
.
📱+6017-2213649
📱+6017-2213649
📱+6017-2213649 .
#teamdyxy
#teamfarehan
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#brushdyxy
#dyxyviral
#dyxylovers
#dropship_wanted
#sayajualsayapakai
#jomcantik
#instabeauty
#instamakeup
#dyxycombo
#syurgayangkedua
#makeup
#foundationmalaysia 
#makeupmalaysia 
#murah
#maskara 
#lipstick 
#bccream
#sale#promo#janganterlepas
#nantimenyesal
#postagesetiaphari
#codputrajaya
#codcyberjaya
#codserikembangan
THE NEW DYXY NANO TECHNOLOGY FACEMIST! . . The new face & UPGRADED QUALITY 🔥🔥🔥 . . Apa Tu nano tech? Apa beza dengan spray biasa? . Ok adik adik, pada Farehan dari bahasa kasarnya. Nano tech ni adalah satu teknologi baru dalam dunia kosmetik. Kos untuk menghasilkan nano tech adalah sangat tinggi tau. Jadi, tahniah dyxy sbb keluarkan spray sebegini pada harga yang sangat mampu milik!! 😍😍😍 . Apa yang special nya? Nano tech based ni -- setiap semburan yang keluar adalah tersangat sangat halus & semburan lebih cepat meresap berkali ganda pada kulit dan ia akan masuk ke dlm liang liang pori dengan lebih efektif! . Jadiii, khasiat green tea dr MINERAL spray dyxy tersebut akan lebih penetrate into deeep deeppp skin layer kita taww 👍👍👍 . Apa tunggu lagi, grab It now!!! . WHATSAPP . 📱+6017-2213649 📱+6017-2213649 📱+6017-2213649 . #teamdyxy  #teamfarehan  #bccreambydyana  #greenteafacemist  #brushdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers  #dropship_wanted  #sayajualsayapakai  #jomcantik  #instabeauty  #instamakeup  #dyxycombo  #syurgayangkedua  #makeup  #foundationmalaysia  #makeupmalaysia  #murah  #maskara  #lipstick  #bccream  #sale #promo #janganterlepas  #nantimenyesal  #postagesetiaphari  #codputrajaya  #codcyberjaya  #codserikembangan 
That will have you sleeping soundly tonight ✨
That will have you sleeping soundly tonight ✨
Another cod petang tadi. Alhamdulillah🌸 thank you akak cantik. Nt jangan lupa share feedback💕

Dm to order or just click link kat bio for fast response😸

#wawawax #wawawaxuser #organichairremoval #organicproducts #waxing #waxing #waxmurah #wax #homespa #spamurah #hotselling #bazarpaknil #codkajang #codbangi #codputrajaya #codreko #brazillianwax
Amboi kemaen lawa lagi dia berdyxy..mudah sangat la hai nak pakainyee,yang tak pandai mekap wajib ada dyxy ni hokayy..
.
.
Jom dapatkan dyxy cepat dari akak,dah tak banyak dah freegift best best plak tu
.
Contact akak 0135903662
.

#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm #airaameena #lofatah #fatzura #khaibahar
Amboi kemaen lawa lagi dia berdyxy..mudah sangat la hai nak pakainyee,yang tak pandai mekap wajib ada dyxy ni hokayy.. . . Jom dapatkan dyxy cepat dari akak,dah tak banyak dah freegift best best plak tu . Contact akak 0135903662 . #naddyxy  #dyxy  #dyxymurah  #dyxyserikembangan  #sayajualdyxy  #freegift  #setdyxy  #teamfl  #codputrajaya  #codbangi  #codserikembangan  #dyxybest  #testimonidyxy  #codkajang  #codcyberjaya  #codpuchong  #cun  #hantaransimple  #hadiahharijadi  #suprise  #terbaik  #selangor  #negaraku  #mekapmurah  #mekapberbaloi  #kpm  #airaameena  #lofatah  #fatzura  #khaibahar 
Because picture with customer is too main stream😂

Dm to order or just click link kat bio for fast response😉

#wawawaxuser #organichairremoval #organicproducts #waxing #waxmurah #wax #homespa #hotselling #spamurah #hairless #hairremoval #lakukeras #bazarpaknil #codbangi #codreko #codkajang #codputrajaya #postageeveryday
Bismillahirrahmannirahim 💕 ♥ FALUHH..FANTASTIK DAY SALE ❤ 🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS untuk YANG TERSAYANG 🤣

Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁 
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 ❤ DYXY FANTASTIC D
🔥 *SET LAKU KERAS* 💋 *SET WAJIB ADE UTK SEMUA*
 DYXY LOVERS
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM295
💗 NOW : *RM250 ONLY* ❗Beauty Lady RM205
BCC 
FM
BRUSH
MASCARA

Normal price : RM255
NOW : RM205 📣📣 PERFECT LADY SET 📣📣
💕 BCC 💕 FM 💕 BRUSH
💕 LIPSTICK

Normal price : RM230
NOW : RM185 💄 SEDUCTION SET 💄
💋 LIPSTICK
💋 MASCARA

Normal price : RM115
NOW : RM105
💕 FREE GIFT ✅LOOSE ITEM

Bccream RM85
Facemist RM60
Brush  RM45
Lipstick  RM50
Mascara  RM65 💕 ALL SET FREE POSTAGE TO SM
💕 SS add RM5
.
.
.#codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #maskaradyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie
Bismillahirrahmannirahim 💕 ♥ FALUHH..FANTASTIK DAY SALE ❤ 🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS untuk YANG TERSAYANG 🤣 Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA Dan special free gift super bestt 🎁 Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 ❤ DYXY FANTASTIC D 🔥 *SET LAKU KERAS* 💋 *SET WAJIB ADE UTK SEMUA* DYXY LOVERS BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM295 💗 NOW : *RM250 ONLY* ❗Beauty Lady RM205 BCC FM BRUSH MASCARA Normal price : RM255 NOW : RM205 📣📣 PERFECT LADY SET 📣📣 💕 BCC 💕 FM 💕 BRUSH 💕 LIPSTICK Normal price : RM230 NOW : RM185 💄 SEDUCTION SET 💄 💋 LIPSTICK 💋 MASCARA Normal price : RM115 NOW : RM105 💕 FREE GIFT ✅LOOSE ITEM Bccream RM85 Facemist RM60 Brush RM45 Lipstick RM50 Mascara RM65 💕 ALL SET FREE POSTAGE TO SM 💕 SS add RM5 . . .#codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codserikembangan  #codpuchong  #bccreambydyana  #codputrajaya  #codbangi  #codkajang  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #muaputrajaya  #muakajang  #muabangi  #brushdyxy  #lipsticsdyxy  #maskaradyxy  #lipstikmatte  #putrajaya  #kajang  #bangi  #serikembangan  #puchong  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamdamie 
🍷JUS LENTIK DARA 🍷
.
👉 SEBOTOL (250ML) untuk sebulan. Rasa jus buah yang sangat sedap.
.
👉 Tak perlu dibancuh, terus minum 1 sudu pagi + 1 sudu malam.
.
👉 Minum air kosong 2-3 Liter SEHARI untuk tujuan detox.
.
👉 Program mendapatkan berat badan ideal tanpa diet ketat & senaman berat.
.
👉 Duta selebriti #EllyMazlein / Kak Lina Pom Pom 💃🏻.
.
#FastOrder KLIK  link di bio atau whatsapp nombor berikut ⤵
.
📲 +6012-2596339 (Anis)
📲 +6012-2596339 (Anis)
📲 +6012-2596339 (Anis)
.
#MamanisLentikDara
#TeamLentikDaraMazim
#TrustedSeller
#CodPutrajaya
#CodCyberjaya
#CodKajang
#CodBangi
🍷JUS LENTIK DARA 🍷 . 👉 SEBOTOL (250ML) untuk sebulan. Rasa jus buah yang sangat sedap. . 👉 Tak perlu dibancuh, terus minum 1 sudu pagi + 1 sudu malam. . 👉 Minum air kosong 2-3 Liter SEHARI untuk tujuan detox. . 👉 Program mendapatkan berat badan ideal tanpa diet ketat & senaman berat. . 👉 Duta selebriti #EllyMazlein  / Kak Lina Pom Pom 💃🏻. . #FastOrder  KLIK link di bio atau whatsapp nombor berikut ⤵ . 📲 +6012-2596339 (Anis) 📲 +6012-2596339 (Anis) 📲 +6012-2596339 (Anis) . #MamanisLentikDara  #TeamLentikDaraMazim  #TrustedSeller  #CodPutrajaya  #CodCyberjaya  #CodKajang  #CodBangi 
- Best Combo DYXY COSMETIC 💕
.
Sangat MUDAH nk apply & CEPAT 😍
.
Dah tak perlu pakai bedak or any cream lain. All in One ❗
. 
JIMAT kan? Lagi best sifat MERAWAT (mengurangkan dan memudarkan jerawat/jeragat) yang ada pada BC CREAM & GREEN TEA MINERAL FACEMIST ni dapat membantu kulit kita menjadi semakin flawless tau. Beribu testimoni telah dikenalpasti.  Wowww.  Fall in love bila kulit semakin hari semakin cantikss nih 💕
.
.
🌸 SET BEAUTY LADY 
1 x GREENTEA FACEMIST
1 x BC CREAM 
1 x BRUSH
1 x MASCARA
. .
🐣 FREE POSTAGE
🐣 FREE GIFT 🎁🎁🎁🎁🎁
🐣 FREE BAG DYXY
.
Whatsapp sis 👉📱 017-7504712
Malas save no ? Tekan jer link atas sane tuh 👆

#teamfarahia #mesrawhuduk #bccreambydyana 
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codnilai #codputrajaya#dyxy
#codbanting #codsalaktinggi
#flawless #lipstick #cod#makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #bccream
- Best Combo DYXY COSMETIC 💕 . Sangat MUDAH nk apply & CEPAT 😍 . Dah tak perlu pakai bedak or any cream lain. All in One ❗ . JIMAT kan? Lagi best sifat MERAWAT (mengurangkan dan memudarkan jerawat/jeragat) yang ada pada BC CREAM & GREEN TEA MINERAL FACEMIST ni dapat membantu kulit kita menjadi semakin flawless tau. Beribu testimoni telah dikenalpasti. Wowww. Fall in love bila kulit semakin hari semakin cantikss nih 💕 . . 🌸 SET BEAUTY LADY 1 x GREENTEA FACEMIST 1 x BC CREAM 1 x BRUSH 1 x MASCARA . . 🐣 FREE POSTAGE 🐣 FREE GIFT 🎁🎁🎁🎁🎁 🐣 FREE BAG DYXY . Whatsapp sis 👉📱 017-7504712 Malas save no ? Tekan jer link atas sane tuh 👆 #teamfarahia  #mesrawhuduk  #bccreambydyana  #glowing  #foundation  #dyxycosmetics  #codnilai  #codputrajaya #dyxy  #codbanting  #codsalaktinggi  #flawless  #lipstick  #cod #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #trustedseller  #followmenow  #bccream 
TRUEDETOX SOLD OUT!! 💰RM33
📞01136829868

hambekkk.. Semua berlumba nak kurus.  Detox antara benda wajib kena amik sebelum kita diet. Tak yah lama,2 minggu dah bersih dia kaut segala lemak. ✔cuci usus, ✔buang kerak yg degil
✔kosongkan perot yg penuh lemak tepu
✔buang toksin
✔lawaskan mana yg susah nak memerut. 
Hari nie kehulu kehilir delivery detox, stok pon habis dah.. Restock balik dlm masa terdekat. 
Sapa tak nak KUWUSSS kann??? #truedetoxputrajaya
#codputrajaya
TRUEDETOX SOLD OUT!! 💰RM33 📞01136829868 hambekkk.. Semua berlumba nak kurus. Detox antara benda wajib kena amik sebelum kita diet. Tak yah lama,2 minggu dah bersih dia kaut segala lemak. ✔cuci usus, ✔buang kerak yg degil ✔kosongkan perot yg penuh lemak tepu ✔buang toksin ✔lawaskan mana yg susah nak memerut. Hari nie kehulu kehilir delivery detox, stok pon habis dah.. Restock balik dlm masa terdekat. Sapa tak nak KUWUSSS kann??? #truedetoxputrajaya  #codputrajaya 
SIAPA CEPAT DIA DAPAT, SIAPA LAMBAT MEMANG TAKDAPAT .
.
Hehe gitulah kekdahnya. Sebab beg makeup nie khas sepanjang bulan Ramadhan nie aje tau. .
.
Lepasni TAKKAN ADA LAGI. Rugi siapa tak grab. Hehe .
.
Nak join postage isnin? Wasap ira 0176732648 cepattt. 9hb dh last postage dpt parcel before raya tau. .
.
#AllurapurevitaminC
#sayajualproduk
#produkecantikan
#produkterbaik
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#allurafeedback 
#putrajaya
#alluraoriginal
#alluraputrajaya
#dropshipwanted
#kongsirezeki
#vitamincviral
#gadiskorea
#sayajual
#perbadananputrajaya
#agentwanted
#dropshipwanted
#alluraputrajaya
#like4like
#lokalah
#alluraglowcushion
#Glowcushion3in1
#cccushionmalaysia
#alluramilaslym
#raya2018
SIAPA CEPAT DIA DAPAT, SIAPA LAMBAT MEMANG TAKDAPAT . . Hehe gitulah kekdahnya. Sebab beg makeup nie khas sepanjang bulan Ramadhan nie aje tau. . . Lepasni TAKKAN ADA LAGI. Rugi siapa tak grab. Hehe . . Nak join postage isnin? Wasap ira 0176732648 cepattt. 9hb dh last postage dpt parcel before raya tau. . . #AllurapurevitaminC  #sayajualproduk  #produkecantikan  #produkterbaik  #codputrajaya  #presint8  #agentneeded  #allurafeedback  #putrajaya  #alluraoriginal  #alluraputrajaya  #dropshipwanted  #kongsirezeki  #vitamincviral  #gadiskorea  #sayajual  #perbadananputrajaya  #agentwanted  #dropshipwanted  #alluraputrajaya  #like4like  #lokalah  #alluraglowcushion  #Glowcushion3in1  #cccushionmalaysia  #alluramilaslym  #raya2018 
Ira, kita nak #milacoklatslym jerr , Ada harga special tak? 😩😩
.
.
Eh mestilah ada dear, nama pun sales kan. Hehe nahh Iea kasi macam2 combo pilihan utk awk pilih. Pilih jgn takpilih tauu .
.
Kalau lambat takdapat ira nak tolong, beg habissssss awak rugi. Hehe alang2 pakai produk #allurapurevitaminc wajib grab satu make up bag nie kann.
.
Sebarang order boleh wasap •0176732648

COD AVAILABLE IN PUTRAJAYA, SENAWANG, DENGKIL, SERDANG,  CYBERJAYA AREA🚗

#AllurapurevitaminC
#sayajualproduk
#produkecantikan
#produkterbaik
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#allurafeedback 
#putrajaya
#alluraoriginal
#alluraputrajaya
#dropshipwanted
#kongsirezeki
#vitamincviral
#gadiskorea
#sayajual
#perbadananputrajaya
#agentwanted
#dropshipwanted
#alluraputrajaya
#like4like
#lokalah
#alluraglowcushion
#Glowcushion3in1
#cccushionmalaysia
#alluramilaslym
#raya2018
 #sale #promo
Ira, kita nak #milacoklatslym  jerr , Ada harga special tak? 😩😩 . . Eh mestilah ada dear, nama pun sales kan. Hehe nahh Iea kasi macam2 combo pilihan utk awk pilih. Pilih jgn takpilih tauu . . Kalau lambat takdapat ira nak tolong, beg habissssss awak rugi. Hehe alang2 pakai produk #allurapurevitaminc  wajib grab satu make up bag nie kann. . Sebarang order boleh wasap •0176732648 COD AVAILABLE IN PUTRAJAYA, SENAWANG, DENGKIL, SERDANG, CYBERJAYA AREA🚗 #AllurapurevitaminC  #sayajualproduk  #produkecantikan  #produkterbaik  #codputrajaya  #presint8  #agentneeded  #allurafeedback  #putrajaya  #alluraoriginal  #alluraputrajaya  #dropshipwanted  #kongsirezeki  #vitamincviral  #gadiskorea  #sayajual  #perbadananputrajaya  #agentwanted  #dropshipwanted  #alluraputrajaya  #like4like  #lokalah  #alluraglowcushion  #Glowcushion3in1  #cccushionmalaysia  #alluramilaslym  #raya2018  #sale  #promo 
Ira, kita nak #vitaminc jerr , Ada harga special tak? 😩😩
.
.
Eh mestilah ada dear, nama pun sales kan. Hehe nahh Iea kasi macam2 combo pilihan utk awk pilih. Pilih jgn takpilih tauu .
.
Kalau lambat takdapat ira nak tolong, beg habissssss awak rugi. Hehe alang2 pakai produk #allurapurevitaminc wajib grab satu make up bag nie kann.
.
Sebarang order boleh wasap •0176732648

COD AVAILABLE IN PUTRAJAYA, SENAWANG, DENGKIL, SERDANG,  CYBERJAYA AREA🚗

#AllurapurevitaminC
#sayajualproduk
#produkecantikan
#produkterbaik
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#allurafeedback 
#putrajaya
#alluraoriginal
#alluraputrajaya
#dropshipwanted
#kongsirezeki
#vitamincviral
#gadiskorea
#sayajual
#perbadananputrajaya
#agentwanted
#dropshipwanted
#alluraputrajaya
#like4like
#lokalah
#alluraglowcushion
#Glowcushion3in1
#cccushionmalaysia
#alluramilaslym
#raya2018
 #sale #promo
Ira, kita nak #vitaminc  jerr , Ada harga special tak? 😩😩 . . Eh mestilah ada dear, nama pun sales kan. Hehe nahh Iea kasi macam2 combo pilihan utk awk pilih. Pilih jgn takpilih tauu . . Kalau lambat takdapat ira nak tolong, beg habissssss awak rugi. Hehe alang2 pakai produk #allurapurevitaminc  wajib grab satu make up bag nie kann. . Sebarang order boleh wasap •0176732648 COD AVAILABLE IN PUTRAJAYA, SENAWANG, DENGKIL, SERDANG, CYBERJAYA AREA🚗 #AllurapurevitaminC  #sayajualproduk  #produkecantikan  #produkterbaik  #codputrajaya  #presint8  #agentneeded  #allurafeedback  #putrajaya  #alluraoriginal  #alluraputrajaya  #dropshipwanted  #kongsirezeki  #vitamincviral  #gadiskorea  #sayajual  #perbadananputrajaya  #agentwanted  #dropshipwanted  #alluraputrajaya  #like4like  #lokalah  #alluraglowcushion  #Glowcushion3in1  #cccushionmalaysia  #alluramilaslym  #raya2018  #sale  #promo 
Fungsi Garlic Balm :
--------------------------------
✔ Merawat selsema
✔ Merawat batuk
✔ Merawat kahak
✔ Merawat asma
✔ Membuang angin
✔ Merawat gatal-gatal ringan
✔ Menghangatkan badan ✔ Merawat kembung perut
.
.
-----------------
Cara guna :
-----------------
.
💢 Sapu balm dibahagian tapak kaki, dada, belakang, tulang rusuk, bahagian sinus dan ubun-ubun(pakai stoking selepas sapu di tapak kaki).
.
.
💢 Pastikan kalau korang nak sapu dibahagian sinus anak korang dah tidur, takut nanti dia tonyoh-tonyoh terus masuk mata. huhuhu
.
------------------
Disclaimer :
------------------
.
🔎 Garlic balm ini adalah 100% homemade,tiada bahan terlarang @ bahan kimia yang terkandung dalam balm ini. .
.
🔎 Tiada sebarang penggunaan essential oil didalam balm ini. Ia adalah 100% menggunakan bawang putih asli dan minyak zaitun. .
.
🔎 Ini adalah alternatif perawatan secara traditional, jika sakit berlarutan sila berjumpa dengan doktor
Fungsi Garlic Balm : -------------------------------- ✔ Merawat selsema ✔ Merawat batuk ✔ Merawat kahak ✔ Merawat asma ✔ Membuang angin ✔ Merawat gatal-gatal ringan ✔ Menghangatkan badan ✔ Merawat kembung perut . . ----------------- Cara guna : ----------------- . 💢 Sapu balm dibahagian tapak kaki, dada, belakang, tulang rusuk, bahagian sinus dan ubun-ubun(pakai stoking selepas sapu di tapak kaki). . . 💢 Pastikan kalau korang nak sapu dibahagian sinus anak korang dah tidur, takut nanti dia tonyoh-tonyoh terus masuk mata. huhuhu . ------------------ Disclaimer : ------------------ . 🔎 Garlic balm ini adalah 100% homemade,tiada bahan terlarang @ bahan kimia yang terkandung dalam balm ini. . . 🔎 Tiada sebarang penggunaan essential oil didalam balm ini. Ia adalah 100% menggunakan bawang putih asli dan minyak zaitun. . . 🔎 Ini adalah alternatif perawatan secara traditional, jika sakit berlarutan sila berjumpa dengan doktor
💗 book now guyssss

Spread the love guys. Make your love one happy

Please whatsapp 0132505481 to order or 
CLICK LINK AT BIO

Delivery available PUCHONG / PUTRAJAYA /CYBERJAYA
💗 book now guyssss Spread the love guys. Make your love one happy Please whatsapp 0132505481 to order or CLICK LINK AT BIO Delivery available PUCHONG / PUTRAJAYA /CYBERJAYA
Blue 💗 book now guyssss

Spread the love guys. Make your love one happy

Please whatsapp 0132505481 to order or 
CLICK LINK AT BIO

Delivery available PUCHONG / PUTRAJAYA /CYBERJAYA
Blue 💗 book now guyssss Spread the love guys. Make your love one happy Please whatsapp 0132505481 to order or CLICK LINK AT BIO Delivery available PUCHONG / PUTRAJAYA /CYBERJAYA
Wah cantikk terus. Dari orang pangil makcik terus pangil sis 😍

Siapa pernah terasa tetibe org pangil makcik? Pdhl muda lgi 😭

TUTORIAL BY : MUA INTAN YUSOF

BC CREAM : NATURAL
LIPSTICK : SEXY NUDE

#DYXYCOSMETICS #OFFERRAYA #DYXYRAYASALES #codbangi #codbandarbarubangi #codputrajaya #dyxypreramadhansales #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxysabah #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #LoveraMagicJellyBangi
Wah cantikk terus. Dari orang pangil makcik terus pangil sis 😍 Siapa pernah terasa tetibe org pangil makcik? Pdhl muda lgi 😭 TUTORIAL BY : MUA INTAN YUSOF BC CREAM : NATURAL LIPSTICK : SEXY NUDE #DYXYCOSMETICS  #OFFERRAYA  #DYXYRAYASALES  #codbangi  #codbandarbarubangi  #codputrajaya  #dyxypreramadhansales  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxysabah  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl   #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #LoveraMagicJellyBangi 
HOT SET
.
1 Bc Cream
1 Face Mist
1 Lipstick
1 Brush
Limited Freegift
.
Khusus buat pengguna dyxy yang baru nak berkenalan dengan dyxy
.
Pasti jatuh cinta saat pertama kali usapan di muka
.
Xpercaya? Jom try n wassap .
📩 0135903662
📩 0135903662
📩 0135903662
.

#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm #airaameena #lofatah #fatzura #khaibahar
HOT SET . 1 Bc Cream 1 Face Mist 1 Lipstick 1 Brush Limited Freegift . Khusus buat pengguna dyxy yang baru nak berkenalan dengan dyxy . Pasti jatuh cinta saat pertama kali usapan di muka . Xpercaya? Jom try n wassap . 📩 0135903662 📩 0135903662 📩 0135903662 . #naddyxy  #dyxy  #dyxymurah  #dyxyserikembangan  #sayajualdyxy  #freegift  #setdyxy  #teamfl  #codputrajaya  #codbangi  #codserikembangan  #dyxybest  #testimonidyxy  #codkajang  #codcyberjaya  #codpuchong  #cun  #hantaransimple  #hadiahharijadi  #suprise  #terbaik  #selangor  #negaraku  #mekapmurah  #mekapberbaloi  #kpm  #airaameena  #lofatah  #fatzura  #khaibahar 
DOK PERCAYA CUBA TENGOK DENGAN MATA HATI. .

Hehe. YaAllah tengok laa si dia nii. Commeeeyy ngatt. Dia memang lawo dahh tapi dilemaa nak pakai apa. Terusss dia pakai BCCREAMDYXY. BOMM! Cantikkk cunggg melecung slaluhh. NAK RAYA CANTIKKK? cepat DM atau PM ilaa. Kalau TAKNOK SUDAH. DOK PAKSA pun. Kalau hati dah tak suka nak buat macam mana. 
DISKAUN BANYOK2 BULAN POSE NII KITA SEDEKAH. 
DOK PERCAYA CUBA TENGOK DENGAN MATA HATI. 
Hehe. .

YaAllah tengok laa si dia nii. Commeeeyy ngatt. Dia memang lawo dahh tapi dilemaa nak pakai apa. Terusss dia pakai BCCREAMDYXY. BOMM! Cantikkk cunggg melecung slaluhh. NAK RAYA CANTIKKK? cepat DM atau PM ilaa. Kalau TAKNOK SUDAH. DOK PAKSA pun. Kalau hati dah tak suka nak buat macam mana. 
DISKAUN BANYOK2 BULAN POSE NII KITA SEDEKAH. .

#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#bbiamattelipstickkorea
#syjualmurah #payless
#sales #codbangi #codputrajaya
#detoxtea #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaronline #kerjakosong #dropshipneededmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukan
#flowerteamurah
#slimmingtea #ramadhansales #RamadanTiba #DYXYAGENTBANGI #DYXYCODBANGI #BCCREAMDYXYBANGI
#kawairefa #lazadasales  #syjualonlinemalaysia
#kakicantiq
#slimmewhite
DOK PERCAYA CUBA TENGOK DENGAN MATA HATI. . Hehe. YaAllah tengok laa si dia nii. Commeeeyy ngatt. Dia memang lawo dahh tapi dilemaa nak pakai apa. Terusss dia pakai BCCREAMDYXY. BOMM! Cantikkk cunggg melecung slaluhh. NAK RAYA CANTIKKK? cepat DM atau PM ilaa. Kalau TAKNOK SUDAH. DOK PAKSA pun. Kalau hati dah tak suka nak buat macam mana. DISKAUN BANYOK2 BULAN POSE NII KITA SEDEKAH. DOK PERCAYA CUBA TENGOK DENGAN MATA HATI. Hehe. . YaAllah tengok laa si dia nii. Commeeeyy ngatt. Dia memang lawo dahh tapi dilemaa nak pakai apa. Terusss dia pakai BCCREAMDYXY. BOMM! Cantikkk cunggg melecung slaluhh. NAK RAYA CANTIKKK? cepat DM atau PM ilaa. Kalau TAKNOK SUDAH. DOK PAKSA pun. Kalau hati dah tak suka nak buat macam mana. DISKAUN BANYOK2 BULAN POSE NII KITA SEDEKAH. . #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #bbiamattelipstickkorea  #syjualmurah  #payless  #sales  #codbangi  #codputrajaya  #detoxtea  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #bazaronline  #kerjakosong  #dropshipneededmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #flowerteamurah  #slimmingtea  #ramadhansales  #RamadanTiba  #DYXYAGENTBANGI  #DYXYCODBANGI  #BCCREAMDYXYBANGI  #kawairefa  #lazadasales  #syjualonlinemalaysia  #kakicantiq  #slimmewhite 
Sekali pakai pasti puas hati sebab memang #dyxy ni best sangat tahan lama pulak tu😊😊
.
.
Best ke best??Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#maskaradyxy
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL
Sekali pakai pasti puas hati sebab memang #dyxy  ni best sangat tahan lama pulak tu😊😊 . . Best ke best??Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codserikembangan  #codpuchong  dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana  #codputrajaya  #codbangi  #codkajang  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #muaputrajaya  #muakajang  #muabangi  #brushdyxy  #lipsticsdyxy  #maskaradyxy  #lipstikmatte  #putrajaya  #kajang  #bangi  #serikembangan  #puchong  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamFL 
Kalau sherz open order untuk combo congo bars dengan brownies extra almond ni ada yang nak x? Harga pengenalan rm 25 je🤗 #brownies #browniesmurah #coddamansara #coddamansara #brownieskl #codklcc #codkl #browniesklcc #browniespandanindah #codpandanindah #browniescheras #codcheras #browniesputrajaya #codputrajaya #browniesampang #codampang #browniessungaibesi
#LoveraGlowMistTestimonials #LoveraTestimonials  Apa yg ain suka sgt dgn #GlowMist ni adalah fungsinya sbg setting spray membuatkan make up ain kekal lebih lama dan glowingkn kulit ain tw 😍😍😍. Boleh juga dijadikan sbg face mist. Kalau mata mengantuk tu, spray je confirm segar😉. Lelaki dan perempuan boleh digunakan. Jom rawat masalah kulit korang sama2😉

GlowMist: RM 45 tak termasuk postage.
.
COD Area Kajang, Bangi, Semenyih dan Putrajaya.
.
www.wasap.my/60104230242/NakBeliLGM
#LoveraGlowMistTestimonials  #LoveraTestimonials  Apa yg ain suka sgt dgn #GlowMist  ni adalah fungsinya sbg setting spray membuatkan make up ain kekal lebih lama dan glowingkn kulit ain tw 😍😍😍. Boleh juga dijadikan sbg face mist. Kalau mata mengantuk tu, spray je confirm segar😉. Lelaki dan perempuan boleh digunakan. Jom rawat masalah kulit korang sama2😉 GlowMist: RM 45 tak termasuk postage. . COD Area Kajang, Bangi, Semenyih dan Putrajaya. . www.wasap.my/60104230242/NakBeliLGM
Bahan bahan toxic dalam cleanser yang perlu kita elakkan
.
.
🙅 SLS
🙅 PARABENS
🙅 LANOLIN
🙅 ALCOHOL
🙅 MINERAL OIL

jommm kita sama sama pakai #LoveraCompleteCleanser 
RM 40 EXCLUDE POSTAGE

COD KAJANG, BANGI, SEMENYIH, PUTRAJAYA

berminat? Ws 013-9555176 or boleh click link di bio

#flawlessbeforeraya #loveramalaysia #loveracompletecleanser #loverabeautytips #naturalskincare #skincare 
#codputrajaya #codkajang #codbangi #codsemenyih #produkkecantikan #produkberkesan #kulitjerawat #kulitparut #kulitberminyak #kulitkering #scars #acne #masalahkulit #loveratrustedseller #loverakajang #loverabangi #loverasemenyih #loveraputrajaya
Bahan bahan toxic dalam cleanser yang perlu kita elakkan . . 🙅 SLS 🙅 PARABENS 🙅 LANOLIN 🙅 ALCOHOL 🙅 MINERAL OIL jommm kita sama sama pakai #LoveraCompleteCleanser  RM 40 EXCLUDE POSTAGE COD KAJANG, BANGI, SEMENYIH, PUTRAJAYA berminat? Ws 013-9555176 or boleh click link di bio #flawlessbeforeraya  #loveramalaysia  #loveracompletecleanser  #loverabeautytips  #naturalskincare  #skincare  #codputrajaya  #codkajang  #codbangi  #codsemenyih  #produkkecantikan  #produkberkesan  #kulitjerawat  #kulitparut  #kulitberminyak  #kulitkering  #scars  #acne  #masalahkulit  #loveratrustedseller  #loverakajang  #loverabangi  #loverasemenyih  #loveraputrajaya 
#MagicJellyLoveraTestimonials #LoveraTestimonials  All in 1 benefits yg ada dalam botol #MagicJelly ni sesuai digunakan utk pelbagai peringkat umur tw, even baby pn boleh pkai. Lelaki dan perempuan boleh digunakan. Jom rawat masalah kulit korang sama2😉

Magic Jelly: RM 70 tak termasuk postage.
.
COD Area Kajang, Bangi, Semenyih dan Putrajaya.
.
www.wasap.my/60104230242/NakBeliMJ
#MagicJellyLoveraTestimonials  #LoveraTestimonials  All in 1 benefits yg ada dalam botol #MagicJelly  ni sesuai digunakan utk pelbagai peringkat umur tw, even baby pn boleh pkai. Lelaki dan perempuan boleh digunakan. Jom rawat masalah kulit korang sama2😉 Magic Jelly: RM 70 tak termasuk postage. . COD Area Kajang, Bangi, Semenyih dan Putrajaya. . www.wasap.my/60104230242/NakBeliMJ
Set INDAH RAYA.. mudah dibawa kemana sahaja.. .
Mujur ada Set indah raya AIRIZSKINZ ni.. Mana2 pi kunjungan raya pn.. Set ni wajib ada dalam handbag 👍👍
.
Mujur tengah PROMOSI. Dapat garab set harga murah. .
Bukan senang nak dapat harga PROMOSI ni kan
.
Jom cepat dapatkan PROMOSI RAYA ni
. 
Rawat JERAWAT dan JERAGAT hari ini dan NIKMATI WAJAH CANTIK GEBU di LEBARAN NANTI 😘😘😘
.
#tahanlama
#lipstickmerawat
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer #AirizSkinz #airizlovers
#queenbeauty
#agentWanted
#codserdang 
#trustedagent
#testimoni #airizserumfoundation #trustedtestimoni #airiztranslucentpowde #airizserumlipmatte #sayapakaisayajual #sayapenjualAirizKosmetik
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulittaksekata #tonataksekata 
#freecodKajang #freecodbangi #codkajang #codbangi #codputrajaya #codserdang
Set INDAH RAYA.. mudah dibawa kemana sahaja.. . Mujur ada Set indah raya AIRIZSKINZ ni.. Mana2 pi kunjungan raya pn.. Set ni wajib ada dalam handbag 👍👍 . Mujur tengah PROMOSI. Dapat garab set harga murah. . Bukan senang nak dapat harga PROMOSI ni kan . Jom cepat dapatkan PROMOSI RAYA ni . Rawat JERAWAT dan JERAGAT hari ini dan NIKMATI WAJAH CANTIK GEBU di LEBARAN NANTI 😘😘😘 . #tahanlama  #lipstickmerawat  #AirizCleanCleanser  #AirizMoisturizerAndPrimer  #AirizSkinz  #airizlovers  #queenbeauty  #agentWanted  #codserdang  #trustedagent  #testimoni  #airizserumfoundation  #trustedtestimoni  #airiztranslucentpowde  #airizserumlipmatte  #sayapakaisayajual  #sayapenjualAirizKosmetik  #masalahkulitkusam  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulittaksekata  #tonataksekata  #freecodKajang  #freecodbangi  #codkajang  #codbangi  #codputrajaya  #codserdang 
Tidur ke korang 😝 Cuba aktif sikit, sikit je ok. Sini khuratu kongsi tips senaman ringan di bulan Ramadhan dari coach #kevinzahri 
Kata nak fit hari raya nanti. Bersenam la sikit sambil sapu losyen secret correa, consume SLS Detox sehari sekali ok 😉

www.wasap.my/60124797678

#secretcorreatips #secretcorrealotion #sls #senna #detox #kempisperut #kempenkebayamerah #kempenkahwinjergemuk #misikebayaraya #misikurus #slimminglotion #slimnfit #jomsihat #jomkurus #codputrajaya #codavailable #codaradamansara #postagedaily #ramadhan #sale #ejenscputrajaya #ejensecretcorrea #ejenputrajaya
Tidur ke korang 😝 Cuba aktif sikit, sikit je ok. Sini khuratu kongsi tips senaman ringan di bulan Ramadhan dari coach #kevinzahri  Kata nak fit hari raya nanti. Bersenam la sikit sambil sapu losyen secret correa, consume SLS Detox sehari sekali ok 😉 www.wasap.my/60124797678 #secretcorreatips  #secretcorrealotion  #sls  #senna  #detox  #kempisperut  #kempenkebayamerah  #kempenkahwinjergemuk  #misikebayaraya  #misikurus  #slimminglotion  #slimnfit  #jomsihat  #jomkurus  #codputrajaya  #codavailable  #codaradamansara  #postagedaily  #ramadhan  #sale  #ejenscputrajaya  #ejensecretcorrea  #ejenputrajaya 
Nak pi buat FACIAL MUKA pun.. Tak done nak pi.. Buzy naw naw.. 😆😆
.
Mujur ada Set SPA RAYA AIRIZSKINZ ni.. Buat dekat umah je. Jimat masa dan duit kan👍👍
.
Mujur tengah PROMOSI. Dapat garab set spa raya murah. .
Bukan senang nak dapat harga PROMOSI ni kan
.
Jom cepat dapatkan PROMOSI RAYA ni
. 
Rawat JERAWAT dan JERAGAT hari ini dan NIKMATI WAJAH CANTIK GEBU di LEBARAN NANTI 😘😘😘
.
#tahanlama
#lipstickmerawat
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer #AirizSkinz #airizlovers
#queenbeauty
#agentWanted
#codserdang 
#trustedagent
#testimoni #airizserumfoundation #trustedtestimoni #airiztranslucentpowde #airizserumlipmatte #sayapakaisayajual #sayapenjualAirizKosmetik
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulittaksekata #tonataksekata 
#freecodKajang #freecodbangi #codkajang #codbangi #codputrajaya #codserdang
Nak pi buat FACIAL MUKA pun.. Tak done nak pi.. Buzy naw naw.. 😆😆 . Mujur ada Set SPA RAYA AIRIZSKINZ ni.. Buat dekat umah je. Jimat masa dan duit kan👍👍 . Mujur tengah PROMOSI. Dapat garab set spa raya murah. . Bukan senang nak dapat harga PROMOSI ni kan . Jom cepat dapatkan PROMOSI RAYA ni . Rawat JERAWAT dan JERAGAT hari ini dan NIKMATI WAJAH CANTIK GEBU di LEBARAN NANTI 😘😘😘 . #tahanlama  #lipstickmerawat  #AirizCleanCleanser  #AirizMoisturizerAndPrimer  #AirizSkinz  #airizlovers  #queenbeauty  #agentWanted  #codserdang  #trustedagent  #testimoni  #airizserumfoundation  #trustedtestimoni  #airiztranslucentpowde  #airizserumlipmatte  #sayapakaisayajual  #sayapenjualAirizKosmetik  #masalahkulitkusam  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulittaksekata  #tonataksekata  #freecodKajang  #freecodbangi  #codkajang  #codbangi  #codputrajaya  #codserdang 
Wah.. Semua pakat nak GEBU GEBAS RAYA ni
.
Bukan senang nak dapat harga PROMOSI ni kan
.
Jom cepat dapatkan PROMOSI RAYA ni
. 
Rawat JERAWAT dan JERAGAT hari ini dan NIKMATI WAJAH CANTIK GEBU di LEBARAN NANTI 😘😘😘
.
#tahanlama
#lipstickmerawat
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer #AirizSkinz #airizlovers
#queenbeauty
#agentWanted
#codserdang 
#trustedagent
#testimoni #airizserumfoundation #trustedtestimoni #airiztranslucentpowde #airizserumlipmatte #sayapakaisayajual #sayapenjualAirizKosmetik
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulittaksekata #tonataksekata 
#freecodKajang #freecodbangi #codkajang #codbangi #codputrajaya #codserdang
Wah.. Semua pakat nak GEBU GEBAS RAYA ni . Bukan senang nak dapat harga PROMOSI ni kan . Jom cepat dapatkan PROMOSI RAYA ni . Rawat JERAWAT dan JERAGAT hari ini dan NIKMATI WAJAH CANTIK GEBU di LEBARAN NANTI 😘😘😘 . #tahanlama  #lipstickmerawat  #AirizCleanCleanser  #AirizMoisturizerAndPrimer  #AirizSkinz  #airizlovers  #queenbeauty  #agentWanted  #codserdang  #trustedagent  #testimoni  #airizserumfoundation  #trustedtestimoni  #airiztranslucentpowde  #airizserumlipmatte  #sayapakaisayajual  #sayapenjualAirizKosmetik  #masalahkulitkusam  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulittaksekata  #tonataksekata  #freecodKajang  #freecodbangi  #codkajang  #codbangi  #codputrajaya  #codserdang 
Sapa yg tak suka makeup tebal2.. Nak yg Look Simple2 je kan.. .
Boleh dapatkan Set ANGGUN Raya ni. .
Bukan senang nak dapat harga PROMOSI ni kan
.
Harga BIASA RM208
NOW.. PROMOSI RM150 jer.. 😱😱
.
Jimat sehingga RM58 😵😵
.
Jom cepat dapatkan PROMOSI RAYA ni
. 
Rawat JERAWAT dan JERAGAT hari ini dan NIKMATI WAJAH CANTIK GEBU di LEBARAN NANTI 😘😘😘
.
#tahanlama
#lipstickmerawat
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer #AirizSkinz #airizlovers
#queenbeauty
#agentWanted
#codserdang 
#trustedagent
#testimoni #airizserumfoundation #trustedtestimoni #airiztranslucentpowde #airizserumlipmatte #sayapakaisayajual #sayapenjualAirizKosmetik
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulittaksekata #tonataksekata 
#freecodKajang #freecodbangi #codkajang #codbangi #codputrajaya #codserdang
Sapa yg tak suka makeup tebal2.. Nak yg Look Simple2 je kan.. . Boleh dapatkan Set ANGGUN Raya ni. . Bukan senang nak dapat harga PROMOSI ni kan . Harga BIASA RM208 NOW.. PROMOSI RM150 jer.. 😱😱 . Jimat sehingga RM58 😵😵 . Jom cepat dapatkan PROMOSI RAYA ni . Rawat JERAWAT dan JERAGAT hari ini dan NIKMATI WAJAH CANTIK GEBU di LEBARAN NANTI 😘😘😘 . #tahanlama  #lipstickmerawat  #AirizCleanCleanser  #AirizMoisturizerAndPrimer  #AirizSkinz  #airizlovers  #queenbeauty  #agentWanted  #codserdang  #trustedagent  #testimoni  #airizserumfoundation  #trustedtestimoni  #airiztranslucentpowde  #airizserumlipmatte  #sayapakaisayajual  #sayapenjualAirizKosmetik  #masalahkulitkusam  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulittaksekata  #tonataksekata  #freecodKajang  #freecodbangi  #codkajang  #codbangi  #codputrajaya  #codserdang 
SIAPA CEPAT DIA DAPAT, SIAPA LAMBAT MEMANG TAKDAPAT .
.
Hehe gitulah kekdahnya. Sebab beg makeup nie khas sepanjang bulan Ramadhan nie aje tau. .
.
Lepasni TAKKAN ADA LAGI. Rugi siapa tak grab. Hehe .
.
Nak join postage isnin? Wasap ira 0176732648 cepattt. 9hb dh last postage dpt parcel before raya tau. .
.
#AllurapurevitaminC
#sayajualproduk
#produkecantikan
#produkterbaik
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#allurafeedback 
#putrajaya
#alluraoriginal
#alluraputrajaya
#dropshipwanted
#kongsirezeki
#vitamincviral
#gadiskorea
#sayajual
#perbadananputrajaya
#agentwanted
#dropshipwanted
#alluraputrajaya
#like4like
#lokalah
#alluraglowcushion
#Glowcushion3in1
#cccushionmalaysia
#alluramilaslym
#raya2018
SIAPA CEPAT DIA DAPAT, SIAPA LAMBAT MEMANG TAKDAPAT . . Hehe gitulah kekdahnya. Sebab beg makeup nie khas sepanjang bulan Ramadhan nie aje tau. . . Lepasni TAKKAN ADA LAGI. Rugi siapa tak grab. Hehe . . Nak join postage isnin? Wasap ira 0176732648 cepattt. 9hb dh last postage dpt parcel before raya tau. . . #AllurapurevitaminC  #sayajualproduk  #produkecantikan  #produkterbaik  #codputrajaya  #presint8  #agentneeded  #allurafeedback  #putrajaya  #alluraoriginal  #alluraputrajaya  #dropshipwanted  #kongsirezeki  #vitamincviral  #gadiskorea  #sayajual  #perbadananputrajaya  #agentwanted  #dropshipwanted  #alluraputrajaya  #like4like  #lokalah  #alluraglowcushion  #Glowcushion3in1  #cccushionmalaysia  #alluramilaslym  #raya2018 
Hidup itu bukan hanya tentang pencapaian mimpi-mimpi, Melainkan tentang seberapa banyak manusia yang kita mudahkan urusannya sehingga mereka tersenyum. 👫👭👬😊 .

Salah satunya kita mudahkan bakal2 pengantin kita dengan DYXY 😍 JIMAT PUN JIMAT ❤ .

Ada yang nak kawin ke dalam masa terdekat ni? Hehe. Nak bagi HARGA kasih sayang bersempena korg nak berkasih sayang tu 😊😘 .

#DYXYCOSMETICS #OFFERRAYA #DYXYRAYASALES #codbangi #codbandarbarubangi #codputrajaya #dyxypreramadhansales #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxysabah #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #LoveraMagicJellyBangi
Hidup itu bukan hanya tentang pencapaian mimpi-mimpi, Melainkan tentang seberapa banyak manusia yang kita mudahkan urusannya sehingga mereka tersenyum. 👫👭👬😊 . Salah satunya kita mudahkan bakal2 pengantin kita dengan DYXY 😍 JIMAT PUN JIMAT ❤ . Ada yang nak kawin ke dalam masa terdekat ni? Hehe. Nak bagi HARGA kasih sayang bersempena korg nak berkasih sayang tu 😊😘 . #DYXYCOSMETICS  #OFFERRAYA  #DYXYRAYASALES  #codbangi  #codbandarbarubangi  #codputrajaya  #dyxypreramadhansales  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxysabah  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl   #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #LoveraMagicJellyBangi 
SPECIAL PROMOTION! SPECIAL PROMOTION!

1 jar RM9
2 jar RM16❗
3 jar RM23❗❗
4 jar RM30❗❗❗
LIMITED TIME PROMOTION

Siapa cepat, dia dapat! Boleh wasap sis untuk order.
www.wasap.my/60196691027/NakOrderChocoCrispy (link di bio)

#chococrispy #chococrispyserikembangan #SeriKembangan #chocojar #jarcoklat #coklatrangup #penambathati #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #murah #coklatmurah #codputrajaya #codtamanequine #codserikembangan #codcyberjaya #putrajaya #cyberjaya #tamanequine #tamanlestariputra #bandarputrapermai
SPECIAL PROMOTION! SPECIAL PROMOTION! 1 jar RM9 2 jar RM16❗ 3 jar RM23❗❗ 4 jar RM30❗❗❗ LIMITED TIME PROMOTION Siapa cepat, dia dapat! Boleh wasap sis untuk order. www.wasap.my/60196691027/NakOrderChocoCrispy (link di bio) #chococrispy  #chococrispyserikembangan  #SeriKembangan  #chocojar  #jarcoklat  #coklatrangup  #penambathati  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknil  #murah  #coklatmurah  #codputrajaya  #codtamanequine  #codserikembangan  #codcyberjaya  #putrajaya  #cyberjaya  #tamanequine  #tamanlestariputra  #bandarputrapermai 
Anda surirumah yang suka berniaga?
Anda graduan yang belum bekerja?
Anda geng makcik bawang yang suka bercakap? .
.
Nak tak kami tunjukkan cara bagaimana anda boleh ada pendapatan tambahan sekurang-kurangnya RM600 sebulan? .
Meh join team kami. Hanya perlu promot produk herba asli di fb, ig, group korang. Share kebaikan herba semulajadi. Ayat iklan disediakan. Kopipes saja. 
Klik link di bio. .
#wafaherb #nyahkawresdung #herbatradisional #ubatresdung #resdung #testimoninyahkawresdung #agentdropshipwanted #ubatresdungmujarab #hidungtersumbat #herbakampung #terapiresdung #ubatresdungterbaik #penawarresdung #ubatjerawat #codmelaka #codbangi #codputrajaya #codtanjungmalim #codperlis #codbukitjalil #codsripetaling #uitmshahalam #uum #uitmdihatiku #motifviral #mokcun4 #wanitahariini #tanyalahustaz #babyctdk #kapsulresdung
Anda surirumah yang suka berniaga? Anda graduan yang belum bekerja? Anda geng makcik bawang yang suka bercakap? . . Nak tak kami tunjukkan cara bagaimana anda boleh ada pendapatan tambahan sekurang-kurangnya RM600 sebulan? . Meh join team kami. Hanya perlu promot produk herba asli di fb, ig, group korang. Share kebaikan herba semulajadi. Ayat iklan disediakan. Kopipes saja. Klik link di bio. . #wafaherb  #nyahkawresdung  #herbatradisional  #ubatresdung  #resdung  #testimoninyahkawresdung  #agentdropshipwanted  #ubatresdungmujarab  #hidungtersumbat  #herbakampung  #terapiresdung  #ubatresdungterbaik  #penawarresdung  #ubatjerawat  #codmelaka  #codbangi  #codputrajaya  #codtanjungmalim  #codperlis  #codbukitjalil  #codsripetaling  #uitmshahalam  #uum  #uitmdihatiku  #motifviral  #mokcun4  #wanitahariini  #tanyalahustaz  #babyctdk  #kapsulresdung 
Ira, kita nak #alluraglowcushion & #milacoklatslym . Takde harga combo keee? 😩😩
.
.
Eh mestilah ada dear, nama pun sales kan. Hehe nahh Iea kasi macam2 combo pilihan utk awk pilih. Pilih jgn takpilih tauu .
.
Kalau lambat takdapat ira nak tolong, beg habissssss awak rugi. Hehe alang2 pakai produk #allurapurevitaminc wajib grab satu make up bag nie kann.
.
Sebarang order boleh wasap •0176732648

COD AVAILABLE IN PUTRAJAYA, SENAWANG, DENGKIL, SERDANG,  CYBERJAYA AREA🚗

#AllurapurevitaminC
#sayajualproduk
#produkecantikan
#produkterbaik
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#allurafeedback 
#putrajaya
#alluraoriginal
#alluraputrajaya
#dropshipwanted
#kongsirezeki
#vitamincviral
#gadiskorea
#sayajual
#perbadananputrajaya
#agentwanted
#dropshipwanted
#alluraputrajaya
#like4like
#lokalah
#alluraglowcushion
#Glowcushion3in1
#cccushionmalaysia
#alluramilaslym
#raya2018
 #sale #promo
Ira, kita nak #alluraglowcushion  & #milacoklatslym  . Takde harga combo keee? 😩😩 . . Eh mestilah ada dear, nama pun sales kan. Hehe nahh Iea kasi macam2 combo pilihan utk awk pilih. Pilih jgn takpilih tauu . . Kalau lambat takdapat ira nak tolong, beg habissssss awak rugi. Hehe alang2 pakai produk #allurapurevitaminc  wajib grab satu make up bag nie kann. . Sebarang order boleh wasap •0176732648 COD AVAILABLE IN PUTRAJAYA, SENAWANG, DENGKIL, SERDANG, CYBERJAYA AREA🚗 #AllurapurevitaminC  #sayajualproduk  #produkecantikan  #produkterbaik  #codputrajaya  #presint8  #agentneeded  #allurafeedback  #putrajaya  #alluraoriginal  #alluraputrajaya  #dropshipwanted  #kongsirezeki  #vitamincviral  #gadiskorea  #sayajual  #perbadananputrajaya  #agentwanted  #dropshipwanted  #alluraputrajaya  #like4like  #lokalah  #alluraglowcushion  #Glowcushion3in1  #cccushionmalaysia  #alluramilaslym  #raya2018  #sale  #promo 
Ira, kita nak #alluraglowcushion & #myapinkishcompactpowder. Takde harga combo keee? 😩😩
.
.
Eh mestilah ada dear, nama pun sales kan. Hehe nahh Iea kasi macam2 combo pilihan utk awk pilih. Pilih jgn takpilih tauu .
.
Kalau lambat takdapat ira nak tolong, beg habissssss awak rugi. Hehe alang2 pakai produk #allurapurevitaminc wajib grab satu make up bag nie kann.
.
Sebarang order boleh wasap •0176732648

COD AVAILABLE IN PUTRAJAYA, SENAWANG, DENGKIL, SERDANG,  CYBERJAYA AREA🚗

#AllurapurevitaminC
#sayajualproduk
#produkecantikan
#produkterbaik
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#allurafeedback 
#putrajaya
#alluraoriginal
#alluraputrajaya
#dropshipwanted
#kongsirezeki
#vitamincviral
#gadiskorea
#sayajual
#perbadananputrajaya
#agentwanted
#dropshipwanted
#alluraputrajaya
#like4like
#lokalah
#alluraglowcushion
#Glowcushion3in1
#cccushionmalaysia
#alluramilaslym
#raya2018
 #sale #promo
Ira, kita nak #alluraglowcushion  & #myapinkishcompactpowder . Takde harga combo keee? 😩😩 . . Eh mestilah ada dear, nama pun sales kan. Hehe nahh Iea kasi macam2 combo pilihan utk awk pilih. Pilih jgn takpilih tauu . . Kalau lambat takdapat ira nak tolong, beg habissssss awak rugi. Hehe alang2 pakai produk #allurapurevitaminc  wajib grab satu make up bag nie kann. . Sebarang order boleh wasap •0176732648 COD AVAILABLE IN PUTRAJAYA, SENAWANG, DENGKIL, SERDANG, CYBERJAYA AREA🚗 #AllurapurevitaminC  #sayajualproduk  #produkecantikan  #produkterbaik  #codputrajaya  #presint8  #agentneeded  #allurafeedback  #putrajaya  #alluraoriginal  #alluraputrajaya  #dropshipwanted  #kongsirezeki  #vitamincviral  #gadiskorea  #sayajual  #perbadananputrajaya  #agentwanted  #dropshipwanted  #alluraputrajaya  #like4like  #lokalah  #alluraglowcushion  #Glowcushion3in1  #cccushionmalaysia  #alluramilaslym  #raya2018  #sale  #promo 
Kulit kusam?
Parut Jerawat?
Blackhead/whitehead?meh sis nak tolong...
.
Dengan Tiga puloh lapan ringgit je tau tahan 2-3 bulan.Ruginya yang lambat grab tu..sebab scrub kita lain dari yang lain.
.
Campuran Papermint buat muka korang sejuk bak winter sonata gitew..kalau tidak takdalah kami gelar dia SCRUB SEJUK ..
.
#codputrajaya #codkl #codgombak #codshahalam #codthemines #codbalakong #codpuchong #coduthm
Kulit kusam? Parut Jerawat? Blackhead/whitehead?meh sis nak tolong... . Dengan Tiga puloh lapan ringgit je tau tahan 2-3 bulan.Ruginya yang lambat grab tu..sebab scrub kita lain dari yang lain. . Campuran Papermint buat muka korang sejuk bak winter sonata gitew..kalau tidak takdalah kami gelar dia SCRUB SEJUK .. . #codputrajaya  #codkl  #codgombak  #codshahalam  #codthemines  #codbalakong  #codpuchong  #coduthm 
Cuci bulu mata tak lebam comot. 😉

Best #norafurla mascara dwibrush dan ade castor oil.untuk lebatkan bulu mata secara semulajadi. Tak perlu serum bagai.

Fiber sangat mudah untuk lentikkan bulu mata uols hanya sekali calit. 
Nak cuci just tarik dengan air dah mudah untuk solat selepas itu. Wuduk friendly. No mata panda tau.

Mana nak beli? @nunubeauty_collection sahaja atau tekan link di bio/ Whatsapp 0196676891

#norafurlaputrajaya
#mascara
#norafurlamascara 
#maskara
#codputrajaya
Cuci bulu mata tak lebam comot. 😉 Best #norafurla  mascara dwibrush dan ade castor oil.untuk lebatkan bulu mata secara semulajadi. Tak perlu serum bagai. Fiber sangat mudah untuk lentikkan bulu mata uols hanya sekali calit. Nak cuci just tarik dengan air dah mudah untuk solat selepas itu. Wuduk friendly. No mata panda tau. Mana nak beli? @nunubeauty_collection sahaja atau tekan link di bio/ Whatsapp 0196676891 #norafurlaputrajaya  #mascara  #norafurlamascara  #maskara  #codputrajaya 
Guna skinnu brush pun dah naik lentik😉

Best #norafurla mascara dwibrush dan ade castor oil.untuk lebatkan bulu mata secara semulajadi. Tak perlu serum bagai.

Fiber sangat mudah untuk lentikkan bulu mata uols hanya sekali calit. 
Nak cuci just tarik dengan air dah mudah untuk solat selepas itu. Wuduk friendly. No mata panda tau.

Mana nak beli? @nunubeauty_collection sahaja atau tekan link di bio/ Whatsapp 0196676891

#norafurlaputrajaya
#mascara
#norafurlamascara 
#maskara
#codputrajaya
Guna skinnu brush pun dah naik lentik😉 Best #norafurla  mascara dwibrush dan ade castor oil.untuk lebatkan bulu mata secara semulajadi. Tak perlu serum bagai. Fiber sangat mudah untuk lentikkan bulu mata uols hanya sekali calit. Nak cuci just tarik dengan air dah mudah untuk solat selepas itu. Wuduk friendly. No mata panda tau. Mana nak beli? @nunubeauty_collection sahaja atau tekan link di bio/ Whatsapp 0196676891 #norafurlaputrajaya  #mascara  #norafurlamascara  #maskara  #codputrajaya 
Mascara sangat best!!! Nak share dengan friends bagi letop juge raya😉

Best #norafurla mascara dwibrush dan ade castor oil.untuk lebatkan bulu mata secara semulajadi. Tak perlu serum bagai.

Fiber sangat mudah untuk lentikkan bulu mata uols hanya sekali calit. 
Nak cuci just tarik dengan air dah mudah untuk solat selepas itu. Wuduk friendly. No mata panda tau.

Mana nak beli? @nunubeauty_collection sahaja atau tekan link di bio/ Whatsapp 0196676891

#norafurlaputrajaya
#mascara
#norafurlamascara 
#maskara
#codputrajaya
Mascara sangat best!!! Nak share dengan friends bagi letop juge raya😉 Best #norafurla  mascara dwibrush dan ade castor oil.untuk lebatkan bulu mata secara semulajadi. Tak perlu serum bagai. Fiber sangat mudah untuk lentikkan bulu mata uols hanya sekali calit. Nak cuci just tarik dengan air dah mudah untuk solat selepas itu. Wuduk friendly. No mata panda tau. Mana nak beli? @nunubeauty_collection sahaja atau tekan link di bio/ Whatsapp 0196676891 #norafurlaputrajaya  #mascara  #norafurlamascara  #maskara  #codputrajaya 
Cepat cepat jom dapatkan kulit licin tanpa cela sebelum raya..
.
Tiga puloh lapan ringgit je tau tahan 2-3 bulan.Ruginya yang lambat grab tu..sebab scrub kita lain dari yang lain.
.
Campuran Papermint buat muka korang sejuk bak winter sonata gitew..kalau tidak takdalah kami gelar dia SCRUB SEJUK ..
.
#codputrajaya #codkl #codgombak #codshahalam #codthemines #codbalakong #codpuchong #coduthm
Tak pahit, melawaskan pembuangan dan mengeluarkan angin🌹
.
Amalkan JAMU MUTYARA setiap hari nya supaya kesihatan luar dan dalaman senantiasa terjaga ❤️
.
❤️Jamu MUTYARA!! Jom order #jamutyara sekarang, berminat boleh whatsapp Sha 017-294 1267 atau click link di bio segera.
_
Much Love, #teeNdeeSisters 🌸 #AgentJaMutyaraPutrajaya #letssihat #sayangidirimu #wanitabahagia #wanitaterindah
 #jamutyara #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #jamumutyara #sayajual #jamu #mutyara #codputrajaya #jamumutyaraoriginal #jamumutyaraputrajaya #jamumoden  #cantikluarcantikdalam #awetmuda #milkbooster #senggugut #jamumoden #tyaarifin #ctdk #comelpipimerah #jamusedap #teamputracyber #viral #ramadhan2018
Tak pahit, melawaskan pembuangan dan mengeluarkan angin🌹 . Amalkan JAMU MUTYARA setiap hari nya supaya kesihatan luar dan dalaman senantiasa terjaga ❤️ . ❤️Jamu MUTYARA!! Jom order #jamutyara  sekarang, berminat boleh whatsapp Sha 017-294 1267 atau click link di bio segera. _ Much Love, #teeNdeeSisters  🌸 #AgentJaMutyaraPutrajaya  #letssihat  #sayangidirimu  #wanitabahagia  #wanitaterindah  #jamutyara  #mutyarabeauty  #mutyarabytyaarifin  #jamumutyara  #sayajual  #jamu  #mutyara  #codputrajaya  #jamumutyaraoriginal  #jamumutyaraputrajaya  #jamumoden  #cantikluarcantikdalam  #awetmuda  #milkbooster  #senggugut  #jamumoden  #tyaarifin  #ctdk  #comelpipimerah  #jamusedap  #teamputracyber  #viral  #ramadhan2018 
Dapatkan sekarang 🌸🌸
Dapatkan sekarang 🌸🌸