an online Instagram web viewer

#coconutshake medias

Photos

520日_暂时寻找男朋友椰沙冰💛
#coconutshake
Total horror! Good thing @healnutrition.co delivers, and Soon will be available in Sabah 🙏🏼
#protein #coconutshake #nutritionmadeeasy
Cop a look at our new products! The coconut water is not for sale yet - stay tuned. It’ll be worth the wait. 😎
·
·
·
·
#coconutrice #coconutyoghurt #coconutsugar #coconutcream #coconutbowls #coconutshrimp #coconutjuice #coconutflour #coconuttrees #coconutflakes #coconutcake #coconutshake #coconutoil #startup #charity #investment #investor #crowdfunding
ADA APA DENGAN MURTABAK? 😅😁
Sekeping murtabak dianggarkan mempunyai 564 kalori dan untuk 'membayar' kalori tersebut, 
JOGING 1 JAM

Boleh pilih untuk makan sihat atau joging selepas makan murtabak sekeping 🏃🏃 #najmarraya2018 
#houseofblousebynajmar 
#plussizefashionforwomen 
#diet2018 
#klebang
#coconutshake 
#cheras 
#bhonline 
#puchongperdana
Eh eh ehhh betul ke sebab ni? 
Anda yang mana satu? 😅😁 #najmarraya2018 
#houseofblousebynajmar 
#plussizefashionforwomen 
#diet2018 
#klebang
#coconutshake 
#cheras 
#bhonline 
#puchongperdana
7 TIPS KESIHATAN RAMADHAN

1. Elak tidur berlebihan
2. Elak minuman berkafein
3. Kurangkan makanan bergoreng dan berminyak
4. Kurangkan makanan yg terlalu berempah dan pedas
5. Banyakkan minum air kosong
6. Lebihkan pengambilan buah-buahan 
7. Lebihkan pengambilan sayuran

#najmarraya2018 
#houseofblousebynajmar 
#plussizefashionforwomen 
#diet2018 
#klebang
#coconutshake 
#cheras 
#bhonline 
#puchongperdana

Kredit : kementerian kesihatan Malaysia
LAPAR penyebab KEMARAHAN

Ini adalah salah satu sebab kita sangat tekankan latihan kepada semua peserta Kurus Online Coaching supaya makan tepat pada masa,  5x sehari. 
Bila perut kenyang dan diisi dengan makanan yang sihat,  tiada rasa tersiksa dalam proses turun berat, mungkin peserta akan bertukar menjadi lebih ceria 😊😊😊 Intake Jun 2018 sudah mula dibuka. 
Coach Sya 0122736396
Pastikan anda kurus selepas raya yea! 😂😂😂 #najmarraya2018 
#houseofblousebynajmar 
#plussizefashionforwomen 
#diet2018 
#klebang
#coconutshake 
#cheras 
#bhonline 
#puchongperdana
LAPAR penyebab KEMARAHAN Ini adalah salah satu sebab kita sangat tekankan latihan kepada semua peserta Kurus Online Coaching supaya makan tepat pada masa, 5x sehari. Bila perut kenyang dan diisi dengan makanan yang sihat, tiada rasa tersiksa dalam proses turun berat, mungkin peserta akan bertukar menjadi lebih ceria 😊😊😊 Intake Jun 2018 sudah mula dibuka. Coach Sya 0122736396 Pastikan anda kurus selepas raya yea! 😂😂😂 #najmarraya2018  #houseofblousebynajmar  #plussizefashionforwomen  #diet2018  #klebang  #coconutshake  #cheras  #bhonline  #puchongperdana 
OBSES dgn NOMBOR? 
Pencapaian dalam proses turun berat ada macam2..... Tidak semestinya dari angka penimbang. Yes kita memang nak lihat angka di penimbang bertukar,  cuma kadangkala pada masa2 tertentu hanya lemak yg turun,  dan kesannya pakaian terasa semakin longgar tetapi tiada perubahan di penimbang 
Kredit : kevin zahri

#najmarraya2018 
#houseofblousebynajmar 
#plussizefashionforwomen 
#diet2018 
#klebang
#coconutshake 
#cheras 
#bhonline 
#puchongperdana
BAHAYA TIDUR LEPAS SAHUR
.
Memang tak dinafikan bulan ramadan ni lepas sahur memang mengantuk bagi sesetengah orang. Maklumlah waktu tidur dan waktu makan berubah.
.
Tapi beringatlah tidur lepas sahur sebenarnya sangat BAHAYA. Proses pencernaan makanan yang baru dimakan masih belum selesai sepenuhnya. Tidur lepas sahur juga membuatkan badan tidak bertenaga dan lagi cepat penat.
.
Jika terlalu mengantuk, seeloknya tidurlah selepas 4 jam bersahur. Lebih kurang pukul 10 pagi dan ke atas.

#najmarraya2018 
#houseofblousebynajmar 
#plussizefashionforwomen 
#diet2018 
#klebang
#coconutshake 
#cheras 
#bhonline 
#puchongperdana
BAHAYA TIDUR LEPAS SAHUR . Memang tak dinafikan bulan ramadan ni lepas sahur memang mengantuk bagi sesetengah orang. Maklumlah waktu tidur dan waktu makan berubah. . Tapi beringatlah tidur lepas sahur sebenarnya sangat BAHAYA. Proses pencernaan makanan yang baru dimakan masih belum selesai sepenuhnya. Tidur lepas sahur juga membuatkan badan tidak bertenaga dan lagi cepat penat. . Jika terlalu mengantuk, seeloknya tidurlah selepas 4 jam bersahur. Lebih kurang pukul 10 pagi dan ke atas. #najmarraya2018  #houseofblousebynajmar  #plussizefashionforwomen  #diet2018  #klebang  #coconutshake  #cheras  #bhonline  #puchongperdana 
Selamat menjalani ibadah puasa khusus utk pelanggan muslim kami. Kami beroperasi spt biasa disepanjang Ramadhan ini. Cuma, ada ketikanya akan buka lewat atau tutup awal. Tkasih di atas sokongan semua. #ccnutscafe #ccnuts #coconutshake #coconutstation #coconutshakesedap #tbrpost #setapak #airkelapasedap #aiskrimkelapa #homemadeicecream #aiskrimkelapasedap
.
오늘 진짜 녹차녹차 말차말차한 날씨, 그래서 또 산책 나왔고 산책하면 코코넛 쉐이크가 마시고 싶고 그래서 코코부코에 또 왔습니다요
인기 2등 커피 코코넛 쉐이크 먹어봤눈데 1등인 오리지널이 더 맛있군요.. 커피도 맛있지만 1등이 1등인건 역시 이유가 있네요😺

#NoCoconutNoLife
#코코부코 #망원동 #코코넛타임 #꿀맛 #여름 #분위기 #일상기록 #일상 #데일리 #daily #coconutshake
. 오늘 진짜 녹차녹차 말차말차한 날씨, 그래서 또 산책 나왔고 산책하면 코코넛 쉐이크가 마시고 싶고 그래서 코코부코에 또 왔습니다요 인기 2등 커피 코코넛 쉐이크 먹어봤눈데 1등인 오리지널이 더 맛있군요.. 커피도 맛있지만 1등이 1등인건 역시 이유가 있네요😺 #NoCoconutNoLife  #코코부코  #망원동  #코코넛타임  #꿀맛  #여름  #분위기  #일상기록  #일상  #데일리  #daily  #coconutshake 
Hallo guys....Fresco Coconut Shake lg buat promo BUY 1 GET 1......caranya cukup membeli coconut shake rasa pandan choco chips lalu photo & post ke Instagram kamu & jangan lupa tag & follow Instagram @frescococonutshake, kamu akan mendapatkan 1 cup coconut shake Rasa vanila......( Berlaku 19/5 -18 s/d 18/6 - 18 )

#nomnommedan #kulinertopui #jajananmedan #makanmana #medankuliner #hidupuntukmakan #kulinerkoko #medanfoodhunter #makanhalalmedan #medanfood #medantalk #belomkesini #anakmedan #kulinermedan #lezatmedan #ciakyuk #wisatakuliner #magnetfood #kelapa #coconutshake #delicious #deliciousfood #medannightmarket #medanreview #medanfoodblog #medanfooddlicious
Hallo guys....Fresco Coconut Shake lg buat promo BUY 1 GET 1......caranya cukup membeli coconut shake rasa pandan choco chips lalu photo & post ke Instagram kamu & jangan lupa tag & follow Instagram @frescococonutshake, kamu akan mendapatkan 1 cup coconut shake Rasa vanila......( Berlaku 19/5 -18 s/d 18/6 - 18 ) #nomnommedan  #kulinertopui  #jajananmedan  #makanmana  #medankuliner  #hidupuntukmakan  #kulinerkoko  #medanfoodhunter  #makanhalalmedan  #medanfood  #medantalk  #belomkesini  #anakmedan  #kulinermedan  #lezatmedan  #ciakyuk  #wisatakuliner  #magnetfood  #kelapa  #coconutshake  #delicious  #deliciousfood  #medannightmarket  #medanreview  #medanfoodblog  #medanfooddlicious 
꿀날씨 토요일이라 그런지 #코코부코 도 북적북적이네요🌴
.
특히나 주말이면 종종 자전거모임분들의 오아시스가 되는 #코코부코 에요🚴🏻‍♀️🚴‍♂️⛲️
.
시원하게 푹쉬었다 가세용😍
.
.
오늘의 디저트는 
시그니쳐 #코코넛파운드케이크 랑 
바삭바삭#코코넛아몬드비스코티 구워놓았어요🥐
.
.
#코코넛쉐이크#coconutshake#코코넛음료#세젤맛#존맛#서울맛집#서울카페#홍대맛집#홍대카페#망리단길맛집#망리단길카페#마포맛집#경주카페#경주맛집#마포카페#먹방투어#먹스타그램#예쁜카페#데이트코스#애견동반카페#수제디저트카페
#맞팔#선팔#선팔하면맞팔#언팔하면언팔#팔로우
꿀날씨 토요일이라 그런지 #코코부코  도 북적북적이네요🌴 . 특히나 주말이면 종종 자전거모임분들의 오아시스가 되는 #코코부코  에요🚴🏻‍♀️🚴‍♂️⛲️ . 시원하게 푹쉬었다 가세용😍 . . 오늘의 디저트는 시그니쳐 #코코넛파운드케이크  랑 바삭바삭#코코넛아몬드비스코티  구워놓았어요🥐 . . #코코넛쉐이크 #coconutshake #코코넛음료 #세젤맛 #존맛 #서울맛집 #서울카페 #홍대맛집 #홍대카페 #망리단길맛집 #망리단길카페 #마포맛집 #경주카페 #경주맛집 #마포카페 #먹방투어 #먹스타그램 #예쁜카페 #데이트코스 #애견동반카페 #수제디저트카페  #맞팔 #선팔 #선팔하면맞팔 #언팔하면언팔 #팔로우 
Abang2 bju supreme joget xmenjadi bile membe dok gelak awal...hahaha
#apacheeserengofficial 
#apacheeserengfamily 
#apacheeserengperak 
#asempire 
#supreme 
#coconutshake
#marina
We are open today!
.
Today’s schedule (19 May 2018):
Truck 1: Saujana Utama 5pm-11pm
Truck 2: OFF
.
All our menus are blended from a fresh fruit, hence the taste may differ each time you purchase.
.
Contact 0126929721 for catering or events.
.
Our specialties:
•coconut•mango•banana•
.
Follow us on Instagram @famouscoconutshake / like us on Facebook Famous Coconut Shake
.
#coconut #coconutshake #coconutshakeklebang #banana #bananashake #bananamilkshake #mango #mangoshake #mangomilkshake #shahalam #foodtruck #food #truck #bandarpuncakalam #bpa #saujana #saujanautama #uitmpuncakalam #uitmpalam #wanted #foodporn #foodgasm #foodtruckfestival #portfoodtruckshahalam #dataran #dataranshahalam #foodtruckdataran
We are open today! . Today’s schedule (19 May 2018): Truck 1: Saujana Utama 5pm-11pm Truck 2: OFF . All our menus are blended from a fresh fruit, hence the taste may differ each time you purchase. . Contact 0126929721 for catering or events. . Our specialties: •coconut•mango•banana• . Follow us on Instagram @famouscoconutshake / like us on Facebook Famous Coconut Shake . #coconut  #coconutshake  #coconutshakeklebang  #banana  #bananashake  #bananamilkshake  #mango  #mangoshake  #mangomilkshake  #shahalam  #foodtruck  #food  #truck  #bandarpuncakalam  #bpa  #saujana  #saujanautama  #uitmpuncakalam  #uitmpalam  #wanted  #foodporn  #foodgasm  #foodtruckfestival  #portfoodtruckshahalam  #dataran  #dataranshahalam  #foodtruckdataran 
Assalamulaikum Semua.. 😍😍 Hari Ini Kami Buka Sperti Biasa.. 👍

Nak Beli Phone Baru ❓

Nak Repair Phone Baru ❓

Insyallah #maarepairphone ada penyelesaiannya.. http://maarepairphone.wasap.my/

Landmark: 
No 5795-16 jalan Pulau Gadong 75200 melaka 
maarepairphone #iphone #huawei #oppo #asus #meizu #vivo #lcdmurah #iphoneX #iphone10 #p20pro #oppof7 #vivov9 #samsung #repairmurahmelaka #repairgadjetmelaka #repairhandphonemelaka #klebang #coconutshake #foodhunter #keriaantarabangsa #mangofloat #asampedas
Assalamulaikum Semua.. 😍😍 Hari Ini Kami Buka Sperti Biasa.. 👍 Nak Beli Phone Baru ❓ Nak Repair Phone Baru ❓ Insyallah #maarepairphone  ada penyelesaiannya.. http://maarepairphone.wasap.my/ Landmark: No 5795-16 jalan Pulau Gadong 75200 melaka maarepairphone #iphone  #huawei  #oppo  #asus  #meizu  #vivo  #lcdmurah  #iphoneX  #iphone10  #p20pro  #oppof7  #vivov9  #samsung  #repairmurahmelaka  #repairgadjetmelaka  #repairhandphonemelaka  #klebang  #coconutshake  #foodhunter  #keriaantarabangsa  #mangofloat  #asampedas 
So much tropical deliciousness in a bottle! Thank you @drought !! My new fav!! #drought #cleaneating #freshjuice #highvibin #coconutshake #goodday 🌴 + 🥥 = ❤️
Nampak exclusive bila produk anda ada packaging  mcm ni 😄
.
Sticker murah yg super cute 😘😘
.
www.wasap.my/60194617217
.
#sticker #stickermurah #stickercomel #stickertransparent #biskutraya #cakes #vendorboutique #cupcakes #design #printing #kulim #goodiesbag #doorgift #wedding #kedah #brunei #singapore #pudingsedut #penang #perfume #kedah #alorsetar #rojak #shawl #namecard #tag #flyers #buttonbadge #foundation #coconutshake #pomade
Nampak exclusive bila produk anda ada packaging mcm ni 😄 . Sticker murah yg super cute 😘😘 . www.wasap.my/60194617217 . #sticker  #stickermurah  #stickercomel  #stickertransparent  #biskutraya  #cakes  #vendorboutique  #cupcakes  #design  #printing  #kulim  #goodiesbag  #doorgift  #wedding  #kedah  #brunei  #singapore  #pudingsedut  #penang  #perfume  #kedah  #alorsetar  #rojak  #shawl  #namecard  #tag  #flyers  #buttonbadge  #foundation  #coconutshake  #pomade 
Org2 kemamang👋🏾jom jumpa kat Bazar Ramadhan Padang Astaka👍🏾🥥🏝
#coconutshake #coconutshakeisland #izzaqcoconutshakeisland #original #icecream #kemaman #byizzaqfaris #izzaqfaris #ifr14 #setiaku #luarbiasa
Untuk mendapatkan keputusan yang luar biasa,  kena usahakan sesuatu yang luar biasa juga... Begitulah proses untuk turun berat secara sihat.... Dah biasa.... Pergi kedai mamak order roti sardin satu, teh tarik satu,  tak cukup tambah lagi mee goreng satu..... Luar biasa.... Pergi kedai mamak,  order ayam tandori SAHAJA dan air suam segelas
Mudah kan? 
Mudahnya nak kurus

#najmarraya2018 
#houseofblousebynajmar 
#plussizefashionforwomen 
#diet2018 
#klebang
#coconutshake 
#cheras 
#bhonline 
#puchongperdana
Untuk mendapatkan keputusan yang luar biasa, kena usahakan sesuatu yang luar biasa juga... Begitulah proses untuk turun berat secara sihat.... Dah biasa.... Pergi kedai mamak order roti sardin satu, teh tarik satu, tak cukup tambah lagi mee goreng satu..... Luar biasa.... Pergi kedai mamak, order ayam tandori SAHAJA dan air suam segelas Mudah kan? Mudahnya nak kurus #najmarraya2018  #houseofblousebynajmar  #plussizefashionforwomen  #diet2018  #klebang  #coconutshake  #cheras  #bhonline  #puchongperdana