an online Instagram web viewer

#cleanser medias

Photos

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION
.
WHAT NRC COLOUR ARE YOU?
.
Grab this fabulous best selling PERFECTION TREATMENT FOUNDATION enriched with Vitamin C and Honey Bee Venom now!!
.
ON SALE NOW RM 79  for 25ml 😱😱😱
.
It's not just about makeup, but treating your skin as days go .
Choose from 6 gorgeous shades to suit your skin tone for natural looking healthy skin ❤️❤️❤️
.
Postage +RM8(s), +RM12(ss)
.
⭐lebih lanjut lagi boleh la whatsapp +60173807123
. .
 #honeybee #honeybeevenom jn#honeybeeserum #honeybeecream #nafura #nafuraagent #cottonangelpowder #cottonangel #HopeGirl #skincare #hopegirlmalaysia #makeupartist #mua  #loosepowder #alaskamoisturizer #honeybeevenommultisolutioncream
#skincarefromkorea #syjualskincare #testimonihoneybeevenom #nudeconcealer #concealerhopegirl #cleanser
NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION . WHAT NRC COLOUR ARE YOU? . Grab this fabulous best selling PERFECTION TREATMENT FOUNDATION enriched with Vitamin C and Honey Bee Venom now!! . ON SALE NOW RM 79 for 25ml 😱😱😱 . It's not just about makeup, but treating your skin as days go . Choose from 6 gorgeous shades to suit your skin tone for natural looking healthy skin ❤️❤️❤️ . Postage +RM8(s), +RM12(ss) . ⭐lebih lanjut lagi boleh la whatsapp +60173807123 . . #honeybee  #honeybeevenom  jn#honeybeeserum  #honeybeecream  #nafura  #nafuraagent  #cottonangelpowder  #cottonangel  #HopeGirl  #skincare  #hopegirlmalaysia  #makeupartist  #mua  #loosepowder  #alaskamoisturizer  #honeybeevenommultisolutioncream  #skincarefromkorea  #syjualskincare  #testimonihoneybeevenom  #nudeconcealer  #concealerhopegirl  #cleanser 
จากใจลูกค้าผู้ใช้จริง 💙
.
🍃 ใช้อาทิตย์แรก: ผดที่แพ้น้ำจากต่างจังหวัดยุบ
.
🍃ใช้ต่อมาอีกอาทิตย์กว่า: สิวเสี้ยนหลุด ผิวเรียบเนียนขึ้น .
.
Ambitious อ่อนโยน ปลอดภัย ไม่มีสารเคมีที่ระคายต่อผิว ไอเทมฟื้นฟูผิวเร่งด่วน ที่สาวผิวแพ้ง่ายคู่ควร! ลดปัญหาสิว มอบความนุ่ม ชุ่มชื่นให้ผิวคุณ
.
.
📌 โปรโมชั่นสุดพิเศษ
ขนาด80 ml. 390 จากปกติ 490
ขนาด150 ml. 690 จากปกติ 890 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
สั่งซื้อ | สอบถาม | สมัครตัวแทน
📲 line: @pen7938k (with @)
💦 จิ้มลิงค์ที่ไบโอได้เลยจ้า
จากใจลูกค้าผู้ใช้จริง 💙 . 🍃 ใช้อาทิตย์แรก: ผดที่แพ้น้ำจากต่างจังหวัดยุบ . 🍃ใช้ต่อมาอีกอาทิตย์กว่า: สิวเสี้ยนหลุด ผิวเรียบเนียนขึ้น . . Ambitious อ่อนโยน ปลอดภัย ไม่มีสารเคมีที่ระคายต่อผิว ไอเทมฟื้นฟูผิวเร่งด่วน ที่สาวผิวแพ้ง่ายคู่ควร! ลดปัญหาสิว มอบความนุ่ม ชุ่มชื่นให้ผิวคุณ . . 📌 โปรโมชั่นสุดพิเศษ ขนาด80 ml. 390 จากปกติ 490 ขนาด150 ml. 690 จากปกติ 890 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ สั่งซื้อ | สอบถาม | สมัครตัวแทน 📲 line: @pen7938k (with @) 💦 จิ้มลิงค์ที่ไบโอได้เลยจ้า
@courtney_coll loving our #nonieofbeverlyhills all natural plant based alpha hydroxy acid skin #cleanser. #nonieaha
Www.act-labs.com/me/melanie-Thomas #MakeUp #MakeUpCleaner #MakeUpJunkie #Sponge #Cleanser #Sale
TESTIMONY BERJAYA PENGGUNAAN VITAMIN C SERUM BY ANNONA 😍
.
Kenapa memilih Vit C Serum by Annona? Kerana bahan asas serum ialah VITAMIN C dan jom kita lihat keistimewaan Vit C untuk kulit dan wajah.
.
KULIT CERAH SEKATA.
🍊 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin.
.
KULIT MUDA & TEGANG.
🍊 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda.
.
KULIT CANTIK & SIHAT.
🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda.
.
KULIT LEMBAB & LEMBUT.
🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda.
.
KULIT BEBAS JERAWAT.
🍊 Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat.
.
KULIT BEBAS JERAGAT.
🍊 Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten.
.
Ingin merasai sendiri kebaikan dan keistimewaan Vit C Series by Annona? Whatsapp sis di talian 📲 013-2857776 @ klik saja link biru di BIO untuk dapatkan free postage.😘
.
.
#serum #serumvitamin #serumvitaminc #serumjerawat #serumjeragat #vitamincserum #vcsannona #blackheadsremover #blackheadremoval #cleanser #moisturizer #pencucimuka #produkkecantikan #cosmetik #rawatanjerawat #rawatanjeragat #rawatankulit #sunprotection #rawatanwajah #dermaroller #dermarollermurah #dermarollervitc #dermarollermalaysia #skincare #facecare #annonaskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #faceserum #vitamincserumannona
TESTIMONY BERJAYA PENGGUNAAN VITAMIN C SERUM BY ANNONA 😍 . Kenapa memilih Vit C Serum by Annona? Kerana bahan asas serum ialah VITAMIN C dan jom kita lihat keistimewaan Vit C untuk kulit dan wajah. . KULIT CERAH SEKATA. 🍊 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin. . KULIT MUDA & TEGANG. 🍊 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda. . KULIT CANTIK & SIHAT. 🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda. . KULIT LEMBAB & LEMBUT. 🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda. . KULIT BEBAS JERAWAT. 🍊 Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat. . KULIT BEBAS JERAGAT. 🍊 Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten. . Ingin merasai sendiri kebaikan dan keistimewaan Vit C Series by Annona? Whatsapp sis di talian 📲 013-2857776 @ klik saja link biru di BIO untuk dapatkan free postage.😘 . . #serum  #serumvitamin  #serumvitaminc  #serumjerawat  #serumjeragat  #vitamincserum  #vcsannona  #blackheadsremover  #blackheadremoval  #cleanser  #moisturizer  #pencucimuka  #produkkecantikan  #cosmetik  #rawatanjerawat  #rawatanjeragat  #rawatankulit  #sunprotection  #rawatanwajah  #dermaroller  #dermarollermurah  #dermarollervitc  #dermarollermalaysia  #skincare  #facecare  #annonaskincare  #skincaremalaysia  #skincaremurah  #faceserum  #vitamincserumannona 
BASIC BEAUTY VITAMIN C BY ANNONA
.
1. 1 UNIT VIT C SERUM 5ml
2. 1 UNIT VIT C GENTLE CLEANSER 60ml
3. 1 UNIT VIT C MOISTURISING CREAM 15g
.
Alami masalah pada wajah dan perlukan rawatan secara sihat serta tidak merbahaya? Combo Basic Beauty Vit C Series By Annona penyelesaiannya.
.
🍊ANTARA KEISTIMEWAAN VITAMIN C SERUM BY ANNONA🍊
.
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
🍊 Vitamin C Moisturising Cream with SPF30
.
☑️ Pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi  Vitamin C.
☑️ Mempunyai SPF 30 untuk lindungi kulit anda dari sinar Matahari 🌞
☑️ Dengan khasiat Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide & Hyaluronic Acid.
☑️ Tidak melekit dan cepat meresap dengan sedikit urutan wajah.
☑️ Sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
.
🍋VITAMIN C GENTLE CLEANSER🍋
.
Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
FUNGSI VCGC
🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit
.
Dapatkan BEAUTY BASIC COMBO sekarang sementara stock masih ada. Whatsapp sis pada no di bawah👇🏻
.
📲 013-2857776
📲 013-2857776
📲 013-2857776
.
.
#serum #serumvitamin #serumvitaminc #serumjerawat #serumjeragat #vitamincserum #vcsannona #blackheadsremover #blackheadremoval #cleanser #moisturizer #pencucimuka #produkkecantikan #cosmetik #rawatanjerawat #rawatanjeragat #rawatankulit #sunprotection #rawatanwajah #dermaroller #dermarollermurah #dermarollervitc #dermarollermalaysia #skincare #facecare #annonaskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #faceserum #vitamincserumannona
BASIC BEAUTY VITAMIN C BY ANNONA . 1. 1 UNIT VIT C SERUM 5ml 2. 1 UNIT VIT C GENTLE CLEANSER 60ml 3. 1 UNIT VIT C MOISTURISING CREAM 15g . Alami masalah pada wajah dan perlukan rawatan secara sihat serta tidak merbahaya? Combo Basic Beauty Vit C Series By Annona penyelesaiannya. . 🍊ANTARA KEISTIMEWAAN VITAMIN C SERUM BY ANNONA🍊 . ✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk). ✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam). ✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa). . 🍊 Vitamin C Moisturising Cream with SPF30 . ☑️ Pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi Vitamin C. ☑️ Mempunyai SPF 30 untuk lindungi kulit anda dari sinar Matahari 🌞 ☑️ Dengan khasiat Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide & Hyaluronic Acid. ☑️ Tidak melekit dan cepat meresap dengan sedikit urutan wajah. ☑️ Sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi. . 🍋VITAMIN C GENTLE CLEANSER🍋 . Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. . FUNGSI VCGC 🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit 🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit 🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah 🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit . Dapatkan BEAUTY BASIC COMBO sekarang sementara stock masih ada. Whatsapp sis pada no di bawah👇🏻 . 📲 013-2857776 📲 013-2857776 📲 013-2857776 . . #serum  #serumvitamin  #serumvitaminc  #serumjerawat  #serumjeragat  #vitamincserum  #vcsannona  #blackheadsremover  #blackheadremoval  #cleanser  #moisturizer  #pencucimuka  #produkkecantikan  #cosmetik  #rawatanjerawat  #rawatanjeragat  #rawatankulit  #sunprotection  #rawatanwajah  #dermaroller  #dermarollermurah  #dermarollervitc  #dermarollermalaysia  #skincare  #facecare  #annonaskincare  #skincaremalaysia  #skincaremurah  #faceserum  #vitamincserumannona 
TESTIMONY BERJAYA PENGGUNAAN VITAMIN C SERUM BY ANNONA 😍
.
Kenapa memilih Vit C Serum by Annona? Kerana bahan asas serum ialah VITAMIN C dan jom kita lihat keistimewaan Vit C untuk kulit dan wajah.
.
KULIT CERAH SEKATA.
🍊 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin.
.
KULIT MUDA & TEGANG.
🍊 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda.
.
KULIT CANTIK & SIHAT.
🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda.
.
KULIT LEMBAB & LEMBUT.
🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda.
.
KULIT BEBAS JERAWAT.
🍊 Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat.
.
KULIT BEBAS JERAGAT.
🍊 Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten.
.
Ingin merasai sendiri kebaikan dan keistimewaan Vit C Series by Annona? Whatsapp sis di talian 📲 013-2857776 @ klik saja link biru di BIO untuk dapatkan free postage.😘
.
.
TESTIMONY BERJAYA PENGGUNAAN VITAMIN C SERUM BY ANNONA 😍 . Kenapa memilih Vit C Serum by Annona? Kerana bahan asas serum ialah VITAMIN C dan jom kita lihat keistimewaan Vit C untuk kulit dan wajah. . KULIT CERAH SEKATA. 🍊 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin. . KULIT MUDA & TEGANG. 🍊 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda. . KULIT CANTIK & SIHAT. 🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda. . KULIT LEMBAB & LEMBUT. 🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda. . KULIT BEBAS JERAWAT. 🍊 Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat. . KULIT BEBAS JERAGAT. 🍊 Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten. . Ingin merasai sendiri kebaikan dan keistimewaan Vit C Series by Annona? Whatsapp sis di talian 📲 013-2857776 @ klik saja link biru di BIO untuk dapatkan free postage.😘 . .
•••
.
Skincare Youth Shaklee 😍😍
.
Before ni stok untuk 3 bulan kat Malaysia habis dalam masa 3 hari. Dahsyat tau dorang ni. 😂
.
Esok lusa dah boleh boleh beli loose pack. ❤
.
Dalam set penjagaan #YOUTH ni ada 6 produk utama.
.
💐Luminous Gel Oil Cleanser
💐Perfecting Skin Toner
💐Youth Activating Serum
💐Age Defense Moisturiser SPF50
💐Advanced Renewal Night Cream
💐Radiance C + E
.
Ambil masa 8 tahun kajian tau. 😉
.
Ada yang nak risik-risik Youth? Meh pm.
.
Trusted SID
Seha
017-9208706
••• . Skincare Youth Shaklee 😍😍 . Before ni stok untuk 3 bulan kat Malaysia habis dalam masa 3 hari. Dahsyat tau dorang ni. 😂 . Esok lusa dah boleh boleh beli loose pack. ❤ . Dalam set penjagaan #YOUTH  ni ada 6 produk utama. . 💐Luminous Gel Oil Cleanser 💐Perfecting Skin Toner 💐Youth Activating Serum 💐Age Defense Moisturiser SPF50 💐Advanced Renewal Night Cream 💐Radiance C + E . Ambil masa 8 tahun kajian tau. 😉 . Ada yang nak risik-risik Youth? Meh pm. . Trusted SID Seha 017-9208706
🌼Conoce nuestra línea Luminesce® completa, con más de 200 factores de crecimiento derivados de células madres adultas🍃🌸¡Convierta su baño en su spa personal simplemente agregando la línea de cuidado de la piel Luminesce! 💆🏼
____________________

Consulta por tu tratamiento al whatsapp +1809 779-4916
____________________

Entregas y 🛍 Envíos a mas de 120 paises por pagar🚚📦🌏
____________________

#Luminesce #joven #salud #cuidatupiel #Suero #Cleanser #Daily #Night #Lifting #Masque #Body #elsalvador #panama #colombia #argentina #mexico #costarica #chile #brasil #peru #mega #instagood #instagram #puertorico #viernes #domingo #cuidadodepiel #luminesce
🌼Conoce nuestra línea Luminesce® completa, con más de 200 factores de crecimiento derivados de células madres adultas🍃🌸¡Convierta su baño en su spa personal simplemente agregando la línea de cuidado de la piel Luminesce! 💆🏼 ____________________ Consulta por tu tratamiento al whatsapp +1809 779-4916 ____________________ Entregas y 🛍 Envíos a mas de 120 paises por pagar🚚📦🌏 ____________________ #Luminesce  #joven  #salud  #cuidatupiel  #Suero  #Cleanser  #Daily  #Night  #Lifting  #Masque  #Body  #elsalvador  #panama  #colombia  #argentina  #mexico  #costarica  #chile  #brasil  #peru  #mega  #instagood  #instagram  #puertorico  #viernes  #domingo  #cuidadodepiel  #luminesce 
Mary Kay Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser leaves skin feeling soft, thanks to its delightful blend of mineral-rich Bamboo Powder and Kiwi Seeds. 🥝 #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #Beauty #SkinCare #BodyCare #Kiwi #Bamboo #Lotus #Loofah #Cleanse #Cleanser #Refreshing #Rejuvenate #SmoothSkin #Exfoliant #GentleExfoliator
.
Amalina
☎️ 013-6456318
Click link on bio ❤️
〰️8大功效⤵️
补水 保湿 亮肤 紧致
弹力 修护 舒缓 平衡#pearlosophy#真珠美学#quinnmate#oxygen#super#cleanser#serum#bb#cream#eye#revice#cream#essence#emulsion#made#korean#france#face#beauty#love#natural#fruity#drinks
〰️纯珍珠母发酵150小时,不含一滴酒精。小分子水无粘稠剂,通过毛细血管吸收,内含海百合神经因子,促进细胞生长。搞定痘痘、痘印、红血丝、斑、激素脸、肤色暗黑等一系列让你降低颜值的问题。#pearlosophy#真珠美学#quinnmate#oxygen#super#cleanser#serum#bb#cream#eye#revice#cream#essence#emulsion#made#korean#france#face#beauty#love#natural#fruity#drinks
Banila Co Clean It Zero 100 ML (removes make up and whisks away pore-clogged impurities) 
Purity (for sensitive skin) and Resveratrol( for oily skin) Available. 
RM80 
Pm for details. 
#cleanit #zero #banilaco #cleanser #oilyskin #sensitiveskin #purity #resveratrol
Cleanse twice, both morning and evening. You need your skin to be clean in the morning as it's been repairing  and shedding during the night, while in the evening your face has been exposed to toxins, oils and environmental  pollution, so removing all this is essential. If you need good cleanser recommendations,  I am happy to help!
.
.
.
.
#doublecleanse #skincareroutine  #cleanser #cleanskin #healthyskin #facial #facemassage #spaday #williamsburg
Well i found the best "cleanser & serum" start from this year act.
.

Masa memula dapat tahu @syafiqahaina nak keluar #ainaaserum and #ainaacleanser . Takut tau nak cuba.😣
.

Tapi mimi tahu Syafiqah Aina nak yang terbaik untuk semua orang dan orang sekeliling dia. So berani kan dirilah nak cuba produk dia.✊🏻
.

And yasssss!!! 😍Alhamdulillah sesuai untuk kulit Mimi dan kulit kawan kawan mimi (cust). Ramai beri feedback positif tau tentang produk #nsabeauty ni
.

So u guys should immediately grab this #awesome #serum and #cleanser. For area #pasirgudang .Mimi open untuk COD with the best price💖
Well i found the best "cleanser & serum" start from this year act. . Masa memula dapat tahu @syafiqahaina nak keluar #ainaaserum  and #ainaacleanser  . Takut tau nak cuba.😣 . Tapi mimi tahu Syafiqah Aina nak yang terbaik untuk semua orang dan orang sekeliling dia. So berani kan dirilah nak cuba produk dia.✊🏻 . And yasssss!!! 😍Alhamdulillah sesuai untuk kulit Mimi dan kulit kawan kawan mimi (cust). Ramai beri feedback positif tau tentang produk #nsabeauty  ni . So u guys should immediately grab this #awesome  #serum  and #cleanser . For area #pasirgudang  .Mimi open untuk COD with the best price💖
最近很愛用O2泡沫潔顏
可以當平常洗臉也可當卸妝用
卸妝用的量就要多一點了

這也是the saem一項讓我驚艷的產品
像我這麼懶惰的人超適合,只要把潔顏乳直接塗抹整張臉泡泡就會自動起泡

直接附上影片(右滑)
已經先抹半張臉,仔細看可以看到泡沫在溶解妝容,另一半就直接抹給你們看啦~起泡速度很快就等泡泡吸附差不多,然後再按摩整張臉就能洗掉囉

很喜歡這款有淡淡香味,洗完後也不乾澀,韓國潔顏品有些洗完很乾,但這瓶不會,整個就愛上

去年底只買了一瓶來用看看,根本覺得不夠啊,剛好媽媽有認識的人去韓國又幫我帶了兩罐,不怕用完用不到了

上網查過台灣也有實體店面,但價格就比當地買還貴,想去嘗試的人不知道到櫃上是否能試用,韓國試用都很大方,所以彩妝保養品,我還是喜歡到當地購買。
#thesaem #더샘  #makeup #GemMiracleBlackPearlO2BubbleMask #黑珍珠泡泡面膜 #taiwan #daily #cleanser #skincare #foam #remover #popdaily #populzzang
最近很愛用O2泡沫潔顏 可以當平常洗臉也可當卸妝用 卸妝用的量就要多一點了 這也是the saem一項讓我驚艷的產品 像我這麼懶惰的人超適合,只要把潔顏乳直接塗抹整張臉泡泡就會自動起泡 直接附上影片(右滑) 已經先抹半張臉,仔細看可以看到泡沫在溶解妝容,另一半就直接抹給你們看啦~起泡速度很快就等泡泡吸附差不多,然後再按摩整張臉就能洗掉囉 很喜歡這款有淡淡香味,洗完後也不乾澀,韓國潔顏品有些洗完很乾,但這瓶不會,整個就愛上 去年底只買了一瓶來用看看,根本覺得不夠啊,剛好媽媽有認識的人去韓國又幫我帶了兩罐,不怕用完用不到了 上網查過台灣也有實體店面,但價格就比當地買還貴,想去嘗試的人不知道到櫃上是否能試用,韓國試用都很大方,所以彩妝保養品,我還是喜歡到當地購買。 #thesaem  #더샘  #makeup  #GemMiracleBlackPearlO2BubbleMask  #黑珍珠泡泡面膜  #taiwan  #daily  #cleanser  #skincare  #foam  #remover  #popdaily  #populzzang 
Innisfree - Green Tea Foam Cleanser
Rp 120,000
.
Sabun pembersih wajah yang mengandung bahan alami dan ekstrak fresh jeju green tea berfungsi membersihkan secara maksimal make-up, debu, kotoran dan minyak berlebih pada wajah. Kaya akan asam amino dan mineral yang melembabkan dan mencerahkan kulit yang telah mengalami dehidrasi.
Cocok digunakan untuk semua jenis kulit. + Exfoliate skin
+ Anti aging
+ Regenerasi sel
+ Mengangkat kulit mati
+ Membersihkan wajah dari polusi dan udara kotor
+ Antibacterial
+ Refresh skin
+ Menenangkan wajah stres

Isi 150gr
Exp. 04 Mar 2021
.
For More Info : 
Line: @nyj4632x (pakai@)
WA: 0812.9666.0208
.
#innisfree #foamcleanser #innisfreegreenteafoam #innisfreegreenteafoamcleanser #sabunwajah #pembersihwajah #cleanser #cosmetics #supplier #koreancosmetics #original #originalbranded #truatedseller
Innisfree - Green Tea Foam Cleanser Rp 120,000 . Sabun pembersih wajah yang mengandung bahan alami dan ekstrak fresh jeju green tea berfungsi membersihkan secara maksimal make-up, debu, kotoran dan minyak berlebih pada wajah. Kaya akan asam amino dan mineral yang melembabkan dan mencerahkan kulit yang telah mengalami dehidrasi. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit. + Exfoliate skin + Anti aging + Regenerasi sel + Mengangkat kulit mati + Membersihkan wajah dari polusi dan udara kotor + Antibacterial + Refresh skin + Menenangkan wajah stres Isi 150gr Exp. 04 Mar 2021 . For More Info : Line: @nyj4632x (pakai@) WA: 0812.9666.0208 . #innisfree  #foamcleanser  #innisfreegreenteafoam  #innisfreegreenteafoamcleanser  #sabunwajah  #pembersihwajah  #cleanser  #cosmetics  #supplier  #koreancosmetics  #original  #originalbranded  #truatedseller 
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM
🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
🙅 MEREMAJAKAN KULIT
🙅 MENEGANGKAN KULIT
🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM
🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS

RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃
PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊
NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS

HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769
❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih
#cleanser
#sabun
#guavaleafacialsoap
#qalbu
#sabunjambu
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM 🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK 🙅 MEREMAJAKAN KULIT 🙅 MENEGANGKAN KULIT 🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM 🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃 PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊 NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769 ❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih  #cleanser  #sabun  #guavaleafacialsoap  #qalbu  #sabunjambu 
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM
🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
🙅 MEREMAJAKAN KULIT
🙅 MENEGANGKAN KULIT
🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM
🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS

RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃
PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊
NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS

HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769
❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih
#cleanser
#sabun
#guavaleafacialsoap
#qalbu
#sabundaunjambu
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM 🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK 🙅 MEREMAJAKAN KULIT 🙅 MENEGANGKAN KULIT 🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM 🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃 PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊 NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769 ❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih  #cleanser  #sabun  #guavaleafacialsoap  #qalbu  #sabundaunjambu 
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM
🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
🙅 MEREMAJAKAN KULIT
🙅 MENEGANGKAN KULIT
🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM
🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS

RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃
PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊
NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS

HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769
❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih
#cleanser
#sabun
#guavaleafacialsoap
#qalbu
#sabundaunjambu
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM 🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK 🙅 MEREMAJAKAN KULIT 🙅 MENEGANGKAN KULIT 🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM 🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃 PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊 NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769 ❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih  #cleanser  #sabun  #guavaleafacialsoap  #qalbu  #sabundaunjambu 
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM
🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
🙅 MEREMAJAKAN KULIT
🙅 MENEGANGKAN KULIT
🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM
🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS

RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃
PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊
NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS

HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769
❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih
#cleanser
#sabun
#guavaleafacialsoap
#qalbu
#sabundaunjambu
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM 🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK 🙅 MEREMAJAKAN KULIT 🙅 MENEGANGKAN KULIT 🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM 🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃 PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊 NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769 ❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih  #cleanser  #sabun  #guavaleafacialsoap  #qalbu  #sabundaunjambu 
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM
🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
🙅 MEREMAJAKAN KULIT
🙅 MENEGANGKAN KULIT
🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM
🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS

RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃
PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊
NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS

HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769
❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih
#cleanser
#sabun
#guavaleafacialsoap
#qalbu
#sabundaunjambu
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM 🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK 🙅 MEREMAJAKAN KULIT 🙅 MENEGANGKAN KULIT 🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM 🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃 PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊 NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769 ❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih  #cleanser  #sabun  #guavaleafacialsoap  #qalbu  #sabundaunjambu 
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM
🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
🙅 MEREMAJAKAN KULIT
🙅 MENEGANGKAN KULIT
🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM
🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS

RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃
PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊
NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS

HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769
❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih
#cleanser
#sabun
#guavaleafacialsoap
#qalbu
#sabundaunjambu
🙅 BEBAS JERAWAT 🙅 BEBAS JERAGAT 🙅 TIADA LAGI KULIT KUSAM 🙅‍♀️ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK 🙅 MEREMAJAKAN KULIT 🙅 MENEGANGKAN KULIT 🙅 TIADA LAGI BINTIK HITAM 🙅 TIADA LAGI BLACKHEADS & WHITEHEADS RAMUAN KAMPUNG BEBAS KIMIA, BEBAS BAHAN BERBAHAYA. 100% HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. 🍃GUAVA LEAF FACIAL SOAP 🍃 PROMOSI PENGENALAN 🎊 🎊🎊 NORMAL PRICE RM29.90 SEM/ RM35.90 SS HARGA PROMOSI RM25 SAHAJA 🎉🎉🎉 CEPAT! DAPATKAN SABUN DAUN JAMBU DGN AGENT-AGENT BERDEKATAN ANDA SEGERA! "PROJEK KULIT PUTIH BERSIH SEBELUM RAYA!" 📲0136699769 ❤❤❤❤🍃🍃🍃🍃❤❤❤❤ #mukabersih  #cleanser  #sabun  #guavaleafacialsoap  #qalbu  #sabundaunjambu 
Брови - это 90% твоего selfie!
Welcome to @dubai.view_msk 👏🏼
Броу-стилист Инна🙋🏼
•
Использовали:
✔️SPA для бровей (подготовка к окрашиванию, скраб #hennaspa
✔️гидрогелевые патчи для области вокруг глаз(снимает отеки, разглаживает мелкие морщинки,свежий взгляд)
✔️#cleanser лосьон для подготовки бровей к окрашиванию) #hennaspa
✔️окрашивание #хна #eccobeauty 🌱
✔️коррекция пинцетом, бритва для бровей 🙌#eyebrowrazor 🌸
✔️укладка бровей гелем #артвизаж
•
⭐️Для записи на коррекцию и окрашивание
☎️8925•651•11•98
Не забывайте про ONLINE запись📮в DIKIDI
📮DIRECT
#бровимосква
#биотатуажбровеймск
#ресницымосква
#toppeople77
#наращиваниересницмосква 
#ногтимосква 
#маникюрмосква 
#маникюрмск
#дизайнногтеймск 
#идеальныйманикюрмск 
#moscow
#nailsmsk
#nails
Брови - это 90% твоего selfie! Welcome to @dubai.view_msk 👏🏼 Броу-стилист Инна🙋🏼 • Использовали: ✔️SPA для бровей (подготовка к окрашиванию, скраб #hennaspa  ✔️гидрогелевые патчи для области вокруг глаз(снимает отеки, разглаживает мелкие морщинки,свежий взгляд) ✔️#cleanser  лосьон для подготовки бровей к окрашиванию) #hennaspa  ✔️окрашивание #хна  #eccobeauty  🌱 ✔️коррекция пинцетом, бритва для бровей 🙌#eyebrowrazor  🌸 ✔️укладка бровей гелем #артвизаж  • ⭐️Для записи на коррекцию и окрашивание ☎️8925•651•11•98 Не забывайте про ONLINE запись📮в DIKIDI 📮DIRECT #бровимосква  #биотатуажбровеймск  #ресницымосква  #toppeople77  #наращиваниересницмосква  #ногтимосква  #маникюрмосква  #маникюрмск  #дизайнногтеймск  #идеальныйманикюрмск  #moscow  #nailsmsk  #nails 
‘s video 
trying something new 🤩
no music sorry it kept getting copyrighted 
fc; 55
t a g s 
#niche #nichememe #followforfollow #like4like #aesthetic #nichememeaccount #nichememer #memes #memeoftheday #love #color #skin #skincare #glowing #highlight #cleanser #oil #sephora #selfcare #summer #orange #orangeaesthetic #fun #video
Moisturizing Green Tea, not just for your tea time: Real Fresh Cleansing Stick Green Tea 🛍 Available @sokoglam 
#greentea #fresh #cleansingstick #cleanser #clean #green #gentle #kbeauty #beauty #skincare #skin #healthy #shop #trendy #love
Rejuvenate & purify your skin with Nutraclin .:)
The perfect daily defense against sweat dirt & bacteria for all skin types.
•Shop Link In Bio
•COD Available
#Emegamartindia
Rejuvenate & purify your skin with Nutraclin .:) The perfect daily defense against sweat dirt & bacteria for all skin types. •Shop Link In Bio •COD Available #Emegamartindia 
고급 어메니티로 유명한 아미니, 천연샴푸이지만 성분 착하고 건강하고 고운 거품이 많이많이 만들어져요! 긴 생머리라 샴푸 펌핑 나도 모르게 많이 많이 하는데 아미니 헤어클렌저는 2번만 꾹꾹 짜서 개운하게 샴푸 할 수 있어요 💚 #amini #hair #hairstyle #hairstyles #green #cleanser #shampoo #rinse #amenities #hotel #kit #treatment #bubble #bubblebubble #insta #아미니 #내추럴헤어클렌저 #천연샴푸 #샴푸추천 #온가족샴푸 #욕실스타그램
고급 어메니티로 유명한 아미니, 천연샴푸이지만 성분 착하고 건강하고 고운 거품이 많이많이 만들어져요! 긴 생머리라 샴푸 펌핑 나도 모르게 많이 많이 하는데 아미니 헤어클렌저는 2번만 꾹꾹 짜서 개운하게 샴푸 할 수 있어요 💚 #amini  #hair  #hairstyle  #hairstyles  #green  #cleanser  #shampoo  #rinse  #amenities  #hotel  #kit  #treatment  #bubble  #bubblebubble  #insta  #아미니  #내추럴헤어클렌저  #천연샴푸  #샴푸추천  #온가족샴푸  #욕실스타그램 
Selamat malam uolls
.
.
Haaa esok isnin dah start kerja kan?? Mesti ada yang kerja tengah panas kan?? Uolls jangan risau.. esok calit je Whiterose Perfect Foundation ni!
.
.
Whiterose Perfect Foundation ni dapat melindungi kulit uolls daripada sinaran matahari sebab adanya SPF50😱😱
.
.
Jom miliki Whiterose hari ni
🛍 Trial Set Whiterose Perfect Foundation - RM60
🏵 PERCUMA Rose Facial Soap
🚛 FREE POSTAGE
📱Http://www.wasap.my/601116661786
.
.
#whiterosefoundation #beauty #cleanser #health #skincare #cream #include #daycream #serum #foundation #spf50 #flawless #glowing #antiaging #whitening #bestproduct #facial #magic #cream #spaday #meletop #letscantik #tipsbeauty #beauty #secretofbeautyskincare #skincare #loveyourskin
Selamat malam uolls . . Haaa esok isnin dah start kerja kan?? Mesti ada yang kerja tengah panas kan?? Uolls jangan risau.. esok calit je Whiterose Perfect Foundation ni! . . Whiterose Perfect Foundation ni dapat melindungi kulit uolls daripada sinaran matahari sebab adanya SPF50😱😱 . . Jom miliki Whiterose hari ni 🛍 Trial Set Whiterose Perfect Foundation - RM60 🏵 PERCUMA Rose Facial Soap 🚛 FREE POSTAGE 📱Http://www.wasap.my/601116661786 . . #whiterosefoundation  #beauty  #cleanser  #health  #skincare  #cream  #include  #daycream  #serum  #foundation  #spf50  #flawless  #glowing  #antiaging  #whitening  #bestproduct  #facial  #magic  #cream  #spaday  #meletop  #letscantik  #tipsbeauty  #beauty  #secretofbeautyskincare  #skincare  #loveyourskin 
I have such sensitive skin it scares me. Anyone else in that overly  sensitive club? Mind breaks out so damn easily.Saw this idea on line so....
#nichememes #niche #skincare #faceroutine
 #beauty #skin  #charcoal #biore  #neutrogena #tula #teasoap  #purity #cleanser #toner #moisturizer #acne #face #facemask
Good Sunday mini Darlings 🐼 sit mim letschde post sind paar täg/wuche vergange. & das het e guete grund! 😜 & zwar hani i dere ziit die zwei maskene/cleanser vo de Marke TONY MOLY, wo bi sephora erhältlich sind, testet. De hellblaui Panda isch en cleanser wo ich meistens bruche, nachdem ich mich ganz abgschminkt han. Mer brucht würklich nöd so viel produkt, deswege isch mine nanig mal ide hälfti 😂. Massiere mis gsicht demit ii & spüeles aschlüssend ab. S‘coole a dem Cleanser isch, dass er e zemmli festi Konsistenz het, jedoch sobald mer mit de Körperwärmi resp. de Finger in Kontakt chund wirds fast flüssig. Aschlüssend nehmi de dunkelblaui Panda wo en Maske isch wo d‘huutfarb chli ebemässiger macht, falls z.B. rötige vorhande sind usw. d‘Huut wird au sehr weich & gschmeidig über Nacht. D‘Hut wirkt & isch gsünder damit. De lahn ich die ganz Nacht druffe! Das sind mini persönliche Erfahrige mit dene zwei Produkt in Kombination. Ich hoff ihr probierets uns & wür mi mega freue z‘ghöre ob ihr die Produkt scho kenned, selber brucht hend & was ihr devo haltet. Schöne Sunntig mini Darlings 😘 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #tonymoly #sephora #sephoraswitzerland #cleanser
Good Sunday mini Darlings 🐼 sit mim letschde post sind paar täg/wuche vergange. & das het e guete grund! 😜 & zwar hani i dere ziit die zwei maskene/cleanser vo de Marke TONY MOLY, wo bi sephora erhältlich sind, testet. De hellblaui Panda isch en cleanser wo ich meistens bruche, nachdem ich mich ganz abgschminkt han. Mer brucht würklich nöd so viel produkt, deswege isch mine nanig mal ide hälfti 😂. Massiere mis gsicht demit ii & spüeles aschlüssend ab. S‘coole a dem Cleanser isch, dass er e zemmli festi Konsistenz het, jedoch sobald mer mit de Körperwärmi resp. de Finger in Kontakt chund wirds fast flüssig. Aschlüssend nehmi de dunkelblaui Panda wo en Maske isch wo d‘huutfarb chli ebemässiger macht, falls z.B. rötige vorhande sind usw. d‘Huut wird au sehr weich & gschmeidig über Nacht. D‘Hut wirkt & isch gsünder damit. De lahn ich die ganz Nacht druffe! Das sind mini persönliche Erfahrige mit dene zwei Produkt in Kombination. Ich hoff ihr probierets uns & wür mi mega freue z‘ghöre ob ihr die Produkt scho kenned, selber brucht hend & was ihr devo haltet. Schöne Sunntig mini Darlings 😘 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #tonymoly  #sephora  #sephoraswitzerland  #cleanser 
아미니 동생브랜드 롤리오, 클렌징 라인 마음에 들어서 다다 써보는 중! 셔벗같이 체온에 사르르 녹는 제형이라 클렌징하는 재미도 있고 향기도 좋아요, 롤링 하는 재미 💚 #롤리오 #보타니컬믹스 #클렌징밤 #저자극클렌저 #cleansing #cleanser #cleansingbalm #balm #clean #green #skyblue #tree #leaf #botanical #botanic #amini
Regrann from @salimafitit -  Get yourself to drinking our detox tea to help you with 
Bloating 
Constipation 
Weightloss
Indigestion & 
Other benefits too
Yes you can have it this Ramadan as well•
You will be amazed at how well it works...Dm me or WhatsApp on 07479422894 for more details 🚫please no time wasters at all🚫

#weightlossmotivation #results #ramadhan #ramadan #ramadan2018 #detox #ramadandetox #weightlossjourney #weightloss #health #healthy #cleanse #cleanser #organic #natural #herbs #cleaneating #halal #tea #detox #detoxtea #babyweight #mummytummy #mummy #london #fat #bloating #customer #reviews #happycustomer
Regrann from @salimafitit - Get yourself to drinking our detox tea to help you with Bloating Constipation Weightloss Indigestion & Other benefits too Yes you can have it this Ramadan as well• You will be amazed at how well it works...Dm me or WhatsApp on 07479422894 for more details 🚫please no time wasters at all🚫 #weightlossmotivation  #results  #ramadhan  #ramadan  #ramadan2018  #detox  #ramadandetox  #weightlossjourney  #weightloss  #health  #healthy  #cleanse  #cleanser  #organic  #natural  #herbs  #cleaneating  #halal  #tea  #detox  #detoxtea  #babyweight  #mummytummy  #mummy  #london  #fat  #bloating  #customer  #reviews  #happycustomer 
Aloe vera atau lidah buaya adalah bahan yang terkandung dalam MELILEA Soothing Milk Cleanser dan Herbal Cleanser. Aloe Vera adalah tanaman yang terkenal memiliki banyak manfaat bagi kulit. Selain bermanfaat untuk membersihkan kulit dari berbagai macam kotoran, kandungan aloe vera pada cleanser juga memiliki berbagai macam manfaat lho. Apa saja? Yuk kita lihat informasinya berikut ini!

#melilea #melileaindonesia #cleanser #soothingmilkcleanser #herbalcleanser #aloevera #lidahbuaya #facialwash #pembersihwajah #tipskecantikan #beautytips #beautyskin #cleanskin #skincare #skincaremelilea #botanicalskincare #botanikal #dailyskincare
Aloe vera atau lidah buaya adalah bahan yang terkandung dalam MELILEA Soothing Milk Cleanser dan Herbal Cleanser. Aloe Vera adalah tanaman yang terkenal memiliki banyak manfaat bagi kulit. Selain bermanfaat untuk membersihkan kulit dari berbagai macam kotoran, kandungan aloe vera pada cleanser juga memiliki berbagai macam manfaat lho. Apa saja? Yuk kita lihat informasinya berikut ini! #melilea  #melileaindonesia  #cleanser  #soothingmilkcleanser  #herbalcleanser  #aloevera  #lidahbuaya  #facialwash  #pembersihwajah  #tipskecantikan  #beautytips  #beautyskin  #cleanskin  #skincare  #skincaremelilea  #botanicalskincare  #botanikal  #dailyskincare 
Pembersihan Semulajadi & Pemulihan.
Blueberry cleanser rm59

Sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya yang bermanfaat untuk kulit Lelah & Dull.

@ Bau Blueberry yang menyegarkan
@ Berkesan untuk meningkatkan keanjalan kulit dan memulihkan kulit kusam
@Blueberries mengandungi antioksidan tertinggi untuk melindungi sel dan meningkatkan sistem imun
@ Meneutralkan radikal bebas yang mempengaruhi penuaan, menyembuhkan luka dan pelembap berkesan
@ Menenangkan kulit yang letih dan memudahkan kerosakan ray ultraviolet
@Membantu mengetatkan liang dan kulit yang kukuh
@ Cemerlang dalam anti-bakteria dan pembersihan kulit
@Menyimpan kulit lembap, anjal dan cantik
@Mengandungi sifat yang serupa dengan kolagen yang akan membantu menghidupkan semula kolagen kulit
@Bahan-bahan utama blueberry, ekstrak teh hijau dan ekstrak kacang soya hitam 
Apa ia lakukan

@Perlahan-lahan menghilangkan solekan, sebum dari permukaan kulit & membuang sampah dalam liang tanpa mengeringkan atau menjengkelkan kulit, menjadikan kulit berasa lebih lembut & licin.

@Mengandungi ekstrak blueberry yang berkesan dalam meningkatkan keanjalan kulit & memulihkan kulit yang kusam.

@Kulit berasa bersih, segar dan terhidrat!

@Bebas paraben, tanpa sulfat, tanpa pigmen, bebas silikon dan mineral tanpa minyak untuk penjagaan kulit semulajadi. .

#blueberrycleanser #blueberry #cleanser #skincarekoreamalaysia #skincare #chamosacacimurah #chamosacaci #skincarekorea #sayajual #isell
Pembersihan Semulajadi & Pemulihan. Blueberry cleanser rm59 Sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya yang bermanfaat untuk kulit Lelah & Dull. @ Bau Blueberry yang menyegarkan @ Berkesan untuk meningkatkan keanjalan kulit dan memulihkan kulit kusam @Blueberries mengandungi antioksidan tertinggi untuk melindungi sel dan meningkatkan sistem imun @ Meneutralkan radikal bebas yang mempengaruhi penuaan, menyembuhkan luka dan pelembap berkesan @ Menenangkan kulit yang letih dan memudahkan kerosakan ray ultraviolet @Membantu mengetatkan liang dan kulit yang kukuh @ Cemerlang dalam anti-bakteria dan pembersihan kulit @Menyimpan kulit lembap, anjal dan cantik @Mengandungi sifat yang serupa dengan kolagen yang akan membantu menghidupkan semula kolagen kulit @Bahan-bahan utama blueberry, ekstrak teh hijau dan ekstrak kacang soya hitam Apa ia lakukan @Perlahan-lahan menghilangkan solekan, sebum dari permukaan kulit & membuang sampah dalam liang tanpa mengeringkan atau menjengkelkan kulit, menjadikan kulit berasa lebih lembut & licin. @Mengandungi ekstrak blueberry yang berkesan dalam meningkatkan keanjalan kulit & memulihkan kulit yang kusam. @Kulit berasa bersih, segar dan terhidrat! @Bebas paraben, tanpa sulfat, tanpa pigmen, bebas silikon dan mineral tanpa minyak untuk penjagaan kulit semulajadi. . #blueberrycleanser  #blueberry  #cleanser  #skincarekoreamalaysia  #skincare  #chamosacacimurah  #chamosacaci  #skincarekorea  #sayajual  #isell 
Lepas COD terus restock. Bukan main penangan promo #NSAYANGIBU kali ni. Korang sempat beli tak promo #NSAYANGIBU ? Siapa nk kalau extand promo ni ?! Cepat komen "NAK" dkt @nsabeautyofficial.
.
.
.
Siapa tanak tlepas peluang stock kalini boleh terus DM / CLICK LINK IN BIO ☝
.
.
.  #nsateamnellysa #nsabeautysenai #beautycarejohorbahru #ainaaserum #ainaacleanser #serumsyafiqahaina #cleansersyafiqahaina #cleanser #serumbest #purifyinggel #byemracne #mukajerawat #healthyskin #silkyskin #serumbest #serumno1malaysia #bestintown #serum #flawless #tanakputihnakflawless #cantik #nakcantik
Lepas COD terus restock. Bukan main penangan promo #NSAYANGIBU  kali ni. Korang sempat beli tak promo #NSAYANGIBU  ? Siapa nk kalau extand promo ni ?! Cepat komen "NAK" dkt @nsabeautyofficial. . . . Siapa tanak tlepas peluang stock kalini boleh terus DM / CLICK LINK IN BIO ☝ . . . #nsateamnellysa  #nsabeautysenai  #beautycarejohorbahru  #ainaaserum  #ainaacleanser  #serumsyafiqahaina  #cleansersyafiqahaina  #cleanser  #serumbest  #purifyinggel  #byemracne  #mukajerawat  #healthyskin  #silkyskin  #serumbest  #serumno1malaysia  #bestintown  #serum  #flawless  #tanakputihnakflawless  #cantik  #nakcantik 
A sneak peek of our Micro-derm Cleanser. Will you be pre-ordering?
A sneak peek of our Micro-derm Cleanser. Will you be pre-ordering?
#love this #cleanser 🤫 #hotcloth only £4.99 from Audi 😮❤️🙌🏻
Current favourite #facialcleanser after removing my makeup with the #cleansingmilk 
It's the Double Cleansing Foam by #elysylebeauty 
It doesn't dry up my skin. 
Properly cleanse my everyday makeup face. 
It hydrates my skin, leaving it tighten,  moist n supple. 
Try it for ur self. 
Get one. 
Or book a facial appointment with us to experience it. 
#cleanser #facial #mobilefacial #skincaretips #diyfacial #beautygram
#Repost @salimafitit (@get_repost)
・・・
Get yourself to drinking our detox tea to help you with 
Bloating 
Constipation 
Weightloss
Indigestion & 
Other benefits too
Yes you can have it this Ramadan as well•
You will be amazed at how well it works...Dm me or WhatsApp on 07479422894 for more details 🚫please no time wasters at all🚫

#weightlossmotivation #results #ramadhan #ramadan #ramadan2018 #detox #ramadandetox #weightlossjourney #weightloss #health #healthy #cleanse #cleanser #organic #natural #herbs #cleaneating #halal #tea #detox #detoxtea #babyweight #mummytummy #mummy #london #fat #bloating #customer #reviews
#Repost  @salimafitit (@get_repost) ・・・ Get yourself to drinking our detox tea to help you with Bloating Constipation Weightloss Indigestion & Other benefits too Yes you can have it this Ramadan as well• You will be amazed at how well it works...Dm me or WhatsApp on 07479422894 for more details 🚫please no time wasters at all🚫 #weightlossmotivation  #results  #ramadhan  #ramadan  #ramadan2018  #detox  #ramadandetox  #weightlossjourney  #weightloss  #health  #healthy  #cleanse  #cleanser  #organic  #natural  #herbs  #cleaneating  #halal  #tea  #detox  #detoxtea  #babyweight  #mummytummy  #mummy  #london  #fat  #bloating  #customer  #reviews 
#tipsannona untuk Ramadhan ke-4. Kurangkan makanan minuman berkaffien. Jika boleh terus elakkan.😘
#tipsannona  untuk Ramadhan ke-4. Kurangkan makanan minuman berkaffien. Jika boleh terus elakkan.😘
CANTIK DENGAN YOUTH,
NAMPAK MUDA 10 TAHUN.
.
YOUTH SKINCARE keluaran terbaru Shaklee.
Kebanyakkan yang dah guna sendiri Youth bagi feedback positive.
.
🍀Ada yang kulit dari kasar jadi makin licin.
🍀Ada yang jerawat mula kecut, parut makin pudar.
🍀Ada yang biji biji whiteheads kat hidung makin clear.
🍀Ada yang kulit makin cerah, skin tone lebih sekata.
.
.
And semua feedback ni ada yang baru guna YOUTH tak sampai seminggu pun lagi...😍😍
.
.
Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang?
✔ 100% natural - bebas dari bahan kimia BERBAHAYA
✔ 100 vegan - DIESKTRAK daripada tumbuhan semula jadi
✔ Tidak menyebabkan ALLERGIC REACTION
✔ Tidak MENYUMBATKAN liang pori
✔ Tidak diuji ke atas haiwan - CRUELTY FREE
✔ Tidak MEMEDIHKAN mata
✔ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - A DECADE YOUNGER!
✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Bebas GLUTEN
.
Pembelian full set INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET mengandungi:
🌸 Youth Luminious Gel Oil Cleanser
🌸 Youth Perfecting Skin Toner
🌸 Youth Activating Serum
🌸 Youth Age Defense Moisturizer - SPF50
🌸 Youth Advanced Renewal Night Cream
Beli sebelum 18May akan dapat biji biji emas tu (Radiance C+E) FREE.😍
.
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118 
www.wasap.my/60139150118
📮POSTAGE EVERYDAY

#ShakleeAcademy
#YouthSkincare
#MYShakleeYouth
#MYShakleeBeauty
#lookyoungerlonger
#beautyinsideout
#repair #firmness
#radiance
#elingshaklee
#kosmetikmurah
#muamalaysia
#masalahjerawat
#masalahparut
#kulitcerahberseri
#repaircellularDNA
#youthbeautyskincare
#shakleemiri 
#l4l #instagood
#skincare 
#whitening 
#cleanser 
#sayajual #sayajualshaklee 
#shakleemalaysia
#moisturizer #toner
#skinproblem
#shakleemalaysia
CANTIK DENGAN YOUTH, NAMPAK MUDA 10 TAHUN. . YOUTH SKINCARE keluaran terbaru Shaklee. Kebanyakkan yang dah guna sendiri Youth bagi feedback positive. . 🍀Ada yang kulit dari kasar jadi makin licin. 🍀Ada yang jerawat mula kecut, parut makin pudar. 🍀Ada yang biji biji whiteheads kat hidung makin clear. 🍀Ada yang kulit makin cerah, skin tone lebih sekata. . . And semua feedback ni ada yang baru guna YOUTH tak sampai seminggu pun lagi...😍😍 . . Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang? ✔ 100% natural - bebas dari bahan kimia BERBAHAYA ✔ 100 vegan - DIESKTRAK daripada tumbuhan semula jadi ✔ Tidak menyebabkan ALLERGIC REACTION ✔ Tidak MENYUMBATKAN liang pori ✔ Tidak diuji ke atas haiwan - CRUELTY FREE ✔ Tidak MEMEDIHKAN mata ✔ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - A DECADE YOUNGER! ✔ Kesan seawal 7 hari ✔ Bebas GLUTEN . Pembelian full set INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET mengandungi: 🌸 Youth Luminious Gel Oil Cleanser 🌸 Youth Perfecting Skin Toner 🌸 Youth Activating Serum 🌸 Youth Age Defense Moisturizer - SPF50 🌸 Youth Advanced Renewal Night Cream Beli sebelum 18May akan dapat biji biji emas tu (Radiance C+E) FREE.😍 . . . ORDER & INQUIRY, 📲013-915-0118 www.wasap.my/60139150118 📮POSTAGE EVERYDAY #ShakleeAcademy  #YouthSkincare  #MYShakleeYouth  #MYShakleeBeauty  #lookyoungerlonger  #beautyinsideout  #repair  #firmness  #radiance  #elingshaklee  #kosmetikmurah  #muamalaysia  #masalahjerawat  #masalahparut  #kulitcerahberseri  #repaircellularDNA  #youthbeautyskincare  #shakleemiri  #l4l  #instagood  #skincare  #whitening  #cleanser  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #moisturizer  #toner  #skinproblem  #shakleemalaysia 
Great saving here 😍👍🏻
Dull skin, dehydration and enlarged pores. The telltale signs of a hectic lifestyle, and the time to act to help delay the first signs of ageing. Introducing the NovAge True Perfection Skin Care Set, our advanced-performing skin care routine designed especially with busy women in mind.
Powered by patent pending Silk Tree Extract and Acai Plant Stem Cell extract, NovAge True Perfection provides instant hydration, purifies the skin cells to enhance radiance and minimise pores and offers antioxidant protection against free radicals. 11X MORE RADIANT SKIN† - CLINICALLY PROVEN.
The NovAge True Perfection Skin Care Set of six products is designed to follow the Oriflame Youth Enhancing Skin Care Routine. The products are designed to work in harmony to deliver the very best results.
AT LEAST 7x BETTER RESULTS WHEN YOU FOLLOW THE ORIFLAME YOUTH ENHANCING SKIN CARE ROUTINE - CLINICALLY PROVEN†1
Set contains:
NovAge Refining Foaming Gel Cleanser
NovAge Skin Renewing Toner
NovAge True Perfection Refreshing Eye Illuminator
NovAge True Perfection Miracle Perfecting Serum
NovAge True Perfection Perfecting Day Moisturiser
NovAge True Perfection Renewing Night Care† Clinically tested on 22 women †1 Clinically tested result of following the Oriflame Youth Enhancing Skin Care Routine using the NovAge True Perfection Skin Care Set, compared with cleanser and day cream alone.
Was £115 Now £69 😍
#everyday #faceperfects #everydayperfection #hydration #cleanser #novage #toner #moisturiser #helpdelayaging #skincare #skincareroutine #purifying #youthenhancing #clinicallyproven #eyeeluminator #freshface #yougerskin #daycream #nightcream #oriflame #oriflameuk #oriflameskincare #oriflamefacecare
Great saving here 😍👍🏻 Dull skin, dehydration and enlarged pores. The telltale signs of a hectic lifestyle, and the time to act to help delay the first signs of ageing. Introducing the NovAge True Perfection Skin Care Set, our advanced-performing skin care routine designed especially with busy women in mind. Powered by patent pending Silk Tree Extract and Acai Plant Stem Cell extract, NovAge True Perfection provides instant hydration, purifies the skin cells to enhance radiance and minimise pores and offers antioxidant protection against free radicals. 11X MORE RADIANT SKIN† - CLINICALLY PROVEN. The NovAge True Perfection Skin Care Set of six products is designed to follow the Oriflame Youth Enhancing Skin Care Routine. The products are designed to work in harmony to deliver the very best results. AT LEAST 7x BETTER RESULTS WHEN YOU FOLLOW THE ORIFLAME YOUTH ENHANCING SKIN CARE ROUTINE - CLINICALLY PROVEN†1 Set contains: NovAge Refining Foaming Gel Cleanser NovAge Skin Renewing Toner NovAge True Perfection Refreshing Eye Illuminator NovAge True Perfection Miracle Perfecting Serum NovAge True Perfection Perfecting Day Moisturiser NovAge True Perfection Renewing Night Care† Clinically tested on 22 women †1 Clinically tested result of following the Oriflame Youth Enhancing Skin Care Routine using the NovAge True Perfection Skin Care Set, compared with cleanser and day cream alone. Was £115 Now £69 😍 #everyday  #faceperfects  #everydayperfection  #hydration  #cleanser  #novage  #toner  #moisturiser  #helpdelayaging  #skincare  #skincareroutine  #purifying  #youthenhancing  #clinicallyproven  #eyeeluminator  #freshface  #yougerskin  #daycream  #nightcream  #oriflame  #oriflameuk  #oriflameskincare  #oriflamefacecare 
为什么April 22 敢敢涨门槛?有人愿意做吗?答案是肯定有!绝佳的品质、超高的口碑、正规的公司保障、完善的机制体制和无限大的市场前景,就是我们的底气‼️ 今天是520,同时也是最后一天以RM 299加入我们的大家庭,明日门槛全面提高‼️
wechat: believed_1314

#april22#玫瑰能量霜#能量御肤膜#April22玫瑰能量霜#April22能量御肤膜#小能量#新品#能量活肌系列#玫瑰#能量#面膜#april#22#rose#mask#防晒#乳液#面霜#toner#cleanser#energy#cream#优惠#422#eye#新品#眼膜#黑眼圈#油粒#泪沟#细纹
为什么April 22 敢敢涨门槛?有人愿意做吗?答案是肯定有!绝佳的品质、超高的口碑、正规的公司保障、完善的机制体制和无限大的市场前景,就是我们的底气‼️ 今天是520,同时也是最后一天以RM 299加入我们的大家庭,明日门槛全面提高‼️ wechat: believed_1314 #april22 #玫瑰能量霜 #能量御肤膜 #April22玫瑰能量霜 #April22能量御肤膜 #小能量 #新品 #能量活肌系列 #玫瑰 #能量 #面膜 #april #22 #rose #mask #防晒 #乳液 #面霜 #toner #cleanser #energy #cream #优惠 #422 #eye #新品 #眼膜 #黑眼圈 #油粒 #泪沟 #细纹 
I posted my first ever review. It's a review of the Matcha Hemp Hydrating  Cleanser from KraveBeauty
Link here as well as in bio (http://oodoos.blogspot.com/2018/05/kravebeauty-matcha-hemp-hydrating.html?m=1)
Let me know what you think of it in the comments section!

#kravebeauty #hydratingcleanser #matcha #greentea #review #kbeauty #koreanskincare #skincare #cleanser #koreanbeauty #hemp #hempseeds #parabenfree #slsfree #sulfatefree #vegan #crueltyfree #veganskincare #veganproduct
I posted my first ever review. It's a review of the Matcha Hemp Hydrating Cleanser from KraveBeauty Link here as well as in bio (http://oodoos.blogspot.com/2018/05/kravebeauty-matcha-hemp-hydrating.html?m=1) Let me know what you think of it in the comments section! #kravebeauty  #hydratingcleanser  #matcha  #greentea  #review  #kbeauty  #koreanskincare  #skincare  #cleanser  #koreanbeauty  #hemp  #hempseeds  #parabenfree  #slsfree  #sulfatefree  #vegan  #crueltyfree  #veganskincare  #veganproduct 
❥ ⑤②⓪您爱您的眼睛吗?
就让这一天好好呵护它
能量活肌•眼膜为您的双眼诞生
wechat: believed_1314

#april22#玫瑰能量霜#能量御肤膜#April22玫瑰能量霜#April22能量御肤膜#小能量#新品#能量活肌系列#玫瑰#能量#面膜#april#22#rose#mask#防晒#乳液#面霜#toner#cleanser#energy#cream#优惠#422#eye#新品#眼膜#黑眼圈#油粒#泪沟#细纹
JAFRA Lovers, sering merasa terganggu dengan komedo dan jerawat di wajah yang tak kunjung hilang? Penyebabnya secara umum adalah kotoran yang terjebak di dalam pori-pori kulit. Untuk mencegah komedo serta jerawat tumbuh di wajah, pastikan Anda membersihkan wajah secara rutin dengan Advanced Dynamics Mattifying Cleanser. Selain dapat membersihkan wajah, cleanser ini juga dapat mengontrol minyak berlebih lho!

Konsultasi wa 085726402695  #JAFRACosmetics #JAFRAIndonesia
#jafraadipala #jafrajateng #jafrajogja #jafracilacap #likeforfollow #likeforlike #jafrapurwokerto #cilacapkekinian #cilacap #cilacaphitz #cilacaplive #kroyakeren #kroyacantikk #adipala #berjerawat #berminyak #kusam #cleanser #jafra
JAFRA Lovers, sering merasa terganggu dengan komedo dan jerawat di wajah yang tak kunjung hilang? Penyebabnya secara umum adalah kotoran yang terjebak di dalam pori-pori kulit. Untuk mencegah komedo serta jerawat tumbuh di wajah, pastikan Anda membersihkan wajah secara rutin dengan Advanced Dynamics Mattifying Cleanser. Selain dapat membersihkan wajah, cleanser ini juga dapat mengontrol minyak berlebih lho! Konsultasi wa 085726402695 #JAFRACosmetics  #JAFRAIndonesia  #jafraadipala  #jafrajateng  #jafrajogja  #jafracilacap  #likeforfollow  #likeforlike  #jafrapurwokerto  #cilacapkekinian  #cilacap  #cilacaphitz  #cilacaplive  #kroyakeren  #kroyacantikk  #adipala  #berjerawat  #berminyak  #kusam  #cleanser  #jafra 
Sunday pamper 🌸 Featured today are my bath cocktail ingredients, which I have also included in today’s story! 🛁💗☀️
.
#sunday #pamper #beauty #flatlay #lush #lushcosmetics #lushbathbomb #tistytosty #tistytostybathbomb #roses #lushvalentines #soapandglory #calmonecalmall #zoellabeauty #zoella #zoellabathfizzer #sweetinspirations #lizearle #cleanseandpolish #cleanser #bath #bathbomb #bubblebath #pink #lushie #marble #relax #weekend #may #spring
Sunday pamper 🌸 Featured today are my bath cocktail ingredients, which I have also included in today’s story! 🛁💗☀️ . #sunday  #pamper  #beauty  #flatlay  #lush  #lushcosmetics  #lushbathbomb  #tistytosty  #tistytostybathbomb  #roses  #lushvalentines  #soapandglory  #calmonecalmall  #zoellabeauty  #zoella  #zoellabathfizzer  #sweetinspirations  #lizearle  #cleanseandpolish  #cleanser  #bath  #bathbomb  #bubblebath  #pink  #lushie  #marble  #relax  #weekend  #may  #spring 
今天突然有人问我520是什么意思?
我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,0烦恼!
以上简称520!
顾客:那521呢?
我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,1辈子不离不弃!💖
wechat: believed_1314

#april22#玫瑰能量霜#能量御肤膜#April22玫瑰能量霜#April22能量御肤膜#小能量#新品#能量活肌系列#玫瑰#能量#面膜#april#22#rose#mask#防晒#乳液#面霜#toner#cleanser#energy#cream#优惠#422#eye#新品#眼膜#黑眼圈#油粒#泪沟#细纹
今天突然有人问我520是什么意思? 我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,0烦恼! 以上简称520! 顾客:那521呢? 我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,1辈子不离不弃!💖 wechat: believed_1314 #april22 #玫瑰能量霜 #能量御肤膜 #April22玫瑰能量霜 #April22能量御肤膜 #小能量 #新品 #能量活肌系列 #玫瑰 #能量 #面膜 #april #22 #rose #mask #防晒 #乳液 #面霜 #toner #cleanser #energy #cream #优惠 #422 #eye #新品 #眼膜 #黑眼圈 #油粒 #泪沟 #细纹 
今天突然有人问我520是什么意思?
我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,0烦恼!
以上简称520!
顾客:那521呢?
我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,1辈子不离不弃!💖
wechat: believed_1314

#april22#玫瑰能量霜#能量御肤膜#April22玫瑰能量霜#April22能量御肤膜#小能量#新品#能量活肌系列#玫瑰#能量#面膜#april#22#rose#mask#防晒#乳液#面霜#toner#cleanser#energy#cream#优惠#422#eye#新品#眼膜#黑眼圈#油粒#泪沟#细纹
今天突然有人问我520是什么意思? 我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,0烦恼! 以上简称520! 顾客:那521呢? 我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,1辈子不离不弃!💖 wechat: believed_1314 #april22 #玫瑰能量霜 #能量御肤膜 #April22玫瑰能量霜 #April22能量御肤膜 #小能量 #新品 #能量活肌系列 #玫瑰 #能量 #面膜 #april #22 #rose #mask #防晒 #乳液 #面霜 #toner #cleanser #energy #cream #优惠 #422 #eye #新品 #眼膜 #黑眼圈 #油粒 #泪沟 #细纹 
今天突然有人问我520是什么意思?
我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,0烦恼!
以上简称520!
顾客:那521呢?
我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,1辈子不离不弃!💖
wechat: believed_1314

#april22#玫瑰能量霜#能量御肤膜#April22玫瑰能量霜#April22能量御肤膜#小能量#新品#能量活肌系列#玫瑰#能量#面膜#april#22#rose#mask#防晒#乳液#面霜#toner#cleanser#energy#cream#优惠#422#eye#新品#眼膜#黑眼圈#油粒#泪沟#细纹
今天突然有人问我520是什么意思? 我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,0烦恼! 以上简称520! 顾客:那521呢? 我回答:5分钟了解APRIL 22,2分钟成交,1辈子不离不弃!💖 wechat: believed_1314 #april22 #玫瑰能量霜 #能量御肤膜 #April22玫瑰能量霜 #April22能量御肤膜 #小能量 #新品 #能量活肌系列 #玫瑰 #能量 #面膜 #april #22 #rose #mask #防晒 #乳液 #面霜 #toner #cleanser #energy #cream #优惠 #422 #eye #新品 #眼膜 #黑眼圈 #油粒 #泪沟 #细纹 
[Haul]
-
Homesense/TKMaxx coming through with Milk Makeup! Finally able to get my hands on this brand!
-
🥛Milk Makeup gel makeup remover.
-
🥛Milk Makeup charcoal cleanser.
-
🥛Milk Makeup defense mask.
-
🥛Milk Makeup facial mist.
-
·
·
·
·
·
#beauty #skincare #cleanse #cleanser #makeup #makeupremover #facemask #defensemask #charcoal #facespray #facialspray #facialmist #milkmakeup #homesense #tkmaxx #notkbeauty
Sape pernah rasa gi travel kelam kabut mencari barang sana sini? 👀👒
Mana cleanser i? Mana serum i ? Mana suami i? ehhhhhh sampai suami tak tau kat mana 😂

Tetapi sekarang tidak lagi! Dengan Bluebell Skincare 💙 Bentuknya direka khas untuk mudah dibawa kemana-mana saje gitewww 👍🏻
.
.
✔ Lulus KKM
✔ Menjalani ujian makmal(labtest) di SIRIM QAS INTERNATIONAL
✔ Persijilan HALAL dari JAKIM
✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
✔ 100% daripada bahan semulajadi
✔️ Produk bumiputera
.
.
Whatsapp segera:-
( http://www.wasap.my/60135241066 )
0135241066
0135241066
0135241066
(Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊)
.
.
#bluebellskincare #bluebellskincareserum #bluebellskincarecleanser #bluebellskincarenightmoisturiser #bluebellskincaredailydefencemoisturiser
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #putih #berseri #parutjerawat #bluebellskincareperak #bazaarpaknil #instamagik #instafamous #cantik #lawa #serum #moist #cleanser #semulajadi #producthalal #mesramuslim #halal #malaysia #tvalhijrah #bfrenz
Sape pernah rasa gi travel kelam kabut mencari barang sana sini? 👀👒 Mana cleanser i? Mana serum i ? Mana suami i? ehhhhhh sampai suami tak tau kat mana 😂 Tetapi sekarang tidak lagi! Dengan Bluebell Skincare 💙 Bentuknya direka khas untuk mudah dibawa kemana-mana saje gitewww 👍🏻 . . ✔ Lulus KKM ✔ Menjalani ujian makmal(labtest) di SIRIM QAS INTERNATIONAL ✔ Persijilan HALAL dari JAKIM ✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health ✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA ✔ 100% daripada bahan semulajadi ✔️ Produk bumiputera . . Whatsapp segera:- ( http://www.wasap.my/60135241066 ) 0135241066 0135241066 0135241066 (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊) . . #bluebellskincare  #bluebellskincareserum  #bluebellskincarecleanser  #bluebellskincarenightmoisturiser  #bluebellskincaredailydefencemoisturiser  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #putih  #berseri  #parutjerawat  #bluebellskincareperak  #bazaarpaknil  #instamagik  #instafamous  #cantik  #lawa  #serum  #moist  #cleanser  #semulajadi  #producthalal  #mesramuslim  #halal  #malaysia  #tvalhijrah  #bfrenz 
🎀 🎀 🎀
-
植物萃取的角蛋白洗卸慕斯
自己試用了幾天,洗完臉不會覺得臉很緊繃
也不會覺得不適、沒有過敏的症狀😊
慕斯泡沫很細緻,很好洗唷!
平常上班都只上隔離霜
用這款洗卸二合一也能洗的很乾淨唷❤️
-
角蛋白植萃保濕洗卸慕斯👉🏻 @daybydaycare4u 💕
蝦皮👉🏻 https://shopee.tw/daybydaycare4u 🛒
-
#洗卸合一 #卸妝慕斯 #洗臉慕斯 #角蛋白植萃洗卸慕斯 #洗面乳 #洗臉 #保濕 #momo超愛美 #保養 #保養品 #daybyday #cleanser #facewash #facialcleanser #skincare
🎀 🎀 🎀 - 植物萃取的角蛋白洗卸慕斯 自己試用了幾天,洗完臉不會覺得臉很緊繃 也不會覺得不適、沒有過敏的症狀😊 慕斯泡沫很細緻,很好洗唷! 平常上班都只上隔離霜 用這款洗卸二合一也能洗的很乾淨唷❤️ - 角蛋白植萃保濕洗卸慕斯👉🏻 @daybydaycare4u 💕 蝦皮👉🏻 https://shopee.tw/daybydaycare4u 🛒 - #洗卸合一  #卸妝慕斯  #洗臉慕斯  #角蛋白植萃洗卸慕斯  #洗面乳  #洗臉  #保濕  #momo超愛美  #保養  #保養品  #daybyday  #cleanser  #facewash  #facialcleanser  #skincare 
I love my new TimeWise3d 4-1 cleanser. After a long day you want your clean face on a clean pillow. #princessmeaghan approved #GMA promoted #marykay invention #Timewise3D #instagood www.marykay.com/specialdiva. #happy #face #cleanser
Malam nih Bulan rasa semangat pulak nak bagi GIFT dekat awak yang bertuah, mana tau boleh tersangkut pulak nanti eh eh eh.
.
Dah dah.! Awak pergi ke PREVIOUS POST Bulan pastu, like, comment & mention IG Lady Boss. Ajak kawan kawan awak sekali join tau. 💞Cepat cepat.!
.
Baca gambar dekat atas tuh Bulan tulis apa. Susah susah Bulan menaip tau bagi awak faham. Hehe.
GOOD LUCK.!! 😘❤️🔥✨
.
#sayajualserum #sayajualcleanser #nsabeauty #nsa #nsabeautybysyafiqahaina #serum #cleanser #ainaacleanser #ainaaserum #jagakulit #facecare #facecareproduct #nsabeautyseller  #nsabeautyperak #nsabeautyseriiskandar #nsabeautyuitm #nsabeautykedah #nsabeautypenang #nsabeautykualalumpur #nsabeautyserikembangan #trustedseller #business #NSAyangIbu #SelamatHariIbu #presentgift #combopromo #serumpromo #cleanserpromo #lastdaypromo #gift
Malam nih Bulan rasa semangat pulak nak bagi GIFT dekat awak yang bertuah, mana tau boleh tersangkut pulak nanti eh eh eh. . Dah dah.! Awak pergi ke PREVIOUS POST Bulan pastu, like, comment & mention IG Lady Boss. Ajak kawan kawan awak sekali join tau. 💞Cepat cepat.! . Baca gambar dekat atas tuh Bulan tulis apa. Susah susah Bulan menaip tau bagi awak faham. Hehe. GOOD LUCK.!! 😘❤️🔥✨ . #sayajualserum  #sayajualcleanser  #nsabeauty  #nsa  #nsabeautybysyafiqahaina  #serum  #cleanser  #ainaacleanser  #ainaaserum  #jagakulit  #facecare  #facecareproduct  #nsabeautyseller  #nsabeautyperak  #nsabeautyseriiskandar  #nsabeautyuitm  #nsabeautykedah  #nsabeautypenang  #nsabeautykualalumpur  #nsabeautyserikembangan  #trustedseller  #business  #NSAyangIbu  #SelamatHariIbu  #presentgift  #combopromo  #serumpromo  #cleanserpromo  #lastdaypromo  #gift 
#Assalamualaikum guys. 
Jom cantik sebelum raya.
.
Warga KL-Sentul dan sekitar nya. Siapa nak dapatkan harga promo??
.
Boleh whatsapp tepi @mistasoulz @ainaaserum_kl.sentul 0133773767
.
Jom jimat PROMOSI HARI IBU 11-20 May 2018 .
Let gorgeous before RAYA. Purchase order kindly whatsapp link in bio
👇👇👇 https://api.whatsapp.com/send?phone=60133773767&text
.
Follow IG 
@mistasoulz @ainaaserum_kl.sentul .
Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju
kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻
.
AINAA SERUM +60133773767
AINAA CLEANSER +60133773767
AINAA AGENT +60133773767
AINAA DROPSHIP +0133773767
.
.
Lots of love from #MistaSoulz ❤️ 😊
.
#AinaaSerum #AinaaCleanser #Serum #AinaaSkincare #KL #KualaLumpur #AinaaSerumSentul #NsabeautySentul #NsabeautyKL #NsaBeautySerum #Nsabeautyofficial #AinaaCleanserSentul #NsabeautySelangor #Selangor #Sayajual #Testimoni #BazarPaknil #Cleanser #SerumMalaysia #AinaaSerumJerawat  #AinaaSerumCantik #AinaaSerumKLCC #AinaaSerumKL #Ainaa #AinaaCleanserKL #SerumJerawatAinaa #BuatanMalaysia
#Assalamualaikum  guys. Jom cantik sebelum raya. . Warga KL-Sentul dan sekitar nya. Siapa nak dapatkan harga promo?? . Boleh whatsapp tepi @mistasoulz @ainaaserum_kl.sentul 0133773767 . Jom jimat PROMOSI HARI IBU 11-20 May 2018 . Let gorgeous before RAYA. Purchase order kindly whatsapp link in bio 👇👇👇 https://api.whatsapp.com/send?phone=60133773767&text . Follow IG @mistasoulz @ainaaserum_kl.sentul . Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻 . AINAA SERUM +60133773767 AINAA CLEANSER +60133773767 AINAA AGENT +60133773767 AINAA DROPSHIP +0133773767 . . Lots of love from #MistaSoulz  ❤️ 😊 . #AinaaSerum  #AinaaCleanser  #Serum  #AinaaSkincare  #KL  #KualaLumpur  #AinaaSerumSentul  #NsabeautySentul  #NsabeautyKL  #NsaBeautySerum  #Nsabeautyofficial  #AinaaCleanserSentul  #NsabeautySelangor  #Selangor  #Sayajual  #Testimoni  #BazarPaknil  #Cleanser  #SerumMalaysia  #AinaaSerumJerawat  #AinaaSerumCantik  #AinaaSerumKLCC  #AinaaSerumKL  #Ainaa  #AinaaCleanserKL  #SerumJerawatAinaa  #BuatanMalaysia 
#Assalamualaikum guys. 
Jom cantik sebelum raya.
.
Warga KL-Sentul dan sekitar nya. Siapa nak dapatkan harga promo??
.
Boleh whatsapp tepi @mistasoulz @ainaaserum_kl.sentul 0133773767
.
Jom jimat PROMOSI HARI IBU 11-20 May 2018 .
Let gorgeous before RAYA. Purchase order kindly whatsapp link in bio
👇👇👇 https://api.whatsapp.com/send?phone=60133773767&text
.
Follow IG 
@mistasoulz @ainaaserum_kl.sentul .
Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju
kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻
.
AINAA SERUM +60133773767
AINAA CLEANSER +60133773767
AINAA AGENT +60133773767
AINAA DROPSHIP +0133773767
.
.
Lots of love from #MistaSoulz ❤️ 😊
.
#AinaaSerum #AinaaCleanser #Serum #AinaaSkincare #KL #KualaLumpur #AinaaSerumSentul #NsabeautySentul #NsabeautyKL #NsaBeautySerum #Nsabeautyofficial #AinaaCleanserSentul #NsabeautySelangor #Selangor #Sayajual #Testimoni #BazarPaknil #Cleanser #SerumMalaysia #AinaaSerumJerawat  #AinaaSerumCantik #AinaaSerumKLCC #AinaaSerumKL #Ainaa #AinaaCleanserKL #SerumJerawatAinaa #BuatanMalaysia
#Assalamualaikum  guys. Jom cantik sebelum raya. . Warga KL-Sentul dan sekitar nya. Siapa nak dapatkan harga promo?? . Boleh whatsapp tepi @mistasoulz @ainaaserum_kl.sentul 0133773767 . Jom jimat PROMOSI HARI IBU 11-20 May 2018 . Let gorgeous before RAYA. Purchase order kindly whatsapp link in bio 👇👇👇 https://api.whatsapp.com/send?phone=60133773767&text . Follow IG @mistasoulz @ainaaserum_kl.sentul . Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻 . AINAA SERUM +60133773767 AINAA CLEANSER +60133773767 AINAA AGENT +60133773767 AINAA DROPSHIP +0133773767 . . Lots of love from #MistaSoulz  ❤️ 😊 . #AinaaSerum  #AinaaCleanser  #Serum  #AinaaSkincare  #KL  #KualaLumpur  #AinaaSerumSentul  #NsabeautySentul  #NsabeautyKL  #NsaBeautySerum  #Nsabeautyofficial  #AinaaCleanserSentul  #NsabeautySelangor  #Selangor  #Sayajual  #Testimoni  #BazarPaknil  #Cleanser  #SerumMalaysia  #AinaaSerumJerawat  #AinaaSerumCantik  #AinaaSerumKLCC  #AinaaSerumKL  #Ainaa  #AinaaCleanserKL  #SerumJerawatAinaa  #BuatanMalaysia 
昨天画了个淡妆和妹妹去走街了一整天 回到家真的超累的 累到一点都想动 就想好好睡觉😂

幸好我有新宠这种太省时间又省力气的洗脸神器 让我在短短一分钟内搞定 卸妆+洁面!
#fasialwash #snowfairy #snowfairy4in1 #4in1 #cleanser #makeup #remover #makeupremover #getit #shopping #akiyoosin