an online Instagram web viewer

#chocolatepretzel medias

Photos

On the menu tonight for dessert: salted caramel pretzel hand spun milkshake topped with mini pancakes!!πŸ₯žπŸ€€Worth the trip to NJ 🍨

#milkshake #saltedcaramel #salted #pretzel #chocolate #saltedcaramelpretzel #dessert #eeeeeats #chocolateeats #foodporn #foodceleb #foodie #dessertporn #icecream #hotfudge #chocolatepretzel #pancake #silverdollarpancakes
Whoa. Central Park beauty. Don’t forget Mom’s day. Please use coupon code APRIL18 for discount if you preorder.  @pretzelperfectnyc #chocolatepretzel #centralparkbeauty #mothersdaygifts 🌸🌸
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ‘πŸ‘πŸŒ·πŸŒ·πŸŒ·Regrann from @massimo_fenati -  April, June, July or October: for Brenda
any season was good to go on a bender.
-
#foodle no. 57 from the archive, to cheer the first proper day of spring weather and sun πŸ₯‚
-
-
#foodart #illustration #illustrator #freehand #drawing #baking #bretzel #pretzel #chocolatepretzel #bier #beer #chinup #cincin #cheers #fumetto #foodie #foodieπŸ˜‹ #comics #bandedessinΓ©e - #regrann
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ‘πŸ‘πŸŒ·πŸŒ·πŸŒ·Regrann from @massimo_fenati - April, June, July or October: for Brenda any season was good to go on a bender. - #foodle  no. 57 from the archive, to cheer the first proper day of spring weather and sun πŸ₯‚ - - #foodart  #illustration  #illustrator  #freehand  #drawing  #baking  #bretzel  #pretzel  #chocolatepretzel  #bier  #beer  #chinup  #cincin  #cheers  #fumetto  #foodie  #foodie πŸ˜‹ #comics  #bandedessinΓ©e  - #regrann 
April, June, July or October: for Brenda
any season was good to go on a bender.
-
#foodle no. 57 from the archive, to cheer the first proper day of spring weather and sun πŸ₯‚
-
-
#foodart #illustration #illustrator #freehand #drawing #baking #bretzel #pretzel #chocolatepretzel #bier #beer #chinup #cincin #cheers #fumetto #foodie #foodieπŸ˜‹ #comics #bandedessinΓ©e #ilovedrawing #yummy #foodieme #ilovetodraw
I never get disappointed whenever I eat at #shugaa 😊
I had already tried their Gurgaon branch @shugaacandy and was pretty impressed with the #taste #quanity and the #pricing
Now I felt like trying their Dwarka branch and I must say I was not disappointed this time as well. I think they have managed to keep a #uniform taste across all their branches 😎 #kudos to them for that 🀜
This time I ordered their #Nutella and #Belgiumchocolate cake jar (which is a MUST try). Apart from that I also ordered their #vodka, #chocolatepretzel & #chocolateoverload #cupcakes, which were again decent enough :)
.
.
#desserts#sweetooth#dessertstory#dessertporn#desserttable#tastingtable#dessertlover#dessertgram#foodie#foodporn#foodphotography#food52#plates_of_india#huffpostfood#huffpostagram#foodblogger#tastyfood#tastytreats
I never get disappointed whenever I eat at #shugaa  😊 I had already tried their Gurgaon branch @shugaacandy and was pretty impressed with the #taste  #quanity  and the #pricing  Now I felt like trying their Dwarka branch and I must say I was not disappointed this time as well. I think they have managed to keep a #uniform  taste across all their branches 😎 #kudos  to them for that 🀜 This time I ordered their #Nutella  and #Belgiumchocolate  cake jar (which is a MUST try). Apart from that I also ordered their #vodka , #chocolatepretzel  & #chocolateoverload  #cupcakes , which were again decent enough :) . . #desserts #sweetooth #dessertstory #dessertporn #desserttable #tastingtable #dessertlover #dessertgram #foodie #foodporn #foodphotography #food52 #plates_of_india #huffpostfood #huffpostagram #foodblogger #tastyfood #tastytreats 
Sorry guys but starting from today, baby macaroon dah tak boleh request warna and filling πŸ™ warna dia campur taw. filling dia pulak, chocolate and peanut. Sebab nak permudahkan urusan. Sorry everyone. But don't worry babies, even warna dia random, tapi lawa 😘 filling dia pun sedap 😊
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
Sorry guys but starting from today, baby macaroon dah tak boleh request warna and filling πŸ™ warna dia campur taw. filling dia pulak, chocolate and peanut. Sebab nak permudahkan urusan. Sorry everyone. But don't worry babies, even warna dia random, tapi lawa 😘 filling dia pun sedap 😊 . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
NEW! Belgium cookies in box 😍 RM43 onlyyyy! Ada 60pcs 😽 dapat makan banyak2 baru best! Belgium cookies yg dalam jar still ada jual. So tak perlu risau πŸ˜‹
.

Kindly dm or ws 0177256440 to order !!
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
NEW! Belgium cookies in box 😍 RM43 onlyyyy! Ada 60pcs 😽 dapat makan banyak2 baru best! Belgium cookies yg dalam jar still ada jual. So tak perlu risau πŸ˜‹ . Kindly dm or ws 0177256440 to order !! . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
For all chocolate lovers, chocolate hunters, and chocolate addict ! 🍫
.

This choco jar is totally easy for u since it's ready to eat ! πŸ˜‹ the rich chocolate melt in your mouth ~ a crunchy bubble rice are soooo crispy for every bite ~ and.. delicious topping make u feel like.. auchh. Perfect ❀
.

Sorry buat uolls terliur πŸ˜‚πŸ‘‰πŸ‘ˆ kalau dah craving sgt bole ws sis cepat selagi stock masih ada πŸ˜‡
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
For all chocolate lovers, chocolate hunters, and chocolate addict ! 🍫 . This choco jar is totally easy for u since it's ready to eat ! πŸ˜‹ the rich chocolate melt in your mouth ~ a crunchy bubble rice are soooo crispy for every bite ~ and.. delicious topping make u feel like.. auchh. Perfect ❀ . Sorry buat uolls terliur πŸ˜‚πŸ‘‰πŸ‘ˆ kalau dah craving sgt bole ws sis cepat selagi stock masih ada πŸ˜‡ . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
CHOCOLATE COMBO! ❀
.

Wow wow guyss u must buy this. Sebab apa? Sebab kalau beli set combo ni JIMAT GILAAA 😍 Sebab harga dia RM50 je !! U can get browies tart, brownies cookies and belgium cookies for only RM50 πŸ”₯ lagi jimat kalau share duit gn kawan pastu beli combo ni haa bole makan sesame πŸ™Š
.

So kalau korang berminat, boleh terus tekan link kat bio okayy 🍫 harga i dah ulang 2 kali so jangan tanya lagi πŸ˜‚
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
CHOCOLATE COMBO! ❀ . Wow wow guyss u must buy this. Sebab apa? Sebab kalau beli set combo ni JIMAT GILAAA 😍 Sebab harga dia RM50 je !! U can get browies tart, brownies cookies and belgium cookies for only RM50 πŸ”₯ lagi jimat kalau share duit gn kawan pastu beli combo ni haa bole makan sesame πŸ™Š . So kalau korang berminat, boleh terus tekan link kat bio okayy 🍫 harga i dah ulang 2 kali so jangan tanya lagi πŸ˜‚ . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
πŸ€΅πŸ‘°
πŸ€΅πŸ‘°
Finally made it to @dunwelldoughnuts in NYC today - was well worth the wait. Just wish they still had the galaxy doughnut. #vegandoughnuts #vegandonuts  #chocolatepeanutbutter #blueberry #strawberry #lemon #vanilla #chocolatepretzel #occasionaltreatsareok #dessert
#chocolatepretzel #breadpudding with strawberry compote and #whitechocolate bark @merilnola
stormy day = staying in and baking these chocolate chip, pretzel, sea salt babies 🀀πŸͺ🍫πŸ₯¨
.
.
.
.
.
.
.
#cookies #cookietime #chocolatechip #chocolatepretzel #teaparty #instacookies #πŸͺ
Tried something a little different πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ
Tried something a little different πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ
Caramel, Chocolate, and Pretzel... perfect combo πŸ‘ŒπŸ»πŸ«
.
.
.
.
#homebaker #cupcakes #chocolatepretzel #caramel #chocolate #yummy
Pretzel mix 
50pcs rm20

Poslaju Sem RM12 Ss Rm15
DM to order or whatsapp 0196699172 
#pretzellover 
#pretzel
#chocolatepretzel
Nothing like the new Times Square!! So many people!  All lit up. Looks like daylight at night. πŸ’™πŸ’™ @pretzelperfectnyc #timessquare #chocolatepretzel #hamiltonnyc πŸ‘
Morning guys! β›…
.

Haishh sorry lah buat uolls kecur pagi2 nii hehehe πŸ™Š. So ni pretzel strawberry + milk chocolate + white chocolate 😍 haa yang kanan tu pulak pretzel oreo πŸ™†
.

Oh btw kepada yg tak penah rasa pretzel, sis nak cakap yg pretzel ni masin taw sebab tu celup coklat supaya rasa masin tu kurang sikit πŸ˜‚ mana2 pretzel korang beli pun tetap masin πŸ˜… so jangan terkejut yaa. But jgn risau, rasa dia tetap sedap kalau dah biasa makan 😁
.

Kindly dm me or ws 0177256440 to order 🌈
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
Morning guys! β›… . Haishh sorry lah buat uolls kecur pagi2 nii hehehe πŸ™Š. So ni pretzel strawberry + milk chocolate + white chocolate 😍 haa yang kanan tu pulak pretzel oreo πŸ™† . Oh btw kepada yg tak penah rasa pretzel, sis nak cakap yg pretzel ni masin taw sebab tu celup coklat supaya rasa masin tu kurang sikit πŸ˜‚ mana2 pretzel korang beli pun tetap masin πŸ˜… so jangan terkejut yaa. But jgn risau, rasa dia tetap sedap kalau dah biasa makan 😁 . Kindly dm me or ws 0177256440 to order 🌈 . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
We are taking preorders for Mom’s day in April.  Please use coupon code β€œAPRIL18” for a 10% discount.  We will have your gifts shipped just in time for Mother’s Day. πŸ’•@pretzelperfectnyc 🌸🌸#chocolatepretzel #mothersdaygift #pinkboxes #whitebows #shreddedcoconut #sweetandsalty
Rugi taw kalau uolls tak rasa choco jar premium ni πŸ™Š sis guna coklat mewah plus extra vaganza taw! 😍 paling penting, takyah susah2 meltkan kalau nak makan. Sebab coklat ni dah cukup cair 😍
.

Boleh tgok price list kat highlight yaa πŸ™† membaca amalan mulia k guys πŸ˜‚
.

If berminat, kindly dm me or ws 0177256440 😊
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
Rugi taw kalau uolls tak rasa choco jar premium ni πŸ™Š sis guna coklat mewah plus extra vaganza taw! 😍 paling penting, takyah susah2 meltkan kalau nak makan. Sebab coklat ni dah cukup cair 😍 . Boleh tgok price list kat highlight yaa πŸ™† membaca amalan mulia k guys πŸ˜‚ . If berminat, kindly dm me or ws 0177256440 😊 . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
Celebrating birthdays with family. ❀️❀️ @pretzelperfectnyc #aprilbirthdays #perfectgifts #chocolatepretzel 🌺
Treats from baby gender reveal β€œWhat will our@little honey BEE 🐝 β€œ......
#Cakepops #chocolatecoveredstrawberries #oreoπŸͺ #chocolatepretzel #babygenderrevealparty #honeybee #partyplanner #shabbychiceventsbyrgerman #kidsparties #celebration #specialoccasions #bx #westchester #CT
Where do I even begin?! @sarahmarie_mc sure knows the way to my heart. 😍 Gourmet Rice Krispie treats from @treathouseny. πŸ™ŒπŸΌ
Where do I even begin?! @sarahmarie_mc sure knows the way to my heart. 😍 Gourmet Rice Krispie treats from @treathouseny. πŸ™ŒπŸΌ
We’re half way there!!! This mid-week pick me up 🚨πŸ’₯⚑️ is an oldie but goodie @milkbarstore soft serve ice cream!! 🍦🍦🍦 I’m a twist with rainbow sprinkles kind of gal, so featured is the infamous cereal milk ice cream + salted chocolate pretzel soft serve 🌈πŸ₯›πŸ«πŸ¦πŸ‘
We’re half way there!!! This mid-week pick me up 🚨πŸ’₯⚑️ is an oldie but goodie @milkbarstore soft serve ice cream!! 🍦🍦🍦 I’m a twist with rainbow sprinkles kind of gal, so featured is the infamous cereal milk ice cream + salted chocolate pretzel soft serve 🌈πŸ₯›πŸ«πŸ¦πŸ‘
ε₯½ε₯½ε₯½ε₯½ι£ŸοΌι›–η„ΆεΈ‚ι’δΈŠζœ‰εΎˆε€šι‘žθΏ‘ηš„ζ±θ₯ΏοΌŒδ½†ι…εˆεΎ—倩董焑縫就εͺζœ‰MUJI!
#chocolatepretzel #muji
ε₯½ε₯½ε₯½ε₯½ι£ŸοΌι›–η„ΆεΈ‚ι’δΈŠζœ‰εΎˆε€šι‘žθΏ‘ηš„ζ±θ₯ΏοΌŒδ½†ι…εˆεΎ—倩董焑縫就εͺζœ‰MUJI! #chocolatepretzel  #muji 
tried this delicious pretzel for the first time from pretzelmaker #pretzel #chocolatepretzel #delicious #cravingstherapy #cravingsatisfied #pretzelmaker
Happy Siblings Day!! My siblings, me and mom, (who looks like a sister). πŸ’›πŸ’› @pretzelperfectnyc #siblinggifts🎁 #chocolatepretzel #chocolategift
Waiting for Cherry πŸ’ Blossoms.  Pictured here: Our favorite boy Emilio. @pretzelperfectnyc #cherryblossomtime #centralpark #chocaholics #chocolatepretzel πŸ’œ
Is it a marshmallow?
.

Nope, it's a meringue kisses strawberryyy!πŸ“ taste like a candy but tak terlalu manis and tak terlalu tawar. It's crunchy outside. Fluffy inside. Melt in your mouth 😍 wow such a perfect combination right? πŸ”₯
.

U need to try this since the price is cheap and affordable. It's only RM15 for 90-100 pcs babe 😭❀ ni kalau mintak kurang lagi ni taktau laa hahaha πŸ˜‚
.

Kindly dm me or ws 0177256440 to order 😊
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
Is it a marshmallow? . Nope, it's a meringue kisses strawberryyy!πŸ“ taste like a candy but tak terlalu manis and tak terlalu tawar. It's crunchy outside. Fluffy inside. Melt in your mouth 😍 wow such a perfect combination right? πŸ”₯ . U need to try this since the price is cheap and affordable. It's only RM15 for 90-100 pcs babe 😭❀ ni kalau mintak kurang lagi ni taktau laa hahaha πŸ˜‚ . Kindly dm me or ws 0177256440 to order 😊 . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
Saturday special !! While they last get your a chocolate unicorn horn pretzel !! Only $1.00 each ! #unicornhorn #glitteronglitter #ourcupcakery #chocolatepretzel
Delivery done after class to uitm bandaraya. 10 pack of #chocolatepretzel from #kudapkudapseries by @ministry_of_sweetness. Thank you Halidah 😘 😘 😘
.
#chocolatepretzel  #kudapkudapseries
#ministryofsweetness
#darkchocolate
#whitechocolate
#milkchocolate
#pretzel
#craving
#dessert
#likeforlike
#masjidtanah
#semenyih
#alorgajah
#goodies
#hantaran
#kenduri
#kerjakahwin
#candybuffet
Tak penat ke asyik study je? Haa rehat lah dulu sambil makan choco jar 😍 boleh release tension and inshaallah makin bersemangat nak belajar! πŸ˜‹ .

Kalau malas nak meltkan, boleh dapatkan choco jar premium 😍 terus makan je. Coklat dia pun extra vaganza πŸ”₯
.

So if korang berminat, kindly ws me for more details. Harga pun i dah letak kat highlight story 😊
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
Tak penat ke asyik study je? Haa rehat lah dulu sambil makan choco jar 😍 boleh release tension and inshaallah makin bersemangat nak belajar! πŸ˜‹ . Kalau malas nak meltkan, boleh dapatkan choco jar premium 😍 terus makan je. Coklat dia pun extra vaganza πŸ”₯ . So if korang berminat, kindly ws me for more details. Harga pun i dah letak kat highlight story 😊 . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
Hi sweetie, Our #chocolatepretzel from #kudapkudapseries now available at Shell Asyira Jaya Klang πŸ€—πŸ€—πŸ€—
Pretzel strawberry πŸ“ boleh mix macam2 flavour taw 😍 Harga still sama. Kalau bekas besar ni, ada 100pcs. RM34 je. Banyak sangat? Haa takpe, kalau nak rasa2 je bole beli yg 50pcs. RM20 only! ❀
.

Kalau berminat boleh cepat2 ws i yaa 😊 inshaallah i'll reply it ASAP! πŸ’•
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
Pretzel strawberry πŸ“ boleh mix macam2 flavour taw 😍 Harga still sama. Kalau bekas besar ni, ada 100pcs. RM34 je. Banyak sangat? Haa takpe, kalau nak rasa2 je bole beli yg 50pcs. RM20 only! ❀ . Kalau berminat boleh cepat2 ws i yaa 😊 inshaallah i'll reply it ASAP! πŸ’• . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
Pretzel milk chocolate and white chocolate 🍫 RM20 for 50pcs and RM34 for 100pcs. Murah je πŸ”₯
.

Yang paling best, korang boleh mix flavour taw 😍 contohnya, milk chocolate + white chocolate. Harga still sama 😘 boleh mix 2 or 3 flavour πŸ™†β€ ada banyak lagi flavour yg korang boleh try.
.

Kalau berminat boleh terus klik link kat bio tu then order ikut pilihan hati ❀😝
.

#chocojarmalaysia #chocojaraddict #meringuekisses #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #madewithlove #rainbow #sugar #pretzel #cookies #browniestart #belgiumcookies #browniescookies #chocojar #crispychocojar #babymacaroon #chocojarmurah #chocolateaddict #chocolatelovers #chocolatepretzel
Pretzel milk chocolate and white chocolate 🍫 RM20 for 50pcs and RM34 for 100pcs. Murah je πŸ”₯ . Yang paling best, korang boleh mix flavour taw 😍 contohnya, milk chocolate + white chocolate. Harga still sama 😘 boleh mix 2 or 3 flavour πŸ™†β€ ada banyak lagi flavour yg korang boleh try. . Kalau berminat boleh terus klik link kat bio tu then order ikut pilihan hati ❀😝 . #chocojarmalaysia  #chocojaraddict  #meringuekisses  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #madewithlove  #rainbow  #sugar  #pretzel  #cookies  #browniestart  #belgiumcookies  #browniescookies  #chocojar  #crispychocojar  #babymacaroon  #chocojarmurah  #chocolateaddict  #chocolatelovers  #chocolatepretzel 
When the sugar has gone to your head and so you build cookie dough house! #tbt
When the sugar has gone to your head and so you build cookie dough house! #tbt 
When you're vegan for the animals πŸ˜‚πŸ™ˆπŸŒ± Too busy to eat, this will be lunch πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ Well the NHS does advise 2x 100 calorie snacks πŸ˜†πŸ˜† #hulahoop #pretzels #chocolate #chocolatepretzel #veganchocolate #veganpretzels #veganjunkfood #100calories #foodporn #workathome
Chocolate comes from cocoa,cocoa comes from a tree, therefore that makes it a plant, so chocolate is a salad. 
The end πŸ™ˆπŸ‘» #chocolatepretzel #chocolatelove
Chocolate comes from cocoa,cocoa comes from a tree, therefore that makes it a plant, so chocolate is a salad. The end πŸ™ˆπŸ‘» #chocolatepretzel  #chocolatelove 
Because we love πŸ₯¨πŸ₯¨πŸ₯¨. These #pretzels from @dasbrezelhaus are so good #schoollunch #snacks #softpretzels #phillystylepretzels #chocolatepretzel
Happy zombie Jesus day! πŸ‡πŸ₯•πŸ’
#ladybunny #givemechocolate
Some more swirled caramel wrapped pretzels πŸ¦„
Some more swirled caramel wrapped pretzels πŸ¦„
Pretzel Chocolate Sticks. These fun and simple little bite sized treats are delicious. One bite bite and its like a party going on in your mouth!  #HarrisonsBakery #sweet #treatyourself #treats #pretzel #chocolate #delicious #sprinkles #chocolatemilk #chocolatelover #chocolatelove #chocolateria #sprinklelove #sweettreats #weddingideas #chocolatepretzel #chocolatepretzels ##tastetherainbow #tastetherainbow🌈