an online Instagram web viewer

#childrenbooks medias

Photos

!! 💙💙💙 Outfit- 🌟🌟🌟🌟🌟
📷 by: @sopo.snaps
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Would you like to get CHILDREN T-Shirts, Hoodie or Mugs? Grab yours by clicking the shop in my profile Bio 😄😍💓
!! 💙💙💙 Outfit- 🌟🌟🌟🌟🌟 📷 by: @sopo.snaps ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Would you like to get CHILDREN T-Shirts, Hoodie or Mugs? Grab yours by clicking the shop in my profile Bio 😄😍💓
Produk Nabiku Idolaku Balita ini bisa digunakan sebagai pintu masuk bagi anak-anak, khususnya balita dalam mengenal Kisah 25 Nabi dan Rasul. Produk ini juga akan memberikan ruang bagi para orangtua yang kreatif untuk dapat mendongeng Kisah Nabi kepada anak-anak
.
Paket buku ini berjumlah lengkap 25 jilid, 1 kisah nabi = 1 jilid
.
Sesaat lagi Kisah 25 Nabi dan Rasul ini akan hadir untuk menemani tumbuh kembang anak dengan cerita-cerita Nabi yang tentunya sudah dirancang khusus sesuai usia balita. Pantau terus timeline social media kami ya ^^
.
#PelangiMizan #NabikuIdolaku #Kisah25Nabi #BukuBalita #NabikuIdolakuBalita #Books #IslamicBook #Bookstagram #KisahNabi  #childrenbooks
Produk Nabiku Idolaku Balita ini bisa digunakan sebagai pintu masuk bagi anak-anak, khususnya balita dalam mengenal Kisah 25 Nabi dan Rasul. Produk ini juga akan memberikan ruang bagi para orangtua yang kreatif untuk dapat mendongeng Kisah Nabi kepada anak-anak . Paket buku ini berjumlah lengkap 25 jilid, 1 kisah nabi = 1 jilid . Sesaat lagi Kisah 25 Nabi dan Rasul ini akan hadir untuk menemani tumbuh kembang anak dengan cerita-cerita Nabi yang tentunya sudah dirancang khusus sesuai usia balita. Pantau terus timeline social media kami ya ^^ . #PelangiMizan  #NabikuIdolaku  #Kisah25Nabi  #BukuBalita  #NabikuIdolakuBalita  #Books  #IslamicBook  #Bookstagram  #KisahNabi  #childrenbooks 
Sneak peek into my upcoming children’s book in the works. Subscribe on my website to stay in the loop for upcoming book promotions, blog posts, news and events: http://www.snaut.com 🙂 #dailyart #illustrator #illustratorsofinstagram #illustratorsoninstagram #digitalart #childrenart #childrensbooks #childrensbook #childrenbooks #kidsbookstagram
Kisah-kisah yang disajikan dalam Nabiku Idolaku sangatlah beragam. Ada yang menyedihkan, menegangkan, begitu juga yang menyenangkan. Nah, hal inilah yang jadi salah satu keunggulannya. Nabiku Idolaku Balita menimbulkan ragam emosi bagi anak: marah, sedih, takut, gembira, dan lain-lain. Ragam emosi tersebut dapat melatih anak mengolah emosi yang ada pada dirinya.
.
Tahu gak Ayah-Bunda, kalau pre-order Nabiku Idolaku udah tembus 3000 set loooh. Gimana? Yakin gak mau ikutan pre-order nya? Ayah-Bunda yang mau mendapatkan harga khusus PO bisa Klik link ini yaa https://mandira.id/po-nbi-balita_1667_
.
#PelangiMizan #NabikuIdolaku #Kisah25Nabi#BukuBalita #NabikuIdolakuBalita#NabikuIdolakuAnak #Books #IslamicBook#Bookstagram #KisahNabi #ChildrenBooks
.
.
#Repost
Kisah-kisah yang disajikan dalam Nabiku Idolaku sangatlah beragam. Ada yang menyedihkan, menegangkan, begitu juga yang menyenangkan. Nah, hal inilah yang jadi salah satu keunggulannya. Nabiku Idolaku Balita menimbulkan ragam emosi bagi anak: marah, sedih, takut, gembira, dan lain-lain. Ragam emosi tersebut dapat melatih anak mengolah emosi yang ada pada dirinya. . Tahu gak Ayah-Bunda, kalau pre-order Nabiku Idolaku udah tembus 3000 set loooh. Gimana? Yakin gak mau ikutan pre-order nya? Ayah-Bunda yang mau mendapatkan harga khusus PO bisa Klik link ini yaa https://mandira.id/po-nbi-balita_1667_ . #PelangiMizan  #NabikuIdolaku  #Kisah25Nabi #BukuBalita  #NabikuIdolakuBalita #NabikuIdolakuAnak  #Books  #IslamicBook #Bookstagram  #KisahNabi  #ChildrenBooks  . . #Repost 
Adult Colouring Creatures 
IDR 75.000
96 pages - Soft Cover - 14.7 x 20.8cm ketebalan 8mm - Language: English - Published by Hinkler Books Australia - Estimasi berat: 250 grams

Activity picture coloring ternyata bisa membantu mengurangi tingkat stres bagi orang dewasa yang setiap harinya menghadapi berbagai kegiatan dan masalah hidup loh!
Selain bisa mengurangi stres, kegiatan ini juga diyakini bisa membuat perasaan lebih tenang dan merangsang area otak yang berhubungan dengan keterampilan motorik, indra dan kreativitas, sehingga membuat kita bisa lebih rileks dan tambah kreatif. 💜💜 For Order 💜💜
Pin BB: 5C30B2A9
Whatsapp: +852-95779672
Line id: evelyne-allan 
Shipping from Jakarta
Yuksss mom's langsung aja order @mylittleone_evelyne 😉

#babybookshopping #babyshoponline #bukuimport #bukuanakimpor #bukuanakimport #bukuimportmurah #childrenbooks #childrenstorybook #tokomainananak #babyandkidsproducts #babyandkidsshop #mainanedukasi #mainananak #educativetoys #jualbukuimpor #jualbukuimport #jualbukuanakimport #jualmainan #bukureadystock #bukuanak #jualbukuanakmurah #jualbukuanakedukasi #bukuanakedukasi #jualstorybook #bukuceritaanak #jualbukucerita #jualbukuceritaanak #bukuedukasi #bukuedukasianak
Adult Colouring Creatures IDR 75.000 96 pages - Soft Cover - 14.7 x 20.8cm ketebalan 8mm - Language: English - Published by Hinkler Books Australia - Estimasi berat: 250 grams Activity picture coloring ternyata bisa membantu mengurangi tingkat stres bagi orang dewasa yang setiap harinya menghadapi berbagai kegiatan dan masalah hidup loh! Selain bisa mengurangi stres, kegiatan ini juga diyakini bisa membuat perasaan lebih tenang dan merangsang area otak yang berhubungan dengan keterampilan motorik, indra dan kreativitas, sehingga membuat kita bisa lebih rileks dan tambah kreatif. 💜💜 For Order 💜💜 Pin BB: 5C30B2A9 Whatsapp: +852-95779672 Line id: evelyne-allan Shipping from Jakarta Yuksss mom's langsung aja order @mylittleone_evelyne 😉 #babybookshopping  #babyshoponline  #bukuimport  #bukuanakimpor  #bukuanakimport  #bukuimportmurah  #childrenbooks  #childrenstorybook  #tokomainananak  #babyandkidsproducts  #babyandkidsshop  #mainanedukasi  #mainananak  #educativetoys  #jualbukuimpor  #jualbukuimport  #jualbukuanakimport  #jualmainan  #bukureadystock  #bukuanak  #jualbukuanakmurah  #jualbukuanakedukasi  #bukuanakedukasi  #jualstorybook  #bukuceritaanak  #jualbukucerita  #jualbukuceritaanak  #bukuedukasi  #bukuedukasianak 
Colouring Pad Baby Animals 
IDR 130.000
40 pages (kertas tebal) - Soft Cover - 36x28cm - Language: English - Published by Make Believe Ideas, Ltd UK - Estimasi berat: 700 grams

Yuk warnai gambar-gambar nya! Ada macam-macam gambar binatang yg bisa diwarnai anak.
Background nya sudah berwarna, jadi anak bisa fokus mewarnai gambar-gambar binatangnya saja. 💜💜 For Order 💜💜
Pin BB: 5C30B2A9
Whatsapp: +852-95779672
Line id: evelyne-allan 
Shipping from Jakarta
Yuksss mom's langsung aja order @mylittleone_evelyne 😉

#babybookshopping #babyshoponline #bukuimport #bukuanakimpor #bukuanakimport #bukuimportmurah #childrenbooks #childrenstorybook #tokomainananak #babyandkidsproducts #babyandkidsshop #mainanedukasi #mainananak #educativetoys #jualbukuimpor #jualbukuimport #jualbukuanakimport #jualmainan #bukureadystock #bukuanak #jualbukuanakmurah #jualbukuanakedukasi #bukuanakedukasi #jualstorybook #bukuceritaanak #jualbukucerita #jualbukuceritaanak #bukuedukasi #bukuedukasianak
Colouring Pad Baby Animals IDR 130.000 40 pages (kertas tebal) - Soft Cover - 36x28cm - Language: English - Published by Make Believe Ideas, Ltd UK - Estimasi berat: 700 grams Yuk warnai gambar-gambar nya! Ada macam-macam gambar binatang yg bisa diwarnai anak. Background nya sudah berwarna, jadi anak bisa fokus mewarnai gambar-gambar binatangnya saja. 💜💜 For Order 💜💜 Pin BB: 5C30B2A9 Whatsapp: +852-95779672 Line id: evelyne-allan Shipping from Jakarta Yuksss mom's langsung aja order @mylittleone_evelyne 😉 #babybookshopping  #babyshoponline  #bukuimport  #bukuanakimpor  #bukuanakimport  #bukuimportmurah  #childrenbooks  #childrenstorybook  #tokomainananak  #babyandkidsproducts  #babyandkidsshop  #mainanedukasi  #mainananak  #educativetoys  #jualbukuimpor  #jualbukuimport  #jualbukuanakimport  #jualmainan  #bukureadystock  #bukuanak  #jualbukuanakmurah  #jualbukuanakedukasi  #bukuanakedukasi  #jualstorybook  #bukuceritaanak  #jualbukucerita  #jualbukuceritaanak  #bukuedukasi  #bukuedukasianak 
Terminamos el día internacional del libro a todo trapo! Ojalá muchos chicos se hayan sumado a la lectura como nuevo hábito y ojalá muchos más confirmen un año más su amor por la literatura. Formar un nuevo lector es un proceso lento y debe tener constancia, pero los resultados son para toda la vida
.
Leer para crecer. Crecer para leer le podemos agregar 👍
.
Buenas noches, mañana les tengo una sorpresa estén atentos/as a las stories 😁
.
#libros #cuentos #libro #biblioteca #bibliotecas #librosparachicos #niños #kids #books #childrenbooks #literaturainfantil #loveforbooks #amorporloslibros #librosrecomendados #hoyleemos #instabook #bookstagram #bookstagramarg #lij #lijargentina #docencia #infancia #infantil #leer #leerparacrecer #amoleer #diainternacionaldellibro #amoleer #cuentosinfantiles #librosinfantiles #librosparachicos #infancias
Terminamos el día internacional del libro a todo trapo! Ojalá muchos chicos se hayan sumado a la lectura como nuevo hábito y ojalá muchos más confirmen un año más su amor por la literatura. Formar un nuevo lector es un proceso lento y debe tener constancia, pero los resultados son para toda la vida . Leer para crecer. Crecer para leer le podemos agregar 👍 . Buenas noches, mañana les tengo una sorpresa estén atentos/as a las stories 😁 . #libros  #cuentos  #libro  #biblioteca  #bibliotecas  #librosparachicos  #niños  #kids  #books  #childrenbooks  #literaturainfantil  #loveforbooks  #amorporloslibros  #librosrecomendados  #hoyleemos  #instabook  #bookstagram  #bookstagramarg  #lij  #lijargentina  #docencia  #infancia  #infantil  #leer  #leerparacrecer  #amoleer  #diainternacionaldellibro  #amoleer  #cuentosinfantiles  #librosinfantiles  #librosparachicos  #infancias 
This is the way that the illustrator of #thetinyhumanhotel sees me as a cartoon.  Her skills are amazing.  Thank you, @joannewongart for helping me bring my vision of Grace alive!  Did I say that I found her on Instagram just by doing a search on illustrators? She was a dream to work with and was so professional.  I hope our stars cross and we meet in person! From Seattle to Hong Kong, teamwork makes the dream work.  If you want an illustration of yourself during her #100daychallenge, buy her a cup of coffee.  The link is in her bio.  #childrensbookillustration  #illustratorsoninstagram #supermom #childrenbooks #childrenbookauthors #fashionillustration #fashionillustrator
This is the way that the illustrator of #thetinyhumanhotel  sees me as a cartoon. Her skills are amazing. Thank you, @joannewongart for helping me bring my vision of Grace alive! Did I say that I found her on Instagram just by doing a search on illustrators? She was a dream to work with and was so professional. I hope our stars cross and we meet in person! From Seattle to Hong Kong, teamwork makes the dream work. If you want an illustration of yourself during her #100daychallenge , buy her a cup of coffee. The link is in her bio. #childrensbookillustration  #illustratorsoninstagram  #supermom  #childrenbooks  #childrenbookauthors  #fashionillustration  #fashionillustrator 
#Repost @aliaalshamsi with @get_repost
・・・
a project I’ve been reading quite a bit of and has been more of a research on origins of storytelling. Re-writing Waq Waq Island for a modern audience has taken me from versions of local stories to Africa and all the way to Scotland finding similar versions of the story. Without giving away too much of the story itself I think this book is a gem for children to hear and read the story all over the world 🌍🧒🏼👦🏽👧🏾📚💕 #childrenbooks #folklore #storytelling @uaebby @gi_gulfregion
#Repost  @aliaalshamsi with @get_repost ・・・ a project I’ve been reading quite a bit of and has been more of a research on origins of storytelling. Re-writing Waq Waq Island for a modern audience has taken me from versions of local stories to Africa and all the way to Scotland finding similar versions of the story. Without giving away too much of the story itself I think this book is a gem for children to hear and read the story all over the world 🌍🧒🏼👦🏽👧🏾📚💕 #childrenbooks  #folklore  #storytelling  @uaebby @gi_gulfregion
I Wish You More by #amykrouserosenthal  and #tomlichtenheld is one of my favorites. 😍 #books #childrenbooks #quotes #quotestoliveby #iwishyoumore
Saat ini #BukuHOP menjadi satu-satunya buku yang memiliki fitur dorong-tarik-putar-geser dalam khazanah perbukuan di Indonesia. Cocok untuk usia balita karena menarik rasa ingin tahunya. Isi ceritanya tentang konsep proses tumbuh kembang makhluk hidup.
.
Buku seharga Rp 160.000 ini memiliki banyak manfaat. Ada sekitar banyak manfaat yang bisa kita petik, mulai dari ilmu pengetahuan alam hingga cinta kasih dalam keluarga❤
.
Khusus di hari ini, dapatkan penawaran special diskon 25% untuk 10 pembeli pertama. Untuk pemesanan langsung tap link di bio ya😊. Harganya menjadi Rp 120.000
.
.
.
#yukbacakanbuku #bukuanak #booklovers #raisingreaders #bonding #parenting #mendongengdenganhati #bookgram #bukurabbithole #childrenbooks
Saat ini #BukuHOP  menjadi satu-satunya buku yang memiliki fitur dorong-tarik-putar-geser dalam khazanah perbukuan di Indonesia. Cocok untuk usia balita karena menarik rasa ingin tahunya. Isi ceritanya tentang konsep proses tumbuh kembang makhluk hidup. . Buku seharga Rp 160.000 ini memiliki banyak manfaat. Ada sekitar banyak manfaat yang bisa kita petik, mulai dari ilmu pengetahuan alam hingga cinta kasih dalam keluarga❤ . Khusus di hari ini, dapatkan penawaran special diskon 25% untuk 10 pembeli pertama. Untuk pemesanan langsung tap link di bio ya😊. Harganya menjadi Rp 120.000 . . . #yukbacakanbuku  #bukuanak  #booklovers  #raisingreaders  #bonding  #parenting  #mendongengdenganhati  #bookgram  #bukurabbithole  #childrenbooks 
Y la ganadora es... @agustinaarslanian Felicidades! Por privado coordinamos la entrega 👍
.
Gracias a todos por participar! Se vienen más sorteos a estar atentos! Estamos haciendo un stock de libros increíbles ya les mostraremos! .
¡Que terminen el día internacional del libro a toda lectura!
.
#libros #cuentos #libro #biblioteca #bibliotecas #librosparachicos #niños #kids #books #childrenbooks #amorporloslibros #librosrecomendados #loveforbooks #amoleer #instabook #bookstagram #amoleer #lectores #letras #sorteo #sorteodelibros
Y la ganadora es... @agustinaarslanian Felicidades! Por privado coordinamos la entrega 👍 . Gracias a todos por participar! Se vienen más sorteos a estar atentos! Estamos haciendo un stock de libros increíbles ya les mostraremos! . ¡Que terminen el día internacional del libro a toda lectura! . #libros  #cuentos  #libro  #biblioteca  #bibliotecas  #librosparachicos  #niños  #kids  #books  #childrenbooks  #amorporloslibros  #librosrecomendados  #loveforbooks  #amoleer  #instabook  #bookstagram  #amoleer  #lectores  #letras  #sorteo  #sorteodelibros 
Regrann from @bipgramedia -  Selamat sore, berikut ialah buku baru yang terbit pekan ini dari penerbit BIP. .
Ada novel baru dari penulis thriller Jack Lance, dan seri komik World Ghost Stories baru, tapi kali ini judul serinya Cerita Hantu di Sekolah. Yup isinya kisah horor di sekolah di beberapa negara! 👻.
.
.
Seri Al-Quran menakjubkan: Hewan dan Bumi dari @dkwardhani terbit juga. .
Lengkapi koleksimu yah! .
.

#bipgramedia #qibla #genta #bhuanasastra #sayabaca #bukubaru #bukuanak #childrenbooks #bukudongeng #bukuaktivitasanak #bukuaktivitas #bukupaud #komik #komikeropa #alquranmenakjubkan #alquranmenakjubkanhewandanbumi #ceritahantudisekolah #worldschoolghoststories #laskarpemadamapi #zone #novel #novelbaru - #regrann
Regrann from @bipgramedia - Selamat sore, berikut ialah buku baru yang terbit pekan ini dari penerbit BIP. . Ada novel baru dari penulis thriller Jack Lance, dan seri komik World Ghost Stories baru, tapi kali ini judul serinya Cerita Hantu di Sekolah. Yup isinya kisah horor di sekolah di beberapa negara! 👻. . . Seri Al-Quran menakjubkan: Hewan dan Bumi dari @dkwardhani terbit juga. . Lengkapi koleksimu yah! . . #bipgramedia  #qibla  #genta  #bhuanasastra  #sayabaca  #bukubaru  #bukuanak  #childrenbooks  #bukudongeng  #bukuaktivitasanak  #bukuaktivitas  #bukupaud  #komik  #komikeropa  #alquranmenakjubkan  #alquranmenakjubkanhewandanbumi  #ceritahantudisekolah  #worldschoolghoststories  #laskarpemadamapi  #zone  #novel  #novelbaru  - #regrann 
I couldn't end the day without acknowledging #worldbookday & sharing some of @izzy_gary favorite books from @mahoganyreads. We'll be reading these for the umpteenth time tonight. (((SWIPE LEFT))) & tap the picture to check out Izzys favorite books.
I couldn't end the day without acknowledging #worldbookday  & sharing some of @izzy_gary favorite books from @mahoganyreads. We'll be reading these for the umpteenth time tonight. (((SWIPE LEFT))) & tap the picture to check out Izzys favorite books.
Working on splash designs for the next illustration. It's so much fun to draw these but I'm sure animating it must be quite the challenge. Thank you @jaznofrancoeur for being the inspiration on this one! #water #splash #childrenbooks #design #artistsoninstagram  #libroilustrado
'Skip through the seasons'

In English, from 2yo.

Great seek and find book. Each page has a list of items that your child has to find. See how the landscapes changes month by month according to the seasons.

For more information visit http://bit.ly/2gXwHf0

#barefootbooks #childrenbooks #worldstories #raisingreaders #instalibraries #youngreaders #languagebookstore #librarybooks
after hearing junot díaz talk about the importance of sharing diverse books with our kids, i decided to read islandborn to the class i am subbing in.  i was worried about it being too young for a 5th grade class, but they enjoyed it.  i did note their excitement about the spanish words and foods they were familiar with.  and of course, being kids they loved the illustrations and the monster aspect.  overall, a fun read aloud, and a great accidental world book day celebration.  #worldbookday #islandborn #junotdiaz #readdiversebooks #childrenbooks #bookstagram #instabookclub
after hearing junot díaz talk about the importance of sharing diverse books with our kids, i decided to read islandborn to the class i am subbing in. i was worried about it being too young for a 5th grade class, but they enjoyed it. i did note their excitement about the spanish words and foods they were familiar with. and of course, being kids they loved the illustrations and the monster aspect. overall, a fun read aloud, and a great accidental world book day celebration. #worldbookday  #islandborn  #junotdiaz  #readdiversebooks  #childrenbooks  #bookstagram  #instabookclub 
"I love @realmvpkids books, they come with questions and learn and discuss sections for you to talk to your kids about these real life situations we experience. Their newest books "Defeat Disobedience" and "Miriam lassoes the worry Whirlwind" are absolutely terrific and I highly recommend them." -@motherhoodfullofdreams

We're just one week away from releasing Miriam Lassoes the Worry Whirlwind™ and Defeat Disobedience™!!! Check out why this mother and blogger, Janeth Paez from Motherhood Full of Dreams, highly recommends these books and would choose them as her parenting guide book!

#booksforkids #GreatRead #childrenbooks #childrenread #tipsforparents #MVPKids #Inspire #character #comingrealsoon #nextweek #HelpMeUnderstand #HelpMeBecome #elementary #emotions #growingup #motherhood #fatherhood #earlyelementary #education #worry #comfort #disobedience #obeyrightaway
"I love @realmvpkids books, they come with questions and learn and discuss sections for you to talk to your kids about these real life situations we experience. Their newest books "Defeat Disobedience" and "Miriam lassoes the worry Whirlwind" are absolutely terrific and I highly recommend them." -@motherhoodfullofdreams We're just one week away from releasing Miriam Lassoes the Worry Whirlwind™ and Defeat Disobedience™!!! Check out why this mother and blogger, Janeth Paez from Motherhood Full of Dreams, highly recommends these books and would choose them as her parenting guide book! #booksforkids  #GreatRead  #childrenbooks  #childrenread  #tipsforparents  #MVPKids  #Inspire  #character  #comingrealsoon  #nextweek  #HelpMeUnderstand  #HelpMeBecome  #elementary  #emotions  #growingup  #motherhood  #fatherhood  #earlyelementary  #education  #worry  #comfort  #disobedience  #obeyrightaway 
¡Buenas noches amigos!

Hoy es el día internacional del libro.
En homenaje a Cervantes, Shakespeare e Inca Garcilaso de la Vega. Que coincide con la muerte o nacimiento de otros representativos escritores.
A esta chica soñadora le gustaría estar en España que se celebra Saint Jordi. Y todo se llena de libros y flores rojas.

No voy a poder ser objetiva con estos libros.
Ocupan un lugar muy grande en estos corazones, y en esta casa.
Como atrapar una estrella fue el primero de esta colección que compramos, y también es el primer libro de Oliver jeffers el escritor e ilustrador australiano, el libro con el que se lanzó y con el cual ganó varios merecidos premios.
Los tres hablan de soledad, de encontrar lo que se está buscando, de amistad, de seguir intentando, de perderse y encontrarse, son libros para ver más allá.

Continuará...
¡Buenas noches amigos! Hoy es el día internacional del libro. En homenaje a Cervantes, Shakespeare e Inca Garcilaso de la Vega. Que coincide con la muerte o nacimiento de otros representativos escritores. A esta chica soñadora le gustaría estar en España que se celebra Saint Jordi. Y todo se llena de libros y flores rojas. No voy a poder ser objetiva con estos libros. Ocupan un lugar muy grande en estos corazones, y en esta casa. Como atrapar una estrella fue el primero de esta colección que compramos, y también es el primer libro de Oliver jeffers el escritor e ilustrador australiano, el libro con el que se lanzó y con el cual ganó varios merecidos premios. Los tres hablan de soledad, de encontrar lo que se está buscando, de amistad, de seguir intentando, de perderse y encontrarse, son libros para ver más allá. Continuará...
As many of you may know, one of my many hats, besides that of being a wife, mom, dog owner, daughter, sister, friend, cook, housewife, is private tutor! I’ve been fortunate of being able to teach {which is one of my passions} for 20 years already & balance it  with all  the other aspects of my life. For the past 6 years I’ve been working on this project & dream of mine & it has finally become a reality! Beginner Readers is a box that comes with 10 short stories focused on short vowel sounds. It is perfect for early readers & for parents to read to their little ones. It includes advice on how to read to & with your #wittyowls. They will be up for sale soon & I’m super excited to share it with you, as I’ve put my heart & soul into it! Swipe left for a sneak peek. Xo. .
.
.
.
#fourmakesone #wittyowls #bookauthor #childrensbooks #childrenbooks #publishedauthor #literacy #proudmommy #proudmomma #proudmommymoment #mamá #mamablog #mommyblogger #mommybloggers #mommyblog #28weekspregnant #babybump #pregnancylife #babyontheway #motherhoodrising #workingmom #workingmoms #proudmoments #mommylifestyle #mamalatina #mamá
As many of you may know, one of my many hats, besides that of being a wife, mom, dog owner, daughter, sister, friend, cook, housewife, is private tutor! I’ve been fortunate of being able to teach {which is one of my passions} for 20 years already & balance it with all the other aspects of my life. For the past 6 years I’ve been working on this project & dream of mine & it has finally become a reality! Beginner Readers is a box that comes with 10 short stories focused on short vowel sounds. It is perfect for early readers & for parents to read to their little ones. It includes advice on how to read to & with your #wittyowls . They will be up for sale soon & I’m super excited to share it with you, as I’ve put my heart & soul into it! Swipe left for a sneak peek. Xo. . . . . #fourmakesone  #wittyowls  #bookauthor  #childrensbooks  #childrenbooks  #publishedauthor  #literacy  #proudmommy  #proudmomma  #proudmommymoment  #mamá  #mamablog  #mommyblogger  #mommybloggers  #mommyblog  #28weekspregnant  #babybump  #pregnancylife  #babyontheway  #motherhoodrising  #workingmom  #workingmoms  #proudmoments  #mommylifestyle  #mamalatina  #mamá 
Allow your little one to bring stories to life!
🖍
After you read to them... invite them  to create! When children are allowed to create the possibilities are endless!
📚
#childrenbooks #parents #parentstobe #mommyandme #daddysgirl #daddydaycare #creative #kidscreate #picturebooks #splashonliteracy #readaloud #readtome #bedtimestories
Sudah lebih dari ✨3000✨ keluarga ikutan pre-order paket buku Nabiku Idolaku, masa Ayah-Bunda belum sih? Harga khusus Pre-Order akan berakhir kurang dari 2 minggu lagi lohhh. Yuk ikutan sekarang juga!
.
Pemesanan secara online pada website mandira.id atau langsung klik link berikut yaa https://mandira.id/produk/lists
.
#PelangiMizan #NabikuIdolaku #Kisah25Nabi #BukuBalita #NabikuIdolakuBalita #NabikuIdolakuAnak #SmartPen #SaliSaliha #Books #IslamicBook #Bookstagram #KisahNabi #ChildrenBooks
.
.
#Repost
Sudah lebih dari ✨3000✨ keluarga ikutan pre-order paket buku Nabiku Idolaku, masa Ayah-Bunda belum sih? Harga khusus Pre-Order akan berakhir kurang dari 2 minggu lagi lohhh. Yuk ikutan sekarang juga! . Pemesanan secara online pada website mandira.id atau langsung klik link berikut yaa https://mandira.id/produk/lists . #PelangiMizan  #NabikuIdolaku  #Kisah25Nabi  #BukuBalita  #NabikuIdolakuBalita  #NabikuIdolakuAnak  #SmartPen  #SaliSaliha  #Books  #IslamicBook  #Bookstagram  #KisahNabi  #ChildrenBooks  . . #Repost 
Watercolor e acrílica ...Moana 🌺🌺🌴
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sketchbook #sketch #watercolor #watercolour #aquarela #drawing #draw #disney #moana #paiting #watercolorpens #girls #princess #ilha #sea #hibisco #dibujo #ilustracion #ilustration #art #aventura #ilustración #instadraw #children #childrenbooks
《DRAWING-36》
Santiago de Compostela is the destination for all the Camino routes. See many pilgrims arrive with different reasons, how do local people think?

聖地牙哥-德孔波斯特拉 是朝聖之路的終點,看著許多往來的朝聖者抱著不同理由來到此地,當地的居民是如何想的呢?

#portrait#sketches #blackandwhite #drawingpen#drawingart#illustration#sketch#dailypainting#penandink #drawdaily#акварель#chiafangillustration#art_collective#worldofartist#travelart#illustrationartists#handrawnart#ink#men#oldmen#childrenbooks#spain#santiagodecompostela#pilgrim#pilgrimage#cigarette
《DRAWING-36》 Santiago de Compostela is the destination for all the Camino routes. See many pilgrims arrive with different reasons, how do local people think? 聖地牙哥-德孔波斯特拉 是朝聖之路的終點,看著許多往來的朝聖者抱著不同理由來到此地,當地的居民是如何想的呢? #portrait #sketches  #blackandwhite  #drawingpen #drawingart #illustration #sketch #dailypainting #penandink  #drawdaily #акварель #chiafangillustration #art_collective #worldofartist #travelart #illustrationartists #handrawnart #ink #men #oldmen #childrenbooks #spain #santiagodecompostela #pilgrim #pilgrimage #cigarette 
Evening reading, Der Rabe Kutcha & Russiche Märchen #childrenbooks #Collection #love #Illustration #vintage #russian #fairytale #collection #bookstagram #book #worldbookday #raven
Just 15 faces are left! This limited reward is going fast, so pledge today before they're all gone!

LINK IN BIO ☝🏼
Just 15 faces are left! This limited reward is going fast, so pledge today before they're all gone! LINK IN BIO ☝🏼
.
'The Unknown Planet'
Jean Ure
Illustrated by Chriss Winn
.
.
.

The Spaceship Sea Queen is part of a fleet searching for a new world. On board are 50 children. Their own planet, Aqua, is dying and can no longer support them. Then the spaceship crashlands on an unknown planet, which young readers, however, may find strangely familiar. Jean Ure's other books include "Plague 99" (1991 Lancashire Children's Book of the Year), "A Proper Little Nooryeff", "Wizard in the Woods", 'Wizard in Wonderland" and "Captain Cranko and the Crybaby".
.
.
.
Publisher : Walker Books Ltd
Publication date : June 25, 1992
Language : English
Package Dimensions : 7.9 x 5.4 x 0.6 inches
Shipping Weight : 7.8 ounces
Book length : 64
.
.
.
Baru, stok lama, lepas segel, bagus mulus 💕
.
.
.
💰45.000
.
.
.
#dobbybook #books #artbook #artbooks #artbookindonesia #artbooklovers #booklover #buku #bukuanak #bukugrafis #bukudesain #bukudesaingrafis #theunknownplanet #jeanure #chriswinn #walker #artbook #bukuseni #bukumusik #dongengklasikrusia  #childrenbooks #bukulangka #jualbuku #bukudiskon #bukuobral #bukusubsidi #jualbukuanak #jualbukuimport #bukuimportmurah
. 'The Unknown Planet' Jean Ure Illustrated by Chriss Winn . . . The Spaceship Sea Queen is part of a fleet searching for a new world. On board are 50 children. Their own planet, Aqua, is dying and can no longer support them. Then the spaceship crashlands on an unknown planet, which young readers, however, may find strangely familiar. Jean Ure's other books include "Plague 99" (1991 Lancashire Children's Book of the Year), "A Proper Little Nooryeff", "Wizard in the Woods", 'Wizard in Wonderland" and "Captain Cranko and the Crybaby". . . . Publisher : Walker Books Ltd Publication date : June 25, 1992 Language : English Package Dimensions : 7.9 x 5.4 x 0.6 inches Shipping Weight : 7.8 ounces Book length : 64 . . . Baru, stok lama, lepas segel, bagus mulus 💕 . . . 💰45.000 . . . #dobbybook  #books  #artbook  #artbooks  #artbookindonesia  #artbooklovers  #booklover  #buku  #bukuanak  #bukugrafis  #bukudesain  #bukudesaingrafis  #theunknownplanet  #jeanure  #chriswinn  #walker  #artbook  #bukuseni  #bukumusik  #dongengklasikrusia   #childrenbooks  #bukulangka  #jualbuku  #bukudiskon  #bukuobral  #bukusubsidi  #jualbukuanak  #jualbukuimport  #bukuimportmurah 
Jobbar på bok nr 4 i Hanna Blixt magiska värld Sagofallen... Känns som om jag sitter med där vid den mysiga lägerelden med Sofia,  Leo o de andra underbara karaktärerna. 
Helt underbart sätt att spendera en måndagskväll.

#illustratör #barnbok #ungdomsbok #fantasy #illustrator #illustrator #drawing #conceptart #chapterart #childrenbooks #woodland #ängar #night #moon #digitalpaint #bon fire #moon #Photoshop #författare #author #hannablixt_writer #hannablixt #sagofallen #StyxMärke #VitaLöparen #SvartaDamen
Jobbar på bok nr 4 i Hanna Blixt magiska värld Sagofallen... Känns som om jag sitter med där vid den mysiga lägerelden med Sofia, Leo o de andra underbara karaktärerna. Helt underbart sätt att spendera en måndagskväll. #illustratör  #barnbok  #ungdomsbok  #fantasy  #illustrator  #illustrator  #drawing  #conceptart  #chapterart  #childrenbooks  #woodland  #ängar  #night  #moon  #digitalpaint  #bon  fire #moon  #Photoshop  #författare  #author  #hannablixt_writer  #hannablixt  #sagofallen  #StyxMärke  #VitaLöparen  #SvartaDamen 
Adek sudah berani bobok sendiri ya? Hebaaat!!👨‍👩‍👧‍👦💓💖
.
.
Mendukung, memberi reward akan senantiasa membesarkan jiwanya, meskipun hanya sekedar kata-kata.
“Anak ayah sudah berani ke kamar sendiri. Hebaaat!”
.
Salah satunya adalah dengan mendorongnya agar mau tidur sendiri. Kenapa anak harus tidur sendiri? .
• Melatih kemandirian
• Melatih rasa tanggung jawab

Dan tentunya karena anak akan semakin besar dan daya nalarnya bertambah sehingga mulai mengerti tentang perbedaan jenis kelamin. Oleh karena itu orang tua harus memisahkan kamar anak laki-laki dan perempuan serta memisahkan kamar anak dengan orang tuanya. 
Bukankah dalam agama, Rosul Muhammad juga memerintahkan umatnya untuk memisahkan kamar anak?
.
Bagaimana dengan putra putri bunda sekarang.? #HaloBalitapromo
Adek sudah berani bobok sendiri ya? Hebaaat!!👨‍👩‍👧‍👦💓💖 . . Mendukung, memberi reward akan senantiasa membesarkan jiwanya, meskipun hanya sekedar kata-kata. “Anak ayah sudah berani ke kamar sendiri. Hebaaat!” . Salah satunya adalah dengan mendorongnya agar mau tidur sendiri. Kenapa anak harus tidur sendiri? . • Melatih kemandirian • Melatih rasa tanggung jawab Dan tentunya karena anak akan semakin besar dan daya nalarnya bertambah sehingga mulai mengerti tentang perbedaan jenis kelamin. Oleh karena itu orang tua harus memisahkan kamar anak laki-laki dan perempuan serta memisahkan kamar anak dengan orang tuanya. Bukankah dalam agama, Rosul Muhammad juga memerintahkan umatnya untuk memisahkan kamar anak? . Bagaimana dengan putra putri bunda sekarang.? #HaloBalitapromo 
Hai ayah bunda.. Siap melatih anak untuk dapat makan sendiri? Yuk Simak dulu tipsnya :)
.
Ada baiknya sebelum menjalankan tips ini Ayah-Bunda memberikan informasi terlebih dahulu kepada anak mengenai alat-alat makan dan cara pengunaannya.
.
Setelah makan, bisa loh mengajak anak-anak membaca buku #HaloBalita, karena tips ini diambil dari jilid Aku Bisa Makan Sendiri di paket buku Halo Balita. .
Belum punya paket buku Halo Balita??? Pesan sekarang yuk! Mumpung lagi diskon,Harganya jadi 2juta-an aja..
S&K Berlaku
.
.
#PelangiMizan #BukuAnakIslami #BukuAnakMuslim #HaloBalita #Books #IslamicBook#Bookstagram #KisahNabi #ChildrenBooks
Hai ayah bunda.. Siap melatih anak untuk dapat makan sendiri? Yuk Simak dulu tipsnya :) . Ada baiknya sebelum menjalankan tips ini Ayah-Bunda memberikan informasi terlebih dahulu kepada anak mengenai alat-alat makan dan cara pengunaannya. . Setelah makan, bisa loh mengajak anak-anak membaca buku #HaloBalita , karena tips ini diambil dari jilid Aku Bisa Makan Sendiri di paket buku Halo Balita. . Belum punya paket buku Halo Balita??? Pesan sekarang yuk! Mumpung lagi diskon,Harganya jadi 2juta-an aja.. S&K Berlaku . . #PelangiMizan  #BukuAnakIslami  #BukuAnakMuslim  #HaloBalita  #Books  #IslamicBook #Bookstagram  #KisahNabi  #ChildrenBooks 
En nuestra casa el día del libro son prácticamente todos, sin embargo, hoy lo celebramos por partida doble, hemos estado en la Feria del Libro de Bogotá escogiendo nuevos textos para traer a casa y hemos llegado felices con nuestras compras en @babel_libros @fcemexico @tragaluzeditores @planetadelibrosco @fcecolombia 😄. Aquí los libros que hemos comprado en @filbogota de la lista de Majo.
.

Feliz día del Libro, espléndidas lecturas y GRACIAS por seguirme y apoyar el reto de compartirles nuestros libros, gracias por comentar las fotos y pedirme recomendación de cuentos... Esta aventura se volvió maravillosa.!!!
.
.
.
.
.
.
.

#literaturainfantil #DiaDelLibro #23deabril #librosparaniñosyniñas #instabooks #libros #books #bookstagram #childrenbooks #felizdiadellibro #leerenfamilia #librosparaniños #bookkids #bookforchildren #rainbowbooks #librosymaslibros  #readforkids #díainternacionaldellibro #bookforkids #leerencasa #bookslover #AnthonyBrowne #OliverJeffers #TomiUngerer #IvarDaColl #lovebooks #librospf
En nuestra casa el día del libro son prácticamente todos, sin embargo, hoy lo celebramos por partida doble, hemos estado en la Feria del Libro de Bogotá escogiendo nuevos textos para traer a casa y hemos llegado felices con nuestras compras en @babel_libros @fcemexico @tragaluzeditores @planetadelibrosco @fcecolombia 😄. Aquí los libros que hemos comprado en @filbogota de la lista de Majo. . Feliz día del Libro, espléndidas lecturas y GRACIAS por seguirme y apoyar el reto de compartirles nuestros libros, gracias por comentar las fotos y pedirme recomendación de cuentos... Esta aventura se volvió maravillosa.!!! . . . . . . . #literaturainfantil  #DiaDelLibro  #23deabril  #librosparaniñosyniñas  #instabooks  #libros  #books  #bookstagram  #childrenbooks  #felizdiadellibro  #leerenfamilia  #librosparaniños  #bookkids  #bookforchildren  #rainbowbooks  #librosymaslibros  #readforkids  #díainternacionaldellibro  #bookforkids  #leerencasa  #bookslover  #AnthonyBrowne  #OliverJeffers  #TomiUngerer  #IvarDaColl  #lovebooks  #librospf 
Feliz Dia Internacional del Libro! La belleza de la vida; los nietos y los libros.
Happy International Book Day! The beauty of life; grandkids and books.
Feliz Dia Internacional del Libro! La belleza de la vida; los nietos y los libros. Happy International Book Day! The beauty of life; grandkids and books.
Hi there! It’s @chiaraillu  again today.
These are the copies of three books I’ve published with clients of Astound.us. I am very proud of these collaborations and Yaffa and Fatima this year has been awarded with the silver medal from the #associationofjewishlibraries . That’s all for today. See you tomorrow with new books and art! #illustration #covers #books #childrenbooks #capstonepublishing #lernerbooks #mileskelly #awardedbook #artistlife #illustratorlife #astoundagency #astoundartists #artisttakeover
Hi there! It’s @chiaraillu again today. These are the copies of three books I’ve published with clients of Astound.us. I am very proud of these collaborations and Yaffa and Fatima this year has been awarded with the silver medal from the #associationofjewishlibraries  . That’s all for today. See you tomorrow with new books and art! #illustration  #covers  #books  #childrenbooks  #capstonepublishing  #lernerbooks  #mileskelly  #awardedbook  #artistlife  #illustratorlife  #astoundagency  #astoundartists  #artisttakeover 
Omg!!! I just checked Amazon and look whose book I found...MINE!!! 😁😁😁 THIS IS SO COOL!!! It happened sooner than I thought but I'm cool with it!  Now you can go enjoy your own copy of Nose Bubbles!! 🤗🤗🤗 #author #writer #blackwomen #momlife #create #todayistheday #children #childrenbooks #nose #bubbles #sohappy #mylife #amazon
In questa giornata mondiale del libro condividiamo con immenso piacere la foto della nostra piccola utente.

Grazie a @ab_studio_barbarannunziata per questo pensiero: "Giornata mondiale del libro. Non potevo festeggiarla meglio! Raabi che legge per me uno dei suoi libri preferiti ♥️ Non chiedo di più. Se hai un libro da leggere non sei mai sola". 📖😍📚
.
.
. 
#giornatamondialedellibro #worldbookday #biblioteca #bibliotechediroma #leggere #libridaleggere #library #bibliophile #books #bibliotechediroma #piccolilettoriforti #bibliotecavaccherianardi #vaccherianardi #bimbiinbiblioteca #childrenbooks #childrenbook #bookworm #bookstagram #booksaddict
In questa giornata mondiale del libro condividiamo con immenso piacere la foto della nostra piccola utente. Grazie a @ab_studio_barbarannunziata per questo pensiero: "Giornata mondiale del libro. Non potevo festeggiarla meglio! Raabi che legge per me uno dei suoi libri preferiti ♥️ Non chiedo di più. Se hai un libro da leggere non sei mai sola". 📖😍📚 . . . #giornatamondialedellibro  #worldbookday  #biblioteca  #bibliotechediroma  #leggere  #libridaleggere  #library  #bibliophile  #books  #bibliotechediroma  #piccolilettoriforti  #bibliotecavaccherianardi  #vaccherianardi  #bimbiinbiblioteca  #childrenbooks  #childrenbook  #bookworm  #bookstagram  #booksaddict 
En el día internacional del libro no podía dejar de recomendaros el que según Tití es “el libro más bonito” 😍 Y es que todo lo que esté relacionado con la música le encanta 🎵 “Las cuatro estaciones en un día” de @bruno_editorial es un libro musical precioso con el que sentir el paso de las estaciones acompañados de Anabel y su perrito Chispa 🐶 Desde que despiertan en la mañana, las 4 estaciones de Vivaldi le dan sentido a la historia y viceversa, leyendo el cuento las notas musicales cobran vida, sientes la brisa, los truenos, las flores florecer,... Como ya os digo, es un libro para “sentir” con el corazón ❤️ Nosotros lo leemos antes de dormir, y como colofón final ponemos un trocito de la primavera de Vivaldi flojito para quedarnos fritos 💤 No faya 😉 Feliz semana! @lamamadetiti #diadellibro #santjordi #libro #leer #vasaleer #megustaleer #literaturainfantil #cuento #cuentosinfantiles #musica #vivaldi #diainternacionaldellibro #bookstagram #booksday #childrenbooks #libromusical #sentirlamusica #musicaclasica #musicaparadormir #cuentosparadormir #cuentosparaniños #4estaciones #primavera #lidmcuentos #felizdiadellibro
En el día internacional del libro no podía dejar de recomendaros el que según Tití es “el libro más bonito” 😍 Y es que todo lo que esté relacionado con la música le encanta 🎵 “Las cuatro estaciones en un día” de @bruno_editorial es un libro musical precioso con el que sentir el paso de las estaciones acompañados de Anabel y su perrito Chispa 🐶 Desde que despiertan en la mañana, las 4 estaciones de Vivaldi le dan sentido a la historia y viceversa, leyendo el cuento las notas musicales cobran vida, sientes la brisa, los truenos, las flores florecer,... Como ya os digo, es un libro para “sentir” con el corazón ❤️ Nosotros lo leemos antes de dormir, y como colofón final ponemos un trocito de la primavera de Vivaldi flojito para quedarnos fritos 💤 No faya 😉 Feliz semana! @lamamadetiti #diadellibro  #santjordi  #libro  #leer  #vasaleer  #megustaleer  #literaturainfantil  #cuento  #cuentosinfantiles  #musica  #vivaldi  #diainternacionaldellibro  #bookstagram  #booksday  #childrenbooks  #libromusical  #sentirlamusica  #musicaclasica  #musicaparadormir  #cuentosparadormir  #cuentosparaniños  #4estaciones  #primavera  #lidmcuentos  #felizdiadellibro 
Si antes de votar PREMIO @lectorcl 2018 quieren conocernos en vivo y en directo, estamos en muchas librerías: Queleo, Ulises Lastarria, Bros; Librería Francesa, Antártica Santiago y Regiones, Nva Altamira, Laberinto, Takk, Lolita, Plop Galeria, Gatopez y muchas otras. #pocapatamuchopoto y #elniñoquecuentahastaelinfinito. @Alphilialibros #librosrecomendados #albumilustrado #ilustradoreschilenos #librosparaniños #childrenbooks
This next 🙏woman that is doing my “Stop Bullying “ Campaign is @brie_herrington ! She is a personal Trainer , Strength Coach, Entrepreneur . She supports Anti -Bullying and My books 📚 #gladysglasses and #stanleynostripes to spread the message in her city 🙏📚#antibullying #childrenbooks#author #nurses #spartanrace #ocr #fitness #fitnessmotivation #inspiration #motivation #motivational #inspiration #inspirational #travel #gym #gymmotivation #fashion #love #family #mom #moms #dad #parents #parenting
This next 🙏woman that is doing my “Stop Bullying “ Campaign is @brie_herrington ! She is a personal Trainer , Strength Coach, Entrepreneur . She supports Anti -Bullying and My books 📚 #gladysglasses  and #stanleynostripes  to spread the message in her city 🙏📚#antibullying  #childrenbooks #author  #nurses  #spartanrace  #ocr  #fitness  #fitnessmotivation  #inspiration  #motivation  #motivational  #inspiration  #inspirational  #travel  #gym  #gymmotivation  #fashion  #love  #family  #mom  #moms  #dad  #parents  #parenting 
Hasta el dragón cayó vencido ante un buen libro.
¡Feliz día Internacional del libro 2018! 📖
.
🇬🇧 Even the dragon fell defeated by a good book.
Happy International Book Day 2018! 📖
.
..
#sanjorge2018 #santjordi2018 #book #internationalbookday #illustration #ilustración #book #libro #childrenbooks #libroinfantil #artdirection #advertising #childrenillustration #children #niños #ilustracioninfantil #art #cute #beautiful  #draw #dibujo #brush #chineseink #picture #acuarela #watercolour
Hasta el dragón cayó vencido ante un buen libro. ¡Feliz día Internacional del libro 2018! 📖 . 🇬🇧 Even the dragon fell defeated by a good book. Happy International Book Day 2018! 📖 . .. #sanjorge2018  #santjordi2018  #book  #internationalbookday  #illustration  #ilustración  #book  #libro  #childrenbooks  #libroinfantil  #artdirection  #advertising  #childrenillustration  #children  #niños  #ilustracioninfantil  #art  #cute  #beautiful  #draw  #dibujo  #brush  #chineseink  #picture  #acuarela  #watercolour 
Creating memories with you because I know you will not be small forever 😌❤️ I’m obsessed with my baby boy
Creating memories with you because I know you will not be small forever 😌❤️ I’m obsessed with my baby boy
.
The story of Mr.Home who was a famous writer!
داستان امشب درباره اقای هوم هست که نویسنده ی مشهوری بود و هرچی بهش میگفتی فقط میگفت هوم. چون واقعا وقت نداشت جواب سوالهای آدم رو بده.
میگن حتی یکبار هم عاشق شد که اون زن هم دقیقا شکل شخصیت یکی از داستان هاش بود. وقتی هم ازش پرسید دوستم داری؟ بهش گفت هوم!
دختره هم قهر کرد و رفت!
خلاصه آقای هوم زندگی آرومی داشت و گاهی هم کتابهاش رو برای طرفدارهاش امضا می کرد و امضاش هم بود هوم!
اصلا هم اهل کتاب خوندن نبود تا اینکه یک روز کتابی بدستش رسید که واقعا جذاب بود و وقتی پشت جلدش رو دید نوشته بود اثر خانم اوهوم!
این شد که آقای هوم زود دست بکارشد و برای خانم نویسنده نامه بلندبالایی نوشت که توش همه صنایع ادبی  رو بکاربرده بود تا برتری خودش رو ثابت کنه. اما خانوم در پاسخش فقط یک کلمه نوشت اوهوم!
این شد که آقای هوم تصمیم گرفت به دیدن خانم اوهوم بره که درنیمکره دیگه زندگی می کرد درست نزدیک جزایر کارائیب. بعد هم خانم اوهوم به دیدن آقای هوم که نزدیک قطب شمال زندگی می کرد اومد و حرف دیگه ای هم جز هوم و اوهوم بین اونها رد و بدل نمیشد چون بقیه اوقات رو می نوشتن!
البته گاهی امضاهاشون قاطی میشد.
راستش منم تاحالا از هیچکدوم نپرسیدم چی شد که ساکن جزیره استوایی هوماهوم شدن چون واقعا نمیشه از کار این نویسنده ها سردرآورد.
بین خودمون باشه موجودات عجیب غریبی هستن
🍻
پ.ن. زودتر قصه رو گفتم که بعدش برم کمی بنویسم و بعد هم قسمت جدید شهرزاد اومد برم ببینم
اوهوم😊
.
.
.
.

Illustrator @katya_maleev
.
#ارامش #تصویرسازی #نقاشی #قصه #کتاب #کتاب_کودک #دوست #مهربانی #داستان #اسلوونی #اصفهان #تهران #اروپا #ایران
#friends #night #instagood #goodnight #children #childrenbooks #books #creativeminds #illustration #instakids 
#art #creative #beautiful #instaabstract #illustration #children #storyteller #ljubljana
. The story of Mr.Home who was a famous writer! داستان امشب درباره اقای هوم هست که نویسنده ی مشهوری بود و هرچی بهش میگفتی فقط میگفت هوم. چون واقعا وقت نداشت جواب سوالهای آدم رو بده. میگن حتی یکبار هم عاشق شد که اون زن هم دقیقا شکل شخصیت یکی از داستان هاش بود. وقتی هم ازش پرسید دوستم داری؟ بهش گفت هوم! دختره هم قهر کرد و رفت! خلاصه آقای هوم زندگی آرومی داشت و گاهی هم کتابهاش رو برای طرفدارهاش امضا می کرد و امضاش هم بود هوم! اصلا هم اهل کتاب خوندن نبود تا اینکه یک روز کتابی بدستش رسید که واقعا جذاب بود و وقتی پشت جلدش رو دید نوشته بود اثر خانم اوهوم! این شد که آقای هوم زود دست بکارشد و برای خانم نویسنده نامه بلندبالایی نوشت که توش همه صنایع ادبی  رو بکاربرده بود تا برتری خودش رو ثابت کنه. اما خانوم در پاسخش فقط یک کلمه نوشت اوهوم! این شد که آقای هوم تصمیم گرفت به دیدن خانم اوهوم بره که درنیمکره دیگه زندگی می کرد درست نزدیک جزایر کارائیب. بعد هم خانم اوهوم به دیدن آقای هوم که نزدیک قطب شمال زندگی می کرد اومد و حرف دیگه ای هم جز هوم و اوهوم بین اونها رد و بدل نمیشد چون بقیه اوقات رو می نوشتن! البته گاهی امضاهاشون قاطی میشد. راستش منم تاحالا از هیچکدوم نپرسیدم چی شد که ساکن جزیره استوایی هوماهوم شدن چون واقعا نمیشه از کار این نویسنده ها سردرآورد. بین خودمون باشه موجودات عجیب غریبی هستن 🍻 پ.ن. زودتر قصه رو گفتم که بعدش برم کمی بنویسم و بعد هم قسمت جدید شهرزاد اومد برم ببینم اوهوم😊 . . . . Illustrator @katya_maleev . #ارامش  #تصویرسازی  #نقاشی  #قصه  #کتاب  #کتاب_کودک  #دوست  #مهربانی  #داستان  #اسلوونی  #اصفهان  #تهران  #اروپا  #ایران  #friends  #night  #instagood  #goodnight  #children  #childrenbooks  #books  #creativeminds  #illustration  #instakids  #art  #creative  #beautiful  #instaabstract  #illustration  #children  #storyteller  #ljubljana 
Lil girlie is dancing with joy over the #ruskinbond book that she gets as a gift but can't understand why her mommy is as much dancing with joy over the autograph she finds inside. 
Someday soon when she grows up she'd realise what treasure she now owns on her bookshelf.  Thank you so much @anandkall090 and @mitashreesrivastava .
You're very thoughtful! 
#worldbookday #books #childrenbooks #autograph #writers #authorsofinstagram #authorsofig #writersofinstagram #myfirstlove #booksmakeuplife
Lil girlie is dancing with joy over the #ruskinbond  book that she gets as a gift but can't understand why her mommy is as much dancing with joy over the autograph she finds inside. Someday soon when she grows up she'd realise what treasure she now owns on her bookshelf. Thank you so much @anandkall090 and @mitashreesrivastava . You're very thoughtful! #worldbookday  #books  #childrenbooks  #autograph  #writers  #authorsofinstagram  #authorsofig  #writersofinstagram  #myfirstlove  #booksmakeuplife 
Today is the annual celebration of #worldbookday 
We have come up with a few #ideas on how to promote #childrensliteracy
.
.
Visit us here to get some ideas : https://t.co/cfd0yzWyXY
#childrenbooks #literacy #readingcampaign #worldbookday2018 #storybooks
Feliz día del libro!! Con la noticia de que mi libro ya está disponible en coreano, les comparto algunas fotos lindas que me encontré de personas que lo han comprado ❤️📦😻📚
#illustration #books #internationalbookday #diadellibro #childrensillustration #childrenbooks #picturebooks #lacajamasgrandedelmundo #latadesal #gatos #cats #box #blackcat #childrenillustration
DM Us to have your children book featured on our shopping site. You keep the profits! More info DM us #waytoparent #selfpublished #authors #childrenbooks #kidbooks #helpingeachother #books #authors
#monday #bookstack completely random but I'm totally in love with color coordination/combination. Can we just sell/buy books by their colors and how they look? I know I sometimes do that. #happymonday y'all. .
.
.
#oldchildrenbooks #vintagebooks #recycledideas #childrenbooks #antiquebooks #sketchbook #customsketchbook #watercolorsketchbook #drawing #watercolor #art #giftideas #antique #vintage #bookstagram #junkjounal #stationary ##sketch #papermaking #artcollective #etsyseller #artsupplies
#monday  #bookstack  completely random but I'm totally in love with color coordination/combination. Can we just sell/buy books by their colors and how they look? I know I sometimes do that. #happymonday  y'all. . . . #oldchildrenbooks  #vintagebooks  #recycledideas  #childrenbooks  #antiquebooks  #sketchbook  #customsketchbook  #watercolorsketchbook  #drawing  #watercolor  #art  #giftideas  #antique  #vintage  #bookstagram  #junkjounal  #stationary  ##sketch  #papermaking  #artcollective  #etsyseller  #artsupplies 
¡¡¡Feliz día del libro!!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Una montaña de libros para alcanzar el universo...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ilustración @manka_kasha
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#libros #bolicherodante #lectura #literaturainfantil #ilustración #books #library #reading #booksforchildren #illustration #infancia #niños #literaturainfantilyjuvenil
#ferias #autores #ilustradores #bibliotecarios #mediadores #narradores #literatura #adultos #chicos #librosparachicosygrandes #librosinfantiles #libroalbum #childrenbooks #picturebook #booksmadewithlove #díadellibro
¡¡¡Feliz día del libro!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Una montaña de libros para alcanzar el universo... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ilustración @manka_kasha ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #libros  #bolicherodante  #lectura  #literaturainfantil  #ilustración  #books  #library  #reading  #booksforchildren  #illustration  #infancia  #niños  #literaturainfantilyjuvenil  #ferias  #autores  #ilustradores  #bibliotecarios  #mediadores  #narradores  #literatura  #adultos  #chicos  #librosparachicosygrandes  #librosinfantiles  #libroalbum  #childrenbooks  #picturebook  #booksmadewithlove  #díadellibro 
Today is World Book Day. So it's a good occassion to buy a book for my not-so-little girl.
#worldbookday #childrenbooks