an online Instagram web viewer

#bintikhitam medias

Photos

Rasai kopi yg sebenar..aroma yg mengasyikkan..sedap.. kesihatan terjamin.
MINKAFFE kopi kesihatan campuran garam buluh yg semestinya digemari.โ˜•โ˜•๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
Rasai kopi yg sebenar..aroma yg mengasyikkan..sedap.. kesihatan terjamin. MINKAFFE kopi kesihatan campuran garam buluh yg semestinya digemari.โ˜•โ˜•๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡
.
โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu
โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam
โœ” Ia memudarkan jeragat
โœ” Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
โœ” Ia merawat tumit yang merekah
โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat
โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut
โœ” Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: ๐Ÿ‘‡
.
DM/WHATSAPP +601126843676 ๐Ÿ“ฒ
DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ
DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ
. .

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . . Details tentang #pinkladybodyperfection ... Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡ . โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM . . ! Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam โœ” Ia memudarkan jeragat โœ” Ia #mengurang  dan #merawatkeputihan . โœ” Ia merawat tumit yang merekah โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut โœ” Ia memberi kecergasan berganda . . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: ๐Ÿ‘‡ . DM/WHATSAPP +601126843676 ๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ . . #kesihatan  #breast  #flawless  #tudung  #zalora  #pinkladyfact  #perfume  #fareeda  #buntat  #dbeautyofpinklady  #bintikhitam  #payudara  #punggung  #maskara  #eyeliner  #kulitcerah  #keputihan  #eyeshadow  #flawless  #jeragat  #bajupengantin  #pelamin  #pengantin  #kulitkering  #parutmukadanbadan  #kulitkusam  #pinklady 
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡
.
โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu
โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam
โœ” Ia memudarkan jeragat
โœ” Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
โœ” Ia merawat tumit yang merekah
โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat
โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut
โœ” Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: ๐Ÿ‘‡
.
DM/WHATSAPP +601126843676 ๐Ÿ“ฒ
DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ
DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ
. .

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . . Details tentang #pinkladybodyperfection ... Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡ . โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM . . ! Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam โœ” Ia memudarkan jeragat โœ” Ia #mengurang  dan #merawatkeputihan . โœ” Ia merawat tumit yang merekah โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut โœ” Ia memberi kecergasan berganda . . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: ๐Ÿ‘‡ . DM/WHATSAPP +601126843676 ๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ . . #kesihatan  #breast  #flawless  #tudung  #zalora  #pinkladyfact  #perfume  #fareeda  #buntat  #dbeautyofpinklady  #bintikhitam  #payudara  #punggung  #maskara  #eyeliner  #kulitcerah  #keputihan  #eyeshadow  #flawless  #jeragat  #bajupengantin  #pelamin  #pengantin  #kulitkering  #parutmukadanbadan  #kulitkusam  #pinklady 
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡
.
โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu
โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam
โœ” Ia memudarkan jeragat
โœ” Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
โœ” Ia merawat tumit yang merekah
โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat
โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut
โœ” Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: ๐Ÿ‘‡
.
DM/WHATSAPP +601126843676 ๐Ÿ“ฒ
DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ
DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ
. .

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . . Details tentang #pinkladybodyperfection ... Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡ . โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM . . ! Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam โœ” Ia memudarkan jeragat โœ” Ia #mengurang  dan #merawatkeputihan . โœ” Ia merawat tumit yang merekah โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut โœ” Ia memberi kecergasan berganda . . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: ๐Ÿ‘‡ . DM/WHATSAPP +601126843676 ๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP +601126843676๐Ÿ“ฒ . . #kesihatan  #breast  #flawless  #tudung  #zalora  #pinkladyfact  #perfume  #fareeda  #buntat  #dbeautyofpinklady  #bintikhitam  #payudara  #punggung  #maskara  #eyeliner  #kulitcerah  #keputihan  #eyeshadow  #flawless  #jeragat  #bajupengantin  #pelamin  #pengantin  #kulitkering  #parutmukadanbadan  #kulitkusam  #pinklady 
"MAK KATA ADA KURANG. SIS TENGOK ADA PERBEZAAN KE?"
.
Jerawat surut,  bengkak bengkak and luka pun dah elok. Skin makin cerah and sekata. Ini bru result dlm beberapa hari. Agak agak kalau sbulan mcm mana ya?  Hehehehe
.
Sbb tu sebelum ppe ambil gambar dlu. sng nmpk beza. Kita yg hari hari tengok mmg susah nk nmpak perubahan dngn mata sndri. tahu tahu dah flawless, eh eh.
.
HOPE . FIGHT . CURE
.
Love,
Noufa Beauty | Skin Expert
.
.
.
#noufaserum #jerawatpasir #noufatestimoni #noufabeautyselangor #jerawatbernanah #jeragathilang #parutjerawat #parut #parutpudar #eczema #poriporiterbuka #bintikhitam #kulitcerah #utm #jerawathilang #baazarpaknilmurah #masalahjerawat #kulitcantik #utm #jerawatbatu #kulitkusam #aurainsta #serumjerawat #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka #serumjeragat #kulitflawless #paruthilang #cikguseo
"MAK KATA ADA KURANG. SIS TENGOK ADA PERBEZAAN KE?" . Jerawat surut, bengkak bengkak and luka pun dah elok. Skin makin cerah and sekata. Ini bru result dlm beberapa hari. Agak agak kalau sbulan mcm mana ya? Hehehehe . Sbb tu sebelum ppe ambil gambar dlu. sng nmpk beza. Kita yg hari hari tengok mmg susah nk nmpak perubahan dngn mata sndri. tahu tahu dah flawless, eh eh. . HOPE . FIGHT . CURE . Love, Noufa Beauty | Skin Expert . . . #noufaserum  #jerawatpasir  #noufatestimoni  #noufabeautyselangor  #jerawatbernanah  #jeragathilang  #parutjerawat  #parut  #parutpudar  #eczema  #poriporiterbuka  #bintikhitam  #kulitcerah  #utm  #jerawathilang  #baazarpaknilmurah  #masalahjerawat  #kulitcantik  #utm  #jerawatbatu  #kulitkusam  #aurainsta  #serumjerawat  #sayajualmurah2  #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka  #serumjeragat  #kulitflawless  #paruthilang  #cikguseo 
Merah buat siapa marah ni??? Hehe
.
Awak, nk raya nnt kalau nak cantik kena start skrg .jgn cakap akak tak warning. Uols scroll down je our feedback .ni pun bnyak lg tstmoni sis blum lnje hehe.
.
Like always, Noufa Beauty tak pernah nak bg harapan palsu. Semua result is REAL and HONEST feedback from our own customers ๐Ÿ’ฏ
.
HOPE . FIGHT . CURE
.
Love,
Noufa Beauty | Skin Expert .
.
.
#noufaserum #jerawatpasir #noufatestimoni #noufabeautyselangor #jerawatbernanah #jeragathilang #parutjerawat #parut #parutpudar #eczema #shoppingonline #bintikhitam #kulitcerah #utm #jerawathilang #baazarpaknilmurah #masalahjerawat #uitmshahalam #utm #jerawatbatu #kulitkusam #aurainsta #serumjerawat #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka #serumjeragat #kulitflawless #paruthilang #fazura
Merah buat siapa marah ni??? Hehe . Awak, nk raya nnt kalau nak cantik kena start skrg .jgn cakap akak tak warning. Uols scroll down je our feedback .ni pun bnyak lg tstmoni sis blum lnje hehe. . Like always, Noufa Beauty tak pernah nak bg harapan palsu. Semua result is REAL and HONEST feedback from our own customers ๐Ÿ’ฏ . HOPE . FIGHT . CURE . Love, Noufa Beauty | Skin Expert . . . #noufaserum  #jerawatpasir  #noufatestimoni  #noufabeautyselangor  #jerawatbernanah  #jeragathilang  #parutjerawat  #parut  #parutpudar  #eczema  #shoppingonline  #bintikhitam  #kulitcerah  #utm  #jerawathilang  #baazarpaknilmurah  #masalahjerawat  #uitmshahalam  #utm  #jerawatbatu  #kulitkusam  #aurainsta  #serumjerawat  #sayajualmurah2  #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka  #serumjeragat  #kulitflawless  #paruthilang  #fazura 
Warna kulit wajah tidak merata??
Atau banyak bintik hitam di wajah??
Ga nyaman ya...rasanya buat ngaca ๐Ÿ˜Š
Masalah ๐Ÿ‘† bisa banget diatasi pake Optimals Even Out.
Sudah banyak yang membuktikan kehebatan skin care ini. Sekarang mamaku juga lagi pake nih...
Pipinya banyak bintik hitam akibat gonta ganti krim wajah. Setelah pake krim siangnya mukanya terasa halus, dan berangsur bintik hitam di wajah mulai pudar.
Skin care ini komplit lho...mulai dari pembersih sampai ke krim mata. Dan...bisa dipake selama 6 bulan ๐Ÿ˜
Bisa dihitung sendiri ya...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #skincare
#bintikhitam
#optimalsevenout
#skincareoriflame
#perawatanwajah
Warna kulit wajah tidak merata?? Atau banyak bintik hitam di wajah?? Ga nyaman ya...rasanya buat ngaca ๐Ÿ˜Š Masalah ๐Ÿ‘† bisa banget diatasi pake Optimals Even Out. Sudah banyak yang membuktikan kehebatan skin care ini. Sekarang mamaku juga lagi pake nih... Pipinya banyak bintik hitam akibat gonta ganti krim wajah. Setelah pake krim siangnya mukanya terasa halus, dan berangsur bintik hitam di wajah mulai pudar. Skin care ini komplit lho...mulai dari pembersih sampai ke krim mata. Dan...bisa dipake selama 6 bulan ๐Ÿ˜ Bisa dihitung sendiri ya...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #skincare  #bintikhitam  #optimalsevenout  #skincareoriflame  #perawatanwajah 
#GLUTAX70000GM
RM240
INCLUDE POSTAGE

Terbaru !!!Glutax 70000GM Marine White Optium (italy)
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Suntikan whitening dengan kandungan #glutathione lebih tinggi ย dna marine white elements, hasil yang cepat, Tidak hanya memutihkan dan #mencerahkankulit, new glutax 70000gm mampu mengurangkan #jerawat dan menyamarkan bekas jerawat. Menghaluskan kulit, melembabkan dan memberikan efek #glowing pada kulit ๐Ÿ’ฅManfaat Glutax glutax 70000gm๐Ÿ’ฅ - Memutihkan dan melembabkan kulit
- Menjadikan kulit lebih licin dan #berseri
- Mengurangkan garis garis halus dan kedutan pada kulit
- Menghilangkan #AgeSpot
- Melambatkan terjadinya #pigmentasi dan #bintikhitam pada kulit
- Menyihatkan seluruh organ dalam tubuh
- Meningkatkan sistem imun kekebalan tubuh
- Meratakan tona kulit yg tidak sekata
- Menjaga keanjalan kulit ========
โœ…๐Ÿ’ฏ Original Guarantee

#glutax
#glutax70000malaysia
#glutax70000gmborong
#glutax70000
#whiteninginjection
#kulitcantik
#kulitcerah
#cepatcerah
#whitening
#injectputih
#cepatputih
#cepatcerah
#putihgebu
#malaysia
#kuwait
#australia
#sabah
#sarawak
#france
#dubai

Whatsapp +60175005707
#GLUTAX70000GM  RM240 INCLUDE POSTAGE Terbaru !!!Glutax 70000GM Marine White Optium (italy) ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Suntikan whitening dengan kandungan #glutathione  lebih tinggi ย dna marine white elements, hasil yang cepat, Tidak hanya memutihkan dan #mencerahkankulit , new glutax 70000gm mampu mengurangkan #jerawat  dan menyamarkan bekas jerawat. Menghaluskan kulit, melembabkan dan memberikan efek #glowing  pada kulit ๐Ÿ’ฅManfaat Glutax glutax 70000gm๐Ÿ’ฅ - Memutihkan dan melembabkan kulit - Menjadikan kulit lebih licin dan #berseri  - Mengurangkan garis garis halus dan kedutan pada kulit - Menghilangkan #AgeSpot  - Melambatkan terjadinya #pigmentasi  dan #bintikhitam  pada kulit - Menyihatkan seluruh organ dalam tubuh - Meningkatkan sistem imun kekebalan tubuh - Meratakan tona kulit yg tidak sekata - Menjaga keanjalan kulit ======== โœ…๐Ÿ’ฏ Original Guarantee #glutax  #glutax70000malaysia  #glutax70000gmborong  #glutax70000  #whiteninginjection  #kulitcantik  #kulitcerah  #cepatcerah  #whitening  #injectputih  #cepatputih  #cepatcerah  #putihgebu  #malaysia  #kuwait  #australia  #sabah  #sarawak  #france  #dubai  Whatsapp +60175005707
BARU SENTAL 3 HARI DENGAN SABUN #AIPUTEH KULIT SEMAKIN CERAH DAN LEMBUT

Syok kan! Dah lah bau wangi, confirm jatuh cinta dengan bah dan kesannya sekali. 
Dah jangan tunggu lelama nak raya ni, mari sental daki kasi hilang biar kulit yang kusam kembali berseri.

#sentalsentalputih #aiputehtestimoni
BARU SENTAL 3 HARI DENGAN SABUN #AIPUTEH  KULIT SEMAKIN CERAH DAN LEMBUT Syok kan! Dah lah bau wangi, confirm jatuh cinta dengan bah dan kesannya sekali. Dah jangan tunggu lelama nak raya ni, mari sental daki kasi hilang biar kulit yang kusam kembali berseri. #sentalsentalputih  #aiputehtestimoni 
Apa yang paling best bila bangun pagi?

Paling seronok bila kulit semakin lembut. Toink toink anjal je kulit ni. Lagi syok tengok jerawat semalam dah kecut wehuwwww.

Selain mencerahkan kulit banyak lagi manfaat lain sabun #AIPUTEH ni. Jadi sangat rugi tak sental setiap hari โ˜บ๏ธ. Sental2 kasi buang kulit mati dan kulit automatik semakin lembut.Syok tau! Lagi bertambah syok sebab bau dia sungguh fresh ,bau lemon wangi satu toilet.

Selain bahan lemon dalam sabun  AIPUTEH, ada bahan lain seperti madu dan bunga sakura.

Sebut pasal sakura ni,Ia sangat terkenal di Negara Jepun tau.Bunga Sakura mempunyai kandungan antioksidan anti peradangan sehingga sangat baik utk perawatan kulit.Patut lah wanita jepun sangat suka kan sakura dlm produk kecantikan mereka.

Apabila di gunakan selalu,kulit tampil cerah dan cantik.

Jadi jangan pelik kenapa pakai sabun AIPUTEH boleh jadi putih berseri. Sebab dengan gabungan 3 bahan hebat didalamnya, kesannya TERBAIK. 
Jom cecantik dengan AIPUTEH. Bukan hanya untuk muka tapi untuk badan juga. Berbaloi kan!

#SentalDaki
#rahsiakulitputih
Apa yang paling best bila bangun pagi? Paling seronok bila kulit semakin lembut. Toink toink anjal je kulit ni. Lagi syok tengok jerawat semalam dah kecut wehuwwww. Selain mencerahkan kulit banyak lagi manfaat lain sabun #AIPUTEH  ni. Jadi sangat rugi tak sental setiap hari โ˜บ๏ธ. Sental2 kasi buang kulit mati dan kulit automatik semakin lembut.Syok tau! Lagi bertambah syok sebab bau dia sungguh fresh ,bau lemon wangi satu toilet. Selain bahan lemon dalam sabun AIPUTEH, ada bahan lain seperti madu dan bunga sakura. Sebut pasal sakura ni,Ia sangat terkenal di Negara Jepun tau.Bunga Sakura mempunyai kandungan antioksidan anti peradangan sehingga sangat baik utk perawatan kulit.Patut lah wanita jepun sangat suka kan sakura dlm produk kecantikan mereka. Apabila di gunakan selalu,kulit tampil cerah dan cantik. Jadi jangan pelik kenapa pakai sabun AIPUTEH boleh jadi putih berseri. Sebab dengan gabungan 3 bahan hebat didalamnya, kesannya TERBAIK. Jom cecantik dengan AIPUTEH. Bukan hanya untuk muka tapi untuk badan juga. Berbaloi kan! #SentalDaki  #rahsiakulitputih 
LEHER GELAP, KETIAK HITAM DAN DAKI TEBAL BERKERAK

Sental ajur dengan SABUN #AIPUTEH. Bahan madu, lemon dan bunga sakura dapat bertindak menanggalkan daki dan mencerahkan kulit.

Mudah naw dan TERBUKTI BERKESAN.

Jom cecantik sebelum raya.
#rahsiakulitputih
#buangdaki
LEHER GELAP, KETIAK HITAM DAN DAKI TEBAL BERKERAK Sental ajur dengan SABUN #AIPUTEH . Bahan madu, lemon dan bunga sakura dapat bertindak menanggalkan daki dan mencerahkan kulit. Mudah naw dan TERBUKTI BERKESAN. Jom cecantik sebelum raya. #rahsiakulitputih  #buangdaki 
NEUTRO SKIN INJECTION. 
#NeutroSkinPomegranate Whitening + Antioxidant .
( Whitening & Repair ) 
1 box : 6 set
RM240 free post SM
ss add rm5

Whitening + Antioxidant 
Brightening + Firming + Evens Skin tone & texture
. 
extract dari buah delima Banyak manfaat dan fungsi buah delima ni tau.
.
Manfaat :
-melindungi dari kerosakan sel.
-mengurangi inflamasi.
-merangsang produksi collagen.
-menutrisi kulit agar berseri
-melembabkan kulit
-merawat parut dan bintik hitam
-meratakan tona warna kulit
-memutihkan kulit dgn sekata
-membantu mengurangi masalah pori dan kulit kasar
-mengurangi garis halus dan kedutan

Whatsapp +60175005707
Worldwide shipment

#neutroskin
#neutroskinmalaysia
#neutroskinmurah
#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#malaysia
#brunei
#sabah
#sarawak
#france
#kuwait
#saudiarabia
#usa
NEUTRO SKIN INJECTION. #NeutroSkinPomegranate  Whitening + Antioxidant . ( Whitening & Repair ) 1 box : 6 set RM240 free post SM ss add rm5 Whitening + Antioxidant Brightening + Firming + Evens Skin tone & texture . extract dari buah delima Banyak manfaat dan fungsi buah delima ni tau. . Manfaat : -melindungi dari kerosakan sel. -mengurangi inflamasi. -merangsang produksi collagen. -menutrisi kulit agar berseri -melembabkan kulit -merawat parut dan bintik hitam -meratakan tona warna kulit -memutihkan kulit dgn sekata -membantu mengurangi masalah pori dan kulit kasar -mengurangi garis halus dan kedutan Whatsapp +60175005707 Worldwide shipment #neutroskin  #neutroskinmalaysia  #neutroskinmurah  #whiteninginjection  #antiaging  #kulitcerah  #putihgebu  #putihmelepak  #kedut  #darkspot  #brightskin  #bintikhitam  #kulitcantik  #smoothskin  #darkskin  #malaysia  #brunei  #sabah  #sarawak  #france  #kuwait  #saudiarabia  #usa 
.
Siapa yang suka buat rawatan buang blackhead @ whitehead tu, lepas je buang sapu Rose Oil Essential. Perrghh lagi power kesannya
.
.
โœ” 100% pati mawar asli
โœ” Kaya vitamin C dan E
โœ” baunya manis dan wangi serta peratus keberkesanan yang lebih tinggi
โœ” bersifat semulajadi dalam membaiki struktur kulit wajah secara lebih mendalam
.
.
Harga :
RM60 SEM /RM65 SS
10ml
(tidak termasuk postage)
.
.
โžก Hanya gunakan 2@3 titisan SAHAJA setiap kali guna **(untuk pemakaian Based foundation mmg digalakkan kerana ia membantu menyerikan lagi kulit wajah)
.
.
.
#teamkaknidakayaberjaya #zeeta #ejenzeeta #patimawarasli #skincare #naturalbeauty #organicrose #testimonizeeta #roseoilessential #patititismawar #teamzeeta #zeetaofficial #tipcantikjelita #tiphilangkanjerawat #bintikhitam #blackhead #skintreatment #rosefaceserumzeeta #serummawar #setbeauty #freshlook #serum #faceoil
.
.
๐Ÿ“ฒ019 961 3852
๐Ÿ“ฒ019 961 3852
๐Ÿ“ฒ019 961 3852
. Siapa yang suka buat rawatan buang blackhead @ whitehead tu, lepas je buang sapu Rose Oil Essential. Perrghh lagi power kesannya . . โœ” 100% pati mawar asli โœ” Kaya vitamin C dan E โœ” baunya manis dan wangi serta peratus keberkesanan yang lebih tinggi โœ” bersifat semulajadi dalam membaiki struktur kulit wajah secara lebih mendalam . . Harga : RM60 SEM /RM65 SS 10ml (tidak termasuk postage) . . โžก Hanya gunakan 2@3 titisan SAHAJA setiap kali guna **(untuk pemakaian Based foundation mmg digalakkan kerana ia membantu menyerikan lagi kulit wajah) . . . #teamkaknidakayaberjaya  #zeeta  #ejenzeeta  #patimawarasli  #skincare  #naturalbeauty  #organicrose  #testimonizeeta  #roseoilessential  #patititismawar  #teamzeeta  #zeetaofficial  #tipcantikjelita  #tiphilangkanjerawat  #bintikhitam  #blackhead  #skintreatment  #rosefaceserumzeeta  #serummawar  #setbeauty  #freshlook  #serum  #faceoil  . . ๐Ÿ“ฒ019 961 3852 ๐Ÿ“ฒ019 961 3852 ๐Ÿ“ฒ019 961 3852
.
.
Awak tengah cari foundation ke?
nak hat jimat masa takyah pakai macam2 tempek pagi raya.
sekali maintan gebu, tak brrcapuk.
.
iyelah..satgi tugas ceq kena jaga dapuq,cuci pinggan.
rimas aih kalu berpeluh.
habih tudung rayer ceq tompok2 lekat.
.
hehe..mai cuba Fayre Foundation.
tekstur krim ni dah boleh cover satu muka,sekali parut degil.
best tau! takyah duk tempek hat lain2 dah.rasa ringan jah sampai ka petang.
.
*spf 50 pa++++
*water based
*sekali merawat kulit
.
#Serum #KulitCantik #KulitKering #KulitBerminyak #KulitSensitif #KulitKombinasi #Glowing #Jeragat #UbatJerawat #Kusam #Skincare #TanpaPengawet #muamalaysia #Foundation #KrimMuka #KasutMurah #shaklee #tutorialmakeup #barangmekap #kuihraya #Bedak #vanitymirror #bintikhitam #bazaarpaknilmurah #lipstik #FaceMist #KulitPutih #Maskara #EyeShadow #hadiahbirthday
. . Awak tengah cari foundation ke? nak hat jimat masa takyah pakai macam2 tempek pagi raya. sekali maintan gebu, tak brrcapuk. . iyelah..satgi tugas ceq kena jaga dapuq,cuci pinggan. rimas aih kalu berpeluh. habih tudung rayer ceq tompok2 lekat. . hehe..mai cuba Fayre Foundation. tekstur krim ni dah boleh cover satu muka,sekali parut degil. best tau! takyah duk tempek hat lain2 dah.rasa ringan jah sampai ka petang. . *spf 50 pa++++ *water based *sekali merawat kulit . #Serum  #KulitCantik  #KulitKering  #KulitBerminyak  #KulitSensitif  #KulitKombinasi  #Glowing  #Jeragat  #UbatJerawat  #Kusam  #Skincare  #TanpaPengawet  #muamalaysia  #Foundation  #KrimMuka  #KasutMurah  #shaklee  #tutorialmakeup  #barangmekap  #kuihraya  #Bedak  #vanitymirror  #bintikhitam  #bazaarpaknilmurah  #lipstik  #FaceMist  #KulitPutih  #Maskara  #EyeShadow  #hadiahbirthday 
APA ITU JERAGAT?

Jeragat dikenali sebagai adik kepada jerawat di mana ia kelihatan seperti lekukan kecil pada kulit muka. Ia adalah disebabkan oleh pembentukan minyak, sel-sel kulit yang mati dan juga bakteria di bahagian liang-liang muka terutamanya di bahagian hidung, dahi, dagu dan pipi.

Punca Jeragat 
1 > Matahari Sinar matahari mengandungi sinar UB A & B yang menyebabkan kerosakan sel kulit. UV B merosakkan sel bawah kulit dan UV B pula sel luar kulit.  2 > Kehamilan Kebiasaannya wanita hamil akan mengalami banyak masalah kulit. Ini memang disebabkan oleh keadaan hormon yang tidak menentu. 
3 > Rawatan Hormon Kajian menunjukkan ramai wanita yang menjalani rawatan hormon (pil) banyak mengalami masalah jeragat.

4 > Ubat- ubatan Pengambilan beberapa jenis ubat yang memberi โ€˜side effectโ€™ pada keupayaan kulit untuk merawat dan menghasilkan baru dengan aktif. Ini punca jeragat yang jarang kita sedar. 
5 > Wangian Pewangi, sabun wangi dan kosmetik yang menyebabkan tindak balas โ€˜phototoxicโ€˜ juga adalah diantara punca terjadinya jeragat. Oleh dicadangkan untuk memilihย produk atau ubat yang lebih natural seperti suplement.

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #teamAtyNezam #TipsKecantikan#TipsDapur#nakputih #jomputih #naksihat #gebu #percuma #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #promosiraya #nakcantik #promosi
APA ITU JERAGAT? Jeragat dikenali sebagai adik kepada jerawat di mana ia kelihatan seperti lekukan kecil pada kulit muka. Ia adalah disebabkan oleh pembentukan minyak, sel-sel kulit yang mati dan juga bakteria di bahagian liang-liang muka terutamanya di bahagian hidung, dahi, dagu dan pipi. Punca Jeragat 1 > Matahari Sinar matahari mengandungi sinar UB A & B yang menyebabkan kerosakan sel kulit. UV B merosakkan sel bawah kulit dan UV B pula sel luar kulit. 2 > Kehamilan Kebiasaannya wanita hamil akan mengalami banyak masalah kulit. Ini memang disebabkan oleh keadaan hormon yang tidak menentu. 3 > Rawatan Hormon Kajian menunjukkan ramai wanita yang menjalani rawatan hormon (pil) banyak mengalami masalah jeragat. 4 > Ubat- ubatan Pengambilan beberapa jenis ubat yang memberi โ€˜side effectโ€™ pada keupayaan kulit untuk merawat dan menghasilkan baru dengan aktif. Ini punca jeragat yang jarang kita sedar. 5 > Wangian Pewangi, sabun wangi dan kosmetik yang menyebabkan tindak balas โ€˜phototoxicโ€˜ juga adalah diantara punca terjadinya jeragat. Oleh dicadangkan untuk memilihย produk atau ubat yang lebih natural seperti suplement. #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #teamAtyNezam  #TipsKecantikan #TipsDapur #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #percuma  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #promosiraya  #nakcantik  #promosi 
PINK LADY Body Perfection :
.
"KECUUR AIR LIUQ CIK ABAM ! ! !๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
TGK SAYA SKRG NI . . . . .
PANTANG NAMPAK ASYIK NAK TERKAM JE !"
TAK SABAR NAK TUNGGU ANAK TIDOR . . . ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
TIAP2 MALAM BERAKSI . . .
.
=================================
.
KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAKDARA
.
โœ”๏ธ BUAHDADA BESAR , RANUM & ANJAL
โœ”๏ธ PUNGGUNG LENTIK LIUK
โœ”๏ธ MISS V KETAT MENGGIGIT
โœ”๏ธ WAJAH BERSERI
โœ”๏ธ KULIT HALUS GEBU
โœ”๏ธ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA KEMBALI
.
Whatsapp "PL" KE www.wasap.my/601151866237
"PL" KE www.wasap.my/601151866237
"PL" KE www.wasap.my/601151866237 .
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam
PINK LADY Body Perfection : . "KECUUR AIR LIUQ CIK ABAM ! ! !๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ TGK SAYA SKRG NI . . . . . PANTANG NAMPAK ASYIK NAK TERKAM JE !" TAK SABAR NAK TUNGGU ANAK TIDOR . . . ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ TIAP2 MALAM BERAKSI . . . . ================================= . KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAKDARA . โœ”๏ธ BUAHDADA BESAR , RANUM & ANJAL โœ”๏ธ PUNGGUNG LENTIK LIUK โœ”๏ธ MISS V KETAT MENGGIGIT โœ”๏ธ WAJAH BERSERI โœ”๏ธ KULIT HALUS GEBU โœ”๏ธ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA KEMBALI . Whatsapp "PL" KE www.wasap.my/601151866237 "PL" KE www.wasap.my/601151866237 "PL" KE www.wasap.my/601151866237 . . #tudungbawal  #shahalam  #maharajalawakmega  #pinkladybodyperfection  #pinkladyhq  #usopmentor  #hazama  #mentormilenia  #subangjaya  #tudunglabuh  #tudungmurah  #terlajaklaris  #payudarakencang  #payudarapadat  #payudaraideal  #bodymantap  #malaysianfood  #selangor  #lazada  #jakel  #kesihatan  #breast  #tudung  #zalora  #pinkladyfact  #perfume  #fareeda  #buntat  #dbeautyofpinklady  #bintikhitam 
SWIPE LEFT
.
SIAPA KAT SINI ADA DARKSPOT???
.
Susah nak hilang ke?  Haaaa tak susah pun sbnrnya. Susah sbb awaj belum jumpa yg mmg berkesan. Dah try Noufa Beauty confirm MENYESAL sbb tak cuba dari dlu.
.
Like always, Noufa Beauty tak pernah nak bg harapan palsu. Semua result is REAL and HONEST feedback from our own customers ๐Ÿ’ฏ
.
HOPE . FIGHT . CURE
.
Love,
Noufa Beauty | Skin Expert
.
.
.
#noufaserum #jerawatpasir #noufatestimoni #noufabeautyselangor #jerawatbernanah #jeragathilang #parutjerawat #parut #parutpudar #eczema #shoppingonline #bintikhitam #kulitcerah #utm #jerawathilang #baazarpaknilmurah #masalahjerawat #uitmpuncakalam #utm #jerawatbatu #kulitkusam #aurainsta #serumjerawat #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka #serumjeragat #kulitflawless #paruthilang #uitmshahalam
SWIPE LEFT . SIAPA KAT SINI ADA DARKSPOT??? . Susah nak hilang ke? Haaaa tak susah pun sbnrnya. Susah sbb awaj belum jumpa yg mmg berkesan. Dah try Noufa Beauty confirm MENYESAL sbb tak cuba dari dlu. . Like always, Noufa Beauty tak pernah nak bg harapan palsu. Semua result is REAL and HONEST feedback from our own customers ๐Ÿ’ฏ . HOPE . FIGHT . CURE . Love, Noufa Beauty | Skin Expert . . . #noufaserum  #jerawatpasir  #noufatestimoni  #noufabeautyselangor  #jerawatbernanah  #jeragathilang  #parutjerawat  #parut  #parutpudar  #eczema  #shoppingonline  #bintikhitam  #kulitcerah  #utm  #jerawathilang  #baazarpaknilmurah  #masalahjerawat  #uitmpuncakalam  #utm  #jerawatbatu  #kulitkusam  #aurainsta  #serumjerawat  #sayajualmurah2  #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka  #serumjeragat  #kulitflawless  #paruthilang  #uitmshahalam 
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡
.
โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu
โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam
โœ” Ia memudarkan jeragat
โœ” Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
โœ” Ia merawat tumit yang merekah
โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat
โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut
โœ” Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: ๐Ÿ‘‡
.
DM/WHATSAPP +60175276872
DM/WHATSAPP +601xxx ๐Ÿ“ฒ
DM/WHATSAPP +601xxx ๐Ÿ“ฒ
. .

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . . Details tentang #pinkladybodyperfection ... Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡ . โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM . . ! Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam โœ” Ia memudarkan jeragat โœ” Ia #mengurang  dan #merawatkeputihan . โœ” Ia merawat tumit yang merekah โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut โœ” Ia memberi kecergasan berganda . . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: ๐Ÿ‘‡ . DM/WHATSAPP +60175276872 DM/WHATSAPP +601xxx ๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP +601xxx ๐Ÿ“ฒ . . #kesihatan  #breast  #flawless  #tudung  #zalora  #pinkladyfact  #perfume  #fareeda  #buntat  #dbeautyofpinklady  #bintikhitam  #payudara  #punggung  #maskara  #eyeliner  #kulitcerah  #keputihan  #eyeshadow  #flawless  #jeragat  #bajupengantin  #pelamin  #pengantin  #kulitkering  #parutmukadanbadan  #kulitkusam  #pinklady 
NAK PUTIH DAN CANTIK SEBELUM RAYA?
.
.
Cepat betul masa berlalu, dalam tak sedar tak lama dah nak raya kan.
.
.
Tapi macam mana kulit korang tu? Masih kusam? Sunburn? Berparut? Gelap? Berdaki? Banyak bintik hitam hitam? Berjerawat? Dan pelbagai masalah lain?
.
.
Haaaa jangan risau masih belum terlambat untuk cecantik sebelum raya. .
.
Dapatkan sabun #AIPUTEH dengan gabungan 3 bahan terbaik iaitu LEMON, MADU dan BUNGA SAKURA dapat menjadikan kulit korang semakin cantik putih berseri. .
.
Harga yang mampu milik dan terbukti berkesan. Sekali cuba mesti jatuh cinta.
.
.
Jangan risau sabun #AIPUTEH telah mendapat kelulusan KKM.
.
.
Jom order sekarang.
NAK PUTIH DAN CANTIK SEBELUM RAYA? . . Cepat betul masa berlalu, dalam tak sedar tak lama dah nak raya kan. . . Tapi macam mana kulit korang tu? Masih kusam? Sunburn? Berparut? Gelap? Berdaki? Banyak bintik hitam hitam? Berjerawat? Dan pelbagai masalah lain? . . Haaaa jangan risau masih belum terlambat untuk cecantik sebelum raya. . . Dapatkan sabun #AIPUTEH  dengan gabungan 3 bahan terbaik iaitu LEMON, MADU dan BUNGA SAKURA dapat menjadikan kulit korang semakin cantik putih berseri. . . Harga yang mampu milik dan terbukti berkesan. Sekali cuba mesti jatuh cinta. . . Jangan risau sabun #AIPUTEH  telah mendapat kelulusan KKM. . . Jom order sekarang.
Adik kita nie B4 this ader masalah jerawat batu yg agak teruk
.
. 
Alhamdulillah seawal 4 hari dia amalkan Chew n Glow dah nampak perubahan tau.. Now lepass makan hbs 1 botol Chew n Glow no more jerawat batu..parut pun tinggal skit2 je
.
Yg best nyer dia feedback now kalau periodย pun dah x de jerawat nanah.. N keluar pun x perlu make up lg...Happpy akakk
.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp MiszNiza #masterstokischewnglow
. 
Whatsapp Untuk Fast Respon +60163114554 atau click link di profile
.
. ๐Ÿš— FREE Cod Area #kualalumpur #putrajaya #selangor Dan Yg Berdekatan
.
๐Ÿ“ญ Postage Setiap Hari ๐Ÿ˜‰
.
.
#chewnglow #chewnglowhq #youchewyouglow #teammiszniza #youchewyouglow
#neelofa #roadtoneelofa #jerawat #jeragat #eczema #parutpudar #kulitcantik #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif  #bintikhitam #bintikputih #kulitgatal #kulitgelap #parutluka #parutjerawat #parutjahitan #parutkemalangan #parutmelecur
Adik kita nie B4 this ader masalah jerawat batu yg agak teruk . . Alhamdulillah seawal 4 hari dia amalkan Chew n Glow dah nampak perubahan tau.. Now lepass makan hbs 1 botol Chew n Glow no more jerawat batu..parut pun tinggal skit2 je . Yg best nyer dia feedback now kalau periodย pun dah x de jerawat nanah.. N keluar pun x perlu make up lg...Happpy akakk . . BERMINAT? Pm Or Whatsapp MiszNiza #masterstokischewnglow  . Whatsapp Untuk Fast Respon +60163114554 atau click link di profile . . ๐Ÿš— FREE Cod Area #kualalumpur  #putrajaya  #selangor  Dan Yg Berdekatan . ๐Ÿ“ญ Postage Setiap Hari ๐Ÿ˜‰ . . #chewnglow  #chewnglowhq  #youchewyouglow  #teammiszniza  #youchewyouglow  #neelofa  #roadtoneelofa  #jerawat  #jeragat  #eczema  #parutpudar  #kulitcantik  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #bintikhitam  #bintikputih  #kulitgatal  #kulitgelap  #parutluka  #parutjerawat  #parutjahitan  #parutkemalangan  #parutmelecur 
#Assalamualaikum dan selamat pagii,
Semoga hari ini, lebih baik dari semalam! ๐Ÿ˜
.
.
Psst, jangan lupa tau, Promo sempena Ramadhan masih berjalan tau! ๐Ÿ™ˆ
Cepat2 dapatkan sekarang ye! ๐Ÿ™Š
#Assalamualaikum  dan selamat pagii, Semoga hari ini, lebih baik dari semalam! ๐Ÿ˜ . . Psst, jangan lupa tau, Promo sempena Ramadhan masih berjalan tau! ๐Ÿ™ˆ Cepat2 dapatkan sekarang ye! ๐Ÿ™Š
KONSISTEN AMALKAN VITAMIN C, KULIT CERAH BERSERI, JERAWAT SEMAKIN KURANG ==================================Sy Aziroh, dari

Orang cakap nak cantik kena amalkan Vitamin C. Sampai ada yang sanggup suntik Vitamin C kan? 
Product pertama sy adalah Vitamin C. Itu pun selepas di recommended oleh kawan kerja sy di tmpt praktikal dulu.

Sebab dulu sy ada masalah jerawat, parut dan kulit kusam sebab masa tu breakout.

Kawan sy suggest try Vitamin C shaklee. Sebab dia pun amalkan supplements shaklee dah lama. Dah dapat kesan dan jadi ahli dah pun

So sy pun beli dan konsisten amalkan setiap hari. Selepas 2 minggu sy dapat rasai perubahan. Kulit sy semakin cerah berseri. Jerawat pun makin kurang

Dan tak sangka juga Vitamin C shaklee ni boleh kuatkan imun badan sy. 
Sy ni cepat sgt boleh sakit. Penat sikit demam, kena hujan sikit dah demam

Jadi sejak amalkan Vitamin C dah jarang sgt sakit. No more selesema no more sakit kepala and no more demam.  3 beradik yang kerap sy alami ! Sampai takut kena hujan sebab takut demam. Skrg nak mandi hujan pun tkda masalah dah๐Ÿ˜‚

Alhamdulillah dengan Vitamin C sahaja sy dapat atasi jerawat, kuatkan imun badan dan kulit pun semakin cerah 
Tahan lama, effect bagus dan murah! Sangat berbaloi ๐Ÿ‘๐Ÿป
KONSISTEN AMALKAN VITAMIN C, KULIT CERAH BERSERI, JERAWAT SEMAKIN KURANG ==================================Sy Aziroh, dari Orang cakap nak cantik kena amalkan Vitamin C. Sampai ada yang sanggup suntik Vitamin C kan? Product pertama sy adalah Vitamin C. Itu pun selepas di recommended oleh kawan kerja sy di tmpt praktikal dulu. Sebab dulu sy ada masalah jerawat, parut dan kulit kusam sebab masa tu breakout. Kawan sy suggest try Vitamin C shaklee. Sebab dia pun amalkan supplements shaklee dah lama. Dah dapat kesan dan jadi ahli dah pun So sy pun beli dan konsisten amalkan setiap hari. Selepas 2 minggu sy dapat rasai perubahan. Kulit sy semakin cerah berseri. Jerawat pun makin kurang Dan tak sangka juga Vitamin C shaklee ni boleh kuatkan imun badan sy. Sy ni cepat sgt boleh sakit. Penat sikit demam, kena hujan sikit dah demam Jadi sejak amalkan Vitamin C dah jarang sgt sakit. No more selesema no more sakit kepala and no more demam. 3 beradik yang kerap sy alami ! Sampai takut kena hujan sebab takut demam. Skrg nak mandi hujan pun tkda masalah dah๐Ÿ˜‚ Alhamdulillah dengan Vitamin C sahaja sy dapat atasi jerawat, kuatkan imun badan dan kulit pun semakin cerah Tahan lama, effect bagus dan murah! Sangat berbaloi ๐Ÿ‘๐Ÿป
VITAMIN C VITAMIN CANTIK ๐Ÿ˜ฑ ============================== Keterujaan saya bersama shaklee ialah dengan alfalfa

Ada suatu hari tu saya join rombongan di tempat kerja ke kL. Masa dalam perjalanan tu adalah mmber sebelah tengah ambik alfalfa. Saya tanya laa ubat apa tu.. Katanya ubat kuat.. Apa lagi saya pon mntak laa.. Nak rasa.. Alhamdudillah saya cuba 2 biji aje..tapi memang terasa kuat bejalan sungguh.. Bayangkan dekat KL kami jelajah sogo 2,3 kali naik turun..lepastu jalan lagi dekat jalan TAR. Mana ada  aje port bas behenti semua kami turun..last sekali kami singgah ikea. Ya allah sana lagi besar kna jalan dah malam dah masa tu.

Dalam masa sehari perjalanan tu ramai la pakat merungut sakit kaki..minta minyak laa nak urut.. Alahamdudillah masa tu kami bertiga yang amik alfalfa tadi relax aje xda rasa sengal pape.

Rentetan dari peristiwa tu mula laa saya cari agen shaklee kat fb. Dan terjumpa laa fb kak shafawati. Tapi masa tu saya xbeli alfalfa. Saya beli vit c. Sebab apa?. Katanya vit c ni vitamin cantik.. Kebetulan masa tu saya tgh merancang nak kawin..so mmg vit c la pilihn utama.๐Ÿ˜‰ Masa first rasa vit c saya suka rasa dia..unik..sblm ni vit c kat pasaran yang pnah rasa semua manisยฒ.

Kemudian saya dah mula perasan yang saya dah jarang dapat selsema..kalau sebelum ni panadol solabel tu mmg sll beli.

Kalau kna selsema sekalipon..ambil vit c trus rasa kering aje hidung.. Sampai sekarang vit c tetap jadi vitamin utama saya sejak setahun yg lalu.๐Ÿ™‚
VITAMIN C VITAMIN CANTIK ๐Ÿ˜ฑ ============================== Keterujaan saya bersama shaklee ialah dengan alfalfa Ada suatu hari tu saya join rombongan di tempat kerja ke kL. Masa dalam perjalanan tu adalah mmber sebelah tengah ambik alfalfa. Saya tanya laa ubat apa tu.. Katanya ubat kuat.. Apa lagi saya pon mntak laa.. Nak rasa.. Alhamdudillah saya cuba 2 biji aje..tapi memang terasa kuat bejalan sungguh.. Bayangkan dekat KL kami jelajah sogo 2,3 kali naik turun..lepastu jalan lagi dekat jalan TAR. Mana ada aje port bas behenti semua kami turun..last sekali kami singgah ikea. Ya allah sana lagi besar kna jalan dah malam dah masa tu. Dalam masa sehari perjalanan tu ramai la pakat merungut sakit kaki..minta minyak laa nak urut.. Alahamdudillah masa tu kami bertiga yang amik alfalfa tadi relax aje xda rasa sengal pape. Rentetan dari peristiwa tu mula laa saya cari agen shaklee kat fb. Dan terjumpa laa fb kak shafawati. Tapi masa tu saya xbeli alfalfa. Saya beli vit c. Sebab apa?. Katanya vit c ni vitamin cantik.. Kebetulan masa tu saya tgh merancang nak kawin..so mmg vit c la pilihn utama.๐Ÿ˜‰ Masa first rasa vit c saya suka rasa dia..unik..sblm ni vit c kat pasaran yang pnah rasa semua manisยฒ. Kemudian saya dah mula perasan yang saya dah jarang dapat selsema..kalau sebelum ni panadol solabel tu mmg sll beli. Kalau kna selsema sekalipon..ambil vit c trus rasa kering aje hidung.. Sampai sekarang vit c tetap jadi vitamin utama saya sejak setahun yg lalu.๐Ÿ™‚
KONSISTEN ESP DAN VITAMIN C, TONA KULIT MUKA SEMAKIN SEKATA ๐Ÿ˜ ==================== Saya nak kongsi #shakleeeffect mengenai kulit muka saya

Selepas bersalin anak pertama,
saya dapati wajah saya sangat kusam dan tidak berseri. 
Tona kulit pun tak sekata

Sedih tengok muka di cermin.

Baru anak satu tapi muka dah macam anak 10!๐Ÿ˜ญ Kebetulan ada senior sekolah duk update kat fb pasal shaklee

Tengok perubahan pada diri akak senior tu buat saya rasa jeles

Macam anak dara padahal anak dah 3!

Pastu saya pun pm dia tanya pasal vitamin c

Itulah vitamin pertama shaklee yang saya amek.

Before kawin pernah dah amek esp, vitamin c dan b complex.

Tapi xde orang guide dengan betul.

Esp terbuang begitu sahaja

Sebab tak tahu pun boleh bancuh dengan macam macam minuman

Vitamin c dengan b complex pun sampai expired date tapi x habis2. 
Adalah dalam setengah botol
๐Ÿ˜ญ

Orang tu cakap suruh kemam vitamin c tu.

Bukan yang chewable tau.. yang sustained release
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Alhamdulilah bersyukur sangat sebab akak senior tu guide cara makan supplements.

Siap daftar ahli sebab nak harga murah

Dia siap offer buat business lagi

Alhamdulilah kulit tak kusam lagi

Tona kulit makin sekata

Lepas tu baru saya try set detox

Memang amazing sangat
dengan perubahan kulit tu

Shaklee banyak mengubah hidup saya lebih sihat dan jelita
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Konsisten dengan esp dan vitamin c memang terbaik

Seluruh kulit menjadi makin cerah dan gebu. Kulit rasa moist sahaja.

Boleh dikatakan hampir semua produk shaklee saya dah cuba

Alhamdulillah.. Harap lepas ni boleh sihat dan lebih berjaya dengan shaklee ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Sekian,terima kasih.

#ShakleeEffect
KONSISTEN ESP DAN VITAMIN C, TONA KULIT MUKA SEMAKIN SEKATA ๐Ÿ˜ ==================== Saya nak kongsi #shakleeeffect  mengenai kulit muka saya Selepas bersalin anak pertama, saya dapati wajah saya sangat kusam dan tidak berseri. Tona kulit pun tak sekata Sedih tengok muka di cermin. Baru anak satu tapi muka dah macam anak 10!๐Ÿ˜ญ Kebetulan ada senior sekolah duk update kat fb pasal shaklee Tengok perubahan pada diri akak senior tu buat saya rasa jeles Macam anak dara padahal anak dah 3! Pastu saya pun pm dia tanya pasal vitamin c Itulah vitamin pertama shaklee yang saya amek. Before kawin pernah dah amek esp, vitamin c dan b complex. Tapi xde orang guide dengan betul. Esp terbuang begitu sahaja Sebab tak tahu pun boleh bancuh dengan macam macam minuman Vitamin c dengan b complex pun sampai expired date tapi x habis2. Adalah dalam setengah botol ๐Ÿ˜ญ Orang tu cakap suruh kemam vitamin c tu. Bukan yang chewable tau.. yang sustained release ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Alhamdulilah bersyukur sangat sebab akak senior tu guide cara makan supplements. Siap daftar ahli sebab nak harga murah Dia siap offer buat business lagi Alhamdulilah kulit tak kusam lagi Tona kulit makin sekata Lepas tu baru saya try set detox Memang amazing sangat dengan perubahan kulit tu Shaklee banyak mengubah hidup saya lebih sihat dan jelita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Konsisten dengan esp dan vitamin c memang terbaik Seluruh kulit menjadi makin cerah dan gebu. Kulit rasa moist sahaja. Boleh dikatakan hampir semua produk shaklee saya dah cuba Alhamdulillah.. Harap lepas ni boleh sihat dan lebih berjaya dengan shaklee ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Sekian,terima kasih. #ShakleeEffect 
Dapatkan Pink Lady anda sekarang untuk bentuk badan yang menawan pada hari raya nanti
.
Kesan seawal 2 minggu. Jangan berlenggah lagi, wasap 019 9002291 segera.
Dapatkan Pink Lady anda sekarang untuk bentuk badan yang menawan pada hari raya nanti . Kesan seawal 2 minggu. Jangan berlenggah lagi, wasap 019 9002291 segera.
Tak nak terikat dengan kutu Pinklady? Boleh buat ansuran mudah tau ๐Ÿ˜ DEPOSIT serendah RM50 sahaja

Free shopping beg ๐Ÿ›
Free postage 1 Malaysia ๐Ÿ“ฆ
Free consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ ๐Ÿ”‘ Jom booking sekarang!
Takkan nak tengok je orang lain body mantop merecik ๐Ÿ’ƒ๐ŸŽ‰ Whatsapp 019 9002291
Tak nak terikat dengan kutu Pinklady? Boleh buat ansuran mudah tau ๐Ÿ˜ DEPOSIT serendah RM50 sahaja Free shopping beg ๐Ÿ› Free postage 1 Malaysia ๐Ÿ“ฆ Free consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ ๐Ÿ”‘ Jom booking sekarang! Takkan nak tengok je orang lain body mantop merecik ๐Ÿ’ƒ๐ŸŽ‰ Whatsapp 019 9002291
#Repost @porecelain with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
MACAM TAK PERCAYA JE BENDA2 KOTOR NI KELUAR DARI MUKA SAYA! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Patutlah asyik tumbuh jerawat, kulit rosak, banyak blackhead & whitehead. Sebab pori2 kulit saya kotor & tersumbat dengan excess sebum.
.
Sekarang senang, dah ada @porecelain by @skinrepublique hari hari saya boleh sedut guna mesin ni bersihkan pori2 muka saya sampai hilang semua minyak2 & kotoran ni.
.
Mula2 macam tak percaya, tapi lepas #AbangSR buat demo terkejut kita tgk hasilnya. Muka rasa lebih bersih, ringan & yang penting jerawat2 yang ada kat muka terus kecutttttttt. Fuh! Power lahhh!
.
Nak beli boleh Whatsapp abg SR ya +60192781985 .
.
.
#blackhead #blackheads #blackheadmask #blackheadvacuum #whitehead #whiteheads #TestimoniPOREcelain #porecelain #jerawat #bintikhitam #bintikputih #cantik #letscantik #sedutblackhead #TestimoniPOREcelain
#Repost  @porecelain with @repostapp ใƒปใƒปใƒป MACAM TAK PERCAYA JE BENDA2 KOTOR NI KELUAR DARI MUKA SAYA! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Patutlah asyik tumbuh jerawat, kulit rosak, banyak blackhead & whitehead. Sebab pori2 kulit saya kotor & tersumbat dengan excess sebum. . Sekarang senang, dah ada @porecelain by @skinrepublique hari hari saya boleh sedut guna mesin ni bersihkan pori2 muka saya sampai hilang semua minyak2 & kotoran ni. . Mula2 macam tak percaya, tapi lepas #AbangSR  buat demo terkejut kita tgk hasilnya. Muka rasa lebih bersih, ringan & yang penting jerawat2 yang ada kat muka terus kecutttttttt. Fuh! Power lahhh! . Nak beli boleh Whatsapp abg SR ya +60192781985 . . . #blackhead  #blackheads  #blackheadmask  #blackheadvacuum  #whitehead  #whiteheads  #TestimoniPOREcelain  #porecelain  #jerawat  #bintikhitam  #bintikputih  #cantik  #letscantik  #sedutblackhead  #TestimoniPOREcelain 
#Repost @porecelain with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
MACAM TAK PERCAYA JE BENDA2 KOTOR NI KELUAR DARI MUKA SAYA! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Patutlah asyik tumbuh jerawat, kulit rosak, banyak blackhead & whitehead. Sebab pori2 kulit saya kotor & tersumbat dengan excess sebum.
.
Sekarang senang, dah ada @porecelain by @skinrepublique hari hari saya boleh sedut guna mesin ni bersihkan pori2 muka saya sampai hilang semua minyak2 & kotoran ni.
.
Mula2 macam tak percaya, tapi lepas #AbangSR buat demo terkejut kita tgk hasilnya. Muka rasa lebih bersih, ringan & yang penting jerawat2 yang ada kat muka terus kecutttttttt. Fuh! Power lahhh!
.
Nak beli boleh Whatsapp abg SR ya +60192781985 .
.
.
#blackhead #blackheads #blackheadmask #blackheadvacuum #whitehead #whiteheads #TestimoniPOREcelain #porecelain #jerawat #bintikhitam #bintikputih #cantik #letscantik #sedutblackhead #TestimoniPOREcelain
#Repost  @porecelain with @repostapp ใƒปใƒปใƒป MACAM TAK PERCAYA JE BENDA2 KOTOR NI KELUAR DARI MUKA SAYA! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Patutlah asyik tumbuh jerawat, kulit rosak, banyak blackhead & whitehead. Sebab pori2 kulit saya kotor & tersumbat dengan excess sebum. . Sekarang senang, dah ada @porecelain by @skinrepublique hari hari saya boleh sedut guna mesin ni bersihkan pori2 muka saya sampai hilang semua minyak2 & kotoran ni. . Mula2 macam tak percaya, tapi lepas #AbangSR  buat demo terkejut kita tgk hasilnya. Muka rasa lebih bersih, ringan & yang penting jerawat2 yang ada kat muka terus kecutttttttt. Fuh! Power lahhh! . Nak beli boleh Whatsapp abg SR ya +60192781985 . . . #blackhead  #blackheads  #blackheadmask  #blackheadvacuum  #whitehead  #whiteheads  #TestimoniPOREcelain  #porecelain  #jerawat  #bintikhitam  #bintikputih  #cantik  #letscantik  #sedutblackhead  #TestimoniPOREcelain 
PINK LADY Body Perfection :
.
"KECUUR AIR LIUQ CIK ABAM ! ! !๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
TGK SAYA SKRG NI . . . . .
PANTANG NAMPAK ASYIK NAK TERKAM JE !"
TAK SABAR NAK TUNGGU ANAK TIDOR . . . ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
TIAP2 MALAM BERAKSI . . .
.
=================================
.
KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAKDARA
.
โœ”๏ธ BUAHDADA BESAR , RANUM & ANJAL
โœ”๏ธ PUNGGUNG LENTIK LIUK
โœ”๏ธ MISS V KETAT MENGGIGIT
โœ”๏ธ WAJAH BERSERI
โœ”๏ธ KULIT HALUS GEBU
โœ”๏ธ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA KEMBALI
.
Whatsapp "PL" KE www.wasap.my/601151866237
"PL" KE www.wasap.my/601151866237
"PL" KE www.wasap.my/601151866237 .
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam
PINK LADY Body Perfection : . "KECUUR AIR LIUQ CIK ABAM ! ! !๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ TGK SAYA SKRG NI . . . . . PANTANG NAMPAK ASYIK NAK TERKAM JE !" TAK SABAR NAK TUNGGU ANAK TIDOR . . . ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ TIAP2 MALAM BERAKSI . . . . ================================= . KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAKDARA . โœ”๏ธ BUAHDADA BESAR , RANUM & ANJAL โœ”๏ธ PUNGGUNG LENTIK LIUK โœ”๏ธ MISS V KETAT MENGGIGIT โœ”๏ธ WAJAH BERSERI โœ”๏ธ KULIT HALUS GEBU โœ”๏ธ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA KEMBALI . Whatsapp "PL" KE www.wasap.my/601151866237 "PL" KE www.wasap.my/601151866237 "PL" KE www.wasap.my/601151866237 . . #tudungbawal  #shahalam  #maharajalawakmega  #pinkladybodyperfection  #pinkladyhq  #usopmentor  #hazama  #mentormilenia  #subangjaya  #tudunglabuh  #tudungmurah  #terlajaklaris  #payudarakencang  #payudarapadat  #payudaraideal  #bodymantap  #malaysianfood  #selangor  #lazada  #jakel  #kesihatan  #breast  #tudung  #zalora  #pinkladyfact  #perfume  #fareeda  #buntat  #dbeautyofpinklady  #bintikhitam 
Hai cuolls?Duk buat apa tu?Ngah santai-santai duk minum petang naa.nk sahare kebaikn minkaffe

Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
Hai cuolls?Duk buat apa tu?Ngah santai-santai duk minum petang naa.nk sahare kebaikn minkaffe Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
Jaga2 dengan penggunaan produk berasaskan krim oil baseโ—๏ธ
.
Haaa..ni mesti korang tak tahu kanโ‰๏ธ
.
Inilah salah satu punca terjadinya biji kolestrol sebab tekstur krim memudahkan liang pori kulit untuk tersumbat yang mana lama kelamaan boleh menyebabkan timbulnya biji kolestrol dan masalah lain kulit.
.
Niqrees dalam bentuk HYDROGEL โ—๏ธyang membolehkan kebaikan ekstrak buah kigelia africana diserap keseluruhanya ke bawah kulit tanpa menghalang pori wajah dari tersumbat.
.
Niqrees Hydrogel merawat lapisan kulit epedemis untuk menghilangkan biji kolestrol dari wajah.
.
Boleh la selfie time raya ni puas2๐Ÿ˜ yeeee.
.

Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
Jaga2 dengan penggunaan produk berasaskan krim oil baseโ—๏ธ . Haaa..ni mesti korang tak tahu kanโ‰๏ธ . Inilah salah satu punca terjadinya biji kolestrol sebab tekstur krim memudahkan liang pori kulit untuk tersumbat yang mana lama kelamaan boleh menyebabkan timbulnya biji kolestrol dan masalah lain kulit. . Niqrees dalam bentuk HYDROGEL โ—๏ธyang membolehkan kebaikan ekstrak buah kigelia africana diserap keseluruhanya ke bawah kulit tanpa menghalang pori wajah dari tersumbat. . Niqrees Hydrogel merawat lapisan kulit epedemis untuk menghilangkan biji kolestrol dari wajah. . Boleh la selfie time raya ni puas2๐Ÿ˜ yeeee. . Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
Gaisss kalau tak sayang kulit, baik jangan baca tau. JANJIโ—๏ธ . .
Dah beribu botol terjual tanpa marketing havoc-havoc. 
apa maknanye tu? apa maknanya?
. 
Orang guna sebab berkesan dan terlalu ramai yang repeat order. Itu jer. Paling WIN tahap tak leh telan terima akal, ada yang sampai 20 botol dah konsisten taw. Depa ni telan sapu atas roti sekali ke apa?๐Ÿ˜œ
.
tapi .
tapi.
.
tapi.
.
nak bagitahu sekarang ada promo

Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
Gaisss kalau tak sayang kulit, baik jangan baca tau. JANJIโ—๏ธ . . Dah beribu botol terjual tanpa marketing havoc-havoc. apa maknanye tu? apa maknanya? . Orang guna sebab berkesan dan terlalu ramai yang repeat order. Itu jer. Paling WIN tahap tak leh telan terima akal, ada yang sampai 20 botol dah konsisten taw. Depa ni telan sapu atas roti sekali ke apa?๐Ÿ˜œ . tapi . tapi. . tapi. . nak bagitahu sekarang ada promo Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
.
.
GABUNGAN MANTOP + MELETOP KEBABOMMM !!
.
MYLEA FRECKLESSERUM
+
HONEYSOAP
.
Cuba BAYANGKAN ramai sedara mara tegur cik adik CANTIK, BERSIH, GLOWING TANPA MAKEUP yang tebal ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Haaa..berangan boleh la..
.
Whatapps cepat ! nak jadikan ia sebagai kenyataan ๐Ÿ˜˜
.
COMBO RAYA DOUBLE SPECIAL MUNCUL KEMBALI !
.
WHATAPPS SEKARANG !
๐Ÿ“ฑ 014 8291901
๐Ÿ“ฑ 014 8291901
๐Ÿ“ฑ 014 8291901
. . GABUNGAN MANTOP + MELETOP KEBABOMMM !! . MYLEA FRECKLESSERUM + HONEYSOAP . Cuba BAYANGKAN ramai sedara mara tegur cik adik CANTIK, BERSIH, GLOWING TANPA MAKEUP yang tebal ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Haaa..berangan boleh la.. . Whatapps cepat ! nak jadikan ia sebagai kenyataan ๐Ÿ˜˜ . COMBO RAYA DOUBLE SPECIAL MUNCUL KEMBALI ! . WHATAPPS SEKARANG ! ๐Ÿ“ฑ 014 8291901 ๐Ÿ“ฑ 014 8291901 ๐Ÿ“ฑ 014 8291901
Serum terlaris. Set combo FREE POSTAGE utk promo kali ini!! Stock limited taw syg2 sekalian,jadinya siapa cepat dye dapat. Pm sis skrg klau x nak terlepas promo kali ini. ๐Ÿ’‹
.
.
.
#noufaserum #jerawatpasir #noufatestimoni #noufabeautyselangor #jerawatbernanah #jeragathilang #parutjerawat #parut #parutpudar #eczema #poriporiterbuka #bintikhitam #uitmshahalam #utm #jerawathilang #baazarpaknilmurah #masalahjerawat #kulitcantik #utm #jerawatbatu #kulitkusam #aurainsta #serumjerawat #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka #serumjeragat #kulitflawless #paruthilang #fazura
Serum terlaris. Set combo FREE POSTAGE utk promo kali ini!! Stock limited taw syg2 sekalian,jadinya siapa cepat dye dapat. Pm sis skrg klau x nak terlepas promo kali ini. ๐Ÿ’‹ . . . #noufaserum  #jerawatpasir  #noufatestimoni  #noufabeautyselangor  #jerawatbernanah  #jeragathilang  #parutjerawat  #parut  #parutpudar  #eczema  #poriporiterbuka  #bintikhitam  #uitmshahalam  #utm  #jerawathilang  #baazarpaknilmurah  #masalahjerawat  #kulitcantik  #utm  #jerawatbatu  #kulitkusam  #aurainsta  #serumjerawat  #sayajualmurah2  #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka  #serumjeragat  #kulitflawless  #paruthilang  #fazura 
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT. CIK ABANG PUN MAKIN SAYANG ! "
.
.
Antara benefit Pinklady Body Perfection : ๐Ÿ‘‡
.
โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM .
.
Nanti !!! Bukan itu saja
.
Ada lagi..
โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu
โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam
โœ” Ia memudarkan jeragat
โœ” Ia mengurangkan dan merawat keputihan.
โœ” Ia merawat tumit yang merekah
โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat
โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut
โœ” Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama produk habis ๐Ÿ˜‚  Dapatkan cepat cik akak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Sebarang pertanyaan akak boleh: ๐Ÿ‘‡
.
DM/WHATSAPP +60199002291 ๐Ÿ“ฒ
DM/WHATSAPP +60199002291 ๐Ÿ“ฒ
DM/WHATSAPP +60199002291 ๐Ÿ“ฒ
.
.
.
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT. CIK ABANG PUN MAKIN SAYANG ! " . . Antara benefit Pinklady Body Perfection : ๐Ÿ‘‡ . โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM . . Nanti !!! Bukan itu saja . Ada lagi.. โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam โœ” Ia memudarkan jeragat โœ” Ia mengurangkan dan merawat keputihan. โœ” Ia merawat tumit yang merekah โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut โœ” Ia memberi kecergasan berganda . . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama produk habis ๐Ÿ˜‚ Dapatkan cepat cik akak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sebarang pertanyaan akak boleh: ๐Ÿ‘‡ . DM/WHATSAPP +60199002291 ๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP +60199002291 ๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP +60199002291 ๐Ÿ“ฒ . . .
Regrann from @mass_ayu_feeltabeauty - ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
PERCUMA PERCUMA PERCUMA

Promotion "REBUT DUIT RAYA"
bersama FEELTA BEAUTY bermula 23MAY-15JUNE
untuk raya korang lebih meriah!
.
Ada 4 pakej super bombastic yang korang boleh pilih.

Setiap pakej korang dapat FREE GIFT SPECIAL LIMITED EDITION iaitu SAMPUL RAYA by FeeltaBeauty.

Serta FREE NAMA UNDIAN Lucky Draw CASH MONEY.

Bukan itu aje korang dapat FREE LIPSTINT PERCUMA yang bernilai RM29.

Wahhh kulit dah lawa bibir pulak mugil!
Cepat2 grab untuk raya lebih ceria.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
๐Ÿ“ฑ[+60177595194

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #teamAtyNezam #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #percuma #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #promosiraya #nakcantik #promosi
Regrann from @mass_ayu_feeltabeauty - ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PERCUMA PERCUMA PERCUMA Promotion "REBUT DUIT RAYA" bersama FEELTA BEAUTY bermula 23MAY-15JUNE untuk raya korang lebih meriah! . Ada 4 pakej super bombastic yang korang boleh pilih. Setiap pakej korang dapat FREE GIFT SPECIAL LIMITED EDITION iaitu SAMPUL RAYA by FeeltaBeauty. Serta FREE NAMA UNDIAN Lucky Draw CASH MONEY. Bukan itu aje korang dapat FREE LIPSTINT PERCUMA yang bernilai RM29. Wahhh kulit dah lawa bibir pulak mugil! Cepat2 grab untuk raya lebih ceria. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby ๐Ÿ“ฑ[+60177595194 SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #teamAtyNezam  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #percuma  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #promosiraya  #nakcantik  #promosi 
Siapa yang tak nak cantik,
Siapa tak nak puteh
Siapa tak nak gebu-gebukan? 
Lebih-lebih lagi time nak raya ni. 
Kalau boleh, mesti nak kita yang paling gojes meletop di kalangan yang lain.
.
" Takut kulit tak cantik karang dibawang oleh macik bawang ๐Ÿ™„ sepoii mod raya nanti. Bayangkan merata-rata kita beraya orang tegur masalah kulit kita malu wei malu "
.
Kalau artis dah berani cuba agak produk ni mesti hot dan berkesan kan. Katanya pakej bertenaga pakej detox " Eh memang banyak pun kebaikan "#SecretJelly" ni tak percaya jom cuba dulu baru tahu hasilnya.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
๐Ÿ“ฑ[+6011 2887 3632]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #purplebeleza #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #promosi #nakcantik #artis
Siapa yang tak nak cantik, Siapa tak nak puteh Siapa tak nak gebu-gebukan? Lebih-lebih lagi time nak raya ni. Kalau boleh, mesti nak kita yang paling gojes meletop di kalangan yang lain. . " Takut kulit tak cantik karang dibawang oleh macik bawang ๐Ÿ™„ sepoii mod raya nanti. Bayangkan merata-rata kita beraya orang tegur masalah kulit kita malu wei malu " . Kalau artis dah berani cuba agak produk ni mesti hot dan berkesan kan. Katanya pakej bertenaga pakej detox " Eh memang banyak pun kebaikan "#SecretJelly " ni tak percaya jom cuba dulu baru tahu hasilnya. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby ๐Ÿ“ฑ[+6011 2887 3632] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #purplebeleza  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #promosi  #nakcantik  #artis 
Masih menunggu kami meletop raya nanti. Cepat2 tekan no dibawah.

Siapa yang tak nak cantik,
Siapa tak nak puteh
Siapa tak nak gebu-gebukan? 
Lebih-lebih lagi time nak raya ni. 
Kalau boleh, mesti nak kita yang paling gojes meletop di kalangan yang lain.
.
" Takut kulit tak cantik karang dibawang oleh macik bawang ๐Ÿ™„ sepoii mod raya nanti. Bayangkan merata-rata kita beraya orang tegur masalah kulit kita malu wei malu "
.
Kalau artis dah berani cuba agak produk ni mesti hot dan berkesan kan. Katanya pakej bertenaga pakej detox " Eh memang banyak pun kebaikan "#SecretJelly" ni tak percaya jom cuba dulu baru tahu hasilnya.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
๐Ÿ“ฑ[+6011 2887 3632]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #purplebeleza #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #promosi #nakcantik #artis
Masih menunggu kami meletop raya nanti. Cepat2 tekan no dibawah. Siapa yang tak nak cantik, Siapa tak nak puteh Siapa tak nak gebu-gebukan? Lebih-lebih lagi time nak raya ni. Kalau boleh, mesti nak kita yang paling gojes meletop di kalangan yang lain. . " Takut kulit tak cantik karang dibawang oleh macik bawang ๐Ÿ™„ sepoii mod raya nanti. Bayangkan merata-rata kita beraya orang tegur masalah kulit kita malu wei malu " . Kalau artis dah berani cuba agak produk ni mesti hot dan berkesan kan. Katanya pakej bertenaga pakej detox " Eh memang banyak pun kebaikan "#SecretJelly " ni tak percaya jom cuba dulu baru tahu hasilnya. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby ๐Ÿ“ฑ[+6011 2887 3632] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #purplebeleza  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #promosi  #nakcantik  #artis 
Siapa yang tak nak cantik,
Siapa tak nak puteh
Siapa tak nak gebu-gebukan? 
Lebih-lebih lagi time nak raya ni. 
Kalau boleh, mesti nak kita yang paling gojes meletop di kalangan yang lain.
.
" Takut kulit tak cantik karang dibawang oleh macik bawang ๐Ÿ™„ sepoii mod raya nanti. Bayangkan merata-rata kita beraya orang tegur masalah kulit kita malu wei malu "
.
Kalau artis dah berani cuba agak produk ni mesti hot dan berkesan kan. Katanya pakej bertenaga pakej detox " Eh memang banyak pun kebaikan "#SecretJelly" ni tak percaya jom cuba dulu baru tahu hasilnya.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
๐Ÿ“ฑ[+6011 2887 3632]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #purplebeleza #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #promosi #nakcantik #artis
Siapa yang tak nak cantik, Siapa tak nak puteh Siapa tak nak gebu-gebukan? Lebih-lebih lagi time nak raya ni. Kalau boleh, mesti nak kita yang paling gojes meletop di kalangan yang lain. . " Takut kulit tak cantik karang dibawang oleh macik bawang ๐Ÿ™„ sepoii mod raya nanti. Bayangkan merata-rata kita beraya orang tegur masalah kulit kita malu wei malu " . Kalau artis dah berani cuba agak produk ni mesti hot dan berkesan kan. Katanya pakej bertenaga pakej detox " Eh memang banyak pun kebaikan "#SecretJelly " ni tak percaya jom cuba dulu baru tahu hasilnya. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby ๐Ÿ“ฑ[+6011 2887 3632] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #purplebeleza  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #promosi  #nakcantik  #artis 
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
PERCUMA PERCUMA PERCUMA

Promotion "REBUT DUIT RAYA"
bersama FEELTA BEAUTY bermula 23MAY-15JUNE
untuk raya korang lebih meriah!
.
Ada 4 pakej super bombastic yang korang boleh pilih.

Setiap pakej korang dapat FREE GIFT SPECIAL LIMITED EDITION iaitu SAMPUL RAYA by FeeltaBeauty.

Serta FREE NAMA UNDIAN Lucky Draw CASH MONEY.

Bukan itu aje korang dapat FREE LIPSTINT PERCUMA yang bernilai RM29.

Wahhh kulit dah lawa bibir pulak mugil!
Cepat2 grab untuk raya lebih ceria.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
๐Ÿ“ฑ[+60189827209]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #teamAtyNezam #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #percuma #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #promosiraya #nakcantik #promosi
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PERCUMA PERCUMA PERCUMA Promotion "REBUT DUIT RAYA" bersama FEELTA BEAUTY bermula 23MAY-15JUNE untuk raya korang lebih meriah! . Ada 4 pakej super bombastic yang korang boleh pilih. Setiap pakej korang dapat FREE GIFT SPECIAL LIMITED EDITION iaitu SAMPUL RAYA by FeeltaBeauty. Serta FREE NAMA UNDIAN Lucky Draw CASH MONEY. Bukan itu aje korang dapat FREE LIPSTINT PERCUMA yang bernilai RM29. Wahhh kulit dah lawa bibir pulak mugil! Cepat2 grab untuk raya lebih ceria. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby ๐Ÿ“ฑ[+60189827209] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #teamAtyNezam  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #percuma  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #promosiraya  #nakcantik  #promosi 
-Tona tak sekata
-Kusam
-Sunburn
.
"Anda ada masalah ini?  But takde jerawat???"
.
Sudah tentu boleh pakai noufa dear๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tak semestinya utk jerawat saja dear.. Semua jenis kulit pon boleh tau.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
HOPE . FIGHT . CURE
.
Love,
Noufa Beauty | Skin Expert
.
.
.
#noufaserum #jerawatpasir #noufatestimoni #noufabeautyselangor #jerawatbernanah #jeragathilang #parutjerawat #parut #parutpudar #eczema #poriporiterbuka #bintikhitam #kulitcerah #utm #jerawathilang #baazarpaknilmurah #masalahjerawat #kulitcantik #utm #jerawatbatu #kulitkusam #aurainsta #serumjerawat #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka #serumjeragat #kulitflawless #paruthilang #cikguseo
-Tona tak sekata -Kusam -Sunburn . "Anda ada masalah ini? But takde jerawat???" . Sudah tentu boleh pakai noufa dear๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Tak semestinya utk jerawat saja dear.. Semua jenis kulit pon boleh tau.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . HOPE . FIGHT . CURE . Love, Noufa Beauty | Skin Expert . . . #noufaserum  #jerawatpasir  #noufatestimoni  #noufabeautyselangor  #jerawatbernanah  #jeragathilang  #parutjerawat  #parut  #parutpudar  #eczema  #poriporiterbuka  #bintikhitam  #kulitcerah  #utm  #jerawathilang  #baazarpaknilmurah  #masalahjerawat  #kulitcantik  #utm  #jerawatbatu  #kulitkusam  #aurainsta  #serumjerawat  #sayajualmurah2  #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka  #serumjeragat  #kulitflawless  #paruthilang  #cikguseo 
Assalamualaikum.. hi #chanteks ๐Ÿ˜˜
.
Alhamdulillah
.
Apa yang penting, MJ ni dahlah natural, bebas bahan kimia berbahaya lagi.
.
Happy for you #chanteks ๐Ÿ˜‰
.
Semakin ramai yang dah mencuba 
#chanteks semua tak teringin ke nak cuba ๐Ÿ˜Š
.
Yang penting kena konsisten dan yakin 
Insya Allah boleh ๐Ÿ˜‰
.
ps: Kesan berbeza untuk setiap orang
.
Don't judge by the price, judge by the value of benefits.
. 
Nak tahu lebih lanjut meh ๐Ÿ“ฑwhatsapp / telegram .
"NAK MJ" =======> 0197187547
"NAK MJ" =======> 0197187547
"NAK MJ" =======> 0197187547
.
.
๐Ÿ’œEvery Woman's Dream ๐Ÿ’œ
Assalamualaikum.. hi #chanteks  ๐Ÿ˜˜ . Alhamdulillah . Apa yang penting, MJ ni dahlah natural, bebas bahan kimia berbahaya lagi. . Happy for you #chanteks  ๐Ÿ˜‰ . Semakin ramai yang dah mencuba #chanteks  semua tak teringin ke nak cuba ๐Ÿ˜Š . Yang penting kena konsisten dan yakin Insya Allah boleh ๐Ÿ˜‰ . ps: Kesan berbeza untuk setiap orang . Don't judge by the price, judge by the value of benefits. . Nak tahu lebih lanjut meh ๐Ÿ“ฑwhatsapp / telegram . "NAK MJ" =======> 0197187547 "NAK MJ" =======> 0197187547 "NAK MJ" =======> 0197187547 . . ๐Ÿ’œEvery Woman's Dream ๐Ÿ’œ
#GLUTAX70000GM
RM240
INCLUDE POSTAGE

Terbaru !!!Glutax 70000GM Marine White Optium (italy)
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Suntikan whitening dengan kandungan #glutathione lebih tinggi ย dna marine white elements, hasil yang cepat, Tidak hanya memutihkan dan #mencerahkankulit, new glutax 70000gm mampu mengurangkan #jerawat dan menyamarkan bekas jerawat. Menghaluskan kulit, melembabkan dan memberikan efek #glowing pada kulit ๐Ÿ’ฅManfaat Glutax glutax 70000gm๐Ÿ’ฅ - Memutihkan dan melembabkan kulit
- Menjadikan kulit lebih licin dan #berseri
- Mengurangkan garis garis halus dan kedutan pada kulit
- Menghilangkan #AgeSpot
- Melambatkan terjadinya #pigmentasi dan #bintikhitam pada kulit
- Menyihatkan seluruh organ dalam tubuh
- Meningkatkan sistem imun kekebalan tubuh
- Meratakan tona kulit yg tidak sekata
- Menjaga keanjalan kulit ========
โœ…๐Ÿ’ฏ Original Guarantee

#glutax
#glutax70000malaysia
#glutax70000gmborong
#glutax70000
#whiteninginjection
#kulitcantik
#kulitcerah
#cepatcerah
#whitening
#injectputih
#cepatputih
#cepatcerah
#putihgebu
#malaysia
#kuwait
#australia
#sabah
#sarawak
#france
#dubai

Whatsapp +60175005707
#GLUTAX70000GM  RM240 INCLUDE POSTAGE Terbaru !!!Glutax 70000GM Marine White Optium (italy) ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Suntikan whitening dengan kandungan #glutathione  lebih tinggi ย dna marine white elements, hasil yang cepat, Tidak hanya memutihkan dan #mencerahkankulit , new glutax 70000gm mampu mengurangkan #jerawat  dan menyamarkan bekas jerawat. Menghaluskan kulit, melembabkan dan memberikan efek #glowing  pada kulit ๐Ÿ’ฅManfaat Glutax glutax 70000gm๐Ÿ’ฅ - Memutihkan dan melembabkan kulit - Menjadikan kulit lebih licin dan #berseri  - Mengurangkan garis garis halus dan kedutan pada kulit - Menghilangkan #AgeSpot  - Melambatkan terjadinya #pigmentasi  dan #bintikhitam  pada kulit - Menyihatkan seluruh organ dalam tubuh - Meningkatkan sistem imun kekebalan tubuh - Meratakan tona kulit yg tidak sekata - Menjaga keanjalan kulit ======== โœ…๐Ÿ’ฏ Original Guarantee #glutax  #glutax70000malaysia  #glutax70000gmborong  #glutax70000  #whiteninginjection  #kulitcantik  #kulitcerah  #cepatcerah  #whitening  #injectputih  #cepatputih  #cepatcerah  #putihgebu  #malaysia  #kuwait  #australia  #sabah  #sarawak  #france  #dubai  Whatsapp +60175005707
Bye bye bintik hitam diwajah

OPTIMALS EVEN OUT SET
Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah

Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya

#optimalsevenout #bintikhitam #kulitcerah #kulithalus #kulitbersih #kulitbercahaya #oriflamedepok #oriflamejakarta #oriflametangerang #oriflamebogor #likeforlike #like4like #ecampusKBDS
Bye bye bintik hitam diwajah OPTIMALS EVEN OUT SET Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya #optimalsevenout  #bintikhitam  #kulitcerah  #kulithalus  #kulitbersih  #kulitbercahaya  #oriflamedepok  #oriflamejakarta  #oriflametangerang  #oriflamebogor  #likeforlike  #like4like  #ecampusKBDS 
Bye bye bintik hitam diwajah

OPTIMALS EVEN OUT SET
Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah

Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya

#optimalsevenout #bintikhitam #kulitcerah #kulithalus #kulitbersih #kulitbercahaya #oriflamedepok #oriflamejakarta #oriflametangerang #oriflamebogor #likeforlike #like4like #ecampusKBDS
Bye bye bintik hitam diwajah OPTIMALS EVEN OUT SET Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya #optimalsevenout  #bintikhitam  #kulitcerah  #kulithalus  #kulitbersih  #kulitbercahaya  #oriflamedepok  #oriflamejakarta  #oriflametangerang  #oriflamebogor  #likeforlike  #like4like  #ecampusKBDS 
Bye bye bintik hitam diwajah

OPTIMALS EVEN OUT SET
Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah

Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya

#optimalsevenout #bintikhitam #kulitcerah #kulithalus #kulitbersih #kulitbercahaya #oriflamedepok #oriflamejakarta #oriflametangerang #oriflamebogor #likeforlike #like4like #ecampusKBDS
Bye bye bintik hitam diwajah OPTIMALS EVEN OUT SET Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya #optimalsevenout  #bintikhitam  #kulitcerah  #kulithalus  #kulitbersih  #kulitbercahaya  #oriflamedepok  #oriflamejakarta  #oriflametangerang  #oriflamebogor  #likeforlike  #like4like  #ecampusKBDS 
Bye bye bintik hitam diwajah

OPTIMALS EVEN OUT SET
Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah

Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya

#optimalsevenout #bintikhitam #kulitcerah #kulithalus #kulitbersih #kulitbercahaya #oriflamedepok #oriflamejakarta #oriflametangerang #oriflamebogor #likeforlike #like4like #ecampusKBDS
Bye bye bintik hitam diwajah OPTIMALS EVEN OUT SET Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya #optimalsevenout  #bintikhitam  #kulitcerah  #kulithalus  #kulitbersih  #kulitbercahaya  #oriflamedepok  #oriflamejakarta  #oriflametangerang  #oriflamebogor  #likeforlike  #like4like  #ecampusKBDS 
Bye bye bintik hitam diwajah

OPTIMALS EVEN OUT SET
Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah

Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya

#optimalsevenout #bintikhitam #kulitcerah #kulithalus #kulitbersih #kulitbercahaya #oriflamedepok #oriflamejakarta #oriflametangerang #oriflamebogor #likeforlike #like4like #ecampusKBDS
Bye bye bintik hitam diwajah OPTIMALS EVEN OUT SET Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya #optimalsevenout  #bintikhitam  #kulitcerah  #kulithalus  #kulitbersih  #kulitbercahaya  #oriflamedepok  #oriflamejakarta  #oriflametangerang  #oriflamebogor  #likeforlike  #like4like  #ecampusKBDS 
Bye bye bintik hitam diwajah

OPTIMALS EVEN OUT SET
Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah

Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya

#optimalsevenout #bintikhitam #kulitcerah #kulithalus #kulitbersih #kulitbercahaya #oriflamedepok #oriflamejakarta #oriflametangerang #oriflamebogor #likeforlike #like4like #ecampusKBDS
Bye bye bintik hitam diwajah OPTIMALS EVEN OUT SET Rangkaian skin care yang bekerja membantu merawat kulit dari bintik hitam dan kerusakan warna diwajah Dengan kandungan Lumilight Complex membantu kilit tampak cerah dan bintik hitam tersamarkam dan warna kulit akan terlihat mulus dan bercahaya #optimalsevenout  #bintikhitam  #kulitcerah  #kulithalus  #kulitbersih  #kulitbercahaya  #oriflamedepok  #oriflamejakarta  #oriflametangerang  #oriflamebogor  #likeforlike  #like4like  #ecampusKBDS 
PROMO #NAKRAYA

Jom dapatkan sabun #AIPUTEH yang dapat putihkan kulit korang dan kasi buang daki berkerak sebelum raya ni.

Banyak lagi manfaat lain tau, sekali cuba confirm jatuh cinta sebab kesannya ON THE SPOT.

Jangan risau tiada kesan sampingan bila korang stop pakai. Ini antara bahan terbaik didalamnya iaitu LEMON, MADU, SAKURA, ALOEVERA dan COCONUT OIL.

Selamat digunakan ada KKM jangan risau ok. Jangan diragu lagi.

Jom cecantik sebelum raya.

Setiap pembelian sabun #AIPUTEH mulai minggu depan bila stok masuk pada 23/5, korang akan dapat FREE SAMPUL RAYA.

#sentalsentalputih
PROMO #NAKRAYA  Jom dapatkan sabun #AIPUTEH  yang dapat putihkan kulit korang dan kasi buang daki berkerak sebelum raya ni. Banyak lagi manfaat lain tau, sekali cuba confirm jatuh cinta sebab kesannya ON THE SPOT. Jangan risau tiada kesan sampingan bila korang stop pakai. Ini antara bahan terbaik didalamnya iaitu LEMON, MADU, SAKURA, ALOEVERA dan COCONUT OIL. Selamat digunakan ada KKM jangan risau ok. Jangan diragu lagi. Jom cecantik sebelum raya. Setiap pembelian sabun #AIPUTEH  mulai minggu depan bila stok masuk pada 23/5, korang akan dapat FREE SAMPUL RAYA. #sentalsentalputih 
KESAN ON THE SPOT

Tahu tak korang 90% tangan dan kaki berkerak itu disebabkan daki yg melekat dekat kulit korang.

Mandi dan sental dengan sabun mandi atau cecair mandian sahaja takkan dapat menanggalkan daki degil tu.

Tapi dengan menggunakan sabun #AIPUTEH yang memang salah satu fungsinya untuk menghilangkan daki berkerak insyaallah masalah itu dapat di atasi bukan sahaja pada tangan dan kaki tapi di celahan atau lipatan yang hitam boleh disental. Konsisten menggunakannya kulit akan jadi bertambah cerah.

Jom ai dah puteh, yu pun boleh puteh.

#rahsiakulitputih
#buangdaki
#aiputehvideo
KESAN ON THE SPOT Tahu tak korang 90% tangan dan kaki berkerak itu disebabkan daki yg melekat dekat kulit korang. Mandi dan sental dengan sabun mandi atau cecair mandian sahaja takkan dapat menanggalkan daki degil tu. Tapi dengan menggunakan sabun #AIPUTEH  yang memang salah satu fungsinya untuk menghilangkan daki berkerak insyaallah masalah itu dapat di atasi bukan sahaja pada tangan dan kaki tapi di celahan atau lipatan yang hitam boleh disental. Konsisten menggunakannya kulit akan jadi bertambah cerah. Jom ai dah puteh, yu pun boleh puteh. #rahsiakulitputih  #buangdaki  #aiputehvideo 
BOLEH MENCERAH SEKALI SELAIN MERAWAT JERAGAT
NAK KULIT OULLSS CUN PINK2 SAPU LAA SETIAP MALAM
& RASAILAH KULIT YG BEST SETIAP PAGI
CLICK KAT BIO KAK KASIH TAW @ DM
#serumjeragat 
#jeragatdegil 
#jeragat 
#kulitkusamtaksekata 
#bintikhitam 
#masalahjeragat 
#jeragathilang 
#jeragattebal 
#jeragatpudar 
#jeragattiada 
#penghilangflek 
#penghilangjeragat 
#hilangkanjeragat 
#kulitcerah 
#cerahkankulit 
#tersukatanpasengaja
14 manfaat berguna dalam satu botol sahaja .
.
.

Tak perlu beli satu2 produk utk kembalikan diri seperti ANAK DARA .
.
.
2 kapsul sehari untuk dapatkan tubuh badan yg woww dimata suami . .
.
Pinggang ramping , berat badan turun , aset kembali tegang montok , pelbagai khasiat boleh didapati sbb kandungannya hanya 100% herba semulajadi .
.
.
Khusus untuk WANITA.
โžฝ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan.
โžฝ Selamat dan tiada kesan sampingan.
โžฝ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti.
โžฝ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE.
โžฝ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.
โžฝ 500% dijamin BERKESAN dan TERBUKTI.
.
.

Tak caya ? Jom borak2 saya bg testimoni sebenar pengguna yg dah berjaya !
.
.

Guna code 'PL2018' utk dptkan harga promosi ini .
Free postage & Free gift .
.
http://www.wasap.my/60133633650/nakpinklady
http://www.wasap.my/60133633650/nakpinklady
http://www.wasap.my/60133633650/nakpinklady
.
.
Lina
Agent PinkLady HQ
14 manfaat berguna dalam satu botol sahaja . . . Tak perlu beli satu2 produk utk kembalikan diri seperti ANAK DARA . . . 2 kapsul sehari untuk dapatkan tubuh badan yg woww dimata suami . . . Pinggang ramping , berat badan turun , aset kembali tegang montok , pelbagai khasiat boleh didapati sbb kandungannya hanya 100% herba semulajadi . . . Khusus untuk WANITA. โžฝ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan. โžฝ Selamat dan tiada kesan sampingan. โžฝ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti. โžฝ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE. โžฝ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI. โžฝ 500% dijamin BERKESAN dan TERBUKTI. . . Tak caya ? Jom borak2 saya bg testimoni sebenar pengguna yg dah berjaya ! . . Guna code 'PL2018' utk dptkan harga promosi ini . Free postage & Free gift . . http://www.wasap.my/60133633650/nakpinklady http://www.wasap.my/60133633650/nakpinklady http://www.wasap.my/60133633650/nakpinklady . . Lina Agent PinkLady HQ
๐ŸŒธPARUT PUDAR , MAKIN GLOWING๐ŸŒธ
.
.
KELEBIHAN VITAMIN E UNTUK KESIHATAN:
๐ŸŒปPelindung Sel Darah Merah
๐Ÿ’งMelindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh daripada kerosakan.
๐ŸŒปKetahanan Tubuh
๐Ÿ’งMeningkatkan ketahanan tubuh badan, membantu mengatasi tekanan,meningkatkan kesuburan,meminimumkan risiko kanser dan juga penyakit jantung.
๐ŸŒปAntioksidan
๐Ÿ’งSemua Vitamin E ada antioksidan dan banyak terlibat dalam proses membantu tubuh melindungi struktur sel yang penting dari kerosakan akibat radikal bebas.
๐ŸŒปMengatasi Masalah Pre-Menstrual
๐Ÿ’งBagi anda yang mempunyai masalah pre-menstrual yang teruk, kelebihan Vitamin E akan membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.
.
.
KELEBIHAN VITAMIN E UNTUK KECANTIKAN:
๐ŸŒธMencegah Kedutan
๐Ÿ“ŒBantu menghalang penghasilan kedut dengan menyekat kerosakan radikal bebas.
โ—†Vitamin E juga akan merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan semula sel kulit baru.
๐ŸŒธMenghilangkan Parut
โ—†mampu mengurangkan kesan parut kerana ia akan terus menyerap ke dalam kulit dan menghalang serangan radikal bebas.
โ—†kuasa antioksida yang kuat di dalam Vitamin E juga membantu dalam pengeluaran kolagen yang memberikan keanjalan kulit.
๐ŸŒธMengurangkan Jeragat
โ—†Jeragat pada kulit berpunca oleh penuaan, kerosakan radikal bebas dan fungsi hati yang lemah.
โ—†membantu melicinkan kulit kasar dan menggalakkan pertumbuhan semula sel.
๐ŸŒธKutikel
โ—†Vitamin E adalah satu rawatan berkesan untuk kutikel kering dan merekah.
โ—†Bantu melembabkan dan juga mengurangkan masalah kuku dan kutikel kering
๐ŸŒธMencerahkan Kawasan Aerola
โ—†Bagi wanita yang pernah melahirkan anak, pastinya kawasan aerola iaitu kawasan bahagian puting susu menjadi besar dan gelap.
โ—†Pengambilan Vitamin E yang konsisten,membantu kawasan gelap tersebut mengecil dan warna puting menjadi cerah semula. Parut stretch mark juga akan semakin pudar.
.
.
.
ORDER & INQUIRY,
๐Ÿ“ฒ013-915-0118 
www.wasap.my/60139150118
๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY

#shaklee 
#sayajual 
#sayajualshaklee 
#shakleemalaysia 
#shakleemiri 
#shakleebrunei 
#shakleemelaka 
#shakleeborneo 
#shakleeterengganu 
#l4l  #like4like 
#parutjerawat 
#nanahjerawat 
#kulitsensitif 
#kulitglowing 
#bintikhitam 
#instastory 
#skincare
๐ŸŒธPARUT PUDAR , MAKIN GLOWING๐ŸŒธ . . KELEBIHAN VITAMIN E UNTUK KESIHATAN: ๐ŸŒปPelindung Sel Darah Merah ๐Ÿ’งMelindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh daripada kerosakan. ๐ŸŒปKetahanan Tubuh ๐Ÿ’งMeningkatkan ketahanan tubuh badan, membantu mengatasi tekanan,meningkatkan kesuburan,meminimumkan risiko kanser dan juga penyakit jantung. ๐ŸŒปAntioksidan ๐Ÿ’งSemua Vitamin E ada antioksidan dan banyak terlibat dalam proses membantu tubuh melindungi struktur sel yang penting dari kerosakan akibat radikal bebas. ๐ŸŒปMengatasi Masalah Pre-Menstrual ๐Ÿ’งBagi anda yang mempunyai masalah pre-menstrual yang teruk, kelebihan Vitamin E akan membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual. . . KELEBIHAN VITAMIN E UNTUK KECANTIKAN: ๐ŸŒธMencegah Kedutan ๐Ÿ“ŒBantu menghalang penghasilan kedut dengan menyekat kerosakan radikal bebas. โ—†Vitamin E juga akan merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan semula sel kulit baru. ๐ŸŒธMenghilangkan Parut โ—†mampu mengurangkan kesan parut kerana ia akan terus menyerap ke dalam kulit dan menghalang serangan radikal bebas. โ—†kuasa antioksida yang kuat di dalam Vitamin E juga membantu dalam pengeluaran kolagen yang memberikan keanjalan kulit. ๐ŸŒธMengurangkan Jeragat โ—†Jeragat pada kulit berpunca oleh penuaan, kerosakan radikal bebas dan fungsi hati yang lemah. โ—†membantu melicinkan kulit kasar dan menggalakkan pertumbuhan semula sel. ๐ŸŒธKutikel โ—†Vitamin E adalah satu rawatan berkesan untuk kutikel kering dan merekah. โ—†Bantu melembabkan dan juga mengurangkan masalah kuku dan kutikel kering ๐ŸŒธMencerahkan Kawasan Aerola โ—†Bagi wanita yang pernah melahirkan anak, pastinya kawasan aerola iaitu kawasan bahagian puting susu menjadi besar dan gelap. โ—†Pengambilan Vitamin E yang konsisten,membantu kawasan gelap tersebut mengecil dan warna puting menjadi cerah semula. Parut stretch mark juga akan semakin pudar. . . . ORDER & INQUIRY, ๐Ÿ“ฒ013-915-0118 www.wasap.my/60139150118 ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY #shaklee  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleemiri  #shakleebrunei  #shakleemelaka  #shakleeborneo  #shakleeterengganu  #l4l  #like4like  #parutjerawat  #nanahjerawat  #kulitsensitif  #kulitglowing  #bintikhitam  #instastory  #skincare 
#GLUTAX70000GM
RM240
INCLUDE POSTAGE

Terbaru !!!Glutax 70000GM Marine White Optium (italy)
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Suntikan whitening dengan kandungan #glutathione lebih tinggi ย dna marine white elements, hasil yang cepat, Tidak hanya memutihkan dan #mencerahkankulit, new glutax 70000gm mampu mengurangkan #jerawat dan menyamarkan bekas jerawat. Menghaluskan kulit, melembabkan dan memberikan efek #glowing pada kulit ๐Ÿ’ฅManfaat Glutax glutax 70000gm๐Ÿ’ฅ - Memutihkan dan melembabkan kulit
- Menjadikan kulit lebih licin dan #berseri
- Mengurangkan garis garis halus dan kedutan pada kulit
- Menghilangkan #AgeSpot
- Melambatkan terjadinya #pigmentasi dan #bintikhitam pada kulit
- Menyihatkan seluruh organ dalam tubuh
- Meningkatkan sistem imun kekebalan tubuh
- Meratakan tona kulit yg tidak sekata
- Menjaga keanjalan kulit ========
โœ…๐Ÿ’ฏ Original Guarantee

#glutax
#glutax70000malaysia
#glutax70000gmborong
#glutax70000
#whiteninginjection
#kulitcantik
#kulitcerah
#cepatcerah
#whitening
#injectputih
#cepatputih
#cepatcerah
#putihgebu
#malaysia
#kuwait
#australia
#sabah
#sarawak
#france
#dubai

Whatsapp +60175005707
#GLUTAX70000GM  RM240 INCLUDE POSTAGE Terbaru !!!Glutax 70000GM Marine White Optium (italy) ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Suntikan whitening dengan kandungan #glutathione  lebih tinggi ย dna marine white elements, hasil yang cepat, Tidak hanya memutihkan dan #mencerahkankulit , new glutax 70000gm mampu mengurangkan #jerawat  dan menyamarkan bekas jerawat. Menghaluskan kulit, melembabkan dan memberikan efek #glowing  pada kulit ๐Ÿ’ฅManfaat Glutax glutax 70000gm๐Ÿ’ฅ - Memutihkan dan melembabkan kulit - Menjadikan kulit lebih licin dan #berseri  - Mengurangkan garis garis halus dan kedutan pada kulit - Menghilangkan #AgeSpot  - Melambatkan terjadinya #pigmentasi  dan #bintikhitam  pada kulit - Menyihatkan seluruh organ dalam tubuh - Meningkatkan sistem imun kekebalan tubuh - Meratakan tona kulit yg tidak sekata - Menjaga keanjalan kulit ======== โœ…๐Ÿ’ฏ Original Guarantee #glutax  #glutax70000malaysia  #glutax70000gmborong  #glutax70000  #whiteninginjection  #kulitcantik  #kulitcerah  #cepatcerah  #whitening  #injectputih  #cepatputih  #cepatcerah  #putihgebu  #malaysia  #kuwait  #australia  #sabah  #sarawak  #france  #dubai  Whatsapp +60175005707
.
.
Nah kita belanja beberapa testimoni Set Melacep ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
.
Untuk mereka yang mengalami masalah2 kulit seperti:
.
โœ”๏ธKusam
โœ”๏ธGelap
โœ”๏ธJeragat
โœ”๏ธParut jerawat hitam
โœ”๏ธTompok hitam (dark spot)
.
Nak tanya pasal any skin problem boleh whatsapp Cik Mala, click je link. Cik Mala guide you sampai dapat kulit cantik.
.
Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio โ˜๐Ÿป
Mary Kay Beauty Consultant
. . Nah kita belanja beberapa testimoni Set Melacep ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ . Untuk mereka yang mengalami masalah2 kulit seperti: . โœ”๏ธKusam โœ”๏ธGelap โœ”๏ธJeragat โœ”๏ธParut jerawat hitam โœ”๏ธTompok hitam (dark spot) . Nak tanya pasal any skin problem boleh whatsapp Cik Mala, click je link. Cik Mala guide you sampai dapat kulit cantik. . Love Cik Lismala 60126317930 or click link on bio โ˜๐Ÿป Mary Kay Beauty Consultant
BEST SANGAT SABUN #AIPUTEH NI!

Mana taknya, sekali sental terus ON THE SPOT nampak perbezaannya tau.

Kalau kulit jenis kusam, berdaki tu memang patut cuba sabuh ni.

Jangan ditunggu lagi, stok akan sampai hari Rabu ni.

#sentalsentalputih
#aiputehtestimoni
BEST SANGAT SABUN #AIPUTEH  NI! Mana taknya, sekali sental terus ON THE SPOT nampak perbezaannya tau. Kalau kulit jenis kusam, berdaki tu memang patut cuba sabuh ni. Jangan ditunggu lagi, stok akan sampai hari Rabu ni. #sentalsentalputih  #aiputehtestimoni 
Senyum lebarr adik ni skin dah cantik flawless!
.
Serum pun dah hbis. Tak de hal lah hehehehe. Noufa Beauty bekan typical type of local product yg kena depends all the time tau
.
Skin awak dah clean boleh stop pakai or pakai bila awak rasa perlu shj. everyday routine pun kena lah tetiba jaga skin elok elok. Okayy? Muah ciked! .
.
.
#noufaserum #jerawatpasir #noufatestimoni #noufabeautyselangor #jerawatbernanah #jeragathilang #parutjerawat #parut #parutpudar #eczema #poriporiterbuka #bintikhitam #fatzura #utm #jerawathilang #baazarpaknilmurah #masalahjerawat #uitmshahalam #utm #jerawatbatu #kulitkusam #aurainsta #serumjerawat #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka #serumjeragat #kulitflawless #paruthilang #cikguseo
Senyum lebarr adik ni skin dah cantik flawless! . Serum pun dah hbis. Tak de hal lah hehehehe. Noufa Beauty bekan typical type of local product yg kena depends all the time tau . Skin awak dah clean boleh stop pakai or pakai bila awak rasa perlu shj. everyday routine pun kena lah tetiba jaga skin elok elok. Okayy? Muah ciked! . . . #noufaserum  #jerawatpasir  #noufatestimoni  #noufabeautyselangor  #jerawatbernanah  #jeragathilang  #parutjerawat  #parut  #parutpudar  #eczema  #poriporiterbuka  #bintikhitam  #fatzura  #utm  #jerawathilang  #baazarpaknilmurah  #masalahjerawat  #uitmshahalam  #utm  #jerawatbatu  #kulitkusam  #aurainsta  #serumjerawat  #sayajualmurah2  #sayajualprodukkecantikan  #masalahkulitmuka  #serumjeragat  #kulitflawless  #paruthilang  #cikguseo 
.
.
MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA !
.
Tibe-tibe pulak muncul !
.
STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Jom kata TIDAKKKK
โŒ JERAGAT
โŒ JERAWAT
โŒ KULIT KUSAM
.
.
Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜
.
Lekaih whatapps sekarang..
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
. . MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA ! . Tibe-tibe pulak muncul ! . STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom kata TIDAKKKK โŒ JERAGAT โŒ JERAWAT โŒ KULIT KUSAM . . Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜ . Lekaih whatapps sekarang.. ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
.
.
MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA !
.
Tibe-tibe pulak muncul !
.
STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Jom kata TIDAKKKK
โŒ JERAGAT
โŒ JERAWAT
โŒ KULIT KUSAM
.
.
Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜
.
Lekaih whatapps sekarang..
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
. . MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA ! . Tibe-tibe pulak muncul ! . STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom kata TIDAKKKK โŒ JERAGAT โŒ JERAWAT โŒ KULIT KUSAM . . Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜ . Lekaih whatapps sekarang.. ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
.
.
MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA !
.
Tibe-tibe pulak muncul !
.
STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Jom kata TIDAKKKK
โŒ JERAGAT
โŒ JERAWAT
โŒ KULIT KUSAM
.
.
Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜
.
Lekaih whatapps sekarang..
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
. . MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA ! . Tibe-tibe pulak muncul ! . STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom kata TIDAKKKK โŒ JERAGAT โŒ JERAWAT โŒ KULIT KUSAM . . Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜ . Lekaih whatapps sekarang.. ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
.
.
MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA !
.
Tibe-tibe pulak muncul !
.
STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Jom kata TIDAKKKK
โŒ JERAGAT
โŒ JERAWAT
โŒ KULIT KUSAM
.
.
Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜
.
Lekaih whatapps sekarang..
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
. . MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA ! . Tibe-tibe pulak muncul ! . STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom kata TIDAKKKK โŒ JERAGAT โŒ JERAWAT โŒ KULIT KUSAM . . Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜ . Lekaih whatapps sekarang.. ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
.
.
MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA !
.
Tibe-tibe pulak muncul !
.
STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Jom kata TIDAKKKK
โŒ JERAGAT
โŒ JERAWAT
โŒ KULIT KUSAM
.
.
Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜
.
Lekaih whatapps sekarang..
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
. . MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA ! . Tibe-tibe pulak muncul ! . STRESSSSS ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom kata TIDAKKKK โŒ JERAGAT โŒ JERAWAT โŒ KULIT KUSAM . . Nak raya kulit cantik berseri ๐Ÿ˜ . Lekaih whatapps sekarang.. ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
.
.
KELEBIHAN Mylea Freckles Serum ๐Ÿค”
.
.
โœ” Cerahkan jeragat dengan cepat.
โœ” Halang jeragat menjadi kronik.
โœ” Pudarkan jeragat dengan cepat.
โœ” Lembapkan kulit yang kusam.
โœ” Tegangkan kulit jadi lebih muda.
โœ” Halang sel rosak akibat matahari.
โœ” Kecut & Pudarkan parut jerawat.
โœ” Hilangkan bintik hitam.
.
Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak.
.
Sangat mudah, hanya sapu sahaja! 
Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat!
.
Follow @mylea.co untuk lihat lebih banyak testimoni !
.
ADVANCE FORMULA !
.
โœ…Limited edition & lebih exclusive
โœ…Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas
โœ…Teskstur lebih lembut dan wangi
โœ…Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya
.
.
Whatapps SEKARANG !
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
๐Ÿ“ฑ 014 829 1901
. . KELEBIHAN Mylea Freckles Serum ๐Ÿค” . . โœ” Cerahkan jeragat dengan cepat. โœ” Halang jeragat menjadi kronik. โœ” Pudarkan jeragat dengan cepat. โœ” Lembapkan kulit yang kusam. โœ” Tegangkan kulit jadi lebih muda. โœ” Halang sel rosak akibat matahari. โœ” Kecut & Pudarkan parut jerawat. โœ” Hilangkan bintik hitam. . Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak. . Sangat mudah, hanya sapu sahaja! Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat! . Follow @mylea.co untuk lihat lebih banyak testimoni ! . ADVANCE FORMULA ! . โœ…Limited edition & lebih exclusive โœ…Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas โœ…Teskstur lebih lembut dan wangi โœ…Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya . . Whatapps SEKARANG ! ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901 ๐Ÿ“ฑ 014 829 1901