an online Instagram web viewer

#bibirlembap medias

Photos

Cotton Candy Lips Scrub ๐Ÿฌ
.
.
How to use : .
๐Ÿ’‹ Wet the lips with water .
๐Ÿ’‹ Take a small amount of scrub .
๐Ÿ’‹ Gently scrub the lips .
๐Ÿ’‹ Wash off with water .
.
RM15 only โ€ผ๏ธ
Cotton Candy Lips Scrub ๐Ÿฌ . . How to use : . ๐Ÿ’‹ Wet the lips with water . ๐Ÿ’‹ Take a small amount of scrub . ๐Ÿ’‹ Gently scrub the lips . ๐Ÿ’‹ Wash off with water . . RM15 only โ€ผ๏ธ
Only RM15 โ€ผ๏ธ RM15โ€ผ๏ธ
Only RM15 โ€ผ๏ธ RM15โ€ผ๏ธ
Cotton Candy Lip Scrub ๐Ÿฌ
.
.
It helps to :
๐Ÿ’‹ Remove dead skin cells
๐Ÿ’‹ Protect and nourish the lips from dryness
๐Ÿ’‹ Soften the lips
๐Ÿ’‹ Moisturize lips
๐Ÿ’‹ Prevent from dry and cracked lips
๐Ÿ’‹ Pinkish the lips
.
.
Price : RM15
Cotton Candy Lip Scrub ๐Ÿฌ . . It helps to : ๐Ÿ’‹ Remove dead skin cells ๐Ÿ’‹ Protect and nourish the lips from dryness ๐Ÿ’‹ Soften the lips ๐Ÿ’‹ Moisturize lips ๐Ÿ’‹ Prevent from dry and cracked lips ๐Ÿ’‹ Pinkish the lips . . Price : RM15
Sis nk bgtau ni,, packaging lipmatte elysian ni dah baru, isipadu pun brtambah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜mmg berbaloi sangatlah๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
#bibirpecah #bibirgelap #bibircantik #bibirmerah #bibirsexy #bibirmenggelupas #bibirsihat #bibirseksi #bibirmungil #bibirpecahpecah #bibirpecah #bibirmerekah #bibirlembap #bibirmenawantanpacela #newyearsales 
#parutjerawatpudar 
#kosmetikmurah #elysiancosmetic 
#kosmetikhalal 
#serum
#serumpudarkanparut 
#ctbeauty
#beyoutiful
#lipmattetreatment
Sis nk bgtau ni,, packaging lipmatte elysian ni dah baru, isipadu pun brtambah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜mmg berbaloi sangatlah๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . #bibirpecah  #bibirgelap  #bibircantik  #bibirmerah  #bibirsexy  #bibirmenggelupas  #bibirsihat  #bibirseksi  #bibirmungil  #bibirpecahpecah  #bibirpecah  #bibirmerekah  #bibirlembap  #bibirmenawantanpacela  #newyearsales  #parutjerawatpudar  #kosmetikmurah  #elysiancosmetic  #kosmetikhalal  #serum  #serumpudarkanparut  #ctbeauty  #beyoutiful  #lipmattetreatment 
Jom shopping lipstick untuk hari raya..
.
.
warna yang cantik dan yang paling penting.. SESUAI UNTUK KULIT BIBIR YANG SENSITIF.
.
.
๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/+60142348256 untuk pertanyaaaln..Saya juga menyediakan FREE skincare session & consultation.
.
.
#lipstickmarykay #gelsemimatte #gelsemishine #truedimension #bibircantik #bibirlembap #kulitsensitif #jomcarilipstick #lipstickraya #gincu #uthm #jombeli #lipstickpink #nudecolor #semuaada #trybeforebuy
Seminggu dua cerita tentang matte lady lip colour je ni. Ada lagi yang belum order ke?
.
Serius tau! 100% yang dah guna memang jatuh hati.
.
Rugi dan berdosa rasa kalau tak cerita lebih lebih betapa bestnya matte lady lip colour ni.
.
Paling best, bahan berkualiti tinggi. Kesan ofkos terbaik.
.
Diperkaya dengan HIGH END VITAMIN E TOCOTRIENOL. Khas untuk bibir kering, sensitive sampai tahap berdarah.. dan jugak bibir gelap akirbat terdedah kepada spf dan kesan penggunaan lipstick yang ada bahan bahan kimia yang boleh menggelapkan bibir.
.
๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Seminggu dua cerita tentang matte lady lip colour je ni. Ada lagi yang belum order ke? . Serius tau! 100% yang dah guna memang jatuh hati. . Rugi dan berdosa rasa kalau tak cerita lebih lebih betapa bestnya matte lady lip colour ni. . Paling best, bahan berkualiti tinggi. Kesan ofkos terbaik. . Diperkaya dengan HIGH END VITAMIN E TOCOTRIENOL. Khas untuk bibir kering, sensitive sampai tahap berdarah.. dan jugak bibir gelap akirbat terdedah kepada spf dan kesan penggunaan lipstick yang ada bahan bahan kimia yang boleh menggelapkan bibir. . ๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Lip balm yang rasa vanilla. Bibir pucat jadi pink. Bibir kering jadi lembap. Tahan sehingga 9 bulan lamanya. Berbaloi beli. Tiga puluh sembilan ringgit je. Berminat? Wasap saya www.wasap.my/60129674755 ๐Ÿ˜Š 
#HauraEmpire #FuraihaBachok #Furaihalovers #lipbalmfuraiha #bibirkering #Bibirmenggelupas #Bibirpucat #Bibirhitam #bibirpecah #BibirCantik #Bibirlembap
100% organic! Sesuai untuk mereka yg ingin menghilangkan bibir hitam, merawat bibir yg kering & menggelupas, melembapkan bibir.
.
warna yg merah jambu semulajadi memang cantik sgt tau. ikut suhu badan kita dan jenis darah..
.
#faraalipbutter #rawatbibir #bibircantik #petuarawatbibir #petuarawatbibirhitam #petuarawatbibirkering #petuarawatbibirmerekah #bibirsihat #bibirpink #bibirlembap #highqualityproduct #husnaaisy #teamkakteh #sales #shopping #freegift #bazarpaknil #jomjadicantik
100% organic! Sesuai untuk mereka yg ingin menghilangkan bibir hitam, merawat bibir yg kering & menggelupas, melembapkan bibir. . warna yg merah jambu semulajadi memang cantik sgt tau. ikut suhu badan kita dan jenis darah.. . #faraalipbutter  #rawatbibir  #bibircantik  #petuarawatbibir  #petuarawatbibirhitam  #petuarawatbibirkering  #petuarawatbibirmerekah  #bibirsihat  #bibirpink  #bibirlembap  #highqualityproduct  #husnaaisy  #teamkakteh  #sales  #shopping  #freegift  #bazarpaknil  #jomjadicantik 
Seminggu dua cerita tentang matte lady lip colour je ni. Ada lagi yang belum order ke?
.
Serius tau! 100% yang dah guna memang jatuh hati.
.
Rugi dan berdosa rasa kalau tak cerita lebih lebih betapa bestnya matte lady lip colour ni.
.
Paling best, bahan berkualiti tinggi. Kesan ofkos terbaik.
.
Diperkaya dengan HIGH END VITAMIN E TOCOTRIENOL. Khas untuk bibir kering, sensitive sampai tahap berdarah.. dan jugak bibir gelap akirbat terdedah kepada spf dan kesan penggunaan lipstick yang ada bahan bahan kimia yang boleh menggelapkan bibir.
.
๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Seminggu dua cerita tentang matte lady lip colour je ni. Ada lagi yang belum order ke? . Serius tau! 100% yang dah guna memang jatuh hati. . Rugi dan berdosa rasa kalau tak cerita lebih lebih betapa bestnya matte lady lip colour ni. . Paling best, bahan berkualiti tinggi. Kesan ofkos terbaik. . Diperkaya dengan HIGH END VITAMIN E TOCOTRIENOL. Khas untuk bibir kering, sensitive sampai tahap berdarah.. dan jugak bibir gelap akirbat terdedah kepada spf dan kesan penggunaan lipstick yang ada bahan bahan kimia yang boleh menggelapkan bibir. . ๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Seminggu dua cerita tentang matte lady lip colour je ni. Ada lagi yang belum order ke?
.
Serius tau! 100% yang dah guna memang jatuh hati.
.
Rugi dan berdosa rasa kalau tak cerita lebih lebih betapa bestnya matte lady lip colour ni.
.
Paling best, bahan berkualiti tinggi. Kesan ofkos terbaik.
.
Diperkaya dengan HIGH END VITAMIN E TOCOTRIENOL. Khas untuk bibir kering, sensitive sampai tahap berdarah.. dan jugak bibir gelap akirbat terdedah kepada spf dan kesan penggunaan lipstick yang ada bahan bahan kimia yang boleh menggelapkan bibir.
.
๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Seminggu dua cerita tentang matte lady lip colour je ni. Ada lagi yang belum order ke? . Serius tau! 100% yang dah guna memang jatuh hati. . Rugi dan berdosa rasa kalau tak cerita lebih lebih betapa bestnya matte lady lip colour ni. . Paling best, bahan berkualiti tinggi. Kesan ofkos terbaik. . Diperkaya dengan HIGH END VITAMIN E TOCOTRIENOL. Khas untuk bibir kering, sensitive sampai tahap berdarah.. dan jugak bibir gelap akirbat terdedah kepada spf dan kesan penggunaan lipstick yang ada bahan bahan kimia yang boleh menggelapkan bibir. . ๐Ÿ“ฒ 011-19801094
5 dari 9 warna Fever Glam Liquid Matte! Tunggu nanti kakak buat dupe warna lipstik brand omputeh yang sama sebijik dengan kaler Fever Glam!
.
Harga? Jauh beza! Dompet takkan berpeluh terketar kala nak bayar!
.
Kualiti? Hmmm tak payah cerita. Takut lepas beli rasa nak tarik tarik rambut mengenangkan duit yang dah lebur beli omputeh punya!
.
Sekarang ada harga promo dengan pree gift paling best di abad ini. Berus MAC ala tribal kalerful. Makan hati berulam jatung kalau tak gerab.
.
Tinggalkan no atau wasep terussss dekat 0194735223 . Izinkan kami menyinari bibir anda!
.
5 dari 9 warna Fever Glam Liquid Matte! Tunggu nanti kakak buat dupe warna lipstik brand omputeh yang sama sebijik dengan kaler Fever Glam! . Harga? Jauh beza! Dompet takkan berpeluh terketar kala nak bayar! . Kualiti? Hmmm tak payah cerita. Takut lepas beli rasa nak tarik tarik rambut mengenangkan duit yang dah lebur beli omputeh punya! . Sekarang ada harga promo dengan pree gift paling best di abad ini. Berus MAC ala tribal kalerful. Makan hati berulam jatung kalau tak gerab. . Tinggalkan no atau wasep terussss dekat 0194735223 . Izinkan kami menyinari bibir anda! .
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ

It helps to :
๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells
๐Ÿ‘„ Soften the lips
๐Ÿ‘„ Moisturize lips
๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips
๐Ÿ‘„ Pinkish the lips

Price : RM15

#sugarbellestars #sugarbellecosmetic #beauty #lipstick #lipstickmurah #lipscrub #lipscrubsugarbelle #sugarbellelipscrub #sugarbelleproduct #sugarbelle #bibirhitam #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #bibirlembap #bibirpink #bibircantik #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrubs #skrubbibir #scrubbibir #scrubbibirmurah #scrublifer
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ It helps to : ๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells ๐Ÿ‘„ Soften the lips ๐Ÿ‘„ Moisturize lips ๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips ๐Ÿ‘„ Pinkish the lips Price : RM15 #sugarbellestars  #sugarbellecosmetic  #beauty  #lipstick  #lipstickmurah  #lipscrub  #lipscrubsugarbelle  #sugarbellelipscrub  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirkering  #bibirpecah  #bibirlembap  #bibirpink  #bibircantik  #lipscrubmurah  #lipscrubmalaysia  #lipscrubs  #skrubbibir  #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrublifer 
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ

It helps to :
๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells
๐Ÿ‘„ Soften the lips
๐Ÿ‘„ Moisturize lips
๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips
๐Ÿ‘„ Pinkish the lips

Price : RM15

#sugarbellestars #sugarbellecosmetic #beauty #lipstick #lipstickmurah #lipscrub #lipscrubsugarbelle #sugarbellelipscrub #sugarbelleproduct #sugarbelle #bibirhitam #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #bibirlembap #bibirpink #bibircantik #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrubs #skrubbibir #scrubbibir #scrubbibirmurah #scrublifer
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ It helps to : ๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells ๐Ÿ‘„ Soften the lips ๐Ÿ‘„ Moisturize lips ๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips ๐Ÿ‘„ Pinkish the lips Price : RM15 #sugarbellestars  #sugarbellecosmetic  #beauty  #lipstick  #lipstickmurah  #lipscrub  #lipscrubsugarbelle  #sugarbellelipscrub  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirkering  #bibirpecah  #bibirlembap  #bibirpink  #bibircantik  #lipscrubmurah  #lipscrubmalaysia  #lipscrubs  #skrubbibir  #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrublifer 
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ

It helps to :
๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells
๐Ÿ‘„ Soften the lips
๐Ÿ‘„ Moisturize lips
๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips
๐Ÿ‘„ Pinkish the lips

Price : RM15

#sugarbellestars #sugarbellecosmetic #beauty #lipstick #lipstickmurah #lipscrub #lipscrubsugarbelle #sugarbellelipscrub #sugarbelleproduct #sugarbelle #bibirhitam #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #bibirlembap #bibirpink #bibircantik #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrubs #skrubbibir #scrubbibir #scrubbibirmurah #scrublifer
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ It helps to : ๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells ๐Ÿ‘„ Soften the lips ๐Ÿ‘„ Moisturize lips ๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips ๐Ÿ‘„ Pinkish the lips Price : RM15 #sugarbellestars  #sugarbellecosmetic  #beauty  #lipstick  #lipstickmurah  #lipscrub  #lipscrubsugarbelle  #sugarbellelipscrub  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirkering  #bibirpecah  #bibirlembap  #bibirpink  #bibircantik  #lipscrubmurah  #lipscrubmalaysia  #lipscrubs  #skrubbibir  #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrublifer 
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ

It helps to :
๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells
๐Ÿ‘„ Soften the lips
๐Ÿ‘„ Moisturize lips
๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips
๐Ÿ‘„ Pinkish the lips

Price : RM15

#sugarbellestars #sugarbellecosmetic #beauty #lipstick #lipstickmurah #lipscrub #lipscrubsugarbelle #sugarbellelipscrub #sugarbelleproduct #sugarbelle #bibirhitam #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #bibirlembap #bibirpink #bibircantik #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrubs #skrubbibir #scrubbibir #scrubbibirmurah #scrublifer
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ It helps to : ๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells ๐Ÿ‘„ Soften the lips ๐Ÿ‘„ Moisturize lips ๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips ๐Ÿ‘„ Pinkish the lips Price : RM15 #sugarbellestars  #sugarbellecosmetic  #beauty  #lipstick  #lipstickmurah  #lipscrub  #lipscrubsugarbelle  #sugarbellelipscrub  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirkering  #bibirpecah  #bibirlembap  #bibirpink  #bibircantik  #lipscrubmurah  #lipscrubmalaysia  #lipscrubs  #skrubbibir  #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrublifer 
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ

It helps to :
๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells
๐Ÿ‘„ Soften the lips
๐Ÿ‘„ Moisturize lips
๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips
๐Ÿ‘„ Pinkish the lips

Price : RM15

#sugarbellestars #sugarbellecosmetic #beauty #lipstick #lipstickmurah #lipscrub #lipscrubsugarbelle #sugarbellelipscrub #sugarbelleproduct #sugarbelle #bibirhitam #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #bibirlembap #bibirpink #bibircantik #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrubs #skrubbibir #scrubbibir #scrubbibirmurah #scrublifer
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ It helps to : ๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells ๐Ÿ‘„ Soften the lips ๐Ÿ‘„ Moisturize lips ๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips ๐Ÿ‘„ Pinkish the lips Price : RM15 #sugarbellestars  #sugarbellecosmetic  #beauty  #lipstick  #lipstickmurah  #lipscrub  #lipscrubsugarbelle  #sugarbellelipscrub  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirkering  #bibirpecah  #bibirlembap  #bibirpink  #bibircantik  #lipscrubmurah  #lipscrubmalaysia  #lipscrubs  #skrubbibir  #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrublifer 
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ

It helps to :
๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells
๐Ÿ‘„ Soften the lips
๐Ÿ‘„ Moisturize lips
๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips
๐Ÿ‘„ Pinkish the lips

Price : RM15

#sugarbellestars #sugarbellecosmetic #beauty #lipstick #lipstickmurah #lipscrub #lipscrubsugarbelle #sugarbellelipscrub #sugarbelleproduct #sugarbelle #bibirhitam #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #bibirlembap #bibirpink #bibircantik #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrubs #skrubbibir #scrubbibir #scrubbibirmurah #scrublifer
Cotton Candy Lipscrub ๐Ÿญ It helps to : ๐Ÿ‘„ Remove dead skin cells ๐Ÿ‘„ Soften the lips ๐Ÿ‘„ Moisturize lips ๐Ÿ‘„ Prevent from dry and cracked lips ๐Ÿ‘„ Pinkish the lips Price : RM15 #sugarbellestars  #sugarbellecosmetic  #beauty  #lipstick  #lipstickmurah  #lipscrub  #lipscrubsugarbelle  #sugarbellelipscrub  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirkering  #bibirpecah  #bibirlembap  #bibirpink  #bibircantik  #lipscrubmurah  #lipscrubmalaysia  #lipscrubs  #skrubbibir  #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrublifer 
#adneenelysian .
.
Formulasi yg super duper bestt. Matte Lady Lip Colour hanya menggunakan HIGH END VITAMIN E TOCOTRIENOL. Semestinya, bila Elysian bawa keluar sesuatu produk, penggunaan bahan berkualiti menjadi satu KEPASTIAN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ .
.
#bibir #bibirsehat #bibirhitam #bibirkering #bibirpecah #bibirgelap #bibircantik #bibirmerah #bibirsexy #bibirmenggelupas #bibirsihat #bibirseksi #bibirmungil #bibirpecahpecah #bibirpecah #bibirmerekah #bibirlembap #bibirmenawan #bibirpink #bibirlembut #lipmattemurahmalaysia #lipmatte #lipmattemurah #lipmattecream #lipmattemalaysia #treatmentlipmatte #lipmattebest #lipmatteviral #lipmattehalal #lipmattecantik
#adneenelysian  . . Formulasi yg super duper bestt. Matte Lady Lip Colour hanya menggunakan HIGH END VITAMIN E TOCOTRIENOL. Semestinya, bila Elysian bawa keluar sesuatu produk, penggunaan bahan berkualiti menjadi satu KEPASTIAN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . #bibir  #bibirsehat  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirpecah  #bibirgelap  #bibircantik  #bibirmerah  #bibirsexy  #bibirmenggelupas  #bibirsihat  #bibirseksi  #bibirmungil  #bibirpecahpecah  #bibirpecah  #bibirmerekah  #bibirlembap  #bibirmenawan  #bibirpink  #bibirlembut  #lipmattemurahmalaysia  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattecream  #lipmattemalaysia  #treatmentlipmatte  #lipmattebest  #lipmatteviral  #lipmattehalal  #lipmattecantik 
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax..semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah!
.

#faraalipbutter #rawatbibir #bibircantik #petuarawatbibir #petuarawatbibirhitam #petuarawatbibirkering #petuarawatbibirmerekah #bibirsihat #bibirpink #bibirlembap #highqualityproduct #husnaaisy #teamkakteh
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax..semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah! . #faraalipbutter  #rawatbibir  #bibircantik  #petuarawatbibir  #petuarawatbibirhitam  #petuarawatbibirkering  #petuarawatbibirmerekah  #bibirsihat  #bibirpink  #bibirlembap  #highqualityproduct  #husnaaisy  #teamkakteh 
SISTHO LIPMATTE
.
๐Ÿ‘„ Tidak merekah dibibir
๐Ÿ‘„ Tidak melekit
๐Ÿ‘„ Sangat pigmented
๐Ÿ‘„ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ‘„ Tidak mengelupaskan bibir
๐Ÿ‘„ Tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ‘„ Meresap elok pada bibir
๐Ÿ‘„ Memberi kesan gebu seakan baldu
๐Ÿ‘„ Tampak bibir lebih penuh dan menawan
๐Ÿ‘„ Mudah ditanggalkan
๐Ÿ‘„ Tidak melekat pada cawan atau beri kesan pada mana mana bila bersentuhan dengan bibir
๐Ÿ‘„ Bau honey dew yang sangat wangi dan tenang
SISTHO LIPMATTE . ๐Ÿ‘„ Tidak merekah dibibir ๐Ÿ‘„ Tidak melekit ๐Ÿ‘„ Sangat pigmented ๐Ÿ‘„ Tidak menghitamkan bibir ๐Ÿ‘„ Tidak mengelupaskan bibir ๐Ÿ‘„ Tidak mengeringkan bibir ๐Ÿ‘„ Meresap elok pada bibir ๐Ÿ‘„ Memberi kesan gebu seakan baldu ๐Ÿ‘„ Tampak bibir lebih penuh dan menawan ๐Ÿ‘„ Mudah ditanggalkan ๐Ÿ‘„ Tidak melekat pada cawan atau beri kesan pada mana mana bila bersentuhan dengan bibir ๐Ÿ‘„ Bau honey dew yang sangat wangi dan tenang
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax..semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah!
.
#faraalipbutter #rawatbibir #bibircantik #petuarawatbibir #petuarawatbibirhitam #petuarawatbibirkering #petuarawatbibirmerekah #bibirsihat #bibirpink #bibirlembap #highqualityproduct #husnaaisy #teamkakteh
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax..semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah! . #faraalipbutter  #rawatbibir  #bibircantik  #petuarawatbibir  #petuarawatbibirhitam  #petuarawatbibirkering  #petuarawatbibirmerekah  #bibirsihat  #bibirpink  #bibirlembap  #highqualityproduct  #husnaaisy  #teamkakteh 
Feedback Mary Kay Gel Semi-shine Lipstick
Feedback Mary Kay Gel Semi-shine Lipstick
The Lipsticks that love you back, New Gel Semi-shine Lipstick โค

Gincu untuk bibir yg cantik & menawan .
๐Ÿ’„New formula texture, terasa moist & agak shiny dibibir
๐Ÿ’„Warna pigmen yg kekal sehingga 24jam dan kesan warna yg mulus
๐Ÿ’„Berasaskan gel lutsinar, dapat memberi kesan warna yg mendalam
๐Ÿ’„Sesuai utk merawat bibir gelap & kering, terdapat vitamin dan lembapan utk keselesaan dibibir
๐Ÿ’„Advanced 'Technology Matrix' menggunakan ultrafine silica microsperes utk mengekalkan di permukaan bibir
๐Ÿ’„9 warna yg menarik, sesuai dipadankan dengan mood & gaya anda

Nak try? Jom wasap sis skrg! 
Haida
0145366281
The Lipsticks that love you back, New Gel Semi-shine Lipstick โค Gincu untuk bibir yg cantik & menawan . ๐Ÿ’„New formula texture, terasa moist & agak shiny dibibir ๐Ÿ’„Warna pigmen yg kekal sehingga 24jam dan kesan warna yg mulus ๐Ÿ’„Berasaskan gel lutsinar, dapat memberi kesan warna yg mendalam ๐Ÿ’„Sesuai utk merawat bibir gelap & kering, terdapat vitamin dan lembapan utk keselesaan dibibir ๐Ÿ’„Advanced 'Technology Matrix' menggunakan ultrafine silica microsperes utk mengekalkan di permukaan bibir ๐Ÿ’„9 warna yg menarik, sesuai dipadankan dengan mood & gaya anda Nak try? Jom wasap sis skrg! Haida 0145366281
#Repost @hanakocosmetics (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! .
.
PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ .
DM @ Whatsapp: 011 3608 5485
.
#hanakocosmetics #hanakoskincare #hanakolotion #hanakomoisturizer #hanakolipstick #halagel #halagelproducts #halalproducts #malaysia #assalamualaikum #jumaahmubarak #sisjual #sisnakcantik #bazaarpaknil #baazarpaknil #freepostage #dullskin #bibirlembap #kulithalus #skincare #lipcare #kulitmulus #kulitcantik #bibirmungil #bibirmerah #promosimurah #freepostagemalaysia #jualanmurah #promosi
#Repost  @hanakocosmetics (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! . . PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ . DM @ Whatsapp: 011 3608 5485 . #hanakocosmetics  #hanakoskincare  #hanakolotion  #hanakomoisturizer  #hanakolipstick  #halagel  #halagelproducts  #halalproducts  #malaysia  #assalamualaikum  #jumaahmubarak  #sisjual  #sisnakcantik  #bazaarpaknil  #baazarpaknil  #freepostage  #dullskin  #bibirlembap  #kulithalus  #skincare  #lipcare  #kulitmulus  #kulitcantik  #bibirmungil  #bibirmerah  #promosimurah  #freepostagemalaysia  #jualanmurah  #promosi 
#Repost @hanakocosmetics (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! .
.
PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ .
DM @ Whatsapp: 011 3608 5485
.
#hanakocosmetics #hanakoskincare #hanakolotion #hanakomoisturizer #hanakolipstick #halagel #halagelproducts #halalproducts #malaysia #assalamualaikum #jumaahmubarak #sisjual #sisnakcantik #bazaarpaknil #baazarpaknil #freepostage #dullskin #bibirlembap #kulithalus #skincare #lipcare #kulitmulus #kulitcantik #bibirmungil #bibirmerah #promosimurah #freepostagemalaysia #jualanmurah #promosi
#Repost  @hanakocosmetics (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! . . PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ . DM @ Whatsapp: 011 3608 5485 . #hanakocosmetics  #hanakoskincare  #hanakolotion  #hanakomoisturizer  #hanakolipstick  #halagel  #halagelproducts  #halalproducts  #malaysia  #assalamualaikum  #jumaahmubarak  #sisjual  #sisnakcantik  #bazaarpaknil  #baazarpaknil  #freepostage  #dullskin  #bibirlembap  #kulithalus  #skincare  #lipcare  #kulitmulus  #kulitcantik  #bibirmungil  #bibirmerah  #promosimurah  #freepostagemalaysia  #jualanmurah  #promosi 
HANAKO SET!
RM80.00/set
.
๐ŸŒธHanako Rosy Shine Lip Color.
๐ŸŒธHanako Body Lotion.
๐ŸŒธHanako Daily Moisturizer.
.
Bestnya! Jom cepat cepat grab..rugi tau sapa tak grab. ๐Ÿ’„
.
.
Berapa Postage? Ehh..jangan risau kami belanja pos!
โŒTiada cas pos dikenakan.โŒ
Sabah/Sarawak : Caj extra RM4
.
.
Yang nak cari side income jadi dropship pon boleh, jom DM atau WA 0164644691 untuk maklumat lanjut!
.
.
Made in Good Faith.
โค๏ธ
.
#hanakocosmetics #hanakoskincare #hanakolotion #hanakomoisturizer #hanakolipstick #halagel #halagelproducts #halalproducts #malaysia #assalamualaikum #jumaahmubarak #sisjual #sisnakcantik #bazaarpaknil #baazarpaknil #freepostage #dullskin #bibirlembap #kulithalus #skincare #lipcare #kulitmulus #kulitcantik #bibirmungil #bibirmerah #promosimurah #freepostagemalaysia #jualanmurah #promosi #hargamurah
HANAKO SET! RM80.00/set . ๐ŸŒธHanako Rosy Shine Lip Color. ๐ŸŒธHanako Body Lotion. ๐ŸŒธHanako Daily Moisturizer. . Bestnya! Jom cepat cepat grab..rugi tau sapa tak grab. ๐Ÿ’„ . . Berapa Postage? Ehh..jangan risau kami belanja pos! โŒTiada cas pos dikenakan.โŒ Sabah/Sarawak : Caj extra RM4 . . Yang nak cari side income jadi dropship pon boleh, jom DM atau WA 0164644691 untuk maklumat lanjut! . . Made in Good Faith. โค๏ธ . #hanakocosmetics  #hanakoskincare  #hanakolotion  #hanakomoisturizer  #hanakolipstick  #halagel  #halagelproducts  #halalproducts  #malaysia  #assalamualaikum  #jumaahmubarak  #sisjual  #sisnakcantik  #bazaarpaknil  #baazarpaknil  #freepostage  #dullskin  #bibirlembap  #kulithalus  #skincare  #lipcare  #kulitmulus  #kulitcantik  #bibirmungil  #bibirmerah  #promosimurah  #freepostagemalaysia  #jualanmurah  #promosi  #hargamurah 
Untuk mereka yang suka kepada Make up tetapi tak nak berjam-jam habiskan masa depan cermin je  boleh cuba set SHY GIRL dari Imanni Skinz ni tau. ๐Ÿ˜Š

Calit calit sapu spray. Muka dah nampak flawless ๐Ÿ‘. Cepat mudah & simple, ๐Ÿ˜

Product yg sangatttt ramai wanita suka. Bukan saja dgn packaging yg cantik dan Ekslusif. Product pon turut mencantikkan dan merawat wajah .๐Ÿ˜ Psst... Sekarang ni tengah ada promo SET BUTTER BRAID. Nak jimat boleh pinang terus set butter braid. Dalam set ni ada set shy girl dan dapat free gift lipmatte tau.

Suka tak?๐Ÿ˜˜ #imanniskinz #setmekapsimple  #setshygirl #cantikberseri #lipmatte #bibirlembap #bibir #bibircantik
Untuk mereka yang suka kepada Make up tetapi tak nak berjam-jam habiskan masa depan cermin je boleh cuba set SHY GIRL dari Imanni Skinz ni tau. ๐Ÿ˜Š Calit calit sapu spray. Muka dah nampak flawless ๐Ÿ‘. Cepat mudah & simple, ๐Ÿ˜ Product yg sangatttt ramai wanita suka. Bukan saja dgn packaging yg cantik dan Ekslusif. Product pon turut mencantikkan dan merawat wajah .๐Ÿ˜ Psst... Sekarang ni tengah ada promo SET BUTTER BRAID. Nak jimat boleh pinang terus set butter braid. Dalam set ni ada set shy girl dan dapat free gift lipmatte tau. Suka tak?๐Ÿ˜˜ #imanniskinz  #setmekapsimple  #setshygirl  #cantikberseri  #lipmatte  #bibirlembap  #bibir  #bibircantik 
Hai!

Ada masalah bibir kusam?

Bibir merekah?

Bibir kering?

Jom cuba produk dari Halagel! 
Hanako Rosy Shine Lip Color๐Ÿ’„
Hanako Rosy Shine Lip Color๐Ÿ’„
Hanako Rosy Shine Lip Color๐Ÿ’„

Ada apa dengan Hanako Rosy Shine Lip Color ni??
.
๐Ÿ’•Castor Oil. Sunflower Oil. Tocopherol Acetate. Beeswax๐Ÿ’•

Apa kelebihan Hanako Rosy Shine Lip Color??.
๐Ÿ’•Merawat bibir, kusam & merekah.
๐Ÿ’•Melembap dan kaya dengan vitamin E.
๐Ÿ’•Bahan anti oksida dan mengurangkan radiasi UV.
๐Ÿ’•Tahan lama
๐Ÿ’•Warna berubah mengikut suhu badan.

Harga memang berbaloi sangat. ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰RM21.90 (tanpa postage)

Dapatkan sekarang!

DM @ WA 01136085485 kami untuk order! ๐Ÿ’‹

Follow kami di FB : Hanako Cosmetics HQ
.
.
#hanako #hanakocosmetics #bibirmungil #bibirmerah #bibirsihat #siscuba #bibirmerahsemulajadi #bibircantikmenawan #bibircantik #lipstick #merawatbibir #lipstickmurah #bibirlembap #lipstickmurahmalaysia #halagel #halal #halalcosmetics #lipstreatment #merawatbibir #bibirgelap #bibirmenggelupas #bibirhitam #nakbibircantik #Lipstickcantik #nakcantikjangankedekut #sissuka #sisnakcantik #jomcantik #jomlawa
Hai! Ada masalah bibir kusam? Bibir merekah? Bibir kering? Jom cuba produk dari Halagel! Hanako Rosy Shine Lip Color๐Ÿ’„ Hanako Rosy Shine Lip Color๐Ÿ’„ Hanako Rosy Shine Lip Color๐Ÿ’„ Ada apa dengan Hanako Rosy Shine Lip Color ni?? . ๐Ÿ’•Castor Oil. Sunflower Oil. Tocopherol Acetate. Beeswax๐Ÿ’• Apa kelebihan Hanako Rosy Shine Lip Color??. ๐Ÿ’•Merawat bibir, kusam & merekah. ๐Ÿ’•Melembap dan kaya dengan vitamin E. ๐Ÿ’•Bahan anti oksida dan mengurangkan radiasi UV. ๐Ÿ’•Tahan lama ๐Ÿ’•Warna berubah mengikut suhu badan. Harga memang berbaloi sangat. ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰RM21.90 (tanpa postage) Dapatkan sekarang! DM @ WA 01136085485 kami untuk order! ๐Ÿ’‹ Follow kami di FB : Hanako Cosmetics HQ . . #hanako  #hanakocosmetics  #bibirmungil  #bibirmerah  #bibirsihat  #siscuba  #bibirmerahsemulajadi  #bibircantikmenawan  #bibircantik  #lipstick  #merawatbibir  #lipstickmurah  #bibirlembap  #lipstickmurahmalaysia  #halagel  #halal  #halalcosmetics  #lipstreatment  #merawatbibir  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #bibirhitam  #nakbibircantik  #Lipstickcantik  #nakcantikjangankedekut  #sissuka  #sisnakcantik  #jomcantik  #jomlawa 
Nak share produk SELAMAT untuk cantik.
Set ni pula sangat lengkap untuk cantik sambil merawat.Saya dah try memang tak boleh move on. Best sangat! ๐Ÿ’Set SWISS MERINGUE๐Ÿ’
Dalam set ini ada
๐ŸŒผ BLOSSOM CAKE FOUNDATION (BCF)
๐ŸŒผZAHRA CLEANSER
๐ŸŒผBLOSSOM BRUSH

Bcf utk protection muka dari sinaran matahari, maklum lah cuaca negara kita panas ๐Ÿ”†๐Ÿ”† kan??
Ada SPF 50 ok..
Kita calit2 sikit dapat uv protection..okay x???๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, Dah calit BCF kat muka kita gunakanlah BLOSSOM BRUSH..
Berus yg sesuai utk make up..dan struktur hair yg lembut, yg pasti selamat digunakan... Untuk kesegaran dan kelembutan kulit kita, ZAHRA CLEANSER sgt sesuai,yg mengandungi kaya dgn organik Habbastus sauda 
Dijamin selamat digunakan utk kulit muka kita, 
Selain itu dalam set ini ada juga PERCUMA CAMELIA LOTION..
Lotion ini bukan lotion biasa k..juga kaya mengandungi Habbatus sauda k..sesuai utk semua golongan, anak2 juga sesuai... Promotion still on untill 30hb taw๐Ÿ˜

#imanniskinz #naturalbased #setmekapsimple #dapdapsiap
#lipmatte #bibirlembap
Nak share produk SELAMAT untuk cantik. Set ni pula sangat lengkap untuk cantik sambil merawat.Saya dah try memang tak boleh move on. Best sangat! ๐Ÿ’Set SWISS MERINGUE๐Ÿ’ Dalam set ini ada ๐ŸŒผ BLOSSOM CAKE FOUNDATION (BCF) ๐ŸŒผZAHRA CLEANSER ๐ŸŒผBLOSSOM BRUSH Bcf utk protection muka dari sinaran matahari, maklum lah cuaca negara kita panas ๐Ÿ”†๐Ÿ”† kan?? Ada SPF 50 ok.. Kita calit2 sikit dapat uv protection..okay x???๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, Dah calit BCF kat muka kita gunakanlah BLOSSOM BRUSH.. Berus yg sesuai utk make up..dan struktur hair yg lembut, yg pasti selamat digunakan... Untuk kesegaran dan kelembutan kulit kita, ZAHRA CLEANSER sgt sesuai,yg mengandungi kaya dgn organik Habbastus sauda Dijamin selamat digunakan utk kulit muka kita, Selain itu dalam set ini ada juga PERCUMA CAMELIA LOTION.. Lotion ini bukan lotion biasa k..juga kaya mengandungi Habbatus sauda k..sesuai utk semua golongan, anak2 juga sesuai... Promotion still on untill 30hb taw๐Ÿ˜ #imanniskinz  #naturalbased  #setmekapsimple  #dapdapsiap  #lipmatte  #bibirlembap 
Manfaat secara meluas dari B ERL ADVANCE LIP TREATMENT adalah
- Memudarkan bibir yang gelap akibat pemakaian lipstik yang berlebih
- Melembapkan & mencerahkan Bibir
- Melindungi bibir dari paparan sinar matahari - Menutrisi bibir dari dalam & luar agar tetap sehat
- Menyegarkan bibir yang pucat
- Menjaga elastilitas bibir

Komposisi :
Petrolatum: base, hydrogenated palm oil : emollient, Beeswax : base, paraffin : emollient
Octyl Methoxycinnamate : sunscreen agent, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil : skin conditioning,
Simmondsia chinensis oil : skin conditioning, CI 45410:2 : coloring, Hydrogenated Polyisobutene
: skin conditioning, Tocopheryl Acetate : vitamin, Fragrance (Parfum) : perfuming,
Phenoxyethanol : preservative, BHT : antioxidant โค Beautiful Confidence is in you โค

Info Order & Reseller +201147991563

#bibirlembab #bibirlembap #bibirsehat #bibirsexy #bibirmerekah #bibirmerona #pelembabbibir #bibirmerahmerona #bibirmerona #sulambibir #bibirglammereciks #perawatanbibir #pemerahbibiralami #bibirsegar #lipstikaman #lipstikhalal #lipstikbusui #lipstikbumil#agenresmiberlcosmetic
Manfaat secara meluas dari B ERL ADVANCE LIP TREATMENT adalah - Memudarkan bibir yang gelap akibat pemakaian lipstik yang berlebih - Melembapkan & mencerahkan Bibir - Melindungi bibir dari paparan sinar matahari - Menutrisi bibir dari dalam & luar agar tetap sehat - Menyegarkan bibir yang pucat - Menjaga elastilitas bibir Komposisi : Petrolatum: base, hydrogenated palm oil : emollient, Beeswax : base, paraffin : emollient Octyl Methoxycinnamate : sunscreen agent, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil : skin conditioning, Simmondsia chinensis oil : skin conditioning, CI 45410:2 : coloring, Hydrogenated Polyisobutene : skin conditioning, Tocopheryl Acetate : vitamin, Fragrance (Parfum) : perfuming, Phenoxyethanol : preservative, BHT : antioxidant โค Beautiful Confidence is in you โค Info Order & Reseller +201147991563 #bibirlembab  #bibirlembap  #bibirsehat  #bibirsexy  #bibirmerekah  #bibirmerona  #pelembabbibir  #bibirmerahmerona  #bibirmerona  #sulambibir  #bibirglammereciks  #perawatanbibir  #pemerahbibiralami  #bibirsegar  #lipstikaman  #lipstikhalal  #lipstikbusui  #lipstikbumil #agenresmiberlcosmetic 
Its not only Natural, but importantly it doesn't make your lips dark 
MUST HAVE items in the hand bag ๐Ÿ˜Œ
.
Highly recommended to have this #bonitaliptint
Which is made from
+Aloevera
+Pure Vitamin E
+Safflower oil
+Soybean Oil
+Strawberry Flavour
.
#bibir #bibirsihatdanlembut #bibirsehat #bibirseksi #bibirangelinajolie #bibirglammereciks #bibirsihat #bibircantikmenawan #bibirpecahhilang #bibirmengelupas #bibirlembap #bibirmungil #bibirmerekah #bibirmerahmerona #bibirmerahsemulajadi #bibirglammerecik #bibirmenyerlah #bibirku #bibirkl #bibirbengkak #bibirlembut #bibircerah #bibirlebam #bibirpinkish๐Ÿ’‹ #ajimaura #terlaris #terlajakmurah #terlajaklaris #organic
Its not only Natural, but importantly it doesn't make your lips dark MUST HAVE items in the hand bag ๐Ÿ˜Œ . Highly recommended to have this #bonitaliptint  Which is made from +Aloevera +Pure Vitamin E +Safflower oil +Soybean Oil +Strawberry Flavour . #bibir  #bibirsihatdanlembut  #bibirsehat  #bibirseksi  #bibirangelinajolie  #bibirglammereciks  #bibirsihat  #bibircantikmenawan  #bibirpecahhilang  #bibirmengelupas  #bibirlembap  #bibirmungil  #bibirmerekah  #bibirmerahmerona  #bibirmerahsemulajadi  #bibirglammerecik  #bibirmenyerlah  #bibirku  #bibirkl  #bibirbengkak  #bibirlembut  #bibircerah  #bibirlebam  #bibirpinkish ๐Ÿ’‹ #ajimaura  #terlaris  #terlajakmurah  #terlajaklaris  #organic 
#Repost @hanakoproducts_feedback (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Siapa lagi yang mahu bibir yang sihat, cantik, dan merah bak delima?

Hanako Rosy Shine Lip Color boleh membantu anda๐Ÿ˜‰

DM @ WA 01136085485 kami untuk maklumat lanjut.
.
๐Ÿ’•Hanako Color Your Life๐Ÿ’•

#bibirmungil #bibirmerah #bibirsihat #siscuba #bibirmerahsemulajadi #bibircantikmenawan #bibircantik #lipstick #merawatbibir #lipstickmurah #bibirlembap #lipstickmurahmalaysia #halagel #halal #halalcosmetics #lipstreatment #merawatbibir #bibirgelap #bibirmenggelupas #bibirhitam #nakbibircantik #Lipstickcantik #nakcantikjangankedekut #sissuka #sisnakcantik #jomcantik #jomlawa #tipskecantikkan
#Repost  @hanakoproducts_feedback (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Siapa lagi yang mahu bibir yang sihat, cantik, dan merah bak delima? Hanako Rosy Shine Lip Color boleh membantu anda๐Ÿ˜‰ DM @ WA 01136085485 kami untuk maklumat lanjut. . ๐Ÿ’•Hanako Color Your Life๐Ÿ’• #bibirmungil  #bibirmerah  #bibirsihat  #siscuba  #bibirmerahsemulajadi  #bibircantikmenawan  #bibircantik  #lipstick  #merawatbibir  #lipstickmurah  #bibirlembap  #lipstickmurahmalaysia  #halagel  #halal  #halalcosmetics  #lipstreatment  #merawatbibir  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #bibirhitam  #nakbibircantik  #Lipstickcantik  #nakcantikjangankedekut  #sissuka  #sisnakcantik  #jomcantik  #jomlawa  #tipskecantikkan 
Foundation by Fever Glam ni bagus tau. Sebab foundation ni anti jerawat. Dalam nak cantik boleh merawat kulit tau. Foundation boleh merawat kulit jerawat, kusam, jeragat dan banyak lagi la. Sebab dalam foundation ada vitamin A, vitamin E dan argan oil. Kulit sensitive pun sesuai pakai foundation ni. 
Kita ada 2 kaler untuk foundation ni. 
Moonlight - medium ke cerah
Desert rose - medium ke gelap

Harga? Harga cuma RM 56 exclude postage. Dapat free gift juga tau dengan setiap pembelian. 
Come and get yours nowwww. 
Whatsapp sis 0194735223
Foundation by Fever Glam ni bagus tau. Sebab foundation ni anti jerawat. Dalam nak cantik boleh merawat kulit tau. Foundation boleh merawat kulit jerawat, kusam, jeragat dan banyak lagi la. Sebab dalam foundation ada vitamin A, vitamin E dan argan oil. Kulit sensitive pun sesuai pakai foundation ni. Kita ada 2 kaler untuk foundation ni. Moonlight - medium ke cerah Desert rose - medium ke gelap Harga? Harga cuma RM 56 exclude postage. Dapat free gift juga tau dengan setiap pembelian. Come and get yours nowwww. Whatsapp sis 0194735223
Hai guys. Selain lipmatte. Kita pun ada foundation tau. Kita cakap pasal foundation pulak. 
Kalau nak tahu foundation ni anti jerawat tau. Bau pun wangi. Bila pakai foundation ni nampak glowing je.
*
Foundation by Fever Glam ni tak ada bahan kimia tau. Kalau nak tahu dalam foundation ada vitamin A, vitamin E dan argan oil. Tiga bahan ni memang sesuai untuk merawat muka tau seperti muka berjerawat, berjeragat, kusam dan banyak lagi la.
.
Kita dua kaler tau. Dimana memang sesuai untuk kulit gelap hingga ke cerah tau. Dan sangat sesuai untuk kulit sensitive tau. 
Moonlight - medium ke cerah
Desert rose - medium ke gelap

Haa best kan. So what are you waiting for? Get yours now. Dapat free gift juga tau dengan setiap pembelian. 
Harga ๐Ÿ‘‰ RM 56 (exclude postage)

Whatsapp sis cecepat ๐Ÿ‘‰ 0194735223
Hai guys. Selain lipmatte. Kita pun ada foundation tau. Kita cakap pasal foundation pulak. Kalau nak tahu foundation ni anti jerawat tau. Bau pun wangi. Bila pakai foundation ni nampak glowing je. * Foundation by Fever Glam ni tak ada bahan kimia tau. Kalau nak tahu dalam foundation ada vitamin A, vitamin E dan argan oil. Tiga bahan ni memang sesuai untuk merawat muka tau seperti muka berjerawat, berjeragat, kusam dan banyak lagi la. . Kita dua kaler tau. Dimana memang sesuai untuk kulit gelap hingga ke cerah tau. Dan sangat sesuai untuk kulit sensitive tau. Moonlight - medium ke cerah Desert rose - medium ke gelap Haa best kan. So what are you waiting for? Get yours now. Dapat free gift juga tau dengan setiap pembelian. Harga ๐Ÿ‘‰ RM 56 (exclude postage) Whatsapp sis cecepat ๐Ÿ‘‰ 0194735223
MINI Vaseline bibir terapi Nett. 7gr 
kecil, 
gampang dibawa bawa menjaga agar bibir tetap lembab membuat bibir jadi lembut, halus mengembalikan warna asal bibir mencegah kulit bibir pecah dan berdarah memudarkan warna hitam pad bibir - memberi warna pink Cocok banget buat yang bibirnya sangat kering bahkan mengelupas. Pelembab, tidak cepat hilang, dan sehabis hilang tidak langsung membuat bibir terasa kering.
Memberikan warna merah alami, dapat ini digunakan dalan pula pada pipi.

Cara pakai: pakai ke bibir sesering yang kamu suka. Apalagi untuk yang kering parah, olesin agak tebel, bentar wait, lap pakai tisu, kulit keringnya bakal jatoh. Bisa juga pakai sebelum lipstik supaya penutup tetep awet dan bibir tetap lembut.
.
.
.
#bibirmerona๐Ÿ’„ #bibirlembut #bibirlembap #cerahbibir #bibirkorea #cantikmatacantikharga #acehonlineshop #bibiralami๐Ÿ‘„
MINI Vaseline bibir terapi Nett. 7gr kecil, gampang dibawa bawa menjaga agar bibir tetap lembab membuat bibir jadi lembut, halus mengembalikan warna asal bibir mencegah kulit bibir pecah dan berdarah memudarkan warna hitam pad bibir - memberi warna pink Cocok banget buat yang bibirnya sangat kering bahkan mengelupas. Pelembab, tidak cepat hilang, dan sehabis hilang tidak langsung membuat bibir terasa kering. Memberikan warna merah alami, dapat ini digunakan dalan pula pada pipi. Cara pakai: pakai ke bibir sesering yang kamu suka. Apalagi untuk yang kering parah, olesin agak tebel, bentar wait, lap pakai tisu, kulit keringnya bakal jatoh. Bisa juga pakai sebelum lipstik supaya penutup tetep awet dan bibir tetap lembut. . . . #bibirmerona ๐Ÿ’„ #bibirlembut  #bibirlembap  #cerahbibir  #bibirkorea  #cantikmatacantikharga  #acehonlineshop  #bibiralami ๐Ÿ‘„
Kenapa Fever Glam Liquid Matte ni wajib ada dalam koleksi makeup uolls?
.
๐ŸŒธBau cekelat yg nyummy
๐ŸŒธTak melekit
๐ŸŒธTak keringkan bibir
๐ŸŒธMelindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL
๐ŸŒธTak bersepah
๐ŸŒธBibir tak merekah
๐ŸŒธRingan seperti tak pakai lipmatte
๐ŸŒธSesuai warna kulit orang Asia
๐ŸŒธTak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
๐ŸŒธTahan lebih lama walaupun makan
๐ŸŒธTak hitamkan bibir
๐ŸŒธInspired kualiti dari brand 
INTERNATIONAL!
.
Hanya RM36.00 sahaja tahan penggunaan selama 2 - 3 bulan! Berminat klik link di atas ya saiyang โค
Kenapa Fever Glam Liquid Matte ni wajib ada dalam koleksi makeup uolls? . ๐ŸŒธBau cekelat yg nyummy ๐ŸŒธTak melekit ๐ŸŒธTak keringkan bibir ๐ŸŒธMelindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL ๐ŸŒธTak bersepah ๐ŸŒธBibir tak merekah ๐ŸŒธRingan seperti tak pakai lipmatte ๐ŸŒธSesuai warna kulit orang Asia ๐ŸŒธTak tinggalkan kesan lepas makan atau minum ๐ŸŒธTahan lebih lama walaupun makan ๐ŸŒธTak hitamkan bibir ๐ŸŒธInspired kualiti dari brand INTERNATIONAL! . Hanya RM36.00 sahaja tahan penggunaan selama 2 - 3 bulan! Berminat klik link di atas ya saiyang โค
INGIN BENTUK BIBIR LEBIH sexy  SENSUAL DAN BERISI??? juga lebih lembab YUUU KE #wijayabandung aja #lipsfillersbandung #fillerbandung #fillerbibir #bibir #bibirseksi #bibirlembab #bibirberisi #bibirkenyal #bibirlembap
#Repost @hanakocosmetics (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Tq dear๐Ÿ˜˜ .
.
Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! .
.
PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ .
DM @ Whatsapp: 011 3608 5485
.
#hanakocosmetics #hanakoskincare #hanakolotion #hanakomoisturizer #hanakolipstick #halagel #halagelproducts #halalproducts #malaysia #assalamualaikum #jumaahmubarak #sisjual #sisnakcantik #bazaarpaknil #baazarpaknil #freepostage #dullskin #bibirlembap #kulithalus #skincare #lipcare #kulitmulus #kulitcantik #bibirmungil #bibirmerah #promosimurah #freepostagemalaysia #jualanmurah #promosi
#Repost  @hanakocosmetics (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Tq dear๐Ÿ˜˜ . . Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! . . PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ . DM @ Whatsapp: 011 3608 5485 . #hanakocosmetics  #hanakoskincare  #hanakolotion  #hanakomoisturizer  #hanakolipstick  #halagel  #halagelproducts  #halalproducts  #malaysia  #assalamualaikum  #jumaahmubarak  #sisjual  #sisnakcantik  #bazaarpaknil  #baazarpaknil  #freepostage  #dullskin  #bibirlembap  #kulithalus  #skincare  #lipcare  #kulitmulus  #kulitcantik  #bibirmungil  #bibirmerah  #promosimurah  #freepostagemalaysia  #jualanmurah  #promosi 
#Repost @hanakocosmetics (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Tq dear๐Ÿ˜˜ .
.
Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! .
.
PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ .
DM @ Whatsapp: 011 3608 5485
.
#hanakocosmetics #hanakoskincare #hanakolotion #hanakomoisturizer #hanakolipstick #halagel #halagelproducts #halalproducts #malaysia #assalamualaikum #jumaahmubarak #sisjual #sisnakcantik #bazaarpaknil #baazarpaknil #freepostage #dullskin #bibirlembap #kulithalus #skincare #lipcare #kulitmulus #kulitcantik #bibirmungil #bibirmerah #promosimurah #freepostagemalaysia #jualanmurah #promosi
#Repost  @hanakocosmetics (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Tq dear๐Ÿ˜˜ . . Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! . . PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ . DM @ Whatsapp: 011 3608 5485 . #hanakocosmetics  #hanakoskincare  #hanakolotion  #hanakomoisturizer  #hanakolipstick  #halagel  #halagelproducts  #halalproducts  #malaysia  #assalamualaikum  #jumaahmubarak  #sisjual  #sisnakcantik  #bazaarpaknil  #baazarpaknil  #freepostage  #dullskin  #bibirlembap  #kulithalus  #skincare  #lipcare  #kulitmulus  #kulitcantik  #bibirmungil  #bibirmerah  #promosimurah  #freepostagemalaysia  #jualanmurah  #promosi 
Nak try?

Apa yg best FeverglamLipmatte
.
๐ŸŒŸKEBAIKAN๐ŸŒŸ
โœ…Merawat bibir kering dan merekah
โœ…Tahan sehingga 8 jam
โœ…Warna tidak melekat pada permukaan cawan ketika minum
โœ…Halal & Diluluskan oleh KKM
โœ…Buatan Malaysia
โœ… Mengandungi Shea Butter, Vitamin E dan Minyak Argan

Wasap 0135078612
RM36 sebatang belum masuk kos pos
Nak try? Apa yg best FeverglamLipmatte . ๐ŸŒŸKEBAIKAN๐ŸŒŸ โœ…Merawat bibir kering dan merekah โœ…Tahan sehingga 8 jam โœ…Warna tidak melekat pada permukaan cawan ketika minum โœ…Halal & Diluluskan oleh KKM โœ…Buatan Malaysia โœ… Mengandungi Shea Butter, Vitamin E dan Minyak Argan Wasap 0135078612 RM36 sebatang belum masuk kos pos
Uollss ada tak masalahhh jerawat nak tiap kali pakai foundation seharian ?
.
. 
Dah lah jerawat dengan parut lama belum hilang. Tambah pulak dengan jerawat baru. Adududuu stresssss !
.
. 
Hah.. kalau uolls guna Fever Glam Acne Fighting Foundation ni, parut lama akan makin pudar pastuuuuu jerawat baru pun segan nak naik !
.
. 
Dah lahh full coverage yakmattttt dengan tak buat muka berminyak ! i loikeee ๐Ÿ’“
.
.
.

Whatsapp saie 0194735223
Uollss ada tak masalahhh jerawat nak tiap kali pakai foundation seharian ? . . Dah lah jerawat dengan parut lama belum hilang. Tambah pulak dengan jerawat baru. Adududuu stresssss ! . . Hah.. kalau uolls guna Fever Glam Acne Fighting Foundation ni, parut lama akan makin pudar pastuuuuu jerawat baru pun segan nak naik ! . . Dah lahh full coverage yakmattttt dengan tak buat muka berminyak ! i loikeee ๐Ÿ’“ . . . Whatsapp saie 0194735223
Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! .
.
PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ .
DM @ Whatsapp: 011 3608 5485
.
#hanakocosmetics #hanakoskincare #hanakolotion #hanakomoisturizer #hanakolipstick #halagel #halagelproducts #halalproducts #malaysia #assalamualaikum #jumaahmubarak #sisjual #sisnakcantik #bazaarpaknil #baazarpaknil #freepostage #dullskin #bibirlembap #kulithalus #skincare #lipcare #kulitmulus #kulitcantik #bibirmungil #bibirmerah #promosimurah #freepostagemalaysia #jualanmurah #promosi #hargamurah
Hanako Cosmetics ade promo sekarang ni..dengan RM 80 shj dpt 3 item ; 1 HANAKO LIPSTICK, 1 HANAKO BODY LOTION & 1 HANAKO DAILY MOISTURIZER! . . PM sis sekarang utk dptkan special promo ni ๐Ÿ˜‰ . DM @ Whatsapp: 011 3608 5485 . #hanakocosmetics  #hanakoskincare  #hanakolotion  #hanakomoisturizer  #hanakolipstick  #halagel  #halagelproducts  #halalproducts  #malaysia  #assalamualaikum  #jumaahmubarak  #sisjual  #sisnakcantik  #bazaarpaknil  #baazarpaknil  #freepostage  #dullskin  #bibirlembap  #kulithalus  #skincare  #lipcare  #kulitmulus  #kulitcantik  #bibirmungil  #bibirmerah  #promosimurah  #freepostagemalaysia  #jualanmurah  #promosi  #hargamurah 
Haaa, Farah tak tipu tau bila cakap texture Fame Matte Lip Cream ni sangatttt ringan. Rasa macam tak pakai apa pun ๐Ÿ’•
.
Kawan Farah pun cakap benda yang sama tau. So, korang bila lagi? Hihihi.
.
๐Ÿ“ฒ 010.214.0721
.
#fame #famecosmetics #lipmatte #lipmattecream #lipmattemalaysia #bibir #bibirlembap
9 shade of Fever Glam Liquid Matte!
.
Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali.
.
Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii akhirnya mencari Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜
.

Price: RM36

DM atau Whatsapp 0194440077 ! Klik link on our bio!
.
Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜
.
9 shade of Fever Glam Liquid Matte! . Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali. . Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii akhirnya mencari Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜ . Price: RM36 DM atau Whatsapp 0194440077 ! Klik link on our bio! . Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜ .
9 shade of Fever Glam Liquid Matte!
.
Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali.
.
Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii akhirnya mencari Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜
.

Price: RM36

DM atau Whatsapp 0194440077 ! Klik link on our bio!
.
Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜
9 shade of Fever Glam Liquid Matte! . Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali. . Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii akhirnya mencari Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜ . Price: RM36 DM atau Whatsapp 0194440077 ! Klik link on our bio! . Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜
9 shade of Fever Glam Liquid Matte!
.
Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali.
.
Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii a  Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜
.

Price: RM36

DM atau Whatsapp 0194440077 ! Klik link on our bio!
.
Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜
.
9 shade of Fever Glam Liquid Matte! . Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali. . Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii a Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜ . Price: RM36 DM atau Whatsapp 0194440077 ! Klik link on our bio! . Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜ .
Which one is yourssss? ๐Ÿค˜๐Ÿค˜
.
Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali.
.
Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii akhirnya mencari Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜
.

PRICE: RM36

DM atau Whatsapp 0194440077 !
.
Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜
.
Which one is yourssss? ๐Ÿค˜๐Ÿค˜ . Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali. . Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii akhirnya mencari Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜ . PRICE: RM36 DM atau Whatsapp 0194440077 ! . Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜ .
9 shade of Fever Glam Liquid Matte!
.
Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali.
.
Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii akhirnya mencari Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜
.

Price: RM36

DM atau Whatsapp 0194440077 ! Klik link on our bio!
.
Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜
9 shade of Fever Glam Liquid Matte! . Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali. . Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii akhirnya mencari Fever Glam Liquid Matte kembali! ๐Ÿ˜ . Price: RM36 DM atau Whatsapp 0194440077 ! Klik link on our bio! . Ada 9 warna untuk uollss pilih! ๐Ÿ˜
๐ŸŒทSWEETY!
.
Ya Ampun color nya menggoda jiwa raga. Baru launch sehari dah banyak feedback yang kami terima. .
. .
โœ”๏ธ Rasa cam tak pakai apa2 ringan dan soft je tekstur nya
โœ”๏ธ Warna yang lebih pigmented
โœ”๏ธ Bau wangi cam bublegum .
โœ”๏ธ Warna yang gojes2
โœ”๏ธ Bekas lebih ekslusif .
โœ”๏ธ Tak letak kat cawan bila minum air
.
Haaaaa best ke best? Jom grab 6 color yang ready stock!
.
๐Ÿ“ฒ 011-19801094
๐ŸŒทSWEETY! . Ya Ampun color nya menggoda jiwa raga. Baru launch sehari dah banyak feedback yang kami terima. . . . โœ”๏ธ Rasa cam tak pakai apa2 ringan dan soft je tekstur nya โœ”๏ธ Warna yang lebih pigmented โœ”๏ธ Bau wangi cam bublegum . โœ”๏ธ Warna yang gojes2 โœ”๏ธ Bekas lebih ekslusif . โœ”๏ธ Tak letak kat cawan bila minum air . Haaaaa best ke best? Jom grab 6 color yang ready stock! . ๐Ÿ“ฒ 011-19801094
CODE 03 .
Haa color ni pun tak kurang glamor
.
Ddy namakan ROSE PINK sebab mix pink and red
.
Sangat sesuai untuk ladies berkulit cerah
.
Dan adik-adik remaja atau mula bekerjaya yang baru nak belajar makeup tipis
.
Nampak soooo natural dan innocent
.
Riaskan dengan sedikit blusher untuk penampilan lebih meyakinkan ๐Ÿ˜˜
.
#DdyPunMinatColorNi #rosepink #pink #rose #redlip #pinklip #lipstick #lipmatte #safelipmatte #premiumlipmatte #arganoil #rosefloweroil #vitamine #glycerin #noplumbum #takhitambibir #halal #easywipeoff #nonasties #naturallipmatte #bibirmerah #bibirlembap #lipbalm #goodlipstick #malaysia #maryjardin
#SebenarnyaIBorongSemuaColor ๐Ÿ˜‚
CODE 03 . Haa color ni pun tak kurang glamor . Ddy namakan ROSE PINK sebab mix pink and red . Sangat sesuai untuk ladies berkulit cerah . Dan adik-adik remaja atau mula bekerjaya yang baru nak belajar makeup tipis . Nampak soooo natural dan innocent . Riaskan dengan sedikit blusher untuk penampilan lebih meyakinkan ๐Ÿ˜˜ . #DdyPunMinatColorNi  #rosepink  #pink  #rose  #redlip  #pinklip  #lipstick  #lipmatte  #safelipmatte  #premiumlipmatte  #arganoil  #rosefloweroil  #vitamine  #glycerin  #noplumbum  #takhitambibir  #halal  #easywipeoff  #nonasties  #naturallipmatte  #bibirmerah  #bibirlembap  #lipbalm  #goodlipstick  #malaysia  #maryjardin  #SebenarnyaIBorongSemuaColor  ๐Ÿ˜‚
CODE 03 .
Haa color ni pun tak kurang glamor
.
Ddy namakan ROSE PINK sebab mix pink and red
.
Sangat sesuai untuk ladies berkulit cerah
.
Dan adik-adik remaja atau mula bekerjaya yang baru nak belajar makeup tipis
.
Nampak soooo natural dan innocent
.
Riaskan dengan sedikit blusher untuk penampilan lebih meyakinkan ๐Ÿ˜˜
.
#DdyPunMinatColorNi #rosepink #pink #rose #redlip #pinklip #lipstick #lipmatte #safelipmatte #premiumlipmatte #arganoil #rosefloweroil #vitamine #glycerin #noplumbum #takhitambibir #halal #easywipeoff #nonasties #naturallipmatte #bibirmerah #bibirlembap #lipbalm #goodlipstick #malaysia #maryjardin
#SebenarnyaIBorongSemuaColor ๐Ÿ˜‚
CODE 03 . Haa color ni pun tak kurang glamor . Ddy namakan ROSE PINK sebab mix pink and red . Sangat sesuai untuk ladies berkulit cerah . Dan adik-adik remaja atau mula bekerjaya yang baru nak belajar makeup tipis . Nampak soooo natural dan innocent . Riaskan dengan sedikit blusher untuk penampilan lebih meyakinkan ๐Ÿ˜˜ . #DdyPunMinatColorNi  #rosepink  #pink  #rose  #redlip  #pinklip  #lipstick  #lipmatte  #safelipmatte  #premiumlipmatte  #arganoil  #rosefloweroil  #vitamine  #glycerin  #noplumbum  #takhitambibir  #halal  #easywipeoff  #nonasties  #naturallipmatte  #bibirmerah  #bibirlembap  #lipbalm  #goodlipstick  #malaysia  #maryjardin  #SebenarnyaIBorongSemuaColor  ๐Ÿ˜‚
.
.
Shop them all! Kualiti tip top kakal tell youuuu!
.
๐Ÿ’Fever Glam Foundation : RM56
๐Ÿ’Fever Glam Lipmatte : RM36
๐Ÿ’Fever Glam Eyeliner โ†ช Set : RM46 (3 eyeliner)
.
Klik link on our bio! โœจโœจ
.
.
. . Shop them all! Kualiti tip top kakal tell youuuu! . ๐Ÿ’Fever Glam Foundation : RM56 ๐Ÿ’Fever Glam Lipmatte : RM36 ๐Ÿ’Fever Glam Eyeliner โ†ช Set : RM46 (3 eyeliner) . Klik link on our bio! โœจโœจ . .
Nak pergi kerja ke, dating ke, pergi pasar ke. Jangan lupa calitkan FAME Matte Lip Cream ni baru cantik berseri ๐Ÿ˜
.
Harga pun mur mur sajo. Tapi kualiti setanding dengan lip matte lain yang best ๐Ÿ‘„
.
Teringin nak guna, jangan segan silu whatsApp Farah ๐Ÿ“ฒ 010.214.0721 okay? ๐Ÿ˜˜
.
#fame #famecosmetics #lipmatte #lipmattecream #lipmattemalaysia #bibir #bibirlembap
Nak pergi kerja ke, dating ke, pergi pasar ke. Jangan lupa calitkan FAME Matte Lip Cream ni baru cantik berseri ๐Ÿ˜ . Harga pun mur mur sajo. Tapi kualiti setanding dengan lip matte lain yang best ๐Ÿ‘„ . Teringin nak guna, jangan segan silu whatsApp Farah ๐Ÿ“ฒ 010.214.0721 okay? ๐Ÿ˜˜ . #fame  #famecosmetics  #lipmatte  #lipmattecream  #lipmattemalaysia  #bibir  #bibirlembap 
EFEK BIBIR MOIST, MAKIN BERSERIยฒ! .
.
#sistho lipsmatte untuk membantu para wanita yang suka kan lipstick.
.
.
7 SEBAB WAJIB GRAB SISTHO LIPMATTE: ๐Ÿ‘„ Tidak melekit .
๐Ÿ‘„ Meresap ke bibir .
๐Ÿ‘„ Efek bibir gebu .
๐Ÿ‘„ Tidak merekah
๐Ÿ‘„ Long lasting
๐Ÿ‘„ Harga berpatutan .
๐Ÿ‘„ Bau Honeydew Bubblegum
.
.

#lipmatte #tta
#sistho #bibirlembap
EFEK BIBIR MOIST, MAKIN BERSERIยฒ! . . #sistho  lipsmatte untuk membantu para wanita yang suka kan lipstick. . . 7 SEBAB WAJIB GRAB SISTHO LIPMATTE: ๐Ÿ‘„ Tidak melekit . ๐Ÿ‘„ Meresap ke bibir . ๐Ÿ‘„ Efek bibir gebu . ๐Ÿ‘„ Tidak merekah ๐Ÿ‘„ Long lasting ๐Ÿ‘„ Harga berpatutan . ๐Ÿ‘„ Bau Honeydew Bubblegum . . #lipmatte  #tta  #sistho  #bibirlembap 
Umi Ddy tanya warna lip matte seakan pink carnation
.
Ddy rasa code 04
.
I think this color suits kulit kuning langsat and sawo matang
.
Nampak sangat sweet and girlish ๐Ÿ’•
.
Ke korang rasa code yang mana?
.
#sweet #girlish #favorite #lipmatte #lipstick #dustyrose #sweetpink #pinky #pinklips #dashing #stunning #warnalipstik #limitededition #maryjardin #maryjardinlipstick #bestlipstick #makeup #cosmetic #bibir #bibircantik #bibirlembap #goodlipstick 
#NaturalLipMatte #arganoil #rosefloweroil #glycerine  #animalcrueltyfree #halal #safecosmetic #carnation
Umi Ddy tanya warna lip matte seakan pink carnation . Ddy rasa code 04 . I think this color suits kulit kuning langsat and sawo matang . Nampak sangat sweet and girlish ๐Ÿ’• . Ke korang rasa code yang mana? . #sweet  #girlish  #favorite  #lipmatte  #lipstick  #dustyrose  #sweetpink  #pinky  #pinklips  #dashing  #stunning  #warnalipstik  #limitededition  #maryjardin  #maryjardinlipstick  #bestlipstick  #makeup  #cosmetic  #bibir  #bibircantik  #bibirlembap  #goodlipstick  #NaturalLipMatte  #arganoil  #rosefloweroil  #glycerine  #animalcrueltyfree  #halal  #safecosmetic  #carnation 
Umi Ddy tanya warna lip matte seakan pink carnation
.
Ddy rasa code 04
.
I think this color suits kulit kuning langsat and sawo matang
.
Nampak sangat sweet and girlish ๐Ÿ’•
.
Ke korang rasa code yang mana?
.
#sweet #girlish #favorite #lipmatte #lipstick #dustyrose #sweetpink #pinky #pinklips #dashing #stunning #warnalipstik #limitededition #maryjardin #maryjardinlipstick #bestlipstick #makeup #cosmetic #bibir #bibircantik #bibirlembap #goodlipstick 
#NaturalLipMatte #arganoil #rosefloweroil #glycerine  #animalcrueltyfree #halal #safecosmetic #carnation
Umi Ddy tanya warna lip matte seakan pink carnation . Ddy rasa code 04 . I think this color suits kulit kuning langsat and sawo matang . Nampak sangat sweet and girlish ๐Ÿ’• . Ke korang rasa code yang mana? . #sweet  #girlish  #favorite  #lipmatte  #lipstick  #dustyrose  #sweetpink  #pinky  #pinklips  #dashing  #stunning  #warnalipstik  #limitededition  #maryjardin  #maryjardinlipstick  #bestlipstick  #makeup  #cosmetic  #bibir  #bibircantik  #bibirlembap  #goodlipstick  #NaturalLipMatte  #arganoil  #rosefloweroil  #glycerine  #animalcrueltyfree  #halal  #safecosmetic  #carnation 
Umi Ddy tanya warna lip matte seakan pink carnation
.
Ddy rasa code 04
.
I think this color suits kulit kuning langsat and sawo matang
.
Nampak sangat sweet and girlish ๐Ÿ’•
.
Ke korang rasa code yang mana?
.
#sweet #girlish #favorite #lipmatte #lipstick #dustyrose #sweetpink #pinky #pinklips #dashing #stunning #warnalipstik #limitededition #maryjardin #maryjardinlipstick #bestlipstick #makeup #cosmetic #bibir #bibircantik #bibirlembap #goodlipstick 
#NaturalLipMatte #arganoil #rosefloweroil #glycerine  #animalcrueltyfree #halal #safecosmetic #carnation
Umi Ddy tanya warna lip matte seakan pink carnation . Ddy rasa code 04 . I think this color suits kulit kuning langsat and sawo matang . Nampak sangat sweet and girlish ๐Ÿ’• . Ke korang rasa code yang mana? . #sweet  #girlish  #favorite  #lipmatte  #lipstick  #dustyrose  #sweetpink  #pinky  #pinklips  #dashing  #stunning  #warnalipstik  #limitededition  #maryjardin  #maryjardinlipstick  #bestlipstick  #makeup  #cosmetic  #bibir  #bibircantik  #bibirlembap  #goodlipstick  #NaturalLipMatte  #arganoil  #rosefloweroil  #glycerine  #animalcrueltyfree  #halal  #safecosmetic  #carnation 
KEBAIKAN FACE MASK HONEY
.
โ˜‘ Anti penuaan
โ˜‘ Make up tahan lama
โ˜‘ Sesuai untuk semua jenis kulit
โ˜‘ Melembapkan kulit yang kering
โ˜‘ Menjadikan kulit makin cerah berseri seri
KEBAIKAN FACE MASK HONEY . โ˜‘ Anti penuaan โ˜‘ Make up tahan lama โ˜‘ Sesuai untuk semua jenis kulit โ˜‘ Melembapkan kulit yang kering โ˜‘ Menjadikan kulit makin cerah berseri seri
LAST DAY TO PREORDER! FREE GST! 
Ceriakan pagi anda dengan ultra smooth lip matte dari Mary Jardin Artisan Cosmetic. 
Yang penting bahan yang digunakan semua nya selamat Insyaallah. 
#maryjardin #MJAC #lipmatte #lipcare #ombrelips #bazaaronline #bazaarpaknil #bibirkering #bibirlembap #naturalcosmetics #natural #semulajadi #selamat #sayajualkosmetik #sayajualmurah #sayajualonline
๐ŸŒทMISSROSE!
.
Ya Ampun color nya menggoda jiwa raga. Baru launch sehari dah banyak feedback yang kami terima. .
. .
โœ”๏ธ Rasa cam tak pakai apa2 ringan dan soft je tekstur nya
โœ”๏ธ Warna yang lebih pigmented
โœ”๏ธ Bau wangi cam bublegum .
โœ”๏ธ Warna yang gojes2
โœ”๏ธ Bekas lebih ekslusif .
โœ”๏ธ Tak letak kat cawan bila minum air
.
Haaaaa best ke best? Jom grab 6 color yang ready stock!
.
๐Ÿ“ฒ 011-19801094
๐ŸŒทMISSROSE! . Ya Ampun color nya menggoda jiwa raga. Baru launch sehari dah banyak feedback yang kami terima. . . . โœ”๏ธ Rasa cam tak pakai apa2 ringan dan soft je tekstur nya โœ”๏ธ Warna yang lebih pigmented โœ”๏ธ Bau wangi cam bublegum . โœ”๏ธ Warna yang gojes2 โœ”๏ธ Bekas lebih ekslusif . โœ”๏ธ Tak letak kat cawan bila minum air . Haaaaa best ke best? Jom grab 6 color yang ready stock! . ๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Kalau kulit awak jenis yang sawo matang, kaler Sweet Talker ni saaaangat sesuai. Dia tak pink sangat. Dia tak gelap sangat. Just nice. Yang penting tahan lama dan bagi effect gebuuu

Berminat?

Terus tekan link dekat bio untuk order โค
Kalau kulit awak jenis yang sawo matang, kaler Sweet Talker ni saaaangat sesuai. Dia tak pink sangat. Dia tak gelap sangat. Just nice. Yang penting tahan lama dan bagi effect gebuuu Berminat? Terus tekan link dekat bio untuk order โค
Malam ni Farah nak share with you guys one of the best matte lip cream yang Farah guna.
.
FAME MATTE LIP CREAM.
.
Serious tak tipu, memang best. Sebelum ni Farah guna one lip matte from drugstore dan setiap kali pakai, lepastu mesti bibir Farah kering, menggelupas. Tak best kan macam tu?
.
Then, Farah try this one lip cream terus jatuh hati. Bibir tak jadi kering langsung. Tak menggelupas. Paling best, texture yang sangat ringan okay rasa macam tak pakai apa pun kat lips ni.
.
Lepas ni dah tak cari lain dah ๐Ÿ˜ Rasa nak buat collection semua colors yang ada.
.
#fame #famecosmetics #lipmatte #lipmattecream #lipmattemalaysia #bibir #bibirlembap
Malam ni Farah nak share with you guys one of the best matte lip cream yang Farah guna. . FAME MATTE LIP CREAM. . Serious tak tipu, memang best. Sebelum ni Farah guna one lip matte from drugstore dan setiap kali pakai, lepastu mesti bibir Farah kering, menggelupas. Tak best kan macam tu? . Then, Farah try this one lip cream terus jatuh hati. Bibir tak jadi kering langsung. Tak menggelupas. Paling best, texture yang sangat ringan okay rasa macam tak pakai apa pun kat lips ni. . Lepas ni dah tak cari lain dah ๐Ÿ˜ Rasa nak buat collection semua colors yang ada. . #fame  #famecosmetics  #lipmatte  #lipmattecream  #lipmattemalaysia  #bibir  #bibirlembap 
Aduh duh duh! Bibir rasa moist , lembut ja sejak-sejal calit #nayliptint nie ๐Ÿ˜
.
_ 
Yes! Sebab bahan utama dia ialah argan oil. Argan oil nie mampu merawat masalah bibir seperti #bibirgelap #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirrosak tau ๐Ÿ˜˜ So, tak heran lah konsisten pakai #liptintnay korang akan dapat #bibirlembap #bibirmenawan .
_ 
Satu set RM50 (3pcs) & loose RM20. Berminat klik link di bio atau DM iolls k ๐Ÿ˜‰
Kelebihan MATTE LADY LIP COLOUR ELYSIAN COSMETIC
.
1. Tidak mengeringkan bibir
2. Ringan dan selesa di gunakan sepanjang hari.
3. Warna yang โ€œpigmentedโ€ dan menarik.
4. Tidak melekit
5. Tidak menghitamkan bibir
6.  Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi.
7. Tidak berketul dan mudah digunakan.
.
๐Ÿ’‹RM42.90
.
Jom order sekarang! ๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Kelebihan MATTE LADY LIP COLOUR ELYSIAN COSMETIC . 1. Tidak mengeringkan bibir 2. Ringan dan selesa di gunakan sepanjang hari. 3. Warna yang โ€œpigmentedโ€ dan menarik. 4. Tidak melekit 5. Tidak menghitamkan bibir 6. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi. 7. Tidak berketul dan mudah digunakan. . ๐Ÿ’‹RM42.90 . Jom order sekarang! ๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Kelebihan MATTE LADY LIP COLOUR ELYSIAN COSMETIC
.
1. Tidak mengeringkan bibir
2. Ringan dan selesa di gunakan sepanjang hari.
3. Warna yang โ€œpigmentedโ€ dan menarik.
4. Tidak melekit
5. Tidak menghitamkan bibir
6.  Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi.
7. Tidak berketul dan mudah digunakan.
.
๐Ÿ’‹RM42.90
Kelebihan MATTE LADY LIP COLOUR ELYSIAN COSMETIC . 1. Tidak mengeringkan bibir 2. Ringan dan selesa di gunakan sepanjang hari. 3. Warna yang โ€œpigmentedโ€ dan menarik. 4. Tidak melekit 5. Tidak menghitamkan bibir 6. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi. 7. Tidak berketul dan mudah digunakan. . ๐Ÿ’‹RM42.90
Dah selamat landing di HQ. Boleh order sekarang. ๐Ÿ˜˜
.
.
OPEN PRE-ORDER NOWโ€ผ๏ธ
.
.
Bekas yang lebih exclusive, isipadu pun dah bertambah dari 3.2g ke 5g. Sekarang ada 7 warna yang gojes!
.
Sekarang dah upgrade bahan utama adalah high end vit e. Tocotrienol vit e.
.
.
Jom order warna mana menjadi pilihan? .
.
๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Dah selamat landing di HQ. Boleh order sekarang. ๐Ÿ˜˜ . . OPEN PRE-ORDER NOWโ€ผ๏ธ . . Bekas yang lebih exclusive, isipadu pun dah bertambah dari 3.2g ke 5g. Sekarang ada 7 warna yang gojes! . Sekarang dah upgrade bahan utama adalah high end vit e. Tocotrienol vit e. . . Jom order warna mana menjadi pilihan? . . ๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Dah selamat landing di HQ. Boleh order sekarang. ๐Ÿ˜˜
.
.
OPEN PRE-ORDER NOWโ€ผ๏ธ
.
.
Bekas yang lebih exclusive, isipadu pun dah bertambah dari 3.2g ke 5g. Sekarang ada 7 warna yang gojes!
.
Sekarang dah upgrade bahan utama adalah high end vit e. Tocotrienol vit e.
.
.
Jom order warna mana menjadi pilihan? .
.
๐Ÿ“ฒ 011-19801094
Dah selamat landing di HQ. Boleh order sekarang. ๐Ÿ˜˜ . . OPEN PRE-ORDER NOWโ€ผ๏ธ . . Bekas yang lebih exclusive, isipadu pun dah bertambah dari 3.2g ke 5g. Sekarang ada 7 warna yang gojes! . Sekarang dah upgrade bahan utama adalah high end vit e. Tocotrienol vit e. . . Jom order warna mana menjadi pilihan? . . ๐Ÿ“ฒ 011-19801094
-  Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
- Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
-  Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
- Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
-  Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
- Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
-  Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
- Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
-  Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
- Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
-  Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
- Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
-  Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜
- Cantikkkkkk tak? ๐Ÿ˜