an online Instagram web viewer

#bibirhitam medias

Photos

Ehh!

Kenai dak sapa tu?? Macam Nisa lah! Memang Nisa laa hampa.

Tunggu #ratukalajengking pula tau, diorang pun pakai SISTHO Lipmatte.

Retis pun dah cuba, awak semua tak nak ke? Jom dapatkan untuk hari raya sebelum terlambat.

Direct DM atau whatsapp ke nombor 013-9187628 sekarang.

#sisthocosmetic #sistho #thebeautyhackskelantan #gorgeous #bibirkering #bibirkusam #bibirhitam #bibirmenawan
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU #faraalipbutter in ORCHID VANILLA?
.
ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas!
.
🌸Argan Oil

nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan.
.
🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.
. 
#faraalipbutter #bibircantik #bibirlembab #bibirsihat #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterstudentprice ️ #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #faraalipbutteripoh #faraalipbutterminiagentipoh
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU #faraalipbutter  in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas! . 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . #faraalipbutter  #bibircantik  #bibirlembab  #bibirsihat  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterstudentprice  ️ #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #faraalipbutteripoh  #faraalipbutterminiagentipoh 
Sebelum ni LEBAM & BENGKAK MATA DAH RUPE APA DAH. hmmm.
.
Pakai AQUA EYE BALM terus dah kurang. Pasni make up confident.
.
EYEBAG HILANG SEKELIP MATA JEEE WAK..
.
Bukan saja eyebag je, AQUA EYEBALM boleh dijadikan base make up.
.
Pastu as a krim malam untuk segarkan muka pun boleh. Multifunction sangat kan krim ni?
.
*Aqua Eye Balm* *rumus khas untuk masalah mata*
💕Dark circle 💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging *Antara bahan bahan tiptop*
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes .

RM45.90

Whatsapp
0145005452

#eyebag#bijikolestrol#moisturizer#makeupbase#matapanda#matalebam#lingkarangelapbawahmata#darkcircle#kulitkusam#kulitkering#pelembapmuka#mukakusam#jerawat#parutjerawat#kecutkanjerawat#aquaeyebalm#magicscrub#scrubmuka#bibirhitam#bibirlebam#bibirgelap#bibirkering #candylips#matalebamtakcukuptidur#mataletih#kusam#moisturizergelmurah#hilangkanparut#parutjerawat
Sebelum ni LEBAM & BENGKAK MATA DAH RUPE APA DAH. hmmm. . Pakai AQUA EYE BALM terus dah kurang. Pasni make up confident. . EYEBAG HILANG SEKELIP MATA JEEE WAK.. . Bukan saja eyebag je, AQUA EYEBALM boleh dijadikan base make up. . Pastu as a krim malam untuk segarkan muka pun boleh. Multifunction sangat kan krim ni? . *Aqua Eye Balm* *rumus khas untuk masalah mata* 💕Dark circle 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging *Antara bahan bahan tiptop* ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . RM45.90 Whatsapp 0145005452 #eyebag #bijikolestrol #moisturizer #makeupbase #matapanda #matalebam #lingkarangelapbawahmata #darkcircle #kulitkusam #kulitkering #pelembapmuka #mukakusam #jerawat #parutjerawat #kecutkanjerawat #aquaeyebalm #magicscrub #scrubmuka #bibirhitam #bibirlebam #bibirgelap #bibirkering  #candylips #matalebamtakcukuptidur #mataletih #kusam #moisturizergelmurah #hilangkanparut #parutjerawat 
Nak tak bibir dioles lipcream yang ada fungsi merawat bibir?
Lipcream yang bila diguna terasa sangat ringan, seolah olah tak sapu apa2 pun.
.
Yang paling best, bila lipcream tu non chemical, yang tak akan menghitamkan bibir and, sentiasa melembabkan bibir.
.
Nak ke nak ?? :-)
.
#dsfuraihalinda
#nenicempire #treatmentlipcream #bibirlembab #bibirkering #bibirhitam #nonchemicalproduct #halalbyjakim
Strawberry 🍓 
IDR: 28.000💋

Lipscrub dengan rasa strawberry memberi kesan pink pada bibir setelah menggunakannya, selain itu bibir kalian akan terasa lembab 🍓.
Lipscrub jika digosokkan pada bibir akan mengelupaskan lapisan luar bibir Anda. 
Scrub bibir dibuat manis, agar terasa nyaman, dan tak masalah jika tertelan, karena bahan-bahan yang digunakan pun aman.❄️ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#scrubbibir #scrubbibirmurah #scrubbibirhitam #scrubbibiralami #scrub #perawatanbibirhitam #perawatanbibiralami #perawatanbibir #bibirhitam #perawatanaman #perawatanalami #bersiinkomedo #mukakinclong #lulurmurah #giveawayindonesia #komedomembandel #jualmaskerjerawat #perawatanalami #maskerwajah #perawatanwajah #perawatan #perawatanmuka
Strawberry 🍓 IDR: 28.000💋 Lipscrub dengan rasa strawberry memberi kesan pink pada bibir setelah menggunakannya, selain itu bibir kalian akan terasa lembab 🍓. Lipscrub jika digosokkan pada bibir akan mengelupaskan lapisan luar bibir Anda. Scrub bibir dibuat manis, agar terasa nyaman, dan tak masalah jika tertelan, karena bahan-bahan yang digunakan pun aman.❄️ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrubbibirhitam  #scrubbibiralami  #scrub  #perawatanbibirhitam  #perawatanbibiralami  #perawatanbibir  #bibirhitam  #perawatanaman  #perawatanalami  #bersiinkomedo  #mukakinclong  #lulurmurah  #giveawayindonesia  #komedomembandel  #jualmaskerjerawat  #perawatanalami  #maskerwajah  #perawatanwajah  #perawatan  #perawatanmuka 
Keuntungan scrub bibir 🍯
Kulit mati di bibir Anda akan terangkat, sehingga lapisan keras pada bibir hilang digantikan dengan lapisan baru yang terasa lembut, halus dan kenyal😍
Jika Anda memakai lipstik matte, pecah-pecah pada bibir Anda akan sedikit tersamarkan, yang tertinggal hanya garis-garis halus bibir💋.
Kosmetik bibir seperti lipstick, lip liner, dan lip gloss yang Anda pakai juga akan tahan lama💄.
Tidak perlu khawatir bibir Anda akan terasa kering setelah melakukan scrubbing karena faktanya bibir Anda akan terasa lebih lembap, dan dapat menyerap pelembap lebih lama.

#scrubbibir #scrubbibirmurah #scrubbibirhitam #scrubbibiralami #scrub #perawatanbibirhitam #perawatanbibiralami #perawatanbibir #bibirhitam #perawatanaman #perawatanalami #bersiinkomedo #mukakinclong #lulurmurah #giveawayindonesia #komedomembandel #jualmaskerjerawat #perawatanalami #maskerwajah #perawatanwajah #perawatan #perawatanmuka
Keuntungan scrub bibir 🍯 Kulit mati di bibir Anda akan terangkat, sehingga lapisan keras pada bibir hilang digantikan dengan lapisan baru yang terasa lembut, halus dan kenyal😍 Jika Anda memakai lipstik matte, pecah-pecah pada bibir Anda akan sedikit tersamarkan, yang tertinggal hanya garis-garis halus bibir💋. Kosmetik bibir seperti lipstick, lip liner, dan lip gloss yang Anda pakai juga akan tahan lama💄. Tidak perlu khawatir bibir Anda akan terasa kering setelah melakukan scrubbing karena faktanya bibir Anda akan terasa lebih lembap, dan dapat menyerap pelembap lebih lama. #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrubbibirhitam  #scrubbibiralami  #scrub  #perawatanbibirhitam  #perawatanbibiralami  #perawatanbibir  #bibirhitam  #perawatanaman  #perawatanalami  #bersiinkomedo  #mukakinclong  #lulurmurah  #giveawayindonesia  #komedomembandel  #jualmaskerjerawat  #perawatanalami  #maskerwajah  #perawatanwajah  #perawatan  #perawatanmuka 
Moisture Renewing Gel Mask... dengan sekali pakai boleh nampak dah result
.
.
✅ Bole pakai as Mask for 10 minutes OR boleh apply as SLEEPING MASK ( Mask tidur)
.
.
Apa yang best pasal mask ni?
.
✅ Elok untuk melembapkan kulit yang kering
✅ Kulit akan berasa sangat lembap
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Purifies
✅ Nourishes
✅ Calms
✅ Menganjalkan kulit
✅ Melembutkan
✅ Melicinkan kulit
✅ Mengecilkan pori
.
Jom cantik before raya!! sempat ni... ada sebulan lagiii! 😍
.
Whatsapp Naff (Link at bio)
.
#kulitnormal #kulitkering #kulitkombinasi #kulitberjerawat
#kulitbermasalah #skincaremalaysia #sayajualskincare #foundationmurah #sayajualkosmetik #igkosmetikmurah #produkkecantikan #kulitcerah #putihpinkish #nakcantikcarisaya #jomcantik #letscantik #putihgebu #kulitanjal #antikedutan #bintikhitam #mampumilik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaarmalaysia #kolagen #kulitsensitif #bibirhitam #bibirkering ##bibirgelap #skincarehalal
Moisture Renewing Gel Mask... dengan sekali pakai boleh nampak dah result . . ✅ Bole pakai as Mask for 10 minutes OR boleh apply as SLEEPING MASK ( Mask tidur) . . Apa yang best pasal mask ni? . ✅ Elok untuk melembapkan kulit yang kering ✅ Kulit akan berasa sangat lembap ✅ Mengecutkan jerawat ✅ Purifies ✅ Nourishes ✅ Calms ✅ Menganjalkan kulit ✅ Melembutkan ✅ Melicinkan kulit ✅ Mengecilkan pori . Jom cantik before raya!! sempat ni... ada sebulan lagiii! 😍 . Whatsapp Naff (Link at bio) . #kulitnormal  #kulitkering  #kulitkombinasi  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #foundationmurah  #sayajualkosmetik  #igkosmetikmurah  #produkkecantikan  #kulitcerah  #putihpinkish  #nakcantikcarisaya  #jomcantik  #letscantik  #putihgebu  #kulitanjal  #antikedutan  #bintikhitam  #mampumilik  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazaarmalaysia  #kolagen  #kulitsensitif  #bibirhitam  #bibirkering  ##bibirgelap  #skincarehalal 
TUKAR LIPMATTE KECING TIKUS PADA YANG MERAWAT BIBIR💋
.
pilihan cik tin semestinye SOBELLA, primeum ingredient MADU ASLI, vitamin c, argan oil untuk merawat bibir kusam dan kering.
.
.
Dijamin texture setaraf INTERNATIONAL, tapi harga tempatan yang mampu milik. Lulus KKM lagi tau.😘
.
.
Ready stok
Ws 013.9103982
Ws 013.9103982
.
RM 40, promosi RM 38 only
PROMOSI, 3 pcs PERCUMA POS
TUKAR LIPMATTE KECING TIKUS PADA YANG MERAWAT BIBIR💋 . pilihan cik tin semestinye SOBELLA, primeum ingredient MADU ASLI, vitamin c, argan oil untuk merawat bibir kusam dan kering. . . Dijamin texture setaraf INTERNATIONAL, tapi harga tempatan yang mampu milik. Lulus KKM lagi tau.😘 . . Ready stok Ws 013.9103982 Ws 013.9103982 . RM 40, promosi RM 38 only PROMOSI, 3 pcs PERCUMA POS
TUKAR LIPMATTE KECING TIKUS PADA YANG MERAWAT BIBIR💋
.
pilihan cik tin semestinye SOBELLA, primeum ingredient MADU ASLI, vitamin c, argan oil untuk merawat bibir kusam dan kering.
.
.
Dijamin texture setaraf INTERNATIONAL, tapi harga tempatan yang mampu milik. Lulus KKM lagi tau.😘
.
.
Ready stok
Ws 013.9103982
Ws 013.9103982
.
RM 40, promosi RM 38 only
PROMOSI, 3 pcs PERCUMA POS
TUKAR LIPMATTE KECING TIKUS PADA YANG MERAWAT BIBIR💋 . pilihan cik tin semestinye SOBELLA, primeum ingredient MADU ASLI, vitamin c, argan oil untuk merawat bibir kusam dan kering. . . Dijamin texture setaraf INTERNATIONAL, tapi harga tempatan yang mampu milik. Lulus KKM lagi tau.😘 . . Ready stok Ws 013.9103982 Ws 013.9103982 . RM 40, promosi RM 38 only PROMOSI, 3 pcs PERCUMA POS
Masih mencari lipmatte raya, nak kod color selamat? NUDE? EARTHBROWN kan ado .
.
.
Ready stok
Ws 0139103982
Ws 0139103982
Masih mencari lipmatte raya, nak kod color selamat? NUDE? EARTHBROWN kan ado . . . Ready stok Ws 0139103982 Ws 0139103982
#lipcare #berlcosmetics #liptreatment #bibirkering #bibirhitam #bibirpecah #sariawan #bibirkeringpecah #bibirsexy #bibirmerah #bibirsehat.
.
Semangat ya kak hari ini. Meski puasa harus tetap tampil keceh donk yang namanya cewe hehehe..
.
Aku bbrp hari ini sempat BeTe gara2 bibir aku kering, pecah2, jd hitam dan kalo dikasi lipstick jadi seret2 ga halus, huufft😤
.
Temen aku bilang bibir harus di kasi lipcare selama puasa gini & banyakin minum air putih saat sahur dan berbuka. Juga banyak buah & sayur. Nah, aku ga terlalu suka buah n sayur sih hehehe...
.
Pikir punya pikir akhirnya beli deh lipcare ini. Pertama kali liat kemasanny simpel, super lucu, ga berbau en ringan lah buat masuk ke pouch make up aku.
.
Pas pemakaian pertama bibir terasa lembab, pecah2 berkurang, kenyal dan halus jadi lipstick nya bisa nempel lbh lama dan bibirku ga berkerut2 pas pake lipstik aku yg matte.
.
Yg asiknya lagi warna bibirku jadi lbh cerah ga terlalu hitam akibat lipstick yg aku pake.
.
Jadi sukaaa banget sama lipcare ini. .
Aku jadi bisa lebih enjoy blanja lipstick deh sampe ngiler2. Namanya perempuan kalo ga oles2 lipstick warna warni rasanya kan ga kecceh donk ya khaan..?
.
Ssssttt...jangan rame2 yah. Ntar banyak yg beli lipcare nya kehabisan stok loh sis..
.
Mumpung belom banyak yg tau buruan sis nyetok duluan. Ga nolak juga sih kalo mau DM..hihihi.
#lipcare  #berlcosmetics  #liptreatment  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirpecah  #sariawan  #bibirkeringpecah  #bibirsexy  #bibirmerah  #bibirsehat . . Semangat ya kak hari ini. Meski puasa harus tetap tampil keceh donk yang namanya cewe hehehe.. . Aku bbrp hari ini sempat BeTe gara2 bibir aku kering, pecah2, jd hitam dan kalo dikasi lipstick jadi seret2 ga halus, huufft😤 . Temen aku bilang bibir harus di kasi lipcare selama puasa gini & banyakin minum air putih saat sahur dan berbuka. Juga banyak buah & sayur. Nah, aku ga terlalu suka buah n sayur sih hehehe... . Pikir punya pikir akhirnya beli deh lipcare ini. Pertama kali liat kemasanny simpel, super lucu, ga berbau en ringan lah buat masuk ke pouch make up aku. . Pas pemakaian pertama bibir terasa lembab, pecah2 berkurang, kenyal dan halus jadi lipstick nya bisa nempel lbh lama dan bibirku ga berkerut2 pas pake lipstik aku yg matte. . Yg asiknya lagi warna bibirku jadi lbh cerah ga terlalu hitam akibat lipstick yg aku pake. . Jadi sukaaa banget sama lipcare ini. . Aku jadi bisa lebih enjoy blanja lipstick deh sampe ngiler2. Namanya perempuan kalo ga oles2 lipstick warna warni rasanya kan ga kecceh donk ya khaan..? . Ssssttt...jangan rame2 yah. Ntar banyak yg beli lipcare nya kehabisan stok loh sis.. . Mumpung belom banyak yg tau buruan sis nyetok duluan. Ga nolak juga sih kalo mau DM..hihihi.
Ini utk perawatan kulit normal dan kombinasi ya say... Order/konsul/join chat me👇
Wa 082138542343(klik link otmts di bio)
Line ID Rabiahcase
Pin BB SR4614HS

#jafra#jafrakosmetik#jafrahalal#jafrabpom#jafraskincare#jafraindonesia#jafrabanjarmasin#jafrabanjarbaru#jaframartapura#jafraperawatanharian#jafraperawatanmingguan#berjerawat#flekhitam#bibirhitam#eyeliner#foundation#bedak#jafralovers#mskerjafra#scrubjafra#lipstikjafra
Ini bukan sekedar lisptick, melainkan Lip treatment yang bisa menyehatkan bibirmu, bahkan membuatnya pink alami.. Bibir pecah-pecah, bisa dilembabkan dengan B Erl Lip Treatment ini .
.
.

Ada yang pernah ngerasain juga, Sariawan di bibir juga bisa terobati dengan mengoleskan ini..
.

Ditambah lagi, dengan ini kamu bisa membuat bibir pink alami, bibir hitam jadi hilang 😁 .
.
.
Info konsultasi & order
WA : 0852-1555-7487

#bibirkering #bibirlembab #bibirhitam #bibirsariawan
Ini bukan sekedar lisptick, melainkan Lip treatment yang bisa menyehatkan bibirmu, bahkan membuatnya pink alami.. Bibir pecah-pecah, bisa dilembabkan dengan B Erl Lip Treatment ini . . . Ada yang pernah ngerasain juga, Sariawan di bibir juga bisa terobati dengan mengoleskan ini.. . Ditambah lagi, dengan ini kamu bisa membuat bibir pink alami, bibir hitam jadi hilang 😁 . . . Info konsultasi & order WA : 0852-1555-7487 #bibirkering  #bibirlembab  #bibirhitam  #bibirsariawan 
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋
.
Good vibes only ❤❤❤
.
Siapa belum ada Faraa Lip Butter ? Haa rugi tauuu! Faraa Lip Butter bukan sahaja menyegarkan bibir tetapi juga merawat bibir supaya jadi lebih sihat dan lembab walaupun ketika berpuasaa 💋 FaraaLipButter menjadi peneman dikala bibir kering pucat lesuu. Jum dapatkan sekarang! 😘
.
Tambah2 lagi sekarang tengah PROMO FREE POSTAGE + 2 FREE GIFT bagi setiap pembelian tauuuu 😙
.
Nak order? Boleh whatsapp mira yaa.
.
Kalau nak COD pun bolehhh. Whatsapp ajer mira yeaa. 😘
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
#teamemayabeuty
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋 . Good vibes only ❤❤❤ . Siapa belum ada Faraa Lip Butter ? Haa rugi tauuu! Faraa Lip Butter bukan sahaja menyegarkan bibir tetapi juga merawat bibir supaya jadi lebih sihat dan lembab walaupun ketika berpuasaa 💋 FaraaLipButter menjadi peneman dikala bibir kering pucat lesuu. Jum dapatkan sekarang! 😘 . Tambah2 lagi sekarang tengah PROMO FREE POSTAGE + 2 FREE GIFT bagi setiap pembelian tauuuu 😙 . Nak order? Boleh whatsapp mira yaa. . Kalau nak COD pun bolehhh. Whatsapp ajer mira yeaa. 😘 . #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves  #teamemayabeuty 
Untuk membuat bibir sehat dan cerah diperlukan perawatn khusus bibir. 
1. LIP SCRUB 40rb.
2. LIP BALM 40rb. 
3. Krim bibir hitam 40rb. .
.
Pembelian langsung hub admin : .
📱WA 1: 081-331-967799
📱WA 2: 0857-5555-8374 .
📱LINE : @mpskincare2. .
.
.
#lipscrub #lipbalm #pemerahbibir #perawatanbibir #lippink #lippinkcare #skincare #krimpemerahbibir #bibirhitam
Because lips were never meant to be dry! protect your precious lippies with #faraalipbutter 💋 . .

Emang lagi syantik,tapi bukan sok syantik.syantik² gini hanya untuk dirimu😍 .

Nahhhh..nak bibir syantik,bibir mungil,bibir merah??ini tips untuk dapatkn bibir syantikkk😁semestinya harus miliki #faralipbutter ye!😉nak yakin diri mesti pakai #faralipbutter 💄 .

HARGA MASIH PROMO YE!😉 .

#faraalipbuttercaramelmint #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttermurah #faraalipbutter #organicbeauty #organic #mesrasolat #bibirpink #bibircantik #bibirhitam #sayajual #sayajualmurah #sayapakai
Because lips were never meant to be dry! protect your precious lippies with #faraalipbutter  💋 . . Emang lagi syantik,tapi bukan sok syantik.syantik² gini hanya untuk dirimu😍 . Nahhhh..nak bibir syantik,bibir mungil,bibir merah??ini tips untuk dapatkn bibir syantikkk😁semestinya harus miliki #faralipbutter  ye!😉nak yakin diri mesti pakai #faralipbutter  💄 . HARGA MASIH PROMO YE!😉 . #faraalipbuttercaramelmint  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterorchidvanilla  #faraalipbuttermurah  #faraalipbutter  #organicbeauty  #organic  #mesrasolat  #bibirpink  #bibircantik  #bibirhitam  #sayajual  #sayajualmurah  #sayapakai 
COTTON CANDY LIP SCRUB
.
.
Khas untuk anda yang ada ⤵️
✅kulit bibir menggelupas
✅kulit bibir hitam
✅kulit bibir keras
✅pakai #lipmatte jadi bercapuk
.
.
Ada tak anda mengalami bila pakai #lipmatte atau #lipstick  di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata?
.
.
Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tidak di buang! Nak tarik sakit kan? Sekarang, tak perlu risau sebab anda boleh guna #cottoncandylipscrub ini untuk membuang sel-sel kulit mati di bibir anda
.
.
#cottoncandylipscrub mengandungi ⤵️
✅premium fine sugar
✅honey
✅olive oil
.
.
Kebaikan #cottoncandylipscrub ⤵️
✅menanggalkan sel kulit mati
✅menjadikan bibir #pinkish
✅memperbaharui sel kulit bibir
✅melembutkan #bibir
.
.
Harga: RM15
Tidak termasuk Postage
.
.
Click link on bio to order .. direct #whatsapp
.
.
#sayajual #isell #lipscrub #murah #cheap #bibir #lip #kusam #bibirhitam #bazarpaknil #shawl #tudung #pencuci #kiss #cosmetics #sugarbelle #akusuka #samvalet #ss
COTTON CANDY LIP SCRUB . . Khas untuk anda yang ada ⤵️ ✅kulit bibir menggelupas ✅kulit bibir hitam ✅kulit bibir keras ✅pakai #lipmatte  jadi bercapuk . . Ada tak anda mengalami bila pakai #lipmatte  atau #lipstick  di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata? . . Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tidak di buang! Nak tarik sakit kan? Sekarang, tak perlu risau sebab anda boleh guna #cottoncandylipscrub  ini untuk membuang sel-sel kulit mati di bibir anda . . #cottoncandylipscrub  mengandungi ⤵️ ✅premium fine sugar ✅honey ✅olive oil . . Kebaikan #cottoncandylipscrub  ⤵️ ✅menanggalkan sel kulit mati ✅menjadikan bibir #pinkish  ✅memperbaharui sel kulit bibir ✅melembutkan #bibir  . . Harga: RM15 Tidak termasuk Postage . . Click link on bio to order .. direct #whatsapp  . . #sayajual  #isell  #lipscrub  #murah  #cheap  #bibir  #lip  #kusam  #bibirhitam  #bazarpaknil  #shawl  #tudung  #pencuci  #kiss  #cosmetics  #sugarbelle  #akusuka  #samvalet  #ss 
cantik sgt blusher tu di pipi sis ni kan. Nmpk sweet je.. warna pon sgt natural. Hari raya nnti mst nk nmpk cantik kan. Da pakai bju cantik2 mst kena hias muka bg cantik jugak 😊.
.
Siapa yg suka makeup simple.. blusher duo cheek ni sgt sesuai untuk anda tau. Ika da buat promo makeup flawless raya tau. Siapa minat meh pm ika 😊.
.
📞ika 0132779337
Marykay beauty consultant
...............................................
#marykaysetiaalam#marykayklang#bibirkering#bibirhitam#hantarankahwin#hadiahharijadi#hadiahulangtahun#pencucimukarterbaik#pencucimukatahanlama#penjagaankulitmuka#produkbebaskimia#matapanda#matasembap#garis2halusbawahmata#merawatmasalahjerawat#awetmuda#serummukaterbaik#perutjerawat#makeupmalaysiamurah#kulitkusam#pencucitahanlama#jeragat#skinvigoratebrush#sayajualmurah#produkkecantikan#siapanakcantik#berusmakeup#unisel#uitm#
cantik sgt blusher tu di pipi sis ni kan. Nmpk sweet je.. warna pon sgt natural. Hari raya nnti mst nk nmpk cantik kan. Da pakai bju cantik2 mst kena hias muka bg cantik jugak 😊. . Siapa yg suka makeup simple.. blusher duo cheek ni sgt sesuai untuk anda tau. Ika da buat promo makeup flawless raya tau. Siapa minat meh pm ika 😊. . 📞ika 0132779337 Marykay beauty consultant ............................................... #marykaysetiaalam #marykayklang #bibirkering #bibirhitam #hantarankahwin #hadiahharijadi #hadiahulangtahun #pencucimukarterbaik #pencucimukatahanlama #penjagaankulitmuka #produkbebaskimia #matapanda #matasembap #garis2halusbawahmata #merawatmasalahjerawat #awetmuda #serummukaterbaik #perutjerawat #makeupmalaysiamurah #kulitkusam #pencucitahanlama #jeragat #skinvigoratebrush #sayajualmurah #produkkecantikan #siapanakcantik #berusmakeup #unisel #uitm #
Lipstick kegemaran ramai ni tau. Semi shine lisptick yg bru keluaran mary kay. Warna semua mengancam tau. Soft2 pastel gitu. Jom cantik bersama2 di og hari dgn semi shine mary kay ni.. mmg cenggini 👍💖.
.
📞ika 0132779337
Marykay beauty consultant
...............................................
#marykaysetiaalam#marykayklang#bibirkering#bibirhitam#hantarankahwin#hadiahharijadi#hadiahulangtahun#pencucimukarterbaik#pencucimukatahanlama#penjagaankulitmuka#produkbebaskimia#matapanda#matasembap#garis2halusbawahmata#merawatmasalahjerawat#awetmuda#serummukaterbaik#perutjerawat#makeupmalaysiamurah#kulitkusam#pencucitahanlama#jeragat#skinvigoratebrush#sayajualmurah#produkkecantikan#siapanakcantik#berusmakeup#unisel#uitm#
Lipstick kegemaran ramai ni tau. Semi shine lisptick yg bru keluaran mary kay. Warna semua mengancam tau. Soft2 pastel gitu. Jom cantik bersama2 di og hari dgn semi shine mary kay ni.. mmg cenggini 👍💖. . 📞ika 0132779337 Marykay beauty consultant ............................................... #marykaysetiaalam #marykayklang #bibirkering #bibirhitam #hantarankahwin #hadiahharijadi #hadiahulangtahun #pencucimukarterbaik #pencucimukatahanlama #penjagaankulitmuka #produkbebaskimia #matapanda #matasembap #garis2halusbawahmata #merawatmasalahjerawat #awetmuda #serummukaterbaik #perutjerawat #makeupmalaysiamurah #kulitkusam #pencucitahanlama #jeragat #skinvigoratebrush #sayajualmurah #produkkecantikan #siapanakcantik #berusmakeup #unisel #uitm #
Special promo untuk anda semua.. ruhi sgt tak grab set promo ni sbb harga sgt2 murah tau. Huhu.
.
Harga kasih syg sgt ni untuk anda sempena bulan puasa ni. Siapa nk tau betapa bestnya set timewise anti aging ni. Meh pm ika ya. 😊.
.
📞ika 0132779337
Marykay beauty consultant
...............................................
#marykaysetiaalam#marykayklang#bibirkering#bibirhitam#hantarankahwin#hadiahharijadi#hadiahulangtahun#pencucimukarterbaik#pencucimukatahanlama#penjagaankulitmuka#produkbebaskimia#matapanda#matasembap#garis2halusbawahmata#merawatmasalahjerawat#awetmuda#serummukaterbaik#perutjerawat#makeupmalaysiamurah#kulitkusam#pencucitahanlama#jeragat#skinvigoratebrush#sayajualmurah#produkkecantikan#siapanakcantik#berusmakeup#unisel#uitm#
Special promo untuk anda semua.. ruhi sgt tak grab set promo ni sbb harga sgt2 murah tau. Huhu. . Harga kasih syg sgt ni untuk anda sempena bulan puasa ni. Siapa nk tau betapa bestnya set timewise anti aging ni. Meh pm ika ya. 😊. . 📞ika 0132779337 Marykay beauty consultant ............................................... #marykaysetiaalam #marykayklang #bibirkering #bibirhitam #hantarankahwin #hadiahharijadi #hadiahulangtahun #pencucimukarterbaik #pencucimukatahanlama #penjagaankulitmuka #produkbebaskimia #matapanda #matasembap #garis2halusbawahmata #merawatmasalahjerawat #awetmuda #serummukaterbaik #perutjerawat #makeupmalaysiamurah #kulitkusam #pencucitahanlama #jeragat #skinvigoratebrush #sayajualmurah #produkkecantikan #siapanakcantik #berusmakeup #unisel #uitm #
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋
.
Kulit di bahagian bibir adalah sgt sensitif, perlu dijaga dengan baik supaya bibir tidak terdedah dgn bahan kimia bahaya yg boleh merosakkan bibir.
.
Masalah utama bibir adalah seperti hilang kelembapan semulajadi, bibir kekeringan, warna bibir beransur pucat dan lesu dan mengalami symptom bibir hitam.
.
Alhamdullilah begitu ramai positive feedback yg kami terima selepas memakai Faraa Antioxidant Lip Butter. InshaAllah kami akan cuba kembalikan kecantikan semulajadi bibir anda dgn bahan bahan yg 100% natural ini 💋 terima kasih semua!
.
Now dah tak ada alasan dah uolss taknak cuba rasai sendiri kehebatan & keistimewaan #faraalipbutter  ni okeh? 😉
.
Faraa Antioxidant Lip Butter created by farahanimrazak 100% Natural & KKM Approved. 🤗
.
#faraalipbutterampang #farahanimrazak #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #faraalipbuttermurah #sayajual #sayapakai #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #lipbalm #lipbutter #lipmatte #bibirpink #bibircantik #bibirhitam #antioxidant
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋 . Kulit di bahagian bibir adalah sgt sensitif, perlu dijaga dengan baik supaya bibir tidak terdedah dgn bahan kimia bahaya yg boleh merosakkan bibir. . Masalah utama bibir adalah seperti hilang kelembapan semulajadi, bibir kekeringan, warna bibir beransur pucat dan lesu dan mengalami symptom bibir hitam. . Alhamdullilah begitu ramai positive feedback yg kami terima selepas memakai Faraa Antioxidant Lip Butter. InshaAllah kami akan cuba kembalikan kecantikan semulajadi bibir anda dgn bahan bahan yg 100% natural ini 💋 terima kasih semua! . Now dah tak ada alasan dah uolss taknak cuba rasai sendiri kehebatan & keistimewaan #faraalipbutter  ni okeh? 😉 . Faraa Antioxidant Lip Butter created by farahanimrazak 100% Natural & KKM Approved. 🤗 . #faraalipbutterampang  #farahanimrazak  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttermurah  #sayajual  #sayapakai  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #lipbalm  #lipbutter  #lipmatte  #bibirpink  #bibircantik  #bibirhitam  #antioxidant 
LIPSCRUB💋
Scrub bibir yang berfungsi.
• membersihkan bibir dari sisa lipstik.
• melembabkan bibir.
• mengangkat kulit kering ( kulit mati) di bagian bibir.
• mencerahkan warna bibir

Stawberry🍓 & chocolate 🍫: 28.000
Honey : 23.000 🍯

Semua kompisi aman tidak ada campuran bahan kimia/ pengawet / petrolleum jelly sama sekali.

#scrubbibir #scrubbibirmurah #scrubbibirhitam #scrubbibiralami #scrub #perawatanbibirhitam #perawatanbibiralami #perawatanbibir #bibirhitam #perawatanaman #perawatanalami #bersiinkomedo #mukakinclong #lulurmurah #giveawayindonesia #komedomembandel #jualmaskerjerawat
LIPSCRUB💋 Scrub bibir yang berfungsi. • membersihkan bibir dari sisa lipstik. • melembabkan bibir. • mengangkat kulit kering ( kulit mati) di bagian bibir. • mencerahkan warna bibir Stawberry🍓 & chocolate 🍫: 28.000 Honey : 23.000 🍯 Semua kompisi aman tidak ada campuran bahan kimia/ pengawet / petrolleum jelly sama sekali. #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrubbibirhitam  #scrubbibiralami  #scrub  #perawatanbibirhitam  #perawatanbibiralami  #perawatanbibir  #bibirhitam  #perawatanaman  #perawatanalami  #bersiinkomedo  #mukakinclong  #lulurmurah  #giveawayindonesia  #komedomembandel  #jualmaskerjerawat 
Swipe to see the colour on the lips! .
.
Jom gegojes raya ni. RM45 only tau.
.
.
Dengan Furaiha anda bukan hanya membeli semata mata rona warna untuk bibir anda, malah anda sebenarnya membeli kepuasan sesuai kualiti. .
.
Cuba dulu sekurangnya satu, pasti jatuh cinta lagi! 
#saleraya2018 #lipcream #lipmatte #promoraya2018 #bibirmerekah #bibirhitam #bibirgelap #merawatbibir #mengelupas #bibirlembab
LIPSCRUB💋
Scrub bibir yang berfungsi.
• membersihkan bibir dari sisa lipstik.
• melembabkan bibir.
• mengangkat kulit kering ( kulit mati) di bagian bibir.
• mencerahkan warna bibir

Strawberry🍓 & chocolate 🍫: 28.000
Honey : 23.000 🍯

Semua kompisi aman tidak ada campuran bahan kimia/ pengawet / petrolleum jelly sama sekali.

#scrubbibir #scrubbibirmurah #scrubbibirhitam #scrubbibiralami #scrub #perawatanbibirhitam #perawatanbibiralami #perawatanbibir #bibirhitam #perawatanaman #perawatanalami #bersiinkomedo #mukakinclong #lulurmurah #giveawayindonesia #komedomembandel #jualmaskerjerawat
LIPSCRUB💋 Scrub bibir yang berfungsi. • membersihkan bibir dari sisa lipstik. • melembabkan bibir. • mengangkat kulit kering ( kulit mati) di bagian bibir. • mencerahkan warna bibir Strawberry🍓 & chocolate 🍫: 28.000 Honey : 23.000 🍯 Semua kompisi aman tidak ada campuran bahan kimia/ pengawet / petrolleum jelly sama sekali. #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #scrubbibirhitam  #scrubbibiralami  #scrub  #perawatanbibirhitam  #perawatanbibiralami  #perawatanbibir  #bibirhitam  #perawatanaman  #perawatanalami  #bersiinkomedo  #mukakinclong  #lulurmurah  #giveawayindonesia  #komedomembandel  #jualmaskerjerawat 
Ouh cantiknyaaaa Baby Muah nii! Siapa peminat nude kaler? Korang boleh dah masuk meminang shade nii ❤
.
Free postage dekat Shopee, click link dekat bio yaaa
Ouh cantiknyaaaa Baby Muah nii! Siapa peminat nude kaler? Korang boleh dah masuk meminang shade nii ❤ . Free postage dekat Shopee, click link dekat bio yaaa
Bibir pink cantik , sihat semilajadi dengan faraalipbutter...
.
Tak payah beli lipstick lain dah 😍😍😍
" JIMAT DUIT SEBAB FARAALIPBUTTER TAHAN LAMA TAU "
.
Dengan hanya RM55 , tahan berbulan-bulan...
Saya start pakai dari bulan 11 tahun lepas , nih masih boleh guna lagi tau 😀😀😀
.

Whatsapp ☎ 0139412792
💌 POS SELURUH MALAYSIA
🚗 COD SEKITAR TERENGGANU

#faraalipbutter
#farahanimrazak 
#faraalipbutterantioxcidant 
#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutteragent 
#faraalipbutterterengganu 
#faraalipbutterkualaterengganu 
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #caramelmint#orchidvanilla
#lipbutter#lipbalm#organic
#luluskkm#noparaben
#semulajadi#mesrawuduk
#mesrasolat
#bibirgelap#bibirhitam
#bibirlesu
#codterengganu
#codsekitarterengganu
#posseluruhmalaysia📮📮
#bazaarpaknilmakeup
Bibir pink cantik , sihat semilajadi dengan faraalipbutter... . Tak payah beli lipstick lain dah 😍😍😍 " JIMAT DUIT SEBAB FARAALIPBUTTER TAHAN LAMA TAU " . Dengan hanya RM55 , tahan berbulan-bulan... Saya start pakai dari bulan 11 tahun lepas , nih masih boleh guna lagi tau 😀😀😀 . Whatsapp ☎ 0139412792 💌 POS SELURUH MALAYSIA 🚗 COD SEKITAR TERENGGANU #faraalipbutter  #farahanimrazak  #faraalipbutterantioxcidant  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteragent  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #caramelmint #orchidvanilla  #lipbutter #lipbalm #organic  #luluskkm #noparaben  #semulajadi #mesrawuduk  #mesrasolat  #bibirgelap #bibirhitam  #bibirlesu  #codterengganu  #codsekitarterengganu  #posseluruhmalaysia 📮📮 #bazaarpaknilmakeup 
Sebelum ni LEBAM & BENGKAK MATA DAH RUPE APA DAH. hmmm.
.
Pakai AQUA EYE BALM terus dah kurang. Pasni make up confident.
.
EYEBAG HILANG SEKELIP MATA JEEE WAK..
.
Bukan saja eyebag je, AQUA EYEBALM boleh dijadikan base make up.
.
Pastu as a krim malam untuk segarkan muka pun boleh. Multifunction sangat kan krim ni?
.
*Aqua Eye Balm* *rumus khas untuk masalah mata*
💕Dark circle 💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging *Antara bahan bahan tiptop*
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes .

RM45.90

Whatsapp
0145005452

#eyebag#bijikolestrol#moisturizer#makeupbase#matapanda#matalebam#lingkarangelapbawahmata#darkcircle#kulitkusam#kulitkering#pelembapmuka#mukakusam#jerawat#parutjerawat#kecutkanjerawat#aquaeyebalm#magicscrub#scrubmuka#bibirhitam#bibirlebam#bibirgelap#bibirkering #candylips#matalebamtakcukuptidur#mataletih#kusam#moisturizergelmurah#hilangkanparut#parutjerawat
Sebelum ni LEBAM & BENGKAK MATA DAH RUPE APA DAH. hmmm. . Pakai AQUA EYE BALM terus dah kurang. Pasni make up confident. . EYEBAG HILANG SEKELIP MATA JEEE WAK.. . Bukan saja eyebag je, AQUA EYEBALM boleh dijadikan base make up. . Pastu as a krim malam untuk segarkan muka pun boleh. Multifunction sangat kan krim ni? . *Aqua Eye Balm* *rumus khas untuk masalah mata* 💕Dark circle 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging *Antara bahan bahan tiptop* ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . RM45.90 Whatsapp 0145005452 #eyebag #bijikolestrol #moisturizer #makeupbase #matapanda #matalebam #lingkarangelapbawahmata #darkcircle #kulitkusam #kulitkering #pelembapmuka #mukakusam #jerawat #parutjerawat #kecutkanjerawat #aquaeyebalm #magicscrub #scrubmuka #bibirhitam #bibirlebam #bibirgelap #bibirkering  #candylips #matalebamtakcukuptidur #mataletih #kusam #moisturizergelmurah #hilangkanparut #parutjerawat 
PERHATIKAN TUTORIAL CARA MERAWAT BIBIR DENGAN PRODUK MP SKIN CARE. .
.
.
Pembelian produk bisa langsung hub admin :
Pembelian langsung hub admin : .
📱WA 1: 081-331-967799
📱WA 2: 0857-5555-8374 .
📱LINE : @mpskincare2. .
.
.
#lipscrub #lipbalm #pemerahbibir #perawatanbibir #lippink #lippinkcare #skincare #krimpemerahbibir #bibirhitam #bibirmerah #fillerbibir #filler
Untuk membuat bibir sehat dan cerah diperlukan perawatn khusus bibir. 
1. LIP SCRUB 40rb.
2. LIP BALM 40rb. 
3. Krim bibir hitam 40rb. .
.
Pembelian langsung hub admin : .
📱WA 1: 081-331-967799
📱WA 2: 0857-5555-8374 .
📱LINE : @mpskincare2. .
.
.
#lipscrub #lipbalm #pemerahbibir #perawatanbibir #lippink #lippinkcare #skincare #krimpemerahbibir #bibirhitam
#faraalipbutter MASIH ADA PROMO!!😉😉
DAPATKAN SEGERA!! .

pening xtau nk #orchidvanilla atau #caramelmint ?? .
beli dua² pn boleh..😁dua² best tau!nk tau best ke x kena la cuba.. .

Wasap Rai ye!😉 Rm55 dan postage kita tanggung ye!

#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #faraalipbuttermurah #faraalipbutter #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercaramelmint #sayajual #sayapakai #sayajualmurah #organicbeauty #mesrasolat #bibirpink #bibircantik #bibirhitam #organic
#faraalipbutter  MASIH ADA PROMO!!😉😉 DAPATKAN SEGERA!! . pening xtau nk #orchidvanilla  atau #caramelmint  ?? . beli dua² pn boleh..😁dua² best tau!nk tau best ke x kena la cuba.. . Wasap Rai ye!😉 Rm55 dan postage kita tanggung ye! #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttermurah  #faraalipbutter  #faraalipbutterorchidvanilla  #faraalipbuttercaramelmint  #sayajual  #sayapakai  #sayajualmurah  #organicbeauty  #mesrasolat  #bibirpink  #bibircantik  #bibirhitam  #organic 
@faraalipbutter in Caramel Mint utk yg manis manis semanis wajahmu.
.
Siapa nak cuba FaraaLipButter yang best ni tapi taknak bayar postage?? Haa meh la order ngan Wani sebab Wani nak belanja uolss postage. Bukan setakat postage je maya nak belanja tapi nak bagi  2 FREE GIFT yang comel jugak tau kat uolss bagi setiap pembelian faraalipbutter nie dengan Mayaaa 😍😍😍
.
Jum jum order ngan Wanii
RM55 + FREE POSTAGE + 2 FREE GIFT uolsss.
.
Limited offer je tau nie.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
@faraalipbutter in Caramel Mint utk yg manis manis semanis wajahmu. . Siapa nak cuba FaraaLipButter yang best ni tapi taknak bayar postage?? Haa meh la order ngan Wani sebab Wani nak belanja uolss postage. Bukan setakat postage je maya nak belanja tapi nak bagi 2 FREE GIFT yang comel jugak tau kat uolss bagi setiap pembelian faraalipbutter nie dengan Mayaaa 😍😍😍 . Jum jum order ngan Wanii RM55 + FREE POSTAGE + 2 FREE GIFT uolsss. . Limited offer je tau nie. . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Sebarang pembelian faraalipbutter akan dapat FREEPOSTAGE dan juga SPECIAL FREEGIFT dari #teamkakteh.
Juga RM1 dari setiap pembelian faraalipbutter akan didermakan pada tabung amal.
.
Membeli sambil beramal.
Jom dapatkan sekarang faraalipbutter supaya raya nanti dah tiada masalah bibir. Semua cantik je di hari raya. 😘
.
Untuk order, DM/Whatsapp @faraalipbutter.trg +60144055897
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbykakteh #teamkakteh #faraalipbutterterengganu #faraalipbutter #beauty #natural #naturalbeauty #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirkusam #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterkualanerus #organic #mesrasolat #mesrawuduk #luluskkm #beautiful #beauty #dropshipneeded #agenneeded #codkualaterengganu #codkualanerus #posseluruhmalaysia #bazarpaknil #kosmetik #promoraya #lebaran2018
Sebarang pembelian faraalipbutter akan dapat FREEPOSTAGE dan juga SPECIAL FREEGIFT dari #teamkakteh . Juga RM1 dari setiap pembelian faraalipbutter akan didermakan pada tabung amal. . Membeli sambil beramal. Jom dapatkan sekarang faraalipbutter supaya raya nanti dah tiada masalah bibir. Semua cantik je di hari raya. 😘 . Untuk order, DM/Whatsapp @faraalipbutter.trg +60144055897 . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbykakteh  #teamkakteh  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutter  #beauty  #natural  #naturalbeauty  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirkusam  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraalipbutterkualanerus  #organic  #mesrasolat  #mesrawuduk  #luluskkm  #beautiful  #beauty  #dropshipneeded  #agenneeded  #codkualaterengganu  #codkualanerus  #posseluruhmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetik  #promoraya  #lebaran2018 
CARAMEL MINT & ORCHID VANILLA ready stock..
.
Sebarang pembelian faraalipbutter akan dapat FREEPOSTAGE dan juga SPECIAL FREEGIFT dari #teamkakteh.
Juga RM1 dari setiap pembelian faraalipbutter akan didermakan pada tabung amal.
.
Membeli sambil beramal.
Jom dapatkan sekarang faraalipbutter supaya raya nanti dah tiada masalah bibir. Semua cantik je di hari raya. 😘
.
Untuk order, DM/Whatsapp @faraalipbutter.trg +60144055897
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbykakteh #teamkakteh #faraalipbutterterengganu #faraalipbutter #beauty #natural #naturalbeauty #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirkusam #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterkualanerus #organic #mesrasolat #mesrawuduk #luluskkm #beautiful #beauty #dropshipneeded #agenneeded #codkualaterengganu #codkualanerus #posseluruhmalaysia #bazarpaknil #kosmetik #promoraya #lebaran2018
CARAMEL MINT & ORCHID VANILLA ready stock.. . Sebarang pembelian faraalipbutter akan dapat FREEPOSTAGE dan juga SPECIAL FREEGIFT dari #teamkakteh . Juga RM1 dari setiap pembelian faraalipbutter akan didermakan pada tabung amal. . Membeli sambil beramal. Jom dapatkan sekarang faraalipbutter supaya raya nanti dah tiada masalah bibir. Semua cantik je di hari raya. 😘 . Untuk order, DM/Whatsapp @faraalipbutter.trg +60144055897 . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbykakteh  #teamkakteh  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutter  #beauty  #natural  #naturalbeauty  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirkusam  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraalipbutterkualanerus  #organic  #mesrasolat  #mesrawuduk  #luluskkm  #beautiful  #beauty  #dropshipneeded  #agenneeded  #codkualaterengganu  #codkualanerus  #posseluruhmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetik  #promoraya  #lebaran2018 
SISTHO COSMETICS 😍😍😍 Harga :
LIPMATTE- RM35 🌸(add postage RM8 SM & RM12 SS) 🌸

FOUNDATION- RM55 🌸(add postage RM8 SM & RM12 SS) 🌸

Berminat? 
Contact WhatsApp ⤵️ http://www.wasap.my//60133182826 
#lipmatte #lipmattetahanlama
#lipmatteselangor
#lipmatteputrajaya
#lipmattekl
#sistho #lipmattemenyerap
#sistholipmatte
#sisthofoundation
#lipstick #lipmattecantik
#bibircantik #bibirmungil
#bibirmenawan #bibirpucat
#bibirgelap #bibirhitam
#bibirmerekah #bibirkering
#sisthofoundationselangor
#fdsisthoseluruhmalaysia
#foundationgebu #foundationringan
#foundationuntukkulitberminyak
SISTHO COSMETICS 😍😍😍 Harga : LIPMATTE- RM35 🌸(add postage RM8 SM & RM12 SS) 🌸 FOUNDATION- RM55 🌸(add postage RM8 SM & RM12 SS) 🌸 Berminat? Contact WhatsApp ⤵️ http://www.wasap.my//60133182826 #lipmatte  #lipmattetahanlama  #lipmatteselangor  #lipmatteputrajaya  #lipmattekl  #sistho  #lipmattemenyerap  #sistholipmatte  #sisthofoundation  #lipstick  #lipmattecantik  #bibircantik  #bibirmungil  #bibirmenawan  #bibirpucat  #bibirgelap  #bibirhitam  #bibirmerekah  #bibirkering  #sisthofoundationselangor  #fdsisthoseluruhmalaysia  #foundationgebu  #foundationringan  #foundationuntukkulitberminyak 
Kita ni perempuan dalam rumah pun wajib bibir sihat berseri takkan nak pakai lipstick & lipmatte sepanjang masa ye dakkk? lagi lagi depan suami tersayang jangan lah bagi bibir tu pucat lesu, effect satu muka yaa. jangan marah suami kalau dia masam mencuka ajee.
.
makanya oles @faraalipbutter tak kira masa, sangat menyihatkan 100% natural memberi kesegaran 24 jam 💋
.
JOM whatsapp skrg untuk bibir cantik berseri!!wajib tau 😘 .
#faraalipbutterampang #farahanimrazak #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #faraalipbuttermurah #sayajual #sayapakai #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #lipbalm #lipbutter #lipmatte #bibirpink #bibircantik #bibirhitam #antioxidant
Kita ni perempuan dalam rumah pun wajib bibir sihat berseri takkan nak pakai lipstick & lipmatte sepanjang masa ye dakkk? lagi lagi depan suami tersayang jangan lah bagi bibir tu pucat lesu, effect satu muka yaa. jangan marah suami kalau dia masam mencuka ajee. . makanya oles @faraalipbutter tak kira masa, sangat menyihatkan 100% natural memberi kesegaran 24 jam 💋 . JOM whatsapp skrg untuk bibir cantik berseri!!wajib tau 😘 . #faraalipbutterampang  #farahanimrazak  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttermurah  #sayajual  #sayapakai  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #lipbalm  #lipbutter  #lipmatte  #bibirpink  #bibircantik  #bibirhitam  #antioxidant 
Sebelum ni LEBAM & BENGKAK MATA DAH RUPE APA DAH. hmmm.
.
Pakai AQUA EYE BALM terus dah kurang. Pasni make up confident.
.
EYEBAG HILANG SEKELIP MATA JEEE WAK..
.
Bukan saja eyebag je, AQUA EYEBALM boleh dijadikan base make up.
.
Pastu as a krim malam untuk segarkan muka pun boleh. Multifunction sangat kan krim ni?
.
*Aqua Eye Balm* *rumus khas untuk masalah mata*
💕Dark circle 💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging *Antara bahan bahan tiptop*
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes .

RM45.90

Whatsapp
0145005452

#eyebag#bijikolestrol#moisturizer#makeupbase#matapanda#matalebam#lingkarangelapbawahmata#darkcircle#kulitkusam#kulitkering#pelembapmuka#mukakusam#jerawat#parutjerawat#kecutkanjerawat#aquaeyebalm#magicscrub#scrubmuka#bibirhitam#bibirlebam#bibirgelap#bibirkering #candylips#matalebamtakcukuptidur#mataletih#kusam#moisturizergelmurah#hilangkanparut#parutjerawat
Sebelum ni LEBAM & BENGKAK MATA DAH RUPE APA DAH. hmmm. . Pakai AQUA EYE BALM terus dah kurang. Pasni make up confident. . EYEBAG HILANG SEKELIP MATA JEEE WAK.. . Bukan saja eyebag je, AQUA EYEBALM boleh dijadikan base make up. . Pastu as a krim malam untuk segarkan muka pun boleh. Multifunction sangat kan krim ni? . *Aqua Eye Balm* *rumus khas untuk masalah mata* 💕Dark circle 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging *Antara bahan bahan tiptop* ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . RM45.90 Whatsapp 0145005452 #eyebag #bijikolestrol #moisturizer #makeupbase #matapanda #matalebam #lingkarangelapbawahmata #darkcircle #kulitkusam #kulitkering #pelembapmuka #mukakusam #jerawat #parutjerawat #kecutkanjerawat #aquaeyebalm #magicscrub #scrubmuka #bibirhitam #bibirlebam #bibirgelap #bibirkering  #candylips #matalebamtakcukuptidur #mataletih #kusam #moisturizergelmurah #hilangkanparut #parutjerawat 
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?
.
ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan.
.
🌸Argan Oil

nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan.
.
🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.
.
WA +60166197279
.
#faraalipbutterampang #farahanimrazak #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #faraalipbuttermurah #sayajual #sayapakai #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #lipbalm #lipbutter #lipmatte #bibirpink #bibircantik #bibirhitam #antioxidant
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. . 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . WA +60166197279 . #faraalipbutterampang  #farahanimrazak  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttermurah  #sayajual  #sayapakai  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #lipbalm  #lipbutter  #lipmatte  #bibirpink  #bibircantik  #bibirhitam  #antioxidant 
Sebelum ni LEBAM & BENGKAK MATA DAH RUPE APA DAH. hmmm.
.
Pakai AQUA EYE BALM terus dah kurang. Pasni make up confident.
.
EYEBAG HILANG SEKELIP MATA JEEE WAK..
.
Bukan saja eyebag je, AQUA EYEBALM boleh dijadikan base make up.
.
Pastu as a krim malam untuk segarkan muka pun boleh. Multifunction sangat kan krim ni?
.
*Aqua Eye Balm* *rumus khas untuk masalah mata*
💕Dark circle 💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging *Antara bahan bahan tiptop*
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes .

RM45.90

Whatsapp
0145005452

#eyebag#bijikolestrol#moisturizer#makeupbase#matapanda#matalebam#lingkarangelapbawahmata#darkcircle#kulitkusam#kulitkering#pelembapmuka#mukakusam#jerawat#parutjerawat#kecutkanjerawat#aquaeyebalm#magicscrub#scrubmuka#bibirhitam#bibirlebam#bibirgelap#bibirkering #candylips#matalebamtakcukuptidur#mataletih#kusam#moisturizergelmurah#hilangkanparut#parutjerawat
Sebelum ni LEBAM & BENGKAK MATA DAH RUPE APA DAH. hmmm. . Pakai AQUA EYE BALM terus dah kurang. Pasni make up confident. . EYEBAG HILANG SEKELIP MATA JEEE WAK.. . Bukan saja eyebag je, AQUA EYEBALM boleh dijadikan base make up. . Pastu as a krim malam untuk segarkan muka pun boleh. Multifunction sangat kan krim ni? . *Aqua Eye Balm* *rumus khas untuk masalah mata* 💕Dark circle 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging *Antara bahan bahan tiptop* ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . RM45.90 Whatsapp 0145005452 #eyebag #bijikolestrol #moisturizer #makeupbase #matapanda #matalebam #lingkarangelapbawahmata #darkcircle #kulitkusam #kulitkering #pelembapmuka #mukakusam #jerawat #parutjerawat #kecutkanjerawat #aquaeyebalm #magicscrub #scrubmuka #bibirhitam #bibirlebam #bibirgelap #bibirkering  #candylips #matalebamtakcukuptidur #mataletih #kusam #moisturizergelmurah #hilangkanparut #parutjerawat 
After peel off lips micropigmentation.
Kami memakai teknik dan tinta dari eropa, sehingga dijamin no sakit, no bengkak, no bolong2. Cukup 1x sulam dan tahan sampai 1.5th loohh. 
Booking dan info:
Line bellisimo_house
Wa 085945192514 📍citra garden 3, jakarta barat
.
#sulambibir #sulambibirjakarta #sulambibirpromo #sulambibirmurah #sulambibircrystal #lipsmicropigmentation #sulambibirtangerang #sulambibirtanpasakit #sulambibirtanpabengkak #sulamalismurah #sulamalisjakarta #sulamalispromo #sulamalispromojakarta #sulamalisbagus #sulamalisbagusmurah #sulambibirbagus #bibirhitam #bibirpucat #sulambagus #sulammurah #sulampromo #sulambibirnatural #sulambibirkorea #sulambibirkristal #sulambibirnano #sulambibirpermanent #sulambibirmurahjakarta #sulamalismicroblading
After peel off lips micropigmentation. Kami memakai teknik dan tinta dari eropa, sehingga dijamin no sakit, no bengkak, no bolong2. Cukup 1x sulam dan tahan sampai 1.5th loohh. Booking dan info: Line bellisimo_house Wa 085945192514 📍citra garden 3, jakarta barat . #sulambibir  #sulambibirjakarta  #sulambibirpromo  #sulambibirmurah  #sulambibircrystal  #lipsmicropigmentation  #sulambibirtangerang  #sulambibirtanpasakit  #sulambibirtanpabengkak  #sulamalismurah  #sulamalisjakarta  #sulamalispromo  #sulamalispromojakarta  #sulamalisbagus  #sulamalisbagusmurah  #sulambibirbagus  #bibirhitam  #bibirpucat  #sulambagus  #sulammurah  #sulampromo  #sulambibirnatural  #sulambibirkorea  #sulambibirkristal  #sulambibirnano  #sulambibirpermanent  #sulambibirmurahjakarta  #sulamalismicroblading 
combo raya....combo.raya.....
combo.raya....combo.raya..!!!!!!
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Cc cream sunscreen SPF 15 bagus digunakan setiap hari kerna dpt melindungi kulit dr cahaya matahari ...
Mascara ni mmg nad suggest sgt !! Sbb best.. Eye liner menyerikan mata utk kelihatan besar. 
Remover ni bukan shj remove makeup tp ada collagen utk menganjalkan kulit mata dan rawat oil seed mata tau 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 wajib guna sbhg dr rutin penjagaan wajah..... Bagus pilihan AKAK ni 😃😃😃 wasap.my/60103662673/promo

#marykaysetiaalam #marykayklang#bibirkering #bibirhitam#hantarankahwin #hadiahharijadi #hadiahulangtahun #pencucimukarterbaik #pencucimukatahanlama #penjagaankulitmuka #produkbebaskimia #matapanda#matasembap #garis2halusbawahmata #merawatmasalahjerawat #awetmudab #serummukaterbaik #perutjerawat #makeupmalaysiamurah #wangsamaju #pencucitahanlama #jeragat #skinvigoratebrush #sayajualmurah#produkkecantikan #siapanakcantik #berusmakeup #unisel #uitmpuncakalam
combo raya....combo.raya..... combo.raya....combo.raya..!!!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Cc cream sunscreen SPF 15 bagus digunakan setiap hari kerna dpt melindungi kulit dr cahaya matahari ... Mascara ni mmg nad suggest sgt !! Sbb best.. Eye liner menyerikan mata utk kelihatan besar. Remover ni bukan shj remove makeup tp ada collagen utk menganjalkan kulit mata dan rawat oil seed mata tau 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 wajib guna sbhg dr rutin penjagaan wajah..... Bagus pilihan AKAK ni 😃😃😃 wasap.my/60103662673/promo #marykaysetiaalam  #marykayklang #bibirkering  #bibirhitam #hantarankahwin  #hadiahharijadi  #hadiahulangtahun  #pencucimukarterbaik  #pencucimukatahanlama  #penjagaankulitmuka  #produkbebaskimia  #matapanda #matasembap  #garis2halusbawahmata  #merawatmasalahjerawat  #awetmudab  #serummukaterbaik  #perutjerawat  #makeupmalaysiamurah  #wangsamaju  #pencucitahanlama  #jeragat  #skinvigoratebrush  #sayajualmurah #produkkecantikan  #siapanakcantik  #berusmakeup  #unisel  #uitmpuncakalam 
JIMAT DUIT, EYEBAG PUN KURANG!
.
Kan Nisa dah cakap, produk BNE sangat-sangat menjimatkan duit! Aqua eye balm sejenis cream yang multifunction tau 😍
.
Bukan setakat boleh hilangkan eyebag, dark circle, biji kolestrol je tapi boleh jugak jadikan sebagai night cream & moisturizer untuk kecutkan jerawat, melembapkan kulit wajah kita 😘
.
Whatsapp 011-36208336
.
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags  #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosemetikmurah #makeup #makeuptutorial #CaendyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizerkgel #pelembapmuka
JIMAT DUIT, EYEBAG PUN KURANG! . Kan Nisa dah cakap, produk BNE sangat-sangat menjimatkan duit! Aqua eye balm sejenis cream yang multifunction tau 😍 . Bukan setakat boleh hilangkan eyebag, dark circle, biji kolestrol je tapi boleh jugak jadikan sebagai night cream & moisturizer untuk kecutkan jerawat, melembapkan kulit wajah kita 😘 . Whatsapp 011-36208336 . . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebalm  #eyebalmmurah  #matakusam  #eyebag  #eyebags  #darkcircles  #darkcircle  #lingkaranhitam  #lingkaranhitambawahmata  #bijikolestrol  #bijikolestrolhilang  #bijikolestrolbawahmata  #magicscrub  #magicscrubbne  #kosmetik  #kosmetikori  #kosemetikmurah  #makeup  #makeuptutorial  #CaendyLipsBalm  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirgelap  #moisturizerkgel  #pelembapmuka 
💋ESANI BARBIE OIL💋

Bibir hitam😱??? karena pemakaian lipstik👄??? yuk merahkan kembali dengan barbie oil esani.. bibirnya pecah2 & kering padahal udah pakai lipgloss tp nggak mempan juga ayuk coba pakai esani barbie oil.. Mata panda mengganggu penampilan, yuk kita nutrisi dengan barbie oil agar kembali segar area mata

Yang baru melahirkan ada bekas guratan2 di area perut dan paha??? Bisa juga kita ratakan/pudarkan  dengan barbie oil

Semua bahan alami dari minyak pilihan berkualitas jadi aman untuk semua usia... Esani barbie oil dibuat dlm bentuk oil agar lebih mudah, lebih cepat & lebih efektif meresap kekulit.. Fast Respon 082301098772

#esanibarbieoil
#esani
#bibirlembab
#pelembabbibir 
#barbieoil
#bekasjerawat
#skincare
#perawatankulit
#matapanda
#bibirhitam #bibipecahpecah
#bibirkering #bekaslukahilang
#bibirmerah #bekasluka
#garishitam
#strechmach
💋ESANI BARBIE OIL💋 Bibir hitam😱??? karena pemakaian lipstik👄??? yuk merahkan kembali dengan barbie oil esani.. bibirnya pecah2 & kering padahal udah pakai lipgloss tp nggak mempan juga ayuk coba pakai esani barbie oil.. Mata panda mengganggu penampilan, yuk kita nutrisi dengan barbie oil agar kembali segar area mata Yang baru melahirkan ada bekas guratan2 di area perut dan paha??? Bisa juga kita ratakan/pudarkan dengan barbie oil Semua bahan alami dari minyak pilihan berkualitas jadi aman untuk semua usia... Esani barbie oil dibuat dlm bentuk oil agar lebih mudah, lebih cepat & lebih efektif meresap kekulit.. Fast Respon 082301098772 #esanibarbieoil  #esani  #bibirlembab  #pelembabbibir  #barbieoil  #bekasjerawat  #skincare  #perawatankulit  #matapanda  #bibirhitam  #bibipecahpecah  #bibirkering  #bekaslukahilang  #bibirmerah  #bekasluka  #garishitam  #strechmach 
.
🌹BIBIR MENAWAN DENGAN TRUE DIMENSION LIPSTICK🌹
.
.
🌺Apa keistimewaan dan kelebihan True Dimension Lipstick ini?
.
♥️Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan
.
♥️'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'.
.
♥️Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant
.
♥️Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish 💋
.
.
Jom cuba! Bulan ni harga runtuh taw. Amik blusher + mana2 tiga warna dibawah ni, dapat diskaun 10%!! Ws sis ya ke 0136493962 😉
.
#truedimension #truedimensionlipstick #truelove #truedimensionmarykay #marykay #marykayukm #marykaykelantan #marykaybanting #bibirsihat #bibirkering #bibircantik #bibirmenawan #bibirpecahpecah #bibirhitam #marykaybangi #marykaymakeup #lip #lipstickmarykay #lipstick #readystock #viral
. 🌹BIBIR MENAWAN DENGAN TRUE DIMENSION LIPSTICK🌹 . . 🌺Apa keistimewaan dan kelebihan True Dimension Lipstick ini? . ♥️Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan . ♥️'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'. . ♥️Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant . ♥️Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish 💋 . . Jom cuba! Bulan ni harga runtuh taw. Amik blusher + mana2 tiga warna dibawah ni, dapat diskaun 10%!! Ws sis ya ke 0136493962 😉 . #truedimension  #truedimensionlipstick  #truelove  #truedimensionmarykay  #marykay  #marykayukm  #marykaykelantan  #marykaybanting  #bibirsihat  #bibirkering  #bibircantik  #bibirmenawan  #bibirpecahpecah  #bibirhitam  #marykaybangi  #marykaymakeup  #lip  #lipstickmarykay  #lipstick  #readystock  #viral 
Weeee untuk dalam kawasan Bandar Baru Bangi sahaja ➡️➡️➡️ FREE COD ❤️
.
Di luar kawasan Bandar Baru Bangi kita poskan atau bolehlah datang ke Bangi for self pick up 😉
.
It's Ramadhan 7 ❤️ Alhamdulillah for the month full of blessing 🌸
.
#mykishstrawberrylipbalm #lipstikikutwarnadarah #naturalcolourlipstick #pelembabbibir #sayajuallipstik #sayajualmakeup #sayajuallipbalm #strawberry #lipstikperisastrawberry #lipbalmpalingbest #bibirkering #bibirpecah #merawatbibir #merawatbibirhitam #bibirgelap #bibirlembab #bibircantik #bibirmenggelupas #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsexy #pemerahbibir #bibirlembut #bibirsihat #bibirseksi
Weeee untuk dalam kawasan Bandar Baru Bangi sahaja ➡️➡️➡️ FREE COD ❤️ . Di luar kawasan Bandar Baru Bangi kita poskan atau bolehlah datang ke Bangi for self pick up 😉 . It's Ramadhan 7 ❤️ Alhamdulillah for the month full of blessing 🌸 . #mykishstrawberrylipbalm  #lipstikikutwarnadarah  #naturalcolourlipstick  #pelembabbibir  #sayajuallipstik  #sayajualmakeup  #sayajuallipbalm  #strawberry  #lipstikperisastrawberry  #lipbalmpalingbest  #bibirkering  #bibirpecah  #merawatbibir  #merawatbibirhitam  #bibirgelap  #bibirlembab  #bibircantik  #bibirmenggelupas  #bibirmengelupas  #bibirmerah  #bibirhitam  #bibirsexy  #pemerahbibir  #bibirlembut  #bibirsihat  #bibirseksi 
kulit bibir adalah bahagian yg sensitif seeloknya, elakkan memakai lipstick/lipmatte dgn kerap krn ia akan membuatkan bibir lebih kering dan menggelupas, dan berdarah.
.
olive oil & jojoba oil di dlm Faraa Lip Butter membantu aliran darah semulajadi pada bibir utk bibir sihat kemerahan serta diperkaya dgn Antioksidan, serta mesra solat.
.
beeswax dan sunflower seeds memberikan kelembapan semulajadi pada bibir dah membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutteripoh
kulit bibir adalah bahagian yg sensitif seeloknya, elakkan memakai lipstick/lipmatte dgn kerap krn ia akan membuatkan bibir lebih kering dan menggelupas, dan berdarah. . olive oil & jojoba oil di dlm Faraa Lip Butter membantu aliran darah semulajadi pada bibir utk bibir sihat kemerahan serta diperkaya dgn Antioksidan, serta mesra solat. . beeswax dan sunflower seeds memberikan kelembapan semulajadi pada bibir dah membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar. . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutteripoh 
Siapa dulu pernah tengok rancangan 3R...
.
Mesti ingat kan , siapa dia 😀...
. 
Sekali beli terus set combo faraalipbutter : Orchid Vanilla + Caramel Mint
.

Whatsapp ☎ 0139412792
💌 POS SELURUH MALAYSIA
🚗 COD SEKITAR TERENGGANU

#faraalipbutter
#farahanimrazak 
#faraalipbutterantioxcidant 
#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutteragent 
#faraalipbutterterengganu 
#faraalipbutterkualaterengganu 
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #caramelmint#orchidvanilla
#lipbutter#lipbalm#organic
#luluskkm#noparaben
#semulajadi#mesrawuduk
#mesrasolat
#bibirgelap#bibirhitam
#bibirlesu
#codterengganu
#codsekitarterengganu
#posseluruhmalaysia📮📮
#bazaarpaknilmakeup
Siapa dulu pernah tengok rancangan 3R... . Mesti ingat kan , siapa dia 😀... . Sekali beli terus set combo faraalipbutter : Orchid Vanilla + Caramel Mint . Whatsapp ☎ 0139412792 💌 POS SELURUH MALAYSIA 🚗 COD SEKITAR TERENGGANU #faraalipbutter  #farahanimrazak  #faraalipbutterantioxcidant  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteragent  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #caramelmint #orchidvanilla  #lipbutter #lipbalm #organic  #luluskkm #noparaben  #semulajadi #mesrawuduk  #mesrasolat  #bibirgelap #bibirhitam  #bibirlesu  #codterengganu  #codsekitarterengganu  #posseluruhmalaysia 📮📮 #bazaarpaknilmakeup 
Pernah dan sering banget ngalamin sama yg namanya biir kering dan pecah pecah

Entah karena bibirku terlalu sensitif atau gimana ni bibir cenderung kering

Nah untungnya di rumah sellau nyetok yg namanya Tendercare

Orang orang bilangnya "si imut serbaguna"
Setuju banget mah sama istilah itu.. Imut..kecil..tapi sangat bermanfaat *yang ngalamin problema kaya aku wajib punya ni di rumah😗 *sambil oles oles tendercare

#lipstick #lipbalm #bibirhitam #bibirpink #bibirsehat #tipsbibirmerona
Pernah dan sering banget ngalamin sama yg namanya biir kering dan pecah pecah Entah karena bibirku terlalu sensitif atau gimana ni bibir cenderung kering Nah untungnya di rumah sellau nyetok yg namanya Tendercare Orang orang bilangnya "si imut serbaguna" Setuju banget mah sama istilah itu.. Imut..kecil..tapi sangat bermanfaat *yang ngalamin problema kaya aku wajib punya ni di rumah😗 *sambil oles oles tendercare #lipstick  #lipbalm  #bibirhitam  #bibirpink  #bibirsehat  #tipsbibirmerona 
Pernah dan sering banget ngalamin sama yg namanya bibir kering dan pecah pecah

Entah karena bibirku terlalu sensitif atau gimana ni bibir cenderung kering

Nah untungnya di rumah sellau nyetok yg namanya Tendercare

Orang orang bilangnya "si imut serbaguna"
Setuju banget mah sama istilah itu.. Imut..kecil..tapi sangat bermanfaat *yang ngalamin problema kaya aku wajib punya ni di rumah😗 *sambil oles oles tendercare

#tendercare #lipbalm #pelembabbibir #bibirkering #bibirhitam #makassar #palembang #denpasar #sumatra #tipscantik
Pernah dan sering banget ngalamin sama yg namanya bibir kering dan pecah pecah Entah karena bibirku terlalu sensitif atau gimana ni bibir cenderung kering Nah untungnya di rumah sellau nyetok yg namanya Tendercare Orang orang bilangnya "si imut serbaguna" Setuju banget mah sama istilah itu.. Imut..kecil..tapi sangat bermanfaat *yang ngalamin problema kaya aku wajib punya ni di rumah😗 *sambil oles oles tendercare #tendercare  #lipbalm  #pelembabbibir  #bibirkering  #bibirhitam  #makassar  #palembang  #denpasar  #sumatra  #tipscantik 
Mana peminat LIPMATTE ? Jom tengok sini. Sistho Lipmatte the best ever ! 😘💝 BABY MUAH in action gais ! .

7 sebab WAJIB cuba 👄 Tak Merekah
👄 Tahan Lama
👄 Tak Melekit Langsung
👄 Meresap Sempurna Di Bibir
👄 Senang Ditanggalkan (guna wipe tissue saja)
👄 Efek Gebuskan Bibir
👄 Harga Yang Sangat Berbaloi

Harga :
RM35 🌸(add postage RM8 SM & RM12 SS) 🌸

Berminat? 
Contact WhatsApp ⤵️ http://www.wasap.my//60133182826 
#lipmatte #lipmattetahanlama
#lipmatteselangor
#lipmatteputrajaya
#lipmattekl
#sistho #lipmattemenyerap
#sistholipmatte
#sisthofoundation
#lipstick #lipmattecantik
#bibircantik #bibirmungil
#bibirmenawan #bibirpucat
#bibirgelap #bibirhitam
#bibirmerekah #bibirkering
#sisthofoundationselangor
#fdsisthoseluruhmalaysia
#foundationgebu #foundationringan
#foundationuntukkulitberminyak
Mana peminat LIPMATTE ? Jom tengok sini. Sistho Lipmatte the best ever ! 😘💝 BABY MUAH in action gais ! . 7 sebab WAJIB cuba 👄 Tak Merekah 👄 Tahan Lama 👄 Tak Melekit Langsung 👄 Meresap Sempurna Di Bibir 👄 Senang Ditanggalkan (guna wipe tissue saja) 👄 Efek Gebuskan Bibir 👄 Harga Yang Sangat Berbaloi Harga : RM35 🌸(add postage RM8 SM & RM12 SS) 🌸 Berminat? Contact WhatsApp ⤵️ http://www.wasap.my//60133182826 #lipmatte  #lipmattetahanlama  #lipmatteselangor  #lipmatteputrajaya  #lipmattekl  #sistho  #lipmattemenyerap  #sistholipmatte  #sisthofoundation  #lipstick  #lipmattecantik  #bibircantik  #bibirmungil  #bibirmenawan  #bibirpucat  #bibirgelap  #bibirhitam  #bibirmerekah  #bibirkering  #sisthofoundationselangor  #fdsisthoseluruhmalaysia  #foundationgebu  #foundationringan  #foundationuntukkulitberminyak 
✨✨MIRACLE OIL ✨✨
.
.
.
❗️ BEST SELLER , terjual hampir ribuan pcs❗️
.
.
.
🐝 new packaging, with amber pipet bottle 🐝
.
.
.
It has so many benefits like :
.
.
.
1. Softens and lightens underarms. (Menghaluskan dan mencerahkan ketiak😘)
.
.
.

2. Lightens dark under eye circles (Mencerahkan kantung mata)
.
.
.
3. Lightens dark spots and pimple marks .( Memudarkan noda hitam dan bekas jerawat💙)
.
.
.
4. Under eye moisturizer (Pelembab kantung mata😍)
.
. .
5. Prevents and diminishes the appearance of stretch marks .(Menghilangkan dan mencegah stretch mark🐝 Cocok untuk #bumil)
.
.
.

6. Softens feet soles, knees and elbows . (Melembutkan tapak kaki, lutut dan siku💎)
.
.
.

7. Removes stubborn makeup . (Membersihkan make up secara SEMPURNA🎉)
.
.
.

8. Overall body moisturizer . (Pelembab badan🌻)
.
.
.
9. Moisturizes dry hair ends .(Melembabkan rambut kering💘)
.
.
.

10. Softens the cuticles .(Menghaluskan  kutikel)
.
.
.
11. De-frizzes hair . (Membantu meluruskan rambut👩🏻)
.
.
.

12. Adds shine to dull hair .(Menyehatkan rambut lepek❤️)
.
.
.

13. Relieves itching and inflammation caused by insect bites . (Memyembuhkan gatal akibat gigitan serangga🍃)
.
.
.

14. Nourishes and conditions eyelashes . (Menutrisi bulu mata 🐝)
.
.
.

15. Lightens dark lips .(Mencerahkan #bibirhitam 🍃)
.
.
.
16. Soothes skin after shaving .(Menenangkan kulit sehabis bercukur 🎉)
.
.
.

17. Relieves itchy scalp .(Menghilangkan ketombe)
.
.
.

18. Soothes skin damaged by sunburn . (Menenangkan kulit gosong yg terkena sinar matahari🌻)
.
.
.

19. Smoothens skin from shaving . (Melembutkan kulit setelah bercukur💎)
.
.
.

20. Helps soothe rashes. (Membantu menghilangkan ruam kulit💝)
.
.
. 
21. Helps heal skin infections . (Membantu menyehatkan kulit yg terinfeksi💚)
.
.
.

22. Hydrates dry patches .(Menghidrasi kulit kering🍃)
.
.
.

23. Helps lighten lesions and scars.(Membantu menghilangkan bekas luka 😍)
.
.
.
👶🏻👶🏻 SAFE FOR BABY 👶🏻👶🏻
.
.
.
Rp 45 k
.
.
#sabunalami #jualbungakering #jualcocoabutter #jualdriedflower #jualminyakkelapa #minyakkelapamurni  #jualarganoil #jualjojobaoil #jualavocadooil #jualcoconutoil #jualoliveoil #jualgrapeseedoil #kefir #jualalmondoil
✨✨MIRACLE OIL ✨✨ . . . ❗️ BEST SELLER , terjual hampir ribuan pcs❗️ . . . 🐝 new packaging, with amber pipet bottle 🐝 . . . It has so many benefits like : . . . 1. Softens and lightens underarms. (Menghaluskan dan mencerahkan ketiak😘) . . . 2. Lightens dark under eye circles (Mencerahkan kantung mata) . . . 3. Lightens dark spots and pimple marks .( Memudarkan noda hitam dan bekas jerawat💙) . . . 4. Under eye moisturizer (Pelembab kantung mata😍) . . . 5. Prevents and diminishes the appearance of stretch marks .(Menghilangkan dan mencegah stretch mark🐝 Cocok untuk #bumil ) . . . 6. Softens feet soles, knees and elbows . (Melembutkan tapak kaki, lutut dan siku💎) . . . 7. Removes stubborn makeup . (Membersihkan make up secara SEMPURNA🎉) . . . 8. Overall body moisturizer . (Pelembab badan🌻) . . . 9. Moisturizes dry hair ends .(Melembabkan rambut kering💘) . . . 10. Softens the cuticles .(Menghaluskan kutikel) . . . 11. De-frizzes hair . (Membantu meluruskan rambut👩🏻) . . . 12. Adds shine to dull hair .(Menyehatkan rambut lepek❤️) . . . 13. Relieves itching and inflammation caused by insect bites . (Memyembuhkan gatal akibat gigitan serangga🍃) . . . 14. Nourishes and conditions eyelashes . (Menutrisi bulu mata 🐝) . . . 15. Lightens dark lips .(Mencerahkan #bibirhitam  🍃) . . . 16. Soothes skin after shaving .(Menenangkan kulit sehabis bercukur 🎉) . . . 17. Relieves itchy scalp .(Menghilangkan ketombe) . . . 18. Soothes skin damaged by sunburn . (Menenangkan kulit gosong yg terkena sinar matahari🌻) . . . 19. Smoothens skin from shaving . (Melembutkan kulit setelah bercukur💎) . . . 20. Helps soothe rashes. (Membantu menghilangkan ruam kulit💝) . . . 21. Helps heal skin infections . (Membantu menyehatkan kulit yg terinfeksi💚) . . . 22. Hydrates dry patches .(Menghidrasi kulit kering🍃) . . . 23. Helps lighten lesions and scars.(Membantu menghilangkan bekas luka 😍) . . . 👶🏻👶🏻 SAFE FOR BABY 👶🏻👶🏻 . . . Rp 45 k . . #sabunalami  #jualbungakering  #jualcocoabutter  #jualdriedflower  #jualminyakkelapa  #minyakkelapamurni  #jualarganoil  #jualjojobaoil  #jualavocadooil  #jualcoconutoil  #jualoliveoil  #jualgrapeseedoil  #kefir  #jualalmondoil 
✨✨MIRACLE OIL ✨✨
.
.
.
❗️ BEST SELLER , terjual hampir ribuan pcs❗️
.
.
.
🐝 new packaging, with amber pipet bottle 🐝
.
.
.
It has so many benefits like :
.
.
.
1. Softens and lightens underarms. (Menghaluskan dan mencerahkan ketiak😘)
.
.
.

2. Lightens dark under eye circles (Mencerahkan kantung mata)
.
.
.
3. Lightens dark spots and pimple marks .( Memudarkan noda hitam dan bekas jerawat💙)
.
.
.
4. Under eye moisturizer (Pelembab kantung mata😍)
.
. .
5. Prevents and diminishes the appearance of stretch marks .(Menghilangkan dan mencegah stretch mark🐝 Cocok untuk #bumil)
.
.
.

6. Softens feet soles, knees and elbows . (Melembutkan tapak kaki, lutut dan siku💎)
.
.
.

7. Removes stubborn makeup . (Membersihkan make up secara SEMPURNA🎉)
.
.
.

8. Overall body moisturizer . (Pelembab badan🌻)
.
.
.
9. Moisturizes dry hair ends .(Melembabkan rambut kering💘)
.
.
.

10. Softens the cuticles .(Menghaluskan  kutikel)
.
.
.
11. De-frizzes hair . (Membantu meluruskan rambut👩🏻)
.
.
.

12. Adds shine to dull hair .(Menyehatkan rambut lepek❤️)
.
.
.

13. Relieves itching and inflammation caused by insect bites . (Memyembuhkan gatal akibat gigitan serangga🍃)
.
.
.

14. Nourishes and conditions eyelashes . (Menutrisi bulu mata 🐝)
.
.
.

15. Lightens dark lips .(Mencerahkan #bibirhitam 🍃)
.
.
.
16. Soothes skin after shaving .(Menenangkan kulit sehabis bercukur 🎉)
.
.
.

17. Relieves itchy scalp .(Menghilangkan ketombe)
.
.
.

18. Soothes skin damaged by sunburn . (Menenangkan kulit gosong yg terkena sinar matahari🌻)
.
.
.

19. Smoothens skin from shaving . (Melembutkan kulit setelah bercukur💎)
.
.
.

20. Helps soothe rashes. (Membantu menghilangkan ruam kulit💝)
.
.
. 
21. Helps heal skin infections . (Membantu menyehatkan kulit yg terinfeksi💚)
.
.
.

22. Hydrates dry patches .(Menghidrasi kulit kering🍃)
.
.
.

23. Helps lighten lesions and scars.(Membantu menghilangkan bekas luka 😍)
.
.
.
👶🏻👶🏻 SAFE FOR BABY 👶🏻👶🏻
.
.
.
Rp 45 k
.
.
#sabunalami #jualbungakering #jualcocoabutter #jualdriedflower #jualminyakkelapa #minyakkelapamurni  #jualarganoil #jualjojobaoil #jualavocadooil #jualcoconutoil #jualoliveoil #jualgrapeseedoil #kefir #jualalmondoil
✨✨MIRACLE OIL ✨✨ . . . ❗️ BEST SELLER , terjual hampir ribuan pcs❗️ . . . 🐝 new packaging, with amber pipet bottle 🐝 . . . It has so many benefits like : . . . 1. Softens and lightens underarms. (Menghaluskan dan mencerahkan ketiak😘) . . . 2. Lightens dark under eye circles (Mencerahkan kantung mata) . . . 3. Lightens dark spots and pimple marks .( Memudarkan noda hitam dan bekas jerawat💙) . . . 4. Under eye moisturizer (Pelembab kantung mata😍) . . . 5. Prevents and diminishes the appearance of stretch marks .(Menghilangkan dan mencegah stretch mark🐝 Cocok untuk #bumil ) . . . 6. Softens feet soles, knees and elbows . (Melembutkan tapak kaki, lutut dan siku💎) . . . 7. Removes stubborn makeup . (Membersihkan make up secara SEMPURNA🎉) . . . 8. Overall body moisturizer . (Pelembab badan🌻) . . . 9. Moisturizes dry hair ends .(Melembabkan rambut kering💘) . . . 10. Softens the cuticles .(Menghaluskan kutikel) . . . 11. De-frizzes hair . (Membantu meluruskan rambut👩🏻) . . . 12. Adds shine to dull hair .(Menyehatkan rambut lepek❤️) . . . 13. Relieves itching and inflammation caused by insect bites . (Memyembuhkan gatal akibat gigitan serangga🍃) . . . 14. Nourishes and conditions eyelashes . (Menutrisi bulu mata 🐝) . . . 15. Lightens dark lips .(Mencerahkan #bibirhitam  🍃) . . . 16. Soothes skin after shaving .(Menenangkan kulit sehabis bercukur 🎉) . . . 17. Relieves itchy scalp .(Menghilangkan ketombe) . . . 18. Soothes skin damaged by sunburn . (Menenangkan kulit gosong yg terkena sinar matahari🌻) . . . 19. Smoothens skin from shaving . (Melembutkan kulit setelah bercukur💎) . . . 20. Helps soothe rashes. (Membantu menghilangkan ruam kulit💝) . . . 21. Helps heal skin infections . (Membantu menyehatkan kulit yg terinfeksi💚) . . . 22. Hydrates dry patches .(Menghidrasi kulit kering🍃) . . . 23. Helps lighten lesions and scars.(Membantu menghilangkan bekas luka 😍) . . . 👶🏻👶🏻 SAFE FOR BABY 👶🏻👶🏻 . . . Rp 45 k . . #sabunalami  #jualbungakering  #jualcocoabutter  #jualdriedflower  #jualminyakkelapa  #minyakkelapamurni  #jualarganoil  #jualjojobaoil  #jualavocadooil  #jualcoconutoil  #jualoliveoil  #jualgrapeseedoil  #kefir  #jualalmondoil 
Assalamualaikum & Salam 7 Ramadhan earthlings! 💋
.
RAMADHAN SPECIALS!
.
PROMO FREE POSTAGE FOR sepanjang RAMADHAN until RAYA! FREE POSTAGE UNTUK SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH SARAWAK! 🇲🇾
.
Selain itu juga, setiap pembelian #faraalipbutter dari @faraalipbutter.officialstokist juga akan menerima FREE 3 SPECIAL GIFTs tauu 🎁🎁🎁. Bukan 1 , bukan 2 tapi 3 okeyy dengan pembelian COMBO FARAALIPBUTTER ni tauuu.
.
So siapa nak cuba FaraaLipButter yang best ni tapi taknak bayar postage?? Haa meh la order ngan Maya sebab Maya nak belanja uolss postage. Bukan setakat postage je maya nak belanja tapi nak kasik  FREE GIFT yang best2 & comel jugak tau kat uolss bagi setiap pembelian faraalipbutter nie dengan Mayaaa 😍😍😍
.
Click link whatsapp di profile untuk order ya deariess 👆😊
.
Limited offer je tau nie.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & Salam 7 Ramadhan earthlings! 💋 . RAMADHAN SPECIALS! . PROMO FREE POSTAGE FOR sepanjang RAMADHAN until RAYA! FREE POSTAGE UNTUK SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH SARAWAK! 🇲🇾 . Selain itu juga, setiap pembelian #faraalipbutter  dari @faraalipbutter.officialstokist juga akan menerima FREE 3 SPECIAL GIFTs tauu 🎁🎁🎁. Bukan 1 , bukan 2 tapi 3 okeyy dengan pembelian COMBO FARAALIPBUTTER ni tauuu. . So siapa nak cuba FaraaLipButter yang best ni tapi taknak bayar postage?? Haa meh la order ngan Maya sebab Maya nak belanja uolss postage. Bukan setakat postage je maya nak belanja tapi nak kasik FREE GIFT yang best2 & comel jugak tau kat uolss bagi setiap pembelian faraalipbutter nie dengan Mayaaa 😍😍😍 . Click link whatsapp di profile untuk order ya deariess 👆😊 . Limited offer je tau nie. . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
3 golongan doa yang tidak ditolak :
1. Pemimpin yang adil
.
2. Orang yang dizalimi
.
3. Orang yang berpuasa hingga berbuka
.

Whatsapp ☎ 0139412792
💌 POS SELURUH MALAYSIA
🚗 COD SEKITAR TERENGGANU

#faraalipbutter
#farahanimrazak 
#faraalipbutterantioxcidant 
#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutteragent 
#faraalipbutterterengganu 
#faraalipbutterkualaterengganu 
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #caramelmint#orchidvanilla
#lipbutter#lipbalm#organic
#luluskkm#noparaben
#semulajadi#mesrawuduk
#mesrasolat
#bibirgelap#bibirhitam
#bibirlesu
#codterengganu
#codsekitarterengganu
#posseluruhmalaysia📮📮
3 golongan doa yang tidak ditolak : 1. Pemimpin yang adil . 2. Orang yang dizalimi . 3. Orang yang berpuasa hingga berbuka . Whatsapp ☎ 0139412792 💌 POS SELURUH MALAYSIA 🚗 COD SEKITAR TERENGGANU #faraalipbutter  #farahanimrazak  #faraalipbutterantioxcidant  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteragent  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #caramelmint #orchidvanilla  #lipbutter #lipbalm #organic  #luluskkm #noparaben  #semulajadi #mesrawuduk  #mesrasolat  #bibirgelap #bibirhitam  #bibirlesu  #codterengganu  #codsekitarterengganu  #posseluruhmalaysia 📮📮
Good Morning Pretties!
Salam 7 Ramadhan 💞
.
Nak dapatkan .
💞 Bawal letops
💞 Beauty Blender
💞 Lipsmatte Overpretty by Tya Adnan
.
Boleh whatsapp zie🌸
Good Morning Pretties! Salam 7 Ramadhan 💞 . Nak dapatkan . 💞 Bawal letops 💞 Beauty Blender 💞 Lipsmatte Overpretty by Tya Adnan . Boleh whatsapp zie🌸
Sweet pink, siapa suka colour ni cun tak?
.
.
Colour lariss you all, colour paling senang nak matching dengan semua jenis make up
.
.
Ada masalah bibir kering,hitam dan merekah? Pernah dengar MADU ASLI mampu melembapkan bibir sepanjang masa?
.
.
Yess dear gegirls, sobella ada MADU ASLI tak perlu dah nak sapu sapu just calit sobella dekar bibir. Confirm bibir gebu sihat 😘
Sweet pink, siapa suka colour ni cun tak? . . Colour lariss you all, colour paling senang nak matching dengan semua jenis make up . . Ada masalah bibir kering,hitam dan merekah? Pernah dengar MADU ASLI mampu melembapkan bibir sepanjang masa? . . Yess dear gegirls, sobella ada MADU ASLI tak perlu dah nak sapu sapu just calit sobella dekar bibir. Confirm bibir gebu sihat 😘
Good morning 💃💋💋. Ni nak bagi bagitahu malas makeup takpa sayang, tapi jangan malas jaga bibir yaaa! pucat kering menggelupas berdarah hitam alahai NO NO NO. makanya pakai faraalipbutter setiap masa di mana jua anda berada 💋
. 
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutteripoh
Good morning 💃💋💋. Ni nak bagi bagitahu malas makeup takpa sayang, tapi jangan malas jaga bibir yaaa! pucat kering menggelupas berdarah hitam alahai NO NO NO. makanya pakai faraalipbutter setiap masa di mana jua anda berada 💋 . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutteripoh