an online Instagram web viewer

#bibircantik medias

Photos

Open PO PowerLips 😍

Solusi Bibir Cantik Indah Menawan 😊
Gak perlu takut lagi dengan lipstik yang menempel dimana-mana 😍 💖 Powerlips anti menempel 💖 Bahan dasar air 😘
💖 Melembabakan bibir
💖 Tidak membuat bibir jadi hitam 💖 Tahan 24 Jam

Yukkk... Yukk.. Yukkk... Segera order stok terbatas ya 😊

#maheswarihomespa #lipstik #Powerlips #antiaging #bibircantik #bibirmenawan #bibirsexi #nuskin #perawatantubuh #beuty #smoothing #promolipstik #lipstiknuskin #antipenuaan #pelembabbibir
Open PO PowerLips 😍 Solusi Bibir Cantik Indah Menawan 😊 Gak perlu takut lagi dengan lipstik yang menempel dimana-mana 😍 💖 Powerlips anti menempel 💖 Bahan dasar air 😘 💖 Melembabakan bibir 💖 Tidak membuat bibir jadi hitam 💖 Tahan 24 Jam Yukkk... Yukk.. Yukkk... Segera order stok terbatas ya 😊 #maheswarihomespa  #lipstik  #Powerlips  #antiaging  #bibircantik  #bibirmenawan  #bibirsexi  #nuskin  #perawatantubuh  #beuty  #smoothing  #promolipstik  #lipstiknuskin  #antipenuaan  #pelembabbibir 
Kenapa ramai yang suka dengan
#CandyLipsBalm?

Apa yang istimewa sangat
#CandyLipsBalm ni?

Takkan ada orang yang
Suka sesuatu benda tu
Saja saja tanpa sebab.

#CandyLipsBalm
Sejenis lips balm yang berkesan
Untuk masalah bibir kita.

Bibir kering Bibir kusam Bibir mengelupas
Semua boleh guna.

#CandyLipsBalm
#BNEproduk
#BNEagent
#BNEcodbaling
#BNECodkroh
#BNEcameron
#BNEcodKL
#bibircantik

Whatsapp
0194044684
Salah satu sebab gegadis kat luar sana suka dengan maskara Norafurla ialah mudah cuci. Mana tak mudahnya uolls.
.
Hanya guna air atau wet tisu jer. Tak perlu mekap remover bagai. Tak perlu nak ber lama-lama kat depan cermin semata-mata nak cuci maskara.
.
Jimat kannnn. Jimat masa, jimat duit. Boleh buat beli juadah berbuka nanti 😁. Tak percaya?
.
Cer awak baca feedback sis cantik ni tentang maskara Norafurla.
.
📲 Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin)
.
#redblushmy #norafurlabyredblushmy #norafurlamaskara #maskara #calitlentiksampailangit #mvmnorafurla #norafurla #peeloffeyelinerfeverglam #peeloffeyeliner #markereyelinerfeverglam #markereyeliner #ultimateeyelinerfeverglam #ultimateeyeliner #feverglam #lipmattefeverglam #teambeautycasa #mata #bulumalentik #bulumatapalsu #bibircantik #bibirsihat #bibirgelap #bibirkering #sayajual #bazarpaknil #muahebat #MUAMalaysia #maskaraviralnorafurla #maskaramalaysia #maskaraviralmalaysia
Salah satu sebab gegadis kat luar sana suka dengan maskara Norafurla ialah mudah cuci. Mana tak mudahnya uolls. . Hanya guna air atau wet tisu jer. Tak perlu mekap remover bagai. Tak perlu nak ber lama-lama kat depan cermin semata-mata nak cuci maskara. . Jimat kannnn. Jimat masa, jimat duit. Boleh buat beli juadah berbuka nanti 😁. Tak percaya? . Cer awak baca feedback sis cantik ni tentang maskara Norafurla. . 📲 Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #redblushmy  #norafurlabyredblushmy  #norafurlamaskara  #maskara  #calitlentiksampailangit  #mvmnorafurla  #norafurla  #peeloffeyelinerfeverglam  #peeloffeyeliner  #markereyelinerfeverglam  #markereyeliner  #ultimateeyelinerfeverglam  #ultimateeyeliner  #feverglam  #lipmattefeverglam  #teambeautycasa  #mata  #bulumalentik  #bulumatapalsu  #bibircantik  #bibirsihat  #bibirgelap  #bibirkering  #sayajual  #bazarpaknil  #muahebat  #MUAMalaysia  #maskaraviralnorafurla  #maskaramalaysia  #maskaraviralmalaysia 
Buat yang suka pakai lipstik matte tapi ngak mau punya masalah bibir hitam & kering..cocokk banget nih 😊

Aku juga pake lohh !! Suka 💕💕 !!! #lipstikmattemurah #ori #bibircantik #lipstcik #pink #merah
KELEBIHAN & FUNGSI SWEETY CANDY LIP SCRUB 💋 .
💄Menanggalkan kulit kering, sel kulit mati dan kulit menggelupas di bibir dengan selamat.
💄Mencerahkan bibir yang kusam dan gelap.
💄Melicinkan bibir yang merekah dan berkedut.
💄Melembabkan bibir yang kering.
💄Melembutkan bibir yang kasar.
💄Menanggalkan sisa lipstik yang susah dihilangkan di bibir.
💄Menjadikan pemakaian lipstik lebih cantik dan menyerlah.
💄Boleh mencerahkan bibir yang gelap dari kesan merokok / dari salah pemakaian lipstick sebelum ni yang menghitamkan bibir.
💄Bibir kelihatan lebih pinkish kemerah- merahan.
💄Mengandungi Vitamin E, Olive Oil, Madu Kelulut yang dapat menjaga kesihatan bibir.
💄Tiada bahan -bahan kimia yang merbahaya.
.
Untuk order klik link whatsapp dekat bio IG di atau whatsapp number👇
.
0196323314
0196323314
0196323314
.
#sweetcandylipscrub
#lipscrub
#lipscrubbibir
#bibircantik
#bibirpinkish
#lipscrubmurah
KELEBIHAN & FUNGSI SWEETY CANDY LIP SCRUB 💋 . 💄Menanggalkan kulit kering, sel kulit mati dan kulit menggelupas di bibir dengan selamat. 💄Mencerahkan bibir yang kusam dan gelap. 💄Melicinkan bibir yang merekah dan berkedut. 💄Melembabkan bibir yang kering. 💄Melembutkan bibir yang kasar. 💄Menanggalkan sisa lipstik yang susah dihilangkan di bibir. 💄Menjadikan pemakaian lipstik lebih cantik dan menyerlah. 💄Boleh mencerahkan bibir yang gelap dari kesan merokok / dari salah pemakaian lipstick sebelum ni yang menghitamkan bibir. 💄Bibir kelihatan lebih pinkish kemerah- merahan. 💄Mengandungi Vitamin E, Olive Oil, Madu Kelulut yang dapat menjaga kesihatan bibir. 💄Tiada bahan -bahan kimia yang merbahaya. . Untuk order klik link whatsapp dekat bio IG di atau whatsapp number👇 . 0196323314 0196323314 0196323314 . #sweetcandylipscrub  #lipscrub  #lipscrubbibir  #bibircantik  #bibirpinkish  #lipscrubmurah 
Tudiaa testimoni panas lipmatte Feverglam.
.
Dah cakap da memang best. Kualiti tip top. Bukan cap ayam jual kat pasar malam rm10 ye.
.
Cepat grab dan try sendiri uolss.😊
.
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup  #sobella #viral  #lipmatte  #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik  #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara #raya #raya2018 #aidijuma #fareeda
Tudiaa testimoni panas lipmatte Feverglam. . Dah cakap da memang best. Kualiti tip top. Bukan cap ayam jual kat pasar malam rm10 ye. . Cepat grab dan try sendiri uolss.😊 . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #sobella  #viral  #lipmatte  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb  #leeyanarahman  #bellaammara  #raya  #raya2018  #aidijuma  #fareeda 
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain??
.
✔ Tahan lama walaupun makan!
✔ Tak keringkan bibir!
✔ Tak melekit mcm gam!
✔ Tak bersepah lepas makan!
✔ Takde bau kimia!
✔ Bau vanilla!
✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum!
✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✔ Bibir tak merekah!
✔ Sesuai semua warna kulit!
✔ Melembap & melindungi bibir!
✔ Tak buat bibir hitam/lebam!
✔ Tak buat bibir berpasir!
.
Tahan berbulan bulan.  Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih!
.
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup  #sobella #viral  #lipmatte  #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik  #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara #raya #raya2018 #aidijuma #fareeda
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain?? . ✔ Tahan lama walaupun makan! ✔ Tak keringkan bibir! ✔ Tak melekit mcm gam! ✔ Tak bersepah lepas makan! ✔ Takde bau kimia! ✔ Bau vanilla! ✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum! ✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! ✔ Bibir tak merekah! ✔ Sesuai semua warna kulit! ✔ Melembap & melindungi bibir! ✔ Tak buat bibir hitam/lebam! ✔ Tak buat bibir berpasir! . Tahan berbulan bulan. Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih! . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #sobella  #viral  #lipmatte  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb  #leeyanarahman  #bellaammara  #raya  #raya2018  #aidijuma  #fareeda 
Tudiaa testimoni panas lipmatte Feverglam.
.
Dah cakap da memang best. Kualiti tip top. Bukan cap ayam jual kat pasar malam rm10 ye.
.
Cepat grab dan try sendiri uolss.😊
.
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup  #sobella #viral  #lipmatte  #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik  #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara #raya #raya2018 #aidijuma #fareeda
Tudiaa testimoni panas lipmatte Feverglam. . Dah cakap da memang best. Kualiti tip top. Bukan cap ayam jual kat pasar malam rm10 ye. . Cepat grab dan try sendiri uolss.😊 . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #sobella  #viral  #lipmatte  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb  #leeyanarahman  #bellaammara  #raya  #raya2018  #aidijuma  #fareeda 
Sistholipmatte code baby muah..RM 35 exc postage.
#jombeli#lipmattemurah#merawatbibir#bibircantik#jomcuba#hargaberbaloi#jomcantik#
Buy 5 Furaiha Treatment Lip Cream Get Free 1 💋
.
.
Get this with the price at RM 45 girls! Available in 7 colours : .
 Caramel • Butterscotch
• Luna Bell • Victoria • Heart Breaker . The Dutchness . Your Highness
.
Enriched with organic marula oil that will treat your lips at the same moment 😍 no chapped lips. No darken lips. No dry lips.
.
Grab it now. Whatsapp hs by clicking the link above 😉
.
#furaihalovers #furaihaskincare #furaihacosmetics #glowboostercream #ddcreamfuraiha #treatmentlipcream #blusherfuraiha #makemeblushfuraiha #premiumsetfuraiha #trialsetfuraiha #beautywater #satinskincushion #bibirlembap #bibircantik #treatmentlipcream #treatmentlipcreambyfuraiha #lipcream #lipstick #mattelipcream #mattelipstick #eyeshadowfuraiha #runwaydivapalette #runwaydivaeyeshadow
Buy 5 Furaiha Treatment Lip Cream Get Free 1 💋 . . Get this with the price at RM 45 girls! Available in 7 colours : . Caramel • Butterscotch • Luna Bell • Victoria • Heart Breaker . The Dutchness . Your Highness . Enriched with organic marula oil that will treat your lips at the same moment 😍 no chapped lips. No darken lips. No dry lips. . Grab it now. Whatsapp hs by clicking the link above 😉 . #furaihalovers  #furaihaskincare  #furaihacosmetics  #glowboostercream  #ddcreamfuraiha  #treatmentlipcream  #blusherfuraiha  #makemeblushfuraiha  #premiumsetfuraiha  #trialsetfuraiha  #beautywater  #satinskincushion  #bibirlembap  #bibircantik  #treatmentlipcream  #treatmentlipcreambyfuraiha  #lipcream  #lipstick  #mattelipcream  #mattelipstick  #eyeshadowfuraiha  #runwaydivapalette  #runwaydivaeyeshadow 
THE ONE COLOUR ADAPT LIP BALM

TERBARU dari Oriflame untuk Anda!
The ONE Colour Adapt Lip Balm, pelembab bibir yang unik. 
Berwarna bening saat diaplikasikan, dan berubah menjadi pink yang menyesuaikan dengan warna bibir kita !
Ini lipbalm keren banget.. Dia bisa nyesuain sama waena bibir kita ^_^

Diskon -50% hanya dibulan Mei!

Sumber gambar: Oriflame Indonesia

More info : 085754589921
bit.ly/tanya-siti

#lipbalm #pelembabbibir #pelembutbibir #bibirhalus #moisturisinglipbalm #bibircantik #bibirsegar #diskon #grabitfast #recomended #produkalami #oriflamediskon #oriflameastambul #oriflamemartapura #oriflambanjarbaru #oriflamebanjar #oriflamebanjarmasin #oriflametapin #oriflamerantau #oriflamebalikpapan #oriflameid #EtalaseSiti #like4like #likeforlike #lfl #like4likeback  #likeforlikeback  #lfl💛
THE ONE COLOUR ADAPT LIP BALM TERBARU dari Oriflame untuk Anda! The ONE Colour Adapt Lip Balm, pelembab bibir yang unik. Berwarna bening saat diaplikasikan, dan berubah menjadi pink yang menyesuaikan dengan warna bibir kita ! Ini lipbalm keren banget.. Dia bisa nyesuain sama waena bibir kita ^_^ Diskon -50% hanya dibulan Mei! Sumber gambar: Oriflame Indonesia More info : 085754589921 bit.ly/tanya-siti #lipbalm  #pelembabbibir  #pelembutbibir  #bibirhalus  #moisturisinglipbalm  #bibircantik  #bibirsegar  #diskon  #grabitfast  #recomended  #produkalami  #oriflamediskon  #oriflameastambul  #oriflamemartapura  #oriflambanjarbaru  #oriflamebanjar  #oriflamebanjarmasin  #oriflametapin  #oriflamerantau  #oriflamebalikpapan  #oriflameid  #EtalaseSiti  #like4like  #likeforlike  #lfl  #like4likeback  #likeforlikeback  #lfl 💛
Treatment Lip Cream Furaiha terdapat 8 koleksi pilihan warna yang menarik.
.
Yang mana satu idaman kalbu?
.
Enriched with organic marula oil that keeps your lips moist. It prevents your lips to become dry and chapped!

#madamnad #IrichInsta #pipipink #blusher #stickblusher #blusherpecah #furaiha #blushermurah #mekap #simplemekap #nudemekap #cantik #kosmetik #mekap #mekaphalal #samtilla #bazarpaknil #ctdk #jualmekap #mekapartis #lipcream #bibircantik #lipbalm #nilai  #furaihanilai #furaihasepang
Treatment Lip Cream Furaiha terdapat 8 koleksi pilihan warna yang menarik. . Yang mana satu idaman kalbu? . Enriched with organic marula oil that keeps your lips moist. It prevents your lips to become dry and chapped! #madamnad  #IrichInsta  #pipipink  #blusher  #stickblusher  #blusherpecah  #furaiha  #blushermurah  #mekap  #simplemekap  #nudemekap  #cantik  #kosmetik  #mekap  #mekaphalal  #samtilla  #bazarpaknil  #ctdk  #jualmekap  #mekapartis  #lipcream  #bibircantik  #lipbalm  #nilai  #furaihanilai  #furaihasepang 
Wah @mia.ahm4d pon dah jatuh cinta dgn #faraalipbutter Caramel Mint 💋❤️
.
.
Jom wsap sekarang & dptkan #faraalipbutter & grab PROMO PRE RAYA & FREE POSTAGE!
.
.
☎️ Wsap 013-3370919 untuk pembelian/info lanjut
.
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad @farahanimrazak #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #purearganoil #jomcantik #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #kulitcantik #rambutcantik
#makeupclass #makeuptutorial #makeup #PrettySyndicateFamily#skincare #skincareroutine #tipskecantikan
Wah @mia.ahm4d pon dah jatuh cinta dgn #faraalipbutter  Caramel Mint 💋❤️ . . Jom wsap sekarang & dptkan #faraalipbutter  & grab PROMO PRE RAYA & FREE POSTAGE! . . ☎️ Wsap 013-3370919 untuk pembelian/info lanjut . . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  @farahanimrazak #minyakarganasli  #minyakargan  #arganoil  #purearganoil  #jomcantik  #rawatbibirkering  #bibircantik  #prettylips  #kulitcantik  #rambutcantik  #makeupclass  #makeuptutorial  #makeup  #PrettySyndicateFamily #skincare  #skincareroutine  #tipskecantikan 
Rasa mcm kejap sangat la give away ni. Sy nak extend sampai hari ahad lah (27/05/2018-11AM). PERCUMA EphyraLips 💋
.
LIKE, COMMENT & SHARE aje.
Siapa lah murah rezeki kali ni akan dapat EphyraLips yg berharga RM30 ni kan..
.
Jom ajak kawan² sekali..
.
#giveaway #contest #freegift #percuma #ephyralips #lipmatte #lipmattemurah #lipstick #lipstickmurah #bibircantik #ootd #igersmalaysia #cod #makeuporiginalmurah #makeuporiginal
Poslaju dah keluar statement bila last day untuk postage.
.
Awak dah decide ke berkenan yang mana? 😎

#madamnad #IrichInsta #pipipink #blusher #stickblusher #blusherpecah #furaiha #blushermurah #mekap #simplemekap #nudemekap #cantik #kosmetik #mekap #mekaphalal #samtilla #bazarpaknil #ctdk #jualmekap #mekapartis #lipcream #bibircantik #lipbalm #nilai  #furaihanilai #furaihasepang
Buy 5 Furaiha Treatment Lip Cream Get Free 1 💋
.
.
Get this with the price at RM 45 girls! Available in 8 colours : .
• Bubble Gum • Caramel • Butterscotch
• Luna Bell • Victoria • Heart Breaker . The Dutchness . Your Highness
.
Enriched with organic marula oil that will treat your lips at the same moment 😍 no chapped lips. No darken lips. No dry lips.
.
Grab it now. Whatsapp hs by clicking the link above 😉
.
#furaihalovers #furaihaskincare #furaihacosmetics #glowboostercream #ddcreamfuraiha #treatmentlipcream #blusherfuraiha #makemeblushfuraiha #premiumsetfuraiha #trialsetfuraiha #beautywater #satinskincushion #bibirlembap #bibircantik #treatmentlipcream #treatmentlipcreambyfuraiha #lipcream #lipstick #mattelipcream #mattelipstick #eyeshadowfuraiha #runwaydivapalette #runwaydivaeyeshadow
Buy 5 Furaiha Treatment Lip Cream Get Free 1 💋 . . Get this with the price at RM 45 girls! Available in 8 colours : . • Bubble Gum • Caramel • Butterscotch • Luna Bell • Victoria • Heart Breaker . The Dutchness . Your Highness . Enriched with organic marula oil that will treat your lips at the same moment 😍 no chapped lips. No darken lips. No dry lips. . Grab it now. Whatsapp hs by clicking the link above 😉 . #furaihalovers  #furaihaskincare  #furaihacosmetics  #glowboostercream  #ddcreamfuraiha  #treatmentlipcream  #blusherfuraiha  #makemeblushfuraiha  #premiumsetfuraiha  #trialsetfuraiha  #beautywater  #satinskincushion  #bibirlembap  #bibircantik  #treatmentlipcream  #treatmentlipcreambyfuraiha  #lipcream  #lipstick  #mattelipcream  #mattelipstick  #eyeshadowfuraiha  #runwaydivapalette  #runwaydivaeyeshadow 
ADA APA DENGAN KOSMETIK PADA BIBIR? 
_
Siapa kat sini paling tak konfiden kalau keluar rumah tiada lipstick dekat bibir? tipu la kan zaman sekarang dengan adanya pelbagai warna dan jenama lipstick atau lipmatte kita sebagai perempuan tak tergugat dengan semua tu. 
_
Setengah orang anggap warna pada bibir boleh lambangkan keyakinan diri tau. Selain itu, dari pemakaian warna bibir kita juga kita boleh tahu personaliti si pemakai tu. 
_
Tapi, eh ada tapi? Haa penggunaan kosmetik yang terlalu kerap boleh sebabkan bibir kita lama kelamaan jatuh sakit. Badan kita sakit kita boleh rasa dia, tapi kalau bibir? 
_
Tanda tanda bibir tidak sihat;
🌈 Bibir jadi kering dan menggelupas
🌈 Bibir bertukar jadi gelap
🌈 Bibir jadi kasar bila dipegang
_
siapa bibir dia macam ni? haaa baik rawat dengan cepat. Ingat bukan muka saja perlu dijaga dan dilindungi, bibir kita juga perlukan perlindungan. 
#faraalipbutter #pipipink #bibirpink #bibirtakkering #rawatbibirkering #bazaarpaknil #lipstickwangi #lipstick #lipmatte #bibirmenggelupas #lipstickviral #sayajual #lipmatte #lipgloss #farahanimrazak 
#FaraaLipButter
#FaraaLipButterSquad #FarahanimRazak
#Lipcare #Lipmatte #Lipbalm #Lipstick #ProdukMalaysia
#BazaarPaknil #BibirCantik #cantiksebelumraya #raya2018 #raya #bajuraya2018 #aidilfitri2018
ADA APA DENGAN KOSMETIK PADA BIBIR? _ Siapa kat sini paling tak konfiden kalau keluar rumah tiada lipstick dekat bibir? tipu la kan zaman sekarang dengan adanya pelbagai warna dan jenama lipstick atau lipmatte kita sebagai perempuan tak tergugat dengan semua tu. _ Setengah orang anggap warna pada bibir boleh lambangkan keyakinan diri tau. Selain itu, dari pemakaian warna bibir kita juga kita boleh tahu personaliti si pemakai tu. _ Tapi, eh ada tapi? Haa penggunaan kosmetik yang terlalu kerap boleh sebabkan bibir kita lama kelamaan jatuh sakit. Badan kita sakit kita boleh rasa dia, tapi kalau bibir? _ Tanda tanda bibir tidak sihat; 🌈 Bibir jadi kering dan menggelupas 🌈 Bibir bertukar jadi gelap 🌈 Bibir jadi kasar bila dipegang _ siapa bibir dia macam ni? haaa baik rawat dengan cepat. Ingat bukan muka saja perlu dijaga dan dilindungi, bibir kita juga perlukan perlindungan. #faraalipbutter  #pipipink  #bibirpink  #bibirtakkering  #rawatbibirkering  #bazaarpaknil  #lipstickwangi  #lipstick  #lipmatte  #bibirmenggelupas  #lipstickviral  #sayajual  #lipmatte  #lipgloss  #farahanimrazak  #FaraaLipButter  #FaraaLipButterSquad  #FarahanimRazak  #Lipcare  #Lipmatte  #Lipbalm  #Lipstick  #ProdukMalaysia  #BazaarPaknil  #BibirCantik  #cantiksebelumraya  #raya2018  #raya  #bajuraya2018  #aidilfitri2018 
Nggak pede karena bibir kering saat puasa? Yuk atasi masalah bibir kering Anda dengan Love Nature Lip Balm ini!

Ada 3 keharuman dan warna yang bisa Anda pilih lho! Beli sekarang hanya 49.900,- rupiah!

Info produk:
Inbok /wa 081237242865

#Oriflame
#OriflameChangesLives
#bibircantik #bibirmerahalami #pencerahwajahalami #Perawatantubuhsehat #perawatanalami #sehatalami #kosmetikoriflamemurah #kosmetikmurah #kosmetikamanalami #kosmetikpriawanita #jualkosmetikalami #jualprodukoriflame #jualkosmetiksemarangmurah #jualkosmetikpriawanita
Nggak pede karena bibir kering saat puasa? Yuk atasi masalah bibir kering Anda dengan Love Nature Lip Balm ini! Ada 3 keharuman dan warna yang bisa Anda pilih lho! Beli sekarang hanya 49.900,- rupiah! Info produk: Inbok /wa 081237242865 #Oriflame  #OriflameChangesLives  #bibircantik  #bibirmerahalami  #pencerahwajahalami  #Perawatantubuhsehat  #perawatanalami  #sehatalami  #kosmetikoriflamemurah  #kosmetikmurah  #kosmetikamanalami  #kosmetikpriawanita  #jualkosmetikalami  #jualprodukoriflame  #jualkosmetiksemarangmurah  #jualkosmetikpriawanita 
Surpriseeeeeeeeee!!
-
Ni lah surprise tuuuu. So, to those yang dah pre-order lipstick haritu dengan zie, semua akan dapat stock overpretty yang macam ni tau. Pretties, it is LIMITED EDITION !! Ini kakak cakap kalau nak bagi present atau hadiah atau apa, lawa gila! Add on ribbon sikit ikat atas tu, perghhhhhh! Sumpah lawa namatey gaisss. Tolonglah bf2, suami2, pls hadiahkan lipstick ni dekat cinta hati korang. Beli lah jiwa dorang sikit. RM40 onlyyyyyy! Dengan high quality lipstick formulated in Japan siap. Mana nak dapattttt!!! Lipstick dekat Sephora pun kalah. 😵
-
Oklah, tu je kakak nak update pagi ni. Sebab kakak ter-over excited maaflah hahaha
-
PRICE :
OVERPRETTY LIMITED EDITION / 6ML 0.2 FL. OZ.
RM40 excluded postage
Surpriseeeeeeeeee!! - Ni lah surprise tuuuu. So, to those yang dah pre-order lipstick haritu dengan zie, semua akan dapat stock overpretty yang macam ni tau. Pretties, it is LIMITED EDITION !! Ini kakak cakap kalau nak bagi present atau hadiah atau apa, lawa gila! Add on ribbon sikit ikat atas tu, perghhhhhh! Sumpah lawa namatey gaisss. Tolonglah bf2, suami2, pls hadiahkan lipstick ni dekat cinta hati korang. Beli lah jiwa dorang sikit. RM40 onlyyyyyy! Dengan high quality lipstick formulated in Japan siap. Mana nak dapattttt!!! Lipstick dekat Sephora pun kalah. 😵 - Oklah, tu je kakak nak update pagi ni. Sebab kakak ter-over excited maaflah hahaha - PRICE : OVERPRETTY LIMITED EDITION / 6ML 0.2 FL. OZ. RM40 excluded postage
CODE :  SUMMER BLAZE 
PRICE : RM 30/each ( exclude postage )
.
💋cream to matte texture .
💋longlasting up to 6 hours
💋enriched with Vitamin E & Jojoba Oil
💋texture ringan & x keringkan bibir
💋mudah dicuci utk berwudhuk
.
.
👉🏼Whatsapp #0192211398 for order
👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee
👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio.
.
.
📸: #EPHYRALOVERS .
.
#ephyra #ephyralips #creamtomattelipcolor #lipmattemalaysia #ephyralipslover #longlastinglipmatte #lipmattecream #ephyrashahalam #ephyralipmatteshahalam #codshahalam #codsubangjaya #codkelanajaya #ephyracodshahalam #bibircantik #bibirsihat #lipmatteshahalam #lipmatte
#ephyralovers #rayaephyra
CODE : SUMMER BLAZE PRICE : RM 30/each ( exclude postage ) . 💋cream to matte texture . 💋longlasting up to 6 hours 💋enriched with Vitamin E & Jojoba Oil 💋texture ringan & x keringkan bibir 💋mudah dicuci utk berwudhuk . . 👉🏼Whatsapp #0192211398  for order 👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee 👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio. . . 📸: #EPHYRALOVERS  . . #ephyra  #ephyralips  #creamtomattelipcolor  #lipmattemalaysia  #ephyralipslover  #longlastinglipmatte  #lipmattecream  #ephyrashahalam  #ephyralipmatteshahalam  #codshahalam  #codsubangjaya  #codkelanajaya  #ephyracodshahalam  #bibircantik  #bibirsihat  #lipmatteshahalam  #lipmatte  #ephyralovers  #rayaephyra 
CANTIKNYAAA WARNA EPHYRA LIPS! 10 KALER UTK KORANG GRAB. DAHLAH MURAH, BEST PLK TU BILA PAKAI!
.
.
Code : SUMMER BLAZE 
Harga : RM30 (exc.postage)
.
.
Dah ada semua warna tak dalam collection korang? Kalau belum... rugiiiiiiiii sangat! .
.
EPHYRA LIPS ni warna dia meletop gila! Sesuai utk semua jenis tona kulit & paling best tekstur ringan tak melekit!
.
👉🏼Whatsapp #0192211398 for order
👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee
👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio.
.
.
📸: #EPHYRALOVERS .
.
#ephyra #ephyralips #creamtomattelipcolor #lipmattemalaysia #ephyralipslover #longlastinglipmatte #lipmattecream #ephyrashahalam #ephyralipmatteshahalam #codshahalam #codsubangjaya #codkelanajaya #ephyracodshahalam #bibircantik #bibirsihat #lipmatteshahalam #lipmatte
#ephyralovers #rayaephyra
CANTIKNYAAA WARNA EPHYRA LIPS! 10 KALER UTK KORANG GRAB. DAHLAH MURAH, BEST PLK TU BILA PAKAI! . . Code : SUMMER BLAZE Harga : RM30 (exc.postage) . . Dah ada semua warna tak dalam collection korang? Kalau belum... rugiiiiiiiii sangat! . . EPHYRA LIPS ni warna dia meletop gila! Sesuai utk semua jenis tona kulit & paling best tekstur ringan tak melekit! . 👉🏼Whatsapp #0192211398  for order 👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee 👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio. . . 📸: #EPHYRALOVERS  . . #ephyra  #ephyralips  #creamtomattelipcolor  #lipmattemalaysia  #ephyralipslover  #longlastinglipmatte  #lipmattecream  #ephyrashahalam  #ephyralipmatteshahalam  #codshahalam  #codsubangjaya  #codkelanajaya  #ephyracodshahalam  #bibircantik  #bibirsihat  #lipmatteshahalam  #lipmatte  #ephyralovers  #rayaephyra 
KORANG DAH ADA SEMUA COLOR EPHYRA LIPS? .
Sekarang EPHYRA LIPS ada total 10 color - semua ready stock uolss!!
.
So cecepat kumpul semua color yg CUN MELECUN ni.
.
Ramai yg dah jatuh cinta ngan ephyralips ni - beli 1 memula ; pastu confirm repeat beli color2 lain.
.
Sebab apa?
.
=====================
🔹HARGA BERBALOI - Hanya RM30 je!!! (xmsk postage) - Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni RM30 je – kalau amek semua colour lagi bleh jimat!
.
🔹TEKSTUR RINGAN- Serious cam xpakai lipstick je rasanya! Xmelekit, xkering, bibir terus feeling mungil. .
🔹LEMBUT MCM KRIM– Efek Cream-to-Matte yg pekat & high quality mmg senang nk pakai. Sekali sapu je dh jd cantik. Pakai calit je pun warna dh naik!
🔹MESRA WUDHUK – Part ni plg penting!!!! Terjamin- Memang senang gila nk remove. Pakai tisu basah je dh blh terus bersih & tanggal. Xpyh gosok kuat-kuat sampai luka/bibir pedih! .
🔹XKERINGKAN BIBIR -  Selalunya lip matte mesti buat bibir kering. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR ada JOJOBA OIL & EKSTRAK VITAMIN E. So bleh rawat bibir kering atau gelupas. Utk yg bibir gelap pun bagus tau! .
.
👉🏼Whatsapp #0192211398 for order
👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee
👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio.
.
.
📸: #EPHYRALOVERS .
.
#ephyra #ephyralips #creamtomattelipcolor #lipmattemalaysia #ephyralipslover #longlastinglipmatte #lipmattecream #ephyrashahalam #ephyralipmatteshahalam #codshahalam #codsubangjaya #codkelanajaya #ephyracodshahalam #bibircantik #bibirsihat #lipmatteshahalam #lipmatte
#ephyralovers #rayaephyra
KORANG DAH ADA SEMUA COLOR EPHYRA LIPS? . Sekarang EPHYRA LIPS ada total 10 color - semua ready stock uolss!! . So cecepat kumpul semua color yg CUN MELECUN ni. . Ramai yg dah jatuh cinta ngan ephyralips ni - beli 1 memula ; pastu confirm repeat beli color2 lain. . Sebab apa? . ===================== 🔹HARGA BERBALOI - Hanya RM30 je!!! (xmsk postage) - Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni RM30 je – kalau amek semua colour lagi bleh jimat! . 🔹TEKSTUR RINGAN- Serious cam xpakai lipstick je rasanya! Xmelekit, xkering, bibir terus feeling mungil. . 🔹LEMBUT MCM KRIM– Efek Cream-to-Matte yg pekat & high quality mmg senang nk pakai. Sekali sapu je dh jd cantik. Pakai calit je pun warna dh naik! 🔹MESRA WUDHUK – Part ni plg penting!!!! Terjamin- Memang senang gila nk remove. Pakai tisu basah je dh blh terus bersih & tanggal. Xpyh gosok kuat-kuat sampai luka/bibir pedih! . 🔹XKERINGKAN BIBIR - Selalunya lip matte mesti buat bibir kering. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR  ada JOJOBA OIL & EKSTRAK VITAMIN E. So bleh rawat bibir kering atau gelupas. Utk yg bibir gelap pun bagus tau! . . 👉🏼Whatsapp #0192211398  for order 👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee 👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio. . . 📸: #EPHYRALOVERS  . . #ephyra  #ephyralips  #creamtomattelipcolor  #lipmattemalaysia  #ephyralipslover  #longlastinglipmatte  #lipmattecream  #ephyrashahalam  #ephyralipmatteshahalam  #codshahalam  #codsubangjaya  #codkelanajaya  #ephyracodshahalam  #bibircantik  #bibirsihat  #lipmatteshahalam  #lipmatte  #ephyralovers  #rayaephyra 
CODE :  Cranberry Quinn 
PRICE : RM 30/each ( exclude postage )
.
💋cream to matte texture .
💋longlasting up to 6 hours
💋enriched with Vitamin E & Jojoba Oil
💋texture ringan & x keringkan bibir
💋mudah dicuci utk berwudhuk
.
.
👉🏼Whatsapp #0192211398 for order
👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee
👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio.
.
.
📸: #EPHYRALOVERS .
.
#ephyra #ephyralips #creamtomattelipcolor #lipmattemalaysia #ephyralipslover #longlastinglipmatte #lipmattecream #ephyrashahalam #ephyralipmatteshahalam #codshahalam #codsubangjaya #codkelanajaya #ephyracodshahalam #bibircantik #bibirsihat #lipmatteshahalam #lipmatte
#ephyralovers #rayaephyra
CODE : Cranberry Quinn PRICE : RM 30/each ( exclude postage ) . 💋cream to matte texture . 💋longlasting up to 6 hours 💋enriched with Vitamin E & Jojoba Oil 💋texture ringan & x keringkan bibir 💋mudah dicuci utk berwudhuk . . 👉🏼Whatsapp #0192211398  for order 👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee 👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio. . . 📸: #EPHYRALOVERS  . . #ephyra  #ephyralips  #creamtomattelipcolor  #lipmattemalaysia  #ephyralipslover  #longlastinglipmatte  #lipmattecream  #ephyrashahalam  #ephyralipmatteshahalam  #codshahalam  #codsubangjaya  #codkelanajaya  #ephyracodshahalam  #bibircantik  #bibirsihat  #lipmatteshahalam  #lipmatte  #ephyralovers  #rayaephyra 
CANTIKNYAAA WARNA EPHYRA LIPS! 10 KALER UTK KORANG GRAB. DAHLAH MURAH, BEST PLK TU BILA PAKAI!
.
.
Code : CRANBERRY QUINN 
Harga : RM30 (exc.postage)
.
.
Dah ada semua warna tak dalam collection korang? Kalau belum... rugiiiiiiiii sangat! .
.
EPHYRA LIPS ni warna dia meletop gila! Sesuai utk semua jenis tona kulit & paling best tekstur ringan tak melekit!
.
. .
🎯Antara FEEDBACK CUSTOMER EPHYRA LIPS LOVER! .
.
1️⃣ Rasa RINGAN sangat!!! Cam xpakai lipstick! Best 👍🏻👍🏻👍🏻
.
2️⃣ LEMBUT SANGAT!!!! Creamy texture buat bibir nampak mungil & cantik! 😘
.
3️⃣ TAK KERINGKAN BIBIR! Apply EPHYRA LIPS tak nampak dah merekah garis-garis bibir cam lip matte lain! 😍
.
4️⃣ SENANG APPLY & TERBENTUK BIBIR! Sekali swipe je, applicator EPHYRA LIPS boleh ikut je bentuk bibir. TAK COMOT LANGSUNG! 💋
.
5️⃣ MURAH TAPI KUALITI BAGUS!!! Yes!!! Semua mcm tak caya yang EPHYRA LIPS harga RM30 je!!! 👍🏻
.
.
Tu yang bila dah rasa sendiri, dah try colour mana yg cantik dgn kulit - terus borong sampai 4-5 batang! Siap ada yang datang banyak kali sbb kawan-kawan pun kirim sama beli EPHYRA LIPS!!! 😅
.
.
👉🏼Whatsapp #0192211398 for order
👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee
👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio.
.
.
📸: #EPHYRALOVERS .
.
#ephyra #ephyralips #creamtomattelipcolor #lipmattemalaysia #ephyralipslover #longlastinglipmatte #lipmattecream #ephyrashahalam #ephyralipmatteshahalam #codshahalam #codsubangjaya #codkelanajaya #ephyracodshahalam #bibircantik #bibirsihat #lipmatteshahalam #lipmatte
#ephyralovers #rayaephyra
CANTIKNYAAA WARNA EPHYRA LIPS! 10 KALER UTK KORANG GRAB. DAHLAH MURAH, BEST PLK TU BILA PAKAI! . . Code : CRANBERRY QUINN Harga : RM30 (exc.postage) . . Dah ada semua warna tak dalam collection korang? Kalau belum... rugiiiiiiiii sangat! . . EPHYRA LIPS ni warna dia meletop gila! Sesuai utk semua jenis tona kulit & paling best tekstur ringan tak melekit! . . . 🎯Antara FEEDBACK CUSTOMER EPHYRA LIPS LOVER! . . 1️⃣ Rasa RINGAN sangat!!! Cam xpakai lipstick! Best 👍🏻👍🏻👍🏻 . 2️⃣ LEMBUT SANGAT!!!! Creamy texture buat bibir nampak mungil & cantik! 😘 . 3️⃣ TAK KERINGKAN BIBIR! Apply EPHYRA LIPS tak nampak dah merekah garis-garis bibir cam lip matte lain! 😍 . 4️⃣ SENANG APPLY & TERBENTUK BIBIR! Sekali swipe je, applicator EPHYRA LIPS boleh ikut je bentuk bibir. TAK COMOT LANGSUNG! 💋 . 5️⃣ MURAH TAPI KUALITI BAGUS!!! Yes!!! Semua mcm tak caya yang EPHYRA LIPS harga RM30 je!!! 👍🏻 . . Tu yang bila dah rasa sendiri, dah try colour mana yg cantik dgn kulit - terus borong sampai 4-5 batang! Siap ada yang datang banyak kali sbb kawan-kawan pun kirim sama beli EPHYRA LIPS!!! 😅 . . 👉🏼Whatsapp #0192211398  for order 👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee 👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio. . . 📸: #EPHYRALOVERS  . . #ephyra  #ephyralips  #creamtomattelipcolor  #lipmattemalaysia  #ephyralipslover  #longlastinglipmatte  #lipmattecream  #ephyrashahalam  #ephyralipmatteshahalam  #codshahalam  #codsubangjaya  #codkelanajaya  #ephyracodshahalam  #bibircantik  #bibirsihat  #lipmatteshahalam  #lipmatte  #ephyralovers  #rayaephyra 
DAH ADA 10 WARNA DLM COLLECTION KORANG? .
.
Geram betul tengok semua colour ni. Cantik-cantik. Dah lah murah RM30 je. Berbaloi sgt kalau nak kumpul 10 kaler! .
.
EPHYRA LIPS tak mengeringkan bibir. Bila apply tu, rasa macam tak pakai apa-apa pun. Senang je bentukkan bibir.
.
.
👉🏼Whatsapp #0192211398 for order
👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee
👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio.
.
.
📸: #EPHYRALOVERS .
.
#ephyra #ephyralips #creamtomattelipcolor #lipmattemalaysia #ephyralipslover #longlastinglipmatte #lipmattecream #ephyrashahalam #ephyralipmatteshahalam #codshahalam #codsubangjaya #codkelanajaya #ephyracodshahalam #bibircantik #bibirsihat #lipmatteshahalam #lipmatte
#ephyralovers #rayaephyra
DAH ADA 10 WARNA DLM COLLECTION KORANG? . . Geram betul tengok semua colour ni. Cantik-cantik. Dah lah murah RM30 je. Berbaloi sgt kalau nak kumpul 10 kaler! . . EPHYRA LIPS tak mengeringkan bibir. Bila apply tu, rasa macam tak pakai apa-apa pun. Senang je bentukkan bibir. . . 👉🏼Whatsapp #0192211398  for order 👉🏼Bleh dapatkan free postage+free gift melalui pembelian di shopee 👉🏼 Beli di shopee - link @ profile bio. . . 📸: #EPHYRALOVERS  . . #ephyra  #ephyralips  #creamtomattelipcolor  #lipmattemalaysia  #ephyralipslover  #longlastinglipmatte  #lipmattecream  #ephyrashahalam  #ephyralipmatteshahalam  #codshahalam  #codsubangjaya  #codkelanajaya  #ephyracodshahalam  #bibircantik  #bibirsihat  #lipmatteshahalam  #lipmatte  #ephyralovers  #rayaephyra 
"sis x tahu la nk pilih lipstick colour ape" okey korang boleh tgk yg ni. So easy Kan??? Sebenarnya lipstick Dyxy ni sesuai utk semua warna kulit. Nk mix mix lipstick pun boleh💄💄. Nak order lipstick utk raya ?? Ha ! Boleh whtspp skrg !

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist 
#teamdyxy #SALE 
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan 
#byamierateam  #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi
"sis x tahu la nk pilih lipstick colour ape" okey korang boleh tgk yg ni. So easy Kan??? Sebenarnya lipstick Dyxy ni sesuai utk semua warna kulit. Nk mix mix lipstick pun boleh💄💄. Nak order lipstick utk raya ?? Ha ! Boleh whtspp skrg ! Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio. #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #teamdyxy  #SALE  #bccreambydyana  #student  #bccreambydyanaagen  #dyxyterengganu  #promosijualan  #byamierateam  #faraalipbutter  #dropship  #lipstick  #lipstickmurah  #menawan  #murahmurahmurah  #lipgloss  #lipmatte  #lipstick  #bibircantik  #malaysia  #pantaitimur  #antioxcidant  #mesrawudhuk  #igshop  #terengganu  #goBYAMIERATEAM  #goBYAMIERATEAM  #produkkecantikan  #promosi 
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋
.
Good vibes only ❤❤❤
.
Siapa belum ada Faraa Lip Butter ? Haa rugi tauuu! Faraa Lip Butter bukan sahaja menyegarkan bibir tetapi juga merawat bibir supaya jadi lebih sihat dan lembab walaupun ketika berpuasaa 💋 FaraaLipButter menjadi peneman dikala bibir kering pucat lesuu. Jum dapatkan sekarang! 😘
.
Tambah2 lagi sekarang tengah PROMO FREE POSTAGE + 2 FREE GIFT bagi setiap pembelian tauuuu 😙
.
Nak order? Boleh whatsapp mira yaa.
.
Kalau nak COD pun bolehhh. Whatsapp ajer mira yeaa. 😘
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
#teamemayabeuty
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋 . Good vibes only ❤❤❤ . Siapa belum ada Faraa Lip Butter ? Haa rugi tauuu! Faraa Lip Butter bukan sahaja menyegarkan bibir tetapi juga merawat bibir supaya jadi lebih sihat dan lembab walaupun ketika berpuasaa 💋 FaraaLipButter menjadi peneman dikala bibir kering pucat lesuu. Jum dapatkan sekarang! 😘 . Tambah2 lagi sekarang tengah PROMO FREE POSTAGE + 2 FREE GIFT bagi setiap pembelian tauuuu 😙 . Nak order? Boleh whatsapp mira yaa. . Kalau nak COD pun bolehhh. Whatsapp ajer mira yeaa. 😘 . #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves  #teamemayabeuty 
Selamat pagi semua ! Okey yg mana rasa was was nak beli Dyxy. Okey mari sis explain. Explain satu satu nahhh.... Utk lipstick jangan risau tau , ni bahan bahan dia. So sangat selamat digunakan 😍😍😍 skrg lipstick pun dh upgrade baru tau 😍😍 3 in 1 gitewwww. Boleh pakai dijadikan blusher & eyeshadow 😍😍 so sgt jimat tau uolls. Tapi skrg lagi jimat. Siap nak bagi gift banyak banyak lagi 😍. Whtspp sis cpt !! Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist 
#teamdyxy #SALE 
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan 
#byamierateam  #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi
Selamat pagi semua ! Okey yg mana rasa was was nak beli Dyxy. Okey mari sis explain. Explain satu satu nahhh.... Utk lipstick jangan risau tau , ni bahan bahan dia. So sangat selamat digunakan 😍😍😍 skrg lipstick pun dh upgrade baru tau 😍😍 3 in 1 gitewwww. Boleh pakai dijadikan blusher & eyeshadow 😍😍 so sgt jimat tau uolls. Tapi skrg lagi jimat. Siap nak bagi gift banyak banyak lagi 😍. Whtspp sis cpt !! Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio. #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #teamdyxy  #SALE  #bccreambydyana  #student  #bccreambydyanaagen  #dyxyterengganu  #promosijualan  #byamierateam  #faraalipbutter  #dropship  #lipstick  #lipstickmurah  #menawan  #murahmurahmurah  #lipgloss  #lipmatte  #lipstick  #bibircantik  #malaysia  #pantaitimur  #antioxcidant  #mesrawudhuk  #igshop  #terengganu  #goBYAMIERATEAM  #goBYAMIERATEAM  #produkkecantikan  #promosi 
Kandungan dan kebaikan faraalipbutter :
.
🌷Olive oil
Membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
🌷Jojoba oil 
Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yang kehitaman.
.
🌷Beeswax
Memberikan kelembapan semulajadi 24jam supaya bibir tidak kering menggelupas.
.
🌷Sunflower seeds
Membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yang segar dan lembut.
.
Ramai yang terlepas pandang dengan penjagaan bibir. Bila dah bermasalah baru kalut nak cari solution. So, protect our lips dengan faraalipbutter.
.
Ingin dapatkan faraalipbutter? Whatsapp je terus 013-3332749 OR click link di bio👆🏻😊
Kandungan dan kebaikan faraalipbutter : . 🌷Olive oil Membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan. . 🌷Jojoba oil Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yang kehitaman. . 🌷Beeswax Memberikan kelembapan semulajadi 24jam supaya bibir tidak kering menggelupas. . 🌷Sunflower seeds Membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yang segar dan lembut. . Ramai yang terlepas pandang dengan penjagaan bibir. Bila dah bermasalah baru kalut nak cari solution. So, protect our lips dengan faraalipbutter. . Ingin dapatkan faraalipbutter? Whatsapp je terus 013-3332749 OR click link di bio👆🏻😊
.
Assalammualaikum semua.. How your puasa so far? 😊.
.
Kalau ada yg bibir kering masa bulan puasa ni jangan risau.. Faraa Lip butter boleh merawat bibir kering awak2 tu.❤❤❤.
.
Sekali apply pun dah rasa lembab je bibir.. Rasa berangin sikit if apply yg caramel mint ni.. Selesa sgt.. Boleh rawat bibir dan jdkn bibir cantik pink je sepanjang hari.. Tak la pucat je even berpuasa kan? 😉.
.
Siapa yang ada masalah bibir kering boleh dapatkan #faraalipbutterincaramelmint dan #faraalipbutterinorchidvanilla ya. Sekali apply terus cantik😘😘😘.
.
Whatsapp 0176172127 or just click link on my bio to purchase💕.
.
#tipskecantikan #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipbutter #lipstick #liptint #lipmatte #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #purearganoil #jomcantik #rawatbibirkering #bibircantik #naturalbeauty #kulitcantik #rambutcantik
#makeupclass #makeuptutorial #teamflbmaria #faraalipbutterlover #faraalipbuttertrustedagent #mua #beautycare #beautytips #faraalipbuttercaramelmint #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbutterorchidvanilla
. Assalammualaikum semua.. How your puasa so far? 😊. . Kalau ada yg bibir kering masa bulan puasa ni jangan risau.. Faraa Lip butter boleh merawat bibir kering awak2 tu.❤❤❤. . Sekali apply pun dah rasa lembab je bibir.. Rasa berangin sikit if apply yg caramel mint ni.. Selesa sgt.. Boleh rawat bibir dan jdkn bibir cantik pink je sepanjang hari.. Tak la pucat je even berpuasa kan? 😉. . Siapa yang ada masalah bibir kering boleh dapatkan #faraalipbutterincaramelmint  dan #faraalipbutterinorchidvanilla  ya. Sekali apply terus cantik😘😘😘. . Whatsapp 0176172127 or just click link on my bio to purchase💕. . #tipskecantikan  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #lipbutter  #lipstick  #liptint  #lipmatte  #minyakarganasli  #minyakargan  #arganoil  #purearganoil  #jomcantik  #rawatbibirkering  #bibircantik  #naturalbeauty  #kulitcantik  #rambutcantik  #makeupclass  #makeuptutorial  #teamflbmaria  #faraalipbutterlover  #faraalipbuttertrustedagent  #mua  #beautycare  #beautytips  #faraalipbuttercaramelmint  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbutterorchidvanilla 
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain??
.
✔ Tahan lama walaupun makan!
✔ Tak keringkan bibir!
✔ Tak melekit mcm gam!
✔ Tak bersepah lepas makan!
✔ Takde bau kimia!
✔ Bau vanilla!
✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum!
✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✔ Bibir tak merekah!
✔ Sesuai semua warna kulit!
✔ Melembap & melindungi bibir!
✔ Tak buat bibir hitam/lebam!
✔ Tak buat bibir berpasir!
.
Tahan berbulan bulan.  Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih!
.
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup  #sobella #viral  #lipmatte  #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik  #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara #raya #raya2018 #aidijuma #fareeda
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain?? . ✔ Tahan lama walaupun makan! ✔ Tak keringkan bibir! ✔ Tak melekit mcm gam! ✔ Tak bersepah lepas makan! ✔ Takde bau kimia! ✔ Bau vanilla! ✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum! ✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! ✔ Bibir tak merekah! ✔ Sesuai semua warna kulit! ✔ Melembap & melindungi bibir! ✔ Tak buat bibir hitam/lebam! ✔ Tak buat bibir berpasir! . Tahan berbulan bulan. Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih! . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #sobella  #viral  #lipmatte  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb  #leeyanarahman  #bellaammara  #raya  #raya2018  #aidijuma  #fareeda 
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain??
.
✔ Tahan lama walaupun makan!
✔ Tak keringkan bibir!
✔ Tak melekit mcm gam!
✔ Tak bersepah lepas makan!
✔ Takde bau kimia!
✔ Bau vanilla!
✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum!
✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✔ Bibir tak merekah!
✔ Sesuai semua warna kulit!
✔ Melembap & melindungi bibir!
✔ Tak buat bibir hitam/lebam!
✔ Tak buat bibir berpasir!
.
Tahan berbulan bulan.  Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih!
.
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup  #sobella #viral  #lipmatte  #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik  #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara #raya #raya2018 #aidijuma #fareeda
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain?? . ✔ Tahan lama walaupun makan! ✔ Tak keringkan bibir! ✔ Tak melekit mcm gam! ✔ Tak bersepah lepas makan! ✔ Takde bau kimia! ✔ Bau vanilla! ✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum! ✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! ✔ Bibir tak merekah! ✔ Sesuai semua warna kulit! ✔ Melembap & melindungi bibir! ✔ Tak buat bibir hitam/lebam! ✔ Tak buat bibir berpasir! . Tahan berbulan bulan. Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih! . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #sobella  #viral  #lipmatte  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb  #leeyanarahman  #bellaammara  #raya  #raya2018  #aidijuma  #fareeda 
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain??
.
✔ Tahan lama walaupun makan!
✔ Tak keringkan bibir!
✔ Tak melekit mcm gam!
✔ Tak bersepah lepas makan!
✔ Takde bau kimia!
✔ Bau vanilla!
✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum!
✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✔ Bibir tak merekah!
✔ Sesuai semua warna kulit!
✔ Melembap & melindungi bibir!
✔ Tak buat bibir hitam/lebam!
✔ Tak buat bibir berpasir!
.
Tahan berbulan bulan.  Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih!
.
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup  #sobella #viral  #lipmatte  #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik  #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara #raya #raya2018 #aidijuma #fareeda
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain?? . ✔ Tahan lama walaupun makan! ✔ Tak keringkan bibir! ✔ Tak melekit mcm gam! ✔ Tak bersepah lepas makan! ✔ Takde bau kimia! ✔ Bau vanilla! ✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum! ✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! ✔ Bibir tak merekah! ✔ Sesuai semua warna kulit! ✔ Melembap & melindungi bibir! ✔ Tak buat bibir hitam/lebam! ✔ Tak buat bibir berpasir! . Tahan berbulan bulan. Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih! . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #sobella  #viral  #lipmatte  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb  #leeyanarahman  #bellaammara  #raya  #raya2018  #aidijuma  #fareeda 
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain??
.
✔ Tahan lama walaupun makan!
✔ Tak keringkan bibir!
✔ Tak melekit mcm gam!
✔ Tak bersepah lepas makan!
✔ Takde bau kimia!
✔ Bau vanilla!
✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum!
✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✔ Bibir tak merekah!
✔ Sesuai semua warna kulit!
✔ Melembap & melindungi bibir!
✔ Tak buat bibir hitam/lebam!
✔ Tak buat bibir berpasir!
.
Tahan berbulan bulan.  Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih!
.
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup  #sobella #viral  #lipmatte  #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik  #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara #raya #raya2018 #aidijuma #fareeda
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain?? . ✔ Tahan lama walaupun makan! ✔ Tak keringkan bibir! ✔ Tak melekit mcm gam! ✔ Tak bersepah lepas makan! ✔ Takde bau kimia! ✔ Bau vanilla! ✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum! ✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! ✔ Bibir tak merekah! ✔ Sesuai semua warna kulit! ✔ Melembap & melindungi bibir! ✔ Tak buat bibir hitam/lebam! ✔ Tak buat bibir berpasir! . Tahan berbulan bulan. Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih! . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #sobella  #viral  #lipmatte  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb  #leeyanarahman  #bellaammara  #raya  #raya2018  #aidijuma  #fareeda 
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain??
.
✔ Tahan lama walaupun makan!
✔ Tak keringkan bibir!
✔ Tak melekit mcm gam!
✔ Tak bersepah lepas makan!
✔ Takde bau kimia!
✔ Bau vanilla!
✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum!
✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✔ Bibir tak merekah!
✔ Sesuai semua warna kulit!
✔ Melembap & melindungi bibir!
✔ Tak buat bibir hitam/lebam!
✔ Tak buat bibir berpasir!
.
Tahan berbulan bulan.  Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih!
.
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup  #sobella #viral  #lipmatte  #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik  #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara #raya #raya2018 #aidijuma #fareeda
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain?? . ✔ Tahan lama walaupun makan! ✔ Tak keringkan bibir! ✔ Tak melekit mcm gam! ✔ Tak bersepah lepas makan! ✔ Takde bau kimia! ✔ Bau vanilla! ✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum! ✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! ✔ Bibir tak merekah! ✔ Sesuai semua warna kulit! ✔ Melembap & melindungi bibir! ✔ Tak buat bibir hitam/lebam! ✔ Tak buat bibir berpasir! . Tahan berbulan bulan. Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih! . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #sobella  #viral  #lipmatte  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb  #leeyanarahman  #bellaammara  #raya  #raya2018  #aidijuma  #fareeda 
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain??
.
✔ Tahan lama walaupun makan!
✔ Tak keringkan bibir!
✔ Tak melekit mcm gam!
✔ Tak bersepah lepas makan!
✔ Takde bau kimia!
✔ Bau vanilla!
✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum!
✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✔ Bibir tak merekah!
✔ Sesuai semua warna kulit!
✔ Melembap & melindungi bibir!
✔ Tak buat bibir hitam/lebam!
✔ Tak buat bibir berpasir!
.
Tahan berbulan bulan.  Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih!
.
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup  #sobella #viral  #lipmatte  #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik  #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara #raya #raya2018 #aidijuma #fareeda
Kenapa FEVER GLAM Lipmatte ni jauh lagi BEST dari Lipmatte lain?? . ✔ Tahan lama walaupun makan! ✔ Tak keringkan bibir! ✔ Tak melekit mcm gam! ✔ Tak bersepah lepas makan! ✔ Takde bau kimia! ✔ Bau vanilla! ✔ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum! ✔ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! ✔ Bibir tak merekah! ✔ Sesuai semua warna kulit! ✔ Melembap & melindungi bibir! ✔ Tak buat bibir hitam/lebam! ✔ Tak buat bibir berpasir! . Tahan berbulan bulan. Jauh lagi JIMATSS dari brand omputih! . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #sobella  #viral  #lipmatte  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb  #leeyanarahman  #bellaammara  #raya  #raya2018  #aidijuma  #fareeda 
Attention Ladiessssss 😍😍😍
.
Yukha Lipmatte Cream + Vitamin E
Revolusi Bibir Cantik dan Sihat
.
Nak tau kenapa Yukha Lipmatte Cream + Vitamin E ini sangat istimewa?
Nak tau kenapa wanita2 perlu memilih Yukha Lipmatte Cream + Vitamin E?
Nak tau kenapa ramai yang dah jatuh hati selepas mencuba Yukha Lipmatte Cream + Vitamin E?
.
.
💄3 warna yang trending dan sesuai untuk semua jenis kulit
💋Vamocca Brown 💋Lovely Pink 💋Rosey Pink
💄Bau haruman strawberry atau vanilla untuk setiap warna.
💄Dikeluarkan oleh kilang bertaraf GMP dan Halal
💄Tidak mengandungi bahan terlarang dan telah mendapat kelulusan KKM
💄Mengandungi Vitamin E yang mampu untuk melembabkan bibir dan mengelakkan bibir daripada merekah atau menggelupas
💄Sesuai untuk bibir sensitif
💄Mesra wudhuk kerana sangat mudah untuk dicuci
💄Tekstur yang lembut, ringan, dan tidak tebal
💄Premium kualiti. Dijamin setaraf dengan produk antarabangsa
💄Mudah dibawa kemana sahaja
💄Packaging setaraf dengan produk antarabangsa
💄Harga mampu milik – tidak termasuk kos pos
💋RM40 (Semenanjung) 💋RM45 (Sabah & Sarawak) .
.
#lipmatte #lipmatteliquid #lipmatteviral #lipmattecantik #lipmatteaurabeauty #lipmattemalaysia #YUKHALIPMATTE #YUKHAMALAYSIA #bisnesonline #mattelip #mattelipcream #vitamine #revolusibibircantikdansihat #bibircantik #testimoni #produkmalaysia #dropship #lipstick #makeup #makeuplover #luluskkm #halal
Attention Ladiessssss 😍😍😍 . Yukha Lipmatte Cream + Vitamin E Revolusi Bibir Cantik dan Sihat . Nak tau kenapa Yukha Lipmatte Cream + Vitamin E ini sangat istimewa? Nak tau kenapa wanita2 perlu memilih Yukha Lipmatte Cream + Vitamin E? Nak tau kenapa ramai yang dah jatuh hati selepas mencuba Yukha Lipmatte Cream + Vitamin E? . . 💄3 warna yang trending dan sesuai untuk semua jenis kulit 💋Vamocca Brown 💋Lovely Pink 💋Rosey Pink 💄Bau haruman strawberry atau vanilla untuk setiap warna. 💄Dikeluarkan oleh kilang bertaraf GMP dan Halal 💄Tidak mengandungi bahan terlarang dan telah mendapat kelulusan KKM 💄Mengandungi Vitamin E yang mampu untuk melembabkan bibir dan mengelakkan bibir daripada merekah atau menggelupas 💄Sesuai untuk bibir sensitif 💄Mesra wudhuk kerana sangat mudah untuk dicuci 💄Tekstur yang lembut, ringan, dan tidak tebal 💄Premium kualiti. Dijamin setaraf dengan produk antarabangsa 💄Mudah dibawa kemana sahaja 💄Packaging setaraf dengan produk antarabangsa 💄Harga mampu milik – tidak termasuk kos pos 💋RM40 (Semenanjung) 💋RM45 (Sabah & Sarawak) . . #lipmatte  #lipmatteliquid  #lipmatteviral  #lipmattecantik  #lipmatteaurabeauty  #lipmattemalaysia  #YUKHALIPMATTE  #YUKHAMALAYSIA  #bisnesonline  #mattelip  #mattelipcream  #vitamine  #revolusibibircantikdansihat  #bibircantik  #testimoni  #produkmalaysia  #dropship  #lipstick  #makeup  #makeuplover  #luluskkm  #halal 
Selamat pagi sayang semua ❤ harini jangan lupa before gerak pergi work , jgn lupa pakai Dyxy tau. Mengekalkan kulit korang terus glowing sepanjang ramadhan ni tau !

#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist 
#teamdyxy #SALE 
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan 
#byamierateam  #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi
Selamat pagi sayang semua ❤ harini jangan lupa before gerak pergi work , jgn lupa pakai Dyxy tau. Mengekalkan kulit korang terus glowing sepanjang ramadhan ni tau ! #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #teamdyxy  #SALE  #bccreambydyana  #student  #bccreambydyanaagen  #dyxyterengganu  #promosijualan  #byamierateam  #faraalipbutter  #dropship  #lipstick  #lipstickmurah  #menawan  #murahmurahmurah  #lipgloss  #lipmatte  #lipstick  #bibircantik  #malaysia  #pantaitimur  #antioxcidant  #mesrawudhuk  #igshop  #terengganu  #goBYAMIERATEAM  #goBYAMIERATEAM  #produkkecantikan  #promosi 
Never underestimate the power of the perfect shade for our Treatment Lip Cream 😁 This pretty girl is donning Heartbreaker code uols. Say YES if you love this colour. .
.
.

Buy 1 free scrub
Buy 3 free pos
Buy 5 free 1 lipcream
.
Click link on bio to order.
.
#furaihalovers #furaihaskincare #furaihacosmetics #glowboostercream #ddcreamfuraiha #treatmentlipcream #blusherfuraiha #makemeblushfuraiha #premiumsetfuraiha #trialsetfuraiha #beautywater #satinskincushion #bibirlembap #bibircantik #treatmentlipcream #treatmentlipcreambyfuraiha #lipcream #lipstick #mattelipcream #mattelipstick #eyeshadowfuraiha #runwaydivapalette #runwaydivaeyeshadow #aquahabbatussaudasoap #sabunaquahabbatussauda #sabunaquahabbatussaudafuraiha #habbatussauda
Never underestimate the power of the perfect shade for our Treatment Lip Cream 😁 This pretty girl is donning Heartbreaker code uols. Say YES if you love this colour. . . . Buy 1 free scrub Buy 3 free pos Buy 5 free 1 lipcream . Click link on bio to order. . #furaihalovers  #furaihaskincare  #furaihacosmetics  #glowboostercream  #ddcreamfuraiha  #treatmentlipcream  #blusherfuraiha  #makemeblushfuraiha  #premiumsetfuraiha  #trialsetfuraiha  #beautywater  #satinskincushion  #bibirlembap  #bibircantik  #treatmentlipcream  #treatmentlipcreambyfuraiha  #lipcream  #lipstick  #mattelipcream  #mattelipstick  #eyeshadowfuraiha  #runwaydivapalette  #runwaydivaeyeshadow  #aquahabbatussaudasoap  #sabunaquahabbatussauda  #sabunaquahabbatussaudafuraiha  #habbatussauda 
Doll Lip Snow Lip Cushion dengan applicator lembut yang akan memudahkan sapuan gincu pada bibir dan kesannya seakan baldu. Tahan lama dan tidak mengeringkan bibir 💋
_
Doll Lip Snow RM37.65 (ahli RM33.85)
PROMO PRICE include service charge 24-28/5 ‼️
Doll Lips Snow RM36.85 (ahli RM31.80)
.
🗣FREE Consultation
📮Postage RM8 SM / RM11 SS
🚗QS Delivery Alor Setar RM5
🛍Self Pickup (TIADA CAS TAMBAHAN)
❌NO Cash on Delivery (COD)❌
_
Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 📲📩
TERIMA KASIH 😘
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #dolllipsnow #lipcushion #hijabidollcollection #new #officiallaunch #ombrelips #koreamakeuplooks #makeuplover #makeupcollection #makeupartist #makeup #mua #longlasting #musthave #sukamakeup #bibirgebu #bibircantik #beautyshop #localmalaysia #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #selfpickup #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar
Doll Lip Snow Lip Cushion dengan applicator lembut yang akan memudahkan sapuan gincu pada bibir dan kesannya seakan baldu. Tahan lama dan tidak mengeringkan bibir 💋 _ Doll Lip Snow RM37.65 (ahli RM33.85) PROMO PRICE include service charge 24-28/5 ‼️ Doll Lips Snow RM36.85 (ahli RM31.80) . 🗣FREE Consultation 📮Postage RM8 SM / RM11 SS 🚗QS Delivery Alor Setar RM5 🛍Self Pickup (TIADA CAS TAMBAHAN) ❌NO Cash on Delivery (COD)❌ _ Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 📲📩 TERIMA KASIH 😘 . #sendayutinggialorsetar  #dealersendayutinggi  #sendayutinggikedah  #sendayutinggi  #dolllipsnow  #lipcushion  #hijabidollcollection  #new  #officiallaunch  #ombrelips  #koreamakeuplooks  #makeuplover  #makeupcollection  #makeupartist  #makeup  #mua  #longlasting  #musthave  #sukamakeup  #bibirgebu  #bibircantik  #beautyshop  #localmalaysia  #cantik2denganST  #posseluruhmalaysia  #possabahsarawak  #selfpickup  #QSdelivery  #deliveryalorstar  #alorsetar 
Assalamualaikum #earthlings! 💋 Lagi testimoni jujur dari #faraalipbuttercustomer ❤
.
Alhamdullilah kepuasan dan kegembiraan pengguna @faraalipbutter adalah keutamaan kami ❤️ Yang belum cuba taknak ke cuba cuba?
.
Alhamdullilah bila kita jaga kualiti produk, jujur dan amanah pasti ramai yg jatuh hati dan akan REPEAT ORDER macam adik manis kita ni 😊
.
MashaAllah thank you sayang!
.
Meh whatsapp Wani meh untuk dapatkan Faraa Lip Butter yg super duper best ni tau.
.
Free Postage + Free Gift to our lovely customer ❤❤❤
.
#faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterselayang #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #lipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum #earthlings ! 💋 Lagi testimoni jujur dari #faraalipbuttercustomer  ❤ . Alhamdullilah kepuasan dan kegembiraan pengguna @faraalipbutter adalah keutamaan kami ❤️ Yang belum cuba taknak ke cuba cuba? . Alhamdullilah bila kita jaga kualiti produk, jujur dan amanah pasti ramai yg jatuh hati dan akan REPEAT ORDER macam adik manis kita ni 😊 . MashaAllah thank you sayang! . Meh whatsapp Wani meh untuk dapatkan Faraa Lip Butter yg super duper best ni tau. . Free Postage + Free Gift to our lovely customer ❤❤❤ . #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterselayang  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbuttersquad  #lipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Kenapa ramai yang suka dengan
#CandyLipsBalm?

Apa yang istimewa sangat
#CandyLipsBalm ni?

Takkan ada orang yang
Suka sesuatu benda tu
Saja saja tanpa sebab.

#CandyLipsBalm
Sejenis lips balm yang berkesan
Untuk masalah bibir kita.

Bibir kering Bibir kusam Bibir mengelupas
Semua boleh guna.

#CandyLipsBalm
#BNEproduk
#BNEagent
#BNEcodbaling
#BNECodkroh
#BNEcameron
#BNEcodKL
#bibircantik

Whatsapp
0194044684
.
Alahai Aisyah kemain pakai @faraalipbutter 😍
.
Sekiranya anak kecil anda terpakai lipstick anda, takperlu risau kerana @faraalipbutter menggunakan 100% bahan organik dan TIADA chemical yang terkandung dalam @faraalipbutter. .
Dapatkan @faraalipbutter sekarang!
.
Readystock Caramel Mint💄
Readystock Orchid Vanilla 💄

1pcs- Rm55 
Postage Add on Rm8 SM/ Rm12 SS.
Ada FreeGift Setiap Pembelian 🎁☺
.
WS +601114381824
.
#farahanimrazak  #teamflbbangsar #faraalipbutterlover
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #teamflbbangsar #postageonly #postageavailable #malaysia  #followmyig #viral #makeup #makeupartist #bibircantik #bibirsihat #sayapakaisayajual #produkkecantikan #cantik #love #bibirmerah #bazarpaknil #lakukeras #dropshipmalaysia
. Alahai Aisyah kemain pakai @faraalipbutter 😍 . Sekiranya anak kecil anda terpakai lipstick anda, takperlu risau kerana @faraalipbutter menggunakan 100% bahan organik dan TIADA chemical yang terkandung dalam @faraalipbutter. . Dapatkan @faraalipbutter sekarang! . Readystock Caramel Mint💄 Readystock Orchid Vanilla 💄 1pcs- Rm55 Postage Add on Rm8 SM/ Rm12 SS. Ada FreeGift Setiap Pembelian 🎁☺ . WS +601114381824 . #farahanimrazak  #teamflbbangsar  #faraalipbutterlover  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #teamflbbangsar  #postageonly  #postageavailable  #malaysia  #followmyig  #viral  #makeup  #makeupartist  #bibircantik  #bibirsihat  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #cantik  #love  #bibirmerah  #bazarpaknil  #lakukeras  #dropshipmalaysia 
[AMBIL MASA TERLALU LAMA NAK BLEND EYESHADOW]
.
Kini dengan eyeshadow 2 minit, masa bersiap dapat DIKURANGKAN 20 minit. Kalau biasa korang bersolek nak pergi kerja ambil masa 1 jam, dengan eyeshadow 2 minit, 15 minit pun boleh SIAP! .
.
Seminit CALIT, seminit BLEND! eh, tak sampai dua minit pun lah. 😍
.
Kenapa EYESHADOW 2MINIT ?
✅ Sesuai untuk semua makeup.
✅ Senang blend
✅ Mudah dibawa
✅ Tak mudah pecah
✅ Warna yang pigmented
✅ Tahan lama
.
10 warna yang ELEGENT yang pasti bergetar tulang rusuk para gadis. .
======
CARA ORDER
======
.
Klik je link di bio❤
.
#feverglam  #muamalaysia #feverglamlipmatte #mua #makeup #mervecosmetics #sobella #viral #lipstick #lipmatte #vivyyusof #muabella #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellajb  #feverglammurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibircantik #mrgrey #lipstik #lipstikmurah #fattzura #ctdk #feverglamjb
[AMBIL MASA TERLALU LAMA NAK BLEND EYESHADOW] . Kini dengan eyeshadow 2 minit, masa bersiap dapat DIKURANGKAN 20 minit. Kalau biasa korang bersolek nak pergi kerja ambil masa 1 jam, dengan eyeshadow 2 minit, 15 minit pun boleh SIAP! . . Seminit CALIT, seminit BLEND! eh, tak sampai dua minit pun lah. 😍 . Kenapa EYESHADOW 2MINIT ? ✅ Sesuai untuk semua makeup. ✅ Senang blend ✅ Mudah dibawa ✅ Tak mudah pecah ✅ Warna yang pigmented ✅ Tahan lama . 10 warna yang ELEGENT yang pasti bergetar tulang rusuk para gadis. . ====== CARA ORDER ====== . Klik je link di bio❤ . #feverglam  #muamalaysia  #feverglamlipmatte  #mua  #makeup  #mervecosmetics  #sobella  #viral  #lipstick  #lipmatte  #vivyyusof  #muabella  #sephora  #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow  #sobellasolawa  #sobellalipmatte  #sobellamurah  #sobellajb  #feverglammurah  #bibir  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #mrgrey  #lipstik  #lipstikmurah  #fattzura  #ctdk  #feverglamjb