an online Instagram web viewer

#bestfoundation medias

Photos

...
ğŸŽ‰ Luar Biasa Fantastik !!! Jangan menung2 lagi.. jom cantik meletop di pagi raya dgn set DYXY Cosmetics dan dapatkan duit raya yang banyakkkk secara percuma *PERCUMA LIMITED tshirt eksklusif DYXY dan  RM 5000 untuk dimenangi setiap minggu* 💗 Sempena menyambut bulan ramadhan dan hari raya kali ni eksklusif utk DYXY lover,
Dengan setiap pembelian set DYXY Cosmetics akan dapat Free Percuma tshirt exklusif DYXY Cosmetics dan berpeluang untuk memenangi duit tunai RM1000 setiap minggu *Fuhhh Fantastiknyeee DYXY Cosmetics* 💸 Wang tunai RM100 percuma akan diberikan  kepada 10 orang pelanggan bertuah setiap minggu. 
1) Promosi hanya sah utk pelanggan DYXY sahaja
2)Promosi untuk Pembelian set complete lady D sahaja 
3) Promosi ini sah sehingga 10 jun 2018 sahaja
4) Tshirt eksklusif DYXY adalah limited dan terhad 💗 Pemenang RM100 cash selama 10 orang setiap minggu akan diumumkan di LIVE FB @dyanaroslan pada tarikh berikut :

11/5
18/5
25/5
01/6
10/6

#teamfl#teamdyxy#dyxybccreamfoundation#dyxymurah#dyxyhargastudent#dyxyviral#dyxyfacemistgreentea#dyxygreenteafacemist#dyxy#foundation#bestfoundation#kulitflawless
... ğŸŽ‰ Luar Biasa Fantastik !!! Jangan menung2 lagi.. jom cantik meletop di pagi raya dgn set DYXY Cosmetics dan dapatkan duit raya yang banyakkkk secara percuma *PERCUMA LIMITED tshirt eksklusif DYXY dan RM 5000 untuk dimenangi setiap minggu* 💗 Sempena menyambut bulan ramadhan dan hari raya kali ni eksklusif utk DYXY lover, Dengan setiap pembelian set DYXY Cosmetics akan dapat Free Percuma tshirt exklusif DYXY Cosmetics dan berpeluang untuk memenangi duit tunai RM1000 setiap minggu *Fuhhh Fantastiknyeee DYXY Cosmetics* 💸 Wang tunai RM100 percuma akan diberikan kepada 10 orang pelanggan bertuah setiap minggu. 1) Promosi hanya sah utk pelanggan DYXY sahaja 2)Promosi untuk Pembelian set complete lady D sahaja 3) Promosi ini sah sehingga 10 jun 2018 sahaja 4) Tshirt eksklusif DYXY adalah limited dan terhad 💗 Pemenang RM100 cash selama 10 orang setiap minggu akan diumumkan di LIVE FB @dyanaroslan pada tarikh berikut : 11/5 18/5 25/5 01/6 10/6 #teamfl #teamdyxy #dyxybccreamfoundation #dyxymurah #dyxyhargastudent #dyxyviral #dyxyfacemistgreentea #dyxygreenteafacemist #dyxy #foundation #bestfoundation #kulitflawless 
DYXY BCC Foundation ialah "Water Based product"
.
.
Dalam dunia kosmetik akan ada beberapa bahan digunakan seperti 'oil-based' , 'water-based' atau 'silicone'. Namun penggunaan bahan berasaskan air sangat popular terutamanya dalam kalangan wanita di negara korea. 
Sebab itu kulit mereka kelihatan lembap sentiasa. Produk berasakan air sebenarnya sangat baik kerana : .
💧Tidak melekit
💧 Sesuai untuk kulit SENSITIF atau ALLERGIC
💧Produk boleh dicuci dengan AIR sahaja
💧Mesra Wuduk dan Mesra Solat
.
FREE POSTAGE untuk semenanjung. Sabah Sarawak tambah RM5.
.

COD KL/PUTRAJAYA/CYBERJAYA 📩Whatsapp +60182757668.
.
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #pantaidalam #bangsarsouth #kerinchi
DYXY BCC Foundation ialah "Water Based product" . . Dalam dunia kosmetik akan ada beberapa bahan digunakan seperti 'oil-based' , 'water-based' atau 'silicone'. Namun penggunaan bahan berasaskan air sangat popular terutamanya dalam kalangan wanita di negara korea. Sebab itu kulit mereka kelihatan lembap sentiasa. Produk berasakan air sebenarnya sangat baik kerana : . 💧Tidak melekit 💧 Sesuai untuk kulit SENSITIF atau ALLERGIC 💧Produk boleh dicuci dengan AIR sahaja 💧Mesra Wuduk dan Mesra Solat . FREE POSTAGE untuk semenanjung. Sabah Sarawak tambah RM5. . COD KL/PUTRAJAYA/CYBERJAYA 📩Whatsapp +60182757668. . . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #pantaidalam  #bangsarsouth  #kerinchi 
wahhh Cantiknya!!!!
.
.
NAK KE NAK?
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS 💝
💮READY STOCK
💮STOCK LAKU KERAS
💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP
.
.
Jom order sekarang! Promotion still ada utk grab!
.
FREE POSTAGE 🤗🤗🤗
.
COD KL/PUTRAJAYA/CYBERJAYA 📩Whatsapp +60182757668.
.
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #pantaidalam #bangsarsouth #kerinchi
wahhh Cantiknya!!!! . . NAK KE NAK? . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS 💝 💮READY STOCK 💮STOCK LAKU KERAS 💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP . . Jom order sekarang! Promotion still ada utk grab! . FREE POSTAGE 🤗🤗🤗 . COD KL/PUTRAJAYA/CYBERJAYA 📩Whatsapp +60182757668. . . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #pantaidalam  #bangsarsouth  #kerinchi 
Want a quickie? My weekend beauty routine should do just the trick. A few brilliant products and some tips to make life simple 🥂#weekendbeauty #beautyedit
Want a quickie? My weekend beauty routine should do just the trick. A few brilliant products and some tips to make life simple 🥂#weekendbeauty  #beautyedit 
Terkejut tengok foundation @youth.cosmeticshq bole cover sunburn. 😱😱
.
.
Wahhh ni #testimonial Rare sungguh. Masalah sensitif, jerawat, pigmen smua memang bole cover. Tu x dpt disangkal lagi. .
.
So sapa yg ada masalah sunburn, malu nk jumpa org meh try calit #goldbar ni!
Terkejut tengok foundation @youth.cosmeticshq bole cover sunburn. 😱😱 . . Wahhh ni #testimonial  Rare sungguh. Masalah sensitif, jerawat, pigmen smua memang bole cover. Tu x dpt disangkal lagi. . . So sapa yg ada masalah sunburn, malu nk jumpa org meh try calit #goldbar  ni!
www.alnayra.com.my .
.
9 Manfaat SPF 30 Untuk Wajah. .
.
☀️ Bahan utama dalam pembuatan krim kulit dan juga sunblock. .
.
☀️ Menjaga kesihatan kulit.
.
.
☀️ Mengoptimalkan penyerapan nutrisi pada kulit. .
.
☀️ Menjaga kulit dari radiasi sinar ultraviolet.
.
.
☀️ Menjaga kelembaban kulit. .
.
☀️ Mencegah terjadinya kulit terbakar. .
.
☀️ Mencegah terjadinya penyakit kulit karena sinar matahari. .
.
☀️ Mencegah kulit kering dan pecah-pecah.
.
.
☀️ Mencegah kemunculan iritasi kulit.
.
.
#satinslikbbcushion
#bbcushionbyalnayra
#mierafoundation
#foundationalnayra
#bestfoundation
#sfp30
#mesrawuduk
www.alnayra.com.my . . 9 Manfaat SPF 30 Untuk Wajah. . . ☀️ Bahan utama dalam pembuatan krim kulit dan juga sunblock. . . ☀️ Menjaga kesihatan kulit. . . ☀️ Mengoptimalkan penyerapan nutrisi pada kulit. . . ☀️ Menjaga kulit dari radiasi sinar ultraviolet. . . ☀️ Menjaga kelembaban kulit. . . ☀️ Mencegah terjadinya kulit terbakar. . . ☀️ Mencegah terjadinya penyakit kulit karena sinar matahari. . . ☀️ Mencegah kulit kering dan pecah-pecah. . . ☀️ Mencegah kemunculan iritasi kulit. . . #satinslikbbcushion  #bbcushionbyalnayra  #mierafoundation  #foundationalnayra  #bestfoundation  #sfp30  #mesrawuduk 
🌸Hey everyone🤗! Today i want to show you my favorite foundation! @esteelauder Double Wear, Stay in place. To be honest i am using it for a month now, maybe little longer... but it performed pretty well. I do have a prettyyyy sensitive skin and it didn't make me breake out sooo... that's a 👍👍👍 for me. The formula is very smooth, oil-controlling, smudge-resistant, full-coverage and it stay put on troughout all day, no matter the heat and humidity.  It is so comfortable on my skin and the finish is gorgeous. It's matte but not ugly😲matte, very natural and beautiful. I recommend it! Have you try any of the Estēe Lauder foundation? Let me know in the comments. Have a great day everyone!🌸 @esteelauder @fashionchantilly 
____________________________ .
.
.
#foundation #bestfoundation #fondotinta #esteelauderdoublewear #bestseller #beautiful #beauty #beautytips #dailytips #dailyfashion #dailyinspiration #review #blogg #elegance #healthandbeauty #makeuplover #makeup #makeupartist #fashionreview #fashiontrends #makeuptrends #followme #followforfollow #fashionreview #makeupreview #fashionblog #fashionblogger #instalook #instastyle #instabeauty
🌸Hey everyone🤗! Today i want to show you my favorite foundation! @esteelauder Double Wear, Stay in place. To be honest i am using it for a month now, maybe little longer... but it performed pretty well. I do have a prettyyyy sensitive skin and it didn't make me breake out sooo... that's a 👍👍👍 for me. The formula is very smooth, oil-controlling, smudge-resistant, full-coverage and it stay put on troughout all day, no matter the heat and humidity. It is so comfortable on my skin and the finish is gorgeous. It's matte but not ugly😲matte, very natural and beautiful. I recommend it! Have you try any of the Estēe Lauder foundation? Let me know in the comments. Have a great day everyone!🌸 @esteelauder @fashionchantilly ____________________________ . . . #foundation  #bestfoundation  #fondotinta  #esteelauderdoublewear  #bestseller  #beautiful  #beauty  #beautytips  #dailytips  #dailyfashion  #dailyinspiration  #review  #blogg  #elegance  #healthandbeauty  #makeuplover  #makeup  #makeupartist  #fashionreview  #fashiontrends  #makeuptrends  #followme  #followforfollow  #fashionreview  #makeupreview  #fashionblog  #fashionblogger  #instalook  #instastyle  #instabeauty 
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107 / 017 6513279
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 . Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107 / 017 6513279 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107 / 017 6513279
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 . Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107 / 017 6513279 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 6513279 / 012 6358107
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 . Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 6513279 / 012 6358107 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
Memang best Face mist dgn Bccream Dyxy ni…
.
Nak tau sebab apa???
.
Tahan lama dan mesra solat tau…
.
Uoolss nak cuba?…Rugi tak cuba…
.
Harga memang berbaloi sebab penggunaannya tahan sampai 5 ke 6 bulan…
.
Memang jimat sangat-sangat
.
Jom pm sembang dulu
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0126358107
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Memang best Face mist dgn Bccream Dyxy ni… . Nak tau sebab apa??? . Tahan lama dan mesra solat tau… . Uoolss nak cuba?…Rugi tak cuba… . Harga memang berbaloi sebab penggunaannya tahan sampai 5 ke 6 bulan… . Memang jimat sangat-sangat . Jom pm sembang dulu . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0126358107 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
CONFIRM NAK REPEAT LAGI 😘😘
. 
Alhamdulillah 😊 positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕
.
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni. Sekarang tengah sale gila gila kalo ambik set complete 😍😍😍
.
.
 Jom dapatkan satu set sekarang 😆😆 tunggu apa lagi tu??
.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybymar #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
CONFIRM NAK REPEAT LAGI 😘😘 . Alhamdulillah 😊 positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕 . Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics  ni. Sekarang tengah sale gila gila kalo ambik set complete 😍😍😍 . . Jom dapatkan satu set sekarang 😆😆 tunggu apa lagi tu?? . . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybymar  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
❤️ BELI 3 DAPAT 7 BARANG!!! ❤️
.
* BASIC LADY SET *
• BC CREAM
• FACE MIST GREEN TEA
• BRUSH ..
.
* FREE GIFT *
• Eyeshadow 7 Color
• Lipmatte Huda Beauty. .
• Eyebrow NARS
• Eyemask . .
.
Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Basic anda & Gift set ni 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
❤️ BELI 3 DAPAT 7 BARANG!!! ❤️ . * BASIC LADY SET * • BC CREAM • FACE MIST GREEN TEA • BRUSH .. . * FREE GIFT * • Eyeshadow 7 Color • Lipmatte Huda Beauty. . • Eyebrow NARS • Eyemask . . . Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Basic anda & Gift set ni 😱😱 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 ‼️😱😱
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️ . Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘 SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 . Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. . Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉 . Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉 . Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 ‼️😱😱 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 ‼️😱😱
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️ . Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘 SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 . Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. . Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉 . Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉 . Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 ‼️😱😱 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
#Repost with @Repostlyapp @hanezdyxyadmire ❤WAJAH IDAMAN HATI AIDILFITRI❤
. 
Ada dah cari cosmetics raya ☺😊
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Calit2 je 2 minit dah pon cun melecun
Lagi-lagi kalau masa raya

BELI COMBO SET DGN HARGA LEBIH JIMAT💕
.
NI HAA DYXY COMBO PERFECT LADY 
MENJADI  DAMBAAN HATI DAN IMPIAN SEMUA😘
.PAKAI DYXY SEBABNYA:
❌ perlu pakai bedak
❌ rasa berat
❌ berminyak
❌ bercapuk
❌ mengeringkan
.
✅ Mesra Wudhuk
✅ Muka rasa lebih fresh
✅ Merawat masalah kulit muka
✅ Makeup tahan lebih dr 8 jam
.
Selain tu, awak akan dapat FREE:
.FREE POS SM📦
.FREE CODğŸŽ
.FREE PAPERBAG 💼
.FREE GIFTS ğŸŽ
.REBATE VOUCHER ✉
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 013 4662391
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
#Repost  with @Repostlyapp @hanezdyxyadmire ❤WAJAH IDAMAN HATI AIDILFITRI❤ . Ada dah cari cosmetics raya ☺😊 Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH Calit2 je 2 minit dah pon cun melecun Lagi-lagi kalau masa raya BELI COMBO SET DGN HARGA LEBIH JIMAT💕 . NI HAA DYXY COMBO PERFECT LADY MENJADI DAMBAAN HATI DAN IMPIAN SEMUA😘 .PAKAI DYXY SEBABNYA: ❌ perlu pakai bedak ❌ rasa berat ❌ berminyak ❌ bercapuk ❌ mengeringkan . ✅ Mesra Wudhuk ✅ Muka rasa lebih fresh ✅ Merawat masalah kulit muka ✅ Makeup tahan lebih dr 8 jam . Selain tu, awak akan dapat FREE: .FREE POS SM📦 .FREE CODğŸŽ .FREE PAPERBAG 💼 .FREE GIFTS ğŸŽ .REBATE VOUCHER ✉ . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 013 4662391 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
#Repost with @Repostlyapp @hanezdyxyadmire [[ PARUT JERAWAT HILANG❗ ]]
.
Parut jerawat yang lama dah hilang dah..setiap malam memang saya akan amalkan guna facemist sebelum tidur..kira wajib spary dulu la sebelum lena..😆😆
.
.
Kawan2 pun dah mula perasaan memang ade perbezaan yang ketara bila sy dah guna Dyxy ni..bukan utk cantik jew tapi habis jerawat lama hilang...memang best sgt Dyxy ni..😍😍
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 013 4662391
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
#Repost  with @Repostlyapp @hanezdyxyadmire [[ PARUT JERAWAT HILANG❗ ]] . Parut jerawat yang lama dah hilang dah..setiap malam memang saya akan amalkan guna facemist sebelum tidur..kira wajib spary dulu la sebelum lena..😆😆 . . Kawan2 pun dah mula perasaan memang ade perbezaan yang ketara bila sy dah guna Dyxy ni..bukan utk cantik jew tapi habis jerawat lama hilang...memang best sgt Dyxy ni..😍😍 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 013 4662391 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
#Repost with @Repostlyapp @hanezdyxyadmire ❤️ BELI 4 DAPAT HANDBAG EXCLUSIVE !!! ❤️
.
* PERFECT LADY SET *
• BC CREAM
• FACE MIST GREEN TEA
• BRUSH
• LIPSTICK . .
.
* FREE GIFT *
• HANDBAG EXCLUSIVE
.
Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Basic anda & Gift ni 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 013 4662391
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
#Repost  with @Repostlyapp @hanezdyxyadmire ❤️ BELI 4 DAPAT HANDBAG EXCLUSIVE !!! ❤️ . * PERFECT LADY SET * • BC CREAM • FACE MIST GREEN TEA • BRUSH • LIPSTICK . . . * FREE GIFT * • HANDBAG EXCLUSIVE . Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Basic anda & Gift ni 😱😱 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 013 4662391 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
SALE is back! 😍😍😍
Sempena post pilihanraya + raya
.
.
.
Best deal ever. 
Cepat2 grab sementara still VALID.
.
.
.
30ml, tahan sehingga 5 bulan
SALE is back! 😍😍😍 Sempena post pilihanraya + raya . . . Best deal ever. Cepat2 grab sementara still VALID. . . . 30ml, tahan sehingga 5 bulan
Customer repeat 5 set combo terus weyh❗Semua nak cantik sebelum raya katanya😆

Untuk sesiapa yg nak cuba try test rasa penangan hebat produk organik ni, boleh wasap 📲 0134489548 @ direct klik link di bio oage okeyhhh 😊😊😊
.
Harga serendah RM 35 sahaja, korang dah boleh cantik sambil merawat kulit dalam satu masa taw 😍😍😍
.
.
.
#chanteqserumbyhs🍋 
#serum 
#serumwajah 
#serumterbaik 
#HannahbyHS 
#foundation 
#foundationterbaik
#foundationviral 
#cantiksambilmerawat 
#bestfoundation 
#makeuplovers
#beauty 
#codkl
#codtaiping
Customer repeat 5 set combo terus weyh❗Semua nak cantik sebelum raya katanya😆 Untuk sesiapa yg nak cuba try test rasa penangan hebat produk organik ni, boleh wasap 📲 0134489548 @ direct klik link di bio oage okeyhhh 😊😊😊 . Harga serendah RM 35 sahaja, korang dah boleh cantik sambil merawat kulit dalam satu masa taw 😍😍😍 . . . #chanteqserumbyhs ğŸ‹ #serum  #serumwajah  #serumterbaik  #HannahbyHS  #foundation  #foundationterbaik  #foundationviral  #cantiksambilmerawat  #bestfoundation  #makeuplovers  #beauty  #codkl  #codtaiping 
Color Correcting Tinted Moisturizer ☺️ is the PERFECT Sheer Summer ☀️ coverage! 
Give me a 💗 in the comments if you love this! 
Just Smear some on your hands, then rub it on your face! 🤗 I promise you’ll be so impressed at how great the coverage is & how light it feels 💁🏼‍♀️ or your money back! 
And so many benefits! 💦
☀️ SeneShield - Sun Protection
☀️ Corrects Dark Spots & Redness ☀️ SenePlex Complex - anti-aging 
Comes in Light or Medium & only $45! 
It will last Months too! .
.
.
.
.
.
.
#senegence #bestfoundation #tintedmosturizer #summermakeup #summerfashion #makeuplover #lipsticklover #lipsenseaddict #lipsenseobsessed #lipstickaddict #waterproofmakeup #sunprotection #sunscreen #antiaging #sunspots #rosacea #rosaceamakeup
Color Correcting Tinted Moisturizer ☺️ is the PERFECT Sheer Summer ☀️ coverage! Give me a 💗 in the comments if you love this! Just Smear some on your hands, then rub it on your face! 🤗 I promise you’ll be so impressed at how great the coverage is & how light it feels 💁🏼‍♀️ or your money back! And so many benefits! 💦 ☀️ SeneShield - Sun Protection ☀️ Corrects Dark Spots & Redness ☀️ SenePlex Complex - anti-aging Comes in Light or Medium & only $45! It will last Months too! . . . . . . . #senegence  #bestfoundation  #tintedmosturizer  #summermakeup  #summerfashion  #makeuplover  #lipsticklover  #lipsenseaddict  #lipsenseobsessed  #lipstickaddict  #waterproofmakeup  #sunprotection  #sunscreen  #antiaging  #sunspots  #rosacea  #rosaceamakeup 
❗❗DYXY PRE-RAYA SALES!! DISKAUN SEHINGGA RM 150!!!. . .
.
❗❗ Sempena DYXY PRE -RAYA Sales, DYXY Shoppe menawarkan diskaun sehingga RM 150 tau!! First time dalam sejarah!! . . .
.
Offer ini AKAN DITUTUP BILA-BILA MASAI!!! Kerana stock VERY2 LIMITED!! . . .
.
Selepas ini HARGA AKAN DINAIKKAN ye.... Jangan nangis di bucu katil plak!! hehe.. 😂 😂 😂 CEPAT!!!!! Bukan tu aje, sis-sis juga berpeluang mendapat Freegift Limited yang Best giler2!!. . .
.
Beli SET COMPLETE LADY
• BC Cream
• Face mist
• Brush
• Lipstick • Mascara . .
.

FREE HANDBAG (PELBAGAI WARNA) LIMITED UNTUK 50 ORANG SAHAJA 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya .
📲 0199499481
.
📲 0199499481
.
📲 0199499481
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
❗❗DYXY PRE-RAYA SALES!! DISKAUN SEHINGGA RM 150!!!. . . . ❗❗ Sempena DYXY PRE -RAYA Sales, DYXY Shoppe menawarkan diskaun sehingga RM 150 tau!! First time dalam sejarah!! . . . . Offer ini AKAN DITUTUP BILA-BILA MASAI!!! Kerana stock VERY2 LIMITED!! . . . . Selepas ini HARGA AKAN DINAIKKAN ye.... Jangan nangis di bucu katil plak!! hehe.. 😂 😂 😂 CEPAT!!!!! Bukan tu aje, sis-sis juga berpeluang mendapat Freegift Limited yang Best giler2!!. . . . Beli SET COMPLETE LADY • BC Cream • Face mist • Brush • Lipstick • Mascara . . . FREE HANDBAG (PELBAGAI WARNA) LIMITED UNTUK 50 ORANG SAHAJA 😱😱 . Berminat boleh terus whatsApp saya . 📲 0199499481 . 📲 0199499481 . 📲 0199499481 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
Beginner? Don’t worry just follow these step and you will be fine ❤️😊
.
Harga Sebotol : RM 69 (exclude postage)
Quantity : 30 ML
Postage : Isnin- Jumaat (Hari Bekerja)
📦 Semenanjung Malaysia (SM) : RM8
📦 Sabah & Sarawak (SS) : RM 12
————————————————————————
COD : Shah Alam Area (Dan Kawasan yang sewaktu dengannya)
————————————————————————-
Nak barang cepat? Boleh Self-pick up kat Seksyen 13,Shah Alam . 😊
————————————————————————-
Boleh Click Link In Bio to Purchase or have any inquiries ❤️❤️
.
#shahalam #officialagent #faycefoundation #byhaniszalikha #newera #fybeauty #bebeauty #petalingjaya #klanglama #srisentosa #tamanmedan #makeup #flawfayce #beflaws #foundation #malaysian #malaysia #asian #kualalumpur #selangor #mua #bestfoundation #2018 #mua #shahalamresident #shahalamcity #beflawless #newevolusi #foundationfaceandbodymac #shahalamcity #shahalamdihatiku 
#shahalam #officialagent #faycefoundation #byhaniszalikha #newera #fybeauty #bebeauty #petalingjaya #klanglama #srisentosa #tamanmedan #makeup #flawfayce #beflaws #foundation #malaysian #malaysia #asian #kualalumpur #selangor #selangorku
Beginner? Don’t worry just follow these step and you will be fine ❤️😊 . Harga Sebotol : RM 69 (exclude postage) Quantity : 30 ML Postage : Isnin- Jumaat (Hari Bekerja) 📦 Semenanjung Malaysia (SM) : RM8 📦 Sabah & Sarawak (SS) : RM 12 ———————————————————————— COD : Shah Alam Area (Dan Kawasan yang sewaktu dengannya) ————————————————————————- Nak barang cepat? Boleh Self-pick up kat Seksyen 13,Shah Alam . 😊 ————————————————————————- Boleh Click Link In Bio to Purchase or have any inquiries ❤️❤️ . #shahalam  #officialagent  #faycefoundation  #byhaniszalikha  #newera  #fybeauty  #bebeauty  #petalingjaya  #klanglama  #srisentosa  #tamanmedan  #makeup  #flawfayce  #beflaws  #foundation  #malaysian  #malaysia  #asian  #kualalumpur  #selangor  #mua  #bestfoundation  #2018  #mua  #shahalamresident  #shahalamcity  #beflawless  #newevolusi  #foundationfaceandbodymac  #shahalamcity  #shahalamdihatiku  #shahalam  #officialagent  #faycefoundation  #byhaniszalikha  #newera  #fybeauty  #bebeauty  #petalingjaya  #klanglama  #srisentosa  #tamanmedan  #makeup  #flawfayce  #beflaws  #foundation  #malaysian  #malaysia  #asian  #kualalumpur  #selangor  #selangorku 
❗❗DYXY PRE-RAYA SALES!! DISKAUN SEHINGGA RM 150!!!. . .
.
❗❗ Sempena DYXY PRE -RAYA Sales, DYXY Shoppe menawarkan diskaun sehingga RM 150 tau!! First time dalam sejarah!! . . .
.
Offer ini AKAN DITUTUP BILA-BILA MASAI!!! Kerana stock VERY2 LIMITED!! . . .
.
Selepas ini HARGA AKAN DINAIKKAN ye.... Jangan nangis di bucu katil plak!! hehe.. 😂 😂 😂 CEPAT!!!!! Bukan tu aje, sis-sis juga berpeluang mendapat Freegift Limited yang Best giler2!!. . .
.
Beli SET COMPLETE LADY
• BC Cream
• Face mist
• Brush
• Lipstick • Mascara . .
.

FREE HANDBAG (PELBAGAI WARNA) LIMITED UNTUK 50 ORANG SAHAJA 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya .
📲 0199499481
.
📲 0199499481
.
📲 0199499481
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
❗❗DYXY PRE-RAYA SALES!! DISKAUN SEHINGGA RM 150!!!. . . . ❗❗ Sempena DYXY PRE -RAYA Sales, DYXY Shoppe menawarkan diskaun sehingga RM 150 tau!! First time dalam sejarah!! . . . . Offer ini AKAN DITUTUP BILA-BILA MASAI!!! Kerana stock VERY2 LIMITED!! . . . . Selepas ini HARGA AKAN DINAIKKAN ye.... Jangan nangis di bucu katil plak!! hehe.. 😂 😂 😂 CEPAT!!!!! Bukan tu aje, sis-sis juga berpeluang mendapat Freegift Limited yang Best giler2!!. . . . Beli SET COMPLETE LADY • BC Cream • Face mist • Brush • Lipstick • Mascara . . . FREE HANDBAG (PELBAGAI WARNA) LIMITED UNTUK 50 ORANG SAHAJA 😱😱 . Berminat boleh terus whatsApp saya . 📲 0199499481 . 📲 0199499481 . 📲 0199499481 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
❗❗DYXY PRE-RAYA SALES!! DISKAUN SEHINGGA RM 150!!!. . .
.
❗❗ Sempena DYXY PRE -RAYA Sales, DYXY Shoppe menawarkan diskaun sehingga RM 150 tau!! First time dalam sejarah!! . . .
.
Offer ini AKAN DITUTUP BILA-BILA MASAI!!! Kerana stock VERY2 LIMITED!! . . .
.
Selepas ini HARGA AKAN DINAIKKAN ye.... Jangan nangis di bucu katil plak!! hehe.. 😂 😂 😂 CEPAT!!!!! Bukan tu aje, sis-sis juga berpeluang mendapat Freegift Limited yang Best giler2!!. . .
.
Beli SET COMPLETE LADY
• BC Cream
• Face mist
• Brush
• Lipstick • Mascara . .
.

FREE HANDBAG (PELBAGAI WARNA) LIMITED UNTUK 50 ORANG SAHAJA 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya .
📲 0199499481
.
📲 0199499481
.
📲 0199499481
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
❗❗DYXY PRE-RAYA SALES!! DISKAUN SEHINGGA RM 150!!!. . . . ❗❗ Sempena DYXY PRE -RAYA Sales, DYXY Shoppe menawarkan diskaun sehingga RM 150 tau!! First time dalam sejarah!! . . . . Offer ini AKAN DITUTUP BILA-BILA MASAI!!! Kerana stock VERY2 LIMITED!! . . . . Selepas ini HARGA AKAN DINAIKKAN ye.... Jangan nangis di bucu katil plak!! hehe.. 😂 😂 😂 CEPAT!!!!! Bukan tu aje, sis-sis juga berpeluang mendapat Freegift Limited yang Best giler2!!. . . . Beli SET COMPLETE LADY • BC Cream • Face mist • Brush • Lipstick • Mascara . . . FREE HANDBAG (PELBAGAI WARNA) LIMITED UNTUK 50 ORANG SAHAJA 😱😱 . Berminat boleh terus whatsApp saya . 📲 0199499481 . 📲 0199499481 . 📲 0199499481 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
Story time! 🤓
So I have had sensitive dry/combo acne prone skin since 7th grade...almost 15 years.
I started wearing makeup shortly after that, trying to cover it up. It made it worse, more times than not, even though I was washing my face before bed, using benzoyl peroxide, astringents, toners, lotions, scrubs..everything. No matter what, I could tell makeup contributed to my skin problems. A close friend recommended bare minerals, so I used that for a while, but their shade range SUCKED and I could tell it clogged pores on my cheeks and chin. Fast forward a few years of basically just giving up finding a shade match as well as something that didn't make my skin mad...then I stumbled across mineral foundations on easy, and got inspired. I then found Joppa. Decided to give it a try with their $5.50 sampler pack of powders. Thank goodness you're able to order a couple, I was able to custom mix a shade that is very pale for my neutral to pink/grey undertones (yes, I am very well aware my skin shade is "corpse"😂😭)
I finally found a powder foundation that has coverage, lasts, and most of all....Doesn't. Make. Me. Break. Out 😥 It's the only foundation powder I have used for the past about 5 years. In that time, all of my orders have been perfect and stocked with free samples, which I LOVE. A couple weeks ago, I ended up with a shade that wasn't as ordered, contacted and was responded to within a day with a profuse apology and my correct product on its way. Today, I recieved this hand written note, as well as a free lip item with my powder. As a customer service employee of over a decade, this floored me!! It's awesome that they sent my product right away, but to get a hand written apology as well as a freebie for this small packing error, is beyond spectacular. Awesome customer service @joppa.minerals !!! #customerforlife
ğŸ‘ğŸ‘ğŸ‘ğŸŽ‰ğŸŽŠ *
-
*
-
*
-
*
-
*
-
*
-
*
#joppaminerals #makeup #customerservice #instapic #fantasticcustomerservice #love #positivevibes #powderfoundation #mineralfoundation #mineralmakeup #joppa #bestfoundation #inlove #impressed #makeuplove #makeuplover #clearskin #sensitiveskin #lovelife #mineralmakeup #bestmakeup #customerserviceonpoint
Story time! 🤓 So I have had sensitive dry/combo acne prone skin since 7th grade...almost 15 years. I started wearing makeup shortly after that, trying to cover it up. It made it worse, more times than not, even though I was washing my face before bed, using benzoyl peroxide, astringents, toners, lotions, scrubs..everything. No matter what, I could tell makeup contributed to my skin problems. A close friend recommended bare minerals, so I used that for a while, but their shade range SUCKED and I could tell it clogged pores on my cheeks and chin. Fast forward a few years of basically just giving up finding a shade match as well as something that didn't make my skin mad...then I stumbled across mineral foundations on easy, and got inspired. I then found Joppa. Decided to give it a try with their $5.50 sampler pack of powders. Thank goodness you're able to order a couple, I was able to custom mix a shade that is very pale for my neutral to pink/grey undertones (yes, I am very well aware my skin shade is "corpse"😂😭) I finally found a powder foundation that has coverage, lasts, and most of all....Doesn't. Make. Me. Break. Out 😥 It's the only foundation powder I have used for the past about 5 years. In that time, all of my orders have been perfect and stocked with free samples, which I LOVE. A couple weeks ago, I ended up with a shade that wasn't as ordered, contacted and was responded to within a day with a profuse apology and my correct product on its way. Today, I recieved this hand written note, as well as a free lip item with my powder. As a customer service employee of over a decade, this floored me!! It's awesome that they sent my product right away, but to get a hand written apology as well as a freebie for this small packing error, is beyond spectacular. Awesome customer service @joppa.minerals !!! #customerforlife  ğŸ‘ğŸ‘ğŸ‘ğŸŽ‰ğŸŽŠ * - * - * - * - * - * - * #joppaminerals  #makeup  #customerservice  #instapic  #fantasticcustomerservice  #love  #positivevibes  #powderfoundation  #mineralfoundation  #mineralmakeup  #joppa  #bestfoundation  #inlove  #impressed  #makeuplove  #makeuplover  #clearskin  #sensitiveskin  #lovelife  #mineralmakeup  #bestmakeup  #customerserviceonpoint 
This 🌺 foundation is definitely my number one favorite! It gives me a wonderful medium coverage level while still feeling light. I love how comfortable and lightweight this foundation is! I love the coverage and how it makes my skin look amazing and natural looking. I usually don’t like dewy foundation cause it makes my forehead area oily but this foundation does NOT make me oily at all! Plus it lasts all day. This is the foundation I was looking for! Great job! @drewbarrymore 👍🏻 super love this foundation ❤️.
_
_
_
_
_
_
_
#makeup #dewymakeup #dewyfoundation #bestfoundation #flowerfoundation #makeupaddict #makeupenthusiast #makeupenthusiastph #makeupoftheday #beautybloggers #beautyinfluencer #beautyjunkie #foundation #flowers #instalove #instagood #crueltyfree #crueltyfreemakeup #crueltyfreebeauty #flowerbeauty #flowerbeautyfoundation #flowerbeautylightilllusion
This 🌺 foundation is definitely my number one favorite! It gives me a wonderful medium coverage level while still feeling light. I love how comfortable and lightweight this foundation is! I love the coverage and how it makes my skin look amazing and natural looking. I usually don’t like dewy foundation cause it makes my forehead area oily but this foundation does NOT make me oily at all! Plus it lasts all day. This is the foundation I was looking for! Great job! @drewbarrymore 👍🏻 super love this foundation ❤️. _ _ _ _ _ _ _ #makeup  #dewymakeup  #dewyfoundation  #bestfoundation  #flowerfoundation  #makeupaddict  #makeupenthusiast  #makeupenthusiastph  #makeupoftheday  #beautybloggers  #beautyinfluencer  #beautyjunkie  #foundation  #flowers  #instalove  #instagood  #crueltyfree  #crueltyfreemakeup  #crueltyfreebeauty  #flowerbeauty  #flowerbeautyfoundation  #flowerbeautylightilllusion 
Erm... so yeah...That's a bit of a difference!
Erm... so yeah...That's a bit of a difference!
❤️ BELI 4 DAPAT HANDBAG EXCLUSIVE !!! ❤️
.
* PERFECT LADY SET *
• BC CREAM
• FACE MIST GREEN TEA
• BRUSH
• LIPSTICK . .
.
* FREE GIFT *
• HANDBAG EXCLUSIVE
.
Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Basic anda & Gift ni 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana  #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation
❤️ BELI 4 DAPAT HANDBAG EXCLUSIVE !!! ❤️ . * PERFECT LADY SET * • BC CREAM • FACE MIST GREEN TEA • BRUSH • LIPSTICK . . . * FREE GIFT * • HANDBAG EXCLUSIVE . Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Basic anda & Gift ni 😱😱 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0189760754 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation 
💧MAKE-UP MINERALS💧
.
.
Tak semua bedak asas mengandungi MINERALS. Apakah fungsi minerals dalam bedak asas?
.
.
❄ Tidak bersifat ALERGIK
Bedak asas berminerals sangat sesuai digunakan oleh setiap jenis kulit kerana struktur lebih halus dan hanya menggunakan bahan semulajadi
.
.
❄ Menyihatkan Kulit
Kulit memerlukan ruang bernafas melalui liang pori. Bedak asas bermineral tidak menutup pori-pori sepenuhnya. Ini akan mengelakkan masalah kulit akibat peluh atau minyak terkumpul.
.
.
❄ Lebih ringan, tidak tebal & tahan lama
Si pemakai akan lebih selesa kerana bedak asas bermineral tidak membuatkan muka berasa ketat atau tergumpal. Apabila bedak asas bermineral tidak menutup liang pori, ia akan tahan lebih lama.
.
.
❄ Anti-penuaan
Kulit yang sentiasa bernafas melambatkan penuaan. Kerap memakai bedak asas tidak bermineral akan membuatkan kulit cepat kelihatan tua.
.
.
❄ Memberi kesan lebih bersinar
Mineral dalam bedak asas mampu menyegarkan kulit dan buat kelihatan bersinar kerana strukturnya
.
.
DYXY BC Cream Foundation mengandungi bahan Mineral,Waterbased, Ekstrak Arbutin & Vitamin E 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Sangat SELAMAT & SELESA digunakan 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
🙋🏻 ORDER NOW👇🏻
.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana  #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation
💧MAKE-UP MINERALS💧 . . Tak semua bedak asas mengandungi MINERALS. Apakah fungsi minerals dalam bedak asas? . . ❄ Tidak bersifat ALERGIK Bedak asas berminerals sangat sesuai digunakan oleh setiap jenis kulit kerana struktur lebih halus dan hanya menggunakan bahan semulajadi . . ❄ Menyihatkan Kulit Kulit memerlukan ruang bernafas melalui liang pori. Bedak asas bermineral tidak menutup pori-pori sepenuhnya. Ini akan mengelakkan masalah kulit akibat peluh atau minyak terkumpul. . . ❄ Lebih ringan, tidak tebal & tahan lama Si pemakai akan lebih selesa kerana bedak asas bermineral tidak membuatkan muka berasa ketat atau tergumpal. Apabila bedak asas bermineral tidak menutup liang pori, ia akan tahan lebih lama. . . ❄ Anti-penuaan Kulit yang sentiasa bernafas melambatkan penuaan. Kerap memakai bedak asas tidak bermineral akan membuatkan kulit cepat kelihatan tua. . . ❄ Memberi kesan lebih bersinar Mineral dalam bedak asas mampu menyegarkan kulit dan buat kelihatan bersinar kerana strukturnya . . DYXY BC Cream Foundation mengandungi bahan Mineral,Waterbased, Ekstrak Arbutin & Vitamin E 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Sangat SELAMAT & SELESA digunakan 👍🏻👍🏻👍🏻 . . 🙋🏻 ORDER NOW👇🏻 . . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0189760754 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation 
New shades of pressed powder foundation!!! All things summer shades!!! Do you need a new shade? An old shade? New brush? Setting spray??? I can hook you up!!!!
New shades of pressed powder foundation!!! All things summer shades!!! Do you need a new shade? An old shade? New brush? Setting spray??? I can hook you up!!!!
Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 ‼️😱😱
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️ . Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘 SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 . Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. . Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉 . Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉 . Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 ‼️😱😱 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
KULIT FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK

Apa korang rasa bila ada yang bertanya korang soalan macam nih...
.
.
. "Eh! Ko ni makeup ke tak ni?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek Korea la"
Kombang setaman rasa yaaa... Jangan risau angan anda boleh jadi kenyataan dengan DYXY Cosmetics 100%

Terbukti lebih 30,000 testimoni DYXY yang berjaya selesaikan masalah wanita di Malaysia ni.

Apa yang best dengan DXYY? 💝Jimat Masa untuk bersiap
💝Menutup cela pada wajah secara menyeluruh
💝Bermake-up dan merawat kulit wajah anda
💝Tiada lagi wajah kusam tidak bermaya
💝Penggunaan yang lama dari 3-6 bulan.
💝Lulus KKM
💝Produk setanding dengan produk luar Negara.
💝Harga berpatutan

Nanti dah pakai DYXY,  korang rasalah sendiri effect glowing tu. Kang tak pasal-pasal korang tak nak berganjak dari depan cermin dah.

Setiap pembelian secara SET COMBO korang akan dapat FREE GIFT BANYAK-BANYAK TAU.
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
KULIT FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK Apa korang rasa bila ada yang bertanya korang soalan macam nih... . . . "Eh! Ko ni makeup ke tak ni?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek Korea la" Kombang setaman rasa yaaa... Jangan risau angan anda boleh jadi kenyataan dengan DYXY Cosmetics 100% Terbukti lebih 30,000 testimoni DYXY yang berjaya selesaikan masalah wanita di Malaysia ni. Apa yang best dengan DXYY? 💝Jimat Masa untuk bersiap 💝Menutup cela pada wajah secara menyeluruh 💝Bermake-up dan merawat kulit wajah anda 💝Tiada lagi wajah kusam tidak bermaya 💝Penggunaan yang lama dari 3-6 bulan. 💝Lulus KKM 💝Produk setanding dengan produk luar Negara. 💝Harga berpatutan Nanti dah pakai DYXY, korang rasalah sendiri effect glowing tu. Kang tak pasal-pasal korang tak nak berganjak dari depan cermin dah. Setiap pembelian secara SET COMBO korang akan dapat FREE GIFT BANYAK-BANYAK TAU. . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
Syifa rasa memang syifa dah FALL IN LOVE GILA GILA dengan DYXY niii! Sebab senang sangat nak bersiap. Yang paling best terus nampak peloless gitu uols. ❤
.
.
Mascara & lipstick dyxy tu dah jadi faveret syifaaa. Pakai mascara terus lentikkk macam che ta dahla senang tanggal guna air pun boleh tanggal yeayyy lipstick pun lembabkan bibir plus color lawa gilerr 😍
.
.
Hampa semua dah try ke? Sebab dengan cite @dyxycosmeticshouze ada buat sales meletopsss gila gila sekarang ni 😱
.
.
Pegi pm & follow dia teruss tau sebelum stok habiss 😅😅😅
.
.
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Syifa rasa memang syifa dah FALL IN LOVE GILA GILA dengan DYXY niii! Sebab senang sangat nak bersiap. Yang paling best terus nampak peloless gitu uols. ❤ . . Mascara & lipstick dyxy tu dah jadi faveret syifaaa. Pakai mascara terus lentikkk macam che ta dahla senang tanggal guna air pun boleh tanggal yeayyy lipstick pun lembabkan bibir plus color lawa gilerr 😍 . . Hampa semua dah try ke? Sebab dengan cite @dyxycosmeticshouze ada buat sales meletopsss gila gila sekarang ni 😱 . . Pegi pm & follow dia teruss tau sebelum stok habiss 😅😅😅 . . . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
KULIT FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK

Apa korang rasa bila ada yang bertanya korang soalan macam nih...
.
.
. "Eh! Ko ni makeup ke tak ni?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek Korea la"
Kombang setaman rasa yaaa... Jangan risau angan anda boleh jadi kenyataan dengan DYXY Cosmetics 100%

Terbukti lebih 30,000 testimoni DYXY yang berjaya selesaikan masalah wanita di Malaysia ni.

Apa yang best dengan DXYY? 💝Jimat Masa untuk bersiap
💝Menutup cela pada wajah secara menyeluruh
💝Bermake-up dan merawat kulit wajah anda
💝Tiada lagi wajah kusam tidak bermaya
💝Penggunaan yang lama dari 3-6 bulan.
💝Lulus KKM
💝Produk setanding dengan produk luar Negara.
💝Harga berpatutan

Nanti dah pakai DYXY,  korang rasalah sendiri effect glowing tu. Kang tak pasal-pasal korang tak nak berganjak dari depan cermin dah.

Setiap pembelian secara SET COMBO korang akan dapat FREE GIFT BANYAK-BANYAK TAU.
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
KULIT FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK Apa korang rasa bila ada yang bertanya korang soalan macam nih... . . . "Eh! Ko ni makeup ke tak ni?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek Korea la" Kombang setaman rasa yaaa... Jangan risau angan anda boleh jadi kenyataan dengan DYXY Cosmetics 100% Terbukti lebih 30,000 testimoni DYXY yang berjaya selesaikan masalah wanita di Malaysia ni. Apa yang best dengan DXYY? 💝Jimat Masa untuk bersiap 💝Menutup cela pada wajah secara menyeluruh 💝Bermake-up dan merawat kulit wajah anda 💝Tiada lagi wajah kusam tidak bermaya 💝Penggunaan yang lama dari 3-6 bulan. 💝Lulus KKM 💝Produk setanding dengan produk luar Negara. 💝Harga berpatutan Nanti dah pakai DYXY, korang rasalah sendiri effect glowing tu. Kang tak pasal-pasal korang tak nak berganjak dari depan cermin dah. Setiap pembelian secara SET COMBO korang akan dapat FREE GIFT BANYAK-BANYAK TAU. . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
Kalau che ta pkai bulu mata palsu, korang just pakai DYXY MASCARA je dah nampak bulu mata ori perghh 😍
Yg penting satu satunya mascara yang ada vitamin e, 
Tak perlu risau bulu mata gugur dah huii ❗️
.
..
Awak tengoklah sendiri pakai Dyxy ni senang ke senang. ğŸ˜Ž
.
.
WHATSSAP SEKARANG 0125719460/ DM
0125719460 / DM
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Kalau che ta pkai bulu mata palsu, korang just pakai DYXY MASCARA je dah nampak bulu mata ori perghh 😍 Yg penting satu satunya mascara yang ada vitamin e, Tak perlu risau bulu mata gugur dah huii ❗️ . .. Awak tengoklah sendiri pakai Dyxy ni senang ke senang. ğŸ˜Ž . . WHATSSAP SEKARANG 0125719460/ DM 0125719460 / DM . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
NAK BELI KE TAK DYXY 🤔
.
.
Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽 ✔️Tak payah beli bedak
.
.
✔️Tak payah beli sunblock
✔️Tak payah beli concelear
✔️Takpayah beli bbcream
✔️Takpayah beli primer .
.
Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱 Gila ke tak gila ??? 💕
P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau
.
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
NAK BELI KE TAK DYXY 🤔 . . Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽 ✔️Tak payah beli bedak . . ✔️Tak payah beli sunblock ✔️Tak payah beli concelear ✔️Takpayah beli bbcream ✔️Takpayah beli primer . . Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱 Gila ke tak gila ??? 💕 P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau . . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
@marcbeauty #bestfoundation this is another full coverage foundation and doesn’t dry the skin off is also lightweight, it oxidizes so this should be chosen a colour lighter than the others , but still the best 🙌🏻 #marcjacobs #marcjacobsfoundation #makeup  ##makeuptutorial #makeupworld #makeupvideos #makeupartist  #makeupgeek #makeupphotos #hudabeauty #amrezyxabh #highlighter #sparkle  #silviasglam  #follow4follow #like4like #makeuporganizers #makeup #undiscovered_muas #makeuplover #wakeupandmakeup #makeupartistsworldwide #instalover 
#makeuplover #makeup #makeupaddict
@marcbeauty #bestfoundation  this is another full coverage foundation and doesn’t dry the skin off is also lightweight, it oxidizes so this should be chosen a colour lighter than the others , but still the best 🙌🏻 #marcjacobs  #marcjacobsfoundation  #makeup  ##makeuptutorial  #makeupworld  #makeupvideos  #makeupartist  #makeupgeek  #makeupphotos  #hudabeauty  #amrezyxabh  #highlighter  #sparkle  #silviasglam  #follow4follow  #like4like  #makeuporganizers  #makeup  #undiscovered_muas  #makeuplover  #wakeupandmakeup  #makeupartistsworldwide  #instalover  #makeuplover  #makeup  #makeupaddict 
Happy Birthday to @stoperrands Sam is featured at the CIF Regional page...awesome job Sam you have really excelled this year and your results against players rated higher than you is quite remarkable...keep working hard and looking forward to elevate your game this summer !!
Happy Birthday to @stoperrands Sam is featured at the CIF Regional page...awesome job Sam you have really excelled this year and your results against players rated higher than you is quite remarkable...keep working hard and looking forward to elevate your game this summer !!
Our May Kudos just got even better!!!💐💐Now you have 4 foundation formulas to choose from!🍾🍾I can color match you to find your perfect shade and free shipping continues🍾🍾🍾
Our May Kudos just got even better!!!💐💐Now you have 4 foundation formulas to choose from!🍾🍾I can color match you to find your perfect shade and free shipping continues🍾🍾🍾
The team is GROWING! ğŸŽ¾
-
We’ve been getting some awesome competitions at practice! Let’s keep getting better! 🏆
The team is GROWING! ğŸŽ¾ - We’ve been getting some awesome competitions at practice! Let’s keep getting better! 🏆
This ultra-fine opaque pigmented foundation gives you a very high-coverage while remaining light and natural. The long-lasting foundations becomes smudge-proof after it dries. Simply perfect 👌 💁‍♀️ #velvetscarlet #makeup #beauty #foundation #bestfoundation #onlinestore
Good night world
.
.
SALE is back! 😍😍😍
Sempena post pilihanraya + raya
.
.
.
Best deal ever. 
Cepat2 grab sementara still VALID.
.
.
.
30ml, tahan sehingga 5 bulan
Good night world . . SALE is back! 😍😍😍 Sempena post pilihanraya + raya . . . Best deal ever. Cepat2 grab sementara still VALID. . . . 30ml, tahan sehingga 5 bulan
Airless pump stopped working so it must be empty, right?!... Think again!! 🤔🤔😲😱 All the SeneGence products with an airless pump, unscrew the lid and remove any excess product left in the pump with a small brush!! By doing this, you get the absolute most for your money, literally down to the last drop!!! 🙌  #senegence #lipsense #makesense #getthemostforyourmoney #bestfoundation #goodtothelastdrop #makeuplover #flawlessfinish #betterthansephora
The Simply Pretty Collection includes everything you need for a simple, everyday makeup look #bestfoundation #professionalmakeup #lookyourbest #leapingbunnycertified #jlo #truebeauty #limelife #greatskin #amazingcompany #crueltyfree
GOLD IS BOLD. 
SALE IS ON NOW
.
.
ONLY RM70.
GRAB THIS HOTTEST DEAL EVER. (While stock lasts)
GOLD IS BOLD. SALE IS ON NOW . . ONLY RM70. GRAB THIS HOTTEST DEAL EVER. (While stock lasts)
Big Sale Comeback !!!. 🤗🤗🤗.
.
RM 80 for combo pack include 3 free gift ğŸŽ for you !!. Limited just for 100 first customer. 😍😍.
.
Get it Now !!!. for your beauty face and flawless like artist. 😍😍💋.
.
#love you girls 😍. Click Link on BIO Now !!.🌟🌟🌟.
.
Be #beauty with Viso Foundation and Blusher. ğŸ’‹ğŸ’‹ğŸŒŽ.
Big Sale Comeback !!!. 🤗🤗🤗. . RM 80 for combo pack include 3 free gift ğŸŽ for you !!. Limited just for 100 first customer. 😍😍. . Get it Now !!!. for your beauty face and flawless like artist. 😍😍💋. . #love  you girls 😍. Click Link on BIO Now !!.🌟🌟🌟. . Be #beauty  with Viso Foundation and Blusher. ğŸ’‹ğŸ’‹ğŸŒŽ.
When this beaut is booked in and you get to play with colours #plouisepalette #ingloteyeliner #yellowandorange #macbrows #mua #lovewhatido #esteelauderdoublewear #bestfoundation #velvetteddylipstick #maclipstick #stunner @allurehairdressing1
SALE is back! 😍😍😍
Sempena post pilihanraya + raya
.
.
.
Best deal ever. 
Cepat2 grab sementara still VALID.
.
.
.
30ml, tahan sehingga 5 bulan
SALE is back! 😍😍😍 Sempena post pilihanraya + raya . . . Best deal ever. Cepat2 grab sementara still VALID. . . . 30ml, tahan sehingga 5 bulan
One of the best drugstore foundation maybelline  FIT ME🙌🙌🙌 available in shade 340 and 355..light skin babes I got you covered!!! @1600 #maybelline#bestfoundation#originalproducts#zolanibloom
[[ PARUT JERAWAT HILANG❗ ]]
.
Parut jerawat yang lama dah hilang dah..setiap malam memang saya akan amalkan guna facemist sebelum tidur..kira wajib spary dulu la sebelum lena..😆😆
.
.
Kawan2 pun dah mula perasaan memang ade perbezaan yang ketara bila sy dah guna Dyxy ni..bukan utk cantik jew tapi habis jerawat lama hilang...memang best sgt Dyxy ni..😍😍
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
[[ PARUT JERAWAT HILANG❗ ]] . Parut jerawat yang lama dah hilang dah..setiap malam memang saya akan amalkan guna facemist sebelum tidur..kira wajib spary dulu la sebelum lena..😆😆 . . Kawan2 pun dah mula perasaan memang ade perbezaan yang ketara bila sy dah guna Dyxy ni..bukan utk cantik jew tapi habis jerawat lama hilang...memang best sgt Dyxy ni..😍😍 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
Fresh FEEDBACK !!
..
HANYA GUNA 3 PRODUK NI JER MUKA KORUNK LIKE PROFESIONAL MUA 😱😱
..
.
💥Tak perlu guna bedak compact
💥Tak perlu guna toner
💥Tak perlu guna cream UV
💥Tak perlu guna cream siang
💥Tak perlu guna concealar
💥Tak perlu guna foundation
.
Hanya dengan BC CREAM DYXY 
Semuanya dah LENGKAP uolss. 
And  SPRAY #facemist MINERAL GREEN TEA ☺️☺️ make up bole tahan 8 jam dan dan GLOWING MOWING.
..
.
Guna pulak BRUSH MAKE UP #sintetik yang comel ni dah macam profesional make up tau. Menarik dan tertarik kan. .
.
➡️EXTRA FREE GIFTğŸŽ
➡️STOK TERHAD💁‍♀️
.
Place ur order now
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Fresh FEEDBACK !! .. HANYA GUNA 3 PRODUK NI JER MUKA KORUNK LIKE PROFESIONAL MUA 😱😱 .. . 💥Tak perlu guna bedak compact 💥Tak perlu guna toner 💥Tak perlu guna cream UV 💥Tak perlu guna cream siang 💥Tak perlu guna concealar 💥Tak perlu guna foundation . Hanya dengan BC CREAM DYXY Semuanya dah LENGKAP uolss. And SPRAY #facemist  MINERAL GREEN TEA ☺️☺️ make up bole tahan 8 jam dan dan GLOWING MOWING. .. . Guna pulak BRUSH MAKE UP #sintetik  yang comel ni dah macam profesional make up tau. Menarik dan tertarik kan. . . ➡️EXTRA FREE GIFTğŸŽ ➡️STOK TERHAD💁‍♀️ . Place ur order now . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 6358107 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼ NO BEDAK ‼ NO FILTER ‼ NO 360 CAMERA ❗
.
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗
3 in 1 (Gabungan compact power + bb cream + concealer)
.
.
HD CREAM FOUNDATION FROM ORIGINAL KOREA 💯
.
Kelebihan foundation ni:
❤ TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
❣ Dengan sekali sapuan sahaja dapat menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
❣ TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
❣ Tidak berminyak dan tidak bercapuk
❣SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
❣ HD EFFECT (dalam gambar)
❣ SPF 50 ++
❣ senang dicuci dan mesra solat
❣ ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
.
#HDCREAM
#HDCreamFoundation
#HDcreammalaysia
#HDCreamFoundationmalaysia
#foundationmuka
#bestfoundation
#foundationmalaysia
#HDCreamFoundationbyEverdeenss #HDCreamByEverdeenss
.
.
❣ COLOUR AVAILABLE only 3 colour
💐 IVORY, NUDE & HONEY
❤IVORY (putih cina), NUDE (sederhana putih), HONEY (sawo matang) 
HANYA RM49 SAHAJA!!!! CEPAT2 SEMENTARA STOCK MASIH ADAAAAAA 
0139759963

#syjual #murah #hargamampubeli #HDcreamfoundation #naturallook #honey #ivory #nude
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼ NO BEDAK ‼ NO FILTER ‼ NO 360 CAMERA ❗ . . FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗ 3 in 1 (Gabungan compact power + bb cream + concealer) . . HD CREAM FOUNDATION FROM ORIGINAL KOREA 💯 . Kelebihan foundation ni: ❤ TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM) ❣ Dengan sekali sapuan sahaja dapat menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa ❣ TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream ❣ Tidak berminyak dan tidak bercapuk ❣SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT ❣ HD EFFECT (dalam gambar) ❣ SPF 50 ++ ❣ senang dicuci dan mesra solat ❣ ORIGINAL FROM KOREA 💯 . . #HDCREAM  #HDCreamFoundation  #HDcreammalaysia  #HDCreamFoundationmalaysia  #foundationmuka  #bestfoundation  #foundationmalaysia  #HDCreamFoundationbyEverdeenss  #HDCreamByEverdeenss  . . ❣ COLOUR AVAILABLE only 3 colour 💐 IVORY, NUDE & HONEY ❤IVORY (putih cina), NUDE (sederhana putih), HONEY (sawo matang) HANYA RM49 SAHAJA!!!! CEPAT2 SEMENTARA STOCK MASIH ADAAAAAA 0139759963 #syjual  #murah  #hargamampubeli  #HDcreamfoundation  #naturallook  #honey  #ivory  #nude 
1ST TIME NAK TRY DYXY? TERINGIN SANGAT NAK MAKE UP TAPI TAK PANDAI?
.
.
Buat yang pertama kali nak cuba produk DYXY, kenapa perlu ambik 3 produk asas DYXY sekaligus 🤔🤔 Meh baca jap 👇
.
.
💖 BC CREAM :-
👉 Bb + concealer . Full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . Tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . Tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++.
.
.
💖 GREENTEA FACE MIST :-
👉 Untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . Selepas mekap boleh buat sebagai finishing . Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist.
.
.
💖 BRUSH :-
👉 Buatkan sapuan lebih halus dan cantik . Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲wasap.my/60189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana  #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation
1ST TIME NAK TRY DYXY? TERINGIN SANGAT NAK MAKE UP TAPI TAK PANDAI? . . Buat yang pertama kali nak cuba produk DYXY, kenapa perlu ambik 3 produk asas DYXY sekaligus 🤔🤔 Meh baca jap 👇 . . 💖 BC CREAM :- 👉 Bb + concealer . Full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . Tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . Tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++. . . 💖 GREENTEA FACE MIST :- 👉 Untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . Selepas mekap boleh buat sebagai finishing . Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist. . . 💖 BRUSH :- 👉 Buatkan sapuan lebih halus dan cantik . Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut. . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲wasap.my/60189760754 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation 
@underucaycosmetics_hq .
.
Normal price - RM65 
PROMOSI RAMADHAN ‼️ PROMOSI RAMADHAN ‼️ .
.
RM59 sahaja❗️ RM59 sahaja❗️ .
Postage - RM8 SM | RM10 SS

Whatsapp +60183554995
Whatsapp +60183554995
Whatsapp +60183554995
.
#underucayfoundation #underucaycosmetics #pilihanmua #bestfoundation #fullcoveragefoundation
❤️ BELI 5 DAPAT Handbag Exclusive!!! ❤️
.
* COMPLETE SET *
• BC CREAM
• FACE MIST GREEN TEA
• BRUSH
• LIPSTICK. .
• MASCARA . .
.
* FREE GIFT *
• Handbag yang sangat Exclusive ❤️.
.
Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Complete anda & Handbag raya ni 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana  #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation
❤️ BELI 5 DAPAT Handbag Exclusive!!! ❤️ . * COMPLETE SET * • BC CREAM • FACE MIST GREEN TEA • BRUSH • LIPSTICK. . • MASCARA . . . * FREE GIFT * • Handbag yang sangat Exclusive ❤️. . Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Complete anda & Handbag raya ni 😱😱 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0189760754 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation 
Kalau nak tahu ni la tekstur foundation Under Ucay. Smooth, tak cair meleleh leleh mcm foundation lain ya. No No No ! 
Full coverage. yang mana hampa ada parut2 jerawat tu dia cover pudar. 😍 Flawless aihh gitteww. Tak menyesal try ni ! .
Meh la pm kita bagi harga kasih sayang 😘😘 Kompem letup top top pakai hat ni 🌸🌸 .
.
#nakcantik #bestfoundation #bestmakeupartistfoundation #underucaycosmetics #underucaybymamaira #nakflawless #nakglowing
❤WAJAH IDAMAN HATI AIDILFITRI❤
. 
Ada dah cari cosmetics raya ☺😊
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Calit2 je 2 minit dah pon cun melecun
Lagi-lagi kalau masa raya

BELI COMBO SET DGN HARGA LEBIH JIMAT💕
.
NI HAA DYXY COMBO PERFECT LADY 
MENJADI  DAMBAAN HATI DAN IMPIAN SEMUA😘
.PAKAI DYXY SEBABNYA:
❌ perlu pakai bedak
❌ rasa berat
❌ berminyak
❌ bercapuk
❌ mengeringkan
.
✅ Mesra Wudhuk
✅ Muka rasa lebih fresh
✅ Merawat masalah kulit muka
✅ Makeup tahan lebih dr 8 jam
.
Selain tu, awak akan dapat FREE:
.FREE POS SM📦
.FREE CODğŸŽ
.FREE PAPERBAG 💼
.FREE GIFTS ğŸŽ
.REBATE VOUCHER ✉
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
❤WAJAH IDAMAN HATI AIDILFITRI❤ . Ada dah cari cosmetics raya ☺😊 Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH Calit2 je 2 minit dah pon cun melecun Lagi-lagi kalau masa raya BELI COMBO SET DGN HARGA LEBIH JIMAT💕 . NI HAA DYXY COMBO PERFECT LADY MENJADI DAMBAAN HATI DAN IMPIAN SEMUA😘 .PAKAI DYXY SEBABNYA: ❌ perlu pakai bedak ❌ rasa berat ❌ berminyak ❌ bercapuk ❌ mengeringkan . ✅ Mesra Wudhuk ✅ Muka rasa lebih fresh ✅ Merawat masalah kulit muka ✅ Makeup tahan lebih dr 8 jam . Selain tu, awak akan dapat FREE: .FREE POS SM📦 .FREE CODğŸŽ .FREE PAPERBAG 💼 .FREE GIFTS ğŸŽ .REBATE VOUCHER ✉ . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
💧MAKE-UP MINERALS💧
.
.
Tak semua bedak asas mengandungi MINERALS. Apakah fungsi minerals dalam bedak asas?
.
.
❄ Tidak bersifat ALERGIK
Bedak asas berminerals sangat sesuai digunakan oleh setiap jenis kulit kerana struktur lebih halus dan hanya menggunakan bahan semulajadi
.
.
❄ Menyihatkan Kulit
Kulit memerlukan ruang bernafas melalui liang pori. Bedak asas bermineral tidak menutup pori-pori sepenuhnya. Ini akan mengelakkan masalah kulit akibat peluh atau minyak terkumpul.
.
.
❄ Lebih ringan, tidak tebal & tahan lama
Si pemakai akan lebih selesa kerana bedak asas bermineral tidak membuatkan muka berasa ketat atau tergumpal. Apabila bedak asas bermineral tidak menutup liang pori, ia akan tahan lebih lama.
.
.
❄ Anti-penuaan
Kulit yang sentiasa bernafas melambatkan penuaan. Kerap memakai bedak asas tidak bermineral akan membuatkan kulit cepat kelihatan tua.
.
.
❄ Memberi kesan lebih bersinar
Mineral dalam bedak asas mampu menyegarkan kulit dan buat kelihatan bersinar kerana strukturnya
.
.
DYXY BC Cream Foundation mengandungi bahan Mineral,Waterbased, Ekstrak Arbutin & Vitamin E 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Sangat SELAMAT & SELESA digunakan 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
🙋🏻 ORDER NOW👇🏻
.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
💧MAKE-UP MINERALS💧 . . Tak semua bedak asas mengandungi MINERALS. Apakah fungsi minerals dalam bedak asas? . . ❄ Tidak bersifat ALERGIK Bedak asas berminerals sangat sesuai digunakan oleh setiap jenis kulit kerana struktur lebih halus dan hanya menggunakan bahan semulajadi . . ❄ Menyihatkan Kulit Kulit memerlukan ruang bernafas melalui liang pori. Bedak asas bermineral tidak menutup pori-pori sepenuhnya. Ini akan mengelakkan masalah kulit akibat peluh atau minyak terkumpul. . . ❄ Lebih ringan, tidak tebal & tahan lama Si pemakai akan lebih selesa kerana bedak asas bermineral tidak membuatkan muka berasa ketat atau tergumpal. Apabila bedak asas bermineral tidak menutup liang pori, ia akan tahan lebih lama. . . ❄ Anti-penuaan Kulit yang sentiasa bernafas melambatkan penuaan. Kerap memakai bedak asas tidak bermineral akan membuatkan kulit cepat kelihatan tua. . . ❄ Memberi kesan lebih bersinar Mineral dalam bedak asas mampu menyegarkan kulit dan buat kelihatan bersinar kerana strukturnya . . DYXY BC Cream Foundation mengandungi bahan Mineral,Waterbased, Ekstrak Arbutin & Vitamin E 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Sangat SELAMAT & SELESA digunakan 👍🏻👍🏻👍🏻 . . 🙋🏻 ORDER NOW👇🏻 . . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
WOW! Senang rupanya MAKE-UP dgn DYXY Cosmetics 💋 sbbnya :- DYXY BCCream Foundation :-
💄Dengan sekali sapuan sahaja dpt menutup semua Parut, Jerawat, Jeragat, dan Pori terbuka yg berleluasa
💄Full Coverage ( Concealer+BBCream+
Foundation)
💄Tak berminyak
💄Tak Bercapuk bila peluh
💄Mempunyai SPF 50++
💄Mesra Wudhuk (senang dicuci)
💄Tahan lebih dari 8jam
💄Mineral Waterbased, Ekstrak Arbutin, Vitamin E
.
Dilengakapi dengan DYXY Green Tea Facemist:-
🍃Keep Hydrating & Moistkan kulit muka 🍃Make-up tahan lebih lama
🍃Membantu kurangkan alahan pada muka yg Sensitif
🍃Membantu Mengecutkan Jerawat
🍃💯 Natural Ingredient (Mineral, Extract Green Tea, Vitamin C & E)
🍃Boleh spray anytime
.
.
Disertakan DYXY BRUSH + DYXY LIPSTIK + DYXY MASCARA yg lebih Melengkapi Hari-Hari awak dan akan Sentiasa nampak Cantik Flawless ualls😘😘😘
.
JOM DAPATKAN SET DYXY YANG LAKU KERAS💥 Dan Confirm TAK CARI LAIN❗Dan dptkan EXTRAAA LIMITED FREE GIFT ğŸŽğŸŽğŸŽ
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
WOW! Senang rupanya MAKE-UP dgn DYXY Cosmetics 💋 sbbnya :- DYXY BCCream Foundation :- 💄Dengan sekali sapuan sahaja dpt menutup semua Parut, Jerawat, Jeragat, dan Pori terbuka yg berleluasa 💄Full Coverage ( Concealer+BBCream+ Foundation) 💄Tak berminyak 💄Tak Bercapuk bila peluh 💄Mempunyai SPF 50++ 💄Mesra Wudhuk (senang dicuci) 💄Tahan lebih dari 8jam 💄Mineral Waterbased, Ekstrak Arbutin, Vitamin E . Dilengakapi dengan DYXY Green Tea Facemist:- 🍃Keep Hydrating & Moistkan kulit muka 🍃Make-up tahan lebih lama 🍃Membantu kurangkan alahan pada muka yg Sensitif 🍃Membantu Mengecutkan Jerawat 🍃💯 Natural Ingredient (Mineral, Extract Green Tea, Vitamin C & E) 🍃Boleh spray anytime . . Disertakan DYXY BRUSH + DYXY LIPSTIK + DYXY MASCARA yg lebih Melengkapi Hari-Hari awak dan akan Sentiasa nampak Cantik Flawless ualls😘😘😘 . JOM DAPATKAN SET DYXY YANG LAKU KERAS💥 Dan Confirm TAK CARI LAIN❗Dan dptkan EXTRAAA LIMITED FREE GIFT ğŸŽğŸŽğŸŽ . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
[[ PARUT JERAWAT HILANG❗ ]]
.
Parut jerawat yang lama dah hilang dah..setiap malam memang saya akan amalkan guna facemist sebelum tidur..kira wajib spary dulu la sebelum lena..😆😆
.
.
Kawan2 pun dah mula perasaan memang ade perbezaan yang ketara bila sy dah guna Dyxy ni..bukan utk cantik jew tapi habis jerawat lama hilang...memang best sgt Dyxy ni..😍😍
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
[[ PARUT JERAWAT HILANG❗ ]] . Parut jerawat yang lama dah hilang dah..setiap malam memang saya akan amalkan guna facemist sebelum tidur..kira wajib spary dulu la sebelum lena..😆😆 . . Kawan2 pun dah mula perasaan memang ade perbezaan yang ketara bila sy dah guna Dyxy ni..bukan utk cantik jew tapi habis jerawat lama hilang...memang best sgt Dyxy ni..😍😍 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
PROMOTION RAMADHAN‼️‼️👌🏻 .
.
Ramai yang berpuas hati dan suka giler dengan set dyxy ni. Dijamin tak rugi kalau beli. Muka yang berjerawat or sensitif pun boleh guna 😍😍 .
.
Pssttt!! Raya nnti taknak ke muka flawless and glowing mowing? ✨🤩🤩 Nak ke nak flawless? Hehehe. Meh whatsapp niesa skrg utk grab harga promotion ramadhan 😘😘 .
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
PROMOTION RAMADHAN‼️‼️👌🏻 . . Ramai yang berpuas hati dan suka giler dengan set dyxy ni. Dijamin tak rugi kalau beli. Muka yang berjerawat or sensitif pun boleh guna 😍😍 . . Pssttt!! Raya nnti taknak ke muka flawless and glowing mowing? ✨🤩🤩 Nak ke nak flawless? Hehehe. Meh whatsapp niesa skrg utk grab harga promotion ramadhan 😘😘 . . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
Fresh FEEDBACK !!
..
HANYA GUNA 3 PRODUK NI JER MUKA KORUNK LIKE PROFESIONAL MUA 😱😱
..
.
💥Tak perlu guna bedak compact
💥Tak perlu guna toner
💥Tak perlu guna cream UV
💥Tak perlu guna cream siang
💥Tak perlu guna concealar
💥Tak perlu guna foundation
.
Hanya dengan BC CREAM DYXY 
Semuanya dah LENGKAP uolss. 
And  SPRAY #facemist MINERAL GREEN TEA ☺️☺️ make up bole tahan 8 jam dan dan GLOWING MOWING.
..
.
Guna pulak BRUSH MAKE UP #sintetik yang comel ni dah macam profesional make up tau. Menarik dan tertarik kan. .
.
➡️EXTRA FREE GIFTğŸŽ
➡️STOK TERHAD💁‍♀️
.
Place ur order now
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Fresh FEEDBACK !! .. HANYA GUNA 3 PRODUK NI JER MUKA KORUNK LIKE PROFESIONAL MUA 😱😱 .. . 💥Tak perlu guna bedak compact 💥Tak perlu guna toner 💥Tak perlu guna cream UV 💥Tak perlu guna cream siang 💥Tak perlu guna concealar 💥Tak perlu guna foundation . Hanya dengan BC CREAM DYXY Semuanya dah LENGKAP uolss. And SPRAY #facemist  MINERAL GREEN TEA ☺️☺️ make up bole tahan 8 jam dan dan GLOWING MOWING. .. . Guna pulak BRUSH MAKE UP #sintetik  yang comel ni dah macam profesional make up tau. Menarik dan tertarik kan. . . ➡️EXTRA FREE GIFTğŸŽ ➡️STOK TERHAD💁‍♀️ . Place ur order now . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0195110399 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #rrlipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa 
All of this bridal fuss is making us feel a little rebellious ğŸ‘©â€ğŸŽ¤ğŸ¤´ğŸ‘°ğŸ¤Ÿ awesome glow and look featuring our Veil Concealer⭐️makeup by pro MUA @_teresaluz_ -  Graphic eye on and glowy skin on model @squidneysworld! Congrats to signing with @marilynagencyny and @nextmodelsla!! 💐💐💐.
.
.
.
.
1: #beautyparty  #makeupparty #veganmakeup #veganbeauty 
#veganbeautyproducts 
#veganproducts  #veganmakeupartist #crueltyfreemakeup #crueltyfreebeauty 
#morningbeauty  #beautytip
#makeuptips  #beautytips #naturalmakeup #softmakeup #morningmakeup #dailymakeup #mod #bestfoundation #primers #primer #beautyofnature #beautybloggers 
#beautykunkie #naturesbeauty #beautyproducts #beautyguru #slave2beauty #beautysalon #beautycomunity
All of this bridal fuss is making us feel a little rebellious ğŸ‘©â€ğŸŽ¤ğŸ¤´ğŸ‘°ğŸ¤Ÿ awesome glow and look featuring our Veil Concealer⭐️makeup by pro MUA @_teresaluz_ - Graphic eye on and glowy skin on model @squidneysworld! Congrats to signing with @marilynagencyny and @nextmodelsla!! 💐💐💐. . . . . 1: #beautyparty Â  #makeupparty  #veganmakeup  #veganbeauty  #veganbeautyproducts  #veganproducts Â  #veganmakeupartist  #crueltyfreemakeup  #crueltyfreebeauty  #morningbeauty Â  #beautytip  #makeuptips Â  #beautytips  #naturalmakeup  #softmakeup  #morningmakeup  #dailymakeup  #mod  #bestfoundation  #primers  #primer  #beautyofnature  #beautybloggers  #beautykunkie  #naturesbeauty  #beautyproducts  #beautyguru  #slave2beauty  #beautysalon  #beautycomunity 
Veil ptoducts featured in this makeup look 👏👏👏❤❤🙅#Repost @leslie_makeup
・・・
🌸 BLOOM 🌸  #makeupandhairbyme 🌷p🌷Photography:  @lyndonmaristelaphotography model 👉 @emilyfede Agency 👉 @callidus_agency 👉🏻 @veilcosmetics Sunset light primer & Complexion Fix 🙅🙅🙅🙅
.
.
.
1:  #veganmakeup #veganbeauty 
#veganbeautyproducts 
#veganproducts  #veganmakeupartist #crueltyfreemakeup #crueltyfreebeauty 
#morningbeauty  #beautytip
#makeuptips  #beautytips #naturalmakeup #softmakeup #morningmakeup #dailymakeup #mod #bestfoundation #primers #primer #beautyofnature #beautybloggers 
#beautykunkie #naturesbeauty #beautyproducts #beautyguru #slave2beauty #beautysalon #beautycomunity
Veil ptoducts featured in this makeup look 👏👏👏❤❤🙅#Repost  @leslie_makeup ・・・ 🌸 BLOOM 🌸 #makeupandhairbyme  🌷p🌷Photography: @lyndonmaristelaphotography model 👉 @emilyfede Agency 👉 @callidus_agency 👉🏻 @veilcosmetics Sunset light primer & Complexion Fix 🙅🙅🙅🙅 . . . 1: #veganmakeup  #veganbeauty  #veganbeautyproducts  #veganproducts Â  #veganmakeupartist  #crueltyfreemakeup  #crueltyfreebeauty  #morningbeauty Â  #beautytip  #makeuptips Â  #beautytips  #naturalmakeup  #softmakeup  #morningmakeup  #dailymakeup  #mod  #bestfoundation  #primers  #primer  #beautyofnature  #beautybloggers  #beautykunkie  #naturesbeauty  #beautyproducts  #beautyguru  #slave2beauty  #beautysalon  #beautycomunity