an online Instagram web viewer

#beautyproducts medias

Photos

Muka makin kecik lepas pkai serum . Rmai tak twu meeracle serum ni boleh utk Glowing, Whitening & Firming. boleh runcingkan blk muka tau.. ♥

Siapa nk jimat RM30 cpt whatsapp akak now to get promo price ! Stocks are limited. Siap dpt free gifts !

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
Muka makin kecik lepas pkai serum . Rmai tak twu meeracle serum ni boleh utk Glowing, Whitening & Firming. boleh runcingkan blk muka tau.. ♥ Siapa nk jimat RM30 cpt whatsapp akak now to get promo price ! Stocks are limited. Siap dpt free gifts ! #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
Great day today with @michelleskinuk training with the #aqsolutions #haircomplex for #thinninghair #hairregrowth  @aqskinuk. Available exclusively at VL Aesthetics in Carlisle. #hair #growthfactors #skincare #microneedling
@mooreorganics check this out! I know someone that would LOVE to try this mix!! 😉 😉 @nolichi17 this might be coming you way
.
.
.
#deeza #organics #naturalskincare #naturalproducts #naturalglow #naturalbeautycare #naturalbeautyproducts #shampoo #watchandlearn #haircare #teamnatural #naturalhair #beautifulskin #beautyproducts #bodywash #bodycare #beautifulskin #moisturize #hydrate #heal #skintreatment #blacksoap #process #soapmaking
Ada yang tanya set Meeracle ni susah ke nak pakai?
.
Tak susah mana pun nak pakai dia. Kalau sampai 4 ke 5 item tu mungkin susah jugak. Tapi yang ini hanya ada dua item je. Takkan malas lagi kot.
.
Bukan suh pakai dua puloh empat jam. Awak konsisten dua kali sehari pun dah cukup. Cuci muka dengan cleanser. Pehtu calit serum. Dah siap!
.
Kalau nak cantik diri sendiri kena rajin, kena konsisten. Yang penting sabar. Produk natural ni ambil masa sikit 
lebih wow tau. Nak tau wow yang macam mana? Meh wasap kite sembang² manja.😉
.
Nak kulit cantik, bersih dan sihat dengan Meeracle? Jom dapatkan dengan harga promosi. Lebih jimat dan berbaloi.

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
Ada yang tanya set Meeracle ni susah ke nak pakai? . Tak susah mana pun nak pakai dia. Kalau sampai 4 ke 5 item tu mungkin susah jugak. Tapi yang ini hanya ada dua item je. Takkan malas lagi kot. . Bukan suh pakai dua puloh empat jam. Awak konsisten dua kali sehari pun dah cukup. Cuci muka dengan cleanser. Pehtu calit serum. Dah siap! . Kalau nak cantik diri sendiri kena rajin, kena konsisten. Yang penting sabar. Produk natural ni ambil masa sikit lebih wow tau. Nak tau wow yang macam mana? Meh wasap kite sembang² manja.😉 . Nak kulit cantik, bersih dan sihat dengan Meeracle? Jom dapatkan dengan harga promosi. Lebih jimat dan berbaloi. #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
Just some yellow make up inspiration to brighten up your Instagram feed. Would you rock this look?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#yellow #theglammagazinebeauty #TGMbeauty #beautytips #beauty #beautyproducts #makeuptips #makeupblogger #beautyblogger #dubaibeauty #dubaibeautyblogger #musttry #dubai #kuwait #millennials #muscat #abudhabi #bahrain #beirut #amman #expats #makeuplover #makeupartist #makeuponpoint #makeupart #makeupinspiration #fashionmagazine #beautyinspiration
Just some yellow make up inspiration to brighten up your Instagram feed. Would you rock this look?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #yellow  #theglammagazinebeauty  #TGMbeauty  #beautytips  #beauty  #beautyproducts  #makeuptips  #makeupblogger  #beautyblogger  #dubaibeauty  #dubaibeautyblogger  #musttry  #dubai  #kuwait  #millennials  #muscat  #abudhabi  #bahrain  #beirut  #amman  #expats  #makeuplover  #makeupartist  #makeuponpoint  #makeupart  #makeupinspiration  #fashionmagazine  #beautyinspiration 
WOW‼️‼️ LIHAT HASIL KESABARAN DAN KONSISTEN GUNA MEERACLE.

Orang yang sabar pasti tak rugi punyer.. Malah untung berganda2 lagi..
✔Set combo yang murah, tahan berbulan2 ✔kulit flawless + glowing2 gituuu...
✔Jerawat sume lari
✔Parut lekuk berangsur rata

KENAPA KENA SABAR pakai MEERACLE⁉️ Sebab ia mengandungi 💯bahan semulajadi dan yang paling penting HALAL dan LULUS KKM 😌

Tak nak sembang kosong, bukti dah berlambak, yg mempunyai muka yg bermasalah teruk sekarang dah cantik, Flawless lagi tau. Uittt takkan la tak tergugat kot. Tepuk muka tu cer tanya, tak nak cecantik ke? 😬😬 Yg nak cantik, jom klik2 aje link kat bwah nie..
Jom reramai cantik sebelum Raya ni😍

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
WOW‼️‼️ LIHAT HASIL KESABARAN DAN KONSISTEN GUNA MEERACLE. Orang yang sabar pasti tak rugi punyer.. Malah untung berganda2 lagi.. ✔Set combo yang murah, tahan berbulan2 ✔kulit flawless + glowing2 gituuu... ✔Jerawat sume lari ✔Parut lekuk berangsur rata KENAPA KENA SABAR pakai MEERACLE⁉️ Sebab ia mengandungi 💯bahan semulajadi dan yang paling penting HALAL dan LULUS KKM 😌 Tak nak sembang kosong, bukti dah berlambak, yg mempunyai muka yg bermasalah teruk sekarang dah cantik, Flawless lagi tau. Uittt takkan la tak tergugat kot. Tepuk muka tu cer tanya, tak nak cecantik ke? 😬😬 Yg nak cantik, jom klik2 aje link kat bwah nie.. Jom reramai cantik sebelum Raya ni😍 #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
So far from Ordinary 😛.... Can not do a make up with out these at the mo!!! 🐒🐄🐏🦄 THE ORDINARY COVERAGE FOUNDATION

#CRUELTYFREE #cruetlyfreebeauty #foundations #dewymakeup #cruetlyfreemakeup #cruetlyfreeskincare #naturalbeauty #summerskin #beautyproducts #beautypro #theordinaryskincare #makeupblogger #beautyblogger #theordinaryfoundation
May24. ☀️ Get in the basket you sexy little thing 😍
May24. ☀️ Get in the basket you sexy little thing 😍
Raya tak lama lagi ni 🙈 jom cantik2 dgn meeracle😁 
time raya la nak jumpe ramai orang kan, takkan nak kurung diri je dlm bilik sebab malu muke berjerawat ? 😁

Meh wassap atau klik link kat bio

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
Raya tak lama lagi ni 🙈 jom cantik2 dgn meeracle😁 time raya la nak jumpe ramai orang kan, takkan nak kurung diri je dlm bilik sebab malu muke berjerawat ? 😁 Meh wassap atau klik link kat bio #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
Are you making your summer plans yet? Well if you're headed to Hawaii, it's important that you know how to prepare for time in the summer sun 🌞
.
Hawaii passed an important bill this month banning sunscreen that can harm coral reefs 🚫 Scientists have found that sunscreens containing certain chemicals contribute to coral bleaching when washed off in the ocean. The culprits.. oxybenzone and octinoxate.
.
The new law goes into effect January 1, 2021, but you can switch to eco-friendly sunscreen now! 🌊 Reef safe alternatives include mineral sunblocks containing zinc oxide and titanium dioxide. Sunscreens must also be non-nano in size to be considered reef safe.
.
Follow along with me this week on social media for insider info on the sunscreen ban and what it all means--plus catch my Facebook Live on Friday at 9a PST to get my personal insights!
.
.
.
#summer #vacation #beach #sunscreen #sun #sunscreenban #hawaii #protectyourskin #skinsafety #skincare #oncologist #skinspecialist #beauty #beautyproducts
Are you making your summer plans yet? Well if you're headed to Hawaii, it's important that you know how to prepare for time in the summer sun 🌞 . Hawaii passed an important bill this month banning sunscreen that can harm coral reefs 🚫 Scientists have found that sunscreens containing certain chemicals contribute to coral bleaching when washed off in the ocean. The culprits.. oxybenzone and octinoxate. . The new law goes into effect January 1, 2021, but you can switch to eco-friendly sunscreen now! 🌊 Reef safe alternatives include mineral sunblocks containing zinc oxide and titanium dioxide. Sunscreens must also be non-nano in size to be considered reef safe. . Follow along with me this week on social media for insider info on the sunscreen ban and what it all means--plus catch my Facebook Live on Friday at 9a PST to get my personal insights! . . . #summer  #vacation  #beach  #sunscreen  #sun  #sunscreenban  #hawaii  #protectyourskin  #skinsafety  #skincare  #oncologist  #skinspecialist  #beauty  #beautyproducts 
COMBO SET MEERACLE GEMSTONE SERUM+CLEANSER...😍😍😍
.
.
Produk tengah viral sekarangg!!!
.
.
SERUM 💎
.
✅tak perlu krim siang
✅tak perlu krim malam
✅tak perlu moisturiser
✅tak melekit langsung
✅sapu terus meresap ke dalam kulit
✅boleh dijadikan make up base
✅ serum 30ml

CLEANSER 🍃
.
✅ mengeluarkan lebihan minyak
✅ anti penuaan / muka awet muda
✅ anti radang / merawat muka dari radiasi
✅ glowing & shining

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
COMBO SET MEERACLE GEMSTONE SERUM+CLEANSER...😍😍😍 . . Produk tengah viral sekarangg!!! . . SERUM 💎 . ✅tak perlu krim siang ✅tak perlu krim malam ✅tak perlu moisturiser ✅tak melekit langsung ✅sapu terus meresap ke dalam kulit ✅boleh dijadikan make up base ✅ serum 30ml CLEANSER 🍃 . ✅ mengeluarkan lebihan minyak ✅ anti penuaan / muka awet muda ✅ anti radang / merawat muka dari radiasi ✅ glowing & shining #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
🔥🔥🔥New palette to play with 🤩🤩🤩
🔥🔥🔥New palette to play with 🤩🤩🤩
#Repost @aqskinuk with @get_repost
・・・
Did you know? AQ was originally The mechanism behind the benefits is facilitation of changes at the cellular level to revert damaged cells to a younger state, healing the damaged skin in the process.
-
#AQSKIN #AQSkinSolutions #GrowthFactors #SkinCare #HealthySkin #GFTechnology #BeautyProducts  #Beauty #BeautyBloggers #SkinCareRoutine #Lifestyle #BeautyTrends #LuxurySkinCare #BeautyLover  #BeautyTips #SkinHealth  #SkinTechnology #SkinScience #SkinCareProducts #SkinCareBlogger
#Repost  @aqskinuk with @get_repost ・・・ Did you know? AQ was originally The mechanism behind the benefits is facilitation of changes at the cellular level to revert damaged cells to a younger state, healing the damaged skin in the process. - #AQSKIN  #AQSkinSolutions  #GrowthFactors  #SkinCare  #HealthySkin  #GFTechnology  #BeautyProducts  #Beauty  #BeautyBloggers  #SkinCareRoutine  #Lifestyle  #BeautyTrends  #LuxurySkinCare  #BeautyLover  #BeautyTips  #SkinHealth  #SkinTechnology  #SkinScience  #SkinCareProducts  #SkinCareBlogger 
WOW‼️‼️ LIHAT HASIL KESABARAN DAN KONSISTEN GUNA MEERACLE.

Orang yang sabar pasti tak rugi punyer.. Malah untung berganda2 lagi..
✔Set combo yang murah, tahan 2 bulan ✔kulit flawless + glowing2 gituuu...
✔Jerawat sume lari
✔Parut lekuk berangsur rata

KENAPA KENA SABAR pakai MEERACLE⁉️ Sebab ia mengandungi 💯bahan semulajadi dan yang paling penting HALAL dan LULUS KKM 😌

Yg nak cantik, jom klik2 aje link kat bwah nie..
Jom reramai cantik sebelum Raya ni😍 📲www.wasap.my/60194029590

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
WOW‼️‼️ LIHAT HASIL KESABARAN DAN KONSISTEN GUNA MEERACLE. Orang yang sabar pasti tak rugi punyer.. Malah untung berganda2 lagi.. ✔Set combo yang murah, tahan 2 bulan ✔kulit flawless + glowing2 gituuu... ✔Jerawat sume lari ✔Parut lekuk berangsur rata KENAPA KENA SABAR pakai MEERACLE⁉️ Sebab ia mengandungi 💯bahan semulajadi dan yang paling penting HALAL dan LULUS KKM 😌 Yg nak cantik, jom klik2 aje link kat bwah nie.. Jom reramai cantik sebelum Raya ni😍 📲www.wasap.my/60194029590 #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
KENAPA PERLU CUBA & GUNA MEERACLE!
=================================== .
👉 MUDAH
Tidak perlu pakai krim siang krim malam lagi
.
👉 JIMAT
Beli satu tahan sehingga 2 bulan. All in one. Semua ada dalam satu botol ajaib ini
.
👉 TEKSTUR RINGAN
Rasa seperti tak pakai apa-apa pun. Sapu-sapu terus meresap. Semua khasiat-khasiat vitamin masuk dalam kulit muka
.
👉 GLOWING
Muka akan glowing. Makin lama pakai makin glowing dan cantik.Muka nampak “pinkish”! .
.
For detail@order, Klik link❣

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
KENAPA PERLU CUBA & GUNA MEERACLE! =================================== . 👉 MUDAH Tidak perlu pakai krim siang krim malam lagi . 👉 JIMAT Beli satu tahan sehingga 2 bulan. All in one. Semua ada dalam satu botol ajaib ini . 👉 TEKSTUR RINGAN Rasa seperti tak pakai apa-apa pun. Sapu-sapu terus meresap. Semua khasiat-khasiat vitamin masuk dalam kulit muka . 👉 GLOWING Muka akan glowing. Makin lama pakai makin glowing dan cantik.Muka nampak “pinkish”! . . For detail@order, Klik link❣ #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
biolaser_it👉 SPECIALISTI DELL'EPILAZIONE
💋 #BIOLASER 💋
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👍 seguici @biolaser_it
👉Tag your best friends
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#beauty #beautyblogger #beautys #beautyful #beautyday #beautygirl #beautyfull #beautytips #beautyguru #beautycare #beautycare #beautyshop #beautysalon
#beautylover #beautyph #beautyshot #beautytime #beautyaddict #beautyvlogger #beautysecret #beautytalk #beautyphotography #beautygoals #beautyproducts
#beautybloggers #beautybloggers #beautyworld #beautycommunity #beautylife
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
biolaser_it👉 SPECIALISTI DELL'EPILAZIONE 💋 #BIOLASER  💋 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👍 seguici @biolaser_it 👉Tag your best friends ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #beauty  #beautyblogger  #beautys  #beautyful  #beautyday  #beautygirl  #beautyfull  #beautytips  #beautyguru  #beautycare  #beautycare  #beautyshop  #beautysalon  #beautylover  #beautyph  #beautyshot  #beautytime  #beautyaddict  #beautyvlogger  #beautysecret  #beautytalk  #beautyphotography  #beautygoals  #beautyproducts  #beautybloggers  #beautybloggers  #beautyworld  #beautycommunity  #beautylife  ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Testimoni again😍
.
Kulit dah Tak berminyak tak kering, tak berjerawat malah takde parut dah. .
Set ringkas meeracle lengkap semua dalam satu 💕💕💕
.
WhatsApp sekarang & dapatkan pada harga PROMOSI. 
READY STOCK! 💕💕💕
.
💋0194029590
.
💋0194029590
.
💋0194029590

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
Testimoni again😍 . Kulit dah Tak berminyak tak kering, tak berjerawat malah takde parut dah. . Set ringkas meeracle lengkap semua dalam satu 💕💕💕 . WhatsApp sekarang & dapatkan pada harga PROMOSI. READY STOCK! 💕💕💕 . 💋0194029590 . 💋0194029590 . 💋0194029590 #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
Smooth booty, glowy face and kissable lips. You glow girl 🍑✨💋 photo credit: @rachlpolack
Smooth booty, glowy face and kissable lips. You glow girl 🍑✨💋 photo credit: @rachlpolack
@helsinkistarr has an amazing video for you on: Liar, Cherry wine and Fig! Enjoy these amazing shades and choose your favorite for you next look!⠀
⠀
#madamglam #MGthetalk #MGliar #MGcherywine #MGfig #lipstickcollection #mattefinish #vegan #crueltyfree #redlips #makeup #lipsticktraces #veganlips #pout #sultry #redtemptation #lush #beautyproducts #healthychoices #nybeauty
Buy Any Morrocan Oil 1Litre Duos And Receive a FREE TOTE BAG 
#morrocanoil #theworx #beautyproducts #luxury #loveyourhair #summershere
Coming soon to a bath tub near you... We're working on something HUGE, but we can't give away our secret just yet. Stay tuned for BIG NEWS coming at you very soon, or better yet, head on over to our website (link in bio) and join our mailing list to be the first to hear about what we have going on, flash promotions, and brand new products. .
.
.
.
.
#changeiscoming #change #newproducts #beautyproducts #bathproducts #essentialoils #goodforyou #allnatural #vegan #madeintheusa #nottestedonanimals #healingoils #naturalskincare #crueltyfree  #keepitsimple #organic #organicbeauty #organiclife #organicskincare #staytuned #mombusiness #mompreneur #bossmom
Coming soon to a bath tub near you... We're working on something HUGE, but we can't give away our secret just yet. Stay tuned for BIG NEWS coming at you very soon, or better yet, head on over to our website (link in bio) and join our mailing list to be the first to hear about what we have going on, flash promotions, and brand new products. . . . . . #changeiscoming  #change  #newproducts  #beautyproducts  #bathproducts  #essentialoils  #goodforyou  #allnatural  #vegan  #madeintheusa  #nottestedonanimals  #healingoils  #naturalskincare  #crueltyfree  #keepitsimple  #organic  #organicbeauty  #organiclife  #organicskincare  #staytuned  #mombusiness  #mompreneur  #bossmom 
#маскатайм 
корейская маска-скраб skinfood black sugar honey mask wash off
⠀ 🔸 интенсивно увлажняет и питает кожу
⠀ 🔸 невероятная гладкость и мягкость после
⠀ 🔸 основные компоненты – мёд и сахар
⠀ 🔸 запах очень сильный, но для меня приятный
напоминает жжённый сахар
⠀ 🔸 средство можно использовать и как маску, и как скраб или совместить все сразу 
нанести маску-скраб на влажную кожу и массируем 2 минуты до растворения сахарных частичек, оставляем на коже еще на 10-15 минут, затем смываем теплой водой.
⠀ 🔸 не могу сказать, что она с чём-то борется, но увлажняет суперски!!
⠀ 🔸 есть 2 формата – 100г и 50г
расход у этой маски минимальный, так что 50г хватит за глаза 💰 100г – 14.50€
50г – 10€ ⠀ 
#beauty  #instabeauty  #beautyblogger  #naturalbeauty  #sleepingbeauty  #beautycare #beautyful #beautyblog  #beautyqueen  #beautyaddict  #beautyguru  #beautyproducts  #beautytips  #beautysalon  #beautyschool  #beautybloggers  #beautyjunkie  #beautyblender  #beautyshop  #beautyfull  #mybeauty  #beautywater  #beautyproduct  #beautyandbrains  #beautys  #beautyday  #beautyindecay #skinfood
#маскатайм  корейская маска-скраб skinfood black sugar honey mask wash off ⠀ 🔸 интенсивно увлажняет и питает кожу ⠀ 🔸 невероятная гладкость и мягкость после ⠀ 🔸 основные компоненты – мёд и сахар ⠀ 🔸 запах очень сильный, но для меня приятный напоминает жжённый сахар ⠀ 🔸 средство можно использовать и как маску, и как скраб или совместить все сразу нанести маску-скраб на влажную кожу и массируем 2 минуты до растворения сахарных частичек, оставляем на коже еще на 10-15 минут, затем смываем теплой водой. ⠀ 🔸 не могу сказать, что она с чём-то борется, но увлажняет суперски!! ⠀ 🔸 есть 2 формата – 100г и 50г расход у этой маски минимальный, так что 50г хватит за глаза 💰 100г – 14.50€ 50г – 10€ ⠀ #beauty  #instabeauty  #beautyblogger  #naturalbeauty  #sleepingbeauty  #beautycare  #beautyful  #beautyblog  #beautyqueen  #beautyaddict  #beautyguru  #beautyproducts  #beautytips  #beautysalon  #beautyschool  #beautybloggers  #beautyjunkie  #beautyblender  #beautyshop  #beautyfull  #mybeauty  #beautywater  #beautyproduct  #beautyandbrains  #beautys  #beautyday  #beautyindecay  #skinfood 
Available is the 5 in 1 Exfoliating brush 
The 6 in 1 is currently Sold out 
N6k only 
Send us a DM now before it’s sold out .
.
.
.
.
#doranaturals #facebrush #electricbrush #exfoliatingbrush #beautymachine #clearskin #facecare #beautyregimen #smoothskin #acnetreatment #naturalskincare #beautyproducts
I tested out a load of affordable products from @beautybigbangcosmetic in my latest video... including this gorgeous rainbow highlighter!!! 🌈✨ Check out the link in my bio to see how it performed and my thoughts on the rest of the products 💖 #highlighter #rainbowhighlighter #rainbowmakeup #afforablemakeup #newmakeup #makeupreview #nstabeauty #makeupjunkie #instamakeup #beautyblogger #wakeupandmakeup #makeuptutorial #makeupaddict #makeupbyme #bblogger #beautyblog #beautycare #beautytips #beautyguru #beautyproducts #blogger #theblogissue #thehappynow #bloggingtips #thatsdarling #petitejoys #livecolorfully #darlingmovement #bloggersgetsocial #beautyyoutuber
I tested out a load of affordable products from @beautybigbangcosmetic in my latest video... including this gorgeous rainbow highlighter!!! 🌈✨ Check out the link in my bio to see how it performed and my thoughts on the rest of the products 💖 #highlighter  #rainbowhighlighter  #rainbowmakeup  #afforablemakeup  #newmakeup  #makeupreview  #nstabeauty  #makeupjunkie  #instamakeup  #beautyblogger  #wakeupandmakeup  #makeuptutorial  #makeupaddict  #makeupbyme  #bblogger  #beautyblog  #beautycare  #beautytips  #beautyguru  #beautyproducts  #blogger  #theblogissue  #thehappynow  #bloggingtips  #thatsdarling  #petitejoys  #livecolorfully  #darlingmovement  #bloggersgetsocial  #beautyyoutuber 
Hai semua 🤗 meh sis nk share serum yang paling best pada abad ni iaitu serum meeracle. Best gila serum ni,dulu muka sis breakout teruk then bila sis amalkan serum meeracle ni kulit sis dah semakin okay mcm dulu 😍...
.
.
#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
Hai semua 🤗 meh sis nk share serum yang paling best pada abad ni iaitu serum meeracle. Best gila serum ni,dulu muka sis breakout teruk then bila sis amalkan serum meeracle ni kulit sis dah semakin okay mcm dulu 😍... . . #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
😎Shamless selfies📷💃😁
.
.
.
😊🎨💅If you have any favorite makeup artists who do tutorials drop their link below!⬇⬇⬇thank you!!✨💅😊
.
.
.
.
.
✨For this look I used-
Lashes: @ardellbeauty 811 faux mink
Highlight: @otocosmetics_uk in halo (the applicator is shiest but the color is 😍😍😍😍)
Eyeshadow:@morphebrushes color burst 35b in purple, both light blues, and hot pink,
Eyebrows:@anastasiabeverlyhills pomade in medium brown
Setting spray:@nyxcosmetics
Frizzy hair: All mine😎
.
.
.
.
.
.
.
.
✨👑✨👑✨👑✨👑✨👑✨👑✨👑✨
.
.
.
.
.
#anastasiabrows #morphe #morphebrushes #colorburst #makeuptutorial #makeup #lashes #loveyourself #selflove #fun #summer #sunshine #festivalmakeup #girls #beauty #beautyproducts #highlight #eyes #lips #beautiful #smile #selfie #fierce #bretmansvanity #queen #slay #fabulous #glam
😎Shamless selfies📷💃😁 . . . 😊🎨💅If you have any favorite makeup artists who do tutorials drop their link below!⬇⬇⬇thank you!!✨💅😊 . . . . . ✨For this look I used- Lashes: @ardellbeauty 811 faux mink Highlight: @otocosmetics_uk in halo (the applicator is shiest but the color is 😍😍😍😍) Eyeshadow:@morphebrushes color burst 35b in purple, both light blues, and hot pink, Eyebrows:@anastasiabeverlyhills pomade in medium brown Setting spray:@nyxcosmetics Frizzy hair: All mine😎 . . . . . . . . ✨👑✨👑✨👑✨👑✨👑✨👑✨👑✨ . . . . . #anastasiabrows  #morphe  #morphebrushes  #colorburst  #makeuptutorial  #makeup  #lashes  #loveyourself  #selflove  #fun  #summer  #sunshine  #festivalmakeup  #girls  #beauty  #beautyproducts  #highlight  #eyes  #lips  #beautiful  #smile  #selfie  #fierce  #bretmansvanity  #queen  #slay  #fabulous  #glam 
Hai semua 🤗 meh sis nk share serum yang paling best pada abad ni iaitu serum meeracle. Best gila serum ni,dulu muka sis breakout teruk then bila sis amalkan serum meeracle ni kulit sis dah semakin okay mcm dulu 😍

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
Hai semua 🤗 meh sis nk share serum yang paling best pada abad ni iaitu serum meeracle. Best gila serum ni,dulu muka sis breakout teruk then bila sis amalkan serum meeracle ni kulit sis dah semakin okay mcm dulu 😍 #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
Time To Hit The Beach Yet ? ☀️ | For your customers and clients who are getting ready for their holidays: stock up on moisturizers, hair care products and spf-products. For the clients that rather stay away from the sun: we also have suppliers who offer selftan products. The beautiful sunkisse glow, but without the harmful rays of the sun. Find out more on our platform (link in bio). .
.
.
.
.
#wholesale #wholesalebeauty  #beautywholesale #supplies #beautysupplies #beautysalon #nailsalon #hairsalon #hairdresser #spa #salon #salonsupplies #beautyproducts #summertime #sunshine #sunny #summerishere #summerready #summerbody #selftan #selftanner #selftanninglotion #selftanmousse #selftanningspray #selftanned #selftanlotion
Time To Hit The Beach Yet ? ☀️ | For your customers and clients who are getting ready for their holidays: stock up on moisturizers, hair care products and spf-products. For the clients that rather stay away from the sun: we also have suppliers who offer selftan products. The beautiful sunkisse glow, but without the harmful rays of the sun. Find out more on our platform (link in bio). . . . . . #wholesale  #wholesalebeauty  #beautywholesale  #supplies  #beautysupplies  #beautysalon  #nailsalon  #hairsalon  #hairdresser  #spa  #salon  #salonsupplies  #beautyproducts  #summertime  #sunshine  #sunny  #summerishere  #summerready  #summerbody  #selftan  #selftanner  #selftanninglotion  #selftanmousse  #selftanningspray  #selftanned  #selftanlotion 
Hai semua 🤗 meh sis nk share serum yang paling best pada abad ni iaitu serum meeracle. Best gila serum ni,dulu muka sis breakout teruk then bila sis amalkan serum meeracle ni kulit sis dah semakin okay mcm dulu 😍...
.
.
#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
Hai semua 🤗 meh sis nk share serum yang paling best pada abad ni iaitu serum meeracle. Best gila serum ni,dulu muka sis breakout teruk then bila sis amalkan serum meeracle ni kulit sis dah semakin okay mcm dulu 😍... . . #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
Summer vibes 🌴🐬🍉💦Memorial weekend is almost here and there's literally nothing better than that post-beach glow. Grab a bottle of our hydrating post-beach face serum made with tropical fruit and sacred wood oils. It helps to restore and rejuvenate your skin after a fun day in the sun. 🌈🌺✨🍉🍍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#nakedbklyn #paradisefound #nontoxicbeauty #luxuryskincare #skingoals #skinhealth #beautifulskin #glowingskin #beautytrends #beautyrituals #summerskin #beachlife #girlboss #healthyskin #summeressentials #beautymusthaves #poolside #wellnesslifestyle #beautyinspo #poolsidechillin #veganbeauty #hamptonsstyle #beautyproducts #summerishere #weekendvibes #hamptonslife #ecoskincare #memorialdayweekend #cleanbeautyrevolution #memorialweekend
Summer vibes 🌴🐬🍉💦Memorial weekend is almost here and there's literally nothing better than that post-beach glow. Grab a bottle of our hydrating post-beach face serum made with tropical fruit and sacred wood oils. It helps to restore and rejuvenate your skin after a fun day in the sun. 🌈🌺✨🍉🍍 . . . . . . . . . #nakedbklyn  #paradisefound  #nontoxicbeauty  #luxuryskincare  #skingoals  #skinhealth  #beautifulskin  #glowingskin  #beautytrends  #beautyrituals  #summerskin  #beachlife  #girlboss  #healthyskin  #summeressentials  #beautymusthaves  #poolside  #wellnesslifestyle  #beautyinspo  #poolsidechillin  #veganbeauty  #hamptonsstyle  #beautyproducts  #summerishere  #weekendvibes  #hamptonslife  #ecoskincare  #memorialdayweekend  #cleanbeautyrevolution  #memorialweekend 
#whatsinmybag summer beauty edition: With the summer heat and all the traveling I’ll be doing, it’s so important that my beauty products are practical and long-wearing. I’m currently loving these products!🌻🦋
☀️Nuxe Huile Prodigieuse: a light dry oil that smells amazing, I put this all over my body for a summery glow. It leaves my skin hydrated without leaving me feeling like a greased up baby seal.
☀️ Tarte Amazonian Clay Waterproof Bronzer in Park Ave Princess: the perfect bronze color for face, and when I’m running low on time, I swipe this on my lids too.
☀️Clinique beyond perfecting super concealer: completely covers my under eye circles! Super easy to blend, plus it’s a 24 hour wear concealer
☀️Milk makeup matcha toner: cute and compact little toner that is easy to use and better than carrying around a liquid toner and cotton pads. It leaves my skin feeling cool and refreshed
☀️Ouai hair oil: this saved my hair!! So hydrating, and it smells so good! I highly recommend this for anyone who struggles to keep their hair shiny and bouncy ☀️ Lancôme Hypnôse drama waterproof mascara: a literal godsend, this mascara does not budge, and your eyelashes will stay long and curled through heat, sweat, tears, and swimming ☀️ Lancôme Hypnôse drama waterproof mascara: a literal godsend, this mascara does not budge and your eyelashes will stay long and curled through heat, sweat, tears, and swimming
☀️Coola mineral sunscreen: this doubles as my face makeup, it’s a mineral B.B. cream on top of being an amazing sunscreen. It has a mousse-like texture, blends seamlessly into your skin, and has a mattifying effect.
❗️#notanad I just love these products, and I hope you will too!
#whatsinmybag  summer beauty edition: With the summer heat and all the traveling I’ll be doing, it’s so important that my beauty products are practical and long-wearing. I’m currently loving these products!🌻🦋 ☀️Nuxe Huile Prodigieuse: a light dry oil that smells amazing, I put this all over my body for a summery glow. It leaves my skin hydrated without leaving me feeling like a greased up baby seal. ☀️ Tarte Amazonian Clay Waterproof Bronzer in Park Ave Princess: the perfect bronze color for face, and when I’m running low on time, I swipe this on my lids too. ☀️Clinique beyond perfecting super concealer: completely covers my under eye circles! Super easy to blend, plus it’s a 24 hour wear concealer ☀️Milk makeup matcha toner: cute and compact little toner that is easy to use and better than carrying around a liquid toner and cotton pads. It leaves my skin feeling cool and refreshed ☀️Ouai hair oil: this saved my hair!! So hydrating, and it smells so good! I highly recommend this for anyone who struggles to keep their hair shiny and bouncy ☀️ Lancôme Hypnôse drama waterproof mascara: a literal godsend, this mascara does not budge, and your eyelashes will stay long and curled through heat, sweat, tears, and swimming ☀️ Lancôme Hypnôse drama waterproof mascara: a literal godsend, this mascara does not budge and your eyelashes will stay long and curled through heat, sweat, tears, and swimming ☀️Coola mineral sunscreen: this doubles as my face makeup, it’s a mineral B.B. cream on top of being an amazing sunscreen. It has a mousse-like texture, blends seamlessly into your skin, and has a mattifying effect. ❗️#notanad  I just love these products, and I hope you will too!
🎀Make Up of the day🎀
🌸BB Cream Soin Miracle Perfecteur teinte claire #garnier skin naturals 🌸Anti-cernes Stay All Day 16h teinte 10 beige naturel #essence
🌸Poudre All Matt plus Lasts Up To 12h teinte 010 Transparent  #catricecosmetics 🌸Terre indienne Teint doré poudre #GemeyMaybelline 🌸base fard à paupières I🖤Colour Intensifying  #essence 🌸Effet lumière trio d'ombres à paupières "les bleus" #bourjois
🌸Eyeshadow mono teinte 60 un rose  #hema 🌸Mascara Waterproof False Lash Telescopic #lorealparis 🌸Soin lèvres nutrition lèvres desséchees #lepetitmarseillais
🌸Super Stay Matte Ink n°15 《Lover》 mon rouge à lèvres préféré #maybellinenewyork 🌸Brosse fond de teint park avenue professional by Di de chez #Diallaboutbeauty 🌸Pinceau ombres à paupières Park Avenue by Di de chez #Diallaboutbeauty
🌸Pinceau poudre Park Avenue by Di de chez #Diallaboutbeauty 🌸beautyblender #Nyxcosmetics
#beautyblender #beautyproducts #produitsdebeaute #anticernes #skinnaturals #diallaboutbeauty #superstaymatteink #beautyjunkie #beautycommunity #picoftheday #poudre #ombreapaupieres #eyeshadowbrush #makeupoftheday #maquillagedujour #lipstick #rougealevres
🎀Make Up of the day🎀 🌸BB Cream Soin Miracle Perfecteur teinte claire #garnier  skin naturals 🌸Anti-cernes Stay All Day 16h teinte 10 beige naturel #essence  🌸Poudre All Matt plus Lasts Up To 12h teinte 010 Transparent  #catricecosmetics  🌸Terre indienne Teint doré poudre #GemeyMaybelline  🌸base fard à paupières I🖤Colour Intensifying  #essence  🌸Effet lumière trio d'ombres à paupières "les bleus" #bourjois  🌸Eyeshadow mono teinte 60 un rose  #hema  🌸Mascara Waterproof False Lash Telescopic #lorealparis  🌸Soin lèvres nutrition lèvres desséchees #lepetitmarseillais  🌸Super Stay Matte Ink n°15 《Lover》 mon rouge à lèvres préféré #maybellinenewyork  🌸Brosse fond de teint park avenue professional by Di de chez #Diallaboutbeauty  🌸Pinceau ombres à paupières Park Avenue by Di de chez #Diallaboutbeauty  🌸Pinceau poudre Park Avenue by Di de chez #Diallaboutbeauty  🌸beautyblender #Nyxcosmetics  #beautyblender  #beautyproducts  #produitsdebeaute  #anticernes  #skinnaturals  #diallaboutbeauty  #superstaymatteink  #beautyjunkie  #beautycommunity  #picoftheday  #poudre  #ombreapaupieres  #eyeshadowbrush  #makeupoftheday  #maquillagedujour  #lipstick  #rougealevres 
Had to get a replacement of pink plaid (my favourite ever shade) after mine fell in the toilet last weekend 😫 naturally I picked up another lipstick (in Mehr) and a lip liner too (soar) 💕🙈
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beauty #beautyblogger #beautyblog #beautyproducts #beautyaddict #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupgeek #makeupoftheday #mac #nars #urbandecay #love #eyeshadow #lipstick #lashes #toofaced #foundation #maclipstick #benefit #benefitcosmetics #wattsup #wattsuphighlighter #esteelauderprimer #esteelauder #thesmoother #esteelauderdoublewear
Had to get a replacement of pink plaid (my favourite ever shade) after mine fell in the toilet last weekend 😫 naturally I picked up another lipstick (in Mehr) and a lip liner too (soar) 💕🙈 . . . . . . . . . . #beauty  #beautyblogger  #beautyblog  #beautyproducts  #beautyaddict  #makeup  #makeupaddict  #makeuplover  #makeupgeek  #makeupoftheday  #mac  #nars  #urbandecay  #love  #eyeshadow  #lipstick  #lashes  #toofaced  #foundation  #maclipstick  #benefit  #benefitcosmetics  #wattsup  #wattsuphighlighter  #esteelauderprimer  #esteelauder  #thesmoother  #esteelauderdoublewear 
Kaklynn pun dah cuba. . 
Wowwww...!! Gabungan Meeracle Gemstone Beauty + Meeracle X RCW sangat menakjubkan!! 😱😱😱 Nak cantik di pagi raya jom dapatkan Set Meeracle Gemstone Beauty + Meeracle X RCW ✔ Kulit sihat cerah dan flawless
✔ Bibir merah bak delima
.

Sebelum tu, kakti nk uols baca dan hadam betul2 info pnting bwh ni..
.
(+) LIMITED EDITION - gemstone lip matte ni stok tak byk tau, sgt2 TERHAD! Kalau dh habes ni uolls, memg kita dah tak restock lg dh, memg LIMITED!
.
(+) BATU PERMATA ROSE QUARTZ- Ini adalah antara bahan yg plg MAHAL dlm lip matte ni tau, Mnjadikan bibir anda nmpk lebih berAURA.. Ada aura di wajah, di bibir pon ada tau.. Ini yg menjadikan Lips Matte ni SGT UNIK!
.
(+) SAPUAN SEMPURNA - Sbb tu kita buat 'research' dulu.. Utk pastikan lips matte ni tak bercapuk... Dan hampir beratus percubaan sblm jmpa adunan yg tepat... Mmg PERFECT! .
(+) BAHAN SEMULAJADI - Yes dear.. Kita guna bahan2 mentah dari sumber semulajadi.. Tiada bhn campuran brbahaya.. Bahan2 spt asparagus putih dan soya.. Yg membekalkan vitamin utk bibir anda spya bibir anda nmpk lebih MUDA dan ANJAL... So, x perlulah uolls risau ok? !
.
(+) TAHAN LAMA - Yg ini BEST! Warna lebih tahan lama dan x mudah pudar tau.. Jadi x perlulah sentiasa nk kena 'topup' jer setiap kali makan atau minum.. Kan? .
(+) PERLINDUNGAN TAMBAHAN 
Tunggu ape lagi?

Click link dibio

#meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum #meeracleserummurah #serumjerawat #serumjeragat #skincaretips #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediary  #sblogger #skincarefanatic  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #savage #beautyhaul#bazarpaknil#serumparut#serumpencerah#cantikalami#gamiscantik#cantiksemulajadi
Kaklynn pun dah cuba. . Wowwww...!! Gabungan Meeracle Gemstone Beauty + Meeracle X RCW sangat menakjubkan!! 😱😱😱 Nak cantik di pagi raya jom dapatkan Set Meeracle Gemstone Beauty + Meeracle X RCW ✔ Kulit sihat cerah dan flawless ✔ Bibir merah bak delima . Sebelum tu, kakti nk uols baca dan hadam betul2 info pnting bwh ni.. . (+) LIMITED EDITION - gemstone lip matte ni stok tak byk tau, sgt2 TERHAD! Kalau dh habes ni uolls, memg kita dah tak restock lg dh, memg LIMITED! . (+) BATU PERMATA ROSE QUARTZ- Ini adalah antara bahan yg plg MAHAL dlm lip matte ni tau, Mnjadikan bibir anda nmpk lebih berAURA.. Ada aura di wajah, di bibir pon ada tau.. Ini yg menjadikan Lips Matte ni SGT UNIK! . (+) SAPUAN SEMPURNA - Sbb tu kita buat 'research' dulu.. Utk pastikan lips matte ni tak bercapuk... Dan hampir beratus percubaan sblm jmpa adunan yg tepat... Mmg PERFECT! . (+) BAHAN SEMULAJADI - Yes dear.. Kita guna bahan2 mentah dari sumber semulajadi.. Tiada bhn campuran brbahaya.. Bahan2 spt asparagus putih dan soya.. Yg membekalkan vitamin utk bibir anda spya bibir anda nmpk lebih MUDA dan ANJAL... So, x perlulah uolls risau ok? ! . (+) TAHAN LAMA - Yg ini BEST! Warna lebih tahan lama dan x mudah pudar tau.. Jadi x perlulah sentiasa nk kena 'topup' jer setiap kali makan atau minum.. Kan? . (+) PERLINDUNGAN TAMBAHAN Tunggu ape lagi? Click link dibio #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleserum  #meeracleserummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaretips  #luxury  #luxuryskincare  #skincaretips  #skincareblogger  #skincareaddict  #skincarediary   #sblogger  #skincarefanatic   #skincareproducts  #skincareinsta  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #beautyroutine  #beautyproducts  #beautyregime  #cultbeauty  #savage  #beautyhaul #bazarpaknil #serumparut #serumpencerah #cantikalami #gamiscantik #cantiksemulajadi 
My #eyeoftheweek 👏🏻🤩sometimes less is more💫 #Repost @_glittereyes_ with @get_repost
・・・
#Repost @samantha_gtns with @get_repost
・・・
Makeup look 💄/ With @morphebrushes 35o2 Second Nature 🔥
.
.
.
Highlither : @beccacosmetics @beccacosmetics_france .
Glitter : @_glittereyes_ .
.
#makeupoftheday #glamspire #makeupaddict #makeupbyme #motd #beautyguru #beautyproducts #makeuptips #glowongskin #photooftheday
Ein superschöner Look, den @fabiennechristin_ damit unseren Blooming Lashs in "Peony" gezaubert hat.
#repost #kisslashes #kissproductsgermany #artificiallashes #lashes #makeup #makeuplover #lotd #lookoftheday #beautyproducts
Ultherapy was recently announced as @newbeauty's 2018 award winner! Ultherapy is the only non-invasive procedure FDA-cleared to lift skin on the neck, under the chin, and above the brow. And guess who offers it? We do! We only provide the best for our patients.😋 Tap the call button to schedule your consultation today.
Ultherapy was recently announced as @newbeauty's 2018 award winner! Ultherapy is the only non-invasive procedure FDA-cleared to lift skin on the neck, under the chin, and above the brow. And guess who offers it? We do! We only provide the best for our patients.😋 Tap the call button to schedule your consultation today.
Olá meus AMIGOS do FASHION BAZAR CHIC!!!! Ao pensarmos em postar os PRODUTOS para as VENDAS, deparamo-nos com um súbito desejo de prestar-lhes esta simplória HOMENAGEM. FLORES são ícone daquilo que é FASHION, observadas em tecidos, roupas, acessórios, além de essências de vários produtos de higiene, e nos MAIS ENCANTADORES PERFUMES. Enfim, todos MERECIAM ter diariamente uma ROSA para poder admirar, e, assim, chegar ao seu CORAÇÃO uma pura criação de DEUS, nossa FORÇA MAIOR! Que vocês encontrem essa PUREZA em suas ALMAS e tenham uma VIDA PERFUMADA com a, sim, chamada "BELEZA": vocábulo tão elementar para quem, infelizmente, não consegue CONCEBER a real PAZ e a LUZ, tanto a interior quanto a exterior. Estamos aqui para AJUDÁ-LOS com isso! Take it easy! Vejam os próximos FEEDS... #produtosdebeleza #beautyproducts #vender #sell #moda #fashion #amigos #friends #homenagem #tribute #flores #flowers #rosas #rosas #corderosa #pink #moda #fabrics #roupas #clothes #admirar #admire #perfume #scent #charming #Deus #God #purity #scentedlife #beleza #beauty #followfashionbazarchic
Olá meus AMIGOS do FASHION BAZAR CHIC!!!! Ao pensarmos em postar os PRODUTOS para as VENDAS, deparamo-nos com um súbito desejo de prestar-lhes esta simplória HOMENAGEM. FLORES são ícone daquilo que é FASHION, observadas em tecidos, roupas, acessórios, além de essências de vários produtos de higiene, e nos MAIS ENCANTADORES PERFUMES. Enfim, todos MERECIAM ter diariamente uma ROSA para poder admirar, e, assim, chegar ao seu CORAÇÃO uma pura criação de DEUS, nossa FORÇA MAIOR! Que vocês encontrem essa PUREZA em suas ALMAS e tenham uma VIDA PERFUMADA com a, sim, chamada "BELEZA": vocábulo tão elementar para quem, infelizmente, não consegue CONCEBER a real PAZ e a LUZ, tanto a interior quanto a exterior. Estamos aqui para AJUDÁ-LOS com isso! Take it easy! Vejam os próximos FEEDS... #produtosdebeleza  #beautyproducts  #vender  #sell  #moda  #fashion  #amigos  #friends  #homenagem  #tribute  #flores  #flowers  #rosas  #rosas  #corderosa  #pink  #moda  #fabrics  #roupas  #clothes  #admirar  #admire  #perfume  #scent  #charming  #Deus  #God  #purity  #scentedlife  #beleza  #beauty  #followfashionbazarchic 
#Repost @samantha_gtns with @get_repost
・・・
Makeup look 💄/ With @morphebrushes 35o2 Second Nature 🔥
.
.
.
Highlither : @beccacosmetics @beccacosmetics_france .
Glitter : @_glittereyes_ .
.
#makeupoftheday #glamspire #makeupaddict #makeupbyme #motd #beautyguru #beautyproducts #makeuptips #glowongskin #photooftheday
In love with how cute  this product was designed^^* . I am currently using the #Sixteenbrand valkwang pen tint in the color Orange. Pigmentation is perfect and the tint slides on smoothly
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#행복해 #koreanbeauty #koreanskincare #화장품 #kbeauty #인스타뷰티 #뷰티 #피부#인플루언서 #외모 #몸매 #이상형 #뷰티스타그램 #korea #koreancosmetics #haul #asianbeauty #얼짱 #셀카 #맞팔 #먹스타그램 #카페#cosmetics #데일리 #beautyproducts #unboxing #dailymask #makeupbrushes
In love with how cute  this product was designed^^* . I am currently using the #Sixteenbrand  valkwang pen tint in the color Orange. Pigmentation is perfect and the tint slides on smoothly . . . . . . . . . . #행복해  #koreanbeauty  #koreanskincare  #화장품  #kbeauty  #인스타뷰티  #뷰티  #피부 #인플루언서  #외모  #몸매  #이상형  #뷰티스타그램  #korea  #koreancosmetics  #haul  #asianbeauty  #얼짱  #셀카  #맞팔  #먹스타그램  #카페 #cosmetics  #데일리  #beautyproducts  #unboxing  #dailymask  #makeupbrushes 
✨BIG NEWS✨
•
Rodan+Field’s best-in-class dermaroller was selected as the winner of the CEW Skincare Tools category for the coveted 2018 CEW Beauty Awards!
✨BIG NEWS✨ • Rodan+Field’s best-in-class dermaroller was selected as the winner of the CEW Skincare Tools category for the coveted 2018 CEW Beauty Awards!
Brighten up your skin with the summer sun! We have two of the products listed in this article in store : DERMA E Evenly Radiant Brightening Night Cream with Vitamin C and DeVita Face Optimal Rejuvenation #organicskincare #naturalskincare #organic #natural #healthyskin #beautifulskin #radiant #shopify #glowingskin #glow #vitaminc #summer #sun #bright #serum #nightcream #rejuvenation #spaday #beautyproducts #devita #dermae #moisturizer #skincare #ingredients #shopskincare #store
Brighten up your skin with the summer sun! We have two of the products listed in this article in store : DERMA E Evenly Radiant Brightening Night Cream with Vitamin C and DeVita Face Optimal Rejuvenation #organicskincare  #naturalskincare  #organic  #natural  #healthyskin  #beautifulskin  #radiant  #shopify  #glowingskin  #glow  #vitaminc  #summer  #sun  #bright  #serum  #nightcream  #rejuvenation  #spaday  #beautyproducts  #devita  #dermae  #moisturizer  #skincare  #ingredients  #shopskincare  #store 
Make a splash this summer with our new post-beach face serum 🌈🐬✨🍉Made with tropical fruit oils like GUAVA, PAPAYA and PASSION FRUIT for a healthy glow. 🌴🌺🍍🍈💦
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#nakedbklyn #paradisefound #nontoxicbeauty #luxuryskincare #skingoals #skinhealth #beautifulskin #glowingskin #beautytrends #beautyrituals #summerskin #beachlife #girlboss #healthyskin #summeressentials #beautymusthaves #beautyexpert #wellnesslifestyle #beautyinspo #roséseason #veganbeauty #veganblogger #beautyproducts #poolside #summerishere #memorialdayweekend #thursdayvibes #hamptonslife #cleanbeautyrevolution #cleanbeauty
Make a splash this summer with our new post-beach face serum 🌈🐬✨🍉Made with tropical fruit oils like GUAVA, PAPAYA and PASSION FRUIT for a healthy glow. 🌴🌺🍍🍈💦 . . . . . . . . . #nakedbklyn  #paradisefound  #nontoxicbeauty  #luxuryskincare  #skingoals  #skinhealth  #beautifulskin  #glowingskin  #beautytrends  #beautyrituals  #summerskin  #beachlife  #girlboss  #healthyskin  #summeressentials  #beautymusthaves  #beautyexpert  #wellnesslifestyle  #beautyinspo  #roséseason  #veganbeauty  #veganblogger  #beautyproducts  #poolside  #summerishere  #memorialdayweekend  #thursdayvibes  #hamptonslife  #cleanbeautyrevolution  #cleanbeauty 
Be Smitten, Not Bitten!! Time to get in on this natural bug spray! No harmful chemicals, safe for the whole family! FREE shipping today thru Memorial Day!! www.etsy.com/shop/EternityBlends ⬅️⬅️⬅️
.
.
#eternityblends #essentialoils #essentialoilproducts #beautyproducts #allnatural #naturalbeauty #entrepreneur #womanentrepreneur #bosslady #bossmom #bossbabe #wellnessproducts #spreadingloveandpositivity #smallbusiness #smallbusinesslove #positiveattitudepositivelife #rememberwhyyoustarted
Be Smitten, Not Bitten!! Time to get in on this natural bug spray! No harmful chemicals, safe for the whole family! FREE shipping today thru Memorial Day!! www.etsy.com/shop/EternityBlends ⬅️⬅️⬅️ . . #eternityblends  #essentialoils  #essentialoilproducts  #beautyproducts  #allnatural  #naturalbeauty  #entrepreneur  #womanentrepreneur  #bosslady  #bossmom  #bossbabe  #wellnessproducts  #spreadingloveandpositivity  #smallbusiness  #smallbusinesslove  #positiveattitudepositivelife  #rememberwhyyoustarted 
Did you know? AQ was originally The mechanism behind the benefits is facilitation of changes at the cellular level to revert damaged cells to a younger state, healing the damaged skin in the process.
-
#AQSKIN #AQSkinSolutions #GrowthFactors #SkinCare #HealthySkin #GFTechnology #BeautyProducts  #Beauty #BeautyBloggers #SkinCareRoutine #Lifestyle #BeautyTrends #LuxurySkinCare #BeautyLover  #BeautyTips #SkinHealth  #SkinTechnology #SkinScience #SkinCareProducts #SkinCareBlogger
Did you know? AQ was originally The mechanism behind the benefits is facilitation of changes at the cellular level to revert damaged cells to a younger state, healing the damaged skin in the process. - #AQSKIN  #AQSkinSolutions  #GrowthFactors  #SkinCare  #HealthySkin  #GFTechnology  #BeautyProducts  #Beauty  #BeautyBloggers  #SkinCareRoutine  #Lifestyle  #BeautyTrends  #LuxurySkinCare  #BeautyLover  #BeautyTips  #SkinHealth  #SkinTechnology  #SkinScience  #SkinCareProducts  #SkinCareBlogger 
Buddha Statue at Wat Mahathat in Sukhothai Historical Park,Thailand
Buddha Statue at Wat Mahathat in Sukhothai Historical Park,Thailand
.
Bioaqua Egg Face Mask
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▶ this sheet mask is packed with egg protein to intensely hydrate, brighten and control oil in trouble skin.
▶ makes your skin softer to touch and reducing the unsightly appearance of both fine lines and large pores.
▶ this sheet is so soaked in essence ➖ it feels pleasantly refreshing on my skin.
▶ and it is very thick sheet ➖ comfortable to used.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beautyblogger #review #beautyproducts #maskerwajah #mask #makeup #girl #favorite #look #pretty #china #beauty #promote #promo #goodnight #vibes #ootd #cosmetics #korea #japan #shanghai #blogger #style #instagramers #skincare #skin
. Bioaqua Egg Face Mask ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ▶ this sheet mask is packed with egg protein to intensely hydrate, brighten and control oil in trouble skin. ▶ makes your skin softer to touch and reducing the unsightly appearance of both fine lines and large pores. ▶ this sheet is so soaked in essence ➖ it feels pleasantly refreshing on my skin. ▶ and it is very thick sheet ➖ comfortable to used. . . . . . . . . . #beautyblogger  #review  #beautyproducts  #maskerwajah  #mask  #makeup  #girl  #favorite  #look  #pretty  #china  #beauty  #promote  #promo  #goodnight  #vibes  #ootd  #cosmetics  #korea  #japan  #shanghai  #blogger  #style  #instagramers  #skincare  #skin 
Your hands and feet never take a day off, so make sure you take care of them and schedule a mani/pedi at one of our 3 locations TODAY! 💅💛💚💛
.
📸 - @totalbeautyeditors
.
Hair | Beauty | Wellness | And More!
.
#Studio55Salons
Your hands and feet never take a day off, so make sure you take care of them and schedule a mani/pedi at one of our 3 locations TODAY! 💅💛💚💛 . 📸 - @totalbeautyeditors . Hair | Beauty | Wellness | And More! . #Studio55Salons 
Model @Sasha_sheims is looking BLONDE and BEAUTIFUL 💇🏼 after a visit with @robpizzutidotcom at @hairartisanssalon! Using Pai-Shau products are a staple before and after a cut!
Model @Sasha_sheims is looking BLONDE and BEAUTIFUL 💇🏼 after a visit with @robpizzutidotcom at @hairartisanssalon! Using Pai-Shau products are a staple before and after a cut!
Lemme upgrade ya.  Our bestselling Phelityl Night Cream has undergone a glow-up and now comes in a value size for $135 (a $195 value). Trust us, your #shelfie AND your skin need this. It's formulated with our unique Phelityl complex to deliver moisture to skin by matching skin's pH and replenishing the fatty acids essential to its health.
Lemme upgrade ya. Our bestselling Phelityl Night Cream has undergone a glow-up and now comes in a value size for $135 (a $195 value). Trust us, your #shelfie  AND your skin need this. It's formulated with our unique Phelityl complex to deliver moisture to skin by matching skin's pH and replenishing the fatty acids essential to its health.
Hi 👋🏼 I am a 29 (soon 30 🙃) year old woman who lives in Norway. I am a educated skin therapist and I love everything beauty related. I will use this page too post pictures of  skincare products, hair care and makeup. I will also share tips and facts about the products I use 😊 #norway #makeup #makeuplover #skincare #ilovebeauty #beautyproducts #helthyskin
Hi 👋🏼 I am a 29 (soon 30 🙃) year old woman who lives in Norway. I am a educated skin therapist and I love everything beauty related. I will use this page too post pictures of skincare products, hair care and makeup. I will also share tips and facts about the products I use 😊 #norway  #makeup  #makeuplover  #skincare  #ilovebeauty  #beautyproducts  #helthyskin 
🍃 Made from 100% Natural Ingredients.
👍 No Chemicals
👍 Safe for all ages🤗 👍 No side effects whatsoever
👍 Pigments used are FDA approved and very safe for the lips/cheeks. 💌 Message me for orders

#pixiedustcollectionph 
#liptint 
#liptintph 
#lipandcheektint 
#lipandcheektintph 
#allnaturalproducts
#blog #blogger #muaph #muaphilippines #beautyblogger #beautyblog #vlog #beautyvlogger #beautyproducts
"Quand les femmes se font attendre, c'est leur maquillage qui les retarde et non pas leur mémoire." ~ Jean-Charles Harvey ~
°
J'ai réalisé mon maquillage des yeux avec la palette "Life's a Unicorn" de chez @toofaced et mon rouge à lèvres c'est le gossip de chez @maccosmeticsfrance 😊❤️❤️❤️
° 
#photography #photooftheday #picoftheday #makeup #makeupartist #lipstick #rougealevre #youtuber #influencer #influenceuse #youtubevideo #youtubeuse #bloggeuse #blogueuse #toofaced #maccosmetics #nyxcosmetics #française #france #believeinyourself #pic #picture #photo #love #beautyproducts
"Quand les femmes se font attendre, c'est leur maquillage qui les retarde et non pas leur mémoire." ~ Jean-Charles Harvey ~ ° J'ai réalisé mon maquillage des yeux avec la palette "Life's a Unicorn" de chez @toofaced et mon rouge à lèvres c'est le gossip de chez @maccosmeticsfrance 😊❤️❤️❤️ ° #photography  #photooftheday  #picoftheday  #makeup  #makeupartist  #lipstick  #rougealevre  #youtuber  #influencer  #influenceuse  #youtubevideo  #youtubeuse  #bloggeuse  #blogueuse  #toofaced  #maccosmetics  #nyxcosmetics  #française  #france  #believeinyourself  #pic  #picture  #photo  #love  #beautyproducts 
Let’s get up close and personal with our products! This right here, is our 😳 NEEM & CLOVE LOTION🍃 it’s great for those with oily/acne prone skin. Ingredients like willow bark, clove, turmeric, & eucalyptus are all infused in this lotion that are known in Ayurveda for their soothing and healing properties.❤️ That’s why we love this lotion! Plus it’s cruelty free and has zero harsh chemicals! Take up the challenge, go natural with your skin & hair products with Apsara Skin Care🙏 .
.
.
.
.
.
#beautycare #lotion #naturalbeauty #naturalliving #naturalskincare #greenbeauty #greenlife #Ayurvedic #Neem #Vegan #beautyproducts #VegansofIG #beautyaddict #beautylover #SkinCareJunkie #glowingskin #skincare #ApsaraSkinCare #Ayurveda #Acne #greenbbloggers #veganbeauty #crueltyfree #minimalist #OilySkin #Minimalism #loveyourskin #bbloggers #Clove #FaceLotion
Let’s get up close and personal with our products! This right here, is our 😳 NEEM & CLOVE LOTION🍃 it’s great for those with oily/acne prone skin. Ingredients like willow bark, clove, turmeric, & eucalyptus are all infused in this lotion that are known in Ayurveda for their soothing and healing properties.❤️ That’s why we love this lotion! Plus it’s cruelty free and has zero harsh chemicals! Take up the challenge, go natural with your skin & hair products with Apsara Skin Care🙏 . . . . . . #beautycare  #lotion  #naturalbeauty  #naturalliving  #naturalskincare  #greenbeauty  #greenlife  #Ayurvedic  #Neem  #Vegan  #beautyproducts  #VegansofIG  #beautyaddict  #beautylover  #SkinCareJunkie  #glowingskin  #skincare  #ApsaraSkinCare  #Ayurveda  #Acne  #greenbbloggers  #veganbeauty  #crueltyfree  #minimalist  #OilySkin  #Minimalism  #loveyourskin  #bbloggers  #Clove  #FaceLotion 
Farbe Heartbreaker von Huda
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Falls ihr andere Farben sehen wollt einfach bescheid geben welche 💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄 Lipstick in color Heartbreaker by Huda ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
If u wanna see other colors let me know which one 💋💋💋💋 #photooftheday #huda #hudabeauty #hudacosmetics #hudaliquidmatte #cosmetic #schminke #schminkjunkie #makeupjunkies #makeupforbarbies #makeupforbarbies2 #makeupartist #makeupgoals #fulllips #lips #instalips #makeup #makeuptips #instapic #instabeauty #instagood #instamakeup #beauty #beautygram #beautybloggers #beautyproducts #beautyshoot #makeuptalk #beautytalk #beautytips
Farbe Heartbreaker von Huda ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Falls ihr andere Farben sehen wollt einfach bescheid geben welche 💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄 Lipstick in color Heartbreaker by Huda ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ If u wanna see other colors let me know which one 💋💋💋💋 #photooftheday  #huda  #hudabeauty  #hudacosmetics  #hudaliquidmatte  #cosmetic  #schminke  #schminkjunkie  #makeupjunkies  #makeupforbarbies  #makeupforbarbies2  #makeupartist  #makeupgoals  #fulllips  #lips  #instalips  #makeup  #makeuptips  #instapic  #instabeauty  #instagood  #instamakeup  #beauty  #beautygram  #beautybloggers  #beautyproducts  #beautyshoot  #makeuptalk  #beautytalk  #beautytips