an online Instagram web viewer

#beautyconsultant medias

Photos

EPILAZIONE = BUONA AZIONE

Durante il mese di maggio, il 100% del ricavato dei servizi di epilazione sopracciglia dei Brow Bar Benefit verrà devoluto in beneficenza a due associazioni che sostengono le donne. #sopraccigliasolidali #boldisbeautiful #browbar #browexpert #beautyconsultant #browartist #makeup 
BOLD IS BEAUTIFUL#sephoraitalia #benefitcosmeticsitaly#loveyourself#loveyou#amati#
𝓢𝓾𝓷 𝓹𝓻𝓸𝓽𝓮𝓬𝓽𝓲𝓸𝓷 😎
So, wer war heute alles am See und hat die Sonne genossen?🙌 Es ist wirklich einfach nur total grandios dieses hammer Wetter und wie auf einmal überall die Menschen aus ihren Häusern hervor kommen und in jeder Ecke etwas los ist, herrlich.🤗
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Wer meine Story verfolgt hat, hat gesehen ,dass ich heute mal das Thema Sonnenschutz mit eingebracht habe.🤓 Ich finde es ist einfach so unglaublich wichtig die Haut vor der Sonneneinstrahlung zu schützen🔆. Es wird einfach noch viel zu sehr unterschätzt und auf die leichte Schulter genommen. Dabei gehört Hautkrebs zu den häufigsten Krebsarten in Deutschland und das schlimme ist die Zahlen nehmen jährlich zu! Bitte schützt euch ausreichend und bei Sonnencreme gilt immer👉mehr ist MEHR.
Und auch wenn das nicht der einzige ausschlaggebende Punkt sein sollte: Die Sonne ist der maßgebliche Faktor, dass unsere Haut schneller altert und sorgt schneller für viele und tiefe Falten.😶
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Genug Belehrung für heute.😜 Ich finde einfach nur es ist ein wichtiges Thema und sollte nicht unterschätzt werden.☺️
Genießt noch die letzten Stunden dieses tollen Sonntags🌸
.
.
.
.
#wissenmachtschlau#sunprotection#sun#uvauvbprotection#suncream#skincare#protectyourskin#hautalterung#faltenreduzierung#selbstliebe#beautyconsultant#beauty#perfektskincare#richtigehautpflege#mydecisionsmylife#denkandich#deinehautwirdesdirdanken 😊#followme#idowhatiwant#youcandoit#followyourdream
𝓢𝓾𝓷 𝓹𝓻𝓸𝓽𝓮𝓬𝓽𝓲𝓸𝓷 😎 So, wer war heute alles am See und hat die Sonne genossen?🙌 Es ist wirklich einfach nur total grandios dieses hammer Wetter und wie auf einmal überall die Menschen aus ihren Häusern hervor kommen und in jeder Ecke etwas los ist, herrlich.🤗 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Wer meine Story verfolgt hat, hat gesehen ,dass ich heute mal das Thema Sonnenschutz mit eingebracht habe.🤓 Ich finde es ist einfach so unglaublich wichtig die Haut vor der Sonneneinstrahlung zu schützen🔆. Es wird einfach noch viel zu sehr unterschätzt und auf die leichte Schulter genommen. Dabei gehört Hautkrebs zu den häufigsten Krebsarten in Deutschland und das schlimme ist die Zahlen nehmen jährlich zu! Bitte schützt euch ausreichend und bei Sonnencreme gilt immer👉mehr ist MEHR. Und auch wenn das nicht der einzige ausschlaggebende Punkt sein sollte: Die Sonne ist der maßgebliche Faktor, dass unsere Haut schneller altert und sorgt schneller für viele und tiefe Falten.😶 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Genug Belehrung für heute.😜 Ich finde einfach nur es ist ein wichtiges Thema und sollte nicht unterschätzt werden.☺️ Genießt noch die letzten Stunden dieses tollen Sonntags🌸 . . . . #wissenmachtschlau #sunprotection #sun #uvauvbprotection #suncream #skincare #protectyourskin #hautalterung #faltenreduzierung #selbstliebe #beautyconsultant #beauty #perfektskincare #richtigehautpflege #mydecisionsmylife #denkandich #deinehautwirdesdirdanken  😊#followme #idowhatiwant #youcandoit #followyourdream 
Bedak raya💃🏼 Mary Kay Mineral Powder Foundation
.
Terdpat dlam 6 tona pilihan. Bole di sesuaikan mengikutt warna kulitt u olss tauu😘 jom bacee skitt info di bawah👇🏻
.
Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun ia akan makin blend dengan kulit,  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. .
Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah "oil- control" , dapat kurangkan kilatan di muka & untuk mereka yg ada masalah parut/jeragat jugaaa sbb sebab dia boleh cover abis tauu
.
Contact ur beauty consultant atau boleh tros contct fatin jugaa okeyyy😘
.
.
Fatin
01126755968
Your trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #gelsemimatte #jerawat #kulitsihat #skincareselamat #skinvigoratebrush #blusherMaryKay
Bedak raya💃🏼 Mary Kay Mineral Powder Foundation . Terdpat dlam 6 tona pilihan. Bole di sesuaikan mengikutt warna kulitt u olss tauu😘 jom bacee skitt info di bawah👇🏻 . Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun ia akan makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. . Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah "oil- control" , dapat kurangkan kilatan di muka & untuk mereka yg ada masalah parut/jeragat jugaaa sbb sebab dia boleh cover abis tauu . Contact ur beauty consultant atau boleh tros contct fatin jugaa okeyyy😘 . . Fatin 01126755968 Your trusted Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #gelsemimatte  #jerawat  #kulitsihat  #skincareselamat  #skinvigoratebrush  #blusherMaryKay 
Bedak Muka Mary Kay💟
.
Ramai yg selalu confuse nak pilih bedak yg mana satu kan😅
.
Mary Kay ada 4 jenis bedak setakat ini :
.
✔Mineral Powder Foundation
✔Translucent Powder
✔Mineral Pressed Powder
✔Endless performance Creme-to-powder Foundation

Semua ni kalau kita pilih ikut jenis kulit yg betul mmg cantik kejadian dia! Nak tahu mana yg sesuai dgn uols, jom saya tolong suggestkan! 😍
.
.
Fatin
01126755968
Your trusted Independent Beauty Consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka #Gincu #MAC #NARS
Bedak Muka Mary Kay💟 . Ramai yg selalu confuse nak pilih bedak yg mana satu kan😅 . Mary Kay ada 4 jenis bedak setakat ini : . ✔Mineral Powder Foundation ✔Translucent Powder ✔Mineral Pressed Powder ✔Endless performance Creme-to-powder Foundation Semua ni kalau kita pilih ikut jenis kulit yg betul mmg cantik kejadian dia! Nak tahu mana yg sesuai dgn uols, jom saya tolong suggestkan! 😍 . . Fatin 01126755968 Your trusted Independent Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka  #Gincu  #MAC  #NARS 
KELEBATAN TIGA DIMENSI BULU MATA ANDA! . 😍 Menggandakan 😍 Memanjangkan 😍 Melentikkan . ♣️ Satu-satunya maskara yang memanjangkan, melebatkan and melentikkan bulu mata yang mempunyai dimensi pelbagai arah. ♣️ Dengan pertambahan volum sebanyak 200%, ia seperti menambah ketebalan dua bulu mata ke setiap orang; tambahan, ia melentikkan 84% untuk bulu mata yang lebih panjang *! ♣️ Berus berasaskan Volum Dua Kali Ganda Impak Khas yang direka bentuk untuk melentikkan dan memanjangkan bulu mata. ♣️ Kaya dengan mineral, pigmen berimpak tinggi menyelubungi setiap bulu mata dalam warna hitam yang sempurna. . Menarik kan? Best ni dibuat pakai untuk Hari Lebaran nanti! Dah tak perlu pakai bulu mata palsu tau 😍 Nak cuba try test dulu tak? Jommmm . Qasrina - 0123414423 . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayshahalam  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #beautyconsultant 
#shiningface  #elegance Mary Nassif Chbat & her team will take care of your skin from A to Z to make it smoother,glowing and more beautiful than ever, and will crown it with an amazing Makeup 💄; 📞-01 895 168
#eyeshadow #makeup #wedding #eyebrows  #shiningmakeup #makeupartist #naturalmakeup #MaryNassifChbat #beautyconsultant #ماكياج_سهرة #ماكياج#shiningface #weddings #events #tattoo #eyebrowstattoo #electrolysis
💜 SKINVIGORATE BRUSH💜 . Washing my face has never been more fun with the #MaryKay  Skinvigorate Cleansing Brush! . =========================================== Keistimewaan skinvigorate brush ni : . 💟 Mencuci lebih bersih ke dalam pori anda 💟 Membersihkan hingga 85% kotoran diwajah 💟 Menghilangkan white head dan black head 💟 Menjadikan wajah lebih bersih berseri 💟 Meningkatkan serapan serum di wajah 💟 Brush yang terlalu lembut. 💟 Tahan lasak 💟 Water-resistant 💟 Mudah dibawa ke mana2 💟 Ada brush spare part 💟 Dapat 2 brush & 2 bateri dalam 1 packing. #BeautyConsultant  #MaryKayMalaysia 
Bestnyaaa!!!! GEL MASKER PERTAMA DI MALAYSIA..boleh dibawa tidur😴😴😴
.
Mary Kay Timewise Moisturizer Gel Mask... Apa yang best Gel Mask Mary Kay ni ??
.
💋Dapat membantu mengecilkan pori-pori
💋Mengurang dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah. So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan 😃
💋Amat sesuai bagi anda yg berkulit sensitif seperti merah2, pedih, gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutih
💋Kulit wajah semakin lembap dan lembut
💋Amat sesuai digunakan bagi anda yang berkulit terlalu kering, normal dan berminyak.
💋Yg paling BEST kan, esok pagi selepas semalaman pakai, kulit muka nmpak cerah & segar tau !!
.
Haa ni sebelum nak tidur tu dah boleh la apply sleeping mask hehe

Goodnighttt 🌜
.
.
.
Ainaa|017-7985578
Beauty Consultant Mary Kay 💋
.
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaynegerisembilan #marykaykl #marykayselangor #marykaymelaka #beautyconsultant #perundingkecantikan #nakcantik #makeupcantik #nakkulitcantik #nakkulitsihat #skincareterbaik #masalahjerawat #jeragat #kulitkusam #masalahkulit #kulitberminyak #love #beauty #passion
Bestnyaaa!!!! GEL MASKER PERTAMA DI MALAYSIA..boleh dibawa tidur😴😴😴 . Mary Kay Timewise Moisturizer Gel Mask... Apa yang best Gel Mask Mary Kay ni ?? . 💋Dapat membantu mengecilkan pori-pori 💋Mengurang dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah. So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan 😃 💋Amat sesuai bagi anda yg berkulit sensitif seperti merah2, pedih, gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutih 💋Kulit wajah semakin lembap dan lembut 💋Amat sesuai digunakan bagi anda yang berkulit terlalu kering, normal dan berminyak. 💋Yg paling BEST kan, esok pagi selepas semalaman pakai, kulit muka nmpak cerah & segar tau !! . Haa ni sebelum nak tidur tu dah boleh la apply sleeping mask hehe Goodnighttt 🌜 . . . Ainaa|017-7985578 Beauty Consultant Mary Kay 💋 . . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykaynegerisembilan  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaymelaka  #beautyconsultant  #perundingkecantikan  #nakcantik  #makeupcantik  #nakkulitcantik  #nakkulitsihat  #skincareterbaik  #masalahjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #masalahkulit  #kulitberminyak  #love  #beauty  #passion 
My simple look 💖. 3 produk asas yg zati biasa pakai bila nk keluar 👇
.
1) CC Cream SPF15.
2) Pressed Powder.
3) Gel Semi Shine Lipstick (Tranquil Toffee).
.
Korang suka makeup simple2 sambil merawat kulit? U should try Mary Kay 😍😍.
.
Whtsapp Zati utk sebarang pertanyaan mengenai Mary Kay 👇
http://izzatimkay.wasap.my/
.
Izzati Marlis
011-1199 9261
Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #melacepskincare #marykaymakeup #satinhand #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin  #skinprotection #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #testimonimarykay #satinlips #satinhands #fragrancemist #lipliner #truedimensionslipstick #gelsemishinelipstick #sheerdimensionspowder #marykaypromotion #ctdk #timewisefoundation #marykayfoundation #mothersday
My simple look 💖. 3 produk asas yg zati biasa pakai bila nk keluar 👇 . 1) CC Cream SPF15. 2) Pressed Powder. 3) Gel Semi Shine Lipstick (Tranquil Toffee). . Korang suka makeup simple2 sambil merawat kulit? U should try Mary Kay 😍😍. . Whtsapp Zati utk sebarang pertanyaan mengenai Mary Kay 👇 http://izzatimkay.wasap.my/ . Izzati Marlis 011-1199 9261 Beauty consultant Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #botanicaleffects  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #skincaresihat  #melacepskincare  #marykaymakeup  #satinhand  #timewisereplenishingserumc  #hantarankahwin  #skinprotection  #translucentloosepowder  #makeupbrush  #marykayfinishingspray  #testimonimarykay  #satinlips  #satinhands  #fragrancemist  #lipliner  #truedimensionslipstick  #gelsemishinelipstick  #sheerdimensionspowder  #marykaypromotion  #ctdk  #timewisefoundation  #marykayfoundation  #mothersday 
谢谢督导今天特地从新山下来芙蓉给我们上保养课😘💝
脑袋收获满满的一天👍

#marykay #玫琳凯 #美容顾问 #督导 #感恩 #收获满满 #保养课 #上课 #skincareclass #beautyconsultant #thank #谢谢
💋The Ultimate Make up Masterclass Termin in München am 26.10.2018 und in Düsseldorf am 28.10.2018 zwischen 10 bis 18 Uhr inkl. Zertifikat💄
Ihr seid ein Fan von ILAHA´s Make-up Looks und Transformationen? Sie lieben Make-up-Kunst, Sie möchten sich entwickeln und sich von den Besten der Branche inspirieren lassen! Dann seid dabei!
Tickets und Reservierungen unter info@glammasters.de oder +49174 3241954

#glammastersacademy #ceo #masterclass  #makeupmasterclass #internationalcooperation #makeupschulung #makeupartist #onlineshop #glammastersluxurylashes #beautyconsultant #beautystudio #joinus #glammasters #lashstyling #microblading #ingolstadt #münchen #nürnberg #stuttgart #germany #makeupevent #glossybox #makeupworkshop #makeupblogger #düsseldorf
💋The Ultimate Make up Masterclass Termin in München am 26.10.2018 und in Düsseldorf am 28.10.2018 zwischen 10 bis 18 Uhr inkl. Zertifikat💄 Ihr seid ein Fan von ILAHA´s Make-up Looks und Transformationen? Sie lieben Make-up-Kunst, Sie möchten sich entwickeln und sich von den Besten der Branche inspirieren lassen! Dann seid dabei! Tickets und Reservierungen unter info@glammasters.de oder +49174 3241954 #glammastersacademy  #ceo  #masterclass  #makeupmasterclass  #internationalcooperation  #makeupschulung  #makeupartist  #onlineshop  #glammastersluxurylashes  #beautyconsultant  #beautystudio  #joinus  #glammasters  #lashstyling  #microblading  #ingolstadt  #münchen  #nürnberg  #stuttgart  #germany  #makeupevent  #glossybox  #makeupworkshop  #makeupblogger  #düsseldorf 
💋The Ultimate Make up Masterclass Termin in München am 26.10.2018 und in Düsseldorf am 28.10.2018 zwischen 10 bis 18 Uhr inkl. Zertifikat💄
Ihr seid ein Fan von ILAHA´s Make-up Looks und Transformationen? Sie lieben Make-up-Kunst, Sie möchten sich entwickeln und sich von den Besten der Branche inspirieren lassen! Dann seid dabei!
Tickets und Reservierungen unter info@glammasters.de oder +49174 3241954

#glammastersacademy #ceo #masterclass  #makeupmasterclass #internationalcooperation #makeupschulung #makeupartist #onlineshop #glammastersluxurylashes #beautyconsultant #beautystudio #joinus #glammasters #lashstyling #microblading #ingolstadt #münchen #nürnberg #stuttgart #germany #makeupevent #glossybox #makeupworkshop #makeupblogger #düsseldorf
💋The Ultimate Make up Masterclass Termin in München am 26.10.2018 und in Düsseldorf am 28.10.2018 zwischen 10 bis 18 Uhr inkl. Zertifikat💄 Ihr seid ein Fan von ILAHA´s Make-up Looks und Transformationen? Sie lieben Make-up-Kunst, Sie möchten sich entwickeln und sich von den Besten der Branche inspirieren lassen! Dann seid dabei! Tickets und Reservierungen unter info@glammasters.de oder +49174 3241954 #glammastersacademy  #ceo  #masterclass  #makeupmasterclass  #internationalcooperation  #makeupschulung  #makeupartist  #onlineshop  #glammastersluxurylashes  #beautyconsultant  #beautystudio  #joinus  #glammasters  #lashstyling  #microblading  #ingolstadt  #münchen  #nürnberg  #stuttgart  #germany  #makeupevent  #glossybox  #makeupworkshop  #makeupblogger  #düsseldorf 
💋The Ultimate Make up Masterclass Termin in München am 26.10.2018 und in Düsseldorf am 28.10.2018 zwischen 10 bis 18 Uhr inkl. Zertifikat💄
Ihr seid ein Fan von ILAHA´s Make-up Looks und Transformationen? Sie lieben Make-up-Kunst, Sie möchten sich entwickeln und sich von den Besten der Branche inspirieren lassen! Dann seid dabei!
Tickets und Reservierungen unter info@glammasters.de oder +49174 3241954

#glammastersacademy #ceo #masterclass  #makeupmasterclass #internationalcooperation #makeupschulung #makeupartist #onlineshop #glammastersluxurylashes #beautyconsultant #beautystudio #joinus #glammasters #lashstyling #microblading #ingolstadt #münchen #nürnberg #stuttgart #germany #makeupevent #glossybox #makeupworkshop #makeupblogger #düsseldorf
💋The Ultimate Make up Masterclass Termin in München am 26.10.2018 und in Düsseldorf am 28.10.2018 zwischen 10 bis 18 Uhr inkl. Zertifikat💄 Ihr seid ein Fan von ILAHA´s Make-up Looks und Transformationen? Sie lieben Make-up-Kunst, Sie möchten sich entwickeln und sich von den Besten der Branche inspirieren lassen! Dann seid dabei! Tickets und Reservierungen unter info@glammasters.de oder +49174 3241954 #glammastersacademy  #ceo  #masterclass  #makeupmasterclass  #internationalcooperation  #makeupschulung  #makeupartist  #onlineshop  #glammastersluxurylashes  #beautyconsultant  #beautystudio  #joinus  #glammasters  #lashstyling  #microblading  #ingolstadt  #münchen  #nürnberg  #stuttgart  #germany  #makeupevent  #glossybox  #makeupworkshop  #makeupblogger  #düsseldorf 
Lipgloss...Nourishine Plus
Pilih warna yang berkenan di hati.

#BearZuzu 
Boleh Whatsapp kalau segan nak call. Sms pun saya layan.
0198388341

#promoraya #skincare #beautyclass #beautyservices #specialdelivery #lipgloss #lipstick #rawatankecantikan #facialtreatment #demokecantikan #beautydemo #beautifulskin #prettyface #tawarangempakmarykay #beautyconsultant #nakraya #beautyproducts #youngerlooking #spa #cleanser #fresher #beautymask #makeup
Promo...dengan free gift. Pilih je pasangan mana mana produk untuk order.

#BearZuzu 
Boleh Whatsapp kalau segan nak call. Sms pun saya layan.
0198388341

#promoraya #skincare #beautyclass #beautyservices #specialdelivery #rawatankecantikan #facialtreatment #demokecantikan #beautydemo #beautifulskin #prettyface #tawarangempakmarykay #beautyconsultant #nakraya #beautyproducts #youngerlooking #spa #cleanser #fresher #beautymask #makeup
Today we honor those that sacrificed, so that we could live in freedom. #thankyou #memorialday #thankavet #thankaveteran #mymklife