an online Instagram web viewer

#bazaar medias

Photos

😉😉😉😉😉
sis x jual collagen ye.. sis jual supplement utk membaiki ..... .
nak tau ape nye?? byk sgt *Lotion* baiki "body kita ...
.
x kira jantina . x kira umur . x kira keadaan . semua orang boleh ...
.
#Whatsapp0175566720 #putihpinkishytbs #readystock #trustedseller #stockistandagentwanted #readystok #detox #beauty #supplement #paknil #bazaar #kkcity #tudungmurah #viral #testimoni
UNTUK MASALAH DALAMAN WANITA 😍
.
.
Hai and Assalamualaikum
.
.
Awak ada masalah seperti dalam gambar tersebut? .
.
Usah takut, usah risau jom kita ikhtiar dengan GLA COMPLEX ni. Alhamdulillah, banyak dah feedback positif yang fatin dapat
.
.
KEBAIKAN GLA COMPLEX
.
🍥membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🍥meningkatkan kesuburan
🍥melegakan PMS
🍥membantu menangani menopause
🍥menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
🍥membantu menangani eczema
🍥menguatkan dinding arteri
🍥menguatkan imuniti badan
🍥memperlahan proses penuaan
🍥mengawal kencing manis
🍥mengawal kolesterol
🍥bagus untuk saraf
.
.
Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee
.
.
FATIN
010-9643970
.
.
#shaklee
#shakleejohor
#shakleekelantan
#shakleeutm
#shakleeuitm
#shakleecyberjaya
#shakleekptm
#kesuburan
#senggugut
#bazaar
#bazarpaknil
#shakleesingapore
#shakleebrunei
UNTUK MASALAH DALAMAN WANITA 😍 . . Hai and Assalamualaikum . . Awak ada masalah seperti dalam gambar tersebut? . . Usah takut, usah risau jom kita ikhtiar dengan GLA COMPLEX ni. Alhamdulillah, banyak dah feedback positif yang fatin dapat . . KEBAIKAN GLA COMPLEX . 🍥membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 🍥meningkatkan kesuburan 🍥melegakan PMS 🍥membantu menangani menopause 🍥menjadikan kulit lebih sihat dan berseri 🍥membantu menangani eczema 🍥menguatkan dinding arteri 🍥menguatkan imuniti badan 🍥memperlahan proses penuaan 🍥mengawal kencing manis 🍥mengawal kolesterol 🍥bagus untuk saraf . . Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee  #shakleejohor  #shakleekelantan  #shakleeutm  #shakleeuitm  #shakleecyberjaya  #shakleekptm  #kesuburan  #senggugut  #bazaar  #bazarpaknil  #shakleesingapore  #shakleebrunei 
[すべてのテナントに電話する]
Calling all tenants!
こんにちは Kon'nichiwa
ENTREPRENEUR FESTIVAL is back to call all of unique creative entrepreneurs and local brands.
.
There's no doubt about the atmosphere for this year from the word above!
From last year "Futuristic Seoul"
Now EFEST 2018,
We presents you "Tokyo Downtown"!
Bringing you to the ultimate experience of Japanese Style Bazaar Concept!
.
It will take place at Lippo Mall Puri, 4th - 6th May 2018.
Send us your brand profile to : 
Etalkfest@gmail.com
With subject : "E-FEST Tenant Coorperation Submission"
.
For further information kindly contact us :
Junianto A: 087784161789
Line ID : Anselmusanto2
.
Jonathan Winner : 082220077797
Line ID : Jnathanwinner
.
Kelvin : 085835877888
Line ID : Kelvin881997
.
Official Contact :
Instagram : @etalkfest
Line : @etalkshow (with '@')
.
#ENTREPRENEURFESTIVAL2018#EFEST2018 #IMMANTA#TokyoDowntown#Japan#Tokyo#Bazaar#Festival#Jakarta#JakartaBazaar#EventJakarta#CallingAllTenants#Tenants#BazaarJKT#InfoBazaar#LocalBrand#JKTFOODBANG#Food#MultiProduct#InfoBazaarJKT
[すべてのテナントに電話する] Calling all tenants! こんにちは Kon'nichiwa ENTREPRENEUR FESTIVAL is back to call all of unique creative entrepreneurs and local brands. . There's no doubt about the atmosphere for this year from the word above! From last year "Futuristic Seoul" Now EFEST 2018, We presents you "Tokyo Downtown"! Bringing you to the ultimate experience of Japanese Style Bazaar Concept! . It will take place at Lippo Mall Puri, 4th - 6th May 2018. Send us your brand profile to : Etalkfest@gmail.com With subject : "E-FEST Tenant Coorperation Submission" . For further information kindly contact us : Junianto A: 087784161789 Line ID : Anselmusanto2 . Jonathan Winner : 082220077797 Line ID : Jnathanwinner . Kelvin : 085835877888 Line ID : Kelvin881997 . Official Contact : Instagram : @etalkfest Line : @etalkshow (with '@') . #ENTREPRENEURFESTIVAL2018 #EFEST2018  #IMMANTA #TokyoDowntown #Japan #Tokyo #Bazaar #Festival #Jakarta #JakartaBazaar #EventJakarta #CallingAllTenants #Tenants #BazaarJKT #InfoBazaar #LocalBrand #JKTFOODBANG #Food #MultiProduct #InfoBazaarJKT 
😉😉😉😉😉
sis x jual collagen ye.. sis jual supplement utk membaiki ..... .
nak tau ape nye?? byk sgt *Mix Berry* baiki "body kita ...
.
x kira jantina . x kira umur . x kira keadaan . semua orang boleh ...
.
#Whatsapp0175566720 #putihpinkishytbs #readystock #trustedseller #stockistandagentwanted #readystok #detox #beauty #supplement #paknil #bazaar #kkcity #tudungmurah #viral #testimoni
Selling Shoes for RM51. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
UNTUK MASALAH DALAMAN WANITA 😍
.
.
Hai and Assalamualaikum
.
.
Awak ada masalah seperti dalam gambar tersebut? .
.
Usah takut, usah risau jom kita ikhtiar dengan GLA COMPLEX ni. Alhamdulillah, banyak dah feedback positif yang fatin dapat
.
.
KEBAIKAN GLA COMPLEX
.
🍥membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🍥meningkatkan kesuburan
🍥melegakan PMS
🍥membantu menangani menopause
🍥menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
🍥membantu menangani eczema
🍥menguatkan dinding arteri
🍥menguatkan imuniti badan
🍥memperlahan proses penuaan
🍥mengawal kencing manis
🍥mengawal kolesterol
🍥bagus untuk saraf
.
.
Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee
.
.
FATIN
010-9643970
.
.
#shaklee
#shakleejohor
#shakleekelantan
#shakleeutm
#shakleeuitm
#shakleecyberjaya
#shakleekptm
#kesuburan
#senggugut
#bazaar
#bazarpaknil
#shakleesingapore
#shakleebrunei
UNTUK MASALAH DALAMAN WANITA 😍 . . Hai and Assalamualaikum . . Awak ada masalah seperti dalam gambar tersebut? . . Usah takut, usah risau jom kita ikhtiar dengan GLA COMPLEX ni. Alhamdulillah, banyak dah feedback positif yang fatin dapat . . KEBAIKAN GLA COMPLEX . 🍥membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 🍥meningkatkan kesuburan 🍥melegakan PMS 🍥membantu menangani menopause 🍥menjadikan kulit lebih sihat dan berseri 🍥membantu menangani eczema 🍥menguatkan dinding arteri 🍥menguatkan imuniti badan 🍥memperlahan proses penuaan 🍥mengawal kencing manis 🍥mengawal kolesterol 🍥bagus untuk saraf . . Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee  #shakleejohor  #shakleekelantan  #shakleeutm  #shakleeuitm  #shakleecyberjaya  #shakleekptm  #kesuburan  #senggugut  #bazaar  #bazarpaknil  #shakleesingapore  #shakleebrunei 
Selling Carlo rino shoe for RM70. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
WhatsApp for fast respond
ON THE WAY STEALING YOUR MAN with OUR STAR SCRUB 🔥 Ye kesayangans, nak buat lelaki stay dengan kita yes bukan senang. Nak suruh kawin pun susah, nak make sure dia stay dengan kita pun susah. Why? sebab byk sgt perempuan cantik kat luar tu yg duk perati je bila nak masuk line 🤣 Betul tak tipu okay, memang husband kita sayang kita , tapi kita haruslah bersiap untk dia. Go NOW AND CHANGE YOUR LIFE . Fair Flawless Fabulous our life with scrubdistrict
ON THE WAY STEALING YOUR MAN with OUR STAR SCRUB 🔥 Ye kesayangans, nak buat lelaki stay dengan kita yes bukan senang. Nak suruh kawin pun susah, nak make sure dia stay dengan kita pun susah. Why? sebab byk sgt perempuan cantik kat luar tu yg duk perati je bila nak masuk line 🤣 Betul tak tipu okay, memang husband kita sayang kita , tapi kita haruslah bersiap untk dia. Go NOW AND CHANGE YOUR LIFE . Fair Flawless Fabulous our life with scrubdistrict
Exclusive Hijab By Lawola

www.lazada.com.my/lawola
www.lazada.com.my/lawola

Wasap order : 
www.wasap.my/601128318808
www.wasap.my/601128318808

#satinsquare #tudung
#hijabstyle  #shawl
#bawalsatinmurah 
#bawalsatinexclusive 
#bazarpaknilprodukkecantikan 
#bazaar #tudung #bawal #printedbawalsatin #hijabs #tudungbawal #tudungbawalsatin
#onlinesale #onlineshopping #tudungonline #lazadamy #lazadasale #tudunginstant
Selling Blouse saloma for RM45.90. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
Whatsapp ke ±60146708033 for fast reply
Beli 1 dengan harga borong 😱
borong lagi la murah 🛍ushas eyebrow palette 💸rm15 📮POSTAGE RM8 SM / RM12 SS 🚘 FREE COD KAMUNTING N SEMANGGOL

nak order? klik link 📲
http://www.wasap.my/601110084949

#kosmetik #kosmetikmurah #makeupmurah #sayajual #jual #ootd #bazaar #bazarpaknil #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #jualmurah #cantik #kosmetikborong #murah #guess #wedgesguess #kasut #fattzura #makeupaddict
🎪Holaaaaa🎪
Mau jalan jalan di sirkus penuh warna sambil menikmati makanan dan minuman unik dan nonton penampilan musik yang kece abis?🎶🌭🍹
.
📢PK OSIS SMAN 1 GRESIK PROUDLY PRESENTS📢 🤹🏻‍♀️VYNEST 2018🤹🏻‍♂️
🎉Various and Youthful Smansa's Annual Festival🎉 .
📅When?
Sunday, April 29th 2018
At 08.00 till drop 📍Where?
SMAN 1 Gresik
Jl. Arif Rahman Hakim No 1, Gresik
.
🎟HTM 10K 🎤Special Performance:
HAPPY ENDING SKA
JELLY SEGER
.
🎤Also Performing:
THE DEXTER
BIG 3 FESTIVAL BAND 2018
FASHION SMANSA
FREEDOM SQUAD
BIGBAND SMANSA
BIGBAND SMAM
VECTOR’S
.
📲Contact Person:
👩🏻Finik: 081333329538
id line: finikmatur
👦🏻Rafly: 081232979995
id line: raflyasyraf
.
Further information:
Instagram : @vynest2018
🎯🎳
Seru kann? Kalian juga bisa main berbagai games seru disana. Yuk! Cuss buruan dateng ke vynest ya...
#bazaar #bazar #makanan #minuman #happyending #ska #jellyseger #gresik #eventgresik #eventsekolah
🎪Holaaaaa🎪 Mau jalan jalan di sirkus penuh warna sambil menikmati makanan dan minuman unik dan nonton penampilan musik yang kece abis?🎶🌭🍹 . 📢PK OSIS SMAN 1 GRESIK PROUDLY PRESENTS📢 🤹🏻‍♀️VYNEST 2018🤹🏻‍♂️ 🎉Various and Youthful Smansa's Annual Festival🎉 . 📅When? Sunday, April 29th 2018 At 08.00 till drop 📍Where? SMAN 1 Gresik Jl. Arif Rahman Hakim No 1, Gresik . 🎟HTM 10K 🎤Special Performance: HAPPY ENDING SKA JELLY SEGER . 🎤Also Performing: THE DEXTER BIG 3 FESTIVAL BAND 2018 FASHION SMANSA FREEDOM SQUAD BIGBAND SMANSA BIGBAND SMAM VECTOR’S . 📲Contact Person: 👩🏻Finik: 081333329538 id line: finikmatur 👦🏻Rafly: 081232979995 id line: raflyasyraf . Further information: Instagram : @vynest2018 🎯🎳 Seru kann? Kalian juga bisa main berbagai games seru disana. Yuk! Cuss buruan dateng ke vynest ya... #bazaar  #bazar  #makanan  #minuman  #happyending  #ska  #jellyseger  #gresik  #eventgresik  #eventsekolah 
Beli 1 dengan harga borong 😱
borong lagi la murah 🛍charcoal mask 💸rm9 📮POSTAGE RM8 SM / RM12 SS 🚘 FREE COD KAMUNTING N SEMANGGOL

nak order? klik link 📲
http://www.wasap.my/601110084949

#kosmetik #kosmetikmurah #makeupmurah #sayajual #jual #ootd #bazaar #bazarpaknil #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #jualmurah #cantik #kosmetikborong #murah #guess #wedgesguess #kasut #fattzura #makeupaddict
UNTUK MASALAH DALAMAN WANITA 😍
.
.
Hai and Assalamualaikum
.
.
Awak ada masalah seperti dalam gambar tersebut? .
.
Usah takut, usah risau jom kita ikhtiar dengan GLA COMPLEX ni. Alhamdulillah, banyak dah feedback positif yang fatin dapat
.
.
KEBAIKAN GLA COMPLEX
.
🍥membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🍥meningkatkan kesuburan
🍥melegakan PMS
🍥membantu menangani menopause
🍥menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
🍥membantu menangani eczema
🍥menguatkan dinding arteri
🍥menguatkan imuniti badan
🍥memperlahan proses penuaan
🍥mengawal kencing manis
🍥mengawal kolesterol
🍥bagus untuk saraf
.
.
Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee
.
.
FATIN
010-9643970
.
.
#shaklee
#shakleejohor
#shakleekelantan
#shakleeutm
#shakleeuitm
#shakleecyberjaya
#shakleekptm
#kesuburan
#senggugut
#bazaar
#bazarpaknil
#shakleesingapore
#shakleebrunei
UNTUK MASALAH DALAMAN WANITA 😍 . . Hai and Assalamualaikum . . Awak ada masalah seperti dalam gambar tersebut? . . Usah takut, usah risau jom kita ikhtiar dengan GLA COMPLEX ni. Alhamdulillah, banyak dah feedback positif yang fatin dapat . . KEBAIKAN GLA COMPLEX . 🍥membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 🍥meningkatkan kesuburan 🍥melegakan PMS 🍥membantu menangani menopause 🍥menjadikan kulit lebih sihat dan berseri 🍥membantu menangani eczema 🍥menguatkan dinding arteri 🍥menguatkan imuniti badan 🍥memperlahan proses penuaan 🍥mengawal kencing manis 🍥mengawal kolesterol 🍥bagus untuk saraf . . Boleh wasap untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee  #shakleejohor  #shakleekelantan  #shakleeutm  #shakleeuitm  #shakleecyberjaya  #shakleekptm  #kesuburan  #senggugut  #bazaar  #bazarpaknil  #shakleesingapore  #shakleebrunei 
TETHUMBASAN | Belanja hasil panen organik tanpa banyak kemasan

Tethumbasan hadir kembali, kali ini di ORGANIC, GREEN & HEALTHY FESTIVAL 2018 | Living World Alam Sutera | 26 - 29 April 2018

Banyak panen yang akan ditampilkan, diantaranya:
Asparagus
Bayam jepang
Basil Thai
Basil
Bayam hijau
Bayam batik
Bayam merah 
Bawang daun
Beetroot
Buncis baby
Buncis
Brokoli
Cabe rawit merah
Caisim
Dill
Daun katuk
Daun kenikir
Daun ketumbar
Daun ginseng
Daun ubi
Daun kelor
Daun singkong
Daun pepaya
Jagung manis 
Jagung acar
Jeruk purut
Jeruk lemon tea
Jeruk lemon lokal
Kailan
Kale curly
Kentang
Kunyit
Kale nero
Kyuri
Kacang panjang
Kembang kol
Kol ungu
Kol putih
Lolorosa
Lettuce head
Lobak
Labu acar
Labu siam
Oyong
Pakcoy green and white
Pucuk labu
Romaine
Rocketwild
Siomak
Sawi keriting
Sawi putih
Sawi pahit
Sereh 
Timun
Tomat merah
Tomat hijau
Tomat cherry
Ubi ungu
Ubi kuning
Wortel
Wortel baby
Zukini
Alpukat
Nanas
Manggis
Pepaya
Pisang kepok
Pisang Lampung
Pisang Tanduk
Pisang Ambon
Pisang Mas

Ada pula disediakan:
*Tanaman dlm polibag kecil:*
Cabe rawit 
Daun sirih 
Daun sirih merah
Kelor
Stevia
Sage
Tarragon
Rosemary
Basil ungu
Basil
Daun kesum
Mint

Sampai ketemu di acara.
*_Jangan lupa bawa kantong belanja sendiri, karena ini area bebas kantong plastik_*

OGHFest2018

#oghfest #organicgreenandhealthy #bazaar #organicbazaar #naturalliving #jakarta #organic #healthy #sustainableliving #komunitasorganikindonesia #localartisan #healthybazaar #healthyeating #naturalproduct #greenproduct #artisanmarket #greenworkshop #organicevent #communityevent #allnatural #organiclifestyle #greenliving #healthyfestival #healthyfood #organicfood #festivalorganik #produkalami #produksehat #lokal #alami
TETHUMBASAN | Belanja hasil panen organik tanpa banyak kemasan Tethumbasan hadir kembali, kali ini di ORGANIC, GREEN & HEALTHY FESTIVAL 2018 | Living World Alam Sutera | 26 - 29 April 2018 Banyak panen yang akan ditampilkan, diantaranya: Asparagus Bayam jepang Basil Thai Basil Bayam hijau Bayam batik Bayam merah Bawang daun Beetroot Buncis baby Buncis Brokoli Cabe rawit merah Caisim Dill Daun katuk Daun kenikir Daun ketumbar Daun ginseng Daun ubi Daun kelor Daun singkong Daun pepaya Jagung manis Jagung acar Jeruk purut Jeruk lemon tea Jeruk lemon lokal Kailan Kale curly Kentang Kunyit Kale nero Kyuri Kacang panjang Kembang kol Kol ungu Kol putih Lolorosa Lettuce head Lobak Labu acar Labu siam Oyong Pakcoy green and white Pucuk labu Romaine Rocketwild Siomak Sawi keriting Sawi putih Sawi pahit Sereh Timun Tomat merah Tomat hijau Tomat cherry Ubi ungu Ubi kuning Wortel Wortel baby Zukini Alpukat Nanas Manggis Pepaya Pisang kepok Pisang Lampung Pisang Tanduk Pisang Ambon Pisang Mas Ada pula disediakan: *Tanaman dlm polibag kecil:* Cabe rawit Daun sirih Daun sirih merah Kelor Stevia Sage Tarragon Rosemary Basil ungu Basil Daun kesum Mint Sampai ketemu di acara. *_Jangan lupa bawa kantong belanja sendiri, karena ini area bebas kantong plastik_* OGHFest2018 #oghfest  #organicgreenandhealthy  #bazaar  #organicbazaar  #naturalliving  #jakarta  #organic  #healthy  #sustainableliving  #komunitasorganikindonesia  #localartisan  #healthybazaar  #healthyeating  #naturalproduct  #greenproduct  #artisanmarket  #greenworkshop  #organicevent  #communityevent  #allnatural  #organiclifestyle  #greenliving  #healthyfestival  #healthyfood  #organicfood  #festivalorganik  #produkalami  #produksehat  #lokal  #alami 
Valentibo šlapky, ruzove, velkost 38, obute parkrat, v bezchybnom stave, komplet baleni. Baby pink farba uz nie je viac nedostupna. Cena 220€ #fashion #fashionlovers #valentino #garavani #studded #slides #musthave #dnesnosim #dnesobuvam #slovakgirl #bazaar #luxurybazaar
Assalamualaikum. Selamat pagi. Didoakan sahabat abg stylo semua dimewahkan rezeki dan dipermudahkan urusan dunia dan akhirat. Aamiin Allahumma Aamiin 😊 .

#begstylohensem
#begcantikmurah
#begbranded
#begbrandedmurah
#begmurahcantik
#begmurahgiler
#begbrandedmalaysia
#begmampumilik
#slingbegmalaysia
#slingbegmurah
#bolamalaysia
#futsalmalaysia
#sayajual
#sayajualbegonline
#sayajualbag
#sayajualbegmurah
#bazaar
#kapcaisado
#kapcaimalaya
#kami❌ramai
#jenterakita
#duniapermotoran
#like4like #likeforfollow
Assalamualaikum. Selamat pagi. Didoakan sahabat abg stylo semua dimewahkan rezeki dan dipermudahkan urusan dunia dan akhirat. Aamiin Allahumma Aamiin 😊 . #begstylohensem  #begcantikmurah  #begbranded  #begbrandedmurah  #begmurahcantik  #begmurahgiler  #begbrandedmalaysia  #begmampumilik  #slingbegmalaysia  #slingbegmurah  #bolamalaysia  #futsalmalaysia  #sayajual  #sayajualbegonline  #sayajualbag  #sayajualbegmurah  #bazaar  #kapcaisado  #kapcaimalaya  #kami ❌ramai #jenterakita  #duniapermotoran  #like4like  #likeforfollow 
Siapa kaki makeup? Tapi tak cukup bajet nak beli vanity mirror yg besar gedabak plus mahal gila tu? 
Okay ni sis ada jual led vanity mirror Mur mur je uall 😘
Ada tiga colour. Pink, Hitam & Putih. 
Siapa berminat boleh terus ws 👇
ws: 0143484812
atau follow : @natashop.co
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #bazaar #bazzaronline #ledmirror #ledvanitymirror #ledmirrormurah #ledmirrormalaysia
✨Led Vanity Mirror✨
💎8LED💎
🌹Promo price 🌹
Rm 15.00 (ex postage)
stock sangat limited👏
colour : white/black/pink/blue.
COD : area cheras only!! !!BERMINAT PM!! #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #bazaar #bazzaronline #ledmirror #ledvanitymirror #ledmirrormurah #ledmirrormalaysia #ledlights #makeupmirror #makeuptutorial #makeup #murah
Siapa kaki makeup? Tapi tak cukup bajet nak beli vanity mirror yg besar gedabak plus mahal gila tu? 
Okay ni sis ada jual led vanity mirror Mur mur je uall 😘
Ada tiga colour. Pink, Hitam & Putih. 
Siapa berminat boleh terus ws 👇
ws: 0143484812
atau follow : @natashop.co
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #bazaar #bazzaronline #ledmirror #ledvanitymirror #ledmirrormurah #ledmirrormalaysia
💋Ridzkin lipsmatte💋
Syiok nya pakai Ridzkin lipsmatte mcm mua bella ni... Ringan sungguh... Sapa yg penah Try mesti nk beli lagi..Hihi yang penting best gler pakai!! 100% original from HQ.. KELEBIHAN RIDZSKIN LIPSMATTE :
✔ Tidak Melekit
✔ Tahan Lama
✔ Cepat Kering Di Bibir
✔ Lepas Makan Lipstick Masih Utuh Di Bibir
✔ Bau Yang Wangi & Best
✔ Warna Yang Menarik & Exclusive
.
💰rm37
📮rm8 sm rm12 ss
.
🆙ready stok‼️
🛵no coD
.
🙋🏻trusted seller
📩inbox 📞WhatsApp 019.244.1140
.
#ridzskinlipsmatte #ridzskinlipmattemalaysia 
#tidakmelekit
#lipsmattetahanlama
#pilihanmuabellaz #ridzskinlipsmatte #ridzskinlipsmattemurah 
#sayajualmurah #sayajualmurah #bazaar #sayajualonline #carousellMY #jualanku #sayajualonlinemurah #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualprodukkecantikan
💋Ridzkin lipsmatte💋 Syiok nya pakai Ridzkin lipsmatte mcm mua bella ni... Ringan sungguh... Sapa yg penah Try mesti nk beli lagi..Hihi yang penting best gler pakai!! 100% original from HQ.. KELEBIHAN RIDZSKIN LIPSMATTE : ✔ Tidak Melekit ✔ Tahan Lama ✔ Cepat Kering Di Bibir ✔ Lepas Makan Lipstick Masih Utuh Di Bibir ✔ Bau Yang Wangi & Best ✔ Warna Yang Menarik & Exclusive . 💰rm37 📮rm8 sm rm12 ss . 🆙ready stok‼️ 🛵no coD . 🙋🏻trusted seller 📩inbox 📞WhatsApp 019.244.1140 . #ridzskinlipsmatte  #ridzskinlipmattemalaysia  #tidakmelekit  #lipsmattetahanlama  #pilihanmuabellaz  #ridzskinlipsmatte  #ridzskinlipsmattemurah  #sayajualmurah  #sayajualmurah  #bazaar  #sayajualonline  #carousellMY  #jualanku  #sayajualonlinemurah  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualprodukkecantikan 
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
OGHFest2018 | ​Organic, Green & Healthy Festival 2018​​ | 26 - 29 April 2018 | Main Area - Living World Alam Sutera ■ 140 Booths of Organic, Green & Healthy Artisan from 6 Cities Chapters in Indonesia
■ 40+ Sustainability Issues Program | Workshops, Interactive Talkshows, Seminars, Games, Therapy Session, Tethumbasan, Class for Kids
■ Hundreds of Free Merchandises
■ Thousands of Unique - Sustainable Products ​Masterpiece event of Lokal Untuk Lokal Campaign​ | KOI x WWF x LW

#lokaluntuklokal #oghfest2018 #organicgreenandhealthy #bazaar #organicbazaar #naturalliving #organic #healthy #sustainableliving #komunitasorganikindonesia #localartisan #healthybazaar #healthyeating #naturalproduct #greenproduct #artisanmarket #greenworkshop #organicevent #communityevent #allnatural #organiclifestyle #greenliving #healthyfestival #healthyfood #organicfood #festivalorganik #produkalami #produksehat #lokal #alami
OGHFest2018 | ​Organic, Green & Healthy Festival 2018​​ | 26 - 29 April 2018 | Main Area - Living World Alam Sutera ■ 140 Booths of Organic, Green & Healthy Artisan from 6 Cities Chapters in Indonesia ■ 40+ Sustainability Issues Program | Workshops, Interactive Talkshows, Seminars, Games, Therapy Session, Tethumbasan, Class for Kids ■ Hundreds of Free Merchandises ■ Thousands of Unique - Sustainable Products ​Masterpiece event of Lokal Untuk Lokal Campaign​ | KOI x WWF x LW #lokaluntuklokal  #oghfest2018  #organicgreenandhealthy  #bazaar  #organicbazaar  #naturalliving  #organic  #healthy  #sustainableliving  #komunitasorganikindonesia  #localartisan  #healthybazaar  #healthyeating  #naturalproduct  #greenproduct  #artisanmarket  #greenworkshop  #organicevent  #communityevent  #allnatural  #organiclifestyle  #greenliving  #healthyfestival  #healthyfood  #organicfood  #festivalorganik  #produkalami  #produksehat  #lokal  #alami 
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
Beli 1 dengan harga borong 😱
borong lagi la murah 🛍STILA EYESHADOW 6IN1 💸RM15/BOX 📮POSTAGE RM8 SM / RM12 SS 🚘 FREE COD KAMUNTING N SEMANGGOL

nak order? klik link 📲
http://www.wasap.my/601110084949

#kosmetik #kosmetikmurah #makeupmurah #sayajual #jual #ootd #bazaar #bazarpaknil #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #jualmurah #cantik #kosmetikborong #murah #guess #wedgesguess #kasut #fattzura #makeupaddict
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
I have some reading to catch up on. #vogue#bazaar#marieclaire #elle#instyle#design#fashion#designerslife#suja
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
Sweeties💕 los invitamos este proximo 5 de Mayo al Bazaar de Boss Ladies! Donde estaremos presentes con varias sorpresas para ustedes! Estará padrisimo! No se lo pierdan!!! #sweetandflowers #justbecause #bazaar #bossladiesmxl #lovelove #regaloamama #10demayo #sorpresas #detalles #Mexicali
______________________________________________
Tas lokal
Harga Rp 60.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via WA 081210455681
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
A5 Kobe Eye of the Rib Hyogo Prefecture Japan cooked on a Ishiyaki grilling stone 👌 #bazaar #sls #lasvegas #joseandres #chef #spanish #tastingmenu #foodie #foodporn #havefoodwilltravel #foodpics #epic #josesway #igfood #fotd #treatyourself
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
MY QALAM EXECUTIVE ialah produk terbaru di bawah semua koleksi yang telah diterbitkan sebelum ini. Ia adalah lebih besar dari segi saiz dan juga dilengkapi dengan bag zip eksklusif bagi melindungi Al-Quran dan kandungan di dalamnya dan juga bagi memudahkan membawa pakej ini ke mana-mana sahaja. 
Bahagian yang paling menarik daripada Pen Pintar ini ialah, dari mana anda mahu bacaan ia dimulakan, dengan hanya menunjukkan pen pada mana-mana Surah/Ayat di dalam Al-Quran atau buku-buku yang disertakan bersama-sama dalam pakej yang menarik ini.

Ciri-Ciri Produk:

Tunjuk & Baca/Dengar pada mana-mana Ayat/Surah
Ruangan memori tambahan untuk dimasukkan Micro SD Card
Gabungan Perisian (Qari/Pembaca dan Terjemahan)
18 Qari/Pembaca Bertaraf Antarabangsa
12 daripada 25 bahasa terjemahan
Kawalan suara daripada Smart Pen/Buku
Kawalan kelajuan suara daripada Smart Pen/Buku
Rakaman Suara daripada Smart Pen/Buku
Tersedia Bateri yang boleh dicas-semula
Kualiti Al-Quran Artistik dalam saiz A4
Dilengkapi Bag Kulit Eksklusif yang mudah dibawa
Set penuh buku Iqra' 1-6 (Audio & Visual)
Buku Panduan Solat (Audio & Visual)
Buku Panduan Al-Quran (Audio & Visual)
Kad Indeks Surah (Audio & Visual)
Buku Panduan Tajwid
Buku Doa-Doa Pilihan & Manzil.

SPESIFIKASI PRODUK:

Memori Flash 4GB
USB tersedia untuk sambungan PC
Mesra pengguna dengan Audio kualiti tinggi
1 tahun jaminan antarabangsa ( Perisian Sahaja)

Harga Terbaru!

Rm249 sahaja

#igmalaysia #igshopmalaysia #trustedseller #sayajualmurah #sayajual #sumberrezeki #bazaaronline #bazaar #bazaarpaknil #myqalam #jommengaji #tudungmurah
MY QALAM EXECUTIVE ialah produk terbaru di bawah semua koleksi yang telah diterbitkan sebelum ini. Ia adalah lebih besar dari segi saiz dan juga dilengkapi dengan bag zip eksklusif bagi melindungi Al-Quran dan kandungan di dalamnya dan juga bagi memudahkan membawa pakej ini ke mana-mana sahaja. Bahagian yang paling menarik daripada Pen Pintar ini ialah, dari mana anda mahu bacaan ia dimulakan, dengan hanya menunjukkan pen pada mana-mana Surah/Ayat di dalam Al-Quran atau buku-buku yang disertakan bersama-sama dalam pakej yang menarik ini. Ciri-Ciri Produk: Tunjuk & Baca/Dengar pada mana-mana Ayat/Surah Ruangan memori tambahan untuk dimasukkan Micro SD Card Gabungan Perisian (Qari/Pembaca dan Terjemahan) 18 Qari/Pembaca Bertaraf Antarabangsa 12 daripada 25 bahasa terjemahan Kawalan suara daripada Smart Pen/Buku Kawalan kelajuan suara daripada Smart Pen/Buku Rakaman Suara daripada Smart Pen/Buku Tersedia Bateri yang boleh dicas-semula Kualiti Al-Quran Artistik dalam saiz A4 Dilengkapi Bag Kulit Eksklusif yang mudah dibawa Set penuh buku Iqra' 1-6 (Audio & Visual) Buku Panduan Solat (Audio & Visual) Buku Panduan Al-Quran (Audio & Visual) Kad Indeks Surah (Audio & Visual) Buku Panduan Tajwid Buku Doa-Doa Pilihan & Manzil. SPESIFIKASI PRODUK: Memori Flash 4GB USB tersedia untuk sambungan PC Mesra pengguna dengan Audio kualiti tinggi 1 tahun jaminan antarabangsa ( Perisian Sahaja) Harga Terbaru! Rm249 sahaja #igmalaysia  #igshopmalaysia  #trustedseller  #sayajualmurah  #sayajual  #sumberrezeki  #bazaaronline  #bazaar  #bazaarpaknil  #myqalam  #jommengaji  #tudungmurah 
Hye ualooss!! Onlineshopmurah85 nak bagi harga runtuh sempena ramadhan tak lama lagi..jom grab sblm harga kembali asal..jimat banyak!!nak jual pun boleh.. Eye Mask
RM 0.50 !!
RM 0.50 !!
RM 0.50 !! Harga asal RM1.00
Jimat RM 0.50.. Stock tak banyak tinggal..
Order sekarang!! Wsup 0196852135

#bazaronline #shoppingonline #shoppingspree #onlinesale #onlineshop #sale #jimat #bazarpaknilmurahmurah #bazarkarat #eyemaskgold #jomshoppingonline #trustedseller #sayajualonline #bazaar #kedaionline #instashop #igshopmalaysia #malaysiashoppingonline #onlineshops #lelong
Hye ualooss!! Onlineshopmurah85 nak bagi harga runtuh sempena ramadhan tak lama lagi..jom grab sblm harga kembali asal..jimat banyak!!nak jual pun boleh.. Eye Mask RM 0.50 !! RM 0.50 !! RM 0.50 !! Harga asal RM1.00 Jimat RM 0.50.. Stock tak banyak tinggal.. Order sekarang!! Wsup 0196852135 #bazaronline  #shoppingonline  #shoppingspree  #onlinesale  #onlineshop  #sale  #jimat  #bazarpaknilmurahmurah  #bazarkarat  #eyemaskgold  #jomshoppingonline  #trustedseller  #sayajualonline  #bazaar  #kedaionline  #instashop  #igshopmalaysia  #malaysiashoppingonline  #onlineshops  #lelong 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
Kelebihan ubat gigi herba IV BRIGHT 👄
.
✔Masalah gigi kuning jadi makin putih
✔Rasa sedap dan segar mulut.
✔Mengurangkan nafas berbau.
✔Mengelakkan air liur rosak.
✔Menanggalkan plag/kerak.
✔Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi dan teh.
✔Meredakan gigi sensitif
✔Meredakan simptom radang gigi dan skurvi (pendarahan pada gusi).
✔Gigi lebih sihat dan kuat.
✔Produk dari herba terpilih dan HALAL digunakan. .
100%  DIPERBUAT DARI BAHAN SEMULAJADI.
.
🔸Cengkih
🔸Kayu manis
🔸Garam
🔸Pudina
🔸Streblus Asper A.K.A daun kesinai
.
💰rm32
📮rm8 sm rm12 ss
.
🆙ready stok‼️
🛵no coD
.
🙋🏻trusted seller
📩inbox 📞WhatsApp 019.244.1140
.
#ivbright #ivbrightherbalwhiteningtoothpaste 
#ivbrightpemutihgigi  #ivbrightterbaik #ivbrighttoothpaste 
#ivbrightmalaysia #ivbrightmurah 
#pemutihgigi 
#sayajualmurah #sayajualmurah #bazaar #sayajualonline #carousellMY #jualanku #sayajualonlinemurah #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualprodukkecantikan
Kelebihan ubat gigi herba IV BRIGHT 👄 . ✔Masalah gigi kuning jadi makin putih ✔Rasa sedap dan segar mulut. ✔Mengurangkan nafas berbau. ✔Mengelakkan air liur rosak. ✔Menanggalkan plag/kerak. ✔Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi dan teh. ✔Meredakan gigi sensitif ✔Meredakan simptom radang gigi dan skurvi (pendarahan pada gusi). ✔Gigi lebih sihat dan kuat. ✔Produk dari herba terpilih dan HALAL digunakan. . 100% DIPERBUAT DARI BAHAN SEMULAJADI. . 🔸Cengkih 🔸Kayu manis 🔸Garam 🔸Pudina 🔸Streblus Asper A.K.A daun kesinai . 💰rm32 📮rm8 sm rm12 ss . 🆙ready stok‼️ 🛵no coD . 🙋🏻trusted seller 📩inbox 📞WhatsApp 019.244.1140 . #ivbright  #ivbrightherbalwhiteningtoothpaste  #ivbrightpemutihgigi  #ivbrightterbaik  #ivbrighttoothpaste  #ivbrightmalaysia  #ivbrightmurah  #pemutihgigi  #sayajualmurah  #sayajualmurah  #bazaar  #sayajualonline  #carousellMY  #jualanku  #sayajualonlinemurah  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualprodukkecantikan 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
Liat kamu itu bawaannya pengen nyamperinn terus😆Double Chocolate Brownies itu coklatnya, cakenya, nikmatnyaaaa gak ada duanyaaaa 😍😍.
.

Open order start from 09.00-17.00.
Open Outlet start from 10.00-22.00.
WA : 085959576341, Line : @vavacake , GoFood : vava cake . Untuk pengiriman luar kota melalui Tiki estimasi 1-2 hari.
.

Temukan #vavacake di titik terdekatmu!👇👇
📌 Restoran Ayam Jerit Teras Benhil Jl. Bendungan Hilir No. 34 jakpus
📌 Salon Mirror2 Bintaro Jl. Bintaro Utama 11HB No. 3 Sektor 9, Tangerang
📌 Mall Kota Kasablanka Lt. UG ( Depan Erha Clinic)
📌 Jl. Warga Raya No. 28, Pejaten Barat, Ps Minggu
📌 Warung Tekko Mall Artha Gading (Lt. 2 Blok A1 No. 2-7)
📌 Restoran Ayam Jerit Express Jl. Margonda Raya No. 1C (Seberang Terminal Depok)
📌 Mall Gandaria City Lt.2 (depan solaria)
📌 Supermall Karawaci Lt. 1/ unit ff (depan Ace Hardware) Jl. Bulevar Diponegoro No.105, Tangerang.
.

#vavacakereview #vavacake #vavacakepremiumcakebytitikamal #vavacakepremiumcake #vavacakeatkokas #bazaar  #rasanyagemesin#testimonivavacake #testimoni #realtestimoni #kotakasablanka #kokasmall #cakekekinian #kuekenian #kueartis #hampers #hampersspecial #weekend #longweekend #sunday #hampersvavacake #cake #cakeartist #kuekekinian
Liat kamu itu bawaannya pengen nyamperinn terus😆Double Chocolate Brownies itu coklatnya, cakenya, nikmatnyaaaa gak ada duanyaaaa 😍😍. . Open order start from 09.00-17.00. Open Outlet start from 10.00-22.00. WA : 085959576341, Line : @vavacake , GoFood : vava cake . Untuk pengiriman luar kota melalui Tiki estimasi 1-2 hari. . Temukan #vavacake  di titik terdekatmu!👇👇 📌 Restoran Ayam Jerit Teras Benhil Jl. Bendungan Hilir No. 34 jakpus 📌 Salon Mirror2 Bintaro Jl. Bintaro Utama 11HB No. 3 Sektor 9, Tangerang 📌 Mall Kota Kasablanka Lt. UG ( Depan Erha Clinic) 📌 Jl. Warga Raya No. 28, Pejaten Barat, Ps Minggu 📌 Warung Tekko Mall Artha Gading (Lt. 2 Blok A1 No. 2-7) 📌 Restoran Ayam Jerit Express Jl. Margonda Raya No. 1C (Seberang Terminal Depok) 📌 Mall Gandaria City Lt.2 (depan solaria) 📌 Supermall Karawaci Lt. 1/ unit ff (depan Ace Hardware) Jl. Bulevar Diponegoro No.105, Tangerang. . #vavacakereview  #vavacake  #vavacakepremiumcakebytitikamal  #vavacakepremiumcake  #vavacakeatkokas  #bazaar  #rasanyagemesin #testimonivavacake  #testimoni  #realtestimoni  #kotakasablanka  #kokasmall  #cakekekinian  #kuekenian  #kueartis  #hampers  #hampersspecial  #weekend  #longweekend  #sunday  #hampersvavacake  #cake  #cakeartist  #kuekekinian 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia 
______________________________________________ . Set 5in1
- Tas
- Dompet
- jam tangan
- kaca mata 
Dengan sepatu flat 185.000
Dengan wedges 190.000

Pengiriman dari Surabaya
Order via Bbm 51EFF396
Order via WA 08977223571

#tasimport #tasbranded #shabby #olshopindonesia #olshoptas #fashionable #potd #ootd #trustedseller #lookbook #jualansis #jualanku #bazaar #murmer #branded #accessory #trusted #onlinshop #fashion #clubsosial #suplier #olshopserbaada #boncengananak #kadounik #olshopindonesia
______________________________________________ . Set 5in1 - Tas - Dompet - jam tangan - kaca mata Dengan sepatu flat 185.000 Dengan wedges 190.000 Pengiriman dari Surabaya Order via Bbm 51EFF396 Order via WA 08977223571 #tasimport  #tasbranded  #shabby  #olshopindonesia  #olshoptas  #fashionable  #potd  #ootd  #trustedseller  #lookbook  #jualansis  #jualanku  #bazaar  #murmer  #branded  #accessory  #trusted  #onlinshop  #fashion  #clubsosial  #suplier  #olshopserbaada  #boncengananak  #kadounik  #olshopindonesia