an online Instagram web viewer

#bawal medias

Photos

Cepatttt korang! Lagiii tinggal berapa helai jee!!
SALE SEPINTAS LALU BAWAL CHIFFON CHARM‼‼
.
Sampai hari Ahad (22 April 11.59pm)
.
RM18 ONLY 🔥🔥
.
#byyazmeen #stylixtabawalchiffonbasic #stylixtabawalchiffonbasic #stylixtabymyn #sale #bawalchiffonviral #bawal #murmur
Cepatttt korang! Lagiii tinggal berapa helai jee!!
SALE SEPINTAS LALU BAWAL CHIFFON CHARM‼‼
.
Sampai hari Ahad (22 April 11.59pm)
.
RM18 ONLY 🔥🔥
.
#byyazmeen #stylixtabawalchiffonbasic #stylixtabawalchiffonbasic #stylixtabymyn #sale #bawalchiffonviral #bawal #murmur
Cepatttt korang! Lagiii tinggal berapa helai jee!!
SALE SEPINTAS LALU BAWAL CHIFFON CHARM‼‼
.
Sampai hari Ahad (22 April 11.59pm)
.
RM18 ONLY 🔥🔥
.
#byyazmeen #stylixtabawalchiffonbasic #stylixtabawalchiffonbasic #stylixtabymyn #sale #bawalchiffonviral #bawal #murmur
Cepatttt korang! Lagiii tinggal berapa helai jee!!
SALE SEPINTAS LALU BAWAL CHIFFON CHARM‼‼
.
Sampai hari Ahad (22 April 11.59pm)
.
RM18 ONLY 🔥🔥
.
#byyazmeen #stylixtabawalchiffonbasic #stylixtabawalchiffonbasic #stylixtabymyn #sale #bawalchiffonviral #bawal #murmur
Musim kenduri 😍😍😍😍
BAWAL ORGANZA PRINCESS 👰
.
.
1pcs RM29 free postage 
4pcs RM100 free postage .
. .
. 🌸Bidang 45
☘ Kelebihan bawal organza premium silk
✔Bawal organza tengah trend yg diviralkan org ramai.MELETOP !!
✔Mudah dibentuk
✔Tidak jarang
✔Tidak panas dan anti peluh
✔Jahitan kemas
✔Ringan
✔Selesa bila dipakai
✔Bila pakai automatic akan terbentuk ✔bulat&terletak elok .
.
.
.
.

#bawaltabur #bawalairispremium #bawalairis #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawaltaburmurah #bawaltaburchiffon #bawalmalaysia #bawaloriginal #bawaldiamond #bawalplain #bawalplainmurah #bawalkekaboo #bawalbatu #bawalbatutabur #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium  #bawalorganzasilk #bawalbatumurah #bawalovers #bawalsatin #tudungbawal  #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #tudungbawalbasic .
.
.
.
✔️Material Organza terbaik
✔️Material kain yg tidak keras ✔️Material kain yg sgt lembut
✔️Mudah dibentuk
✔️Gojes
Musim kenduri 😍😍😍😍 BAWAL ORGANZA PRINCESS 👰 . . 1pcs RM29 free postage 4pcs RM100 free postage . . . . 🌸Bidang 45 ☘ Kelebihan bawal organza premium silk ✔Bawal organza tengah trend yg diviralkan org ramai.MELETOP !! ✔Mudah dibentuk ✔Tidak jarang ✔Tidak panas dan anti peluh ✔Jahitan kemas ✔Ringan ✔Selesa bila dipakai ✔Bila pakai automatic akan terbentuk ✔bulat&terletak elok . . . . . #bawaltabur  #bawalairispremium  #bawalairis  #bawal  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawaltaburmurah  #bawaltaburchiffon  #bawalmalaysia  #bawaloriginal  #bawaldiamond  #bawalplain  #bawalplainmurah  #bawalkekaboo  #bawalbatu  #bawalbatutabur  #bawalorganza  #bawalorganzamurah  #bawalorganzapremium  #bawalorganzasilk  #bawalbatumurah  #bawalovers  #bawalsatin  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungbawalbasic  . . . . ✔️Material Organza terbaik ✔️Material kain yg tidak keras ✔️Material kain yg sgt lembut ✔️Mudah dibentuk ✔️Gojes
😍😍😍😍
BAWAL ORGANZA PRINCESS 👰
.
.
1pcs RM29 free postage 
4pcs RM100 free postage .
. .
. 🌸Bidang 45
☘ Kelebihan bawal organza premium silk
✔Bawal organza tengah trend yg diviralkan org ramai.MELETOP !!
✔Mudah dibentuk
✔Tidak jarang
✔Tidak panas dan anti peluh
✔Jahitan kemas
✔Ringan
✔Selesa bila dipakai
✔Bila pakai automatic akan terbentuk ✔bulat&terletak elok .
.
.
.
.

#bawaltabur #bawalairispremium #bawalairis #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawaltaburmurah #bawaltaburchiffon #bawalmalaysia #bawaloriginal #bawaldiamond #bawalplain #bawalplainmurah #bawalkekaboo #bawalbatu #bawalbatutabur #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium  #bawalorganzasilk #bawalbatumurah #bawalovers #bawalsatin #tudungbawal  #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #tudungbawalbasic .
.
.
.
✔️Material Organza terbaik
✔️Material kain yg tidak keras ✔️Material kain yg sgt lembut
✔️Mudah dibentuk
✔️Gojes
😍😍😍😍 BAWAL ORGANZA PRINCESS 👰 . . 1pcs RM29 free postage 4pcs RM100 free postage . . . . 🌸Bidang 45 ☘ Kelebihan bawal organza premium silk ✔Bawal organza tengah trend yg diviralkan org ramai.MELETOP !! ✔Mudah dibentuk ✔Tidak jarang ✔Tidak panas dan anti peluh ✔Jahitan kemas ✔Ringan ✔Selesa bila dipakai ✔Bila pakai automatic akan terbentuk ✔bulat&terletak elok . . . . . #bawaltabur  #bawalairispremium  #bawalairis  #bawal  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawaltaburmurah  #bawaltaburchiffon  #bawalmalaysia  #bawaloriginal  #bawaldiamond  #bawalplain  #bawalplainmurah  #bawalkekaboo  #bawalbatu  #bawalbatutabur  #bawalorganza  #bawalorganzamurah  #bawalorganzapremium  #bawalorganzasilk  #bawalbatumurah  #bawalovers  #bawalsatin  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungbawalbasic  . . . . ✔️Material Organza terbaik ✔️Material kain yg tidak keras ✔️Material kain yg sgt lembut ✔️Mudah dibentuk ✔️Gojes
😍😍😍😍
BAWAL ORGANZA PRINCESS 👰
.
.
1pcs RM29 free postage 
4pcs RM100 free postage .
. .
. 🌸Bidang 45
☘ Kelebihan bawal organza premium silk
✔Bawal organza tengah trend yg diviralkan org ramai.MELETOP !!
✔Mudah dibentuk
✔Tidak jarang
✔Tidak panas dan anti peluh
✔Jahitan kemas
✔Ringan
✔Selesa bila dipakai
✔Bila pakai automatic akan terbentuk ✔bulat&terletak elok .
.
.
.
.

#bawaltabur #bawalairispremium #bawalairis #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawaltaburmurah #bawaltaburchiffon #bawalmalaysia #bawaloriginal #bawaldiamond #bawalplain #bawalplainmurah #bawalkekaboo #bawalbatu #bawalbatutabur #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium  #bawalorganzasilk #bawalbatumurah #bawalovers #bawalsatin #tudungbawal  #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #tudungbawalbasic .
.
.
.
✔️Material Organza terbaik
✔️Material kain yg tidak keras ✔️Material kain yg sgt lembut
✔️Mudah dibentuk
✔️Gojes
😍😍😍😍 BAWAL ORGANZA PRINCESS 👰 . . 1pcs RM29 free postage 4pcs RM100 free postage . . . . 🌸Bidang 45 ☘ Kelebihan bawal organza premium silk ✔Bawal organza tengah trend yg diviralkan org ramai.MELETOP !! ✔Mudah dibentuk ✔Tidak jarang ✔Tidak panas dan anti peluh ✔Jahitan kemas ✔Ringan ✔Selesa bila dipakai ✔Bila pakai automatic akan terbentuk ✔bulat&terletak elok . . . . . #bawaltabur  #bawalairispremium  #bawalairis  #bawal  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawaltaburmurah  #bawaltaburchiffon  #bawalmalaysia  #bawaloriginal  #bawaldiamond  #bawalplain  #bawalplainmurah  #bawalkekaboo  #bawalbatu  #bawalbatutabur  #bawalorganza  #bawalorganzamurah  #bawalorganzapremium  #bawalorganzasilk  #bawalbatumurah  #bawalovers  #bawalsatin  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungbawalbasic  . . . . ✔️Material Organza terbaik ✔️Material kain yg tidak keras ✔️Material kain yg sgt lembut ✔️Mudah dibentuk ✔️Gojes
Musim kenduri 😍😍😍😍
BAWAL ORGANZA PRINCESS 👰
.
.
1pcs RM29 free postage 
4pcs RM100 free postage .
. .
. 🌸Bidang 45
☘ Kelebihan bawal organza premium silk
✔Bawal organza tengah trend yg diviralkan org ramai.MELETOP !!
✔Mudah dibentuk
✔Tidak jarang
✔Tidak panas dan anti peluh
✔Jahitan kemas
✔Ringan
✔Selesa bila dipakai
✔Bila pakai automatic akan terbentuk ✔bulat&terletak elok .
.
.
.
.

#bawaltabur #bawalairispremium #bawalairis #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawaltaburmurah #bawaltaburchiffon #bawalmalaysia #bawaloriginal #bawaldiamond #bawalplain #bawalplainmurah #bawalkekaboo #bawalbatu #bawalbatutabur #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium  #bawalorganzasilk #bawalbatumurah #bawalovers #bawalsatin #tudungbawal  #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #tudungbawalbasic .
.
.
.
✔️Material Organza terbaik
✔️Material kain yg tidak keras ✔️Material kain yg sgt lembut
✔️Mudah dibentuk
✔️Gojes
Musim kenduri 😍😍😍😍 BAWAL ORGANZA PRINCESS 👰 . . 1pcs RM29 free postage 4pcs RM100 free postage . . . . 🌸Bidang 45 ☘ Kelebihan bawal organza premium silk ✔Bawal organza tengah trend yg diviralkan org ramai.MELETOP !! ✔Mudah dibentuk ✔Tidak jarang ✔Tidak panas dan anti peluh ✔Jahitan kemas ✔Ringan ✔Selesa bila dipakai ✔Bila pakai automatic akan terbentuk ✔bulat&terletak elok . . . . . #bawaltabur  #bawalairispremium  #bawalairis  #bawal  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawaltaburmurah  #bawaltaburchiffon  #bawalmalaysia  #bawaloriginal  #bawaldiamond  #bawalplain  #bawalplainmurah  #bawalkekaboo  #bawalbatu  #bawalbatutabur  #bawalorganza  #bawalorganzamurah  #bawalorganzapremium  #bawalorganzasilk  #bawalbatumurah  #bawalovers  #bawalsatin  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungbawalbasic  . . . . ✔️Material Organza terbaik ✔️Material kain yg tidak keras ✔️Material kain yg sgt lembut ✔️Mudah dibentuk ✔️Gojes
Bawal crochet batu tabur rm39 exc post 😘😘😘
Bawal crochet batu tabur rm39 exc post 😘😘😘
Hye uollss. Untuk mereka yang sedang mencari hadiah untuk yang tersayang jangan susah2 jom beli bawal dengan kami.  InshaAllah berpuas hati ❤️ #bawalcantik #bawallovers #bawal
Hye uollss. Untuk mereka yang sedang mencari hadiah untuk yang tersayang jangan susah2 jom beli bawal dengan kami. InshaAllah berpuas hati ❤️ #bawalcantik  #bawallovers  #bawal 
@junaidsayyed_05 @malik_farhan_07 
@_official_khan_sam_05
@__khan__rukayya__05 @tousifkhan_05 @awesomeajmal05_ck @azifa_saheb_05 @biiittttttoo_05 @___.anas____05 @asfan_07 @addy___05 #music #musically #models #support #actor #bawal #rawas #featureme #feature #keepgoing #motivated #fullon #firstry #woh #songs #okbie
PROMOSI RAYA ‼️ PROMOSI RAYA ‼️ BUY 4 FREE 1 😍 
Sehelai RM25.. Material Heavy Chiffon Bidang'50 memang SENANG BENTUK dan SELESA ✨ 
Boleh pm link di bio untuk order.. #bawal #bawalmurah #bawalchiffon #bawallabuh #bawalplain #bawalexclusive #bawalcantik #bawalborong #bawalterkini #bawalbidang50
Mana satu pilihan korang? 😊
.
Lezanna Black Diamond 🎆
.
FAVORITE SEPANJANG ZAMAN! .
RM15 SAHAJA 🌹
.
Seperti yg dijanjikan, fenomena bawal tabur ni diteruskan dengan koleksi Lezanna ! 
Design yg kemas, minimal dan warna yg menawan, pasti menambat hati! .
FEATURES 👇
.
✅Bawal Square
✅Material heavy chiffon premium! ✅Batu yg banyak! ✅Batu batu manik hitam eksklusif
✅Easy Iron
✅Jahitan baby seam!
✅Size: Bidang 45 ✅tidak jarang 🌷
✅LEBIH 40 PILIHAN WARNA! .
Terpikat dan terpukau ke tu? 
WHATSAPP ADMIN CEPAT 🙈🙈🙈
.
Juga boleh tinggalkan no dibawah untuk admin hubungi 👌👌👌👌
.
Priority untuk yg whatsapp Sis Anna first 😊
.
#bawalchiffon #bawaldiamond #bawal #bawalchiffon
Mana satu pilihan korang? 😊 . Lezanna Black Diamond 🎆 . FAVORITE SEPANJANG ZAMAN! . RM15 SAHAJA 🌹 . Seperti yg dijanjikan, fenomena bawal tabur ni diteruskan dengan koleksi Lezanna ! Design yg kemas, minimal dan warna yg menawan, pasti menambat hati! . FEATURES 👇 . ✅Bawal Square ✅Material heavy chiffon premium! ✅Batu yg banyak! ✅Batu batu manik hitam eksklusif ✅Easy Iron ✅Jahitan baby seam! ✅Size: Bidang 45 ✅tidak jarang 🌷 ✅LEBIH 40 PILIHAN WARNA! . Terpikat dan terpukau ke tu? WHATSAPP ADMIN CEPAT 🙈🙈🙈 . Juga boleh tinggalkan no dibawah untuk admin hubungi 👌👌👌👌 . Priority untuk yg whatsapp Sis Anna first 😊 . #bawalchiffon  #bawaldiamond  #bawal  #bawalchiffon 
PROMOSI RAYA ‼️ PROMOSI RAYA ‼️ BUY 4 FREE 1 😍 
Sehelai RM25.. Material Heavy Chiffon Bidang'50 memang SENANG BENTUK dan SELESA ✨ 
Boleh pm link di bio untuk order.. #bawal #bawalmurah #bawalchiffon #bawallabuh #bawalplain #bawalexclusive #bawalcantik #bawalborong #bawalterkini #bawalbidang50
PROMOSI . RM15 SAHAJA ! 😘
.
LATEST! 👏🏻👏🏻
.
SALINA INSTANT BAWAL ANTI TEMBAM .
RM15 SAHAJA .
Fenomena instant bawal hybrid ni diteruskan dengan koleksi Salina! .
DUA KALI EFFECT ANTI TEMBAM!
1) Awning bawal yg trbentuk
2) Effect loose tepi tudung
.
Harga Promosi RM15 sehelai!
.
WAH HARGA GIGIT JARI RM15! .
FEATURES 👇
.
✅Sarung dua kali & siap! ✅Material heavy chiffon premium! ✅Easy Iron
✅Jahitan baby seam!
✅Size approx 1.85x0.8m
✅tidak jarang 🌷
✅pinless* ✅LEBIH 40 PILIHAN WARNA! .
Terpikat dan terpukau ke tu? 
WHATSAPP ADMIN CEPAT 🙈🙈🙈 .
.
#bawalshawl #bawalshawlexclusive #bawal #bawalchiffon #instantbawal #bawalshawldiamond #uitm #uitmarau #bawalmurah #bawalshawl #instantshawl #murah #sales
PROMOSI . RM15 SAHAJA ! 😘 . LATEST! 👏🏻👏🏻 . SALINA INSTANT BAWAL ANTI TEMBAM . RM15 SAHAJA . Fenomena instant bawal hybrid ni diteruskan dengan koleksi Salina! . DUA KALI EFFECT ANTI TEMBAM! 1) Awning bawal yg trbentuk 2) Effect loose tepi tudung . Harga Promosi RM15 sehelai! . WAH HARGA GIGIT JARI RM15! . FEATURES 👇 . ✅Sarung dua kali & siap! ✅Material heavy chiffon premium! ✅Easy Iron ✅Jahitan baby seam! ✅Size approx 1.85x0.8m ✅tidak jarang 🌷 ✅pinless* ✅LEBIH 40 PILIHAN WARNA! . Terpikat dan terpukau ke tu? WHATSAPP ADMIN CEPAT 🙈🙈🙈 . . #bawalshawl  #bawalshawlexclusive  #bawal  #bawalchiffon  #instantbawal  #bawalshawldiamond  #uitm  #uitmarau  #bawalmurah  #bawalshawl  #instantshawl  #murah  #sales 
🌹READY STOK🌹 🍂Bawal cotton voile from secret scarves . 🌷Price RM35.00
🌷Material cotton voile 🌷Bidang 45 🌷Mudah dibentuk, tidak panas, tidak jarang 🌷Postage RM8 SM/ RM12 SS 🌟Limited stok, first come first serve 
Jangan lepaskan peluang untuk memiliki bawal secantiks ini, mudah dibentuk, kualiti kain yang super duper tip top ✨uols pasti tak akan menyesal jika memiliki bawal dari kami. 
Ayuh bertindak sekarang, whatsap Eqin segera!! www.wasap.my/60127080911

#secretscarves #sevretscarvesbawal #secretscarvesagent #secretscarveslovers #bawallovers #bawalcotton #moodrepublik #bazarpaknil #bawal  #scarves_eqin #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalcottonvoile #bawalterkini #trustedseller #jomshopping #sayajualtudungbawal #sayajualsayapakai #bidang45 #bawalsquare #squarescarves

TQ 🌸
🌹READY STOK🌹 🍂Bawal cotton voile from secret scarves . 🌷Price RM35.00 🌷Material cotton voile 🌷Bidang 45 🌷Mudah dibentuk, tidak panas, tidak jarang 🌷Postage RM8 SM/ RM12 SS 🌟Limited stok, first come first serve Jangan lepaskan peluang untuk memiliki bawal secantiks ini, mudah dibentuk, kualiti kain yang super duper tip top ✨uols pasti tak akan menyesal jika memiliki bawal dari kami. Ayuh bertindak sekarang, whatsap Eqin segera!! www.wasap.my/60127080911 #secretscarves  #sevretscarvesbawal  #secretscarvesagent  #secretscarveslovers  #bawallovers  #bawalcotton  #moodrepublik  #bazarpaknil  #bawal   #scarves_eqin  #bawalprinted  #bawalprintedmurah  #bawalcottonvoile  #bawalterkini  #trustedseller  #jomshopping  #sayajualtudungbawal  #sayajualsayapakai  #bidang45  #bawalsquare  #squarescarves  TQ 🌸
🌹READY STOK🌹 🍂Bawal cotton voile from secret scarves . 🌷Price RM35.00
🌷Material cotton voile 🌷Bidang 45 🌷Mudah dibentuk, tidak panas, tidak jarang 🌷Postage RM8 SM/ RM12 SS 🌟Limited stok, first come first serve 
Jangan lepaskan peluang untuk memiliki bawal secantiks ini, mudah dibentuk, kualiti kain yang super duper tip top ✨uols pasti tak akan menyesal jika memiliki bawal dari kami. 
Ayuh bertindak sekarang, whatsap Eqin segera!! www.wasap.my/60127080911

#secretscarves #sevretscarvesbawal #secretscarvesagent #secretscarveslovers #bawallovers #bawalcotton #moodrepublik #bazarpaknil #bawal  #scarves_eqin #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalcottonvoile #bawalterkini #trustedseller #jomshopping #sayajualtudungbawal #sayajualsayapakai #bidang45 #bawalsquare #squarescarves

TQ 🌸
🌹READY STOK🌹 🍂Bawal cotton voile from secret scarves . 🌷Price RM35.00 🌷Material cotton voile 🌷Bidang 45 🌷Mudah dibentuk, tidak panas, tidak jarang 🌷Postage RM8 SM/ RM12 SS 🌟Limited stok, first come first serve Jangan lepaskan peluang untuk memiliki bawal secantiks ini, mudah dibentuk, kualiti kain yang super duper tip top ✨uols pasti tak akan menyesal jika memiliki bawal dari kami. Ayuh bertindak sekarang, whatsap Eqin segera!! www.wasap.my/60127080911 #secretscarves  #sevretscarvesbawal  #secretscarvesagent  #secretscarveslovers  #bawallovers  #bawalcotton  #moodrepublik  #bazarpaknil  #bawal   #scarves_eqin  #bawalprinted  #bawalprintedmurah  #bawalcottonvoile  #bawalterkini  #trustedseller  #jomshopping  #sayajualtudungbawal  #sayajualsayapakai  #bidang45  #bawalsquare  #squarescarves  TQ 🌸
🌹READY STOK🌹 🍂Bawal cotton voile from secret scarves . 🌷Price RM35.00
🌷Material cotton voile 🌷Bidang 45 🌷Mudah dibentuk, tidak panas, tidak jarang 🌷Postage RM8 SM/ RM12 SS 🌟Limited stok, first come first serve 
Jangan lepaskan peluang untuk memiliki bawal secantiks ini, mudah dibentuk, kualiti kain yang super duper tip top ✨uols pasti tak akan menyesal jika memiliki bawal dari kami. 
Ayuh bertindak sekarang, whatsap Eqin segera!! www.wasap.my/60127080911

#secretscarves #sevretscarvesbawal #secretscarvesagent #secretscarveslovers #bawallovers #bawalcotton #moodrepublik #bazarpaknil #bawal  #scarves_eqin #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalcottonvoile #bawalterkini #trustedseller #jomshopping #sayajualtudungbawal #sayajualsayapakai #bidang45 #bawalsquare #squarescarves

TQ 🌸
🌹READY STOK🌹 🍂Bawal cotton voile from secret scarves . 🌷Price RM35.00 🌷Material cotton voile 🌷Bidang 45 🌷Mudah dibentuk, tidak panas, tidak jarang 🌷Postage RM8 SM/ RM12 SS 🌟Limited stok, first come first serve Jangan lepaskan peluang untuk memiliki bawal secantiks ini, mudah dibentuk, kualiti kain yang super duper tip top ✨uols pasti tak akan menyesal jika memiliki bawal dari kami. Ayuh bertindak sekarang, whatsap Eqin segera!! www.wasap.my/60127080911 #secretscarves  #sevretscarvesbawal  #secretscarvesagent  #secretscarveslovers  #bawallovers  #bawalcotton  #moodrepublik  #bazarpaknil  #bawal   #scarves_eqin  #bawalprinted  #bawalprintedmurah  #bawalcottonvoile  #bawalterkini  #trustedseller  #jomshopping  #sayajualtudungbawal  #sayajualsayapakai  #bidang45  #bawalsquare  #squarescarves  TQ 🌸
PROMOSI RAYA ‼️ PROMOSI RAYA ‼️ BUY 4 FREE 1 😍 
Sehelai RM25.. Material Heavy Chiffon Bidang'50 memang SENANG BENTUK dan SELESA ✨ 
Boleh pm link di bio untuk order.. #bawal #bawalmurah #bawalchiffon #bawallabuh #bawalplain #bawalexclusive #bawalcantik #bawalborong #bawalterkini #bawalbidang50
4HELAI RM100, pakat share dengan kawan-kawan kelas, officemate ke, family, bff lagi cun. 
Hampa orderlah sekali tau lebih jimat duit pokettt. 
Pakat merasa dan boleh melaram sama-sama #BawalSquircle macam sisters kita nie manis je mata memandang #puashati material torrrbaikkkkk 😍
.
Whatsapp Kakyaa 014-8030-349 untuk order. STOK LIMITED!
.
.
#bawal #bawalheavychiffon #bawalcreepe #bawalsquircle #bawalmawaddahizzati #bymi112 #agentmawaddahizzati #psmawaddahizzati #bawalmurah #bawalcantik #bawalterkini #bawalmuslimah #bawallabuh #bawal3helairm100 #bawalmalaysia #bawalchiffon #bawaltakjarang #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalcurve #bawalbulat
4HELAI RM100, pakat share dengan kawan-kawan kelas, officemate ke, family, bff lagi cun. Hampa orderlah sekali tau lebih jimat duit pokettt. Pakat merasa dan boleh melaram sama-sama #BawalSquircle  macam sisters kita nie manis je mata memandang #puashati  material torrrbaikkkkk 😍 . Whatsapp Kakyaa 014-8030-349 untuk order. STOK LIMITED! . . #bawal  #bawalheavychiffon  #bawalcreepe  #bawalsquircle  #bawalmawaddahizzati  #bymi112  #agentmawaddahizzati  #psmawaddahizzati  #bawalmurah  #bawalcantik  #bawalterkini  #bawalmuslimah  #bawallabuh  #bawal3helairm100  #bawalmalaysia  #bawalchiffon  #bawaltakjarang  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalcurve  #bawalbulat 
Guys jangan lupa tau grab #BawalSquircle sekarang tengah sales jimat duit poket 4HELAI RM100 JEEEE ❤
.
Jangan tunggu lelama, termenung nak ke tak nak ke tak... Sebab bawal squircle mi nie memang #bestseller. If you peminat Bawal wajib ada sehelai tau 😘
.
Whatsapp Kakyaa 014-8030-349 untuk order. STOK LIMITED!
.
.
#bawal #bawalheavychiffon #bawalcreepe #bawalsquircle #bawalmawaddahizzati #bymi112 #agentmawaddahizzati #psmawaddahizzati #bawalmurah #bawalcantik #bawalterkini #bawalmuslimah #bawallabuh #bawal3helairm100 #bawalmalaysia #bawalchiffon #bawaltakjarang #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalcurve #bawalbulat
Guys jangan lupa tau grab #BawalSquircle  sekarang tengah sales jimat duit poket 4HELAI RM100 JEEEE ❤ . Jangan tunggu lelama, termenung nak ke tak nak ke tak... Sebab bawal squircle mi nie memang #bestseller . If you peminat Bawal wajib ada sehelai tau 😘 . Whatsapp Kakyaa 014-8030-349 untuk order. STOK LIMITED! . . #bawal  #bawalheavychiffon  #bawalcreepe  #bawalsquircle  #bawalmawaddahizzati  #bymi112  #agentmawaddahizzati  #psmawaddahizzati  #bawalmurah  #bawalcantik  #bawalterkini  #bawalmuslimah  #bawallabuh  #bawal3helairm100  #bawalmalaysia  #bawalchiffon  #bawaltakjarang  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalcurve  #bawalbulat 
🔥🔥 NEW DESIGN 🔥🔥
🌹RM25 - Postage RM8.00
🌹Bidang 45
#bawalkekaboo
#bawalmurah 
#bawal
#kekaboolovers
#kekaboolover
#ramadhancollection2018
RM24!!RM24!!RM24!!
Telekung arafah budak
Boleh pakai sehingga umur 12tahun
Kain viacose sejuk dan tidak melekat kat badan
Boleh pilih colour pilihan hati

Berminat : 0136977615

#telekung#telekungmurah#telekungbudak#telekunhdewasa#telekungcantik#kain#bawal#instantshawl#instanttravel#bawalmurah#tudungmurah#pemborongmurah#pemborongtudungtermurah#shawlchiffon#bawalcotton#bawalturkey#sayajualhmurah
Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊
.
FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻
@membertinggi
-------------------------------------------------------------
#scent #wangsamaju #mesrasolat #mirabelle #wangi #agent #instafamous #iklanmalaysia #baglelaki #assalamualaikum #whitemusk #aromatique #fashionaddict #instastyle #ootd #ootn #outfitoftheday #fashion #whatiweartoday #fashionista #fashioninsta #fashiondaily #instafashion #wiw #madewell #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawal #sayajualbawalchiffon #sayajualbawal
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @membertinggi ------------------------------------------------------------- #scent  #wangsamaju  #mesrasolat  #mirabelle  #wangi  #agent  #instafamous  #iklanmalaysia  #baglelaki  #assalamualaikum  #whitemusk  #aromatique  #fashionaddict  #instastyle  #ootd  #ootn  #outfitoftheday  #fashion  #whatiweartoday  #fashionista  #fashioninsta  #fashiondaily  #instafashion  #wiw  #madewell  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawal  #sayajualbawalchiffon  #sayajualbawal 
😎Jo log Meri burai👑 karte hai sahi hai..... 💞 Tum log or Kuch kar bhi nhi sakte.... 😂😂@welcometosonucity
#IMRANMALIK #PERSNALITY #BAWAL #MODEL #POSERS #INFORLIKE #LIKEFORLIKE #CAPTIONS #CAP #HARDWORKOUT #GSHOCKEU #GOGALS #DC #jackpot #armanijeans
Bawal Debunga 🌸

Price. Rm 18 
Colour korang blh refers kat pic bawal chiffon voile okeh 🌸😘. .
#bawallovers #bawal #bawallover #bawalplain #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawallawa #bawalcrepe #shawl #tudung #scarf #murah
Raya sik lamak gik. To all BAWAL LOVERS, Jom shopping & singgah ke IG @marissa.scarff.co nektok!! Murah2 n berbaloi2..😍😍 gerenti puas hati! This @marissa.scarff.co belongs to @masilamaslie 💖💗💕
Cepat2 follow! Cepat2 grab okay! Follow 👉
@marissa.scarff.co @marissa.scarff.co @marissa.scarff.co @marissa.scarff.co @marissa.scarff.co @marissa.scarff.co 
#hargamampumilik #bawal #bawallovers #raya2018 #tudungbawal #sayajual #bawaltabur #ikanbawal #punboleh #bawal2018 #sikfollowsikgeng
Raya sik lamak gik. To all BAWAL LOVERS, Jom shopping & singgah ke IG @marissa.scarff.co nektok!! Murah2 n berbaloi2..😍😍 gerenti puas hati! This @marissa.scarff.co belongs to @masilamaslie 💖💗💕 Cepat2 follow! Cepat2 grab okay! Follow 👉 @marissa.scarff.co @marissa.scarff.co @marissa.scarff.co @marissa.scarff.co @marissa.scarff.co @marissa.scarff.co #hargamampumilik  #bawal  #bawallovers  #raya2018  #tudungbawal  #sayajual  #bawaltabur  #ikanbawal  #punboleh  #bawal2018  #sikfollowsikgeng 
Homemade Sambal Pecal, resepi warisan. Rasa original yang pasti sedap!!!!! Tiada bahan pengawit
.
SAMBAL PECAL MAK

BERAT: 400g

HARGA: RM15/btl tidak termasuk postage

COD: RM6 (Area Kepong, Sg Buloh, Kota Damansara & Rawang)

ORDER: www.wasap.my/60193795000
.

#dheaamaniy #dheaamaniyskitchen #sambalpecal #sambalpecalmak #sambalpecaljawa #sambalpecalsedap #resepiwarisan #menu #menusimple #menusimpletapisedap #ootd #ootdfashion #bawal #shawl #bawalmurah #shawlcantik  #butikvendor #butikvendorbangi #butikvendortelukintan #butikvendormelaka #butikvendorshahalam #butikvendordancafe
Homemade Sambal Pecal, resepi warisan. Rasa original yang pasti sedap!!!!! Tiada bahan pengawit . SAMBAL PECAL MAK BERAT: 400g HARGA: RM15/btl tidak termasuk postage COD: RM6 (Area Kepong, Sg Buloh, Kota Damansara & Rawang) ORDER: www.wasap.my/60193795000 . #dheaamaniy  #dheaamaniyskitchen  #sambalpecal  #sambalpecalmak  #sambalpecaljawa  #sambalpecalsedap  #resepiwarisan  #menu  #menusimple  #menusimpletapisedap  #ootd  #ootdfashion  #bawal  #shawl  #bawalmurah  #shawlcantik  #butikvendor  #butikvendorbangi  #butikvendortelukintan  #butikvendormelaka  #butikvendorshahalam  #butikvendordancafe 
🔥🔥 NEW DESIGN 🔥🔥
🌹RM25 - Postage RM8.00
🌹Bidang 45
#bawalkekaboo
#bawalmurah 
#bawal
#kekaboolovers
#kekaboolover
#ramadhancollection2018
Sebelum tidur nah cik dihah kasi share feedback dari customer. Cantik kan 😆.. yang best nak REPEAT lagi ok😘
.
.
Nak tengok feedback banyak lagi boleh klik hashtag di bawah ni ye 👇
#customerfeedbackvoguescarf
.
.
Ciri ciri BAWAL BAJET 2.0 BATCH 2:
.
✔ Material Chiffon Freeda. - Kualiti lgi bagus dari material heavy chiffon geogette...
✔ Bidang60. - Labuh depan dan belakang
✔ Senang bentuk
✔ Susah kedut. - Senang kata tak perlu iron Jika cuci tangan. Kalau iron pun sikit² je
✔ 99% tak jarang
✔ Sangat selesa bila dipakai
✔ Ringan melayang bila dipakai dan menampakkan ia lebih cantik, eksklusif dan ayu
✔ Bentuk riben lagi cute dan susah tanggal walaupun berulangkali cuci dengan menggunakan mesin
✔ Kelim tepi Yg kemas

#bawal #labuh #bidang60 #riben #takjarangtakpanas #murah #viral #tudung #khimar #butang #sayajual #sayajualtudungmurah #sayajualtudung #tudungonline #tudungriben #tudungribenmurah #tudungbutton #tudungbuttonlabuh
Sebelum tidur nah cik dihah kasi share feedback dari customer. Cantik kan 😆.. yang best nak REPEAT lagi ok😘 . . Nak tengok feedback banyak lagi boleh klik hashtag di bawah ni ye 👇 #customerfeedbackvoguescarf  . . Ciri ciri BAWAL BAJET 2.0 BATCH 2: . ✔ Material Chiffon Freeda. - Kualiti lgi bagus dari material heavy chiffon geogette... ✔ Bidang60. - Labuh depan dan belakang ✔ Senang bentuk ✔ Susah kedut. - Senang kata tak perlu iron Jika cuci tangan. Kalau iron pun sikit² je ✔ 99% tak jarang ✔ Sangat selesa bila dipakai ✔ Ringan melayang bila dipakai dan menampakkan ia lebih cantik, eksklusif dan ayu ✔ Bentuk riben lagi cute dan susah tanggal walaupun berulangkali cuci dengan menggunakan mesin ✔ Kelim tepi Yg kemas #bawal  #labuh  #bidang60  #riben  #takjarangtakpanas  #murah  #viral  #tudung  #khimar  #butang  #sayajual  #sayajualtudungmurah  #sayajualtudung  #tudungonline  #tudungriben  #tudungribenmurah  #tudungbutton  #tudungbuttonlabuh 
🎊 NEW COLLECTION🎊

Jangan tunggu lagi!! Whatsapp 019-2879032 skrg‼️✅
.
🔹Product: Baju Melayu ELRAH
🔹Price: RM175 (set baju melayu)
🔹Price: RM195 (set sampin)
🔹Size: XS, S, M, L, XL
🔹Cutting: Slimfit
🔹Colour: 20 choices
🔹Free: Butang baju & Handkerchief
🔹Extras: Zip tepi (baju), Seluar half getah
🔸Postage RM10 sm RM15 SS .
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #pselrah
🎊 NEW COLLECTION🎊 Jangan tunggu lagi!! Whatsapp 019-2879032 skrg‼️✅ . 🔹Product: Baju Melayu ELRAH 🔹Price: RM175 (set baju melayu) 🔹Price: RM195 (set sampin) 🔹Size: XS, S, M, L, XL 🔹Cutting: Slimfit 🔹Colour: 20 choices 🔹Free: Butang baju & Handkerchief 🔹Extras: Zip tepi (baju), Seluar half getah 🔸Postage RM10 sm RM15 SS . . . #elrah  #elrahexclusive  #justelrah  #elrahlovers  #butikmahkota  #agentelrah  #stokiselrah  #pselrah 
🎊 NEW COLLECTION🎊

Jangan tunggu lagi!! Whatsapp 019-2879032 skrg‼️✅
.
🔹Product: Baju Melayu ELRAH
🔹Price: RM175 (set baju melayu)
🔹Price: RM195 (set sampin)
🔹Size: XS, S, M, L, XL
🔹Cutting: Slimfit
🔹Colour: 20 choices
🔹Free: Butang baju & Handkerchief
🔹Extras: Zip tepi (baju), Seluar half getah
🔸Postage RM10 sm RM15 SS .
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #pselrah
🎊 NEW COLLECTION🎊 Jangan tunggu lagi!! Whatsapp 019-2879032 skrg‼️✅ . 🔹Product: Baju Melayu ELRAH 🔹Price: RM175 (set baju melayu) 🔹Price: RM195 (set sampin) 🔹Size: XS, S, M, L, XL 🔹Cutting: Slimfit 🔹Colour: 20 choices 🔹Free: Butang baju & Handkerchief 🔹Extras: Zip tepi (baju), Seluar half getah 🔸Postage RM10 sm RM15 SS . . . #elrah  #elrahexclusive  #justelrah  #elrahlovers  #butikmahkota  #agentelrah  #stokiselrah  #pselrah 
🎊 NEW COLLECTION🎊

Jangan tunggu lagi!! Whatsapp 019-2879032 skrg‼️✅
.
🔹Product: Baju Melayu ELRAH
🔹Price: RM175 (set baju melayu)
🔹Price: RM195 (set sampin)
🔹Size: XS, S, M, L, XL
🔹Cutting: Slimfit
🔹Colour: 20 choices
🔹Free: Butang baju & Handkerchief
🔹Extras: Zip tepi (baju), Seluar half getah
🔸Postage RM10 sm RM15 SS .
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #pselrah
🎊 NEW COLLECTION🎊 Jangan tunggu lagi!! Whatsapp 019-2879032 skrg‼️✅ . 🔹Product: Baju Melayu ELRAH 🔹Price: RM175 (set baju melayu) 🔹Price: RM195 (set sampin) 🔹Size: XS, S, M, L, XL 🔹Cutting: Slimfit 🔹Colour: 20 choices 🔹Free: Butang baju & Handkerchief 🔹Extras: Zip tepi (baju), Seluar half getah 🔸Postage RM10 sm RM15 SS . . . #elrah  #elrahexclusive  #justelrah  #elrahlovers  #butikmahkota  #agentelrah  #stokiselrah  #pselrah 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
Bersedia ke pemilik baru
.
Ciri ciri BAWAL BAJET 2.0 BATCH 2 dan BAWAL AN NUR:
.
✔ Material Chiffon Freeda. - Kualiti lgi bagus dari material heavy chiffon geogette...
✔ Senang bentuk
✔ Susah kedut. - Senang kata tak perlu iron Jika cuci tangan. Kalau iron pun sikit² je
✔ 99% tak jarang
✔ Sangat selesa bila dipakai
✔ Ringan melayang bila dipakai dan menampakkan ia lebih cantik, eksklusif dan ayu
✔ Bentuk butang dan riben lagi cute dan susah tanggal walaupun berulangkali cuci dengan menggunakan mesin
✔ Kelim tepi Yg kemas

untuk order klik link di BIO

#bawal #labuh #bidang60 #riben #takjarangtakpanas #murah #viral #tudung #khimar #butang #sayajual #sayajualtudungmurah #sayajualtudung #tudungonline #tudungriben #tudungribenmurah #tudungbutton #tudungbuttonlabuh
Bersedia ke pemilik baru . Ciri ciri BAWAL BAJET 2.0 BATCH 2 dan BAWAL AN NUR: . ✔ Material Chiffon Freeda. - Kualiti lgi bagus dari material heavy chiffon geogette... ✔ Senang bentuk ✔ Susah kedut. - Senang kata tak perlu iron Jika cuci tangan. Kalau iron pun sikit² je ✔ 99% tak jarang ✔ Sangat selesa bila dipakai ✔ Ringan melayang bila dipakai dan menampakkan ia lebih cantik, eksklusif dan ayu ✔ Bentuk butang dan riben lagi cute dan susah tanggal walaupun berulangkali cuci dengan menggunakan mesin ✔ Kelim tepi Yg kemas untuk order klik link di BIO #bawal  #labuh  #bidang60  #riben  #takjarangtakpanas  #murah  #viral  #tudung  #khimar  #butang  #sayajual  #sayajualtudungmurah  #sayajualtudung  #tudungonline  #tudungriben  #tudungribenmurah  #tudungbutton  #tudungbuttonlabuh 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
Jom share dengan kawan² beli tudung bawal minimum 5 helai dan berpeluang menang RM5000.

Orang kata rezeki raya, kalau menang boleh kongsi ngan kengkawan kan

Mana tahu rezeki uols dapat RM5000. Orang kata rezeki jangan ditolak, yang penting kita pakai tudung yang mudah nak bentuk, tak payah dok depan cermin lelama.

#peraduan #menangduit #duit #duitraya #raya2018 #sayajual #tudungraya #bawal #tudungbawal
Jom share dengan kawan² beli tudung bawal minimum 5 helai dan berpeluang menang RM5000. Orang kata rezeki raya, kalau menang boleh kongsi ngan kengkawan kan Mana tahu rezeki uols dapat RM5000. Orang kata rezeki jangan ditolak, yang penting kita pakai tudung yang mudah nak bentuk, tak payah dok depan cermin lelama. #peraduan  #menangduit  #duit  #duitraya  #raya2018  #sayajual  #tudungraya  #bawal  #tudungbawal 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
Jom share dengan kawan² beli tudung bawal minimum 5 helai dan berpeluang menang RM5000.

Orang kata rezeki raya, kalau menang boleh kongsi ngan kengkawan kan

Mana tahu rezeki uols dapat RM5000. Orang kata rezeki jangan ditolak, yang penting kita pakai tudung yang mudah nak bentuk, tak payah dok depan cermin lelama.

#peraduan #menangduit #duit #duitraya #raya2018 #tudungbawal #sayajualtudung #tudungraya #bawal
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
Yahoooo...LE April collection dah mendarat
Mesti yang dah oder tak sabar nak tunggu tudung uolls sampai kan😍

Ape😱😱ade lagi yang nak LE April collection
Masih belum terlambat😉

Jom DM | WA yana +60127752383
www.wasap.my/+60127752383

#oyascarves
#oyascarvesreseller
#oyascarvesmalaysia
#oyascarvesjb
#oyascarvesbp
#yana_masuri
#tudungoya #bawaloya
#tudung #tudungmurah #tudungcantik
#bawal #bawalbercorak #bawalcotton
#scarf #squrescarf
#bazarpaknil #moodrepublik
#brunei #bruneifm #brunei_ig #bruneionlineshop
#aprilcollection #byoyascarves 
#kualititerbaik #buatanmalaysia🇲🇾
#oyascarvesxcikatennazlan #tudungraya
Yahoooo...LE April collection dah mendarat Mesti yang dah oder tak sabar nak tunggu tudung uolls sampai kan😍 Ape😱😱ade lagi yang nak LE April collection Masih belum terlambat😉 Jom DM | WA yana +60127752383 www.wasap.my/+60127752383 #oyascarves  #oyascarvesreseller  #oyascarvesmalaysia  #oyascarvesjb  #oyascarvesbp  #yana_masuri  #tudungoya  #bawaloya  #tudung  #tudungmurah  #tudungcantik  #bawal  #bawalbercorak  #bawalcotton  #scarf  #squrescarf  #bazarpaknil  #moodrepublik  #brunei  #bruneifm  #brunei_ig  #bruneionlineshop  #aprilcollection  #byoyascarves  #kualititerbaik  #buatanmalaysia 🇲🇾 #oyascarvesxcikatennazlan  #tudungraya 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
Jom share dengan kawan² beli tudung bawal minimum 5 helai dan berpeluang menang RM5000.

Orang kata rezeki raya, kalau menang boleh kongsi ngan kengkawan kan

Mana tahu rezeki uols dapat RM5000. Orang kata rezeki jangan ditolak, yang penting kita pakai tudung yang mudah nak bentuk, tak payah dok depan cermin lelama.

#peraduan #menangduit #duit #duitraya #raya2018 #sayajual #tudungraya #bawal #tudungbawal
Jom share dengan kawan² beli tudung bawal minimum 5 helai dan berpeluang menang RM5000. Orang kata rezeki raya, kalau menang boleh kongsi ngan kengkawan kan Mana tahu rezeki uols dapat RM5000. Orang kata rezeki jangan ditolak, yang penting kita pakai tudung yang mudah nak bentuk, tak payah dok depan cermin lelama. #peraduan  #menangduit  #duit  #duitraya  #raya2018  #sayajual  #tudungraya  #bawal  #tudungbawal 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM
.
🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose)
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE☺️
Limited stock! No booked!
.
HOW TO ORDER?
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #kurungplain #bridesmaid  #bajukurung #kurung #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah  #fashion #shopping  #onlineshopping #cottonchantique #perfumedexandra #agensahdexandra
[NEW STOCK] - BAJU KURUNG MODEN RM65 FREEPOSTAGE SM . 🦋 DESIGN: KURUNG MODERN(cutting loose) 🦋 KAIN SELISIH HADAPAN 🦋 SIZE XS S M L XL (while stock lasts) . 🌸 Kain % English Cotton. 🌷 Kain lembut dan sejuk. 🍃 Kain senang di iron. 🌹 Warna tidak pudar. 🌻 Dijamin berkualiti. 🌲 Kain tidak mengecut. . . FIRST PAY FIRST SERVE☺️ Limited stock! No booked! . HOW TO ORDER? 1️⃣ Screenshot picture 2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio . . P/s: Colour may change due to lighting. . . #kurungmodern  #kurungpahang  #kurungplain  #bridesmaid  #bajukurung  #kurung  #englishcotton  #cotton  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bazarpaknil  #modernmurah  #cottonon  #uitm  #politeknik  #utm  #mara  #student  #tudung  #teacher  #bawal  #bawalmurah  #shawlmurah  #fashion  #shopping  #onlineshopping  #cottonchantique  #perfumedexandra  #agensahdexandra 
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK MURAH MURAH!
-
-
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
-
-
Nak order?
Nak order?
Nak order?
-
-
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
-
-
Kelebihan bawal jet black ni😍 -
💯Senang dicuci
💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine
💯Warna yang menarik
💯Senang digosok
💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je
-
-
-
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!! -
-
#bawalovers #bawal #bawalcantik #bawaldiamond #bawalmurah #bawaljetblack 
#bawalcantikmurah #oneshopcentre #RM18 #Blousemurah #Blousecantik #blouse #blousemurahcantik #belisekarang #bolehrequestwarna #kotabharu #kelantan
BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK MURAH MURAH! - - RM 18 sahaja tidak termasuk postage RM 18 sahaja tidak termasuk postage - - Nak order? Nak order? Nak order? - - WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! - - Kelebihan bawal jet black ni😍 - 💯Senang dicuci 💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine 💯Warna yang menarik 💯Senang digosok 💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je - - - Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! - - #bawalovers  #bawal  #bawalcantik  #bawaldiamond  #bawalmurah  #bawaljetblack  #bawalcantikmurah  #oneshopcentre  #RM18  #Blousemurah  #Blousecantik  #blouse  #blousemurahcantik  #belisekarang  #bolehrequestwarna  #kotabharu  #kelantan 
Customer feedback😘😘 BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK MURAH MURAH!
-
-
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
-
-
Nak order?
Nak order?
Nak order?
-
-
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
-
-
Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci
💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine
💯Warna yang menarik
💯Senang digosok
💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je
-
-
-
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!! -
-
#bawalovers #bawal #bawalcantik #bawaldiamond #bawalmurah #bawaljetblack 
#bawalcantikmurah #oneshopcentre #RM18 #Blousemurah #Blousecantik #blouse #blousemurahcantik #belisekarang #bolehrequestwarna #kotabharu #kelantan
Customer feedback😘😘 BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK MURAH MURAH! - - RM 18 sahaja tidak termasuk postage RM 18 sahaja tidak termasuk postage - - Nak order? Nak order? Nak order? - - WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! - - Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci 💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine 💯Warna yang menarik 💯Senang digosok 💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je - - - Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! - - #bawalovers  #bawal  #bawalcantik  #bawaldiamond  #bawalmurah  #bawaljetblack  #bawalcantikmurah  #oneshopcentre  #RM18  #Blousemurah  #Blousecantik  #blouse  #blousemurahcantik  #belisekarang  #bolehrequestwarna  #kotabharu  #kelantan 
Cantiknya bawal ni😘
Mai la pakat pakat order bawal ni😊😊
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK MURAH MURAH!
-
-
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
-
-
Nak order?
Nak order?
Nak order?
-
-
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
-
-
Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci
💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine
💯Warna yang menarik
💯Senang digosok
💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je
-
-
-
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!! -
-
#bawalovers #bawal #bawalcantik #bawaldiamond #bawalmurah #bawaljetblack 
#bawalcantikmurah #oneshopcentre #RM18 #Blousemurah #Blousecantik #blouse #blousemurahcantik #belisekarang #bolehrequestwarna #kotabharu #kelantan
Cantiknya bawal ni😘 Mai la pakat pakat order bawal ni😊😊 BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK MURAH MURAH! - - RM 18 sahaja tidak termasuk postage RM 18 sahaja tidak termasuk postage - - Nak order? Nak order? Nak order? - - WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! - - Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci 💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine 💯Warna yang menarik 💯Senang digosok 💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je - - - Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! - - #bawalovers  #bawal  #bawalcantik  #bawaldiamond  #bawalmurah  #bawaljetblack  #bawalcantikmurah  #oneshopcentre  #RM18  #Blousemurah  #Blousecantik  #blouse  #blousemurahcantik  #belisekarang  #bolehrequestwarna  #kotabharu  #kelantan 
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK MURAH MURAH!
-
-
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
-
-
Nak order?
Nak order?
Nak order?
-
-
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
-
-
Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci
💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine
💯Warna yang menarik
💯Senang digosok
💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je
-
-
-
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!! -
-
#bawalovers #bawal #bawalcantik #bawaldiamond #bawalmurah #bawaljetblack 
#bawalcantikmurah #oneshopcentre #RM18 #Blousemurah #Blousecantik #blouse #blousemurahcantik #belisekarang #bolehrequestwarna #kotabharu #kelantan
BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK MURAH MURAH! - - RM 18 sahaja tidak termasuk postage RM 18 sahaja tidak termasuk postage - - Nak order? Nak order? Nak order? - - WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! - - Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci 💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine 💯Warna yang menarik 💯Senang digosok 💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je - - - Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! - - #bawalovers  #bawal  #bawalcantik  #bawaldiamond  #bawalmurah  #bawaljetblack  #bawalcantikmurah  #oneshopcentre  #RM18  #Blousemurah  #Blousecantik  #blouse  #blousemurahcantik  #belisekarang  #bolehrequestwarna  #kotabharu  #kelantan 
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK MURAH MURAH!
-
-
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
-
-
Nak order?
Nak order?
Nak order?
-
-
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
-
-
Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci
💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine
💯Warna yang menarik
💯Senang digosok
💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je
-
-
-
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!! -
-
#bawalovers #bawal #bawalcantik #bawaldiamond #bawalmurah #bawaljetblack 
#bawalcantikmurah #oneshopcentre #RM18 #Blousemurah #Blousecantik #blouse #blousemurahcantik #belisekarang #bolehrequestwarna #kotabharu #kelantan
BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK MURAH MURAH! - - RM 18 sahaja tidak termasuk postage RM 18 sahaja tidak termasuk postage - - Nak order? Nak order? Nak order? - - WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! - - Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci 💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine 💯Warna yang menarik 💯Senang digosok 💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je - - - Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! - - #bawalovers  #bawal  #bawalcantik  #bawaldiamond  #bawalmurah  #bawaljetblack  #bawalcantikmurah  #oneshopcentre  #RM18  #Blousemurah  #Blousecantik  #blouse  #blousemurahcantik  #belisekarang  #bolehrequestwarna  #kotabharu  #kelantan 
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK MURAH MURAH!
-
-
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
-
-
Nak order?
Nak order?
Nak order?
-
-
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
-
-
Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci
💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine
💯Warna yang menarik
💯Senang digosok
💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je
-
-
-
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!! -
-
#bawalovers #bawal #bawalcantik #bawaldiamond #bawalmurah #bawaljetblack 
#bawalcantikmurah #oneshopcentre #RM18 #Blousemurah #Blousecantik #blouse #blousemurahcantik #belisekarang #bolehrequestwarna #kotabharu #kelantan
BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK MURAH MURAH! - - RM 18 sahaja tidak termasuk postage RM 18 sahaja tidak termasuk postage - - Nak order? Nak order? Nak order? - - WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! - - Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci 💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine 💯Warna yang menarik 💯Senang digosok 💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je - - - Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! - - #bawalovers  #bawal  #bawalcantik  #bawaldiamond  #bawalmurah  #bawaljetblack  #bawalcantikmurah  #oneshopcentre  #RM18  #Blousemurah  #Blousecantik  #blouse  #blousemurahcantik  #belisekarang  #bolehrequestwarna  #kotabharu  #kelantan 
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK!
BAWAL JET BLACK MURAH MURAH!
-
-
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
RM 18 sahaja tidak termasuk postage
-
-
Nak order?
Nak order?
Nak order?
-
-
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!!
-
-
Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci
💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine
💯Warna yang menarik
💯Senang digosok
💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je
-
-
-
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!!
Cepat grab sekarang!!! -
-
#bawalovers #bawal #bawalcantik #bawaldiamond #bawalmurah #bawaljetblack 
#bawalcantikmurah #oneshopcentre #RM18 #Blousemurah #Blousecantik #blouse #blousemurahcantik #belisekarang #bolehrequestwarna #kotabharu #kelantan
BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK! BAWAL JET BLACK MURAH MURAH! - - RM 18 sahaja tidak termasuk postage RM 18 sahaja tidak termasuk postage - - Nak order? Nak order? Nak order? - - WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! WHATSAPP NO 01119992294 sekarang!! - - Kelebihan bawal jet black ni😍 💯Senang dicuci 💯Diamond tak rosak kalau dibasuh dengan washing machine 💯Warna yang menarik 💯Senang digosok 💯Ada banyak warna & boleh request warna apa apa je - - - Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! Cepat grab sekarang!!! - - #bawalovers  #bawal  #bawalcantik  #bawaldiamond  #bawalmurah  #bawaljetblack  #bawalcantikmurah  #oneshopcentre  #RM18  #Blousemurah  #Blousecantik  #blouse  #blousemurahcantik  #belisekarang  #bolehrequestwarna  #kotabharu  #kelantan