an online Instagram web viewer

#batchtransformers medias

Photos

Selamat Pengantin baru Anna & Epul πŸ’• semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat πŸ‘΅πŸΌπŸ§“πŸ½πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦β€οΈπŸŽ‰πŸŽŠ #memorycreated #2018memories #comebackisreal #screenfamily #batchtransformers #weddingdays #happysaturday #classmates❀ #keepintouch #loveforever #januarydiaries #ae
" Missing your best friends is seeing the empty seat beside you and knowing that your day is not the same without them in it ". 😭 Miss you guys ❀️🌸✨ #screenfamily #thoughtfeelingconnection #missingyou #missallthefun #bigfamily #partofheart #mayallaheaseeverything #staykeepintouch #transfilm #batchtransformers
Alhamdulillah syukur ya Rabb. Dari semester 1 - semester 5, macam-macam dugaan yang aku tempuh. And finally I'm graduating soon! πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“ πŸŽ“

Terima kasih untuk semua kawan-kawan yang pernah tolong Hanan dari segi semua hal sama ada hal pelajaran atau hal peribadi.

Alhamdulillah, Hanan dapat buktikan dkt Umi Abah yang Hanan boleh graduate dalam bidang Teater ni walaupun first time apply semua macam ragu-ragu & tak sokong 100%. Di atas pentas itulah Hanan perform final exam Diploma Art Showcase (DASH) & di atas pentas yang sama juga Hanan akan naik untuk ambil scroll! Im so happy! πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“πŸ˜‚πŸ˜­ Syukur ya Rabbal'Alamin, tahniah kepada semua! Hanan rasa macam nak repeat lah, repeat semua kenangan waktu belajar sama-sama πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“πŸ‘¨πŸ»β€πŸŽ“
#TeaterKerikil #batchtransformers #transformasianakseni
Alhamdulillah syukur ya Rabb. Dari semester 1 - semester 5, macam-macam dugaan yang aku tempuh. And finally I'm graduating soon! πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“ πŸŽ“ Terima kasih untuk semua kawan-kawan yang pernah tolong Hanan dari segi semua hal sama ada hal pelajaran atau hal peribadi. Alhamdulillah, Hanan dapat buktikan dkt Umi Abah yang Hanan boleh graduate dalam bidang Teater ni walaupun first time apply semua macam ragu-ragu & tak sokong 100%. Di atas pentas itulah Hanan perform final exam Diploma Art Showcase (DASH) & di atas pentas yang sama juga Hanan akan naik untuk ambil scroll! Im so happy! πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“πŸ˜‚πŸ˜­ Syukur ya Rabbal'Alamin, tahniah kepada semua! Hanan rasa macam nak repeat lah, repeat semua kenangan waktu belajar sama-sama πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“πŸ‘¨πŸ»β€πŸŽ“ #TeaterKerikil  #batchtransformers  #transformasianakseni 
Terima kasih atas pemberian ini. Terima kasih kepada semua yg membantu sepanjang 5 sem di FiTA. Tanpa korang takde laaa anugerah ni. Terima kasih

#filem #batchtransformers #screen
Terima kasih atas pemberian ini. Terima kasih kepada semua yg membantu sepanjang 5 sem di FiTA. Tanpa korang takde laaa anugerah ni. Terima kasih #filem  #batchtransformers  #screen 
Its look a simple cheer but ade seribu perasaan yang tersirat perasaan takut , gementar , suka dan sedih..tapi semua tu ditutupi dengan satu suara yang dilaungkan dengan penuh semangat..thank you for share this beautiful moment friends...miss this moment
#batchtransformers #mcp2017 #transfilm
Its look a simple cheer but ade seribu perasaan yang tersirat perasaan takut , gementar , suka dan sedih..tapi semua tu ditutupi dengan satu suara yang dilaungkan dengan penuh semangat..thank you for share this beautiful moment friends...miss this moment #batchtransformers  #mcp2017  #transfilm 
Sebelum masuk belajar dulu mama aku cakap hidup dekat universiti kita akan tempuh pelbagai dugaan. YES mmg aku tempuh mcm2 dugaan tapi dugaan tu aku dapat tempuh dgn bantuan kawan2 yang sentiasa bagi sokongan walaupun bukan dengan wang ringgit sokongan itu diberikan tapi mereka membantu dengan  memberi semangat pada aku.

2 tahun setengah kita berkawan , dalam tempoh tu tipu la klau takde gaduh , maki or buat salah  Aku minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki . Ada orang kata dulu yang kita ni mcm berpecah la ape la. Tapi kita buat bodoh je dengan ape org kate kita buktikan yang kata org tu salah dengan cara kita sendiri mcm mana kita bersatu bagi menjayakan sesuatu event yang dimulakan pada malam experimental dan yang paling besar MCP untuk teater kerikil ni. Gonna miss uollss 
#batchtransformers #transfilm #mcp
Sebelum masuk belajar dulu mama aku cakap hidup dekat universiti kita akan tempuh pelbagai dugaan. YES mmg aku tempuh mcm2 dugaan tapi dugaan tu aku dapat tempuh dgn bantuan kawan2 yang sentiasa bagi sokongan walaupun bukan dengan wang ringgit sokongan itu diberikan tapi mereka membantu dengan memberi semangat pada aku. 2 tahun setengah kita berkawan , dalam tempoh tu tipu la klau takde gaduh , maki or buat salah Aku minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki . Ada orang kata dulu yang kita ni mcm berpecah la ape la. Tapi kita buat bodoh je dengan ape org kate kita buktikan yang kata org tu salah dengan cara kita sendiri mcm mana kita bersatu bagi menjayakan sesuatu event yang dimulakan pada malam experimental dan yang paling besar MCP untuk teater kerikil ni. Gonna miss uollss #batchtransformers  #transfilm  #mcp 
Dari setiap pelusuk negeri sepucuk surat tawaran telah menemukan kita semua . Ada yang datang sebab minat ade yang datang sebab desakan keluarga . Dapat je masuk terus bebal dengan penatnya MDS dari awal pagi sampai ke lewat malam busuk2 pakai baju yang sama sehari suntuk . Ingat dh habis seksa penat MDS rupanya ade pulak MiDAS 7 . Mencarut2 lah kata xhabis diseksa kami junior ni .rupa2nya midas tu jambatan kami utk baik dgn senior...rupanya budaya disini ibarat keluarga sebab senior dan junior saling memerlukan satu sama lain . Tak habis lepas tu bebal lagi dengan program jpk lah ape la sabar je lah...zaman kita kena kemahiran insaniah lg ye kawan2 . Memori itu manis . Jangan sesekali kita kikis keluar dari ingatan ye kwn2 . Dari bdak laki kna present pakai bju kurung . Dari doa kt cik kamal dari bawah tmpt parking . Dari jadi ensamble pastu xjadi on stage . Dari kena mrh sbb pi fotoshot . Dari aida kena tggl sensorang kunci dlm blk en kamal sbb tertidur . Dari seksanya kelas kna punctual dgn shangeetha . Dari kena blajar tengah panaih dkt blackbox . Dari kita down kata xde showcase . Dari kita bertikam lidah sesama adik beradik . Dari semalu . Dari kemboja senja . Dari produksi sanggar seni . Kita unite buat mek mulung . Dari ponteng kelas buat flashmob so terciptalah escape crew . Dari berlatih tarian kontem kat tgh padang datran shah alam smpai pkul 6 pagi . Dari org asing sampai kita macam adik bradik kelas pagi kita kejut sama sendiri . Dari kita xtau tujuan cerita showcase kita . Dari kita dh nk giveup dgn showcase sampailah saat kita sedar kerikil adalah cerita kita . Sampaikan air mata kita mudah jatuh bila kita dalam kerikil . Dari ibu bapa kita lepaskan kita sampai kita berjumpa macam keluarga kedua....dan akhirnya kita akan berpisah semula....love all of u so much... keep strong...mommy love u kiddos muahxxxx 😘😘😘
Dari setiap pelusuk negeri sepucuk surat tawaran telah menemukan kita semua . Ada yang datang sebab minat ade yang datang sebab desakan keluarga . Dapat je masuk terus bebal dengan penatnya MDS dari awal pagi sampai ke lewat malam busuk2 pakai baju yang sama sehari suntuk . Ingat dh habis seksa penat MDS rupanya ade pulak MiDAS 7 . Mencarut2 lah kata xhabis diseksa kami junior ni .rupa2nya midas tu jambatan kami utk baik dgn senior...rupanya budaya disini ibarat keluarga sebab senior dan junior saling memerlukan satu sama lain . Tak habis lepas tu bebal lagi dengan program jpk lah ape la sabar je lah...zaman kita kena kemahiran insaniah lg ye kawan2 . Memori itu manis . Jangan sesekali kita kikis keluar dari ingatan ye kwn2 . Dari bdak laki kna present pakai bju kurung . Dari doa kt cik kamal dari bawah tmpt parking . Dari jadi ensamble pastu xjadi on stage . Dari kena mrh sbb pi fotoshot . Dari aida kena tggl sensorang kunci dlm blk en kamal sbb tertidur . Dari seksanya kelas kna punctual dgn shangeetha . Dari kena blajar tengah panaih dkt blackbox . Dari kita down kata xde showcase . Dari kita bertikam lidah sesama adik beradik . Dari semalu . Dari kemboja senja . Dari produksi sanggar seni . Kita unite buat mek mulung . Dari ponteng kelas buat flashmob so terciptalah escape crew . Dari berlatih tarian kontem kat tgh padang datran shah alam smpai pkul 6 pagi . Dari org asing sampai kita macam adik bradik kelas pagi kita kejut sama sendiri . Dari kita xtau tujuan cerita showcase kita . Dari kita dh nk giveup dgn showcase sampailah saat kita sedar kerikil adalah cerita kita . Sampaikan air mata kita mudah jatuh bila kita dalam kerikil . Dari ibu bapa kita lepaskan kita sampai kita berjumpa macam keluarga kedua....dan akhirnya kita akan berpisah semula....love all of u so much... keep strong...mommy love u kiddos muahxxxx 😘😘😘
After we through all the obstacles , akhir Kerikil melabuhkan tirai dengan jayanya , terima kasih kepada director a.k.a mama kami @norzizizulkifli dan choreographer a.k.a abang kami @kerolmohtar kerana percayakan kami dan mengajar kami ilmu seni , will miss you all , #love #teaterkerikil #teaterk #DASH #diplomaartshowcase2017 #batchtransformers #sanggarseni #uitm #fita
Alhamdulillah , selesai sudah pementasan @teaterkerikil tahniah team Kerikil , thanks sebab membantu actor dengan all good management from you guys and the technical team , we are awesome , nanti abg upload gambar show :) #teaterkerikil #teaterk #diplomaartshowcase2017 #DASH #batchtransformers #sanggarseni #uitm #fita
Done Teater Kerikil With abam ramai peminat πŸ˜‚ Congrats #batchtransformers 
#vsco #vscocam #igers #igersmy #my_genggua #dash2017
TAHNIAH TEAM KERIKIL SHOW KEDUA HARI KEDUA!! Terima kasih to my sister mak jijan dengan my bro in law angah calit dengan my cute nephew si kocey sebab datang support uncle boy :D heee #teaterkerikil #fita #uitm #batchtransformers #tas1 #sanggarseni @makjijan
Done Second Day Show Matinees!! MALAM NI ADQ LAGI , DAN MALAM ESOK!! #teaterk #teaterkerikil #fita #uitm #batchtransformers #tas1 #sanggarseni
Masing masing tengah tunggu queue nak on stage. Menyempat juga. SM pun sama menyempat #teaterkerikil #batchtransformers #farafauzana
Last call...jangan lupa book ur date between 17 - 19 Mac 2017 to watch kerikil a devised play that will elaborates more about the campus life experienced by each students to achieved succeed....see you there...lots of love 😘😘😘 - berkawan biar beribu berkasih biar satu , ribuan ikatan sahabat , biar renggang timbul rindu... #teaterkerikil #kerikil #dash #diplomaartsshowcase #batchtransformers
Last call...jangan lupa book ur date between 17 - 19 Mac 2017 to watch kerikil a devised play that will elaborates more about the campus life experienced by each students to achieved succeed....see you there...lots of love 😘😘😘 - berkawan biar beribu berkasih biar satu , ribuan ikatan sahabat , biar renggang timbul rindu... #teaterkerikil  #kerikil  #dash  #diplomaartsshowcase  #batchtransformers 
Last call...jangan lupa book ur date between 17 - 19 Mac 2017 to watch kerikil a devised play that will elaborates more about the campus life experienced by each students to achieved succeed....see you there...lots of love 😘😘😘 - berkawan biar beribu berkasih biar satu , ribuan ikatan sahabat , biar renggang timbul rindu... #teaterkerikil #kerikil #dash #diplomaartsshowcase #batchtransformers
Last call...jangan lupa book ur date between 17 - 19 Mac 2017 to watch kerikil a devised play that will elaborates more about the campus life experienced by each students to achieved succeed....see you there...lots of love 😘😘😘 - berkawan biar beribu berkasih biar satu , ribuan ikatan sahabat , biar renggang timbul rindu... #teaterkerikil  #kerikil  #dash  #diplomaartsshowcase  #batchtransformers 
Nak tengok Mim dan kawan-kawan berceloteh untuk mengharungi dugaan dan rintangan semasa berada di Universiti ?! Jom datang menyaksikan pementasan Teater Kerikil pada 17,18,19 March 2017 di Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam arahan sepenuhnya oleh @norzizizulkifli dan koreografer terhebat di Malaysia @kerolmohtar . Jumpa anda disana ! ✨✨✨ #DiplomaShowcase17
#uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmshahalam #shahalam #kualalumpur #malaysia #teaterk #teaterkerikil#university #astro #media#melody #art #showcase#batchtransformers
Nak tengok Mim dan kawan-kawan berceloteh untuk mengharungi dugaan dan rintangan semasa berada di Universiti ?! Jom datang menyaksikan pementasan Teater Kerikil pada 17,18,19 March 2017 di Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam arahan sepenuhnya oleh @norzizizulkifli dan koreografer terhebat di Malaysia @kerolmohtar . Jumpa anda disana ! ✨✨✨ #DiplomaShowcase17  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #shahalam  #kualalumpur  #malaysia  #teaterk  #teaterkerikil #university  #astro  #media #melody  #art  #showcase #batchtransformers 
Congrats untuk promosi Teater Kerikil di MHI Tv3 pagi tadi, good luck untuk show jumaat,sabtu dan ahad ni. @w.afiyahazli πŸ’•buat yang terbaik sayang 😘 @teaterkerikil

Nak tahu lebih lanjut kita follow ig @teaterkerikil

#FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari #SaifulWazien
#pengurusanindustrikreatif #creativeindustrymanagement #fitauitm #puncakperdana #eventmanagement #pengurusanseni  #teater  #eBatchViral #batchtransformers #batchspirito #batchpetir #teaterkerikil
Congrats untuk promosi Teater Kerikil di MHI Tv3 pagi tadi, good luck untuk show jumaat,sabtu dan ahad ni. @w.afiyahazli πŸ’•buat yang terbaik sayang 😘 @teaterkerikil Nak tahu lebih lanjut kita follow ig @teaterkerikil #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari  #SaifulWazien  #pengurusanindustrikreatif  #creativeindustrymanagement  #fitauitm  #puncakperdana  #eventmanagement  #pengurusanseni  #teater  #eBatchViral  #batchtransformers  #batchspirito  #batchpetir  #teaterkerikil 
Hey guys ! Jangan lupa Jumaat, Sabtu dan Ahad ni. Kita tengok teater jom ! Lama tak layan teater semenjak habis belajar ni πŸ˜‚ Jumpa nanti di UiTM Shah Alam di DATC.

Ada penampilan khas 😍

Nak tahu lebih lanjut kita follow ig @teaterkerikil

#FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari #SaifulWazien
#pengurusanindustrikreatif #creativeindustrymanagement #fitauitm #puncakperdana #eventmanagement #pengurusanseni  #teater  #eBatchViral #batchtransformers #batchspirito #batchpetir #teaterkerikil
Hey guys ! Jangan lupa Jumaat, Sabtu dan Ahad ni. Kita tengok teater jom ! Lama tak layan teater semenjak habis belajar ni πŸ˜‚ Jumpa nanti di UiTM Shah Alam di DATC. Ada penampilan khas 😍 Nak tahu lebih lanjut kita follow ig @teaterkerikil #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari  #SaifulWazien  #pengurusanindustrikreatif  #creativeindustrymanagement  #fitauitm  #puncakperdana  #eventmanagement  #pengurusanseni  #teater  #eBatchViral  #batchtransformers  #batchspirito  #batchpetir  #teaterkerikil 
*bila kau tengah nyanyi then ternampak buah hati, apa lagi ? feeling2lah πŸ’•* .
Cukup Sekali by @oja_tunable @tunable_record_sdn_bhd terima kasih kepada producer yg memberi keizinan untuk saya menyanyikan salah satu lagu daripada album mereka. Harap dapat memberi sokongan penuh dan memperkenalkan Oja & Tunable pada warga FiTA UiTM. Dengarkan 🎀🎼🎹 .
#FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari #SaifulWazien
#pengurusanindustrikreatif #creativeindustrymanagement #fitauitm #puncakperdana #eventmanagement #pengurusanseni  #teater  #usahawanseni #BatchViral #batchtransformers #batchspirito #batchpetir #ojaandtunableband #tunablerecordsdnbhd . credit : @rararaihan_
*bila kau tengah nyanyi then ternampak buah hati, apa lagi ? feeling2lah πŸ’•* . Cukup Sekali by @oja_tunable @tunable_record_sdn_bhd terima kasih kepada producer yg memberi keizinan untuk saya menyanyikan salah satu lagu daripada album mereka. Harap dapat memberi sokongan penuh dan memperkenalkan Oja & Tunable pada warga FiTA UiTM. Dengarkan 🎀🎼🎹 . #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari  #SaifulWazien  #pengurusanindustrikreatif  #creativeindustrymanagement  #fitauitm  #puncakperdana  #eventmanagement  #pengurusanseni  #teater  #usahawanseni  #BatchViral  #batchtransformers  #batchspirito  #batchpetir  #ojaandtunableband  #tunablerecordsdnbhd  . credit : @rararaihan_
Cukup Sekali by @oja_tunable @tunable_record_sdn_bhd terima kasih kepada producer yg memberi keizinan untuk saya menyanyikan salah satu lagu daripada album mereka. Harap dapat memberi sokongan penuh dan memperkenalkan Oja & Tunable pada warga FiTA UiTM. Dengarkan 🎀🎼🎹 .
#FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari #SaifulWazien
#pengurusanindustrikreatif #creativeindustrymanagement #fitauitm #puncakperdana #eventmanagement #pengurusanseni  #teater  #usahawanseni #BatchViral #batchtransformers #batchspirito #batchpetir #ojaandtunableband #tunablerecordsdnbhd . credit : @hazmifarizal
Cukup Sekali by @oja_tunable @tunable_record_sdn_bhd terima kasih kepada producer yg memberi keizinan untuk saya menyanyikan salah satu lagu daripada album mereka. Harap dapat memberi sokongan penuh dan memperkenalkan Oja & Tunable pada warga FiTA UiTM. Dengarkan 🎀🎼🎹 . #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari  #SaifulWazien  #pengurusanindustrikreatif  #creativeindustrymanagement  #fitauitm  #puncakperdana  #eventmanagement  #pengurusanseni  #teater  #usahawanseni  #BatchViral  #batchtransformers  #batchspirito  #batchpetir  #ojaandtunableband  #tunablerecordsdnbhd  . credit : @hazmifarizal
Cukup Sekali by @oja_tunable @tunable_record_sdn_bhd terima kasih kepada producer yg memberi keizinan untuk saya menyanyikan salah satu lagu daripada album mereka. Harap dapat memberi sokongan penuh dan memperkenalkan Oja & Tunable pada warga FiTA UiTM. Dengarkan 🎀🎼🎹 .
#FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari #SaifulWazien
#pengurusanindustrikreatif #creativeindustrymanagement #fitauitm #puncakperdana #eventmanagement #pengurusanseni  #teater  #usahawanseni #BatchViral #batchtransformers #batchspirito #batchpetir #ojaandtunableband #tunablerecordsdnbhd . credit : @rararaihan_
Cukup Sekali by @oja_tunable @tunable_record_sdn_bhd terima kasih kepada producer yg memberi keizinan untuk saya menyanyikan salah satu lagu daripada album mereka. Harap dapat memberi sokongan penuh dan memperkenalkan Oja & Tunable pada warga FiTA UiTM. Dengarkan 🎀🎼🎹 . #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari  #SaifulWazien  #pengurusanindustrikreatif  #creativeindustrymanagement  #fitauitm  #puncakperdana  #eventmanagement  #pengurusanseni  #teater  #usahawanseni  #BatchViral  #batchtransformers  #batchspirito  #batchpetir  #ojaandtunableband  #tunablerecordsdnbhd  . credit : @rararaihan_
Juara FiTA GOT TALENT 1, and congrats kepada semua pemenang FiTA GOT TALENT 2 πŸ‘πŸΌ thanks @viral_manager yang sudi menjemput and beri peluang untuk terus berkarya. Semoga dipermudahkan untuk projek yang akan datang. Korang memang gempak and sporting habis. Thanks again guys ! #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari #SaifulWazien
#pengurusanindustrikreatif #creativeindustrymanagement #fitauitm #puncakperdana #eventmanagement #pengurusanseni  #teater  #usahawanseni #BatchViral #batchtransformers #batchspirito #batchpetir . credit : @imran_mtb_rider
Juara FiTA GOT TALENT 1, and congrats kepada semua pemenang FiTA GOT TALENT 2 πŸ‘πŸΌ thanks @viral_manager yang sudi menjemput and beri peluang untuk terus berkarya. Semoga dipermudahkan untuk projek yang akan datang. Korang memang gempak and sporting habis. Thanks again guys ! #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #PewarisSeniPentas  #BatchFerrari  #SaifulWazien  #pengurusanindustrikreatif  #creativeindustrymanagement  #fitauitm  #puncakperdana  #eventmanagement  #pengurusanseni  #teater  #usahawanseni  #BatchViral  #batchtransformers  #batchspirito  #batchpetir  . credit : @imran_mtb_rider
''Yang menentukan , atau yang menjamin masa depan semua tu kerja tuhan'' nak tahu lebih lagi ? Jangan lupa saksikan Teater Kerikil , sebuah Deviced Play #teaterk #teaterkerikil #batchtransformers #sanggarseni #fita  #uitm @teaterkerikil @batchtransformers
Congrats Puan @norzizizulkifli atas pementasan teater Throne of Thorns dan good luck pada pengarahan teater seterusnya @teaterkerikil iaitu pada 17 hingga 19 Mac akan datang. Jom jangan lepaskan peluang menonton ! #ThroneOfThorns  #TeaterKerikil #legasianakseni #pewarissenipentas #batchferrari #batchtransformers #batchpetir #batchviral #batchspirito  #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #saifulwazien
Syukur Alhamdulillah, terima kasih kerana memberi Wazien ruang dan peluang untuk menari dan libatkan diri dengan kawan2 di FiTA dalam Tingkah Tari Zapin 2 ini.
.
#legasianakseni #pewarissenipentas #batchferrari #batchtransformers #batchpetir #batchviral #batchspirito  #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #TingkahTariZapin #TingkahTariZapin2 #saifulwazien
Tak pernah takda untuk datang support kami. Thanks mama abah πŸ’• daripada masa belajar sampai dah habis belajar and masih libatkan diri dengan student2 FiTA mama abah masih datang untuk support Wajien. Tak pernah tak ada. Terima kasih and love both of u πŸ’• haaaa tak pernah tengok Yaya menari kan ? amacam ? ada macam mama dulu dulu tak abah? hahaha steady πŸ‘» 
#legasianakseni #pewarissenipentas #batchferrari #batchtransformers #batchpetir #batchviral #batchspirito  #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #TingkahTariZapin #TingkahTariZapin2
Tak pernah takda untuk datang support kami. Thanks mama abah πŸ’• daripada masa belajar sampai dah habis belajar and masih libatkan diri dengan student2 FiTA mama abah masih datang untuk support Wajien. Tak pernah tak ada. Terima kasih and love both of u πŸ’• haaaa tak pernah tengok Yaya menari kan ? amacam ? ada macam mama dulu dulu tak abah? hahaha steady πŸ‘» #legasianakseni  #pewarissenipentas  #batchferrari  #batchtransformers  #batchpetir  #batchviral  #batchspirito  #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #TingkahTariZapin  #TingkahTariZapin2 
lepas habis belajar masing masing buat hal masing2, kalau ada show macam ni tak semua boleh turun tapi syukur alhamdulillah dapat jumpa berapa kerat ni pon dah cukup lepas rindu πŸ’• masing2 dah ada kerjaya dan berjaya dah. Good Luck Guys ! Take care, love u and miss u always guys #PewarisSeniPentas .
thanks datang tengok show, dulu kita first batch buat Tingkah Tari Zapin sekarang dah jadi tradisi. Alhamdulillah, bermula dari kita. .
#legasianakseni #pewarissenipentas #batchferrari #batchtransformers #batchpetir #batchviral #batchspirito  #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #TingkahTariZapin #TingkahTariZapin2
lepas habis belajar masing masing buat hal masing2, kalau ada show macam ni tak semua boleh turun tapi syukur alhamdulillah dapat jumpa berapa kerat ni pon dah cukup lepas rindu πŸ’• masing2 dah ada kerjaya dan berjaya dah. Good Luck Guys ! Take care, love u and miss u always guys #PewarisSeniPentas  . thanks datang tengok show, dulu kita first batch buat Tingkah Tari Zapin sekarang dah jadi tradisi. Alhamdulillah, bermula dari kita. . #legasianakseni  #pewarissenipentas  #batchferrari  #batchtransformers  #batchpetir  #batchviral  #batchspirito  #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #TingkahTariZapin  #TingkahTariZapin2 
Malam pertama show mereka dah selesai, sangat meriah dan menarik 😍 Congrats abang congrats semua !!! Good Luck untuk lagi 2 hari show. .

OMG!! DEMAM ZAPIN DI FAKULTI FITA KEMBALI LAGI!! Ni details!!!!!
Maii lahhh!!!
Support okay!! Muahh love you all's!!
Hamboii show luaq boleh bayaq tiket beratus ni show zapin yg gempak one for all ni takkan lah tak mau mai!!
Maii nooo ❀❀❀❀❀ Assalamualaikum, kami dari produksi Legasi Anak Seni - TEATER Semester 4  UiTM Puncak Perdana, Fakulti Filem Teater dan Animasi menjemput anda semua untuk menyaksikan Tingkah Tari Zapin II yang bakal dipersembahkan di: 
Tempat: Dewan Seminar FiTA 1 (Pancha Delima)
Tarikh: 20, 21 dan 22 Januari 2017
Masa: 8.30 malam. 
Jangan ketinggalan ya, HANYA RM5 (PELAJAR) dan RM6 (DEWASA). Mari kita enjoy! 
Hubungi: 
Fasihah Afiqah - 012 753 4284
Iqa Zaimee - 011 1237 3646

Dan follow Instagram @legasianakseni #legasianakseni #pewarissenipentas #batchferrari #batchtransformers #batchpetir #batchviral #batchspirito  #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #TingkahTariZapin #TingkahTariZapin2
Malam pertama show mereka dah selesai, sangat meriah dan menarik 😍 Congrats abang congrats semua !!! Good Luck untuk lagi 2 hari show. . OMG!! DEMAM ZAPIN DI FAKULTI FITA KEMBALI LAGI!! Ni details!!!!! Maii lahhh!!! Support okay!! Muahh love you all's!! Hamboii show luaq boleh bayaq tiket beratus ni show zapin yg gempak one for all ni takkan lah tak mau mai!! Maii nooo ❀❀❀❀❀ Assalamualaikum, kami dari produksi Legasi Anak Seni - TEATER Semester 4 UiTM Puncak Perdana, Fakulti Filem Teater dan Animasi menjemput anda semua untuk menyaksikan Tingkah Tari Zapin II yang bakal dipersembahkan di: Tempat: Dewan Seminar FiTA 1 (Pancha Delima) Tarikh: 20, 21 dan 22 Januari 2017 Masa: 8.30 malam. Jangan ketinggalan ya, HANYA RM5 (PELAJAR) dan RM6 (DEWASA). Mari kita enjoy! Hubungi: Fasihah Afiqah - 012 753 4284 Iqa Zaimee - 011 1237 3646 Dan follow Instagram @legasianakseni #legasianakseni  #pewarissenipentas  #batchferrari  #batchtransformers  #batchpetir  #batchviral  #batchspirito  #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #TingkahTariZapin  #TingkahTariZapin2 
Riuh kecoh majlis kenduri tadi. Macam2 ada. Haih besok datang lagi nak jumpa kekawan #PewarisSeniPentas jauh dekat semua datang. Hee tak sabar 😍 Jomlah lepak layan Zapin besok di UiTM Puncak Perdana.Jumpa kat sana geng .
#legasianakseni #pewarissenipentas #batchferrari #batchtransformers #batchpetir #batchviral #batchspirito  #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #TingkahTariZapin #TingkahTariZapin2
Malam pertama show mereka dah selesai, sangat meriah dan menarik 😍 Congrats abang congrats semua !!! Good Luck untuk lagi 2 hari show. .

OMG!! DEMAM ZAPIN DI FAKULTI FITA KEMBALI LAGI!! Ni details!!!!!
Maii lahhh!!!
Support okay!! Muahh love you all's!!
Hamboii show luaq boleh bayaq tiket beratus ni show zapin yg gempak one for all ni takkan lah tak mau mai!!
Maii nooo ❀❀❀❀❀ Assalamualaikum, kami dari produksi Legasi Anak Seni - TEATER Semester 4  UiTM Puncak Perdana, Fakulti Filem Teater dan Animasi menjemput anda semua untuk menyaksikan Tingkah Tari Zapin II yang bakal dipersembahkan di: 
Tempat: Dewan Seminar FiTA 1 (Pancha Delima)
Tarikh: 20, 21 dan 22 Januari 2017
Masa: 8.30 malam. 
Jangan ketinggalan ya, HANYA RM5 (PELAJAR) dan RM6 (DEWASA). Mari kita enjoy! 
Hubungi: 
Fasihah Afiqah - 012 753 4284
Iqa Zaimee - 011 1237 3646

Dan follow Instagram @legasianakseni #legasianakseni #pewarissenipentas #batchferrari #batchtransformers #batchpetir #batchviral #batchspirito  #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #TingkahTariZapin #TingkahTariZapin2
Malam pertama show mereka dah selesai, sangat meriah dan menarik 😍 Congrats abang congrats semua !!! Good Luck untuk lagi 2 hari show. . OMG!! DEMAM ZAPIN DI FAKULTI FITA KEMBALI LAGI!! Ni details!!!!! Maii lahhh!!! Support okay!! Muahh love you all's!! Hamboii show luaq boleh bayaq tiket beratus ni show zapin yg gempak one for all ni takkan lah tak mau mai!! Maii nooo ❀❀❀❀❀ Assalamualaikum, kami dari produksi Legasi Anak Seni - TEATER Semester 4 UiTM Puncak Perdana, Fakulti Filem Teater dan Animasi menjemput anda semua untuk menyaksikan Tingkah Tari Zapin II yang bakal dipersembahkan di: Tempat: Dewan Seminar FiTA 1 (Pancha Delima) Tarikh: 20, 21 dan 22 Januari 2017 Masa: 8.30 malam. Jangan ketinggalan ya, HANYA RM5 (PELAJAR) dan RM6 (DEWASA). Mari kita enjoy! Hubungi: Fasihah Afiqah - 012 753 4284 Iqa Zaimee - 011 1237 3646 Dan follow Instagram @legasianakseni #legasianakseni  #pewarissenipentas  #batchferrari  #batchtransformers  #batchpetir  #batchviral  #batchspirito  #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #TingkahTariZapin  #TingkahTariZapin2 
jom kita tengok hujung minggu ni, tak sabar nak tengok mereka bermain zapin. . DEMAM ZAPIN DI FAKULTI FITA KEMBALI LAGI!! Ni details!!!!!
Maii lahhh!!!
Support okay!! Muahh love you all's!!
Hamboii show luaq boleh bayaq tiket beratus ni show zapin yg gempak one for all ni takkan lah tak mau mai!!
Maii nooo ❀❀❀❀❀ Assalamualaikum, kami dari produksi Legasi Anak Seni - TEATER Semester 4  UiTM Puncak Perdana, Fakulti Filem Teater dan Animasi menjemput anda semua untuk menyaksikan Tingkah Tari Zapin II yang bakal dipersembahkan di: 
Tempat: Dewan Seminar FiTA 1 (Pancha Delima)
Tarikh: 20, 21 dan 22 Januari 2017
Masa: 8.30 malam. 
Jangan ketinggalan ya, HANYA RM5 (PELAJAR) dan RM6 (DEWASA). Mari kita enjoy! 
Hubungi: 
Fasihah Afiqah - 012 753 4284
Iqa Zaimee - 011 1237 3646

Dan follow Instagram @legasianakseni #legasianakseni #pewarissenipentas #batchferrari #batchtransformers #batchpetir #batchviral #batchspirito  #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM
jom kita tengok hujung minggu ni, tak sabar nak tengok mereka bermain zapin. . DEMAM ZAPIN DI FAKULTI FITA KEMBALI LAGI!! Ni details!!!!! Maii lahhh!!! Support okay!! Muahh love you all's!! Hamboii show luaq boleh bayaq tiket beratus ni show zapin yg gempak one for all ni takkan lah tak mau mai!! Maii nooo ❀❀❀❀❀ Assalamualaikum, kami dari produksi Legasi Anak Seni - TEATER Semester 4 UiTM Puncak Perdana, Fakulti Filem Teater dan Animasi menjemput anda semua untuk menyaksikan Tingkah Tari Zapin II yang bakal dipersembahkan di: Tempat: Dewan Seminar FiTA 1 (Pancha Delima) Tarikh: 20, 21 dan 22 Januari 2017 Masa: 8.30 malam. Jangan ketinggalan ya, HANYA RM5 (PELAJAR) dan RM6 (DEWASA). Mari kita enjoy! Hubungi: Fasihah Afiqah - 012 753 4284 Iqa Zaimee - 011 1237 3646 Dan follow Instagram @legasianakseni #legasianakseni  #pewarissenipentas  #batchferrari  #batchtransformers  #batchpetir  #batchviral  #batchspirito  #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM 
Jom hujung minggu ni kita lepak santai layan Zapin di UiTM Puncak Perdana. Jumpa semua disana πŸ’• kita support adik adik kita plak kali ni. Tengok dorang punya reheasel sahaja dah mengagumkan. Apatah lagi hari show nanti. .
OMG!! DEMAM ZAPIN DI FAKULTI FITA KEMBALI LAGI!! Ni details!!!!!
Maii lahhh!!!
Support okay!! Muahh love you all's!!
Hamboii show luaq boleh bayaq tiket beratus ni show zapin yg gempak one for all ni takkan lah tak mau mai!!
Maii nooo ❀❀❀❀❀ Assalamualaikum, kami dari produksi Legasi Anak Seni - TEATER Semester 4  UiTM Puncak Perdana, Fakulti Filem Teater dan Animasi menjemput anda semua untuk menyaksikan Tingkah Tari Zapin II yang bakal dipersembahkan di: 
Tempat: Dewan Seminar FiTA 1 (Pancha Delima)
Tarikh: 20, 21 dan 22 Januari 2017
Masa: 8.30 malam. 
Jangan ketinggalan ya, HANYA RM5 (PELAJAR) dan RM6 (DEWASA). Mari kita enjoy! 
Hubungi: 
Fasihah Afiqah - 012 753 4284
Iqa Zaimee - 011 1237 3646

Dan follow Instagram @legasianakseni #legasianakseni #pewarissenipentas #batchferrari #batchtransformers #batchpetir #batchviral #batchspirito  #FiTA #FakultiFilemTeaterDanAnimasi #Fitarians #kakiseni #anakseni #UiTM #TingkahTariZapin #TingkahTariZapin2
Jom hujung minggu ni kita lepak santai layan Zapin di UiTM Puncak Perdana. Jumpa semua disana πŸ’• kita support adik adik kita plak kali ni. Tengok dorang punya reheasel sahaja dah mengagumkan. Apatah lagi hari show nanti. . OMG!! DEMAM ZAPIN DI FAKULTI FITA KEMBALI LAGI!! Ni details!!!!! Maii lahhh!!! Support okay!! Muahh love you all's!! Hamboii show luaq boleh bayaq tiket beratus ni show zapin yg gempak one for all ni takkan lah tak mau mai!! Maii nooo ❀❀❀❀❀ Assalamualaikum, kami dari produksi Legasi Anak Seni - TEATER Semester 4 UiTM Puncak Perdana, Fakulti Filem Teater dan Animasi menjemput anda semua untuk menyaksikan Tingkah Tari Zapin II yang bakal dipersembahkan di: Tempat: Dewan Seminar FiTA 1 (Pancha Delima) Tarikh: 20, 21 dan 22 Januari 2017 Masa: 8.30 malam. Jangan ketinggalan ya, HANYA RM5 (PELAJAR) dan RM6 (DEWASA). Mari kita enjoy! Hubungi: Fasihah Afiqah - 012 753 4284 Iqa Zaimee - 011 1237 3646 Dan follow Instagram @legasianakseni #legasianakseni  #pewarissenipentas  #batchferrari  #batchtransformers  #batchpetir  #batchviral  #batchspirito  #FiTA  #FakultiFilemTeaterDanAnimasi  #Fitarians  #kakiseni  #anakseni  #UiTM  #TingkahTariZapin  #TingkahTariZapin2