an online Instagram web viewer

#baranglama medias

Photos

Proyo Bumble Bee..rasa nya dalam 20 tahun aku dah simpan benda ni..Arwah pakchu yg belikan,kalau tak silap harga ni dulu dalam rm40++..Masih elok lagi..tiba2 terjumpa dalam kotak..Dulu apa yg kami nak semua arwah pakchu bagi.. Al fatihah buat arwah pakchu.. #lagend #proyobumblebee #mainanlama #love #memories #igers #toys #instgram #proyo #baranglama
Set mangkok dan sendok bubur #forsale #munshu #baranglama
Buffet ini sudah Ada sejak aku lahir.
#warisan #vintage #oldstuff #baranglama  #lawasan #kenangan #memorable #furniture
#sayajual 
Pyrex
Iris
Caserolle bulat telinga lekuk
2 medium..8.5 in
2 big...10 in
#galerirabiahbidinbiz #pyrexforsale #iris #pingganmangkuklama #pingganmangkuk #kajang #cheras 
#baranglama #kitchenaid #foodware #
Hari2 bawak Toyota sekali-sekala nak jugak bawak Honda..x laju pun x pe la janji sampai kat tempat kerja๐Ÿ˜…
#hondabulat #hondaclassic #hondac70 #baranglama #oldschool #biarburukjanjigeranditangan
ALHAMDULILLAH selesai sudah brg utk pos esk......trm ksh bnyak2 kepada buyer yg selalu sepot sy ya๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ O124214143 atau klik๐Ÿ‘‡
http://wallawehshopper.wasap.my/

#bundles #bundlemalaysia #bundlemurah #bundlemalaya #vintage#sweaterkain payung#sweatermalaysia #barangbaik #baranglama #branded #barangbaru #pakaianterpakai #pakaianvintage #vintagemalaysia #bundlekita #skatemalaysia #dickiesmalaysia #championmalaysia #bajuband #kakibundle #bundlejepun #bundleus #bundleusa #vansmalaysia #suprememalaysia #nikemalaysia #pumamalaysia #preloved
ALHAMDULILLAH selesai sudah brg utk pos esk......trm ksh bnyak2 kepada buyer yg selalu sepot sy ya๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ O124214143 atau klik๐Ÿ‘‡ http://wallawehshopper.wasap.my/ #bundles  #bundlemalaysia  #bundlemurah  #bundlemalaya  #vintage #sweaterkain  payung#sweatermalaysia  #barangbaik  #baranglama  #branded  #barangbaru  #pakaianterpakai  #pakaianvintage  #vintagemalaysia  #bundlekita  #skatemalaysia  #dickiesmalaysia  #championmalaysia  #bajuband  #kakibundle  #bundlejepun  #bundleus  #bundleusa  #vansmalaysia  #suprememalaysia  #nikemalaysia  #pumamalaysia  #preloved 
#assalammualaikum #hobi #minat #shotoniphone #mypost #like4like #likes #takterduga 
Awal betol faiz mengemas nak sambut raya... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†... Tak leh nak kata apa2 lah sebab hari2 faiz mengemas rumah... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜... dah makin nipis lantai rumah ni hari2 Di mop nya... ๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช #ajfaiz #rustic #lovedeco #homedecor #terimakasih #baranglama #deco #decolovers #rusticdecor #alhamdulillah #rezeki #barangantik #dapathadiah #syukurselalu
#assalammualaikum  #hobi  #minat  #shotoniphone  #mypost  #like4like  #likes  #takterduga  Awal betol faiz mengemas nak sambut raya... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†... Tak leh nak kata apa2 lah sebab hari2 faiz mengemas rumah... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜... dah makin nipis lantai rumah ni hari2 Di mop nya... ๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช #ajfaiz  #rustic  #lovedeco  #homedecor  #terimakasih  #baranglama  #deco  #decolovers  #rusticdecor  #alhamdulillah  #rezeki  #barangantik  #dapathadiah  #syukurselalu 
#assalammualaikum #hobi #minat #shotoniphone #mypost #like4like #likes #takterduga 
Alhamdulillah rezeki kami... Terima kasih... dapat juga akhirnya apa yg dihajat... kerusi Kayu lipat... Tq tq tq... #ajfaiz #rustic #lovedeco #homedecor #terimakasih #baranglama #deco #decolovers #rusticdecor #alhamdulillah #rezeki #barangantik #dapathadiah #syukurselalu
Limoges - Souvenir de Paris year 2000 #dijual #baranglama #cobaltblue #limogesfrance #milleniumyear2000 harga idr85k
Ha ni dia slingbag raya dh ada apa tggu lg cepat2 pm atau blh terus whtspp no dibawah..
Condition 10/10
Rm$$ inc postage semenanjung
+ Rm10 sabah/sarawak
O124214143 atau klik๐Ÿ‘‡
http://wallawehshopper.wasap.my/

#bundles #bundlemalaysia #bundlemurah #bundlemalaya #vintage#sweaterkain payung#sweatermalaysia #barangbaik #baranglama #branded #barangbaru #pakaianterpakai #pakaianvintage #vintagemalaysia #bundlekita #skatemalaysia #dickiesmalaysia #championmalaysia #bajuband #kakibundle #bundlejepun #bundleus #bundleusa #vansmalaysia #suprememalaysia #nikemalaysia #pumamalaysia #preloved
Ha ni dia slingbag raya dh ada apa tggu lg cepat2 pm atau blh terus whtspp no dibawah.. Condition 10/10 Rm$$ inc postage semenanjung + Rm10 sabah/sarawak O124214143 atau klik๐Ÿ‘‡ http://wallawehshopper.wasap.my/ #bundles  #bundlemalaysia  #bundlemurah  #bundlemalaya  #vintage #sweaterkain  payung#sweatermalaysia  #barangbaik  #baranglama  #branded  #barangbaru  #pakaianterpakai  #pakaianvintage  #vintagemalaysia  #bundlekita  #skatemalaysia  #dickiesmalaysia  #championmalaysia  #bajuband  #kakibundle  #bundlejepun  #bundleus  #bundleusa  #vansmalaysia  #suprememalaysia  #nikemalaysia  #pumamalaysia  #preloved 
Live this life as it is,be yourself and make it happy๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#baranglama
#letpostโœŒ๐Ÿ˜‰
Live this life as it is,be yourself and make it happy๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜Š . . . #baranglama  #letpost โœŒ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ”ฅFor Sale!!!๐Ÿ”ฅFor Sale!!!๐Ÿ”ฅFor Sale!!!๐Ÿ”ฅ
YAMAHA RXS
Moto kesayangan untuk dilepaskan.. Condition tiptop.. Complate surat beranak..
Roctex mati..
RM4+++
Sebarang pertanyaan di alu2kan.. Berminat wassup saya..
O124214143 atau klik๐Ÿ‘‡
http://wallawehshopper.wasap.my/

#bundles #bundlemalaysia #bundlemurah #bundlemalaya #vintage#sweaterkain payung#sweatermalaysia #barangbaik #baranglama #branded #barangbaru #pakaianterpakai #pakaianvintage #vintagemalaysia #bundlekita #skatemalaysia #dickiesmalaysia #championmalaysia #bajuband #kakibundle #bundlejepun #bundleus #bundleusa #vansmalaysia #suprememalaysia #nikemalaysia #pumamalaysia #preloved
๐Ÿ”ฅFor Sale!!!๐Ÿ”ฅFor Sale!!!๐Ÿ”ฅFor Sale!!!๐Ÿ”ฅ YAMAHA RXS Moto kesayangan untuk dilepaskan.. Condition tiptop.. Complate surat beranak.. Roctex mati.. RM4+++ Sebarang pertanyaan di alu2kan.. Berminat wassup saya.. O124214143 atau klik๐Ÿ‘‡ http://wallawehshopper.wasap.my/ #bundles  #bundlemalaysia  #bundlemurah  #bundlemalaya  #vintage #sweaterkain  payung#sweatermalaysia  #barangbaik  #baranglama  #branded  #barangbaru  #pakaianterpakai  #pakaianvintage  #vintagemalaysia  #bundlekita  #skatemalaysia  #dickiesmalaysia  #championmalaysia  #bajuband  #kakibundle  #bundlejepun  #bundleus  #bundleusa  #vansmalaysia  #suprememalaysia  #nikemalaysia  #pumamalaysia  #preloved 
Piring hias krawang 15,5cm, ada 2 motif (masing2 2pcs), harga 275rb per bh
.
#krawang #trawang #biru #gold #pecahbelah #jadul #homedecor #hiasansinding #hiasanrumah #hiasanlemari #vintage #jadul #baranglama #preloved #penggemarlawas #homedecor #collection
Rindu ouhh sama INI budak dalam gambar #barai #baranglama
Selamat menyambut Ramadan Kareem kepada seluruh umat Islam di Malaysia dan di serata dunia.
.
Semoga bulan Ramadan yang penuh rahmah dan barakah ini kita menjadi insan yang lebih beriman lagi bertaqwa.
.
Mari berbuka di WOW Kafe di bulan barakah ini ๐Ÿ˜Š
.
#wowkaferetro #wowkafekluang #wowkafe #wowkafeturns1 #kluangkarat #antikmalaysia #antikjohor #antikkluang #antik #antiquemalaysia #antiquejohor #antiquekluang #antique #vintageads #vintagemalaysia #vintagejohor #vintagekluang  #vintage #retro #retromalaysia #baranglama #klasik #thepickers #thepickersjohor #thepickersmalaysia #johornow #kluang #akubudakkluang #ramadan
Selamat menyambut Ramadan Kareem kepada seluruh umat Islam di Malaysia dan di serata dunia. . Semoga bulan Ramadan yang penuh rahmah dan barakah ini kita menjadi insan yang lebih beriman lagi bertaqwa. . Mari berbuka di WOW Kafe di bulan barakah ini ๐Ÿ˜Š . #wowkaferetro  #wowkafekluang  #wowkafe  #wowkafeturns1  #kluangkarat  #antikmalaysia  #antikjohor  #antikkluang  #antik  #antiquemalaysia  #antiquejohor  #antiquekluang  #antique  #vintageads  #vintagemalaysia  #vintagejohor  #vintagekluang  #vintage  #retro  #retromalaysia  #baranglama  #klasik  #thepickers  #thepickersjohor  #thepickersmalaysia  #johornow  #kluang  #akubudakkluang  #ramadan 
โ€ข Head Unit SONY
#baranglama 
#dlaudiojogja #sony #sonystory #eascastory
Iklan di buka๐Ÿ™๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ wa:085880483123๐Ÿ™
#vintage #baranglama #barangantik #barangtua #antique_kuno
A tall slim coffee pot measuring 8.5 inches in height.
Made in China. Mint condition. Flower motif on both sides of pot.
A steal at RM60! Interested? Just whatsapp or DM aunty okay.
#pingganmanggkuklama 
#collectorsitem 
#coffeepot 
#sayajualmurah 
#baranglama
meja kopitiam untuk.dijual........kayu.jati,marmar ade hairliner mcm dlm gambar......lengkap.kerusi 4biji....cod muar
#addyvintage0701 #addyvintage #antik #antiques #baranglama #kopitiam #mejalama #sayajual #oldskool #ramadhanalmubarrak
a few years ago ...rasenye pemberi kad ni pn dh besar ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
"teacher diba dalam kenangan " ... Happy Teacher's Day for all teachers in the world ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #baranglama #kisahdulu  #kindergartenteacher #cardforteacher
a few years ago ...rasenye pemberi kad ni pn dh besar ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š "teacher diba dalam kenangan " ... Happy Teacher's Day for all teachers in the world ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #baranglama  #kisahdulu  #kindergartenteacher  #cardforteacher 
Medal... Commemorative medal
With the compliments of the organising committee 12TH SEA GAMES 1983
#medal #seagames2017 #seagames1983 #seagamesmoments #singapore #1983 #old #vintage #collectors #collection #museum #sejarahindonesia #sejarah #barangantik #baranglama
Sesuatu barang itu adakala kisahnya sama seperti manusia. Bila mana diperlukan, ia akan ditatang dan dipuja. Bila mana sudah ada penggantinya, kau akan dilupakan perlahan-lahan.

Ia sama seperti aku.
Sama sahaja walau berpuluh tahun berlalu.

#almariantik #baranglama #terjumpa #masatengahcarisurau #antiksungguh #khazanahlama #perabotjati #seniukirankayu #kesukaanku
Setrika listrik vintage merk SEUMARKER buatan german. .
.
Keterangan:
- bisa nyala dan bisa buat nyetrika
-bodi baik dan utuh
-gagang dari kayu kokoh
-cocok untuk koleksi
-cocok untuk pajangan
-cocok untuk nyetrika
-besi bawah cepat panas kalau tidak percaya pegang aja pas di hidupin.
-berat kurang lebih 2 kilo
.
. - keterangan lebih lanjut bisa DM atau WA di 089663838570
.
. .
Harga Rp. 90.000
.
.
.
#jualkameraanalog #setrikavintage #setrika #kameraanalog #vintage #baranglawas #barangjadul #barangbekas #lawasanvintage #hiasancafe #dekorasivintage #kamerajadul #vintageindonesia #jadulindonesia #lawasindonesia #radiolawas #radiojadul #telepontua #teleponjadul #teleponvintage #setrikajadul #elektronikjadul #baranglama
Setrika listrik vintage merk SEUMARKER buatan german. . . Keterangan: - bisa nyala dan bisa buat nyetrika -bodi baik dan utuh -gagang dari kayu kokoh -cocok untuk koleksi -cocok untuk pajangan -cocok untuk nyetrika -besi bawah cepat panas kalau tidak percaya pegang aja pas di hidupin. -berat kurang lebih 2 kilo . . - keterangan lebih lanjut bisa DM atau WA di 089663838570 . . . Harga Rp. 90.000 . . . #jualkameraanalog  #setrikavintage  #setrika  #kameraanalog  #vintage  #baranglawas  #barangjadul  #barangbekas  #lawasanvintage  #hiasancafe  #dekorasivintage  #kamerajadul  #vintageindonesia  #jadulindonesia  #lawasindonesia  #radiolawas  #radiojadul  #telepontua  #teleponjadul  #teleponvintage  #setrikajadul  #elektronikjadul  #baranglama 
Travel clock 
Europa
Germany.

#jamlawas #weakerkuno
#baranglama #antikan
Tempat naro apa y?? Orang Jaman dulu pasti tau hahahah
#kotakjadul #butterfly #kotakplastik #kotaklama #vintage #koleksi #baranglama #lawas #attachment #attachments
โœ…Kasut Hiking
โœ…Kasut Sukan โœ…Kasut Pejabat โœ…Loafer โœ…Sneakers โœ…Sandal Birkenstock
โœ…Tali pinggang ***************************************** ๐ŸŒˆAlamat kedai :

Bayan Bundle 
No. 21 , Jalan Mat Kilau, 44000, Kuala Kubu Bharu, Selangor **************************************** ๐ŸŒธPerkhidmatan pos hanya akan disediakan atas permintaan sahaja ****************************************๐ŸŒธPostage will be made upon request only

#barangbundle #malaysia #barangbundlemalaysia #barangklasik #baranglama #pakaianterpakai #bundlemurah #bundlemurahmalaysia #kualakububharu #selangor #bundlekkb #bundle #bayanbundlekkb
โœ…Kasut Hiking โœ…Kasut Sukan โœ…Kasut Pejabat โœ…Loafer โœ…Sneakers โœ…Sandal Birkenstock โœ…Tali pinggang ***************************************** ๐ŸŒˆAlamat kedai : Bayan Bundle No. 21 , Jalan Mat Kilau, 44000, Kuala Kubu Bharu, Selangor **************************************** ๐ŸŒธPerkhidmatan pos hanya akan disediakan atas permintaan sahaja ****************************************๐ŸŒธPostage will be made upon request only #barangbundle  #malaysia  #barangbundlemalaysia  #barangklasik  #baranglama  #pakaianterpakai  #bundlemurah  #bundlemurahmalaysia  #kualakububharu  #selangor  #bundlekkb  #bundle  #bayanbundlekkb