an online Instagram web viewer

#backpackerfamily medias

Photos

2008 - La découverte des pique-niques chauds dans les parcs de Pékin ! Et vous, quel est votre pique-nique chaud préféré ?

#memories #china #beijing #tiantian #noodles #sausage #picnic #easy #food #yummy #traveler #backpackerfamily #dad
We are so happy to live by the ocean again, swimming among mangroves when the tide comes in❤️ #vilanculo  #mozambique #indianocean #mangroves #casachibububo #casachibububo
Ohana means FAMILY 👨‍👩‍👧‍👦👩‍👩‍👧‍👦👨‍👨‍👧‍👦 .
.
.
.
#ohana #woopifamily #fam #woopibackpackers #woolgoolga #backpackingaustralia #backpackerlife #backpackerfamily #squadgoals #farewell #posing #aroundtheworld #friends #friendswhotravel #peopleyoumeet
Another crazy crew departing us 😜😭 @to_m0_ka_ @mayanewell @bakuslife0108 and @arno_newcali you are all so unique and lovable in your own perfect way 💙 
We're going to miss the many laughs, the tears (especially Baku when he took the skin off his hands playing basketball 😖), Maya's angelic voice, Arno's delicious lemonade concoctions and Tomoka's relentlees Instagram recording whilst drawing on a passed out Keiko 😂

But mostly we will miss each of your cool, kind characters 🙏 We know you're all moving on to bigger and better things for now, but we trust that we'll be seeing you all again soon! 
Sayonara, au revoir ✌😘 Ps. Baku we hope you liked your shirt, forever now one of us 😉 .
.
.
.
#goodbyes #farewell #seeyousoon #byefornow #backpackerfamily #woopifamily #woopibackpackers #woolgoolga #midnorthcoast #coffscoast #travelnsw #backpackingaustralia #workingholiday #backpackerlife #teamjapan #teamnewcaledonia #teamamerica #loveyouguys
Another crazy crew departing us 😜😭 @to_m0_ka_ @mayanewell @bakuslife0108 and @arno_newcali you are all so unique and lovable in your own perfect way 💙 We're going to miss the many laughs, the tears (especially Baku when he took the skin off his hands playing basketball 😖), Maya's angelic voice, Arno's delicious lemonade concoctions and Tomoka's relentlees Instagram recording whilst drawing on a passed out Keiko 😂 But mostly we will miss each of your cool, kind characters 🙏 We know you're all moving on to bigger and better things for now, but we trust that we'll be seeing you all again soon! Sayonara, au revoir ✌😘 Ps. Baku we hope you liked your shirt, forever now one of us 😉 . . . . #goodbyes  #farewell  #seeyousoon  #byefornow  #backpackerfamily  #woopifamily  #woopibackpackers  #woolgoolga  #midnorthcoast  #coffscoast  #travelnsw  #backpackingaustralia  #workingholiday  #backpackerlife  #teamjapan  #teamnewcaledonia  #teamamerica  #loveyouguys 
Hiking at Jiufeng mountain park in 🇨🇳
Hiking at Jiufeng mountain park in 🇨🇳
You can take the boy out of Woopi but you can’t take Woopi out of the boy 😝🤙🇦🇺 Do you have some @woopibackpackers merch? Post and tag us to show where it’s ended up 😄
.
.
.
.
#teamportugal #ourmate #woopipride #woopifamily #woolgoolga #visitwoopi #woopibackpackers #backpackingaustralia #backpackerfamily #travelaustralia #seetheworld #meettheworld #uluru #redcentre #ayersrock #australia #aussiesights #merch #represent #traveldiaries #explorenature #natureisbeautiful
You can take the boy out of Woopi but you can’t take Woopi out of the boy 😝🤙🇦🇺 Do you have some @woopibackpackers merch? Post and tag us to show where it’s ended up 😄 . . . . #teamportugal  #ourmate  #woopipride  #woopifamily  #woolgoolga  #visitwoopi  #woopibackpackers  #backpackingaustralia  #backpackerfamily  #travelaustralia  #seetheworld  #meettheworld  #uluru  #redcentre  #ayersrock  #australia  #aussiesights  #merch  #represent  #traveldiaries  #explorenature  #natureisbeautiful 
Banyak orang yg belum pernah ke Luar negri berpikir bahwa orang yg sering traveling ke Luar Negri adalah orang yang banyak uang(Amin) 🙌
Faktanya :
1. Tiket hasil antrian panjang ,setahun sebelum berangkat dgn cicilan 0%/12 bulan
2.Naik Bus dan kereta kesana kemari  dgn jalan berkilo kilo menuju station
3.Makan berdiri di seven eleven/ gang sempit, kadang Pop mie instan 😆
4. Tidur di bandara (Klia2 😁😁😁) / kereta atau penginapan yg penting bisa tidur dan mandi
Karena traveling adalah petualangan mencari kenangan buat cerita pada cucu kelak 😍😍 SPECIAL THANKS TO @yeyensinarta  yang sudah "meracuni" diriku sejak kita ber2 ke Seoul 2009 😆😆😆😆 wkwk 
#backpackerlife #travelling #youonlyliveonce #livelifetothefullest #backpackerfamily #bucketlist #sylpojessicaonvacation #traveladdict
Banyak orang yg belum pernah ke Luar negri berpikir bahwa orang yg sering traveling ke Luar Negri adalah orang yang banyak uang(Amin) 🙌 Faktanya : 1. Tiket hasil antrian panjang ,setahun sebelum berangkat dgn cicilan 0%/12 bulan 2.Naik Bus dan kereta kesana kemari dgn jalan berkilo kilo menuju station 3.Makan berdiri di seven eleven/ gang sempit, kadang Pop mie instan 😆 4. Tidur di bandara (Klia2 😁😁😁) / kereta atau penginapan yg penting bisa tidur dan mandi Karena traveling adalah petualangan mencari kenangan buat cerita pada cucu kelak 😍😍 SPECIAL THANKS TO @yeyensinarta yang sudah "meracuni" diriku sejak kita ber2 ke Seoul 2009 😆😆😆😆 wkwk #backpackerlife  #travelling  #youonlyliveonce  #livelifetothefullest  #backpackerfamily  #bucketlist  #sylpojessicaonvacation  #traveladdict 
Teruntuk Pak @ryn155 mari kita selamati diri kita masing2 atas 2 taun yg kece ini

Belajar terus mah iya. Belajar menjalani hubungan yang sehat. Hubungan yg ga perlu ngelock hp masing2. Hubungan yg ga perlu diem2 buka hape pasangannya. Hubungan yg ga pake curigaan. Hubungan yg saling ngerti kalo salah satu dr kita pulang lebih malem atau wiken harus masuk krn kerja bukan krn hal lain. Ya kalopun krn hal lain selama batas wajar mah gapapa kali ya hahaha. Singkat kata saya damai bersama bapak setelah lelah dengan lika-liku laki-laki kanan kiri oke jin dan jun si manis jembatan ancol atopun tuyul dan mbak yul

Makasih kadonya hihi.. maap kadoku Ale aja ya. Mahal loh itu anak

Eniwei kenapa yg dipajang foto2 ini? Krn kayaknya.. di momen2 ini lah.. Ale mulai diproses hahahaha... lagian perut aku waktu itu masih rata kek next top model asia. Mau kesana lagi ya Ba.. bikin lagi....
.
.
Bikin foto2 lagi maksudnya
.
.
I love you lah to the moon and back and go again to saturn and back again. Nah panjang kan. Sampe kakek nenek ya Ba.. .
Travelling lagi Yuk Ba. Backpackeran lagi

#foririan #forian #2ndanniversary #sampetua #sekarangjugaudahtua #backpackerfamily #travellerfamily #welovetravelling #wearetraveller #duluuuu #jamanmasihgadisdanbujang
Teruntuk Pak @ryn155 mari kita selamati diri kita masing2 atas 2 taun yg kece ini Belajar terus mah iya. Belajar menjalani hubungan yang sehat. Hubungan yg ga perlu ngelock hp masing2. Hubungan yg ga perlu diem2 buka hape pasangannya. Hubungan yg ga pake curigaan. Hubungan yg saling ngerti kalo salah satu dr kita pulang lebih malem atau wiken harus masuk krn kerja bukan krn hal lain. Ya kalopun krn hal lain selama batas wajar mah gapapa kali ya hahaha. Singkat kata saya damai bersama bapak setelah lelah dengan lika-liku laki-laki kanan kiri oke jin dan jun si manis jembatan ancol atopun tuyul dan mbak yul Makasih kadonya hihi.. maap kadoku Ale aja ya. Mahal loh itu anak Eniwei kenapa yg dipajang foto2 ini? Krn kayaknya.. di momen2 ini lah.. Ale mulai diproses hahahaha... lagian perut aku waktu itu masih rata kek next top model asia. Mau kesana lagi ya Ba.. bikin lagi.... . . Bikin foto2 lagi maksudnya . . I love you lah to the moon and back and go again to saturn and back again. Nah panjang kan. Sampe kakek nenek ya Ba.. . Travelling lagi Yuk Ba. Backpackeran lagi #foririan  #forian  #2ndanniversary  #sampetua  #sekarangjugaudahtua  #backpackerfamily  #travellerfamily  #welovetravelling  #wearetraveller  #duluuuu  #jamanmasihgadisdanbujang 
🦎🦋time for a walk
🦎🦋time for a walk
Bingung mau buat caption nya apa... Tapi yg pasti senang banget bisa berbagi pengalaman bersama keluarga Ustadz. Zul, 
Makasih ya stadz dan keluarga, 
Maaf jika dalam perjalanan masih ada yg kurang berkenan atau kurang berkesan... Semoga adek² juga bisa puas dengan perjalanan nya.. Jika belum puas ntar kk bawa lagi... (Ah harusnya kan di panggil tante bukan di panggil kk... )😂😂hahah (Colek si kk buat lah tim seperti Gen Halilintar...hehehe) - #hanyasaran 😎😎
#backpackerfamily
Bingung mau buat caption nya apa... Tapi yg pasti senang banget bisa berbagi pengalaman bersama keluarga Ustadz. Zul, Makasih ya stadz dan keluarga, Maaf jika dalam perjalanan masih ada yg kurang berkenan atau kurang berkesan... Semoga adek² juga bisa puas dengan perjalanan nya.. Jika belum puas ntar kk bawa lagi... (Ah harusnya kan di panggil tante bukan di panggil kk... )😂😂hahah (Colek si kk buat lah tim seperti Gen Halilintar...hehehe) - #hanyasaran  😎😎 #backpackerfamily 
PASTA NIGHT 🍝 small family dinner with 214! #backpackerfamily  #thisisyourbed
👩‍👧❤️
👩‍👧❤️
Throwback to Sunday-not-so-fun-day when so many important players in the crew had to leave us 😢👋 Some for good, and some just for a little while... We love you fam, each and everyone one of you! 
Our P4 German boys plus big Timmy, Angelo the Indian, the two Frenchies, Nat from Portsmouth and saving the best for last, the lovebirds Benny and Faustine 💓 🕊 
See you all on the flip side 🤙

Peace out ✌️ .
.
.
.
#woopifamily #woolgoolga #woopibackpackers #backpackerfamily #backpackerfriends #friendsforlife #friendswhotravel #teamfrance #teamgermany #teamindia #teamengland #teamfrance #midnorthcoast #coffscoast #travelaustralia #workingholiday #backpackingaustralia
Throwback to Sunday-not-so-fun-day when so many important players in the crew had to leave us 😢👋 Some for good, and some just for a little while... We love you fam, each and everyone one of you! Our P4 German boys plus big Timmy, Angelo the Indian, the two Frenchies, Nat from Portsmouth and saving the best for last, the lovebirds Benny and Faustine 💓 🕊 See you all on the flip side 🤙 Peace out ✌️ . . . . #woopifamily  #woolgoolga  #woopibackpackers  #backpackerfamily  #backpackerfriends  #friendsforlife  #friendswhotravel  #teamfrance  #teamgermany  #teamindia  #teamengland  #teamfrance  #midnorthcoast  #coffscoast  #travelaustralia  #workingholiday  #backpackingaustralia 
Woopi Backpackers are an institution when it comes to East Coast Aussie hostels (lots of my AirBnB guests stay at Woopi and all rave about how great it is)

As well as awesome hospitality you get pod beds, free breaky, wifi & Netflix.

If you’re travelling up or down the coast between Brisbane and Sydney check em out. 
#fabhost
#hostagram
#traveloz 
#backpackerlife 
Notes from Woopi:

#Repost @woopibackpackers
・・・
**Quick act natural**
We aren’t as tough as we look, promise 😜💪
.
.
.
.
📷 @fromwoopiwithlove ✨ 
#fromwoopiwithlove #visitwoopi #woopibackpackers #woolgoolga #midnorthcoast #coffscoast #backpackerfamily #backpackerlife #backpackersworld #backpackaustralia #travelaustralia #photography #portraitphotography #storytelling #digitalhistory #leannekellyphotos
Woopi Backpackers are an institution when it comes to East Coast Aussie hostels (lots of my AirBnB guests stay at Woopi and all rave about how great it is) As well as awesome hospitality you get pod beds, free breaky, wifi & Netflix. If you’re travelling up or down the coast between Brisbane and Sydney check em out. #fabhost  #hostagram  #traveloz  #backpackerlife  Notes from Woopi: #Repost  @woopibackpackers ・・・ **Quick act natural** We aren’t as tough as we look, promise 😜💪 . . . . 📷 @fromwoopiwithlove ✨ #fromwoopiwithlove  #visitwoopi  #woopibackpackers  #woolgoolga  #midnorthcoast  #coffscoast  #backpackerfamily  #backpackerlife  #backpackersworld  #backpackaustralia  #travelaustralia  #photography  #portraitphotography  #storytelling  #digitalhistory  #leannekellyphotos 
DAY 21: HAPPY EASTER 🐰🐰 #familytimeisthebesttime
🐤🐣🐇happy Easter 🐇🐣🐤 Negombo beach
🐤🐣🐇happy Easter 🐇🐣🐤 Negombo beach
🐇🐣🐥Happy Easter 🐣🐥🐇
🐇🐣🐥Happy Easter 🐣🐥🐇
Open New Trip Jogja 3 hari 1 malam berangkat dari Bandung Muraaah pisaaaan 50 orang langsung berangkat Daftar perseorangan bisa atau daftar grup kalian pun bisa ADA HARGA SPESIAL BUAT GRUP KALIAN Loooh guys hanya 900,000/Pax aja loooh guys sudah termasuk :
Big bus nyaman,bersih, karaoke dan full AC
Snack,sarapan pagi,makan siang dan makan malam sesuai dengan jadwal tour
Tiket masuk objek wisata (goa Pindul,pantai Kukup,air terjun Sri gethuk,lava Merapi dan Malioboro)
Penyewaan Jeep lava Merapi tour
Hotel bintang 3 dekat Malioboro
Tourleader / lokal guide
Dokumentasi + Spanduk grup
P3K + asuransi selama tour
Air mineral selama tour
Info lanjut hubungi kami 081317224913 (WhatsApp/telp) alamat travel kami di perum ujung Berung indah blok 7 nomer 4a yuuuk mampir untuk pendaftaran tournya guys di tunggu ya guys 😊
@infobandungraya
@bandung.banget @explorebandung @bandunginminutes 
@mtma_bandung 
@radiounpad 
@radiorodjabandung 
@radiocakrabdg 
@pasundan.radio 
@radiokampusitb 
@pemautama
@mahasiswabandung 
@kampusbandung.id 
@kampuszone 
@kampusholic 
@mediakampusbandung 
@jungleland
@bogor
#tourmurah
#pakettourmurah
#tripmurah
#junglelandtour 
#trip
#tripbackpacker 
#opentrip 
#opentripmurah
#opentriptidung
#pulautidungtrip 
#bandungbanget 
#bandung 
#jakarta 
#jogja 
#tidungisland 
#backpackerseru 
#backpacker 
#backpackerfamily 
#backpackermahasiswa 
#pulautidung 
#pantai 
#island 
#indonesia 
#indonesiaku
#indonesiatrip 
#mytripmyadventure 
#mytrip 
#yourtrip 
#surgaindonesia
Open New Trip Jogja 3 hari 1 malam berangkat dari Bandung Muraaah pisaaaan 50 orang langsung berangkat Daftar perseorangan bisa atau daftar grup kalian pun bisa ADA HARGA SPESIAL BUAT GRUP KALIAN Loooh guys hanya 900,000/Pax aja loooh guys sudah termasuk : Big bus nyaman,bersih, karaoke dan full AC Snack,sarapan pagi,makan siang dan makan malam sesuai dengan jadwal tour Tiket masuk objek wisata (goa Pindul,pantai Kukup,air terjun Sri gethuk,lava Merapi dan Malioboro) Penyewaan Jeep lava Merapi tour Hotel bintang 3 dekat Malioboro Tourleader / lokal guide Dokumentasi + Spanduk grup P3K + asuransi selama tour Air mineral selama tour Info lanjut hubungi kami 081317224913 (WhatsApp/telp) alamat travel kami di perum ujung Berung indah blok 7 nomer 4a yuuuk mampir untuk pendaftaran tournya guys di tunggu ya guys 😊 @infobandungraya @bandung.banget @explorebandung @bandunginminutes @mtma_bandung @radiounpad @radiorodjabandung @radiocakrabdg @pasundan.radio @radiokampusitb @pemautama @mahasiswabandung @kampusbandung.id @kampuszone @kampusholic @mediakampusbandung @jungleland @bogor #tourmurah  #pakettourmurah  #tripmurah  #junglelandtour  #trip  #tripbackpacker  #opentrip  #opentripmurah  #opentriptidung  #pulautidungtrip  #bandungbanget  #bandung  #jakarta  #jogja  #tidungisland  #backpackerseru  #backpacker  #backpackerfamily  #backpackermahasiswa  #pulautidung  #pantai  #island  #indonesia  #indonesiaku  #indonesiatrip  #mytripmyadventure  #mytrip  #yourtrip  #surgaindonesia 
Paket open trip Dufan + Atlantis one day full (weekend) berangkat dari Bandung muraaaah pisaaan....
Harga mulai dari 330,000/Pax 50 orang langsung berangkat
Sudah termasuk :
Transportasi mewah & nyaman
Sarapan pagi
Tourleader
Tiket masuk objek Dufan + Atlantis
Air mineral
Spanduk trip + dokumentasi
ADA HADIAH MENARIK LOOOH GUYS !!! & Ada Harga Promo lainnya loooh guys !!!! Info lanjut hubungi langsung ke
One tour & travel Bandung (081317224913 WhatsApp) dan email kami tourbimo@yahoo.com
@infobandungraya 
@mtma_bandung 
@imaksiupi 
@exploreindonesia 
#tourmurah
#tourdufan
#tour 
@indtravel
@mahasiswabandung_ 
@pemautama 
@backpackerjakarta
#tripmurah
#opentripmurah
#opentripbandung
#opentrip
#tripbandung
#opentripjakarta
#tripjakarta
Paket open trip Dufan + Atlantis one day full (weekend) berangkat dari Bandung muraaaah pisaaan.... Harga mulai dari 330,000/Pax 50 orang langsung berangkat Sudah termasuk : Transportasi mewah & nyaman Sarapan pagi Tourleader Tiket masuk objek Dufan + Atlantis Air mineral Spanduk trip + dokumentasi ADA HADIAH MENARIK LOOOH GUYS !!! & Ada Harga Promo lainnya loooh guys !!!! Info lanjut hubungi langsung ke One tour & travel Bandung (081317224913 WhatsApp) dan email kami tourbimo@yahoo.com @infobandungraya @mtma_bandung @imaksiupi @exploreindonesia #tourmurah  #tourdufan  #tour  @indtravel @mahasiswabandung_ @pemautama @backpackerjakarta #tripmurah  #opentripmurah  #opentripbandung  #opentrip  #tripbandung  #opentripjakarta  #tripjakarta 
#mountains ❤️❤️❤️ #hikingbabies
Open New Trip Jungleland Tour (Weekend) Berangkat dari Bandung Muraaaah pisaaan.... Start From 310,000/Pax bisa daftar dari sekarang Guys mau daftar sendiri bisa atau daftar grup kalian pun bisa ADA HARGA SPESIAL BUAT GRUP KALIAN DAFTAR SEKARANG YUK GUYS !!!
sudah termasuk :
Transportasi mewah,nyaman,bersih,karaoke,dan full AC
Sarapan pagi , Makan 1x, Snack
Tiket masuk Jungleland
Tourleader
Spanduk trip + dokumentasi
ADA HADIAH MENARIK LOOOH GUYS BUAT KALIAN YANG DAFTAR SEKARANG !!! YUK DAFTAR SEKARANG JUGA !!!
Info lanjut hubungi kami 081317224913 Yuk Ah kita liburan di 3 pulau seribu Yang pastinya Seru & menyenangkan 😊
@infobandungraya
@bandung.banget @explorebandung @bandunginminutes 
@mtma_bandung 
@radiounpad 
@radiorodjabandung 
@radiocakrabdg 
@pasundan.radio 
@radiokampusitb 
@pemautama 
@mahasiswabandung 
@kampusbandung.id 
@kampuszone 
@kampusholic 
@mediakampusbandung 
@jungleland
@bogor
#tourmurah
#pakettourmurah
#tripmurah
#junglelandtour 
#trip
#tripbackpacker 
#opentrip 
#opentripmurah
#opentriptidung
#pulautidungtrip 
#bandungbanget 
#bandung 
#jakarta 
#jogja 
#tidungisland 
#backpackerseru 
#backpacker 
#backpackerfamily 
#backpackermahasiswa 
#pulautidung 
#pantai 
#island 
#indonesia 
#indonesiaku
#indonesiatrip 
#mytripmyadventure 
#mytrip 
#yourtrip 
#surgaindonesia
Open New Trip Jungleland Tour (Weekend) Berangkat dari Bandung Muraaaah pisaaan.... Start From 310,000/Pax bisa daftar dari sekarang Guys mau daftar sendiri bisa atau daftar grup kalian pun bisa ADA HARGA SPESIAL BUAT GRUP KALIAN DAFTAR SEKARANG YUK GUYS !!! sudah termasuk : Transportasi mewah,nyaman,bersih,karaoke,dan full AC Sarapan pagi , Makan 1x, Snack Tiket masuk Jungleland Tourleader Spanduk trip + dokumentasi ADA HADIAH MENARIK LOOOH GUYS BUAT KALIAN YANG DAFTAR SEKARANG !!! YUK DAFTAR SEKARANG JUGA !!! Info lanjut hubungi kami 081317224913 Yuk Ah kita liburan di 3 pulau seribu Yang pastinya Seru & menyenangkan 😊 @infobandungraya @bandung.banget @explorebandung @bandunginminutes @mtma_bandung @radiounpad @radiorodjabandung @radiocakrabdg @pasundan.radio @radiokampusitb @pemautama @mahasiswabandung @kampusbandung.id @kampuszone @kampusholic @mediakampusbandung @jungleland @bogor #tourmurah  #pakettourmurah  #tripmurah  #junglelandtour  #trip  #tripbackpacker  #opentrip  #opentripmurah  #opentriptidung  #pulautidungtrip  #bandungbanget  #bandung  #jakarta  #jogja  #tidungisland  #backpackerseru  #backpacker  #backpackerfamily  #backpackermahasiswa  #pulautidung  #pantai  #island  #indonesia  #indonesiaku  #indonesiatrip  #mytripmyadventure  #mytrip  #yourtrip  #surgaindonesia 
The French brothers, our brothers, our family 👬🇫🇷👬 Time apart only makes the love and respect we have for you guys so much stronger 💪

See you in September 🖐
.
.
.
.
#brothers #family #teamfrance #escargot #aurevoir #goodbyesarehard #farewell #bonvoyage #tilnexttime #seeyamate #woopibackpackers #woopifamily #woolgoolga #backpackers #backpackerfamily
Had an amazing time in mountains today 🏔👌🏻😊
Had an amazing time in mountains today 🏔👌🏻😊
jangan biarkan dinding memisahkan kita... eya eya 😄

#wisatajogja #wisatayogyakarta #backpackerfamily #familygoers #tebingbreksi
These special people deserve a special post. To my German-speaking sisters and the most amazing tuk tuk driver ever ❤️ #backpackerfamily #germans #nothanks #siemreap
こんなに楽しくなると思ってなかったけど毎日毎日最高に楽しかった😻2ヶ月間あっという間でまだまだここにいたかった😢みんなバラバラになって寂しいけどまたみんなで会いたいな♡
.
Woopi is the best of my Aus life🇦🇺❤️
This backpacker is really awesome 😎 
Let’s get together again!!
Thank u Sam,Emily,guys😘
.
11.1.18 -  26.3.18 <333
.
.
.
#woopibackpackers #woolgoolga #woopifamily #backpackerfamily #backpacker #speedygonzales 
#ばばあが来たらみんなクビ #2日目でレジェンド #厄病神ばばあ #毎日記憶ない #記憶の無駄遣い #写りたがりじじい #ばばあとじじいの結婚式はてんとう虫の歌
こんなに楽しくなると思ってなかったけど毎日毎日最高に楽しかった😻2ヶ月間あっという間でまだまだここにいたかった😢みんなバラバラになって寂しいけどまたみんなで会いたいな♡ . Woopi is the best of my Aus life🇦🇺❤️ This backpacker is really awesome 😎 Let’s get together again!! Thank u Sam,Emily,guys😘 . 11.1.18 - 26.3.18 <333 . . . #woopibackpackers  #woolgoolga  #woopifamily  #backpackerfamily  #backpacker  #speedygonzales  #ばばあが来たらみんなクビ  #2日目でレジェンド  #厄病神ばばあ  #毎日記憶ない  #記憶の無駄遣い  #写りたがりじじい  #ばばあとじじいの結婚式はてんとう虫の歌 
We love meeting new friends thanks to old friends @shng0 😉 and that’s exactly what this beautiful girl was!! @mtsk96 from the moment you walked in here you were family 💙 Team Japan 🇯🇵 grew by two and started becoming a force to be reckoned with! Especially the girls 😜 
We wish you all the best on your next adventure, and hope to see you again someday... Side note: never fall asleep in a common area at a Backpackers 😝🎨 .
.
.
.
#farewell #goodbyesarehard #seeyousoon #tilnexttime #backpackerfamily #teamjapan #woopibackpackers #woopifamily #woolgoolga #midnorthcoast #travelnsw #travelfriends #backpackaustralia #meettheworld #seetheworld
We love meeting new friends thanks to old friends @shng0 😉 and that’s exactly what this beautiful girl was!! @mtsk96 from the moment you walked in here you were family 💙 Team Japan 🇯🇵 grew by two and started becoming a force to be reckoned with! Especially the girls 😜 We wish you all the best on your next adventure, and hope to see you again someday... Side note: never fall asleep in a common area at a Backpackers 😝🎨 . . . . #farewell  #goodbyesarehard  #seeyousoon  #tilnexttime  #backpackerfamily  #teamjapan  #woopibackpackers  #woopifamily  #woolgoolga  #midnorthcoast  #travelnsw  #travelfriends  #backpackaustralia  #meettheworld  #seetheworld 
A first farewell is always hard, but even with the practise, nothing can prepare you for the second 😓 
This girl has left a giant Eiffel Tower sized hole in our hearts 🇫🇷💔 Amongst the French invasion we experienced over the past few months, she’s always been one of our faves.

Most of the French we’ve met are travelling to escape home, but this one carries a piece of Paris with her in her heart. She’s proud of where she comes from and who she is!! Which we love 🙌

You will be missed dearly Miss @alicemaitre as well as your other half @claraobrt 👯‍♀️ We love you girls and know that you’ll have so much fun in the next place you end up. Why? Because you are the fun!!! 🤪 
All the best x .
.
.
.
#farewell #goodbyefriends #seeyousoon #byefornow #goodbyesarehard #backpackerfamily #backpackerlife #movingon #woopifamily #woopibackpackers #woolgoolga #midnorthcoast #coffscoast #travelnsw #teamfrance #parisian #frenchiesofinstagram #ourgirls #tilnexttime #meettheworld #seetheworld
A first farewell is always hard, but even with the practise, nothing can prepare you for the second 😓 This girl has left a giant Eiffel Tower sized hole in our hearts 🇫🇷💔 Amongst the French invasion we experienced over the past few months, she’s always been one of our faves. Most of the French we’ve met are travelling to escape home, but this one carries a piece of Paris with her in her heart. She’s proud of where she comes from and who she is!! Which we love 🙌 You will be missed dearly Miss @alicemaitre as well as your other half @claraobrt 👯‍♀️ We love you girls and know that you’ll have so much fun in the next place you end up. Why? Because you are the fun!!! 🤪 All the best x . . . . #farewell  #goodbyefriends  #seeyousoon  #byefornow  #goodbyesarehard  #backpackerfamily  #backpackerlife  #movingon  #woopifamily  #woopibackpackers  #woolgoolga  #midnorthcoast  #coffscoast  #travelnsw  #teamfrance  #parisian  #frenchiesofinstagram  #ourgirls  #tilnexttime  #meettheworld  #seetheworld 
Just a year old and already backpacking with the family. Certainly an inspiration. “All about incorporating your little person into your way of life”. #backpackerfamily #tunisia #getinspired
Just a year old and already backpacking with the family. Certainly an inspiration. “All about incorporating your little person into your way of life”. #backpackerfamily  #tunisia  #getinspired 
One year ago we were waltzing around Havana like we owned the place. While Varadero's stretch of sand is hard to beat, Cuba isn't just for resort lovers. We found loads of adventures in Havana and Vinales too.⠀
⠀
Anyone heading to Cuba with kids and looking for some off-the-beaten-path adventure? Check the link in our bio for a kid-friendly Cuba itinerary parents will love too. ⠀
⠀
#throwback #travelwithkids #cuba #lifeisadventure #travelblogger #travelfamily #independenttravel #backpackerfamily #blogger #traveltips #havana
One year ago we were waltzing around Havana like we owned the place. While Varadero's stretch of sand is hard to beat, Cuba isn't just for resort lovers. We found loads of adventures in Havana and Vinales too.⠀ ⠀ Anyone heading to Cuba with kids and looking for some off-the-beaten-path adventure? Check the link in our bio for a kid-friendly Cuba itinerary parents will love too. ⠀ ⠀ #throwback  #travelwithkids  #cuba  #lifeisadventure  #travelblogger  #travelfamily  #independenttravel  #backpackerfamily  #blogger  #traveltips  #havana 
Saturday hike🦋⛰🐾🏃🏼‍♀️🏔
Saturday hike🦋⛰🐾🏃🏼‍♀️🏔
The most exotic animal on our safaritrip in Botswana was these donkeys. And they are everywhere here 👍 Got to love them❤️ #donkeys #safari #donkeyboy #gweta #botswana
Good afternoon🌞
Good afternoon🌞
Farewell round two for our itty bitty glamourzon @kawabemomoko 👋😢❤️ The first photo says it all, Momo has become a part of this place. A tiny part, but an oh so important one 🙌 
We’ll never forget the words she spoke upon her surprise arrival back to us... “This is my home, this is my family” 
Yes it is our dearest Momo and don’t you ever forget it!!! We adore you so much and wish you all the best in life and love 😘 @newave7 .
.
.
.
#goodbyesarehard #farewell #byeagain #seeyousoon #hopeful #goodluck #ourgirl #teamjapan #glamorous #backpackerfamily #woopibackpackers #woopifam #backpackaustralia #seetheworld #meettheworld #hostelworld #midnorthcoast #coffscoast
Farewell round two for our itty bitty glamourzon @kawabemomoko 👋😢❤️ The first photo says it all, Momo has become a part of this place. A tiny part, but an oh so important one 🙌 We’ll never forget the words she spoke upon her surprise arrival back to us... “This is my home, this is my family” Yes it is our dearest Momo and don’t you ever forget it!!! We adore you so much and wish you all the best in life and love 😘 @newave7 . . . . #goodbyesarehard  #farewell  #byeagain  #seeyousoon  #hopeful  #goodluck  #ourgirl  #teamjapan  #glamorous  #backpackerfamily  #woopibackpackers  #woopifam  #backpackaustralia  #seetheworld  #meettheworld  #hostelworld  #midnorthcoast  #coffscoast 
By far our favorite part of the hostel, our stairwell of fame!!! 🤘 So many names, so many messages, so many precious memories 💕

She's getting a bit full though... who agrees we should convince the boss man to expand the canvas to include some of our other very white, very plain and boring walls?! 🤔 
Afterall its either that or having to paint over these ones and that would be so devastating for us and all of the contributors these past 8 months 😔 
Comment below if you think @samnewman_83 should let us do it!!!! 👍 .
.
.
.
#memories #memorywall #walloffame #history #woopibackpackers #artwork #artistic #graffitti #letsdoit #backpackerlife #backpackerfamily #hostelworld #hostelfun #backpackertravel #backpackaustralia #woolgoolga #traveldiaries #momento #leaveyourmark #theresalwaysonepenis
By far our favorite part of the hostel, our stairwell of fame!!! 🤘 So many names, so many messages, so many precious memories 💕 She's getting a bit full though... who agrees we should convince the boss man to expand the canvas to include some of our other very white, very plain and boring walls?! 🤔 Afterall its either that or having to paint over these ones and that would be so devastating for us and all of the contributors these past 8 months 😔 Comment below if you think @samnewman_83 should let us do it!!!! 👍 . . . . #memories  #memorywall  #walloffame  #history  #woopibackpackers  #artwork  #artistic  #graffitti  #letsdoit  #backpackerlife  #backpackerfamily  #hostelworld  #hostelfun  #backpackertravel  #backpackaustralia  #woolgoolga  #traveldiaries  #momento  #leaveyourmark  #theresalwaysonepenis 
Sarah road into our lives on the back of her Aussie boyfriend’s motorcycle looking every bit of bad-ass babe as we discovered her to be! 😎 She was head to toe wrapped in swag with a red leather jumpsuit and a punk British attitude to match. 
Despite a petite physique and baby face this girl is edgy! She stands her own, can drink like a fish, is a bit of a pool shark and is never shy of instigating or engaging in an intellectual debate 😜 We should mention that she has insane guns and abs! Don’t mess with her 💪

It’s no secret that Miss Pembleton was fancied by many of the males who came and went throughout her stay, we suspect some of the females too… But to their dismay, she was already smitten with a good Aussie boy from Nymboida! 🇦🇺😍 One who she has now gone to live out her life with. We have our fingers crossed that you will get that one job Nymboida has to offer and you will be able to live out your days happily in the Australian bush with a bunch of cold Wild Turkey’s 🦃

Sarah and Sam bonded over classic rock music, relentless sarcasm and banoffee pie. Emily however is looking forward to this December without Sarah around dictating when she can play Christmas carols (which according to Miss Pembleton is never 😯) JKS! But not really, GRINCH hehe 😘🎄 Something that struck us with Sarah is her commitment to the 88 days, a notable achievement is that she was the second fastest fruit picker! (Though fastest white one). Every bout of sickness, every scraped knee, every bloodied zombie eye, every raspberry picking scar on her arms (this was before she fashioned glove/ sleeves from old socks, genius) seemed worth it to her. This is a girl with a goal and one who did not stop until she achieved it! Kudos to you Miss Pembleton 👍

133 days later and we are saying goodbye or simply ‘see you later’ 
After all Nymboida isn’t that far away, totally just googled it! So you have no excuse, sorry 🤗 
#whatislife .
.
.
.
#goodbyesarehard #seeyousoon #tilnexttime #backpackerlife #backpackerfamily #woopibackpackers #woolgoolga #midnorthcoast #coffscoast #travelaustralia #workingholiday #88days #smashedit #teamengland #bikiechick #willmissyou #hostelworld #seetheworld
Sarah road into our lives on the back of her Aussie boyfriend’s motorcycle looking every bit of bad-ass babe as we discovered her to be! 😎 She was head to toe wrapped in swag with a red leather jumpsuit and a punk British attitude to match. Despite a petite physique and baby face this girl is edgy! She stands her own, can drink like a fish, is a bit of a pool shark and is never shy of instigating or engaging in an intellectual debate 😜 We should mention that she has insane guns and abs! Don’t mess with her 💪 It’s no secret that Miss Pembleton was fancied by many of the males who came and went throughout her stay, we suspect some of the females too… But to their dismay, she was already smitten with a good Aussie boy from Nymboida! 🇦🇺😍 One who she has now gone to live out her life with. We have our fingers crossed that you will get that one job Nymboida has to offer and you will be able to live out your days happily in the Australian bush with a bunch of cold Wild Turkey’s 🦃 Sarah and Sam bonded over classic rock music, relentless sarcasm and banoffee pie. Emily however is looking forward to this December without Sarah around dictating when she can play Christmas carols (which according to Miss Pembleton is never 😯) JKS! But not really, GRINCH hehe 😘🎄 Something that struck us with Sarah is her commitment to the 88 days, a notable achievement is that she was the second fastest fruit picker! (Though fastest white one). Every bout of sickness, every scraped knee, every bloodied zombie eye, every raspberry picking scar on her arms (this was before she fashioned glove/ sleeves from old socks, genius) seemed worth it to her. This is a girl with a goal and one who did not stop until she achieved it! Kudos to you Miss Pembleton 👍 133 days later and we are saying goodbye or simply ‘see you later’ After all Nymboida isn’t that far away, totally just googled it! So you have no excuse, sorry 🤗 #whatislife  . . . . #goodbyesarehard  #seeyousoon  #tilnexttime  #backpackerlife  #backpackerfamily  #woopibackpackers  #woolgoolga  #midnorthcoast  #coffscoast  #travelaustralia  #workingholiday  #88days  #smashedit  #teamengland  #bikiechick  #willmissyou  #hostelworld  #seetheworld 
Boardrider crazy music night was a success! We've got some very talented backpackers here in Manly 🔥
Boardrider crazy music night was a success! We've got some very talented backpackers here in Manly 🔥
Our baby isn't even born yet but has visited three continents already 😂👪💞❤💕💑💏💍🌺 #babybump #backpackerfamily #roundtheworld #pictureoftheday #instago #instalike #travelblogger #digitalinfluencer #digitalnomad #kawalk #beautifuldestination #wonderfulplaces #destinosimperdiveis #vamospraonde
*Rapiiiiii*
Menyimak pawai di Jepang benar-benar membuat saya takjub. Sekitar satu jam sebelum pawai dimulai, orang-orang sudah mulai duduk di pinggir jalan. Mereka menggelar tikar, menyiapkan cemilan layaknya piknik sederhana. Saat pawai dimulai, saya kita semua akan berdiri. Ternyata, masih duduk rapi. Kami pun bisa menikmati pawai dengan tenang. Tak ada dorong-dorongan, tak ada desak-desakkan. Yang datang lebih dulu akan dapat duduk di depan, yang datang belakangan harus ikhlas di belakang. 
Wow, senangnya menyimak pawai di Jepang.

#Japan #JapanTrip #FamilyTrip #Backpacker #BackpackerFamily #Disneyland #DisneylandTokyo #FrozenFantasy #Frozen
*Rapiiiiii* Menyimak pawai di Jepang benar-benar membuat saya takjub. Sekitar satu jam sebelum pawai dimulai, orang-orang sudah mulai duduk di pinggir jalan. Mereka menggelar tikar, menyiapkan cemilan layaknya piknik sederhana. Saat pawai dimulai, saya kita semua akan berdiri. Ternyata, masih duduk rapi. Kami pun bisa menikmati pawai dengan tenang. Tak ada dorong-dorongan, tak ada desak-desakkan. Yang datang lebih dulu akan dapat duduk di depan, yang datang belakangan harus ikhlas di belakang. Wow, senangnya menyimak pawai di Jepang. #Japan  #JapanTrip  #FamilyTrip  #Backpacker  #BackpackerFamily  #Disneyland  #DisneylandTokyo  #FrozenFantasy  #Frozen