an online Instagram web viewer

#asntm medias

Photos

Do you wanna be on top?
Have a good personality?
Have a good ideas?
Have a good vision?
Want to CHANGE yourself to be a better employee?
Want to make KAI to be people's top transportation?
It is not #asntm but, you will be the one of KAI top role models.
COMING SOON!
THE NEXT KAI CHANGE AGENT!
Do you wanna be on top? Have a good personality? Have a good ideas? Have a good vision? Want to CHANGE yourself to be a better employee? Want to make KAI to be people's top transportation? It is not #asntm  but, you will be the one of KAI top role models. COMING SOON! THE NEXT KAI CHANGE AGENT!
เสียวแทนอ่ะ 👏🏼👏🏼👏🏼😵😵😵😵😵😵 #asianexttopmodel via #asntm #model #fashion
Our tough love judge is back! Say Hi to Yu Tsai!
#asntm6 #asntm #nexttopmodelfranchises #yutsai #foxlife #bangkok
I will 捞 your 海底 😉
.
📸: @derugoh
#vsco #vscosg #sgvsco #vscocamsg #vscogood #antm #asntm #model #photography #asian #海底捞
CLARA TAN X AsNTM5 | PART TWO
Asia's Next Top Model Cycle 5 | Top 4 Asia's Next Top Model Cycle 5 | Edge Models - Clara Sutantio | @ clarasutantio 🇮🇩
#AsNTM #AsNTM5 #AsiasNextTopModel #ClaraTan #ClaraSutantio #FemmePageant #KingPageant
Nah kann 🤣🤣🤣 mallinya 
#Repost @memepageantsid with @get_repost
・・・
Anjiiir masuk TV.. 😅😅😅 sc : @brownis_ttv
Jangan lupa likes Meme pageant Indonesia :
Facebook : meme pageants indonesia
@ivan_gunawan @faye_malisorn 
#meme #comic #pageant #pageants #memecomic #memecomics #memepageant #memepageants #pageantlover #pageantslover #pageantlovers #pageantslovers #fanspageant #fanspageants #beautypageant #beautypageants #missuniverse #puteriindonesia #missindonesia #missworld #missgrandinternational #misssupranational #missinternational #asianexttopmodel #ASNTM
Nah kann 🤣🤣🤣 mallinya #Repost  @memepageantsid with @get_repost ・・・ Anjiiir masuk TV.. 😅😅😅 sc : @brownis_ttv Jangan lupa likes Meme pageant Indonesia : Facebook : meme pageants indonesia @ivan_gunawan @faye_malisorn #meme  #comic  #pageant  #pageants  #memecomic  #memecomics  #memepageant  #memepageants  #pageantlover  #pageantslover  #pageantlovers  #pageantslovers  #fanspageant  #fanspageants  #beautypageant  #beautypageants  #missuniverse  #puteriindonesia  #missindonesia  #missworld  #missgrandinternational  #misssupranational  #missinternational  #asianexttopmodel  #ASNTM 
We don't know if this is real or not but I have a feeling that this is about Subaru. Please do not pester Joey Mead-King about this.
.
#asntm #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntm6 #asntmconfess #asntmconfessions #singaporeontop #thailandontop #malaysiaontop #indonesiaontop #philippinesontop #vietnamontop #taiwanontop #japanontop #hongkongontop #koreaontop #cindybishop #yutsai #jessicaamornkuldilok #sheenaliam #ayugani #tawankedkongjiratchaya #maureenwroblewitz
We don't know if this is real or not but I have a feeling that this is about Subaru. Please do not pester Joey Mead-King about this. . #asntm  #asntm1  #asntm2  #asntm3  #asntm4  #asntm5  #asntm6  #asntmconfess  #asntmconfessions  #singaporeontop  #thailandontop  #malaysiaontop  #indonesiaontop  #philippinesontop  #vietnamontop  #taiwanontop  #japanontop  #hongkongontop  #koreaontop  #cindybishop  #yutsai  #jessicaamornkuldilok  #sheenaliam  #ayugani  #tawankedkongjiratchaya  #maureenwroblewitz 
#จิกกล้องแตก ค่ะ #ราตรีสวัสดิ์ บันทึกวันที่ 23 เมษายน 2561 "วันที่ง่วงนอนที่สุดของปี" หาวแล้วหาวอีก, อากาศอบอ้าว , ใส่ชุดขาว แล้วเหมือนไม่สบาย เอเนอจี้พี่หาย หมองมากวันนี้ #โละเสื้อขาวออกจากตู้ #เผาทิ้ง และลิสต์เสื้อดำให้มากที่สุด #blacklover #runwayismyway #japonism #jitapanini #sleepyday #gay #model #modelmodelmodel #asntm #ง่วงชิบหาย
#จ ิกกล้องแตก ค่ะ #ราตร ีสวัสดิ์ บันทึกวันที่ 23 เมษายน 2561 "วันที่ง่วงนอนที่สุดของปี" หาวแล้วหาวอีก, อากาศอบอ้าว , ใส่ชุดขาว แล้วเหมือนไม่สบาย เอเนอจี้พี่หาย หมองมากวันนี้ #โละเส ื้อขาวออกจากตู้ #เผาท ิ้ง และลิสต์เสื้อดำให้มากที่สุด #blacklover  #runwayismyway  #japonism  #jitapanini  #sleepyday  #gay  #model  #modelmodelmodel  #asntm  #ง ่วงชิบหาย
We have @minhtu_nguyen @shikingomez @monikastamaria 💕💕💕💕 #ASNTM #ASNTM6
We have @minhtu_nguyen @shikingomez @monikastamaria 💕💕💕💕 #ASNTM  #ASNTM6 
The two judges! From Asntm 6 @cindysirinya @yutsai88 #ASNTM #ASNTM6
The two judges! From Asntm 6 @cindysirinya @yutsai88 #ASNTM  #ASNTM6 
THE ASIA's NEXT TOP MODEL FROM 🇮🇩
Repost : @ garudapageants 
11 Kandidat Indonesia di @asntm 🇮🇩
—
Cycle 1
@ filantropi_w | Top 10/11
.
Cycle 2
@ jnicejh | Top 9/10
@ bonadeakometa | Top 14
.
Cycle 3
@ ganegani | Winner
@ tahliaraji | Top 6
@ raniramadhany | Top 12
.
Cycle 4
@ patriciagouw | 1st Runner Up
@ aldillazahraa | Top 8
.
Cycle 5
@ clarasutantio | Top 4
@ veronika.twns | Top 6
@ valerie.twns | Top 7/8
.
Akankah Indonesia kembali on top tahun ini? Who’s your favorite Finalist? 😍
—
Courtesy of AsNTM / Star World
Edited @ garudapageants
Backsound AsNTM S5 Opening Titles
#AsNTM #IndonesiaOnTop #TeamIndonesia #AsiasNextTopModel #GarudaPageants
THE ASIA's NEXT TOP MODEL FROM 🇮🇩 Repost : @ garudapageants 11 Kandidat Indonesia di @asntm 🇮🇩 — Cycle 1 @ filantropi_w | Top 10/11 . Cycle 2 @ jnicejh | Top 9/10 @ bonadeakometa | Top 14 . Cycle 3 @ ganegani | Winner @ tahliaraji | Top 6 @ raniramadhany | Top 12 . Cycle 4 @ patriciagouw | 1st Runner Up @ aldillazahraa | Top 8 . Cycle 5 @ clarasutantio | Top 4 @ veronika.twns | Top 6 @ valerie.twns | Top 7/8 . Akankah Indonesia kembali on top tahun ini? Who’s your favorite Finalist? 😍 — Courtesy of AsNTM / Star World Edited @ garudapageants Backsound AsNTM S5 Opening Titles #AsNTM  #IndonesiaOnTop  #TeamIndonesia  #AsiasNextTopModel  #GarudaPageants 
@catriona_gray  ear cuff ✨
@catriona_gray ear cuff ✨
Sideback Bang bang pose
Sideback Bang bang pose
No man ever steps in the same river twice, for it's not the same river and he's not the same man. -Heraclitus-
.
.
.
.
.
.
#river #saintpetersburg #russia #europe #eropa #travelling #boys #instratravel #travelpreneur #asntm #ootd #spring
CLARA TAN X AsNTM5 | PART ONE
Asia's Next Top Model Cycle 5 | Top 4 Asia's Next Top Model Cycle 5 | Edge Models - Clara Sutantio | @ clarasutantio 🇮🇩
#AsNTM #AsNTM5 #AsiasNextTopModel #ClaraTan #ClaraSutantio #FemmePageant #KingPageant
Sadar kah kamu bahwa setiap warna punya identitas nya sendiri dan tidak akan pernah bisa di jadikan sama?

#likeforlike #loveforlove #happy #colourfull #instalike #instalove #goodvibes #instagood #photography #takenbyvivov7 #indonesia #asian #asianboy #follow #asntm #asntm6 #nylon  #vogue #streetmagazine #famous #visual #visualart #youngboy #korea #love #worldwide
🔥🔥🔥 HOT HOT HOT 🔥🔥🔥 3 Á quân Asia's Next Top Model là Nguyễn Minh Tú 🇻🇳, Shikin Gomez 🇲🇾 (mùa 5) và Monika Sta. Maria 🇵🇭 (mùa 3) bất ngờ quay trở lại diễn mở màn trong thử thách đầu tiên của mùa 6.

Nguồn ảnh từ bạn Thạch Hồng Nghĩa Lộc, bạn cho biết có phần giới thiệu thí sinh, trong đó Việt Nam được đọc 2 lần, và có một cô có tên 4 chữ, nhưng do make-up quá đậm nên bạn ấy không nhận ra là ai.

Liệu 2 cô gái Việt Nam là ai nhỉ? ;) #AsiasNextTopModel 
#AsiasNextTopModel6
#AsNTM #AsNTM6
🔥🔥🔥 HOT HOT HOT 🔥🔥🔥 3 Á quân Asia's Next Top Model là Nguyễn Minh Tú 🇻🇳, Shikin Gomez 🇲🇾 (mùa 5) và Monika Sta. Maria 🇵🇭 (mùa 3) bất ngờ quay trở lại diễn mở màn trong thử thách đầu tiên của mùa 6. Nguồn ảnh từ bạn Thạch Hồng Nghĩa Lộc, bạn cho biết có phần giới thiệu thí sinh, trong đó Việt Nam được đọc 2 lần, và có một cô có tên 4 chữ, nhưng do make-up quá đậm nên bạn ấy không nhận ra là ai. Liệu 2 cô gái Việt Nam là ai nhỉ? ;) #AsiasNextTopModel  #AsiasNextTopModel6  #AsNTM  #AsNTM6 
Selamat malam anak bunda😀😊 °
°
Malam ini kita ceria kuy seceria opnum nya miss Grand japannnnnnn😀
°
°
#memes
#dagelan
#indonesianidol2018
#missgrandslam2017
#missuniverse 
#missworld
#missinternational 
#missearth
#misssupranational 
#missgrandinternational 
#asntm 
#asia 
#missuniverse2015 
#vietnam 
#philippines🇵🇭
#indonesian
#pageantsbundaindonesia
Why fit in when you were born to stand out? Thank you Harpers Bazaar, King of fashion week alongside Queen @hhennie.official xoxo
Why fit in when you were born to stand out? Thank you Harpers Bazaar, King of fashion week alongside Queen @hhennie.official xoxo
Thank you Harpers Bazaar. Last night I was named King of fashion week alongside Queen @hhennie.official Miss Universe 2018. So proud to have mentored H’hen in one of my 5 #NextTopModel seasons. Genuinely humbled by the title, impressed by the week and inspired by the day.... because the best.... is yet to come. #watchthisspace Cam on xoxo
Thank you Harpers Bazaar. Last night I was named King of fashion week alongside Queen @hhennie.official Miss Universe 2018. So proud to have mentored H’hen in one of my 5 #NextTopModel  seasons. Genuinely humbled by the title, impressed by the week and inspired by the day.... because the best.... is yet to come. #watchthisspace  Cam on xoxo
Wanna Be On Top? . . or are you a Bottom! 🙊😹
#antm makeup Transformation is up on my channel.  Link is in the bio ⬆⬆⬆
.
.
.
.
.
#antm #asntm #antmcycle24 #antm24 #antmteam #model #extrememakeup #modellook #menslook #extremeglam #extremelook #beauty #photography #photoshoot
#throwback @filantropi_w @asntm ...
Filantropi Witoko Tahan Diejek di Asia's Next Top Model
Filantropi Witoko jadi satu-satunya wakil Indonesia di kompetisi bergengsi Asia’s Next Top Model musim 1.  Bersama dengan 14 wanita yang berasal dari negara-negara di Asia, Filantropi Witoko maju berkompetisi demi memperebutkan gelar Asia's Next Top Model. Selama empat minggu di ajang itu, Filant mengaku cukup kenyang melahap segala momen pahit-manisnya pengalaman sebagai kontestan. Mulai dari lika-liku drama sampai ejekan dari seorang juri yang menyebutnya sebagai "Catastrophe" (bencana) ia terima dengan ikhlas. Ia sadar bahwa semua itu adalah tantangan untuk menempa mentalnya supaya kuat. 
Pasca tereleminasi, ia pun sempat menuliskan sebuah surat untuk teman-temannya yang masih bertahan di kompetisi itu. Niatnya baik. Filant menuliskan pesan semangat untuk teman-temannya yang masih bertahan dalam Asia's Next Top Model. Namun banyak yang menduga bahwa surat Filant itu semata-mata untuk mencari sensasi
Road to cycle 6
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
#throwback  @filantropi_w @asntm ... Filantropi Witoko Tahan Diejek di Asia's Next Top Model Filantropi Witoko jadi satu-satunya wakil Indonesia di kompetisi bergengsi Asia’s Next Top Model musim 1. Bersama dengan 14 wanita yang berasal dari negara-negara di Asia, Filantropi Witoko maju berkompetisi demi memperebutkan gelar Asia's Next Top Model. Selama empat minggu di ajang itu, Filant mengaku cukup kenyang melahap segala momen pahit-manisnya pengalaman sebagai kontestan. Mulai dari lika-liku drama sampai ejekan dari seorang juri yang menyebutnya sebagai "Catastrophe" (bencana) ia terima dengan ikhlas. Ia sadar bahwa semua itu adalah tantangan untuk menempa mentalnya supaya kuat. Pasca tereleminasi, ia pun sempat menuliskan sebuah surat untuk teman-temannya yang masih bertahan di kompetisi itu. Niatnya baik. Filant menuliskan pesan semangat untuk teman-temannya yang masih bertahan dalam Asia's Next Top Model. Namun banyak yang menduga bahwa surat Filant itu semata-mata untuk mencari sensasi Road to cycle 6 #asntm  #asntm5  #expecttheunexpected  #cindybishop  #caragmcilroy  #yutsai  #asntm1  #asntm2  #asntm3  #asntm4  #asntm5  #asntmjudges  #topmodel  #asia  #asiantm  #model  #fashion  #antm  #highfashion  #indonesiaontop  #malaysiaontop  #philippinesontop  #singaporeontop  #taiwanontop  #vietnamontop  #thailandontop  🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6 
Check her portofolio ---> swipe

#AsNTM #AsNTM6
@bonadeakometa 
Femina N Wardah Beauty Inspiration  2017
...
Bona adalah peserta @asntm musim ke 2 dan pernah menjadi Miss Fabulous Personality di ajang Femina 2006
Road to cycle 6
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
@bonadeakometa Femina N Wardah Beauty Inspiration 2017 ... Bona adalah peserta @asntm musim ke 2 dan pernah menjadi Miss Fabulous Personality di ajang Femina 2006 Road to cycle 6 #asntm  #asntm5  #expecttheunexpected  #cindybishop  #caragmcilroy  #yutsai  #asntm1  #asntm2  #asntm3  #asntm4  #asntm5  #asntmjudges  #topmodel  #asia  #asiantm  #model  #fashion  #antm  #highfashion  #indonesiaontop  #malaysiaontop  #philippinesontop  #singaporeontop  #taiwanontop  #vietnamontop  #thailandontop  🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6 
Ada yg rindu sama kaka ini?? Yes she is @jnicejh ASNTM cycle 2

Janice Jessica Hermijanto

Mahasiswi yang mengidolakan aktor Johnny Depp ini gemar bermain voli. Dara kelahiran 24 April 1992 ini memiliki motto hidup, "respect and love yourself in order for others to respect and love you too". Janice yang pernah mengikuti MTV VJ HUNT dan volleyball championship ini juga berprestasi di bidang akademik.

Janice Jessica Hermijanto adalah kontestan miss Indonesia perwakilan dari Yogyakarta.
@garudapageants @policepageant @sahabat_pageant @asntm @indonesiaontop
Road to cycle 6
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
Ada yg rindu sama kaka ini?? Yes she is @jnicejh ASNTM cycle 2 Janice Jessica Hermijanto Mahasiswi yang mengidolakan aktor Johnny Depp ini gemar bermain voli. Dara kelahiran 24 April 1992 ini memiliki motto hidup, "respect and love yourself in order for others to respect and love you too". Janice yang pernah mengikuti MTV VJ HUNT dan volleyball championship ini juga berprestasi di bidang akademik. Janice Jessica Hermijanto adalah kontestan miss Indonesia perwakilan dari Yogyakarta. @garudapageants @policepageant @sahabat_pageant @asntm @indonesiaontop Road to cycle 6 #asntm  #asntm5  #expecttheunexpected  #cindybishop  #caragmcilroy  #yutsai  #asntm1  #asntm2  #asntm3  #asntm4  #asntm5  #asntmjudges  #topmodel  #asia  #asiantm  #model  #fashion  #antm  #highfashion  #indonesiaontop  #malaysiaontop  #philippinesontop  #singaporeontop  #taiwanontop  #vietnamontop  #thailandontop  🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6 
Anehnya saya semua mantan saya biar yang dari jaman SMA juga adalah yang menyatakan cinta mereka duluan kepada saya. Makanya sekarang ketika saya ingin menyatakan cinta ke cewek yang saya suka istilahnya nembak saya berasa canggung karna saya tidak pernah sama sekali nembak cewek pasti selalu saya yang ditembak duluan *ehh curhat lagi nih.. *kode doang sih kali aja ada yang akhirnya ngungkapin 😅
-
-
#ootd #ootdindonesia #ootdmen #turquoise #fashionbloggerindonesia #fashionista #fashionkilla #styleblogger #fashionblogger #wiw #wiwt #potd #potdindo #postoftheday #posttheordinary #postthepeople #outfitinspiration #outfitoftheday #menwithclass #mensstreetstyle #lookbookindonesia #lookbook #lookbooklookbook #fashiondesign #fashiondetails #modis #antm #asntm #menwithstreetstyle #swagpost
Anehnya saya semua mantan saya biar yang dari jaman SMA juga adalah yang menyatakan cinta mereka duluan kepada saya. Makanya sekarang ketika saya ingin menyatakan cinta ke cewek yang saya suka istilahnya nembak saya berasa canggung karna saya tidak pernah sama sekali nembak cewek pasti selalu saya yang ditembak duluan *ehh curhat lagi nih.. *kode doang sih kali aja ada yang akhirnya ngungkapin 😅 - - #ootd  #ootdindonesia  #ootdmen  #turquoise  #fashionbloggerindonesia  #fashionista  #fashionkilla  #styleblogger  #fashionblogger  #wiw  #wiwt  #potd  #potdindo  #postoftheday  #posttheordinary  #postthepeople  #outfitinspiration  #outfitoftheday  #menwithclass  #mensstreetstyle  #lookbookindonesia  #lookbook  #lookbooklookbook  #fashiondesign  #fashiondetails  #modis  #antm  #asntm  #menwithstreetstyle  #swagpost 
#Repost @cindysirinya

I took Leila to work with me yesterday for a fashion shoot and gave her my phone to hold. And I found this image this morning. She captured me through a tear in the black sheet on set. I don’t know why this makes me so happy. Maybe because it reminds me a little of how I saw the world when I was her age. There truly is beauty all around us, and what others see as an imperfection, to some is a work of art. Just depends on how we look at them. It really is only a matter of perspective. 
#behindthescenes #throughatear #perspective #art #leilabishop #AsNTM6 #AsNTM
#Repost  @cindysirinya I took Leila to work with me yesterday for a fashion shoot and gave her my phone to hold. And I found this image this morning. She captured me through a tear in the black sheet on set. I don’t know why this makes me so happy. Maybe because it reminds me a little of how I saw the world when I was her age. There truly is beauty all around us, and what others see as an imperfection, to some is a work of art. Just depends on how we look at them. It really is only a matter of perspective. #behindthescenes  #throughatear  #perspective  #art  #leilabishop  #AsNTM6  #AsNTM 
PATRICIA GOUW X AsNTM4
Asia's Next Top Model Cycle 4 | 1st Runner Up Asia’s Next Top Model Cycle 4| TV Host | Broadcaster | Indonesian Celebrity - Patricia Gunawan | @ patriciagouw 🇮🇩
#AsNTM #AsNTM4 #AsiasNextTopModel #PatriciaGouw #IndonesiaOnTop #FemmePageant #KingPageant
: be well prepared, guys!
Asia's Next Top Model cycle 6 is just coming! Lights on! 📸
.
.
.
#asntm #asntm6 #judge #asiasnexttopmodel #foxlife #foxlifeasia #top #model #asia #girl #drama #photoshoot #challenge #cindybishop #yutsai #caragmcilroy 
@cindysirinya @yutsai88 @caragmcilroy @patriciagouw @danielboey @kennieboy @asntm @foxlifeasia
Vintage vibe- witch mode. Here's a 👀 ❤️Shop secondhand first! @thredup Happy Earth 🌏 Day!  #vsco #fruitgoddesstiffany #wlyg #asntm
#Repost @missesindonesia
• • •
Selamat pagi Misses Friends. Mari kita mengulas Peserta Audisi Asia Next Top Model Cycle6.

Ke-enam wanita tersebut merupakan wakil Indonesia yang sudah mengkonfirmasi keikutsertaan di Audisi Asntm6. Berbagai baground Yang mereka miliki membuat semangat untuk mengikuti audisi di musim ini.

Tetapi rumor finalis yang berhasil lolos di musim ini admin ketahui ada 3. Siapakah mereka? Cuss tebak😁 #MissesIndonesia #AsNTM6Casting #AsNTM6 #AsNTM #TeamIndonesia
#Repost  @missesindonesia • • • Selamat pagi Misses Friends. Mari kita mengulas Peserta Audisi Asia Next Top Model Cycle6. Ke-enam wanita tersebut merupakan wakil Indonesia yang sudah mengkonfirmasi keikutsertaan di Audisi Asntm6. Berbagai baground Yang mereka miliki membuat semangat untuk mengikuti audisi di musim ini. Tetapi rumor finalis yang berhasil lolos di musim ini admin ketahui ada 3. Siapakah mereka? Cuss tebak😁 #MissesIndonesia  #AsNTM6Casting  #AsNTM6  #AsNTM  #TeamIndonesia 
Finalis Miss Femina India 2018 yang sudah terpilih. Gileeee bening bening banget yes😱😱😍
°
°
#dagelan
#indonesianidol2018
#missgrandslam2017
#missuniverse 
#missworld
#missinternational 
#missearth
#misssupranational 
#missgrandinternational 
#asntm 
#asia 
#missuniverse2015 
#vietnam 
#philippines🇵🇭
#indonesian
Tiger Eye 🐯👁
Tiger Eye 🐯👁
Who will be the next @asntm cycle 6 ????
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
*display @dorothypetzold
Who will be the next @asntm cycle 6 ???? #asntm  #asntm5  #expecttheunexpected  #cindybishop  #caragmcilroy  #yutsai  #asntm1  #asntm2  #asntm3  #asntm4  #asntm5  #asntmjudges  #topmodel  #asia  #asiantm  #model  #fashion  #antm  #highfashion  #indonesiaontop  #malaysiaontop  #philippinesontop  #singaporeontop  #taiwanontop  #vietnamontop  #thailandontop  🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6  *display @dorothypetzold
@mauwrob @asntm @asntmph @philippinesontop ❤️
Road to cycle 6
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
@mauwrob @asntm @asntmph @philippinesontop ❤️ Road to cycle 6 #asntm  #asntm5  #expecttheunexpected  #cindybishop  #caragmcilroy  #yutsai  #asntm1  #asntm2  #asntm3  #asntm4  #asntm5  #asntmjudges  #topmodel  #asia  #asiantm  #model  #fashion  #antm  #highfashion  #indonesiaontop  #malaysiaontop  #philippinesontop  #singaporeontop  #taiwanontop  #vietnamontop  #thailandontop  🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6 
@tawanjiratchaya @asntm ❤️
Road to cycle 6
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
#AsNTM [3/3]
cr: @samuelchang816 
MUA: @byjulymakeup
#AsNTM  [3/3] cr: @samuelchang816 MUA: @byjulymakeup
@ganegani @asntm ❤️ @asntm_id @indonesiaontop 
Road to cycle 6
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
@ganegani @asntm ❤️ @asntm_id @indonesiaontop Road to cycle 6 #asntm  #asntm5  #expecttheunexpected  #cindybishop  #caragmcilroy  #yutsai  #asntm1  #asntm2  #asntm3  #asntm4  #asntm5  #asntmjudges  #topmodel  #asia  #asiantm  #model  #fashion  #antm  #highfashion  #indonesiaontop  #malaysiaontop  #philippinesontop  #singaporeontop  #taiwanontop  #vietnamontop  #thailandontop  🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6 
@sheenaliam @asntm ❤️
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
@jessica_amorn @asntm ❤️
Road to Cycle 6
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
When boredom strikes you , and had nothing to do, b*tch can you take me a photo? 
pagpapanggap , kunwari di team bahay 😓
#ASNTM
When boredom strikes you , and had nothing to do, b*tch can you take me a photo? pagpapanggap , kunwari di team bahay 😓 #ASNTM 
Im a man like u ill be the rituals of dancer's dance
.
.
.
#Music
#Muzik
#Musik
#Musically
#Musergeneration
#MuserLampung
#Selebgram
#Model
#Asiasnexttopmodel 
#ASNTM
#ID
#Youth
#Art
I had a nice last day. Look who i met 📸📸📸 @yutsai88
I had a nice last day. Look who i met 📸📸📸 @yutsai88
Selamat Hari Kartini
@patriciagouw @asntm ❤️ Road to Cycle 6

#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
Road to cycle 6 @asntm ...
INDONESIAN 🇮🇩 squad!! ...
Cycle 1 @filantropi_w 
Cycle 2 @jnicejh @bonadeakometa 
Cycle 3 @ganegani @raniramadhany @tahliaraji
Cycle 4 @patriciagouw @aldillazahraa 
Cycle 5 @clarasutantio @veronika.twns @valerie.twns  @indonesiaontop ...
#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6 #teamindonesia #teamsambal
Road to cycle 6 @asntm ... INDONESIAN 🇮🇩 squad!! ... Cycle 1 @filantropi_w Cycle 2 @jnicejh @bonadeakometa Cycle 3 @ganegani @raniramadhany @tahliaraji Cycle 4 @patriciagouw @aldillazahraa Cycle 5 @clarasutantio @veronika.twns @valerie.twns @indonesiaontop ... #asntm  #asntm5  #expecttheunexpected  #cindybishop  #caragmcilroy  #yutsai  #asntm1  #asntm2  #asntm3  #asntm4  #asntm5  #asntmjudges  #topmodel  #asia  #asiantm  #model  #fashion  #antm  #highfashion  #indonesiaontop  #malaysiaontop  #philippinesontop  #singaporeontop  #taiwanontop  #vietnamontop  #thailandontop  🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6  #teamindonesia  #teamsambal 
@patriciagouw @asntm ❤️ Road to Cycle 6

#asntm #asntm5 #expecttheunexpected #cindybishop #caragmcilroy #yutsai #asntm1 #asntm2 #asntm3 #asntm4 #asntm5 #asntmjudges #topmodel #asia #asiantm #model #fashion  #antm 
#highfashion #indonesiaontop #malaysiaontop #philippinesontop #singaporeontop #taiwanontop #vietnamontop #thailandontop 🇮🇩🇵🇭🇹🇭🇸🇬🇹🇼🇲🇾🇻🇳 @asntm youtube next top #asntm6
Banting setir ya om.. Tolong tangkep om yang nyinyir.. 😅😅😂😂 Jangan lupa likes Meme pageant Indonesia :
Facebook : meme pageants indonesia

#meme #comic #pageant #pageants #memecomic #memecomics #memepageant #memepageants #pageantlover #pageantslover #pageantlovers #pageantslovers #fanspageant #fanspageants #beautypageant #beautypageants #missuniverse #puteriindonesia #missindonesia #missworld #missgrandinternational #misssupranational #missinternational #asianexttopmodel #ASNTM
Banting setir ya om.. Tolong tangkep om yang nyinyir.. 😅😅😂😂 Jangan lupa likes Meme pageant Indonesia : Facebook : meme pageants indonesia #meme  #comic  #pageant  #pageants  #memecomic  #memecomics  #memepageant  #memepageants  #pageantlover  #pageantslover  #pageantlovers  #pageantslovers  #fanspageant  #fanspageants  #beautypageant  #beautypageants  #missuniverse  #puteriindonesia  #missindonesia  #missworld  #missgrandinternational  #misssupranational  #missinternational  #asianexttopmodel  #ASNTM 
Bunda sedih dengerny😕
°
°
Karna bunda gk ngerti dese ngomong apa😁😂
Cuss ah yg ngerti translatein bunda,  sebelum air mata kesedihan bunda membanjiri jekerdhaaa😂
°
#dagelan
#indonesianidol2018
#missgrandslam2017
#missuniverse 
#missworld
#missinternational 
#missearth
#misssupranational 
#missgrandinternational 
#asntm 
#asia 
#missuniverse2015 
#vietnam 
#philippines🇵🇭
#indonesian
|
MONIKA STA. MARIA for Evenstar Management.
-
▪️Professional Model & Commercial Talent
▪️Fitness Personality
▪️Asia's Next Top Model S3 / 2015 1st Runner Up
▪️Face of Malaysia - Celebrity Model of the Year 2017
-
Photography | @weechoon @ Main Shot Studio
Fashion Styling | @xxl.linzxx
Makeup & Hair Styling | @backstageacademymsia
| MONIKA STA. MARIA for Evenstar Management. - ▪️Professional Model & Commercial Talent ▪️Fitness Personality ▪️Asia's Next Top Model S3 / 2015 1st Runner Up ▪️Face of Malaysia - Celebrity Model of the Year 2017 - Photography | @weechoon @ Main Shot Studio Fashion Styling | @xxl.linzxx Makeup & Hair Styling | @backstageacademymsia
Smiling at the world because the world looks beautiful. Day 3 #VIFW
Smiling at the world because the world looks beautiful. Day 3 #VIFW 
11 Kandidat Indonesia di @asntm 🇮🇩
—
Cycle 1
@filantropi_w | Top 10/11
.
Cycle 2
@jnicejh | Top 9/10
@bonadeakometa | Top 14
.
Cycle 3
@ganegani | Winner
@tahliaraji | Top 6
@raniramadhany | Top 12
.
Cycle 4
@patriciagouw | 1st Runner Up
@aldillazahraa | Top 8
.
Cycle 5
@clarasutantio | Top 4
@veronika.twns | Top 6
@valerie.twns | Top 7/8
.
Akankah Indonesia kembali on top tahun ini? Who’s your favorite Finalist? 😍
—
Courtesy of AsNTM / Star World
Edited @garudapageants
Backsound AsNTM S5 Opening Titles
#AsNTM #IndonesiaOnTop #TeamIndonesia #AsiasNextTopModel #GarudaPageants
11 Kandidat Indonesia di @asntm 🇮🇩 — Cycle 1 @filantropi_w | Top 10/11 . Cycle 2 @jnicejh | Top 9/10 @bonadeakometa | Top 14 . Cycle 3 @ganegani | Winner @tahliaraji | Top 6 @raniramadhany | Top 12 . Cycle 4 @patriciagouw | 1st Runner Up @aldillazahraa | Top 8 . Cycle 5 @clarasutantio | Top 4 @veronika.twns | Top 6 @valerie.twns | Top 7/8 . Akankah Indonesia kembali on top tahun ini? Who’s your favorite Finalist? 😍 — Courtesy of AsNTM / Star World Edited @garudapageants Backsound AsNTM S5 Opening Titles #AsNTM  #IndonesiaOnTop  #TeamIndonesia  #AsiasNextTopModel  #GarudaPageants