an online Instagram web viewer

#antipenuaan medias

Photos

.
.
Testimoni Clearproof Set
.
Set Mary Kay Acne Prone System ClearProof memang khas untuk mereka yang mengalami masalah jerawat akibat kulit berminyak.
.
Regime produk dari set ini langsung tidak mengeringkan kulit dan mengecutkan jerawat dengan pantas. Kulit jadi lembut, sihat bebas jerawat. ❤️
. . Testimoni Clearproof Set . Set Mary Kay Acne Prone System ClearProof memang khas untuk mereka yang mengalami masalah jerawat akibat kulit berminyak. . Regime produk dari set ini langsung tidak mengeringkan kulit dan mengecutkan jerawat dengan pantas. Kulit jadi lembut, sihat bebas jerawat. ❤️
.
.
CLEARPROOF SET FOR ACNE PRONE SKIN
. 
Clearproof Set ni khas untuk mereka yang punyai jerawat yang serius. Serius macam mana? Besar dan bernanah. Penuh seluruh wajah. Sentiasa keluar dan tak surut. Kebiasaannya mereka yang berkulit oily lah paling serius jerawat.
.
Apa yang best tentang skincare Clearproof ni ?
.
🌀merencatkan kitaran jerawat
🌀cegah jerawat yang bakal wujud
🌀kurangkan minyak dan elak sel kulit mati terkumpul
🌀kawal minyak di muka
.
💚Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin 👉🏻formula jernih ringan yang mampu menghapuskan minyak berlebihan & mempercepatkan kitaran sel-sel pada permukaan kulit.
.
💚Clear Proof Blemish Control Toner 👉🏻 Membantu pori-pori kekal bersih & merupakan supplement yang baik untuk set ini.
.
💚Clear Proof Oil Free Moisturizer 👉🏻 formula yang memulihkan kelembapan kulit untuk mengekalkan kelembapan yang seimbang.
.
💚Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin 👉🏻serum lut cahaya, lembut bak sutera yang membantu mengawal minyak yang menyebabkan jerawat. Cepat meresap dan membantu mengecilkan pori serta mengurangkan kilat muka.
.
💚Spot Solution for Acne-Prone Skin 👉🏻Krim yang sangat berkesan ini cepat meresap dan tidak meninggalkan sisa. Ia dirumus untuk dipakai pada jerawat yang sedang tumbuh dan membantu mempercepatkan jerawat surut.
.
Nak Cik Mala bantu awak dapatkan kulit licin tanpa cela?
Whatsapp Cik Mala ya 😊
.
Much Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Mary Kay Beauty Consultant .
.
. . CLEARPROOF SET FOR ACNE PRONE SKIN . Clearproof Set ni khas untuk mereka yang punyai jerawat yang serius. Serius macam mana? Besar dan bernanah. Penuh seluruh wajah. Sentiasa keluar dan tak surut. Kebiasaannya mereka yang berkulit oily lah paling serius jerawat. . Apa yang best tentang skincare Clearproof ni ? . 🌀merencatkan kitaran jerawat 🌀cegah jerawat yang bakal wujud 🌀kurangkan minyak dan elak sel kulit mati terkumpul 🌀kawal minyak di muka . 💚Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin 👉🏻formula jernih ringan yang mampu menghapuskan minyak berlebihan & mempercepatkan kitaran sel-sel pada permukaan kulit. . 💚Clear Proof Blemish Control Toner 👉🏻 Membantu pori-pori kekal bersih & merupakan supplement yang baik untuk set ini. . 💚Clear Proof Oil Free Moisturizer 👉🏻 formula yang memulihkan kelembapan kulit untuk mengekalkan kelembapan yang seimbang. . 💚Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin 👉🏻serum lut cahaya, lembut bak sutera yang membantu mengawal minyak yang menyebabkan jerawat. Cepat meresap dan membantu mengecilkan pori serta mengurangkan kilat muka. . 💚Spot Solution for Acne-Prone Skin 👉🏻Krim yang sangat berkesan ini cepat meresap dan tidak meninggalkan sisa. Ia dirumus untuk dipakai pada jerawat yang sedang tumbuh dan membantu mempercepatkan jerawat surut. . Nak Cik Mala bantu awak dapatkan kulit licin tanpa cela? Whatsapp Cik Mala ya 😊 . Much Love Cik Lismala 60126317930 or click link on bio ☝🏻 Mary Kay Beauty Consultant . .
Ready Stock! Limited !  PROMO : beli 5 free 1 pcs beli 10 free 3 pcs 😍 Evanesce le lift adalah produk dari Evanesce new york yang membantu menghilangkan keriput hanya dalam 2 menit 
Manfaat dan keunggulan evanesce le lift :
1. Mengencangkan kendur & longgar kulit , keriput , garis halus dan lipatan di leher wajah anda 
2. Bekerja pada tingkat yang lebih dalam dari kulit untuk membantu mengencangkan , mengembalikan kelembaban - keseimbangan dan kehalusan kulit 
3. Menghilangkan lingkaran hitam & bengkak di bawah mata serta tanda penuaan & kelelahan 
4. Menyusut pori - pori dan memperbaiki tekstur kulit .
5. Membantu mencegab bintik bintik gelap , perubaha  warna , blotchiness 
6. Mengencangkan kulit hanya dalam 2 menit saja 
Kandungan utama evanesce le lift : 
1. Kolgen oligopeptide - membangun kembali elastisitas , kekuatan , kecerahan kulit & ganti sel sel kulit mati 
2. HyLuronic acid - komponen alami kulit dalam jaringan ikat di seluruh tubuh manusia . Menjaga kulit terdehidrasi 
3. Retinol - vitamin A alami sebagai antioksidan mencegah kerusakan radikal yang menyebabkan kerutan & tanda penuaan 
4. Vitamin C - berperan dalam sintesis kolagen , membantu mengepel radikal bebas yang memicu kerutan, kendur dab tanda penuaan 
5. Vitamin E - antioksidan yang larut dalan lemak untuk pemeliharaan kulit yang sehat 
Cara penggunaan : - jika telah menggunakan pelembab , oleskan evanesce le lift setelah pemakaiab pelembab . Tapi jika tidak , bisa langsung dioleskab dalam keadaan kulit kering - gunakan rutin setiap hari selama 72 hari untuk hasil permanen 
#evabescelelift#evabnesceleliftmurah#evanesceleliftindonesia#evanescence#serum#evanesce#serumwajah#kosmetik#serumwajahmurah#evabesceleliftori#evanescenewyork#evanesceuk#olshop#olshopindomurah#antiaging#serumantiaging#kosmetikmurah#serumantipenuaan#serumwajah#antipenuaan#antipenuaankulit#evanesceleliftnewyorkasli#evanesceacneerasingemulsion#dermacolfoundation#dermacolmurah
Ready Stock! Limited !  PROMO : beli 5 free 1 pcs beli 10 free 3 pcs 😍 Evanesce le lift adalah produk dari Evanesce new york yang membantu menghilangkan keriput hanya dalam 2 menit Manfaat dan keunggulan evanesce le lift : 1. Mengencangkan kendur & longgar kulit , keriput , garis halus dan lipatan di leher wajah anda 2. Bekerja pada tingkat yang lebih dalam dari kulit untuk membantu mengencangkan , mengembalikan kelembaban - keseimbangan dan kehalusan kulit 3. Menghilangkan lingkaran hitam & bengkak di bawah mata serta tanda penuaan & kelelahan 4. Menyusut pori - pori dan memperbaiki tekstur kulit . 5. Membantu mencegab bintik bintik gelap , perubaha  warna , blotchiness 6. Mengencangkan kulit hanya dalam 2 menit saja Kandungan utama evanesce le lift : 1. Kolgen oligopeptide - membangun kembali elastisitas , kekuatan , kecerahan kulit & ganti sel sel kulit mati 2. HyLuronic acid - komponen alami kulit dalam jaringan ikat di seluruh tubuh manusia . Menjaga kulit terdehidrasi 3. Retinol - vitamin A alami sebagai antioksidan mencegah kerusakan radikal yang menyebabkan kerutan & tanda penuaan 4. Vitamin C - berperan dalam sintesis kolagen , membantu mengepel radikal bebas yang memicu kerutan, kendur dab tanda penuaan 5. Vitamin E - antioksidan yang larut dalan lemak untuk pemeliharaan kulit yang sehat Cara penggunaan : - jika telah menggunakan pelembab , oleskan evanesce le lift setelah pemakaiab pelembab . Tapi jika tidak , bisa langsung dioleskab dalam keadaan kulit kering - gunakan rutin setiap hari selama 72 hari untuk hasil permanen #evabescelelift #evabnesceleliftmurah #evanesceleliftindonesia #evanescence #serum #evanesce #serumwajah #kosmetik #serumwajahmurah #evabesceleliftori #evanescenewyork #evanesceuk #olshop #olshopindomurah #antiaging #serumantiaging #kosmetikmurah #serumantipenuaan #serumwajah #antipenuaan #antipenuaankulit #evanesceleliftnewyorkasli #evanesceacneerasingemulsion #dermacolfoundation #dermacolmurah 
Salam ramadhan.... Wow.. Audela dah keluar TRIAL PACK untuk kegunaan 2 minggu.... .
.
Apalagi.. Uolss ni la masanya klu uolss nak try AUDELA... HARGA DIA RM 99.00 tapi sempena bulan Ramdhan ni.. awa nak bagi 20% off... bermakna RM 79.00 SAHAJA!!!
.
.
PROMOSI akan berakhir pada 30 ramadhan tau..... wasap.my/60172729459 cod PUTRAJAYA/KL/SELANGOR
.
.
#audela #audelaby_nadzainal #audelamurah #audelapuchong #audelaputraheight #detoxdrinks #slimmingproduk #putihkuruscantik #putihkurusserentak #whiteningkankulit #pudarkanparutjerawat #jerawathilang #antijeragat #colagen #antipenuaan #kecutkanjerawat #kecilkanporimuka
Salam ramadhan.... Wow.. Audela dah keluar TRIAL PACK untuk kegunaan 2 minggu.... . . Apalagi.. Uolss ni la masanya klu uolss nak try AUDELA... HARGA DIA RM 99.00 tapi sempena bulan Ramdhan ni.. awa nak bagi 20% off... bermakna RM 79.00 SAHAJA!!! . . PROMOSI akan berakhir pada 30 ramadhan tau..... wasap.my/60172729459 cod PUTRAJAYA/KL/SELANGOR . . #audela  #audelaby_nadzainal  #audelamurah  #audelapuchong  #audelaputraheight  #detoxdrinks  #slimmingproduk  #putihkuruscantik  #putihkurusserentak  #whiteningkankulit  #pudarkanparutjerawat  #jerawathilang  #antijeragat  #colagen  #antipenuaan  #kecutkanjerawat  #kecilkanporimuka 
@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[ LEBIH 5000 WANITA DAH BERJAYA ! ] 🙆🙆🙆🙆🙆 CAPAI TARGET DENGAN AUDELA 😘
.
Tq kerana mempercayai Audela 💕💜💕
.
We olls happy sangat tau! .
.
Dan we olls berhasrat nak BANTU lagi RAMAI wanita utk capai target 🎯u olls!
.
#kuruscantikserentak ✔
#sihatbertenaga ✔
#detoxsetiaphari ✔ .

Kalau u olls ada Audela, Jom selfie! #audelaselfie k !
.
Kalau belom.. tunggu apa lagi? .
CEPAT dapatkan sekarang💕
.
Komen "pm AUDELA" dan tinggalkan no tepon uolls kat bawah k !!!😉
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari 
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah 
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain 
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia 
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending 
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #kuruscepat #nakcantikcarisaya
@adore.audelabeauty_kl_selangor - . [ LEBIH 5000 WANITA DAH BERJAYA ! ] 🙆🙆🙆🙆🙆 CAPAI TARGET DENGAN AUDELA 😘 . Tq kerana mempercayai Audela 💕💜💕 . We olls happy sangat tau! . . Dan we olls berhasrat nak BANTU lagi RAMAI wanita utk capai target 🎯u olls! . #kuruscantikserentak  ✔ #sihatbertenaga  ✔ #detoxsetiaphari  ✔ . Kalau u olls ada Audela, Jom selfie! #audelaselfie  k ! . Kalau belom.. tunggu apa lagi? . CEPAT dapatkan sekarang💕 . Komen "pm AUDELA" dan tinggalkan no tepon uolls kat bawah k !!!😉 . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #audela  #selangor  #stokis  #slimming  #detox  #jomkurus  #hariraya  #subang  #shahalam  #kevinzahari  #audelastokisklang  #audela  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #kurusputihserentak  #antipenuaan  #bazarmalaysia  #kuruscepat  #nakcantikcarisaya 
@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari 
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah 
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain 
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia 
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending 
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari
@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍 . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #audela  #selangor  #stokis  #slimming  #detox  #jomkurus  #hariraya  #subang  #shahalam  #kevinzahari  #audelastokisklang  #audela  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #kurusputihserentak  #antipenuaan  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #kuruscepat  #nakcantikcarisaya  #kelabbloggerbenashaari 
@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari 
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah 
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain 
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia 
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending 
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari
@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍 . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #audela  #selangor  #stokis  #slimming  #detox  #jomkurus  #hariraya  #subang  #shahalam  #kevinzahari  #audelastokisklang  #audela  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #kurusputihserentak  #antipenuaan  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #kuruscepat  #nakcantikcarisaya  #kelabbloggerbenashaari 
@adore.audelabeauty_kl_selangor -.
.
Yasss..sape nak repair kulit je? Nak kasi moist, hilang jerawat, pudarkan pigmentasi, pulihkan kulit terbakar akibat merkuri and lain2 lagi skin prob meh try hithion..takde detox tauuu..ini khas utk kulit awak jeee
.
✔️FREE POSTAGE
.
✔️FREE COD
.
✔️FREE CONSULTATION
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#adoreaudelabeautyklselangor
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari 
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah 
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain 
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia 
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending 
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya
@adore.audelabeauty_kl_selangor -. . Yasss..sape nak repair kulit je? Nak kasi moist, hilang jerawat, pudarkan pigmentasi, pulihkan kulit terbakar akibat merkuri and lain2 lagi skin prob meh try hithion..takde detox tauuu..ini khas utk kulit awak jeee . ✔️FREE POSTAGE . ✔️FREE COD . ✔️FREE CONSULTATION . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #adoreaudelabeautyklselangor  #audela  #selangor  #stokis  #slimming  #detox  #jomkurus  #hariraya  #subang  #shahalam  #kevinzahari  #audelastokisklang  #audela  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #kurusputihserentak  #antipenuaan  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #kuruscepat  #nakcantikcarisaya 
@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Seriously Audela ada Travel Pack ?!! 😱😱
Yee betul Guys !! 😍
Audela Premium 5 sekarang ada dalam bentuk Travel Pack yang mengandungi 14 sachet dalam 1 kotak ! 😍
Hargaa yangg sangatt mampu milik uols !! 💃
.
Kalau korang ada niat nak mencuba Audela, Kak yong sarankan korang beli yang travel pack nie , sesuai je untuk uols korang boleh terus grab 1 tub pulak lepas nie okey ! 😘
.
Macam mana nak dapatkan Audela Premium 5 Travel Pack nie ??
.
Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#adoreaudelabeautyklselangor
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari 
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah 
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain 
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia 
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending 
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya
@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Seriously Audela ada Travel Pack ?!! 😱😱 Yee betul Guys !! 😍 Audela Premium 5 sekarang ada dalam bentuk Travel Pack yang mengandungi 14 sachet dalam 1 kotak ! 😍 Hargaa yangg sangatt mampu milik uols !! 💃 . Kalau korang ada niat nak mencuba Audela, Kak yong sarankan korang beli yang travel pack nie , sesuai je untuk uols korang boleh terus grab 1 tub pulak lepas nie okey ! 😘 . Macam mana nak dapatkan Audela Premium 5 Travel Pack nie ?? . Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍 . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #adoreaudelabeautyklselangor  #audela  #selangor  #stokis  #slimming  #detox  #jomkurus  #hariraya  #subang  #shahalam  #kevinzahari  #audelastokisklang  #audela  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #kurusputihserentak  #antipenuaan  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #kuruscepat  #nakcantikcarisaya 
@adore.audelabeauty_kl_selangor -.
.
Yasss..sape nak repair kulit je? Nak kasi moist, hilang jerawat, pudarkan pigmentasi, pulihkan kulit terbakar akibat merkuri and lain2 lagi skin prob meh try hithion..takde detox tauuu..ini khas utk kulit awak jeee
.
✔️FREE POSTAGE
.
✔️FREE COD
.
✔️FREE CONSULTATION
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#adoreaudelabeautyklselangor
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari 
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah 
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain 
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia 
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending 
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya
@adore.audelabeauty_kl_selangor -. . Yasss..sape nak repair kulit je? Nak kasi moist, hilang jerawat, pudarkan pigmentasi, pulihkan kulit terbakar akibat merkuri and lain2 lagi skin prob meh try hithion..takde detox tauuu..ini khas utk kulit awak jeee . ✔️FREE POSTAGE . ✔️FREE COD . ✔️FREE CONSULTATION . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #adoreaudelabeautyklselangor  #audela  #selangor  #stokis  #slimming  #detox  #jomkurus  #hariraya  #subang  #shahalam  #kevinzahari  #audelastokisklang  #audela  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #kurusputihserentak  #antipenuaan  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #kuruscepat  #nakcantikcarisaya 
Helloowww.... Buat kamu kamu yang sedang mencari solusi berteknologi maju untuk menjaga atau memperbaiki kontur kemudaan wajah dan mengencangkan kulit, tru face essence ultra jawabannya nih

MANFAAT TRU FACE ESSENCE ULTRA
• Teknologi ageLOC menargetkan sumber utama penuaan untuk mempertahankan kemudaan dan mengurangi tampilan penuaan.
• Dengan kekuatan Ethocyn, kandungan yang secara klinis terbukti dapat meningkatkan komponen utama dari kulit kencang.
• Memperbaiki bentuk dan kekencangan wajah sehingga membuat tampilan terlihat lebih muda.
• Menjaga kulit sekitar mata, leher, dagu dan rahang.
• Membantu melindungi kulit dari radikal bebas.

#nuskin #nuskinindonesia #truefaceessenceultra #antipenuaan #serummutiara #awetmuda #antikeriput #antikerutan
Helloowww.... Buat kamu kamu yang sedang mencari solusi berteknologi maju untuk menjaga atau memperbaiki kontur kemudaan wajah dan mengencangkan kulit, tru face essence ultra jawabannya nih MANFAAT TRU FACE ESSENCE ULTRA • Teknologi ageLOC menargetkan sumber utama penuaan untuk mempertahankan kemudaan dan mengurangi tampilan penuaan. • Dengan kekuatan Ethocyn, kandungan yang secara klinis terbukti dapat meningkatkan komponen utama dari kulit kencang. • Memperbaiki bentuk dan kekencangan wajah sehingga membuat tampilan terlihat lebih muda. • Menjaga kulit sekitar mata, leher, dagu dan rahang. • Membantu melindungi kulit dari radikal bebas. #nuskin  #nuskinindonesia  #truefaceessenceultra  #antipenuaan  #serummutiara  #awetmuda  #antikeriput  #antikerutan 
RAWAT KULIT ROSAK DENGAN SERUM VITAMIN SEMULAJADI 🤗
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
📍Jeragat
📍Jerawat
📍Salah Guna Produk
📍Memudarkan Parut
📍Pori Terbuka
📍Memutihkan Kulit
📍Kulit Kusam
📍Anti Aging
📍Garisan Halus

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan #mcoll , sihat dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak seperti @micnienie . SELAMAT dan tentunya mempunyai sijil kelulusan.. ☑️ Dapatkan sekarang!!.. Komen "DM" atau DM @cantik_bersama_mcoll atau whatsapp 0102217882 untuk dapatkan "PAKEJ MAKCIK BAWANG BALIK KAMPUNG PUTIH GEBU"

Belian 3 ke atas akan dapat Free Gift Bernilai RM80 daripada saya. Jom DM lelaju. 🕊
.
.
#svopro #svogroup #mcoll #mcolljapan #mcollkolagencandy #setpenjagaankulit #jerawat #jeragat #penuaan #antiaging #antipenuaan #produkterbaik #putih #putihgebugebas #ramadhansale #ramadhanke8 #pores
RAWAT KULIT ROSAK DENGAN SERUM VITAMIN SEMULAJADI 🤗 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . 📍Jeragat 📍Jerawat 📍Salah Guna Produk 📍Memudarkan Parut 📍Pori Terbuka 📍Memutihkan Kulit 📍Kulit Kusam 📍Anti Aging 📍Garisan Halus Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan #mcoll  , sihat dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak seperti @micnienie . SELAMAT dan tentunya mempunyai sijil kelulusan.. ☑️ Dapatkan sekarang!!.. Komen "DM" atau DM @cantik_bersama_mcoll atau whatsapp 0102217882 untuk dapatkan "PAKEJ MAKCIK BAWANG BALIK KAMPUNG PUTIH GEBU" Belian 3 ke atas akan dapat Free Gift Bernilai RM80 daripada saya. Jom DM lelaju. 🕊 . . #svopro  #svogroup  #mcoll  #mcolljapan  #mcollkolagencandy  #setpenjagaankulit  #jerawat  #jeragat  #penuaan  #antiaging  #antipenuaan  #produkterbaik  #putih  #putihgebugebas  #ramadhansale  #ramadhanke8  #pores 
🍀🍀KEISTIMEWAAN PRODUK ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER juga ARYZA CHIA MIRACLE OIL 🍀🍀
.
.
• Minyak Essential pertama di Malaysia berasaskan minyak bijian chia.
• Juga Cleanser muka pertama berasaskan minyak chia seed .
• Minyak bijian chia organik diimport segar dari Mexico.
• Revolusi baru kecantikan yang telah dipraktikkan oleh wanita latin dan kini sesuai untuk kulit asia
• Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
• ARYZA CHIA MIRACLE OIL :KMM NO : NOT161202617K.
• ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER KKM NO : NOT171202352K
• Sesuai untuk semua jenis kulit dan pelbagai lapisan umur DAN PELBAGAI JENIS KULIT , SENSITIF, NORMAL, JUGA KERING.
• Bebas Silicon, Bebas Paraben, Bebas PEG, Bebas Logam berat, Tanpa hydroquinone dan Bebas Alkohol serta bahan2 terlarang.
.
.
Whatsapp
📲 017-5268555
📲 017-5268555
📲 017-5268555
.
.
#minyakchiaseed#pertamadimalaysia#chiaseedoil#aryzachiaseed#aryzachiamiracleoil#aryzachialiquidcleanser#ibumengandung#ibumenyusu#herbalife#ikhtiarmengandung#rambutgugur#sembelit#makeupprimer#chiaseed#chiaoil#lisdawati#beauty#antipenuaan#organik#natural#chiaseedsmalaysia#chiaseedmalaysia#faceoil#minyakargan#arganoil#skincare#fattzura#MiraFilzah#johor#penang
🍀🍀KEISTIMEWAAN PRODUK ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER juga ARYZA CHIA MIRACLE OIL 🍀🍀 . . • Minyak Essential pertama di Malaysia berasaskan minyak bijian chia. • Juga Cleanser muka pertama berasaskan minyak chia seed . • Minyak bijian chia organik diimport segar dari Mexico. • Revolusi baru kecantikan yang telah dipraktikkan oleh wanita latin dan kini sesuai untuk kulit asia • Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). • ARYZA CHIA MIRACLE OIL :KMM NO : NOT161202617K. • ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER KKM NO : NOT171202352K • Sesuai untuk semua jenis kulit dan pelbagai lapisan umur DAN PELBAGAI JENIS KULIT , SENSITIF, NORMAL, JUGA KERING. • Bebas Silicon, Bebas Paraben, Bebas PEG, Bebas Logam berat, Tanpa hydroquinone dan Bebas Alkohol serta bahan2 terlarang. . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang 
🍀🍀KEISTIMEWAAN PRODUK ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER juga ARYZA CHIA MIRACLE OIL 🍀🍀
.
.
• Minyak Essential pertama di Malaysia berasaskan minyak bijian chia.
• Juga Cleanser muka pertama berasaskan minyak chia seed .
• Minyak bijian chia organik diimport segar dari Mexico.
• Revolusi baru kecantikan yang telah dipraktikkan oleh wanita latin dan kini sesuai untuk kulit asia
• Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
• ARYZA CHIA MIRACLE OIL :KMM NO : NOT161202617K.
• ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER KKM NO : NOT171202352K
• Sesuai untuk semua jenis kulit dan pelbagai lapisan umur DAN PELBAGAI JENIS KULIT , SENSITIF, NORMAL, JUGA KERING.
• Bebas Silicon, Bebas Paraben, Bebas PEG, Bebas Logam berat, Tanpa hydroquinone dan Bebas Alkohol serta bahan2 terlarang.
.
.
Whatsapp
📲 017-5268555
📲 017-5268555
📲 017-5268555
.
.
#minyakchiaseed#pertamadimalaysia#chiaseedoil#aryzachiaseed#aryzachiamiracleoil#aryzachialiquidcleanser#ibumengandung#ibumenyusu#herbalife#ikhtiarmengandung#rambutgugur#sembelit#makeupprimer#chiaseed#chiaoil#lisdawati#beauty#antipenuaan#organik#natural#chiaseedsmalaysia#chiaseedmalaysia#faceoil#minyakargan#arganoil#skincare#fattzura#MiraFilzah#johor#penang
🍀🍀KEISTIMEWAAN PRODUK ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER juga ARYZA CHIA MIRACLE OIL 🍀🍀 . . • Minyak Essential pertama di Malaysia berasaskan minyak bijian chia. • Juga Cleanser muka pertama berasaskan minyak chia seed . • Minyak bijian chia organik diimport segar dari Mexico. • Revolusi baru kecantikan yang telah dipraktikkan oleh wanita latin dan kini sesuai untuk kulit asia • Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). • ARYZA CHIA MIRACLE OIL :KMM NO : NOT161202617K. • ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER KKM NO : NOT171202352K • Sesuai untuk semua jenis kulit dan pelbagai lapisan umur DAN PELBAGAI JENIS KULIT , SENSITIF, NORMAL, JUGA KERING. • Bebas Silicon, Bebas Paraben, Bebas PEG, Bebas Logam berat, Tanpa hydroquinone dan Bebas Alkohol serta bahan2 terlarang. . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang 
Anda mencari Kolagen dari bahan semula jadi dan tiada kesan sampingan yang negatif? 
Haa! Ramai yang tak tahu M-coll adalah produk dari Jepun yang membantu dalam MISI MERAWAT KULIT KUSAM & PENUAAN. .
Kolagen Candy M-Coll – Gabungan protein kolagen Ikan Laut Dalam dengan gandum dan diperkaya dgn pati buah strawberri, Oren dan anggur yg tinggi kandungan vitamin & antioksida.
.
SEBAB KENAPA ANDA HARUS MEMILIH M-COLL!!! walaupun hanya 2 biji sahaja setiap hari. .
1 - M-COLL satu-satunya kolagen dalam bentuk candy/tablet
2 - Berkualiti Tinggi - Kolagen TYPE 1 dari Ikan laut dalam
3 - Saiz Molekul sekecil 1000 dalton sahaja yang memastikan kadar penyerapan 100% dalam sel-sel tubuh badan anda
4 - Jaminan perlindungan insurans RM3Juta
5 - Diiktiraf oleh Dr. Amir Farid Bin Che Ishak (sebagai penasihat perubatan syarikat WELLOUS - M-COLL)
.
** Kesan adalah DIJAMIN 100% asli, lulus NPRA, halal dan selamat ====================================================
Berminat? klik je link dibawah ini
 http://www.wasap.my/60147141935/mcoll

#mcoll #mcollmalaysia #mcollcollagen #kolagen #wellous #mcollhq #mcolljapan #antiaging #whitening #collagen #putihgebu #antipenuaan #raya #contest #mcollmurah #kolagenmurah #cheapcollagen #goodcollagen  #kurus
Anda mencari Kolagen dari bahan semula jadi dan tiada kesan sampingan yang negatif? Haa! Ramai yang tak tahu M-coll adalah produk dari Jepun yang membantu dalam MISI MERAWAT KULIT KUSAM & PENUAAN. . Kolagen Candy M-Coll – Gabungan protein kolagen Ikan Laut Dalam dengan gandum dan diperkaya dgn pati buah strawberri, Oren dan anggur yg tinggi kandungan vitamin & antioksida. . SEBAB KENAPA ANDA HARUS MEMILIH M-COLL!!! walaupun hanya 2 biji sahaja setiap hari. . 1 - M-COLL satu-satunya kolagen dalam bentuk candy/tablet 2 - Berkualiti Tinggi - Kolagen TYPE 1 dari Ikan laut dalam 3 - Saiz Molekul sekecil 1000 dalton sahaja yang memastikan kadar penyerapan 100% dalam sel-sel tubuh badan anda 4 - Jaminan perlindungan insurans RM3Juta 5 - Diiktiraf oleh Dr. Amir Farid Bin Che Ishak (sebagai penasihat perubatan syarikat WELLOUS - M-COLL) . ** Kesan adalah DIJAMIN 100% asli, lulus NPRA, halal dan selamat ==================================================== Berminat? klik je link dibawah ini http://www.wasap.my/60147141935/mcoll #mcoll  #mcollmalaysia  #mcollcollagen  #kolagen  #wellous  #mcollhq  #mcolljapan  #antiaging  #whitening  #collagen  #putihgebu  #antipenuaan  #raya  #contest  #mcollmurah  #kolagenmurah  #cheapcollagen  #goodcollagen  #kurus 
R I C E M I L K S O A P
.
.
Khas utk kulit yg berminyak & berjerawat. Fungsi sabun ni utk membuang minyak di muka so kulit kering takboleh pakai. .
.
Kalau insist nak pakai jugak, boleh pakai utk badan sebab bau wangi beras dia tu best sgt. Boleh mencerahkan kulit, mengurangkan sunburn.
R I C E M I L K S O A P . . Khas utk kulit yg berminyak & berjerawat. Fungsi sabun ni utk membuang minyak di muka so kulit kering takboleh pakai. . . Kalau insist nak pakai jugak, boleh pakai utk badan sebab bau wangi beras dia tu best sgt. Boleh mencerahkan kulit, mengurangkan sunburn.
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ] 👍

MEWAH DENGAN KHASIAT 💕
.
PENYELESAIAN kepada masalah : . ❤DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil.
.
❤SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan.
.
❤WHITENING - mencerahkan kulit wajah,  meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat.
.
❤ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal.
.
❤VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari.
.
MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍

Jom cantik dan sihat dengan Audela ❤

http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍
.
Tekan link dibawah untuk terus  whatsaap kak yong👍
.
http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
.
Wasap kak yong untuk deal😉
.
☎014-5041277
☎014-5041277
.
🚗🚗COD area :
.
✔seluruh KL
✔puchong
✔putrajaya
✔shah alam
✔subang
✔PJ
✔Damansara
✔Sungai Besi
✔BTS
✔Serdang
✔Kajang
✔Seri Kembangan
✔Bangi
✔Pudu
✔Kg Baru
✔Titiwangsa
✔Jalan Kuching
✔Jalan Duta
✔Keramat
✔Gombak
.
.
#audela
#audelalover
#audelalovers
#audelateam
#audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal
#audelabynadzainal_hq
#audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5
#audeladetox
#audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela
#1stinmalaysiatrending
#antipenuaan
#putihgebu
#kurusputihserentak
#bazar
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazarprodukkecantikanpaknil
#bazaronline
#bazarmalaysia
#bazarkarat
#bazaar
#sayajual
#sayajualonline
#visitmyig
#suplimentkesihatan
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ] 👍 MEWAH DENGAN KHASIAT 💕 . PENYELESAIAN kepada masalah : . ❤DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil. . ❤SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan. . ❤WHITENING - mencerahkan kulit wajah, meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat. . ❤ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal. . ❤VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari. . MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍 Jom cantik dan sihat dengan Audela ❤ http://audelaofficial2u.wasap.my/ . Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍 . Tekan link dibawah untuk terus whatsaap kak yong👍 . http://audelaofficial2u.wasap.my/ . . Wasap kak yong untuk deal😉 . ☎014-5041277 ☎014-5041277 . 🚗🚗COD area : . ✔seluruh KL ✔puchong ✔putrajaya ✔shah alam ✔subang ✔PJ ✔Damansara ✔Sungai Besi ✔BTS ✔Serdang ✔Kajang ✔Seri Kembangan ✔Bangi ✔Pudu ✔Kg Baru ✔Titiwangsa ✔Jalan Kuching ✔Jalan Duta ✔Keramat ✔Gombak . . #audela  #audelalover  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelabynadzainal_hq  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audeladetox  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #antipenuaan  #putihgebu  #kurusputihserentak  #bazar  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarprodukkecantikanpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazaar  #sayajual  #sayajualonline  #visitmyig  #suplimentkesihatan 
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ] 👍

MEWAH DENGAN KHASIAT 💕
.
PENYELESAIAN kepada masalah : . ❤DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil.
.
❤SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan.
.
❤WHITENING - mencerahkan kulit wajah,  meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat.
.
❤ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal.
.
❤VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari.
.
MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍

Jom cantik dan sihat dengan Audela ❤

http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍
.
Tekan link dibawah untuk terus  whatsaap kak yong👍
.
http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
.
Wasap kak yong untuk deal😉
.
☎014-5041277
☎014-5041277
.
🚗🚗COD area :
.
✔seluruh KL
✔puchong
✔putrajaya
✔shah alam
✔subang
✔PJ
✔Damansara
✔Sungai Besi
✔BTS
✔Serdang
✔Kajang
✔Seri Kembangan
✔Bangi
✔Pudu
✔Kg Baru
✔Titiwangsa
✔Jalan Kuching
✔Jalan Duta
✔Keramat
✔Gombak
.
.
#audela
#audelalover
#audelalovers
#audelateam
#audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal
#audelabynadzainal_hq
#audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5
#audeladetox
#audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela
#1stinmalaysiatrending
#antipenuaan
#putihgebu
#kurusputihserentak
#bazar
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazarprodukkecantikanpaknil
#bazaronline
#bazarmalaysia
#bazarkarat
#bazaar
#sayajual
#sayajualonline
#visitmyig
#suplimentkesihatan
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ] 👍 MEWAH DENGAN KHASIAT 💕 . PENYELESAIAN kepada masalah : . ❤DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil. . ❤SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan. . ❤WHITENING - mencerahkan kulit wajah, meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat. . ❤ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal. . ❤VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari. . MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍 Jom cantik dan sihat dengan Audela ❤ http://audelaofficial2u.wasap.my/ . Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍 . Tekan link dibawah untuk terus whatsaap kak yong👍 . http://audelaofficial2u.wasap.my/ . . Wasap kak yong untuk deal😉 . ☎014-5041277 ☎014-5041277 . 🚗🚗COD area : . ✔seluruh KL ✔puchong ✔putrajaya ✔shah alam ✔subang ✔PJ ✔Damansara ✔Sungai Besi ✔BTS ✔Serdang ✔Kajang ✔Seri Kembangan ✔Bangi ✔Pudu ✔Kg Baru ✔Titiwangsa ✔Jalan Kuching ✔Jalan Duta ✔Keramat ✔Gombak . . #audela  #audelalover  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelabynadzainal_hq  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audeladetox  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #antipenuaan  #putihgebu  #kurusputihserentak  #bazar  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarprodukkecantikanpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazaar  #sayajual  #sayajualonline  #visitmyig  #suplimentkesihatan 
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ] 👍

MEWAH DENGAN KHASIAT 💕
.
PENYELESAIAN kepada masalah : . ❤DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil.
.
❤SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan.
.
❤WHITENING - mencerahkan kulit wajah,  meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat.
.
❤ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal.
.
❤VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari.
.
MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍

Jom cantik dan sihat dengan Audela ❤

http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍
.
Tekan link dibawah untuk terus  whatsaap kak yong👍
.
http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
.
Wasap kak yong untuk deal😉
.
☎014-5041277
☎014-5041277
.
🚗🚗COD area :
.
✔seluruh KL
✔puchong
✔putrajaya
✔shah alam
✔subang
✔PJ
✔Damansara
✔Sungai Besi
✔BTS
✔Serdang
✔Kajang
✔Seri Kembangan
✔Bangi
✔Pudu
✔Kg Baru
✔Titiwangsa
✔Jalan Kuching
✔Jalan Duta
✔Keramat
✔Gombak
.
.
#audela
#audelalover
#audelalovers
#audelateam
#audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal
#audelabynadzainal_hq
#audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5
#audeladetox
#audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela
#1stinmalaysiatrending
#antipenuaan
#putihgebu
#kurusputihserentak
#bazar
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazarprodukkecantikanpaknil
#bazaronline
#bazarmalaysia
#bazarkarat
#bazaar
#sayajual
#sayajualonline
#visitmyig
#suplimentkesihatan
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ] 👍 MEWAH DENGAN KHASIAT 💕 . PENYELESAIAN kepada masalah : . ❤DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil. . ❤SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan. . ❤WHITENING - mencerahkan kulit wajah, meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat. . ❤ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal. . ❤VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari. . MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍 Jom cantik dan sihat dengan Audela ❤ http://audelaofficial2u.wasap.my/ . Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍 . Tekan link dibawah untuk terus whatsaap kak yong👍 . http://audelaofficial2u.wasap.my/ . . Wasap kak yong untuk deal😉 . ☎014-5041277 ☎014-5041277 . 🚗🚗COD area : . ✔seluruh KL ✔puchong ✔putrajaya ✔shah alam ✔subang ✔PJ ✔Damansara ✔Sungai Besi ✔BTS ✔Serdang ✔Kajang ✔Seri Kembangan ✔Bangi ✔Pudu ✔Kg Baru ✔Titiwangsa ✔Jalan Kuching ✔Jalan Duta ✔Keramat ✔Gombak . . #audela  #audelalover  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelabynadzainal_hq  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audeladetox  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #antipenuaan  #putihgebu  #kurusputihserentak  #bazar  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarprodukkecantikanpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazaar  #sayajual  #sayajualonline  #visitmyig  #suplimentkesihatan 
Apakah Anda Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞 Solusinya Cukup Minum ISNOWALGAE aja 1 sachets di tiap malam mu 😘😘 ( Jerawat, Bekas, flek hitam, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍 ), Jaga kesehatan persendian kamu juga loh

Yuk Order ISNOWALGAE skrg juga 😋

Manfaat ISNOWALGAE apa sih?
1. Mencerahkan kulit wajah
2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak, memudarkan noda hitam pada kulit wajah
3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging
4. Mengaktifkan gen umur panjang, berefek perbaikkan DNA
5. Memberi perlindungan kulit terhadap cahaya
6. Menghilangkan jerawat & bekas jerawat
7. Meningkatkan indera penglihatan
8. Menangkal efek radikal bebas
9. Mencegah penuaan dini
10. Membantu menjaga elastisitas kulit
.
.
. ==========================================
Info / Order Produk : 👧badriyah
Line: badriyah94
Wa: 081235386305==========================================
NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍
RESELLER WELCOME 😘
==========================================
📦Produk dijamin ORI 100%
📦 Pelayanan yang Memuaskan
📦Melayani pengiriman dalam & luar negeri ==========================================
.
.
.

#isnow#isnowalgae#isnowmurah#isnowalgaemurah#pemutihalami#pemutihtubuh#pemutihbadan#pemutihktiak#pemutihwajah#penghilangjerawat
#penghilangkomedo#penghilangflekhitam#antiaging#kosmetikmurah#agenisnow#pabrikisnowalgae#penghilangbelang#setrikawajah#zap#zapsurabaya
#zapjakarta#zapbekasi#underarm#pemutihmurah#penghilangkeriput#antipenuaan#penghilangbekasjerawat#sabunmuka#creamwajah#glucellamurah
Apakah Anda Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞 Solusinya Cukup Minum ISNOWALGAE aja 1 sachets di tiap malam mu 😘😘 ( Jerawat, Bekas, flek hitam, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍 ), Jaga kesehatan persendian kamu juga loh Yuk Order ISNOWALGAE skrg juga 😋 Manfaat ISNOWALGAE apa sih? 1. Mencerahkan kulit wajah 2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak, memudarkan noda hitam pada kulit wajah 3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging 4. Mengaktifkan gen umur panjang, berefek perbaikkan DNA 5. Memberi perlindungan kulit terhadap cahaya 6. Menghilangkan jerawat & bekas jerawat 7. Meningkatkan indera penglihatan 8. Menangkal efek radikal bebas 9. Mencegah penuaan dini 10. Membantu menjaga elastisitas kulit . . . ========================================== Info / Order Produk : 👧badriyah Line: badriyah94 Wa: 081235386305========================================== NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍 RESELLER WELCOME 😘 ========================================== 📦Produk dijamin ORI 100% 📦 Pelayanan yang Memuaskan 📦Melayani pengiriman dalam & luar negeri ========================================== . . . #isnow #isnowalgae #isnowmurah #isnowalgaemurah #pemutihalami #pemutihtubuh #pemutihbadan #pemutihktiak #pemutihwajah #penghilangjerawat  #penghilangkomedo #penghilangflekhitam #antiaging #kosmetikmurah #agenisnow #pabrikisnowalgae #penghilangbelang #setrikawajah #zap #zapsurabaya  #zapjakarta #zapbekasi #underarm #pemutihmurah #penghilangkeriput #antipenuaan #penghilangbekasjerawat #sabunmuka #creamwajah #glucellamurah 
🔥EDISI KHAS RAYA  2K18🔥
.
⭐️NEW COLLECTION ⭐️
.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
KURUNG ADRIANI
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
13 warna yang menarik untuk di rebut
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION
.
Mengunakan material lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌸material Diamond crepe
🌸warna yang menawan dan memukau
🌸design mini kurung
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang
🌸jenis kain kembang payung
🌸pinggang bergetah  KIRI KANAN
🌸saiz  S M L XL
🌸 zip depan untuk bf
.
✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok
√sejuk  dan selesa dipakai
√tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple
√sesuai untuk majlis keramaian

JOM WHATSAPP SEKARANG‼️‼️ Ready stock‼️
.
HARGA:
RM130 SM / RM135 SS

Whatsapp 019-5966373
.
❗Ade sedikit perbezaan warna 5-10 % faktor cahaya kamera

#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jerawat
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock 
#produkviral
#lokalah
#tshirtmurah 
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#plussizemurah
#antipenuaan
#serum
#handbagmurah
#sayajual
#skincarehalal
#ryanazcollection 
#perfume
#kopihijaualana
#cerahputihgebu
#assalamualaikum
#jeragat
🔥EDISI KHAS RAYA 2K18🔥 . ⭐️NEW COLLECTION ⭐️ . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KURUNG ADRIANI ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ . 13 warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . Mengunakan material lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material Diamond crepe 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design mini kurung 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah KIRI KANAN 🌸saiz S M L XL 🌸 zip depan untuk bf . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian JOM WHATSAPP SEKARANG‼️‼️ Ready stock‼️ . HARGA: RM130 SM / RM135 SS Whatsapp 019-5966373 . ❗Ade sedikit perbezaan warna 5-10 % faktor cahaya kamera #bazaarpaknil  #bazaaronline  #instashopmalaysia  #bazaarmalaysia  #shoppingonline  #orangmalaysia  #jerawat  #glowing  #bisnesonline  #niqabis  #handsock  #produkviral  #lokalah  #tshirtmurah  #bawallabuh  #igshops  #malaysia  #plussizemurah  #antipenuaan  #serum  #handbagmurah  #sayajual  #skincarehalal  #ryanazcollection  #perfume  #kopihijaualana  #cerahputihgebu  #assalamualaikum  #jeragat 
Anti AGEING Serum
✅Natural
✅Hasil kajian penyelidikan berkualiti tinggi pakar penyelidik UTM dan universiti  dongguk korea
✅Best for skin
✅ Melambatkan proses penuaan
✅ Meningkatkan keanjalan kulit
✅ Sesuai utk smua jns kulit termasuk kulit sensitif
✅ Melembutkan dan Melembapkan kulit
✅ Disyorkn Dr Zubaidi

Hnya perlu guna 1-2titis shj setiap kali penggunaan

WhatsApp👇
📲013-771-4413

http://www.wasap.my/60137714413/AASerum
.
.
#antipenuaan #serumantiaging #naturalbeauty #naturalSerum #produkUtm #RND #korea #DrZubaidi #serum #jeragat #flawless #skincare #skintreatment #freckles #kedutan #natural #serumNatural #SerumHighQuality #livingactive
Anti AGEING Serum ✅Natural ✅Hasil kajian penyelidikan berkualiti tinggi pakar penyelidik UTM dan universiti dongguk korea ✅Best for skin ✅ Melambatkan proses penuaan ✅ Meningkatkan keanjalan kulit ✅ Sesuai utk smua jns kulit termasuk kulit sensitif ✅ Melembutkan dan Melembapkan kulit ✅ Disyorkn Dr Zubaidi Hnya perlu guna 1-2titis shj setiap kali penggunaan WhatsApp👇 📲013-771-4413 http://www.wasap.my/60137714413/AASerum . . #antipenuaan  #serumantiaging  #naturalbeauty  #naturalSerum  #produkUtm  #RND  #korea  #DrZubaidi  #serum  #jeragat  #flawless  #skincare  #skintreatment  #freckles  #kedutan  #natural  #serumNatural  #SerumHighQuality  #livingactive 
🔹POWDER DRINK PERTAMA DI MALAYSIA🍷
💥Dengan 1 sachet !!!🍷
👍1st in malaysia naccelltech
👍3 ke 5 kali lebih pencerahan berbanding gluta
👍1st malaysia comboX5
🔸slimming🔸whitening🔸detox🔸anti aging🔸vitality
👍17 bahan active premium ☎014-5041277 .
#Audela
#audela
#audelalover
#audelalovers
#audelateam
#audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal
#audelabynadzainal_hq
#audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5
#audeladetox
#audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela
#1stinmalaysiatrending
#antipenuaan
#putihgebu
#kurusputihserentak
#bazar
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazarprodukkecantikanpaknil
#bazaronline
#bazarmalaysia
#bazarkarat
#bazaar
#sayajual
#sayajualonline
#visitmyig
#suplimentkesihatan
🔹POWDER DRINK PERTAMA DI MALAYSIA🍷 💥Dengan 1 sachet !!!🍷 👍1st in malaysia naccelltech 👍3 ke 5 kali lebih pencerahan berbanding gluta 👍1st malaysia comboX5 🔸slimming🔸whitening🔸detox🔸anti aging🔸vitality 👍17 bahan active premium ☎014-5041277 . #Audela  #audela  #audelalover  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelabynadzainal_hq  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audeladetox  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #antipenuaan  #putihgebu  #kurusputihserentak  #bazar  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarprodukkecantikanpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazaar  #sayajual  #sayajualonline  #visitmyig  #suplimentkesihatan 
Salam Jumaat. 🍀
Semoga kita sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah.
Salam Jumaat. 🍀 Semoga kita sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah.
SELAMAT PAGI Sayang2🌼💖🌼💖🌼🌼🌼🌼 Hati berbungaaa dapat feedback customer sis🌼🌼🌼🌼🌼🌼 dah laa dapat  kecut kan jerawat boleh melembapkan kulit wajahhh😍😍😍 3 bahan ade GLUTA CAP nii
🌱GLUTATHIONE
🌱VITAMIN C
🌱ASTAXANTHIN

UNTUK CANTIKKK RAYA GLUTA CAP 
LAaa.....😍😍😍 NAK CANTIK WHATSAPP SEKarangg!!!
0163838009
0163838009
0163838009

#Lenima #LenimaGlutaCapsule #cantik #gebu #letscantik#lenimacantikterus#putihseawal7hari#bebasjerawat#bebaskulitkusam#antipenuaan#jomorder#promosiramadhan#freegift
SELAMAT PAGI Sayang2🌼💖🌼💖🌼🌼🌼🌼 Hati berbungaaa dapat feedback customer sis🌼🌼🌼🌼🌼🌼 dah laa dapat kecut kan jerawat boleh melembapkan kulit wajahhh😍😍😍 3 bahan ade GLUTA CAP nii 🌱GLUTATHIONE 🌱VITAMIN C 🌱ASTAXANTHIN UNTUK CANTIKKK RAYA GLUTA CAP LAaa.....😍😍😍 NAK CANTIK WHATSAPP SEKarangg!!! 0163838009 0163838009 0163838009 #Lenima  #LenimaGlutaCapsule  #cantik  #gebu  #letscantik #lenimacantikterus #putihseawal7hari #bebasjerawat #bebaskulitkusam #antipenuaan #jomorder #promosiramadhan #freegift 
SELAMAT PAGI Sayang2🌼💖🌼💖🌼🌼🌼🌼 Hati berbungaaa dapat feedback customer sis🌼🌼🌼🌼🌼🌼 dah laa dapat  kecut kan jerawat boleh melembapkan kulit wajahhh😍😍😍 3 bahan ade GLUTA CAP nii
🌱GLUTATHIONE
🌱VITAMIN C
🌱ASTAXANTHIN

UNTUK CANTIKKK RAYA GLUTA CAP 
LAaa.....😍😍😍 NAK CANTIK WHATSAPP SEKarangg!!!
0163838009
0163838009
0163838009

#Lenima #LenimaGlutaCapsule #cantik #gebu #letscantik#lenimacantikterus#putihseawal7hari#bebasjerawat#bebaskulitkusam#antipenuaan#jomorder#promosiramadhan#freegift
SELAMAT PAGI Sayang2🌼💖🌼💖🌼🌼🌼🌼 Hati berbungaaa dapat feedback customer sis🌼🌼🌼🌼🌼🌼 dah laa dapat kecut kan jerawat boleh melembapkan kulit wajahhh😍😍😍 3 bahan ade GLUTA CAP nii 🌱GLUTATHIONE 🌱VITAMIN C 🌱ASTAXANTHIN UNTUK CANTIKKK RAYA GLUTA CAP LAaa.....😍😍😍 NAK CANTIK WHATSAPP SEKarangg!!! 0163838009 0163838009 0163838009 #Lenima  #LenimaGlutaCapsule  #cantik  #gebu  #letscantik #lenimacantikterus #putihseawal7hari #bebasjerawat #bebaskulitkusam #antipenuaan #jomorder #promosiramadhan #freegift 
SELAMAT PAGI Sayang2🌼💖🌼💖🌼🌼🌼🌼 Hati berbungaaa dapat feedback customer sis🌼🌼🌼🌼🌼🌼 dah laa dapat  kecut kan jerawat boleh melembapkan kulit wajahhh😍😍😍 3 bahan ade GLUTA CAP nii
🌱GLUTATHIONE
🌱VITAMIN C
🌱ASTAXANTHIN

UNTUK CANTIKKK RAYA GLUTA CAP 
LAaa.....😍😍😍 NAK CANTIK WHATSAPP SEKarangg!!!
0163838009
0163838009
0163838009

#Lenima #LenimaGlutaCapsule #cantik #gebu #letscantik#lenimacantikterus#putihseawal7hari#bebasjerawat#bebaskulitkusam#antipenuaan#jomorder#promosiramadhan#freegift
SELAMAT PAGI Sayang2🌼💖🌼💖🌼🌼🌼🌼 Hati berbungaaa dapat feedback customer sis🌼🌼🌼🌼🌼🌼 dah laa dapat kecut kan jerawat boleh melembapkan kulit wajahhh😍😍😍 3 bahan ade GLUTA CAP nii 🌱GLUTATHIONE 🌱VITAMIN C 🌱ASTAXANTHIN UNTUK CANTIKKK RAYA GLUTA CAP LAaa.....😍😍😍 NAK CANTIK WHATSAPP SEKarangg!!! 0163838009 0163838009 0163838009 #Lenima  #LenimaGlutaCapsule  #cantik  #gebu  #letscantik #lenimacantikterus #putihseawal7hari #bebasjerawat #bebaskulitkusam #antipenuaan #jomorder #promosiramadhan #freegift 
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ] 👍

MEWAH DENGAN KHASIAT 💕
.
PENYELESAIAN kepada masalah : . ❤DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil.
.
❤SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan.
.
❤WHITENING - mencerahkan kulit wajah,  meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat.
.
❤ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal.
.
❤VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari.
.
MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍

Jom cantik dan sihat dengan Audela ❤

http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍
.
Tekan link dibawah untuk terus  whatsaap kak yong👍
.
http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
.
Wasap kak yong untuk deal😉
.
☎014-5041277
☎014-5041277
.
🚗🚗COD area :
.
✔seluruh KL
✔puchong
✔putrajaya
✔shah alam
✔subang
✔PJ
✔Damansara
✔Sungai Besi
✔BTS
✔Serdang
✔Kajang
✔Seri Kembangan
✔Bangi
✔Pudu
✔Kg Baru
✔Titiwangsa
✔Jalan Kuching
✔Jalan Duta
✔Keramat
✔Gombak
.
.
#audela
#audelalover
#audelalovers
#audelateam
#audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal
#audelabynadzainal_hq
#audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5
#audeladetox
#audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela
#1stinmalaysiatrending
#antipenuaan
#putihgebu
#kurusputihserentak
#bazar
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazarprodukkecantikanpaknil
#bazaronline
#bazarmalaysia
#bazarkarat
#bazaar
#sayajual
#sayajualonline
#visitmyig
#suplimentkesihatan
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ] 👍 MEWAH DENGAN KHASIAT 💕 . PENYELESAIAN kepada masalah : . ❤DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil. . ❤SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan. . ❤WHITENING - mencerahkan kulit wajah, meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat. . ❤ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal. . ❤VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari. . MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍 Jom cantik dan sihat dengan Audela ❤ http://audelaofficial2u.wasap.my/ . Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍 . Tekan link dibawah untuk terus whatsaap kak yong👍 . http://audelaofficial2u.wasap.my/ . . Wasap kak yong untuk deal😉 . ☎014-5041277 ☎014-5041277 . 🚗🚗COD area : . ✔seluruh KL ✔puchong ✔putrajaya ✔shah alam ✔subang ✔PJ ✔Damansara ✔Sungai Besi ✔BTS ✔Serdang ✔Kajang ✔Seri Kembangan ✔Bangi ✔Pudu ✔Kg Baru ✔Titiwangsa ✔Jalan Kuching ✔Jalan Duta ✔Keramat ✔Gombak . . #audela  #audelalover  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelabynadzainal_hq  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audeladetox  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #antipenuaan  #putihgebu  #kurusputihserentak  #bazar  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarprodukkecantikanpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazaar  #sayajual  #sayajualonline  #visitmyig  #suplimentkesihatan 
" DAH CONSUME MACAM MACAM PRODUKK TAK BERKESAN! "
.
.
" PRODUKK KECANTIKKAN,KESIHATAN,KURUSS ! "
.
.
Kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda HARUS PASTIKAN DINDING USUS anda bersih dan tidak kotor kerana PENYERAPAN KHASIAT dan NUTRISI berlaku di situ! .
.
" MAKANLAH APA-APA PRODUKK SEKALI PUN JIKA USUS ANDA TIDAK BERSIH ataU KOTOR IA TIDAK AKAN BERKESAN! "
.
.
Nak SK sharekan rahsia yang boleh bantu anda? JOM SK sharekannya!
.
.
" SK sharekan RAHSIAANYA iaitu Mavil Care ! "
.
.
Pencuci usus + Antioksida TERBAIK dan PILIHAN NO 1 di Malaysia yang PALING DIPERCAYAI KEBERKESANANYA untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan CANTIK dan SIHAT!
.
.
Apabila anda telah FLUSH dan BERSIHKAN USUS SECARA TOTAL cuba anda LIHAT KESANNYA! .
.
TAK PERCAYA?
.
.
"LIHAT 2 GAMBAR SK DI DALAM GAMBAR DI BAWAH yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" NAK TESTIMONI KECANTIKKAN dan KESIHATAN layari www.gosihat.com "
.
.
Tidak KIRALAH apa impian anda samaada ingin Cantik, kuruss dan masalahh kesihatan DAPATKAN MAVIL CARE dahulu JIKA TIDAK rugi anda kerana makan pelbagai PRODUKK tapi tidak NAMPAK HASIL!
.
.
JIKA ANDA SERIUS UNTUK DAPATKAN MAVIL CARE DAN TIDAK MAIN-MAIN UNTUK BERUBAH HUBUNGI NO DIBAWAH!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363
👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363
👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat
#visitmyig
#mavilcaremavilhealth
#mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik  #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia
" DAH CONSUME MACAM MACAM PRODUKK TAK BERKESAN! " . . " PRODUKK KECANTIKKAN,KESIHATAN,KURUSS ! " . . Kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda HARUS PASTIKAN DINDING USUS anda bersih dan tidak kotor kerana PENYERAPAN KHASIAT dan NUTRISI berlaku di situ! . . " MAKANLAH APA-APA PRODUKK SEKALI PUN JIKA USUS ANDA TIDAK BERSIH ataU KOTOR IA TIDAK AKAN BERKESAN! " . . Nak SK sharekan rahsia yang boleh bantu anda? JOM SK sharekannya! . . " SK sharekan RAHSIAANYA iaitu Mavil Care ! " . . Pencuci usus + Antioksida TERBAIK dan PILIHAN NO 1 di Malaysia yang PALING DIPERCAYAI KEBERKESANANYA untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan CANTIK dan SIHAT! . . Apabila anda telah FLUSH dan BERSIHKAN USUS SECARA TOTAL cuba anda LIHAT KESANNYA! . . TAK PERCAYA? . . "LIHAT 2 GAMBAR SK DI DALAM GAMBAR DI BAWAH yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " NAK TESTIMONI KECANTIKKAN dan KESIHATAN layari www.gosihat.com " . . Tidak KIRALAH apa impian anda samaada ingin Cantik, kuruss dan masalahh kesihatan DAPATKAN MAVIL CARE dahulu JIKA TIDAK rugi anda kerana makan pelbagai PRODUKK tapi tidak NAMPAK HASIL! . . JIKA ANDA SERIUS UNTUK DAPATKAN MAVIL CARE DAN TIDAK MAIN-MAIN UNTUK BERUBAH HUBUNGI NO DIBAWAH!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363 👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363 👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363 #rahsiakesihatan  #rahsiakurussihat  #visitmyig  #mavilcaremavilhealth  #mavil  #mavilcare  #mavilcareampang  #mavilhealthampang  #mavilhealth  #pencuciusus  #pencuciususno1  #cantikdantegang  #stokismavil  #stokisampang  #stokismavilhealth  #stokismavilcare  #sihat  #antioksida  #antipenuaan  #kekalcantik  #kulitcantik  #ubatsembelit #cuciusus  #sembelit #mavilcaremalaysia 
" DAH CONSUME MACAM MACAM PRODUKK TAK BERKESAN! "
.
.
" PRODUKK KECANTIKKAN,KESIHATAN,KURUSS ! "
.
.
Kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda HARUS PASTIKAN DINDING USUS anda bersih dan tidak kotor kerana PENYERAPAN KHASIAT dan NUTRISI berlaku di situ! .
.
" MAKANLAH APA-APA PRODUKK SEKALI PUN JIKA USUS ANDA TIDAK BERSIH ataU KOTOR IA TIDAK AKAN BERKESAN! "
.
.
Nak SK sharekan rahsia yang boleh bantu anda? JOM SK sharekannya!
.
.
" SK sharekan RAHSIAANYA iaitu Mavil Care ! "
.
.
Pencuci usus + Antioksida TERBAIK dan PILIHAN NO 1 di Malaysia yang PALING DIPERCAYAI KEBERKESANANYA untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan CANTIK dan SIHAT!
.
.
Apabila anda telah FLUSH dan BERSIHKAN USUS SECARA TOTAL cuba anda LIHAT KESANNYA! .
.
TAK PERCAYA?
.
.
"LIHAT 2 GAMBAR SK DI DALAM GAMBAR DI BAWAH yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" NAK TESTIMONI KECANTIKKAN dan KESIHATAN layari www.gosihat.com "
.
.
Tidak KIRALAH apa impian anda samaada ingin Cantik, kuruss dan masalahh kesihatan DAPATKAN MAVIL CARE dahulu JIKA TIDAK rugi anda kerana makan pelbagai PRODUKK tapi tidak NAMPAK HASIL!
.
.
JIKA ANDA SERIUS UNTUK DAPATKAN MAVIL CARE DAN TIDAK MAIN-MAIN UNTUK BERUBAH HUBUNGI NO DIBAWAH!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363
👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363
👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat
#visitmyig
#mavilcaremavilhealth
#mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik  #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia
" DAH CONSUME MACAM MACAM PRODUKK TAK BERKESAN! " . . " PRODUKK KECANTIKKAN,KESIHATAN,KURUSS ! " . . Kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda HARUS PASTIKAN DINDING USUS anda bersih dan tidak kotor kerana PENYERAPAN KHASIAT dan NUTRISI berlaku di situ! . . " MAKANLAH APA-APA PRODUKK SEKALI PUN JIKA USUS ANDA TIDAK BERSIH ataU KOTOR IA TIDAK AKAN BERKESAN! " . . Nak SK sharekan rahsia yang boleh bantu anda? JOM SK sharekannya! . . " SK sharekan RAHSIAANYA iaitu Mavil Care ! " . . Pencuci usus + Antioksida TERBAIK dan PILIHAN NO 1 di Malaysia yang PALING DIPERCAYAI KEBERKESANANYA untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan CANTIK dan SIHAT! . . Apabila anda telah FLUSH dan BERSIHKAN USUS SECARA TOTAL cuba anda LIHAT KESANNYA! . . TAK PERCAYA? . . "LIHAT 2 GAMBAR SK DI DALAM GAMBAR DI BAWAH yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " NAK TESTIMONI KECANTIKKAN dan KESIHATAN layari www.gosihat.com " . . Tidak KIRALAH apa impian anda samaada ingin Cantik, kuruss dan masalahh kesihatan DAPATKAN MAVIL CARE dahulu JIKA TIDAK rugi anda kerana makan pelbagai PRODUKK tapi tidak NAMPAK HASIL! . . JIKA ANDA SERIUS UNTUK DAPATKAN MAVIL CARE DAN TIDAK MAIN-MAIN UNTUK BERUBAH HUBUNGI NO DIBAWAH!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363 👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363 👉Whatsapp "MHA" pada No 0133177363 #rahsiakesihatan  #rahsiakurussihat  #visitmyig  #mavilcaremavilhealth  #mavil  #mavilcare  #mavilcareampang  #mavilhealthampang  #mavilhealth  #pencuciusus  #pencuciususno1  #cantikdantegang  #stokismavil  #stokisampang  #stokismavilhealth  #stokismavilcare  #sihat  #antioksida  #antipenuaan  #kekalcantik  #kulitcantik  #ubatsembelit #cuciusus  #sembelit #mavilcaremalaysia 
Pohon Amla atau Malaka atau Kemloko - Phyllanthus Emblica 
Dalam beberapa daerah di Indonesia mempunyai beberapa sebutan seperti Malaka, Melaka, Kimalaka (Melayu), Belaka (Minangkabau), Malaka (Sunda, Betawi), Kemloko (Jawa), Malakah (Madura). Dalam bahasa Inggris tumbuhan ini disebut sebagai Indian Gooseberry atau Myrobalan. Buah ini mirip buah ceremai.

Berguna untuk meningkatkan kesuburan wanita dan pria. Powerfull Antioksidan / Antipenuaan, perawatan mata, diabetes, penyakit jantung, dll.
#buahamla
#buahmelaka
#kemloko 
#buahmalakah
#khasiatbuahamla
#khasiatmanisanamla
#khasiatbuahmelaka
#phyllanthusemblica
#kimalaka 
#buahkimalaka
#gooseberry
#myrobalanfruit 
#gooseberrybenefits 
#myrobalan 
#myrobalanbenefits
#antioksidan 
#antioksidant 
#antioksidantinggi 
#antipenuaan 
#antipenuaandini
Pohon Amla atau Malaka atau Kemloko - Phyllanthus Emblica Dalam beberapa daerah di Indonesia mempunyai beberapa sebutan seperti Malaka, Melaka, Kimalaka (Melayu), Belaka (Minangkabau), Malaka (Sunda, Betawi), Kemloko (Jawa), Malakah (Madura). Dalam bahasa Inggris tumbuhan ini disebut sebagai Indian Gooseberry atau Myrobalan. Buah ini mirip buah ceremai. Berguna untuk meningkatkan kesuburan wanita dan pria. Powerfull Antioksidan / Antipenuaan, perawatan mata, diabetes, penyakit jantung, dll. #buahamla  #buahmelaka  #kemloko  #buahmalakah  #khasiatbuahamla  #khasiatmanisanamla  #khasiatbuahmelaka  #phyllanthusemblica  #kimalaka  #buahkimalaka  #gooseberry  #myrobalanfruit  #gooseberrybenefits  #myrobalan  #myrobalanbenefits  #antioksidan  #antioksidant  #antioksidantinggi  #antipenuaan  #antipenuaandini 
Salam Jumaat. 🍀
Semoga kita sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah. .
.

TEDI Kelantan: Asfa
Salam Jumaat. 🍀 Semoga kita sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah. . . TEDI Kelantan: Asfa
Salam Jumaat. 🍀
Semoga kita sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah.
Salam Jumaat. 🍀 Semoga kita sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah.
Gentle Butter Soap
--------------------
.
.
Kandungan - Shea Butter
- Cocoa Butter
- Cocoa Powder
- Calendula Oil
- Aloe Vera

Berfungsi Untuk :
- Memudarkan parut
- Mengurangkan jeragat
- Melembapkan kulit
- Mencegah jerawat
- Anti Aging

Tiada Paraben, Tiada SLS

Harga : RM29 SM RM32 SS
Postage : RM8 SM RM12 SS

#gentlebuttersoap #sabunmuka #sabunbadan #sabunekzema #sabuntakkeringkanmuka #hilangparut #hilangjeragat #lembutkankulit #lembapkankulit #kulitkering #kulitgatal #kulittaksekata #parut #jerawat #jeragat #panau #antiaging #antipenuaan #sabuncoklat #sabunkoko #sheabutter #calendulaoil #aloevera #cocoapowder  #ekzema #eczema #soapfree #slsfree #parabenfree
Gentle Butter Soap -------------------- . . Kandungan - Shea Butter - Cocoa Butter - Cocoa Powder - Calendula Oil - Aloe Vera Berfungsi Untuk : - Memudarkan parut - Mengurangkan jeragat - Melembapkan kulit - Mencegah jerawat - Anti Aging Tiada Paraben, Tiada SLS Harga : RM29 SM RM32 SS Postage : RM8 SM RM12 SS #gentlebuttersoap  #sabunmuka  #sabunbadan  #sabunekzema  #sabuntakkeringkanmuka  #hilangparut  #hilangjeragat  #lembutkankulit  #lembapkankulit  #kulitkering  #kulitgatal  #kulittaksekata  #parut  #jerawat  #jeragat  #panau  #antiaging  #antipenuaan  #sabuncoklat  #sabunkoko  #sheabutter  #calendulaoil  #aloevera  #cocoapowder  #ekzema  #eczema  #soapfree  #slsfree  #parabenfree 
Assalamualaikum....
.
Vivix Shaklee yang boleh membantu menyembuhkan pelbagai masalah kesihatan.
.
Antaranya ialah:
1. Menstabilkan tekanan darah
2. Memperbaiki sel sel badan
3. Melambatkan proses penuaan
4. Meningkatkan kesuburan
5. Mengurangkan simptom gout
6. Membantu mengurangkan bacaan protein dalam urin akibat buah pinggang bocor
7.Menstabilkan hormon
8. Re-populate mithocondria untuk meningkatkan tenaga
9. Menyokong kesihatan sendi
10. Menyokong kesihatan jantung
11. Membantu elak kanser dan merawat kanser
12. Membantu rawat penyakit Parkinson
13. Membantu memulihkan penyakit strok
14. Mengurangkan komplikasi diabetis dan menyembuhkan penyakit diabetes
15. Mengurangkan risiko penyakit nyanyuk
16. Membantu merawat penyakit vertigo
17. Membantu mengurangkan simptom SLE
18. Menyembuhkan kayap
19. Sebagai salah satu produk anti penuaan terbaik didunia
20. Membantu individu yang ketagihan merokok dan membantu berhenti merokok
21. Membantu masalah batu karang
22. Merendahkan tahap kolestrol
23. Antioksidan
25. Mengurangkan risiko alzheimer or nyanyuk
26.Menyuburkan kulit dan memperbaiki kulit
27. Mencegah kolestrol LDL daripada teroksida dan  menurunkan paras kolestrol jahat
28. Sel pembiakan lebih sihat
29. Meningkatkan daya tahan badan
30. Membantu memperbaiki DNA
31. Membantu menormalkan gula dalam darah
32. Membantu pesakit tibi
33. Menurunkan berat badan.
34. Membantu utk kesuburan
35. Membantu memulihkan ulser
36. Mengurangkan simpton eczema
37. Membantu merawat cyst dan fibroid
38. Membantu merawat penyakit darah tinggi
39. Membantu merawat pcos
.
Banyaknya kelebihan dan kebaikan vivix shaklee.. adakah anda ada masalah salah satu dari nya? jika ya cepat hubungi saya untuk dapatkan vivix shaklee.
.
Wassap
.
Haniza
Www.wasap./60135131481
.
#codshakleetelukpanglimagarang
#codshakleeklang
#codshakleebandarsaujanaputra 
#shaklee
#vivixshaklee
#pengedarshakleebanting
#pengedarshakleesijangkang
#darahtinggi
#gout
#alzheimers 
#stroke 
#lumpuh 
#bellpalsy 
#kayap 
#czer 
#breastcancer
#cancer
#tumor
#sle
#diabetes
#kencingmanis
#nakkurus
#sakitjantung
#sayajualshaklee
#vivixeffect
#antiaging
#antipenuaan
#sayajual 
#psoriasis
Assalamualaikum.... . Vivix Shaklee yang boleh membantu menyembuhkan pelbagai masalah kesihatan. . Antaranya ialah: 1. Menstabilkan tekanan darah 2. Memperbaiki sel sel badan 3. Melambatkan proses penuaan 4. Meningkatkan kesuburan 5. Mengurangkan simptom gout 6. Membantu mengurangkan bacaan protein dalam urin akibat buah pinggang bocor 7.Menstabilkan hormon 8. Re-populate mithocondria untuk meningkatkan tenaga 9. Menyokong kesihatan sendi 10. Menyokong kesihatan jantung 11. Membantu elak kanser dan merawat kanser 12. Membantu rawat penyakit Parkinson 13. Membantu memulihkan penyakit strok 14. Mengurangkan komplikasi diabetis dan menyembuhkan penyakit diabetes 15. Mengurangkan risiko penyakit nyanyuk 16. Membantu merawat penyakit vertigo 17. Membantu mengurangkan simptom SLE 18. Menyembuhkan kayap 19. Sebagai salah satu produk anti penuaan terbaik didunia 20. Membantu individu yang ketagihan merokok dan membantu berhenti merokok 21. Membantu masalah batu karang 22. Merendahkan tahap kolestrol 23. Antioksidan 25. Mengurangkan risiko alzheimer or nyanyuk 26.Menyuburkan kulit dan memperbaiki kulit 27. Mencegah kolestrol LDL daripada teroksida dan menurunkan paras kolestrol jahat 28. Sel pembiakan lebih sihat 29. Meningkatkan daya tahan badan 30. Membantu memperbaiki DNA 31. Membantu menormalkan gula dalam darah 32. Membantu pesakit tibi 33. Menurunkan berat badan. 34. Membantu utk kesuburan 35. Membantu memulihkan ulser 36. Mengurangkan simpton eczema 37. Membantu merawat cyst dan fibroid 38. Membantu merawat penyakit darah tinggi 39. Membantu merawat pcos . Banyaknya kelebihan dan kebaikan vivix shaklee.. adakah anda ada masalah salah satu dari nya? jika ya cepat hubungi saya untuk dapatkan vivix shaklee. . Wassap . Haniza Www.wasap./60135131481 . #codshakleetelukpanglimagarang  #codshakleeklang  #codshakleebandarsaujanaputra  #shaklee  #vivixshaklee  #pengedarshakleebanting  #pengedarshakleesijangkang  #darahtinggi  #gout  #alzheimers  #stroke  #lumpuh  #bellpalsy  #kayap  #czer  #breastcancer  #cancer  #tumor  #sle  #diabetes  #kencingmanis  #nakkurus  #sakitjantung  #sayajualshaklee  #vivixeffect  #antiaging  #antipenuaan  #sayajual  #psoriasis 
.
.
Good morning beauties ❤️
. . Good morning beauties ❤️
Perfect skin is always In - i Snow Algae . ❄️ 8 KELEBIHAN iSNOWALGAE :
• Mengaktifkan gen umur panjang anti penuaan (longevity gene) dan zat enzim AMPK, yang berefek pada perbaikan DNA
• Memberikan perlindungan kulit terhadap cahaya
• Mencegah dan membantu menghilangkan baik jerawat maupun bekas jerawat
• Meningkatkan kesehatan indera penglihatan
• Menangkal efek radikal bebas
• Mencegah penuaan dini
• Memudarkan noda hitam pada kulit
• Membantu menjaga kulit agar tetap elastis .
.
.
👧Stefani
Line: Stefanihs
Wa: 08113666734
.
.
.
#isnow#isnowalgae#isnowmurah#isnowalgaemurah#pemutihalami#pemutihtubuh#pemutihbadan#pemutihktiak#pemutihwajah#penghilangjerawat
#penghilangkomedo#penghilangflekhitam#antiaging#kosmetikmurah#agenisnow#pabrikisnowalgae#penghilangbelang#setrikawajah#zap#zapsurabaya
#zapjakarta#zapbekasi#underarm#pemutihmurah#penghilangkeriput#antipenuaan#penghilangbekasjerawat#sabunmuka#creamwajah#glucella
.
.
Perfect skin is always In - i Snow Algae . ❄️ 8 KELEBIHAN iSNOWALGAE : • Mengaktifkan gen umur panjang anti penuaan (longevity gene) dan zat enzim AMPK, yang berefek pada perbaikan DNA • Memberikan perlindungan kulit terhadap cahaya • Mencegah dan membantu menghilangkan baik jerawat maupun bekas jerawat • Meningkatkan kesehatan indera penglihatan • Menangkal efek radikal bebas • Mencegah penuaan dini • Memudarkan noda hitam pada kulit • Membantu menjaga kulit agar tetap elastis . . . 👧Stefani Line: Stefanihs Wa: 08113666734 . . . #isnow #isnowalgae #isnowmurah #isnowalgaemurah #pemutihalami #pemutihtubuh #pemutihbadan #pemutihktiak #pemutihwajah #penghilangjerawat  #penghilangkomedo #penghilangflekhitam #antiaging #kosmetikmurah #agenisnow #pabrikisnowalgae #penghilangbelang #setrikawajah #zap #zapsurabaya  #zapjakarta #zapbekasi #underarm #pemutihmurah #penghilangkeriput #antipenuaan #penghilangbekasjerawat #sabunmuka #creamwajah #glucella  . .
Hyaluronic Acid 100mg - Puritan Pride.
Beneficial Skin Nutrient. .
Suplemen AWET MUDA.
Rp.400.000,-. Isi 60 kapsul. .
BELI DI SINI 
via Line ID @lovablemart
via WA 08956 3313 2066 .
Hyaluronic Acid adalah zat yang diproduksi alami oleh tubuh dan ditemukan banyak pada sel kulit. Hyaluronic Acid berfungsi untuk mempertahankan kolagen, memberikan kelembaban pada kulit, dan membuat kulit kencang dan kenyal. .
Anda tahu bagaimana kulit bayi selalu keliatan bersinar dan empuk. Karena bayi dilahirkan dengan kadar Hyaluronic Acid yang tinggi, yang menjaga kulit bayi mulus dan sehat. Sayangnya, kadar Hyaluronic Acid mulai menurun di usia 35 th. . 
#jualpuritan #jualhyaluronic#jualsuplemen #jualvitamin #hyaluronicacid #suplemenpuritan #vitaminpuritan#antiaging #suplemenantiaging#vitaminantiaging #indobeautygram#indonesiasehat #jualpuritanpride #jualpemutih #jualpencerah #jualpelangsing #jualvitaminkulit #jualsuplemenkulit #antipenuaandini #antipenuaan #jualantipenuaan #jualantipenuaandini
Hyaluronic Acid 100mg - Puritan Pride. Beneficial Skin Nutrient. . Suplemen AWET MUDA. Rp.400.000,-. Isi 60 kapsul. . BELI DI SINI via Line ID @lovablemart via WA 08956 3313 2066 . Hyaluronic Acid adalah zat yang diproduksi alami oleh tubuh dan ditemukan banyak pada sel kulit. Hyaluronic Acid berfungsi untuk mempertahankan kolagen, memberikan kelembaban pada kulit, dan membuat kulit kencang dan kenyal. . Anda tahu bagaimana kulit bayi selalu keliatan bersinar dan empuk. Karena bayi dilahirkan dengan kadar Hyaluronic Acid yang tinggi, yang menjaga kulit bayi mulus dan sehat. Sayangnya, kadar Hyaluronic Acid mulai menurun di usia 35 th. . #jualpuritan  #jualhyaluronic #jualsuplemen  #jualvitamin  #hyaluronicacid  #suplemenpuritan  #vitaminpuritan #antiaging  #suplemenantiaging #vitaminantiaging  #indobeautygram #indonesiasehat  #jualpuritanpride  #jualpemutih  #jualpencerah  #jualpelangsing  #jualvitaminkulit  #jualsuplemenkulit  #antipenuaandini  #antipenuaan  #jualantipenuaan  #jualantipenuaandini 
Produk A cm bkin putih? Produk B cm ilangin jerawat? Produk C buat anti aging n bkin lbih muda? Produk D cm bkin ilangin luka? Produk E cm bkin ilangin Flek?? Byangin klo mau itu semua habis brp juta? 
Eits tp aku punya solusinya cm dg *ISNOWALGAE* km bsa dptin smua manfaatnya jd cantik putihmulus bbas noda n awet muda dg hrga murah ber BPOM lg .
.
.
Free konsultasi
👧Stefani
Line: Stefanihs
Wa: 08113666734 .
.
#isnow#isnowalgae#isnowmurah#isnowalgaemurah#pemutihalami#pemutihtubuh#pemutihbadan#pemutihktiak#pemutihwajah#penghilangjerawat
#penghilangkomedo#penghilangflekhitam#antiaging#kosmetikmurah#agenisnow#pabrikisnowalgae#penghilangbelang#setrikawajah#zap#zapsurabaya
#zapjakarta#zapbekasi#underarm#pemutihmurah#penghilangkeriput#antipenuaan#penghilangbekasjerawat#sabunmuka#creamwajah#glucella
Produk A cm bkin putih? Produk B cm ilangin jerawat? Produk C buat anti aging n bkin lbih muda? Produk D cm bkin ilangin luka? Produk E cm bkin ilangin Flek?? Byangin klo mau itu semua habis brp juta? Eits tp aku punya solusinya cm dg *ISNOWALGAE* km bsa dptin smua manfaatnya jd cantik putihmulus bbas noda n awet muda dg hrga murah ber BPOM lg . . . Free konsultasi 👧Stefani Line: Stefanihs Wa: 08113666734 . . #isnow #isnowalgae #isnowmurah #isnowalgaemurah #pemutihalami #pemutihtubuh #pemutihbadan #pemutihktiak #pemutihwajah #penghilangjerawat  #penghilangkomedo #penghilangflekhitam #antiaging #kosmetikmurah #agenisnow #pabrikisnowalgae #penghilangbelang #setrikawajah #zap #zapsurabaya  #zapjakarta #zapbekasi #underarm #pemutihmurah #penghilangkeriput #antipenuaan #penghilangbekasjerawat #sabunmuka #creamwajah #glucella 
💖TIMEWISE MIRACLE SET💖

Set Timewise Miracle adalah set anti penuaan. Sesuai untuk korang yang berumur 25 tahun ke atas. 
Kita perlukan set penuaan kerana pada masa ini kulit sudah mula matang & menua. Banyak garis² halus muncul & skin cepat kusam.
.
Untuk memiliki wajah yang sihat, bersih & berseri 😍😍😍 serta muda dari usia sebenar dapatkan set Timewise Miracle! .
Set ini terdiri daripada:
.
1️⃣ *CLEANSER 3-in-1*:
✅ Bertindak untuk mencuci, membersihkan segala kotoran & sel kulit mati
✅ Menyegarkan kulit
✅ Exfoliation/pengelupasan kulit secara halus, bukan menghakis lapisan kulit
.
2️⃣ *AGE-FIGHTING MOISTURIZER*
✅ Memberi kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit supaya kulit tidak terlalu kering atau terlalu berminyak.
.
3️⃣ *DAY SOLUTION SPF 35*
✅ Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan & SPF 35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis² halus, kekedutan & kekusaman.
.
4️⃣ *NIGHT SOLUTION*
✅ Mengandungi Vitamin A, E & C
✅ Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam.
.
Dapatkan set Timewise Miracle ini so wajah korang sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya.
.
Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan ke atas. Sangat berbaloi & jimat untuk kulit kita. .
Rugi taw kalau uolss tak cuba produk international ni. Tahan lama uolss.

jom grab🤗🤗 *BULAN NI PROMOTION THISS SET, BETTER GRAB NOW..SAVE DUIT POKET ANDA😉😉 #maryka #timewisemiracleset #timewise #antipenuaan #setantipenuaan #skincare #marykaytimewise #marykayskincare #marykay❤️ #ilovemaryka
💖TIMEWISE MIRACLE SET💖 Set Timewise Miracle adalah set anti penuaan. Sesuai untuk korang yang berumur 25 tahun ke atas. Kita perlukan set penuaan kerana pada masa ini kulit sudah mula matang & menua. Banyak garis² halus muncul & skin cepat kusam. . Untuk memiliki wajah yang sihat, bersih & berseri 😍😍😍 serta muda dari usia sebenar dapatkan set Timewise Miracle! . Set ini terdiri daripada: . 1️⃣ *CLEANSER 3-in-1*: ✅ Bertindak untuk mencuci, membersihkan segala kotoran & sel kulit mati ✅ Menyegarkan kulit ✅ Exfoliation/pengelupasan kulit secara halus, bukan menghakis lapisan kulit . 2️⃣ *AGE-FIGHTING MOISTURIZER* ✅ Memberi kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit supaya kulit tidak terlalu kering atau terlalu berminyak. . 3️⃣ *DAY SOLUTION SPF 35* ✅ Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan & SPF 35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis² halus, kekedutan & kekusaman. . 4️⃣ *NIGHT SOLUTION* ✅ Mengandungi Vitamin A, E & C ✅ Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam. . Dapatkan set Timewise Miracle ini so wajah korang sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya. . Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan ke atas. Sangat berbaloi & jimat untuk kulit kita. . Rugi taw kalau uolss tak cuba produk international ni. Tahan lama uolss. jom grab🤗🤗 *BULAN NI PROMOTION THISS SET, BETTER GRAB NOW..SAVE DUIT POKET ANDA😉😉 #maryka  #timewisemiracleset  #timewise  #antipenuaan  #setantipenuaan  #skincare  #marykaytimewise  #marykayskincare  #marykay ❤️ #ilovemaryka 
TAHUKAH ANDA DENGAN HANYA MENGHADIRI SESI PREVIEW BUSINESS ONLINE E-USAHAWAN INI MAMPU MENJANA INCOME Rm5k ke Rm7k SEBULAN..
WOW
WOW
WOW

Ingin belajar buat income dgn Team kami?Team kami akan guide dari Zero to Hero.. Tempat sgt2 terhad!!
Hanya terbuka kepada 100 Org sahaja..
Tiket Hanya Berharga Rm10 shj!!
Diulang Rm10 Shj!! Dgn hanya Rm10 ini mampu mengubah kehidupan anda 100%..
Wasap.my/60162828374/Preview
#mobilespa #facials #facial #mobilespaselangor #antipenuaan #jerawat #jeragat
TAHUKAH ANDA DENGAN HANYA MENGHADIRI SESI PREVIEW BUSINESS ONLINE E-USAHAWAN INI MAMPU MENJANA INCOME Rm5k ke Rm7k SEBULAN.. WOW WOW WOW Ingin belajar buat income dgn Team kami?Team kami akan guide dari Zero to Hero.. Tempat sgt2 terhad!! Hanya terbuka kepada 100 Org sahaja.. Tiket Hanya Berharga Rm10 shj!! Diulang Rm10 Shj!! Dgn hanya Rm10 ini mampu mengubah kehidupan anda 100%.. Wasap.my/60162828374/Preview #mobilespa  #facials  #facial  #mobilespaselangor  #antipenuaan  #jerawat  #jeragat 
RM45

QUEEN SERUM
.
🌻Kandungan🌻
⚘SEAWEED⚘VICTORIA C ⚘COLLAGEN ⚘,24K GOLD⚘GLYCERIN,
.
🌹Kebaikan Dan Fungsi🌹
🌟Merawat masalah kulit kusam.
🌟Memutihkan kulit.
🌟Menegangkan kulit yang kendur dan mengelebeh.
🌟Membantu pertubuhan sel- sel baru.
🌟Menegangkan kulit muka.
🌟Menghilangkan tona kulit x sekata dan garis2 halus.
🌟Menutup liang- liang pori besar.
🌟Awet muda
🌟Menghilangkan kesan jerawat dan jeragat.
🌟Membantu kulit muka kelihatan sentiasa segar. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #qmserum #qmserumviral2018 #qmserummurah #qmqueenofmutiara #qmqueenserum #queenserumviral #queenserumgold24k #serumqm #serumqmoriginal #serumqmmurah #serumgoldqm#sayajual #sayajualserummurah #serummuka #bebasjerawat #antipenuaan #satinskinzacnecream #serumsatinskinz #serumgoldaurawhite #halangpenuaan #lambatkanpenuaan #babiesserumgulamurahmalaysia #serumdms
RM45 QUEEN SERUM . 🌻Kandungan🌻 ⚘SEAWEED⚘VICTORIA C ⚘COLLAGEN ⚘,24K GOLD⚘GLYCERIN, . 🌹Kebaikan Dan Fungsi🌹 🌟Merawat masalah kulit kusam. 🌟Memutihkan kulit. 🌟Menegangkan kulit yang kendur dan mengelebeh. 🌟Membantu pertubuhan sel- sel baru. 🌟Menegangkan kulit muka. 🌟Menghilangkan tona kulit x sekata dan garis2 halus. 🌟Menutup liang- liang pori besar. 🌟Awet muda 🌟Menghilangkan kesan jerawat dan jeragat. 🌟Membantu kulit muka kelihatan sentiasa segar. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #qmserum  #qmserumviral2018  #qmserummurah  #qmqueenofmutiara  #qmqueenserum  #queenserumviral  #queenserumgold24k  #serumqm  #serumqmoriginal  #serumqmmurah  #serumgoldqm #sayajual  #sayajualserummurah  #serummuka  #bebasjerawat  #antipenuaan  #satinskinzacnecream  #serumsatinskinz  #serumgoldaurawhite  #halangpenuaan  #lambatkanpenuaan  #babiesserumgulamurahmalaysia  #serumdms 
Ehhh..ternyata dulu wajahku kusam ny kebangetan ya😱😱jerawat dimana"😂😂klo gk di bantu Efek Kamera waduuhhhhh😋

Nahhh Berkat ISNOWALGAE...jerawat hilang kerutan halus dwajah juga tersamarkn😍Foto sudah jarang banget Pakek Efek..lbh PD gtu lo...😉
Yuk yg mau kulit wajah jd kenyal n bersih dr jerawat... Minum isnowalgae ya 😘😘 .
.
.
👧Stefani
Line: Stefanihs
Wa: 08113666734
.
.
.

#isnow#isnowalgae#isnowmurah#isnowalgaemurah#pemutihalami#pemutihtubuh#pemutihbadan#pemutihktiak#pemutihwajah#penghilangjerawat
#penghilangkomedo#penghilangflekhitam#antiaging#kosmetikmurah#agenisnow#pabrikisnowalgae#penghilangbelang#setrikawajah#zap#zapsurabaya
#zapjakarta#zapbekasi#underarm#pemutihmurah#penghilangkeriput#antipenuaan#penghilangbekasjerawat#sabunmuka#creamwajah#glucella
Ehhh..ternyata dulu wajahku kusam ny kebangetan ya😱😱jerawat dimana"😂😂klo gk di bantu Efek Kamera waduuhhhhh😋 Nahhh Berkat ISNOWALGAE...jerawat hilang kerutan halus dwajah juga tersamarkn😍Foto sudah jarang banget Pakek Efek..lbh PD gtu lo...😉 Yuk yg mau kulit wajah jd kenyal n bersih dr jerawat... Minum isnowalgae ya 😘😘 . . . 👧Stefani Line: Stefanihs Wa: 08113666734 . . . #isnow #isnowalgae #isnowmurah #isnowalgaemurah #pemutihalami #pemutihtubuh #pemutihbadan #pemutihktiak #pemutihwajah #penghilangjerawat  #penghilangkomedo #penghilangflekhitam #antiaging #kosmetikmurah #agenisnow #pabrikisnowalgae #penghilangbelang #setrikawajah #zap #zapsurabaya  #zapjakarta #zapbekasi #underarm #pemutihmurah #penghilangkeriput #antipenuaan #penghilangbekasjerawat #sabunmuka #creamwajah #glucella 
Jom ida nak kongsikan sikit pasal vitamin feveret ida dan telah menjadi kegemaran ramai wanita-wanita di luar sana
.

Vitamin c ni sangat penting dalam badan kita sebab vitamin c ni sangat mudah musnah dalam badan. Even kita ni stress pun dah musnah banyak vitamin c dalam badan
.

Bila vitamin c dah kurang dalam badan..habis la hilang segala kolagen yang ada untuk kulit kita dan mula la timbul masalah kulit
.

Jadi setiap hari pastikan korang ada ambil makanan yang kaya dengan vitamin c. Tapi ida mudah je..telan je 1 biji vitamin c pun dah cukup dan senang. 1biji vitamin c shaklee ni pun dah bersamaan 7 1/2biji buah oren
.

Jadi kepada wanita-wanita di luar sana, sila la makan vitamin c untuk kulit korang
.

Sangar jimat dan mampu milik walaupun korang seorang student
.

1botol ni ada 180biji tahan 6bulan
.

Kebaikan VITAMIN C PLUS
.
. 🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
.
Nak dapatkan vitamin c cepat2 la wasap.
Promo kan...10% off kalau beli 3..share ngn kwn2 pun boleh. Jimat!
. . 💌sms/whatsapp/telegram 0174636210 .

DELIVERY/COD🚗
AREA KEMAMAN
.

PENGEPOSAN🚚
SELURUH MALAYSIA🌹
.

#shakleeisgreat #shakleekemaman #shaklee #shakleeindependentdistributor #shakleemalaysia #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #liveamazing #bisnesdarirumah #lokalah #inikalillah #bazaaronline #bazaarpaknil #thebigkahuna #bellaammara #visitmyig #hilangkanjerawat #jerawat #hamil #nakcantik #ubatkurus #slimming #nakkurus #antiaging #awetmuda #antipenuaan #immunebooster #kuatkansistemimun #anaksihat #keephealthyandbeauty
Jom ida nak kongsikan sikit pasal vitamin feveret ida dan telah menjadi kegemaran ramai wanita-wanita di luar sana . Vitamin c ni sangat penting dalam badan kita sebab vitamin c ni sangat mudah musnah dalam badan. Even kita ni stress pun dah musnah banyak vitamin c dalam badan . Bila vitamin c dah kurang dalam badan..habis la hilang segala kolagen yang ada untuk kulit kita dan mula la timbul masalah kulit . Jadi setiap hari pastikan korang ada ambil makanan yang kaya dengan vitamin c. Tapi ida mudah je..telan je 1 biji vitamin c pun dah cukup dan senang. 1biji vitamin c shaklee ni pun dah bersamaan 7 1/2biji buah oren . Jadi kepada wanita-wanita di luar sana, sila la makan vitamin c untuk kulit korang . Sangar jimat dan mampu milik walaupun korang seorang student . 1botol ni ada 180biji tahan 6bulan . Kebaikan VITAMIN C PLUS . . 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . . Nak dapatkan vitamin c cepat2 la wasap. Promo kan...10% off kalau beli 3..share ngn kwn2 pun boleh. Jimat! . . 💌sms/whatsapp/telegram 0174636210 . DELIVERY/COD🚗 AREA KEMAMAN . PENGEPOSAN🚚 SELURUH MALAYSIA🌹 . #shakleeisgreat  #shakleekemaman  #shaklee  #shakleeindependentdistributor  #shakleemalaysia  #pengedarshaklee  #pengedarshakleekemaman  #liveamazing  #bisnesdarirumah  #lokalah  #inikalillah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #thebigkahuna  #bellaammara  #visitmyig  #hilangkanjerawat  #jerawat  #hamil  #nakcantik  #ubatkurus  #slimming  #nakkurus  #antiaging  #awetmuda  #antipenuaan  #immunebooster  #kuatkansistemimun  #anaksihat  #keephealthyandbeauty 
Tshirt exclusive DYXY tinggal beberapa helai je lagi menunggu pemilik.. ☺
.
.
Stressnya.. Raya dah dekat,  tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊
.
.
0175121041
0175121041
0175121041
.
.
#dyxymurah #dyxybanting #dyxyterengganu #dyxyperak #dyxykedah #dyxypahang #foundationfullcoverage #tutupjerawat #muamalaysiamurah #taknakjeragat #dyxysungaipetani #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyperlis #dyxykelantan #dyxykualalumpur#dyxyoriginal #bccreamfoundation #bccreamoriginal #foundationviral #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #makeupmurah #hilangjerawat #antipenuaan #muamalaysia  #muamalaysiamurah #testimonidyxy #ootdmalaysia #hilangjerawat
Tshirt exclusive DYXY tinggal beberapa helai je lagi menunggu pemilik.. ☺ . . Stressnya.. Raya dah dekat, tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊 . . 0175121041 0175121041 0175121041 . . #dyxymurah  #dyxybanting  #dyxyterengganu  #dyxyperak  #dyxykedah  #dyxypahang  #foundationfullcoverage  #tutupjerawat  #muamalaysiamurah  #taknakjeragat  #dyxysungaipetani  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyperlis  #dyxykelantan  #dyxykualalumpur #dyxyoriginal  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #foundationviral  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #makeupmurah  #hilangjerawat  #antipenuaan  #muamalaysia  #muamalaysiamurah  #testimonidyxy  #ootdmalaysia  #hilangjerawat 
Stressnya.. Raya dah dekat,  tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊
.
.
0175121041
0175121041
0175121041
.
.
#dyxymurah #dyxybanting #dyxyterengganu #dyxyperak #dyxykedah #dyxypahang #foundationfullcoverage #tutupjerawat #muamalaysiamurah #taknakjeragat #dyxysungaipetani #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyperlis #dyxykelantan #dyxykualalumpur#dyxyoriginal #bccreamfoundation #bccreamoriginal #foundationviral #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #makeupmurah #hilangjerawat #antipenuaan #muamalaysia  #muamalaysiamurah #testimonidyxy #ootdmalaysia #hilangjerawat
Stressnya.. Raya dah dekat, tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊 . . 0175121041 0175121041 0175121041 . . #dyxymurah  #dyxybanting  #dyxyterengganu  #dyxyperak  #dyxykedah  #dyxypahang  #foundationfullcoverage  #tutupjerawat  #muamalaysiamurah  #taknakjeragat  #dyxysungaipetani  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyperlis  #dyxykelantan  #dyxykualalumpur #dyxyoriginal  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #foundationviral  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #makeupmurah  #hilangjerawat  #antipenuaan  #muamalaysia  #muamalaysiamurah  #testimonidyxy  #ootdmalaysia  #hilangjerawat 
Stressnya.. Raya dah dekat,  tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊
.
.
0175121041
0175121041
0175121041
.
.
#dyxymurah #dyxybanting #dyxyterengganu #dyxyperak #dyxykedah #dyxypahang #foundationfullcoverage #tutupjerawat #muamalaysiamurah #taknakjeragat #dyxysungaipetani #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyperlis #dyxykelantan #dyxykualalumpur#dyxyoriginal #bccreamfoundation #bccreamoriginal #foundationviral #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #makeupmurah #hilangjerawat #antipenuaan #muamalaysia  #muamalaysiamurah #testimonidyxy #ootdmalaysia #hilangjerawat
Stressnya.. Raya dah dekat, tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊 . . 0175121041 0175121041 0175121041 . . #dyxymurah  #dyxybanting  #dyxyterengganu  #dyxyperak  #dyxykedah  #dyxypahang  #foundationfullcoverage  #tutupjerawat  #muamalaysiamurah  #taknakjeragat  #dyxysungaipetani  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyperlis  #dyxykelantan  #dyxykualalumpur #dyxyoriginal  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #foundationviral  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #makeupmurah  #hilangjerawat  #antipenuaan  #muamalaysia  #muamalaysiamurah  #testimonidyxy  #ootdmalaysia  #hilangjerawat 
Stressnya.. Raya dah dekat,  tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊
.
.
0175121041
0175121041
0175121041
.
.
#dyxymurah #dyxybanting #dyxyterengganu #dyxyperak #dyxykedah #dyxypahang #foundationfullcoverage #tutupjerawat #muamalaysiamurah #taknakjeragat #dyxysungaipetani #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyperlis #dyxykelantan #dyxykualalumpur#dyxyoriginal #bccreamfoundation #bccreamoriginal #foundationviral #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #makeupmurah #hilangjerawat #antipenuaan #muamalaysia  #muamalaysiamurah #testimonidyxy #ootdmalaysia #hilangjerawat
Stressnya.. Raya dah dekat, tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊 . . 0175121041 0175121041 0175121041 . . #dyxymurah  #dyxybanting  #dyxyterengganu  #dyxyperak  #dyxykedah  #dyxypahang  #foundationfullcoverage  #tutupjerawat  #muamalaysiamurah  #taknakjeragat  #dyxysungaipetani  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyperlis  #dyxykelantan  #dyxykualalumpur #dyxyoriginal  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #foundationviral  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #makeupmurah  #hilangjerawat  #antipenuaan  #muamalaysia  #muamalaysiamurah  #testimonidyxy  #ootdmalaysia  #hilangjerawat 
Stressnya.. Raya dah dekat,  tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊
.
.
0175121041
0175121041
0175121041
.
.
#dyxymurah #dyxybanting #dyxyterengganu #dyxyperak #dyxykedah #dyxypahang #foundationfullcoverage #tutupjerawat #muamalaysiamurah #taknakjeragat #dyxysungaipetani #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyperlis #dyxykelantan #dyxykualalumpur#dyxyoriginal #bccreamfoundation #bccreamoriginal #foundationviral #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #makeupmurah #hilangjerawat #antipenuaan #muamalaysia  #muamalaysiamurah #testimonidyxy #ootdmalaysia #hilangjerawat
Stressnya.. Raya dah dekat, tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊 . . 0175121041 0175121041 0175121041 . . #dyxymurah  #dyxybanting  #dyxyterengganu  #dyxyperak  #dyxykedah  #dyxypahang  #foundationfullcoverage  #tutupjerawat  #muamalaysiamurah  #taknakjeragat  #dyxysungaipetani  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyperlis  #dyxykelantan  #dyxykualalumpur #dyxyoriginal  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #foundationviral  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #makeupmurah  #hilangjerawat  #antipenuaan  #muamalaysia  #muamalaysiamurah  #testimonidyxy  #ootdmalaysia  #hilangjerawat 
Stressnya.. Raya dah dekat,  tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊
.
.
0175121041
0175121041
0175121041
.
.
#dyxymurah #dyxybanting #dyxyterengganu #dyxyperak #dyxykedah #dyxypahang #foundationfullcoverage #tutupjerawat #muamalaysiamurah #taknakjeragat #dyxysungaipetani #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyperlis #dyxykelantan #dyxykualalumpur#dyxyoriginal #bccreamfoundation #bccreamoriginal #foundationviral #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #makeupmurah #hilangjerawat #antipenuaan #muamalaysia  #muamalaysiamurah #testimonidyxy #ootdmalaysia #hilangjerawat
Stressnya.. Raya dah dekat, tapi muka berparut, berjeragat, berjerutu.. Jom selesaikan masalah awak dengan DYXY COSMETICS.. Terbukti DYXY dah membantu ramai wanita cantik secara instant.. Jangan risau, 100% selamat digunakan.. Ianya bukan Skincare, hanyalah set make up.. 😊 . . 0175121041 0175121041 0175121041 . . #dyxymurah  #dyxybanting  #dyxyterengganu  #dyxyperak  #dyxykedah  #dyxypahang  #foundationfullcoverage  #tutupjerawat  #muamalaysiamurah  #taknakjeragat  #dyxysungaipetani  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyperlis  #dyxykelantan  #dyxykualalumpur #dyxyoriginal  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #foundationviral  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #makeupmurah  #hilangjerawat  #antipenuaan  #muamalaysia  #muamalaysiamurah  #testimonidyxy  #ootdmalaysia  #hilangjerawat 
✨SET KECANTIKAN LENGKAP TERHANGAT!✨ Miracle White membantu untuk MEMUTIH dan MENCERAH kulit dengan kelulusan KKM. Rahsia kulit bebas JERAWAT dan JERAGAT. 
Produk Miracle White, berkesan dan harga yang amat perpatutan.Ramai dah berjaya anda lak bila lagi ???
.
Jom order ORIGINAL dari PAKISTAN di sini..
http://www.wasap.my/+60172258011
http://www.wasap.my/+60172258011
http://www.wasap.my/+60172258011
.
Untuk mudah KLIK LINK BIO DI ATAS..
.
.
#miraclewhiteoriginal #miraclewhiteoriginalhq #miraclewhiteoriginalpakistan
#krimpakistan #produkpakistan #produkviral #produkkecantikan #miraclewhitemalaysia #miraclewhitebeautycream #pakarrepairkulit #rawatsecarasemulajadi #cantiktanpapengelupasan #cantiktanpamenipiskankulit #jerawathilang #jeragathilang #paruthilang #antipenuaan #miraclewhitemurah #promosimiraclewhite #miraclewhiteofficial #miraclewhitejelebu #miraclewhiteseremban #miraclewhitenegerisembilan #testimonimiraclewhite #dropshipwanted #agentwanted #lulusKKM #nomercury #igreview #paidreview
✨SET KECANTIKAN LENGKAP TERHANGAT!✨ Miracle White membantu untuk MEMUTIH dan MENCERAH kulit dengan kelulusan KKM. Rahsia kulit bebas JERAWAT dan JERAGAT. Produk Miracle White, berkesan dan harga yang amat perpatutan.Ramai dah berjaya anda lak bila lagi ??? . Jom order ORIGINAL dari PAKISTAN di sini.. http://www.wasap.my/+60172258011 http://www.wasap.my/+60172258011 http://www.wasap.my/+60172258011 . Untuk mudah KLIK LINK BIO DI ATAS.. . . #miraclewhiteoriginal  #miraclewhiteoriginalhq  #miraclewhiteoriginalpakistan  #krimpakistan  #produkpakistan  #produkviral  #produkkecantikan  #miraclewhitemalaysia  #miraclewhitebeautycream  #pakarrepairkulit  #rawatsecarasemulajadi  #cantiktanpapengelupasan  #cantiktanpamenipiskankulit  #jerawathilang  #jeragathilang  #paruthilang  #antipenuaan  #miraclewhitemurah  #promosimiraclewhite  #miraclewhiteofficial  #miraclewhitejelebu  #miraclewhiteseremban  #miraclewhitenegerisembilan  #testimonimiraclewhite  #dropshipwanted  #agentwanted  #lulusKKM  #nomercury  #igreview  #paidreview 
APA ITU VIVIX SHAKLEE?
-
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
-
Mengandungi campuran unik botani Anggur Muscadine , Polygonum Cuspidatum , Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.
-
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
KEBAIKAN VIVIX ?
🍷Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍷Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🍷Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍷Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🍷Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍷Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
🍷Membantu dlm proses penurunan berat badan
🍷Menyokong kesihatan mata
🍷Meningkatkan kesihatan imun badan
🍷Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Vivix merupakan extract daripada: .
- Polyganum Aspidatum (anti aging )
- Anggur Muscadine : lebih cromosom (bertindak lebih bagus)
- Lobak Ungu (Kaya dengan polifenol)
- Elderberry
.
www.wasap.my/60102347760
.
#shaklee 
#shakleekl 
#shakleeselangor 
#shakleeputrajaya 
#diebetis 
#shakleebangi 
#kanser 
#supplements 
#milkbooster 
#buasir 
#hadiah
#kesuburan
#shakleesetmenyusu 
#shakleesetkesuburan 
#healthyfood
#kolestroltinggi
#ibumenyusu 
#dietatkins
#jantungsihat
#shakleesetbuasir 
#sihatdalamanluaran
#awekmuda 
#antipenuaan
#anginahmar 
#antioksidan
#kencingmanis
#sakitsendi
#stroke
#vivixmurah
#testimonivivixshaklee
APA ITU VIVIX SHAKLEE? - Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. - Mengandungi campuran unik botani Anggur Muscadine , Polygonum Cuspidatum , Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. - Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. . KEBAIKAN VIVIX ? 🍷Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍷Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍷Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍷Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍷Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍷Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk 🍷Membantu dlm proses penurunan berat badan 🍷Menyokong kesihatan mata 🍷Meningkatkan kesihatan imun badan 🍷Menggalakan kesihatan keseluruhan . Vivix merupakan extract daripada: . - Polyganum Aspidatum (anti aging ) - Anggur Muscadine : lebih cromosom (bertindak lebih bagus) - Lobak Ungu (Kaya dengan polifenol) - Elderberry . www.wasap.my/60102347760 . #shaklee  #shakleekl  #shakleeselangor  #shakleeputrajaya  #diebetis  #shakleebangi  #kanser  #supplements  #milkbooster  #buasir  #hadiah  #kesuburan  #shakleesetmenyusu  #shakleesetkesuburan  #healthyfood  #kolestroltinggi  #ibumenyusu  #dietatkins  #jantungsihat  #shakleesetbuasir  #sihatdalamanluaran  #awekmuda  #antipenuaan  #anginahmar  #antioksidan  #kencingmanis  #sakitsendi  #stroke  #vivixmurah  #testimonivivixshaklee 
APA ITU VIVIX SHAKLEE?
-
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
-
Mengandungi campuran unik botani Anggur Muscadine , Polygonum Cuspidatum , Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.
-
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
KEBAIKAN VIVIX ?
🍷Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍷Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🍷Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍷Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🍷Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍷Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
🍷Membantu dlm proses penurunan berat badan
🍷Menyokong kesihatan mata
🍷Meningkatkan kesihatan imun badan
🍷Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Vivix merupakan extract daripada: .
- Polyganum Aspidatum (anti aging )
- Anggur Muscadine : lebih cromosom (bertindak lebih bagus)
- Lobak Ungu (Kaya dengan polifenol)
- Elderberry
.
www.wasap.my/60102347760
.
#shaklee 
#shakleekl 
#shakleeselangor 
#shakleeputrajaya 
#diebetis 
#shakleebangi 
#kanser 
#supplements 
#milkbooster 
#buasir 
#hadiah
#kesuburan
#shakleesetmenyusu 
#shakleesetkesuburan 
#healthyfood
#kolestroltinggi
#ibumenyusu 
#dietatkins
#jantungsihat
#shakleesetbuasir 
#sihatdalamanluaran
#awekmuda 
#antipenuaan
#anginahmar 
#antioksidan
#kencingmanis
#sakitsendi
#stroke
#vivixmurah
#testimonivivixshaklee
APA ITU VIVIX SHAKLEE? - Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. - Mengandungi campuran unik botani Anggur Muscadine , Polygonum Cuspidatum , Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. - Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. . KEBAIKAN VIVIX ? 🍷Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍷Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍷Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍷Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍷Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍷Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk 🍷Membantu dlm proses penurunan berat badan 🍷Menyokong kesihatan mata 🍷Meningkatkan kesihatan imun badan 🍷Menggalakan kesihatan keseluruhan . Vivix merupakan extract daripada: . - Polyganum Aspidatum (anti aging ) - Anggur Muscadine : lebih cromosom (bertindak lebih bagus) - Lobak Ungu (Kaya dengan polifenol) - Elderberry . www.wasap.my/60102347760 . #shaklee  #shakleekl  #shakleeselangor  #shakleeputrajaya  #diebetis  #shakleebangi  #kanser  #supplements  #milkbooster  #buasir  #hadiah  #kesuburan  #shakleesetmenyusu  #shakleesetkesuburan  #healthyfood  #kolestroltinggi  #ibumenyusu  #dietatkins  #jantungsihat  #shakleesetbuasir  #sihatdalamanluaran  #awekmuda  #antipenuaan  #anginahmar  #antioksidan  #kencingmanis  #sakitsendi  #stroke  #vivixmurah  #testimonivivixshaklee 
Apakah Anda Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞 Solusinya Cukup Minum ISNOWALGAE aja 1 sachets di tiap malam mu 😘😘 ( Jerawat, Bekas, flek hitam, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍 ), Jaga kesehatan persendian kamu juga loh

Yuk Order ISNOWALGAE skrg juga 😋

Manfaat ISNOWALGAE apa sih?
1. Mencerahkan kulit wajah
2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak, memudarkan noda hitam pada kulit wajah
3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging
4. Mengaktifkan gen umur panjang, berefek perbaikkan DNA
5. Memberi perlindungan kulit terhadap cahaya
6. Menghilangkan jerawat & bekas jerawat
7. Meningkatkan indera penglihatan
8. Menangkal efek radikal bebas
9. Mencegah penuaan dini
10. Membantu menjaga elastisitas kulit
.
.
.

Info / Order Produk :
👧Stefani
Line: Stefanihs
Wa: 08113666734
.
.
.

#isnow#isnowalgae#isnowmurah#isnowalgaemurah#pemutihalami#pemutihtubuh#pemutihbadan#pemutihktiak#pemutihwajah#penghilangjerawat
#penghilangkomedo#penghilangflekhitam#antiaging#kosmetikmurah#agenisnow#pabrikisnowalgae#penghilangbelang#setrikawajah#zap#zapsurabaya
#zapjakarta#zapbekasi#underarm#pemutihmurah#penghilangkeriput#antipenuaan#penghilangbekasjerawat#sabunmuka#creamwajah#glucellamurah
Apakah Anda Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞 Solusinya Cukup Minum ISNOWALGAE aja 1 sachets di tiap malam mu 😘😘 ( Jerawat, Bekas, flek hitam, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍 ), Jaga kesehatan persendian kamu juga loh Yuk Order ISNOWALGAE skrg juga 😋 Manfaat ISNOWALGAE apa sih? 1. Mencerahkan kulit wajah 2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak, memudarkan noda hitam pada kulit wajah 3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging 4. Mengaktifkan gen umur panjang, berefek perbaikkan DNA 5. Memberi perlindungan kulit terhadap cahaya 6. Menghilangkan jerawat & bekas jerawat 7. Meningkatkan indera penglihatan 8. Menangkal efek radikal bebas 9. Mencegah penuaan dini 10. Membantu menjaga elastisitas kulit . . . Info / Order Produk : 👧Stefani Line: Stefanihs Wa: 08113666734 . . . #isnow #isnowalgae #isnowmurah #isnowalgaemurah #pemutihalami #pemutihtubuh #pemutihbadan #pemutihktiak #pemutihwajah #penghilangjerawat  #penghilangkomedo #penghilangflekhitam #antiaging #kosmetikmurah #agenisnow #pabrikisnowalgae #penghilangbelang #setrikawajah #zap #zapsurabaya  #zapjakarta #zapbekasi #underarm #pemutihmurah #penghilangkeriput #antipenuaan #penghilangbekasjerawat #sabunmuka #creamwajah #glucellamurah 
APA ITU VIVIX SHAKLEE?
-
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
-
Mengandungi campuran unik botani Anggur Muscadine , Polygonum Cuspidatum , Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.
-
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
KEBAIKAN VIVIX ?
🍷Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍷Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🍷Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍷Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🍷Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍷Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
🍷Membantu dlm proses penurunan berat badan
🍷Menyokong kesihatan mata
🍷Meningkatkan kesihatan imun badan
🍷Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Vivix merupakan extract daripada: .
- Polyganum Aspidatum (anti aging )
- Anggur Muscadine : lebih cromosom (bertindak lebih bagus)
- Lobak Ungu (Kaya dengan polifenol)
- Elderberry
.
www.wasap.my/60102347760
.
#shaklee 
#shakleekl 
#shakleeselangor 
#shakleeputrajaya 
#diebetis 
#shakleebangi 
#kanser 
#supplements 
#milkbooster 
#buasir 
#hadiah
#kesuburan
#shakleesetmenyusu 
#shakleesetkesuburan 
#healthyfood
#kolestroltinggi
#ibumenyusu 
#dietatkins
#jantungsihat
#shakleesetbuasir 
#sihatdalamanluaran
#awekmuda 
#antipenuaan
#anginahmar 
#antioksidan
#kencingmanis
#sakitsendi
#stroke
#vivixmurah
#testimonivivixshaklee
APA ITU VIVIX SHAKLEE? - Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. - Mengandungi campuran unik botani Anggur Muscadine , Polygonum Cuspidatum , Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. - Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. . KEBAIKAN VIVIX ? 🍷Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍷Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍷Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍷Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍷Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍷Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk 🍷Membantu dlm proses penurunan berat badan 🍷Menyokong kesihatan mata 🍷Meningkatkan kesihatan imun badan 🍷Menggalakan kesihatan keseluruhan . Vivix merupakan extract daripada: . - Polyganum Aspidatum (anti aging ) - Anggur Muscadine : lebih cromosom (bertindak lebih bagus) - Lobak Ungu (Kaya dengan polifenol) - Elderberry . www.wasap.my/60102347760 . #shaklee  #shakleekl  #shakleeselangor  #shakleeputrajaya  #diebetis  #shakleebangi  #kanser  #supplements  #milkbooster  #buasir  #hadiah  #kesuburan  #shakleesetmenyusu  #shakleesetkesuburan  #healthyfood  #kolestroltinggi  #ibumenyusu  #dietatkins  #jantungsihat  #shakleesetbuasir  #sihatdalamanluaran  #awekmuda  #antipenuaan  #anginahmar  #antioksidan  #kencingmanis  #sakitsendi  #stroke  #vivixmurah  #testimonivivixshaklee 
✨SET KECANTIKAN LENGKAP TERHANGAT!✨ Miracle White membantu untuk MEMUTIH dan MENCERAH kulit dengan kelulusan KKM. Rahsia kulit bebas JERAWAT dan JERAGAT.
. 
Produk Miracle White, berkesan dan harga yang amat perpatutan. Ramai dah berjaya anda lak bila lagi ???
.
Jom order ORIGINAL dari PAKISTAN di sini..
http://www.wasap.my/+60172258011
http://www.wasap.my/+60172258011
http://www.wasap.my/+60172258011
.
Untuk mudah KLIK LINK BIO DI ATAS..
.
.
#miraclewhiteoriginal #miraclewhiteoriginalhq #miraclewhiteoriginalpakistan
#krimpakistan #produkpakistan #produkviral #produkkecantikan #miraclewhitemalaysia #miraclewhitebeautycream #pakarrepairkulit #rawatsecarasemulajadi #cantiktanpapengelupasan #cantiktanpamenipiskankulit #jerawathilang #jeragathilang #paruthilang #antipenuaan #miraclewhitemurah #promosimiraclewhite #miraclewhiteofficial #miraclewhitejelebu #miraclewhiteseremban #miraclewhitenegerisembilan #testimonimiraclewhite #dropshipwanted #agentwanted #lulusKKM #nomercury #igreview #paidreview
✨SET KECANTIKAN LENGKAP TERHANGAT!✨ Miracle White membantu untuk MEMUTIH dan MENCERAH kulit dengan kelulusan KKM. Rahsia kulit bebas JERAWAT dan JERAGAT. . Produk Miracle White, berkesan dan harga yang amat perpatutan. Ramai dah berjaya anda lak bila lagi ??? . Jom order ORIGINAL dari PAKISTAN di sini.. http://www.wasap.my/+60172258011 http://www.wasap.my/+60172258011 http://www.wasap.my/+60172258011 . Untuk mudah KLIK LINK BIO DI ATAS.. . . #miraclewhiteoriginal  #miraclewhiteoriginalhq  #miraclewhiteoriginalpakistan  #krimpakistan  #produkpakistan  #produkviral  #produkkecantikan  #miraclewhitemalaysia  #miraclewhitebeautycream  #pakarrepairkulit  #rawatsecarasemulajadi  #cantiktanpapengelupasan  #cantiktanpamenipiskankulit  #jerawathilang  #jeragathilang  #paruthilang  #antipenuaan  #miraclewhitemurah  #promosimiraclewhite  #miraclewhiteofficial  #miraclewhitejelebu  #miraclewhiteseremban  #miraclewhitenegerisembilan  #testimonimiraclewhite  #dropshipwanted  #agentwanted  #lulusKKM  #nomercury  #igreview  #paidreview 
UNTUK SIAPA MIRACLE TIMEWISE SET NI?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda😍😍 WOW! HABIS CEMANE MIRACLE SET NI BERFUNGSI?
JOM KITA KENALI SATU-PERSATU SET MIRACLE TIMEWISE NI😉 
1. TimeWise 3-In-1 Cleanser dan TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar

Produk pembersih TimeWise® gabungkan antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda.

2. TimeWise Age-Fighting Moisturizer

Losen mewah emolien ni gabungkan penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatená untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan.

3. TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35

Bayangkan item ni sebagai sel perlindungan ok. Produk yang inovatif ini boleh cegah kejadian garis-garis dan penyahwarnaan sebelum waktunya (ahaks) dengan halang kerosakan kulit disebabkan sinar UVA/UVB. Selain itu, peptida penenang bantu legakan garis-garis ekspresi.

4. TimeWise Night Solution

Satu sistem penyampaian unik vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan. Malah mikrokapsul Nutribeads® lebih banyak kandungan vitaminnya.

#MaryKay #marykaymalaysia #antipenuaan #awetmuda #raya2018
UNTUK SIAPA MIRACLE TIMEWISE SET NI? Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda😍😍 WOW! HABIS CEMANE MIRACLE SET NI BERFUNGSI? JOM KITA KENALI SATU-PERSATU SET MIRACLE TIMEWISE NI😉 1. TimeWise 3-In-1 Cleanser dan TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar Produk pembersih TimeWise® gabungkan antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda. 2. TimeWise Age-Fighting Moisturizer Losen mewah emolien ni gabungkan penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatená untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan. 3. TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 Bayangkan item ni sebagai sel perlindungan ok. Produk yang inovatif ini boleh cegah kejadian garis-garis dan penyahwarnaan sebelum waktunya (ahaks) dengan halang kerosakan kulit disebabkan sinar UVA/UVB. Selain itu, peptida penenang bantu legakan garis-garis ekspresi. 4. TimeWise Night Solution Satu sistem penyampaian unik vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan. Malah mikrokapsul Nutribeads® lebih banyak kandungan vitaminnya. #MaryKay  #marykaymalaysia  #antipenuaan  #awetmuda  #raya2018 
✨SET KECANTIKAN LENGKAP TERHANGAT!✨ Miracle White membantu untuk MEMUTIH dan MENCERAH kulit dengan kelulusan KKM. Rahsia kulit bebas JERAWAT dan JERAGAT.

Produk Miracle White, berkesan dan harga yang amat perpatutan. Ramai dah berjaya anda lak bila lagi ???
.
Jom order ORIGINAL dari PAKISTAN di sini..
http://www.wasap.my/+60172258011
http://www.wasap.my/+60172258011
http://www.wasap.my/+60172258011
.
Untuk mudah KLIK LINK BIO DI ATAS..
.
.
#miraclewhiteoriginal #miraclewhiteoriginalhq #miraclewhiteoriginalpakistan
#krimpakistan #produkpakistan #produkviral #produkkecantikan #miraclewhitemalaysia #miraclewhitebeautycream #pakarrepairkulit #rawatsecarasemulajadi #cantiktanpapengelupasan #cantiktanpamenipiskankulit #jerawathilang #jeragathilang #paruthilang #antipenuaan #miraclewhitemurah #promosimiraclewhite #miraclewhiteofficial #miraclewhitejelebu #miraclewhiteseremban #miraclewhitenegerisembilan #testimonimiraclewhite #dropshipwanted #agentwanted #lulusKKM #nomercury #igreview #paidreview
✨SET KECANTIKAN LENGKAP TERHANGAT!✨ Miracle White membantu untuk MEMUTIH dan MENCERAH kulit dengan kelulusan KKM. Rahsia kulit bebas JERAWAT dan JERAGAT. Produk Miracle White, berkesan dan harga yang amat perpatutan. Ramai dah berjaya anda lak bila lagi ??? . Jom order ORIGINAL dari PAKISTAN di sini.. http://www.wasap.my/+60172258011 http://www.wasap.my/+60172258011 http://www.wasap.my/+60172258011 . Untuk mudah KLIK LINK BIO DI ATAS.. . . #miraclewhiteoriginal  #miraclewhiteoriginalhq  #miraclewhiteoriginalpakistan  #krimpakistan  #produkpakistan  #produkviral  #produkkecantikan  #miraclewhitemalaysia  #miraclewhitebeautycream  #pakarrepairkulit  #rawatsecarasemulajadi  #cantiktanpapengelupasan  #cantiktanpamenipiskankulit  #jerawathilang  #jeragathilang  #paruthilang  #antipenuaan  #miraclewhitemurah  #promosimiraclewhite  #miraclewhiteofficial  #miraclewhitejelebu  #miraclewhiteseremban  #miraclewhitenegerisembilan  #testimonimiraclewhite  #dropshipwanted  #agentwanted  #lulusKKM  #nomercury  #igreview  #paidreview 
PILIH AUDELA 💋

Kenapa perlu yg LAIN???
AUDELA ADA SEMUA !!!
.
Putih & Slim SERENTAK ❤
.
TRENDING TERKINI WANITA DI MALAYSIA 🚩
.
Keistimewaan yg tiada tandingan
Produk PERTAMA comboX5 di Malaysia
Detox. Slimming. Whitening. Antiaging. Vitality 🍷
.
Value for your Money 💕
.
Audela bantu anda kembali cabtik dan sihat😍
.
Tekan link dibawah untuk terus  whatsaap kak yong👍
.
http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
.
Wasap kak yong untuk deal😉
.
☎014-5041277
☎014-5041277
.
🚗🚗COD area :
.
✔seluruh KL
✔puchong
✔putrajaya
✔shah alam
✔subang
✔PJ
✔Damansara
✔Sungai Besi
✔BTS
✔Serdang
✔Kajang
✔Seri Kembangan
✔Bangi
✔Pudu
✔Kg Baru
✔Titiwangsa
✔Jalan Kuching
✔Jalan Duta
✔Keramat
✔Gombak
.
.
#audela
#audelalover
#audelalovers
#audelateam
#audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal
#audelabynadzainal_hq
#audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5
#audeladetox
#audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela
#1stinmalaysiatrending
#antipenuaan
#putihgebu
#kurusputihserentak
#bazar
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazarprodukkecantikanpaknil
#bazaronline
#bazarmalaysia
#bazarkarat
#bazaar
#sayajual
#sayajualonline
#visitmyig
#suplimentkesihatan
.
PILIH AUDELA 💋 Kenapa perlu yg LAIN??? AUDELA ADA SEMUA !!! . Putih & Slim SERENTAK ❤ . TRENDING TERKINI WANITA DI MALAYSIA 🚩 . Keistimewaan yg tiada tandingan Produk PERTAMA comboX5 di Malaysia Detox. Slimming. Whitening. Antiaging. Vitality 🍷 . Value for your Money 💕 . Audela bantu anda kembali cabtik dan sihat😍 . Tekan link dibawah untuk terus whatsaap kak yong👍 . http://audelaofficial2u.wasap.my/ . . Wasap kak yong untuk deal😉 . ☎014-5041277 ☎014-5041277 . 🚗🚗COD area : . ✔seluruh KL ✔puchong ✔putrajaya ✔shah alam ✔subang ✔PJ ✔Damansara ✔Sungai Besi ✔BTS ✔Serdang ✔Kajang ✔Seri Kembangan ✔Bangi ✔Pudu ✔Kg Baru ✔Titiwangsa ✔Jalan Kuching ✔Jalan Duta ✔Keramat ✔Gombak . . #audela  #audelalover  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelabynadzainal_hq  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audeladetox  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #antipenuaan  #putihgebu  #kurusputihserentak  #bazar  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarprodukkecantikanpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazaar  #sayajual  #sayajualonline  #visitmyig  #suplimentkesihatan  .
.
[ LEBIH 5000 WANITA DAH BERJAYA ! ] 🙆🙆🙆🙆🙆 CAPAI TARGET DENGAN AUDELA 😘
.

Tq kerana mempercayai Audela 💕💜💕
.

We olls happy sangat tau! .

Dan we olls berhasrat nak BANTU lagi RAMAI wanita utk capai target 🎯u olls!

#kuruscantikserentak ✔
#sihatbertenaga ✔
#detoxsetiaphari ✔ .

Kalau u olls ada Audela, Jom selfie! #audelaselfie k !
.

Kalau belom.. tunggu apa lagi? .
CEPAT dapatkan sekarang💕
.

Komen "pm AUDELA" dan tinggalkan no tepon uolls kat bawah k !!!😉
.
Wasap kak yong untuk deal😉
.
☎014-5041277
☎014-5041277
.
🚗🚗COD area :
.
✔seluruh KL
✔puchong
✔putrajaya
✔shah alam
✔subang
✔PJ
✔Damansara
✔Sungai Besi
✔BTS
✔Serdang
✔Kajang
✔Seri Kembangan
✔Bangi
✔Pudu
✔Kg Baru
✔Titiwangsa
✔Jalan Kuching
✔Jalan Duta
✔Keramat
✔Gombak
.
.
#audela
#audelalover
#audelalovers
#audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal
#audelabynadzainal_hq
#audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5
#audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela
#1stinmalaysiatrending
#antipenuaan
#putihgebu
#bazar
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazarprodukkecantikanpaknil
#bazaronline
#bazarmalaysia
#bazarkarat
#bazaar
#sayajual
#sayajualonline
#visitmyig
#suplimentkesihatan
. [ LEBIH 5000 WANITA DAH BERJAYA ! ] 🙆🙆🙆🙆🙆 CAPAI TARGET DENGAN AUDELA 😘 . Tq kerana mempercayai Audela 💕💜💕 . We olls happy sangat tau! . Dan we olls berhasrat nak BANTU lagi RAMAI wanita utk capai target 🎯u olls! #kuruscantikserentak  ✔ #sihatbertenaga  ✔ #detoxsetiaphari  ✔ . Kalau u olls ada Audela, Jom selfie! #audelaselfie  k ! . Kalau belom.. tunggu apa lagi? . CEPAT dapatkan sekarang💕 . Komen "pm AUDELA" dan tinggalkan no tepon uolls kat bawah k !!!😉 . Wasap kak yong untuk deal😉 . ☎014-5041277 ☎014-5041277 . 🚗🚗COD area : . ✔seluruh KL ✔puchong ✔putrajaya ✔shah alam ✔subang ✔PJ ✔Damansara ✔Sungai Besi ✔BTS ✔Serdang ✔Kajang ✔Seri Kembangan ✔Bangi ✔Pudu ✔Kg Baru ✔Titiwangsa ✔Jalan Kuching ✔Jalan Duta ✔Keramat ✔Gombak . . #audela  #audelalover  #audelalovers  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelabynadzainal_hq  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #antipenuaan  #putihgebu  #bazar  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarprodukkecantikanpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazaar  #sayajual  #sayajualonline  #visitmyig  #suplimentkesihatan 
[ MINUMAN TERPALING MEWAH AUDELA ]
.
.
Seriously Audela ada Travel Pack ?!! 😱😱
Yee betul Guys !! 😍
Audela Premium 5 sekarang ada dalam bentuk Travel Pack yang mengandungi 14 sachet dalam 1 kotak ! 😍
Hargaa yangg sangatt mampu milik uols !! 💃
.
.
Kalau korang ada niat nak mencuba Audela, Kak yong sarankan korang beli yang travel pack nie , sesuai je untuk uols korang boleh terus grab 1 tub pulak lepas nie okey ! 😘
.
.
_______
Macam mana nak dapatkan Audela Premium 5 Travel Pack nie ??
.
.
Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍
.
Tekan link dibawah untuk terus  whatsaap kak yong👍
.
http://audelaofficial2u.wasap.my/
.
.
Wasap kak yong untuk deal😉
.
☎014-5041277
☎014-5041277
.
🚗🚗COD area :
.
✔seluruh KL
✔puchong
✔putrajaya
✔shah alam
✔subang
✔PJ
✔Damansara
✔Sungai Besi
✔BTS
✔Serdang
✔Kajang
✔Seri Kembangan
✔Bangi
✔Pudu
✔Kg Baru
✔Titiwangsa
✔Jalan Kuching
✔Jalan Duta
✔Keramat
✔Gombak
.
.
#audela
#audelalover
#audelalovers
#audelateam
#audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal
#audelabynadzainal_hq
#audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5
#audeladetox
#audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela
#1stinmalaysiatrending
#antipenuaan
#putihgebu
#kurusputihserentak
#bazar
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazarprodukkecantikanpaknil
#bazaronline
#bazarmalaysia
#bazarkarat
#bazaar
#sayajual
#sayajualonline
#visitmyig
#suplimentkesihatan
[ MINUMAN TERPALING MEWAH AUDELA ] . . Seriously Audela ada Travel Pack ?!! 😱😱 Yee betul Guys !! 😍 Audela Premium 5 sekarang ada dalam bentuk Travel Pack yang mengandungi 14 sachet dalam 1 kotak ! 😍 Hargaa yangg sangatt mampu milik uols !! 💃 . . Kalau korang ada niat nak mencuba Audela, Kak yong sarankan korang beli yang travel pack nie , sesuai je untuk uols korang boleh terus grab 1 tub pulak lepas nie okey ! 😘 . . _______ Macam mana nak dapatkan Audela Premium 5 Travel Pack nie ?? . . Audela bantu anda kembali cantik dan sihat😍 . Tekan link dibawah untuk terus whatsaap kak yong👍 . http://audelaofficial2u.wasap.my/ . . Wasap kak yong untuk deal😉 . ☎014-5041277 ☎014-5041277 . 🚗🚗COD area : . ✔seluruh KL ✔puchong ✔putrajaya ✔shah alam ✔subang ✔PJ ✔Damansara ✔Sungai Besi ✔BTS ✔Serdang ✔Kajang ✔Seri Kembangan ✔Bangi ✔Pudu ✔Kg Baru ✔Titiwangsa ✔Jalan Kuching ✔Jalan Duta ✔Keramat ✔Gombak . . #audela  #audelalover  #audelalovers  #audelateam  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelabynadzainal_hq  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audeladetox  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #antipenuaan  #putihgebu  #kurusputihserentak  #bazar  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarprodukkecantikanpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #bazarkarat  #bazaar  #sayajual  #sayajualonline  #visitmyig  #suplimentkesihatan 
BABAYY BAU BADAN, KETI BASAH, ATAU KETI HITAM
Gunakan Scion Whitening Roll On dari Nuskin SETIAP HARI mampu basmi semua masalah kamu.
Dengan bahan kandungan alami yang mampu memberikan PERLINDUNGAN 24 JAM PENUH 
Yuk jangan sampai percaya dirimu luntur, HALAU SEMUA dengan mulai menggunakan scion roll on setiap hari
Khasiat Dari Scion Whitening Roll On Dari Nu Skin Ini Antara Lain :
🍒 Memutihkan ketiak hitam
🍒 Memutihkan selangkangan hitam
🍒 Menghilangkan bau badan
🍒 Mengontrol produksi keringat pada ketiak sehingga keti senantiasa kering
.
Kontak Ade untuk order ya
Wa 081321481952
 #penghilangbaubadan #penghilangbaukaki #pencegahkeringat  #perawatan #antipenuaan #nuskinjakarta #nuskinbekasi #nuskinserpong #nuskinjakarta #nuskinpekanbaru #bongchandra #NuSkin #galvanicspa #lashes #hostess #pamperparty #mascara #collagen #energyboost #networkmarketing #onlinemarketing #laptoplifestyle #picoftheday #homebusiness #entrepreneur #entrepreneurs #promonuskin #weightloss #nuskinpromo
BABAYY BAU BADAN, KETI BASAH, ATAU KETI HITAM Gunakan Scion Whitening Roll On dari Nuskin SETIAP HARI mampu basmi semua masalah kamu. Dengan bahan kandungan alami yang mampu memberikan PERLINDUNGAN 24 JAM PENUH Yuk jangan sampai percaya dirimu luntur, HALAU SEMUA dengan mulai menggunakan scion roll on setiap hari Khasiat Dari Scion Whitening Roll On Dari Nu Skin Ini Antara Lain : 🍒 Memutihkan ketiak hitam 🍒 Memutihkan selangkangan hitam 🍒 Menghilangkan bau badan 🍒 Mengontrol produksi keringat pada ketiak sehingga keti senantiasa kering . Kontak Ade untuk order ya Wa 081321481952 #penghilangbaubadan  #penghilangbaukaki  #pencegahkeringat  #perawatan  #antipenuaan  #nuskinjakarta  #nuskinbekasi  #nuskinserpong  #nuskinjakarta  #nuskinpekanbaru  #bongchandra  #NuSkin  #galvanicspa  #lashes  #hostess  #pamperparty  #mascara  #collagen  #energyboost  #networkmarketing  #onlinemarketing  #laptoplifestyle  #picoftheday  #homebusiness  #entrepreneur  #entrepreneurs  #promonuskin  #weightloss  #nuskinpromo 
.
.
GABUNGAN MANTOP + MELETOP KEBABOMMM !!
.
MYLEA FRECKLESSERUM
+
HONEYSOAP
.
Cuba BAYANGKAN ramai sedara mara tegur cik adik CANTIK, BERSIH, GLOWING TANPA MAKEUP yang tebal 😍😍
.
.
Haaa..berangan boleh la..
.
Whatapps cepat ! nak jadikan ia sebagai kenyataan 😘
.
COMBO RAYA DOUBLE SPECIAL MUNCUL KEMBALI !
.
WHATAPPS SEKARANG !
📱 014 8291901
📱 014 8291901
📱 014 8291901
. . GABUNGAN MANTOP + MELETOP KEBABOMMM !! . MYLEA FRECKLESSERUM + HONEYSOAP . Cuba BAYANGKAN ramai sedara mara tegur cik adik CANTIK, BERSIH, GLOWING TANPA MAKEUP yang tebal 😍😍 . . Haaa..berangan boleh la.. . Whatapps cepat ! nak jadikan ia sebagai kenyataan 😘 . COMBO RAYA DOUBLE SPECIAL MUNCUL KEMBALI ! . WHATAPPS SEKARANG ! 📱 014 8291901 📱 014 8291901 📱 014 8291901
.
.
MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA !
.
Tibe-tibe pulak muncul !
.
STRESSSSS ! 😭😭
.
Jom kata TIDAKKKK
❌ JERAGAT
❌ JERAWAT
❌ KULIT KUSAM
.
.
Nak raya kulit cantik berseri 😍
.
Lekaih whatapps sekarang..
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA ! . Tibe-tibe pulak muncul ! . STRESSSSS ! 😭😭 . Jom kata TIDAKKKK ❌ JERAGAT ❌ JERAWAT ❌ KULIT KUSAM . . Nak raya kulit cantik berseri 😍 . Lekaih whatapps sekarang.. 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901
.
.
MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA !
.
Tibe-tibe pulak muncul !
.
STRESSSSS ! 😭😭
.
Jom kata TIDAKKKK
❌ JERAGAT
❌ JERAWAT
❌ KULIT KUSAM
.
.
Nak raya kulit cantik berseri 😍
.
Lekaih whatapps sekarang..
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA ! . Tibe-tibe pulak muncul ! . STRESSSSS ! 😭😭 . Jom kata TIDAKKKK ❌ JERAGAT ❌ JERAWAT ❌ KULIT KUSAM . . Nak raya kulit cantik berseri 😍 . Lekaih whatapps sekarang.. 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901
.
.
MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA !
.
Tibe-tibe pulak muncul !
.
STRESSSSS ! 😭😭
.
Jom kata TIDAKKKK
❌ JERAGAT
❌ JERAWAT
❌ KULIT KUSAM
.
.
Nak raya kulit cantik berseri 😍
.
Lekaih whatapps sekarang..
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN MENJADI BILE NAK DEKAT RAYA ! . Tibe-tibe pulak muncul ! . STRESSSSS ! 😭😭 . Jom kata TIDAKKKK ❌ JERAGAT ❌ JERAWAT ❌ KULIT KUSAM . . Nak raya kulit cantik berseri 😍 . Lekaih whatapps sekarang.. 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901
.
.
KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔
.
.
✔ Cerahkan jeragat dengan cepat.
✔ Halang jeragat menjadi kronik.
✔ Pudarkan jeragat dengan cepat.
✔ Lembapkan kulit yang kusam.
✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda.
✔ Halang sel rosak akibat matahari.
✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat.
✔ Hilangkan bintik hitam.
.
Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak.
.
Sangat mudah, hanya sapu sahaja! 
Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat!
.
Follow @mylea.co untuk lihat lebih banyak testimoni !
.
ADVANCE FORMULA !
.
✅Limited edition & lebih exclusive
✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas
✅Teskstur lebih lembut dan wangi
✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya
.
.
Whatapps SEKARANG !
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔 . . ✔ Cerahkan jeragat dengan cepat. ✔ Halang jeragat menjadi kronik. ✔ Pudarkan jeragat dengan cepat. ✔ Lembapkan kulit yang kusam. ✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda. ✔ Halang sel rosak akibat matahari. ✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat. ✔ Hilangkan bintik hitam. . Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak. . Sangat mudah, hanya sapu sahaja! Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat! . Follow @mylea.co untuk lihat lebih banyak testimoni ! . ADVANCE FORMULA ! . ✅Limited edition & lebih exclusive ✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas ✅Teskstur lebih lembut dan wangi ✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya . . Whatapps SEKARANG ! 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901