an online Instagram web viewer

#alhamdulillah medias

Photos

Sometimes it is better to be kind than to be right.. 😇😇 We don't always need an intelligent mind that speaks, just a patient heart that listens.. ❤❤
.
.
.
.
#worthit #word #positivethoughts #positivevibes #Alhamdulillah #amblessed #loveyourself #lovelife #loveyourbody #lovequotes #likesforlikes #like4follow #likeforlikes #instamoment #instalove
Company berbesar hati nak edarkan sebanyak 50,000 keping simkad Black B10 secara percuma!! 😱😱 Simkad FREE ☑️
1st Bill FREE ☑️
1GB + 20min FREE ☑️
Flyer FREE ☑️
Pm tepi FREE ☑️ TAK HABIS, TAK HANGUS! 
Wassap saya FREE je sy takkan caj anda. 
http://wasapp.me/60139885115

Area Jerantut boleh terus jumpa untuk collect sim free. Limited seorang 5 keping.

Tak percaya? 
Sila dtg jumpa saya jangan bawak duit. 
Bawak IC je.

#onexox #seasonpass #black #alhamdulillah
Company berbesar hati nak edarkan sebanyak 50,000 keping simkad Black B10 secara percuma!! 😱😱 Simkad FREE ☑️ 1st Bill FREE ☑️ 1GB + 20min FREE ☑️ Flyer FREE ☑️ Pm tepi FREE ☑️ TAK HABIS, TAK HANGUS! Wassap saya FREE je sy takkan caj anda. http://wasapp.me/60139885115 Area Jerantut boleh terus jumpa untuk collect sim free. Limited seorang 5 keping. Tak percaya? Sila dtg jumpa saya jangan bawak duit. Bawak IC je. #onexox  #seasonpass  #black  #alhamdulillah 
Selamat Tengah Hari ❤
Nak kata launch hour tengah puasa . Hehe
.
.
Yang syaza pakai ni series pixie - grey . Ramai tanya , u tak pakai ke ? Yela kalau jual mesti la orang nak tahu feedback dari kita sendiri kan. Syaza tak tipu , memang best pakai lens dari arrana club. 1. Tahan lama 2. Tak sakit 3. Tak berair 4. Rasa macam tak pakai apa2 . Jadi rugi sangat kalau korang tak grab sekarang untuk raya atau event apa2 ke . Kalau korang beli pakej , korang akan serta merta masuk dalam contest vanity mirror bernilai rm8** . Mana tahu lucky korang . Rezeki tak pernah salah alamat . 
#arranaclub #syukurselalu #alhamdulillah #ramadhan #lens #softlensmurah #softlensmalaysia #lensselangor #uarecelebrity #contest #giveaway #pixieseries
Selamat Tengah Hari ❤ Nak kata launch hour tengah puasa . Hehe . . Yang syaza pakai ni series pixie - grey . Ramai tanya , u tak pakai ke ? Yela kalau jual mesti la orang nak tahu feedback dari kita sendiri kan. Syaza tak tipu , memang best pakai lens dari arrana club. 1. Tahan lama 2. Tak sakit 3. Tak berair 4. Rasa macam tak pakai apa2 . Jadi rugi sangat kalau korang tak grab sekarang untuk raya atau event apa2 ke . Kalau korang beli pakej , korang akan serta merta masuk dalam contest vanity mirror bernilai rm8** . Mana tahu lucky korang . Rezeki tak pernah salah alamat . #arranaclub  #syukurselalu  #alhamdulillah  #ramadhan  #lens  #softlensmurah  #softlensmalaysia  #lensselangor  #uarecelebrity  #contest  #giveaway  #pixieseries 
We are mostly guilty of this; just rushing through our day and saying, “What’s next?” We have a mental checklist we need to get done and we don’t have time to stop and appreciate the Almighty’s many blessings. Stop and thank Him for life and for every breath you take!
.
.
.
#allah 
#subhanallah 
#alhamdulillah 
#allahuakbar 
#ramadan2018
We are mostly guilty of this; just rushing through our day and saying, “What’s next?” We have a mental checklist we need to get done and we don’t have time to stop and appreciate the Almighty’s many blessings. Stop and thank Him for life and for every breath you take! . . . #allah  #subhanallah  #alhamdulillah  #allahuakbar  #ramadan2018 
Rm1 setiap kli checkup🙃.. kt tmpat awok2 kna byr x? sj tye😅☺️..mggu last ni.. #semggu 1x check, 1bulan 4x😁+-%x
#alhamdulillah last checkup.. #menghitung_hari #doa_yangbaik2
GRANOLA KENYANG CEREAL PALING SEDAP MASA KINI!
.
Selain rasanya yang sangat lazat, GRANOLA punyai khasiat yg terbaik:
❤️meningkatkan kesihatan sistem pencernaan.
❤️Menurunkan berat badan
❤️Mengurangkan kolestrol
❤️mencegah kanser
❤️mencegah anaemia
❤️kontrol kadar gula dlm darah
❤️sumber baik dr Vit E
❤️perbaiki sel dan organ.
.
Semudah 2 minit granola sudah siap dibancuh. Sesuai diminum seisi keluarga ketika sarapan ataupun bersahur.
Boleh dicampur dgn Milo, Horlicks, Tamar Coco dan buah2an.
Sangat sesuai utk golongan yg sdg berdiet...tahan lapar dan kenyang smpai ke petang.
.
Jom dapatkan segera GRANOLA KENYANG BY CAMAR HARYAN. Produk terbaru dari kami yg semestinya terbaik utk anda. InsyaaAllah👍👍
.
Harga asal RM55 
Harga PROMOSI HARI RAYA RM50 sahaja.
Jgn lepaskan peluang keemasan ini!
.
Whatsapp ke www.wasap.my/60195611310
.
#Granolakenyang 
#produkterbaru 
#kenyangsampaimaghrib 
#EMPIREPuanSue 
#TeamRiezAnggun 
#alhamdulillah
GRANOLA KENYANG CEREAL PALING SEDAP MASA KINI! . Selain rasanya yang sangat lazat, GRANOLA punyai khasiat yg terbaik: ❤️meningkatkan kesihatan sistem pencernaan. ❤️Menurunkan berat badan ❤️Mengurangkan kolestrol ❤️mencegah kanser ❤️mencegah anaemia ❤️kontrol kadar gula dlm darah ❤️sumber baik dr Vit E ❤️perbaiki sel dan organ. . Semudah 2 minit granola sudah siap dibancuh. Sesuai diminum seisi keluarga ketika sarapan ataupun bersahur. Boleh dicampur dgn Milo, Horlicks, Tamar Coco dan buah2an. Sangat sesuai utk golongan yg sdg berdiet...tahan lapar dan kenyang smpai ke petang. . Jom dapatkan segera GRANOLA KENYANG BY CAMAR HARYAN. Produk terbaru dari kami yg semestinya terbaik utk anda. InsyaaAllah👍👍 . Harga asal RM55 Harga PROMOSI HARI RAYA RM50 sahaja. Jgn lepaskan peluang keemasan ini! . Whatsapp ke www.wasap.my/60195611310 . #Granolakenyang  #produkterbaru  #kenyangsampaimaghrib  #EMPIREPuanSue  #TeamRiezAnggun  #alhamdulillah 
Late night snack 🍉
Late night snack 🍉
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам #islam #muslim #мусульманин #sabr #терпение #мусульманство #Аллахуакбар #Аллахвелик #религия #религиямира #религияислам #Allahuakbar #alhamdulillah #ХвалаАллаху #subhanAllah #СубханАллах #альхамдулиллях #bismillah #бисмиллях #милостивый #милосердный #placesyoullpray #pray #дуа #молитва #намаз #рамадан #пост
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам  #islam  #muslim  #мусульманин  #sabr  #терпение  #мусульманство  #Аллахуакбар  #Аллахвелик  #религия  #религиямира  #религияислам  #Allahuakbar  #alhamdulillah  #ХвалаАллаху  #subhanAllah  #СубханАллах  #альхамдулиллях  #bismillah  #бисмиллях  #милостивый  #милосердный  #placesyoullpray  #pray  #дуа  #молитва  #намаз  #рамадан  #пост 
Incredibly humbled and grateful to have a dept that believes in my research skills and vision for my project. Some of you know it’s been a tough few years with the backlash I’ve gotten to continue on this path. I’m so grateful to all the support I’ve gotten over the years from my department and my friends who really are my chosen family. It’s not easy striving for something you believe in and sometimes can get really lonely and scary but I’m glad I’ve found a network of support to help me fight through. Sometimes it’s recognition for the hustle that helps push through in bleak moments.
Here’s to a productive, safe and drama free summer research, tho I know I might be asking for too much 😊
.
.
.
.
#awards #academia #dissertation #humbled #hustle #internationalstudent #phdlife #grants #blessed #grateful #graduatelife #alhamdulillah
Incredibly humbled and grateful to have a dept that believes in my research skills and vision for my project. Some of you know it’s been a tough few years with the backlash I’ve gotten to continue on this path. I’m so grateful to all the support I’ve gotten over the years from my department and my friends who really are my chosen family. It’s not easy striving for something you believe in and sometimes can get really lonely and scary but I’m glad I’ve found a network of support to help me fight through. Sometimes it’s recognition for the hustle that helps push through in bleak moments. Here’s to a productive, safe and drama free summer research, tho I know I might be asking for too much 😊 . . . . #awards  #academia  #dissertation  #humbled  #hustle  #internationalstudent  #phdlife  #grants  #blessed  #grateful  #graduatelife  #alhamdulillah 
Dapat sijil bhaiii 😂 #alhamdulillah #bolehtidoqlenadah 
Terima kasih cikgu Zaidi AMK..reccommend sangat2.Sporting macam kawan-kawan yela umur beza 2y je haha

Terima kasih abam JPJ litar walopon kuatla buli orang.Terngiang-ngiang lagi dia punya gelak berdekah-dekah.saborjela.

Terima kasih abam JPJ jalan raya.Ramah nak mati 😂 
Alhamdulillah.Boleh merayap dengan Mia lepasni tinggal ayah 😝
Dapat sijil bhaiii 😂 #alhamdulillah  #bolehtidoqlenadah  Terima kasih cikgu Zaidi AMK..reccommend sangat2.Sporting macam kawan-kawan yela umur beza 2y je haha Terima kasih abam JPJ litar walopon kuatla buli orang.Terngiang-ngiang lagi dia punya gelak berdekah-dekah.saborjela. Terima kasih abam JPJ jalan raya.Ramah nak mati 😂 Alhamdulillah.Boleh merayap dengan Mia lepasni tinggal ayah 😝
Alhamdulillah for everything. Thankful. Grateful. Blessed❤️ #salamramadhan #bliss #love #alhamdulillah
@bwi_secondbrand 🙏 #respect☺ #alhamdulillah
Tespek positif adalah dambaan setiap Suami Istri. Ada perjuangan sebuah sperma mengalahkan jutaan lainnya menuju sel telur yang dirahmati Sang Kuasa. Ada ikhtiar Ayah Bunda yang tak terbayarkan. Ada do'a tulus ikhlas membumbung tinggi ke langit tujuh.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bagaimana perasaan Ayah Bunda ketika selepas subuh melihat garis dua di alat tes kehamilan?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Abadikan rasa syukurmu bersama Jurnal Bayi Muslim, agar buah hati juga ikut merasakan betapa bahagia tak terkira orangtuanya mendapat kabar kehadirannya di Rahim ibunya 💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tespek #positifhamil #momtobe #hamil #syukur #alhamdulillah #bakaljadiayah #kandungan #pregnant #pregnancy #pregnancytest
Tespek positif adalah dambaan setiap Suami Istri. Ada perjuangan sebuah sperma mengalahkan jutaan lainnya menuju sel telur yang dirahmati Sang Kuasa. Ada ikhtiar Ayah Bunda yang tak terbayarkan. Ada do'a tulus ikhlas membumbung tinggi ke langit tujuh. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bagaimana perasaan Ayah Bunda ketika selepas subuh melihat garis dua di alat tes kehamilan? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Abadikan rasa syukurmu bersama Jurnal Bayi Muslim, agar buah hati juga ikut merasakan betapa bahagia tak terkira orangtuanya mendapat kabar kehadirannya di Rahim ibunya 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tespek  #positifhamil  #momtobe  #hamil  #syukur  #alhamdulillah  #bakaljadiayah  #kandungan  #pregnant  #pregnancy  #pregnancytest 
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам #islam #muslim #мусульманин #sabr #терпение #мусульманство #Аллахуакбар #Аллахвелик #религия #религиямира #религияислам #Allahuakbar #alhamdulillah #ХвалаАллаху #subhanAllah #СубханАллах #альхамдулиллях #bismillah #бисмиллях #милостивый #милосердный #placesyoullpray #pray #дуа #молитва #намаз #рамадан #пост
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам  #islam  #muslim  #мусульманин  #sabr  #терпение  #мусульманство  #Аллахуакбар  #Аллахвелик  #религия  #религиямира  #религияислам  #Allahuakbar  #alhamdulillah  #ХвалаАллаху  #subhanAllah  #СубханАллах  #альхамдулиллях  #bismillah  #бисмиллях  #милостивый  #милосердный  #placesyoullpray  #pray  #дуа  #молитва  #намаз  #рамадан  #пост 
Jus mangga for bazar
#sambutan hangat#alhamdulillah
Alhamdulillah alhamdulillah #alhamdulillah cepet bgt pengerjaannya #santiningsihresidence
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам #islam #muslim #мусульманин #sabr #терпение #мусульманство #Аллахуакбар #Аллахвелик #религия #религиямира #религияислам #Allahuakbar #alhamdulillah #ХвалаАллаху #subhanAllah #СубханАллах #альхамдулиллях #bismillah #бисмиллях #милостивый #милосердный #placesyoullpray #pray #дуа #молитва #намаз #рамадан #пост
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам  #islam  #muslim  #мусульманин  #sabr  #терпение  #мусульманство  #Аллахуакбар  #Аллахвелик  #религия  #религиямира  #религияислам  #Allahuakbar  #alhamdulillah  #ХвалаАллаху  #subhanAllah  #СубханАллах  #альхамдулиллях  #bismillah  #бисмиллях  #милостивый  #милосердный  #placesyoullpray  #pray  #дуа  #молитва  #намаз  #рамадан  #пост 
Tespek positif adalah dambaan setiap Suami Istri. Ada perjuangan sebuah sperma mengalahkan jutaan lainnya menuju sel telur yang dirahmati Sang Kuasa. Ada ikhtiar Ayah Bunda yang tak terbayarkan. Ada do'a tulus ikhlas membumbung tinggi ke langit tujuh.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bagaimana perasaan Ayah Bunda ketika selepas subuh melihat garis dua di alat tes kehamilan?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Abadikan rasa syukurmu bersama Jurnal Bayi Muslim, agar buah hati juga ikut merasakan betapa bahagia tak terkira orangtuanya mendapat kabar kehadirannya di Rahim ibunya 💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tespek #positifhamil #momtobe #hamil #syukur #alhamdulillah #bakaljadiayah #kandungan #pregnant #pregnancy #pregnancytest
Tespek positif adalah dambaan setiap Suami Istri. Ada perjuangan sebuah sperma mengalahkan jutaan lainnya menuju sel telur yang dirahmati Sang Kuasa. Ada ikhtiar Ayah Bunda yang tak terbayarkan. Ada do'a tulus ikhlas membumbung tinggi ke langit tujuh. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bagaimana perasaan Ayah Bunda ketika selepas subuh melihat garis dua di alat tes kehamilan? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Abadikan rasa syukurmu bersama Jurnal Bayi Muslim, agar buah hati juga ikut merasakan betapa bahagia tak terkira orangtuanya mendapat kabar kehadirannya di Rahim ibunya 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tespek  #positifhamil  #momtobe  #hamil  #syukur  #alhamdulillah  #bakaljadiayah  #kandungan  #pregnant  #pregnancy  #pregnancytest 
Tespek positif adalah dambaan setiap Suami Istri. Ada perjuangan sebuah sperma mengalahkan jutaan lainnya menuju sel telur yang dirahmati Sang Kuasa. Ada ikhtiar Ayah Bunda yang tak terbayarkan. Ada do'a tulus ikhlas membumbung tinggi ke langit tujuh.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bagaimana perasaan Ayah Bunda ketika selepas subuh melihat garis dua di alat tes kehamilan?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Abadikan rasa syukurmu bersama Jurnal Bayi Muslim, agar buah hati juga ikut merasakan betapa bahagia tak terkira orangtuanya mendapat kabar kehadirannya di Rahim ibunya 💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tespek #positifhamil #momtobe #hamil #syukur #alhamdulillah #bakaljadiayah #kandungan #pregnant #pregnancy #pregnancytest
Tespek positif adalah dambaan setiap Suami Istri. Ada perjuangan sebuah sperma mengalahkan jutaan lainnya menuju sel telur yang dirahmati Sang Kuasa. Ada ikhtiar Ayah Bunda yang tak terbayarkan. Ada do'a tulus ikhlas membumbung tinggi ke langit tujuh. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bagaimana perasaan Ayah Bunda ketika selepas subuh melihat garis dua di alat tes kehamilan? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Abadikan rasa syukurmu bersama Jurnal Bayi Muslim, agar buah hati juga ikut merasakan betapa bahagia tak terkira orangtuanya mendapat kabar kehadirannya di Rahim ibunya 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tespek  #positifhamil  #momtobe  #hamil  #syukur  #alhamdulillah  #bakaljadiayah  #kandungan  #pregnant  #pregnancy  #pregnancytest 
Barakallahu fii umrik anak gadisnya mamih berjuta doa dan harapan untukmu semoga Diamanta Haniyyah Al Imam menjadi hamba yang makin mengenal Robbnya makin Cinta Robbnya, makin sholehah, bahagia dunia akhirat, pandai bersyukur sehat selalu.#Alhamdulillah #7tahun #happyramadhan
Barakallahu fii umrik anak gadisnya mamih berjuta doa dan harapan untukmu semoga Diamanta Haniyyah Al Imam menjadi hamba yang makin mengenal Robbnya makin Cinta Robbnya, makin sholehah, bahagia dunia akhirat, pandai bersyukur sehat selalu.#Alhamdulillah  #7tahun  #happyramadhan 
Hye guy's
Pink colour la kite ini hari 😎
#8ramadhan #alhamdulillah #haveagoodday
#Alhamdulillah 
ฟ้าหลังฝน
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам #islam #muslim #мусульманин #sabr #терпение #мусульманство #Аллахуакбар #Аллахвелик #религия #религиямира #религияислам #Allahuakbar #alhamdulillah #ХвалаАллаху #subhanAllah #СубханАллах #альхамдулиллях #bismillah #бисмиллях #милостивый #милосердный #placesyoullpray #pray #дуа #молитва #намаз #рамадан #пост
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам  #islam  #muslim  #мусульманин  #sabr  #терпение  #мусульманство  #Аллахуакбар  #Аллахвелик  #религия  #религиямира  #религияислам  #Allahuakbar  #alhamdulillah  #ХвалаАллаху  #subhanAllah  #СубханАллах  #альхамдулиллях  #bismillah  #бисмиллях  #милостивый  #милосердный  #placesyoullpray  #pray  #дуа  #молитва  #намаз  #рамадан  #пост 
May Allah (swt) make it easier for us to derive and accomplish all the pillars of Islam: Shahadah, Salah, Zakat, Hajj, and Fasting. Ameen Ya Rabbal Alameen. ☝❤ #DSblessed #ramadhan #alhamdulillah #alwaysbethankful ##shahadah #salah #zakat #hajj #fasting #lawlife #muslimwomen #islamicreminder #islamicquotes #summertime #writersofig #words #instalike #follow4follow #likeback #inspiration #motivationalquotes #thursday #blogger #subhanallah #jannah #dhikr
May Allah (swt) make it easier for us to derive and accomplish all the pillars of Islam: Shahadah, Salah, Zakat, Hajj, and Fasting. Ameen Ya Rabbal Alameen. ☝❤ #DSblessed  #ramadhan  #alhamdulillah  #alwaysbethankful  ##shahadah  #salah  #zakat  #hajj  #fasting  #lawlife  #muslimwomen  #islamicreminder  #islamicquotes  #summertime  #writersofig  #words  #instalike  #follow4follow  #likeback  #inspiration  #motivationalquotes  #thursday  #blogger  #subhanallah  #jannah  #dhikr 
Sisa kemarin 💞 anak2 pd maen dan emak2pun narsis 😄 #bukber2018 #kesayangan #motherhood #Alhamdulillah
No filter ....bkn putih kt muka je..seluruh badan ye...😘😘..
.
1st pic aftr 2 month consume BS ... .
.2nd pic .. 2nd bottle of BS
.
.
.#alhamdulillah 
#shalicioushq 
#cshinehq 
#beautysecret
#cshineskincare
#utem_moments
|| 10- 05 - 2018 ||
Be addicted to the feeling of having your shit together 💅🏻
#sheshappy #shegoteverythingshewanted #prayforthebest #overlyblessed #livinglifelikenobodysbusiness #alhamdulillah
Beauty class with Poppy Darsono Team..#Alhamdulillah nambah ilmu #bisa sendiri..yeahhh
"Bismillah,Little Abid, Balita Cerdas dan Shaleh, hadir sebagai sebuah program yang bisa membantu orangtua mengoptimalkan kecerdasan anak anaknya di rumah. Kenapa Cerdas dan shaleh?  Karena shaleh saja belum cukup untuk membuat seseorang menjadi orang besar, orang orang yang hebat.  Dan,  orang hebat berawal dari anak anak yang hebat.  Sebelum itu,  anak anak hebat adalah 'hasil karya' para orang tua hebat. 
A smart way to explore the potential of your children.  Tag line Little Abid ini,  semoga benar adanya.  Aamiin ya Allah." Nemu tulisan pengantar di kulwap setaun lalu pas #littleabid masih indent. Alhamdulillahirabbil 'alamiin.. Hari ke hari, semakin banyak yang percaya untuk menghadirkan little abid di rumah, baik di Indonesia, maupun di Malaysia. 
Seneng banget beberapa hari lalu dapetin foto foto keluarga mba Risty Tagor ini dari mba Vien Syafrina @hafizdoll_online. Masyaallah.. Semoga bermanfaat untuk Arsen dan Arka ya mba Risty Tagor.. Ditengah tengah kesibukan sebagai selebritis, masih selalu menomor satukan anak anak..😍😍😍👏 Makasih banyak mba Vien.. Semoga Allah berkahi dan sukses selalu buat mba Vien sekeluarga.. 😘😘😘
😍 -Ary indriyani-
Penulis Buku Little Abid

#testimonilittleabid #lovelycustomer #ristytagorandfamily#alhamdulillah#bersyukur #littleabid #bukuanakzamannow#bukubalita #bundaary_littleabid
"Bismillah,Little Abid, Balita Cerdas dan Shaleh, hadir sebagai sebuah program yang bisa membantu orangtua mengoptimalkan kecerdasan anak anaknya di rumah. Kenapa Cerdas dan shaleh? Karena shaleh saja belum cukup untuk membuat seseorang menjadi orang besar, orang orang yang hebat. Dan, orang hebat berawal dari anak anak yang hebat. Sebelum itu, anak anak hebat adalah 'hasil karya' para orang tua hebat. A smart way to explore the potential of your children. Tag line Little Abid ini, semoga benar adanya. Aamiin ya Allah." Nemu tulisan pengantar di kulwap setaun lalu pas #littleabid  masih indent. Alhamdulillahirabbil 'alamiin.. Hari ke hari, semakin banyak yang percaya untuk menghadirkan little abid di rumah, baik di Indonesia, maupun di Malaysia. Seneng banget beberapa hari lalu dapetin foto foto keluarga mba Risty Tagor ini dari mba Vien Syafrina @hafizdoll_online. Masyaallah.. Semoga bermanfaat untuk Arsen dan Arka ya mba Risty Tagor.. Ditengah tengah kesibukan sebagai selebritis, masih selalu menomor satukan anak anak..😍😍😍👏 Makasih banyak mba Vien.. Semoga Allah berkahi dan sukses selalu buat mba Vien sekeluarga.. 😘😘😘 😍 -Ary indriyani- Penulis Buku Little Abid #testimonilittleabid  #lovelycustomer  #ristytagorandfamily #alhamdulillah #bersyukur  #littleabid  #bukuanakzamannow #bukubalita  #bundaary_littleabid 
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам #islam #muslim #мусульманин #sabr #терпение #мусульманство #Аллахуакбар #Аллахвелик #религия #религиямира #религияислам #Allahuakbar #alhamdulillah #ХвалаАллаху #subhanAllah #СубханАллах #альхамдулиллях #bismillah #бисмиллях #милостивый #милосердный #placesyoullpray #pray #дуа #молитва #намаз #рамадан #пост
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам  #islam  #muslim  #мусульманин  #sabr  #терпение  #мусульманство  #Аллахуакбар  #Аллахвелик  #религия  #религиямира  #религияислам  #Allahuakbar  #alhamdulillah  #ХвалаАллаху  #subhanAllah  #СубханАллах  #альхамдулиллях  #bismillah  #бисмиллях  #милостивый  #милосердный  #placesyoullpray  #pray  #дуа  #молитва  #намаз  #рамадан  #пост 
#Alhamdulillah 
ฟ้าหลังฝน
Yah ALLAH kindly bless my hustle👏👏👏
#daku_on_board🛫 #ramadan_kareem🌙 #alhamdulillah
Tespek positif adalah dambaan setiap Suami Istri. Ada perjuangan sebuah sperma mengalahkan jutaan lainnya menuju sel telur yang dirahmati Sang Kuasa. Ada ikhtiar Ayah Bunda yang tak terbayarkan. Ada do'a tulus ikhlas membumbung tinggi ke langit tujuh.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bagaimana perasaan Ayah Bunda ketika selepas subuh melihat garis dua di alat tes kehamilan?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Abadikan rasa syukurmu bersama Jurnal Bayi Muslim, agar buah hati juga ikut merasakan betapa bahagia tak terkira orangtuanya mendapat kabar kehadirannya di Rahim ibunya 💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tespek #positifhamil #momtobe #hamil #syukur #alhamdulillah #bakaljadiayah #kandungan #pregnant #pregnancy #pregnancytest
Tespek positif adalah dambaan setiap Suami Istri. Ada perjuangan sebuah sperma mengalahkan jutaan lainnya menuju sel telur yang dirahmati Sang Kuasa. Ada ikhtiar Ayah Bunda yang tak terbayarkan. Ada do'a tulus ikhlas membumbung tinggi ke langit tujuh. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bagaimana perasaan Ayah Bunda ketika selepas subuh melihat garis dua di alat tes kehamilan? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Abadikan rasa syukurmu bersama Jurnal Bayi Muslim, agar buah hati juga ikut merasakan betapa bahagia tak terkira orangtuanya mendapat kabar kehadirannya di Rahim ibunya 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tespek  #positifhamil  #momtobe  #hamil  #syukur  #alhamdulillah  #bakaljadiayah  #kandungan  #pregnant  #pregnancy  #pregnancytest 
I'm the Chef Selena!! 😍😍😂😂🎶🎵💋👄
Anniversary behavior!!! #happyanniversarytome #Alhamdulillah #thankfulforanotheryearoflife
.
.
Bismillah 
MasyaAllah
.
.
Your halal spouse is your worship. Allah subhanallah wa ta'ala gives you an abundant reward. Your husband is your heaven and your wife is your angel. (don't ever let demon in)
.
.
#masyaallah #alhamdulillah #shalat #adzan #dzikir #akhlaq #tahajjud #dakwah #Islam #mahasiswa #jomblo #khalidbasalamah #hijrah #tauhid #pahala #wajib #love #pemudahijrah #pernikahanislami #pernikahan #halal #ridho #indonesia #muslim #together #tilljannah #islam #indonesia #instagram #instagood #instadaily
. . Bismillah MasyaAllah . . Your halal spouse is your worship. Allah subhanallah wa ta'ala gives you an abundant reward. Your husband is your heaven and your wife is your angel. (don't ever let demon in) . . #masyaallah  #alhamdulillah  #shalat  #adzan  #dzikir  #akhlaq  #tahajjud  #dakwah  #Islam  #mahasiswa  #jomblo  #khalidbasalamah  #hijrah  #tauhid  #pahala  #wajib  #love  #pemudahijrah  #pernikahanislami  #pernikahan  #halal  #ridho  #indonesia  #muslim  #together  #tilljannah  #islam  #indonesia  #instagram  #instagood  #instadaily 
Bukber buntik dan buntut2 😂😘 hebohnya bukber bawa krucils berasa di rumah sendiri alias riweuh 😁
#bukber2018 #kuranglengkap #cheers #bunches #bff #motherhood #kiddos #squad #mommiesdayout #happymom #happykids #happymoment #qualitytime #Alhamdulillah 💞
Thank you @zaheraazlea bg video MILLE CREPE isi durian D24 padu bakhang nihhh😍😍.
.
THE BEST CREPE IN TOWN . NO. 1 di KL
🍁DURIAN CREPE & MILLE CREPE AFEEQA🍁
.
💐Durian crepe💐
✨✨Min.order 2 @ 3 utk delivery
🌿wangi semerbak
🌿 isi durian D24
🌿 whip cream tak muak
.
💐Mille Crepe💐
🌿isi durian SUPER EXTRA
🌿wangi semerbak
🌿 isi durian D24
🌿 whip cream tak muak

Sy agent Wangsa Maju 
DURIAN CREPE AFEEQA
http://www.wasap.my/+60199940550

Pick up: 🌿Depan SMK Taman Sri Rampai
🌿Maybank depan Aeonbig Wangsa Maju

Delivery:
🌿Wangsa Maju
🌿Setapak
🌿Setiawangsa
🌿Keramat

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral #millecrepe
Thank you @zaheraazlea bg video MILLE CREPE isi durian D24 padu bakhang nihhh😍😍. . THE BEST CREPE IN TOWN . NO. 1 di KL 🍁DURIAN CREPE & MILLE CREPE AFEEQA🍁 . 💐Durian crepe💐 ✨✨Min.order 2 @ 3 utk delivery 🌿wangi semerbak 🌿 isi durian D24 🌿 whip cream tak muak . 💐Mille Crepe💐 🌿isi durian SUPER EXTRA 🌿wangi semerbak 🌿 isi durian D24 🌿 whip cream tak muak Sy agent Wangsa Maju DURIAN CREPE AFEEQA http://www.wasap.my/+60199940550 Pick up: 🌿Depan SMK Taman Sri Rampai 🌿Maybank depan Aeonbig Wangsa Maju Delivery: 🌿Wangsa Maju 🌿Setapak 🌿Setiawangsa 🌿Keramat #Alhamdulillah  #brownieshomemade  #instabake  #instabrownie  #foodorgasm  #personalshopperikea  #freedelivery  #browniesmurah  #brownieskedut  #lofattah  #fattzura  #sayajualbrownies  #browniesKL  #brownieskedutampang  #brownieskedutsedap  #brownieskedutkl  #browniesnutella  #nutsbrownies  #oreobrownies  #strawberrybrownies  #brownieskedutbymaryams  #browniesMalaysia  #sayajual  #duriancrepemurah  #duriancrepekl  #tudungbawal  #browniesviral  #millecrepe 
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам #islam #muslim #мусульманин #sabr #терпение #мусульманство #Аллахуакбар #Аллахвелик #религия #религиямира #религияислам #Allahuakbar #alhamdulillah #ХвалаАллаху #subhanAllah #СубханАллах #альхамдулиллях #bismillah #бисмиллях #милостивый #милосердный #placesyoullpray #pray #дуа #молитва #намаз #рамадан #пост
Ставьте лайки,чтобы и другие видели🔝 Также подписывайтесь и оставляйте комментарии 👇 Если вы поставите "лайк" (комментарий) с намерением,чтобы все на кого вы подписаны тоже видели эту публикацию,то это ведь тоже дауват (распространение религии и религиозных знаний),дорогие братья и сестры ❤ #ислам  #islam  #muslim  #мусульманин  #sabr  #терпение  #мусульманство  #Аллахуакбар  #Аллахвелик  #религия  #религиямира  #религияислам  #Allahuakbar  #alhamdulillah  #ХвалаАллаху  #subhanAllah  #СубханАллах  #альхамдулиллях  #bismillah  #бисмиллях  #милостивый  #милосердный  #placesyoullpray  #pray  #дуа  #молитва  #намаз  #рамадан  #пост 
Muhammad Anas Fayyadh
Muhammad Adam Riyadh
Syurga mama n ayah
#abganas
#adikadam
#1yearold
#11days
#blessed
#alhamdulillah
Thank you @zaheraazlea bg video MILLE CREPE isi durian D24 padu bakhang nihhh😍😍.
.
THE BEST CREPE IN TOWN . NO. 1 di KL
🍁DURIAN CREPE & MILLE CREPE AFEEQA🍁
.
💐Durian crepe💐
✨✨Min.order 2 @ 3 utk delivery
🌿wangi semerbak
🌿 isi durian D24
🌿 whip cream tak muak
.
💐Mille Crepe💐
🌿isi durian SUPER EXTRA
🌿wangi semerbak
🌿 isi durian D24
🌿 whip cream tak muak

Sy agent Wangsa Maju 
DURIAN CREPE AFEEQA
http://www.wasap.my/+60199940550

Pick up: 🌿Depan SMK Taman Sri Rampai
🌿Maybank depan Aeonbig Wangsa Maju

Delivery:
🌿Wangsa Maju
🌿Setapak
🌿Setiawangsa
🌿Keramat

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral #millecrepe
Thank you @zaheraazlea bg video MILLE CREPE isi durian D24 padu bakhang nihhh😍😍. . THE BEST CREPE IN TOWN . NO. 1 di KL 🍁DURIAN CREPE & MILLE CREPE AFEEQA🍁 . 💐Durian crepe💐 ✨✨Min.order 2 @ 3 utk delivery 🌿wangi semerbak 🌿 isi durian D24 🌿 whip cream tak muak . 💐Mille Crepe💐 🌿isi durian SUPER EXTRA 🌿wangi semerbak 🌿 isi durian D24 🌿 whip cream tak muak Sy agent Wangsa Maju DURIAN CREPE AFEEQA http://www.wasap.my/+60199940550 Pick up: 🌿Depan SMK Taman Sri Rampai 🌿Maybank depan Aeonbig Wangsa Maju Delivery: 🌿Wangsa Maju 🌿Setapak 🌿Setiawangsa 🌿Keramat #Alhamdulillah  #brownieshomemade  #instabake  #instabrownie  #foodorgasm  #personalshopperikea  #freedelivery  #browniesmurah  #brownieskedut  #lofattah  #fattzura  #sayajualbrownies  #browniesKL  #brownieskedutampang  #brownieskedutsedap  #brownieskedutkl  #browniesnutella  #nutsbrownies  #oreobrownies  #strawberrybrownies  #brownieskedutbymaryams  #browniesMalaysia  #sayajual  #duriancrepemurah  #duriancrepekl  #tudungbawal  #browniesviral  #millecrepe 
Proses seterusnya. Dah masak, kita tuang pula! Sikap kerjasama antara kesemua sukarelawan program untuk memudahkan segala proses penyediaan ini wajar dicontohi dalam budaya kerja warga @alamflorasdnbhd dan juga kehidupan seharian kita semua 👍🏼 #ramadhan #csr #lovefoodhatewaste #teamwork #charity #alhamdulillah #buburlambuk #imarah
#alhamdulillah !! Had a good time with my friends at @saverahotelchn 😍😍😍
#alhamdulillah  !! Had a good time with my friends at @saverahotelchn 😍😍😍
#Jamalian #Hindustanite #alhamdulillah : 7th April 2018, An unforgettable day in my life! Meeting our Hon'ble Governor of Tamil Nadu ( Mr. BANWARILAL PUROHIT SIR) to get his appreciation and wishes! Also as an MBA Student, It was a great opportunity for me to give him the official letter on sharing my thoughts and ideas regarding the development of Tourism & Hotel Industry in our country!!! ALL PRAISE BE TO LORD OF EARTH AND HEAVENS!!!! | @ajaymanoharan999 @mkumaran4k @mohamedameen581 @yasarptm123 @hussainjiffrey @khadijabeevi @chefyasar @hidhayadullah434 @dinakar_velmurugan @yooo_mr_lucky @sloganatha @akash_bhattacharya12 @mr._143._ @mr_nafil @aruncherianjohn @karyn_elbin @krish_na95  @sudharsan_manivannan @harihara_sudhan_ramakrishnan @mohanrajsmk @siraafaruu @milangupta3518562 @naush1296 @rajnihari07 @jamalians_memes_central  @gayu_gayathri1 @islamic.beautys @er.blessonraj @akash_bhattacharya12  @gopi6103 @akash_charly_ @muhammedyasir1988 @meera_rinku @lovely_uthman @mohamedameen581 @ibu2402 @an_an_xingfu @palanisamyjeevitha @shabir10 @farhath28 #jamalians #jamalmohamedcollege #trichy #chennai #rajbhavan #governor #hotelmanagement #tourism #tamilnadu #jmc @rakesh.ramkumar @jamalian001 @i@legen_waitforit_dary_gomathi #hindustanuniversity #hits
#Jamalian  #Hindustanite  #alhamdulillah  : 7th April 2018, An unforgettable day in my life! Meeting our Hon'ble Governor of Tamil Nadu ( Mr. BANWARILAL PUROHIT SIR) to get his appreciation and wishes! Also as an MBA Student, It was a great opportunity for me to give him the official letter on sharing my thoughts and ideas regarding the development of Tourism & Hotel Industry in our country!!! ALL PRAISE BE TO LORD OF EARTH AND HEAVENS!!!! | @ajaymanoharan999 @mkumaran4k @mohamedameen581 @yasarptm123 @hussainjiffrey @khadijabeevi @chefyasar @hidhayadullah434 @dinakar_velmurugan @yooo_mr_lucky @sloganatha @akash_bhattacharya12 @mr._143._ @mr_nafil @aruncherianjohn @karyn_elbin @krish_na95 @sudharsan_manivannan @harihara_sudhan_ramakrishnan @mohanrajsmk @siraafaruu @milangupta3518562 @naush1296 @rajnihari07 @jamalians_memes_central @gayu_gayathri1 @islamic.beautys @er.blessonraj @akash_bhattacharya12 @gopi6103 @akash_charly_ @muhammedyasir1988 @meera_rinku @lovely_uthman @mohamedameen581 @ibu2402 @an_an_xingfu @palanisamyjeevitha @shabir10 @farhath28 #jamalians  #jamalmohamedcollege  #trichy  #chennai  #rajbhavan  #governor  #hotelmanagement  #tourism  #tamilnadu  #jmc  @rakesh.ramkumar @jamalian001 @i@legen_waitforit_dary_gomathi #hindustanuniversity  #hits 
#alhamdulillah Meeting with the Hon'ble Governor of Tamilnadu Mr. Banwarilal Purohit is over successfully!!! too nervous!! I didn't expect that this day would happen!!! Had a good conversation and got his appreciation... all praise and glory be to lord!!! (waiting for the photos with Hob'ble Governor from raj bhavan's official photographer) @suhail_ksms @mohamedameen581 @fayaz5189 @chefyasar @muhammedyasir1988 @yasarptm123 @muhammedyasir1988 @mr._143._ @karyn_elbin @sudharsan_manivannan @mr_nafil @gayu_gayathri1 @mathi_1194 @er.blessonraj @@an_an_xingfu @hidhayadullah434 @lovely_uthman @mdrilvanrilvan @_jebas @david_jeba @venkatkannan @_t_i_n_k_u___
#alhamdulillah  Meeting with the Hon'ble Governor of Tamilnadu Mr. Banwarilal Purohit is over successfully!!! too nervous!! I didn't expect that this day would happen!!! Had a good conversation and got his appreciation... all praise and glory be to lord!!! (waiting for the photos with Hob'ble Governor from raj bhavan's official photographer) @suhail_ksms @mohamedameen581 @fayaz5189 @chefyasar @muhammedyasir1988 @yasarptm123 @muhammedyasir1988 @mr._143._ @karyn_elbin @sudharsan_manivannan @mr_nafil @gayu_gayathri1 @mathi_1194 @er.blessonraj @@an_an_xingfu @hidhayadullah434 @lovely_uthman @mdrilvanrilvan @_jebas @david_jeba @venkatkannan @_t_i_n_k_u___
#alhamdulillah !! This VIDEO is specially for the HEROES of my Department who made my day VERY SPECIAL!!! Without you guys, this day won't be a special one in my life.. Among 1500 students it's only your voice gave me a huge motivation!!! Thank you, all my dear FRIENDS!!!! Love you all JAMALIANS!!!!! * May Allah protect you & me from all evils and may he grant us all the halal things! Aameen! * In sha allah, Hope to meet you all together soon! | @jamalian001 @yasarptm123 @chefyasar @call_me_gi__ @xingfu0034 @an_an_xingfu @sulaiman.ji143 @haj_hr97 @mr_nafil @raj_alin @rtrasif @fayaz5189 @blue_boy_e3is @bahirusalam1527 @lovely_uthman @usman_g_ali @sheikapdulla @thamaraiselvan33333 @ibrahim_ibu24 @sultan8694 @wajithx @yasarptm123 @mohanrajsmk  #jamalmohamedcollege #trichy #bharathidasanuniversity #bharathidasan_university @suhail_ksms @riyanril @macton_rinith @paazardeen
#alhamdulillah  !! This VIDEO is specially for the HEROES of my Department who made my day VERY SPECIAL!!! Without you guys, this day won't be a special one in my life.. Among 1500 students it's only your voice gave me a huge motivation!!! Thank you, all my dear FRIENDS!!!! Love you all JAMALIANS!!!!! * May Allah protect you & me from all evils and may he grant us all the halal things! Aameen! * In sha allah, Hope to meet you all together soon! | @jamalian001 @yasarptm123 @chefyasar @call_me_gi__ @xingfu0034 @an_an_xingfu @sulaiman.ji143 @haj_hr97 @mr_nafil @raj_alin @rtrasif @fayaz5189 @blue_boy_e3is @bahirusalam1527 @lovely_uthman @usman_g_ali @sheikapdulla @thamaraiselvan33333 @ibrahim_ibu24 @sultan8694 @wajithx @yasarptm123 @mohanrajsmk #jamalmohamedcollege  #trichy  #bharathidasanuniversity  #bharathidasan_university  @suhail_ksms @riyanril @macton_rinith @paazardeen
#alhamdulillah !! (All praise be to allah (swt)) I thank my lord for giving this success and making me as a University 1st rank/gold medalist is my UG... (BATCH: 2014-2017)... I thank all my teachers.... may allah protect me and all believers from all sort of evils....!!!!
#alhamdulillah  !! (All praise be to allah (swt)) I thank my lord for giving this success and making me as a University 1st rank/gold medalist is my UG... (BATCH: 2014-2017)... I thank all my teachers.... may allah protect me and all believers from all sort of evils....!!!!
#alhamdulillah Last monday during award function in Jamal Mohamed College... !! with one of the great chef and my bestttt frnd @chefyasar .... gud to meet u machan..
#alhamdulillah  Last monday during award function in Jamal Mohamed College... !! with one of the great chef and my bestttt frnd @chefyasar .... gud to meet u machan..