an online Instagram web viewer

#alfalfa medias

Photos

Semoga yang like dan komen bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . . 
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. 
menghubungi kami: 
pin: DDC3FE62 
wa: 082302032918
Semoga yang like dan komen bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn . . . . . Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. menghubungi kami: pin: DDC3FE62 wa: 082302032918
Vivix untuk kulit cantik! .
.
Best sangat ke Vivix ni? Mostly yang amik Vivix untuk kecantikan rata2 semuanya akan cakap;
.
💚 Kulit makin GLOWING
💚 No more KULIT KUSAM
💚 JERAGAT nampak PUDAR & hilang!
💚 JERAWAT tiada lagi
💚 PORI-PORI makin mengecil
💚 Bekas PARUT dah makin pudar
💚 Muka nampak lebih CERAH!
💚 Kurang KEDUTAN kat muka!
.
Vivix sangat sesuai untuk wanita2 yang pentingkan kecantikan kulit luar dalam! Ia bantu memperbaiki kerosakan sel hingga ke peringkat DNA.
.
Vivix bukan sahaja mencantikan wajah tapi SATU BADAN dapat effect ! .
.
Vivix juga buatkan anda jadi nampak muda MENAWAN, lebih sihat, CERGAS bertenaga dan KURUS! .
.
Ramuan Vivix yg terpilih dari 6 negara ini mampu membuatkan badan yang lembik dan kendur jadi TEGANG, ANJAL, MUDA dan TERLETAK!
.
Dan paling seronok Vivix ni perlu mengamal 1 sudu sehari saja! Korang tau tak? 1 sudu kecil Vivix = 100 gelas pati Anggur yang berkualiti !
.
Whatsapp 019-4136053

#shaklee #shakleemaysia #shakleekedah #shakleejitra #shakleepokoksena #shakleekualanerang #shakleealorsetar #shakleemurah #shakleepromosi #vivix #shakleesetkurus #vivixshaklee #sayajualshaklee #kurus #slimming #detox #toksin #kulitmudaberseri #espshakleemurah #alfalfa #lecithin #herblax #omega3 #sembelit #omegashaklee #setkurus #awetmuda #antipenuaan #vivixmurah #bazarpaknil
Vivix untuk kulit cantik! . . Best sangat ke Vivix ni? Mostly yang amik Vivix untuk kecantikan rata2 semuanya akan cakap; . 💚 Kulit makin GLOWING 💚 No more KULIT KUSAM 💚 JERAGAT nampak PUDAR & hilang! 💚 JERAWAT tiada lagi 💚 PORI-PORI makin mengecil 💚 Bekas PARUT dah makin pudar 💚 Muka nampak lebih CERAH! 💚 Kurang KEDUTAN kat muka! . Vivix sangat sesuai untuk wanita2 yang pentingkan kecantikan kulit luar dalam! Ia bantu memperbaiki kerosakan sel hingga ke peringkat DNA. . Vivix bukan sahaja mencantikan wajah tapi SATU BADAN dapat effect ! . . Vivix juga buatkan anda jadi nampak muda MENAWAN, lebih sihat, CERGAS bertenaga dan KURUS! . . Ramuan Vivix yg terpilih dari 6 negara ini mampu membuatkan badan yang lembik dan kendur jadi TEGANG, ANJAL, MUDA dan TERLETAK! . Dan paling seronok Vivix ni perlu mengamal 1 sudu sehari saja! Korang tau tak? 1 sudu kecil Vivix = 100 gelas pati Anggur yang berkualiti ! . Whatsapp 019-4136053 #shaklee  #shakleemaysia  #shakleekedah  #shakleejitra  #shakleepokoksena  #shakleekualanerang  #shakleealorsetar  #shakleemurah  #shakleepromosi  #vivix  #shakleesetkurus  #vivixshaklee  #sayajualshaklee  #kurus  #slimming  #detox  #toksin  #kulitmudaberseri  #espshakleemurah  #alfalfa  #lecithin  #herblax  #omega3  #sembelit  #omegashaklee  #setkurus  #awetmuda  #antipenuaan  #vivixmurah  #bazarpaknil 
Kebahagiaan sebuah keluarga adalah hadirnya seorang anak. Rezeki mengalir deras ikut datang bersama anak. Anak adalah harta yang tak ternilai harganya, bahkan harta sekaligus. Namun apa jadinya apabila sampai sekrang masih banyak pasutri yang belum juga mendapatkan momongan. KENAPA?? karena jelas lama menikah, aktif berhubungan bdan, tak pakai kb PASTI ada penghambat kehamilannya. Yuk bun ketahui apa yang jadi penghambat kehamilan bunda 😊.Menunda=menghilangkan kesempatan? KEHAMILAN KOK DITUNGGU?? JEMPUT DONGG... Yuk like & follow IG kami, 
Kami banyak membantu mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 
banyak yg sudah ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇭‌🇦‌🇸‌🇮‌🇱 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱🚼🚼. Konsultasi Gratis sampai hamil..... 👉Add  DDC3FE62 👉WA 082302032918
Kebahagiaan sebuah keluarga adalah hadirnya seorang anak. Rezeki mengalir deras ikut datang bersama anak. Anak adalah harta yang tak ternilai harganya, bahkan harta sekaligus. Namun apa jadinya apabila sampai sekrang masih banyak pasutri yang belum juga mendapatkan momongan. KENAPA?? karena jelas lama menikah, aktif berhubungan bdan, tak pakai kb PASTI ada penghambat kehamilannya. Yuk bun ketahui apa yang jadi penghambat kehamilan bunda 😊.Menunda=menghilangkan kesempatan? KEHAMILAN KOK DITUNGGU?? JEMPUT DONGG... Yuk like & follow IG kami, Kami banyak membantu mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. banyak yg sudah ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇭‌🇦‌🇸‌🇮‌🇱 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱🚼🚼. Konsultasi Gratis sampai hamil..... 👉Add DDC3FE62 👉WA 082302032918
KEHADIRAN 🚼 ‌🇸‌🇦‌🇳‌🇬 🇧‌🇺‌🇦‌🇭 ‌🇭‌🇦‌🇹‌🇮 adalah sesuatu yang istimewah dalam hidup ini.jangan pernah takut kehabisan harta akan menghadirkan sang buah hati

KEHADIRAN 🚼‌🇸‌🇦‌🇳‌🇬‌🇧‌🇺‌🇦‌🇭 ‌🇭‌🇦‌🇹‌🇮 TIADA BANDINGANYA DENGAN APAPUN 👋,
Bersabar berdoa dan berikhtiarlah yang masih belum mempunyai momongan... 🏥Yuk cek IG kami, 
Kami banyak membantu mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 
banyak yg sudah ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇭‌🇦‌🇸‌🇮‌🇱 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱🚼🚼. Konsultasi Gratis sampai hamil..... 👉Add  DDC3FE62 👉WA 082302032918
KEHADIRAN 🚼 ‌🇸‌🇦‌🇳‌🇬 🇧‌🇺‌🇦‌🇭 ‌🇭‌🇦‌🇹‌🇮 adalah sesuatu yang istimewah dalam hidup ini.jangan pernah takut kehabisan harta akan menghadirkan sang buah hati KEHADIRAN 🚼‌🇸‌🇦‌🇳‌🇬‌🇧‌🇺‌🇦‌🇭 ‌🇭‌🇦‌🇹‌🇮 TIADA BANDINGANYA DENGAN APAPUN 👋, Bersabar berdoa dan berikhtiarlah yang masih belum mempunyai momongan... 🏥Yuk cek IG kami, Kami banyak membantu mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. banyak yg sudah ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇭‌🇦‌🇸‌🇮‌🇱 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱🚼🚼. Konsultasi Gratis sampai hamil..... 👉Add DDC3FE62 👉WA 082302032918
Alfalfa Complex ❤Merawat masalah keputihan
❤Membuang toksin dalam badan
❤ Mencuci darah dan usus
❤Menyingkirkan lemak dan kolestrol
❤Melegakan keletihan
❤Merawat masalah kulit seperti allergic, eczema
❤Milkbooster bagi ibu menyusu badan
❤Cuci buah pinggang dan rawat kencing kotor
❤Menegangkan payudara
❤Buang angin dalam badan

http://www.wasap.my/60134716281

#shakleemurah #shakleemalaysiamurah #alfalfa #alfalfacomplexshaklee #sayajualshakleemurah #shakleemalaysia #shaklee #shakleecod #shakleesetmenyusu #shakleemanjung
Alfalfa Complex ❤Merawat masalah keputihan ❤Membuang toksin dalam badan ❤ Mencuci darah dan usus ❤Menyingkirkan lemak dan kolestrol ❤Melegakan keletihan ❤Merawat masalah kulit seperti allergic, eczema ❤Milkbooster bagi ibu menyusu badan ❤Cuci buah pinggang dan rawat kencing kotor ❤Menegangkan payudara ❤Buang angin dalam badan http://www.wasap.my/60134716281 #shakleemurah  #shakleemalaysiamurah  #alfalfa  #alfalfacomplexshaklee  #sayajualshakleemurah  #shakleemalaysia  #shaklee  #shakleecod  #shakleesetmenyusu  #shakleemanjung 
Alfalfa Complex ❤Merawat masalah keputihan
❤Membuang toksin dalam badan
❤ Mencuci darah dan usus
❤Menyingkirkan lemak dan kolestrol
❤Melegakan keletihan
❤Merawat masalah kulit seperti allergic, eczema
❤Milkbooster bagi ibu menyusu badan
❤Cuci buah pinggang dan rawat kencing kotor
❤Menegangkan payudara
❤Buang angin dalam badan

http://www.wasap.my/60134716281

#shakleemurah #shakleemalaysiamurah #alfalfa #alfalfacomplexshaklee #sayajualshakleemurah #shakleemalaysia #shaklee #shakleecod #shakleesetmenyusu #shakleemanjung
Alfalfa Complex ❤Merawat masalah keputihan ❤Membuang toksin dalam badan ❤ Mencuci darah dan usus ❤Menyingkirkan lemak dan kolestrol ❤Melegakan keletihan ❤Merawat masalah kulit seperti allergic, eczema ❤Milkbooster bagi ibu menyusu badan ❤Cuci buah pinggang dan rawat kencing kotor ❤Menegangkan payudara ❤Buang angin dalam badan http://www.wasap.my/60134716281 #shakleemurah  #shakleemalaysiamurah  #alfalfa  #alfalfacomplexshaklee  #sayajualshakleemurah  #shakleemalaysia  #shaklee  #shakleecod  #shakleesetmenyusu  #shakleemanjung 
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 👉 Kista
👉 Miom
👉 Kacaunyasiklushaid
👉 Tubafalopi
👉 Obesitas
👉 Kekurusan
👉 Kelainanmulutrahim
👉 Kelainanrahim
👉 Inveksivagina(keputihan) 👉 Kuretberulangulang
👉 Pcos(seltelurkecil) 👉 Endometriosis
👉 Varikokel 👉 Rubella
👉 Tocrh(virus/bakteri),dll
ㅤ
Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat untuk TINGKAT KEBERHASILANNYA 95----------------------------------------
KONSULTASI GRATIS
Seputar KEHAMILAN
Harap menghubungi kami:
👇👇👇👇👇👇
✔Pin.bbm.com/D9863A90
✔Http://www.wasap.my/+6285785245373
💖BUNDA_AINI💖
#bumil#cepathamil	#hamilcepat	#haidtidakteratur	#indungtelur	#oligozoospermia	#asthenozoospermia	#solusihamil	#diet	#alfalfa	#pcos	#macamx	#zoexury	#miom	#mandul	#bajuhamil	#azoospermia
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 👉 Kista 👉 Miom 👉 Kacaunyasiklushaid 👉 Tubafalopi 👉 Obesitas 👉 Kekurusan 👉 Kelainanmulutrahim 👉 Kelainanrahim 👉 Inveksivagina(keputihan) 👉 Kuretberulangulang 👉 Pcos(seltelurkecil) 👉 Endometriosis 👉 Varikokel 👉 Rubella 👉 Tocrh(virus/bakteri),dll ㅤ Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat untuk TINGKAT KEBERHASILANNYA 95---------------------------------------- KONSULTASI GRATIS Seputar KEHAMILAN Harap menghubungi kami: 👇👇👇👇👇👇 ✔Pin.bbm.com/D9863A90 ✔Http://www.wasap.my/+6285785245373 💖BUNDA_AINI💖 #bumil #cepathamil  #hamilcepat  #haidtidakteratur  #indungtelur  #oligozoospermia  #asthenozoospermia  #solusihamil  #diet  #alfalfa  #pcos  #macamx  #zoexury  #miom  #mandul  #bajuhamil  #azoospermia 
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 👉 Kista
👉 Miom
👉 Kacaunyasiklushaid
👉 Tubafalopi
👉 Obesitas
👉 Kekurusan
👉 Kelainanmulutrahim
👉 Kelainanrahim
👉 Inveksivagina(keputihan) 👉 Kuretberulangulang
👉 Pcos(seltelurkecil) 👉 Endometriosis
👉 Varikokel 👉 Rubella
👉 Tocrh(virus/bakteri),dll
ㅤ
Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat untuk TINGKAT KEBERHASILANNYA 95----------------------------------------
KONSULTASI GRATIS
Seputar KEHAMILAN
Harap menghubungi kami:
👇👇👇👇👇👇
✔Pin.bbm.com/D9863A90
✔Http://www.wasap.my/+6285785245373
💖BUNDA_AINI💖
#bumil#cepathamil	#hamilcepat	#haidtidakteratur	#indungtelur	#oligozoospermia	#asthenozoospermia	#solusihamil	#diet	#alfalfa	#pcos	#macamx	#zoexury	#miom	#mandul	#bajuhamil	#azoospermia
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 👉 Kista 👉 Miom 👉 Kacaunyasiklushaid 👉 Tubafalopi 👉 Obesitas 👉 Kekurusan 👉 Kelainanmulutrahim 👉 Kelainanrahim 👉 Inveksivagina(keputihan) 👉 Kuretberulangulang 👉 Pcos(seltelurkecil) 👉 Endometriosis 👉 Varikokel 👉 Rubella 👉 Tocrh(virus/bakteri),dll ㅤ Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat untuk TINGKAT KEBERHASILANNYA 95---------------------------------------- KONSULTASI GRATIS Seputar KEHAMILAN Harap menghubungi kami: 👇👇👇👇👇👇 ✔Pin.bbm.com/D9863A90 ✔Http://www.wasap.my/+6285785245373 💖BUNDA_AINI💖 #bumil #cepathamil  #hamilcepat  #haidtidakteratur  #indungtelur  #oligozoospermia  #asthenozoospermia  #solusihamil  #diet  #alfalfa  #pcos  #macamx  #zoexury  #miom  #mandul  #bajuhamil  #azoospermia 
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 👉 Kista
👉 Miom
👉 Kacaunyasiklushaid
👉 Tubafalopi
👉 Obesitas
👉 Kekurusan
👉 Kelainanmulutrahim
👉 Kelainanrahim
👉 Inveksivagina(keputihan) 👉 Kuretberulangulang
👉 Pcos(seltelurkecil) 👉 Endometriosis
👉 Varikokel 👉 Rubella
👉 Tocrh(virus/bakteri),dll
ㅤ
Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat untuk TINGKAT KEBERHASILANNYA 95----------------------------------------
KONSULTASI GRATIS
Seputar KEHAMILAN
Harap menghubungi kami:
👇👇👇👇👇👇
✔Pin.bbm.com/D9863A90
✔Http://www.wasap.my/+6285785245373
💖BUNDA_AINI💖
ㅤ
#haidtidakteratur #indungtelur #oligozoospermia #asthenozoospermia #solusihamil #diet #alfalfa #pcos #macamx #zoexury #caracepathamil #miom #mandul #bajuhamil #azoospermia #promilholistic
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 👉 Kista 👉 Miom 👉 Kacaunyasiklushaid 👉 Tubafalopi 👉 Obesitas 👉 Kekurusan 👉 Kelainanmulutrahim 👉 Kelainanrahim 👉 Inveksivagina(keputihan) 👉 Kuretberulangulang 👉 Pcos(seltelurkecil) 👉 Endometriosis 👉 Varikokel 👉 Rubella 👉 Tocrh(virus/bakteri),dll ㅤ Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat untuk TINGKAT KEBERHASILANNYA 95---------------------------------------- KONSULTASI GRATIS Seputar KEHAMILAN Harap menghubungi kami: 👇👇👇👇👇👇 ✔Pin.bbm.com/D9863A90 ✔Http://www.wasap.my/+6285785245373 💖BUNDA_AINI💖 ㅤ #haidtidakteratur  #indungtelur  #oligozoospermia  #asthenozoospermia  #solusihamil  #diet  #alfalfa  #pcos  #macamx  #zoexury  #caracepathamil  #miom  #mandul  #bajuhamil  #azoospermia  #promilholistic 
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 👉 Kista
👉 Miom
👉 Kacaunyasiklushaid
👉 Tubafalopi
👉 Obesitas
👉 Kekurusan
👉 Kelainanmulutrahim
👉 Kelainanrahim
👉 Inveksivagina(keputihan) 👉 Kuretberulangulang
👉 Pcos(seltelurkecil) 👉 Endometriosis
👉 Varikokel 👉 Rubella
👉 Tocrh(virus/bakteri),dll
ㅤ
Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat untuk TINGKAT KEBERHASILANNYA 95----------------------------------------
KONSULTASI GRATIS
Seputar KEHAMILAN
Harap menghubungi kami:
👇👇👇👇👇👇
✔Pin.bbm.com/D9863A90
✔Http://www.wasap.my/+6285785245373
💖BUNDA_AINI💖
ㅤ
#haidtidakteratur #indungtelur #oligozoospermia #asthenozoospermia #solusihamil #diet #alfalfa #pcos #macamx #zoexury #caracepathamil #miom #mandul #bajuhamil #azoospermia #promilholistic
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 👉 Kista 👉 Miom 👉 Kacaunyasiklushaid 👉 Tubafalopi 👉 Obesitas 👉 Kekurusan 👉 Kelainanmulutrahim 👉 Kelainanrahim 👉 Inveksivagina(keputihan) 👉 Kuretberulangulang 👉 Pcos(seltelurkecil) 👉 Endometriosis 👉 Varikokel 👉 Rubella 👉 Tocrh(virus/bakteri),dll ㅤ Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat untuk TINGKAT KEBERHASILANNYA 95---------------------------------------- KONSULTASI GRATIS Seputar KEHAMILAN Harap menghubungi kami: 👇👇👇👇👇👇 ✔Pin.bbm.com/D9863A90 ✔Http://www.wasap.my/+6285785245373 💖BUNDA_AINI💖 ㅤ #haidtidakteratur  #indungtelur  #oligozoospermia  #asthenozoospermia  #solusihamil  #diet  #alfalfa  #pcos  #macamx  #zoexury  #caracepathamil  #miom  #mandul  #bajuhamil  #azoospermia  #promilholistic 
ESP FOR MUMMY !!
.
1⃣ESP Shaklee mengawal berat ibu mengandung dan elak diabetes

Tidak dinafikan apabila kandungan mencecah 5 bulan ke atas, selera makan ibu mengandung akan meningkat secara mendadak. Masa ni lah kita rasa nak makan, makan dan makan. Itu adalah normal bagi ibu mengandung. Jangan ikutkan nafsu dan kita harus mengawal pemakanan agar berat tidak naik secara mendadak dan menyebabkan kencing manis atau diabetes.

2⃣ESP meningkatkan imuniti badan ibu mengandung

ESP Shaklee adalah minuman protein yang berkhasiat. Protein membantu meningkatkan imuniti badan ibu mengandung. Ramai yang tidak tahu, selain vitamin C, protein juga sangat bagus untuk menguatkan imuniti kita. Malah, protein lebih mudah di cerna oleh ibu hamil dan bayi yang dikandung.

3⃣ESP membantu membentuk kulit yang gebu dan cantik

Protein perlu dalam penghasilan sel-sel kulit yang baru. Sel-sel kulit yang telah mati perlu diganti dengan sel baru. Protein dalam ESP akan membuatkan sel-sel kulit kita akan bertambah gebu, halus mulus dan cantik berseri. Parut juga kian pudar dan hilang kerana protein telah mengantikannya dengan sel-sel baru. Ibu mengandung akan menjadi lebih cantik, gojes dan menawan walaupun berbadan dua. Kulit bayi di dalam kandungan juga akan menerima kebaikan ESP Shaklee ini. Bayi yang dilahirkan berpotensi mempunyai kulit yang mulus, gebu dan cantik.
.
Huda | 0183253221
Free consultation
Shaklee Independence Distributor
.
RM 170 , 850 Gram
Tahan sehingga 2 bulan
.
#setflawlessshaklee
#setkurusshaklee
#setresdungshaklee
#setjerawatshaklee
#setibuhamilshaklee
#setpantangshaklee
#setdetoxshaklee
#ostematrix
#ESPShaklee
#Herblax
#Alfalfa
#SustainedReleasedVitaminC
#VitaminE
#Mealshake
#HerbalBlend
#VivixPromo
#VivixShaklee
#CollagenShaklee
#YouthShaklee
#SkincareShaklee
#OmegaGuard
#SetKesuburanShaklee
#VitaminShaklee
ESP FOR MUMMY !! . 1⃣ESP Shaklee mengawal berat ibu mengandung dan elak diabetes Tidak dinafikan apabila kandungan mencecah 5 bulan ke atas, selera makan ibu mengandung akan meningkat secara mendadak. Masa ni lah kita rasa nak makan, makan dan makan. Itu adalah normal bagi ibu mengandung. Jangan ikutkan nafsu dan kita harus mengawal pemakanan agar berat tidak naik secara mendadak dan menyebabkan kencing manis atau diabetes. 2⃣ESP meningkatkan imuniti badan ibu mengandung ESP Shaklee adalah minuman protein yang berkhasiat. Protein membantu meningkatkan imuniti badan ibu mengandung. Ramai yang tidak tahu, selain vitamin C, protein juga sangat bagus untuk menguatkan imuniti kita. Malah, protein lebih mudah di cerna oleh ibu hamil dan bayi yang dikandung. 3⃣ESP membantu membentuk kulit yang gebu dan cantik Protein perlu dalam penghasilan sel-sel kulit yang baru. Sel-sel kulit yang telah mati perlu diganti dengan sel baru. Protein dalam ESP akan membuatkan sel-sel kulit kita akan bertambah gebu, halus mulus dan cantik berseri. Parut juga kian pudar dan hilang kerana protein telah mengantikannya dengan sel-sel baru. Ibu mengandung akan menjadi lebih cantik, gojes dan menawan walaupun berbadan dua. Kulit bayi di dalam kandungan juga akan menerima kebaikan ESP Shaklee ini. Bayi yang dilahirkan berpotensi mempunyai kulit yang mulus, gebu dan cantik. . Huda | 0183253221 Free consultation Shaklee Independence Distributor . RM 170 , 850 Gram Tahan sehingga 2 bulan . #setflawlessshaklee  #setkurusshaklee  #setresdungshaklee  #setjerawatshaklee  #setibuhamilshaklee  #setpantangshaklee  #setdetoxshaklee  #ostematrix  #ESPShaklee  #Herblax  #Alfalfa  #SustainedReleasedVitaminC  #VitaminE  #Mealshake  #HerbalBlend  #VivixPromo  #VivixShaklee  #CollagenShaklee  #YouthShaklee  #SkincareShaklee  #OmegaGuard  #SetKesuburanShaklee  #VitaminShaklee 
KULIT BEBAS JERAWAT DENGAN SHAKLEE. .
.
Hanya Detox dengan Alfalfa selama sebulan. .
.
Dan bina sel kulit baru dengan Vitamin C dan ESP. .
.
Set ni sesuai utk semua golongan. .
.
Remaja
Wanita berkerjaya
Surirumah
Lelaki yang ada jerawat
.
Mampu milik.  Lagi2 ESP tengah promo.  Lagi berbaloi 👍
.
Wasap utk order. .klik link di bio. 
http://ummij.wasap.my/

#promoESP #espshakleemurah #ESPmurah #kulitjerawat #kulitlembut #kulitcantik #vitaminCshaklee #vitaminEshaklee #alfalfa #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleebachok #shakleeshahalam
KULIT BEBAS JERAWAT DENGAN SHAKLEE. . . Hanya Detox dengan Alfalfa selama sebulan. . . Dan bina sel kulit baru dengan Vitamin C dan ESP. . . Set ni sesuai utk semua golongan. . . Remaja Wanita berkerjaya Surirumah Lelaki yang ada jerawat . Mampu milik. Lagi2 ESP tengah promo. Lagi berbaloi 👍 . Wasap utk order. .klik link di bio. http://ummij.wasap.my/ #promoESP  #espshakleemurah  #ESPmurah  #kulitjerawat  #kulitlembut  #kulitcantik  #vitaminCshaklee  #vitaminEshaklee  #alfalfa  #sayajualshaklee  #shakleemurah  #shakleebachok  #shakleeshahalam 
CLOROFILA: la alternativa verde para purificar tu organismo! ✨💪🔝➡Encarga de lunes a jueves al 📲 03496-15466683 por mensaje de texto, whatsApp o a través de nuestra página.
🛤 📆 Envios a domicilio todos los  VIERNES SIN CARGO!!! 🚲 🚗😊 ♥ 
#clorofila #purificante #organismo #eliminar #recargar #rejuvenecer #alfalfa #espirulina #espinaca #concetrados
Llegamos a la XII Feria Nacional Bolivariana Caprilato, Ovina y Artesanal Carora 2018 con la mejor Alfalfa en Cubos 🥇
.
#totalagrotrade #alfalfa #alfalfaencubos #agro #trade #exportamos #dietaequina #equino #rumiante #caballo #horse #caballo #cabra #oveja #ovino #caprina #equinediet #chile #colombia #venezuela caracas #hipismo #purasangre #thoroughbred #dorper #whitedorper #santaines #alpina #coleo
KENAPA PERLU AMBIK ESP?? LAGI 4HARI PROMO😱

Sape2 yang xsempat nak breakfast sblum p kerja..Boleh dan sgt elok la ambik ESP ni.. Sebab xperlu nak masak..hehe.. Korang boleh je bancuh bila dah smpai ofis...xdela perut meragam...xdela xfokus nak buat kerja sebab perut asyik menyanyi🤗

Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . 💖 Mencerahkan dan menganjalkan kulit 💖 Mengatasi masalah parut dan jeragat 💖 Mempercepat penyembuhan luka 💖 Memberi rasa kenyang lebih lama 💖 Menganjalkan payu dara & punggung 💖 Mengatasi gastrik & pedih ulu hati 💖 Memberikan lebih tenaga 💖 Mengatasi masalah cepat letih / lesu 💖 Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah 💖 Menyihatkan kuku & rambut 💖 Menghaluskan tumit pecah / merekah 💖 Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) 💖 Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru 💖 Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
💖 Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan 
So this is the BEST TIME untuk grab ESP sebab bukan selalu tau Shaklee nak buat promo jimat untuk ESP nih. JOM GRAB ESP THIS MONTH🔥🔥🔥. Boleh buat stok sekali utk Bulan Ramadhan
📱www.wasap.my/60139390265

#Shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleeproduct #esp #vitac #promoesp
#DuitExtraRM2000#vitaminshaklee#youthskincare#collagenpowder#vivix#setcantik#setkurus#setgastrik#alfalfa#mikrajmillionaires
KENAPA PERLU AMBIK ESP?? LAGI 4HARI PROMO😱 Sape2 yang xsempat nak breakfast sblum p kerja..Boleh dan sgt elok la ambik ESP ni.. Sebab xperlu nak masak..hehe.. Korang boleh je bancuh bila dah smpai ofis...xdela perut meragam...xdela xfokus nak buat kerja sebab perut asyik menyanyi🤗 Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . 💖 Mencerahkan dan menganjalkan kulit 💖 Mengatasi masalah parut dan jeragat 💖 Mempercepat penyembuhan luka 💖 Memberi rasa kenyang lebih lama 💖 Menganjalkan payu dara & punggung 💖 Mengatasi gastrik & pedih ulu hati 💖 Memberikan lebih tenaga 💖 Mengatasi masalah cepat letih / lesu 💖 Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah 💖 Menyihatkan kuku & rambut 💖 Menghaluskan tumit pecah / merekah 💖 Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) 💖 Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru 💖 Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim 💖 Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan So this is the BEST TIME untuk grab ESP sebab bukan selalu tau Shaklee nak buat promo jimat untuk ESP nih. JOM GRAB ESP THIS MONTH🔥🔥🔥. Boleh buat stok sekali utk Bulan Ramadhan 📱www.wasap.my/60139390265 #Shakleekelantan  #shakleeterengganu  #shakleeproduct  #esp  #vitac  #promoesp  #DuitExtraRM2000 #vitaminshaklee #youthskincare #collagenpowder #vivix #setcantik #setkurus #setgastrik #alfalfa #mikrajmillionaires 
The abundance of vitamins and minerals found in alfalfa are very helpful to keep the skin healthy.

#skin #skintruth #alfalfa #beautifulskin #benefits #nature #earth #health #instagood #plushura
Rico rico sano sano!!! Arroz integral, tomates, ajooo! , Brotes de alfalfa...choclitos con aceite de oliva y sal rosada 👌👌👌...querés más!?!? #garlic #ajo #tomatoes #tomate #oliva #rice #arrozintegral #soya #salsadesoja #aceitedeoliva #brotesdealfalfa #alfalfa #dinner #healthyfood #lovegarlic #choclo #milo #corn #🌽 #🍅 #🍚
Silly hair games #alfalfa
Perut buncit❔❔❔Adoiii malunya.. badan kurus tapi buncit 😆
.
Ambil herblax sblm tdo pasti perut korg tak buncit lagi.. bagus juga diambil oleh sesape yg mengalami perut boroi & sering sembelit... pagi2 dah membuang, badan juga rasa ringan.. best kan...
.
Kebaikan Herb Lax
👍pembersihan najis yang tersekat
👍meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
membantu masalah sembelit
👍tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
👍mengempiskan perut
👍ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba.
.
.
.
FARA ISMAIL
0193895811
Your Shaklee Independent Distributor.
.
#perutbuncit #perutboroi #sembelit #herblax #lecithinmurah #alfalfa #alfalfacomplex #setkurusmurah #pecahlemakdegil #pecahlemak #setkurusmurah #kuruscepat #slimmingsetshaklee #herblax #shakleeeffects #shakleemurahmalaysia #shakleejb #shakleeskudai #shakleejohor #cuciusus #shakleemutiararini #shakleebestprice  #shakleejohorbahru #skudai #shakleeutm #shakleedistributor #codshakleemutiararini #shakleehargastudent #shakleeonline #shakleeoriginal #codshakleejb #shakleemutiararini #shakleehargatermurah
Perut buncit❔❔❔Adoiii malunya.. badan kurus tapi buncit 😆 . Ambil herblax sblm tdo pasti perut korg tak buncit lagi.. bagus juga diambil oleh sesape yg mengalami perut boroi & sering sembelit... pagi2 dah membuang, badan juga rasa ringan.. best kan... . Kebaikan Herb Lax 👍pembersihan najis yang tersekat 👍meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita membantu masalah sembelit 👍tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi 👍mengempiskan perut 👍ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba. . . . FARA ISMAIL 0193895811 Your Shaklee Independent Distributor. . #perutbuncit  #perutboroi  #sembelit  #herblax  #lecithinmurah  #alfalfa  #alfalfacomplex  #setkurusmurah  #pecahlemakdegil  #pecahlemak  #setkurusmurah  #kuruscepat  #slimmingsetshaklee  #herblax  #shakleeeffects  #shakleemurahmalaysia  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleejohor  #cuciusus  #shakleemutiararini  #shakleebestprice  #shakleejohorbahru  #skudai  #shakleeutm  #shakleedistributor  #codshakleemutiararini  #shakleehargastudent  #shakleeonline  #shakleeoriginal  #codshakleejb  #shakleemutiararini  #shakleehargatermurah 
Stackin hay💪🏻 ***Side note- these bales weighed as much as I do. I couldn't lift them 😅 #hay #stacking #alfalfa #tractor #countrylife #country #happyhorses #farmlife #moneyinthebank
GOOD NEWS UNTUK SEMUA!!!
.
Pasal apa tu? 
mestilah pasal HOT SELLING SYERA SETIAP HARI NI .
.
ESP SHAKLEE!
.
BULAN NI SYERA BUAT PROMOSI UNTUK ESP &
PROMOSI NI AKAN TAMAT PADA 30 APRIL NANTI 😊
.
Bagi yang dah lama survey ESP tapi belum terbuka hati lagi nak beli, waktu ni lah waktu yang terbaik untuk purchase ESP DENGAN HARGA PROMO!! .
.
Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume tau .
.
Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu,warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh .
.
KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN .
.
💥 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
💥 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
💥 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
💥 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
💥 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
💥 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💥 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang .
.
KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN .
.
💥 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan
💥Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran
💥 Mengelakkan kerapuhan tulang
💥 Memelihara kesihatan jantung
💥 Membentukan sel-sel baru
💥 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa .
.
KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK
.
💥 Mengurangkan keasidan dalam perut
💥 Memgelakkan hakisan dinding perut
💥 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis .
.
KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG
.
💥 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung
💥 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes
💥 Membantu pembentukan otot dan otak bayi
💥 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu
💥 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk
💥 Bantu untuk kekal bertenaga .
. 
untuk apa-apa pertanyaan lanjut/ order boleh click link di bio sekarang ya 😊
.
SYERA.
Trusted Seller,
011-40316492

#shakleebynsya #shakleemurah #esppromo #espshaklee 
#tipskurus #tipshilangkanjerawat #setcantikshaklee #setkurusshaklee #alfalfa #vitamincserum #setcantikshaklee
GOOD NEWS UNTUK SEMUA!!! . Pasal apa tu? mestilah pasal HOT SELLING SYERA SETIAP HARI NI . . ESP SHAKLEE! . BULAN NI SYERA BUAT PROMOSI UNTUK ESP & PROMOSI NI AKAN TAMAT PADA 30 APRIL NANTI 😊 . Bagi yang dah lama survey ESP tapi belum terbuka hati lagi nak beli, waktu ni lah waktu yang terbaik untuk purchase ESP DENGAN HARGA PROMO!! . . Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume tau . . Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu,warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh . . KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN . . 💥 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu 💥 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang 💥 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily 💥 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut 💥 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat 💥 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💥 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . . KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN . . 💥 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 💥Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 💥 Mengelakkan kerapuhan tulang 💥 Memelihara kesihatan jantung 💥 Membentukan sel-sel baru 💥 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . . KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK . 💥 Mengurangkan keasidan dalam perut 💥 Memgelakkan hakisan dinding perut 💥 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . . KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG . 💥 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 💥 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 💥 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 💥 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 💥 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 💥 Bantu untuk kekal bertenaga . . untuk apa-apa pertanyaan lanjut/ order boleh click link di bio sekarang ya 😊 . SYERA. Trusted Seller, 011-40316492 #shakleebynsya  #shakleemurah  #esppromo  #espshaklee  #tipskurus  #tipshilangkanjerawat  #setcantikshaklee  #setkurusshaklee  #alfalfa  #vitamincserum  #setcantikshaklee 
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . . “Yaa Allah, maafkan saya dan suami/istri. Beri kami yaa Allah, keturunan seperti mereka yang lebih dulu mempunyai keturunan. Bila kami ada kesalahan hingga doa terhalang, mohon dimaafkan, dan kabulkan doa kami yaa Allah. Kami janji akan memperbaiki dan menambah segala ibadah wajib dan sunnah-sunnah kami. Akan memperbanyak dan membesarkan sedekah kami. Engkau teramat mampu dan kuasa membuat kami mempunyai keturunan, tidak ada halangan sama sekali.” Yuk Bunda amin kan like dan share doa ini bunda. agar bunda yang belum dberikan keturunan segera dberikan keturunan yang soleh/solehah. AAMIIN ===================================================
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . 
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian
Follow: 
@my_progam_hamil
@my_progam_hamil
@my_progam_hamil 🏥Info kesehatan,medis
Progam hamil & kewanitaan
💻Metode BEE
📱BBM➙PIN: DC5C0226
📱WA: 085336422041
@my.program_hamil 
#kista #keputihan #tipshamil #hamil #miom #solusihamil #promil #diet #pcos #obatkista #penyuburkandungan #cepathamil #alfalfa #macamx #zoexury #herbal #obatmiom #haidtidakteratur #caracepathamil #hamilcepat #mandul #indungtelur #azoospermia #oligozoospermia #asthenozoospermia #programhamilholistic #seagoldcucumber #promilholistic #teratozoospermia #endometriosis
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn . . . . . “Yaa Allah, maafkan saya dan suami/istri. Beri kami yaa Allah, keturunan seperti mereka yang lebih dulu mempunyai keturunan. Bila kami ada kesalahan hingga doa terhalang, mohon dimaafkan, dan kabulkan doa kami yaa Allah. Kami janji akan memperbaiki dan menambah segala ibadah wajib dan sunnah-sunnah kami. Akan memperbanyak dan membesarkan sedekah kami. Engkau teramat mampu dan kuasa membuat kami mempunyai keturunan, tidak ada halangan sama sekali.” Yuk Bunda amin kan like dan share doa ini bunda. agar bunda yang belum dberikan keturunan segera dberikan keturunan yang soleh/solehah. AAMIIN =================================================== Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian Follow: @my_progam_hamil @my_progam_hamil @my_progam_hamil 🏥Info kesehatan,medis Progam hamil & kewanitaan 💻Metode BEE 📱BBM➙PIN: DC5C0226 📱WA: 085336422041 @my.program_hamil #kista  #keputihan  #tipshamil  #hamil  #miom  #solusihamil  #promil  #diet  #pcos  #obatkista  #penyuburkandungan  #cepathamil  #alfalfa  #macamx  #zoexury  #herbal  #obatmiom  #haidtidakteratur  #caracepathamil  #hamilcepat  #mandul  #indungtelur  #azoospermia  #oligozoospermia  #asthenozoospermia  #programhamilholistic  #seagoldcucumber  #promilholistic  #teratozoospermia  #endometriosis 
Apa itu detox ?
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

Detox sangat penting sebelum kita mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

Dalam kes untuk diet dan mengurangkan berat badan, perkara yang wajib di lakukan adalah detox sistem perkumuhan terlebih dahulu.

Shaklee menawarkan beberapa produk untuk detox. 
Di antaranya : 
1. DTX Complex
2. Herb-Lax
3. Alfalfa
4. Cinch Tea Mix
5. Lecithin
6. Omega Guard
7. Vivix
8. Peppermint-Ginger Plus

Wssp@Dm now
0139403265 .
#detox #detoxshaklee #cuciusus #gemok #kurus #sembelit #kurussebelumraya #slim #slimming #buanglemak
#kurus #kuruscepat #kurusdenganmudah #setkurus #alfalfa #dtx #lecithin #herblax
#shakleemurah #slimmingset #malaysia #shakleemalaysia
Apa itu detox ? Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Detox sangat penting sebelum kita mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum. Dalam kes untuk diet dan mengurangkan berat badan, perkara yang wajib di lakukan adalah detox sistem perkumuhan terlebih dahulu. Shaklee menawarkan beberapa produk untuk detox. Di antaranya : 1. DTX Complex 2. Herb-Lax 3. Alfalfa 4. Cinch Tea Mix 5. Lecithin 6. Omega Guard 7. Vivix 8. Peppermint-Ginger Plus Wssp@Dm now 0139403265 . #detox  #detoxshaklee  #cuciusus  #gemok  #kurus  #sembelit  #kurussebelumraya  #slim  #slimming  #buanglemak  #kurus  #kuruscepat  #kurusdenganmudah  #setkurus  #alfalfa  #dtx  #lecithin  #herblax  #shakleemurah  #slimmingset  #malaysia  #shakleemalaysia 
Apa itu detox ?
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

Detox sangat penting sebelum kita mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

Dalam kes untuk diet dan mengurangkan berat badan, perkara yang wajib di lakukan adalah detox sistem perkumuhan terlebih dahulu.

Shaklee menawarkan beberapa produk untuk detox. 
Di antaranya : 
1. DTX Complex
2. Herb-Lax
3. Alfalfa
4. Cinch Tea Mix
5. Lecithin
6. Omega Guard
7. Vivix
8. Peppermint-Ginger Plus

Wssp @Dm now 
0139403265 .
#detox #detoxshaklee #cuciusus #gemok #kurus #sembelit #kurussebelumraya #slim #slimming #buanglemak
#kurus #kuruscepat #kurusdenganmudah #setkurus #alfalfa #dtx #lecithin #herblax
#shakleemurah #slimmingset #malaysia #shakleemalaysia #aquilarosshaklee 
#shaklee4life #healthylifestyle
Apa itu detox ? Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Detox sangat penting sebelum kita mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum. Dalam kes untuk diet dan mengurangkan berat badan, perkara yang wajib di lakukan adalah detox sistem perkumuhan terlebih dahulu. Shaklee menawarkan beberapa produk untuk detox. Di antaranya : 1. DTX Complex 2. Herb-Lax 3. Alfalfa 4. Cinch Tea Mix 5. Lecithin 6. Omega Guard 7. Vivix 8. Peppermint-Ginger Plus Wssp @Dm now 0139403265 . #detox  #detoxshaklee  #cuciusus  #gemok  #kurus  #sembelit  #kurussebelumraya  #slim  #slimming  #buanglemak  #kurus  #kuruscepat  #kurusdenganmudah  #setkurus  #alfalfa  #dtx  #lecithin  #herblax  #shakleemurah  #slimmingset  #malaysia  #shakleemalaysia  #aquilarosshaklee  #shaklee4life  #healthylifestyle 
Alfalfa is starting to come on strong! #belcampofarms #alfalfa #organic #firstcutting
Stoked to get her back in the stable after Mother Nature ravaged us with mold spores over the fall/winter transition. Getting her healthy and happy is the name of the game. Sweet tropical melon terps, how I miss thee.
____________________
( #PureAfghan x #88g13hp ) #bodhiseeds #plantmoreseeds #oldschool #organic #grown #medicine #cannabis #gardening #weedporn #budporn #420 #closetgrown #indoor #grow #dragonflyearthmedicine @plantmoreseeds #kelp #alfalfa #fatflowers #growmoreweed #growmoreeverything #weedstagram #DeepLineAlchemy8 #DeepLineAlchemy #DLA
Stoked to get her back in the stable after Mother Nature ravaged us with mold spores over the fall/winter transition. Getting her healthy and happy is the name of the game. Sweet tropical melon terps, how I miss thee. ____________________ ( #PureAfghan  x #88g13hp  ) #bodhiseeds  #plantmoreseeds  #oldschool  #organic  #grown  #medicine  #cannabis  #gardening  #weedporn  #budporn  #420  #closetgrown  #indoor  #grow  #dragonflyearthmedicine  @plantmoreseeds #kelp  #alfalfa  #fatflowers  #growmoreweed  #growmoreeverything  #weedstagram  #DeepLineAlchemy8  #DeepLineAlchemy  #DLA 
Si hay un coche mítico y elegante, ese es sin duda el @alfaromeoitaliaofficial Alfa Romeo Spider, que se produjo entre 1966 y 1993 y fue capaz de permanecer a la venta por casi tres décadas sin apenas cambios estéticos o mecánicos. En su momento, al no tener nombre, se le denominó ‘Duetto’ y aunque más tarde se le conocería de otra forma, su esencia ha permanecido como objeto de deseo a lo largo de la historia de Alfa Romeo.

El Alfa Romeo Spider estaba basado en el Giulia, pero el encargado del diseño de la carrocería fue Pininfarina, que también estuvo implicado en la fabricación del monocasco del Alfa Romeo Spider. En cuando al motor, montaba una variante del cuatro cilindros y 1570 cc de Alfa Romeo, capaz de producir 109 CV y estaba asociado a una transmisión manual de cinco velocidades, contaba con discos de freno y suspensión delantera independiente. ========================== -

@alfaromeoitaliaofficial #automodelo #alfaromeo #alfaspider #descapotable #car #cars #car  #foto #auto #alfaromeogiulia #alfalfa #fotografia #hist #historic #historia#alfaromeogiulia #antiguedades #luxury
Si hay un coche mítico y elegante, ese es sin duda el @alfaromeoitaliaofficial Alfa Romeo Spider, que se produjo entre 1966 y 1993 y fue capaz de permanecer a la venta por casi tres décadas sin apenas cambios estéticos o mecánicos. En su momento, al no tener nombre, se le denominó ‘Duetto’ y aunque más tarde se le conocería de otra forma, su esencia ha permanecido como objeto de deseo a lo largo de la historia de Alfa Romeo. El Alfa Romeo Spider estaba basado en el Giulia, pero el encargado del diseño de la carrocería fue Pininfarina, que también estuvo implicado en la fabricación del monocasco del Alfa Romeo Spider. En cuando al motor, montaba una variante del cuatro cilindros y 1570 cc de Alfa Romeo, capaz de producir 109 CV y estaba asociado a una transmisión manual de cinco velocidades, contaba con discos de freno y suspensión delantera independiente. ========================== - @alfaromeoitaliaofficial #automodelo  #alfaromeo  #alfaspider  #descapotable  #car  #cars  #car  #foto  #auto  #alfaromeogiulia  #alfalfa  #fotografia  #hist  #historic  #historia #alfaromeogiulia  #antiguedades  #luxury 
🇮‌🇳‌🇩‌🇦‌🇳‌🇩‌🇦‌🇭‌🇳‌🇾‌🇦 rumah tangga apabila di tengah2 kita hadir sang buah hati 👶👶👶 akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus seperti:MIOM,PCOS,KISTA,TORCH,APS,KANKER SERVIK,OBESITAS,dll dikonsultasikan segera kami akan membantu MENEMUKAN SOLUSINYA👌👌👌👌...!!! Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
----------------------------------------
KONSULTASI GRATIS
Seputar KEHAMILAN
Harap menghubungi kami:
👇👇👇👇👇👇
✔Pin.bbm.com/D9863A90
✔Http://www.wasap.my/+6285785245373
💖BUNDA_AINI💖
Bagaimana pendapatmu guys! 😍
. 
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Follow:♥ @promil_bunda_aini  for more 👈

Feminineaffair to be feat 📝
- @alternatif_aman_hamil

Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌 #haidtidakteratur #indungtelur #oligozoospermia #asthenozoospermia #solusihamil #diet #alfalfa #pcos #macamx #zoexury #caracepathamil #miom #mandul #bajuhamil #azoospermia #promilholistic
🇮‌🇳‌🇩‌🇦‌🇳‌🇩‌🇦‌🇭‌🇳‌🇾‌🇦 rumah tangga apabila di tengah2 kita hadir sang buah hati 👶👶👶 akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus seperti:MIOM,PCOS,KISTA,TORCH,APS,KANKER SERVIK,OBESITAS,dll dikonsultasikan segera kami akan membantu MENEMUKAN SOLUSINYA👌👌👌👌...!!! Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- ---------------------------------------- KONSULTASI GRATIS Seputar KEHAMILAN Harap menghubungi kami: 👇👇👇👇👇👇 ✔Pin.bbm.com/D9863A90 ✔Http://www.wasap.my/+6285785245373 💖BUNDA_AINI💖 Bagaimana pendapatmu guys! 😍 . Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Follow:♥ @promil_bunda_aini for more 👈 Feminineaffair to be feat 📝 - @alternatif_aman_hamil Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌 #haidtidakteratur  #indungtelur  #oligozoospermia  #asthenozoospermia  #solusihamil  #diet  #alfalfa  #pcos  #macamx  #zoexury  #caracepathamil  #miom  #mandul  #bajuhamil  #azoospermia  #promilholistic 
Fukn hairy ass Alfalfa looking mutt... #digit #dogslife #furfamily #needsafuknhaircut #alfalfa #rockinit
Ni dia yg bkin pisang habis... Semoga yang like dan komen bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . . 
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. 
menghubungi kami: 
pin: DDC3FE62 
wa: 082302032918
Ni dia yg bkin pisang habis... Semoga yang like dan komen bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn . . . . . Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. menghubungi kami: pin: DDC3FE62 wa: 082302032918
Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘 Mau tau rahasia cepat hamil terbukti 95% sampai 99% keberhasilan  dengan waktu yang relatif singkat 
Langsung saja invite ***** pin: DDC3FE62 ***** Wa: 082302032918 
Atau silahkan SHARE dengan saudara, teman atau kerabat yang dirasa sudah hampir putus asa bertahun tahun menikah dan belum hamil juga. Terimakasih
Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘 Mau tau rahasia cepat hamil terbukti 95% sampai 99% keberhasilan dengan waktu yang relatif singkat Langsung saja invite ***** pin: DDC3FE62 ***** Wa: 082302032918 Atau silahkan SHARE dengan saudara, teman atau kerabat yang dirasa sudah hampir putus asa bertahun tahun menikah dan belum hamil juga. Terimakasih
Over the hump on my 30 days cleanse. Have to admit I won't miss these. You can tell by the dense green colour there is goodness in there but quite frankly it taste like drinking pond water - and that's coming from some who likes to juice green veggies. Still waiting for my super powers. @uk_arbonne @arbonne
Over the hump on my 30 days cleanse. Have to admit I won't miss these. You can tell by the dense green colour there is goodness in there but quite frankly it taste like drinking pond water - and that's coming from some who likes to juice green veggies. Still waiting for my super powers. @uk_arbonne @arbonne
Necesito vacaciones by Alfalfa .
.
.
#miperroyyo #miperromola #alfalfa #dogsofinstagram #dogslife
#alfalfa #sprouts from @sproutboxgrow sprouted in #easysprouter
So fast, so delicious and full of  nutrients
Experimenting food options to boost my immune system.  #organic #kale #alfalfa #sweetpotato #immuinesystem #organicsalad #tahinidressing #recoveryfood #buildingimmunesystem
Delicias de almendra 
#elpaladar12 #alfalfa #frutafresca #freshtogo
👾TOO COOL FOR SCHOOL👾
#Preguuuuntame #Alfalfa #CoolKid
Primer dia de campaña con el carro de #alfalfa para nuestro cliente @alexmachancoses con su nuevo #Newholland T 7.270 AC

Mucho animo!! Y a disfrutar de la campaña con salud y mucho trabajo!!
Primer dia de campaña con el carro de #alfalfa  para nuestro cliente @alexmachancoses con su nuevo #Newholland  T 7.270 AC Mucho animo!! Y a disfrutar de la campaña con salud y mucho trabajo!!
Our Alfalfa and Bean Sprouts are available at Presidente Supermarkets #alfalfa #sprouts #beansprouts #brotes #germinados #livingfoods #plantbased #plantbasediet #miamifarm #supportlocalmiami #freshfromflorida #groceryshopping #comersaludable #healthyfood #cleaneating #detox @el_presidentesupermarket
It’s getting warmer each day grounds going to dry fast #airseeder #caseih #alfalfa #wisconsin #farming #farm
Blending up a batch of Nettles, Raspberry leaf, Alfalfa, and Rosehips for some new mothers in the area. These herbs are nutrient dense and vitamin rich and make great herbal infusions to drink daily.
.
.
#emeryherbals #nettle#alfalfa #raspberry leaf #newmom #motherstea #herbalmedicine #postnatal
Brewing up a #protozoaninfusion today to get a ton of bacterial diversity and some aerobic protozoa into our veggie starts. Also to practice more on the microscope as well as dialing in brew times with different temperatures feed ratios etc. This will likely brew for about 50-60 hours (based off of previous brews) to make sure we have a good numbers of both bacteria and protozoa.

Recipe
5 gallons clean water (no chlorine/chloramine)
150 ml organic alfalfa meal 
75 ml organic kelp meal

Brew and check with 🔬about every 12 hours to verify the proper micro organisms are being grown out. Brew times will vary vastly depending on amounts of food, temperatures, elevation etc etc. The only way to know for sure what you are doing is via direct microscopy methods.
We will post a few videos so everyone can watch the evolution of a brew like this.

#protozoaninfusion #kelpfalfa #kelp #alfalfa #wateronly #knowyoursoil #knowyourgrower
#soilfoodwebgrown #bethechange 
#bacteria #fungi #protozoa #nematodes #microarthropods #worms #whatsinyoursoil #plantsfeedingplants #cannabiscommunity #organic #organicsoil #soil #livingorganicsoil #livingsoil #notillarmy #notill #notillgardening #notillfarming #nobottlednutes
Brewing up a #protozoaninfusion  today to get a ton of bacterial diversity and some aerobic protozoa into our veggie starts. Also to practice more on the microscope as well as dialing in brew times with different temperatures feed ratios etc. This will likely brew for about 50-60 hours (based off of previous brews) to make sure we have a good numbers of both bacteria and protozoa. Recipe 5 gallons clean water (no chlorine/chloramine) 150 ml organic alfalfa meal 75 ml organic kelp meal Brew and check with 🔬about every 12 hours to verify the proper micro organisms are being grown out. Brew times will vary vastly depending on amounts of food, temperatures, elevation etc etc. The only way to know for sure what you are doing is via direct microscopy methods. We will post a few videos so everyone can watch the evolution of a brew like this. #protozoaninfusion  #kelpfalfa  #kelp  #alfalfa  #wateronly  #knowyoursoil  #knowyourgrower  #soilfoodwebgrown  #bethechange  #bacteria  #fungi  #protozoa  #nematodes  #microarthropods  #worms  #whatsinyoursoil  #plantsfeedingplants  #cannabiscommunity  #organic  #organicsoil  #soil  #livingorganicsoil  #livingsoil  #notillarmy  #notill  #notillgardening  #notillfarming  #nobottlednutes 
Looks like another beautiful day at the barn!😀
Keep checking in as we have #flash sales on specialty products all the time!! Give Kenny “the Hayloader” a call for inquiries and questions: 208-573-3546
.
.
.
.
#Hay #forage #horse #feederhay #cowfeed #cow #oregonhay #farm #equestrian #alfalfa #orchard #sciooregon #pnw #oregonhorse #oregonhorses #washingtonfarm #washingtonhorses #horsefeed #stpaulrodeo #goat #goatfeed #sheep #sheepfeed #feed #pnwequestrian #picoftheday
Looks like another beautiful day at the barn!😀 Keep checking in as we have #flash  sales on specialty products all the time!! Give Kenny “the Hayloader” a call for inquiries and questions: 208-573-3546 . . . . #Hay  #forage  #horse  #feederhay  #cowfeed  #cow  #oregonhay  #farm  #equestrian  #alfalfa  #orchard  #sciooregon  #pnw  #oregonhorse  #oregonhorses  #washingtonfarm  #washingtonhorses  #horsefeed  #stpaulrodeo  #goat  #goatfeed  #sheep  #sheepfeed  #feed  #pnwequestrian  #picoftheday 
Repost | @hilarybrooke79
.....................
Finally planting 🌱❤️ #greatheartseed
Repost | @hilarybrooke79 ..................... Finally planting 🌱❤️ #greatheartseed 
Inubos ko to akala ko mabubusog na ko pero pag food is life ayon kain ulit.Pasalubong ni daddy Ron.
Thanks #oasishotel super fresh at sarap ng #greeksalad nila
#Arugulaleaves
#Alfalfa
#Kalamataolives
#Romainelettuce
#salad
#veggies
Alhamdulillah feedback positive customer hamil setelah ikhtiar dengan Shaklee.

Nak consultation terbaik? DM sekarang 📲 0139146782
👉🏼 www.wasap.my/60139146782

#setikhtiarhamil
#ihktiarhamil
#setkesuburan
#ttc
#tryingtoconceive 
#shaklee
#shakleeampang
#shakleesekinchan
#esp
#vitalea
#glacomplex
#vitamine
#alfalfa
#bcomplex
#vivix
#shakleedamansaraperdana
#shakleemutiaradamansara
#shakleekotadamansara 
#shakleedamansara 
#pengedarshakleedamansara
#kakkiahjualshaklee
Alhamdulillah feedback positive customer hamil setelah ikhtiar dengan Shaklee. Nak consultation terbaik? DM sekarang 📲 0139146782 👉🏼 www.wasap.my/60139146782 #setikhtiarhamil  #ihktiarhamil  #setkesuburan  #ttc  #tryingtoconceive  #shaklee  #shakleeampang  #shakleesekinchan  #esp  #vitalea  #glacomplex  #vitamine  #alfalfa  #bcomplex  #vivix  #shakleedamansaraperdana  #shakleemutiaradamansara  #shakleekotadamansara  #shakleedamansara  #pengedarshakleedamansara  #kakkiahjualshaklee 
FUNGSI SUPPLEMENT IKHTIAR HAMIL SHAKLEE 👪 🔅stabilkan kitar haid & hormon
🔅hasilkan ovum yg sihat
🔅atasi masalah keputihan
🔅cukupkan keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil
🔅membekalkan Folic Acid yang penting untuk perkembangan awal bayi
🔅banyakkan sperm count 🔅hasilkan sperm yang lebih sihat & active
🔅kuatkan otot rahim.
🔅kekerapan penghasilan air mani bg suami

Nak consultation terbaik? DM sekarang 📲 0139146782
👉🏼 www.wasap.my/60139146782
👆🏼 or click link on bio 😉

#setikhtiarhamil
#ihktiarhamil
#setkesuburan
#ttc
#shaklee
#shakleeampang
#shakleesekinchan
#esp
#vitalea
#glacomplex
#vitamine
#alfalfa
#bcomplex
#vivix
#shakleedamansaraperdana 
#shakleemutiaradamansara 
#shakleekotadamansara
#shakleedamansara
#pengedarshakleedamansara
#kakkiahjualshaklee
FUNGSI SUPPLEMENT IKHTIAR HAMIL SHAKLEE 👪 🔅stabilkan kitar haid & hormon 🔅hasilkan ovum yg sihat 🔅atasi masalah keputihan 🔅cukupkan keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil 🔅membekalkan Folic Acid yang penting untuk perkembangan awal bayi 🔅banyakkan sperm count 🔅hasilkan sperm yang lebih sihat & active 🔅kuatkan otot rahim. 🔅kekerapan penghasilan air mani bg suami Nak consultation terbaik? DM sekarang 📲 0139146782 👉🏼 www.wasap.my/60139146782 👆🏼 or click link on bio 😉 #setikhtiarhamil  #ihktiarhamil  #setkesuburan  #ttc  #shaklee  #shakleeampang  #shakleesekinchan  #esp  #vitalea  #glacomplex  #vitamine  #alfalfa  #bcomplex  #vivix  #shakleedamansaraperdana  #shakleemutiaradamansara  #shakleekotadamansara  #shakleedamansara  #pengedarshakleedamansara  #kakkiahjualshaklee 
FUNGSI SUPPLEMENT IKHTIAR HAMIL SHAKLEE 👪 🔅stabilkan kitar haid & hormon
🔅hasilkan ovum yg sihat
🔅atasi masalah keputihan
🔅cukupkan keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil
🔅membekalkan Folic Acid yang penting untuk perkembangan awal bayi
🔅banyakkan sperm count 🔅hasilkan sperm yang lebih sihat & active
🔅kuatkan otot rahim.
🔅kekerapan penghasilan air mani bg suami

Nak consultation terbaik? DM sekarang 📲 0139146782
👉🏼 www.wasap.my/60139146782
👆🏼 or click link on bio 😉

#setikhtiarhamil
#ihktiarhamil
#setkesuburan
#ttc
#shaklee
#shakleeampang
#shakleesekinchan
#esp
#vitalea
#glacomplex
#vitamine
#alfalfa
#bcomplex
#vivix
#shakleedamansaraperdana 
#shakleemutiaradamansara 
#shakleekotadamansara
#shakleedamansara
#pengedarshakleedamansara
#kakkiahjualshaklee
FUNGSI SUPPLEMENT IKHTIAR HAMIL SHAKLEE 👪 🔅stabilkan kitar haid & hormon 🔅hasilkan ovum yg sihat 🔅atasi masalah keputihan 🔅cukupkan keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil 🔅membekalkan Folic Acid yang penting untuk perkembangan awal bayi 🔅banyakkan sperm count 🔅hasilkan sperm yang lebih sihat & active 🔅kuatkan otot rahim. 🔅kekerapan penghasilan air mani bg suami Nak consultation terbaik? DM sekarang 📲 0139146782 👉🏼 www.wasap.my/60139146782 👆🏼 or click link on bio 😉 #setikhtiarhamil  #ihktiarhamil  #setkesuburan  #ttc  #shaklee  #shakleeampang  #shakleesekinchan  #esp  #vitalea  #glacomplex  #vitamine  #alfalfa  #bcomplex  #vivix  #shakleedamansaraperdana  #shakleemutiaradamansara  #shakleekotadamansara  #shakleedamansara  #pengedarshakleedamansara  #kakkiahjualshaklee 
Alfalfa need realness. 
Model: @marctheone_ ▪️
▪️
▪️
▪️
MESSAGE ME FOR RATES ▪️
▪️
▪️
▪️
Artist, Photographer and Creative Monster: Justin O'Keith Higgs

justinokeith.com
Justin O'Keith Creative 
#justinokeith #art #blackandwhite #inspiration #motivation #humancavas #dallas #texas #dallasmodel #dallasart #creative #determination #creativeminds #creativephotography #cupmedaddy #artistsoninstagram #artist #artwork #arttherapy #dallasartist #dallasphotographer #alfalfa #blackart #creativityfound #creatives #artgram #artlife #photooftheday #photographyart
Alfalfa need realness. Model: @marctheone_ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ MESSAGE ME FOR RATES ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ Artist, Photographer and Creative Monster: Justin O'Keith Higgs justinokeith.com Justin O'Keith Creative #justinokeith  #art  #blackandwhite  #inspiration  #motivation  #humancavas  #dallas  #texas  #dallasmodel  #dallasart  #creative  #determination  #creativeminds  #creativephotography  #cupmedaddy  #artistsoninstagram  #artist  #artwork  #arttherapy  #dallasartist  #dallasphotographer  #alfalfa  #blackart  #creativityfound  #creatives  #artgram  #artlife  #photooftheday  #photographyart 
"Rushin' Ballet" {1937}
• • •
In this short, Alfalfa and Spanky track down Butch and Woim and confront them about their cruel actions towards the little ones, Buckwheat and Porky. As a chase ensues, Alfalfa and Spanky disguise themselves as ballet dancers and are made to take part in a dance routine.
• • •
This Our Gang comedy was released on this day 81 years ago and was the 155th entry in the series. The ballet scene was recreated for the The Little Rascals (1994) movie, and this short possibly ranks as one of the most memorable of the Our Gang series.
"Rushin' Ballet" {1937} • • • In this short, Alfalfa and Spanky track down Butch and Woim and confront them about their cruel actions towards the little ones, Buckwheat and Porky. As a chase ensues, Alfalfa and Spanky disguise themselves as ballet dancers and are made to take part in a dance routine. • • • This Our Gang comedy was released on this day 81 years ago and was the 155th entry in the series. The ballet scene was recreated for the The Little Rascals (1994) movie, and this short possibly ranks as one of the most memorable of the Our Gang series.