an online Instagram web viewer

#Vitaminc medias

Photos

*TESTIMONI PENGGUNA*
💖
" Tiap kali berdepan dengan orang, rasa malu sangat 😭 " - Sedih ! Sumpah sedihhh!
.
Sis ni ada masalah jerawat besor merah merah siap pakej bernanah. Sakit ! Nak lap muka pun kena perlahan lahan jer.. .
Dia nekad nak konsisten consume supplement dianz sampai jerawat dia beransur pulih..
.
Tak sangka dah berbotol botol dianz dah dia repeat order. Sekarang muka dia dah tak ada lagi masalah jerawat. 😊
.
Sehari hisap vitamin #DIANZ sebiji. Kadang kadang consume 2 biji je terus. Pun boleh! Nampak perubahan kan ?? 😊😊😊
.
💖
Rm50 sebotol (30biji)
💖
PROMO RAYA SEBOTOL RM90 (60biji)
Pek biasa RM50 sebotol juga masih ada..
💖
Cara makan : 1 biji sehari pagi atau malam..
Untuk kesan lebih cepat boleh makan 2 biji sehari.. tiada kesan sampingan..
💖
"Share the goodness, spread the kindness"
💖
Whatsapp saya 017-7315795..
💖
#skudai #johorbahru #johor #codjb #codskudai #coddianz #dianz #dianzvitamin #vitaminc #vitamine #kulitcantik #kulitbersih #kulitsihat #kulitgebu #testimoniberkesan #testimoniberjaya #testimonipengguna
*TESTIMONI PENGGUNA* 💖 " Tiap kali berdepan dengan orang, rasa malu sangat 😭 " - Sedih ! Sumpah sedihhh! . Sis ni ada masalah jerawat besor merah merah siap pakej bernanah. Sakit ! Nak lap muka pun kena perlahan lahan jer.. . Dia nekad nak konsisten consume supplement dianz sampai jerawat dia beransur pulih.. . Tak sangka dah berbotol botol dianz dah dia repeat order. Sekarang muka dia dah tak ada lagi masalah jerawat. 😊 . Sehari hisap vitamin #DIANZ  sebiji. Kadang kadang consume 2 biji je terus. Pun boleh! Nampak perubahan kan ?? 😊😊😊 . 💖 Rm50 sebotol (30biji) 💖 PROMO RAYA SEBOTOL RM90 (60biji) Pek biasa RM50 sebotol juga masih ada.. 💖 Cara makan : 1 biji sehari pagi atau malam.. Untuk kesan lebih cepat boleh makan 2 biji sehari.. tiada kesan sampingan.. 💖 "Share the goodness, spread the kindness" 💖 Whatsapp saya 017-7315795.. 💖 #skudai  #johorbahru  #johor  #codjb  #codskudai  #coddianz  #dianz  #dianzvitamin  #vitaminc  #vitamine  #kulitcantik  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitgebu  #testimoniberkesan  #testimoniberjaya  #testimonipengguna 
#มิ้นรวมโปรโมชั่นไว้ให้ที่โพสนี้นะคะ • ❥สะดวกแบบไหนเลือกเลยค่า
•  ของแท้ เปย์หนัก ร้านมิ้นเลยน๊า‼️
•
———————————————————-
❥รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทุกภาค
🔷VIPกาญจนบุรี (ภาคกลาง)
🔷รับสมัครตัวแทนจำหน่าย 10ขวด 2,xxx .-
🔷นัดรับ : กาญจนบุรี , ท่าม่วง
🔷สอบถาม,สั่งซื้อ,สมัครตัวแทน 📩Line : berrybymint
📩Facebook : Berrymint Berry

#vitc #vitaminc #vitcbiofaceserum 
#vitcน้องฉัตร #vitcbiofacelotion 
#vitcbioface #vitcbiofacethailand
#howtoperfect#sale#รีวิว#กันแดด
#ของดีบอกต่อ#kloset#Lyn
#ตามหา#ความสวยความงาม#ของถูกบอกต่อ
#VitCBioFaceSerum#VitCUvProtection
#ม ิ้นรวมโปรโมชั่นไว้ให้ที่โพสนี้นะคะ • ❥สะดวกแบบไหนเลือกเลยค่า • ของแท้ เปย์หนัก ร้านมิ้นเลยน๊า‼️ • ———————————————————- ❥รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทุกภาค 🔷VIPกาญจนบุรี (ภาคกลาง) 🔷รับสมัครตัวแทนจำหน่าย 10ขวด 2,xxx .- 🔷นัดรับ : กาญจนบุรี , ท่าม่วง 🔷สอบถาม,สั่งซื้อ,สมัครตัวแทน 📩Line : berrybymint 📩Facebook : Berrymint Berry #vitc  #vitaminc  #vitcbiofaceserum  #vitcน ้องฉัตร #vitcbiofacelotion  #vitcbioface  #vitcbiofacethailand  #howtoperfect #sale #ร ีวิว#ก ันแดด #ของด ีบอกต่อ#kloset #Lyn  #ตามหา #ความสวยความงาม #ของถ ูกบอกต่อ #VitCBioFaceSerum #VitCUvProtection 
*DIANZ VITAMIN MERAWAT*
💖
Ada masalah2 berikut? Dianz vitamin bukan sekadar vitamin untuk cantik tetapi lebih kepada untuk mendapatkan kulit yang sihat.. bila kulit sihat, barulah kecantikan luaran terserlah.. tak janji Dianz vitamin akan menjadikan anda putih macam snow white, tetapi kulit pasti jadi lebih sihat..
.
Jom cuba dan sihatkan kulit dari dalam bersama.. 😉
💖
Rm50 sebotol (30biji)
💖
PROMO RAYA SEBOTOL RM90 (60biji)
Pek biasa RM50 sebotol juga masih ada..
💖
Cara makan : 1 biji sehari pagi atau malam..
Untuk kesan lebih cepat boleh makan 2 biji sehari.. tiada kesan sampingan..
💖
"Share the goodness, spread the kindness"
💖
Whatsapp saya 017-7315795..
💖
#skudai #johorbahru #johor #codjb #codskudai #coddianz #dianz #dianzvitamin #vitaminc #vitamine #kulitcantik #kulitbersih #kulitsihat #kulitgebu #testimoniberkesan #testimoniberjaya #testimonipengguna
*DIANZ VITAMIN MERAWAT* 💖 Ada masalah2 berikut? Dianz vitamin bukan sekadar vitamin untuk cantik tetapi lebih kepada untuk mendapatkan kulit yang sihat.. bila kulit sihat, barulah kecantikan luaran terserlah.. tak janji Dianz vitamin akan menjadikan anda putih macam snow white, tetapi kulit pasti jadi lebih sihat.. . Jom cuba dan sihatkan kulit dari dalam bersama.. 😉 💖 Rm50 sebotol (30biji) 💖 PROMO RAYA SEBOTOL RM90 (60biji) Pek biasa RM50 sebotol juga masih ada.. 💖 Cara makan : 1 biji sehari pagi atau malam.. Untuk kesan lebih cepat boleh makan 2 biji sehari.. tiada kesan sampingan.. 💖 "Share the goodness, spread the kindness" 💖 Whatsapp saya 017-7315795.. 💖 #skudai  #johorbahru  #johor  #codjb  #codskudai  #coddianz  #dianz  #dianzvitamin  #vitaminc  #vitamine  #kulitcantik  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitgebu  #testimoniberkesan  #testimoniberjaya  #testimonipengguna 
Dap dap terus cantik ❤️
.

Fungsi glow cushion Allura ni selain dapat tutup cela, dia boleh merawat dan melembab
.

Dan bila korang apply akan rasa segar je sbb dia ada mint 😊
.

Siapa nak order boleh wasap sofia 0138856361 atau klik link kat bio ye. ADA FREE GIFT BEST MENANTI 😘
.

#alluraglowcushion #allurapurevitc #glowcushion #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #produkterbaik #produkkecantikan #vitaminc #aloevera #arganoil
ขอบคุณทุกเสียงการันตีที่ตอบรับอย่างดีถึงคุณภาพ
ผลิตภัณฑ์ของคนไทย ที่ให้ได้มากกว่าบำรุง 
#VitCBioFaceSerum #VitC #VitaminC #Serum
ขอบคุณทุกเสียงการันตีที่ตอบรับอย่างดีถึงคุณภาพ ผลิตภัณฑ์ของคนไทย ที่ให้ได้มากกว่าบำรุง #VitCBioFaceSerum  #VitC  #VitaminC  #Serum 
😋 #Repost with @Repostlyapp @ugly_by_nature Although as a child, you may not have liked the taste or smell of #sauerkraut, this unique form of finely cut cabbage can be a major source of #healthbenefits for you. Basically, sauerkraut is cabbage that has been fermented, which is where the distinct sour taste comes from.

Cabbage is famed for its high fiber content, which is well-known as one of the key points in any diet for the benefit of digestive health. Sauerkraut shares the same benefit and can help to move food through the bowels, thereby eliminating constipation, bloating, cramping, and excessive gas along the way. By regulating the digestive and excretory system, it can also prevent serious conditions, like gastric ulcers and even colon cancer.

As most people know, when they feel under the weather, they prefer some orange juice, as it is a rich source of vitamin C. A single serving of sauerkraut has 35% of your daily recommended intake of vitamin C, which is one of the most important elements of the immune system.

#VitaminC stimulates the production of white blood cells and increases cellular regeneration and repair. It also plays a key role in the formation of collagen, a foundational component for almost every part of our body, including organs, blood vessels, skin, hair, muscles, and bones.

Sauerkraut also contains quite a few carotenes and a significant amount of vitamin A. This essential vitamin acts as an antioxidant, as do the carotenes, and eliminates free radicals from the body’s systems. Vitamin A helps to maintain the integrity of your skin, slowing down the appearance of wrinkles, eliminating blemishes, and generally keeping your #skin looking young and healthy.
Source: https://www.organicfacts.net/health-benefits/other/sauerkraut.html
.
.
.
😋 #Repost  with @Repostlyapp @ugly_by_nature Although as a child, you may not have liked the taste or smell of #sauerkraut , this unique form of finely cut cabbage can be a major source of #healthbenefits  for you. Basically, sauerkraut is cabbage that has been fermented, which is where the distinct sour taste comes from. Cabbage is famed for its high fiber content, which is well-known as one of the key points in any diet for the benefit of digestive health. Sauerkraut shares the same benefit and can help to move food through the bowels, thereby eliminating constipation, bloating, cramping, and excessive gas along the way. By regulating the digestive and excretory system, it can also prevent serious conditions, like gastric ulcers and even colon cancer. As most people know, when they feel under the weather, they prefer some orange juice, as it is a rich source of vitamin C. A single serving of sauerkraut has 35% of your daily recommended intake of vitamin C, which is one of the most important elements of the immune system. #VitaminC  stimulates the production of white blood cells and increases cellular regeneration and repair. It also plays a key role in the formation of collagen, a foundational component for almost every part of our body, including organs, blood vessels, skin, hair, muscles, and bones. Sauerkraut also contains quite a few carotenes and a significant amount of vitamin A. This essential vitamin acts as an antioxidant, as do the carotenes, and eliminates free radicals from the body’s systems. Vitamin A helps to maintain the integrity of your skin, slowing down the appearance of wrinkles, eliminating blemishes, and generally keeping your #skin  looking young and healthy. Source: https://www.organicfacts.net/health-benefits/other/sauerkraut.html . . .
การันตีจากผู้ใช้จริง #VitCBioFaceSerum
ใช้แล้ว #สิวยุบ #รอยสิวจางลง #จุดด่างดำจางลง “ผลลัพธ์ที่ได้ขึ้นอยู่กับสภาพผิวของแต่ละบุคคล” 
ทดลองด้วยตัวคุณเองได้แล้ววันนี้ ผลิตภัณฑ์เซรั่มอาหารผิววิตามินซี ยอดขายอันดับ 1 —————————————
#Serum #VitaminC #VitC #Skincare #Thailand
การันตีจากผู้ใช้จริง #VitCBioFaceSerum  ใช้แล้ว #ส ิวยุบ #รอยส ิวจางลง #จ ุดด่างดำจางลง “ผลลัพธ์ที่ได้ขึ้นอยู่กับสภาพผิวของแต่ละบุคคล” ทดลองด้วยตัวคุณเองได้แล้ววันนี้ ผลิตภัณฑ์เซรั่มอาหารผิววิตามินซี ยอดขายอันดับ 1 ————————————— #Serum  #VitaminC  #VitC  #Skincare  #Thailand 
No gym today. Just sun, pool & fun ☀️🌊❤
#summervibes #memorialdayweekend #sundayfunday #poolside #swim #sun #tan #lazyday #dolittle #fitness #fun #holiday #sunburn #vitaminc
Keep your belongings clean by using 1st pharma’s alcohol with guava extracts. 🍐 Natural Antiseptic
🍐Halal Certified
🍐 Approved by the Singapore Ministry of Health

Available in all leading convenience stores and supermarkets nationwide. 
#becauseyoudeservebetter

#FirstPharma #FirstPharmaAlcohol #rubbingAlcohol #antibacterial #isopropyl #isopropylalcohol #alcohol  #guavaextracts #protection #disinfectant #home #family #familycare #firstaid #richinvitaminC #richinpotassium #potassium #fiber #richinfiber #vitaminC #C #vitamin #healthcare #care #health
Keep your belongings clean by using 1st pharma’s alcohol with guava extracts. 🍐 Natural Antiseptic 🍐Halal Certified 🍐 Approved by the Singapore Ministry of Health Available in all leading convenience stores and supermarkets nationwide. #becauseyoudeservebetter  #FirstPharma  #FirstPharmaAlcohol  #rubbingAlcohol  #antibacterial  #isopropyl  #isopropylalcohol  #alcohol  #guavaextracts  #protection  #disinfectant  #home  #family  #familycare  #firstaid  #richinvitaminC  #richinpotassium  #potassium  #fiber  #richinfiber  #vitaminC  #C  #vitamin  #healthcare  #care  #health 
Vitamin-C Glow merupakan rangkaian treatment kecantikan yang menggunakan serum Vitamin-C 20% dengan dipadukan alat ELVi dari BSkin untuk memberikan perawatan dan perlindungan terhadap kulit.
Manfaat Vitamin-C Glow antara lain:
- membantu mencegah jerawat
- membantu menghilangkan komedo
- mengurangi peradangan pada wajah
- mencegah iritasi wajah
- membantu pertumbuhan kolagen
- mencegah hiperpigmentasi
- menghilangkan kerutan
- melembabkan wajah
- mencerahkan wajah
- memberikan efek tirus
- menghilangkan kantong mata
•
•
•
#bskin #koreanskincare #vitaminc #vitc #vitcglow #flawless #flawlessskin #kbeauty #jakarta #vitctreatment #koreanbeautytreatment #sulambedak #sulambedakjakarta
Vitamin-C Glow merupakan rangkaian treatment kecantikan yang menggunakan serum Vitamin-C 20% dengan dipadukan alat ELVi dari BSkin untuk memberikan perawatan dan perlindungan terhadap kulit. Manfaat Vitamin-C Glow antara lain: - membantu mencegah jerawat - membantu menghilangkan komedo - mengurangi peradangan pada wajah - mencegah iritasi wajah - membantu pertumbuhan kolagen - mencegah hiperpigmentasi - menghilangkan kerutan - melembabkan wajah - mencerahkan wajah - memberikan efek tirus - menghilangkan kantong mata • • • #bskin  #koreanskincare  #vitaminc  #vitc  #vitcglow  #flawless  #flawlessskin  #kbeauty  #jakarta  #vitctreatment  #koreanbeautytreatment  #sulambedak  #sulambedakjakarta 
High-C Sodium Ascorbate acid is a non- acidic making on the digestive system. It provide the sodium necessary to carry out the active absorption ascorbic acid. Vitamin C plays a vital role in the formulation of collagen, amino acid metabolism and hormone synthesis and the utilization of mang nutrients such as folic acid and iron. It is also a key factor in the body’s immune system. High C is recommended for the prevention of Vitamin C deficiency. Benefits of taking High-C 🍊Helps strengthen the immune system 🍊Helps safeguards the heart and the entire cardiovascular system. 🍊Helps to ease mental stress and protect from stress related disorders. 🍊Greatly helps in constipation problems 🍊Enhances sexual performance by increasing energy level 🍊Mostly, because of its direct effect of collagen High-C had shown remarkable capacity to Help knit bone and wage battle against such supposedly hopeless bone disorder such as ankylosis, spondylitis and osteogenesisunperfecta. HIGH-C Sodium Ascorbate can be added to many foods such as milk and soup without affecting its taste. #HighC  #VitaminC  #vanityconnectionsdau 
KULIT SAYA BERSERI DAN BEBAS JERAWAT 😍
.
hasil konsisten dengan vitamin c kulit makin cantik dan bebas flu setiap pagi. yang bestnya vitamin c ni 180biji sebotol gais! sangat menjimatkan.
.
KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Hana
0174434992
.
#vitaminC
#antioksidan
#VitaminCshaklee
#pudarkanparut
#jerawat
#jeragat
#naksihat
#nakcantik
KULIT SAYA BERSERI DAN BEBAS JERAWAT 😍 . hasil konsisten dengan vitamin c kulit makin cantik dan bebas flu setiap pagi. yang bestnya vitamin c ni 180biji sebotol gais! sangat menjimatkan. . KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . Hana 0174434992 . #vitaminC  #antioksidan  #VitaminCshaklee  #pudarkanparut  #jerawat  #jeragat  #naksihat  #nakcantik 
🔆🐝ประโยชน์ของนมผึ้งในการบำรุงร่างกาย🐝🔆 🌟เชื่อกันว่าหากรับประทานนมผึ้งเป็นประจำอย่างสม่ำเสมอแล้ว จะทำให้อายุยืนยาวมากขึ้น นอกจากนี้ยังมีสรรพคุณในการช่วยบำรุงร่างกาย นอนหลับสบาย ร่างกายคนเราวันนึงควรได้รับสารอาหารให้ครบถ้วน ไม่ขาดไม่เกิน 💕💕💕 #หันมารักตัวเองกันเถอะค่ะ 💕 เฟิร์นใจดี ตอบไว ปรึกษาผิวก่อนได้ค่ะ 😍
🚚 สินค้ามีพร้อมส่ง ออเดอร์ปุ๊บ ส่งปั๊บ รวดเร็วทันใช้ 👍🏻
📮 ส่งสินค้า ~ จันทร์-เสาร์
😻สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน💰
📲Add Line : @perfectstyle (มี@นะจ๊ะ)
❤️จิ้มๆเลย👉🏻https://line.me/R/ti/p/%40perfectstyle

#วิตามิน #วิตามินออสเตรเลีย #วิตามินซี #australia #auswelllife #auswelllife_thailand #auswelllifebilberry #auswelllifegrapeseed #auswelllifesheepplacentamax50000mg #auswelllifesheepplacenta #auswelllifeliertonic #auswelllifecanberry #auswelllifevitaminc #auswelllifeวิตามินนำเข้าเกรดพรีเมี่ยมจากออสเตรเลีย #หน้าเด็ก #เส้นเลือดขอด #สมอง #บำรุงผิว #บำรุงสายตา #บำรุงสมอง #บำรุงผิวหน้า #vitaminc #vitc
🔆🐝ประโยชน์ของนมผึ้งในการบำรุงร่างกาย🐝🔆 🌟เชื่อกันว่าหากรับประทานนมผึ้งเป็นประจำอย่างสม่ำเสมอแล้ว จะทำให้อายุยืนยาวมากขึ้น นอกจากนี้ยังมีสรรพคุณในการช่วยบำรุงร่างกาย นอนหลับสบาย ร่างกายคนเราวันนึงควรได้รับสารอาหารให้ครบถ้วน ไม่ขาดไม่เกิน 💕💕💕 #ห ันมารักตัวเองกันเถอะค่ะ 💕 เฟิร์นใจดี ตอบไว ปรึกษาผิวก่อนได้ค่ะ 😍 🚚 สินค้ามีพร้อมส่ง ออเดอร์ปุ๊บ ส่งปั๊บ รวดเร็วทันใช้ 👍🏻 📮 ส่งสินค้า ~ จันทร์-เสาร์ 😻สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน💰 📲Add Line : @perfectstyle (มี@นะจ๊ะ) ❤️จิ้มๆเลย👉🏻https://line.me/R/ti/p/%40perfectstyle #ว ิตามิน #ว ิตามินออสเตรเลีย #ว ิตามินซี #australia  #auswelllife  #auswelllife_thailand  #auswelllifebilberry  #auswelllifegrapeseed  #auswelllifesheepplacentamax50000mg  #auswelllifesheepplacenta  #auswelllifeliertonic  #auswelllifecanberry  #auswelllifevitaminc  #auswelllifeว ิตามินนำเข้าเกรดพรีเมี่ยมจากออสเตรเลีย #หน ้าเด็ก #เส ้นเลือดขอด #สมอง  #บำร ุงผิว #บำร ุงสายตา #บำร ุงสมอง #บำร ุงผิวหน้า #vitaminc  #vitc 
Korang!!! ada promosi vitamin C tau!! promo ni ha 10% off..😱😱😱
.
Dah la JIMAT, TAHAN 6 BULAN lak tu..
.
Lepastu ada banyak kebaikan nya tau, badan kita ni memang tak hasilkan vitamin C, so kita kena lah ambil makanan yang ada vitamin C atau ambil supplemen.
.
.
Kalau berminat meh whatsapp nad meh
.
0197007104
Nadzirah Roslan
Nufael Rich Group
Korang!!! ada promosi vitamin C tau!! promo ni ha 10% off..😱😱😱 . Dah la JIMAT, TAHAN 6 BULAN lak tu.. . Lepastu ada banyak kebaikan nya tau, badan kita ni memang tak hasilkan vitamin C, so kita kena lah ambil makanan yang ada vitamin C atau ambil supplemen. . . Kalau berminat meh whatsapp nad meh . 0197007104 Nadzirah Roslan Nufael Rich Group
🐝นมผึ้ง (royal jelly) จากธรรมชาติแท้ๆ จะมีรสชาติเปรี้ยว และเผ็ดในลำคอ เป็นอาหารของตัวอ่อนผึ้ง ซึ่งถูกผลิตขึ้นจากต่อมบริเวณส่วนหัวของผึ้ง นมผึ้งนั้นมีคุณค่าทางสารอาหารที่สูงมาก 
ถ้าหากตัวอ่อนตัวไหนได้รับการป้อนนมผึ้งเป็นประจำอย่างสม่ำเสมอจะกลายมาเป็นผึ้งนางพญาในที่สุด และนางพญาผึ้งมีอายุยืนยาวมากกว่าผึ้งงานธรรมดาถึง 10 เท่า 🌟🌟👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 💕 เฟิร์นใจดี ตอบไว ปรึกษาผิวก่อนได้ค่ะ 😍
🚚 สินค้ามีพร้อมส่ง ออเดอร์ปุ๊บ ส่งปั๊บ รวดเร็วทันใช้ 👍🏻
📮 ส่งสินค้า ~ จันทร์-เสาร์
😻สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน💰
📲Add Line : @perfectstyle (มี@นะจ๊ะ)
❤️จิ้มๆเลย👉🏻https://line.me/R/ti/p/%40perfectstyle

#วิตามิน #วิตามินออสเตรเลีย #วิตามินซี #australia #auswelllife #auswelllife_thailand #auswelllifebilberry #auswelllifegrapeseed #auswelllifesheepplacentamax50000mg #auswelllifesheepplacenta #auswelllifeliertonic #auswelllifecanberry #auswelllifevitaminc #auswelllifeวิตามินนำเข้าเกรดพรีเมี่ยมจากออสเตรเลีย #หน้าเด็ก #เส้นเลือดขอด #สมอง #บำรุงผิว #บำรุงสายตา #บำรุงสมอง #บำรุงผิวหน้า #vitaminc #vitc #นมผึ้ง
🐝นมผึ้ง (royal jelly) จากธรรมชาติแท้ๆ จะมีรสชาติเปรี้ยว และเผ็ดในลำคอ เป็นอาหารของตัวอ่อนผึ้ง ซึ่งถูกผลิตขึ้นจากต่อมบริเวณส่วนหัวของผึ้ง นมผึ้งนั้นมีคุณค่าทางสารอาหารที่สูงมาก ถ้าหากตัวอ่อนตัวไหนได้รับการป้อนนมผึ้งเป็นประจำอย่างสม่ำเสมอจะกลายมาเป็นผึ้งนางพญาในที่สุด และนางพญาผึ้งมีอายุยืนยาวมากกว่าผึ้งงานธรรมดาถึง 10 เท่า 🌟🌟👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 💕 เฟิร์นใจดี ตอบไว ปรึกษาผิวก่อนได้ค่ะ 😍 🚚 สินค้ามีพร้อมส่ง ออเดอร์ปุ๊บ ส่งปั๊บ รวดเร็วทันใช้ 👍🏻 📮 ส่งสินค้า ~ จันทร์-เสาร์ 😻สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน💰 📲Add Line : @perfectstyle (มี@นะจ๊ะ) ❤️จิ้มๆเลย👉🏻https://line.me/R/ti/p/%40perfectstyle #ว ิตามิน #ว ิตามินออสเตรเลีย #ว ิตามินซี #australia  #auswelllife  #auswelllife_thailand  #auswelllifebilberry  #auswelllifegrapeseed  #auswelllifesheepplacentamax50000mg  #auswelllifesheepplacenta  #auswelllifeliertonic  #auswelllifecanberry  #auswelllifevitaminc  #auswelllifeว ิตามินนำเข้าเกรดพรีเมี่ยมจากออสเตรเลีย #หน ้าเด็ก #เส ้นเลือดขอด #สมอง  #บำร ุงผิว #บำร ุงสายตา #บำร ุงสมอง #บำร ุงผิวหน้า #vitaminc  #vitc  #นมผ ึ้ง
Vitamin-C adalah salah satu antioksidan terkuat yang mencerahkan warna kulit, melindungi kulit dari pigmentasi dan penuaan dini.
Vitamin-C pada serum PAF Intense Concentrate dari BSkin dibuat dari bahan alami buah-buahan dengan kandungan Vitamin-C murni sebesar 20% sehingga dapat membantu meningkatkan produksi kolagen, menstimulasi perbaikan sel, dan memberikan perlindungan antioksidan pada kulit yang secara efektif merevitalisasi dan meremajakan kulit kusam dan kendur. •
•
•
#bskin #koreanskincare #vitaminc #vitc #vitcglow #flawless #flawlessskin #kbeauty #jakarta #vitctreatment #koreanbeautytreatment #sulambedak #sulambedakjakarta
Vitamin-C adalah salah satu antioksidan terkuat yang mencerahkan warna kulit, melindungi kulit dari pigmentasi dan penuaan dini. Vitamin-C pada serum PAF Intense Concentrate dari BSkin dibuat dari bahan alami buah-buahan dengan kandungan Vitamin-C murni sebesar 20% sehingga dapat membantu meningkatkan produksi kolagen, menstimulasi perbaikan sel, dan memberikan perlindungan antioksidan pada kulit yang secara efektif merevitalisasi dan meremajakan kulit kusam dan kendur. • • • #bskin  #koreanskincare  #vitaminc  #vitc  #vitcglow  #flawless  #flawlessskin  #kbeauty  #jakarta  #vitctreatment  #koreanbeautytreatment  #sulambedak  #sulambedakjakarta 
HOTLINE SEGERA 
Order 📲
www.wasap.my/60124948983
HOTLINE SEGERA Order 📲 www.wasap.my/60124948983
HOTLINE SEGERA 
Order 📲
www.wasap.my/60124948983
HOTLINE SEGERA Order 📲 www.wasap.my/60124948983
HOTLINE SEGERA 
Order 📲
www.wasap.my/60124948983
HOTLINE SEGERA Order 📲 www.wasap.my/60124948983
HOTLINE SEGERA 
Order 📲
www.wasap.my/60124948983
HOTLINE SEGERA Order 📲 www.wasap.my/60124948983