an online Instagram web viewer

#Sarawakmalaysia medias

Photos

a special to om @zulzafinas #sarawakmaxclub #malaysia semoga Alloh selalu berkati ....Aamiin #latepost
.
.
.
#touringlintasnegara #nmaxidlintasnegara #ynmaxid #sarawakmalaysia
Tanpa Vita C macam x lengkap nutrisi seharian 
Sebab apa kita perlukan Vita C ?
.
• menggalakkan penghasilan kolagen
• menjadi sunblock semulajadi
• menghilangkan sunburn
• mengecilkan pori
• membunuh jerawat
• menegangkan kulit
• meningkatkan pertahanan badan
• anti resdung
.
Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL
.
Your shaklee distributor
-flo-#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Tanpa Vita C macam x lengkap nutrisi seharian Sebab apa kita perlukan Vita C ? . • menggalakkan penghasilan kolagen • menjadi sunblock semulajadi • menghilangkan sunburn • mengecilkan pori • membunuh jerawat • menegangkan kulit • meningkatkan pertahanan badan • anti resdung . Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL . Your shaklee distributor -flo-#shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Kelebihan Vitamin C Shaklee?
.
.
Sebiji Vitamin C = 7.5 Biji oren
.
• menggalakkan penghasilan kolagen
• menjadi sunblock semulajadi
• menghilangkan sunburn
• mengecilkan pori
• membunuh jerawat
• menegangkan kulit
• meningkatkan pertahanan badan
• anti resdung
.
Belum ada Vitamin C dekat rumah? .
FLO | 016-5642165
Your Trusted Shaklee Distributor
#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Kelebihan Vitamin C Shaklee? . . Sebiji Vitamin C = 7.5 Biji oren . • menggalakkan penghasilan kolagen • menjadi sunblock semulajadi • menghilangkan sunburn • mengecilkan pori • membunuh jerawat • menegangkan kulit • meningkatkan pertahanan badan • anti resdung . Belum ada Vitamin C dekat rumah? . FLO | 016-5642165 Your Trusted Shaklee Distributor #shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Jadikan sabar sebagai teman baikmu...
Karna sabarlah yang akan membawamu pada ketenangan dan kemenangan yg sesungguhnya...
.
.
.
.
.
.
#temen #sabarlah #ayodolan #tenang 
#anakperantauan #anaktki #kuduseneng 
#tabahhati#kudukuwatgakolehsambat😁😁 #anakindonesia#anakwonosobo #anakmalaysia #igindo #igmalaysia 
#mirisarawak #sarawakmalaysia #indonesia #photography
isi dulu shell ..... go to brunei estimasi 12jam
.
.
.
.
.
#sarawakmaxclub
#sarawakmalaysia
#ynmaxid #nmaxidlintasnegara #nmaxidgaspol #nmaxidgladiator .
.
(thanks picnya om zul)
Batch kedua untuk ESP . Last payment today !! .
ESP bagus diminum untuk mommies-to-be , mommies yg bfeed baby , bodybuilder , yg nak kurangkan beeat badan dan dessert-lover ♡
.
Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL
.
Your shaklee distributor
-flo-#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Batch kedua untuk ESP . Last payment today !! . ESP bagus diminum untuk mommies-to-be , mommies yg bfeed baby , bodybuilder , yg nak kurangkan beeat badan dan dessert-lover ♡ . Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL . Your shaklee distributor -flo-#shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Batch kedua untuk ESP . Last payment today !! .
ESP bagus diminum untuk mommies-to-be , mommies yg bfeed baby , bodybuilder , yg nak kurangkan beeat badan dan dessert-lover ♡
.
Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL
.
Your shaklee distributor
-flo-#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Batch kedua untuk ESP . Last payment today !! . ESP bagus diminum untuk mommies-to-be , mommies yg bfeed baby , bodybuilder , yg nak kurangkan beeat badan dan dessert-lover ♡ . Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL . Your shaklee distributor -flo-#shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Batch kedua untuk ESP . Last payment today !! .
ESP bagus diminum untuk mommies-to-be , mommies yg bfeed baby , bodybuilder , yg nak kurangkan beeat badan dan dessert-lover ♡
.
Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL
.
Your shaklee distributor
-flo-#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Batch kedua untuk ESP . Last payment today !! . ESP bagus diminum untuk mommies-to-be , mommies yg bfeed baby , bodybuilder , yg nak kurangkan beeat badan dan dessert-lover ♡ . Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL . Your shaklee distributor -flo-#shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Nak kurangkan minyak pada wajah?
Nak hilangkan jerawat?
Nak pudarkan bintik hitam?
Nak pudarkan parut jerawat?
Semua boleh di setelkan dengan VITAMIN C PLUS Shaklee
.
Kenapa mesti ambil Vitamin C Plus
💕mengandungi manfaat dari buah-buahan & sayur-sayuran
💕tubuh kita tidak dapat menghasilkan Vitamin C dengan sendiri
💕Vitamin C akan berkurang ketika melakukan aktiviti harian/dalam keadaan stress
.
Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL
.
Your shaklee distributor
-flo-#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Nak kurangkan minyak pada wajah? Nak hilangkan jerawat? Nak pudarkan bintik hitam? Nak pudarkan parut jerawat? Semua boleh di setelkan dengan VITAMIN C PLUS Shaklee . Kenapa mesti ambil Vitamin C Plus 💕mengandungi manfaat dari buah-buahan & sayur-sayuran 💕tubuh kita tidak dapat menghasilkan Vitamin C dengan sendiri 💕Vitamin C akan berkurang ketika melakukan aktiviti harian/dalam keadaan stress . Grab your Shaklee suplemen while still available !! ESP PROMOTIO  Valid till end of APRILLLLL . Your shaklee distributor -flo-#shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Kelebihan Vitamin C Shaklee?
.
Sebiji Vitamin C = 7.5 Biji oren
.
• menggalakkan penghasilan kolagen
• menjadi sunblock semulajadi
• menghilangkan sunburn
• mengecilkan pori
• membunuh jerawat
• menegangkan kulit
• meningkatkan pertahanan badan
• anti resdung
.
Belum ada Vitamin C dekat rumah? 
Your shaklee distributor
-flo-#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Kelebihan Vitamin C Shaklee? . Sebiji Vitamin C = 7.5 Biji oren . • menggalakkan penghasilan kolagen • menjadi sunblock semulajadi • menghilangkan sunburn • mengecilkan pori • membunuh jerawat • menegangkan kulit • meningkatkan pertahanan badan • anti resdung . Belum ada Vitamin C dekat rumah? Your shaklee distributor -flo-#shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Routine breakfast .
Shake-shake protein ESP .
You will get these benefits:.
.
• Badan segar & energetic
• Kenyang sampai petang
• Parut pudar & jerawat kurang
.
Sesapa nak tumpang postage untuk BATCH KEDUA boleh roger Flo sekarang ye .. Your shaklee distributor
-flo-#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Routine breakfast . Shake-shake protein ESP . You will get these benefits:. . • Badan segar & energetic • Kenyang sampai petang • Parut pudar & jerawat kurang . Sesapa nak tumpang postage untuk BATCH KEDUA boleh roger Flo sekarang ye .. Your shaklee distributor -flo-#shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Aku tidak tau dimana ujung perjalanan ini,aku tdk bisa menjajikan apapun...
Tapi...selama aku mampu,mimpi2 kita adalah prioritas...
.
.
Mayo dolan timbang pucet😂😂 #ayodolan #jalanjalan #anakperantau #anakindonesia #igindonesia #igmalaysia #tkiindonesia #mirisarawak #sarawakmalaysia
ESP ni one of my favourite product in Shaklee. Sebab flo  jatuh chenta pun dengan ESP la. .
Kalau awak jenis yang nak banyak manfaat dari banyak supplement my suggestion would be ESP. InsyaAllah.
.
Tak semua orang suka telan banyak supplement kan. Sebab tu la ESP ni merupakan product yang ada dalam banyak set Shaklee.
.
❤ESP bekalkan tenaga untuk kita. Bagi yang cepat letih dan penat sangat sesuai ambil ESP. Yang cepat mengantuk pun boleh ambil ESP.
.
❤Kulit lebih cantik. Parut jerawat pudar, tona kulit makin sekata
.
❤Bagi yang nak kawal selera makan, awak pun boleh ambil ESP sebab dia mengandungi kandungan protein yang cukup untuk elakkan kita lapar setiap masa.
.
❤Preggy mommy yang nak fully breastfeed baby digalakkan sangat ambil ESP sebab dia act as MILKBOOSTER.
.
To make it short, pengambilan ESP secara konsisten akan bantu kita menjaga kesihatan luaran dan dalaman dengan lebih baik gituuu!
ESP ni one of my favourite product in Shaklee. Sebab flo  jatuh chenta pun dengan ESP la. . Kalau awak jenis yang nak banyak manfaat dari banyak supplement my suggestion would be ESP. InsyaAllah. . Tak semua orang suka telan banyak supplement kan. Sebab tu la ESP ni merupakan product yang ada dalam banyak set Shaklee. . ❤ESP bekalkan tenaga untuk kita. Bagi yang cepat letih dan penat sangat sesuai ambil ESP. Yang cepat mengantuk pun boleh ambil ESP. . ❤Kulit lebih cantik. Parut jerawat pudar, tona kulit makin sekata . ❤Bagi yang nak kawal selera makan, awak pun boleh ambil ESP sebab dia mengandungi kandungan protein yang cukup untuk elakkan kita lapar setiap masa. . ❤Preggy mommy yang nak fully breastfeed baby digalakkan sangat ambil ESP sebab dia act as MILKBOOSTER. . To make it short, pengambilan ESP secara konsisten akan bantu kita menjaga kesihatan luaran dan dalaman dengan lebih baik gituuu!
Set Kecantikkan Shaklee terdiri daripada:
.
🍀 ESP
• Menjadikan kulit bertambah cerah dan juga sekata
• Memudarkan kesan parut di sebabkan jerawat terutama di bahagian muka
• Sesuai di jadikan sarapan bagi mereka yang sentiasa sibuk
• Diet untuk yang hendak menguruskan badan
.
🍀 Vitamin C
• Melindungi kulit dan badan dari kesan pencemaran udara kerana mempunyai antioksida yang tinggi
• Mencerahkan kulit & kulit kurang berminyak
• Melambatkan kesan penuaan terutama di bahagian wajah
• Mengecutkan jerawat
.
Your shaklee distributor
-flo-#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Set Kecantikkan Shaklee terdiri daripada: . 🍀 ESP • Menjadikan kulit bertambah cerah dan juga sekata • Memudarkan kesan parut di sebabkan jerawat terutama di bahagian muka • Sesuai di jadikan sarapan bagi mereka yang sentiasa sibuk • Diet untuk yang hendak menguruskan badan . 🍀 Vitamin C • Melindungi kulit dan badan dari kesan pencemaran udara kerana mempunyai antioksida yang tinggi • Mencerahkan kulit & kulit kurang berminyak • Melambatkan kesan penuaan terutama di bahagian wajah • Mengecutkan jerawat . Your shaklee distributor -flo-#shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Sekali anda mengerjakan sesuatu jgn takut gagal,dan jangan tinggalkan itu...
Orang-orang yg bekerja dgn ketulusan hati,adalah mereka yg paling bahagia..
.
.
Semangat krj go sangu muleh

Loct : plant shin_yang,long lama-  sarawak-malaysia
.
.
#plant #shinyang #semangatkerja #anakrantau #anakindonesia #anakmandiri😍 #longlama #mirisarawak #sarawakmalaysia #igmalaysia #kuching #anakgaul #anakmalaysia #malaysia
Karena skenario Tuhan it nggk pernah salah...
😂🙄
.
.
.
#temajukbeach #batunenektemajuk #sarawakmalaysia