an online Instagram web viewer

#JomKurus medias

Photos

WAHHHH😍😍😍💥🔥💥🔥
CEPAT² GRAB 
FREE POSTAGE !! Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
-
KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yang terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
-
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
-
NAK KURUS KAN????
-
Jom Whatsapp 017-9574305 NOW!😍 .
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #TeamEyyzza
WAHHHH😍😍😍💥🔥💥🔥 CEPAT² GRAB FREE POSTAGE !! Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. - KELEBIHAN DEMICA ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yang terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. - Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 - NAK KURUS KAN???? - Jom Whatsapp 017-9574305 NOW!😍 . - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #TeamEyyzza 
WAHHHH😍😍😍💥🔥💥🔥
CEPAT² GRAB 
FREE POSTAGE !! Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
-
KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yang terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
-
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
-
NAK KURUS KAN????
-
Jom Whatsapp 017-9574305 NOW!😍 .
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #TeamEyyzza
WAHHHH😍😍😍💥🔥💥🔥 CEPAT² GRAB FREE POSTAGE !! Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. - KELEBIHAN DEMICA ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yang terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. - Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 - NAK KURUS KAN???? - Jom Whatsapp 017-9574305 NOW!😍 . - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #TeamEyyzza 
WAHHHH😍😍😍💥🔥💥🔥
CEPAT² GRAB 
FREE POSTAGE !! Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
-
KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yang terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
-
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
-
NAK KURUS KAN????
-
Jom Whatsapp 017-9574305 NOW!😍 .
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #TeamEyyzza
WAHHHH😍😍😍💥🔥💥🔥 CEPAT² GRAB FREE POSTAGE !! Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. - KELEBIHAN DEMICA ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yang terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. - Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 - NAK KURUS KAN???? - Jom Whatsapp 017-9574305 NOW!😍 . - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #TeamEyyzza 
2 MINGGU HILANG 5KG
.
Ada lagi ke yang belum tahu Demica ni asalnya dikenali sebagai Qurose? Hehe okay takpe wanie nak cerita sikit.
.
Apa yang best Demica ni ia mampu sedut & perangkap lemak ke seluruh badan korang. Ia tak buat kita cirit birit pon tapi hanya keluarkan toksin melalui air kecil air atau peluh je.
.
Nak cuba #Demica ?
Tekan link on bio now!❤️
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #TeamEyyzza
2 MINGGU HILANG 5KG . Ada lagi ke yang belum tahu Demica ni asalnya dikenali sebagai Qurose? Hehe okay takpe wanie nak cerita sikit. . Apa yang best Demica ni ia mampu sedut & perangkap lemak ke seluruh badan korang. Ia tak buat kita cirit birit pon tapi hanya keluarkan toksin melalui air kecil air atau peluh je. . Nak cuba #Demica  ? Tekan link on bio now!❤️ . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #TeamEyyzza 
TURUN 5KG, MUKA DAH CENGKUNG
.
Jom baca testimoni adik ni yang hilang 5KG. Adik ni cakap dia rasa makin bertenaga setelah consume hampir sekotak, takdelah badan asyik lemau je. Apa yang paling penting lemak kat pipi & dagu dah lariii 👏🏻 bye bye lemak. Tq sebab masih nak repeat order 😇.
.
Korang ada masalah double chin atau pipi macam pau??🧐 Nak #TeamDemica bantu nyahkan lemak² degil kat badan & muka korang?
.
Whatsapp 017-9574305 untuk info lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #TeamEyyzza
TURUN 5KG, MUKA DAH CENGKUNG . Jom baca testimoni adik ni yang hilang 5KG. Adik ni cakap dia rasa makin bertenaga setelah consume hampir sekotak, takdelah badan asyik lemau je. Apa yang paling penting lemak kat pipi & dagu dah lariii 👏🏻 bye bye lemak. Tq sebab masih nak repeat order 😇. . Korang ada masalah double chin atau pipi macam pau??🧐 Nak #TeamDemica  bantu nyahkan lemak² degil kat badan & muka korang? . Whatsapp 017-9574305 untuk info lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #TeamEyyzza 
📢📢 BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SEBELUM RAYA??! 🎊🎉
.
Sempena menyambut HARI PEKERJA pada 1 MEI 2018, pihak HQ ingin mengadakan PROMOSI untuk semua.
.
.
P/s: PROMOSI bermula dari 25/4/2018 sehingga 3/5/2018 & FREE POSTAGE ke SEMENANJUNG.
.
Haaaa tunggu apa lagi?? Boleh la borong banyak2 buat stok. Sempat lagi raya nanti nak pakai baju size S!😍
.
NAK cuba #Demica ??
.
Whatsapp 017-9220117
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
📢📢 BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SEBELUM RAYA??! 🎊🎉 . Sempena menyambut HARI PEKERJA pada 1 MEI 2018, pihak HQ ingin mengadakan PROMOSI untuk semua. . . P/s: PROMOSI bermula dari 25/4/2018 sehingga 3/5/2018 & FREE POSTAGE ke SEMENANJUNG. . Haaaa tunggu apa lagi?? Boleh la borong banyak2 buat stok. Sempat lagi raya nanti nak pakai baju size S!😍 . NAK cuba #Demica  ?? . Whatsapp 017-9220117 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
💫Ginger Gold💫 - KURUS .
🌈utk perut ( I. Indigestion ii. Stomach ache iii. Cirit birit (colic) iv. Dispepsia v. Releaving stomach
.
🌈 antiseptic (anti kekotoran)
.
🌈good probiotics (anti-microbials)
.
🌈merawat segala jangkitan dalam usus dan mana2 serangan bakteria
.
🌈merawat penyakit muntah dan mual (cth: mengandung)
.
🌈espectorant
.
🌈bantu masalah pernafasan, batuk, selsema, lelah, demam, asma
.
🌈sgt efektif utk buang lendir dlm badan (cth hingus, kahak, resdung)
.
🌈anti-radang
.
🌈bahan zingibain akan menjadikan anti-inflammatory (radang)
.
🌈mampu kurangkan penghasilan prostaglandins
dan rawat radang telur lelaki
.
🌈merangsangkan fungsi jantung
.
🌈rawat pelbagai masalah jantung dgn kurangkan tahap kolestrol dan mengelak drpd pembekuan darah, jadi peluang utk penyumbatan saluran darah dapat dikurangkan maka mengurangkan kecenderungan strok dan serangan jantung
.
🌈mampu melarutkan batu karang pada buah pinggang
.
🌈rawat masalah sex - aphrodisics (properties yg trigger pada obdomen pd belah kiri perut, menghairahkan)
.
🌈tingkatkan libido utk laki dan perempuan, bg insan yg kerap kali sex, seharusnya amik ginger demi elakkan dari mslh nervousfatigue (lesu)
.
wasap 011-15786381 utk info lanjut 😊
.
#kurus #jomkurus #produkkecantikan #produkkesihatan #jomsihat #jomkahwin #igers #igersmalaysia #igersmalaya #igersbrunei #kualalumpur #tipsdiet #diet #dietmudah #dietfood #dietplan #dieta #cantik #bajuraya #kuihraya #detox #supplement #gingergold
💫Ginger Gold💫 - KURUS . 🌈utk perut ( I. Indigestion ii. Stomach ache iii. Cirit birit (colic) iv. Dispepsia v. Releaving stomach . 🌈 antiseptic (anti kekotoran) . 🌈good probiotics (anti-microbials) . 🌈merawat segala jangkitan dalam usus dan mana2 serangan bakteria . 🌈merawat penyakit muntah dan mual (cth: mengandung) . 🌈espectorant . 🌈bantu masalah pernafasan, batuk, selsema, lelah, demam, asma . 🌈sgt efektif utk buang lendir dlm badan (cth hingus, kahak, resdung) . 🌈anti-radang . 🌈bahan zingibain akan menjadikan anti-inflammatory (radang) . 🌈mampu kurangkan penghasilan prostaglandins dan rawat radang telur lelaki . 🌈merangsangkan fungsi jantung . 🌈rawat pelbagai masalah jantung dgn kurangkan tahap kolestrol dan mengelak drpd pembekuan darah, jadi peluang utk penyumbatan saluran darah dapat dikurangkan maka mengurangkan kecenderungan strok dan serangan jantung . 🌈mampu melarutkan batu karang pada buah pinggang . 🌈rawat masalah sex - aphrodisics (properties yg trigger pada obdomen pd belah kiri perut, menghairahkan) . 🌈tingkatkan libido utk laki dan perempuan, bg insan yg kerap kali sex, seharusnya amik ginger demi elakkan dari mslh nervousfatigue (lesu) . wasap 011-15786381 utk info lanjut 😊 . #kurus  #jomkurus  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #jomsihat  #jomkahwin  #igers  #igersmalaysia  #igersmalaya  #igersbrunei  #kualalumpur  #tipsdiet  #diet  #dietmudah  #dietfood  #dietplan  #dieta  #cantik  #bajuraya  #kuihraya  #detox  #supplement  #gingergold 
Asyik lapar je? Takyah risau dah Demica kan ada ☺️ Consume je Demica satu sachets selepas breakfast / lunch comfirm susah pulak nak lapar. Sebab Demica ni dapat mengawal nafsu makan 😋
.
NAK cuba #Demica ?? Now tengah promosi tau.
Whatsapp 017-9220117
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Asyik lapar je? Takyah risau dah Demica kan ada ☺️ Consume je Demica satu sachets selepas breakfast / lunch comfirm susah pulak nak lapar. Sebab Demica ni dapat mengawal nafsu makan 😋 . NAK cuba #Demica  ?? Now tengah promosi tau. Whatsapp 017-9220117 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
2 KOTAK LOSE 18KG
.
Wowwww sebelum ni perut ke depan, sekarang ni mana menghilang perutmu???😃 Alhamdulillah berjaya hapuskan lemak pada perut adik ni setelah konsisten consume 2 kotak. Bukan lemak pada perut je yg hilang, tp lemak pada lengan, paha serta bawah dagu pn turut hilang.
.
#Demica takde kesan sampingan seperti cirit birit atau mual tau. Toksin hanya keluar melalui peluh & air kecil sahaja ✌🏻.
.
Sape nak kurus dengan #Demica??
.
Whatsapp terus ke 0184747944 💙.
.
#sayajual #demica  #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus @RepostIt_app
2 KOTAK LOSE 18KG . Wowwww sebelum ni perut ke depan, sekarang ni mana menghilang perutmu???😃 Alhamdulillah berjaya hapuskan lemak pada perut adik ni setelah konsisten consume 2 kotak. Bukan lemak pada perut je yg hilang, tp lemak pada lengan, paha serta bawah dagu pn turut hilang. . #Demica  takde kesan sampingan seperti cirit birit atau mual tau. Toksin hanya keluar melalui peluh & air kecil sahaja ✌🏻. . Sape nak kurus dengan #Demica ?? . Whatsapp terus ke 0184747944 💙. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  @RepostIt_app
Founder #Demica @amirahsyamimi cabar kawan baik utk #KurusDenganDemica . Apa yg bestnya dia sahut cabaran tu 🔥. Gaissss, tunggu yer kita tengok hasilnya nanti 👯.
.
Ada lagi tak yang nak #KurusDenganDemica?  #Demica untuk yang betul betul nak kuruihhh je.
.
Kalau betul2 nak kurus cepat Whatsapp admin 0184747944
.
#sayajual #demica  #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Founder #Demica  @amirahsyamimi cabar kawan baik utk #KurusDenganDemica  . Apa yg bestnya dia sahut cabaran tu 🔥. Gaissss, tunggu yer kita tengok hasilnya nanti 👯. . Ada lagi tak yang nak #KurusDenganDemica ? #Demica  untuk yang betul betul nak kuruihhh je. . Kalau betul2 nak kurus cepat Whatsapp admin 0184747944 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
BYE BYE PIPI TEMBAM
.
Sape ada masalah pipi tembam?? Asyik kena bahan sebab pipi macam pau ? Hehe adik ni share pipi pau dia dah dimakan Demica, makin kurang dah lemak pada pipi dia. Tu belum ukur inch loss pada bahagian yg lain seperti lengan atau paha. Kulit pun makin cerah & sihat sekarang 👏🏻😘.
.
Nak cuba #Demica ?
Whatsapp 018-4747944 now!
.
#sayajual #demica  #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus @RepostIt_app
BYE BYE PIPI TEMBAM . Sape ada masalah pipi tembam?? Asyik kena bahan sebab pipi macam pau ? Hehe adik ni share pipi pau dia dah dimakan Demica, makin kurang dah lemak pada pipi dia. Tu belum ukur inch loss pada bahagian yg lain seperti lengan atau paha. Kulit pun makin cerah & sihat sekarang 👏🏻😘. . Nak cuba #Demica  ? Whatsapp 018-4747944 now! . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #like4like  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  @RepostIt_app
Pepagi ni, harusslah sapu SSB. 
Baru laa lemak malam tadi terencat akal nak membiak😆
.
Paham ke tak paham?
Dapat sesuatu?
Korang sapu, korang ohsem!
.
Say i 😁
.
#jomkurus #kurussihat #seribukegunaan #bersalin #lenguhbadan #sakitlutut #berpantang #superscrubbeauty #superscrubbeautykuantan
3 KOTAK HILANG 57KG
.
Aku yg dulu bukanlah yg sekarang! Dulu diejek sekarang dipuji. Hehe. Nampak tak penangan #Demica kat situ?? Berat turun dari 130KG kepada 73KG setelah berpenat lelah exercise & ikut meal plan yg disediakan #TeamDemica.
.
Sape lagi yg nak kurus dengan Demica?
.
Sis nak bagi free coaching serta 5 lagi perkara free utk korang yg serius nak sis bantu.
.
Cepat Whatsapp admin 0184747944 !
.
#sayajual #demica  #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus @RepostIt_app
3 KOTAK HILANG 57KG . Aku yg dulu bukanlah yg sekarang! Dulu diejek sekarang dipuji. Hehe. Nampak tak penangan #Demica  kat situ?? Berat turun dari 130KG kepada 73KG setelah berpenat lelah exercise & ikut meal plan yg disediakan #TeamDemica . . Sape lagi yg nak kurus dengan Demica? . Sis nak bagi free coaching serta 5 lagi perkara free utk korang yg serius nak sis bantu. . Cepat Whatsapp admin 0184747944 ! . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  @RepostIt_app
📢📢 BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SEBELUM RAYA??! 🎊🎉
.
Sempena menyambut HARI PEKERJA pada 1 MEI 2018, pihak HQ ingin mengadakan PROMOSI untuk semua.
.
.
P/s: PROMOSI bermula dari 25/4/2018 sehingga 3/5/2018 & FREE POSTAGE ke SEMENANJUNG.
.
Haaaa tunggu apa lagi?? Boleh la borong banyak2 buat stok. Sempat lagi raya nanti nak pakai baju size S!😍
.
NAK cuba #Demica ??
.
Whatsapp 017-9220117
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
📢📢 BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SEBELUM RAYA??! 🎊🎉 . Sempena menyambut HARI PEKERJA pada 1 MEI 2018, pihak HQ ingin mengadakan PROMOSI untuk semua. . . P/s: PROMOSI bermula dari 25/4/2018 sehingga 3/5/2018 & FREE POSTAGE ke SEMENANJUNG. . Haaaa tunggu apa lagi?? Boleh la borong banyak2 buat stok. Sempat lagi raya nanti nak pakai baju size S!😍 . NAK cuba #Demica  ?? . Whatsapp 017-9220117 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SSB nie bukan untuk kurus sahaja tau..Miey pun duk sapu gosok2 jgk kt muka n dagu..Nie lah hasil nye..Pipi pau dh kurus😁dagu pun makin runcing😂😂syg2 x nak cuba ke SSB..1001 kegunaan

#jomkurus #kurussihat #seribukegunaan #bersalin #lenguhbadan #sakitlutut #berpantang #superscrubbeauty #superscrubbeautykuantan
Ya Allah Terharunya...😭
.
Asbab #AinAlieyaScrubBeauty Cust gitau...
.
"SAKIT LUTUT MAK HILANG, Lega..lutut dh blh bengkokkan.Alhamdulillah..
.
lenguh² pun hilang,tido mlm dh lena.Alhamdulillah SSB byk mbantu..
.
Whatsapp 0148260923

#AaBeauty #jomkurus #kurussihat #seribukegunaan #bersalin #lenguhbadan #sakitlutut #berpantang #superscrubbeauty #superscrubbeautykuantan
Jom lebihkan usaha esok.  Be positive, have faith and good night .
.

COACH WAN HASNI 0173086001
.
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan
.
.
.
PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #Piloxing
Jom lebihkan usaha esok. Be positive, have faith and good night . . COACH WAN HASNI 0173086001 . . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan . . . PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #Piloxing 
meh sis nak cerita sedikit sebanyak pasal #DEMICA .
-
🍇DEMICA merupakan produk terbaru dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
-
🍇Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
-
🍇Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
-
🍇1 kotak Demica mempunyai 30 sachet utk penggunaan 30hari kalau consume 1 sachet sehari.
-
Ada yang taksabar nak cuba Demica??
-
Komen NAK atau terus Whatsapp ke 0184747944 utk fast respond.
-
#sayajual #demica  #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus @RepostIt_app
meh sis nak cerita sedikit sebanyak pasal #DEMICA  . - 🍇DEMICA merupakan produk terbaru dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK. - 🍇Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. - 🍇Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. - 🍇1 kotak Demica mempunyai 30 sachet utk penggunaan 30hari kalau consume 1 sachet sehari. - Ada yang taksabar nak cuba Demica?? - Komen NAK atau terus Whatsapp ke 0184747944 utk fast respond. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  @RepostIt_app
TIPS KURUS DALAM PANTANG (SELEPAS BERSALIN)
.
Dalam pantang adalah masa yang paling best jika nak turunkan berat badan tau. Hanya sapukan slimming scrub beauty nie selepas mandi pagi dan petang, sapu aja pada pada perut,peha lengan pada sendi, dan terus pakai bengkung utk body yang lebih mantoppp. . .
.
Yang bestnya SSB panas sekejap shj dan kulit pun tak pedih. Malah bauannya menyegarkan...
.
Kesannya
✔lemak mencair ✔rahim mengecut dengan cepat
✔melawaskan pembuangan air besar. selamat tinggal sembelit dalam pantang👏
.
Untung kan, satu bekas aja pelbagai guna untuk ibu ibu dalam berpantang😘boleh buat #pilis #param...jimat berbaloi2
.
#jomkurus #kurussihat #seribukegunaan #bersalin #lenguhbadan #sakitlutut #berpantang #superscrubbeauty #superscrubbeautykuantan
TIPS KURUS DALAM PANTANG (SELEPAS BERSALIN) . Dalam pantang adalah masa yang paling best jika nak turunkan berat badan tau. Hanya sapukan slimming scrub beauty nie selepas mandi pagi dan petang, sapu aja pada pada perut,peha lengan pada sendi, dan terus pakai bengkung utk body yang lebih mantoppp. . . . Yang bestnya SSB panas sekejap shj dan kulit pun tak pedih. Malah bauannya menyegarkan... . Kesannya ✔lemak mencair ✔rahim mengecut dengan cepat ✔melawaskan pembuangan air besar. selamat tinggal sembelit dalam pantang👏 . Untung kan, satu bekas aja pelbagai guna untuk ibu ibu dalam berpantang😘boleh buat #pilis  #param ...jimat berbaloi2 . #jomkurus  #kurussihat  #seribukegunaan  #bersalin  #lenguhbadan  #sakitlutut  #berpantang  #superscrubbeauty  #superscrubbeautykuantan 
SEBULAN LOSE 15KG
.
Wowww berat sebelum ni 120KG now jadi 105KG uolsss. Sape taknak macam ni kan. Follow je tips #TeamDemica bagi In shaa Allah akan capai weight yg korang target.
.
Paling best bila officemate tegur nampak slim sikit! O-M-G rasa macam nak LOMPAT KE BULAN!❤️ Tahniah dear, thanks sebab repeat order 4 kotak terus.
.
Kalau tak menjadi takkan laaa orang repeat order kan? Sape lagi nak kurus dengan Demica?
.
Whatsapp cepat2 ke 0184747944
.
#sayajual #demica  #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus @RepostIt_app
SEBULAN LOSE 15KG . Wowww berat sebelum ni 120KG now jadi 105KG uolsss. Sape taknak macam ni kan. Follow je tips #TeamDemica  bagi In shaa Allah akan capai weight yg korang target. . Paling best bila officemate tegur nampak slim sikit! O-M-G rasa macam nak LOMPAT KE BULAN!❤️ Tahniah dear, thanks sebab repeat order 4 kotak terus. . Kalau tak menjadi takkan laaa orang repeat order kan? Sape lagi nak kurus dengan Demica? . Whatsapp cepat2 ke 0184747944 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  @RepostIt_app
❌❌Melampau betul TEA CIKELINA NIE ❌❌
.
‼️boleh kurus sampai 10kg sebulan
‼️muka runcing
‼️peha & lengan jadi kecik!
‼️anti boroi
‼️badan lebih langsing & sexy
‼️anti selulit .
Jangan tunggu lagi jom order sekarang ‼️‼️
.
.
.
10 teabags untuk 20hari penggunaan.
.
.
.
100% ORGANIK
.
.
.
Berminat nak sila tekan link di bio 😘 .
.
.
.
#detoxtea #detoxteamurah #sayajualdetoxtea #sayajualskinnytea #skinnytea #fedbackcikelina
#flawlesstea #jumkurus #sayanakkurus #kurusrm24 #kurusrm30 #detoxteamurahrm24  #misiloss10kg2minggu #diet #dietsihat #jomkurus #jomkurus1malaysia #tehkurus #tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #detox #detoxtea #flawless #toneitup #skinny #medinadesire #bycikelina #projekkurus #projectkurusbyme
❌❌Melampau betul TEA CIKELINA NIE ❌❌ . ‼️boleh kurus sampai 10kg sebulan ‼️muka runcing ‼️peha & lengan jadi kecik! ‼️anti boroi ‼️badan lebih langsing & sexy ‼️anti selulit . Jangan tunggu lagi jom order sekarang ‼️‼️ . . . 10 teabags untuk 20hari penggunaan. . . . 100% ORGANIK . . . Berminat nak sila tekan link di bio 😘 . . . . #detoxtea  #detoxteamurah  #sayajualdetoxtea  #sayajualskinnytea  #skinnytea  #fedbackcikelina  #flawlesstea  #jumkurus  #sayanakkurus  #kurusrm24  #kurusrm30  #detoxteamurahrm24  #misiloss10kg2minggu  #diet  #dietsihat  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #tehkurus  #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #detox  #detoxtea  #flawless  #toneitup  #skinny  #medinadesire  #bycikelina  #projekkurus  #projectkurusbyme 
HEALTHY meal, nasi sikit, ada sayur rebus sahaja, ayam.panggang.
.
Dari segi POTION memang "out", kalau berat 80-90kg makan macam ni slow lah progress penurunan berat. Kalau yang 50-60kg.. memang tak turun lah berat.
.
Nak berjaya turun berat, perlu ada ilmu.
.
Turun berat badan menjadi mudah bila ada
✔Bimbingan Coach
✔Ilmu
✔Group Support
.
.
Slot May tinggal skitttt je lagi.. siapa cepat dia dapat
Makanan sihat follow 2nd acc @sue.safri_
.
🍱Mealplan disediakan
🔖5 kali makan sehari
💞personal coaching,
🎁 hadiah juara
.
📞 Coach Sue 0126730141
📞 Coach Safri 0133671505
.
#nakkuruscepat #coachkurus #seluarbesar #bajubesar #blousebesar #tv3 #hijab #tipsdiet #azamkurus #jkim #jomkurus #hijab #bajubesar #nakkurus #irma #tv9 #dietatkin #dietherbalife #terlajaklaris #perutbuncit #buncit #airasia #jubahmodern #lazada #gombak #kempiskanperut #handbagmalaysia #jamtangan #emasmurahmalaysia #emas #perutbuncit #perutbesar #buncit
HEALTHY meal, nasi sikit, ada sayur rebus sahaja, ayam.panggang. . Dari segi POTION memang "out", kalau berat 80-90kg makan macam ni slow lah progress penurunan berat. Kalau yang 50-60kg.. memang tak turun lah berat. . Nak berjaya turun berat, perlu ada ilmu. . Turun berat badan menjadi mudah bila ada ✔Bimbingan Coach ✔Ilmu ✔Group Support . . Slot May tinggal skitttt je lagi.. siapa cepat dia dapat Makanan sihat follow 2nd acc @sue.safri_ . 🍱Mealplan disediakan 🔖5 kali makan sehari 💞personal coaching, 🎁 hadiah juara . 📞 Coach Sue 0126730141 📞 Coach Safri 0133671505 . #nakkuruscepat  #coachkurus  #seluarbesar  #bajubesar  #blousebesar  #tv3  #hijab  #tipsdiet  #azamkurus  #jkim  #jomkurus  #hijab  #bajubesar  #nakkurus  #irma  #tv9  #dietatkin  #dietherbalife  #terlajaklaris  #perutbuncit  #buncit  #airasia  #jubahmodern  #lazada  #gombak  #kempiskanperut  #handbagmalaysia  #jamtangan  #emasmurahmalaysia  #emas  #perutbuncit  #perutbesar  #buncit 
Ada yg bertanya tentang ini. Saya harap semua jelas ye 🙏. Setakat ni belum ada lagi peserta yg berjaya turun berat badan tetapi bentuk tubuh dia kelihatan pelik/cacat/buruk 😅. Jangan terlalu access thinking, just go with faith dgn ilmu yg betul.
.
Habis, kenapa ada yg turun berat badan tapi nampak flabby lembik sana sini? 1. Back to your niat kenapa nak kurus? 2. Kes ini berlaku kpd yg tidak cukup protein intake, makanya penurunan berat tidak re-shape kan body..kesian bila tak cukup ilmu ni 😣. 3. Tidak membuat weight training.
.
Jadi, untuk cochee² Season 33 MAY 2018 yg telah berdaftar anda tidak perlu risau, setiap ape yg sdg berlegar dalam kepala tu Kami dah design program ni mcm mana nak counter. Coach bantu yg terbaik sampai kurus Insyaallahh.
.
Kepada yg belum berdaftar boleh cepat2 buat pembayaran yuran okayh 😘.
.
Boleh register #youcanloseweightfromhome 📲 012 858 3424 cepat²🏃🏃🏃.
.
Coach/PT Atikah : +6012 858 3425.
.
#wowbodytransformation #weightlossprogramme #fatloss #nakkurus #naksihat #nakcantik #healthydiet #positivevibes #trainlikeanangel #determination #consistency #weightlossfromhome #youcandoit #slimandtone #shapeandcurvy #healthylifestyle #jomkurus #getresult #jubahbesar #tv3 #jalanjalancarimakan #progressontrack #teamnickhinhussien #misimengecil
Ada yg bertanya tentang ini. Saya harap semua jelas ye 🙏. Setakat ni belum ada lagi peserta yg berjaya turun berat badan tetapi bentuk tubuh dia kelihatan pelik/cacat/buruk 😅. Jangan terlalu access thinking, just go with faith dgn ilmu yg betul. . Habis, kenapa ada yg turun berat badan tapi nampak flabby lembik sana sini? 1. Back to your niat kenapa nak kurus? 2. Kes ini berlaku kpd yg tidak cukup protein intake, makanya penurunan berat tidak re-shape kan body..kesian bila tak cukup ilmu ni 😣. 3. Tidak membuat weight training. . Jadi, untuk cochee² Season 33 MAY 2018 yg telah berdaftar anda tidak perlu risau, setiap ape yg sdg berlegar dalam kepala tu Kami dah design program ni mcm mana nak counter. Coach bantu yg terbaik sampai kurus Insyaallahh. . Kepada yg belum berdaftar boleh cepat2 buat pembayaran yuran okayh 😘. . Boleh register #youcanloseweightfromhome  📲 012 858 3424 cepat²🏃🏃🏃. . Coach/PT Atikah : +6012 858 3425. . #wowbodytransformation  #weightlossprogramme  #fatloss  #nakkurus  #naksihat  #nakcantik  #healthydiet  #positivevibes  #trainlikeanangel  #determination  #consistency  #weightlossfromhome  #youcandoit  #slimandtone  #shapeandcurvy  #healthylifestyle  #jomkurus  #getresult  #jubahbesar  #tv3  #jalanjalancarimakan  #progressontrack  #teamnickhinhussien  #misimengecil 
❌❌Melampau betul TEA CIKELINA NIE ❌❌
.
‼️boleh kurus sampai 10kg sebulan
‼️muka runcing
‼️peha & lengan jadi kecik!
‼️anti boroi
‼️badan lebih langsing & sexy
‼️anti selulit .
Jangan tunggu lagi jom order sekarang ‼️‼️
.
.
.
10 teabags untuk 20hari penggunaan.
.
.
.
100% ORGANIK
.
.
.
Berminat nak sila tekan link di bio 😘 .
.
.
.
#detoxtea #detoxteamurah #sayajualdetoxtea #sayajualskinnytea #skinnytea #fedbackcikelina
#flawlesstea #jumkurus #sayanakkurus #kurusrm24 #kurusrm30 #detoxteamurahrm24  #misiloss10kg2minggu #diet #dietsihat #jomkurus #jomkurus1malaysia #tehkurus #tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #detox #detoxtea #flawless #toneitup #skinny #medinadesire #bycikelina #projekkurus #projectkurusbyme
❌❌Melampau betul TEA CIKELINA NIE ❌❌ . ‼️boleh kurus sampai 10kg sebulan ‼️muka runcing ‼️peha & lengan jadi kecik! ‼️anti boroi ‼️badan lebih langsing & sexy ‼️anti selulit . Jangan tunggu lagi jom order sekarang ‼️‼️ . . . 10 teabags untuk 20hari penggunaan. . . . 100% ORGANIK . . . Berminat nak sila tekan link di bio 😘 . . . . #detoxtea  #detoxteamurah  #sayajualdetoxtea  #sayajualskinnytea  #skinnytea  #fedbackcikelina  #flawlesstea  #jumkurus  #sayanakkurus  #kurusrm24  #kurusrm30  #detoxteamurahrm24  #misiloss10kg2minggu  #diet  #dietsihat  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #tehkurus  #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #detox  #detoxtea  #flawless  #toneitup  #skinny  #medinadesire  #bycikelina  #projekkurus  #projectkurusbyme 
❌❌Melampau betul TEA CIKELINA NIE ❌❌
.
‼️boleh kurus sampai 10kg sebulan
‼️muka runcing
‼️peha & lengan jadi kecik!
‼️anti boroi
‼️badan lebih langsing & sexy
‼️anti selulit .
Jangan tunggu lagi jom order sekarang ‼️‼️
.
.
.
10 teabags untuk 20hari penggunaan.
.
.
.
100% ORGANIK
.
.
.
Berminat nak sila tekan link di bio 😘 .
.
.
.
#detoxtea #detoxteamurah #sayajualdetoxtea #sayajualskinnytea #skinnytea #fedbackcikelina
#flawlesstea #jumkurus #sayanakkurus #kurusrm24 #kurusrm30 #detoxteamurahrm24  #misiloss10kg2minggu #diet #dietsihat #jomkurus #jomkurus1malaysia #tehkurus #tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #detox #detoxtea #flawless #toneitup #skinny #medinadesire #bycikelina #projekkurus #projectkurusbyme
❌❌Melampau betul TEA CIKELINA NIE ❌❌ . ‼️boleh kurus sampai 10kg sebulan ‼️muka runcing ‼️peha & lengan jadi kecik! ‼️anti boroi ‼️badan lebih langsing & sexy ‼️anti selulit . Jangan tunggu lagi jom order sekarang ‼️‼️ . . . 10 teabags untuk 20hari penggunaan. . . . 100% ORGANIK . . . Berminat nak sila tekan link di bio 😘 . . . . #detoxtea  #detoxteamurah  #sayajualdetoxtea  #sayajualskinnytea  #skinnytea  #fedbackcikelina  #flawlesstea  #jumkurus  #sayanakkurus  #kurusrm24  #kurusrm30  #detoxteamurahrm24  #misiloss10kg2minggu  #diet  #dietsihat  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #tehkurus  #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #detox  #detoxtea  #flawless  #toneitup  #skinny  #medinadesire  #bycikelina  #projekkurus  #projectkurusbyme 
❌❌Melampau betul TEA CIKELINA NIE ❌❌
.
‼️boleh kurus sampai 10kg sebulan
‼️muka runcing
‼️peha & lengan jadi kecik!
‼️anti boroi
‼️badan lebih langsing & sexy
‼️anti selulit .
Jangan tunggu lagi jom order sekarang ‼️‼️
.
.
.
10 teabags untuk 20hari penggunaan.
.
.
.
100% ORGANIK
.
.
.
Berminat nak sila tekan link di bio 😘 .
.
.
.
#detoxtea #detoxteamurah #sayajualdetoxtea #sayajualskinnytea #skinnytea #fedbackcikelina
#flawlesstea #jumkurus #sayanakkurus #kurusrm24 #kurusrm30 #detoxteamurahrm24  #misiloss10kg2minggu #diet #dietsihat #jomkurus #jomkurus1malaysia #tehkurus #tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #detox #detoxtea #flawless #toneitup #skinny #medinadesire #bycikelina #projekkurus #projectkurusbyme
❌❌Melampau betul TEA CIKELINA NIE ❌❌ . ‼️boleh kurus sampai 10kg sebulan ‼️muka runcing ‼️peha & lengan jadi kecik! ‼️anti boroi ‼️badan lebih langsing & sexy ‼️anti selulit . Jangan tunggu lagi jom order sekarang ‼️‼️ . . . 10 teabags untuk 20hari penggunaan. . . . 100% ORGANIK . . . Berminat nak sila tekan link di bio 😘 . . . . #detoxtea  #detoxteamurah  #sayajualdetoxtea  #sayajualskinnytea  #skinnytea  #fedbackcikelina  #flawlesstea  #jumkurus  #sayanakkurus  #kurusrm24  #kurusrm30  #detoxteamurahrm24  #misiloss10kg2minggu  #diet  #dietsihat  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #tehkurus  #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #detox  #detoxtea  #flawless  #toneitup  #skinny  #medinadesire  #bycikelina  #projekkurus  #projectkurusbyme 
Bird Paradise🕊 *khas utk menyejukkan badan* 🌸Bahan2 🌸
*Seaweed Obesity*
☘mempunyai anti-obesiti effects sbb ada fucoxanthin yg mampu pemendakan lemak dan mampu bantu kurangkan berat dan mampu promote oxidasi bg lemak .
☘merupakan detoxification - membersihkan badan dgn singkirkan toksik dlm bdn ketika berpeluh .
☘cardiovascular health (masalah jantung)
- mampu mengekalkan lower level of triglycerides dan kolesterol dlm badan .
☘kekalkan jantung yg sihat dan kekalkan peredaran darah yg baik
. *Sarang Burung*
🍁HAD yg mampu meningkatkan fungsi utk merangsangkan enzyme metabolism 3-5 kali lebih tggi
🍁 tingkatkan fitness
🍁kekalkan stamina
🍁restore sexual desire
🍁fiter body meningkatkan kuatan sex ini sbb bird paradise punyai protein yg asli
🍁17 amino acid bantu kawal jantung utk fungsi lebih cergas
🍁6 minerals yg merupakan bahan penyokong bg badan buat kerja berat2 cth calcium bantu pembentjkan tulang
🍁mampu tingkatkan aliran darah yg baik dlm badan
.
.
Follow @dmw.beauty
.
#kurus #jomkurus #produkkecantikan #produkkesihatan #jomsihat #jomkahwin #igers #igersmalaysia #igersmalaya #igersbrunei #kualalumpur #tipsdiet #diet #dietmudah #dietfood #dietplan #diet #bajuraya2018 #cantik #bajurayabudak #kuihraya #detox #supplement #birdnest #sarangburung
Bird Paradise🕊 *khas utk menyejukkan badan* 🌸Bahan2 🌸 *Seaweed Obesity* ☘mempunyai anti-obesiti effects sbb ada fucoxanthin yg mampu pemendakan lemak dan mampu bantu kurangkan berat dan mampu promote oxidasi bg lemak . ☘merupakan detoxification - membersihkan badan dgn singkirkan toksik dlm bdn ketika berpeluh . ☘cardiovascular health (masalah jantung) - mampu mengekalkan lower level of triglycerides dan kolesterol dlm badan . ☘kekalkan jantung yg sihat dan kekalkan peredaran darah yg baik . *Sarang Burung* 🍁HAD yg mampu meningkatkan fungsi utk merangsangkan enzyme metabolism 3-5 kali lebih tggi 🍁 tingkatkan fitness 🍁kekalkan stamina 🍁restore sexual desire 🍁fiter body meningkatkan kuatan sex ini sbb bird paradise punyai protein yg asli 🍁17 amino acid bantu kawal jantung utk fungsi lebih cergas 🍁6 minerals yg merupakan bahan penyokong bg badan buat kerja berat2 cth calcium bantu pembentjkan tulang 🍁mampu tingkatkan aliran darah yg baik dlm badan . . Follow @dmw.beauty . #kurus  #jomkurus  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #jomsihat  #jomkahwin  #igers  #igersmalaysia  #igersmalaya  #igersbrunei  #kualalumpur  #tipsdiet  #diet  #dietmudah  #dietfood  #dietplan  #diet  #bajuraya2018  #cantik  #bajurayabudak  #kuihraya  #detox  #supplement  #birdnest  #sarangburung 
📢📢 BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SEBELUM RAYA🎊🎉
.
Sempena menyambut HARI PEKERJA pada 1 MEI 2018, pihak kami ingin mengadakan PROMOSI untuk semua.
.
.
P/s: PROMOSI bermula dari 25/4/2018 sehingga 3/5/2018 & FREE POSTAGE ke SEMENANJUNG.
.
Haaaa tunggu apa lagi?? Boleh la borong banyak2 buat stok. Sempat lagi raya nanti nak pakai baju size S!😍
.
Jangan bimbang. Kami akan guide anda untuk diet. Banyak perkara dan tips diet yang akan di kongsikan kepada anda.
.
5KG,10KG, 15 KG, 20Kg. Apa ada hal. Dengan demica semua boleh KURUS.
.
6 Perkara FREE yang korunk dapat..?
0. FREE Postage (Sm sahja)
1. FREE Menu Diet
2. FREE Resepi Diet
3. FREE Shaker
4. FREE Tips Diet/Sukatan Pemakanan
5. FREE Group Coaching Whatsapp
.
NAK cuba Demica ??
.
Whatsapp 019-5055320
Whatsapp 019-5055320
Whatsapp 019-5055320

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #coddemicakl  #coddemica #demicacod #demicacodkl #lemonex #monstalab #demicacantik #magicslims
📢📢 BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SEBELUM RAYA🎊🎉 . Sempena menyambut HARI PEKERJA pada 1 MEI 2018, pihak kami ingin mengadakan PROMOSI untuk semua. . . P/s: PROMOSI bermula dari 25/4/2018 sehingga 3/5/2018 & FREE POSTAGE ke SEMENANJUNG. . Haaaa tunggu apa lagi?? Boleh la borong banyak2 buat stok. Sempat lagi raya nanti nak pakai baju size S!😍 . Jangan bimbang. Kami akan guide anda untuk diet. Banyak perkara dan tips diet yang akan di kongsikan kepada anda. . 5KG,10KG, 15 KG, 20Kg. Apa ada hal. Dengan demica semua boleh KURUS. . 6 Perkara FREE yang korunk dapat..? 0. FREE Postage (Sm sahja) 1. FREE Menu Diet 2. FREE Resepi Diet 3. FREE Shaker 4. FREE Tips Diet/Sukatan Pemakanan 5. FREE Group Coaching Whatsapp . NAK cuba Demica ?? . Whatsapp 019-5055320 Whatsapp 019-5055320 Whatsapp 019-5055320 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #coddemicakl  #coddemica  #demicacod  #demicacodkl  #lemonex  #monstalab  #demicacantik  #magicslims 
Mengapa bengkung sajat begitu murah, harga yang lebih murah daripada pasaran banyak?
Jawapan: Untuk menjimat bajet, kami hanya menggunakan pembungkusan plastik ,mungkin bungkusan kami bukan yang cantik, tetapi kualiti bengkung mesti TERBAIK.👍 Bengkung terus ambil dari kilang, jadi harga terjamin paling MURAH di pasaran ni.
😍 Kami jual bodyshaper da lebih 5 tahun. 😍 Please take note. Pakai bengkung sajat perlu ambil sikit masa pakai, sbb bengkung ni pakai sangat ketat.Cara pakai cangkuk dari atas ke bawah, tarik kuat sikit, dan cangkuk, boleh baru simpan lemak.
😍 Harga borong bagi yang paling murah

Colour : Black, Nude
Size: M, L, XL, 2XL,3XL

Ape yang besttt pakai Bengkung ni?
✔Tekanan dibahagian perut dapat membakar lemak di bahagian perut dan mengempiskan perut macam papan
✔ 16tetulang di bahagian sisi bengkung untuk membakar lemak di bahagian pinggang dan merampingkan pinggang
✔ Memecahkan lemak
✔ Membentuk pinggang
✔ Membetulkan posture badan
✔ Menyokong tulang belakang
✔ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mempunyai infrared
✔ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔ Tak mudah terlipat/gulung
✔ Tak panas 🌺 Terjamin Best Quality & High kualiti
🌺 16 tulang yang tersangatttt lembut untuk support tulang belakang
🌺 Sangat selesa & Dapat sorok lelemak uolss & menampakkan lebih ramping lagi (super grip)
.
.
#korset #korsetpembakarlemak #bengkungsajat #korsetmurahmalaysia #wedding #jomkurus #jomkahwin #situnurhaliza #bajuraya2018 #bruneisale #igersmalaysia #malaysiaku #kualakangsar #kualalumpur #klcc #kangar #terengganukite #terengganu #pahang #uitm #kptm #kpj #airasia #produkkurus #ibuhamil
Mengapa bengkung sajat begitu murah, harga yang lebih murah daripada pasaran banyak? Jawapan: Untuk menjimat bajet, kami hanya menggunakan pembungkusan plastik ,mungkin bungkusan kami bukan yang cantik, tetapi kualiti bengkung mesti TERBAIK.👍 Bengkung terus ambil dari kilang, jadi harga terjamin paling MURAH di pasaran ni. 😍 Kami jual bodyshaper da lebih 5 tahun. 😍 Please take note. Pakai bengkung sajat perlu ambil sikit masa pakai, sbb bengkung ni pakai sangat ketat.Cara pakai cangkuk dari atas ke bawah, tarik kuat sikit, dan cangkuk, boleh baru simpan lemak. 😍 Harga borong bagi yang paling murah Colour : Black, Nude Size: M, L, XL, 2XL,3XL Ape yang besttt pakai Bengkung ni? ✔Tekanan dibahagian perut dapat membakar lemak di bahagian perut dan mengempiskan perut macam papan ✔ 16tetulang di bahagian sisi bengkung untuk membakar lemak di bahagian pinggang dan merampingkan pinggang ✔ Memecahkan lemak ✔ Membentuk pinggang ✔ Membetulkan posture badan ✔ Menyokong tulang belakang ✔ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔ Melancarkan peredaran darah ✔ Mempunyai infrared ✔ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔ Tak mudah terlipat/gulung ✔ Tak panas 🌺 Terjamin Best Quality & High kualiti 🌺 16 tulang yang tersangatttt lembut untuk support tulang belakang 🌺 Sangat selesa & Dapat sorok lelemak uolss & menampakkan lebih ramping lagi (super grip) . . #korset  #korsetpembakarlemak  #bengkungsajat  #korsetmurahmalaysia  #wedding  #jomkurus  #jomkahwin  #situnurhaliza  #bajuraya2018  #bruneisale  #igersmalaysia  #malaysiaku  #kualakangsar  #kualalumpur  #klcc  #kangar  #terengganukite  #terengganu  #pahang  #uitm  #kptm  #kpj  #airasia  #produkkurus  #ibuhamil 
KANDUNGAN dalam DASTO Granola: rolled oat, kepingan badam, biji labu, mangga kering & kismis..
.
Setiap gigitan ada kerangupan & tinggi serat! Sedap dimakan begitu saja atau dicampur dgn buah buahan segar.. susu atau yogurt..
.
Eat Healthy Stay Healthy
.
Nak rasa ? Wassap saya 0135175507 (klik link di bio)
.
RM15/pack exclude postage
COD: Nibong Tebal, Parit Buntar
Self Pickup: USM Nibong Tebal
.
#dasto #dastogranola #granola #crunchygranola #granolasedap #granolaranggup #makanansihat #misikurus #misisihat #raya2018  #rayacollection2018 #sihatcantik #smilealways #jomsihat #sihat #sarapan #jomkurus #sedap #healthysneck #healthyfood #healthybreakfast #goodmorning #selamatpagi #cikgusekolah #usm #nibongtebal #paritbuntar
KANDUNGAN dalam DASTO Granola: rolled oat, kepingan badam, biji labu, mangga kering & kismis.. . Setiap gigitan ada kerangupan & tinggi serat! Sedap dimakan begitu saja atau dicampur dgn buah buahan segar.. susu atau yogurt.. . Eat Healthy Stay Healthy . Nak rasa ? Wassap saya 0135175507 (klik link di bio) . RM15/pack exclude postage COD: Nibong Tebal, Parit Buntar Self Pickup: USM Nibong Tebal . #dasto  #dastogranola  #granola  #crunchygranola  #granolasedap  #granolaranggup  #makanansihat  #misikurus  #misisihat  #raya2018  #rayacollection2018  #sihatcantik  #smilealways  #jomsihat  #sihat  #sarapan  #jomkurus  #sedap  #healthysneck  #healthyfood  #healthybreakfast  #goodmorning  #selamatpagi  #cikgusekolah  #usm  #nibongtebal  #paritbuntar 
Jom dapatkan DASTO GRANOLA  hari ini kalau nak kesemua kelebihan nie.. .
EAT HEALTHY STAY HEALTHY
.
Nak kebaikan nie utk badan kekal  sihat wassap saya 0135175507 (click link di bio)
.
#dasto #dastogranola #good #crunchygranola #granolasedap #granolaranggup #granola #goodmorning #healthyfood #healthybreakfast #jomkurus #healthylifestyle #jomsihat #misikurus #misisihat #cantik #kurussebelumraya #sihatcantik #kudapansihat #raya2018 #rayacollection2018 #usm #u #nibongtebal #ilovegranola #sihatcantik #cikgu #advantage #cikgusekolah #pj #b2b
Jom dapatkan DASTO GRANOLA hari ini kalau nak kesemua kelebihan nie.. . EAT HEALTHY STAY HEALTHY . Nak kebaikan nie utk badan kekal sihat wassap saya 0135175507 (click link di bio) . #dasto  #dastogranola  #good  #crunchygranola  #granolasedap  #granolaranggup  #granola  #goodmorning  #healthyfood  #healthybreakfast  #jomkurus  #healthylifestyle  #jomsihat  #misikurus  #misisihat  #cantik  #kurussebelumraya  #sihatcantik  #kudapansihat  #raya2018  #rayacollection2018  #usm  #u  #nibongtebal  #ilovegranola  #sihatcantik  #cikgu  #advantage  #cikgusekolah  #pj  #b2b 
SALE SALE SALE ♥️ .
.
.
ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 .
.
.
✅ Free Group Coaching
✅ Free Ebook Kurus .
✅ Free Jadual Pemakanan
✅ Free Jadual Workout.
.
.
.
MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️
.
.
.
.
.
#detox #detoxtea #detoxwater #detoxbody #detoxbodykerengga #jomkurus #jomfit #fitmalaysia #kurus #hisap2teruscantik #cantikmurah #jomcantik #kuruskerengga #ctdk #gula2kurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussehat  #kurussebelumkahwin #jk1m9 #fit #fitness #toneup #kurusgebu #kurusputih #raya2018 #ramadhan2018 #kurussebelumraya #jomsihat #diet #jomkurus #jomcantik #kuruscepat #kurus
SALE SALE SALE ♥️ . . . ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 . . . ✅ Free Group Coaching ✅ Free Ebook Kurus . ✅ Free Jadual Pemakanan ✅ Free Jadual Workout. . . . MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️ . . . . . #detox  #detoxtea  #detoxwater  #detoxbody  #detoxbodykerengga  #jomkurus  #jomfit  #fitmalaysia  #kurus  #hisap2teruscantik  #cantikmurah  #jomcantik  #kuruskerengga  #ctdk  #gula2kurus  #kuruscepat  #kurusselamat  #kurussehat  #kurussebelumkahwin  #jk1m9  #fit  #fitness  #toneup  #kurusgebu  #kurusputih  #raya2018  #ramadhan2018  #kurussebelumraya  #jomsihat  #diet  #jomkurus  #jomcantik  #kuruscepat  #kurus 
Its DASTO Granola 😙😙
.
Kombinasi oat, badam, kismis, mangga kering, biji labu dan sedikit kelapa kering memberi rasa yang sungguh lazat. Ianya tinggi fiber, kalsium, zat besi & rendah kalori.
.
Menggunakan sirap nipah sebagai pemanis, ianya rendah dalam indeks glycemik, lambat diserap ke dalam darah. Sesuai untuk pesakit diabetes dan mereka yg menjaga berat badan.
.
RM15/pack (350g) exclude postage
COD: Nibong Tebal, Simpang Lima Parit Buntar
.
Wasaap 0135175507 (klik link di bio)
.
#dastogranola #dasto #granola #makanansihat #jomsihat #usm #jomkurus #dietsihat #fattofit #misisihat #misikurus #raya2018 #rayacollection2018 #sarapan #crunchygranola #sarapansihat #ramadan #malaysia #ranggup #marilahmenujukejayaan #love #healthysneck #healthylifestyle
Its DASTO Granola 😙😙 . Kombinasi oat, badam, kismis, mangga kering, biji labu dan sedikit kelapa kering memberi rasa yang sungguh lazat. Ianya tinggi fiber, kalsium, zat besi & rendah kalori. . Menggunakan sirap nipah sebagai pemanis, ianya rendah dalam indeks glycemik, lambat diserap ke dalam darah. Sesuai untuk pesakit diabetes dan mereka yg menjaga berat badan. . RM15/pack (350g) exclude postage COD: Nibong Tebal, Simpang Lima Parit Buntar . Wasaap 0135175507 (klik link di bio) . #dastogranola  #dasto  #granola  #makanansihat  #jomsihat  #usm  #jomkurus  #dietsihat  #fattofit  #misisihat  #misikurus  #raya2018  #rayacollection2018  #sarapan  #crunchygranola  #sarapansihat  #ramadan  #malaysia  #ranggup  #marilahmenujukejayaan  #love  #healthysneck  #healthylifestyle 
SALE SALE SALE ♥️ .
.
.
ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 .
.
.
✅ Free Group Coaching
✅ Free Ebook Kurus .
✅ Free Jadual Pemakanan
✅ Free Jadual Workout.
.
.
.
MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️
.
.
.
.
.
#detox #detoxtea #detoxwater #detoxbody #detoxbodykerengga #jomkurus #jomfit #fitmalaysia #kurus #hisap2teruscantik #cantikmurah #jomcantik #kuruskerengga #ctdk #gula2kurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussehat  #kurussebelumkahwin #jk1m9 #fit #fitness #toneup #kurusgebu #kurusputih #raya2018 #ramadhan2018 #kurussebelumraya #jomsihat #diet #jomkurus #jomcantik #kuruscepat #kurus
SALE SALE SALE ♥️ . . . ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 . . . ✅ Free Group Coaching ✅ Free Ebook Kurus . ✅ Free Jadual Pemakanan ✅ Free Jadual Workout. . . . MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️ . . . . . #detox  #detoxtea  #detoxwater  #detoxbody  #detoxbodykerengga  #jomkurus  #jomfit  #fitmalaysia  #kurus  #hisap2teruscantik  #cantikmurah  #jomcantik  #kuruskerengga  #ctdk  #gula2kurus  #kuruscepat  #kurusselamat  #kurussehat  #kurussebelumkahwin  #jk1m9  #fit  #fitness  #toneup  #kurusgebu  #kurusputih  #raya2018  #ramadhan2018  #kurussebelumraya  #jomsihat  #diet  #jomkurus  #jomcantik  #kuruscepat  #kurus 
SALE SALE SALE ♥️ .
.
.
ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 .
.
.
✅ Free Group Coaching
✅ Free Ebook Kurus .
✅ Free Jadual Pemakanan
✅ Free Jadual Workout.
.
.
.
MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️
.
.
.
.
.
#detox #detoxtea #detoxwater #detoxbody #detoxbodykerengga #jomkurus #jomfit #fitmalaysia #kurus #hisap2teruscantik #cantikmurah #jomcantik #kuruskerengga #ctdk #gula2kurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussehat  #kurussebelumkahwin #jk1m9 #fit #fitness #toneup #kurusgebu #kurusputih #raya2018 #ramadhan2018 #kurussebelumraya #jomsihat #diet #jomkurus #jomcantik #kuruscepat #kurus
SALE SALE SALE ♥️ . . . ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 . . . ✅ Free Group Coaching ✅ Free Ebook Kurus . ✅ Free Jadual Pemakanan ✅ Free Jadual Workout. . . . MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️ . . . . . #detox  #detoxtea  #detoxwater  #detoxbody  #detoxbodykerengga  #jomkurus  #jomfit  #fitmalaysia  #kurus  #hisap2teruscantik  #cantikmurah  #jomcantik  #kuruskerengga  #ctdk  #gula2kurus  #kuruscepat  #kurusselamat  #kurussehat  #kurussebelumkahwin  #jk1m9  #fit  #fitness  #toneup  #kurusgebu  #kurusputih  #raya2018  #ramadhan2018  #kurussebelumraya  #jomsihat  #diet  #jomkurus  #jomcantik  #kuruscepat  #kurus 
SALE SALE SALE ♥️ .
.
.
ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 .
.
.
✅ Free Group Coaching
✅ Free Ebook Kurus .
✅ Free Jadual Pemakanan
✅ Free Jadual Workout.
.
.
.
MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️
.
.
.
.
.
#detox #detoxtea #detoxwater #detoxbody #detoxbodykerengga #jomkurus #jomfit #fitmalaysia #kurus #hisap2teruscantik #cantikmurah #jomcantik #kuruskerengga #ctdk #gula2kurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussehat  #kurussebelumkahwin #jk1m9 #fit #fitness #toneup #kurusgebu #kurusputih #raya2018 #ramadhan2018 #kurussebelumraya #jomsihat #diet #jomkurus #jomcantik #kuruscepat #kurus
SALE SALE SALE ♥️ . . . ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 . . . ✅ Free Group Coaching ✅ Free Ebook Kurus . ✅ Free Jadual Pemakanan ✅ Free Jadual Workout. . . . MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️ . . . . . #detox  #detoxtea  #detoxwater  #detoxbody  #detoxbodykerengga  #jomkurus  #jomfit  #fitmalaysia  #kurus  #hisap2teruscantik  #cantikmurah  #jomcantik  #kuruskerengga  #ctdk  #gula2kurus  #kuruscepat  #kurusselamat  #kurussehat  #kurussebelumkahwin  #jk1m9  #fit  #fitness  #toneup  #kurusgebu  #kurusputih  #raya2018  #ramadhan2018  #kurussebelumraya  #jomsihat  #diet  #jomkurus  #jomcantik  #kuruscepat  #kurus 
KOPI OH KOPI!! .
.
Dulu saya addicted dengan minum kopi ni!! 5-7 cawan sehari.  Sebenarnya boleh jer minum kopi ni jangan berlebihan. Kena pilih jenis kopi nak minum!! Black coffee tanpa gula paling rendah kalori!! Sekali sekala ok!! Tapi kalau 6 cawan sehari tu yang tak sihat. Dengan kata lain moderate ambil tak mengapa!! .
.

COACH WAN HASNI 0173086001
.
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan
.
.
.
PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
KOPI OH KOPI!! . . Dulu saya addicted dengan minum kopi ni!! 5-7 cawan sehari. Sebenarnya boleh jer minum kopi ni jangan berlebihan. Kena pilih jenis kopi nak minum!! Black coffee tanpa gula paling rendah kalori!! Sekali sekala ok!! Tapi kalau 6 cawan sehari tu yang tak sihat. Dengan kata lain moderate ambil tak mengapa!! . . COACH WAN HASNI 0173086001 . . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan . . . PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #piloxing 
SALE SALE SALE ♥️ .
.
.
ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 .
.
.
✅ Free Group Coaching
✅ Free Ebook Kurus .
✅ Free Jadual Pemakanan
✅ Free Jadual Workout.
.
.
.
MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️
.
.
.
.
.
#detox #detoxtea #detoxwater #detoxbody #detoxbodykerengga #jomkurus #jomfit #fitmalaysia #kurus #hisap2teruscantik #cantikmurah #jomcantik #kuruskerengga #ctdk #gula2kurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussehat  #kurussebelumkahwin #jk1m9 #fit #fitness #toneup #kurusgebu #kurusputih #raya2018 #ramadhan2018 #kurussebelumraya #jomsihat #diet #jomkurus #jomcantik #kuruscepat #kurus
SALE SALE SALE ♥️ . . . ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 . . . ✅ Free Group Coaching ✅ Free Ebook Kurus . ✅ Free Jadual Pemakanan ✅ Free Jadual Workout. . . . MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️ . . . . . #detox  #detoxtea  #detoxwater  #detoxbody  #detoxbodykerengga  #jomkurus  #jomfit  #fitmalaysia  #kurus  #hisap2teruscantik  #cantikmurah  #jomcantik  #kuruskerengga  #ctdk  #gula2kurus  #kuruscepat  #kurusselamat  #kurussehat  #kurussebelumkahwin  #jk1m9  #fit  #fitness  #toneup  #kurusgebu  #kurusputih  #raya2018  #ramadhan2018  #kurussebelumraya  #jomsihat  #diet  #jomkurus  #jomcantik  #kuruscepat  #kurus 
SALE SALE SALE ♥️ .
.
.
ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 .
.
.
✅ Free Group Coaching
✅ Free Ebook Kurus .
✅ Free Jadual Pemakanan
✅ Free Jadual Workout.
.
.
.
MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️
.
.
.
.
.
#detox #detoxtea #detoxwater #detoxbody #detoxbodykerengga #jomkurus #jomfit #fitmalaysia #kurus #hisap2teruscantik #cantikmurah #jomcantik #kuruskerengga #ctdk #gula2kurus #kuruscepat #kurusselamat #kurussehat  #kurussebelumkahwin #jk1m9 #fit #fitness #toneup #kurusgebu #kurusputih #raya2018 #ramadhan2018 #kurussebelumraya #jomsihat #diet #jomkurus #jomcantik #kuruscepat #kurus
SALE SALE SALE ♥️ . . . ADMIN NAK BAGI FREE GIFT BANYAK2 💞 . . . ✅ Free Group Coaching ✅ Free Ebook Kurus . ✅ Free Jadual Pemakanan ✅ Free Jadual Workout. . . . MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018 ‼️‼️ . . . . . #detox  #detoxtea  #detoxwater  #detoxbody  #detoxbodykerengga  #jomkurus  #jomfit  #fitmalaysia  #kurus  #hisap2teruscantik  #cantikmurah  #jomcantik  #kuruskerengga  #ctdk  #gula2kurus  #kuruscepat  #kurusselamat  #kurussehat  #kurussebelumkahwin  #jk1m9  #fit  #fitness  #toneup  #kurusgebu  #kurusputih  #raya2018  #ramadhan2018  #kurussebelumraya  #jomsihat  #diet  #jomkurus  #jomcantik  #kuruscepat  #kurus 
Get ready for Friday! Yoga peeps come and stretch with awesome guru @aryoga_ if you’re a newbie, fret not as our yoga will guide you through. #yoga #aryoga #salsation #zumba #ujam #muaythai #fitboxblast #boxing #masalabhangraworkout #meraki #jomkurus #kevinzahri #uni3fitevo #unitedinfitness #thebest #shahalam #ladiescenter #ladiesonly
2 BOX LOSE 37.8KG
.
Alhamdulillah abang ni share dekat instagram dia dulu dia selalu kena kutuk sbb masalah berat badan yg berlebihan. Selalu org pandang dia semacam je. Yelah bila size badan besar memang akan menonjol kan?
.
Apa yg best abang ni dia tak cepat mengalah macam tu je! Apa yg penting?? USAHA. Bila kita usaha niat utk kurus sbb nak bg kesihatan yg lebih baik pd diri, nak lebih keyakinan lepastu nak buat aktiviti apa2 pn tak cepat penat.
.
Korang ada masalah macam abang ni?? Nak ubah size badan korang?
.
Jom admin bantu, Whatsapp admin ke 017-7333345
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
2 BOX LOSE 37.8KG . Alhamdulillah abang ni share dekat instagram dia dulu dia selalu kena kutuk sbb masalah berat badan yg berlebihan. Selalu org pandang dia semacam je. Yelah bila size badan besar memang akan menonjol kan? . Apa yg best abang ni dia tak cepat mengalah macam tu je! Apa yg penting?? USAHA. Bila kita usaha niat utk kurus sbb nak bg kesihatan yg lebih baik pd diri, nak lebih keyakinan lepastu nak buat aktiviti apa2 pn tak cepat penat. . Korang ada masalah macam abang ni?? Nak ubah size badan korang? . Jom admin bantu, Whatsapp admin ke 017-7333345 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Never I thought I could push myself till this stage.Frm someone whom totally dont like workout at all and today  workout with this team motivates me to be better person .
"You dont have to impress other people. Most importantly,have faith in yourself."
.
.
#adidas #kilteravenue #bodyweighttraning #bodyweightmovement #functionaltraining #workout #fitness #weightlossjourney #Breakletics #BreakleticsSingapore #burnbodyfats #instargramfitness #motivation #fitnesslifestyle #cardio #singaporefitness #jomkurus #bersenam #motivasi #kurusSebelumRaya #LoseWeightB4Raya #muslimsgfitness
#運動 #フィットネス #ワークアウト 
#カーディオ #シンガポール 
#トレーニング 
#ブレイクレティクス
Never I thought I could push myself till this stage.Frm someone whom totally dont like workout at all and today workout with this team motivates me to be better person . "You dont have to impress other people. Most importantly,have faith in yourself." . . #adidas  #kilteravenue  #bodyweighttraning  #bodyweightmovement  #functionaltraining  #workout  #fitness  #weightlossjourney  #Breakletics  #BreakleticsSingapore  #burnbodyfats  #instargramfitness  #motivation  #fitnesslifestyle  #cardio  #singaporefitness  #jomkurus  #bersenam  #motivasi  #kurusSebelumRaya  #LoseWeightB4Raya  #muslimsgfitness  #運動  #フィットネス  #ワークアウト  #カーディオ  #シンガポール  #トレーニング  #ブレイクレティクス 
I LOST 3KG! AFTER 6 SACHETS 😱
NO MORE PERUT BUNCIT ! 
PEHA PUN DAH KECIK 🔥🔥
.

Selene's feedback #testimoniselene
.
You dah berSelene? 😉
.
Jenis yang tak boleh kontrol makan and bernafsu je dengan makanan, tak perlu risau dah! Sebab dengan berSelene je ia akan mengawal tubuh anda seperti;
• Menghilangkan rasa lapar
* Meningkatkan metabolisma
• Menghalang penyerapan yg tidak sihat & berkanji
• Membakar lebih kalori
.
APA KANDUNGAN SELENE?

SELENE diperbuat dri bahan2 yg 100% natural ingredients & 100% vegetarian! 😍
1. Passion Fruit Powder
2. Roselle Powder
3. Guarana Extract
4. Grape Fruit Extract
5. Citric Acid
6. Fructose
.
APA KELEBIHAN SELENE?
👑 Minum satu sachet sehari sahaja (jimat ok!!)
👑 Tak perlu pantang makan
👑 Tak perlu berlapar
👑 Tak perlu bersenam
👑 Tak perlu berdiet
👑 Tanpa kesan sampingan
👑 Bukan detox
👑 Kurang rasa lapar dngn semulajadi tanpa berdiet
👑 Membakar lemak dngn cepat, berkesan dan naikkan metabolism
👑 Mengurang kan lemak di bahagian paha, lengan, kaki,dan lemak dagu
👑 Selene tumpu kpd bahagian yg lemak mudah terkumpul, perut dan pinggang!
-
DM @deaapril.kedah / WS 019 529 1714 now !!!
-
#TeamGoddessSelene #SeleneBuatISlim #testimoniselene #selenebuatislim #selenebydeaapril #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #kesihatansebenar #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurus 
#kurusdalam2minggu #carakurusbadan #atasimasalahgemuk
I LOST 3KG! AFTER 6 SACHETS 😱 NO MORE PERUT BUNCIT ! PEHA PUN DAH KECIK 🔥🔥 . Selene's feedback #testimoniselene  . You dah berSelene? 😉 . Jenis yang tak boleh kontrol makan and bernafsu je dengan makanan, tak perlu risau dah! Sebab dengan berSelene je ia akan mengawal tubuh anda seperti; • Menghilangkan rasa lapar * Meningkatkan metabolisma • Menghalang penyerapan yg tidak sihat & berkanji • Membakar lebih kalori . APA KANDUNGAN SELENE? SELENE diperbuat dri bahan2 yg 100% natural ingredients & 100% vegetarian! 😍 1. Passion Fruit Powder 2. Roselle Powder 3. Guarana Extract 4. Grape Fruit Extract 5. Citric Acid 6. Fructose . APA KELEBIHAN SELENE? 👑 Minum satu sachet sehari sahaja (jimat ok!!) 👑 Tak perlu pantang makan 👑 Tak perlu berlapar 👑 Tak perlu bersenam 👑 Tak perlu berdiet 👑 Tanpa kesan sampingan 👑 Bukan detox 👑 Kurang rasa lapar dngn semulajadi tanpa berdiet 👑 Membakar lemak dngn cepat, berkesan dan naikkan metabolism 👑 Mengurang kan lemak di bahagian paha, lengan, kaki,dan lemak dagu 👑 Selene tumpu kpd bahagian yg lemak mudah terkumpul, perut dan pinggang! - DM @deaapril.kedah / WS 019 529 1714 now !!! - #TeamGoddessSelene  #SeleneBuatISlim  #testimoniselene  #selenebuatislim  #selenebydeaapril  #nakkurus  #nakcantik  #nakcepatkurus  #jomkurus  #kurusdengansihat  #kesihatansebenar  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jomkurus  #jualubatkurus  #naturalingredients  #kurusdengansihat  #kurusdengancepat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #sayajual  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk 
Gemuk? Boroi? Spare Tayar Di Perut? Peha Macam Drumstik?Lengan Besar Dan Lembik?

inilah ungkapan yg selalu orang lemparkan pada yang berat badan berlebihan..& tanda2 yang awak Dh lebih berat badan.. Jangan runsing...sy akan Bantu awak Turunkan berat tu. Dengan pengambilan set combo.. Kesan seawal seminggu Dh boleh rs perubahan.. Sy x Minta awak percaya..saya cuma Minta awak try..hasilnya memang akan berbaloi.. WA 0162199742

#sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang#teamilafazila
Gemuk? Boroi? Spare Tayar Di Perut? Peha Macam Drumstik?Lengan Besar Dan Lembik? inilah ungkapan yg selalu orang lemparkan pada yang berat badan berlebihan..& tanda2 yang awak Dh lebih berat badan.. Jangan runsing...sy akan Bantu awak Turunkan berat tu. Dengan pengambilan set combo.. Kesan seawal seminggu Dh boleh rs perubahan.. Sy x Minta awak percaya..saya cuma Minta awak try..hasilnya memang akan berbaloi.. WA 0162199742 #sayajual  #produkkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #jamukurus  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #kurusketatmampat  #jamuketatkurus  #setberpantang #teamilafazila 
Gemuk? Boroi? Spare Tayar Di Perut? Peha Macam Drumstik?Lengan Besar Dan Lembik?

inilah ungkapan yg selalu orang lemparkan pada yang berat badan berlebihan..& tanda2 yang awak Dh lebih berat badan.. Jangan runsing...sy akan Bantu awak Turunkan berat tu. Dengan pengambilan set combo.. Kesan seawal seminggu Dh boleh rs perubahan.. Sy x Minta awak percaya..saya cuma Minta awak try..hasilnya memang akan berbaloi.. WA 0162199742

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#teamilafazila
Gemuk? Boroi? Spare Tayar Di Perut? Peha Macam Drumstik?Lengan Besar Dan Lembik? inilah ungkapan yg selalu orang lemparkan pada yang berat badan berlebihan..& tanda2 yang awak Dh lebih berat badan.. Jangan runsing...sy akan Bantu awak Turunkan berat tu. Dengan pengambilan set combo.. Kesan seawal seminggu Dh boleh rs perubahan.. Sy x Minta awak percaya..saya cuma Minta awak try..hasilnya memang akan berbaloi.. WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #teamilafazila 
Feedback RATU ni memang terbaiklah ❗️
Yang mana belum cuba lagi penangan Ratu ni, boleh pm sis cepat2 ye. Stok dah nak habis taw. 💋
Jadi, tunggu apa lagi. Jum dapatkan RATU dgn sis . Pm sis di www.wasap.my/601128452567
.
#ratuslimmingjellykb #kuruscepat #sukusukuseparuh #feedbackratu #feedbackratubeauty #feedbackratuslimmingjelly #amyerabeauty #ratukelantan #ratubyamyerabeauty #ratubyamyera #codkb #codtumpat #codkelantan #ratuslimmingkelantan #ratuslimmingjellykelantan #ratuhq #ratukelantan #pilkurus #letscantik #ubatkurus #ubatslim #dukun #fatzura #kebayamerah #jomkurus #kurussebelumraya #bodygoals  #ratuslimmingjellycodkb 
#ubatkuruskelantan #ubatkuruskotabharu
Feedback RATU ni memang terbaiklah ❗️ Yang mana belum cuba lagi penangan Ratu ni, boleh pm sis cepat2 ye. Stok dah nak habis taw. 💋 Jadi, tunggu apa lagi. Jum dapatkan RATU dgn sis . Pm sis di www.wasap.my/601128452567 . #ratuslimmingjellykb  #kuruscepat  #sukusukuseparuh  #feedbackratu  #feedbackratubeauty  #feedbackratuslimmingjelly  #amyerabeauty  #ratukelantan  #ratubyamyerabeauty  #ratubyamyera  #codkb  #codtumpat  #codkelantan  #ratuslimmingkelantan  #ratuslimmingjellykelantan  #ratuhq  #ratukelantan  #pilkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ubatslim  #dukun  #fatzura  #kebayamerah  #jomkurus  #kurussebelumraya  #bodygoals  #ratuslimmingjellycodkb  #ubatkuruskelantan  #ubatkuruskotabharu 
*HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* .
adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran.

Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus. 
Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya.

Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi. 
Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan)

Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi.

Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum. 
Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇
👉 30gram protein
👉 112 kalori
👉 5gram BCAA
👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP)

Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻
👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe

Tq for support..Yg belum dapatkan lg
Harga RM200 diturunkan kepada RM140 sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini
call/ws: 019 283 9900
#Powermania
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah  #ConcreteMass #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan #superior14
*HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* . adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran. Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus. Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya. Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi. Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan) Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi. Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum. Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇ 👉 30gram protein 👉 112 kalori 👉 5gram BCAA 👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP) Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻 👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe Tq for support..Yg belum dapatkan lg Harga RM200 diturunkan kepada RM140 sahaja!!!... Free postage seluruh semenanjung .. terima kasih kepada yang menyokong Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini call/ws: 019 283 9900 #Powermania  #WheyProteinHalal  #WheyProteinMalaysia  . :: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST :: . - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 - #titanwhey  #legasibadang  #malaysia  #halal  #bodybuilding  #binabadan  #sportsman  #fitness  #sado  #man  #merdeka  #agymnutrition  #freeshaker  #mesotropin  #jomkurus  #badancantik  #hydrowhey  #fatburner  #proteinmurah  #supplementmurah  #ConcreteMass  #musclechef  #mamadil  #monstalab  #rayyan  #superior14 
#bbfeedback
.
Basic bengkung (XS-6XL / BLACK/NUDE)
Online RM55 inclusive postage
Walk in RM50
.
🚶 LANDMARK FOR WALK-IN:
🏠 BANDAR BARU BANGI
🏠 SEKSYEN 9
🏠 SEBARIS HAJRA
🏠 ATAS OZEL
👣 WAZE: NAS MATE EMPIRE
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungselepasbersalin #bengkungmudah #bazaarpaknil #plussizebengkung #plussizemalaysia #promosi #hargapromosi #bestseller #sayajualprodukkurus #produkkurus #malaysia #malaysiaonlinebusiness
#bbfeedback  . Basic bengkung (XS-6XL / BLACK/NUDE) Online RM55 inclusive postage Walk in RM50 . 🚶 LANDMARK FOR WALK-IN: 🏠 BANDAR BARU BANGI 🏠 SEKSYEN 9 🏠 SEBARIS HAJRA 🏠 ATAS OZEL 👣 WAZE: NAS MATE EMPIRE . . #sayajual  #sayajualmurah  #bengkungmoden  #jomkurus  #bengkung  #bengkungmurah  #sayajualbengkung  #bodyshape  #superslimbengkung  #bengkungperut  #bengkungberpantang  #sayajualwaisttrainer  #bengkungmoden  #bengkungselepasbersalin  #bengkungmudah  #bazaarpaknil  #plussizebengkung  #plussizemalaysia  #promosi  #hargapromosi  #bestseller  #sayajualprodukkurus  #produkkurus  #malaysia  #malaysiaonlinebusiness 
Spreading U-jam loves. Come & join our elite trainer @chinsolodance & Uji @melodykhoo at @anytimefitnessttdi . Details as per the poster. See you guys there! #ujamfitness #ujammalaysia  #keepfit #shahalam #fitfam #instructorlife #ujamfreak #jomkurus #senamrobik #letthemusicdriveyou #swag #urbanmusic #ujam  #ujamnation #malaysia #iger #igsg #igs #igo #igdaily #ig_photooftheday #igmalaysia #jk1m #blessed #peaceloveunityacceptance #changinglivesonebeatatatime #unitedwejamworldwide
Spreading U-jam loves. Come & join our elite trainer @chinsolodance & Uji @melodykhoo at @anytimefitnessttdi . Details as per the poster. See you guys there! #ujamfitness  #ujammalaysia  #keepfit  #shahalam  #fitfam  #instructorlife  #ujamfreak  #jomkurus  #senamrobik  #letthemusicdriveyou  #swag  #urbanmusic  #ujam  #ujamnation  #malaysia  #iger  #igsg  #igs  #igo  #igdaily  #ig_photooftheday  #igmalaysia  #jk1m  #blessed  #peaceloveunityacceptance  #changinglivesonebeatatatime  #unitedwejamworldwide 
Selamat Malam Semua..
.
.
Jangan lupa minum SlimYou Detox Tea yer.. Jangan lupa doa banyak2 supaya mudah turun berat badan..
.
Nanti mudah nak buat Ibadah.. :)
.
Nak akak bantu? Whatsapp +6011-2086 3880..
.
.
#akunakkurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #tipskurus1minggu #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #ubatkurusmujarab #perutbuncit #buanglemak #buanglemakperut #buanglemakpeha #kecilkanpeha #jomkurus #jomkurus1malaysia #infokurus #infosihat #kevinzahri #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #detoxkurus #detox #slimtea #slimteamalaysia #skinnyteamalaysia #tipsdiet
Selamat Malam Semua.. . . Jangan lupa minum SlimYou Detox Tea yer.. Jangan lupa doa banyak2 supaya mudah turun berat badan.. . Nanti mudah nak buat Ibadah.. :) . Nak akak bantu? Whatsapp +6011-2086 3880.. . . #akunakkurus  #tipskuruscepat  #tipskurusmudah  #tipskurus1minggu  #ubatkurus  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmurah  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia  #ubatkurusmujarab  #perutbuncit  #buanglemak  #buanglemakperut  #buanglemakpeha  #kecilkanpeha  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #infokurus  #infosihat  #kevinzahri  #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #detoxkurus  #detox  #slimtea  #slimteamalaysia  #skinnyteamalaysia  #tipsdiet 
Mengapa bengkung sajat begitu murah, harga yang lebih murah daripada pasaran banyak?
Jawapan: Untuk menjimat bajet, kami hanya menggunakan pembungkusan plastik ,mungkin bungkusan kami bukan yang cantik, tetapi kualiti bengkung mesti TERBAIK.👍 Bengkung terus ambil dari kilang, jadi harga terjamin paling MURAH di pasaran ni.
😍 Kami jual bodyshaper da lebih 5 tahun. 😍 Please take note. Pakai bengkung sajat perlu ambil sikit masa pakai, sbb bengkung ni pakai sangat ketat.Cara pakai cangkuk dari atas ke bawah, tarik kuat sikit, dan cangkuk, boleh baru simpan lemak.
😍 Harga borong bagi yang paling murah

Colour : Black, Nude
Size: M, L, XL, 2XL,3XL

Ape yang besttt pakai Bengkung ni?
✔Tekanan dibahagian perut dapat membakar lemak di bahagian perut dan mengempiskan perut macam papan
✔ 16tetulang di bahagian sisi bengkung untuk membakar lemak di bahagian pinggang dan merampingkan pinggang
✔ Memecahkan lemak
✔ Membentuk pinggang
✔ Membetulkan posture badan
✔ Menyokong tulang belakang
✔ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mempunyai infrared
✔ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔ Tak mudah terlipat/gulung
✔ Tak panas 🌺 Terjamin Best Quality & High kualiti
🌺 16 tulang yang tersangatttt lembut untuk support tulang belakang
🌺 Sangat selesa & Dapat sorok lelemak uolss & menampakkan lebih ramping lagi (super grip)
.
.
#korset #korsetpembakarlemak #bengkungsajat #korsetmurahmalaysia #wedding #jomkurus #jomkahwin #situnurhaliza #bajuraya2018 #bruneisale #igersmalaysia #malaysiaku #kualakangsar #kualalumpur #klcc #kangar #terengganukite #terengganu #pahang #uitm #kptm #kpj #airasia #produkkurus #ibuhamil
Mengapa bengkung sajat begitu murah, harga yang lebih murah daripada pasaran banyak? Jawapan: Untuk menjimat bajet, kami hanya menggunakan pembungkusan plastik ,mungkin bungkusan kami bukan yang cantik, tetapi kualiti bengkung mesti TERBAIK.👍 Bengkung terus ambil dari kilang, jadi harga terjamin paling MURAH di pasaran ni. 😍 Kami jual bodyshaper da lebih 5 tahun. 😍 Please take note. Pakai bengkung sajat perlu ambil sikit masa pakai, sbb bengkung ni pakai sangat ketat.Cara pakai cangkuk dari atas ke bawah, tarik kuat sikit, dan cangkuk, boleh baru simpan lemak. 😍 Harga borong bagi yang paling murah Colour : Black, Nude Size: M, L, XL, 2XL,3XL Ape yang besttt pakai Bengkung ni? ✔Tekanan dibahagian perut dapat membakar lemak di bahagian perut dan mengempiskan perut macam papan ✔ 16tetulang di bahagian sisi bengkung untuk membakar lemak di bahagian pinggang dan merampingkan pinggang ✔ Memecahkan lemak ✔ Membentuk pinggang ✔ Membetulkan posture badan ✔ Menyokong tulang belakang ✔ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔ Melancarkan peredaran darah ✔ Mempunyai infrared ✔ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔ Tak mudah terlipat/gulung ✔ Tak panas 🌺 Terjamin Best Quality & High kualiti 🌺 16 tulang yang tersangatttt lembut untuk support tulang belakang 🌺 Sangat selesa & Dapat sorok lelemak uolss & menampakkan lebih ramping lagi (super grip) . . #korset  #korsetpembakarlemak  #bengkungsajat  #korsetmurahmalaysia  #wedding  #jomkurus  #jomkahwin  #situnurhaliza  #bajuraya2018  #bruneisale  #igersmalaysia  #malaysiaku  #kualakangsar  #kualalumpur  #klcc  #kangar  #terengganukite  #terengganu  #pahang  #uitm  #kptm  #kpj  #airasia  #produkkurus  #ibuhamil 
Sesi #teamKotaKemuning malam ni dgn @dayang_egwtrainer. Fitness level masing2 dah lain mcm skg ni, takde dah muntah2 mcm awal2 dl. Good job korg!

#EscortGroupWorkout
#beforeafter #weightlossjourney #jomkurus #fitmalaysia #sebelumselepas #perubahanketara #groupworkoutShahAlam #jomfit #fitmalaysian #turunberat #misikurus #jomdiet #sayanakkurus #weightloss #kalori #calorieburn #HariSukanNegara #EscortGWLegacy
Misi perangi mitos diet

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul misi kurus sebelum raya? 
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh

#tv3 #comelpipimerah #fattzura #getfitnowonline #tipsdiet #tipkurus #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kuruscepat #hantaran #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #bawalexclusive #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #bhonline #jakel #uitm #eatcleankl  #najib #pilihanraya #ootd #fvootd #kevinzahri #jjcm
Misi perangi mitos diet Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul misi kurus sebelum raya? Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #tv3  #comelpipimerah  #fattzura  #getfitnowonline  #tipsdiet  #tipkurus  #dietatkins  #dietkalori  #jomkurus  #atkins  #tipskuruscepat  #kuruscepat  #hantaran  #makanandiet  #produkkurus  #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat  #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin  #bhonline  #jakel  #uitm  #eatcleankl  #najib  #pilihanraya  #ootd  #fvootd  #kevinzahri  #jjcm 
Selamat hari Gaji uolls!!! Maap la tengah malam baru sempat nak upload iklan SALE! Selepas berbulan2 kowang dok tanya bile nak nak buat promo bila nak promo lagi ni, tapi jawapan yang kaktuff bagi hanyalah krik krik bukan.. hehe
.
So mulai hari ni sampai 1mei iaitu hari pekerja HQ Bagitau untuk kami semua buat sales kat kowang dengan harga GILE RENDAH! tak pernah di buat oleh HQ la bagi harga rendah gini, dah macam harga uolls jadi dropship plak
.
So lagi sekali kaktuff tanya ni, Siapa sini 🙋🏻‍♀️ ada masalah susah untuk kurus? Susah untuk turun berat badan walaupun dah tak makan nasi, dah berpuasa, dah bersenam 😓? Mehla cuba fitgen baru ni, new packaging dan new Ingredients, 💯% selamat dari bahan2 semulajadi. Gerenti kurus punya! Tak kurus KAMI PULANG DUIT! Fitgen ni semua orang boleh consume ❤️ tak kira lelaki atau perempuan. Masih tak yakin? Boleh klik #fgtestibytuff , diyakini benar dan kurus!
.
💁🏻‍♀️RM145 | Rm285 (PROMO PRICE until 1.5.18 only!)
.‼️Free Postage SM & SS‼️
💁🏻‍♀️ 1capsule sebelum breakfast
💁🏻‍♀️ 1botol untuk 30hari penggunaan
🤱🏻 BF mommy, baby 5m ke atas
♥️ No side effects (Pening, sakit dada, sesak nafas, hearbeat laju etc)
📱 klik link whatsapp di BIO atau +6012-7176468 secara manual
.
Akhir kata, terimalah pantun 2kerat dari kaktuff,
🔆NEW PACKAGING| NEW FORMULA🔆
💖JOM KURUS BEFORE PUASA💖
.

#Nakkurus #taknakgemuk #nakslim #diet #fitgen #gorgeousleem #rasberryketone #slimmingpills #produkkurus  #kuruscepat #moneybackguarantee #garnicia #garniciaburnermurah #slimmingproduct #nakputih #nakcantik #sukamakan #dahgemuk #gemuk #sigemuk #bilanakkurus #ubatkurus #kurusdenganproduct #terlajaklaris #atkin #atkindiet #atkinmalaysia #jomkurus
Selamat hari Gaji uolls!!! Maap la tengah malam baru sempat nak upload iklan SALE! Selepas berbulan2 kowang dok tanya bile nak nak buat promo bila nak promo lagi ni, tapi jawapan yang kaktuff bagi hanyalah krik krik bukan.. hehe . So mulai hari ni sampai 1mei iaitu hari pekerja HQ Bagitau untuk kami semua buat sales kat kowang dengan harga GILE RENDAH! tak pernah di buat oleh HQ la bagi harga rendah gini, dah macam harga uolls jadi dropship plak . So lagi sekali kaktuff tanya ni, Siapa sini 🙋🏻‍♀️ ada masalah susah untuk kurus? Susah untuk turun berat badan walaupun dah tak makan nasi, dah berpuasa, dah bersenam 😓? Mehla cuba fitgen baru ni, new packaging dan new Ingredients, 💯% selamat dari bahan2 semulajadi. Gerenti kurus punya! Tak kurus KAMI PULANG DUIT! Fitgen ni semua orang boleh consume ❤️ tak kira lelaki atau perempuan. Masih tak yakin? Boleh klik #fgtestibytuff  , diyakini benar dan kurus! . 💁🏻‍♀️RM145 | Rm285 (PROMO PRICE until 1.5.18 only!) .‼️Free Postage SM & SS‼️ 💁🏻‍♀️ 1capsule sebelum breakfast 💁🏻‍♀️ 1botol untuk 30hari penggunaan 🤱🏻 BF mommy, baby 5m ke atas ♥️ No side effects (Pening, sakit dada, sesak nafas, hearbeat laju etc) 📱 klik link whatsapp di BIO atau +6012-7176468 secara manual . Akhir kata, terimalah pantun 2kerat dari kaktuff, 🔆NEW PACKAGING| NEW FORMULA🔆 💖JOM KURUS BEFORE PUASA💖 . #Nakkurus  #taknakgemuk  #nakslim  #diet  #fitgen  #gorgeousleem  #rasberryketone  #slimmingpills  #produkkurus  #kuruscepat  #moneybackguarantee  #garnicia  #garniciaburnermurah  #slimmingproduct  #nakputih  #nakcantik  #sukamakan  #dahgemuk  #gemuk  #sigemuk  #bilanakkurus  #ubatkurus  #kurusdenganproduct  #terlajaklaris  #atkin  #atkindiet  #atkinmalaysia  #jomkurus 
Bagaimana Elak Lemak Tepu dalam Badan?
. 
1. Kurangkan makan daging merah
. 
Daging terutamanya bahagian berlemak seperti tulang rusuk mengandungi lemak tepu yang sangat tinggi. Gantikan daging dan sosej dengan ayam tanpa lemak.
.
Berhati-hati dengan bahagian ayam yang anda makan. Daging ayam seperti di bahagian peha dan kepak adalah lebih banyak kandungan lemak berbanding dengan daging putih di bahagian dada ayam.
. 
2. Gunakan minyak zaitun di dalam masakan
.
Minyak zaitun mengandungi lemak tidak tepu – polyunsaturated and monounsaturated, yang mana boleh membantu menurunkan kadar kolesterol serta boleh menggantikan lemak tepu dalam masakan anda.
. 
3. Panggang daging yang ingin makan
.
Jika anda menggoreng sepotong daging, daging itu akan di goreng dengan lemaknya sendiri. Daging tersebut akan menyerap semula lemak dan minyak yang di gunakan untuk menggoreng.
. 
Sebaliknya, apabila anda memanggang daging, lemak pada daging tersebut akan mengalir keluar dan tidak akan di serap semula.
.
4. Tambahkan Omega-3 ke dalam diet seharian
.
Omega-3 adalah sejenis asid lemak yang baik untuk tubuh badan anda yang membantu ‘melawan’ lemak tepu dan kolesterol yang ‘jahat’.
.
Selain itu, Omega-3 ini juga membantu mengawal keradangan di dalam badan, menguatkan jantung, membantu penglihatan yang baik, serta boleh meningkatkan mood anda.
.
Omega-3 ini boleh di dapatkan dari sumber beberapa jenis ikan seperti salmon, ikan kembung, tuna dan sardin.
.
Cabaran Turun Berat Badan KURUS SEBELUM RAYA Intake Bulan RAMADHAN, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora
Bagaimana Elak Lemak Tepu dalam Badan? . 1. Kurangkan makan daging merah . Daging terutamanya bahagian berlemak seperti tulang rusuk mengandungi lemak tepu yang sangat tinggi. Gantikan daging dan sosej dengan ayam tanpa lemak. . Berhati-hati dengan bahagian ayam yang anda makan. Daging ayam seperti di bahagian peha dan kepak adalah lebih banyak kandungan lemak berbanding dengan daging putih di bahagian dada ayam. . 2. Gunakan minyak zaitun di dalam masakan . Minyak zaitun mengandungi lemak tidak tepu – polyunsaturated and monounsaturated, yang mana boleh membantu menurunkan kadar kolesterol serta boleh menggantikan lemak tepu dalam masakan anda. . 3. Panggang daging yang ingin makan . Jika anda menggoreng sepotong daging, daging itu akan di goreng dengan lemaknya sendiri. Daging tersebut akan menyerap semula lemak dan minyak yang di gunakan untuk menggoreng. . Sebaliknya, apabila anda memanggang daging, lemak pada daging tersebut akan mengalir keluar dan tidak akan di serap semula. . 4. Tambahkan Omega-3 ke dalam diet seharian . Omega-3 adalah sejenis asid lemak yang baik untuk tubuh badan anda yang membantu ‘melawan’ lemak tepu dan kolesterol yang ‘jahat’. . Selain itu, Omega-3 ini juga membantu mengawal keradangan di dalam badan, menguatkan jantung, membantu penglihatan yang baik, serta boleh meningkatkan mood anda. . Omega-3 ini boleh di dapatkan dari sumber beberapa jenis ikan seperti salmon, ikan kembung, tuna dan sardin. . Cabaran Turun Berat Badan KURUS SEBELUM RAYA Intake Bulan RAMADHAN, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb. . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Coach Fridajeb 012 4157571 . #naelofarhijab  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #turunlemak  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turunberat  #sizebesar  #tudunglabuh  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #bakarlemak  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora 
A quick update: I've started getting back on track yesterday, and am slowly lowering my calorie count back to 1300 to 1500. My weight has been rather on the high side though because I'm only now stopping my period, I've not been getting enough sleep, and I've not been loading up with water as usual. The consequence, of course, is massive water retention.

That being said, I'm breathing and telling myself one step at a time, and this water will leave eventually. Will post pictures of my meals again from tomorrow onward!

#weightlossinspiration #weightlossmalaysia #jomkurus #dietmalaysia #flexibledieting #enjoyfood #EnjoyLife #noextremediets #dietseimbang #weightloss #gethealthy #weightlossjourney #motivation #lifesum #slowandsteady #naturalweightloss #malaysiandiet #IF
A quick update: I've started getting back on track yesterday, and am slowly lowering my calorie count back to 1300 to 1500. My weight has been rather on the high side though because I'm only now stopping my period, I've not been getting enough sleep, and I've not been loading up with water as usual. The consequence, of course, is massive water retention. That being said, I'm breathing and telling myself one step at a time, and this water will leave eventually. Will post pictures of my meals again from tomorrow onward! #weightlossinspiration  #weightlossmalaysia  #jomkurus  #dietmalaysia  #flexibledieting  #enjoyfood  #EnjoyLife  #noextremediets  #dietseimbang  #weightloss  #gethealthy  #weightlossjourney  #motivation  #lifesum  #slowandsteady  #naturalweightloss  #malaysiandiet  #IF 
Assalamualaikum , selamat Malam hampa😘 ————————————
Hampa dah beli #demica ka belum ? Kalau belum .. Jom la beli la ni ! Harga promosi hampaaaa . Murah nau nau haaaa murah taktau nak habaq lagumana aih . Rugi hampa tak beli . Mai try beli sekotak Dulu tengok lagumana #demica buat kerja dia . Haaakami confirm hampa puas hati aih. Hampa takmau ka kurus sebelum raya ? #kurussebelumraya haaaa baru makcik makcik bawang nak tersedak terkejut tengok hampa dah heelllllokkk . Paha tak melimpah ha . Jom beli demica Jom sayang sayang . 
Ws 011-26401055
——————————
#jomkurus #jombelidemica #sayanakkurus #kurusbalikpulau #kuruspenang #demicabalikpulau #demicapenang #kurussebelumnikah #kurusselepasbersalin #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusselamanya #infokurusbalikpulau #infokurus #infosihat #infodiet #kurusbalikpulau
Assalamualaikum , selamat Malam hampa😘 ———————————— Hampa dah beli #demica  ka belum ? Kalau belum .. Jom la beli la ni ! Harga promosi hampaaaa . Murah nau nau haaaa murah taktau nak habaq lagumana aih . Rugi hampa tak beli . Mai try beli sekotak Dulu tengok lagumana #demica  buat kerja dia . Haaakami confirm hampa puas hati aih. Hampa takmau ka kurus sebelum raya ? #kurussebelumraya  haaaa baru makcik makcik bawang nak tersedak terkejut tengok hampa dah heelllllokkk . Paha tak melimpah ha . Jom beli demica Jom sayang sayang . Ws 011-26401055 —————————— #jomkurus  #jombelidemica  #sayanakkurus  #kurusbalikpulau  #kuruspenang  #demicabalikpulau  #demicapenang  #kurussebelumnikah  #kurusselepasbersalin  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kurusselamanya  #infokurusbalikpulau  #infokurus  #infosihat  #infodiet  #kurusbalikpulau 
FENOMENA SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG DENGAN #gorgeousleemadvanced !!! Haa tengok tu , bukan main suka lagi adik tu dah lost weight berkilo kilo . Yelah siapa tak happy uolss , dulu masuk baju sikit dah ketat , baju yg kita suka semua boleh pandang je . Haaaa sekarang , melaram lah apa lagi ! Hiksss

Betul uols .. this is very very magic pills! First in Asia ! This is  #gorgeousleemadvanced ! Uols tak perlu risau pasal tak boleh makan ni tak boleh makan tu . Hentam je sayang ! Nanti #gsa ni kasi pecah u punya lemak2 jahat tu through your peluh . 
Mudah sangat sayang oi .. Yang dah lama diet tak kurus2 tu , boleh lah kelam kabut whatsapp sis sekarang okay! JOM KURUS !! ❌NO DIET
❌SUMPAH NO PANTANG MAKAN
❌NO EXERCISE
❌NO SIDE EFFECT

Whatsapp 👉017-9863842 .
#iphone #goodquotes #gorgeousleem #gorgeousleemadvanced #kurus #sayajualubatkurus #kurustanpadiet #jomkurus #sayajual #readystock #vscocam #flower #astro #promo #diskaun #astro #bigsize #bigsizemalaysia #gemok #limitoxless #stayfitstaygorgeous #gorgeousleemmurah #slimmingpills #slimmingproducts #bazarpaknil #discount #vscocam #naturalproduct #assalamualaikum #salam #kurusraya2018
FENOMENA SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG DENGAN #gorgeousleemadvanced  !!! Haa tengok tu , bukan main suka lagi adik tu dah lost weight berkilo kilo . Yelah siapa tak happy uolss , dulu masuk baju sikit dah ketat , baju yg kita suka semua boleh pandang je . Haaaa sekarang , melaram lah apa lagi ! Hiksss Betul uols .. this is very very magic pills! First in Asia ! This is #gorgeousleemadvanced  ! Uols tak perlu risau pasal tak boleh makan ni tak boleh makan tu . Hentam je sayang ! Nanti #gsa  ni kasi pecah u punya lemak2 jahat tu through your peluh . Mudah sangat sayang oi .. Yang dah lama diet tak kurus2 tu , boleh lah kelam kabut whatsapp sis sekarang okay! JOM KURUS !! ❌NO DIET ❌SUMPAH NO PANTANG MAKAN ❌NO EXERCISE ❌NO SIDE EFFECT Whatsapp 👉017-9863842 . #iphone  #goodquotes  #gorgeousleem  #gorgeousleemadvanced  #kurus  #sayajualubatkurus  #kurustanpadiet  #jomkurus  #sayajual  #readystock  #vscocam  #flower  #astro  #promo  #diskaun  #astro  #bigsize  #bigsizemalaysia  #gemok  #limitoxless  #stayfitstaygorgeous  #gorgeousleemmurah  #slimmingpills  #slimmingproducts  #bazarpaknil  #discount  #vscocam  #naturalproduct  #assalamualaikum  #salam  #kurusraya2018 
WOW TURUN 5KG POM DAH HAPPY🙈 KALAU TURUN BANYAK LAGI MEMANG WOW LA😍😍😍
.
FENOMENA SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG DENGAN #gorgeousleemadvanced !!! Haa tengok tu , bukan main suka lagi adik tu dah lost weight berkilo kilo . Yelah siapa tak happy uolss , dulu masuk baju sikit dah ketat , baju yg kita suka semua boleh pandang je . Haaaa sekarang , melaram lah apa lagi ! Hiksss

Betul uols .. this is very very magic pills! First in Asia ! This is  #gorgeousleemadvanced ! Uols tak perlu risau pasal tak boleh makan ni tak boleh makan tu . Hentam je sayang ! Nanti #gsa ni kasi pecah u punya lemak2 jahat tu through your peluh . 
Mudah sangat sayang oi .. Yang dah lama diet tak kurus2 tu , boleh lah kelam kabut whatsapp sis sekarang okay! JOM KURUS !! ❌NO DIET
❌SUMPAH NO PANTANG MAKAN
❌NO EXERCISE
❌NO SIDE EFFECT

Whatsapp 👉017-9863842 .
#iphone #goodquotes #gorgeousleem #gorgeousleemadvanced #kurus #sayajualubatkurus #kurustanpadiet #jomkurus #sayajual #readystock #vscocam #flower #astro #promo #diskaun #astro #bigsize #bigsizemalaysia #gemok #limitoxless #stayfitstaygorgeous #gorgeousleemmurah #slimmingpills #slimmingproducts #bazarpaknil #discount #vscocam #naturalproduct #assalamualaikum #salam #kurusraya2018
WOW TURUN 5KG POM DAH HAPPY🙈 KALAU TURUN BANYAK LAGI MEMANG WOW LA😍😍😍 . FENOMENA SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG DENGAN #gorgeousleemadvanced  !!! Haa tengok tu , bukan main suka lagi adik tu dah lost weight berkilo kilo . Yelah siapa tak happy uolss , dulu masuk baju sikit dah ketat , baju yg kita suka semua boleh pandang je . Haaaa sekarang , melaram lah apa lagi ! Hiksss Betul uols .. this is very very magic pills! First in Asia ! This is #gorgeousleemadvanced  ! Uols tak perlu risau pasal tak boleh makan ni tak boleh makan tu . Hentam je sayang ! Nanti #gsa  ni kasi pecah u punya lemak2 jahat tu through your peluh . Mudah sangat sayang oi .. Yang dah lama diet tak kurus2 tu , boleh lah kelam kabut whatsapp sis sekarang okay! JOM KURUS !! ❌NO DIET ❌SUMPAH NO PANTANG MAKAN ❌NO EXERCISE ❌NO SIDE EFFECT Whatsapp 👉017-9863842 . #iphone  #goodquotes  #gorgeousleem  #gorgeousleemadvanced  #kurus  #sayajualubatkurus  #kurustanpadiet  #jomkurus  #sayajual  #readystock  #vscocam  #flower  #astro  #promo  #diskaun  #astro  #bigsize  #bigsizemalaysia  #gemok  #limitoxless  #stayfitstaygorgeous  #gorgeousleemmurah  #slimmingpills  #slimmingproducts  #bazarpaknil  #discount  #vscocam  #naturalproduct  #assalamualaikum  #salam  #kurusraya2018 
Meeting kew too 🤭🤭🤭 Bila cik bos dah balik rumah habis semua yeee duduk diam dan sopan jew 😅😅😅 #selimmereciks #fdjuice #kurus #badankurus #jomkurus #juskurus #suplementkurus #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #sayakurus #sayajualprodukkurus #produkkurus #detox #cuciusus #dropshipper #agentwanted #slimmingproduct #slimming #badankurus #ubatkurus #malaysia
Meeting kew too 🤭🤭🤭 Bila cik bos dah balik rumah habis semua yeee duduk diam dan sopan jew 😅😅😅 #selimmereciks #fdjuice #kurus #badankurus #jomkurus #juskurus #suplementkurus #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #sayakurus #sayajualprodukkurus #produkkurus #detox #cuciusus #dropshipper #agentwanted #slimmingproduct #slimming #badankurus #ubatkurus #malaysia
Makan, makan jugak. Ratu jangan lupa. .
@ratu.official .
Yang mana belum cuba lagi penangan Ratu ni, boleh pm sis cepat2 ye. Stok dah nak habis taw. 💋
Jadi, tunggu apa lagi. Jum dapatkan RATU dgn sis . Pm sis di www.wasap.my/601128452567
.
#ratuslimmingjellykb #kuruscepat #sukusukuseparuh #feedbackratu #feedbackratubeauty #feedbackratuslimmingjelly #amyerabeauty #ratukelantan #ratubyamyerabeauty #ratubyamyera #codkb #codtumpat #codkelantan #ratuslimmingkelantan #ratuslimmingjellykelantan #ratuhq #ratukelantan #pilkurus #letscantik #ubatkurus #ubatslim #dukun #kebayamerah #jomkurus #kurussebelumraya #bodygoals #ratuslimmingjellycodkb 
#ubatkuruskotabharu #ubatkuruskotabharu
Makan, makan jugak. Ratu jangan lupa. . @ratu.official . Yang mana belum cuba lagi penangan Ratu ni, boleh pm sis cepat2 ye. Stok dah nak habis taw. 💋 Jadi, tunggu apa lagi. Jum dapatkan RATU dgn sis . Pm sis di www.wasap.my/601128452567 . #ratuslimmingjellykb  #kuruscepat  #sukusukuseparuh  #feedbackratu  #feedbackratubeauty  #feedbackratuslimmingjelly  #amyerabeauty  #ratukelantan  #ratubyamyerabeauty  #ratubyamyera  #codkb  #codtumpat  #codkelantan  #ratuslimmingkelantan  #ratuslimmingjellykelantan  #ratuhq  #ratukelantan  #pilkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ubatslim  #dukun  #kebayamerah  #jomkurus  #kurussebelumraya  #bodygoals  #ratuslimmingjellycodkb  #ubatkuruskotabharu  #ubatkuruskotabharu