an online Instagram web viewer

#Chocolicous medias

Photos

How's this to start the week? 😜

He can read anything and make it sound naughtyπŸ˜‚πŸ˜œ
#MCM #chocolicous #shemartastic #teamshemar πŸ’–πŸ’–πŸ’– @shemarfmoore 😘
How's this to start the week? 😜 He can read anything and make it sound naughtyπŸ˜‚πŸ˜œ #MCM  #chocolicous  #shemartastic  #teamshemar  πŸ’–πŸ’–πŸ’– @shemarfmoore 😘
Have a fabulous Friday all.

@shemarfmoore looking so gorgtastic πŸ’–πŸ˜˜ #chocolicous #teamshemar
Does this really need a caption? πŸ€” sunshine always looks good even when he's deep in thought 😍πŸ”₯ Edit done by @chocolicous_sfm

#chocolicous #teamshemar

I hope everyone is having a good day. πŸ˜ŽπŸ’–
Does this really need a caption? πŸ€” sunshine always looks good even when he's deep in thought 😍πŸ”₯ Edit done by @chocolicous_sfm #chocolicous  #teamshemar  I hope everyone is having a good day. πŸ˜ŽπŸ’–
Just a friendly reminder as the 10th approaches. #babygirlnation #shemarmoore #chocolicous @luanngovender15
I had to screen grab this. Hondo showing Rick his eagle tattoo... His ride or die is S.W.A.T πŸ’–πŸ’– #SWAT #Hondo #teamshemar #chocolicous #swatpassion one of my favorite parts of this week's episode of S.W.A.T πŸ’–
@shemarfmoore  @swatcbs @onsetwithswat  Have a silly n sexy Saturday all. 😘
I had to screen grab this. Hondo showing Rick his eagle tattoo... His ride or die is S.W.A.T πŸ’–πŸ’– #SWAT  #Hondo  #teamshemar  #chocolicous  #swatpassion  one of my favorite parts of this week's episode of S.W.A.T πŸ’– @shemarfmoore @swatcbs @onsetwithswat Have a silly n sexy Saturday all. 😘
A little flash back to that night when @shemarfmoore got his eagle tattoo inked 😍

#happiness #happyvibes 😍😍😍 #teamshemar #chocolicous
#startthedaywithshemar and send your mind straight into guttersville... You're welcome 😏

Sunshine making the day brighter. #workoutscreenshots 
#shemarmoore #chocolicous

@shemarfmoore #teamshemar πŸ˜˜πŸ’–
A dose of Shemar Moore to brighten up the day πŸ’–

Screenshots taken from @thekennethjohnson's insta video post. Picture edit done by @chocolicous_sfm 😎

Hope you guys get some rest when url can 😘 @thekennethjohnson  @shemarfmoore

#chocolicous
A dose of Shemar Moore to brighten up the day πŸ’– Screenshots taken from @thekennethjohnson's insta video post. Picture edit done by @chocolicous_sfm 😎 Hope you guys get some rest when url can 😘 @thekennethjohnson @shemarfmoore #chocolicous 
There's something about this picture that has me like 😍

His future's so bright that he has to wear sunglasses 😎

Moore Shemar 😜😍😍 #shemarmoore #chocolicous
#slickwiththemshades
These BTS pics areπŸ”₯... From @shemarfmoore's insta story. @swatcbs

#chocolicous 😍 #shemarmoore #hondo #swat
Picture taken from @shemarfmoore's insta stories 😍
#chocolicous #hondo #shemar #sfm
Admin nak share contoh feedback dari customer yg sudah membeli dengan chocolicious. Alhamdulillah customer2 semuanya berpuas hati. Marilah cuba rasa coklat chocolicious

#coklat #chocolicous #havenco #coklatmurah #coklatsedap
Tahukah anda chocolicious juga menjual choco spread hanya dengan harga rm18 sahaja. Boleh dijadikan topping untuk ap2 dessert terutama brownies. Skali cuba anda pasti mahu lagi

#coklat #chocolicous #havenco #coklatmurah #coklatsedap
Exclude postage (rm8sm/rm11ss)

#coklat #chocolicous #havenco #coklatmurah #coklatsedap
Pada yang tak tahu bahan apa di dalam chocolicious, baca ni πŸ‘‡
.
.
~kellogg's rice krispies
~kellogg's coco pops
~kellogg's cornflakes ~COKLAT IMPORT .. Bukan coklat masakan, bukan coklat bar yang keras keras tu.

Semua bahan kami mahal mahal & berkualiti. Sebabtu harga pun kena up bagi stabil dengan modal. Sebelum tengok harga, tengok dulu isi didalamnya. Kena dengan harga ke tidak. Jangan main cakap je "mahalnya" 😍🍫 www.wasap.my/60129258116 .

#coklat #chocolicous #havenco #coklatmurah #coklatsedap
Pada yang tak tahu bahan apa di dalam chocolicious, baca ni πŸ‘‡ . . ~kellogg's rice krispies ~kellogg's coco pops ~kellogg's cornflakes ~COKLAT IMPORT .. Bukan coklat masakan, bukan coklat bar yang keras keras tu. Semua bahan kami mahal mahal & berkualiti. Sebabtu harga pun kena up bagi stabil dengan modal. Sebelum tengok harga, tengok dulu isi didalamnya. Kena dengan harga ke tidak. Jangan main cakap je "mahalnya" 😍🍫 www.wasap.my/60129258116 . #coklat  #chocolicous  #havenco  #coklatmurah  #coklatsedap 
Ready stok CHOCOLICIOUS 
Assalamualaikum semua, mana penggemar coklat dekat sini? You should try this CHOCOLICIOUS. Tapi ada yang tak minat coklat, bila makan choco ni terus jadi minat! 😱 Coklat ni macam chocojar tapi bezanya coklat dia mahal dari luar negara + HALAL + rangup + tak payah nak rendam lah. Dapat terus boleh makan πŸ˜‹

Kecik rm10 200gram 
Besar rm16 350gram
Milk Choco spread rm18 400gram

Berminat whatsapp http://www.wasap.my/+60129258116

#coklat #chocolicous #havenco #coklatmurah #coklatsedap
Ready stok CHOCOLICIOUS Assalamualaikum semua, mana penggemar coklat dekat sini? You should try this CHOCOLICIOUS. Tapi ada yang tak minat coklat, bila makan choco ni terus jadi minat! 😱 Coklat ni macam chocojar tapi bezanya coklat dia mahal dari luar negara + HALAL + rangup + tak payah nak rendam lah. Dapat terus boleh makan πŸ˜‹ Kecik rm10 200gram Besar rm16 350gram Milk Choco spread rm18 400gram Berminat whatsapp http://www.wasap.my/+60129258116 #coklat  #chocolicous  #havenco  #coklatmurah  #coklatsedap 
Berita baik untuk semua! Kedai chocolicous sudah dibuka! Sekali rasa anda pasti mahu lagi. Nk order tekan saja link di bio atau save no ini 012-9258116

#coklat #chocolicous #havenco #coklatmurah #coklatsedap
Assalamualaikum dan selamat petang semua.. Untuk peminat tegar coklat.. Kami Ada CHOCOLICIOUS untuk anda semua.. 😍😍😍.. coklat Kami Dari kualiti yg terbaik.. 😘😘😘... Kalau berminat.. bolehlah PM saya segera.. -HARGA-
1.bekas kecil RM10
2.bekas besar RM16
3.Milk choco spread RM18 -postage untuk 1 dan 2 bekas
>semanjung Malaysia rm8
>Sabah Sarawak rm12

#acanerchocolicious #chocolicioussedap #chocolicousmurah #chocolicous
Assalamualaikum dan selamat petang semua.. Untuk peminat tegar coklat.. Kami Ada CHOCOLICIOUS untuk anda semua.. 😍😍😍.. coklat Kami Dari kualiti yg terbaik.. 😘😘😘... Kalau berminat.. bolehlah PM saya segera.. -HARGA- 1.bekas kecil RM10 2.bekas besar RM16 3.Milk choco spread RM18 -postage untuk 1 dan 2 bekas >semanjung Malaysia rm8 >Sabah Sarawak rm12 #acanerchocolicious  #chocolicioussedap  #chocolicousmurah  #chocolicous 
Holla 🍫
Awak semua tau tak yang Chocolicious ni tak pakai bubble rice semata je tauuu, dalam tu fully kelogg’s pehh rangup dia krap krup krap krup kemainnnn 🀀 Confirm nak lagi!!! Jomlah pakat beli, nak COD pon boleh tau tapi area Johor Bahru je hehe .
.
.
.
.
.
#chocolicous #coklatmurahjb #coklatsedapgiler #coklatsedapmurah #fattzura #musically #cumicumi #iqramdinzly
🍫 Milk Choc Spread : RM18
🍫 Big Chocolicious : RM16
🍫 Small Chocolicious : RM10
.
.
*Harga tidak termasuk postage*
.
.
.
.
#chocolicous #coklatmurahjb #coklatsedapgiler #coklatsedapmurah #fattzura #musically #cumicumi #iqramdinzly
Hello 🍫
Tengah craving nak makan coklat ke tuuuu πŸ˜‹
Apa kata korang cuba chocolicous ni, masuk mulut pehh krap krup krap krupp. Confirm nak lagi!!!
.
.
.
.
#chocolicous #coklatmurahjb #coklatsedapgiler #coklatsedapmurah #fattzura #musically #cumicumi #iqramdinzly
This Brownie is mind blowing 😍😍😍 These is my first No Bake Applesauce Brownie, without Sugar, Paleo, Gluten free, and 100% Vegan. πŸ’•πŸ’• Recipe by @thebigmansworld

Thanks Arman for sharing your wonderful recipes! πŸ’•πŸ™
.
.
.
#paleobrownies #breakfastbrownies #paleo #sugarfreelife #dairyfreefood #vegan #vegangoods #veganfoodshares #lowcarb #lowcarbbreakfast #glutenfree #nobakebrownies #rawbrownies #rawvegan #raw #healthybrownies #healthybreakfastideas #delicousness #chocolicous #thebigmansworld #cleansweetscookbook #cleaneating #eatgoodfeelgreat #mindblowing
This Brownie is mind blowing 😍😍😍 These is my first No Bake Applesauce Brownie, without Sugar, Paleo, Gluten free, and 100% Vegan. πŸ’•πŸ’• Recipe by @thebigmansworld Thanks Arman for sharing your wonderful recipes! πŸ’•πŸ™ . . . #paleobrownies  #breakfastbrownies  #paleo  #sugarfreelife  #dairyfreefood  #vegan  #vegangoods  #veganfoodshares  #lowcarb  #lowcarbbreakfast  #glutenfree  #nobakebrownies  #rawbrownies  #rawvegan  #raw  #healthybrownies  #healthybreakfastideas  #delicousness  #chocolicous  #thebigmansworld  #cleansweetscookbook  #cleaneating  #eatgoodfeelgreat  #mindblowing 
review by beby toratora... woww baby tora tora pon dahh cuba #bubblericechocolatebanjir by #atiqsknlicious 😍😍😍 #chocolicous tersedapp alam semesta..
Schâne Erinnerungen sind wie Schokolade: Man kann zwar nicht von ihnen leben, weil sie nicht nahrhaft sind, doch sie versüßen das Dasein. 
#heißeSchokolade #ammorgen #vertreibt #kummerundsorgen #chocolicous #marshmallow #saltedcaramel #doublechoc #vanille #mint #❀
Woow... .
.
brownies Caramel... .
.
 Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz .
.
.

Order 
Whatapp chat
0896.7221.7610

www.freezybrowniezz.com

#brownies #browniesfudge #fudgebrownies #browniescaramel #caramel #browniesjakarta #jakarta #kuliner #cemilan #cake #chocoaddict #chocolatecake #brownieschoco #likeforlike #likeforfollow #like4like #like4follow #pictoftoday #instafood #foodies #chocolicous #browniespanggang #browniesenak #gift #oleh2jakarta #browniespanggangfudge
Woow... . . brownies Caramel... . . Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz . . . Order Whatapp chat 0896.7221.7610 www.freezybrowniezz.com #brownies  #browniesfudge  #fudgebrownies  #browniescaramel  #caramel  #browniesjakarta  #jakarta  #kuliner  #cemilan  #cake  #chocoaddict  #chocolatecake  #brownieschoco  #likeforlike  #likeforfollow  #like4like  #like4follow  #pictoftoday  #instafood  #foodies  #chocolicous  #browniespanggang  #browniesenak  #gift  #oleh2jakarta  #browniespanggangfudge 
Woow... .
.
brownies Caramel... .
.
 Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz .
.
.

Order 
Whatapp chat
0896.7221.7610

www.freezybrowniezz.com

#brownies #browniesfudge #fudgebrownies #browniescaramel #caramel #browniesjakarta #jakarta #kuliner #cemilan #cake #chocoaddict #chocolatecake #brownieschoco #likeforlike #likeforfollow #like4like #like4follow #pictoftoday #instafood #foodies #chocolicous #browniespanggang #browniesenak #gift #oleh2jakarta #browniespanggangfudge
Woow... . . brownies Caramel... . . Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz . . . Order Whatapp chat 0896.7221.7610 www.freezybrowniezz.com #brownies  #browniesfudge  #fudgebrownies  #browniescaramel  #caramel  #browniesjakarta  #jakarta  #kuliner  #cemilan  #cake  #chocoaddict  #chocolatecake  #brownieschoco  #likeforlike  #likeforfollow  #like4like  #like4follow  #pictoftoday  #instafood  #foodies  #chocolicous  #browniespanggang  #browniesenak  #gift  #oleh2jakarta  #browniespanggangfudge 
Woow... .
.
brownies Caramel... .
.
 Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz .
.
.

Order 
Whatapp chat
0896.7221.7610

www.freezybrowniezz.com

#brownies #browniesfudge #fudgebrownies #browniescaramel #caramel #browniesjakarta #jakarta #kuliner #cemilan #cake #chocoaddict #chocolatecake #brownieschoco #likeforlike #likeforfollow #like4like #like4follow #pictoftoday #instafood #foodies #chocolicous #browniespanggang #browniesenak #gift #oleh2jakarta #browniespanggangfudge
Woow... . . brownies Caramel... . . Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz . . . Order Whatapp chat 0896.7221.7610 www.freezybrowniezz.com #brownies  #browniesfudge  #fudgebrownies  #browniescaramel  #caramel  #browniesjakarta  #jakarta  #kuliner  #cemilan  #cake  #chocoaddict  #chocolatecake  #brownieschoco  #likeforlike  #likeforfollow  #like4like  #like4follow  #pictoftoday  #instafood  #foodies  #chocolicous  #browniespanggang  #browniesenak  #gift  #oleh2jakarta  #browniespanggangfudge 
Woow... .
.
brownies Caramel... .
.
 Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz .
.
.

Order 
Whatapp chat
0896.7221.7610

www.freezybrowniezz.com

#brownies #browniesfudge #fudgebrownies #browniescaramel #caramel #browniesjakarta #jakarta #kuliner #cemilan #cake #chocoaddict #chocolatecake #brownieschoco #likeforlike #likeforfollow #like4like #like4follow #pictoftoday #instafood #foodies #chocolicous #browniespanggang #browniesenak #gift #oleh2jakarta #browniespanggangfudge
Woow... . . brownies Caramel... . . Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz . . . Order Whatapp chat 0896.7221.7610 www.freezybrowniezz.com #brownies  #browniesfudge  #fudgebrownies  #browniescaramel  #caramel  #browniesjakarta  #jakarta  #kuliner  #cemilan  #cake  #chocoaddict  #chocolatecake  #brownieschoco  #likeforlike  #likeforfollow  #like4like  #like4follow  #pictoftoday  #instafood  #foodies  #chocolicous  #browniespanggang  #browniesenak  #gift  #oleh2jakarta  #browniespanggangfudge 
Woow... .
.
brownies Caramel... .
.
 Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz .
.
.

Order 
Whatapp chat
0896.7221.7610

www.freezybrowniezz.com .
.
#brownies #browniesfudge #fudgebrownies #browniescaramel #caramel #browniesjakarta #jakarta #kuliner #cemilan #cake #chocoaddict #chocolatecake #brownieschoco #likeforlike #likeforfollow #like4like #like4follow #pictoftoday #instafood #foodies #chocolicous #browniespanggang #browniesenak #gift #oleh2jakarta #browniespanggangfudge
Woow... . . brownies Caramel... . . Yess it is variant baru dari @freezybrowniezz . . . Order Whatapp chat 0896.7221.7610 www.freezybrowniezz.com . . #brownies  #browniesfudge  #fudgebrownies  #browniescaramel  #caramel  #browniesjakarta  #jakarta  #kuliner  #cemilan  #cake  #chocoaddict  #chocolatecake  #brownieschoco  #likeforlike  #likeforfollow  #like4like  #like4follow  #pictoftoday  #instafood  #foodies  #chocolicous  #browniespanggang  #browniesenak  #gift  #oleh2jakarta  #browniespanggangfudge 
MAKASSAR (Arrahmah.com) – Toko roti cokelat ternama di Kota Makassar, Sulawesi Selatan, Chocolicous Indonesia, kini menjadi buah bibir. Tak hanya di dalam negeri, tetapi juga di luar negeri.
.
Terbukti dengan adanya pemberitaan media asing yang ikut menyorot kebijakan perusahaan milik kaum Muslimin asal Kota Makassar, yang menolak ucapan Natal.
.
Menjadi viral di media sosial, justru banyak warga di luar Kota Makassar yang ingin memesan dan mengaku penasaran akan sensasi rasa kue Chocolicous.
.
β€œJadi penasaran, ada tidak yah di Surabaya,” kata Anggie melalui akun Facebook, sebagaimana dilansir Sulsel Satu, Senin (25/12/2017).
.
Titipan pesanan juga diterima Ustadz Rapung Samuddin, salah seorang pengajar di Ma’had Al Birr Universitas Muhammadiyah Makassar. Di grup percakapan aplikasi WhatsApp, banyak yang menitip pesanan kepada penulis produktif itu.
.
Sebelumnya, Chocolicous dibully habis-habisan di media sosial. Ironisnya, bahan bullyan diarahkan ke ranah yang bernuansa SARA.
.
Lembaga Bantuan Hukum (LBH) Muslim Makassar pun melayangkan somasi ke sejumlah pemilik akun Facebook yang turut mencemooh dan terkesan memojokkan pihak Chocolicous, termasuk pemilik akun Facebook Vienna Effendy, yang sempat diancam akan dipolisikan.
.
Walhasil, bullyan kepada Chocolicous pun terhenti. Bahkan, rate di media sosialnya melonjak drastis.
.
Owner Chocolicous Indonesia, Muhammad Rusmin menyampaikan salam hormat kepada seluruh pihak yang telah mendoakan dan mendukung keberadaan perusahaannya.
.
β€œDari hati yang tulus, teriring doa untuk saudaraku penuh cinta kepada Allah. Semoga Allah yang Maha Kuat dan Perkasa senantiasa menjaga kita semua. Rahmat dan taufiqNya hingga ajal menjemput senantiasa tercurah. Aamiin, ya, Rabb,” ujar Rusmin.
.
(ameera/arrahmah.com)
.
#natal #coklat #Chocolicous
MAKASSAR (Arrahmah.com) – Toko roti cokelat ternama di Kota Makassar, Sulawesi Selatan, Chocolicous Indonesia, kini menjadi buah bibir. Tak hanya di dalam negeri, tetapi juga di luar negeri. . Terbukti dengan adanya pemberitaan media asing yang ikut menyorot kebijakan perusahaan milik kaum Muslimin asal Kota Makassar, yang menolak ucapan Natal. . Menjadi viral di media sosial, justru banyak warga di luar Kota Makassar yang ingin memesan dan mengaku penasaran akan sensasi rasa kue Chocolicous. . β€œJadi penasaran, ada tidak yah di Surabaya,” kata Anggie melalui akun Facebook, sebagaimana dilansir Sulsel Satu, Senin (25/12/2017). . Titipan pesanan juga diterima Ustadz Rapung Samuddin, salah seorang pengajar di Ma’had Al Birr Universitas Muhammadiyah Makassar. Di grup percakapan aplikasi WhatsApp, banyak yang menitip pesanan kepada penulis produktif itu. . Sebelumnya, Chocolicous dibully habis-habisan di media sosial. Ironisnya, bahan bullyan diarahkan ke ranah yang bernuansa SARA. . Lembaga Bantuan Hukum (LBH) Muslim Makassar pun melayangkan somasi ke sejumlah pemilik akun Facebook yang turut mencemooh dan terkesan memojokkan pihak Chocolicous, termasuk pemilik akun Facebook Vienna Effendy, yang sempat diancam akan dipolisikan. . Walhasil, bullyan kepada Chocolicous pun terhenti. Bahkan, rate di media sosialnya melonjak drastis. . Owner Chocolicous Indonesia, Muhammad Rusmin menyampaikan salam hormat kepada seluruh pihak yang telah mendoakan dan mendukung keberadaan perusahaannya. . β€œDari hati yang tulus, teriring doa untuk saudaraku penuh cinta kepada Allah. Semoga Allah yang Maha Kuat dan Perkasa senantiasa menjaga kita semua. Rahmat dan taufiqNya hingga ajal menjemput senantiasa tercurah. Aamiin, ya, Rabb,” ujar Rusmin. . (ameera/arrahmah.com) . #natal  #coklat  #Chocolicous 
Jual bubuk coklat rasa choco oreo termurah di Banjarmasin
γ…€
Kami CV. Logam Mas Jaya menjual berbagai aneka rasa bubuk coklat dengan harga 50 rb per kg (ambil 5 @48rb ambil 10 @45rb)
γ…€
Call / WA : 08115032389
γ…€
Hubungi sekarang juga sebelum kehabisan
γ…€
#bubukcoklatbanjarmasin
#bubukrasachocooreo
#bubukcoklatanekarasa
#bubukcoklatkiloan
#bubukcoklatmurah
#minumanbubukcoklat
#minumancoklatanekarasa
#bubukcoklatcurah
#chocooreo
#chocolicous
Jual bubuk coklat rasa choco oreo termurah di Banjarmasin
γ…€
Kami CV. Logam Mas Jaya menjual berbagai aneka rasa bubuk coklat dengan harga 50 rb per kg (ambil 5 @48rb ambil 10 @45rb)
γ…€
Call / WA : 08115032389
γ…€
Hubungi sekarang juga sebelum kehabisan
γ…€
#bubukcoklatbanjarmasin
#bubukrasachocooreo
#bubukcoklatanekarasa
#bubukcoklatkiloan
#bubukcoklatmurah
#minumanbubukcoklat
#minumancoklatanekarasa
#bubukcoklatcurah
#chocooreo
#chocolicous
Cake bake 😍😍 #mothersbdy #mybakes #yumy #chocolicous #partytime