an online Instagram web viewer

#CWA medias

Photos

From last night at #CWA #spacityslam we had so much fun!!! My son photobombed Jerry "The King" Lawler,  then we discovered that The Dr was there!!! ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
From last night at #CWA  #spacityslam  we had so much fun!!! My son photobombed Jerry "The King" Lawler, then we discovered that The Dr was there!!! ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
Back4more ses moment oรน tu ne pense ร  rien ! Ou tes soucis son rester dans les vestiaires et que tu vis se moment ร  100 pourcent #wac #cwa #wrestling #wrestlers #catchbelge #catch #radiaevil
Finished: Carrie Fisher's The Princess Diarist, which is exactly what it sounds like and very sweet, very human, a bit squicky in the way that teen love is, and bittersweet towards the end.  I'm not hugely into Star Wars (sorry) so that's purely a human reaction rather than a fan one. .
Next, Ruth, because even though I'm not a CWA-ish person it looks interesting, and I'm broadening my magazine reading as phase 2 of @rockystreetpress approaches.
.
#tbr #books #carriefisher #theprincessdiarist #autobiography #starwars #princessleia #generalorgana #amreading #ruthmagazine #cwa #reading #bookworm #bookreview
Finished: Carrie Fisher's The Princess Diarist, which is exactly what it sounds like and very sweet, very human, a bit squicky in the way that teen love is, and bittersweet towards the end. I'm not hugely into Star Wars (sorry) so that's purely a human reaction rather than a fan one. . Next, Ruth, because even though I'm not a CWA-ish person it looks interesting, and I'm broadening my magazine reading as phase 2 of @rockystreetpress approaches. . #tbr  #books  #carriefisher  #theprincessdiarist  #autobiography  #starwars  #princessleia  #generalorgana  #amreading  #ruthmagazine  #cwa  #reading  #bookworm  #bookreview 
"Saya terbaca dekat FB pasal posting Pelaburan KWSP..lepastu teringat emma pun pernah post jugak pasal tu..sekali check rupanya mmg emma Consultant..tu yg terus whatsapp malam tu jugak nak tau details" โ€ข
-
Gandakan akaun 1 KWSP anda tanpa keluarkan 1 sen pun duit poket anda. Whatsapp i sekarang untuk pertanyaan lanjut ya. Salam Ramadhan Everyone ๐Ÿ˜‰ โ€ข
-
#CWA #CLD2 
#CharismaLegacyDamansara2 #CharismaLegacy #No1Agency #FinancialConsultant #PerundingKewangan #Champion #WealthAdvisor #UnitTrust #Takaful #PenulisanWasiat #AsSalihin #PRS #CimbPrincipal #CwaDamansara #CWAIpoh #CWAMelaka #CWAKotaBharu #CWAJohorBharu #CwaKuantan #Career #TeamWork #ILoveMyTeam #Blessed #viral #ootd #FarinaThePhenomenal
"Saya terbaca dekat FB pasal posting Pelaburan KWSP..lepastu teringat emma pun pernah post jugak pasal tu..sekali check rupanya mmg emma Consultant..tu yg terus whatsapp malam tu jugak nak tau details" โ€ข - Gandakan akaun 1 KWSP anda tanpa keluarkan 1 sen pun duit poket anda. Whatsapp i sekarang untuk pertanyaan lanjut ya. Salam Ramadhan Everyone ๐Ÿ˜‰ โ€ข - #CWA  #CLD2  #CharismaLegacyDamansara2  #CharismaLegacy  #No1Agency  #FinancialConsultant  #PerundingKewangan  #Champion  #WealthAdvisor  #UnitTrust  #Takaful  #PenulisanWasiat  #AsSalihin  #PRS  #CimbPrincipal  #CwaDamansara  #CWAIpoh  #CWAMelaka  #CWAKotaBharu  #CWAJohorBharu  #CwaKuantan  #Career  #TeamWork  #ILoveMyTeam  #Blessed  #viral  #ootd  #FarinaThePhenomenal 
Spent a lovely afternoon with my CWA ladies sewing up some trauma dolls #cwa #hawkesdalecwa
Spent a lovely afternoon with my CWA ladies sewing up some trauma dolls #cwa  #hawkesdalecwa 
Tuna Mornay - raw tuna, โ€˜mornayโ€™ milk gel, pickled shallots & bay leaf oil. Part of the CWA Classic lunch yesterday.
Tuna Mornay - raw tuna, โ€˜mornayโ€™ milk gel, pickled shallots & bay leaf oil. Part of the CWA Classic lunch yesterday.
Come and see me to dig more about better return in saving plan in your future..
#cwa #cimbwealthadvisor #cimbprincipalassetmanagement
jom hantar mangga rumah @nuangibrahimramli.  Always proud to see anak didik achieved one of his biggest dreams, rumah banglo tepi surau.  If you are staying area Batang Kali or Rawang and nak mencuba kerjaya part time or full time sebagai konsultan kewangan dan berjaya seperti Ibrahim..pls contact him ok or me.

#legacy #LiveWithPassion #dreamsdocometrue #joinUs #KPG #EliteWealthAdvisors #cwa #usahawankewangan
Ok so this place was stinking amazing!  @longmontclimbs thanks so much for hosting an amazing party! ๐Ÿ’š
-
@bennylano @davekonnick teaching me the ins and outs of climbing ๐Ÿง—โ€โ™‚๏ธ #friends .
.
.
.
#climbing #climb #boulder #rockclimbing #nature #bouldering #fitness #colorado #denver #loveland #cwa
ใ€Š#์ฃผ๋ง #์ฃฝ์–ด๊ฐ€๋Š”๊ฒƒ์—๋Œ€ํ•œ๋ถ„๋…ธ โœ”ใ€‹
.
โœ’ํ„ธ์–ด๋†“์ง€๋ชปํ•œ๋‚˜๋‚ ๋“ค์˜๋ง์„ค์ž„์ด,์ข…์ง€๋ถ€๋กœ๋ฐ”๋€Œ๋Š”์ˆœ๊ฐ„์„์ง€์ผœ๋ณผ์ˆ˜์žˆ์—ˆ๊ณ ,๊ณผ๊ฑฐ๋ฅผ์ƒ๊ธฐํ•˜๋ฏ€๋กœ์จ์šฐ๋ฆฌ๋Š”๋ฏธ์†Œ์ง€์„์ˆ˜๋„์žˆ์ง€๋งŒ,๊ทธ๋ ‡์ง€์•Š์„์ˆ˜๋„์žˆ์Œ์ด์˜€๋‹ค.
_
_
๐Ÿ“–[#์ฑ…์†์˜ํ’๋ฉ ]
โ€ป๋•Œ๋กœ๋Š”๊ทœ์œจ๊ณผ์˜ณ์€์ผ์ค‘ํ•˜๋‚˜๋ฅผ์„ ํƒํ•ด์•ผํ• ๋•Œ๊ฐ€์žˆ์ฃ -p.212
โ€ป์„ธ์ƒ๋ชจ๋“ ๊ฒƒ์—๋Š”ํ‹ˆ์ด์žˆ๊ธฐ๋งˆ๋ จ์ด๊ณ ,๋ฐ”๋กœ๊ทธํ‹ˆ์œผ๋กœ๋น›์ด์Šค๋ฉฐ๋“ ๋‹ค.-p.236
โ€ป์ด์ œ๋‚˜์ด๋ฅผ๋จน์—ˆ๋‹ค๋Š”๊ธฐ๋ถ„์ด์ข€๋“œ๋Š”๊ฒƒ๊ฐ™์•„๋‘๋ ค์›Œ-p.492
_
_
๐Ÿ”Ž[#์ค„๊ฑฐ๋ฆฌ ]
์ „์งFBI์š”์›์ด์˜€๋˜๊ทธ๋…€๊ฐ€์‚ด์•„๊ฐ€๋ ค๋Š”ํ‰๋ฒ”ํ•œ์‚ถ์„๊ทธ๋…€์˜๊ณผ๊ฑฐ๋Š”์‰ฝ๊ฒŒ๋†“์•„์ฃผ์ง€์•Š๋Š”๋‹ค.๋‹จ์ง€์ˆจ์ฃฝ์—ฌ๊ทธ๋…€์˜๋ชฉ์„์›€์ผœ์žก์„์ˆœ๊ฐ„์„๊ธฐ๋‹ค๋ฆฌ๊ณ ์žˆ์—ˆ์„๋ฟ.
_
_
_
#bookeeper #๋…์„œ #์™„๋… #rageagainstthedying #beckymasterman #debut #nevermore #cwa #itw
ใ€Š#์ฃผ๋ง  #์ฃฝ์–ด๊ฐ€๋Š”๊ฒƒ์—๋Œ€ํ•œ๋ถ„๋…ธ  โœ”ใ€‹ . โœ’ํ„ธ์–ด๋†“์ง€๋ชปํ•œ๋‚˜๋‚ ๋“ค์˜๋ง์„ค์ž„์ด,์ข…์ง€๋ถ€๋กœ๋ฐ”๋€Œ๋Š”์ˆœ๊ฐ„์„์ง€์ผœ๋ณผ์ˆ˜์žˆ์—ˆ๊ณ ,๊ณผ๊ฑฐ๋ฅผ์ƒ๊ธฐํ•˜๋ฏ€๋กœ์จ์šฐ๋ฆฌ๋Š”๋ฏธ์†Œ์ง€์„์ˆ˜๋„์žˆ์ง€๋งŒ,๊ทธ๋ ‡์ง€์•Š์„์ˆ˜๋„์žˆ์Œ์ด์˜€๋‹ค. _ _ ๐Ÿ“–[#์ฑ…์†์˜ํ’๋ฉ  ] โ€ป๋•Œ๋กœ๋Š”๊ทœ์œจ๊ณผ์˜ณ์€์ผ์ค‘ํ•˜๋‚˜๋ฅผ์„ ํƒํ•ด์•ผํ• ๋•Œ๊ฐ€์žˆ์ฃ -p.212 โ€ป์„ธ์ƒ๋ชจ๋“ ๊ฒƒ์—๋Š”ํ‹ˆ์ด์žˆ๊ธฐ๋งˆ๋ จ์ด๊ณ ,๋ฐ”๋กœ๊ทธํ‹ˆ์œผ๋กœ๋น›์ด์Šค๋ฉฐ๋“ ๋‹ค.-p.236 โ€ป์ด์ œ๋‚˜์ด๋ฅผ๋จน์—ˆ๋‹ค๋Š”๊ธฐ๋ถ„์ด์ข€๋“œ๋Š”๊ฒƒ๊ฐ™์•„๋‘๋ ค์›Œ-p.492 _ _ ๐Ÿ”Ž[#์ค„๊ฑฐ๋ฆฌ  ] ์ „์งFBI์š”์›์ด์˜€๋˜๊ทธ๋…€๊ฐ€์‚ด์•„๊ฐ€๋ ค๋Š”ํ‰๋ฒ”ํ•œ์‚ถ์„๊ทธ๋…€์˜๊ณผ๊ฑฐ๋Š”์‰ฝ๊ฒŒ๋†“์•„์ฃผ์ง€์•Š๋Š”๋‹ค.๋‹จ์ง€์ˆจ์ฃฝ์—ฌ๊ทธ๋…€์˜๋ชฉ์„์›€์ผœ์žก์„์ˆœ๊ฐ„์„๊ธฐ๋‹ค๋ฆฌ๊ณ ์žˆ์—ˆ์„๋ฟ. _ _ _ #bookeeper  #๋…์„œ  #์™„๋…  #rageagainstthedying  #beckymasterman  #debut  #nevermore  #cwa  #itw 
SUDAH TERBUKTI...
.
"Kenapa masih memilih yang lain, sedangkan anda tahu kami yang terbaik" ๐Ÿ˜
.
hubungi sakila @0123993444 utk mulakan simpanan masa depan yg terbaik utk anda ๐Ÿ˜Š.
.
.
#CWA #cimbassetmanagement 
#jomtingkatpelaburan
#jomtambahpelaburanbersamaCWA#CWA#sakila#rdgroup#ramadhan4#
Saturday wrestling back at Bondi for APWG and Sunday wrestling for CWA 
FWA Resolution is nearly here and I'm ready for you Hurricane AND YOU HAD BETTER BELIEVE IT!! #fwa #cwa #apwg #wwe #nxt #hurricane #australia #sydney #flash #star
Max and Gary are having a great time at Youth Hunterโ€™s Camp at Rancho Esquon!#cwa
Max and Gary are having a great time at Youth Hunterโ€™s Camp at Rancho Esquon!#cwa 
I have CWA goodies, I am so happy! The shortbread nibbles are amazing! #cwa #baking #foodporn #yummy #cookies #brownies #anzaccookies #mudgeeraba #mudgeerabastreetparty #librarianlife #
Just meeting a couple legends #DLoBrown #JJDillon #CWA #Wrestleraise #WWE #WWF
Sepanjang penglibatan saya dlm industri ini. Saya amat bersyukur kerana dikelilingi sahabat2 perjuangan yg bersemangat hebat , berjiwa kental. Sahabat2 yg sanggup menyahut cabaran. mereka bukan je add value org lain(client) tetapi juga UNTUK DIRI SENDIRI. .
.
Mereka sentiasa berusaha utk maju ke hadapan. Mereka sangat gigih dari satu peringkat ke satu peringkat kerana platform telah tersedia. Setiap pencapaian dalam CWA mereka rebut!!!... sentiasa maju ke hadapan dan terus ke hadapan. berkat DOA DAN USAHA, mereka mencapainya dgn mudah. kerana mereka suka kepada perubahan yg lebih baik, punya WAWASAN yg sangat jelas, nyata dan terang. Mereka sentiasa menyokong org walaupun berbeza agency. sentiasa berkongsi ILMU, IDEA DAN CARA. .
.
Tak cukup itu, mereka sanggup membayar ILMU, kursus dan training, coaching di tempat2 lain bukan semata pangkat tetapi PENGALAMAN yg sangat berharga dari orang lain yg lebih berjaya. Dan mereka lebih menghargai ILMU itu. Saya suka ikut langkah mereka. Saya sentiasa MENDOAKAN PERJUANGAN mereka. Walau mungkin ada orang lain yang tidak menyokong sepenuhnya perjuangan saya. Tidak senang dengan kejayaan orang lain. Saya terpaksa akur dan terima. tetapi saya tetap BERSANGKA BAIK dengan setiap tindakan mereka. saya suka sahabat yg positif, kerana saya boleh tumpang SEMANGAT DAN DAYA JUANG MEREKA. UNTUK BANTU SAYA TERUS BERJAYA. Semoga Allah memberkati usaha kita semua.. Amiin amiin amiin yra. .
.
.
#LindaTomirinChampion #BeatYourBest #PeluangKerjaya #CareerOpportunity #JobSeekers #kerjakosong #jawatankosong #PartTime #FullTime #perundingkewangan #FinancialPlanning #financialconsultant #cwa #CareerFair #BusinessOpportunity #PeluangPerniagaan #JihadKewanganIslam #DakwahEkonomiIslam #CareerAndBusinessPresentation #BuildYourOwnBusiness #charismalegacydamansara2 #50millionTGS #farinathephenomenal
Sepanjang penglibatan saya dlm industri ini. Saya amat bersyukur kerana dikelilingi sahabat2 perjuangan yg bersemangat hebat , berjiwa kental. Sahabat2 yg sanggup menyahut cabaran. mereka bukan je add value org lain(client) tetapi juga UNTUK DIRI SENDIRI. . . Mereka sentiasa berusaha utk maju ke hadapan. Mereka sangat gigih dari satu peringkat ke satu peringkat kerana platform telah tersedia. Setiap pencapaian dalam CWA mereka rebut!!!... sentiasa maju ke hadapan dan terus ke hadapan. berkat DOA DAN USAHA, mereka mencapainya dgn mudah. kerana mereka suka kepada perubahan yg lebih baik, punya WAWASAN yg sangat jelas, nyata dan terang. Mereka sentiasa menyokong org walaupun berbeza agency. sentiasa berkongsi ILMU, IDEA DAN CARA. . . Tak cukup itu, mereka sanggup membayar ILMU, kursus dan training, coaching di tempat2 lain bukan semata pangkat tetapi PENGALAMAN yg sangat berharga dari orang lain yg lebih berjaya. Dan mereka lebih menghargai ILMU itu. Saya suka ikut langkah mereka. Saya sentiasa MENDOAKAN PERJUANGAN mereka. Walau mungkin ada orang lain yang tidak menyokong sepenuhnya perjuangan saya. Tidak senang dengan kejayaan orang lain. Saya terpaksa akur dan terima. tetapi saya tetap BERSANGKA BAIK dengan setiap tindakan mereka. saya suka sahabat yg positif, kerana saya boleh tumpang SEMANGAT DAN DAYA JUANG MEREKA. UNTUK BANTU SAYA TERUS BERJAYA. Semoga Allah memberkati usaha kita semua.. Amiin amiin amiin yra. . . . #LindaTomirinChampion  #BeatYourBest  #PeluangKerjaya  #CareerOpportunity  #JobSeekers  #kerjakosong  #jawatankosong  #PartTime  #FullTime  #perundingkewangan  #FinancialPlanning  #financialconsultant  #cwa  #CareerFair  #BusinessOpportunity  #PeluangPerniagaan  #JihadKewanganIslam  #DakwahEkonomiIslam  #CareerAndBusinessPresentation  #BuildYourOwnBusiness  #charismalegacydamansara2  #50millionTGS  #farinathephenomenal 
Today we went to support my husbands union. The rain held off and it was a nice day in #Detroit. Cooper even got a spot on the evening news! ๐Ÿ˜ƒ #cwa #nojobsnodeal #unionstrong #communicationworkersofamerica #aflcio
Having some fun on the new 12X12 Kilter Board. @peterdixonclimbing cruising this thing I threw together really quick. What a fun, new addition to the climbing industry! @kiltergrips โ€ข
#kilterboard #climbing #kilterclimbing #kilter #rockclimbing #holds #setting #shaping #climbingholds #setters #routesetters #bouldercolorado #cwa
In this Izz Stadium, we do TEAMWORK, we PRAY, we SUPPORT each other, we do RESPECT, we do LAUGHTER, we BOND each other, we LEARN new things, we push ourselves to the LIMIT, we make NEW FRIENDS, we PRACTICE, we COMMUNICATE , we LISTEN, we do MOTIVATION, we INSPIRE each other, we do GREAT THINGS, and we make MONEY.. 2 more days for Grand Launching 
#malaysia #bumiputra #melayu #kerjasama #teamwork #shahve #kerjakosong #aia #publicmutual #cwa #greateastern #prubsn #prudential #entrepreneur #bisnes #jutawan #peluang #kualalumpur #damansara #klangvalley #izzstadium #izzgroup #pasifincome #pendapatan #inikalilah #kejayaan #optimis #impian #lifetransformation #joinus
In this Izz Stadium, we do TEAMWORK, we PRAY, we SUPPORT each other, we do RESPECT, we do LAUGHTER, we BOND each other, we LEARN new things, we push ourselves to the LIMIT, we make NEW FRIENDS, we PRACTICE, we COMMUNICATE , we LISTEN, we do MOTIVATION, we INSPIRE each other, we do GREAT THINGS, and we make MONEY.. 2 more days for Grand Launching #malaysia  #bumiputra  #melayu  #kerjasama  #teamwork  #shahve  #kerjakosong  #aia  #publicmutual  #cwa  #greateastern  #prubsn  #prudential  #entrepreneur  #bisnes  #jutawan  #peluang  #kualalumpur  #damansara  #klangvalley  #izzstadium  #izzgroup  #pasifincome  #pendapatan  #inikalilah  #kejayaan  #optimis  #impian  #lifetransformation  #joinus 
โ€œDont wake up to be Mediocre, do the things you think you cant, & rise higher than you can imagineโ€

Grand Launching CountDown

#malaysia #bumiputra #melayu #kerjasama #teamwork #shahve #kerjakosong #aia #publicmutual #cwa #greateastern #prubsn #prudential #entrepreneur #bisnes #jutawan #peluang #kualalumpur #damansara #klangvalley #izzstadium #izzgroup #pasifincome #pendapatan #inikalilah #kejayaan #optimis #impian #lifetransformation #joinus
โ€œDont wake up to be Mediocre, do the things you think you cant, & rise higher than you can imagineโ€ Grand Launching CountDown #malaysia  #bumiputra  #melayu  #kerjasama  #teamwork  #shahve  #kerjakosong  #aia  #publicmutual  #cwa  #greateastern  #prubsn  #prudential  #entrepreneur  #bisnes  #jutawan  #peluang  #kualalumpur  #damansara  #klangvalley  #izzstadium  #izzgroup  #pasifincome  #pendapatan  #inikalilah  #kejayaan  #optimis  #impian  #lifetransformation  #joinus 
โ€œAim & Focus, thats how you hit Sharp & achieved your goal in style like it aint nobody businessโ€

Grand Launching CountDown

#malaysia #bumiputra #melayu #kerjasama #teamwork #shahve #kerjakosong #aia #publicmutual #cwa #greateastern #prubsn #prudential #entrepreneur #bisnes #jutawan #peluang #kualalumpur #damansara #klangvalley #izzstadium #izzgroup #pasifincome #pendapatan #inikalilah #kejayaan #optimis #impian #lifetransformation #joinus
โ€œAim & Focus, thats how you hit Sharp & achieved your goal in style like it aint nobody businessโ€ Grand Launching CountDown #malaysia  #bumiputra  #melayu  #kerjasama  #teamwork  #shahve  #kerjakosong  #aia  #publicmutual  #cwa  #greateastern  #prubsn  #prudential  #entrepreneur  #bisnes  #jutawan  #peluang  #kualalumpur  #damansara  #klangvalley  #izzstadium  #izzgroup  #pasifincome  #pendapatan  #inikalilah  #kejayaan  #optimis  #impian  #lifetransformation  #joinus 
Like our Page -> Izz Stadium for more Stadium Updates ! โ€œThink Big, Act Big, the result will be BIGGER than you can imagineโ€

#IzzStadium Grand Launching Countdown

https://www.facebook.com/IZZSTADIUM/

#malaysia #bumiputra #melayu #kerjasama #teamwork #shahve #kerjakosong #aia #publicmutual #cwa #greateastern #prubsn #prudential #entrepreneur #bisnes #jutawan #peluang #kualalumpur #damansara #klangvalley #izzgroup #pasifincome #pendapatan #inikalilah #kejayaan #optimis #impian #lifetransformation #joinus
Like our Page -> Izz Stadium for more Stadium Updates ! โ€œThink Big, Act Big, the result will be BIGGER than you can imagineโ€ #IzzStadium  Grand Launching Countdown https://www.facebook.com/IZZSTADIUM/ #malaysia  #bumiputra  #melayu  #kerjasama  #teamwork  #shahve  #kerjakosong  #aia  #publicmutual  #cwa  #greateastern  #prubsn  #prudential  #entrepreneur  #bisnes  #jutawan  #peluang  #kualalumpur  #damansara  #klangvalley  #izzgroup  #pasifincome  #pendapatan  #inikalilah  #kejayaan  #optimis  #impian  #lifetransformation  #joinus 
Great Result are the combination of โ€œThink RAPIDLY, Solve in SPEED, & Act FASTER !โ€ Grand Launching CountDown

#malaysia #bumiputra #melayu #kerjasama #teamwork #shahve #kerjakosong #aia #publicmutual #cwa #greateastern #prubsn #prudential #entrepreneur #bisnes #jutawan #peluang #kualalumpur #damansara #klangvalley #izzstadium #izzgroup #pasifincome #pendapatan #inikalilah #kejayaan #optimis #impian #lifetransformation #joinus
Great Result are the combination of โ€œThink RAPIDLY, Solve in SPEED, & Act FASTER !โ€ Grand Launching CountDown #malaysia  #bumiputra  #melayu  #kerjasama  #teamwork  #shahve  #kerjakosong  #aia  #publicmutual  #cwa  #greateastern  #prubsn  #prudential  #entrepreneur  #bisnes  #jutawan  #peluang  #kualalumpur  #damansara  #klangvalley  #izzstadium  #izzgroup  #pasifincome  #pendapatan  #inikalilah  #kejayaan  #optimis  #impian  #lifetransformation  #joinus 
โ€œI can do things that you cant, you can do things that i cant, together we can do great things !โ€ #malaysia #bumiputra #melayu #kerjasama #teamwork #shahve #kerjakosong #aia #publicmutual #cwa #greateastern #prubsn #prudential #entrepreneur #bisnes #jutawan #peluang #kualalumpur #damansara #klangvalley #izzstadium #izzgroup #pasifincome #pendapatan #inikalilah #kejayaan #optimis #impian #lifetransformation #joinus
Terima kasih kepada semua yang support agensi kami. Alhamdulillah maka ini kami mempersembahkan #izzstadium "It never rains in Izz Stadium". Tag buddy anda yang health freak. Anda semua dijemput hadir ke office kami. Sila buat booking untuk appointment 0123346144 Shahrin

#malaysia #bumiputra #melayu #kerjasama #teamwork #shahve #kerjakosong #aia #publicmutual #cwa #greateastern #prubsn #prudential #entrepreneur #bisnes #jutawan #peluang #kualalumpur #damansara #klangvalley #izzstadium #izzgroup #pasifincome #pendapatan #inikalilah #kejayaan #optimis #impian #lifetransformation #joinus
Terima kasih kepada semua yang support agensi kami. Alhamdulillah maka ini kami mempersembahkan #izzstadium  "It never rains in Izz Stadium". Tag buddy anda yang health freak. Anda semua dijemput hadir ke office kami. Sila buat booking untuk appointment 0123346144 Shahrin #malaysia  #bumiputra  #melayu  #kerjasama  #teamwork  #shahve  #kerjakosong  #aia  #publicmutual  #cwa  #greateastern  #prubsn  #prudential  #entrepreneur  #bisnes  #jutawan  #peluang  #kualalumpur  #damansara  #klangvalley  #izzstadium  #izzgroup  #pasifincome  #pendapatan  #inikalilah  #kejayaan  #optimis  #impian  #lifetransformation  #joinus