an online Instagram web viewer

Images at Universiti Sains Malaysia

last lap utk tahun ni~ permudahkanlah buat kami, Ya Allah❣️
BESTNYA HONEY BEE SERUM NI, BUAT KULIT AWAK 👇🏻👇🏻
.
🌹Kecutkan jerawat.
🌹Hilangkan noda-noda dimuka (pakai konsisten).
🌹Hilangkan eyebag.
🌹Tegangkan kulit muka.
🌹Kecilkan liang pori.
🌹Mudah meresap ke dalam kulit.
🌹Tidak melekit.
🌹Tekstur cecair yang pekat. So boleh tahan 3-4 bulan.
🌹Dengan hanya one drop / 1 titik boleh apply seluruh muka.
🌹Meremajakan kulit.
🌹Merawat kulit muka, anjalkan kulit muka seperti suntikan botox.

Harga : RM 99 FREE POS
.

Whatsapp 0167550747
.
.
.
#nafura #makeup #madeinkorea .
#beauty #beautynhealth #beautywithnature  #naturalproducts #organicproducts #naturalskincare #organic #organicskincare #pure #natural #sayajualmurah #bazaarpaknil #skincare #skincaremalaysia #beautycare #skincaremurah #vegan #honeybee_penang #crueltyfree #centella #honeybeevenom #hbv #alaska #trueisland
BESTNYA HONEY BEE SERUM NI, BUAT KULIT AWAK 👇🏻👇🏻 . 🌹Kecutkan jerawat. 🌹Hilangkan noda-noda dimuka (pakai konsisten). 🌹Hilangkan eyebag. 🌹Tegangkan kulit muka. 🌹Kecilkan liang pori. 🌹Mudah meresap ke dalam kulit. 🌹Tidak melekit. 🌹Tekstur cecair yang pekat. So boleh tahan 3-4 bulan. 🌹Dengan hanya one drop / 1 titik boleh apply seluruh muka. 🌹Meremajakan kulit. 🌹Merawat kulit muka, anjalkan kulit muka seperti suntikan botox. Harga : RM 99 FREE POS . Whatsapp 0167550747 . . . #nafura  #makeup  #madeinkorea  . #beauty  #beautynhealth  #beautywithnature  #naturalproducts  #organicproducts  #naturalskincare  #organic  #organicskincare  #pure  #natural  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #skincare  #skincaremalaysia  #beautycare  #skincaremurah  #vegan  #honeybee_penang  #crueltyfree  #centella  #honeybeevenom  #hbv  #alaska  #trueisland 
Good luck to all lovelies. 
Final exam sidang 2017/2018.
Alhamdulilah harini paper boleh jawab semua.
#finalexam #manandenvironment 
#ecology #generalchemistry 
#universitisainsmalaysia 
#schoolofsocialsciences 
#schoolofbiologicalsciences 
#schoolofdistanceeducation
Received gift from @nadiahnikhassan ..hadiah habis exam katanya, sbb i x pandai melukis, maka dapat hadiah ni 😂😂 thanks 😙 #gift #friend👭 #friendship
Received gift from @nadiahnikhassan ..hadiah habis exam katanya, sbb i x pandai melukis, maka dapat hadiah ni 😂😂 thanks 😙 #gift  #friend 👭 #friendship 
BOOSTER SERUM SELAMAT DIPAKAI PADA BAYI & KANAK-KANAK.
.
Ramai ingat booster serum untuk orang dewasa sahaja dan untuk kulit muka cantik sahaja.
.
Sebenarnya Elysian Booster Serum ni pelbagai guna dan boleh guna seisi keluarga.Dari bayi sampai ke warga emas.
.
Kalau ada apa-apa masalah kulit boleh sapu booster serum dan In Shaa Allah booster serum dapat rawat masalah kulit yang dihadapi😊.
. .
🎗JOM JOIN TEAM ELYSIAN DAN DAPAT BUAT DUIT EXTRA.
.
🌈EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 012-2811550 to order.
-
🚗COD available in Kota Bharu.
-
BOOSTER SERUM SELAMAT DIPAKAI PADA BAYI & KANAK-KANAK. . Ramai ingat booster serum untuk orang dewasa sahaja dan untuk kulit muka cantik sahaja. . Sebenarnya Elysian Booster Serum ni pelbagai guna dan boleh guna seisi keluarga.Dari bayi sampai ke warga emas. . Kalau ada apa-apa masalah kulit boleh sapu booster serum dan In Shaa Allah booster serum dapat rawat masalah kulit yang dihadapi😊. . . 🎗JOM JOIN TEAM ELYSIAN DAN DAPAT BUAT DUIT EXTRA. . 🌈EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN. . 📱Whatsapp 012-2811550 to order. - 🚗COD available in Kota Bharu. -
Rinduu saat berkja brsamany
Rinduu saat berkja brsamany
Selamat pagi semua, Kurung Sufi dah ready stock tau. So cecepat whatsapp or dm untuk order okay😘 . HARGA ASAL : RM169 Harga PROMOSI #ASraya2018  👉 RM139 👉 RM139 - FREE POSTAGE - FREE GIFT (limited . . Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dan warna kesukaan kan rugi.. 📲 0189144582 📲 0189144582 Atau klik link di bio profile tanpa save number ⬆ . . . #kurung  #kurungmurah  #kurungmoden  #kurungraya  #kurungmini  #kurunglace  #kurungbatik  #kurungsaree  #kurungpucci  #kurungplain  #kurungcantik  #kurungpeplum  #kurunglawa  #kurungdokoh  #kurungcorak  #kurungdoll  #kurungset  #kurunglacey  #kurungpahang  #kurungcotton  #kurungmodern  #kurungcikgu  #kurungraya2018  #kurungmurahmalaysia  #kurungsatin  #kurungbunga  #kurungmodenmalaysia  #kurungmodencantik 
alhamdulillah.. assignment done
alhamdulillah.. assignment done
miSS u a LoT...
miSS u a LoT...
PEHA & BETIS MAKIN KECIK
.
Panas panas panas 🔥 Baru tak sampai seminggu consume dah rasa inch loss. Bukan syok sendiri, tapi staff kat tempat kerja adik ni yg tegur nampak peha & betis makin kecil! Wahhh 😍👏🏻 suka lettewww..
.
Yg penting nak repeat order tauu..kalau tak menjadi takkan laa taknak repeat kan. Hehe
.
Nak kurus dgn #Demica??
Whatsapp 011-26401055 ❤️.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurussebelumraya2018 #testimonikurusbydemicapenang #sayanakkurussebelumraya
PEHA & BETIS MAKIN KECIK . Panas panas panas 🔥 Baru tak sampai seminggu consume dah rasa inch loss. Bukan syok sendiri, tapi staff kat tempat kerja adik ni yg tegur nampak peha & betis makin kecil! Wahhh 😍👏🏻 suka lettewww.. . Yg penting nak repeat order tauu..kalau tak menjadi takkan laa taknak repeat kan. Hehe . Nak kurus dgn #Demica ?? Whatsapp 011-26401055 ❤️. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #kurussebelumraya2018  #testimonikurusbydemicapenang  #sayanakkurussebelumraya 
Lelong nak raya! Siap cepat je guna dd cushion ni 😍
Lelong nak raya! Siap cepat je guna dd cushion ni 😍