an online Instagram web viewer

Images at Okinawa|沖縄

pengene sugeh bondo, pengen uripe mulyo nanging ora gelem rekoso? "Baka daro" ngipio ae sampek wong budek iso ngrungokne omongane wong bisu
kabeh iku perlu perjuangan lan usaha
pengene sugeh bondo, pengen uripe mulyo nanging ora gelem rekoso? "Baka daro" ngipio ae sampek wong budek iso ngrungokne omongane wong bisu kabeh iku perlu perjuangan lan usaha
.
.
ばっさり。。
.
.
気づいたら夕方やん
お出かけしてこよ〜♡
.
#okinawa #dayoff 
#photooftheday #hair
#self #medium #haircut 
#love #happy #natural
#swag #like4like
#japan #world #life 
#genic_mag #genic_okinawa
#instagood #instalike 
#沖縄 #宮古島 #南国
#ミディアム #セルフカット