an online Instagram web viewer

Images at Ålesund, Norway

G19 1.div.
Aksla - Spjelkavik (2-1) 3-2
Mål: Thomas Fosse, Ulrik Nordstrand og Mathias Linga Lystad. 
Ratvika stadion sydet av god stemning i kveld etter en strålende 3-2 seier i lokalderby mot Vika. 
En fantastisk lagseier hvor alle er med å drar lasset. 
1. omgang:
Kampen åpner med et overtak til Vika. De går opp i 0-1 på en lumskt skudd fra distanse som sniker seg inn. Glatt bane og glatt ball. Etter dette jobber vi oss knallhardt inn i kampen. Gutta justerer presset litt og vinner flere og flere dueller. Plutselig vinner Andreas og Brian ballen på hjørnet av 16 og Thomas viser goalgetter egenskaper og fristiller seg flott foran mål. 1-1. Vi er med i kampen. 2-1 målet kommer i en kontring av verdensklasse. Sander gjør en av svært mange ballvinninger på midten. Denne viser seg å være sinnsyk viktig og deilig. Den stopper en Vika kontring og setter oss selv i en flott posisjon. Ballen fint ut på høyre til Mathias. Han venter, venter og venter. Så kommer legget med millimeterpresisjon på bakerste. Der Ulrik milsluker har kommet på løp ut av en annen verden. Bang bang og 2-1. Pause. 
Vi er enige om å fortsette, være disiplinerte og gjøre jobben. Bra humør!!!! 2. omgang:
Vi kommer godt igang. Er konsentrerte og gir alt. Vi er frempå noen ganger og spiller bra, jobber enda bedre. Vika satser fremover og flytter opp folk. Vi holder greit unna og har noen feite overganger som vi ikke får utnyttet. 
På en dødball er vi uheldige og plutselig er en fri på bakerste etter litt klabb og babb. 2-2. Vika har fått tenning og går for seieren. Så gjør Magnus en av flere fine redninger. Han gjør alt riktig og slår en 70 meters målgivende. Vikastopper har vi sett gjør feil og Mathias følger nydelig opp. En duell og vipps er vi alene med keeper.  Iskaldt i lengste og en nydelig følelse. Vi holder unna resten av kampen og dermed årets første seier. 
Tusen takk for kampen til @spjelkavikfotball, publikum og dommertrio.
#akslail
G19 1.div. Aksla - Spjelkavik (2-1) 3-2 Mål: Thomas Fosse, Ulrik Nordstrand og Mathias Linga Lystad. Ratvika stadion sydet av god stemning i kveld etter en strålende 3-2 seier i lokalderby mot Vika. En fantastisk lagseier hvor alle er med å drar lasset. 1. omgang: Kampen åpner med et overtak til Vika. De går opp i 0-1 på en lumskt skudd fra distanse som sniker seg inn. Glatt bane og glatt ball. Etter dette jobber vi oss knallhardt inn i kampen. Gutta justerer presset litt og vinner flere og flere dueller. Plutselig vinner Andreas og Brian ballen på hjørnet av 16 og Thomas viser goalgetter egenskaper og fristiller seg flott foran mål. 1-1. Vi er med i kampen. 2-1 målet kommer i en kontring av verdensklasse. Sander gjør en av svært mange ballvinninger på midten. Denne viser seg å være sinnsyk viktig og deilig. Den stopper en Vika kontring og setter oss selv i en flott posisjon. Ballen fint ut på høyre til Mathias. Han venter, venter og venter. Så kommer legget med millimeterpresisjon på bakerste. Der Ulrik milsluker har kommet på løp ut av en annen verden. Bang bang og 2-1. Pause. Vi er enige om å fortsette, være disiplinerte og gjøre jobben. Bra humør!!!! 2. omgang: Vi kommer godt igang. Er konsentrerte og gir alt. Vi er frempå noen ganger og spiller bra, jobber enda bedre. Vika satser fremover og flytter opp folk. Vi holder greit unna og har noen feite overganger som vi ikke får utnyttet. På en dødball er vi uheldige og plutselig er en fri på bakerste etter litt klabb og babb. 2-2. Vika har fått tenning og går for seieren. Så gjør Magnus en av flere fine redninger. Han gjør alt riktig og slår en 70 meters målgivende. Vikastopper har vi sett gjør feil og Mathias følger nydelig opp. En duell og vipps er vi alene med keeper. Iskaldt i lengste og en nydelig følelse. Vi holder unna resten av kampen og dermed årets første seier. Tusen takk for kampen til @spjelkavikfotball, publikum og dommertrio. #akslail 
🌤⛵️
🌤⛵️
I dag fikk vi testet ut de nye fantastiske båtene våre 🙌🏼 Det er bare bare å glede seg til sesongens båtturer!
————————————————————————
Booking gjør du på 62.no
#RIB #RavenRIB #Axopar #wildlifeseasafari #62nord #travel #travelstoke #bespoketravel #luxurylifestyle #visitnorway #visitålesund #sunnmøre #luxurytravel #luxurythenorwegianway
#monday #trainingday 🤸‍♀️🧘‍♀️