an online Instagram web viewer
King Cobra Oil

King Cobra Oil merupakan minyak urut khas untuk zakar lelaki. 
Dihasilkan khusus dari herba-herba.
King Cobra Oil mampu menambah saiz zakar anda,menguatkan zakar anda,membantu lelaki mengawal ejakulasi pra matang yang sering menghantui setiap lelaki dan lain-lain khasiat lagi.

Kaedah Urut Zakar Menggunakan King Cobra Oil 👉🏼Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. 👉🏼Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman.
👉🏼Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.
👉🏼Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali.
👉🏼Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali.
👉🏼Susur di pangkal zakar dan urut keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali. 👉🏼Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

King Cobra Oil diguna 2 minit setiap hari sama ada sebelum mandi pagi atau mandi petang.

Fungsi King Cobra Oil 🔰Menambah saiz zakar
🔰Membantu lelaki bertarung lebih lama
🔰Menguatkan otot zakar sekaligus membuatkan ereksi zakar lebih mantap
🔰Melancarkan peredaran darah dikawasan zakar.

King Cobra Oil King Cobra Oil merupakan minyak urut khas untuk zakar lelaki. Dihasilkan khusus dari herba-herba. King Cobra Oil mampu menambah saiz zakar anda,menguatkan zakar anda,membantu lelaki mengawal ejakulasi pra matang yang sering menghantui setiap lelaki dan lain-lain khasiat lagi. Kaedah Urut Zakar Menggunakan King Cobra Oil 👉🏼Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. 👉🏼Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman. 👉🏼Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali. 👉🏼Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali. 👉🏼Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali. 👉🏼Susur di pangkal zakar dan urut keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali. 👉🏼Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali. King Cobra Oil diguna 2 minit setiap hari sama ada sebelum mandi pagi atau mandi petang. Fungsi King Cobra Oil 🔰Menambah saiz zakar 🔰Membantu lelaki bertarung lebih lama 🔰Menguatkan otot zakar sekaligus membuatkan ereksi zakar lebih mantap 🔰Melancarkan peredaran darah dikawasan zakar.